SV’er ut mot Bilderbergerne og NWO

5608 visninger
1 minutt lesetid
73

Vi skal huske på at det er alltid bedre å prise lyset enn å forbanne mørket, samme hvor vanskelig det er å se noe lys å prise i en gjennomkorrupt verden. Jeg la ut dette som en kommentar, men når det skjer slike lyspunkt, så skal ihvertfall denne forfatter bidra til å prise det lys, og takke for at det ennå finnes noen med integritet, gangsyn og ærlighet igjen, i vårt politiske system.

Hans navn er Helge Ramstad (70), og han er fra SV. Helge Ramstad (SV), husk hans navn når du går til stemmeurnene. De andre småsakene og ubetydelighetene politikere beskjeftiger seg med på tvers av partigrensene er ikke viktig i det hele tatt, i forhold til denne saken. I de store sakene er alle partier unisont enige med sine internasjonale ‘venner’.

Endelig en fornuftig kar innen vårt politiske system. Stem på ham! Det er gjerning som viser hva mennesker er bygget av, ikke de tomme hule ord som politikere strør om seg med vanligvis.

Roses skal også Nettavisen som har utmerket seg med uvanlig god journalistikk senest, i forhold til mainstream forøvrig mener jeg, og bryter med den tradisjonelle media enigheten. Noen bryter ut av ortodoksien. Nettavisen har hatt flere saker nylig, hvor de driver konkurranse med Nyhetsspeilet. Se på denne saken, som de fant før oss, som jeg tillater meg å sitere fra:


Kobler Jens Stoltenberg (Ap) til planer om «Verdensregjering».
Publisert 05.03.10 17:03 | Sist oppdatert 05.03.10 17:06

Helge Ramstad (70), som sitter i Oslo SVs representantskap og er medlem i Frogner SV, knaller til mot Jens Stoltenberg, Ap og LO på Oslos SVs årsmøte fredag kveld med et forslag til uttalelse under tittelen «USA – Verdensfreden og Obama». Forslaget ligger på SVs hjemmeside. Der kan man blant annet lese følgende:

«Gjennom GLOBALISERINGEN legger de superrike opp til en verden, som de kaller The New World Order.»
«Superborgerskapets planer om å skape en Verdensregjering under deres ledelse blir nedkjempet.

Siv, Jens, Ap og LO

Videre heter det at:
«Oslo SV vil at: Superborgerskapets fremste representanter i Norge, BILDERBERGERNE, med Siv Jensen, Jens Stoltenberg, John G. Bernander, Helge Lund, Harald Norvik, Thorvald Stoltenberg, m.fl. blir trukket fram i lyset slik at folk får forståelse for maktutøvelsen i Norge.»

– Hva er The New World Order?
– Det er et program utviklet av de megarike i USA av personer som Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger og David Rockefeller. De er sentrale i arbeidet med å skape en verdensregjering ved hjelp av WTO, IMF og Verdensbanken, svarer Ramstad.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2850705.ece

Veldig bra. Der er unntak fra korrupte elementer i det politiske system. Dette er en seier for Nyhetsspeilets opplysningsarbeid.

Takk for din integritet, ærlighet og ditt mot Helge Ramstad.

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Freemind
Skribent
13 år siden

– Hva er The New World Order?

– Det er et program utviklet av de megarike i USA av personer som Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger og David Rockefeller. De er sentrale i arbeidet med å skape en verdensregjering ved hjelp av WTO, IMF og Verdensbanken, svarer Ramstad.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/zbigniew-brzezinski-krigsguden-fra-washington/

Thorvald Stoltenberg innrømmer 12 års sitteplass med makteliten.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Freemind

STEM MOT ALLE eller SITT HJEMME hvis du eier skam i livet.

Pest er ikke bedre enn kolera, de synger søt for å få kontrakten signert til behagelig opphold i varmere strøk for feite lønninger med dobbeldiett.

JJ skal snart reklamere for jødestappet Rødt.
Makten er i djevelens hender uansett hvem hans nyttige idioter legitimerer.

Håret står opp i nakken av JJ`s «vårt politiske system».
Si ditt system, JJ.
Ikke prøv å trekke andre med deg til å legitimere det satanistiske systemet!

