Jens Stoltenberg vil nedlegge NATO?

9.6K visninger
6 minutter lesetid
36

At Jens Stoltenberg er valgt til ny generalsekretær i NATO har skapt mye baluba i Norge. ”Tenk at han Jens har blitt kåret til en så viktig og flott toppjobb” har vært kvedet halve Norge rundt den siste uka.

Det er tid for å se fremover og tenke på oppgavene som venter. NATOs nyutnevnte toppsjef Jens Stoltenberg forteller her om sine vyer og visjoner for sitt arbeid med NATO.

– Det er på tide å heve blikket og stikke finger’n i jorda, begynner Jens litt høytidelig i stemmen.  – NATO ble opprinnelig grunnlagt som en forsvarsallianse under den kalde krigen tidlig på 1950-tallet. Hensikten var å kunne stå imot kommunismen i tilfelle en militær invasjon eller et atomvåpen-angrep fra datidens Sovjet-Unionen.

– Det lyktes vi med, vi i vest beholdt vår frihet og vår materielle levestandard og vårt demokratiske styresett. Sovjet-Unionen angrep aldri, bl.a. fordi kommunist-ledelsen i Sovjet fryktet en militær gjengjeldelse fra NATO.

– Etter Berlin-murens fall og Sovjet-Unionens sammenbrudd for snart 25 år siden var den kalde krigen over. Hva innebar det? At det ble mindre behov for en forsvarsallianse, ganske enkelt fordi risikoen for å bli overfalt militært var praktisk talt borte.

– Hva har skjedd siden dengang? De motbydelige atomvåpnene er  blitt sendt på historiens skraphaug, og Sovjet, som i dag er blitt det fredelige Russland, har støpt om stålet fra sin armada av tanks til plogjern, eller var det til stekepanner, jeg husker ikke helt i farten.

– Dette har ført til, fortsetter Jens, at behovet for NATO som en forsvarsallianse praktisk talt er borte. Vesten og NATO vant den kalde krigen, og fortjente derfor å innkassere freds-utbyttet. Det finnes ingen reelle fiender lenger, sier Stoltenberg, i hvert fall ingen militære fiender. Jeg kan ikke se at NATO har gjennomført de naturlige konsekvensene av dette.

– NATO har i stedet degenerert til en dinosaur, en forvokst etterlevning fra en ikke så fjern fortid. Jeg skal gi noen eksempler. Det som var Sovjet-Unionens militære sfære, Warszawa-pakten; den militære mastodont som var kjent som østblokken, ble nedlagt og de ulike landene ble fristilt militært: Polen, Romania, Bulgaria, Tsjekkoslovakia osv. I tillegg ble jo landene som var samlet i Sovjet-Unionen skilt ut og militært fristilt: Kazakhstan, Kirgistan, Armenia, Georgia, Ukraina osv.

– Men hva har skjedd med NATO etter at den kalde krigen var over? NATO har jo bare fortsatt å vokse, og innlemmet land etter land:  Albania, Bulgaria, Estland, Tsjekkia, Slovakia, Kroatia, Ungarn, Latvia, Litauen, Polen, Romania osv.

nato_expansion
NATO har bare vokst og vokst etter at den kalde krigen tok slutt

– Finnes det noen nasjonal medbestemmelsesrett for NATO-medlemmene? Niks, strategier og planer spikres i lukkede fora som Bilderberg. Fellesmøter er bare skuebrød for galleriet, for å skape en koselig stemning sammen for å opprettholde en illusjon om at NATO er en god ting. Det virker som frykt og paranoia er grunnleggende ryggmarginstinkter hos menneskene, som gjør at de unnlater å forholde seg til viktige fakta i kombinasjon med et minimum av logisk resonnering.

–  I mangel av noen reell ytre fiende å forholde seg til, har NATO degenerert til hva jeg vil kalle smått perverse aktiviteter. Jeg skal gi noen eksempler, siden noen kanskje vil reagere på ordbruken.

