Stopp massevaksineringen nå!

36.3K visninger
4 minutter lesetid
668

Her er dagens gode nyhet: Det finnes ingen pandemi i Norge!

Norske myndigheter, fra helseminister til småkommuner kan dermed avblåse de storstilte vaksineringsplanene. Dette fordi svineinfluensaviruset, som media og myndighetene gjennom et massivt kjør av løgner og propaganda de siste dagene har blåst opp til det største fugleskremselet siden nazistenes tid er faktisk svært lite utbredt og ganske harmløst for de fleste.

Den dårlige nyheten er at Norge er på vei inn i sin største helsepolitiske skandale noensinne. Det norske samfunnet fortoner seg nå som et gigantisk Titanic-skip som har full fart  rett mot et undervannsskjær. De som kjenner undervannsskjærets beliggenhet (dvs. innhold og virkninger av Pandemrix) og har kryssjekket med skipets kurs (massevakineringsplanene) konstaterer at stø kurs mot katastrofen er et faktum.

Mange synes at skipets kurs  er vel merkelig og at mange betenkelige ting har hendt sålangt, mens de fleste har nok med sitt mens de tenker at ”de som styrer skuta vet nok hva de gjør, så dette vil nok gå bra”.

Det norske Pandemrix-mannskapet som holder stø kurs med full fart forover består nå primært av media, helsesektoren med leger og helsesøstre som er hjernevasket til å tro at dess mer vaksinering dess bedre, og et økende antall personer som har fått det for seg at de ønsker å få den giftige Pandemrix-injeksjonen jo før jo bedre.

Bare i løpet av den siste uka har norske media, styrt av sine usynlige puppet masters, klart å piske opp et tilnærmet massehysteri i en stor del av folket som har det til felles at de minner om en lemenflokk med en påfallende høy grad av kollektiv samhandling, hvor den kritiske sans på individnivå kan se ut til å være forduftet, spesielt blant media og helsemyndigheter, mao. hos ”Titanics mannskap”.

Norske media og helsemyndigheter utviser nå en slik uansvarlighet og en slik grad av kollektivt sviktende skjønn at det trolig er uten historisk sidestykke, dagene før krigsutbruddet i 1940 medregnet.

Sverige ligger noen uker foran Norge med sitt tidsskjema for masseinjisering med Pandemrix-serumet, og rapporter om virkningene av Pandemrix på friske svenske sykepleiere er illevarslende:

“Rebecka Andersson (39) was the first person to get the shot in Sweden. She became feverish and felt sick to her stomach from the shot. – I lost all energy”, she says.

Another nurse, Jennely (26), could hardly walk five meters after she got sick from the “swine flu” vaccination. She was completely healthy when she got the shot but the day after she had 39 degrees centigrade fever – I could hardly walk the five meters I had to the bathroom”, she says.

-I was shaking in my whole body. It was so severe that I could not even hold a glass of water in my hand., Lotta Lindström says.- I am now thinking about what it is I have been injected with. I really was affected. It feels really unpleasant.”

Se: http://noworldsystem.com/2009/10/22/swine-flu-shot-causes-mass-sickness-in-n-europe

“Mistet all energi “ /  “Kunne knapt gå 5 meter”  / “Begynte å tenke på hva i huleste som var kommet  inn i kroppen via sprøyta”.

Hva kan vi egentlig vite sikkert om innhold og virkninger av Pandemrix-injeksjonen, både på kort og lang sikt ?! Hvor mange negative overraskelser (les: menneskelig lidelse og død) må inntreffe før eksperimentet blir stanset ?

Det er nå kommet rapporter om minst 4 Pandemrix-dødsofre fra Sverige, mao. personer som har dødd kort tid etter å ha fått svineinfluensavaksinen.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/-fire-svensker-doede-etter-aa-ha-vaksinert-seg-2972020.html

De som har dødd kort tid etter vaksinasjon tilhører ”risikogruppene”, dvs. personer med kroniske lidelser samt eldre.

At vaksinen ser ut til å gå hardest utover de som er i risikogruppene har ført til debatt i Sverige om vaksinen simpelthen er ”altfor sterk”:

Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene
Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6001249.ab#

I den oppsatte norske ”pandemiplanen” som fungerer som kompass for de (u)ansvarlige norske myndighetene er det nettopp ”risikogrupper» samt gravide (som risikerer å føde barn med autisme eller hjerneskade pga. etylkvikksølvet tiomersal som Pandemrix inneholder) som anbefales å få sine Pandemrix-injeksjoner først.

Situasjonen er mao. slik at den gruppen som har fått verst medfart av sine injeksjoner i Sverige er den gruppen som vil bli de første prøvekaninene i dette uvettige norske vaksine-eksperimentet som ingen vet hvordan vil ende.

Det worst case som nå må vurderes er om det om f.eks. et år fra nå vil finnes titusener eller kanskje hundretusener av nordmenn som kan ha fått varige helseskader, inkludert uførhet eller død av Pandemrix-injeksjoner. Denne muligheten må nå vurderes som reell.

Den verdensberømte finske legen Rauni-Leena Luukanen Kilde snakker i denne videoen om de katastrofale helsefarene som den giftige Pandemrix-vaksinen nå utgjør for Norges befolkning som den ferske helseminister Strøm-Erichsen fredag 23. oktober oppfordret alle til å ta selv om hun ikke har noen forutsetninger for å vurdere konsekvensene dette vil få for den enkelte.

Enhver vaksinering er i realiteteten et eksperiment med uvisst utfall (noe de svært varierte reaksjonene på injeksjonen fra Sverige bekrefter). Det kan også legges til at «Pandemrix-vaksinen er ikke som andre vaksiner…».

Det bør være en pekepinn at Sverige bare etter få dager med Pandemrix-injisering har fått flere vaksine-dødsfall enn svineinfluensadødsfall. Det er forøvrig heller ikke bevist at vaksinen de facto beskytter mot svineinfluensa, da vaksinen som kjent er en hastverksproduksjon som ikke er blitt testet.

”I hope nobody takes the injection especially not children and especially not pregnant women ! It’s a scary, scary, scary propaganda, and people get scared because they don’t know.»
Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde (juli 2009)

I dette videoklippet på 7 minutter, som allerede har fått mer enn 2 millioner visninger på YouTube verden over, advarer Dr. Luukanen-Kilde sterkt mot innhold og virkninger av Pandemrix.

http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde er helt uavhengig, hun er svært velinformert, hun er uredd og hun sier ting akkurat slik de er. Her er et velment råd: Lytt til Rauni-Leena Luukanen Kilde og følg hennes råd; glem bydelsleger, fastleger, helseministre, helsedirektører, Folkehelseinstituttets forgiftnings-propagandister, VGs forsider og logistikken for kommunal vaksinasjonsorganisering.

Det er bare én ting å gjøre nå, og det er at alle planer for massevaksinering blir stanset omgående.

Kan du please bidra til at denne livsviktige beskjeden blir overbrakt til Helseministeren, Legeforeningen, Sykepleierforbundet, de kommunale helsetjenester, Hjelp24, Norges Røde Kors samt Jens Stoltenberg ?

Klarer vi sammen å få endret kursen og få satt på nødbremsen før katastrofen vil være et faktum ?

Vil den delen av Norges befolkning som nå løper ned vaksinekontorene for å få Pandemrix-injeksjonen få en helse som gradvis svekkes pga. forgiftning fra vaksinen ?
Hvor mange døde og vaksineskadde vil Norge ha om 1 eller 3 år fra Pandemrix-injeksjoner ? Hvorfor ikke heller stoppe i tide ?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

668 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Vi kan ikke redde alle, siden «media» som styrer folkemasser er utenfor vår kontroll. Da er den beste måten å advare befolkningen før «dødens time» altså november, er å holde lokale demonstrasjoner i byenes sentrum + del ut masse anti-vaksine flyers og brosjyrer til hver postkasse. Jeg har jevnlig kontakt med en del folk som er postbud / avisbud, og man kan lett informere mange folk på denne måten. I islam så sier man er hvis en redder et menneskeliv, er det samme som å redde hele menneskeheten…. Stå på og vis medmenneskelighet til dine nærmeste og utover… :)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Legger inn denne videolinken som vil gi alle de som fortsatt ikke vet selve historien bak dette Codex Alimentaruis programmet og denne unødige vaksineringen med GlaxiSmithKlines giftvaksine en detaljert beskrivelse om hva som har forgått av konspirasjon inntil nå. Og hvis våre myndigheter og mobben der ute skal kalle denne damen også det samme som jeg er kalt inne på vgs bloggsider , vel så hør nøye på hva denne legger frem av både muntlig og skriftelig dokumentasjon som beviser at Bilderberg gruppen i samarbeide legemiddelindustrien står bak all som foregår av ondskapsfulle handlinger mot menneskeheten.

Otto
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Mer om codex alimentarius, Nutricide – Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herbs http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4782 .

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
13 år siden

Artikkelforfatteren tar her et stort ansvar på seg.
Jeg jobber som lege på indremedisinsk avdeling på et stort norsk sykehus. Fikk selv vaksinen på fredag, og er veldig fornøyd med det.

Vaksiner har vært den største suksesses i medisinens historie. Flere alvorlige sykdommer er utryddet på verdensbasis. I norge finnes det knapt potensielt alvorlige sykdommer som meslinger og røde hunder pga. vårt barnevaksinasjonsprogram. Utallige menneskeliv er spart pga. vaksiner.
Denne nye vaksinen er bygget over samme lest. Innholdstoffene er brukt i mange vaksiner tidligere.

Status pr idag er 10 døde av svineinfluensa i Norge. 3 av dem helt friske fra tidligere. Dette er en ny og skummel influensa. Jeg oppfordrer alle til å vaksinere seg. Ingen vet hvem som dør.

Å gå så sterkt ut og anbefale folk å droppe vaksinen basert på egenstudier og siv.øk utdanning er i beste fall svært naivt.

Hør på ekspertene. Å tro at myndighetene vil skade egen befolkning er ganske sprøtt!

zero
zero
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Hvorfor kommer ikke disse «ekspertene» ut med anbefallinger om at folket må få opp imunforsvaret sitt i slike tider…
Du som er «ekspert» på feltet, hva mener du om vitamin D3. dosering 5000 iu pr dag. Så få ett svar her nå mr Skeptiker 123

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  zero
13 år siden

Man trenger ikke «å kjøpe» vitamine-tabletter heller, fordi alle frukt, grønnsaker, og andre kjøtt, egg-varer inneholder alle vitaminer, mineraler en kropp trenger for å overleve… Derfor er codex-eliminaterius gjennomført for å sette «en blokkade» for naturlige forekomster og bruk av slike vitaminer / mineraler direkte. Heller ønsker eliten at vi «kjøper» deres farma-dritt som erstatning!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

130personer evakuert etter funn av kvikksølv. Hvorfor reagerer ikke myndighetene på samme måte når vi har funnet kvikksølv i vaksiner?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=596435

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  zero
13 år siden

Det finnes få måter å beviselig «få opp» immunforsvaret. Det som virker er fysisk aktivitet og en kosthold som gir kroppen de viktige byggesteinene (proteiner, vitaminer, mineraler etc) den trenger for å holde systemet i gang.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Jeg og mange i min familie tør ikke å utsette oss for vaksinen, da vi har psoriasis som er en autoimmun sykdom. Siden squalene er sterkt i søkelyset for å ha vært utløsende faktor for autoimmune sykdommer tidligere, avstår vi altså.