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  bin Laden

Det sataniske systemet som brødfør deg, bin Laden?

Dersom du har det så fryktelig her, så be my guest og FUCK OFF…

Jeg vet jeg er langt over streken her, så slett gjerne, men det måtte bare ut.

Otto
13 år siden
Svar til  bin Laden

Hva er det du egentlig vil fram til? Jeg forstår ikke konklusjonen, Øystein Sunde forteller Soga om Harald Jordfreser

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  Freemind

Armin Bahrami!

Du tar virkelig Tyren ved hornene. Har selv for flere år siden skrevet mail til denne mannen og spurt om hans deltagelse i BB. Fikk til svar at de stort sett diskuterte uvesentlige emner, deriblant sport. Og at TS, bare hadde hadde deltatt EN gang, da han var innbydd av BB for å holde et forelegg om norske forhold. Håper at denne familien i større grad blir eksponert for folkets forsåelse av hva de egentlig holder på med, men har i grunnen liten tro på at en så blåøyd nasjon er i stand til dette. Tror norge trenger en krise ala island for å våkne, selv om de ( islendingene ) ikke kan være helt våkne der heller når de ønsker å bli medlem av EU. Stå på Armin, du har min respekt.

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  Freemind

Bilderberg Group’s Depopulation Plans Exposed:

http://www.youtube.com/watch?v=jlcGtbDzy1w&feature=related

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Hei på deg J.J !

Leser alt du skriver og er stort sett enig med deg, og når jeg ikke er det, så noterer jeg meg dine synspunkt. Helge Ramstad, kan sikkert være en fornuftig mann innen endel ting, på samme måte som Stalin, og Mao sikkert også var det. Hitler hadde jo også i alle fall en god side, han brukte noe tid på å male bilder. Nok om det, partiet denne mannen kommer fra SV, har sin bakgrunn i kommunistene, som er en åndelig avdelig under rotchildene, på samme måte som de høyrevridde, eller som maxwell sier det : ett hode, to vinger. I en av de seneste DVD’ene som Jordan Maxwel har kommet ut med: «The Dawn of a New Day», går det meget klart frem hva et parti som SV er med på å tvinge frem. Men på den annen side er ikke FRP ett hakk bedre. Jeg mener du tenker litt innen for boksen, om du mener at jeg skal stemme på SV, fordi en enkelt person ( Helge Ramstad ), har mot til å si NWO imot. Det jeg derimot kunne ha tenkt meg var et nyhetsspeil parti, for her er det virkelig folk som er mye sterkere enn Helge Ramstad, som sier sine meninger. Link til Jordan, for de som ikke allerede har lest om han: http://www.jordanmaxwell.com/

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Hei J.J

Jeg takker for svaret ditt, og skjønte hva du mente. Må samtidig si at jeg blant noen andre få har stemt på kystpartiet noen ganger, selv om jeg vet at det har vært en bortkastet stemme. Men Ingen av de andre partiene har tatt opp BB saken, og da har jeg følt at det har vært tvingende nødvendig å stemme slik jeg har gjordt. Men slik jeg føler det er det å gi Ramstad en stemme det samme som å gi SV en stemme, og det er å spille fløyte i BB sitt orkester. Eller synge internasjonalen hos samme gjengen.

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Hva kan skje med Helge Ramstad nå da? Han er jo ingen ungdom og kan dø en naturlig død… eller noe som ser ut som en naturlig død. Overlever han tenker jeg dette er et politisk spill godt planlagt oppi hierarkiet for å lure folket til å stemme på dem.

Jarle ikke for å se mørkt på det, men politikere har en lei tendens til å snuse seg fram til hva som skjer nede på grasrota, hva vi er opptatt av og de er veldig opptatt av det som skjer i USA for de vet det kommer hit senere. Deretter dukker tomme valgløfter opp i nettopp de emner folket ånder for, og de er eksperter på å gi oss inntrykk av at de fyrer løs mot hverandre, et spill bare for å få oss til å tro at det ene partiet er bedre eller verre enn det andre.

De snur fortere enn vinden, skifter statsråder like fort og de styrer et enormt byråkratisk system mot oss, for å få kontroll. Dette er ikke demokrati, i et demokrati hadde det vært færre byråkrater som la føringen og laget lover over mye tull for å tjene kyniske aktører, i et demokrati hadde folket fått stemme for eller mot sakene før de ble lovbestemt.

Bare for å nevne et eksempel, husker du «no fish» Olsen, det var stor forskjell før og etter ja, noe rart skjer med dem når de kommer på stortinget;
http://no.wikipedia.org/wiki/Jan_Henry_T._Olsen

Mye av det som skjer fra toppen styres av rådgivere under dem, disse folka velges ikke av oss (dessverre) og så lenge de ikke skiftes ut blir mye dritt ved det gamle. Vi ser det ganske godt belyst i artikkelen min, hvordan f.eks. rådgivere styrer helseministrene slik at de bare blir «nyttige idioter» for dem; http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/

Ellers er jeg enig i at vi må se etter lyspunkter, jeg gjør det hver dag, men vi må vokte oss vel for å bli naive, særlig nå som det begynner å skje ganske mye uventet fremover.

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Jarle du er vel ikke akkurat en man kan betegne som naiv, du tok hintet mitt om Olsen med en gang ser jeg, bra! :-) Jeg har tenkt i samme baner skjønner du, de har utvilsomt flere metoder for å tvinge noen til taushet og vi vet jo at ingenting er tilfeldigheter, alt er en serie hendelser.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Hei J.J

Når en SV politiker – Helge Ramstad tilhørende denne regjeringen forlater denne regjeringen, så skal jeg stemme for hans forslag.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  J.Johansen

J.J

Jeg skjønner ikke hva du forsøker å komme meg i forkjøpet med her, men det er jo hyggelig at du har meg i tankene;o) Jeg kan forøvrig ikke erindre at jeg har sagt at du eller andre her skaper politikerforakt, og jeg er enig med deg i at det klarer de fint selv.

Selv synes jeg mannen er tøff som pokker som tar opp dette, men du er i overkant upresis når du kaller artikkelen «SV ut mot Bilderbergerne og NWO»

Dette er et modig utspill fra en SV-politiker, men neppe noe uttrykk for SV’s offisielle politikk (foreløpig, vel og merke).

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  J.Johansen

He he, ser den;o)

Teigen Aleksander
13 år siden

Go Helge Ramstad, hadde vært fint å sett han i en sentral posisjon innen SV, da hadde jeg faktisk vurdert å stemme på de!

Freemind
Skribent
13 år siden

High Five J.Johansen! Were getting there :D

WilhelmG
WilhelmG
13 år siden

Glimrende, og heier herved på Helge!
Særdeles enig i at man skal vektlegge kimen av lys kontra mørket. Likevel redd Kristin har fått _litt_ for søt smak av makt til at hun lar dette «utarte» seg. :-/

daniel
daniel
13 år siden
Svar til  WilhelmG

du kan faktisk sende spørsmål til henne via Sv sidene på nett.
Vurderte å gjøre det for å spørre om hun har noen komentarer på Helge Ramstads utaler

Otto
13 år siden

En gjennomgang av alle politiske partiers hjemmesider viser at omtale og kritikk av Monsanto kun er å finne på SV sine sider http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1507&start=1#M4611

daniel
daniel
13 år siden

Flere og flere begynner å bli obs på problemene, og det vil nok komme flere politikere på banen i fremtiden antar jeg.

Det norske folk er blitt blinde på grunn av vellferden, men nå kan det begynne å skje ting når regjeringen må kutte statsbudsjettet.
Sjekk ut dagens «morgenbladet«
Når folk den vanlige personen på gata begynner å skjønne at de blir faktisk tatt langt opp i et sted hvor sola aldri skinner av staten, så kan det hende at hoder begynner å rulle.

Forresten
Jeg så ei dame i dagi karl johan med et skilt der det sto « De gale er de normale, de normale er de gale« føler at jeg er tildels ganske enig.

