Den lille piken i Gaza

446 visninger
4 minutter lesetid
16

Skrevet av Jakob Nilsen

En julefortelling fra 2023

Det var så fryktelig bråkete. Bombene eksploderte, og det begynte å bli mørk. Det var julaften i Gaza.

I gatene, som for det meste var dekket av ødelagte betong fra sprengte hus, gikk en redd liten pike. Hun var kledd i en fillete kjole og på føttene hadde hun altfor store sko. De hadde piken fått overta etter at mammaen døde i et angrep noen uker tidligere.

Flyene kom ikke lenger så ofte som de hadde gjort da konflikten startet for snart tre måneder siden. Men lasten de slapp over byen fikk den fortsatt til riste, og bygningene som ble rammet ble omgjort til hauger av stein og grus. Den tette røyken som fulgte satte seg i lungene og skapte en stygg hoste blant de som var igjen i området og som ikke var døde eller hadde flyktet.

Mens piken langsomt beveget seg framover tenkte hun på det pappaen hadde sagt om at kirken ville bli spart for det ødeleggende sprengstoffet som ble sluppet fra de støyende stålmonstrene under himmelen.

Men han tok feil, da hun kom til stedet der kirken var bygget, oppdaget hun at den var like destruert som de andre bygningene rett i nærheten.

Hun kjente at tårene presset på for hun hadde alltid likt seg så godt i den lille kirken som hun og de andre unge besøkte hver julaften. Da fikk de høre om det lille barnet som kom for å redde dem. Det siste passet godt nå for mange, også venner og slektninger, var døde, hadde mistet lemmene sine eller var skadet på en annen måte. Så trist det var.

I starten av konflikten hadde de hatt strøm og da så de på tv lederne som var ansvarlig for angrepet på dem. Disse lederne fortalte at de var blitt angrepet først, så de slo tilbake for å forsvare seg. Pappaen hennes kalte dem djevler. Hvem kunne være sikker på at de som begynte virkelig var det de sa de var? Kunne det ikke til og med være en provokasjon?

Nøden er så nær oss alle, foto her.

Pappaen stod der med knyttede never og var så sint som hun aldri hadde sett ham tidligere. Hun hadde blitt redd, men ikke så redd som da hun hørte den skarpe og voldsomme lyden fra flyene. Det fikk det til å gå kaldt ned over ryggen hennes og magen ble som et stort hull. Lyden når bombene traff var fryktelig og var så høy at ørene pep flere timer i etterkant.

Det var noen som ropte etter henne. Hun snudde på hodet og så flere menn som stod under et av de få takene som fortsatt var på plass. Det virket som om det kunne kollapse når som helst. Mennene virket skumle. Piken skyndte seg videre.

Lenger fram la hun merke til at noe beveget seg inne i mellom ruinene. Det tok litt tid for hun skjønte at det var en katt. Den haltet på det ene beinet og så syk ut. Hun forsøkte å lokke den til seg, men katten forsvant så fort den kunne med sin reduserte gange.

Den var vel blitt menneskesky etter alle eksplosjonene.

Hun hadde ikke spist på flere dager og hadde heller ikke fått vann, for det var stengt av. Pappaen hadde ikke kunnet hjelpe henne, for han lå utslått med høy feber på madrassen i kjelleren der skolen hennes tidligere hadde vært.

Tørsten var gradvis blitt verre og nå rev og slet den i henne, det var som å ha sandpapir i halsen og kreftene forsvant. Hun kjente at hver steg gjorde vondt. Mørket hadde senket seg, og for å kunne se bedre tok hun fram et lite stearinlys og en fyrstikkeske hun hadde i lommen på kjolen. Med skjelvende hender tente hun lyset og holdt det i hendene, og det gjorde dem mindre kalde. Og lyset gjorde at hun kunne se hvor hun skulle sette føttene uten å snuble.

Piken gikk et stykke til, og de utbombede bygningene som ikke var jevnet med jorden framstod som tre i en dyster skog. Planker stakk ut noen steder og virker å være grener. Men til slutt ville ikke beina bære henne, og hun gikk i bakken mellom ruinhauger som bar på lukten av døde kropper og brent inventar. Det var til å bli kvalm av. Og det ble om mulig enda mørkere, selv om stearinlyset ikke hadde slukket. Hun stønnet og lukket øyene. Tårene rant ned over kinnene hennes.

