/

1,5 % sa ja til IceSave-avtalen på Island

3137 visninger
3 minutter lesetid
45

1,5 % stemte ja til IceSave-avtalen på Island i går (foreløpig tall – til kl. 11:00 bare). Aldri før har det blitt så avslørt i hvilken grad ens egen regjering ikke er av og for folket, men av og for en liten korrupt elite, som kjører sitt eget løp sammen med sine internasjonale ‘venner’.
http://www.icenews.is/index.php/2010/03/07/1-5-voted-yes-in-icesave-referendum/

Det er jo ingen nyhet at den internasjonale finansmafia og internasjonale konserner robber land, på vegne av sine eiere; Rothshild & Rockefeller et al. Det nye er at de har begynt på industrialiserte land, og ikke bare land i Afrika og Sør Amerika. Jfr. John Perkins – The Economic Hitman. Nå er det Island som skal forgjeldes til de ikke klarer å betale, så krøsusene kan overta deres natur ressurser for en slikk og ingenting. Først setter de opp noen banker til å gjøre elendigheten, og så tar de grep og gjør innhøstingen når bankene har gjort jobben for dem.

Gå ikke glipp av denne tale av Birgitta Jonsdottir i denne filmen nedenfor. En av de mest fantastiske taler jeg har hørt siden JFK, fra en dame med lederevner utover det vanlige; Islandske Birgitta Jonsdottir, som taler imot den internasjonale mafia som robber Island ved høylys dag, sammen med landets egne politiske ledere som er den internasjonale elites medsammensvorne. Birgitta har lykkes å få 7 representanter inn i Alltinget, med sin politiske bevegelse – the Movement, for å rydde opp i korrupsjonen. Hun beskriver ikke bare hva kjeltringene har gjort, men også hvordan sjokket og oppvåkningen hos folket gradvis arter seg, og hvordan de etter hvert samler seg mot kjeltringene. «Vi har aldri vært fri det kollektive mindset«, sier hun, «men vi våkner«.

Noen mener at dette er sannsynligvis den første av mange nasjoners økonomier som ‘kollapser’ (les; blir kollapset) og som vil starte en fredelig revolusjon. En skal være oppmerksom på på at om de samme folkene sitter i statsstyrelsen etter revolusjonen, som før, og ingen politikere, bankeiere eller statsbankledere er arrestert siktet og robberiet er kravd erstattet fra dem som står bak i dem i det internasjonale miljø som Rothschild’ene og Rockefellerne, så har det ikke vært noen revolusjon, men bare et vellykket ran, hvor forbryterne blir tillatt å fortsette med et nytt scenario til å utspille seg. Det er folket mot eliten, selv mot landets egen elite, forteller denne folkeavstemming oss.

Iceland (r)Evolution – Birgitta Jonsdottir

Dette er bare et utdrag av talen. På youtube er bare en del av den (10:00 minutt). Hele talen på linkene nedenfor, eller her.

”Jeg laget dette mini dokument for ett år siden… som forklarer grunnene bak den fullstendige økonomiske nedbrenning av økonomien, hvor jeg prøver å forklare hvorfor det Islandske folket er så sint og hvordan de skapte historie ved å samle seg imot urettferdigheten fra regjeringen og den finansielle elite.”

Birgitta Jonsdottir.


http://joyb.blogspot.com/2010/02/icelandic-mini-doc-about-financial.html

HQ her:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=65299676513

RedIce Radio i Gøteborg har tidligere intervjuet Birgitta Jonsdottir, medlem av det Islandske parlamentet Alltinget, fra «the movement» for å snakke om den økonomiske krigføring som har blitt iverksatt mot Islands folk. Myndighetene i Storbritania, Nederland og EU sammen med Internasjonale Pengefondet (IMF) står bak denne økonomiske utpressing. Både Storbritania og Nederland har jo historiske røtter i å utbytte andre land for sine alfonser; Baron Rothschild et al, jfr. East India Company, og sine hollandske kongelige; jfr Prins Bernhard, nazist og en av grunnleggere av Bilderbergerne.

Birgitta Jonsdottir – Financial War Against Iceland

Iceland leading the way?
Iceland could be leading the way, an example for the rest of us on how to pull out of the corporate world bank/debt system. Go Iceland!
#1 – Henrik Palmgren – 01/25/2010 – 00:30

http://www.redicecreations.com/radio/2010/01jan/RIR-100124.php

“Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.”
– Benito Mussolini

Bilderberger og tidligere Sentralbanksjef David Oddson som arkitekt for elendigheten, sier Birgitta Jonsdottir.

