Stopp massevaksineringen nå!

36.3K visninger
4 minutter lesetid
668

Her er dagens gode nyhet: Det finnes ingen pandemi i Norge!

Norske myndigheter, fra helseminister til småkommuner kan dermed avblåse de storstilte vaksineringsplanene. Dette fordi svineinfluensaviruset, som media og myndighetene gjennom et massivt kjør av løgner og propaganda de siste dagene har blåst opp til det største fugleskremselet siden nazistenes tid er faktisk svært lite utbredt og ganske harmløst for de fleste.

Den dårlige nyheten er at Norge er på vei inn i sin største helsepolitiske skandale noensinne. Det norske samfunnet fortoner seg nå som et gigantisk Titanic-skip som har full fart  rett mot et undervannsskjær. De som kjenner undervannsskjærets beliggenhet (dvs. innhold og virkninger av Pandemrix) og har kryssjekket med skipets kurs (massevakineringsplanene) konstaterer at stø kurs mot katastrofen er et faktum.

Mange synes at skipets kurs  er vel merkelig og at mange betenkelige ting har hendt sålangt, mens de fleste har nok med sitt mens de tenker at ”de som styrer skuta vet nok hva de gjør, så dette vil nok gå bra”.

Det norske Pandemrix-mannskapet som holder stø kurs med full fart forover består nå primært av media, helsesektoren med leger og helsesøstre som er hjernevasket til å tro at dess mer vaksinering dess bedre, og et økende antall personer som har fått det for seg at de ønsker å få den giftige Pandemrix-injeksjonen jo før jo bedre.

Bare i løpet av den siste uka har norske media, styrt av sine usynlige puppet masters, klart å piske opp et tilnærmet massehysteri i en stor del av folket som har det til felles at de minner om en lemenflokk med en påfallende høy grad av kollektiv samhandling, hvor den kritiske sans på individnivå kan se ut til å være forduftet, spesielt blant media og helsemyndigheter, mao. hos ”Titanics mannskap”.

Norske media og helsemyndigheter utviser nå en slik uansvarlighet og en slik grad av kollektivt sviktende skjønn at det trolig er uten historisk sidestykke, dagene før krigsutbruddet i 1940 medregnet.

Sverige ligger noen uker foran Norge med sitt tidsskjema for masseinjisering med Pandemrix-serumet, og rapporter om virkningene av Pandemrix på friske svenske sykepleiere er illevarslende:

“Rebecka Andersson (39) was the first person to get the shot in Sweden. She became feverish and felt sick to her stomach from the shot. – I lost all energy”, she says.

Another nurse, Jennely (26), could hardly walk five meters after she got sick from the “swine flu” vaccination. She was completely healthy when she got the shot but the day after she had 39 degrees centigrade fever – I could hardly walk the five meters I had to the bathroom”, she says.

-I was shaking in my whole body. It was so severe that I could not even hold a glass of water in my hand., Lotta Lindström says.- I am now thinking about what it is I have been injected with. I really was affected. It feels really unpleasant.”

Se: http://noworldsystem.com/2009/10/22/swine-flu-shot-causes-mass-sickness-in-n-europe

“Mistet all energi “ /  “Kunne knapt gå 5 meter”  / “Begynte å tenke på hva i huleste som var kommet  inn i kroppen via sprøyta”.

Hva kan vi egentlig vite sikkert om innhold og virkninger av Pandemrix-injeksjonen, både på kort og lang sikt ?! Hvor mange negative overraskelser (les: menneskelig lidelse og død) må inntreffe før eksperimentet blir stanset ?

Det er nå kommet rapporter om minst 4 Pandemrix-dødsofre fra Sverige, mao. personer som har dødd kort tid etter å ha fått svineinfluensavaksinen.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/-fire-svensker-doede-etter-aa-ha-vaksinert-seg-2972020.html

De som har dødd kort tid etter vaksinasjon tilhører ”risikogruppene”, dvs. personer med kroniske lidelser samt eldre.

At vaksinen ser ut til å gå hardest utover de som er i risikogruppene har ført til debatt i Sverige om vaksinen simpelthen er ”altfor sterk”:

Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene
Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6001249.ab#

I den oppsatte norske ”pandemiplanen” som fungerer som kompass for de (u)ansvarlige norske myndighetene er det nettopp ”risikogrupper” samt gravide (som risikerer å føde barn med autisme eller hjerneskade pga. etylkvikksølvet tiomersal som Pandemrix inneholder) som anbefales å få sine Pandemrix-injeksjoner først.

Situasjonen er mao. slik at den gruppen som har fått verst medfart av sine injeksjoner i Sverige er den gruppen som vil bli de første prøvekaninene i dette uvettige norske vaksine-eksperimentet som ingen vet hvordan vil ende.

Det worst case som nå må vurderes er om det om f.eks. et år fra nå vil finnes titusener eller kanskje hundretusener av nordmenn som kan ha fått varige helseskader, inkludert uførhet eller død av Pandemrix-injeksjoner. Denne muligheten må nå vurderes som reell.

Den verdensberømte finske legen Rauni-Leena Luukanen Kilde snakker i denne videoen om de katastrofale helsefarene som den giftige Pandemrix-vaksinen nå utgjør for Norges befolkning som den ferske helseminister Strøm-Erichsen fredag 23. oktober oppfordret alle til å ta selv om hun ikke har noen forutsetninger for å vurdere konsekvensene dette vil få for den enkelte.

Enhver vaksinering er i realiteteten et eksperiment med uvisst utfall (noe de svært varierte reaksjonene på injeksjonen fra Sverige bekrefter). Det kan også legges til at “Pandemrix-vaksinen er ikke som andre vaksiner…”.

Det bør være en pekepinn at Sverige bare etter få dager med Pandemrix-injisering har fått flere vaksine-dødsfall enn svineinfluensadødsfall. Det er forøvrig heller ikke bevist at vaksinen de facto beskytter mot svineinfluensa, da vaksinen som kjent er en hastverksproduksjon som ikke er blitt testet.

”I hope nobody takes the injection especially not children and especially not pregnant women ! It’s a scary, scary, scary propaganda, and people get scared because they don’t know.”
Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde (juli 2009)

I dette videoklippet på 7 minutter, som allerede har fått mer enn 2 millioner visninger på YouTube verden over, advarer Dr. Luukanen-Kilde sterkt mot innhold og virkninger av Pandemrix.

http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde er helt uavhengig, hun er svært velinformert, hun er uredd og hun sier ting akkurat slik de er. Her er et velment råd: Lytt til Rauni-Leena Luukanen Kilde og følg hennes råd; glem bydelsleger, fastleger, helseministre, helsedirektører, Folkehelseinstituttets forgiftnings-propagandister, VGs forsider og logistikken for kommunal vaksinasjonsorganisering.

Det er bare én ting å gjøre nå, og det er at alle planer for massevaksinering blir stanset omgående.

Kan du please bidra til at denne livsviktige beskjeden blir overbrakt til Helseministeren, Legeforeningen, Sykepleierforbundet, de kommunale helsetjenester, Hjelp24, Norges Røde Kors samt Jens Stoltenberg ?