Man kan jo tenke seg hvilke muligheter vi hadde hatt for å få erstatning siden vi allerede har sykdommen…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Wunjo
13 år siden

Hei Wunjo, dette er vel en avsporing fra artikkelen, men jeg vil tipse deg om Kalawalla som har vist seg effektivt for psoriasispasienter. Jeg har selv sett problemet forsvinne helt.

NBG 24:7 er også effektivt mot autoimmune sykdommer med mere. Her er en video om tilsvarende produkt ImmiFlex:
http://www.youtube.com/watch?v=apSZu-TQM4o

Jeg fulgte forskningen og produktutviklingen av NBG:7 her i Tromsø, det var utrolig virksomt i forsøkene, så dette produktet har jeg god kjennskap til og jeg kan stå for effekten av det.
http://www.nbg247.no/

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Takk for tips! Godt å vite om noen alternativer til kortison. Selv har jeg heldigvis veldig lite (men er derfor redd for å få mer), men andre i familien er veldig plaget.

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Lang svar.. Du er nok god på touchmetoden!

Forventet levealder for 40 år siden var en god del lavere enn idag. Jeg er litt usikker på hvilke parametre du bruker siden du sier helsetilstanden var bedre.
Det er riktig at det har kommet nye sykdommer. Det utrolige er jo at vi mennesker også har klart å utrydde sykdommer(ved hjelp av vaksiner)

Uansett fagfelt vil man alltid finne professorer som ikke er enige i rådende oppfatninger. Jeg synes det er veldig rart at du hører på disse få legene, og ikke det massive flertallet av eksperter som mener vaksinen er trygg.

Du kritiserer meg for ikke å nevne virkning og innholdsstoffer i vaksinen. Dette er det skrevet veldig mye om. Kvikksølvforbindelser i disse dosene har aldri vist seg å være skadelig. Før 1997 inneholdt barnevaksinene mye større doser. Milliarder på milliarder av doser er gitt. Levealderen øker og øker… Dette er allerede prøvd ut i stor skala.

Kjetil S
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Skeptiker123

Levealder kan vel vanskelig brukes som indikator på helstilstand. Levealder sier KUN noe om hvor lang tid et menneske lever på jorden, ikke noe annet. Hva årsakene til levealderen er, er et helt annet bord. Det er klart at grad av tilgang på mat, rent vann, varme, sanitærforhold, generell hygiene, hvor hardt arbeid man utfører samt andre sosio-økonomiske forhold etc har store innvirkninger på helsetilstand og dermed også innvirkning på levealder. I tillegg har selvsagt helsestellet blitt mye bedre de siste 100 år, noe som bidrar til å øke levealder.

Du tilskriver utrydding av sykdommer til introduksjon av vaksiner. Dette er en påstand, ikke et faktum. Faktum er at vaksinene ble introdusert i samme tidsrom som det skjedde en drastisk bedring av de forhold nevnt i foregående avsnitt (fra 50-tallet ca). Spørsmålet man derfor kan stille seg er dette: Hva har mest positiv innvirkning på folks mottakelighet for sykdommer av ulike slag? Vaksiner? Eller generell god helse som følge av god mat, nok hvile, rent vann, gode hygiene og «god økonomi»?

Du skriver også at «Kvikksølvforbindelser i disse dosene har aldri vist seg å være skadelig». Mitt spørsmål blir da: Hvordan vet man dette? Har man fullstendig oversikt over alle kroppens funksjoner/reaksjoner? Har man fullstendig oversikt over alle hjernens funksjoner/reaksjoner? Har man oversikt over alle funksjonene til vårt DNA? Svaret er ganske enkelt nei på alle tre punkter (ellers ville man vel ikke lengre trenge forskning, ville man vel?). Så hvordan kan man da vite langtidsvirkningene av disse stoffene i kroppen? Det åpenbare svaret er at men ikke kan vite dette, fordi man ennå ikke vet nok om den menneskelige kropp.

Dermed er den enkle konklusjon at vaksiner ikke er trygge!

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Til Beamer

Av en eller annen grunn får jeg ikke kommentert innlegget ditt. Ingen svar button under.

Kopper ble utryddet i HELE verden. Tror ikke det var en drastisk bedring i leveforholdene i afrika eller store deler av asia på dette tidspunktet.

Det er riktig at vi ikke vet alt om kroppen, men skal vi vente til vi vet ALT før vi prøver å behandle sykdommer?
Kvikksølvforbindelser er brukt i milliarder på milliarder av vaksinedoser. Ingen ting tyder på at generasjonene som har mottatt disse dosene har tatt skade av dem. Snarere er dette en suksesshistorie av de sjeldne i medisinsk historie.

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

forventet levealder sier vel noe om forventet levealder?
Det er jo ikke noe hokus pokus. Det er statistikk. Den sier ingenting på individnivå nei.

Jeg fant «nyhetsspeilet.no» på nettet idag, og har lest til øyet ble stort og vått.
Det er veldig interessant hvor bastante dere er på alt mulig. Du er helt sikker på at du har rett. Andre er sikker på at NATO og myndighetene sprøyter aliminium og barium på oss.
Jeg er nesten ikke sikker på noenting i mitt fag. Store studier kan tyde på det ene eller det andre. Man må være åpne for at man tar feil. Det beste man kan gjøre er å gi anbefalinger basert på en samlet vurdering av viten på et område pr. dags dato. Ut fra dette anbefaler man vaksinering mot svineinfluensa.

Den medisinske teorien din skjønner jeg faktisk ikke noe av. At man blir smittsom av influensavaksine. vel.. jeg vet ikke hva jeg skal si. Har ingen kommentar til det.

Du virker veldig fiendtlig innstilt til skolemedisinen. Du ønsker vel også å gjøre folk friske med din teoretiske modell om dynamikk og avlesning av mønstre. Jeg vet ingenting om dettte, og om det er prøvd ut i stor skala. Det ER skolemedisinen, og vi har ganske gode resultater på mange områder.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

skeptiker1234567890:
Det er ikke skolemedisinen som gir «gode resultater», bare dempende / dopende resultat som dere leger og autoriteter bruker for å bli kvitt «problemet» raskt of effektivt. Her følger en avisklipp der en lege uttaler seg at han blir tvunget til å skrive ut «ritalin» mot sitt vilje:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/11/14/518205.html

Mange tusen barn er daglig bruker av ritalin i det norske samfunnet, selv om alle er enige i dets langtids bivirkninger!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

arifkarim;

Dette blir jo en generalisering som det etter min mening ikke er belegg for i det hele tatt.

Selvsagt har skolemedisinen revolusjonert behandlingen av både sykdom og skader.

I dag kan du faktisk overleve selv om hjertet ditt ikke vil mer med en hjertetransplantasjon. Tilsvarende med lunger, lever og nyrer.

Ganske fantastisk er det ikke?

Jeg skjønner forøvrig hva du mener for jeg har selv opplevd leger som foukserer mer på sympomdemping enn å faktisk kvitte seg med problemet. Det knyttet seg til en idrettsskade som gav en betennelsesreaksjon, og fremfor å behandle skaden var det frem og tilbake med diverse tablettkurer som alle fungerte utmerket til å dempe symptomene, men ikke den underliggende skaden.

Den var det kiropraktoren som til slutt fikset.

Jeg synes denne stillingskrigen mellom skolemedisin på den ene siden og alternativmedisin på den andre er helt meningsløs.

Begge deler har livets rett, slik jeg ser det. Og jeg kan ikke forstå annet enn at dersom man i større grad forente krefter, så kunne det bragt begge retninger syvmilsskritt i i riktig retning for begge leire. Og her tror jeg ikke det er alternativmedisinen det står på, men antageligvis yrkesstoltheten til skolemedisin generelt.

For å bruke et banalt eksempel;

Jeg ville feks aldri latt en healer forsøke å heale en avrevet fot med pulsåreblødning. Her vet jeg at skolemedisinen har utmerkede metoder for å stanse blødingen og stabilisere pasienten, ja til og med berge foten dersom pasienten raskt nok kommer under behandling.

På samme vis vet jeg nå at det ikke er noe poeng i å oppsøke fastlegen om jeg får en senebetennelse. Han klarer å fjerne symptomene, men ikke årsaken. Det gjør feks en naprapat eller kiroprakor, eller akupunktør for den saks skyld mye bedre…

Når det er sagt er det vel liten tvil om at legemiddelindustriens innflytelse i forhold til legers uavhengighet er et ikke ubetydelig problem, for å bruke diplomatisk språkbruk…

Da er det forøvrig oppløftende å lese at myndighetene nå ser ut til å ta til vettet i forhold til lidelser som depresjon;

http://www.helsedirektoratet.no/psykisk/nye_retningslinjer_om_depresjon__443794

Et skritt i riktig retning, mener nå jeg i hvertfall…

Kjetil S
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Skeptiker123

Det fordrer da at ALLE i verden ble vaksinert mot kopper. Ble de det?

Det at «Ingen ting tyder på at generasjonene som har mottatt disse dosene har tatt skade av dem (kvikksølvforbindelsene)» har jeg selvsagt hørt før. Poenget mitt er: Kan man bevise dette? Hva kommer MS av? Hva kommer ME av? Hva er årsaken til den massive oppblomstringen av kreft? etc etc. Man vet ikke hva som forårsaker disse sykdommene. Men TROR ditt eller datt, men man VET ikke. At man ikke har etablert en forbindelse mellom vaksiner og disse sykdommene betyr ikke at de ikke er der.

Det viktige her er at det er vaksineprodusentene og de organene som fronter vaksinering som må bevise at de er sikre. Det er ikke vi som er skeptiske til påstandene som skal dokumentere at de er usikre.

Som andre skeptikere sier jeg: Bevisbyrden ligger på de som kommer med en påstand, ikke på skeptikerne!

Kjetil S
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Skeptiker123

Synes du høres ut som en fornuftig person jeg. Det er åpenbart at man skal være skeptisk/kritisk men samtidig åpen for nye ting. Jeg tror ikke det fører noe godt med seg å låse seg fast i innlærte rammer, men heller ikke å svelge alt man hører med agn, snøre og søkke. Balanse er det det handler om.

Nyhetsspeilet er i så måte et fint redskap for å utfordre innlærte «sannheter». Ikke sikkert alt her inne er «sannheten», men det utfordrer iallefall dine egne sannheter og for deg til å gruble litt og tenke: Hva om det jeg tror jeg vet ikke er slik likevel? Hva da?