Han la forholdene til rette for sine Bilderbergvenner i Alcoa og Norsk Hydro (Bilderberger og kronprinsvenn Eivind Reiten, protege til Bilderberger Executive Comitee medlem Egil Myklebust, ex. Hydro og SAS) som har fått lov å ‘gjøre’ business’ på Island, av de Islandske myndigheter, på vegne av det internasjonale forretnings kartell, de som tror seg utvalgt til å utbytte ethvert land på de betingelser de selv definerer. Se her:  Aluminum Companies Consulted About New Draft of the Icelandic Constitution

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/island-utpresset-og-robbet-av-internasjonal-mafia/

Kast dem ut Island.

Island har potensiale, og sette seg opp som Lyset fra Norden nå, om de klarer å navigere skikkelig. Men de mangler godt lederskap – ved det eksisterende lederskap, som Birgitta sier i filmen over.

Island sikter på å bli en offshore havn for journalister og varslere.
http://technoccult.net/archives/2010/02/12/iceland-aims-to-become-an-offshore-haven-for-journalists-and-leakers/

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

45 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
13 år siden

«Islendingene sier nei til Icesave-avtalen»
«Islendingene sier som ventet nei til den omstridte Icesave-avtalen, viser foreløpige resultater fra folkeavstemningen.
Nei-siden ledet med hele 98 prosent da de første 18.000 stemmene var talt opp. Rundt 230.000 islendinger hadde stemmerett i folkeavstemningen.»
http://www.dagbladet.no/2010/03/06/nyheter/utenriks/icesave-avtalen/milliardkrav/10742068/#comments_container

Derfor er det lurt å satse på utdanningen av samtlige borgere, for da East India Company robbet og plyndret Indias kostbare naturressurser, var det ingen enighet blant folket om hva de skulle gjøre. Dermed ble en stor del av den indias befolkning «slaver» av bestikkelser fra kompaniet, og lot seg lett blit landsforrædere. Samme feilen gjør dagens ultra-naive politikere foran pengegiganter: IMF! :D

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Hvem, sa du, er naiv?
Har disse «naive» forsømt en minste detalj som sikrer deres egen velstand?
Har de ikke konvertert sine «lønninger» og under-bords bestikkelser i noe mer solid enn papir, gjemte «de naive» ikke resten på hemmelige kontoer langt fra island?
De pysete naive er de som nekter å se sannheten i øyne og fortsetter å hakke om erstatning av tvers gjennom korrupte regimer med andre.
De nekter å innse at det kommer bare andre korrupte isteden, mens de som ikke kan kjøpes for penger, blir eliminert.
BANDA bestemmer alt i denne verden fordi masser har innforstått poenget med systemet: at det er klokelig å tilpasse seg et kriminelt system og holde kjeft så lenge systemet ikke utpeker deg som syndebukk å tømme akkumulert i samfunnet hat på.
Det er mer enn nok av leiemordere som vil myrde for billig penge.
De blir stadig opplært i utlandet til å drepe kvinner og barn uten å blunke med bred støtte blant egne sauer.
Sauer får t.o.m. sitt behov for å føle seg streke og uovervinnelige, tilfredsstilt.
Sauer forstår ikke at spesial-mordere trenes til å drepe på klosshold uten å blunke fordi «naive makthavere» vil forsikre seg at disse morderne vil drepe sine egne sauer når oljen er sluttf, sosialkontor stegt og sauer forsøker å bære broilerne ut av Broilerhuset.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  arifkarim

arifkarim

Les for all del denne artikkelen, og spre den vidt og bredt.
Penger, Makt og Din Framtid

Gå inn på kapittel 4 og les om:
Bank for International Settlements
(Den internasjonale oppgjørsbanken) –
dette er samfunnets ultimate maktapparat.

Lars Rønbeck

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Tusentakk! Har visst lest dette, og anbefalt andre på en rekke anledninger….
Jeg har visst forstått at papir / digital «penger» er det viktigste maktmiddelet noen gang oppfunnet til å legge hele den frie menneskerasen under sin kontroll.
Dette scenario kan lett sammenlignes med en barndoms-eksperiment, som vi pleide å gjøre på skolen. Frieladninger i en magnet gir dårlig magnetfelt. Dermed kjøres «strømmen» rundt magneten for å få disse ladningene til å «ensrette» seg, slik at en supermagnet felt kunne dannes rundt magneten. I vårt tilfelle er såklart «penger» den hyperaktive strømmen som ensretter oss (mennesker) under total-kontroll av elitemagneten! :D
http://members.wolfram.com/jeffb/visualization/solenoid.jpg

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Min sårt savnede bestefar sa under EF-avstemminga:
«Først prøvde de s@t@ns nazistene å ta oss med makt, men feilet. Nå prøver de seg med list.»
Synd jeg var for liten til å forstå hva han mente den gangen, men ordene forlot meg aldri.
I DAG skjønner jeg!

