SV’er ut mot Bilderbergerne og NWO

5.7K visninger
1 minutt lesetid
73

Vi skal huske på at det er alltid bedre å prise lyset enn å forbanne mørket, samme hvor vanskelig det er å se noe lys å prise i en gjennomkorrupt verden. Jeg la ut dette som en kommentar, men når det skjer slike lyspunkt, så skal ihvertfall denne forfatter bidra til å prise det lys, og takke for at det ennå finnes noen med integritet, gangsyn og ærlighet igjen, i vårt politiske system.

Hans navn er Helge Ramstad (70), og han er fra SV. Helge Ramstad (SV), husk hans navn når du går til stemmeurnene. De andre småsakene og ubetydelighetene politikere beskjeftiger seg med på tvers av partigrensene er ikke viktig i det hele tatt, i forhold til denne saken. I de store sakene er alle partier unisont enige med sine internasjonale ‘venner’.

Endelig en fornuftig kar innen vårt politiske system. Stem på ham! Det er gjerning som viser hva mennesker er bygget av, ikke de tomme hule ord som politikere strør om seg med vanligvis.

Roses skal også Nettavisen som har utmerket seg med uvanlig god journalistikk senest, i forhold til mainstream forøvrig mener jeg, og bryter med den tradisjonelle media enigheten. Noen bryter ut av ortodoksien. Nettavisen har hatt flere saker nylig, hvor de driver konkurranse med Nyhetsspeilet. Se på denne saken, som de fant før oss, som jeg tillater meg å sitere fra:


Kobler Jens Stoltenberg (Ap) til planer om «Verdensregjering».
Publisert 05.03.10 17:03 | Sist oppdatert 05.03.10 17:06

Helge Ramstad (70), som sitter i Oslo SVs representantskap og er medlem i Frogner SV, knaller til mot Jens Stoltenberg, Ap og LO på Oslos SVs årsmøte fredag kveld med et forslag til uttalelse under tittelen «USA – Verdensfreden og Obama». Forslaget ligger på SVs hjemmeside. Der kan man blant annet lese følgende:

«Gjennom GLOBALISERINGEN legger de superrike opp til en verden, som de kaller The New World Order.»
«Superborgerskapets planer om å skape en Verdensregjering under deres ledelse blir nedkjempet.

Siv, Jens, Ap og LO

Videre heter det at:
«Oslo SV vil at: Superborgerskapets fremste representanter i Norge, BILDERBERGERNE, med Siv Jensen, Jens Stoltenberg, John G. Bernander, Helge Lund, Harald Norvik, Thorvald Stoltenberg, m.fl. blir trukket fram i lyset slik at folk får forståelse for maktutøvelsen i Norge.»

– Hva er The New World Order?
– Det er et program utviklet av de megarike i USA av personer som Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger og David Rockefeller. De er sentrale i arbeidet med å skape en verdensregjering ved hjelp av WTO, IMF og Verdensbanken, svarer Ramstad.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2850705.ece

Veldig bra. Der er unntak fra korrupte elementer i det politiske system. Dette er en seier for Nyhetsspeilets opplysningsarbeid.

Takk for din integritet, ærlighet og ditt mot Helge Ramstad.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
12 år siden

[…] borgerlig konservativt parti i Norge. Bilderberger Siv er ganske så enig med Bilderberger Jens og Bilderberg Erna i de store linjer, og de som vil inn i politikken gjør best i å være enig i det politisk […]

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
14 år siden

Vet ikke helt om denne hører hjemme her, men jeg hygger meg med at Frankrike og Spania iallefall gjorde et forsøk på å arrestere Kissinger i Irland:

http://www.infowars.com/action-to-arrest-wanted-war-criminal-kissinger-in-ireland/

Betyr det at Kissinger melder forfall til årets møte i Barcelona 3. – 6. juni? :-)

Armin, hva med et spleiselag for å sende deg nedover for å iallefall levere en offisiell NS protest mot Bilderbergerne?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