Sledge Hammer
Sledge Hammer
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Jeg er født i 1957 og har nok derfor vært offer for vaksiner som inneholds mye kvikksølv. I tillegg til å ha tatt vaksiner med mye kvikksølv, så hadde ikke foreldrene mine greie på kosthold heller. Jeg fikk derfor mange kvikksølvplomber i ung alder.

Jeg er heldigvis født intelligent (mot alle odds), men som tenåring begynte jeg å oppleve diffuse symptomer. Det var vanskelig å konsenrere seg, og jeg fungerte dårlig sosialt (typisk symptom på autisme). i tillegg var jeg kronisk utmattet og hadde dissuse smerter i kroppen.

Til slutt avr jeg så dårlig at det var vanskelig å fungere sosialt og i jobben, men tilfeldigvis leste jeg i tidsskrifter at selen hadde en evne til å rense ut kroppen for kvikksølvforgiftning. Jeg kjøpte noen selentabeletter tok dem og ble merkbart bedre i løpet av noen timer. I løpet av noen dager var jeg fullt restituert.

Jeg er sikker på at kvikksølv forårsaket mine helseproblemer og jeg er sikker på at kvikksølv har skadet min intelligens (selv om genetisk betinget intelligensnivå var så høyt at jeg heldigvis likevel klarer meg faglig og sosialt).

Jeg for min det er forbannet sikker på at kvikksløv og andre stoffer i vaksiner kan forårsake varige helseskader på mennesker. Jeg henger meg også på Gaarders utsagn om at leger må kutte ut den arrogante «ovenfra og nedad holdningen» som de har mot alle som tenker anderledes enn de selv. Denne «vi alene vite» holdningen er temmelig utbredt blandt dere og jeg kjenner personlig til leger som blir rasende med en gang man utfordrer dem aldri så lite.

Nå er det er godt tegn at du i hvert fall ønsker å diskutere andre vinklinger på vaksinen i det hele tatt. Det er positivt..

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Hallo

Hva var norge for 40 år siden? ett jævla uland inntil olje eventyret begynte.Fattigdom, underernæring og hygiene hadde skylden for datidens lavere levealderenn i dag.
Dette er et typisk eksempel på arroganse sikkert grunnet din stilling som lege på ett STORT sykehus og tar resten av befolkningen for å være totalt uvitende.
Synes synd om deg.

Sandy
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

skeptiker123 er nok ikke lege.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Innlegget du viser til er allerede vist til i min kommentar ett eller annet sted her, i det minste.

Det er sikkert mulig for de fleste mennesker å skille mellom konspirasjonsteorier og mer jordnære argumenter. Jeg er ikke uenig med deg i at de mest kontroversielle teoriene kan overskygge budskapet til en viss grad, men å avfeie all skepsis mot Pandemrix på det grunnlag at denne skepsisen også deles av konspirasjonsteoretikere, bli feil etter min mening.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Amerikanerne har vært på Mars.

Spørsmål til 123sceptic: Hvor mange av de norske «dødsofrene for svineinfluensa» spiste Tamiflu før de døde ? (Mao. dreier det seg om Tamiflu-dødsfall og ikke svineinfluensadødsfall. Legges norske Tamiflu-dødsfall sammen med svenske Pandemrix-dødsfall er summen trolig allerede høyere enn de påståtte norske «dødsfall fra svineinfluensa».

Innholdet av Pandemrix-miksturen er ganske så kontroversielt, sant og si en skikkelig djevelsk mikstur:

«Best reasons to refuse the slow kill vaccine

Deaths ingredients toxic waste biological weapon increased hospitalization risk list of pandemics caused by vaccination US government to spend billions on toxic injections for the H1N1 virus while ignoring colloidal silver recommended by NASA.

The five shots or fema concentration death camp detention strategy is used to reduce the worlds population in violation of the genocide convention: to commit genocide by creating a pandemic by injecting people with several viruses and to sterelize the population with Polysorbate 80 and squalene.

Deaths: 21 people in Poland, 3 Cardasil girl deaths, fourth vaccine death reported in Sweden, Navy captain and officer both died. This proves the vaccine is not just unsafe but deadly to many in reality. 90 Tamiflu deaths indicate the cure is possibly worse than the disease. Adverse Event Reports Tamiflu (Oseltamivir) Death.

Tamiflu cases resulting in death (90)

Cardio-Respiratory Arrest (17), Fall (11), Pneumonia (7), Abnormal Behaviour (6), Gastrointestinal Haemorrhage (5), Completed Suicide
(5), Disseminated Intravascular Coagulation (4), Hypoxia (4)

http://www.druglib.com/adverse-reactions_side-effects/tamiflu/seriousn ess_death/4
http://doctorno.blogetery.com/page/2

Ingredients. Pandemrix contains Polysorbate 80 which causes infertility and anaphylactic shock (deadly). Focetria contains Squalene which caused death and disability of thousands of Gulf War veterans, seizures, arthritis and anaemia.

The vaccine is a biological weapon in reality. The shear amount of Mercury in the vaccine is 20 times the amount that specifies the vaccine as toxic waste by E P A standards (Environmental Protection Agency). (Thimerosal = 49% Mercury). According to E P A standards the vaccine is toxic waste.

Increased hospitalisation risk for vaccinated people. Vaccinated Children Three Times More Likely To Be Hospitalized, June 03, 2009

New research has shown that children who get the flu vaccine are three times more likely to be hospitalized for the flu. And children with asthma are even more likely to be hospitalized if they are vaccinated.
http://www.americanchronicle.com/articles/view/103683
This article originally appeared in the MCS America News, June 2009 Issue http://mcs-america.org/June2009.pdf. For more articles on this topic, see: M C S A News.»

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Og med hvilket grunnlag stiller så du denne diagnosen her på internett?

Er det ”vrangforestillinger” å ha andre meninger enn deg?

Når mange mennesker enten deler etannet syn på en sak eller en annen oppfatning av et fenomen en det som er «rådende» kan man ikke snakke om ”vrangforestillinger”. Vi snakker da om meningsforskjeller, persepsjonsforskjeller eller ulike oppfatninger.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Hurra! Nå vet jeg hvorfor «legeutdanning» er lengre enn normalt, sammenlignet med andre studier. Hjernevasking og aksept av den etablerte vitenskapen som den «eneste» rette, er bare noen få mekanismer staten bruker for å lure dere til å ha blind tillit til seg selv. Vær så snill, kom deg litt ut av «bøkenes» verden, og forstå samspillet mellom vaksiner og bigfarma. «Gamle vaksiner» hadde ikke nano-partikler, siden da var teknologien ikke på plass. Dagens vaksiner er mye verre enn det du tror. Les andre artikler angånde vaksinen her på speilet, og skrekkhistorier som er tilkoblet massevaksinasjoner. Om du fortsatt er uenig, kan du bare gå videre til VG-verden der du helt sikkert får mange tilhengere… :) Nyhetsspeilet er for de «alternativ» søkere av informasjon og kunnskap. Skolegutta og nerder kan dermed bare finne seg av mange andre plattformer, der deres skolekunnskap er hyllet som en nybakt religion med universitet / høyskoler som Guddomelige sentrum! :D

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Ehm, her vil jeg gjerne ha en unnskylding på vegne av nerdenes hevn! Mulig du ser for deg kvisete gutter med colabriller, en stor sekk og nesa alltid nedi bøker. Det stemmer nok, men 2 av personlighetsegenskapene som ofte går går igjen hos nerder er kreativitet og fantasi.. Samt at de er smart nok til å skjønne at bøker og tittel etter avsluttet eksamen ikke er alt. ;) Ofte har de brukt data en god del, er flink til å søke eller finne relevant informasjon på egen hånd. Det er IKKE de som nyhetsspeilet prøver å opplyse.

«Nerdene» er på din side. Dette kommer fra en som flyttet til en ny plass 8 år gammel med colabriller og krøller :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

Jo da… :)
Det jeg mente med «nerder» var skole-nerder som ikke klarer å se utover det etablerte… Nerder som er flink nok til å forstå sammenhenger og danne ukorporative meninger er såklart ikke med i skole-nerd stabben.

Otto
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

I henhold til mitt studium av de reelle forhold, har du rett arifkarim. Dette bekreftes entydig i alt materiale jeg har gått gjennom, og det er en relativt stor mengde, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

De forestillinger vi har som av natur selvfølgelig er en blanding av realistiske og urealistiske, alt etter innholdet i kildematerialet, er et sett med dogmer. Dogmer er politikk, og politikk omhandler alt, også penger og makt, Truth Quantum attacks ruling dogmas, Truth Quantum Attack of the 7 Ruling Dogmatas playlist http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=26#M4605 .

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Skal ikke ta en lang diskusjon med deg skeptiker123, bare poengtere etpar feil i din utdannelse. Historie var det kanskje ikke så mye av på medisin?

«Hør på ekspertene. Å tro at myndighetene vil skade egen befolkning er ganske sprøtt!»

Det er ganske sprøtt, men sett i et historisk perspektiv har vi gjort det siden tidenes morgen… Dessverre.

«Vaksiner har vært den største suksesses i medisinens historie. Flere alvorlige sykdommer er utryddet på verdensbasis»

Dette er jo riktig, men med modifikasjoner. Hva har utryddet mest, vaksiner eller god ernæring, rent drikkevann og gode sanitære forhold? Og dette sett i forhold til utviklingsland. Hva tjener vi mest på (i liv), ved å vaksinere alle i den tredje verden gjennom diverse program sponset av endel lyssky mennesker eller gi disse menneskene tilgang til det samme nevnt over, god mat, rent vann og bedre sanitære forhold.

Jeg skjønner du er lege, godt utdannet og flink til å huske hva du leste i en bok, men hvor mye tid har du i livet ditt til å faktisk følge med bortsett fra standard info fra avisoverskrifter og nyhetene på nrk og tv2?

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

Kunne ikke fått sagt det bedre selv,tenk på alle krigene som diverse myndigheter har startet,og sendt unge lovende ut i krig,hvem eier de største produsentene av vaksiner og legemiddler,hvem støtter de store anerkjente universitetene,at ikke folk kan legge 2+ 2 sammen er meg totalt uforstålig,det er som du sier liten tid til å se annet en hva som står i diverse tidsskrifter innen fagfeltene til alle leger og professorer.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  SMQ
13 år siden

Makan til idioti SMQ!

«Dette er jo riktig, men med modifikasjoner. Hva har utryddet mest, vaksiner eller god ernæring, rent drikkevann og gode sanitære forhold?»

Dette har nok hjulpet naturlig nok, men forklarer ikke hvorfor fan får et kraftig fall i antall sykdomstilfeller etter en innført vaksine. Dette er tullete argumenter brukt fra vaksinemotstandere som ikke holder mål!!!

