/

1,5 % sa ja til IceSave-avtalen på Island

3.2K visninger
3 minutter lesetid
45

1,5 % stemte ja til IceSave-avtalen på Island i går (foreløpig tall – til kl. 11:00 bare). Aldri før har det blitt så avslørt i hvilken grad ens egen regjering ikke er av og for folket, men av og for en liten korrupt elite, som kjører sitt eget løp sammen med sine internasjonale ‘venner’.
http://www.icenews.is/index.php/2010/03/07/1-5-voted-yes-in-icesave-referendum/

Det er jo ingen nyhet at den internasjonale finansmafia og internasjonale konserner robber land, på vegne av sine eiere; Rothshild & Rockefeller et al. Det nye er at de har begynt på industrialiserte land, og ikke bare land i Afrika og Sør Amerika. Jfr. John Perkins – The Economic Hitman. Nå er det Island som skal forgjeldes til de ikke klarer å betale, så krøsusene kan overta deres natur ressurser for en slikk og ingenting. Først setter de opp noen banker til å gjøre elendigheten, og så tar de grep og gjør innhøstingen når bankene har gjort jobben for dem.

Gå ikke glipp av denne tale av Birgitta Jonsdottir i denne filmen nedenfor. En av de mest fantastiske taler jeg har hørt siden JFK, fra en dame med lederevner utover det vanlige; Islandske Birgitta Jonsdottir, som taler imot den internasjonale mafia som robber Island ved høylys dag, sammen med landets egne politiske ledere som er den internasjonale elites medsammensvorne. Birgitta har lykkes å få 7 representanter inn i Alltinget, med sin politiske bevegelse – the Movement, for å rydde opp i korrupsjonen. Hun beskriver ikke bare hva kjeltringene har gjort, men også hvordan sjokket og oppvåkningen hos folket gradvis arter seg, og hvordan de etter hvert samler seg mot kjeltringene. “Vi har aldri vært fri det kollektive mindset“, sier hun, “men vi våkner“.

Noen mener at dette er sannsynligvis den første av mange nasjoners økonomier som ‘kollapser’ (les; blir kollapset) og som vil starte en fredelig revolusjon. En skal være oppmerksom på på at om de samme folkene sitter i statsstyrelsen etter revolusjonen, som før, og ingen politikere, bankeiere eller statsbankledere er arrestert siktet og robberiet er kravd erstattet fra dem som står bak i dem i det internasjonale miljø som Rothschild’ene og Rockefellerne, så har det ikke vært noen revolusjon, men bare et vellykket ran, hvor forbryterne blir tillatt å fortsette med et nytt scenario til å utspille seg. Det er folket mot eliten, selv mot landets egen elite, forteller denne folkeavstemming oss.

Iceland (r)Evolution – Birgitta Jonsdottir

Dette er bare et utdrag av talen. På youtube er bare en del av den (10:00 minutt). Hele talen på linkene nedenfor, eller her.

”Jeg laget dette mini dokument for ett år siden… som forklarer grunnene bak den fullstendige økonomiske nedbrenning av økonomien, hvor jeg prøver å forklare hvorfor det Islandske folket er så sint og hvordan de skapte historie ved å samle seg imot urettferdigheten fra regjeringen og den finansielle elite.”

Birgitta Jonsdottir.


http://joyb.blogspot.com/2010/02/icelandic-mini-doc-about-financial.html

HQ her:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=65299676513

RedIce Radio i Gøteborg har tidligere intervjuet Birgitta Jonsdottir, medlem av det Islandske parlamentet Alltinget, fra “the movement” for å snakke om den økonomiske krigføring som har blitt iverksatt mot Islands folk. Myndighetene i Storbritania, Nederland og EU sammen med Internasjonale Pengefondet (IMF) står bak denne økonomiske utpressing. Både Storbritania og Nederland har jo historiske røtter i å utbytte andre land for sine alfonser; Baron Rothschild et al, jfr. East India Company, og sine hollandske kongelige; jfr Prins Bernhard, nazist og en av grunnleggere av Bilderbergerne.

Birgitta Jonsdottir – Financial War Against Iceland

Iceland leading the way?
Iceland could be leading the way, an example for the rest of us on how to pull out of the corporate world bank/debt system. Go Iceland!
#1 – Henrik Palmgren – 01/25/2010 – 00:30

http://www.redicecreations.com/radio/2010/01jan/RIR-100124.php

“Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.”
– Benito Mussolini

Bilderberger og tidligere Sentralbanksjef David Oddson som arkitekt for elendigheten, sier Birgitta Jonsdottir.