– Jeg skal fortelle hvorfor fredsnasjonen Serbia ble bombet stygt av NATO i 1999; broer, veier, oljeraffinerier osv.  Jeg har et nært forhold til serbere og Serbia, fordi jeg tilbrakte en viktig del av min oppvekst blant de flotte menneskene der.

NATO-bombing-Serbia
Fredsnasjonen Serbia ble bombet stygt av NATO i 1999; broer, veier, oljeraffinerier osv

– Serbia og de serbiske delene av Kosovo ble bombet av NATO fordi at Milosevic, statslederen i Serbia, nektet at hans land – som Kosovo den gang var en del av – skulle bli en transit for storskala narkotrafikk utført av det som nå er kjent som  “The Bush-Cheney drug empire“. Denne narkotrafikken var og er naturligvis nært knyttet til CIA og ikke minst til NATO. NATO er et narko-imperium. Dette vet jeg selv fra innsidehold, dessuten er det noe halvparten av norges ungdomsskoleelever allerede vet: 90% av verdens opium produseres i Afghanistan, som okkuperes av NATO.

Afghanistan_narko
– Halvparten av norges ungdomsskoleelever vet at 90% av verdens opium produseres i Afghanistan, som okkuperes av NATO.

– NATO har egne narkoflyvninger fra Afghanistan til flyplassen på den militære narko- jeg mener NATO-basen i Kosovo: Camp Bondsteel.

camp_bondsteel_bush
NATO har egne narkoflyvninger til NATO-basen Camp Bondsteel i Kosovo

– Min kjære søster Nini har hatt narkotika-problemer. Dette vet jo hele Norge fordi Dagbladet har hatt mange forsideoppslag om Nini og narko for å skape sympati for meg selv og min familie.

– Når jeg vet hvor stor lidelse narkotikaen har påført min søster, og på sett og vis oss andre også, tror du jeg vil være  komfortabel med å bli sjef for et narko-imperium? Jeg har naturligvis tilgang på fortrolig informasjon fra innsiden, bl.a. fra min fars gode kontakter på høyt nivå. Men NATOs narkovirksomhet er også veldokumentert fra uavhengige kilder, bl.a. USAs kjente narko-etterforsker Michael Ruppert.

– NATO har også en omfattende og velutviklet virksomhet innen det som kalles Mind Control. Å fjernstyre personer via hi-tech til å bli programmerte drapsmenn (“Manchurian candidates) og supersoldater. Dette er en ganske uetisk virksomhet. Jeg kjenner flere nordmenn som har blitt mind controllert gjennom MK Ultra programmet. Ganske svinske greier, som ble utviklet av Auschwitz-legen Josef Mengele og videreutviklet av CIA og psykiatrien i Norge blant annet. ”Project Janus” har vært NATOs topp-program for Mind control. For øvrig benyttes Mind control teknologien også til å overstyre og programmere topp-politikere via fjernkontroll, jeg mener fjernstyring. Selv norske media har pekt på muligheten for at jeg er – ehem – fjernstyrt, noe jeg kan forsikre at jeg – ehem.

er-jens-en-biorobot
– Selv norske media har pekt på muligheten for at jeg er – ehem – fjernstyrt

– Vet du hvor noen av toppene i NATO vanker fra tid til annen? Det skal jeg fortelle deg,  utenfor Brussel, ikke så langt fra NATO HQ befinner det seg et storslagenr gammelt slott ved navn Chateaux Des Amerois. Blant satanistene, jeg mener innsiderne er slottet kjent som Mothers of Darkness Castle. En høytstående amerikansk NATO-tjenestemann som var på tjenestereise hos NATO i Brussel ble invitert med til en nattlig seremoni i det godt sikrede, jeg mener avstengte slottet, som ligger bortgjemt dypt inne i en skog. Han ble invitert med dit fordi han var NATO-ansatt. Han ble ikke briefet på forhånd om hva han kom til å være vitne til, og de som trakk ham med gav uttrykk for at det kom til å bli ”en cool happening”. Den rituelle seremonien som fant sted sent om kvelden i slottet var fullstendig rystende, og den tilreisende amerikaneren syntes det var så motbydelig at han brøt sin taushetsed om NATOs indre aktiviteter og fortalte til utenforstående hva han hadde overvært. Detaljer som er helt unevnelige –

