/

Hvorfor er ikke folk forbanna?

1K visninger
2 minutter lesetid
17

Her er en påstand: Om den vestlige verden avholdt et OL i ignoranse, så ville folk flest kvalifisere til å være med på sitt lands olympiske lag. 

Skrevet av Herodes Falsk på Falsk.no.

Når et lands regjering, i dette tilfelle Norge, sier fra seg sin suverenitet til en helseorganisasjon hovedsaklig finansiert av en egosentrisk milliardær – og folk ikke reagerer – er det så sinnsykt morsomt at det bikker over i absurd galskap.

Etter hva som skjedde med Verdens Helse Organisasjon i Stortinget her om dagen er det vanskelig å forestille seg noe annet enn at nordmenn alltid er rusa og bare suser rundt uten å få med seg noe som helst.  

Men det er feil. 

Nå vet vi at mange av dem også sitter på Stortinget. 

Og at de fleste andre er for late til å følge med.

Mange, meg inkludert, vil selvfølgelig heller bruke to timer på å spise en kilo ukokte brunsnegler enn å følge en politisk debatt på Stortinget. Men det har konsekvenser.

Vi er i ferd med å gi fra oss vår frihet!

Det neste som vil skje er at myndighetene ønsker å innføre DIGITALE SENTRALBANK PENGER.

Om det skjer kaster jeg hjernen min ut av vinduet og flytter permanent inn under stuebordet sammen med bikkjene mine. Da er det like godt å venne seg til å gå på plass i digitalt bånd.

Hvis folk er villig til å gi fra seg fruktene av sitt arbeide, sin intelligens, talefrihet og grunnlovs-rettigheter – uten å stusse – til en regjering som overhodet ikke bryr seg om landets borgere, da kan jeg ikke annet enn å le. 

Men grunnen til at folk ikke bryr seg er fordi de ikke forstår hva dette er. Når jeg prater med venner av meg som er journalister i norske medier om CBDC så sier de: «Er det sånn krypto, bitcoin eller noe sånt…?» 

MEDIA VIL IKKE INFORMERE DEG! Du må gjøre det selv!  

Digitale sentral penger er det største angrepet på menneskelig frihet i historien.

Tenk å ville gi byråkrater makt OVER ALLES PENGER – som de ikke bare kan konfiskere – men som de også kan PROGRAMMERE og KANSELLERE – om DU ikke gjør som DE sier – og mener det samme som DEM. 

Da blir demokrati bare et fancy ord fra gamledager som autoritære regjeringer vil smykke seg med.

Jeg tror ikke folk er så dumme at de går med på å gi fra seg friheten, men om de ikke forstår hva myndighetene planlegger, kan de ufrivillig gå i fella. Ei mus ser helt klart fella foran seg, men fordi den ikke evner å trekke riktige konklusjoner, fatter den ikke hva som skjer før fella smekker sammen.

Vi får håpe på at ignoranse blir verdt hundre dollar fatet. Da kan vi kanskje overleve ved å borre etter det i hjernene våre.

Er folk virkelig villig til å sette fremtidige generasjoner i bur uten engang stille spørsmål om hvorfor? 

Jeg nekter å tro at vi er så dumme?  Men vær så snill, motbevis det!!!

Menneskelig sett er dette lavmål, men jeg føler det er på tide å kaste mentale bløtkaker i trynet på politikere. Fornuft forstår de dessverre ikke!

Dette er selvsagt bare min mening, men jeg håper du nå skjønner hva jeg mente med  «Om den vestlige verden avholdt et OL i ignoranse, så ville folk flest kvalifisere til å være med på sitt lands olympiske lag.»  

Og dessverre – i denne olympiaden er det ingen ære i å være OL deltaker!

Kilde: Falsk.no av Herodes Falsk

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 10 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
5 måneder siden

NETTAVISEN.NO slettet min kommentar i dag! La inn en kommentar under artikkelen https://www.nettavisen.no/skjold-leir/indre-troms/prinsesse-ingrid-alexandra/131-nye-tilfeller-av-neseblod-blant-soldater-i-prinsessens-leir/s/5-95-1597314#am-comments

Kommentaren lød: “Hvorfor blør plutselig så mange soldater nå neseblod?” https://einarflydal.com/tag/neseblod/

Hvorfor blir ikke det norske folk forbanna!?! Fordi det norske folk er verdens mest naive og den dummeste (les; kunnskapsløse) befolkningen i verden! 