Han la forholdene til rette for sine Bilderbergvenner i Alcoa og Norsk Hydro (Bilderberger og kronprinsvenn Eivind Reiten, protege til Bilderberger Executive Comitee medlem Egil Myklebust, ex. Hydro og SAS) som har fått lov å ‘gjøre’ business’ på Island, av de Islandske myndigheter, på vegne av det internasjonale forretnings kartell, de som tror seg utvalgt til å utbytte ethvert land på de betingelser de selv definerer. Se her:  Aluminum Companies Consulted About New Draft of the Icelandic Constitution

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/island-utpresset-og-robbet-av-internasjonal-mafia/

Kast dem ut Island.

Island har potensiale, og sette seg opp som Lyset fra Norden nå, om de klarer å navigere skikkelig. Men de mangler godt lederskap – ved det eksisterende lederskap, som Birgitta sier i filmen over.

Island sikter på å bli en offshore havn for journalister og varslere.
http://technoccult.net/archives/2010/02/12/iceland-aims-to-become-an-offshore-haven-for-journalists-and-leakers/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

45 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Hva er det med Storbritania og fristed for banditter?

«Arkitekten» bak Libyas utenrikspolitikk hopper av
og forlater Kadhafis regime og søker tilflukt i Storbritannia.
http://www.dagbladet.no/2011/03/30/nyheter/libya/politikk/16015682/

Var det ikke slik at bilderberger og tidligere Sentralbanksjef David Oddson som var arkitekten for Islandhelvete gjorde det samme?

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

Så når island prøver å komme å komme seg ut av krisen med å øke sin makrellkvote, svarer den det BRIT-iske imperiet og dens EU-akeier med forbud mot ilandføring av makrell og sjømatprodukter fra Island og Færøyene?

Åja, vell og merke at Norge har allerede innført forbud mot ilandføring av makrell fra Island og Færøyene.
http://e24.no/utenriks/article3787972.ece

Skotske Struan Stevenson i EU-parlamentet sier at «Island og Færøyene oppfører seg akkurat som vikingene gjorde, men denne gangen er det makrell de plyndrer».

Vet ikke hvem som plyndrer hvem jeg…
Island er vell det eneste landet som “etterkommere av vikingene” til en viss grad har maktinnflytelse i sitt eget land.

Vi får vell ringe til irak og spørre om hvor mange vikinger de har oppservert der nede som plyndrer naturresurser, nedslakter, og voldtar deres kvinner.
– Æsj det glemte jeg, det er jo BRIT-er nå som før som står for det.

God the queen (maud)
the facist regime!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Jeg syns det er en skam at ikke norske myndigheter hjelper sine brødre på den lille øya som er så avhengig av fisk.
Nei, da er det viktigere for Jonas Gahr Støhre og gjengen å gi 15 milliarder til EU-systemet.
De 15 milliardene kommer jo mildt sagt også i et underlig lys for de av oss som husker hvor mye opprør og ramaskrik det var i forkant av den såkallte eldremilliarden til en skammelig eldreomsorg i Norge.
(Eldremilliarden ble jo etter mye om og men vedtatt, men mange kommuner trenerte vedtaket og asfalterte veier o.l. istedet)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Interpol har utstedt arrestordre på islandsk banktopp som skjuler seg i London !

Sigurdur Einarsson (49) er oppført som etterlyst av Interpol, som har utstedt arrestordre på den tidligere styrelederen i den konkursramemde banken Kaupthing.

Fire tidligere Kaupthing-sjefere er allerede pågrepet. Sent mandag ble tidligere sjef for bankens innenlandsvirksomhet, Ingolfur Helgason, og tidligere risikosjef, Stingrimur Karason, pågrepet da de kom til Island fra Luxembourg, der de begge bor.

