Da Gro Harlem kom på banen… and the good news

3.2K visninger
6 minutter lesetid
7
Fra NRK 18. september 2020: Hvem ringte til GHB og sa at nå måtte hun komme på banen? Hvem begynte å bli redd for at prosjektet Covid19 kanskje kunne synke ned på havets bunn (fra Nrk, her)?

Hvorfor kom du på banen, akkurat nå, Gro Harlem? Var du redd for å tape på oppløpssiden? Hadde pandemien endelig dødd ut?? Raknet det hele? Gikk det dårlig med Covid19, slo det ikke an slik det var forventet, hadde folk flest skjønt for mye? At det var svindel?? Din svindel, Gro Harlem?

Kunne du ikke lenger styre hva folk skulle få vite? Hadde du mistet kontrollen? Nærmet øyeblikket seg hvor den gamle kommunistiske metoden igjen skulle bli tatt i bruk; en kjent medspiller dukket opp foran inngangsdøren med en ladet pistol og antydet at tiden var kommet?

For Covid19 var ditt prosjekt, Gro Harlem. Om dette går dette ad undas, tror du du klarer å holde deg unna dragsuget? Kanskje hadde du kalkulert inn dette, også? Kan det være slutten på din epoke vi ser? Personlig skal jeg ikke ha det minste imot det, slik en råskap og hensynsløshet som du har utvist, det fortjener ingen annen utgang. Hadde jeg kunnet styre, hadde dette skjedd for lengst. Men folk trodde på deg, Gro Harlem, utsendingen fra den århundregamle familie Harlem i Nederland, det var nok noe av årsaken til at det varte og rakk.

Fra avisen Nationen lørdag den 19. september 2020: “Til tross for alle festtaler om åpenhet, argumenteres det stadig kreativt” (se lederen, her)…Vi merker oss at også riksavisene ikke engang kaller en spade en spade. De spør IKKE hvorfor regjeringen lyver, til tross for at det er åpenbart, men beholder høfligheten helt til siste slutt? Tenk det, en regjering som fører sitt folk bak lyset?? De sager flittig på de grener de sitter på, hva kan være motivet for det? Må bevæpnet politi og militære styrker komme ut i gatene før de aller siste begriper hva som er på gang? (om koronaopprøret i VG, her).

Ikke bare VG, som i slike sammenheng er den siste i rekken, når til og med avisen Nationens lederskrivere mener at det nå var nok, nå hadde det gått for langt, da kan vi andre trygt sette oss på sofaen og si “dette var ikke det de hevdet det skulle være”… Hva kunne vel ligge bak, når Statens indre gemakker hadde gjort seg slik flid med å gå bak ryggen på folk for å skjule tingenes egentlige tilstand for befolkningen? 100 års hemmeligholdelse? Ikke det skal hjelpe, engang.

Hvordan står det egentlig til med det verdensomfattende svindelprosjekt, Covid19?

En vesentlig kilde var i hovedsak i år thehighwire.com som gikk på luften i 2016. Matthew Del Bigtree hadde vidmet sitt liv i kampen mot giftig virkende vaksiner sammen med englenderen Andrew Wakefield og har i flere år hatt ukentlige sendinger gjort kjent på Youtube. Dette tok en rask slutt da han hadde fått for mange seere; Youtube sensurerte hele kanalen i oppdrag av miljøet bak FN og WHO, fjernet alle deres konti og dermed alle tidligere sendinger. For meg var dette en bekreftelse på den store betydning av Del Bigtrees engasjement. Og han hadde rett: Den eneste måten å kvele dette gigantiske løgnprosjekt, var allmenn informasjon. For vi vanlige folk ville ikke gripe til de samme nedverdigende metoder som de hadde gjort, derfor skulle vi alle gjøre dette kjent. Fortelle dette til naboer, venner og hele slekten, til alle dem som bare har NRK som kilde, som bare leser de alarmerende overskriftene i riksavisene…fortell dem alle at dette var løgn:

Er ikke Georg Soros’ mange rare finansieringer i samme båt som Gro Harlems? Vil ikke også Soros mange destruktive initiativ gå med i det store dragsug (her)? Er det ikke her vi må ta grep? Stille de rette til ansvar? Gro Harlem, Erna Solberg, Bent Høie, Bjørn Guldvog, Espen Nakstad og Camilla Stoltenberg?

For Gro Harlem og konsortene hadde skjulte hensikter bak dette og hensiktene var så ille at dette måtte gjøres kjent.

Mitt inntrykk er at Gro Harlem var hensynløs og brutal, ikke til å tro og ikke til å begripe, men slik var det, dessverre. Og når det blir kjent, viden omkring og langt nok, er tegnet dette at skipet deres, Covid19, vil synke i ly av nattemørket.