SV MÅ VURDERE Å TREKKE SEG FRA REGJERINGEN
(Dagbladet den 5. mai (med svær overskrift)

http://www.dagbladet.no/2010/05/03/nyheter/sv/innenriks/politikk/11551112/

Og dette har jeg nevnt her tidligere og stilt spørsmålstegn ved! Når skal SV trekke seg ut av denne regjeringen? For det må de etter den åpenhjertige bekymringsmeldingen fra SV’s Helge Ramstad. Snart blir det full oppbrudd i denne regjeringen der den ene etter den andre går i ren protest over alle hemmeligholdte sannheter som kommer frem er min intuitive spådom.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Artikkelen går ut på at Sosialistisk Ungdom mener moderpartiet SV må trekke seg fra regjerningen fordi “månelandingen” er utsatt. Med andre ord: SU mener SV må trekke seg fordi Jens ikke raskt nok innfører CO2 rensing på Mongstad.

SU mener altså at det er Jens og AP som bremser innføring av CO2 rensing på Mongstad . Å bruke opp mot 50 mrd på rensing av CO2 er åpenbart bullshit, og særdeles lite fornuftig bruk av dine og mine penger. At Jens bremser dette er jo en gladnyhet for alle oss som har gjennomskuet svindelen.

Jeg mistenker at Jens har blitt hvisket noen velvalgte ord i øret, og av den grunn har utsatt det hele.

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Jeg ville bare påpeke at the er komplett absurd at den eneste norske politikeren som kritiserer globalisering er medlem av Sosialistisk Venstreparti. For de som ikke vet noe om sosialisme ble denne ideologien lansert av britisk etteretning for å styrte rivaliserende regimer, ødelegge middelklassen og sikre global dominans for den britiske overklassen.

Det verste med det hele er at jeg stemte SV selv fordi jeg var redd for fascistregjering under Siv Jensen. Hvis Helge Ramstad får skiftet navn på SV til Patriotpartiet, Uavhengighetspartiet eller kanskje Partiet for Bevæpnet Befolkning kunne jeg kanskje funnet bedre argumenter for å stemme SV enn dette. Og før folk kaster seg over meg i anfall av politisk korrekthet bør de undersøke forbryterstatistikker fra f.eks Sveits hvor håndvåpen og plastiske eksplosiver er PÅBUDT for vernepliktige, sammenlignet med land som har forbud mot sktevåpen som England. England har Europas høyeste tall for voldsførbrytelser mens Sveits har de laveste,

Rare greier ikke sant?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Når Helge Ramstad kan gå ut i meda å “knalle” til mot sine egne partifeller og andre stortigspolitikere som er Bilderberg representanter, burde han også forstå hva slags mordere disse politikerne våre menger seg med og dermed gjøre alt han kan for å få sine SV kollegaer til å trekke seg ut av et videre samarbeide med AP og Stoltenberg. Hvis SV ikke gjør dette, skjønner jeg ikke hva Ramstad hyler opp for i nettavisen!

Er det for å skaffe enda større pr. rundt partiet sitt eller si egen posisjon som politiker eller er det med seriøs hensikt, for å tydelig markere at SV ikke menger seg isammen mordere?

Vet ikke om Ramstad har sett denne you tube videoen, noe ha burde gjøre som viser hva slags barbarer og mordere Rockefeller familien er. Og disse har noen av våre stortingspolitikere og statsminister med Folkehelseinstitutt inngått samarbeidavtaler med?

Jeg fikk faktisk AKUTT DÅRLIG HELSE av å bare se denne videoen!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

DER KOM DET SOM FRYKTET:
“SV bidrar til jøde-mobbing”
“Kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV) nedsetter en arbeidsgruppe mot rasisme i skolen.
Samtidig beskyldes partiet hennes for å bidra til mobbing av jødiske barn.

Stigmatiserer Israel

Det var i den muntlige spørretimen i Stortinget i dag at Fremskrittspartiets Solveig Horne påsto at SVs «navlebeskuende kritikk og stigmatisering av Israel», bidrar til å fremme Israel-hat og dermed også økt antisemittisme i Norge.