Klarer vi sammen å få endret kursen og få satt på nødbremsen før katastrofen vil være et faktum ?

Vil den delen av Norges befolkning som nå løper ned vaksinekontorene for å få Pandemrix-injeksjonen få en helse som gradvis svekkes pga. forgiftning fra vaksinen ?
Hvor mange døde og vaksineskadde vil Norge ha om 1 eller 3 år fra Pandemrix-injeksjoner ? Hvorfor ikke heller stoppe i tide ?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

668 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Det som i hvert fall er helt sikkert er at det utover å varsle om en evt fare/forklare hvorfor politiet plutselig går rundt over alt med våpen, fins vikarierende motiver for å gå ut på denne måten.

Det som umiddelbart har slått meg, er hvor mye mer totalitært landet har blitt over natta i denne beredskapen, som f.eks lillestrømtreneren som dro en typisk skandinavisk vittighet. http://www.op.no/sport/article7495714.ece Eller håndballaget som nesten ikke fikk reise med danskebåten i det passfrie norden pga nye id-regler over natta http://www.dagbladet.no/2014/07/26/nyheter/terrortrussel/beredskap/terror/innenriks/34511944/

For meg så føles det nærmest som en totalitær utprøving. Men hva det er nøyaktig er jeg usikker på.

Sk0gr
Abonnent
Svar til  fjellstugan
9 år siden

Nå kom de frem at faren er noe redusert, men PST gir likevel politiet muligheten til å opprettholde det de måtte mene er viktig for sikkerheten. I tillegg holdes den “store detektiven” som folket i går ble titulert, i full sving.

PST ble mye mer forsiktige når det gjelder det eneste konkrete som ble sagt: “reist fra Syria”.

Om man vill støtte totalitære tendenser (som jo allerede er utpreget i Norge) med vold, så er dette veien å gå.

Det eneste håpet er egentlig at PST sier sannheten og at det de gjør kommer direkt ut av deres vurdering angående den konkrete situasjonen.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Norske spedbarn får vaksine mot omgangssyke
Begge vaksiner som vurderes gis som et par milliliter med dråper i munnen hver gang. Vaksinene har vært godkjent i Norge siden 2006 og tilgjengelige, uten at mange har benyttet seg av dette.

til høsten skal også spedbarn i Norge få gratis vaksine
http://www.nrk.no/viten/sote-munnfuller-mot-omgangssyke-1.11531665

Lurer på hvordan pasientskadeerstatningene vil øke etter denne vaksinen?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

I en tid med en kombinasjon av idioter og kriminelle i ledelsen av de mektigste samfunnsinstitusjonene, en organisasjon som før het blackwater har skiftet navn til akademi. Akademisk er idag i praksis synonymt med lystløgnersk, kleptomansk, krigersk og morderisk, pakket inn og pyntet med pene og autoritære formuleringer http://en.wikipedia.org/wiki/Academi Fler som undrer på hvor galt dette kan gå?

09 Andrew Moulden, Les vaccins causent des accidents microvasculaires, des dommages neurologiques et de nombreuses maladies (Présenté en anglais) + http://www.youtube.com/watch?v=32D_nIGtSnw&list=PLqQQFOVUZBLgCk_HNVd70i0z222OsNr72

trackback
11 år siden

[…] for eksempel at Folkehelseinstituttet har planlagt pandemien. En av ekspertene Nyhetsspeilet bruker er den finske eks-legen Rauni-Leena Luukanen-Kilde, som tidligere har avslørt at overvåkerne […]

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Aftenpostens forside igår: EU advarer sterkt mot svineinfluensavaksine, særlig gitt til barn og unge. I Norge fikk hundretusenvis av barn og unge Pandemrix, 18 av dem som fikk sprøyta har utviklet narkolepsi.

Hvorfor var det ingen av avisene som advarte mot sprøyta? (Det kunne virke som de alle ble styrt av en usynlig hånd).

Naturligvis ville ingen av dem høre på Nyhetsspeilets advarsler. De er bare konspirasjonstullinger som ikke har skjønt et fnugg av vaksinens velsignelser.

Hvorfor er Norge verdensmestere i etterpåklokskap?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Vi ble syke av vaksinen!

Mareritt for småbarnsfamilie.

Etter at de tok vaksinen mot svineinfluensa, fikk lille Håkon (3), Henriette (1) og mamma Vibeke akutt søvnighet og store smerter.

Nå er alle tre registrert med kraftige bivirkninger hos Folkehelseinstituttet, og utredes videre ved norske sykehus.

Det tok nesten ett år fra familien fra Stord vaksinerte seg mot svineinfluensa, til fastlegen sendte bivirkningsrapporter til Folkehelseinstituttet.

De siste 15 månedene har Håkon nemlig hatt en økende overfølsomhet mot mat, ukontrollerte rykninger i ansiktet, pustebesvær, endret atferd, epilepsilignende anfall, svekket immunsystem – og sovner brått og tungt uten at de får vekket ham.

Ført dagbok

I hele den vanskelige perioden har mamma Vibeke Grov skrevet dagbok om opplevelsene:

«30.11.09, mandag: Telefon fra barnehagen, Håkon har sovnet midt på gulvet under lek og ingen klarer å få kontakt. Jeg henter ham, men klarer heller ikke å vekke ham, klyper ham i arm og løfter opp øyenlokk, ingen kontakt. Jeg ringer lege, kler på ham, og plutselig er han der og forstår ingenting.»

«09.11.09, mandag (gravid i uke 33): … skvetter, pulsen fyker opp, jeg blir nummen og prikker i hendene, føler at jeg holder på å besvime (…) Innlegges på fødeavdelingen kort tid etter (…) Leverer skjema for melding av bivirkninger ift. vaksine, men får ikke gehør for at det kan være det, blir ikke meldt.»

Lille Håkon skrek ofte over voldsomme magesmerter, hadde diaré, feber og tung pust, og det ble bare verre.

– Før han fikk vaksinen kunne han telle til 20, nå kjenner han ikke igjen tallene, forklarer Vibeke.

Sykdommen har kostet familien mye, både helsemessig og økonomisk.

– Vi følte oss presset og nærmest tvunget til å ta vaksinen, men må selv ta utgiftene og jobben med å forstå bivirkningene.

Jeg er hundre prosent sikker på at det er vaksinen. Det var da alt startet, sier Vibeke.

Folkehelseinstituttet bekrefter rekordmange rapporter om bivirkninger.

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10013763#

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

En får si som de “skriftlærde”, en er nødt til å ofre “noen” liv for å redde mange, hva i hæ….e hjelper det de som blir syke?
Det skulle vært skuddpremie på enkelte dyr!

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Regjeringen innfører testing av alle spedbarn fra 1. juli. Se listen over sykdommene her.

Men fra 1. juli setter regjeringen i gang en historisk genetisk masseundersøkelse av alle spedbarn. De skal screenes for 23 sykdommer, ved bruk av den samme blodprøven. Én av dem er den arvelige sykdommen cystisk fibrose.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/skal-teste-alle-nyfoedte-for-23-sjeldne-sykdommer-3385479.html

Snakker vi tidligere og fler vaksiner av barn??

