Et kampanjefoto: Kles- og motegiganten Zara tar sats for å lage splittelser, skal man forstå. Og forstår vi rett, skal det bidra til at gazapalestinerne skal bli ytterligere hatet og forfulgt hvis de våger å sette sine ben i den vestlige verden. Det er slik sionistene alltid har jobbet, splittelsen, å sette opp grupperinger mot hverandre. Dette maner kles- og motegiganten Zara opp til, i et billedspråk som ikke er å ta feil av, antagelig har en av deres sionistiske bankmenn funnet opp dette, det lukter rå sionisme lang vei, akkurat som motegigantenes usmakelige kamp mot mannen som sådan, som vi har måtte bevitne i en årrekke. Umiddelbart kan jeg ikke få meg til å tro at eieren Ortega falt for slike billige, nedverdigende poeng, men sionistene gjør det, de får umiddelbar tenning.

Kles- og motegiganten Zara og sionismens sykelige bakevjer

334 visninger
5 minutter lesetid
4
Amanzio Ortega selv, sønn av en jernbanearbeider, idag en ensom mangemilliardær, ble født i 1936. Zara er hans barn. Det ser ut til at han underveis har gått over i sionistenes rekker, solgt sin sjel for jordisk gods, for det som glimrer som sølv og glittrer som gull i sollyset, les mere, her.

For noen dager siden dukket et usmakelig foto opp på internett hvor sentrale personligheter bak den spanske kles- og motegigant Zara hadde tatt et initiativ. Mellom linjene lå sionistenes brennende hat mot palestinerne. Dette ble billedlig uttrykt i en motekampanje som allerede hadde vært i planlegging siden juli 2023 iflg sjefsdesigneren hos Zara, Vanessa Perilmann (se Gravitas’ video 2:50, nederst), i god tid før den 7. oktober 2023.

Noen hos Zara hovedkvarter i New York visste altså allerede i juli hva som skulle skje den 7ende oktober 2023 i Gaza, ser man det. Altså var det ikke noe overraskelsesangrep av Hamas alikevel?

Hvem står bak Zara?

Hovedeier utad er spanjolen Amanzio Ortega: “Inditex startet sin internasjonale ekspansjon i 1988, og i 2001 ble selskapet børsnotert. I dag er Inditex sin tilstedeværelse global, med 5 600 butikker i 82 land, som sysselsetter over 100 000 arbeidere. Massiv innarbeidelse i det kinesiske markedet og økende internettsalg er de to koordinatene for Ortegas nåværende strategi, mens han fortsetter å satse på en omfattende katalog med banebrytende mote til rimelige priser, og ingen kostbare reklamekampanjer.

Fra hovedkvarter Zara, vi merker at sjefsdesigneren Vanessa Perliman, viser en overfladisk kjennskap til bakgrunnene for Israels stygge angrep på Gaza den 7. oktober 2023. Hun snakker i utenatlærte fraser og ikke gjennom egne iakttagelser og/eller kunnskap i sin henvendelse til den palestinske modell Qaher Harhash. Les mere, her.

Ortegas mystiske personlighet tiltrekker seg enorm interesse. Besatt av privatliv har han aldri gitt et presseintervju i sitt liv og unngår å vises offentlig. Et bilde av ham dukket opp for første gang for ti år siden, men media har ennå ikke spilt inn stemmen hans. Først de siste årene har noen detaljer om livet hans dukket opp. Han har ikke noe offisielt kontor, bruker sjelden slips, kler seg i hverdagsklær og liker å vandre rundt på fabrikken og stikke innom kontorene sine for motedesign.

Han holder en sjenert, veldig lav offentlig profil. De som kjenner ham godt, sier at han skyr prangende og eksentrisiteter. Blant hobbyene hans er ridning, biler, seiling, luftfart og maling. En stiftelse som bærer hans navn driver filantropisk virksomhet. Jesús Salgado, biografen hans (Amancio Ortega, From Zero to Zara) beskriver ham som antitesen til en forretningsmann” (ukebladteksten hentet og oversatt, her).

Vi merker oss at han velger å opptre som filantrop, akkurat som Bill Gates. Om ikke sionistene også har makten over hans formue? Med sine mange blekksprutarmer inn akkurat der hvor formuen ligger. Historien er som hentet rett ut av folkefortellingen om pakten med djevelen som åpnet for de uuttømmelige jordiske rikdommer. Men den meget ubehagelige overraskelsen kom da gjelden i sin helhet ble innkrevd ved dødens port. Pantet var den egne sjel og ble innkrevd av långiveren, av Lusifer selv.

Den store motekampanjen høsten 2023

Her aksjoneres det mot kles- og motegiganten Zara på Time Square i New York, se video, tiktok, her.

Å ha forberedt, og siden gå ut med en slik kampanje er megetsigende. Hele Israel-tematikken er så politisert og betent, ikke det minste rart at mange i USA stiller spørsmålet om det ikke snart er på tide å kutte statsstøtten til dette merkelig brutale prosjekt?

Det er ille: Det er så ille at jeg nesten ikke vil tro mine egne øyne. Går dette an? Tror sionistene at de kan oppføre seg så hinsides enhver fornuft, befinnende seg så langt borte fra det de har forårsaket, at de ikke engang begriper rekkevidden av det de har gjort? Jeg tror det. De har alltid oppført seg slik, de lar ikke virkeligheten slippe til.

Våre riks-, regjeringspolitikere og partiledere er til enhver tid klare til å uttale de verste rasistiske ting, hvis det skulle lønne seg for dem, de sto pliktoppfyllende frem i den norske offentligheten med varm støtte for Israels folkemord i Gaza. Men våre oppdaget aldri hvem som var den virkelige terrorist, de interesserer seg ikke engang for det, men lar seg bruke til å hvitvaske Israels terror- og drapshandlinger.