chateau-amerois-HELE
Utenfor Brussel, ikke så langt fra NATO HQ befinner det seg et storslagent gammelt slott ved navn Chateaux Des Amerois, kjent som Mothers of Darkness Castle.

– Jeg har nå gått gjennom fire perverse NATO-aktiviteter: Narko-bombing av Serbia, narkotrafikk fra Afghanistan til Kosovo, Mind control samt satanistiske ritualer i NATO-slottet ved Brussel. Jeg må stille dette spørsmålet: Hva har slike syke og nedbrytende aktiviteter overhodet å gjøre med forsvar av eget folk og land og frihet som NATO i sin tid ble opprettet for?! Overhodet ingenting!

– For min egen del har jeg innsett at det er på tide å vende tilbake til min ungdoms-idealisme. Da jeg var AUF-leder ønsket jeg å melde Norge ut av NATO. Nå som alt er blitt så sammenvevet, EU er vevet inn i NATO og selv Sverige fungerer i praksis som et NATO-land osv., er det på tide å gå et skritt lenger.

jens-auf-brudd-med-nato
– For min egen del har jeg innsett at det er på tide å vende tilbake til min ungdoms idealisme

– Det glimter i øynene til Jens og han sier smilende: – Nå vil jeg gå i gang med å legge ned NATO…!

– Nå skal du høre, fortsetter en stolt Stoltenberg,.

– Jeg har støtte fra fredsprisvinner Barack Obama – og fra president Putin.

- Jeg har støtte fra fredsprisvinner Barack Obama for å legge ned NATO
– Jeg har støtte fra fredsprisvinner Barack Obama for å legge ned NATO

– En viss agent Steklov har jo lenge vært på linje med fredsnasjonen Russland, blunker Stoltenberg.

– Det eneste mulige hinderet jeg kan se er Bilderberg, men det er jo stresset internt i Bilderberg at NATO er i trøbbel, fordi media ikke lenger klarer å piske opp like mye frykt i befolkningen som før.

– Jeg tenker, hvorfor ikke ganske enkelt sette en fyrstikk i hele NATO-arsenalet, jeg mener -organisasjonen? Så behøver ingen lengre å være bekymret for NATO…

– Som NATO-leder blir jeg fast inventar, jeg mener deltager på Bilderbergmøtene fra og med det kommende Bilderberg-møtet i juni. Men jeg kommer i hvert fall til å foreslå NATO-nedleggelse på kommende møte i plenum.

– Jeg regner med at forslaget mitt vil bli vedtatt av Bilderberg med akklamasjon avslutter en smilende Stoltenberg.

bilderberg_meeting
– Jeg regner med at forslaget mitt om nedleggelse av NATO vil bli vedtatt av Bilderberg

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

David Cameron vil åpne for å kunne ignorere menneskerettsdomstolen
http://www.nrk.no/verden/vil-apne-for-menneskerettsignoranse-1.11965521

Stoltenberg neste?