Sigurdur Einarsson sier han er overrasket over at folk blir arrestert så snart de lander på Island.

http://www.dagbladet.no/2010/05/12/nyheter/utenriks/finanskrisa/island/arrestasjon/11691840/

Herman Berge
Forfatter
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

HVORFOR ARRESTERES ALLE PÅ ISLAND?
Forklaringen på at de fire ble arrestert så snart de landet på Keflavik er nok rimelig enkel: To av de fire fly(k)ttet til Luxembourg straks det ble klart at det hele gikk mot helvete høsten 2008. De to andre bodde allerede her nede. En av disse, Magnús Guðmundsson, var tidligere Managing Director i Kaupthing i Luxembourg. Da det som beskrevet ovenfor gikk åt skogen, fant noen engelske rikinger (Rowland-familien) ut at de ville starte bank i Luxembourg. Hvordan skulle de få det til? Jo, gjennom sitt selskap Blackfish Capital kjøpte de Kaupthing (hva de kjøpte er jeg ikke helt sikker på idet det umulig kan ha vært noe særlig igjen i konkursboet) og fikk Guðmundsson med på lasset. Hvilket kupp!

Hva er det beste du kan gjøre når du overtar en lyssky virksomhet og har tenkt å fortsette med det, samt å dekke over gammel dritt? Jo, selvsagt putter du sjefen for den gamle virksomheten inn som ny sjef for samme virksomhet, og slik ble det: Guðmundsson ble CEO i den nye Banque Havilland S.A. som åpnet med pomp og prakt 28. September 2009. For å gjøre det hele litt mer spiselig, slik at ingen skulle føle den minste bismak av kriminell virksomhet, ble the Duck of York hentet inn, bedre kjent som His Loyal Hiney Prince Andrew. Det ble ikke skifte av kontorer en gang. Havilland steppet bare inn og overtok de splitter nye kontorene til Kaupthing på Kirchberg. Antakelig er det nok menneskelige hensyn som ligger bak at man ikke skiftet kontorer. Her nede er det nemlig slik at dersom et EU-kontor eller annet kontor skifter adresse, blir alle ansatte – før flytting – behandlet av et krisepsykolog-team. Det er nemlig ikke bare bare å skifte adresse må vite.

Nei, nå har jeg kjørt dere ut på et lite sidespor igjen. Altså, grunnen til at alle disse ble arrestert straks de landet på Keflavik? Jo, det er enkelt og greit slik at statsadvokaten i Luxembourg forlengst har uttalt at banker ikke stjeler fra klienter (i hvert fall ikke i Luxembourg. Han må da ha sett langt langt bort fra verdens til da største banksvindel, BCCI), og at han aldri har hørt om noe slikt. Og dersom det i de aller minst umulige tilfellene likevel kanskje muligens skulle ha funnet sted en kriminell handling, så ber han – sier han – alltid disse om å ta kontakt med advokat (ikke politiet, altså) for å finne en løsning, og da forstår man jo hvor det vil bære hen.

Det eksisterer altså ikke noe slikt som kriminell bankvirksomhet i Luxembourg. På den annen side har Luxembourg omtrent 145 banker (pluss våpendragerne; revisjonsfirmaene) som holder liv i landet og som passer på et ikke så rent lite beløp unndratte skattepenger osv. Det ville ikke tatt seg særlig pent ut dersom statsadvokaten i Luxembourg hadde etterkommet den islandske begjæringen om arrest av fire av dets residerende banksjefer/-direktører. Bare tenk dere de blådresskledde highspenderne bli puttet inn i de hvit-oransje bilene (det er de som er bevæpnet til skinnet) akkompagnert av masse sirener, blålys, TV-kameraer og journalister som intervjuer finansministeren og justisministeren (som år om annet bytter jobb seg imellom) og som deretter skulle begynne å grave i dette. Nei, nei, nei, det ville ha vært det rene marerittet for hele landets elite. Bort med det.

Det som da har skjedd, vil jeg tippe (og dette er nok hva man kan kalle an educated guess), er at statsadvokaten en sen vårkveld har syklet – uten lys, svett og noe krokrygget – bort til boligene til disse ettersøkte islendingene hvor han der i all stillhet har forelagt dem en rekke for Luxembourg stygge scenarier, og hvor han så har bønnfalt dem om å reise frivillig til Island, og dersom de så gjorde har han kanskje til og med gitt dem en; velkommen-tilbake-dersom-alt-går-greit hilsen. De har deretter pakket sine saker og reist. Enkelt og greit. Dette støttes av det faktum at pressen ventet på gjengen da de landet på Keflavik.

Sigurður Einarson er nok sikkert like ”overrasket” som meg over disse arrestasjonene på Island.