Ingen kommer til å se det, men alle skal høre surklingen, knirkingen fra dette gigantiske prosjekt som synker ned i det evige, iskalde mørket, dragsuget som drar og havet som suger, stønnene og smertene til alle dem som kjemper fortvilet imot å bli tatt med nedover, men her hjelper ingen redningsvest, ingen redningsplanke lenger, ingen gullpensjon, fordi dette var for stort, byllen hadde sprukket, det stinkende verk fikk komme ut i luften.

Tilslutt var alt borte, alle og hele skipet med, noen hjelpeløse rester fløt omkring på stedet der det hadde skjedd. Bare en svak vind var igjen sammen med et og annet oppgulp fra dypet, så fant havet tilbake til sitt gamle jeg; blankt, duvende, stille og speilende fullmånelyset.

Hvorfor tror jeg det kunne være slik, spør du kanskje?

Dobling av selvmordstelefoner til Kirkens SOS siden mars i forhold til ifjor. Fra Aftenposten, 18. september 2020. En amerikanske lege anslo 4 ukers selvmordsforsøk i USA på størrelse av hele fjorårets (rapport fra 22. mai 2020, Dr. Mike deBoisblanc, her). Var dette unødvendige sosiale katastrofer, direkte forårsaket av helsemyndighetene (hør hva Saka Maljicaj forteller til VG søndag 20.9.2020, her)? Hvis disse virkelig var unødvendige, står ikke de som bestemte seg for å gjennomføre dette mot bedre vitende, personlig ansvarlige? Ligger deres bedre vitende, alle sannferdige opplysninger, nå bak lås og slå, for dem trygget av hemmelighold i 100 år?? Om det kan være lover som beskytter våre helsemyndigheter selv om de åpenbart har mistet både sans og samling? Ja, det må vi finne ut av.

Hvorfor tror jeg prosjektet NWO kan være iferd med å synke? Svaret er ganske enkelt: For kanskje er rottene iferd med å hoppe overbord, hvis det er tilfelle er det et sikkert tegn: Rotter hopper bare overbord hvis skipet synker, for det var der de bodde, så de vet med en gang når det begynner å synke; de hater kaldt vann, de fordrar ikke å måtte svømme, men de vil ikke under noen omstendigheter bli med skipet ned.

Ledere i den offisielle medisinske sektor i US hopper av, kan det være tilfeldig? Se report Jeffrey Jaxen, 1:52:30 (08:45-0:12:40), her.

Still de rette til ansvar: For det har skjedd mange ulykksalige ting i kjølvannet av dette. Mange døde i operasjonskøer fordi sykehusenen ble stengt ned. Mange gamle døde tilsynelatende av koronaviruset fordi de måtte få høye dødstall i statistikkene. I virkeligheten døde de av sult og tørst, av ensomhet og/eller annen “palliativ” dødshjelp. De utallige selvmord: Mange mistet sitt arbeide og sitt fotfeste i tilværelsen, fordi de trodde på helsemyndighetene. Men vi skal ikke glemme at hvis myndighetene løy mot bedre vitende, kan de stilles til ansvar for sine handlinger: Gro Harlem, Erna Solberg, Bent Høie, Bjørn Guldvog, Espen Nakstad og Camilla Stoltenberg.

Thehighwire meddelte følgende: Ledere hopper av. Kan det være tilfeldig? Kanskje var dette bare krusninger på overflaten, mens det kokte litt lenger nede? Kaiser Health News USA skriver at minst 49 lokale og state offisielle helseledere hadde sagt opp, hadde gått i pensjon eller hadde blitt sparket siden april 2020, listen hadde øket med flere enn 20 folk siden de begynte tellingen i juni måned, to (‘chief of staff og deputy chief of staff’) sa opp sitt arbeide ved CDC (11 000 ansatte), HHS CIO (79500 ansatte) sa opp pga uenighet om Covid19 rapporteringskrav. Han var den tredje CIO på to år og hadde vært der i 16 måneder. Se report Jeffrey Jaxen, Highwire, produsert for den 3dje september 2020, -1:52:30 (08:45-0:12:40), her.


Lenker: Toppfoto, her, GHB, fra Nrk, her, “Til tross for alle festtaler om åpenhet, argumenteres det stadig kreativt”, her, Soros destruktive initiativ, her, om selvmord, Dr. Mike deBoisblanc, her, les den rystende historie Saka Maljicaj forteller til VG søndag 20.9.2020, her, om koronaopprøret i VG, her, hør report Jeffrey Jaxen, TheHighWire, om ledende folk som hopper av, produsert for den 3dje september 2020, -1:52:30 (0:8:45-0:12:40), her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Pander Ander
Pander Ander
Anonym
3 år siden

Nå er det sannelig på tide at du tar fart for å hoppe over bord selv! Mer usmakelig selvoppkast skal du lete lenge etter. Skriveteknikk som en barneskoleelev. Like opplyst som en som en fordrukken hjemløs. Kom deg ut av ekkokammeret ditt som tydelig har skiftet fullstendig tone i all gjenklang.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Pander Ander
3 år siden

Pander Ander – skal man foreta en relativt objektiv vurdering av innholdet i hva Sven-Inge formidler kontra ditt, kan man nesten ikke annet enn le. Barneskoleelev, da du??:-)

Vil du se GHB fullstendig pulverisert og med et karakterdrap av de sjeldne, har du dokumentasjon med Stortingsmeldinger her:
https://resett.no/2019/08/03/apent-brev-til-min-nabo-og-kollega-gro-harlem-brundtland/

Mulig Sven-Inge uten at jeg snakker for hans regning har oppdaget fjellvettregelen; “Det er aldri for sent å snu”. Noen evner faktisk den øvelsen. Siden du virker savne ekkokammeret som ikke pirker borti dine illusjoner, vil jeg formode karaktertrekk som ryggrad, integritet, ærlighet, redelighet, etc. ikke ligger ved din person.