«Jeg skjønner du er lege, godt utdannet og flink til å huske hva du leste i en bok, men hvor mye tid har du i livet ditt til å faktisk følge med bortsett fra standard info fra avisoverskrifter og nyhetene på nrk og tv2? »

Haha og dette kommer fra en gjeng som tror alt de finner på nettet og youtube, riktignok bare det som støtter dere paranoide syn på verden. Enhvert seriøst helsepersonell bruker ikke avisoverskrifter og tv’nyheter som kilde for informasjon.
Dette er ganske krasse kommentarer fra en som stoler på folk som bruker kilder som får tabloidene til å fremstå som akademisk litteratur.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Hvis du er her kun for å kalle personer du ikke er enig med for idioter, paranoide, og latterligjøre alt og alle så kaster jeg deg ut imorgen tidlig..

Respekter brukere på denne siden ellers så er du ikke ønsket her lenger.

Otto
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

De mange fryktkampanjers useriøse, destruktive, kommersielle og politiske innhold har forhåpentligvis alle eller de fleste blitt klar over, kun helseskadelige på alle måter, og hvis man undersøker hvem som står bak, vil man finne de gamle kjente fascistiske tankesmiene. Samme innhold i de nye vaksinene som tidligere?, la oss se på historikken. Den er alt annet en helsebringende, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

Dagens medisinske kollegium må ikke glemme å se på hvordan det hele startet og hvem som satte seg allmektig i førersetet, How the Rockefellers took control of the US medical system, Flexner report http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=276#M4628 . Var dette en del av pensum i utdannelsen av dagens leger og sykepleiere?

Paden
Paden
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Og jeg er ogsaa lege, virolog og vaksinasjonslege blandt annet, en av de som faktisk bruker det som finnes mellom oerene. Og du burde vite, som hoeyere «utdannet», at dette strider imot den eden du egentlig burde ha sverget da du fullfoerte ditt normerte studium……eller avla du den egentlig? Aldri foer i historien har noe slikt blitt sluppet loes paa menneskeheten. Og hvilke sykdommer du sikter til som er utryddet er heller ukjent for meg. Ingen sykdom er til naa blitt utryddet, men eksisterer i fulltall eller ligger dormente et eller annet sted i verden. Men slik som de fleste av dine kolleger tror du virkelig paa alt du blir servert av dine overordnede, eller boekene du leste paa studiet. Trolig nylig avsluttet studiet, eller……? Dette strider imot alle mine etiske regler, men etikk er vel for de fleste av deg og dine heller et glemt ord. Og tro meg, en som virkelig har peiling paa vaksinasjonsimmunologi, noe du trolig ikke har…..Du fortjener ikke respekt for det yrket du utoever.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Paden
13 år siden

ber admin slette slike personangrep

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Det går nok fint, så lenge vedkommende er på rett side i diskusjonen.

Hadde han sagt fuck vaksinemotstanderne, derimot, hadde innlegget vært historie for lengst.

Igjen viser NS hvor inkonsekvente de er… Latterlig!

Innlegget er forøvrig det styggeste personangrepet jeg har lest ila min tid på speilet.

Brandulph
Skribent
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Hmmm… personangrep? Det er et uomtvistelig faktum at dagens leger innen skolemedisin er skolert til å gjøre hva pharmaindustrien pålegger dem.
Og all den tid pharmaindustrien har utviklet seg til en mega industri med formål ikke å bekjempe årsaken til sykdommer, men å dempe symptomer, så er det vel på sin plass å irettesette pharmaindustriens lakeier? For… er det ikke det de er?
Det er vel innlysende for de aller fleste, at det tjener både pharma industrien og deres lakeier å holde ved like en sykdom så lenge som mulig? Å ta rotta på sykdommer som kreft og diabetes vil jo være det samme som å kappe den greina de sitter på! :-)
En meget interessant historie spunnet rundt nettopp dette har jeg lagt ut på denne siden: http://www.brandulph.com/gis_1.html (The General Immunity Serum av Richard Montague. En tankevekkende novelle.)

Sandy
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Til skeptiker123. Du råder oss om å høre på ekspertene. Hvem? Skal vi høre på deltagerne i det FHI-utnevnte utvalg (inkl. Geir Stene-Larsen) som rådet regjeringen om å innføre HPV-vaksinasjonsprogrammet? Fire medlemmer fikk betalt av vaksineprodusenten (VG 19.5.2007). En fikk jobb hos produsenten like etterpå. Skal vi høre på FHI-vaksineekspert Nøkleby som mottar betaling fra produsenter for foredrag? F.eks: «Vaksinasjon av personer med allergi», Medisin & Vitenskap, og «Vil en vaksine redde oss fra SARS?» (TDNLF nr 13-14, 26 juni 2003). Skal vi høre på FHIs Geir Stene-Larsen som måtte til slutt beklage det uetiske vaksineforsøket mot smittsom hjernehinnebetennelse hvor hundrevis av unge liv ble ødelagt . Til pressen 16.10.07 sa han «Vi beklager mangelfull informasjon og dårlig oppfølging». Oppfølging? 273 av de meget syke som ikke ble trodd og som ikke fikk hjelp fra pasientskadeerstatning har gått til rettsak, ingen har hittil fått erstatning.
Skal vi høre på Kreftregisterets sjefsforsker som fikk kr 233 900 i personlig pengeoverføring fra Merck? Dagfinn Høybråten uttalte til Aftenbladet «Honorar til forskningssjefen er korrupsjon». Svar fra vedkommende var «Jeg har ingenting å skjule. Dette er helt vanlig i bransjen». Skal vi høre på FHI når de sier at frekvensen for den fryktede, smertefulle, lammende Guillain-Barré syndrom blir meget lav? Hvorfor skal vi høre på dem når de ikke vet hva de snakker om? De antar. I de offisielle godkjenningsdokumenter fra EMEA står det under «risks» at frekvensen alvorlige bivirkninger blir større enn med sesonginfluensavaksinen og det kan ikke sies hvor stor den blir. Dette er en grunn til at produsenten ikke vil ta ansvar for Pandemrix. Meget fornuftig av produsenten.
Skal vi høre på Bjørn Guldvog, HOD, som avslørte i et TV-programme at han visste meget lite om, og ga feilinformasjon om både innholdsstoffer og produksjonsmetoden angående Pandemrix? Skal vi høre på Steinar Madsen som uttalte til pressen at norske barn kunne fortsatt få Tamiflu, dette etter at seriøse britiske forskere i en undersøkelse påviste bivirkninger, noen alvorlige, hos 50% skolebarn. Vi noterer at Tamiflu, på grunn av mulige alvorlige bivirkninger (også Pandemrix), er nå tatt inn på listen over særlig overvåkede legemidler og at tusenvis av Tamiflupakninger som er igjen fra fugleinfluensatiden stemples nå med ny, utvidet holdbarhet. Skal vi høre på Bjørn Iversen og Preben Aavitsland m.fl. som forsøker å overbevise oss om at skvalen (squalene) og kvikksølv er ufarlige ved å fortelle oss om hvor mye vi kan spise og drikke av disse stoffene? Til og med folk uten særlig skole vet at stoffer oppfører seg annerledes når de inntas med mat sammenlignet med når de injiseres. Skal vi høre på FHI (de som ikke har fått munnkurv) når de forteller oss at Pandemrix er like trygg som en vaksine som er uten kvikksølv, uten squalene, uten polysorbat 80 og som er i endosespakninger? Samtidig som vi vet at WHO (ref FHIs pandemisider) anbefaler den «rene» vaksinen til gravide, og den er kjøpt inn av USA, Storbritannia, Irland, Tyskland (til VIPs), Frankrike og New Zealand, for å nevne noen. Så noterer vi at på FHIs pandemisider står det at i følge WHO er den «rene» vaksinen å foretrekke for gravide. Ikke bare det – FHI opplyser at de forsøker å skaffe den renere og tryggere vaksinen, men at andre land står foran i køen. Til publikum sier de at Pandemrix er like trygg som den rene vaksinen. Nøkleby uttalte at ved anbud ble det ikke tatt hensyn til tilsetningsstoffer. Dette er faglig uansvarlig.
Det anbefales artikkel i TDNLF nr 19/6.okt 2005 «Korrupt forskning kan skade folkehelsen». Bakgrunn for innlegget er uro over kommersielle aktørers samarbeid med fagpersoner hvis habilitet kan bli påvirket.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Sandy
13 år siden

Sandy sier:

«Du råder oss om å høre på ekspertene. Hvem? Skal vi høre på deltagerne i det FHI-utnevnte utvalg (inkl. Geir Stene-Larsen) som rådet regjeringen om å innføre HPV-vaksinasjonsprogrammet? Fire medlemmer fikk betalt av vaksineprodusenten (VG 19.5.2007).»

Jeg er 100% enig i det du skriver over her og kan tilføye:

Jeg anbefaler de som har nesegruse heltekommentarer om FHI å se på informasjonen som er tilgjengelig av kvalifiserte mennesker som IKKE er er del av det kriminelle internasjonale kartellene som promoterer vaksiner og mye annet i hensikt å tjene mest mulig penger.

Her er en som i 35 år har vært en del av kriminaliteten:

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  sjarl
13 år siden

Nå er jeg så jævla lei av grådighet, begjær og maktutøvelse av mennesker mot andre mennesker, at jeg ønsker at jeg var aldri født som «menneske»! Vi, naturens mest intelligente skapning med betydelig makt over den materielle og den åndelige verden, klarte ikke å løse «et problem» siden tidenes begynnelse: Fattigdomsproblemet!
Så lenge dette problemet eksisterer, vil menneskeheten aldri bli fri fra ondskapen…. :(

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjarl
13 år siden

Ja ja Arifkarim du får snart litt færre bekymringer for snart er internettet stengt ;)

Obama Administration Considering Shutting Down Internet Access Over Flu

ALIPAC NOTE: Ironic that Obama’s DHS is telegraphing a desire to shut down ‘certain websites’ and civilian access to the Internet in response to this weak strain of flu, considering the fact that civilian Internet communications are the primary information sharing channels of his political opposition.
The Internet combined with talk radio is the biggest threat to Obama’s globalist open borders amnesty agenda. The White House clearly has resentments towards any media not under the control of their masters.

ALIPAC is moving to create a phone bank that can be staffed with employees and volunteers to reach our supporters during such an emergency and attack on free speech. Please make sure that you are a recent donor to ALIPAC, so we will have the current contact information necessary to reach you by phone or snail mail if necessary.

Please support our current funds drive, so we will have the resources we need to be able to communicate with you using backup methods, if Obama moves to silence the American public on the web as DHS is suggesting in this article. Please spread the word and please contact your members of Congress today to demand that the Obama administration keeps their hands off of the Internet during a time of crisis, when the American public will need full access to multiple sources of information on the web.

http://www.alipac.us/

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

«Vaksiner har vært den største suksesses i medisinens historie. Flere alvorlige sykdommer er utryddet på verdensbasis.»

Du prøver deg med sedvanlig fagarroganse for å diskreditere folk som prøver å informere befolkningen, mot en tidebølge av mediapropaganda. Det er interessant at du tror du vil lykkes med dette uten å komme med en eneste troverdig opplysning.