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Stoltenbergs første NATOoppdrag,…er en storstilt sabelrasling overfor Russland.
http://www.dagbladet.no/2014/10/01/nyheter/politikk/forsvar/utenriks/nato/35536488/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Frykt tenkning, ikke bra, noen som kan beskrive hvilke faktorer politikerne våre vektlegger angående Ukraina.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Vanlig spill for galleriet. Stoltenberg ER “EN Global Verdensorden”. Politikerne rævdilter i sporene etter Jens og faren som er Rothschilder.De har klart, ved bruk av media/politikk og medspillere der, å ødelegge USA og mye av hjernemassen der. Du kan godt kalle de russiske agenter(bra jobba da, å rule NATO, HALLO!), og det meste går etter planen:
http://www.americanthinker.com/2010/01/did_communism_fake_its_own_dea.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Fikk sjokk Oliver beskriver tingene på NRK,meget nøyaktig men også meget raskt så bare noen få for det med seg,dette var langt unna vanlig mainstream. http://tv.nrk.no/serie/oliver-stone-usas-skjulte-historie.
Hvor er dere Israel angriper Syria, ingen bryr seg, USA i allianse med Iran, Putin kjører full krigs alert og alle dere som vet her på nyhetspeilet, sier nesen ingen ting.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

En hilsen til Jens Stoltenberg https://www.youtube.com/watch?v=F9GwCoRzvAY

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Det militære industrielle mafia kompleks blad Vi menn presenterer norske militære helter som sitter trygt i bl.a. F16 fly og bomber forsvarsløse barn http://postimg.org/image/a83jn3ded/ I facebook http://tinyurl.com/mmv5wfj

Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1

NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s wife tell-all, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Regningen for norsk NATO-sjef ble på syv millioner http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/05/09/regningen-norsk-nato-sjef-ble-pa-syv-millioner

Sitat: Utenriksdepartementet beregner kostnadene for å få Jens Stoltenberg valgt som NATO-sjef til å være 6,9 millioner kroner, ifølge revidert nasjonalbudsjett, som legges frem onsdag i neste uke. ..

Ifølge Kay Griggs m.fl. ser det ut til at de tjener inn sånt raskt på prostitusjon, narkotikasalg, tyveri, mord og perversiteter, 7 millioner er bare lommerusk innafor den butikken, så send regninga med den beste samvittighet til NATO

NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s wife tell-all, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
10 år siden

TUESDAY, APRIL 01, 2014
‘CIA ASSET’ STOLTENBERG TO RUN NATO

http://aangirfan.blogspot.no/2014/03/cia-asset-stoltenberg-to-run-nato.html

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Og jeg syns Gaarder gjør det på en brilliant måte.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Artikkelen må jo forståes som at man benytter akkurat 1 april til å fremsette en lite sannsynlig tanke men kanskje ønskelig av både Stoltenberg og andre.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Da Jens var 25 år gammel og leder av AUF, ønsket han (i motsetning til sin far) utmeldelse av NATO. (Se avisutklipp i artikkelen). Jeg mener dette er et av de beste beviser for at mannen er en biorobot, eller ihvertfall grundig mind-controlled.

Valgeir
Valgeir
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Biorobot? Neida, det å være i mot krig i AUF er er bare som å ha litt valpefett. Det forsvinner med opprykk i karrieren. I dag er Jens en fornuftig mann som forstår å sette pris på krig som fredsbevarende (bla bla) incentiv , og han er lojal mot sitt folk. Selv er han ikke jøde enda, det passer seg kanskje ikke å opplyse om konvertering men kona Ingrid Schulerud er det og dermed er barna hans det og han har fått høytstående kontakter som Lloyd Blankfein (Goldman Sachs) som besøkte Norge og Jens aug 2013. Det er med andre ord ikke mye selvmotsigelser i projektet til Jens. Han følger med imperiets elite og deres projekter.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Det er påkrevet med biorobot på cvèn for å være kandidat til NATO toppjobber.
Se her hva han skal brukes til han… Retired Navy Intel Officer Reveals Globalists True Agenda in Ukraine: https://www.youtube.com/watch?v=o3Wa3ImxjZo

« Forrige artikkel

Litt grunnleggende info om vaksiner

Neste artikkel »

Vil du ha krig og middelmådighet eller langsiktig vitalitet i fremtiden?

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x