– Regjeringen har ikke løftet en finger for å bekjempe rasehatet, hevdet hun i sitt spørsmål til barne-, likestillings- og integrasjonsminister Audun Lysbakken (SV).”
http://www.dagbladet.no/2010/03/17/nyheter/jodemobbing/sv/frp/sporretime/10901427/#comments_container

Lykketil, SV elskere… :D

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ja, Solveig Horne er jo med i sionistklubben “Israels venner”, så at slike oppstøt kommer i fra den kanten er ikke uventet.
http://www.miff.no/tema/stortinget/IsraelsVennerPaaStortinget2005-2009.htm

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Tove!

Jeg hadde en far som var en kløpter i matematikk som en gang fortalte meg at matematikk faktisk kunne brukes til mye annet, som å legge til og trekke fra en hver informasjon som kommer utenifra og “vips,” en dag sitter man med hele regnestykket har man klart å sette det i riktig sammenheng.

Mange sier mye ja, og informasjonen man får kan være forvirrende er man for letttakelig som mottaker av informasjonen til å feste seg for sterkt til alt som blir fortalt som kan være feilinformasjon og løse rykter.

Og du har rett i at det kan være lett å la sine egen bevisstheten bli mannipulert gjennom andres informasjon er man ikke oppmerksom nok på at ondskapen er flink til å spille andre et puss, d.v.s bevisst manipulere og føre kontroll over et mottakelig og godtroent menneskes bevisthet.

Det er en fjellvettregel som heter: ” det er ingen skam å snu i tide” eller så har jeg hørt denne: ” Det er ingen skam å hoppe av på et tog på veien til et bestemt mål for å hoppe inn på et annet.” Det er kanskje det SV mannen Helge Ramstad nå gjør i og med at bevisstheten og samvittigheten hans (en fin kombinasjon) forteller han at det er knapt med tid “left” før den hele og store sannheten lekker ut. For det vil den gjøre, uansett om SV velger å fortsette å være med i regjeringens spill. De vil uansett måtte trekke seg ut snart eller så må de gå.

Helge Ramstad har allerede gått ut å forkynt noe mange mennesker allerede (som oss her) er klar over men ikke er fullstendig klar over! D.v.s at han i sitt offentlige interjuv i avisen har trukket frem Bilderberg-gruppen og sine politiske sammarbeidspartnere som er medlemmer av denne, som i hans øyne fremstår som et “superborgerskap.”

Han ser med kritiske øyne på globaliseringen og NWO som Norge er trukket inn i og trekker frem navn koblet til supermakten under Bilderberg-gruppen som er LO, Siv Jensen, Jens Stoltenberg, John G. Bernander, Helge Lund, Harald Norvik, Thorvald Stoltenberg, m.fl.
“Dette slik at folk får forståelse for maktutøvelsen i Norge » er Helge Ramstads videre uttallelse.

Og med Helge Ramstads kraftige “kost” skulle det være enkelt for oss alle å forstå hva vi har i vente fremover og hvilken makt vi ligger under, nemlig ondskapens makt som er skapt av de rike herrer og damer man finner øverst på Bilderberg tronen. At fredsprisen til Obama bare var et spill grunnet det tette samarbeide denne regjeringen har med USA og Obama, er jeg ikke det minste i tvil om. Jeg er heller ikke det minste i tvil om at Obama vegret seg for å ta imot denne prisen som (som vi leste i aviser om) som årsak av det han vet snart vil røpe hans identitet hans dobbeltspill som den “gode samaritan” en ny “Jesus kristus” og ” Martin Luther King” og ” kongen som alle skal se opp til!”

Snart vil de falle alle disse “store.”

For å gå oer til det du nevner om manipulering av bevissthethet til mennesker som ikke er våkne nok og seg selv ikke bevisst, er det desverre et faktum Tove at et stort antall mennesker er både hjernevasket og mindkontrollert i vår samfunn Norge. Og mindkontrolleringen har skjedd på mange forskjellige måter gjennom tidens løp med det bevisste mål å redusere et stort antall menneskers hjerne og tankekapasitet.