Neste pandemi: Disease X = 5G! DISEASE “X’ IS 5G AND IT WILL DROP PEOPLE IN THE STREETS UNLIKE “COVID”: https://www.bitchute.com/video/kgKsA6JJG98M/

LYKKE TIL!!!

ken
ken
Anonym
5 måneder siden

SANNHETEN er utrolig ubehalig for så mange nå… At de har noe i kroppen som har forringet immunsystemet, og at det faktisk er staten og myndighetene som er ansvarlige hvor enn de måtte befinne seg i verden. De har blitt forgiftet av sine egne, hvilke skulle være pålitelige og ta vare på helse og velvære. MEN DEN GANG EI!: “SKRÄCKFILMEN OM SANNINGEN SOM BARA KOMMER NÄRMARE – NU I AFTONBLADET” https://www.bitchute.com/video/fMPsNgKHsp0/

ken
ken
Anonym
6 måneder siden

Amish-samfunnet i USA fulgte ikke myndighetens Covid-19 råd. Ingen nedstengninger, ingen masker, ingen sosial distansering, ingen vaksiner (les også kommentarfeltet): https://derimot.no/svaert-lav-dodelighet-av-korona-amish-samfunnet-i-usa-fulgte-ikke-myndighetens-covid-19-rad/

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
6 måneder siden

Så begynner folk å bli forbainna. Om man ser i kommentar-feltene på f.eks nettavisen.no ser det ut som folk begynner å tore å uttrykke sin fortvilelse over fremmed-kulturell dominans og ungdoms-kriminell økning med influens av invandrer-elementer.But none dare call it a conspiracy.
WEF-hora Erna som har på agendaen å utrydde norsk kultur og identiet, mener imidlertid at dette er en konsekvens av at AP.- og venstre siden har tatt for lett på ungdoms-kriminalitet men nevner ikke med et ord om;innvandring. Er det ikke latterlig å prøve å følge disse satan-tilbederne og Judas-ikonene. Først bomber de Libya som var korken til masse-flukt og innvandring over Middelhavet. Dernest åpner de dørene for alskens elementer fra ffjerne kulturer som ikke har noe som helst ønske om å tilpasse seg norsk kultur og identitet. Og i woke-tjeneste lar de disse elementene få styre på med kriminaliet og religiøs-fundamentalisme. Og nå skal de innføre sikkert noe totalitære lov-reguleringer for å “bekjempe kriminalitet” aka. Først sponser vi terrorisme-for dernest å strupe befolkningen med å innføre “anti-terror”- lover. Vi knuser også den tradisjonelle religøse tilknytning til den norks kirke, og hiver milliarder etter fremmede religioner, fordi vi er forpliktet gjennom internasjonale lover. Men ingen tør kalle det en konspirasjon.E d rart man blir forbainna, som i kommentar-feltene her:; Gjengkriminalitet, Svenske tilstander | Høyre-tiltak mot gjengkriminalitet og svenske tilstander (nettavisen.no)

Rabita, Islam | Moské får offentlig millionstøtte, men skjuler private donorer (nettavisen.no)

ken
ken
Anonym
6 måneder siden

Det beste med å være konspirasjonsteoretiker er å ikke ha myokarditt, blodpropp, “died suddenly” med mer. En masse mer!

ken
ken
Anonym
6 måneder siden

Et sitat fra en som så noe komme:
«Det vil være, i neste generasjon eller så, en farmakologisk metode for å få folk til å elske sitt slaveri, og produsere diktatur uten tårer, så å si, produsere en slags smertefri konsentrasjonsleir for hele samfunn, slik at folk faktisk vil ha deres friheter tatt fra dem, men vil heller nyte det, fordi de vil bli distrahert fra ethvert ønske om å gjøre opprør ved propaganda eller hjernevasking, eller hjernevask forsterket av farmakologiske metoder. Og dette ser ut til å være den endelige revolusjonen» – Aldous Huxley

ken
ken
Anonym
Svar til  ken
5 måneder siden

“Medical science is making such remarkable progress that soon none of us will be well.” ~ Aldous Huxley