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Til Smurfen, Rom, Beate og Frodo, Takk for inspill.
For og si det sån så har jeg ikke kommet til noe valg enda, Dere er så på hver deres ytterkant at jeg like godt kan trekke lodd. Det jeg skal gjøre er og dra opp på Steinerskolen, der det er veldig mange foreldre som lar vere og vaksinere barna og forhøre meg om de opplever noe mere Kikhoste en det vaksinerte gjør. Ønsker også og komme i kontakt med foreldre som, mener at deres barn har blitt utsatt for vaksineskader, Internet er egentlig bare en stor grøt av info, og jeg finner vel det svaret jeg vil finne, :( Samme om jeg søker for eller i mot, Og det er vanskelig og plasere Kilden som seriøs eller ikke. Enten så blir de debunket (Begge sider). Men jeg ser ikke helt hva Vaksine motstandere skal tjene på og gå i mot Legemiddelindustrien i fordhold til hva Legemiddelindustrien vil tjene på og gå i mot rapporter som avslører dem.

kjell108
Abonnent
13 år siden

Om vaksinemytene

“This review is from: Vaccination 100 Years of Orthodox Research (Paperback)
As a research scientist with 30 years of medical research behind me, including 10 years in biotechnology and vaccine development, I had never questioned the basic assumptions regarding vaccination. Scheiber’s book on vaccine research has completely changed my views on the safety and efficacy of vaccination. She cites study after study, such as the 1950’s studies with polio vaccine which involved nearly 2 million children, which conclusively showed at the time that the utility of polio vaccination is zero. Well, I thought as I read on, at least the smallpox vaccine wiped out smallpox. Wrong! It was also exhaustively compared with non-vaccination and found to have no benefit. In fact, the vaccine has no effect on smallpox infection except to predispose the vaccinee to infection. I had no idea. I am still in a state of shock. Hasn’t anyone at the Centers for Disease Control looked at the data? Why such a practice is still continued in the face of all this evidence is beyond my comprehension. Needless to say, my research interests are no longer directed toward vaccination but rather toward something more useful and productive. This book is an excellent summary of the history of vaccination with numerous references at the end of each chapter. It has some typos which confuse the reader on occasion but the content is well worth the time it takes to read this excellent book. This book is an eye opener!”

In Tests, AIDS Vaccine Seemed to Increase Risk

“But the new analysis looked at all the trial participants and found a wider difference — 49 in the vaccinated group compared with 33 in the placebo group. Further analysis showed that the imbalance was much more apparent among those who had the highest level of pre-existing immunity to the cold virus used in the vaccine.”
http://www.nytimes.com/2007/11/08/health/08hiv.html

Utbredelse av AIDS?
Veldig mye dem som ble vaksinert i Afrika, Sør-Afrika, Kenya. Krigsrammede Angola og Kongo kommer vesentlig bedre ut enn nabolandene
http://www.aidsinafrica.net/map.php

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Beate Szanday nekter selvfølgelig å tro på denne linken fra Mole. Mere sitater fra Big Pharma Wikipedia forventes.

Reklamen

“The drugs, sold under brand names such as Abilify, Seroquel, and Zyprexa, had been tested on schizophrenics in several large clinical trials, all of which had demonstrated a dramatic decrease in the subjects’ psychiatric symptoms.”

Sannheten, de nye medisinene hadde bare en høyere prislapp

“Many researchers began to argue that the expensive pharmaceuticals weren’t any better than first-generation antipsychotics, which have been in use since the fifties. “In fact, sometimes they now look even worse,” John Davis, a professor of psychiatry at the University of Illinois at Chicago, told me.
For many scientists, the effect is especially troubling because of what it exposes about the scientific process. If replication is what separates the rigor of science from the squishiness of pseudoscience, where do we put all these rigorously validated findings that can no longer be proved?”

http://www.newyorker.com/reporting/2010/12/13/101213fa_fact_lehrer

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

WHO KORRUPSJON

Verden mest brukte vaksine DTP.

Peter Aaby oppdaget: at vaksinen førte til katastrofal høyere dødelighet blant jenter

WHO ønsket å bortforklare funnene. WHO ville høre at de statistiske data var “ikke signifikante”. Data ble ble gjømt unna av WHO i 10 år.

WHO holder fortsatt på at DTP–vaksinen er ufarlig! Funnene benektes

Nye tester motarbeides av leger som mener det er “uetisk” å gjennomføre undersøkelser som bekrefter/avkrefter funnene (at dødeligheten vil reduseres med 30% uten vaksinering). Å stoppe vaksinering for å se effekten av vaksiner er “uetisk”. Vaksinering skal være obligatorisk.

HØR DEN UFATTELIGE HISTORIEN

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00x4013/The_Vaccine_Casebook

Annen kilde
http://www.bandim.org/download.php?f=1acf60cbc50f9328e67e6a612ef6c060&PHPSESSID=08bcd934451a4ca5216ceb8b2670c46b

Beate Szanday
Abonnent
13 år siden

Resultat av bakterien Bordetella pertussis http://en.wikipedia.org/wiki/Bordetella_pertussis, kikhoste. :-( ADVARSEL, sterke scener.

kjell108
Abonnent
13 år siden

1. Media skriver at uvaksinerte barn var kilden til kikhoste-epidemi
2. Media skriver at kilden er ukjent
3. De babyene som døde var mindre enn 6 uker gamle
4. Babyene døde etter å ha fått intensiv sykehusbehandling
5. Man vaksinerer aldri babyer på denne alderen
6. Legeforsker hevder babyene døde fordi for få var vaksinert

Beate, hva er feil her siden du sier at det feil referert?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vet du hva Rom? Ditt hemmelige våpen mot de du debatterer mot er at du påfører dem hodepine ved å late som du ikke forstår hva de sier og vrir og vrenger på alt. :-( Hvorfor gjør du det? Hvorfor svarer du aldri på spørsmål andre stiller deg?
Jeg sa at copy og pasten din ikke var riktig teknisk siden du hadde lagt til en oversettelse. Nei, jeg kan ikke vite om det er feil referert ettersom du kun refererer til Scheibner og hva jeg håper er et riktig utdrag fra Medical Journal of Australia (vol 168, 16 March 1998.
“Media” som du snakker om har du ikke lagt ved lenker til og det blir derfor vanskelig å sjekke om du har referert riktig.
Disse 6 punktene som du ramser opp skal du sikkert massakrere semantisk på et vis og gjør gjerne det for min del.

Jeg har sagt mitt og mener lappe-antrik har fått nok informasjon fra begge sider til å ta et veloverveid valg når det gjelder sønnen.

Til redaksjonen: Jeg skrev et innlegg som ikke er kommet ut ennå. Kan det ligge i spamboksen?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Beate Sz skrev.
Disse 6 punktene som du ramser opp skal du sikkert massakrere semantisk på et vis og gjør gjerne det for min del.

Mole.
Er det ikke nettopp ved å dissekere saker og ting man finner sannheten man leter etter?

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Gjett hvordan legene vil framstill dette?