Med ett stod mamma der. Hun kom mot piken med åpne armer og omfavnet henne: «Lytt til meg min kjære jente, så skal jeg fortelle deg historien som du pleide å høre i kirken hver juleaften».

Og mamma fortalte den vakre historien som ble levende for den lille piken, om reisen til Betlehem, fødselen i stallen og de vise mennene som fulgte stjerna og lurte den onde kongen.

Flammen som holdt stand rett ved siden av henne blafret i noen heftige vindkast som kom fra havet utenfor, men den slukket ikke. Også da et kort snøfall meldte sin ankomst holdt lyset stand, for pikens skjelvende hender hindret snøfnuggene å nå fram til veken.

Da så hun at barnet fra mammas fortelling var blitt til voksen skikkelse som stod i lyset og med vennlig røst sa: «Kom, bli med meg. Vi reiser bort herfra til et mye bedre sted. Den lille piken smilte forsiktig og tok ham i hånden. Så var de på vei.»

Da jagerflyene fyrte av enda flere prosjektiler traff de den lille piken, men det var bare kroppen igjen, sjelen var fløyet. Og da soldatene kom var bare deler av den lille kjolen igjen. En av dem innså at den hadde tilhørt et barn, og han tenkte at det var bra det ikke var en hans egne. Litt senere kom han til plassen der kirken var jevnet med jorden, men da reagerte han ikke, for den var bare en av de mange bygningene som hadde blitt truffet. Soldaten la ikke merke til at korset ved alteret fortsatt stod hugget i stein og at de dystre skyene med ett var borte. Hadde han vært mer våken, hadde han sett den lysende stjerna på himmelen og hørt englesang til ære for Gud og fred på jorden for både de onde menneskene og de gode.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3.7 3 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
6 måneder siden

Slik feirer amerikanere Jul’2023 i NY:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Dette trynet ble døpt til satan-jahve verden rund.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Vesten tror at den er smartest og sterkest i verden, men snart vil finne seg dypt nede, utstøtt og foraktet:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Fly-pilot ber en palestinsk passasjer om forlatelse på vegne av hele menneskeheten.
Virker at nordmen er ekskludert fra dem.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Da 99% av norsk populasjon er bioroboter med installert programvare istedenfor levende sjel.
Ingen zombi-tel-avi-sion kan hjernevaske en sjel, men den selv kan velge mørk eller lys side.
Hjerne kan ikke trosse sjelens valg.
Norges sjel ble solgt for olje-$$$.

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Dagsrevyen er i den ypperste eliten av Fake News Media i Norge.Den 2 Juni i år på beste sendetid i Dagsrevyen proklamerer Klima mafiaen i Norge at vi ikke må spise mer enn 0,5 kg kjøtt pr uke pr person på grunn av klimaet! Til alle som ennå lar seg lure- gå i deg selv å ta et oppgjør med hva du tillater å behefte ditt sinn og bevisthet med-det er direkte skadelig å la være å gjøre det !

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Bare vent, rusland og Kina sammen har startet “jodbruksbedrifter” som produserer mel av fluer og pure av flue-egg. Begge land viser veien til hele verden til porten til digital konsentrasjons-leir der hele fangenes rasjon vil bestå av insekter.
Ruseland hadde produksjon av kjemikalier til kjem.trails. USA og Kanada har utviklet siste koronavirus målrettet mot ikke-jewropeere.
Men satanister glemmer om resultater av incest. De selv, som inavlinger, blir første ofre for sin faenskap.

De mest gjerrige, perverse, selvgode
er håndplukket av inferno til nøkkel-maktposisjoner i verden.
Biomassen nede er stupid, gir blaffen, men hvor er litt bedre utdannet middelklasse? NUPInstitusjon for svaksinnede er ikke med i regnskap, men hvor er PST, militære som er pliktet til å passe for nasjonens overlevelse?
Forstår de ikke at judar og US prøver å løse sine finansproblemer ved hjelp av kriger?
Satan krever et hav av blod for å holde hat og hevnlyst gående. Hvorfor tillater pst at idioter på stortinget innvilger penger til subsidiering av kriger i Ukraina og Palestina?
Judar skal høste sitt fra karmabumerang. US er så godt som kaputt, EU sprekker.
Har Morgan druknet hele eliten på Titanic?
Hvorfor sover jetere mens sauer spises opp? Neste tur etter sauer blir jo dem selv… Satan trenger jo blod i all evighet.