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
6 måneder siden

Det er trist å måtte gi 5 stjerner til dette innlegget. Det er selvfølgelig et bra innlegg, men det er også et alarmerende signal om at vi er iferd med å miste vår suverenitet til de krefter som Lucifer og Satan har tilrettelagt for i laaaang tid.. ALT som vi som er stemplet “konspirasjons-teoretikere”, og lattlerliggjort av almuen og hykler-dissikert av såkalte “Fakta-sjekkere” (for en gjeng med Luciferiske sauer), har vist seg å ikke bare være sant, men nå også virkelighet for oss alle. Det er jo forfriskende med bi-smak at en så elevert stemme som Herodes Falsk har begynt å våkne til hva “virkeligheten” kommer til å presentere i snarlig fremtid om ikke folket begynner å våkne og som Falsk sier; bli forbanna.

For egen del, jeg er pissed og lei og spør meg daglig hvorfor vi ikke ser en mer betydelig oppvåkning og motstand til dette Orwlliske mareritt-regimet vi ser forme seg uten at noen stemmer som Falsk begynner å ytre skepsis og ja tilmed frykt. For om det er noe man bør frykte, så er det hva de har planlagt for oss. Verden styres av griser, og vi har faen meg en skokk blant de folkevalgte her hjemme og. Trist fakta

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
6 måneder siden

Verden styres av inferno via Satans løpegutter som makthavere, finanseiere, og domstoler, politi- og militærstyrker som demmes vaktbikkjer.
Masser gjøres bevisst til disiplinerte lovlydige passive viljeløse sauer på skoler, ved hjelp av zombi-TV, nanochip som sprayes med vaksiner, genmodifisert for, forgiftet luft og vann, stråling fra 5,6,7G antenner og FRYKT som i virkeligjeten er bare et program.

Kanskje hjelper det å friske opp minner om opphav av skandinaviske folk fortalt av svensk professor Sven Lagerbring i bok “Turkish Ancestor of swedish people” der fortelles at Odin og hans folk aser kom til Sverige fra sør.
 Zombi-TV synger “SOV, SOV EVIG”. Det skal sterk kost til for å vekke opp dypt sovende bevisstheter.

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Hei, takk for interesssant innspill. Det er svar som dette som kan åpne for en lang rekke med utveksling av informasjon og bevissthets-fokus som nå blir mer og mer relevant ettersom the Revelation blir mer og mer påtrengende.

Vi kan jo begynne med, hvem er disse Satanistene og Lucifers knehøner. Hvor kommer de fra og hvordan styrer de vårt land. Vi er jo kjent med dem som Khazar-mafiaen, Illuminati, the fake jews aka, kristen-fundamentalistiske Zionister som detroniserer Gaza idag. De er ikke jøder per se, de er et oppkok av Gnostiske kabbalistiske tilnærminger som i sum utgir en Luciferisk plattform= the cabal. https://stateofthenation.co/?p=154777

(Lurer på om vi har noen Adrenachrome avhengige på Stortinget? Støre selv kanskje. Var det derfor Zelenskyj fikk så mange milliarder sist han var her- er det derfor WHO har taket på landet)

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Mer om Satans løpegutter-finansierer og de som faktisk skapte dette økonomiske illusjonsprogrammet gjennom opprettelsen av the FED. Først ved å ta livet av motstanderne som den gang var rikest i verden. Men som “tilfeldigvis” gikk ned med Titanic i 1912 https://rumble.com/v43ncdh-pink-floyd-money-2023-remaster.html

Hvordan har den norske krona vært under kontroll av the FED. Hva med dette illusoriske oljefondet; Det gir jo god grunn til å bli forbainna.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Gunnar Nybakk
6 måneder siden

Nytter lite bare å bli forbanna.
Vi må handle klokt. Vi må ta makt fra satanister-zoonister som har okkupert stortinget, kommuner, pst, politi, propaganga-medier og utdannings-system. De hjernevasket barn og gjør dem til zombier. Det er kriminelt. De fratar levende sjeler fritt valg av sin vei.
Slutt å legitimere satanistenes makt med fremmøte i “valglokaler”.
BOIKOTT valg-uten-valg.
Det blir ikke verre enn digital konsentrasjonsleir med elektronisk halsbånd de håper å ha på oss,
men slippe unna selv. De er idioter når de håper på en bedre sjebne. For satan er de samme søppel som øvrig biomasse.