1. Media skriver at uvaksinerte barn var kilden til kikhoste-epidemi
2. Media skriver at kilden er ukjent
3. De babyene som døde var mindre enn 6 uker gamle
4. Babyene døde etter å ha fått intensiv sykehusbehandling
5. Man vaksinerer aldri babyer på denne alderen
6. Lege hevder babyene døde fordi for få var vaksinert
—————————————————
7. Babyene ble smittet av mor eller søsken (naturlig siden babyer bare omgås mor og famie, og ikke andre babyer)
8. Både mor og søsken var vaksineret (usikkerhet om ett tilfelle)
9. Babyene døde etter antibiotikabehandling. Hadde babyene ikke kommet på sykehus hadde det vært en fordel
10. Siden mødre var vaksinert fikk ikke babyene overført antistoffer fra mødrene
11. Babyene døde p.g.a. vaksinering og behandling på sykehus

Kilden “It is also obvious (this word is a rarity in medicine) that they developed whooping cough because of the lack of transplacentally-transmitted immunity since their mothers were vaccinated in their childhood. The vaccination obviously failed to protect the mothers and siblings.”

What really killed the four infants during the NSW pertussis epidemic in 1996-97?
http://www.vierascheibner.org/index.php?option=com_content&view=article&id=77:what-really-killed-the-four-infants-during-the-nsw-pertussis-epidemic-in-1996-97&catid=49:pertussiswhooping-cough&Itemid=58

Beate Szanday
Abonnent
13 år siden

Men nå håper jeg lappe-antrik har fått lenker og informasjon til å ta et valg om hvorvidt han skal vaksinere eller ei, og jeg jeg støtter opp om Frodos ord om at han tar nok det riktige valget og føler at jeg har sagt mitt og begge sider har kommet frem.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Skjer det noe med sønnen min fordet jeg ikke valgte og vaksinere han eller omvendt så vil skyldfølelesen sitte der fordet jeg jeg ikke har hørt på den riktige infomasjonen. Personlig så stoler jeg ikke en dritt på FHI spesielt etter at de avslørte seg selv på denne svinevaksina. Den gang ble vi utswatt for et enormt press fra leger og jordmødre om at min partner skulle vaksineres fordet hun var gravid, Jeg er utrolig glad for at vi ikke lot oss lure, når vi ser nå i ettertid da det var registrert et unormalt høyt Spotanaborter en normalt blant de vaksinerte, Og alle komplikasjonene etterpå + alle mørketallene. Vi fikk en frisk nydelig sønn og jeg blir kvalm av og tenke på hvordn det kunne blitt hvis vi ikke hadde vært opplyst ang den forbanna svinvaksina.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Dette er et valg du må ta utelukende selv, google opp fakta og følg ditt hjerte Lappe :)

Personlig vist jeg måtte velge så hadde jeg heller gitt barnet mitt et skudd heroin enn en okult vaksine!

Her er litt fakta :)

DTP-trippelvaksinen er den farligste og giftigste av alle vaksinene i barnevaksinasjons­programmet. Hele 75 % av vaksineskade­erstatningene som har blitt utbetalt fra VAERS i USA siden 1991, har vært for skader relatert til trippelvaksinen. Vaksinen har aldri blitt testet ut, verken på mennesker eller dyr. Vaksinen inneholder det bakteriedrepende konserverings­middelet formaldehyd, som er kreftdannende. DTP-vaksinen ble innført i det norske barne­vaksinasjonsprogrammet i 1952, men det tok noen år før vaksinen var i bruk i alle landets kommuner

Kikhoste (pertussis). Kikhoste er en akutt, smittsom infeksjon i de øvre luftveier. To typer bakterier gir hver sin versjon av kikhoste. Kikhoste er forbundet med fattigdom, usanitære forhold, feilernæring, infisert drikkevann og overbefolkete storbyer. Da de sanitære forholdene i storbyene ble forbedret, falt forekomsten av kikhoste dramatisk. Forekomsten hadde generelt falt med 80 % før noen vaksine ble innført; i USA hadde forekomsten falt med hele 95 %. Det høres utrolig ut, men kikhostevaksinen har kun vært gjennom én eneste sikkerhetstest, den såkalte musevekts­økningtesten. Man vaksinerte babymus, og da de fortsatte å vokse fremfor å dø, tok man det som en bekreftelse på at vaksinen er trygg for mennesker.

I 1996 hadde ryktet til kikhoste-komponenten i DTP-vaksinen blitt så frynsete og assosiert med så mange bivirkninger at vaksineprodusentene følte seg presset til å lansere en ny versjon. Mens den gamle helcelleversjonen inneholdt hele bakterieceller, inneholder den nye acellulære versjonen bare fragmenter eller biprodukter av bakterien. Ingen tester har blitt gjort av den nye versjonen. Hvordan vet man da at den virker? Hvordan vet man hvordan den virker? Den acellulære versjon ble innført i Norge i 1998. Ble lageret av helcelle-vaksinene dumpet i søpla da den nye versjonen kom? Nei; ingenting skulle kastes. Det gamle lageret skulle brukes opp, det meste har antagelig havnet i Den tredje verden. Den acellulære versjonen har blitt oppsummert av Viera Schreiber her.

Ved å sammenligne bivirkningene av DTP-vaksinen med bivirkningene av D- og T-vaksinen, kan man finne de bivirkninger ved DTP-vaksinen som skyldes P/kikhoste-komponenten. Bivirk­ninger og skader som er assosiert med kikhoste-komponenten: forskjellige former for hjerneskade som hjernehinnebetennelse (meningitt), hjernebetennelse (encefalitt), encefalo­myelitt (hjerne- og ryggmargsbetennelse samtidig) og svulmende fonta­nelle; skingrende, høyfrekvent gråt og skriking som kan vare i dager etter vaksina­sjonen; kollaps og sjokk; unormal dyp og vedvarende søvn som det er umulig å vekke barnet fra; forskjellige former for kramper som kan utvikle seg til en kronisk tilstand av epilepsi; og krybbedød.

Kikhostevaksinen og krybbedød. Slovakisk-australske Viera Scheibner (home­page) (Wiki-bio) pensjonerte seg i 1987 etter en meget suksessfull akademisk karriere innen geologi. Hun begynte da å hjelpe sin mann Leif Karlsson i hans overvåking av spebarn for å finne årsaken til krybbedød. Karlsson var biomedisinsk ingeniør som selv hadde utviklet overvåkningsteknologi for å studere spebarns pustemønstre. Begge var pro-vaksinasjonister og kjente ikke til debatten om sammenheng mellom krybbedød og vaksinasjon. Scheibner fikk imidlertid flere oppfordringer til å sette seg inn i debatten, hvilket ledet til at hun studerte over 30.000 sider fra medisinske journaler om tilfeller av krybbedød etter vaksinasjon. Hun evaluerte litteraturen, og fikk i 1993 utgitt boken Vaccination: 100 years of scientific research shows that vaccines represent a medical assault on the immune system. Hun konkluderte her at vaksiner verken er effektive eller trygge, og hun etablerer sammenhengen mellom DTP-vaksinen og krybbedød. Det er kikhoste-komponenten i DTP-vaksinen som er den ansvarlige. Hennes arbeid resulterte i at de australske helsemyndigheter ikke lenger gjorde DTP-vaksinen obligatorisk.