Thor
Thor
13 år siden

Helge Ramstad må være en torn i øyet til Kristin Halvorsen,siden dette ble publisert..Sant og modig gjort av Ramstad,du har min støtte om du skulle få vanskeligheter nå!! Og bak stortingets dører pågår det sikkert en debatt for å sverte Ramstads innlegg,av stoltenberg,halvorsen,støre,jensen,hvis nå ikke han også får et «beleilig hjerteatakk» av NWO/Bilderbergerne..

Trygve
Trygve
13 år siden

Sjokkerende bra av nettavisen å rapportere på denne saken! Anbefaler alle til å lese hva som står skrevet i sakspapirene til SV, det er nesten utrolig. Det kan lastes ned her: http://www.sv.no/content/download/32475/349325/file/Sak%202%20Uttalelser%202010.pdf
Det Helge Ramstad sa, står på side 10 under «U4 – Uttalelser», om jeg ikke husker helt feil.
Det står blant annet at Oslo SV vil at: «Superborgerskapets planer om å skape en Verdensregjering under deres ledelse blir nedkjempet»
og
«Superborgerskapets fremste representanter i Norge, BILDERBERGERNE, med Siv Jensen, Jens Stoltenberg, John G. Bernander, Helge Lund, Harald Norvik,Thorvald Stoltenberg, m.fl. blir trukket fram i lyset slik at folk 47 får forståelse for maktutøvelsen i Norge»
Fantastisk å se en så stor avis som nettavisen rapportere denne saken. Vær aktive og støtt opp under saken til Helge Ramstad, f.eks ved noe så enkelt som å skrive et innlegg på nettavisen, eller andre steder artikkelen dukker opp, så kanskje dette kan bli en banebrytende sak i Norge. (tvilsomt, men la oss være positive og godtroende :D)

trackback

[…] Johansen Nyhetsspeilet.no 5. mars […]

smurfen
Moderator
13 år siden

Kjempe bra av Ramstad og Nettavisen
Lurer på om dem tørr og ta han nå som han er fløyteblåser eller om dem mener at om en på 70 som får hjerteinfarkt, kreft eller slag som Bastensen vil forgå i stillhet og bli en advarsel til andre som vurderer og ytre som mot «superborgerskapet»

At folk nå begynner og våkne er vel og ta litt hardt i, artiklen som er litt nyere om Anette sagene som hoppa etter Romøren har fått 160 kommentarer, Jens koblest til verdensregjering har fått 17 kommentarer med min :-|
Det sier vel litt om hva som opptar folk så da får vi vel som fortent da ….

Legger ved den lille kortversionen min her som jeg la ut på Nettavisen siden den sikkert snart blir fjerna fra kommentarfeltet

He He skulle Ramstad tatt med alle involverte så ville lista blitt lang, klart FN er en viktig brikke
Alle organer er blitt infiltert over lang lang tid så vi har blitt styrt lenge uten og være klar over det
Står det ikke i avisene eller på nyhetene så tror ikke folk at NWO eksisterer
Det folk glemmer er at avisene bare er bedrifter som har som eneste formål og tene penger til sine eiere
Betaler du noen hundre tusen så får du din egen artikkel i avisen presentert som avisen sin artikkel, skriver ikke avisene det politikerene vil så blir pressestøtten borte eller redusert
Eller så kan man bare se på denne listen her så skjønner man godt hvorfor du ikke får vite noe gjennom vanlige nyhetskanaler

http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_Bilderberg-konferansenes_deltakere