Det som slår meg;
Rent fysisk, klarte de ikke å ta oss. Vi er for sterke!
Nå angriper de intelligensen vår. Er vi sterke nok nå?

Trix
Trix
13 år siden

Island er bare et lite ”testland”?
Neste offer, EU-landet Hellas? der vil vi nok få se halve EU-hæren på plass som vil sørge for at ting går som planlagt?
Norgeu? er vel allerede skrevet inn som en «stat» i den nye verdensunionen.

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Her må vi lære av Island og komme finansmafiaen i forkjøpet.

SE HER:
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2-mpILDIE&feature=related
5:20

aurum14
aurum14
13 år siden

For meg ser det ut som at flere og flere blir alvslørt og at flere og flere mennesker blir opplyst om hva som egentlig skjer .Selv de som jeg før trodde var idioter ser nå ut til at de begynner å forandre mening om både regjeringer og religioner.
Jeg tror ikke det er lenge til at feks. en sånn fyr som Reiten snart ikke tør å vise seg ute pga. at han eller de,føler på seg at folk har avslørt hele opplegget,og da kommer en følelse fram som alle mennesker har i seg, SKAM ,selv om det skal mye til for å fremmane den følelsen hos diss menneskene så er den der ,det har historien vist før når andre korruptpersoner bli avslørt.Når vi i morgen går inn i et nytt unial utmanelsen er jeg spent på hva som vil skje.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Hahahaahahaha!
Krisen i island avslørte enda en viktig ting:
Fusk ved den internasjonale statistikken, der Island ble gitt første plass som verdens minst korrupte landet:
http://www.nationmaster.com/graph/gov_cor-government-corruption
Og med dette kan dere bare undre hvilke «andre» statistikker er «fakta» baserte! :D

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Alle 5 nordiske statene er blandt topp 8, og Afganistan på plass nr 118.
Ikke verst…

Ta å se nøye på dette kartet:
http://www.nationmaster.com/red/graph/gov_cor-government-corruption&b_map=1

Kan dere som har satt dere godt inn i klimasvindelen bekrefte at de fleste «forskningsrapportene» kommer i fra de statene som i følge denne statistikken har mest korrupsjon?

WilhelmG
WilhelmG
13 år siden

Har lyttet til hele intervjuet av Palmgren samt sett den ovenstående videor. Dette er interessante ting, og det er vanskelig å ikke omfavne oppegående Birgitta totalt. Takk John, for linkene og opplysningene. Griper meg selv i ønske en grasrotallianse mellom Norge og Island. Dette er et definitivt et «broderfolk» og Norge har mer enn nok ressurser til å sikre Island selvstendighet og unngå en corperate takeover som vil trykke Islenderne ned i generasjoner fremover. Vi har både politiske og økonomiske midler, og mangler vel derved kun viljen?
Stemmer for en type union med Island, likeverdig og som en motvekt mot EU.

trackback

[…] Johansen Nyhetsspeilet.no 7. mars […]

smurfen
Moderator
13 år siden

Krigen er begynt og Island er første land som er iferd med og bli invadert
Våpen er byttet ut med papir og slips, soldater er byttet ut med profisjonelle svindlere og leiemordere
Det hele er bare latterlig, Icesave er en privat nettbank og det er ikke en eneste en på Island som har kausjonert for Icsave
Når et privat firma går konkurs så retter dem som har noe utestående sine krav til boet, verdiene i boet blir så delt ut prioritetsmessig og resten blir bokført som tap
Det er ingen borgere i noe land som er kausjonspliktig når private firmaer går konkurs
Det er ikke uten grunn at Nederland og GB nekter og kjøre saken for retten
Det blir nyaktig det samme om Rema Reitan hadde lånt 3000 milliarder av IMF ( internasjonal mafia fond ) tatt ut alle pengene av konto til seg selv som utbytte og reist til Dubai, Rema går konkurs og Norges inbyggere måtte betale hele beløpet til IMF som igjen ville medført at vi måtte selge det meste av landet vårt til multinasjonale selskaper eid av Bilderbergerene