Rolf Erik Hanssen (2006) har prøvd å undersøke hvorvidt Scheibners konklusjoner om sammenheng mellom krybbedød og DTP-vaksinen også gjelder for Norge. De statistiske data for å avkrefte eller bekrefte dette ligger hos Medisinsk Fødselsregister (MFR), som er en del av FHI. FHI nekter imidlertid å utlevere de relevante data. Den statistikken som FHI offentliggjør, behandler spebarnsdødelighet fra 28 levedager til 1 år som ett enkelt tids­intervall. Dermed skjules de presise data som kunne gjøre det mulig å finne sammenheng mellom krybbedød og de tre rundene med DTP-vaksinasjon i første leveår.

Flere land har nå sluttet med DTP-trippelvaksinen. Resultatet er at noen barn har fått en mild form for kikhoste, men ingen har dødd herav, og alle ble frisk på naturlig vis og utviklet dermed naturlig og genuin immunitet mot sykdommen. Ingen av landene som sluttet med DTP-vaksinen har gjenopptatt den.

http://www.rolfkenneth.no/Helse-vaksinasjon.html

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen, krybbedød skyldtes vel dessverre ofte det fatale rådet om å legge barna på magen :-( Der har noen definitivt noe å svare for ettersom antall krybbedøde sank drastisk etter at man sluttet å gi dette rådet.

Kjenner du Rolf Erik Hanssen? Du kan ikke ta den mannen seriøst. Har du sett hvordan han skjeller ut folk på det simpleste vis uten å hverken sett eller møtt dem! :-O
Synes ikke det er det minste rart noen nekter å gi et slikt menneske opplysninger for han er både direkte slem og uhøflig!

Du kan ikke si at barn som ikke har fått vaksine ikke har dødd…les lenkene mine ovenfor, og lappe-antrik, her er Wiki, og der er det også lenker nederst.
http://no.wikipedia.org/wiki/Kikhoste

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

http://www.dagbladet.no/2009/11/20/nyheter/helse/influensa/9137500/

Beate Szanday reaksjon
“Jeg har skrevet et svar, men jeg var så sint at jeg vet ikke om det egentlig duger, det ble skrevet såpass fort….men jeg ble så sjokkert. Her er mitt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/stopp-massevaksineringen-na/comment-page-21/#comment-22677

Sykepleier-reaksjon?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

???
Nå diskuterte vi kikhoste og ikke vaksine mot svineinfluensa.
Når det gjelder bivirkninger av den forholder jeg meg til sidene til Statens Legemiddelverk som meldte :
Foreløpige resultater viser at dødsfallene ikke har noen sannsynlig sammenheng med vaksinen. Dødsfall som skyldes vaksiner forekommer nesten aldri. Når man vaksinerer mange personer over kort tid, vil det tilfeldigvis skje dødsfall, sponaborter og fosterdød som ikke har noen sammenheng med vaksinasjonen.

Når det gjelder tilfeller av spontanabort eller fosterdød, viser undersøkelser i flere av tilfellene at disse ikke har noen sammenheng med vaksinen. De øvrige har trolig ingen sammenheng med vaksinen, men flere undersøkelser er nødvendig før endelig konklusjon.”
http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80985.aspx?filterBy&filterBy=
Der kan man lese om hvert enkelt innmeldt tilfelle og hva som er sannsynlig.
Som sagt, nå er det snakk om kikhoste og jeg har heller aldri lagt skjul på hva jeg mener om vaksiner, så det er det ingen vits i å diskutere.

Ethvert barn som dør av kikhoste er et barn for mye!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
13 år siden

Der er vi enige søte Beate

Et barn som dør er et for mye!

Vi er sikkert også enige i at Lappe bør søke opp all relevant info han får tak i før han tar et valg

Han bør seff holde seg langt unna bestillingsverk og kjøpte rapporter fra Pharmaindustrien og deres støttespillere :)

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Beate Szanday
“Dødsfall som skyldes vaksiner forekommer nesten aldri.”

Som sykepleier er du lært opp denne logikken

1 død av vaksine kan være tilfeldig (no evidence)
5 død av vaksine kan være tilfeldig (no evidence)
10 død av vaksine kan være tilfeldig (no evidence)

Selv om det kommer inn melding etter melding om dødsfall vil legene si “no evidence”

Med mindre det er 95% sikkert at de døde av vaksine, så døde de ikke av vaksine” vil legene si. Det når dødsfallende hoper seg opp at dette tallet passerer 95%)

Det betyr hvis det er 90% sikkert at de døde av vaksine “så døde de ikke av vaksine” vil legene si (=”det finnes ikke vitenskapelig bevis på noen relasjon mellom vaksine og dødsfall”)

Jeg synes lappe-antrik bør informeres om hva slags bedrag legene driver på med. Metodene som Big Pharma og deres leger bruker er søppelstatistikk

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypothesis_testing

De driver å lyver med statistikk.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom, jeg er ikke sykepleier og har heller aldri sagt jeg var det. Dette med testing av hypoteser dro du ut i langdrag med Science Cat og jeg har ingen interesse av å diskutere det.
lappe-antrik spurte om råd og jeg sa hva jeg mente om vaksinering av sønnen. Det var alt. Om lappe-antrik lurer på noe mer angående kikhoste svarer jeg ham gjerne.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Beate, når du oppgir legekilder som sier at det er “ingen sammenheng” er de kildene stort sett basert på dette
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypothesis_testing

“ikke signifikant” betyr i virkeligheten ikke “no evidence”. Men det er det legene lærer. Legene er bare inkompetente.

“Yet another common pitfall often happens when a researcher writes the qualified statement “we found no statistically significant difference,” which is then misquoted by others as “they found that there was no difference.”

Hvis du leser kilden vil du se at statistikere regner “Hypothesis_testing” som ubrukelig på histoiske data, som “skadelig” for vitenskapen, som villende, som “feil”, som “hodeløs”. Alt sammen fra Wikipedia.

Dette sitatet forteller at andre regner hva legene sier som counterintuitiv (opplagt feil)
“Practical criticism of hypothesis testing includes the sobering observation that published test results are often contradicted.”

Dette sitatet sier at metoden har feil sannhetstabell (=logisk kortslutning)

“Bayesian statisticians reject classical null hypothesis testing, since it violates the Likelihood principle and is thus incoherent and leads to sub-optimal decision-making.”

Beate, hvis du ikke er kritisk her formidler du automatisk vranglære.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Rom, jeg anbefaler deg denne boka her om du er interessert i vitenskapsteori og testing av hypoteser. Så kan vi snakke.
http://www.capris.no/product.aspx?isbn=8241706820
Jeg går god for at forfatteren er en skikkelig kar som kan sakene sine ;-)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Boka tar for seg vitenskap og vekselvirkningene mellom vitenskap og samfunn, samt etiske sider ved vitenskap. Den gir en innføring i hva vitenskap er, og hva den betyr for menneskers liv, samfunn og kultur. Boka inneholder oppgaver og illustrasjoner, og dekker pensum i allmennvarianten til examen facultatum ved Universitetet i Oslo.
——————-

Beate, jeg har studert filosofi. Jeg tror ikke du er så dum som du gjør deg.

Hvis du ikke liker Wikipedia kan du gjerne komme med kilder som sier noe annet. ikke glem at de kildene som brukes er dosenter, leger og professorer.
Det du trenger er noen med Nobelpris i tillegg, som kan tilbakeviser hva som er logikk, at sannhetstabellen i hypotesetesting er hull i hoder.

Hypotesetesting er det man bruker for å benekte. Hele metoden er ubrukelig statistikk på historiske data.

“Yet another common pitfall often happens when a researcher writes the qualified statement “we found no statistically significant difference,” which is then misquoted by others as “they found that there was no difference.”

Dette er et understatement for “det finnes ikke noe vitenskapelig bevis” …. gjentatt 1000? ganger i slike miljø som ditt skeptiker-forum.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det var enkel vitenskapsteori jeg snakket om, det du holder på med er hermeneutisk ordkløveri og det har jeg ikke tid til ettersom jeg så hvordan du holdt på med Science Cat. Vi blir aldri enige uansett, det vet du.

Jeg synes ikke leger bedriver med bedrag, min far er lege og selv som pensjonist reddet han bokstavelig talt livet på 2 folk ifjor + at han hjalp mange andre. Det er dèt som er viktig for meg, kunnskap i praksis han lærte på Universitetet kombinert med mange års erfaring i likhet med andre leger. Ikke tåkete statisikkdiskusjoner. To mennesker ville ikke vært her uten den legen..hvor mange ville ikke vært her uten alle de andre i helsevesenet som hver dag redder liv. Vi leser om de som dør….men hva med de som overlever hver eneste dag fordi de fikk kyndig medisinsk hjelp?

Unnskyld, men nå må jeg gjøre i stand til en valp kommer i hus og dessuten er det fredagskveld :-D

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Beate Szanday
“Det var enkel vitenskapsteori jeg snakket om, det du holder på med er hermeneutisk ordkløveri og det har jeg ikke tid til ettersom jeg så hvordan du holdt på med Science Cat. Vi blir aldri enige uansett, det vet du.”
——–

Jeg er ikke så veldig opptatt av om du er kompetent eller ikke, men når du uttrykker inkompetansen må du regne med å få svar.

Science fikk inn med teskje hva som logisk brist i skolestatistikk. Men når man står overfor arroganse slik som Science blir en debatt at må man holde på en evighet for å få svar, og svaret han klarte å produsere ble mer og mer at han mener ingenting eller “nja”. At han ble svar skyldig betyr at alt sammen Science står for rakner.

Overført til en eksamen
– Dessverre Science, dette står til stryk
– Feil. Besvarelsen min var veldig god
– Jeg finner 20 feil i besvarelsen, for eksempel at Stockholm ligger i Estonia
– Ja, det er riktig
– Det blir feil
– Langt i fra, det er rett
:-(

Resultat av å gå i dialog er at feilene hans ligger på nettet til evig tid.
Jeg gjør også feil. Men å finne de feilene krever så mye søking at folk gir opp lenge før de finner feilene. Min erfaring.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Vel Rom, i dette tilfelle er det ikke vanskelig å finne feilene dine. Vi andre diskuterer kikhostevaksine og du….vel, du diskuterer ihvertfall ikke det og er da i feil diskusjon.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Denne kilden undersøker 4 dødsfall av kikhoste (pertussis), i media framstilt som “kikhosteepidemi” og derfor “behov for vaksinering”

http://www.vierascheibner.org/index.php?option=com_content&view=article&id=77:what-really-killed-the-four-infants-during-the-nsw-pertussis-epidemic-in-1996-97&catid=49:pertussiswhooping-cough&Itemid=58

“It must be obvious to an objective observer that all these babies contracted whooping cough from their vaccinated mothers, and/or siblings who suffered whooping cough at the crucial time, and, clearly, started deteriorating and died shortly after being administered intravenous antibiotics. They would have been better off staying at home and given nothing, particularly those who were breastfed. It is also obvious (this word is a rarity in medicine) that they developed whooping cough because of the lack of transplacentally-transmitted immunity since their mothers were vaccinated in their childhood. The vaccination obviously failed to protect the mothers and siblings.”

Konklusjon

1. Babyene var for unge til å være vaksinerte. De ble smittet av mor eller famile som var vaksinerte (?)
2. Babyene døde etter (av) sykehusbehandling med antibiotika
——————————————————————————————–
Barna ble snarere et offer for vaksinering og sykehusbehandling

En av mine skolekamerater på barneskolen døde av hjernehinnebetennelse.
Obs. Er ikke det også en bivirkning av vaksine?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hvorfor bruker du en geopalentolog som sannhetsvitne og kilde? Hun har jo ikke noen kredibilitet som hverken vaksine eller medisinsk ekspert. Hvorfor hater du medisiner og leger sånn?

Kikhostevaksine er en av dem man bør få re-boosted, ca hvert 10 år. Det gjelder oss alle ikke bare for å beskytte oss selv, men også nyfødte barn. Det var dette med gruppeimmunitet som jeg regner med du vet hva er.

1) Hvem de ble smittet av er umulig å vite. Det er ikke alle som blir immunisert av vaksiner heller, så derfor er gruppeimmunitet så viktig. Det å spekulere i hvem som smittet er å dømme disse nære familiemedlemmene til en livstid med selvforakt og skyldfølelse.

2) Det er som i Dana McCaffrey-saken jeg nevnte ovenfor ikke alltid mulig å redde kikhostsmittede selv på sykehuset. Så sykehuset kan ikke klandres. Den beste behandlingen mot kikhoste er gruppeimmunitet slik at sykdommen ikke får noe fotfeste når den dukker opp.

Barna ble definitivt ikke offer for vaksinering og sykehusbehandling uansett hva en geolog måtte mene om den saken.

Hva i all verden mener du med at din stakkars skolekamerat døde som en vaksinebivirknig hvis han døde av hjernehinnebetennelse???

OBS: I denne posten er det 3 spørsmål, finn dem og vennligst svar på dem. Utover det diskuterer jeg som sagt kun kikhoste.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Beate, sier du at babyene ble smittet på sykehuset, og at etter smitte døde de i løpet av noen dager selv om de fikk antibiotika på sykehuset?

Er ikke dødsprosenten for kikhoste promiller eller mindre?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hvordan greier du å lese det ut av mitt svar? Det er ikke det jeg sier. Scheibner konkluderer elegant med at det er nærmeste familie som er ansvarlig, jeg sier det er umulig å vite hvem som smittet og dessuten hvem smittet den nærmeste familie? Med gruppeimmunitet ville sannsynligheten for at barna ble smittet bli minimal, så vi har alle et ansvar.
Jeg sier: Sykehuset smittet ihvertfall ikke barna.

295 000 døde av kikhoste er 295 000 for mange. :-(
Her om behandling og antall dødsfall: http://en.wikipedia.org/wiki/Pertussis#Treatment
En mors historie:

ADVARSEL, sterk video om hvordan kikhoste ser og høres ut:

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

(fra oppgitte kilde)

“At the time, the media were saying that these young infants contracted whooping cough from “some unknown unvaccinated children who suffered whooping cough.”