Dette sitatet er typisk i så måte, og uegnet til å overbevise noen som ikke allerede er indoktrinert til å tro på denne feilopplysningen. Dersom en prøver å dokumentere denne ofte gjentatte disinformasjonen vil en raskt finne ut at de diverse sykdommene som ble utryddet av vaksinemirakelet allerede var i ferd med å forsvinne pga bedret kosthold, hygiene og levestandard.
Etter tvangsvaksineringen kan man i de fleste tilfeller se en midlertidig økning i sykdommene igjen, før nedgangen fortsetter.

Dette kan kansjke være grunnen til at helseprpagandistisk informasjon og indoktrineringsmateriale for legestudenter stort sett starter slike grafer rett før vaksineringen startet, slik at den langvarige bedringen i folks helse før vaksineringen ikke blir avslørt før legestundenter og andre er fullt indoktrinert til å tro på vaksineringsmirakelet.

Dersom du virkelig ønsker å virke troverdig bør du ta for deg hva disse vaksinene faktisk inneholder og forklare folk hvorfor det er bra for deres helse å sprøyte kvikksølv (thimerosal), bakterier, kreftfremkallende midler og andre giftstoffer rett inn i blodstrømmen.
Ettersom du ikke gjør dette er det nærliggende å tro at du enter lyver bevisst, er så indoktrinert at det ikke lenger er mulig for deg å tenke selvstendig eller at du rett og slett går i automatisk fornektelse når noen antyder at regjeringer er umoralske, korrupte eller i stand til å begå folkemord for å oppnå politisk kontroll.

Dette vil du sikkert avfeie som konspirasjonsteorier, slik du er blitt programmert til å gjøre. Dette er i min oppfatning svært naivt og i tillegg totalt uhistorisk, siden dette stort set er hva regjeringer har gjort de siste hundre årene. Mange av nazistenes verste overgrep ble gjennomført av leger, og som deg gjemte de seg bak en fasade av faglig unagripelighet. Tross alt var det bare konspirasjonsteoretikere og uansvarlige gærninger som fornektet raseteorien, eller som mente at undermennesker ikke bør utryddes.

Slike mennesker måtte selvfølgelig sendes i konsentrasjonsleir, og vi er på vei i den samme retning i dag. Jeg kan forstå at dette er vanskelig å svelge, men informasjon hjelper. Det hadde ikke akkurat skadet om du prøvde å skaffe deg litt før du fortsetter å reklamere for denne biologiske krigføringen.

Brandulph
Skribent
Svar til  skulb
13 år siden

Verdens befolkning skal reduseres til 550 millioner:
http://brandulphnorsk.blogspot.com/2009/11/verdens-befolkning.html

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Hva med å sjekke andre kilder en de som kommer tjenestevei? Det finnes også folk med medisinsk kompetanse som du vil kunne kjenne igjen som har helt andre meninger om saken en den informasjonen leiesoldatene til farmasiindustrien har. Gjør jobben din – sjekk selv – DU har et selvstendig ansvar for hva du er med på, og DU er etisk forpliktet til å gjøre deg selv kompetent – særlig når det foreligger to diametralt motstridende sett med informasjon. Og begge sett kommer fra medisinsk ekspertise.

Min vurdering er at helsevesenet skaper og vedlikeholder sykdom mens de leverer ut medisin (betalt med milliarder av skattekroner) uten at det hjelper i det hele tatt. Farmakologisk medisin er i mine øyne drap – jeg har derfor sluttet i helsevesenet. Jeg var psykiatrisk sykepleier. Vaksine handler i mine øyne om å rekruttere fremtidige kunder – det handler om å skape grunnlag for sykdom.

Vær så snill å sjekk uavhengig informasjon selv – det finnes for eksempel flere kurer mot kreft, dokumentert virksomme, som er slått ned med lov og våpen. Hvis du virkelig er en skeptiker, isteden for en som tror på det du allerede «vet» (og dermed er skeptisk mot alt annet – ufattelig mange misforstår denne bruken av ordet «skeptiker») så vær først og fremst skeptisk til alle sannheter du alt «har» og still alltid spørsmål ved dem. Noen står, andre faller – det er slik jeg lærer. Jeg er ikke interessert i å «ha rett» eller å vite mest, men i å finne ut og hele tiden søke best mulig kunnskap. Det er minst like viktig å være skeptisk til vedtatte sannheter som informasjon som strider mot det du har lært. For ikke å snakke om reglene for hvordan det er lov å forstå innenfor et kunnskapssystem.

Den faglige arrogansen som innpodes under medisinstudiet er fabelaktig. Den er en studie i indoktrinasjon verdig.

Kan liste opp noen leger som glatt hadde signert denne artikkelen. Noen av dem jobber ikke lengre som leger. Andre jobber på kanten av systemet. Hvilken informasjon er det de har som du ikke har? De fleste av dem har ytret seg i bok og artikkelform. Dette er virkelig «2’nd opinion» – du må spørre noen som har en annen oppfattning, en annen bakgrunn, en annen ballast – eller så blir det bare «1’st opinion – twice».

Hvorfor har nevrologer fått beskjed om å forvente en oppblomstring av Gillian Barre syndromet i kjølvannet av denne vaksinen? Hva er det vi ikke blir fortalt av «ekspertene»

Hvorfor får tyske myndigheter og militære en annen versjon av vaksinen enn den som resten av befolkningen blir budt? Hva er det her ekspertene vet som vi ikke blir fortalt?

Hvorfor fant Tsjekkiske myndigheter levende virus, både svineinfluensa og annen influensa, i de vaksinene de fikk?

Hvorfor skal vi tro på mennesker som konsekvent nekter å tro på noe som helst informasjon som strider met det de tror de «vet»?

Det er nok folk med annen informasjon som har snakket. Sjekk selv – DU er selvstendig ansvarlig for den behandlingen DU gir. Å ikke å ha sjekket er ikke grunn god nok til å ikke vite bedre, det spiller ingen rolle om det er av arroganse, ignoranse eller latskap.

jab
jab
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Her er en tillitvekkende rapport om for og imot vaksiner.
http://altnett.no/Magasinet/8003

Brandulph
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

– Donald Rumsfeld (tidligere forsvarssjef i Bush regjeringen) har i mange år vært sterkt knyttet til pharma industrien som produserer vaksinen , og den samme Rumsfeld er en av dem som kjemper for å redusere verdens befolkning til noe rundt 500.000.000. Fra 90 til 95% må bort heter det.
– Nei… selv om jeg statistisk har svært få år igjen av mitt liv… eller kanskje nettopp derfor… tar ikke jeg sjansen på å bli sprøytet inn med en «Dr.Mengele cocktail», produsert av firmaer som har nær kontakt med en rabiat eugenikker. (Selv om jeg er enig med Ted Turner, når han sier, -«Too many people are using too much stuff»)
– Ja!… og så en kommentar til din uttalelse, «Å gå så sterkt ut og anbefale folk å droppe vaksinen basert på egenstudier og siv.øk utdanning er i beste fall svært naivt.». Hmmm… nei ,skeptiker123, jeg ser intet fnugg av naivitet i Hans Gaarders uttalelse, men alt tyder på at han IKKE er blitt stukket og sprøytet så ofte som deg. ;-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Brandulph
13 år siden

hihi:D

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
13 år siden

Jeg er ingen ekspert på vitamin d3, og kan ikke gi noen råd om dosering, desverre.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Du er heller ingen ekspert på vaksiner, så la vær å komme med hjernevaska info fra statens-medier. Dette vet vi fra før av hvor «snille» vaksineprodusenter har vært… :)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

Det er journalister som formidler informasjon idag. Deres jobb går ut på den samme som mange av leserne her har gjort i mange år. Og utforske,etterforske og rapportere. Noen leger sier JA, andre sier NEI. Men nå begynner nei siden og bli tyngere og jeg ser bare politikere på Tv’skjermen som forteller oss at det er «trygt»!

FHI sine ansatte har som regel taushetsplikt under epedemier, slik at vi får bare høre buisness menn og PR rådgivere fortelle oss at vi ikke skal bekymre oss, når norge har den værste vaksinen i europa,

Desuten har kampen mot alle vaksiner pågått lenge nok til å være kritisk mot noen som helst vaksine i det hele tatt.! Jeg har tatt 2vaksiner gjennom livet, spiser sundt , forsiktig og drikker mye vann, har aldri vært forskjølet på 2-3år.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Rock videre Vidar,slutt å komme inn bare for å provosere,det er mange fine rockeforum på nettet.Ta legestudiet så snakkes vi etter det.

ye
ye
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

skeptiker123 sier: Jeg jobber som lege på indremedisinsk avdeling på et stort norsk sykehus.
Jeg er forundret over at dine svar innholder løse uttalelser uten noen medisinskfaglig begrunnelse. Det er flott om vi kunne få flere uttalelser med denne bakgrunnen her, men er du virkelig lege….?

skeptiker123
skeptiker123
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

skal jeg bruke mer fremmedord? Skjønner ikke hva du mener med uttalelser uten medisinskfaglig begrunnelse.

Min mening: Svineinfluensa er en ny influensatype. Den virker å gi et alvorligere forløp hos NOEN pasienter. Friske unge mennesker dør. Det er IKKE vanlig.
Vaksinen: Bygget over samme lest som andre vaksiner som er gitt gjennom generasjoner. Ikke noe nytt og spennende stoff som er ukjent i vaksiner.

Min anbefaling: Ta vaksinen. Jeg ser dere spinner rundt en haug med andre konspirasjonsteorier som jeg vet lite om. Akkurat dette med svineinfluensa vet jeg mye om. Det finnes ingen konspirasjon her. Bare fornuft og ufornuft. Tror dere er litt blendet av den massive anbefalingen fra «myndighetene» som dere ikke stoler på . Men dere trenger vel ikke mistro alt som kommer derfra. Eller er de BARE ute etter å spre ondskap?

ye
ye
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

skeptiker123 har nettopp avslørt at han ikke er lege:
«Skjønner ikke hva du mener med uttalelser uten medisinskfaglig begrunnelse.»
Fjern deg, eller slutt å far med løgn. En lege ville ikke ha skrevet slik du gjør.

Otto
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

CBS har foretatt en undersøkelse som viser at de aller fleste påvisninger av svineinfluensa er feil, og også at symptomer som ligner på influensa ikke er forårsaket av influensa, noe som har vært kjent fra tidligere undersøkelser. Kanskje alle påvisninger av såkalt svineinfluensa er feil sett i lys av at ingen har lagt fram bevis på at testmetodene som anvendes er pålitelige. Men influensa er politikk og mye penger i kassa. Såkalte påvisninger er særdeles innbringende økonomisk og i forhold til den kjente depolulasjonsagendaen.

Swine Flu Overestimated! http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=351#M4876 , IMMUNOCONTRACEPTIVE HIDDEN IN THE FLU VACCINE ( SHARE LIKE WILDFIRE NOW ) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4654 .