Hellas og Spania står nå for tur og dem andre landa kommer etter som dominobrikker, vist vi ikke nå tar til gatene snart å sier ifra så vil det være vår tur neste gang, da er er det vi som vil trenge hjelp fra våre brødre
Vi kan vente til dem tar oss eller vi kan være i forkant og ta landet tilbake, samt rive ned skammens hus på Løvebakken så det ikke blir en stein tilbake som vil minne oss om det psykopatiske sviket mot egen befolkning
Jensemann og Støre driver ren utpressing mot Island og nekter og hjelpe vårt broderfolk før dem har underskrevet avtalen med NL og GB
Med andre ord stikker dolker i ryggen på våre gamle landsmenn som dem gode pliktoppfyllende Bilderbergerene dem er
Jensemann ( eller Saddam 2 som mange kaller siden han driver kjemisk og biologisk krigføring mot hele sin befolkning, Saddam tok bare deler av sin befolkning ) er godt i gang med og forberede overtakelsen av landet vårt til Bilderbergerene
Bilderbergerene har en spesialplan for Norge, innbyggerene er ikke inkludert i den planen
Det «sovende» Eurokorps med sine tidligere alltid kampklare soldater på 60 000 soldater er etter Lisboa avtalen tredde i kraft 01.12.09 blitt mangedoblet og tilført enorme midler og under 100% kontroll under EUs nye Høyrepresentant Catherine Ashton som ble satt inn for Tony Blair , dem har aldri hatt som funksjon og invadere andre land men og invadere sine egne land, med andre ord mot massene som vil protestere mot innføringen av NWO
Trippelopprasjonen er godt i gang, dem økonmiske leiemorderene har nå fullført sin jobb og overtakelsen av land etter land er startet, leiemordere vil i starten plukke bort uroelementer og når dettte ikke går lenger og massene tar til gatene så rykker Eurokorps raskt inn med tungt vepna styrker og sikrer quislingene sine kupp av befolkningenes nasjoner og verdier

Da jeg var ute og gikk tur i skogen i sted så så jeg en brennende busk i snøen, inni flammene så jeg enorme menneskemasser som rasende tok til gatene og rev ned hvert eneste statsbygg samt super villaene til eiere av gigantiske multinasjonale mafia selskaper
Psykopatene bak statskuppene ble tatt en etter en og satt i gapestokker uti gatene der dem må svare for sine forbrytelser mot menneskeheten!

Det er vel muligens enda noen som enda ikke helt har skjønt at vi faktisk befinner oss midt i en global krig nå
Vist en er skeptisk til anklagene mot super eliten så burde vel en av deres egne økonomiske leimordere fjerne alll tvil med sine angrende ord og inrømmelser
John Perkins har selv lagt en rekke nasjoner under Bilderbergerenes kontroll …

http://www.youtube.com/watch?v=w5uR0Ttp4dY&feature=related

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/458661

Herman Berge
Skribent
13 år siden
Svar til  smurfen

Jeg vil bare kommentere og legge til en liten ting mht det du nevner om ”krisen” på Island: Dette er helt korrekt vurdert. Ved konkurs deles det som ligger i kurven. Når det er tomt, så er det tomt. Man kan ikke da gå til neste kurv for å se om det er noe der. Banksikringsfondet (eller hva det nå måtte hete) på Island har garantert for litt over € 20.000 per innskudd (hvilket har vært en helt normal garantistørrelse i bortimot alle europeiske land bortsett fra Norge som garanterer for 2 millioner). Innskuddene endte på over 30 milliarder kroner. Noen i banken og i sikringsfondet så nok mer enn konturene av hva som kunne komme til å skje dersom innskuddene ble for mange og for høye, og det skulle komme til krise. Når midlene i sikringsfondet er tømt, ja, da er det uvegerlig tomt. Men dette har altså ikke den islandske borger noe med å gjøre (med mindre regjeringen på en eller annen kløktig måte har klart å få parlamentet til å godkjenne en statlig garanti overfor banksikringsfondet). At det i det hele tatt har kommet til folkeavstemming omkring dette temaet viser vel bare hvor flinke ”lederne” har vært i å fortelle hva saken ”egentlig” dreier seg om, eller med andre ord: Hvor flinke de har vært til å lyve for sitt eget folk og omverdenen. Thanks Smurfen!

Herman

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Lite tvil om at broder-dolkerne Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre er STYRT UTENFRA på mer enn en måte.

Jens burde startet hver arbeidsdag med å måtte gå 5 ganger rundt regjeringsbygget med en plaket hvor det står: Jeg er BILDERBERG + MK ULTRA = STYRT UTENFRA x 2 !