Så en lenger oppe som syns en verdenregjering var flott
Husk at det er styrtrike psykopater som står bak, empati er et ukjent begrep, 6000 personer eier nå 60% av jorden, dem vil eie 100% og sikkert mer vist dem kunne
Vi vil miste abselutt all rett til og bestemme over eget liv, dem av oss dem ikke trenger bare fjerner dem, dem som ikke blir fjerna blir lutfattige slaver for super borgerskapet
Verden kommer til og bli styrt som en bedrift, kjøtt produserest i Europa, Korn i USA osv
Først skal verdens nasjoner kjørest konkurs for og lage kaos, Befolkningene skal seff uskaldligjørest så dem ikke lager problemer, det gjørest med og tilføre oss en rekke hjernehemmende stoffer gjennom EU direktiver, et eksempel er Gen Manipulert mat som ikke bare hemmer men reduserer hjernens utvikling, etter 1.1 i år da codex ble inført så skal ikke GMO mat merkest lenger og monsanto forsyner hele EU og Norge nå, samtlige forskere som har levert raporter og advart har umidelbart blitt uskadliggjort
2012 profetiene, terror og pandemier blir brukt til og skremme vannet av oss sånn at et NWO er det siste vi vil tenke på
Det er bare en liten hake, 2012 profetiene advarte nettopp mot New World Order og samtlige kattastofer er det dem selv som produserer
skremme skremme skremme har alltid vært viktig for eliten når dem skal ha igjennom direktiver folket ville protestert mot for og avlede oppmerksomheten
kontroll og overvåking er noe vi ser mer og mer av for hver dag
Oppskriften er lik hele veien, kjør propaganda i mediene, ta ting litt etter litt så er det ingen som reagerer ….
Falsk flagg opprasjoner har blitt brukt siden Nero satte fyr på Rom og skyldte på dem kristne og det fungerer fint som bare det den dag i dag
Leg merke til at hver gang dem roper opp om et problem så etter at dem har fått en reaksjon så er det dem samme som kommer med løsningen og uten untak så er det alltid dem selv som tener stort på det
All Gore roper på klimakrise og nå er han milliardær, dem som skaper terror er dem som infører totaliære løsninger som kun sikrer øker egen makt og pengebinge og sånn kan en forsette
Politikerene bli stadig mer hemmlige og beslutninger tas bak vår rygg samtidigt som vi borgere stadig skal overvåkest og kontrolerest mer og mer
Dere som syns dette høres litt stort ut trenger ikke tro på noe av det, bare sett av noen timer til eget og dine nærmeste liv og søk sannheten selv
Det ligger tonevis med beviser der ute så bare til og Google i vei, ( Georgia guidestones er et hint og starte på )
Som dem sa i The Road vi ble advart i hue og rævva, men ingnen ville tro på det før det var for sent
Vel det er forsatt ikke forsent men tiden begynner og bli knapp….
Skal bli spennede og se om politiet som skal jobbe for folket og som folket lønner med sine skattepenger vil ta parti med psykopatene i superborgerskapet eller folket når den tid kommer…

Takk til Helge Ramstad som turde ta det opp, da Steinar Bastesen som eneste politiker tok opp Bilderbergerene på Tingets spørretime så fikk han slag rett etterpå
Helge Ramstad på 70 kan nok fort enda opp med slag, kreft eller hjerteinfarkt ganske fort som så mange før han….

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Dette er bra.

Det tabben man ofte gjør i politikken er å kjøre seg fast i partilogo og partiprogram (man stemmer på parti uten tanke på hvem partiet består av).
Det er ikke partiet i seg selv som er avgjørende, men HVEM man får inn. Man kan være uenig/enig i SV så mye man orker, men Helge Ramstad må «lobbes» frem.

Kjøp på med en Facebook group på denne folkens!

Najam Samiuddin
13 år siden

Er Kristin Halvorsen tilhører ‘eliten’ fremdeles, eller virkelig har kommet ‘proletariatet’ til unnsetning, eventuelt om hun er plassert der for å holde proletarene i ørene.

Faren til Kristin Halvorsen heter Leif Georg Halvorsen. Han var direktør for Norsk Hydro, et selskap som var/er styrt av Wallenberg’erne, (Khazarer mener noen) som tjente rått på salg av krigsmateriell og store lån til Tyskerne under WWII.

Johan B. Holte tiltrådte som Generaldirektør i Norsk Hydro 1. Januar 1967. Familien Halvorsen reiste til Qatar i 1971 og ble der til 74.

· Flere toppsjefer (direktører hører vel til ”toppsjefer) i Norsk Hydro har mottatt hemmelige pengegaver fra et fond i Sveits. Fondet ble visst avslørt i et brev skrevet av generaldirektør Johan B. Holte. Toppsjefene hadde hemmelig konti i Sveits.

· Fondet ble ifølge Holte forvaltet av toppsjefen for den sveitsiske banken Sal. Oppenheim, baron Georg von Richter. Von Richter har tette bånd til en nær Hydro-rådgiver gjennom mange å r, amerikaneren Mark J. Millard.