“Medical Journal of Australia (vol 168, 16 March 1998: 281-283)
“Since 1996, south-eastern Australia has been experiencing a pertussis epidemic which has resulted in the deaths of several infants, including four from NSW in the 12 months to July 1997. All were less than six weeks of age and died from overwhelming cardiovascular compromise “despite intensive care support”. “The failure of management in three different pediatric intensive care units to save their lives reflects the inadequacy of technology in such cases, and, as all were too young to have been vaccinated against pertusiss, emphasises the need to prevent pertussis transmission through good herd immunity (=gruppeimmunitet)”.

1. Media skriver at uvaksinerte barn var kilden til kikhoste-epidemi
2. Media skriver at kilden er ukjent
3. De babyene som døde var mindre enn 6 uker gamle
4. Babyene døde etter å ha fått intensiv sykehusbehandling
5. Man vaksinerer aldri babyer på denne alderen

Legeforfatter
“Williams et al. (1998) then, predictably, offered an explanation that “the recent sustained high level of pertussis in Australia (and the resulting infant deaths) is incomplete vaccination coverage””

6. Legeforsker hevder babyene døde fordi for få var vaksinert
————————————————————————

Beate, er dette riktig referert?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Beate Szanday skrev.
Jeg sier: Sykehuset smittet ihvertfall ikke barna.

Mole.
– Vi regner med at mellom 60.000 og 70.000 pasienter blir smittet i sykehus hvert år. Mellom 300 og 400 pasienter dør hvert år på grunn av dette, sier professor og sykehushygieniker Bjørg Marit Andersen ved Ullevål universitetssykehus til Aftenposten.
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1167551.ece

Kan du berolige foreldre om at deres barn ikke kan smittes av kikhoste på sykehus Beate?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Du har jo lagt til oversettelser, så nei, det er teknisk ikke riktig referert. Men, at gruppeimmunitet er det absolutt viktigste i kampen mot kikhoste er riktig, ja.
Er dette riktig referert om din kilde, geologen Viera Scheibner?
http://en.wikipedia.org/wiki/Viera_Scheibner#Views_on_the_subject_of_vaccines
“Views on the subject of vaccines

Since retiring from the Department of Mineral Resources, Scheibner has been active as an anti-vaccination campaigner, making numerous statements linking vaccinations to various conditions, injuries and deaths. Her claims have been widely criticised and refuted by medical professionals.
[edit] SIDS

Scheibner claims that while developing “Cotwatch” (an infant breathing monitor) with her late husband, she discovered a “stress-induced breathing pattern” and hypopnea was occurring around the time of infant DPT vaccination. She claimed that this was proof of a causal link between vaccination and SIDS. She further claimed that when she brought this information to the attention of the medical community, that paediatricians at the “Australian Crib Death Management Center” ceased referring parents to her to obtain a Cotwatch monitor.[8] However, Australia does not use the term “Crib” or the spelling “Center”, and there is no record of such a centre or organisation ever existing.

Scheibner began making public statements of a link between vaccination and SIDS in the early 1990s, and in a book “Vaccinations” published in 1993. In the book and subsequently, she has claimed that “vaccination is the single biggest cause of SIDS”.[8] However data shows that since she began making her claims, vaccination rates for Birth to 2-years component of the Immunisation Schedule in Australia increased from 53% in 1990 to 92% in 2006,[9][10] while SIDS deaths fell by 81% over the same period.[11]

Scheibner claimed that when Japan paused their Pertussis vaccination program in 1974, SIDS deaths disappeared in the country. However, Dr Steven Basser refuted the claim, asserting that the studies Scheibner cited did not support her statements and that she had omitted information [from the studies] which did not support her position, including data showing Japanese Pertussis mortality increased 800% in the five years following the pause in Pertussis vaccination.[1]

Since Scheibner’s claims were made, extensive scientific studies have found vaccination is in fact associated with a halving of the risk of SIDS.[12]
[edit] Benefit of diseases

Scheibner has stated that infection with diseases such as Polio, Measles, Whooping Cough and Rubella pose no danger and are actually beneficial for the development of a child’s immune system. She claims that the only reason children die or suffer permanent disability from these diseases is due to medical mismanagement.[13]
[edit] Shaken Baby Syndrome

Scheibner claims that injuries and death attributed to Shaken Baby Syndrome, including retinal bleeding, broken bones, fractured skulls and detached retinas are actually caused by vaccination.[13]
[edit] Integrity of the medical profession

During a Human Rights and Equal Opportunity Commission hearing, Scheibner “seriously questioned” the integrity of all researchers involved in vaccine and SIDS research, claiming that manufacturers, Doctors, Governments and researchers were deliberately withholding evidence of vaccine harm in order to protect vaccination programmes.[6]
[edit] Criticisms

Dr Stephen Basser has written an extensive critical review of “the quality of the science of … Scheibner” entitled Anti-immunisation scare: The inconvenient facts. One of his criticisms involves a conclusion Scheibner makes regarding a potential correlation between SIDS and immunisation in Japan. After review of her principal sources and her resultant conclusion, he states that

“Dr. Scheibner’s analysis of them…is at best sloppy, and at worst blatantly dishonest.”[1]

In 1997, the Australian Skeptics awarded her the “Bent Spoon Award”. This award is presented annually to the Australian “perpetrator of the most preposterous piece of pseudoscientific piffle”:

“The unanimous choice of the judges was Dr Viera Scheibner for her high profile anti-immunisation campaign which, by promoting new age and conspiracy mythology and by owing little to scientific methodologies or research, poses a serious threat to the health of Australian children.”[2]

Lon Morgan, DC, a chiropractor, has written a short analysis of her anti-vaccination stance,[3][unreliable source?] as well as an examination of Scheibner’s claims of a disappearance of SIDS in Japan.[4] He concludes that:

“Whether it was due to personal bias, lack of relevant health science training, or inept research on her part, or a combination, Ms. Scheibner’s claims have not withstood the test of time, or critical examination, and should be rejected.”[4]

An extensive critique of her claims and qualifications has been published in an article in the Journal of Manipulative and Physiological Therapeutics.[5]

Commissioner William Carter, Q.C., who was hearing a Human Rights and Equal Opportunity Commission enquiry in which Viera Scheibner was called as a witness, dismissed her claims on the subject of vaccines, saying of her:

“…I am not satisfied that her formal qualifications and professional experience properly equip her to provide a valid professional opinion on the complex subject of immunology…” and
“…one must question her capacity to properly evaluate and interpret the results of others’ scientific experience. I am not prepared therefore to accept her evidence in preference to that of Professor Pearn and Drs Whitby and Feery.” [6]

In 2001, the Hon Dr Brian Pezzutti criticised Viera’s anti-vaccination campaigning in the NSW Legislative Council, saying:

“I draw attention [to] misleading information provided by Dr Viera Scheibner … who continuously writes against immunisation. In the 9 March edition of the Medical Observer, she submitted a very unusual letter [which] makes claims that are not supported by the documentation she referred to. It is very important for people to realise that the information provided by Dr Scheibner is not accurate.”[14]

None of Scheibner’s claims in relation to vaccination, SIDS or traumatic infant head injuries have been published in peer-reviewed medical, legal or criminological journals of an accepted international standard.”

Mole, jeg vil tro det er svært trygt når det gjelder kikhostsmitte på sykehus. Artikkelen du lenker til dreier seg om andre bakterielle sykdommer, særlig forårsaket av stafylokokker.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  kjell108
8 år siden

Viera Scheibner, PhD ~ Vaccine Induced SIDS/Cot Death & SBS ~ Host, Sallie O. Elkordy https://www.youtube.com/edit?video_id=XVMMP55xyuY

Sallie Elkordy’s favorite interview

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  kjell108
8 år siden

Viera Scheibner, PhD ~ Vaccine Induced SIDS/Cot Death & SBS ~ Host, Sallie O. Elkordy https://www.youtube.com/watch?v=XVMMP55xyuY&feature=share

Sallie Elkordy’s favorite interview, vi har hatt et samarbeid dann og vann

frodo_oslo
frodo_oslo
Anonym
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Jeg er lege, og har sett spedbarn med kikhoste.
Hvis man bor i et område med endemisk kikhoste så er det galskap å ikke vaksinere.
Det er et absolutt mareritt å måtte sitte å våke over barnet sitt i flere mnd mens man frykter pustestopp.

Jeg tenker du tar det riktige valget.

kjell108
Abonnent
Svar til  frodo_oslo
13 år siden

En lege vil behandle (ikke “se”) og formulere seg meg autoritet.(ikke “tenke”). Leger holder seg unna NyS.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det at leger holder seg unna NyS er ikke sant. Det har jeg med selvsyn observert og spurt dem om råd når det gjelder enkelte argumenter.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det er nok fler enn folk flest tror som leser Nyhetsspeilet.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  frodo_oslo
8 år siden

Google { whooping cough site:naturalnews com https://www.google.no/search?q=whooping+cough+site:naturalnews.com , whooping cough site:mercola com , whooping cough site:vierascheibner com https://www.google.no/search?q=whooping+cough+site:vierascheibner.com }

“Viera Scheibner, PhD ~ Vaccine Induced SIDS/Cot Death & SBS ~ Host, Sallie O. Elkordy ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/stopp-massevaksineringen-na/comment-page-42/#comment-113672

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  frodo_oslo
8 år siden

Google { whooping cough site:naturalnews com https://www.google.no/search?q=whooping+cough+site:naturalnews.com , whooping cough site:mercola com https://www.google.no/search?q=whooping+cough+site:mercola.com , whooping cough site:vierascheibner com https://www.google.no/search?q=whooping+cough+site:vierascheibner.com }

“Viera Scheibner, PhD ~ Vaccine Induced SIDS/Cot Death & SBS ~ Host, Sallie O. Elkordy ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/stopp-massevaksineringen-na/comment-page-42/#comment-113672

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Jeg står i et dilemma der sønnen min skal vaksineres om noen dager mot kikhoste han er 10 mnd, og har ikke tatt noen vksiner før. Jeg har ikke villet gi han noe vaksiner. Den andre parten vil at han skal vaksineres og helsesøster presser på. I Jula var første gang han har hatt feber, men det ser jeg kun som en styrking av imunforsvaret. Er det noe statestikker på om det er noe dødsfall eller mere syke barn som ikke er vaksinert eller omvendt? Trenger noen seriøse statestikker asng kikhostevaksine, det er ikke lett og ta konkret avgjørelser spesielt når det er Kikhoseutbrudd der jeg bor,

kjell108
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Hva med holdningen – Jeg vil ha garantier på at ungen min ikke får varig skader av denne vaksinen. Lag en kort versjon av den engelske kontrakten som ble lagt ut. En kontrakt hvor sykesøster avkrefter risiko for varige skader. Deretter at du og andre sjekker ut bivirkninger så godt det lar seg gjøre. I den rekkefølgen siden du ikke har oversikt enda. Det normale ville være å sjekke ut bivirkningen først, deretter formulere kontrakt som en formalitet.

kjell108
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Vi har også en annen tråd “Svineinfluensa vaksineringen 1 år etter” hvor du også i kommentarfeltet vil finne linker og biter av informasjon begge veier. Jeg har ingen oversikt.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

lappe-antrik, hvis det er kikhosteutbrudd der du bor, bør du absolutt vaksinere og dere i familien må være veldig forsiktige og ikke omgås slektninger av de syke. Barn dør fremdeles av denne sykdommen og vi voksne bør også vaksinere oss for ikke å smitte babyer som ikke er gamle nok til å få vaksinen.
Her er noe fra Lommelegen.no http://www.lommelegen.no/321374/kikhoste
http://www.lommelegen.no/322379/kikhoste-stadig-epidemi

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Her er historien om den australske babyen Dana McCaffrey som døde av kikhoste :-( http://danamccaffery.com/openletter.html

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Mange tusen norske foreldre vaksinerte ikke barna etter at forskeren Andrew Wakefield advarte mot MMR-vaksine i 1998. Nå er rapporten fullstendig avslørt som svindel.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7451733

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Sprengstoff for de bekymringsfulle, det er frivillig å ta denne MMR vaksinen, målet nå er tvang.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Verst er det i Frogn, Hurdal og på Nesodden der mer enn to av ti to-åringer ikke har fått den såkalte MMR vaksinen, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

Forklaringen kan være at mange har vært avventende etter medieoppslag om at vaksinen kan føre til autisme. I Akershus sett under ett, har 87 prosent av toåringene fått vaksinen, mens 85 prosent av barna i samme aldersgruppe i Oslo er vaksinert.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.355124

Derfor kommer slike artikler som den over.
Nå er det fler å fler som lar være å ta vaksinene, det er minus i kassa.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Ukrainian People Say No to Globalist Vaccines !


The latest supporting evidence that Zbigniew Brzezinski fears of a “global awakening” were well founded comes in the form of a vaccine boycott in Ukraine.

According to the Associated Press report, “Vaccine scare in Ukraine threatens health:”

“The Power of Boycotting.

Hundreds of thousands of fearful Ukrainians have refused vaccines for diseases such as diphtheria, mumps, polio, hepatitis B, tuberculosis, whooping cough and others this year, according to official estimates. Authorities have canceled a U.N.-backed measles and rubella vaccination campaign funded by U.S. philanthropist Ted Turner, and will have to collect and incinerate nearly 9 million unused doses in coming months.”

http://nwoandsecretsocieties.wordpress.com/2010/10/05/ukrainian-people-say-no-to-globalist-vaccines/

Hvorfor er det bare fattige ukrainere som tar initiativ for å vise at de har sine egne og sine barns liv kjært ?

Bør ikke velstående nordmenn snart ta initiativer til boikott-aksjoner av typen:
– Brenn ned Folkehelseinstituttet !
– Kast vaksine-sprøytene ut av skolene !
– Stopp nedbrytningen av det norske folks DNA !

« Forrige artikkel

Historien om PR og hvordan en halv sannhet er en hel løgn

Neste artikkel »

Tretrinnsvaksinen: Den globale befolkningsreduksjonen

668
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x