Forsøkte stemme innlegget etter 432Hz da det er full harmoni, imidlertid vil jeg tro det indre kaos justert etter 440Hz du opererer under, skapte stortomme-stemning i ekkokammeret ditt. For noen er det meget luftig på toppene, som gir gjenklang et surround-anlegg verdig.

Sven-Inge; Innkasserte Tybring-Gjedde livsforsikringen sin ved nominere Donald til fredsprisen? Wara og kona er jo frimurere med djevelens advokat Elden som også er medlem i mafia-organisasjonen. Vitne mot de som kontrollerer systemet bruker som regel medføre “ulykker”. Mulig Gjedde er medlem også for alt jeg vet. Synes timing var påfallende.

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Gjedda snudde fort Mrsixx, nå stemmer han for å rote Norge inn i militær samarbeid, med EU. altså gå inn i militær samarbeid med Tyskland tidligere Nazister og okkupanter av Norge, nå en samling av kommunister, satanister og Nazister EU, Jeg tror de fleste politikere som skal inn i Norsk regjering må sverge på å støtte fremmede mørke makter. og de får hver sin rolle å spille for galleriet (folket). penge strømmen av Norske skattepenger ut av Norge er jo et helt klart tegn på korrupsjon, støtte til terrorister, osv, angrep på andre frie land som Libya, tyder jo sterkt på at, menneskeliv og menneske rettigheter er fullstendig fraværende, i regjeringskretser, Breivik overga seg og ble dømt, men de som ga ordre til bombing av sivilbefolkningen i Libya, Ca 150 000 drepte og nå et land i kaos, med slavemarked, disse har ikke engang blitt avhørt av ordensmakten og straffet, ingen er så høyt på strå at de kan tillate seg massedrap, med Norske skattekroner. Noe er forferdelig galt i dette landet. og under overflaten er det alt annet en demokrati og folkets vilje som gjelder. Nå driver de med proxy krig i Syria også et fritt land, og sender sine leiesoldat/ terrorister fra røveriforsøket i Syria, på NAV og belønner dem med Norske pass og skattekroner. for dårlig utført terrorisme i Syria. Hvorfor skal Norge som iflg grunnloven er et fritt og udelelig rike bassert på kristne verdier, gang på gang begå forbrytelser mot menneskeheten, og slippe unna ? gang på gang ? hvorfor skal Norske militære komme hjem fra Afghanistan i kister, pga en krig som går ut på å opprettholde opiums produksjon i andre enden av verden ? noe som igjen fører til at Nordmenn dør av denne giften.

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Pander Ander
3 år siden

Er du fyllesjuk i dag pander ?, det virker som det er noe som plager deg ? iflg dine skriverier her inne, Har du noen kommentar til reportasjen her ?

Ørnar Bjørnssønn
Ørnar Bjørnssønn
Abonnent
3 år siden

Verden er et snurrende galehus i verdensrommet,og er man ikke gal allerede,så er det bare snakk om tid.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
3 år siden

Sven Inge – siden smurfen lever i sin desillusjonerte verden hvor fem og to er ni, kan man demonstrere for han muligheten ved lytte til dem man vet er kontrollert opposisjon og skille klinten ut fra hveten. Antar du husker jeg har advart mot lokalt tyranny samt farene forbundet omkring dette. Kort forklart at globalismen har kun et formål; stenge grensene. Helt ned til nabolag.

Her forteller Jordan Peterson, som vi vet er en av satanistenes mørkemenn, om forbindelsen mellom sykdom og lokalt tyranny. Den er relativt kort (rett under 6m) og forklaringen begynner ved 1m20s.

IN YOUR FACE smurfen… Du må ha et lite personlig helvete debattere noen som er deg intellektuelt overlengen. Hvor dine illusjoner pulveriseres, gang etter gang:-) Mulig dette er del av straffen din fra Yahweh da du har sveket Han. Frimurerjævel.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Frykten er deres våpen,men det kan også være vårt våpen,den terroren de bruker mot oss kan enkelt snus,Lag en plakat,her er stengt grunnet corona,klistre den opp på veggen hos et fascistkontor nær deg.

« Forrige artikkel

Dr. Heiko Schöning i Berlin: “Nei til løgn, ja til sannhet”.

Neste artikkel »

Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x