· Da Holte døde i 2002 etterlot han seg over én million kroner på en skjult konto i Sveits, samt 30 millioner kroner til en stiftelse han opprettet i Norge før han døde. Det finnes nok mye mer.

· Så sent som i 2000 søkte Johan B. Holte om å få mer penger fra det hemmelige fondet. Mon tro om ikke Leif Georg Halvorsen også har ”søkt”?

etc. Time will show.

Hallo
Hallo
13 år siden

Hei Najam Samiuddin !

Fint om du dokumenterer det du skriver! Gjerne med linker.
Her er en: http://www.snl.no/.nbl_biografi/Kristin_Halvorsen/utdypning

«Mon tro om ikke Leif Georg Halvorsen også har ”søkt”?»
Kan godt hende, men dette blir veldig spekualtivt, så kom med litt dypere info, så blir dette spennende.

Vi vet at Kristin sto frem på TV og gråt over fusk om medlemms innmelding, og at andre partier gjorde det samme, dette er fakta, men skulle gjerne ha vist om Leif var like korrupt.

Najam Samiuddin
13 år siden
Svar til  Hallo

Vitsen ikke å vise at Leif Georg er korrupt, har ingen grunnlag for å si, men bare si at familien tilhører ‘borgerskapet’ eller eliten (Establishment), og at det blir spennende å følge om Kristin går med folket mot eliten, eller om hun tar sin far og sin familie klasstilhørighet i forsvar, og motarbeider Helge Ramstad.

At direktørene i Hydro hadde slik fond, er velkjent fra mainstram m.

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Erfaring fra tidligere saker tyder på at hun vi forholde seg passiv.
Da tenker jeg litt på biodisel skandalen.
Solheim har også vist en uforsvarlig adferd rundt klimahysteriet, så mullvarper er det i alle partiet.

Om Kristin er korrupt, naiv, eller feig har egentlig ikke så stor betydning.
Poenget er at uansett hva hun er så er sluttresultatet det samme.
Og da er hun ubrukelig innen Norsk Politikk.

smurfen
Moderator
13 år siden

Bilderbergerene legger under seg land etter land og har gjort det i tiår, oppskriften er alltid den samme, tving på fattige land lån dem ikke har mulighet og betale tilbakers med økonomiske leiemordere, går ikke det så er det vanlig leiemordere som fjerner dem som nekter og ta i mot lån, når dem så ikke kan betale avdraga sine så må dem gi fra seg nasjonale eiendeler som land, kraft,, vannrettigheter osv osv, nå er turen kommet til den vestlige verden som skal ned i fatigomsklassen, dem styrtrike vil bli enda rikere samt og eie deg og meg

Det er jo Bilderbergerene som sitter i bakgrunnen og ler så dem griner etter og ha lurt på Hellas og Island, en rekke andre land er på vei til og lide samme skjebne
Psykoptene bak nettbanken Icesave tok ut enorme utbytter og bevilga seg selv enorme lån bare dager før det gikk ove enda og lever nå i London i sus og dus
Dette er en privat konkurs og verdiene i boet skal dekke mest mulig, resten er tapt seff, det viste jo tullingene da dem satte inn store innskudd i Icesave til drømmerente
Dem som har krav til boet etter Icesave er nesten utelukkende søkkrike finanssvindlere, bare 4% av innskuddene kom fra vanlige dødlige personen
Det lukter mer en ugler av dette her
Det lukter mer av kynisk jakt på Islandska naturresurser som vi har sett så mange ganger før i afrikanske og sør/mellom-amerikanske land