Om det var for glansen, maktens og rikdommens skyld? Det er det ene. Det andre er jeg har aldri støtte på verre offentlige rasistiske utsagn enn i den nåværende israelske regjering, ikke minst den avgåtte, vakre minister Ayeled Shaked og nåværende forsvarsminister Joav Gallant. Det tok sin tid før jeg oppdaget at deres rasistiske utsagn var hentet fra sionistenes hellige bøker, Talmud, hvor rasismen gløder som aldri før, mellom linjene.

Utstillingsfotoet viser en emosjonell realitet som ikke hører hjemme i et sunt voksent menneske. Det er så fordreid at det er lett begripelig hvorfor mange sionister havner i sinnsykdom, det er lett å havne der når det balanseres langs grensene. De ser ikke engang den lidelse de har pådradd millioner andre. Fotoet viser mennesker som lever i en fantasiverden, en boble, avstengt fra livet utenfor.

Palestina-kampanjen ble lansert, helt tydelig skulle den slå inn og forandre en del amerikaneres innstilling til folkemordet i Gaza, for hva kan man ikke gjøre med mote? En aktivist forteller på tiktok, her.

Å ville gjøre butikk ut av en tragedie, er det bare sionistene som klarer å få til og bak pengene skjuler det seg gjerne et par motiver til. Bak fotoet og intitiativet ligger et brennende hat av palestinere, det samme brennende hat som har lagt grunnlaget for det folkemord som nå utspiller seg for våre øyne.

Helt tydelig at Netanyahu har fått frie hender fra FN og verst av alt fra våre egne rikspolitikere, til å gjøre som han vil. Og han lar hatet styre sine handlinger. Men han er ikke alene, bak seg har han en hel israelsk regjeringen som alle hater alt som smaker av palestinere.

Vi forstår at de viktigste i beslutningskjeden, familiene Rockefeller, Rothschild og Wallenberg ikke er nevnt, de ønsker fortsatt å virke i det skjulte.

Fordøm palestinerne, spytt på dem, de er avfall, hat dem

De ønsket med kampanjefotoet å så splid mellom den vestlige amerikanske befolkning og palestineren etter mottoet splitt og hersk, de ønsket å gjøre narr av folk som står oppe i sin verste ulykke noensinne, nettopp en ulykke skapt av sionistene selv. Har sionistene mistet kontakten med det å være mennesker? Har de mistet orienteringen, og lever i sitt eget la-la-land? Jeg tror det.

Vi ser av antallet forskjellige kampanjefoto, at dette har vært en langt større kampanje, initiiert fra hovedkvarteret, enn det enkelte foto som dukket opp som ingenstedsfra. Avbildet var modeller med klesbylter kledd i liksvøp forestillende drepte palestinske barn og babyer fra Gaza foran hovedinngangen, en aktivist forteller mere om dette, her.

Hvoran kan dette ha begynt? Tipper at Amanzio Ortega en gang for lenge siden trengte en større slump penger som en sionistisk bankmann med glede ville låne ham, for derved å få en fot innenfor dørsprekken. Ortega selv har god sjelelig kapital ifra sin egen mor, ifølge det han selv forteller; han skjemte seg som 5-6-åring da moren ikke lenger fikk kreditt hos den lokale kjøpmann.

De prøvde å ro seg i land med bortforklaringer, mens hensikten var helt klar. “Romanticising devastation”; Hør Gravitas’ utmerkede rapport om Zaras kampanje, her.

Skammen over å være fattig kan være den gode kapital som ga Amanzio Ortega orienteringsevne mang en gang, og sørget for handlinger som hjalp andre. Men var det slik at banksionisten kom tilbake og ville ha sine skjerver igjen på sølvfat?

Jeg gjetter, det kan ha vært slik: Og dermed ble Ortegas livsverk, den mektige gigant Zara, dratt ned i kald kjellergjørme, verre enn det svarteste kullstøv. Og der er det sykdom, sjelelig sykdom. Den oppstår når noen havner i en sjelelig bakevje og ikke lar seg korrigere av det virkelige liv.

Som om de var av et gammelt, lite ørkenfolk, fanget i bakevjen og hadde langt frem til nåtiden. Benyamin Netanyahu er en av dem.


I en usensurert, personlig film av evangelisk pastor, Theodore Winston Pike fra 2003, har Pike fått med seg viktige hendelser mellom den israelske stats blodregime og palestinerne, filmen kan sees nederst på siden, her.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
S Vang
S Vang
Anonym
5 måneder siden

SCOTT RITTER: ISRAEL WILL DIE IN CIVIL WAR BEFORE IRAN,TURKEY,HEZBOLLAH,HOUTI DESTROY THEM (SE PÅ YOU TUBE).Ved 13 min og 34 sek ut i denne film sier Scott Ritter om Netanyahu Regimet:”THEY`R DAYS ARE NUMBERED (DERES DAGER ER TALTE) Folkens det er håp- en enorm Geopolitisk omalfalkatring ser nå dagens lys i Midt Østen og ellers i verden.På You Tube finnes flere filmsnutter der Douglas McGregor sier omtrent det samme.

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
5 måneder siden

Uansett! Panikken brer nå om seg blant khazarmafiaen og deres tilhengere samt deler av Fake News Media i Norge for nå går de løs på Madz Gilbert også som har vært til stede i Gaza for å redde liv under vanvittige ekstreme forhold.Se Nettavisen:”Nå er det på tide å pensjonere denne mannen som sannhetsvitne av Maja Sojtaric.

« Forrige artikkel

Krigsforbryter og gangster besøker Norge: Regjeringen betaler villig ut

Neste artikkel »

Hvorfor er ikke folk forbanna?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x