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

«Min mening: Svineinfluensa er en ny influensatype. Den virker å gi et alvorligere forløp hos NOEN pasienter. Friske unge mennesker dør. Det er IKKE vanlig.»

Ja en influensa skapt i laboratorium til å drepe «særlig» unge er såklart «ikke vanlig». Siden når valgte «naturen» å drepe akkurat ressurssterke unge-sterke mennesker enn rike-svake-gamlinger som egentlig ødelegger verden med sitt maktbegjær? Bare tull og tøys kommer fra deg allerede første dagen her på speilet…. :)

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

»Det finnes ingen konspirasjon her. Bare fornuft og ufornuft.»
Oh My Dog!!!
Det å være så innbitt myndighetstro som det du er, kan vel i bunn og grunn karakteriseres som en personlighetsforstyrrelse på nivå med schizofreni. Spesiellt når man vet at myndigheter/media lyver om en masse ting generellt.
Har du allerede glemt alle de løgnene de kom med da Georgia/Nato angrep Sør-Ossetia?
Det er jo akkurat slike løgner de spyr ut hele tiden, OG DU MENER AT DE FORTJENER TROVERDIGHET???

!!!!!!OH MY EFFING DOG!!!!!!

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Til 123

Så vidt jeg vet er det påvist ganske klart at svineinfluensaen er menneskeskapt, siden viruset ikke overlever i mennesker slik den forekommer naturlig i svin.

Dette betyr at noen har jobbet i et laboratorium med denne produksjonen, sikkert for store penger. Derfor må vi konkludere med at enhver forekomst av denne sykdommen betyr at viruset har blitt spredt bevisst i befolkningen, og at hvis noen dør av det er det faktisk mord.

Samtidig må vi tenke på at vaksineprodusentene er private monopoler som tjener ubegripelige summer på å distributere produktene sine over hele verden, og det er forholdsvis naivt å tro at disse korporasjonene er opptatt av helse. Det er tvert imot dokumentert at farmasøyter ikke ønsker bedret helse, men det motsatte; for eksempel har nærmest alle medisiner som er på markedet bivirkninger av forskjellig slag, slik at pasienten vil trenge andre medisiner senere.

Jo sykere folk blir jo mere penger kan «Big Pharma» tjene, derfor er det meget betenkelig at media ukritisk lar seg bruke i markedsføring slik de åpenbart gjør for øyeblkket.

Forøvrig er jeg helt enig i at du umulig kan være lege. Det ville være mer passende om du skiftet navnet til hjernevasket123, siden du overhodet ikke finnes skeptisk til propagandamaskineriet vi er utsatt for.
Det er ikke skeptisisme å kritisere enhver påstand som ikke gjentas i media daglig, mens man uforbeholdent støtter enhver påstand i media, uansett hvor absurd den måtte være. Det er konformitet og feighet.

kolakuba
kolakuba
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Dette er jo feil. Det har vært utbrudd av svineinfluensa tidlig på syttitallet også, direkte påfølgende en annen fugleinfluensaepedemi. Og historikken til begge virusene er påviselig over 1600 år lang, uten at det foreligger noen mutasjoner ala. det skrevet om i media, hvor det ene eksempelet verre enn det andre, hvor virus skal slå seg sammen og hva det skal være. Som sagt, enhver person uten legeutdannelse skjønner at kvikksølv ikke er sunt å trykke inn i kroppen. Les boken «The River» av Edward Hooper. Her følger forfatteren fotsporene til HIV-viruset, uten å godta «pule ape»-forklaringen. Det er ikke alt man blir fortalt under en utdannelse som er ment å utdanne deg.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

Tror ikke forekomster av svineinfluensa på 70 tallet betyr at sykdommen er naturlig, siden vaksiner er blitt produsert siden mellomkrigstiden. Mange som fikk vaksiner mot sykdommen døde eller fikk alvorlige helseskader også den gangen.

Jeg har vanskelig for å tro at mutasjoner i virus forekommer spesiellt ofte slik at sykdommer spres mellom forskjellige arter uten menneskelig manipulasjon. De fleste infeksjoner og sykdommer i naturen er knyttet spesifikt til en bestemt art, og kan ikke overleve utenfor denne arten. For eksempel kan du se på forholdet mellom insekter i Amazonas og forskjellige underarter sopp som rammer dem. Hver art insekt har en spesifikk sopp som infiserer dem.

Dette er riktignok ikke direkte overførbart på mennesker, men poenget er at slik spesialisering er normen, fordi spesialisering er en hensiktsmessig måte for mikroorganismer å overleve på.

Tilbake til sykdommer som svineinfluensa, fugleinfluensa, HIV, Ebola og andre er dette eksempler på virus som enten er direkte produsert i laboratorier (HIV og Ebola), fordi de ikke kan utvikle seg under naturlige forhold, eller avhengig av mutasjoner for å overleve i mennesker.

At denne mutasjonen har forekommet naturlig kan ikke påvises ved hjelp av tilgjengelig dokumentasjon. Og med tanke på de etiske standardene som er gjeldende i farmasøytindustrien, bankene og politikken generelt er det langt mer sannsynlig at mutasjonen er menneskeskapt.

Den beste indikasjonen på dette er etter min mening de enorme summene som nå blir tjent ved salg av vaksinen, av de samme menneskene som har kunnskap og fasiliteter tilgjengelig for sykdomsproduksjon. Big Pharma har ingen motiver for å gjøre folk friske, men svært mange for å gjøre dem syke, slik at de deretter må kjøpe medisiner og vaksiner.
Politikere som ønsker maktsentralisering og nyføydalisme har de samme motivene, og bruker denne og andre kriser til å undertrykke befolkningen.

Det du bør spørre deg selv om er hvorvidt kriminelle mennesker i politikken eller næringslivet sitter fredelig og venter på at krisene de ønsker seg og trenger for å oppna sine mål tilfeldigvis skal forekomme, eller om de aktivt går inn for å produsere dem selv.

Sandy
Skribent
Svar til  skeptiker123
13 år siden

skeptiker123. Presisering. Vaksinen er ikke «bygget over samme lest» som andre vaksiner.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hadde jeg sittet i nobel fredskomiteeen, så hadde jeg ikke stusset på at denne fredsprisen skulle gått til to personer (på deling) – Hans Gaarder og Dr.Rauni-Lena Luukanen. Jeg sitter her og gråter rett ut av glede i den overbevisningen om at et stort antall mennesker nå vil ta til fornuft etter å sett denne videoen der et så sterkt menneske og doktor forteller de hele og fulle fakta om hva som egentlig foregår. Og dette har jeg selv skrevet om på avisers bloggsider den siste tiden, at de store mørktallene om alle som har blitt alvorlig syke av influensaen er tall våre helsemyndigheter med Folkehelseinstitutt selv har funnet på for å få folk til å ta denne giftvaksinen, De store mørketallene vi aldri vil få se, er de tallene av alvorlig syke og døde mennesker som årsak av at de har tatt denn giftvaksinen. Og jeg tenker da spesielt på alle de fra før av lidene og syke menneskene som tror at denne vaksinen vil hjelpe spesielt dem mot å bli alvorlig syk av influensaen.

Jeg skal i retten som meddommer i morgen, gruet meg faktisk litt denne gangen da mest lyst vil trekke meg fra dette vervet så fort som mulig, noe jeg vil komme til å gjøre etter disse to dagene som meddommer. Men i morgen, skal jeg allikevel stå opp sprudlende glad inne i meg med tanke på at du Hans Gaarder, Armin, Mike med andre gode medmennesker her og Dr. Rauki har gjort og fortsatt gjør en kjempeinnsats for menneskeheten der ute.

TAKK FOR AT DERE FINNES SÅ GODE MEDMENNESKER DERE ALLE ER.

MVH

Lise Tollefsen Slembe

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Også i USA er det nå TV stasjoner som kaller myndigheter på bløffen om vaksine behov. Det er ingen pandemi. De får det ikke til. Vi har for bra immunforsvarssystemer mot deres forsøk å styre oss mot tvungen vaksinering.

Jeg blir mer og mer sur på nyhetene og deres løgner. Også det at vi skal betale dobbelt så mye for drivstoff fordi vi ødelegger miljøet med CO2 – ALT er BULLSHIT FRA ENDE TIL ANNEN.

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Nå begynner de psykopatene som vil styre oss å miste kontrollen over bevisstheten til massene. De er i alle land i alle styringsposter og de fungerer som en enhet. Det kan ikke være mange sovende etter den ene etter den andre blir tatt på fersk gjerning i løgn og bedrag. Jeg kaller det THE TWISTED TRUTH!

Otto
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Det skjer noe nytt som ikke har skjedd tidligere i manns minne, et minne som i stor grad er begrenset fordi historien har blitt skrevet av en elite, men det er med friheten og levestandarden som Nils Arne Eggen sier om en fotballkamp, seieren må gjenskapes hver gang. Heretter må folk flest, vi, skrive historiebøkene, mange og mangfoldige.

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Tysklands regjering og militæret tar en annen vaksine enn massene. Er det slik med de norske også? Det er evidens som tyder på det. Den som er for befolkningen ser ut til å gå under navnet EU666

The mark of the Beast

Frederik
Frederik
Abonnent
13 år siden

Det er ingen tvil om at propaganda maskineriet er i høygir i disse dager.

En ting som jeg har merket meg er denne «mangelen» på vaksine.

Jeg har sett mange salgsannonser der det sies»kun 10 stk per kunde».

Dette skaper en innbildning om et større behov for gjenstanden siden det er

så lite av den.

Samme er det med «mangelen» på vaskine. Det skapes nå et sterkere ønske

om å få vaskinen siden det er mangelvare. Dette har også gitt uttelling på

meningsmålingene som er foretatt. Det har økt betydelig av de som

ønsker å ta vaksinen. Om man skal sette litt til spørrundersøkelsen da.

Det er egentlig veldig trist å være vitne til det som utspiller seg i disse dager.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Frederik
13 år siden

Ville ikke forundre meg om det har vært sendt ut et notat til FHI om hvordan håndtere (les:skape) etterspørsel etter vaksine. Har lest dokumenter fra EU om hvordan man skal få økt prosentandelen av vaksinert befolkning med landsoversikt. Dette er et velkjent mål for GAVI.
At det er hyret inn markedsførere med fordypning innen adferdspsykolog er meget nærliggende å tenke seg.

ye
ye
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

Interessant info via Burre sin link. Leser man artiklene og forstår potensiale i fremtidig bruk av RFID chip så kan George Orwell og hans versjon av overvåkning gå hjem å legge seg. Dette er verre enn det utenkelige….og folk som ikke innser at man må være åpne for alvoret nå, kan spare seg for kommentarer..

Meeting between Verichip and RECEPTORS LLC this October 22nd 2009 New York.