Rothbay LTD og Goldstone lurte på Hellas enorme lån samtidig som dem hjalp til med og holde dem skjult
Nå er det Inkasso tid og da ryker det land og naturresurser
Omtrent samtlige EU land sitter nå på enorm statsgjeld og svært mye skjult gjeld som ikke er kommet opp i lyset enda
Dette er helt normal Bilderberger strategi ( Omvent Robin Hood politikk )
Finanskrisa var planlagt med Clinton Loven der ingen kunne nekes lån til bolig, da fikk man bygd opp en boble av millioner av personer som ikke var kredittverdige og resualtat ble som alltid, den som forårsaket krisa ble rikere og dem fattige enda fattigere så kom turen til og lure statsledere til og ta opp enorme lån til enorme stimuleringapakker, med andre ord løse en krise forårsaket av for mye gjeld med og ta opp ti ganger mer gjeld
Dem har nå bygd opp en ti ganger større boble som vil sprekke snart som vil føre til hyperinflasjon, når penger blir mindre verdt så er det kun dem som besitter reelle verdier som kommer styrket ut av det og hvem er det?
Jo Bilderbergerene og sitt IMF
Etter Bilderbergermøtet i 2004 med Sentralbanskjefene så solgte alle Europeiske nasjoner og USA sitt gull
Eneste sikre valutten dem hadde ble bytte i digitale luft penger som kunne ha trygget dem mot slike kriser vi ser nå
Alt det norske gullet ble og solgt, det er bare noen symbolske barer igjen
Gullet har firdobla seg i verdi siden 2004
Nasjon etter nasjon vil falle snart og Bilderbergerene vil overta ettervert som dem faller akkurat som dem har gjort i tiår i Afrikanske og Sør/Mellomamerikanske land
Dem vet seff at befolkningene i dem resprektive land vil demonstrere høylyt og ta til gatene når dem mister alt dem har så for og forhindre det så er en mye sykere plan en vi kan forestille oss satt i gang.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  smurfen

Takk smurfen.

Har du lest denne artikkelen.?

Penger, Makt og Din Framtid

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Nei har ikke det, men holder på nå Lars :)
Meget meget bra, likte den om gullsmedenes stunt
Dette var meget bedre en cirkus og brød prisen som deles ut på TV2 nå ;)

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  smurfen

Den artikkelen burde definitivt ha vært lagt ut på Nyhetsspeilet.
Og er redaksjonen interessert vil det la seg ordne.

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

«The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent!
– Bill Gates –

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Yes, just play «GOD», u asshole Gates!

Thor
Thor
13 år siden

Penger,Makt og Fremtid-En kjempeartikkel Realdemokraten!! Her har absolutt en finansminister fra Toten noe å lære!!

arifkarim
arifkarim
13 år siden

«Engler og demoner på timeplanen»
«Statsministeren, utenriksministeren og medlemmer av kongefamilien har gått der. Har de blitt hjernevasket av okkultisme? Ny bok hudfletter steinerskolens religiøse fundament.»
http://www.dagbladet.no/2010/03/01/magasinet/steinerskolen/skole/pedagogikk/litteratur/10648100/

Dette «forklarer» hvorfor den norske «eliten» er så usympatiske mot sitt eget folk? De har jo ikke «opplevd» sine barndoms åra ved offentlige «sekulære» skoler sammen med andre «normale» barn! :D

Ergon
13 år siden

Bilderbergerne som et superborgerskap som regjerer verden med NWO som mål? Det er vel heller tvilsomt. Når en gruppe får et navn man kan identifisere den med og navnene og møtene er offentlig kjente da kan vi trekke en ganske så klar konklusjon: Dette er ikke beslutningstagerne, men snarere løytnanter som briefes slik at de i sine lokale miljøer kan treffe tiltak som setter de virkelige beslutningstagernes planer ut i livet.

NWO eller New World Order er også et navn som kan oppfattes som et falskt mål som motstanderne av de virkelige makthaverne kan angripe. Saken er at det alltid har vært en Verdensorden og at ettersom verden forandrer seg sterkt vil det presse seg fram en Ny VerdensOrden.

Bak både Bilderbergerne og NWO står så langt jeg kan se det internasjonale jødiske finansoligarkiet med Rothschild som sentrum og det korrekte navnet på den NWO de vil skape med hjelp av alle frontene sine er JWO. Altså Jewish World Order.

Kun ved å akseptere dette og bekjempe dem ved direkte navngiving kan vi ha håp om å nå målet vårt og hindre den nye ziofascistiske slavestateten de vil tre over oss.

« Forrige artikkel

Du betaler – etablissementet nyter

Neste artikkel »

1,5 % sa ja til IceSave-avtalen på Island