All neddoping av mennesker med antidepressive/pykotiske medisiner må vel sies å være den største og “sikreste” måte å mindkontrollere mennesker gjennom historien frem til i dag. Fryktelige tvangsmetoder gjennom psykiatrien har vært et ledd i denne mindkontrolleringen får å skape “dresserte” og fryktfølende mennesker i samfunnet.

Skulle jeg fremstilt det synet og bevisstheten mitt har oppfanget i form av en karikaturtegning, ville jeg nok ha tegnet en haug med menneskeansikter på hundekropper iført stramme halsbånd lenket til hverandre. Slik oppfatter jeg den form for mindkontroll som har foregått og som har tatt livet av tusenvis av mennesker gjennom tidene. Stråling, chemtrails i luften og giftstoffer i mat. og drikkeprodukter har vært og ER en annen form for mindkontroll eller disse giftvaksinene som også er med på å redusere menneskers hjernekapasitiet og kroppsfunksjon. Og flere type måter å mindkontrollere mennesker er allerede satt i verk…

Ondskap vil ingen ende ta før hver enkelt av oss, d.v.s du og jeg og et stort antall mennesker bestemmer seg for å fjerne seg fra FRYKTEN som Helge Ramstad i SV har gjort og som andre mennesker av hans kaliber vil gjøre etter hvert. Det er nemlig FRYKTEN ondskapens supermakt bruker i sitt spill for å kue oss alle og for å gjøre oss alle til slaver for den.

Derfor står jeg her frem med fullt navn og kommer til å gjøre det til jeg trekker mitt siste åndedrag.

“Hvilket mennesket skal vel du frykte når du har meg, ” står det skrevet (omtrent slik) et sted i bibelen.

Og fortsatt holder jeg fast på salmen: “Kjemp for alt som du har kjært, død om så det gjelder…”

Og så får andre velge som de vil…

TIDEN ER KNAPP…

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Akkurat JJ

“Det jeg sier dere i mørket, skal dere tale i lyset; det dere får hvisket i øret, skal dere rope ut fra hustakene.”

Så er det ingenting å frykte med hensyn til å “rope fra hustakene” om det som er menneskeødeleggende og skapt av ondskapens usanne krefter.

Om noen mennesker vil like å spille guder så la dem så gjøre det. Disse gudene vil falle én etter én om kort tid, like mye som at verdens “herskende guder” har fallt én etter én inntil i dag.

Kjærligheten og samvittighetens sannhet som er ledet av den største og eneste gud av dem alle kan ingen løpe fra eller tro de kan slippe fra.

Lise.

Tove
Tove
Abonnent
14 år siden

Ja Lise, udelt godt ment. Ikke meninge å virke belærende, men det er så lett å kjenne andre på seg selv. Jeg ble vettskremt av alt jeg leste første året, så jeg måtte ta en pause til jeg innså at det er akkurat det de vil, at jeg skal skuffe mer frykt ut i eteren og forurense ennå mer.

En fin kveld til deg også ;-)

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Tove
14 år siden

Hei Tove!
Ja, du har rett i det at ” det er så lett å kjenne andre på seg selv.”

Når det er sagt, føler jeg ikke at jeg skuffer mer frykt ut i eteren og forurenser enda mer. Om andre tenker eller føler slik, så kan de for meg bare føle og tenke slik. Ingen lurer meg til å skuffe noe frykt ut i eteren.

NS er etter hva jeg har opfattet, et fritt forum til å ytre seg og slik jeg har gjort inntil i dag er å ytre mine oppfatninger om “saker og ting” i samsvar med artiklene her og på en diplomatisk måte.

Og jeg føler ikke for å ta noen pause, verken med hensyn til å kommentere, skrive artikler eller av hensyn til de som ikke liker det jeg skriver om. Som mennesker har vi ulike opfatninger av saker og ting og skeptikere/kritikere av det man skriver og meninger man har, er det over alt man beveger seg. Skal man la seg stoppe av disse er man jo selv struglet av frykt.

