For 650 millioner kroner skal en unødvendig og tvilsom vaksine sprøytes inn i alle nordmenn.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  26.06.2009 13:59   (Oppdatert 24.07.2009 17:34)

Nordmenn skal massevaksineres unødig

Vaksiner for 650 millioner kroner tilsvarer 9,5 millioner doser, 2 for hver nordmann, ble kjøpt inn av Norske myndigheter forrige ute fra selskapet GlaxiSmithKline. Men vaksinen er helt overflødig, og til og med skadelig for oss.

Enorme mengder desinformasjon florerer i media. Media samarbeider eller har for liten kunnskaper. I dagens VG kan vi lese at Alle får vaksine mot influensa A (H1N1) i Norge. Hos helsedirektoratet finner vi en beredskapsrapport som fremlegger denne informasjonen.

Hva vi ser nå er et grotesk bilde av forsøk på kontroll over befolkningsmasser. Eller skal vi kalle massene for saueflokken slik visse mennesker ser på de som lett kan kontrolleres.

Gitt all dokumentasjon og fakta rundt vaksiner og spesielt svineinfluensaen, så vil denne vaksinen være fullstendig unødvendig, og heller skade de som tar den.

Vaksiner har blitt pandemien, IKKE influensaen

Ser vi på følgende artikkel så vil den gi deg et klart bildet på dette:

Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

Her kan du lytte til et intervju med Jane Burgermeister som nå fører sak mot flere selskap og statlige organisasjoner for forsøk og plan om massemord av befolkningsmasser. Denne damen har en rekke beviser og det er ikke hyggelig lesing. Klikk her for å se del nr 1 av 4 deler av et svært viktig intervju.

Her er også et 2 timers intervju fra Project Camelot med Jane Burgermeister. Ekstremt viktig informasjon. Klikk her for å laste ned radiointervjuet.

Dette er den tøffe damen som saksøker FDA og flere ander organisasjoner og topp politikere for forsøk på biologisk terror.

Nå er Norske myndigheter i ferd med å utføre overgrep mot den norske befolkning. Hvem har skylden for dette? Hvem bør det norske folk saksøke i denne saken. Vil vi virkelig vente til det er for sent?

Hva gjør vi i Norge med Norske myndigheter? Skal vi samlet gå til anmeldelse og sak mot de som er ansvarlige for disse avgjørelsene?

Det de fleste mennesker ikke vet er sannheten rundt influensasymptomene, dette er symptomer på at kroppen kvitter seg med giftstoffer og har et for syrlig nivå (pH-en i kroppen har sunket). Dette kommer ikke av et virus eller bakterier som kryper inn, det er kun symptomer på dårlig helse som kommer av vår livsstil.

Dette skjer stort sett på samme tid på året, nemlig etter jul og sensommer, eller høsten. Etter en sommer med festing, fyll, is og grilling føler folk seg dårlig og kroppen må kjempe imot den akkumulerte giftstoffene i kroppen.

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift avhenger av mengden oppsamlede giftstoffer i kroppen, altså graden av intensitet av symptomene. Dette kan være:

 • Svette
 • Diare
 • Vondt i halsen
 • Oppkast
 • Hodepine
 • Verk i kroppen
 • Betennelser
 • Svime av
 • Trøtthet
 • Depresjon
 • Med mer…

Omdanning av kombinasjoner av symptomer blir ofte til sykdomsnavn eller influensanavn, som for eksempel ”svineinfluensaen”. Dette gjør det enklere å selge disse skadelige vaksinene og det kan utføres en rekke ”dokumenterte studier” som virker overbevisende.

Test det ut selv, spis så usunt du bare makter over en til to uker, og du vil ikke bli overrasket over å finne disse symptomene. Det er IKKE anbefalt å gjøre dette da du mest sannsynlig for et nedsatt immunforsvar som gjør deg mottakelig for ytterligere skadelige påvirkninger som ellers ikke ville påvirket en sunn kropp.

Vaksinen frigjør mennesker fra all sykdom…

sproytevaksine

Har du forstått farene som ligger skjult i vår uvitenhet rundt vaksiner? Ikke la tidligere paradigmer og medias hysteri holde deg borte ifra å undersøke fakta selv.

Så kommer vaksinen og alle er overlykkelige. Endelig får jeg bukt med ”problemet” eller kall det heller symptomene. I det minste kan de forsvinne for en stund fordi kroppen kommer i et ytterligere ”alert”-nivå og får enda en gift å beskytte seg imot, nemlig vaksinestoffene.

Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?

pH som dreper

En vaksine har en meget lav pH, og vil derfor påvirke mange organer i menneskekroppen som må arbeide på høygir for å kvitte seg med et nyoppstått problem, en oversyrlig kropp, en kropp full av gift. Dette igjen tar nesten knekken på bukspyttkjertelen og andre baseproduserende kjertler som har som oppgave å nøytralisere syre før maten, drikken eller annet går videre i systemet. Problemet er at vaksinen kjøres rett inn i blodet, og går derfor ikke igjennom våre normale fordøyelseskanaler, dermed er det blodet vårt som blir syrlig, og dette kan i verste fall medføre død, invaliditet og kroniske lidelser. Blodet kan ikke synke mye under 7.36 i pH, da kan du ikke leve.  Inneholder vaksinen tungmetaller i tillegg som kvikksølv eller annet, så legger dette en umenskelig belastning på vårt immunforsvar.

pH på over 7,36 eller sykdom – ditt valg

Hvis du ikke får tilført basiske væsker fra utsiden, kan dette på sikt føre til diabetes (kjertler som produserer base er utslitt), slag, kreft, hjerteproblemer etc. Arterier som klogges er egentlig en beskyttelsesmekanisme fra kroppens side for å beskytte mot at blodårer etses hull i pga for store mengder syre i blodbanene.

Dette ifølge en anerkjent forsker og lege kalt Dr Robert O. Young, som jeg selv har vært så heldig å arrangere to seminar med i Norge. Denne mannens kunnskap om vår kropp og naturens balanse relatert til vår kropp er uovertruffen. Derfor er det på tide å åpne øynene, informer deg selv og dine nærmeste, for det som kommer fremmover kan virkelig skade deg om du ikke er bevisst

Hvem tjener på en pandemi?

Dermed kommer vi til det viktigste av alt, hvem tjener på hysteriet? Ikke kun i form av penger, men makt, kontroll og annet. Hva er den underliggende intensjon bak alt som blir påført oss? Finner vi svaret på disse spørsmålene i alle situasjoner vil det ikke finnes mulighet for å utføre handlinger lik vi nå ser.

Vil du se en sjokkerende avsløring fra en som har jobbet i 35 år i farmasien, tjent sine penger og nå tar ansvar for de dødsfall han har skapt.

Klikk her for denne 10 minutters snutten. Last den ned, den vil garantert bli forsøkt stoppet da den avslører en rekke ting i en tvers igjennom korrupt industri. Tror du ikke på meg? Tro på hva denne mannen sier, hans erfaringer bør alene være nok.

Blind tillit

Vi stoler blindt på myndigheter som tydelig sitter på begrenset, kontrollert eller misvisende informasjon om din og min helse hva gjelder kropp, sinn og sjel. Vil vi kaste oss inn i en massevaksinasjon fordi ”alle andre gjør det” eller media får det til å virke slik, kun fordi vi har en ubegrunnet frykt for å være annerledes eller for det ukjente.

Naturens metoder oppmuntrer ikke til å vaksinere mot en tenkt mulig fare. Naturen vil at kroppen skal bygge et naturlig immunforsvar ved å gå igjennom utfordrende miljø på veien.

Vår kunnskap om naturen er mangelfull, og skadelig for alt og alle rundt oss inkludert oss selv. Trolig er det her problemet ligger og ikke hos de som ser vår svakhet og bruker det til sin fordel. I allefall er det en medvirkende årsak.

Hvis de egentlige problemer ligger i vår menneskelige natur så kan vi gjøre noe med det.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

En mulig løsning

Her har du noen forslag til løsninger på dette globale samfunnsproblemet:

 1. Informer alle du kjenner om denne informasjonen.
 2. Meld deg inn i Facebook gruppen: Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem.
 3. Ta forhåndsregler mot en mulig tvangsvaksinasjon. Vi vet ikke når eller om verdens helseorganisasjon går ut med høyeste beredskap og informasjon om at tvungen vaksinasjon er nødvendig. Norske myndigheter vil da trolig følge etter. De har gjort det tidligere på andre fronter som matkoder og søtningsstoffer.
 4. Ikke ta vaksinen selv. Dette er min personlige anbefaling. Hver enkelt må ta stilling til dette. La heller Norske myndigheter bli sittende inne med vaksinen sin.
 5. For å forstå naturens metoder og for et utdypende bilde av realiteten bør du lese følgende verk:
  1. pH Mirakelet med Dr Robert O. Young
  2. Bail Yourself Out – How you can emerge strong from the world crisis
  3. Anastasia serien – En serie som har solgt 10 000 000 uten markedsføring, basert kun på word of mouth da den ofte taler sannheten.
  4. Informer om denne artikkelen, denne enkle artikkelen bekrefter våre utsagn om vaksinenes skadelighet. Dette har ikke med naturen å gjøre men er menneskeskapt. Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?
 6. Informer alle sykepleiere du kjenner om denne artikkelen. De fleste av dem vet ikke bedre. Det ER DIN OPPGAVE!
 7. Kontakt mediakontakter og informer dem om artikkelen, det er nok dokumentasjon her til å overbevise de som allerede er feilinformert.
 8. Kontakt dine folkevalgte i din kommune, på stortinget og hvor du enn bor. Informer dem om artikkelen og krev at de leser den, følg dem opp på om de har lest den og gått igjennom faktaene grundig, dette handler om menneskeliv.

Kilder

 1. Why vaccines are not safe – Mercola.com (Verdens største frittstående helseside)
 2. Artikler om vaksiner på Naturalnews.com
 3. Gardasil Warnings – Dr Robert Young`s healtblogg – Scientific review
 4. Mercury, Autism and the Global Vaccine Program – Foredrag med mengder av dokumentasjon.
 5. Dokumentar – Shocking Documentary Will Convince You to Stay Away From Vaccines For Good
 6. Controversial Norwegian Vaccine Used In New Zealand
 7. Dokumentar – Vaccine Nation – En ekstremt viktig dokumentar, se den med en gang.
 8. Sign a petition AGAINST mandatory vaccination
 9. Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
 10. Obama gir Baxter immunitet på forhånd for alle skader skapt av H1N1 vaksinen. Klikk her
 11. Også vist på mainstream TV; Svineinfluensaen er menneskeskapt. Klikk her
 12. Og et tonn med ytterligere dokumentasjon, tusenvis av artikler, sider, forkningsrapporter, dokumentarer, intervjuer med mer forteller deg et annet bilde enn media, skolesykepleier og din medisinske lege forteller deg.
 13. Tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, et massemord med 20 millioner døde, vaksinen var skylden i dødsfallene.

Vi anbefaler at du gjør dine egne undersøkelser. Denne informasjonen er ment for å vekke nysgjerrigheten din for en dypere sannhet rundt hva som har skjedd og som skjer om og om igjen uten vårt samtykke.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Kjetil Dreyer

Om forfatter

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.


Forfatters nettsted: http://www.altshop.no
Forfatters artikler: Se alle artikler av (5)Kommentarer

272 kommentarer

 1. Profilbildet til TruthHunter TruthHunter sier:

  Veldig god artikkel, Nyhetsspeilet er etter min mening kanskje den viktigste nettavisen i disse tider. Godt design, gode artikkeler som er vellskrevet og med kilder! Knallbra!

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til ArneLo ArneLo sier:

  INOCULATIONS: THE TRUE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION
  CAUSING VIDS (VACCINE INDUCED DISEASES)
  (AN EPIDEMIC OF GENOCIDE)

  «Thus, treatment of infection with antibiotics as well as «prevention» of disease with vaccines are both just corrupted attempts at cutting off the branches of dis-ease, when the root of the cause is a toxic internal environment combined with nutritional deficiency. »

  http://www.sott.net/articles/show/187715-Inoculations-The-True-Weapons-of-Mass-Destruction

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til ReXoR ReXoR sier:

  Kjempe bra artikkel Kjetil.
  Du som meg, og mange andre vet om farene med vaksiner generelt. Og hva som er i denne vaksinen kan vi bare spekulere i , men helt sikkert lite bra for meg og mine.

  Men en sprøyte svært få kjenner til er sprøyten alle får da de er nyfødt,-
  det er ikke en vaksine, men en vitaminsprøyte, den gies til alle dersom ikke foreldrene motsetter seg dette.
  Før navle strengen er kuttet og spedbarnet har havnet på mors bryst har denne vitamin sprøyten blitt godt plantet i låret på nurket.

  Sprøyten innholder K-vitamin som er viktig for koagulering, men det er ikke det eneste den inneholder. :

  fra felleskatalogen: Konakion Novum
  T INJEKSJONSVÆSKE, oppløsning 10 mg/ml: 1 ml inneh.: Phytomenadion. 10 mg, acid. glycochol. 54,6 mg, lecithin. 75,6 mg, natr. hydroxid. ca. 4,8 mg, acid. hydrochlorid. 25% ca. 0,1 mg, aqua ad iniect. ad 1 ml.

  oversettelse:

  -Phytomenadion = Vit K
  -Acid Glycochol =Aminoeddiksyre
  -Lecithin = Naturmiddel
  -Natr. hydroxid = Kaustisk soda/Lut
  -Acid. hydrochlorid = Saltsyre
  -Aqua ad iniect = Kan det bety «vann til injeksjon»? Får dårlig med nyttige treff.

  —det skulle bare mangle at de injiserte nyfødte med plumbo!!!!

  Så godt som ingen foreldre blir fortalt om denne sprøyten da den har blitt like naturlig å bruke ved fødsel som epidural. At den tilsynelatende har en sterk tilknytning til lekumi og andre skummle blod forstyrrelser er mindre vikig å informere om.

  Men sannheten er at den er 100% unødvendig, foruten der mor er satt på større doser blodfortynnede, blodfortynnede er k vitamin antagonister, forutenen disse tilfellene finnes det ikke noe belegg for å gi denne sprøyta til fullbårne unger….mulig i noen tilfeller av leversvikt hos mor, men dog, et latterlif eksempel på tull og tøv i helsevesenet atter en gang…..den er også tilsatt div konserveringsmidler det ikke finnes belegg for at hører hjemme i nyfødtkropper…..den skal beskytte mot hjerneblødning….eller omfanget av dette om man vil, dette er ikke vanlig komplikasjon hos fullbårne unger….dersom ikke legen på død og liv skal trekke ut ungen i panikk med et vakum….som i seg selv er et eminent eksempel på massiv uforstand i «tjenesten»…..men joda premeture med mødre med leveraffeksjon på blodfortynnede, tatt med vakum av en panisk lege kan sikkert trenge k vitamin, men da trenger de stort sett så masse annet at man ikke lengre vet hva som fixa hva og hva som ødela hva i den stakkars lille kroppen….men normale unger født til termin trenger den så godt som aldri!!!! og det vet alle leger og andre som måtte finne på å vite noe om den besudla mennskekroppen!!!!

  Det er oppsiktsvekkende at legemiddelindustrien har tilgang til nyfødte barn på denne måten, kanskje bare sekunder etter fødselen og før første dråpe med morsmelk.

  Tenkte jeg ville dele denne informasjonen jeg opparbeidet meg før jeg ble far 25.06.09. Og oppfordre alle vordende foreldre til å sette seg inn hva helsevesenet putter i våre barn. ( merk: ingen jordmødre forgifter våre barn med vilje, bare uvitenhet.)

  Håper noen fant dette innlegget nyttig.

  mvh Martin.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Hei Martin

  Flott innlegg! Kan du ikke legge dette inn på Facebook gruppen
  Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem også?

  http://www.facebook.com/reqs.php#/group.php?gid=51967159085&ref=ts

  Der er det stor aktivitet på wallen og stor interesse for emnet. Artikkelen her er ment å vekke en trang om mer informasjon og klarhet rundt emnet, uten at mennesker faktisk søker selv, vil det ikke bli noen ny opinion, noe som er nødvendig om det skal bli et paradigmeskifte.

  Denne industrien og andre korrupte eller delvis korrupte industrier har sett sine beste dager, men de nekter å innse dette, vi kan alle bidra med å redusere tiden og smerten i et paradigmeskifte som nå kommer. Dette gjøres ikke ved demonstrasjoner, men ved å samles, å informere hverandre, danne egne mindre grupper og på sikt slå sammen disse gruppene med en felles intensjon. Dette vil bli en naturlig prosess ettersom mennesker oppnår en høyere bevissthet.

  Eliten vi snakker om ser jeg på som små barn, de har mye å lære og de tror de er verdens navle. Realiteten er at de mangler helhetsbildet og har sporet seg kraftig inn i egoistisk styrte systemer som nå er sterkt på villspor. Jeg vil kalle det Titanic som nå er i ferd med å synke, de som etterhvert forstår at de arbeider i et slikt system bør begynne å planlegge hvordan de skal komme seg ut fortest mulig, for illuminati skuta går ned nå, uten at selv toppene er fullt klar over hvor sårbare de er og hvor hurtig sjøen åpner seg for dem. De er livredde og gjør nå det de kan for å få kontroll over befolkningsmasser og over situasjonen, problemet for dem er at det er ikke hjelper å kontrollere menneskemassene i lengre enn korte perioder, naturen er den drivende kraften med en hær av naturkrefter og naturlover som påvirker oss daglig, ingen av våre kalkulasjoner er i nærheten å fatte alle kalkulasjoner i EN av naturens krefter, dette utspiller seg nå, også igjennom mennesker.

  Så, er du en del av frimurerlosjer, uavhengig av grad, vit at det finnes en rekke mennesker som vet hvem du er, og det smarteste du gjør fra naturens side er å forsøke å korrigere din indre kurs og intensjon før naturen gjør det for deg, smerten knyttet til dette vil være utåelig og utover hva du kan forestille deg. Frimurere burde hatt en bedre forståelse av verden som en helhet, men de er nøye kontrollert, og deres intensjon blir styrt. Enda værre er det med blodlinjene i de 300 + familier som utgjør organisasjonen illuminati, disse er desverre så kontrollert av systemet at de kan sies å ikke eie noen fri vilje, totalt styrt og kontrollert av sine egne, bundet av frykt og sult etter makt og anerkjennelse i sine kretser.

  Når vil det ende? Når vil vi forstå at vi er alle en del av hverandre, alt er knyttet sammen i et likeverdig nettverk av sjeler i søken mot de samme svar, hva er meningen med vår tilværelse. Ingen er i dette hevet over andre på noen plan etter naturens lover. Ingen menneskelagde lover kan overgå eller bryte med naturens lover. Lær deg naturlovenes funksjon og du vil forstå hva jeg mener.

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til millicent millicent sier:

  Det meste her på nyhetsspeilet kan karakteriseres som
  uskyldig moro, men dette er å gå over streken.
  Dere som forfekter slike påstander om vaksine, bør være
  klar over at dere da er medskyldige i mange lidelser.
  Å påstå at influensa skyldes feil ph verdi, ikke virus er
  ærlig talt sludder. Når sludderet faktisk dreper barn , slutter
  det å være morsomt. Polio og vannkopper er nå på vei tilbake.
  Var nesten utryddet i vesten, men takket være foreldre som
  som ikke vaksinerer barna sine er det dukket opp igjen.
  Vi har lav barnedødelighet her i landet. Vaksiner hjelper til med å
  holde den lav.

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Kjetil S Kjetil S sier:

  Millicent

  Jeg anbefaler deg å undersøke litt nærmere rundt vaksiner. Om du tror det er vaksinene som er årsak til lav barnedødelighet og fravær av enkelte sykdommer vil du ved litt grundigere undersøkelse få deg en god overraskelse. Lykke til:)

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1