George Carlin, mannen som blottla US-dypstaten med en kunstners eleganse, foto her: https://www.imdb.com/name/nm0137506/mediaviewer/rm1718902528/?ref_=nm_md_4

Vold som verktøy, uropatruljen

445 visninger
3 minutter lesetid
1

De utøver vold for å skape forandringer i samfunnet. Forandring gjennom frykt. Tidligere banket de opp folk gul og blå, slik at de skulle adlyde. Eller de meiet dem ned med maskinpistoler forkledd som italiensk Mafia i New York på 30-tallet. De er dypstaten. De elsker vold, fordi vold virker. Vold er makt.

Trikkedrapet i 2004 var deres verk (her og her), de 3 drapene på Valdresekspressen i 2013, (her og her), dobbeltmordet på Otta i 2022, også (her). Som nestendrapet på universitetet i Oslo sist fredag. Det er deres folk. Uropatruljene. Hvordan i all verden kan jeg vite det?

Tror vi på NRKs påstand, at det er synd på ungdommen, eller var han en patsy som lot seg bruke av etterretningstjenesten? Jeg tror det siste. Husk at det er ingen lek, det dreier seg om noe så alvorlig som forsøk på drap. Han var medlem av deres internasjonale uropatrulje, en mossad-oppfinnelse (foto, her).

Jo, fordi de skjøv noe som lignet en psykiatrisk diagnose ut i media som første skritt. Media hadde “diagnosen” før noen andre visste noe som helst, “diagnosen” var til og med i overskriften, der lå til og med det glinsende motiv. De som har fulgt med vet at Dypstaten er folket bak misbruk av psykiatriske diagnoser. Det er bare dem som gjør dette.

De bruker psykiatrien mot oss. Når de skriver “psykotisk” i forbindelse med drap, betyr det at de har sendt ut gjerningsmannen, men at de ønsker å frikjenne ham utfra psykiatrien. Hvor naive og dumme er vi egentlig? Men hvem er de egentlig?

Når noen blir innestengt bak lås og slå på en av disse institusjonene fordi vedkommende har sagt noe upassende på Facebook, slik guttungen i Stavanger under statsforvalter Bent Høie ble, var det et inngrep i beste dypstatsånd. Ja, kanskje bør vi se herr statsforvalter Høie som en av dem? Kanskje har han meget mere på samvittigheten?


Dette er vold som styringsmekanisme. At gjerningsmannen til og med blir tillat å nekte straffeskyld og blir tatt alvorlig, er resultatet av et nedbrutt og ødelagt rettsvesen. Dommerne har latt seg presse.


De hvite varebilene i Oslo etter rettssaken om Utøya, er fra samme kant. De som omkom i kjølvannet av disse, ble tatt av dage for å påvirke hele befolkningen, for å skape uro. Det virker som om de henter inn folk fra andre land for å utføre sine misgjerninger. Hos oss er det den mørke delen av PST som organiserer dette, de som står for drap, også Deltatroppen er deres verktøy, også Deltatroppen dreper, de dreper i oppdrag av den norske stat (les; drapene på Kongsberg i 2021, se her).

Hvem er dypstaten?

George Carlin, 1937- 2008, last ned bok om familielivet med George Carlin, skrevet av hans datter Kelly (her).

Det er en realitet. USA er blitt den verste bøllenasjon i hele verden:

“We like war! We’re a war-like people! We like war because we’re good at it! You know why we’re good at it? Cause we get a lot of practice. This country’s only 200 years old and already we’ve had 10 major wars. We average a major war every 20 years in this country, so we’re good at it! And it’s a good thing we are; we’re not very good at anything else anymore! Huh?

Can’t build a decent car, can’t make a TV-set or a VCR worth a fuck, got no steel industry left, can’t educate our young people, can’t get health care to our old people, but we can bomb the shit out of your country, all right! Huh?

Especially if your country is full of brown people; oh, we like that don’t we? That’s our hobby! That’s our new job in the world: bombing brown people. Iraq, Panama, Grenada, Libya, you got some brown people in your country, tell them to watch the fuck out or we’ll goddamn bomb them!” Video, her, hele teksten, her.


Visste George Carlin allerede i 1992 hvor godt han traff USAs aggressive ånd? For USA, okkupert av krigsbegjærlige folk hadde forvandlet USA fra å være et land for de frihetselskende (land of the free) til å bli en nasjon som myrder andre lands innbyggere for fote, særlig folk med andre hudfarger, og særlig hvis det er noe å hente ut for dem, noe verdifullt, som olje. Det er de som nå har lansert krigen i Ukraina; de har sine folk i statsapparatene i alle vestlige land. Dette er folk som i sin karakter er aggressive, de tenker krig, de føler krig og de vil krig, de vil stjele andres gods og gull, de er nå også ute etter Finnmark, de vil tvinge de andre i kne med brutalitet, derfor bomber de andre, derfor sprenger de i stumper og stykker, til det bare er aske og ørken igjen. De er en realitet, et faktum som vi ikke kommer forbi.


Og kan de av en eller annen grunn ikke bruke bombefly, sprengstoff eller selvmordsbombere, bruker de uropatruljer.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Angrepsmakten NATO: Fra Norges indre historie

Neste artikkel »

Flommene raser; prøver de å få innført permanent klima-nedstengning?

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x