Som psykoterapeut (innen TFT) er jeg opptatt av at folk skal fjerne seg fra fryktfølelsen de går med. For lar de den ta over kan de heller ikke øke sin bevissthet med det man blant annet leser om her på NS.

Beste hilsener
Lise

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Kanskje har Helge Ramstad i SV begynt å tenke i de baner også?

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Vi kan jo altids håpe ;-) Utfordringen i dette landskapet er jo å komme nærmest mulig sannheten. Med din erfaring vil jeg gå ut fra at også du har erfaring men at det er relativt enkelt å manipulere bevisstheten, i allefall hos en person som selv ikke er bevisst. Jeg har erfart at det går ann å lese av en annens persons energifelt, fortelle om hvilke følelser etc. denne personen har. (selvfølgelig med tillatelse fra vedkommende, aldri uten!) Derfor syns jeg det ville være veldig naivt å tro at ikke vitenskapen også vet om dette og mye mer. Da jeg for noen år siden begynnte å lete etter vitenskaplige artikler som støttet dette, var det ingenting å finne. INGENTING! Det fikk meg til å våkne, at det ikke fanntes noe var jo helt utrolig. Vi landet på månen i 69 liksom, og siden har det ikke skjedd noe nevneverdig. Det var ikke til å tro. Det er det jo heller ikke. Nå har jeg jo forstått at det ligge så mye mer i kulissene.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

Jo, vi er medlem av EØS og er dermed ikke en fri selvstendig nasjon.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Så da er vi altså medlem av EU? Var det det du mente også?

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Gråsone medlem.
Vi er underkastet EU-direktiver og andre EU-lovgivninger, samtidig som “en verden” styrer mesteparten av politikken i Norge og Norske politikker rektuteres inn i EU-vennlige instutisjoner.(lobby)

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Hei Hay- Ray

dette du nevner er jeg fullt klar over men spørmålet mitt er konkret: ER NORGE MEDLEM AV EU?

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Vi er i allefall flinkeste land i klassen til å sette EU standarder på plass. Vi er et lite land, lett å styre, enkelt å endre på, i tillegg har vi en høy elektoniserings og automatiserings grad, samt fryktelig mange byråkrater som er serdeles effektive. Dessuten stiller vi aldri spørsmål ved noe, vi bare inretter oss etter reglene uten å mukke, desverre. Så utrolig nok er Norge første land til å få på plass EU regler/lover, uten å være medlem engang.
så Lise;
Tror ikke du skal bruke din verdifulle energi på bekymring, bruk den heller på å opplyse deg selv, og finne ut hva du kan foreta deg med din energi i positiv retning ;-)

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Tove
14 år siden

Hei Tove.

Du har rett. Men når det er sagt Tove så er det nettopp posistiv energi jeg får av å få vite saker og ting som opptar meg. Og jeg er så absolutt ikke verken bekymret eller desorientert om hva som skjer rundt meg og om meg. Jeg er overvåken og bevisst om hva som skjer takket være alt jeg hittil har fulgt med på her på Nyhetsspeilet.

Ønsker deg en fin dag Tove. Skjønner det var godt ment fra din side.

Hilsen Lise

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Tove
14 år siden

Og dette kommer under åndelig oppvåkning og bevissthet som selv gir meg energi i positiv retning pluss alt av informasjon jeg har fått her på NS

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/l%c3%a6ren-om-menneskerettigheter-i-praksis/

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg får ikke Helge Ramstads uttalelser ut av hodet etter spesielt et avsnitt i hans artkkel-interjuv som er.

“Han sier at det viktigste med uttalelsen er å få aktivisert anti-globaliseringskampen i Norge. Ramstad er særlig kritisk til EUs fire friheter, som han mener er globaliseringens mål.”

Ramstad er altså SÆRLIG KRITISK TIL EUS FIRE FRIHETER som jeg selv og sikkert en stor del av befolkningen her i landet også er. Men nå er jo ikke Norge medlem av av EU og da har vel vi her hjemme ikke så mye å bekymre oss for har vi vel? Eller har vi det?