VeriChip Corporation and RECEPTORS LLC to Unveil Development Details of Virus Triage Detection System for the H1N1 Virus and In Vivo Glucose-Sensing RFID Microchip at Grand Hyatt in New York on October 22

VeriChip will use Raytheon/ELCAN Optical Technologies to Manufacture Its VeriChip Patient Identification Microchip (Mon Oct 5, 2009 on Reuters)

The Raytheon Company, with 2008 sales of
$23.2 billion, is a technology leader specializing in defense, homeland security and other government markets throughout the world.

Raytheon provides state-of-the-art electronics, mission systems integration and other capabilities in the areas of sensing; effects; and command, control, communications and intelligence systems, as well as a broad range of mission support services. With headquarters in Waltham, Mass.,

Raytheon employs 73,000 people worldwide.

http://business.cbs5.com/cbslocal.cbs5/?GUID=10404871&Page=MediaViewer&Ticker=CHIP

http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS105267+05-Oct-2009+BW20091005?sp=true

ye
ye
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

Oppskrift på markedsføring av vaksinasjon for 2003-2005: Ordet pandemi er viktig for å få folk til å ta sprøyten.

Glen Nowak PhD
Associate Director for Communication
National Immunizations Program

A Communication Situation Analyses

7. «Referanser til og diskusjon om pandemisk influensa-
samtidig med kontinuerlig referanser til betydning av vaksinasjon»

Jim Carrey. (7min 12 sek inn i videoen er dette dokumentet vist)

Dan H. Slettevolden
Svar til  Frederik
13 år siden

Kan virke som dette er en global strategi! Fra Project Avalon Forum:

Quote:Originally Posted by Unified Serenity
If it were really a preventative they would. As it is, they can spread disease with this vaccine, then as it blows up nationwide they can claim there is not enough vaccine and in order to protect us they have to quarantine us. Problem, action, solution through fear. They are hyping this up to scare people into thinking if they get swine flu it’s going to kill them and beg the government to step in for protection. Pretty soon we will see some story about how people who are not getting inoculated are a danger to the rest and thus the sheeple will be all for preventative quarantine of those who refuse the vaccine.

BINGO!!! US gets the Gold!!

They purposely are NOT going to make enough vaccine, but they will blame this on slow manufacturing or some other scenario that they can say is out of our hands and mother nature is not cooperating, such as the length of time it takes to grow the vaccine or possible even suddenly bad batches show up and they have to start over, something like that!!!

Quarantine can be anywhere outside of a hospital now with Obama’s new emergency order!!!

oddognataliya
oddognataliya
Abonnent
Svar til  Dan H. Slettevolden
13 år siden

Helt enig med Dan H Slettevolden.
Jeg ser også dette senarioet, regjeringen har allerede begynt å spille på alle strenger, frykten i størst grad, men nå og på nasjonalfølelsen.. Tenk på dine medborgere… Ta vaksinen… Min kone jobber i barnehage, jeg kan love at det ikke tar lang tid før hun og hennes kollegaer får beskjed om å ta vaksinen eller pakke sine vesker og gå.. De vil presse oss med alle midler, økonomiskt og med «nedrykk» i det sosiale hierarkiet. Når de har prøvd alt dette vil de prøve. og kanskje tilogmed klare å få med seg massene som har tatt vaksinen til å internere oss som ikke vil ta denne, «for samfunnets beste». De må jo beskyttes mot oss «smittebærere»..

ye
ye
Abonnent
Svar til  Dan H. Slettevolden
13 år siden

Militærøvelse ble holdt i august for å være forbredt på desperate folk som forlanger å få vaksiner.

National Gard i Maine trener ved Oxford Hills High school som er et av stedene for massevaksinering.

Om en snur på det, kan øvelsen like gjerne være for å tvinge folk til vaksinering. Uansett, militæret mot sivilbefolkning.

http://www.youtube.com/watch?v=LXP5ij5c8ss
———————–
Tillegg til kommentaren min lenger opp:

Raytheon Company sitt HK ligger i Massachussets, samme stat som lov om tvangsvaksinering gikk igjennom State senate.

oddognataliya
oddognataliya
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

Såg nettopp filmen «fall of the republic, the Obama administration» Det er nok til å sette hodepine på enhver normal mann. Anbefaler alle til å se denne. Den ligger på piratebay….

NWOrebella
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

dere mener vel Fall Of The Republic + The Obama Deception

Kan kjøpes gjennom http://infowars-shop.stores.yahoo.net/faofreobdere.html

Det er en veldig god film av Alex Jones.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

Det er en database. Jeg tror egentlig at dette med «biodefense stockpile» EU666 refererer til lagerbeholdningen eller noe. «Stockpile» betyr jo «forråd» eller «beholdning», hvordan man skal oversette «biodefense» er jeg litt usikker på siden jeg ikke er medisiner, men tror det blir noe sånt som «biologisk bekjempelse».

EU er jo Europa, og 666 er riktignok dyrets merke, men denne gangen tror jeg det bare er et tilfeldig valgt tall. Håper det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
13 år siden

«Det fins ingen tilfeldigheter i politikken»! Wunjo..

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Det ER jo en mulighet for at datamaskinen ikke har noe forhold til spesielle tall?

Men det er jo litt av et sammentreff.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Hva sier folk her til en ny innsamlingsrunde? Kansje vi kan få ut 3-4 anonser i de avisene med størst opplag? Sånn jeg ser det, er løpet kjørt da tidligere krigsminister har gått fra å drepe til å helberede. Det eneste vi kan gjøre nå er å møte opp der de har massevaksinasjon, og på en hyggelig og omtenksom måte forsøke å informere folk i køene, for det er som regel de med minst info, som er de første til å løpe til massevaksinasjons millitærleirene.

shaman
shaman
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hva med å samkjøre innsamlingsaksjonen som foregår på facebook-gruppen «Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem»? Sette opp en paypal eller noe :) De har fått inn over 40k , så målet med annonser i DB, vg ++ nærmer seg.

shaman
shaman
Abonnent
Svar til  shaman
13 år siden

Mente Chip-in , genial applet som Ron Paul brukte med enorm suksess. Se også på WeAreChange. Vi må lære av statene.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Ett eller annet er faktisk i ferd med å skje den positive veien.Når en stasjon som Fox News finner ut at de kan sende et intervju med en lege/forsker som helt klart finner denne vaksinen svært utrygg,er det,med tanke på denne TV-stasjonens historie,nesten en sensasjon! De har naturligvis også et langt høyere antall intervjuobjekter som konkluderer med det motsatte-men likevel….
Nå kan det være fordi de er utpreget anti-Obama selvfølgelig,men det er også kanskje en mulighet for at akkurat de vet noe,som tilsier at de bør velge side snart.
Det murrer i massene heldigvis!

joker
joker
Abonnent
13 år siden

Stand up and fight or lay down and die

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Og her litt reklame jeg har lagt ut for «the crasy ones» av intelligente her på Nyhetsspeilet! Ser at en av VG bloggerne befinner seg her! Hm.. . interessant. og attpåtil er han en «dreven» medisiner!

http://borgerrettigheter.wordpress.com/2009/10/25/borgerrettighetspartiet-ikke-bare-martha-som-er-glad-i-englest%c3%b8v/#comment-856

ares
ares
Abonnent
13 år siden

Ville kanskje funnet fram en mer troverdig doktor enn denne Rauni-Leena Luukanen Kilde. Kan vel avsløre at jeg ikke er enig med menigheten her på denne siden. Men skal dere vinne «sauene» over til deres side kan dere ikke komme trekkende med en avdanka lege som er minst like kjent for ufobøker, nazister på månen, mind control m.m

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  ares
13 år siden

Nå skjer det jo jævlig mye crazy stuff på engang, så du skal ikke se bort ifra at Rauni kan ha rett på alle områder :)

Sjekk ut videointervjuet Nyhetsspeilet hadde med henne på videoseksjonen!!

Peace.

Dan H. Slettevolden
Svar til  ares
13 år siden

Kanskje professor Maths Berlin, en av verdens fremste kvikksølvforskere, er troverdig nok for deg, ares:

http://www.amalgamskadefonden.se/default.asp?id_Page=186

Eller hva med professor dr.med. Bjørg Marit Andersen:

http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2009/10/15/gravide-bor-ikke-ta-pandem/index.xml

Kommentar:

FLOTT – endelig en kollega innenfor Helsevesenet som tar et for enhver lege korrekt ansvarlig standpunkt:

«Det er en uprøvd vaksine med adjuvans og kvikksølv. Det bør skaffes tilveie rene og effektive vaksiner uten adjuvans og konserveringsmiddel i endosepakninger og med en slik antigenkonsentrasjon at én dose er nok. Dette burde også gjelde befolkningen som helhet.»

Ansvars og omsorgsfulle leger insprøyter ikke skvalen- og kvikksølvholdig indluensavaksine.

Med vennlig Hilsen
Allan Fjelstrup,
Praktiserende Spesiallege, Stavanger.

shaman
shaman
Abonnent
Svar til  ares
13 år siden

Man finner alltid troverdige forskere viss man leter. Noe alle bør tenke på ved kildekritikk. Latskap og slurv hører ikke hjemme i infokrigen, og skal man skape en plattform som oser av tillit og respekt, så bør alle se igjennom kildene sine engang til. Hullete info er mat til disinfo og forkjempere av det etablerte.

Utspillet mitt er ikke rettet spesifikt mot denne saken , men generelt.

Ps. Husk debatt er viktig. Bastante meninger er sjeldent 100% riktig. Skepsis , kritikk mot sin egen info. Sier som i South Park – «Smug Alert»

(«Smug Alert!» is episode 141 of South Park. It first aired on March 29, 2006, as a play on the attitude of owners of hybrid cars. Gerald Broflovski buys a hybrid vehicle and buys into the whole progressive movement, moving his family out of South Park and to San Francisco, disturbing a delicate equilibrium and indirectly causing an environmental disaster along the way.)

lyset
lyset
Abonnent
13 år siden

Vis folk er så usikker på vaksinen. Ta en titt på historien mennesker. Ser folk med medesin udannelse her og virker som du ikke helt skjønner at vi mennesker skal ikke ha i oss et tung metall som kvikksølv. Kan du si meg hvorfor du mener kvikksølv ikke er farlig?

Ta og våkn opp at forbanna tom skalle. Sitter der med stor legeutdanning og sier kvikksølv er ikke farlig. Ta og finn deg en krok så du kan gråte litt og komme til deg selv og se hvem du juger til!

http://no.wikipedia.org/wiki/Tungmetall

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  lyset
13 år siden

«Fordi det er snakk om grunnstoffer er det ikke mulig å bryte dem ned, og fordi det er vanskelig for levende organismer å kvitte seg med dem vil de akkumuleres i organismene. Virkningen av tungmetallspredning er avhengig av tungmetallenes kjemiske tilstandsform og tilgjengelighet/mobilitet.»