Hvor lenge skal Norge (og verden forøvrig) la seg «ledes» (slepes ?) av to vandrende katastrofer som ikke lar seg lede av annet enn sin indre feed (mind control stemmene i sitt indre) ?!

NATO og PST eller hvem det nå er som har som oppgave å forsvare oss – se nå å få sporet opp og slått kloa i boksene med MIND CONTROL fjernkontrollene for Jens og Jonas før dette ender utfor stupet med flere enn Island !

Ergon
13 år siden

Jonas ser jo ut som han tenker litt selv, men Jens virker rett og slett fjernstyrt.

NATO og PeST forsvare oss? Haha, håper at du fleipet. Deres jobb er å sørge for at vi holder kjeft og ta ut alle som føles som trusler på hvert sitt område.

NATO som ekstern terrororganisasjon og PeST som intern terrororganisasjon.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  Ergon

For å si det sånn (om NATO og PST) så sendte jeg ut en prøveballong for å få litt kvalifiserte oppfatninger om våre «beskyttere» som er våre verste angripere.

Er det ikke snart på tide med litt Face value-tilnærminger, mao. at vi henvender oss til forsvarsministeren (hun der Trilateral-bitch) Faremo, som forøvrig ser litt klonet ut, og ber om at hun aktiverer Forsvaret og NATO for å beskytte oss mot chemtrails ? (I ramme alvor, vi kan jo ikke godta at tingene står på hodet)

Og at vi kontakter PST og advarer mot FALSK FLAGG TERROR, hvor CIA-personell ved den amerikanske ambassaden bør overvåkes nøye og ev. utvises da de trolig vil bli aktivisert hvis THEY bestemmer seg for falsk flagg i Norge. (Dette også i ramme alvor). Henvendelsen til PST kan jo ha lenker til minst 3 terroraksjoner som jeg kommer på i farten som er blitt avkledd som falsk flagg her på Speilet (911 – 7/7 – trusebomberen).

Personer som er ansatt i Forsvarsdepartementet og PST er vel også mennesker, som ønsker å gjøre en fornuftig jobb som bidrar til at Norge blir tryggere (på ordentlig) å leve i for barna deres, og ikke som nå at deres barn får sin fremtid undergravet hvor hver dag deres pappa har gjort et nytt dagsverk.

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Vet ikke om du har lest den nye trusselrapporten fra PST, men der står det i ganske klar tekst at en hver trussel mot USA og Israelske interesser, er en trussel for rikets sikkerhet.

Norsk forsvar er lagt ned, og er en del av Nato.

Ergon
13 år siden

Hei «Lille Snille Ulven». Jeg forstår hvorfor du har valgt det nicet, i alle fall:)

Den farligste terrorgruppen vi etter min oppfatning har i Norge er PeST. Skulle samfunnet bli for farlig for eliten gjør de som i andre land og flytter inn bak beskyttete murer i sine egne VIP-områder. Du behøver ikke ha noen bekymring for dem; de har det ikke de heller.

smurfen
Moderator
13 år siden

Prøv og sett en el-sjokk pistol på Støre eller Jens neste gang dem er i nærheten av deg Lille Ulv :)
Det burde kortslutte kretsene i inplantatene dem fikk opperert inn under sine BBG møter ;)
Men det er slett ikke umulig at livaktene deres kan lage litt trøbbel for deg he he
Dem skjønner nok ikke at det er til Jens og Jonas sitt eget beste

Hjelp av NATO ??
Vel her er hjelpen vi får av NATO :-|

http://www.morgellons.ca/Images%20fibers%2020X%202.htm

Ergon
13 år siden

Takker Jarle. Dette området du dekker her er etter min oppfatning det viktigste som skjer. Viktigere enn korstoget mot Islam i Afghanistan også akkurat nå. Hele verden er ofre for den økonomiske krigføringen finansoligarkiet fører mot oss Islands overveldende Nei er et skudd for baugen til finansterroristene. Håpet er at flere våkner og organiserer seg slik Birgitta har gjort det på Island. Det er slik at den som kontrollerer pengestrømmen også kontrollerer alt annet.

Hva vi kan gjøre konkret for å hjelpe Birgitta akkurat nå? For dem som er på Facebook så bli tilhenger av gruppen hennes og legg henne til som venn. Har dere ork til mere så gjør det også.

trackback

[…] Les også: 1,5 % sa ja til IceSave avtalen på Island […]

« Forrige artikkel

SV’er ut mot Bilderbergerne og NWO

Neste artikkel »

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt