Helse
Du leser nå
Nordmenn skal massevaksineres unødig
Skrevet av
Kjetil Dreyer26. 06. 2009
sproytehand
33758 18858 272

Nordmenn skal massevaksineres unødig

Av Kjetil Dreyer26. 06. 2009
For 650 millioner kroner skal en unødvendig og tvilsom vaksine sprøytes inn i alle nordmenn.

Vaksiner for 650 millioner kroner tilsvarer 9,5 millioner doser, 2 for hver nordmann, ble kjøpt inn av Norske myndigheter forrige ute fra selskapet GlaxiSmithKline. Men vaksinen er helt overflødig, og til og med skadelig for oss.

Enorme mengder desinformasjon florerer i media. Media samarbeider eller har for liten kunnskaper. I dagens VG kan vi lese at Alle får vaksine mot influensa A (H1N1) i Norge. Hos helsedirektoratet finner vi en beredskapsrapport som fremlegger denne informasjonen.

Hva vi ser nå er et grotesk bilde av forsøk på kontroll over befolkningsmasser. Eller skal vi kalle massene for saueflokken slik visse mennesker ser på de som lett kan kontrolleres.

Gitt all dokumentasjon og fakta rundt vaksiner og spesielt svineinfluensaen, så vil denne vaksinen være fullstendig unødvendig, og heller skade de som tar den.

Vaksiner har blitt pandemien, IKKE influensaen

Ser vi på følgende artikkel så vil den gi deg et klart bildet på dette:

Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

Her kan du lytte til et intervju med Jane Burgermeister som nå fører sak mot flere selskap og statlige organisasjoner for forsøk og plan om massemord av befolkningsmasser. Denne damen har en rekke beviser og det er ikke hyggelig lesing. Klikk her for å se del nr 1 av 4 deler av et svært viktig intervju.

Her er også et 2 timers intervju fra Project Camelot med Jane Burgermeister. Ekstremt viktig informasjon. Klikk her for å laste ned radiointervjuet.

Dette er den tøffe damen som saksøker FDA og flere ander organisasjoner og topp politikere for forsøk på biologisk terror.

Nå er Norske myndigheter i ferd med å utføre overgrep mot den norske befolkning. Hvem har skylden for dette? Hvem bør det norske folk saksøke i denne saken. Vil vi virkelig vente til det er for sent?

Hva gjør vi i Norge med Norske myndigheter? Skal vi samlet gå til anmeldelse og sak mot de som er ansvarlige for disse avgjørelsene?

Det de fleste mennesker ikke vet er sannheten rundt influensasymptomene, dette er symptomer på at kroppen kvitter seg med giftstoffer og har et for syrlig nivå (pH-en i kroppen har sunket). Dette kommer ikke av et virus eller bakterier som kryper inn, det er kun symptomer på dårlig helse som kommer av vår livsstil.

Dette skjer stort sett på samme tid på året, nemlig etter jul og sensommer, eller høsten. Etter en sommer med festing, fyll, is og grilling føler folk seg dårlig og kroppen må kjempe imot den akkumulerte giftstoffene i kroppen.

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift avhenger av mengden oppsamlede giftstoffer i kroppen, altså graden av intensitet av symptomene. Dette kan være:

 • Svette
 • Diare
 • Vondt i halsen
 • Oppkast
 • Hodepine
 • Verk i kroppen
 • Betennelser
 • Svime av
 • Trøtthet
 • Depresjon
 • Med mer…

Omdanning av kombinasjoner av symptomer blir ofte til sykdomsnavn eller influensanavn, som for eksempel ”svineinfluensaen”. Dette gjør det enklere å selge disse skadelige vaksinene og det kan utføres en rekke ”dokumenterte studier” som virker overbevisende.

Test det ut selv, spis så usunt du bare makter over en til to uker, og du vil ikke bli overrasket over å finne disse symptomene. Det er IKKE anbefalt å gjøre dette da du mest sannsynlig for et nedsatt immunforsvar som gjør deg mottakelig for ytterligere skadelige påvirkninger som ellers ikke ville påvirket en sunn kropp.

Vaksinen frigjør mennesker fra all sykdom…

sproytevaksine

Har du forstått farene som ligger skjult i vår uvitenhet rundt vaksiner? Ikke la tidligere paradigmer og medias hysteri holde deg borte ifra å undersøke fakta selv.

Så kommer vaksinen og alle er overlykkelige. Endelig får jeg bukt med ”problemet” eller kall det heller symptomene. I det minste kan de forsvinne for en stund fordi kroppen kommer i et ytterligere ”alert”-nivå og får enda en gift å beskytte seg imot, nemlig vaksinestoffene.

Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?

pH som dreper

En vaksine har en meget lav pH, og vil derfor påvirke mange organer i menneskekroppen som må arbeide på høygir for å kvitte seg med et nyoppstått problem, en oversyrlig kropp, en kropp full av gift. Dette igjen tar nesten knekken på bukspyttkjertelen og andre baseproduserende kjertler som har som oppgave å nøytralisere syre før maten, drikken eller annet går videre i systemet. Problemet er at vaksinen kjøres rett inn i blodet, og går derfor ikke igjennom våre normale fordøyelseskanaler, dermed er det blodet vårt som blir syrlig, og dette kan i verste fall medføre død, invaliditet og kroniske lidelser. Blodet kan ikke synke mye under 7.36 i pH, da kan du ikke leve.  Inneholder vaksinen tungmetaller i tillegg som kvikksølv eller annet, så legger dette en umenskelig belastning på vårt immunforsvar.

pH på over 7,36 eller sykdom – ditt valg

Hvis du ikke får tilført basiske væsker fra utsiden, kan dette på sikt føre til diabetes (kjertler som produserer base er utslitt), slag, kreft, hjerteproblemer etc. Arterier som klogges er egentlig en beskyttelsesmekanisme fra kroppens side for å beskytte mot at blodårer etses hull i pga for store mengder syre i blodbanene.

Dette ifølge en anerkjent forsker og lege kalt Dr Robert O. Young, som jeg selv har vært så heldig å arrangere to seminar med i Norge. Denne mannens kunnskap om vår kropp og naturens balanse relatert til vår kropp er uovertruffen. Derfor er det på tide å åpne øynene, informer deg selv og dine nærmeste, for det som kommer fremmover kan virkelig skade deg om du ikke er bevisst

Hvem tjener på en pandemi?

Dermed kommer vi til det viktigste av alt, hvem tjener på hysteriet? Ikke kun i form av penger, men makt, kontroll og annet. Hva er den underliggende intensjon bak alt som blir påført oss? Finner vi svaret på disse spørsmålene i alle situasjoner vil det ikke finnes mulighet for å utføre handlinger lik vi nå ser.

Vil du se en sjokkerende avsløring fra en som har jobbet i 35 år i farmasien, tjent sine penger og nå tar ansvar for de dødsfall han har skapt.

Klikk her for denne 10 minutters snutten. Last den ned, den vil garantert bli forsøkt stoppet da den avslører en rekke ting i en tvers igjennom korrupt industri. Tror du ikke på meg? Tro på hva denne mannen sier, hans erfaringer bør alene være nok.

Blind tillit

Vi stoler blindt på myndigheter som tydelig sitter på begrenset, kontrollert eller misvisende informasjon om din og min helse hva gjelder kropp, sinn og sjel. Vil vi kaste oss inn i en massevaksinasjon fordi ”alle andre gjør det” eller media får det til å virke slik, kun fordi vi har en ubegrunnet frykt for å være annerledes eller for det ukjente.

Naturens metoder oppmuntrer ikke til å vaksinere mot en tenkt mulig fare. Naturen vil at kroppen skal bygge et naturlig immunforsvar ved å gå igjennom utfordrende miljø på veien.

Vår kunnskap om naturen er mangelfull, og skadelig for alt og alle rundt oss inkludert oss selv. Trolig er det her problemet ligger og ikke hos de som ser vår svakhet og bruker det til sin fordel. I allefall er det en medvirkende årsak.

Hvis de egentlige problemer ligger i vår menneskelige natur så kan vi gjøre noe med det.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

En mulig løsning

Her har du noen forslag til løsninger på dette globale samfunnsproblemet:

 1. Informer alle du kjenner om denne informasjonen.
 2. Meld deg inn i Facebook gruppen: Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem.
 3. Ta forhåndsregler mot en mulig tvangsvaksinasjon. Vi vet ikke når eller om verdens helseorganisasjon går ut med høyeste beredskap og informasjon om at tvungen vaksinasjon er nødvendig. Norske myndigheter vil da trolig følge etter. De har gjort det tidligere på andre fronter som matkoder og søtningsstoffer.
 4. Ikke ta vaksinen selv. Dette er min personlige anbefaling. Hver enkelt må ta stilling til dette. La heller Norske myndigheter bli sittende inne med vaksinen sin.
 5. For å forstå naturens metoder og for et utdypende bilde av realiteten bør du lese følgende verk:
  1. pH Mirakelet med Dr Robert O. Young
  2. Bail Yourself Out – How you can emerge strong from the world crisis
  3. Anastasia serien – En serie som har solgt 10 000 000 uten markedsføring, basert kun på word of mouth da den ofte taler sannheten.
  4. Informer om denne artikkelen, denne enkle artikkelen bekrefter våre utsagn om vaksinenes skadelighet. Dette har ikke med naturen å gjøre men er menneskeskapt. Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?
 6. Informer alle sykepleiere du kjenner om denne artikkelen. De fleste av dem vet ikke bedre. Det ER DIN OPPGAVE!
 7. Kontakt mediakontakter og informer dem om artikkelen, det er nok dokumentasjon her til å overbevise de som allerede er feilinformert.
 8. Kontakt dine folkevalgte i din kommune, på stortinget og hvor du enn bor. Informer dem om artikkelen og krev at de leser den, følg dem opp på om de har lest den og gått igjennom faktaene grundig, dette handler om menneskeliv.

Kilder

 1. Why vaccines are not safe – Mercola.com (Verdens største frittstående helseside)
 2. Artikler om vaksiner på Naturalnews.com
 3. Gardasil Warnings – Dr Robert Young`s healtblogg – Scientific review
 4. Mercury, Autism and the Global Vaccine Program – Foredrag med mengder av dokumentasjon.
 5. Dokumentar – Shocking Documentary Will Convince You to Stay Away From Vaccines For Good
 6. Controversial Norwegian Vaccine Used In New Zealand
 7. Dokumentar – Vaccine Nation – En ekstremt viktig dokumentar, se den med en gang.
 8. Sign a petition AGAINST mandatory vaccination
 9. Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
 10. Obama gir Baxter immunitet på forhånd for alle skader skapt av H1N1 vaksinen. Klikk her
 11. Også vist på mainstream TV; Svineinfluensaen er menneskeskapt. Klikk her
 12. Og et tonn med ytterligere dokumentasjon, tusenvis av artikler, sider, forkningsrapporter, dokumentarer, intervjuer med mer forteller deg et annet bilde enn media, skolesykepleier og din medisinske lege forteller deg.
 13. Tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, et massemord med 20 millioner døde, vaksinen var skylden i dødsfallene.

Vi anbefaler at du gjør dine egne undersøkelser. Denne informasjonen er ment for å vekke nysgjerrigheten din for en dypere sannhet rundt hva som har skjedd og som skjer om og om igjen uten vårt samtykke.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.
272 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til TruthHunter
Medlem
6 år 5 måneder siden

Veldig god artikkel, Nyhetsspeilet er etter min mening kanskje den viktigste nettavisen i disse tider. Godt design, gode artikkeler som er vellskrevet og med kilder! Knallbra!

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 5 måneder siden

INOCULATIONS: THE TRUE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION
CAUSING VIDS (VACCINE INDUCED DISEASES)
(AN EPIDEMIC OF GENOCIDE)

«Thus, treatment of infection with antibiotics as well as «prevention» of disease with vaccines are both just corrupted attempts at cutting off the branches of dis-ease, when the root of the cause is a toxic internal environment combined with nutritional deficiency. »

http://www.sott.net/articles/show/187715-Inoculations-The-True-Weapons-of-Mass-Destruction

Profilbildet til ReXoR
Medlem
6 år 5 måneder siden

Kjempe bra artikkel Kjetil.
Du som meg, og mange andre vet om farene med vaksiner generelt. Og hva som er i denne vaksinen kan vi bare spekulere i , men helt sikkert lite bra for meg og mine.

Men en sprøyte svært få kjenner til er sprøyten alle får da de er nyfødt,-
det er ikke en vaksine, men en vitaminsprøyte, den gies til alle dersom ikke foreldrene motsetter seg dette.
Før navle strengen er kuttet og spedbarnet har havnet på mors bryst har denne vitamin sprøyten blitt godt plantet i låret på nurket.

Sprøyten innholder K-vitamin som er viktig for koagulering, men det er ikke det eneste den inneholder. :

fra felleskatalogen: Konakion Novum
T INJEKSJONSVÆSKE, oppløsning 10 mg/ml: 1 ml inneh.: Phytomenadion. 10 mg, acid. glycochol. 54,6 mg, lecithin. 75,6 mg, natr. hydroxid. ca. 4,8 mg, acid. hydrochlorid. 25% ca. 0,1 mg, aqua ad iniect. ad 1 ml.

oversettelse:

-Phytomenadion = Vit K
-Acid Glycochol =Aminoeddiksyre
-Lecithin = Naturmiddel
-Natr. hydroxid = Kaustisk soda/Lut
-Acid. hydrochlorid = Saltsyre
-Aqua ad iniect = Kan det bety «vann til injeksjon»? Får dårlig med nyttige treff.

—det skulle bare mangle at de injiserte nyfødte med plumbo!!!!

Så godt som ingen foreldre blir fortalt om denne sprøyten da den har blitt like naturlig å bruke ved fødsel som epidural. At den tilsynelatende har en sterk tilknytning til lekumi og andre skummle blod forstyrrelser er mindre vikig å informere om.

Men sannheten er at den er 100% unødvendig, foruten der mor er satt på større doser blodfortynnede, blodfortynnede er k vitamin antagonister, forutenen disse tilfellene finnes det ikke noe belegg for å gi denne sprøyta til fullbårne unger….mulig i noen tilfeller av leversvikt hos mor, men dog, et latterlif eksempel på tull og tøv i helsevesenet atter en gang…..den er også tilsatt div konserveringsmidler det ikke finnes belegg for at hører hjemme…  Les mer »

Profilbildet til Falcon
Medlem
1 år 11 måneder siden
Profilbildet til millicent
Medlem
6 år 5 måneder siden

Det meste her på nyhetsspeilet kan karakteriseres som
uskyldig moro, men dette er å gå over streken.
Dere som forfekter slike påstander om vaksine, bør være
klar over at dere da er medskyldige i mange lidelser.
Å påstå at influensa skyldes feil ph verdi, ikke virus er
ærlig talt sludder. Når sludderet faktisk dreper barn , slutter
det å være morsomt. Polio og vannkopper er nå på vei tilbake.
Var nesten utryddet i vesten, men takket være foreldre som
som ikke vaksinerer barna sine er det dukket opp igjen.
Vi har lav barnedødelighet her i landet. Vaksiner hjelper til med å
holde den lav.

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
6 år 5 måneder siden

Millicent

Jeg anbefaler deg å undersøke litt nærmere rundt vaksiner. Om du tror det er vaksinene som er årsak til lav barnedødelighet og fravær av enkelte sykdommer vil du ved litt grundigere undersøkelse få deg en god overraskelse. Lykke til:)

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 5 måneder siden

Djevelskapen er kommet ubehagelig nær nå, og det eneste riktige er å kutte ut enhver tillit til myndigheter og media. (Nyhetsspeilet er et unntak – leser man Nyhetsspeilet får man info som tvinger en til å tenke selv).

Planene om unødig massevaksinasjon i Norge betyr at nå må vi selv ta valget, på vegne av oss selv og våre aller mest kjære:

Alternativ 1: UNNGÅ vaksine, og risikere å få svineinfluensa. Hvis vi skulle bli smittet med svineinfluensa, så kan vi risikere å måtte være hjemme fra jobben/skolen et par dager, få styrket immunforsvaret og bli immune mot senere angrep av svineinfluensa.

Alternativ 2: Blindt adlyde media/myndigheter i blind tillit til at vaksineserumet (som er helt nytt, med ukjent innhold, og ukjente virkninger) vil beskytte oss mot alternativ 1.

Valg av alternativ 2 vil gi en ukjent men sannsynligvis svært høy risiko for genskader, senskader, invaliditet, død og pandemispredning fra våre egne mottatte virus – virus injiseres/spres som kjent via vaksinesprøyter (dette vil bli pandemi på ordentlig, skapt av vaksinen, ikke sandkasse-«pandemi» som nå, skapt i en PC hos WHO fordi det stod nedfelt i noen hemmelige WHO/NWO-instrukser).

Sannelig om jeg vet hva jeg skal velge for meg selv og barna mine – jeg er jo så glad i dem og vil dem jo det aller beste.

Jeg tror sannelig jeg står overfor MITT LIVS VALG. Velger jeg feil – antar jeg det vil bli slutt på det gode liv (sic).

Jeg får bruke sommeren til å tenke over saken…det eneste som betyr noe er jo at jeg velger riktig til slutt…

Lykke til med DITT LIVS vaksine-valg !!

Profilbildet til TruthHunter
Medlem
6 år 5 måneder siden

til Hans Gaarder: Slik du fremviser alternativene. Trenger du virkelig en hel sommer på å bestemme deg? Jeg hadde brukt 1 sekund jeg. Å bli hjemme fra skolen eller jobb 4-5 dager med influensa eller sprøyte i seg risiko-vaksine? Dette kaller jeg ikke noe livs valg. Dette valget er lettere enn å velge mellom Norvegia eller Jarlsberg!:) å det vet du!

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 5 måneder siden

Til TruthHunter: Du har så rett, så rett, naturligvis, og valget er forlengst gjort. Den tvilende-ironiske stilen var valgt som et retorisk håndgrep for å bevisstgjøre – at det faktisk dreier seg om et valg. Se deg rundt og du vil se store horder av uopplyste personer som sluker det som media og myndigheter serverer med hud og hår. Denne gruppen begynner nå å leve mer utsatt, for ikke å si farlig, hvis de ikke snart blir bevisstgjort at det er visse valg de selv måtte foreta. Hvor langt fremskreden er masse-psykosen om å la seg injisere med sprøyter levert av Rockefellernes Rottegiftinstitutt (Folkehelseinstituttet) «fordi det føles tryggest» ?

En historisk parallell som faktisk er mye mer relevant enn det kan virke ved første øyekast er det som skjedde med hundretusenvis av sivile i Europa under andre verdenskrig. En dag fikk de en innkalling fra MYNDIGHETENE om å møte på jernbanestasjonen og ha med seg mat og klær for noen dagers opphold utenfor hjemmet.

Det kan snart bli tid for en ny runde fryktelig etterpåklokskap her på berget (med vaksinesvindelen tidfestet til høsten)… Tilbake til krigen: Spørsmålet er hvorfor ikke flere fattet ugler i mosen over det faktum at DE BLE IKKE BEDT OM Å TA MED PENGER TIL TOGBILLETTEN. Hvis «myndighetene» betalte togbilletten burde dette ha vært tolket som et forvarsel om ugler i mosen, og VALGET burde ha vært IKKE å møte opp på togstasjonen i det hele tatt (heller å løpe og gjemme seg i skogen eller ta toget langt ut på landet eller whatever). Det var svært så som fattet valget om å droppe fremmøte; de ville jo ikke «trosse myndighetene» (de var sikkert – som vi – lært opp til å tro at myndighetene hadde sitt beste for øye). Hvor høy ble andelen av Auschwitz-unnalurere ? Under…  Les mer »

Profilbildet til zero
Medlem
6 år 2 måneder siden

Helsedirektoratet har anskaffet sprøyter og kanyler til bruk for massevaksinasjon i forbindelse med Influensa A (H1N1). Varene er lagret i Moss, totalvolum i lager ca 700 europaller.Disse varene skal fordeles til angitte leveringsadresser i 431 kommuner, 15 bydeler i Oslo samt inntil 140 sykehus (maksimalt 586 leveringspunkter totalt).Varene må være ferdig distribuert innen 16. oktober 2009.
CPV: 60161000.

http://www.doffin.no/search/show/search_view.aspx?ID=SEP132391

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 5 måneder siden

Avgifting er en super måte å hjelpe kroppen fikse dette selv. Dr Shery Rogers «Detoxify or Die» er en godt utgangspunkt for dette.
Sherry Rogers skriver i begynnelsen av boka:
«If you are serious about healing, then brace yourself for a crash course in curing whatever ails you. I’ll take you step-by-step through the most important paradigm shift of your life…the secret is in getting your body so chemically unloaded and nutrient primed, that it heals itself.»

Utdrag finnes her:
http://www.nusauna.ca/pdf/detoxify_or_die.pdf

Og her er en tråd som drøfter avgiftning:
Anti-Candida, Inflammation, Heavy Metals Detox and Diet
http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=10573.0

SOTT Special Report: The Flu Threat
http://www.sott.net/articles/show/183332-SOTT-Special-Report-The-Flu-Threat

Profilbildet til TruthHunter
Medlem
6 år 5 måneder siden

til Hans Gaarder: Der er jeg enig. At jeg tok tak i denne informasjonen som fantes på internett startet med 9/11 konspirasjonene. Jeg trodde overhodet ikke på dette og var en Bush-vennlig person. Nettopp fordi i min verden fantes det farlig terrorister og disse måtte drepes. Så når jeg ble ett «bevisst» menneske, da snudde jeg tvert om og ble anti-USA, anti-Israel, anti-YouNameIt. Det er liksom så mye i dagens samfunn å være sterkt imot fant jeg ut etterhvert! Hadde jeg ikke blitt bevisst på all infoen på nettet ville jeg garantert sprøyta i meg alt av vaksiner jeg ble tilbudt fordi man tror at myndighetene vil deg godt. Det er mulig lokale myndigheter vil deg godt. Men Norge er idag ikke et demokrati lenger. Vi er et copyandpaste samfunn. Blir ting godtatt i EU og USA så er det jo sikkert bra for oss også tenker myndighetene her i Norge å godtar lover og direktiver uten særlig kritiske undersøkelser. Det ligger på en måte i mennesket natur, hvertfall Nordmenns at har man gitt noen tillit, så spør man ikke kritiske spørsmål og undersøker noe særlig. Man tar imot og gjør som personen vil eller sier fordi man stoler på den. Derfor er menneske sårbart som individer og gruppe. Vi gjør i dagens samfunn nesten ingenting selv lenger, det begynner og snart inkluderer tenking også. Vi tenker at samfunnet fikser det for oss. Når samfunnet tenker for deg. Da har det godt for langt. Slik det har nå.
Det som hadde vært morsomt rundt denne vaksinehøsten som kommer. Det er å spurt direkte til politikere, altså de som styrer høyt oppe i systemet om de vil ta denne vaksinen selv på direkte TV for å vise folket at dette er trygt. Se for deg Stoltenberg sprøyte i seg svineinfluensa vaksine direkte…  Les mer »

Profilbildet til Stellasteg
Medlem
6 år 5 måneder siden

Løgnen er bevart i 150 år på tross av at vaksiner:
– er uvirksom som beskyttelse mot sykdommer.
– kan fremkalle sykdommer de skulle beskytte oss mot.
– kan overføre sykdommen selv om de ikke er syke.
– kan gjøre mennesker mere mottakelige ovenfor sykdommen

Forebygger vaksiner sykdommer – eller utvikler de dem?

Historien om vaksinering.
I 1905 døde 10% av befolkningen på Filippinene på grunn av kopper. Etter et massivt vaksinasjons-program døde 25% av befolkningen som nå var vaksinert. Allikevel økte vaksineringen for hele folket. I 1918 døde 54% hvor 95% var vaksinert. Hovedstaden Manila, hvor alle var vaksinert og re-vaksinert ble hardest rammet med 65% døde.

På øya Mindanao i nærheten nektet folket å la seg vaksinere. 11 % døde. På tross av dette beviset, fortsatte koppervaksineringen, og i 1966 iverksatte WHO en verdenskampanje som skulle vare i 10 år, men som måtte oppgis fordi vaksinen viste seg å være uvirksom.

Vaksiner mot tuberkulose og stivkrampe er unødvendig fordi man aldri kan bli immun ovenfor disse sykdommer.

Meslinger, hvor 90% av kvinner er naturlig beskyttet mot, og hvor risikoen for smitte er begrenset til de første 3 mndr. av en graviditet. Allikevel vaksineres det.

Difteritt, som kun 7% av barna ble smittet under de største epidemier. Allikevel vaksineres og revaksineres befolkningen.

Influensa og leverbetennelse, hvor vira blir resistente for vaksinens antistoffer. Disse to vaksiner er totalt unyttige og er meget farlige.

Den beste immunitet er vår egen naturlige immunitet. Den finnes normalt hos 80-90% av alle barn under 15. Barnesykdommer er ofte kroppens egen mekanisme til å kvitte seg med giftstoffer. Å vaksinere mot barnesykdommer ødelegger kroppens egen forsvarsmekanisme. Å vaksinere er å erstatte kroppens eget naturlige immunsystem. Det forekommer utallige vaksinasjonsskader, som spenner fra mindre problemer til allergiske, nevrologiske, til spedbarns plutselige død.

Skaden kan vise seg øyeblikkelig, eller etter flere måneder eller år. De kan være av kort eller lang…  Les mer »

Profilbildet til Vemmelig
Medlem
6 år 4 måneder siden
Profilbildet til ringo
Medlem
6 år 4 måneder siden

Nei !!

Profilbildet til ringo
Medlem
6 år 4 måneder siden

Vi er allerede åndelig lobotomert av denne industrien,
og bevisstheten redusert til små lysglimt.

Blir dette den siste olje??

http://www.bt.no/innenriks/article873936.ece
Better keep your children out of school to avoid these toxic mercury based poisonous vaccines that once in the system, unendingly destroy brain cells.

Government Readies Schools as Mass Vaccination Clinics

Nationwide vaccination programs expected to be instituted this fall following WHO declaration of swine flu pandemic status
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Wednesday, June 17, 2009
The government is telling schools across the country to prepare to be used as clinics for mass vaccination programs set to be instituted later this year, according to an Associated Press report.
http://www.prisonplanet.com/government-readies-schools-as-mass-vaccination-clinics.html

Profilbildet til ringo
Medlem
6 år 4 måneder siden

På Norsk,,Lettere å holde barna ut av skolen for å unngå disse giftig kvikksølv basert giftig vaksiner som en gang i systemet, unendingly ødelegge hjernens celler.

Regjeringen Readies Skoler som Mass Tannhelse Klinikker

Landsdekkende vaksinasjon programmene forventes å bli anlegges denne høsten følgende WHO erklæring av svin influensa pandemic status
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Onsdag 17 juni 2009
Regjeringen sier at skoler over hele landet for å forberede seg til å bli brukt som klinikker for masse vaksinasjon programmer sett skal anlegges senere i år, ifølge en Associated Press rapporten.

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 4 måneder siden

Jeg finner det underlig at det skal gjennomføres en massevaksinering i forbindelse med den såkalte svineinfluensaen. Det virker lite gjennomtenkt og noe overilt. Jeg vil derfor tenke meg meget grundig om før jeg tar denne vaksinen, eller lar sønnen min få den, men nok om det.

Jeg finner det også underlig at så mange synes å mene, når vaksiner diskuteres, at myndigheten ikke vil det beste for sine innbyggere. Ja, noen later til og med å tro at myndighetene bevisst går inn for å påføre skade.

Jeg tror ikke det er tilfellet.

At Legemiddelindustrien er en kynisk bransje med profittmaksimering som mantra er det liten tvil om, de har jo aksjonærer de som de fleste andre selskaper. Men å tro at Legemiddelindustrien bevisst går inn for å skade populasjoner er å dra det vel langt. Riktignok finnes det rystende historier om medikamenter som aldri burde vært godkjent for salg og hvilke lideleser disse har påført mennesker, men disse er i forvinnende mindretall når man legger hele industriens omfang til grunn, som jo er ENORM.

Så er det andre igjen som synes å mene at legemidler/vaksiner er «elitens» eller «They’s» hemmelige våpen for å kontrollere/dominere/desimere menneskeheten. Da er vi over i det reneste konspiratoriske babbel, etter min mening. Eliten har alltid hatt, har og vil også i fremtiden ha verdensherredømme, enten vi liker det eller ikke. Det er jo vitterlig derfor de kalles eliten (hvem som til enhver tid utgjør eliten er imidlertid dynamsik og i stadig endring).

Jeg synes forfatteren, Kjetil Dreyer, reiser en interessant og relevant debatt, men jeg reagerer på det ensidige negative fokuset på vaksiner i artikkelen og den tendensiøse kildebruken som utelukkende synes å støtte forfatterens syn. At det finnes et overveldende kildemateriale som viser vaksiners positive effekter synes forfatteren ikke å ha fått med seg, men det får så være.

Det…  Les mer »

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 4 måneder siden

NWO-kreftene har sterkest grep på USA og UK. Norge er i mye mindre grad i NWO-folden, men norske politikere (særlig Stoltenberg og Støre) følger tradisjonen med å være USAs lydigste pudler, selv om det kommer til en ufattelig plan om å forgifte egne borgere i stor skala. (Så får noen hver vurdere om Stoltenberg, Støre og helse-Hanssen fortjener noen form for tilgivelse eller simpelthen å bli stemt ut ved kommende valg).

Legg forøvrig merke til de sinnsykt få enhetene i kommando-linjen som er blitt aktivert for at nordmenn nå har fått vite at alle skal vaksineres ti høsten:
Nivå 1: WHO – konstaterte «pandemi» 11. juni, selv om dette på ingen måte dreier seg om en pandemi, snarere om et ord som tas i bruk omtrent ut av lufta. (Forøvrig er WHO styrt av NWO, som nå mener business om å bli kvitt flest mulig av oss før 2012). WHO har nå meldt pandemi, fordi de har fått ordre om dette fra sine NWO-overordnede. Det har ikke noe med forhold på kloden å gjøre, men desto mer med å rede grunnen for gjennomføring av svært mørke planer.

Nivå 2: Folkehelseinstituttet (FHI.no). Dette er et tidligere privat institutt som ble opprettet av Rockefellerne (som var og er svært tungt inne i legemiddelindustrien) for å institusjonalisere vaksinering innenfor det offentlige norske helsevesen, med vekt på skoler.

FHI er styrt av Rockefellerne, som jo er en del av NWO, og er følgelig harmonisert med WHO. Sier WHO: Vaksiner alle ! Så hopper FHI lydig og sier «Vi vil prøve å vaksinere alle – vi har allerede utarbeidet en hemmelig plan for formålet, slik dere ba oss om.» Med hvilken rett er vaksine-pusherne i FHI plassert som høyeste medisinske autoritet på området folkehelse i Norge ?! Eg berre spyr.

FHI er nå formelt statlig (og har NB! hemmelige…  Les mer »

Profilbildet til ringo
Medlem
6 år 4 måneder siden

Ja det er sikkert. Dette er alvorlig tema, men myndighetene har seg sel å takke
når folk blir usikre,
dette sett i sammen andre uetiske ting.