Advokat Rocco Galati, kjent for å ha vunnet frem med store rettsaker mot den kanadiske stat, foto hentet her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=f4k91beRAAc&feature=emb_logo

Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.

1.5K visninger
2 minutter lesetid
9

Beskyttende forholdsregler mot koronavirus var verken medisinsk begrunnet, vitenskapelige eller beskyttende.

NRK melder 21. september 2020: APs Raymond Johansen i Oslo Byråd innfører forbud mot private samlinger på flere enn 10 personer… hadde han en vitenskapelig medisinsk begrunnelser for det, eller var det venstre-ekstrem kvasivitenskap?

(toppfoto, her, søksmålsdokumentet til nedlasting, her).

Pandemien var falsk, tiltakene var bygd på bedrag, designet og implementert for upassende og skjulte formål, på oppdrag fra WHO, kontrollert og ledet av en milliardær, en oligark, heter det i påstanden i søksmålet. Saksøkerne oppgir at langt flere mennesker har dødd som et resultat av forholdsreglene enn av pandemien selv.


Søksmålet ble levert den 6. juli ved Ontario Superior Court of Justice i Toronto av den Ontario-baserte Vaccine Choice Canada (her) og syv personer. Den rettslige handlingen er en utfordring under Canadas charter om rettigheter og friheter mot landets pandemiske tiltak, inkludert obligatoriske ansiktsmasker, nedleggelse av virksomheter i næringslivet og håndheving av fysisk distansering.

Fra avisen CBC news: Søksmål mot den kandiske stat, statsminister Trudeau, Torontos regjering , Mayor av Toronto, Chief medical officer Theresa Tam, forskjellige off. helsemyndigheter, men også CBC-presse og fjernsyn for å ha villedet befolkningen (her).

Saksøkerne saksøker regjeringene i Canada og Ontario, Toronto by, seniorpolitikere, en rekke lokale helsemyndigheter i Ontario, helsemyndigheter og CBC for deres svar på pandemien. I søksmålet heter det at nedleggelsen av virksomheter for å forhindre spredning av viruset var “ekstreme, uberettiget og unødvendige”.

Selvisolasjonstiltak pålagt enkeltpersoner var “uvitenskapelige, ikke medisinsk basert og heller ikke bevist nødvendige” og at obligatorisk bruk av ansiktmasker i offentlige rom resulterte i “fysisk og psykisk skade.” Søksmålet hevder at tiltakene bryter med seksjon 2 (foreningsrett), 7 (liv, frihet og sikkerhet for personen), 8 (ulovlig ransaking og beslag), 9 (vilkårlig forvaring av håndhevelsesoffiserer) og 15 (likhet før og under loven) i charteret.

Vaccine Choice Canada beskriver seg selv som en vakthund hvis mandat er “å styrke familier til å ta frivillig, informert og gjennomtenkte beslutninger om vaksinering,” men folkehelsemyndighetene har kritisert gruppen for å spre falsk eller villedende informasjon om vaksiner og vaksinering (tekst fra CBC, oversatt av undertegnede, hentet her).

Intervjuer med advokat Rocco Galati, med Ezra Levant i Rebel News, her, Press For Truth, her, med House Rajie, her, med Sacha Stone og Ted Kuntz, her.


artikkel-forfatter

Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter?

Fra dansk straffelov § 114, om det ikke finnes lignende formuleringer i den norske? For heller ikke myndighetene kan gjøre hva de vil.

For forårsaking av unødvendige dødsfall ved utsetting av livsnødvendige operasjoner selv om sykehusene sto tomme, for alle selvmordene som skjedde pga unødvendig selvisolasjon og unødvendig spredning av frykt?

For gamle og invalide menneskers død av ensomhet pga unødvendig isolasjon, for forårsaking av “palliative dødshjelp” av eldre på institusjoner, alt basert på kvasi-vitenskapelige medisinske beslutninger?

At regjeringen Solberg og våre helsemyndigheter var fullt bevisst på hva de hadde forårsaket, noe hemmeligstemplingen av saksdokumentene i hele ett hundrede år bekreftet, gjør dem strafferettslig ansvarlige.


 

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arve
Arve
Abonnent
3 år siden
KK
KK
Anonym
3 år siden

Det er noe som ikke er riktig fra det offentlige …
Har vi noe “base-data” ?
Har vi noen “fakta” ?
Har vi “håndfaste beviser” ?
Så lenge vi ikke har “håndfaste” beviser, så tror jeg ikke dette med “egne” øyne (som f.eks media).
Jeg har bare sett ting igjennom media og myndigheter at “dette finnes” … Nope … Gi meg noe mer konkret fra myndigheter enn at det bare er “abstrakt” ! Nope! Jeg tror ikke på COVID-shit’n enda! Det er bare hoax for min del, — enn så lenge! Overbevis meg!

ken
ken
Anonym
Svar til  KK
3 år siden

KK – Finnes ikke noe mer konkret fra myndigheter! Logg av, slå av TV-en, hør og lær. Her har du en snarvei til vitkeligheten: “CHECKMATE! PROPHECY & URGENT WARNING TO HUMANITY”

ken
ken
Anonym
3 år siden

MSM: Overlevelsesrate på nesten 100%. Likevel vaksiner? Syke folk, hvis slikt kan kalles “folk”!

Midt i fleisen: Fox News/COVID SURVIVAL RATE

Se og lær av Gaarder sine video-dokumentarer om Korona-Komplottet “KO-KO”:
Del 1:

Del 2:

NB! Supplerer til videoene at COVID- 19 mest sannsynlig står for Certification Of Vaccination Identification Artificial Intelligence (19 hvor 1=A og 9=I, altså AI)… Vaksiner som inneholder nanopartikler i samarbeide med 5G med mer… Operation “WARP SPEED”! Eliten skjelver i buksene nå. Jævla psykopater uten empati og sympati. UTEN SJEL???

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – Artificial Intelligence ekisterer ikke. Kun ment til skremme vannet av mennesker. En maskin kan ikke lære. Alt hva den foretar seg må være programmert via software eller styrt via et menneske.

Er man ikke redd for døden setter man de selvutnevnte myndighetene sjakk matt i ett trekk. Da har de ingen mulighet til kontrollere deg og akkurat det frykter de!

Hans Gaarder
Forfatter
3 år siden

Her er en video-dokumentar som jeg har produsert om Korona-Komplottet:

Del 1:

Del 2:

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
3 år siden

Har naturligvis innen annen dokumentasjon enn det er 33.000 dager siden krakket i USA den 04.07.2021 (Independece day). Sett ift. frimurerne med deres psykose ovenfor nummerologi blir jeg meget overrasket om de ikke tar ned banksystemet den dagen. Dermed er det ikke helt umulig at hva vi nå ser er kun en øvelse. Ingen har mistet mye status slik det var nevnt i “testen” som ble foretatt ifjor.

Muligens noen kloke hoder kan finne spor i Independence Day filmene. Er dårlig på finne slik selv, men kan med en gang fortelle om det har noe som helst forankring i virkeligheten.

Månen blir vel helt rød 30.11.2020 også.

Harald Wibye
Harald Wibye
Abonnent
3 år siden

Fortsett det glimrende og opplysende arbeidet !

« Forrige artikkel

Da Gro Harlem kom på banen… and the good news

Neste artikkel »

President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x