Håper det er noen her som kan svare på det siste spørsmålet mitt.

Lise Tollefsen Slembe

Ponny
Abonnent
14 år siden

Slik jeg ser det:

Jeg oppfatter NWO som ett resultat av at Sovjets kollapset.
Man hadde da ett vakum som trengte å fylles.
Det var ikke lengre 2 poler som “sto strekt imot hverandre”.

Resultatet har blitt ganske “kaotisk” for de som ønsker å styre verden. (good 4 business)
Bank, Finans og Industrien kan fortsatt produsere alt og mer enn vi trenger.

Forsvars(Krigs)Industrien så nok også ganske svart på å ha man mistet sin største fiende, men “heldigvis” kom det mange nye konflikter og frykt for konflikt.

Forbruk er vikig, brød og sirkus også.
Hvem som styrer hva og hvorfor er for min del uinteresant.
Vi er alle ett produkt av våre omgivelser og omgivelsene ett produkt av oss.

http://www.zeitgeistbevegelsen.no
noe til ettertanke,THE GIRL THAT SILENCE THE WORLD FOR 5 MINUTES: (prøv å lytte)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ponny
14 år siden

Helt enig, Bush Senior avslørte sine planer om NWO i 1991, kunn ett år etter sovjetunions kollaps:

Lise Tollefsen Slembe
Anonym
14 år siden

Hvorfor har ikke SV politikere kommet fram fra deres skjul tidligere og erkjent at boken “Makten Bak Makten” Ertresvåg eller boken “De Ubekvemme Sandheder med Per-Aslak Ertresvåg har stemt? Hvorfor nå – først???

Noe stemmer ikke helt herl

http://video.google.com/videoplay?docid=-2522387004038114403&ei=LOZlSvSDM5PM2wKolME1&q=makten+bak+makten#

http://www.hulk.no/TOMSIDE/JOHN%20VIRAPEN%20-%20Utdrag%20fra%20boken.html

Ergon
Abonnent
14 år siden

Bilderbergerne som et superborgerskap som regjerer verden med NWO som mål? Det er vel heller tvilsomt. Når en gruppe får et navn man kan identifisere den med og navnene og møtene er offentlig kjente da kan vi trekke en ganske så klar konklusjon: Dette er ikke beslutningstagerne, men snarere løytnanter som briefes slik at de i sine lokale miljøer kan treffe tiltak som setter de virkelige beslutningstagernes planer ut i livet.

NWO eller New World Order er også et navn som kan oppfattes som et falskt mål som motstanderne av de virkelige makthaverne kan angripe. Saken er at det alltid har vært en Verdensorden og at ettersom verden forandrer seg sterkt vil det presse seg fram en Ny VerdensOrden.

Bak både Bilderbergerne og NWO står så langt jeg kan se det internasjonale jødiske finansoligarkiet med Rothschild som sentrum og det korrekte navnet på den NWO de vil skape med hjelp av alle frontene sine er JWO. Altså Jewish World Order.

Kun ved å akseptere dette og bekjempe dem ved direkte navngiving kan vi ha håp om å nå målet vårt og hindre den nye ziofascistiske slavestateten de vil tre over oss.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Engler og demoner på timeplanen”
“Statsministeren, utenriksministeren og medlemmer av kongefamilien har gått der. Har de blitt hjernevasket av okkultisme? Ny bok hudfletter steinerskolens religiøse fundament.”
http://www.dagbladet.no/2010/03/01/magasinet/steinerskolen/skole/pedagogikk/litteratur/10648100/

Dette “forklarer” hvorfor den norske “eliten” er så usympatiske mot sitt eget folk? De har jo ikke “opplevd” sine barndoms åra ved offentlige “sekulære” skoler sammen med andre “normale” barn! :D

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Penger,Makt og Fremtid-En kjempeartikkel Realdemokraten!! Her har absolutt en finansminister fra Toten noe å lære!!

Sigr Huginsson
Forfatter
14 år siden

“The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent!
– Bill Gates –

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
14 år siden

Yes, just play “GOD”, u asshole Gates!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Bilderbergerene legger under seg land etter land og har gjort det i tiår, oppskriften er alltid den samme, tving på fattige land lån dem ikke har mulighet og betale tilbakers med økonomiske leiemordere, går ikke det så er det vanlig leiemordere som fjerner dem som nekter og ta i mot lån, når dem så ikke kan betale avdraga sine så må dem gi fra seg nasjonale eiendeler som land, kraft,, vannrettigheter osv osv, nå er turen kommet til den vestlige verden som skal ned i fatigomsklassen, dem styrtrike vil bli enda rikere samt og eie deg og meg

Det er jo Bilderbergerene som sitter i bakgrunnen og ler så dem griner etter og ha lurt på Hellas og Island, en rekke andre land er på vei til og lide samme skjebne
Psykoptene bak nettbanken Icesave tok ut enorme utbytter og bevilga seg selv enorme lån bare dager før det gikk ove enda og lever nå i London i sus og dus
Dette er en privat konkurs og verdiene i boet skal dekke mest mulig, resten er tapt seff, det viste jo tullingene da dem satte inn store innskudd i Icesave til drømmerente
Dem som har krav til boet etter Icesave er nesten utelukkende søkkrike finanssvindlere, bare 4% av innskuddene kom fra vanlige dødlige personen
Det lukter mer en ugler av dette her
Det lukter mer av kynisk jakt på Islandska naturresurser som vi har sett så mange ganger før i afrikanske og sør/mellom-amerikanske land

Rothbay LTD og Goldstone lurte på Hellas enorme lån samtidig som dem hjalp til med og holde dem skjult
Nå er det Inkasso tid og da ryker det land og naturresurser
Omtrent samtlige EU land sitter nå på enorm statsgjeld og svært mye skjult gjeld som ikke er kommet opp i lyset enda
Dette er helt normal Bilderberger strategi ( Omvent Robin Hood politikk )
Finanskrisa var planlagt med Clinton Loven der ingen kunne nekes lån til bolig, da fikk man bygd opp en boble av millioner av personer som ikke var kredittverdige og resualtat ble som alltid, den som forårsaket krisa ble rikere og dem fattige enda fattigere så kom turen til og lure statsledere til og ta opp enorme lån til enorme stimuleringapakker, med andre ord løse en krise forårsaket av for mye gjeld med og ta opp ti ganger mer gjeld
Dem har nå bygd opp en ti ganger større boble som vil sprekke snart som vil føre til hyperinflasjon, når penger blir mindre verdt så er det kun dem som besitter reelle verdier som kommer styrket ut av det og hvem er det?
Jo Bilderbergerene og sitt IMF
Etter Bilderbergermøtet i 2004 med Sentralbanskjefene så solgte alle Europeiske nasjoner og USA sitt gull
Eneste sikre valutten dem hadde ble bytte i digitale luft penger som kunne ha trygget dem mot slike kriser vi ser nå
Alt det norske gullet ble og solgt, det er bare noen symbolske barer igjen
Gullet har firdobla seg i verdi siden 2004
Nasjon etter nasjon vil falle snart og Bilderbergerene vil overta ettervert som dem faller akkurat som dem har gjort i tiår i Afrikanske og Sør/Mellomamerikanske land
Dem vet seff at befolkningene i dem resprektive land vil demonstrere høylyt og ta til gatene når dem mister alt dem har så for og forhindre det så er en mye sykere plan en vi kan forestille oss satt i gang.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Takk smurfen.

Har du lest denne artikkelen.?

Penger, Makt og Din Framtid

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Nei har ikke det, men holder på nå Lars :)
Meget meget bra, likte den om gullsmedenes stunt
Dette var meget bedre en cirkus og brød prisen som deles ut på TV2 nå ;)

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Den artikkelen burde definitivt ha vært lagt ut på Nyhetsspeilet.
Og er redaksjonen interessert vil det la seg ordne.

« Forrige artikkel

Du betaler – etablissementet nyter

Neste artikkel »

1,5 % sa ja til IceSave-avtalen på Island

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x