Herman J Berge
Luxembourg

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“IMF vurderer lån til Island
.Vurderer om blokkeringen av lån til sagaøya skal oppheves. ”
“Det internasjonale pengefondet IMF er i ferd med å behandle om hvorvidt blokkeringen av et viktig lån til Island skal oppheves.
IMF behandler saken etter at Islands finansminister og økonomiminister møtte IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn i Washington i forrige uke. Temaet for møtet var forsinkelsene i IMFs hjelpepakke som følge av sammenbruddet i Icesave-avtalen med Nederland og Storbritannia”
http://www.dagbladet.no/2010/04/01/nyheter/lan/island/utenriks/finanskrise/11110307/?commentId=4544293#comment_4544293

Lykketil! Fremtidens gjeldsslaver! :D

BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden
BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

Over 40 billion euro in 28167 claims made aganst the Kaupthing Bank, 23 Jan 2010
This document contains a list of 28167 claims, totaling over 40 billion euro, lodged against the failed Icelandic bank Kaupthing Bank hf. The document is significant because it reveals billions in cash, bonds and other property held with Kaupthing by a vast number of investors and asset hiders, including Goldman Sachs, Deutsche Bank, Credit Suisse, Morgan Stanly, Exista, Barclays, Commerzbank AG, etc. It was confidentially made available to claimants by the Kaupthing Winding-up committee.

BioNiC
BioNiC
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Goldman Sachs og Morgan Stanly begynner å bli kjente navn.
Goldman and Morgan. GrandMaster Chessplayes ;-)

BioNiC
BioNiC
Abonnent
Svar til  BioNiC
14 år siden
HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

TV2 22:40 Reflektor: Gud velsigne Island

Dokumentarfilm om hvordan den internasjonale finanskrisen har rammet Island hardere enn noe annet land i den vestlige verden. Island gikk over natten fra et av verdens rikeste land, til å bli et symbol på den ville kapitalismens ukontrollerbare uansvarlighet.

La oss se hvor mye de tør å vise på Norsk tv.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Håper de “bare” skylder på folket. ;)

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

1 times dokumentar om Island, så nevnes ikke Birgitta Jónsdóttir med et eneste ord?

Dette var flaut.

trackback
14 år siden

[…] Les også: 1,5 % sa ja til IceSave avtalen på Island […]

Ergon
Abonnent
14 år siden

Takker Jarle. Dette området du dekker her er etter min oppfatning det viktigste som skjer. Viktigere enn korstoget mot Islam i Afghanistan også akkurat nå. Hele verden er ofre for den økonomiske krigføringen finansoligarkiet fører mot oss Islands overveldende Nei er et skudd for baugen til finansterroristene. Håpet er at flere våkner og organiserer seg slik Birgitta har gjort det på Island. Det er slik at den som kontrollerer pengestrømmen også kontrollerer alt annet.

Hva vi kan gjøre konkret for å hjelpe Birgitta akkurat nå? For dem som er på Facebook så bli tilhenger av gruppen hennes og legg henne til som venn. Har dere ork til mere så gjør det også.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Lite tvil om at broder-dolkerne Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre er STYRT UTENFRA på mer enn en måte.

Jens burde startet hver arbeidsdag med å måtte gå 5 ganger rundt regjeringsbygget med en plaket hvor det står: Jeg er BILDERBERG + MK ULTRA = STYRT UTENFRA x 2 !

Hvor lenge skal Norge (og verden forøvrig) la seg “ledes” (slepes ?) av to vandrende katastrofer som ikke lar seg lede av annet enn sin indre feed (mind control stemmene i sitt indre) ?!

NATO og PST eller hvem det nå er som har som oppgave å forsvare oss – se nå å få sporet opp og slått kloa i boksene med MIND CONTROL fjernkontrollene for Jens og Jonas før dette ender utfor stupet med flere enn Island !

Ergon
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Jonas ser jo ut som han tenker litt selv, men Jens virker rett og slett fjernstyrt.

NATO og PeST forsvare oss? Haha, håper at du fleipet. Deres jobb er å sørge for at vi holder kjeft og ta ut alle som føles som trusler på hvert sitt område.

NATO som ekstern terrororganisasjon og PeST som intern terrororganisasjon.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

For å si det sånn (om NATO og PST) så sendte jeg ut en prøveballong for å få litt kvalifiserte oppfatninger om våre “beskyttere” som er våre verste angripere.