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 måneder siden

Du har selvfølgelig helt rett. Men å bli forbainna kan ha en forløsende effekt, om du har samlet opp en del uforløst frustrasjon eller annet som krever utløp over tid. Det blir bare mer og mer klart at dette er en reise. En individuell reise ideelt, selv om de vil ha deg fanget i den kollektive-kommunistiske WEF modellen.

Da er det mer enn tidligere nødvendig å ikke holde tilbake det man måtte ha av inspirasjon, motivasjon, kreativitet-individuell say goodbte to the system innspill, eller hva det måtte være som kan reise bevisshtheten i folket. For kun da kan vi få en variert-motivert-happy og oppvåknende bio-masse som er klar til å løsrive seg fra den kontrollerende makt og derers agenda. Kun da kan vi heve oss over dem, og komme til vår egen indre kreative individuelle skaperkraft som i sum kan endre beslutninger tatt av Judas-klikken på Stortinget eller vise veg til en ny virkelighet. VÅR virkelighet. Hvordan du gjør det, er ikke noe facit-svar; jeg har min opplevelse, andre “oppvåknede” har sin. som f.eks denne psykologen og kriminologen som er verdt å lytte til

Derfor er det et privilegium å oppleve denne tiden; kun en selv har ansvar for sin oppvåkning, dermed blir tankene til f.eks https://en.wikipedia.org/wiki/Ayn_Rand og tilmed den program-misforståtte https://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche, som jeg tror var nærmere en spirituell forståelse av “oppvåkning” enn mange av de New Age-kollektivistiske tilnærminger vi har opplevd over 10er av år. I allefall, vi kan ikke opptre som egoistiske nek heller.
Dette krever takt og tone, men det føles godt å bli litt forbainna iblant. På f.eks Erna, en kjent WEF-satanist-tilbeder som i VG idag roper opp om oss “konspirasjons-teoretikere” som trussel mot demo(k)ratiet. Før ville jeg blitt mektig kok forbainna, nå ler jeg bare av hvor stusselig og latterlig hele kjerrnnga er. Hun begynner å vise tendenser til å være elite, om ikke i panikk, så mer og mer gryende totalitær.i toppen.Erna Solberg forsvarer pandemiforslag: – Alvorlige konspirasjonsteorier – VG

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Lynx Veritas
6 måneder siden

Konsentrer Dere om NUET.
Mediter.
SKAP en INDRE VERDEN, som gir Deg kontakt med Ditt Høyere-selv.

ALT går etter PLANEN.

NYT denne TIDEN.

INGEN BEKYMRING,
INGEN FRYKT,
INGEN NEGATIVE TANKER,

ROS, ALLE RUNDT DEG.

LEV AKKURAT NÅ.

GLEM ALT, ALT, SOM HAR VÆRT.

LEV AKKURAT NÅ

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
6 måneder siden

Det er en av flere metoder for å vekke de i dyp-søvn.

Kvitt Dere med all materialistisk avhengighet.

Ikke, ta med mobil, pc, tv etc på soverommet.
Det forhindrer DIN bevissthet i å kunne flyte over i 5D.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Frank
6 måneder siden

https://www.instagram.com/reel/Czw5s_APfKA/igsh=MXNtZmxnNXVpMjNsOQ==

Sjekk maten DU spiser

https://www.instagram.com/reel/C1IWJ-GJFVy/?igsh=ZmxxdmdtM2w2d2U2

Ikke, frykt noe som helst
Husk vi flyter over i 5D
2025 ->. 29 blir tøft

Er du klar for å flyte inn i 5D bevissthet, så spiller det ingen rolle

« Forrige artikkel

Kles- og motegiganten Zara og sionismens sykelige bakevjer

Neste artikkel »

Den lille piken i Gaza

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x