Helt enig!——- Men når det er penger og jobben som står på spill, så forsvinner «sannheten» som faen…. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  lyset
13 år siden

En skal vel ikke akkurat ta det legestanden sier så veldigt seriøst.
Er ikke så mange år siden at legene sto i kø for og fortelle deg at røyking var sundt og bra og noe alle måtte begynne med ;)

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei Smurfen! Såg at du tidligere påpekte at det nå nærmest oppfordres til å snike i vaksine-køen. Hørte noe tilsvarende på lokalradio dag. Der var et intervju med en lege i Tr.heim, og ble litt overrasket. Der også kom det frem at «vi forstår det godt hvis folk sniker i køen». Hva er dette da? tenkte jeg. Er virkelig leger så hjernevasket at de kan få seg til å si noe slikt? Tydeligvis er det en del av propagandaen som nå kjøres ut. En viktig sak; noe av denne propaganda må finnes i papirform/digitalt, der dette spillet kan avsløres.

Massemedia er nå så j***a patetisk. I samme innslag var det intervju med folk som «skrek etter å bli vaksinert». Man kan bli så fryktelig forbanna, men mest er det hele tragisk.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Hoax-vaksinen er tilknyttet elitens planer om depopulasjon + å bringe en ny verdensorden + å tjene mer makt:
http://www.youtube.com/watch?v=38PkgdDUCy0

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Takk for den Arifkarim. Merket meg ett sitat der, av Bertrand Russel:

«Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible» (Fra Impact of Science on Society)

Offisielt er bildet av Russel (selvsagt) et glansbilde; pasifist, brilliant vitenskapsmann og ihuga internasjonalist (og forøvrig mannen bak det internasjonale fredssymbolet). Han var også med i den såkalte «Clarté-bevegelsen». Nå skal jeg ikke påberope meg noen som helst dybdekunnskap om Russel, men det (en gut feeling) kan virke som denne skikkelsen er nok en brikke i elitens planer om en verdensregjering, der det ikke er plass til «useless eaters».

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ursus
13 år siden

Jeg har forundret meg mye rundt personer som får «nobel-priser» for sitt banebrytende arbeid til nytte for menneskeheten. La oss tilkalle minner fra historien: Theodore Roosevelt (President i USA, stod bak 1907-krisa som fikk gjennomslag til å fullføre mesterplanen om opprettelsen av Federal Reserve, noen år senere. Belønnet med Fredspris). Woodrow Wilson (President av USA, men den beste nikkedukke til finanseliten. Stod bak opprettelsen av djevelske Federel Reserve, Versaillestraktaten og Folkeforbundet… all dette går mot en global regjering… fikk «fredspris»!) Henry Kissinger (Fordriveren av moderne codex-eliminaterius og sterk tilhenger av en global regjering, aktiv medlen av CFR og Blinderberg-gruppa. Fikk fredspris i 1973) Barack Obama (En ny amerikansk nikkedukke, står bak.. ja det viser tiden… :) Fikk fredsprisen som «forskuddsbetaling» i 2009)

Den hele lista er så latterlig at en kan le hele dagen når man føler seg kjedelig:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nobel_laureates_by_country

La oss håpe for «fred på jord» mens vi selv produserer millitær teknologi for milliarder hvert år… :D

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

Kronikk av dr. med. Bjørg Marit Andersen:

«I 2005 VENTET VI på fugleinfluensaen som til nå har vist en rolig utvikling blant fugl og noen fåm mennesker, men fremdeles med en dødelighet på 60-80 prosent hos dem som blir syke. Dette viruset var influensavaksinen Pandemrix laget for. Norske helsemyndigheter gjorde rett i å bestille vaksine mot fugleviruset. Men de fikk tilbud om to typer vaksine: Pandemrix — med adjuvans og kvikksølv- produsert på egg fra GlaxoSmithKline, og Celvapan — uten adjuvans og kvikksølv- og uten produksjon på egg — fra Baxter AG. Det utrolige er at de bare bestilte Pandemrix.

Hvor var ansvaret for gravide, eggallergikere og andre allergikere som ikke tåler/eller skal unngå vaksiner som Pandemrix? Norge bestilte heller ikke endosepakninger for å unngå kvikksølv som konserveringsmiddel som ikke har vært tillatt siden 2008. Det er en gåte hvorfor ikke norske helsemyndigheter bestilte, eller har etterbestilt, Celvapan til risikopasienter, gravide og den yngre del av befolkningen.

Vaksinering vil etter hvert stoppe epidemien. WHO arbeider nå med å sette H1N1-svineviruset inn i den vanlige influensavaksinen til neste år — til Australia. Dette blir forhåpentligvis en vanlig ren sesongvaksine som er uten adjuvans og kvikksølv.»

Det er et godt spørsmål, ja. Hvorfor bestiller verdens rikeste land den dårligste vaksinen? Er det ukjent for de som bestemmer at noen er gravide, syke, barn osv? Tror de befolkningen kun består av voksne, sterke mennesker med immunforsvaret i orden?

Det er altså en løgn at denne vaksinen er lik den vanlige influensavaksinen, noe vi her har oppdaget for lenge siden, men ikke legene.

Jeg skulle tro at mange av oss som støtter denne aksjonen ikke har den oppfatning at dette er et ledd i noen depopulasjonsagenda. Det vi kanskje bør begynne å innse er at myndighetene våre gir mer eller mindre blaffen i oss.

PS: Les det denne professoren skriver om hosting også. Bruk ikke klærne som lommetørkle. (Kjøp en rull med papirlommetørrklær og kast det i papirkurver, ikke på gata!)

Ano
Ano
Abonnent
13 år siden

Blir helt lamslått av å lese alle konspirasjonsteoretikere leke moralens vokter.
Armin Bahrami har skrevet en artikkel her om myndigheters skremselspropaganda og skivebom! Prøv å si det til de som har mistet sine nærmeste grunnet svineinfluensa, trur nok du selv oppnår fullstendig skivebom…
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/si-nei-til-svineinfluensavaksinen/
For eg ser du ut som denne artikkelen bygger på den samme skremselspropagandaen som Armin selv sutrer over i sin artikkel, å hva ser vi da? Jo barnehagestandarden er innført i «wannabe» journalistikken.
«Det var ikke jeg som begynte»
«Han sa/gjorde det først»

Fantastisk å se hvilke virkemidler denne siden benytter seg av for å fremstå som en bauta innen informasjonsformidling. For å bli tatt litt seriøst bør formidler bl.a. ha litt autoritet og ikke minst integritet. Når jeg ser bilde av ei lita jente med rosa hår som får tildelt 1/3 av bildet som henviser til saken som skal tales så ser jeg kun ei jente med behov for å markere seg og mene noe annet en de rundt seg. Ikke fordi hun mener det. men fordi det er tøfft å ikke være enig med det som tilsynleatende er sunn fornuft. Oser ikke integritet og autoritet av denne jenta med rosa hår, tvert imot stinker det mangel på evne til å fatte rasjonelle slutninger og ta et fornuftig standpunkt til fordel for å skille seg ut.

Må bare bøye meg i støvet for at en side som nyhetsspeilet er opprettet, her kan det samles en haug med irasjonelle uvitende mennekser med sterkt behov for å markere seg, ikke fordi de har noe å markere, men fordi de ret og slett ellers er akkurat passe anonyme i samfunnet.

Lykke til med alle konspirasjonsteorier og verdens undergang i november!

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  Ano
13 år siden

Mange av disse ungdommene som beskyldes for at «de mener det de mener bare fordi det er tøfft å mene det som ikke er sunn fornuft»… De innehar langt sunnere fornuft enn disse som vil hysje dem ned.

Det er jo også kjent at ungdommer og også mindre barn blir satt på medisiner såfort de blir «et forstyrrelsesmoment» når de stiller spørsmål til det som blir presentert dem av informasjon og meningsløse regler.

Det er de unge, de gale, de vågale og de som tør og skille seg ut og stille spørsmål til det vedtatte som viser tegn på sunn fornuft og virkelig intelligens.

Vi må ikke glemme at de unge kommer etter oss for å stille spørsmålene vi ikke stilte, eller ikke fikk svar på. :)

Ano
Ano
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
13 år siden

«Det er jo også kjent at ungdommer og også mindre barn blir satt på medisiner såfort de blir “et forstyrrelsesmoment” når de stiller spørsmål til det som blir presentert dem av informasjon og meningsløse regler.»

NEI! Det er ikke videre kjent at ungdom blir satt på medisiner så fort de blir et forstyrrelsesmoment.

Men ettersom det er så kjent for hhv deg, så legg heller ved en link til litt dokumentasjon rundt hvor kjent det er at ungdom blir satt på medisiner så fort de er et forstyrrelsesmoment, for dersom det virkelig er så kjent så foreligger det artikkeler i bøtter og spann, både de som er rene konspirasjonsteoretiske artikler og de som inneholder fakta!

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
13 år siden

Du kan ikke virkelig påstå at ungdommer som demonstrerer mot informasjon de får blir medisinert? Problemet blandt oss som tror på konspirasjoner idag er at vi slenger ut med alt for mye udokumentert og løse anklager. Dette er en av dem.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Hvis dere leser de vurderingsskjemaene som som må fylles ut av skole og foreldre under ADD/ADHD utredning så synes det veldig godt der at det og være kritisk til det man får av informasjon og de regler som drar alle over en kam og som ofte ikke gir noen mening, er hva som utgjør en stor del av grunnlaget for om et barn blir satt på medisiner eller ikke.

Jeg finner ikke disse papirene akkurat nå, vet ikke om de ligger tiljengelig på nett heller. Men jeg har selv måttet fylle de ut mer enn en gang i forbindelse med utredning av min sønn. Alle spørsmål er rettet dithen at det i en undervisningssituasjon skal være en mindre utfordring for lærer. Blir eleven mindre kritisk, lettere og ha med å gjøre, vil medisinering fortsettes. Dette er faktisk, slik jeg ser det, et stort problem i samfunnet, og et stort overgrep mot de som ikke er «flinke nok» til å være som det er ønsket at de skal være.

Og om vi lar vær og lytte til barn og ungdom på det grunnlag av at de er barn og ungdom, går vi glipp av enormt mye visdom.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Er muligens altfor lett å få Ritalin her i landet. Men slik du skrev det virket det som på meg at du mente så fort en unge sier sin egen mening mot en regel så blir han medisinert. Hadde du skrevet det du skrev nå istad så slipper vi slike misfortsåelser. Defor er det viktig at når folk velger å kommenterer på Nyhetsspeilet at de kan formulere seg saklig slik at vi slipper lite intiligente «one linere» som bare ødelegger debatten.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Du kan jo prøve og nekta barna dine og være med i barnevaksineprogrammet så skal du se at det tar ikke lang tid før du har barnevernet på døra.
Husk at Staten har bestemt hva som er best for deg og drar du det i tvil så havner du på en liste det er lite morro og være på ;)

« Forrige artikkel

Historien om PR og hvordan en halv sannhet er en hel løgn

Neste artikkel »

Tretrinnsvaksinen: Den globale befolkningsreduksjonen

668
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x