Er det ikke snart på tide med litt Face value-tilnærminger, mao. at vi henvender oss til forsvarsministeren (hun der Trilateral-bitch) Faremo, som forøvrig ser litt klonet ut, og ber om at hun aktiverer Forsvaret og NATO for å beskytte oss mot chemtrails ? (I ramme alvor, vi kan jo ikke godta at tingene står på hodet)

Og at vi kontakter PST og advarer mot FALSK FLAGG TERROR, hvor CIA-personell ved den amerikanske ambassaden bør overvåkes nøye og ev. utvises da de trolig vil bli aktivisert hvis THEY bestemmer seg for falsk flagg i Norge. (Dette også i ramme alvor). Henvendelsen til PST kan jo ha lenker til minst 3 terroraksjoner som jeg kommer på i farten som er blitt avkledd som falsk flagg her på Speilet (911 – 7/7 – trusebomberen).

Personer som er ansatt i Forsvarsdepartementet og PST er vel også mennesker, som ønsker å gjøre en fornuftig jobb som bidrar til at Norge blir tryggere (på ordentlig) å leve i for barna deres, og ikke som nå at deres barn får sin fremtid undergravet hvor hver dag deres pappa har gjort et nytt dagsverk.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Vet ikke om du har lest den nye trusselrapporten fra PST, men der står det i ganske klar tekst at en hver trussel mot USA og Israelske interesser, er en trussel for rikets sikkerhet.

Norsk forsvar er lagt ned, og er en del av Nato.

Ergon
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Hei “Lille Snille Ulven”. Jeg forstår hvorfor du har valgt det nicet, i alle fall:)

Den farligste terrorgruppen vi etter min oppfatning har i Norge er PeST. Skulle samfunnet bli for farlig for eliten gjør de som i andre land og flytter inn bak beskyttete murer i sine egne VIP-områder. Du behøver ikke ha noen bekymring for dem; de har det ikke de heller.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Prøv og sett en el-sjokk pistol på Støre eller Jens neste gang dem er i nærheten av deg Lille Ulv :)
Det burde kortslutte kretsene i inplantatene dem fikk opperert inn under sine BBG møter ;)
Men det er slett ikke umulig at livaktene deres kan lage litt trøbbel for deg he he
Dem skjønner nok ikke at det er til Jens og Jonas sitt eget beste

Hjelp av NATO ??
Vel her er hjelpen vi får av NATO :-|

http://www.morgellons.ca/Images%20fibers%2020X%202.htm

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Krigen er begynt og Island er første land som er iferd med og bli invadert
Våpen er byttet ut med papir og slips, soldater er byttet ut med profisjonelle svindlere og leiemordere
Det hele er bare latterlig, Icesave er en privat nettbank og det er ikke en eneste en på Island som har kausjonert for Icsave
Når et privat firma går konkurs så retter dem som har noe utestående sine krav til boet, verdiene i boet blir så delt ut prioritetsmessig og resten blir bokført som tap
Det er ingen borgere i noe land som er kausjonspliktig når private firmaer går konkurs
Det er ikke uten grunn at Nederland og GB nekter og kjøre saken for retten
Det blir nyaktig det samme om Rema Reitan hadde lånt 3000 milliarder av IMF ( internasjonal mafia fond ) tatt ut alle pengene av konto til seg selv som utbytte og reist til Dubai, Rema går konkurs og Norges inbyggere måtte betale hele beløpet til IMF som igjen ville medført at vi måtte selge det meste av landet vårt til multinasjonale selskaper eid av Bilderbergerene