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Ja den Sataniske Pedofile Globale Kabalen har ingen grenser for hva den har for planer imot resten av menneskeheten.Men nå er det heldigvis slik at deres planer er i kraftig tidsklemme etter at “The White Hat Military Alliance” har forstyrret og satt tilbake hele deres 16 års plan (8 år med Obama og 8 år med Killary) og at Donald Trump er satt in som Commander In Shief av det Amerikanske Millitæret etter at de lot Cabalen stjele valget i 2020.Det er derfor vi ser panikken bre seg blant den Trump hatende Putofobiske Politiske Overklassen her i Norge og deres Fake News Media.Husk at det er de som har mest å tape som roper høyest! De trodde aldri at Killary skulle tape valget i 2016 og derfor ryddet de ikke vekk alt “gromset” etter seg slik at patriotene med Trump i spissen vet alt om deres forbrytelser-derfor denne panikken blant operatørene i det Globale Kriminelle Syndikatet. Putin sitter på vanvittige avsløringer om hva han og de Russiske styrkene har funnet i Ukraina.I Mars 2022 måtte Victoria Nuland stå skolerett i en Kongresshøring der hinnrømmet at Russland hadde funnet Laboratorer i Ukraina til bruk for Biologisk Krigføring mot menneskeheten (covid 19?) . Savner faktisk her på Nyhetsspeilet mer slik positiv info fra flere da alt nå ser ut til at Cabalen er i ferd med å tape slaget om denne planeten.Vi hadde forlengst vært under total kontroll med all tenkelige slavedrivende forordninger mot oss om de fortsatt satt med all makt!

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Vi skulle veldig gjerne skrevet flere positive artikler innenfor kategorien Samfunn. Det må derimot være basert på reell og sannferdig informasjon slik vi ser det. Dessverre er “The White Hat Military Alliance” noe som er for godt til å være sant ut fra dyptgående informasjonsinnhenting og våre vurderinger.

For mer informasjon om akkurat denne særdeles sofistikerte psykologiske operasjonen spesifikt rettet mot lyskrigere verden over, kabalens eneste trussel, se artikkelen https://www.nyhetsspeilet.no/2023/02/de-falske-lysarbeiderne-som-vi-allikevel-tilber/

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Frank
6 måneder siden

I dag offentligjorde Loretta Preska føderal dommer i The Souther District of New York nye rettsdokumenter fra søksmålet i 2015 da Virgina Giuffre saksøkte Ghislaine Makxwell.Der er blant annet navnet til Bill Clinton.Lucia Osborne Crowley sier til BBC i dag at:”There has been a shift in the legal system and the culture in terms of taking these kind of sexual offenses more seriusly.Hun sier at navnene til nå har vært beskyttet av dommere i løpet av de siste 9 årene.”The Judges are more villing to be transparent and more villing to stand up to wealth and power when it comes to inpunity that they have had for a very long time-and there is more to come!” Jeg og flere sannhetssøkere bør da spørre oss selv- Da dette er i ferd med å rulle opp de verste sexforbrytelsene til til kabalen ,er det da sannsynlig at det kriminelle syndikatet er i ferd med å miste makten,kontrollen og utpressingen av dommere som sitter med slik info?Hvem er det da som har satt dem fri fra denne kontroll? Noen med tilsvarende makt på høyeste plan?Ville vi i det hele tatt fått høre om Epstein saken hvis kabalen ikke hadde hatt en mektig utfordrer? Nei dypstaten går ikke imot sine egne,så dette har sitt utspring fra andre! Hvem andre har makt til å sette dommerstanden og deler av media fri fra dette kontrollslaveriet? Jeg vet ikke om noen.

Borge
Borge
Anonym
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Jeg droppa kjøtt fisk å alt levende for snart 2 år siden fikk ei helse jeg ikke trodde var mulig å oppnå for meg som har passert 60 år!

« Forrige artikkel

Hvorfor er ikke folk forbanna?

Neste artikkel »

Londons babylonske baby Oslo fyller 99 år

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x