Hellas og Spania står nå for tur og dem andre landa kommer etter som dominobrikker, vist vi ikke nå tar til gatene snart å sier ifra så vil det være vår tur neste gang, da er er det vi som vil trenge hjelp fra våre brødre
Vi kan vente til dem tar oss eller vi kan være i forkant og ta landet tilbake, samt rive ned skammens hus på Løvebakken så det ikke blir en stein tilbake som vil minne oss om det psykopatiske sviket mot egen befolkning
Jensemann og Støre driver ren utpressing mot Island og nekter og hjelpe vårt broderfolk før dem har underskrevet avtalen med NL og GB
Med andre ord stikker dolker i ryggen på våre gamle landsmenn som dem gode pliktoppfyllende Bilderbergerene dem er
Jensemann ( eller Saddam 2 som mange kaller siden han driver kjemisk og biologisk krigføring mot hele sin befolkning, Saddam tok bare deler av sin befolkning ) er godt i gang med og forberede overtakelsen av landet vårt til Bilderbergerene
Bilderbergerene har en spesialplan for Norge, innbyggerene er ikke inkludert i den planen
Det “sovende” Eurokorps med sine tidligere alltid kampklare soldater på 60 000 soldater er etter Lisboa avtalen tredde i kraft 01.12.09 blitt mangedoblet og tilført enorme midler og under 100% kontroll under EUs nye Høyrepresentant Catherine Ashton som ble satt inn for Tony Blair , dem har aldri hatt som funksjon og invadere andre land men og invadere sine egne land, med andre ord mot massene som vil protestere mot innføringen av NWO
Trippelopprasjonen er godt i gang, dem økonmiske leiemorderene har nå fullført sin jobb og overtakelsen av land etter land er startet, leiemordere vil i starten plukke bort uroelementer og når dettte ikke går lenger og massene tar til gatene så rykker Eurokorps raskt inn med tungt vepna styrker og sikrer quislingene sine kupp av befolkningenes nasjoner og verdier

Da jeg var ute og gikk tur i skogen i sted så så jeg en brennende busk i snøen, inni flammene så jeg enorme menneskemasser som rasende tok til gatene og rev ned hvert eneste statsbygg samt super villaene til eiere av gigantiske multinasjonale mafia selskaper
Psykopatene bak statskuppene ble tatt en etter en og satt i gapestokker uti gatene der dem må svare for sine forbrytelser mot menneskeheten!

Det er vel muligens enda noen som enda ikke helt har skjønt at vi faktisk befinner oss midt i en global krig nå
Vist en er skeptisk til anklagene mot super eliten så burde vel en av deres egne økonomiske leimordere fjerne alll tvil med sine angrende ord og inrømmelser
John Perkins har selv lagt en rekke nasjoner under Bilderbergerenes kontroll …

http://www.youtube.com/watch?v=w5uR0Ttp4dY&feature=related

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/458661

Herman Berge
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Jeg vil bare kommentere og legge til en liten ting mht det du nevner om ”krisen” på Island: Dette er helt korrekt vurdert. Ved konkurs deles det som ligger i kurven. Når det er tomt, så er det tomt. Man kan ikke da gå til neste kurv for å se om det er noe der. Banksikringsfondet (eller hva det nå måtte hete) på Island har garantert for litt over € 20.000 per innskudd (hvilket har vært en helt normal garantistørrelse i bortimot alle europeiske land bortsett fra Norge som garanterer for 2 millioner). Innskuddene endte på over 30 milliarder kroner. Noen i banken og i sikringsfondet så nok mer enn konturene av hva som kunne komme til å skje dersom innskuddene ble for mange og for høye, og det skulle komme til krise. Når midlene i sikringsfondet er tømt, ja, da er det uvegerlig tomt. Men dette har altså ikke den islandske borger noe med å gjøre (med mindre regjeringen på en eller annen kløktig måte har klart å få parlamentet til å godkjenne en statlig garanti overfor banksikringsfondet). At det i det hele tatt har kommet til folkeavstemming omkring dette temaet viser vel bare hvor flinke ”lederne” har vært i å fortelle hva saken ”egentlig” dreier seg om, eller med andre ord: Hvor flinke de har vært til å lyve for sitt eget folk og omverdenen. Thanks Smurfen!

Herman

trackback
14 år siden

[…] Johansen Nyhetsspeilet.no 7. mars […]

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
14 år siden

Har lyttet til hele intervjuet av Palmgren samt sett den ovenstående videor. Dette er interessante ting, og det er vanskelig å ikke omfavne oppegående Birgitta totalt. Takk John, for linkene og opplysningene. Griper meg selv i ønske en grasrotallianse mellom Norge og Island. Dette er et definitivt et “broderfolk” og Norge har mer enn nok ressurser til å sikre Island selvstendighet og unngå en corperate takeover som vil trykke Islenderne ned i generasjoner fremover. Vi har både politiske og økonomiske midler, og mangler vel derved kun viljen?
Stemmer for en type union med Island, likeverdig og som en motvekt mot EU.

« Forrige artikkel

SV’er ut mot Bilderbergerne og NWO

Neste artikkel »

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt

45
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x