Litt grunnleggende info om vaksiner

13.1K visninger
3 minutter lesetid
119

Det er ikke vaksiner i seg selv som gir beskyttelse mot sykdom. Bare et velfungerende immunforsvar kan gi beskyttelse mot sykdom. Et velfungerende immunforsvar gir også den beste evne til bekjempelse av sykdom. For at vaksiner skal fungere etter hensikten kreves et velfungerende immunforsvar. Vaksiner fungerer immunundertrykkende.

 

Immunologi og vaksiner

Tilstanden av et barns blod i løpet av de første to årene av livet avgjør kvaliteten av immunforsvaret som skal vare livet ut. Immunforsvaret kan bare utvikle sitt fulle potensiale om det forblir urørt . Det er derfor viktig at blodbanen til små barn holdes fri for fremmedelementer særlig de første 2 årene. Injeksjon av vaksiner innebærer at fremmedelementer kommer inn i blodbanen. En konsekvens av dette er at vaksiner bør unngås gitt til babyer og små barn.

Ingredienser i vaksiner

Vaksiner inneholder ikke bare de virusene det skal vaksineres mot (som gis i fortynnede doser).

Vaksiner inneholder også:

– fortynnede organismer (attenuated organisms)
– toxoider (avfallsstoffer fra fortynnede organismer)
– formaldehyd
– etylenglykol (frostvæske)
– aluminium (kan forårsake ubalanser i nervesystemet)
– Kvikksølv benyttes i visse vaksiner, bl.a. svineinfluensavaksinen Pandemrix.
– Polysorbat 80

Kvikksølv i vaksiner kan forårsake autisme og ME (kronisk trøttbarhetssyndrom). At mange norske ungdommer fikk ME etter Folkehelseinstituttets forsøk med meningokokkvaksine [ og narrevaksine/placebo-] i 1980-90 årene skyldtes kvikksølv-elementet, som fantes både i vaksinen og i placebo-vaksinen. Det er flere likheter mellom autisme og ME, bl.a. ustabilitet i tarmsystemet.

 

Om autisme og vaksiner

De fleste tilfeller av autisme er forårsaket av vaksiner (kvikksølv i vaksiner og MMR-vaksinen). I USA er mer enn 1 million barn blitt autister etter å fått injeksjoner med kvikksølvholdige vaksiner. Bruken av kvikksølv i vaksiner er på vei ned, men til tross for at kvikksølv er tilnærmet totalforbudt i Norge inneholder loven (”produktforskriften”) av medisinsk uforståelige grunner et unntak som ennå tillater bruk av kvikksølv i vaksiner i Norge. En del personer fikk ME-lignende symptomer etter å ha fått injeksjon med den kvikksølvholdige svineinfluensavaksinen Pandemrix.

 

Barnesykdommer, immunforsvar og MMR-vaksine

Barnesykdommers immunstyrkende rolle er fullstendig neglisjert i forbindelse med vaksiner som gis mot barnesykdommer. Dette er høyst ulogisk og medisinsk uforsvarlig, dersom hensikten med vaksinering er å gi bedre helse og redusert sykdomstilbøyelighet.

Barn som gjennomgår barnesykdommer opplever å få styrket sitt immunforsvar. Dette gjelder særlig barnesykdommen meslinger. Det hevdes at meslinger er en farlig sykdom. Dette er ikke tilfelle. Meslinger er ikke en dødelig sykdom; ikke i Norge, ikke i dag.

Barnesykdommer har en viktig immunstyrkende funksjon som de unge i dag er i ferd med å gå glipp av, fordi barnesykdommene vaksineres bort. Dette innebærer en generasjon som vil ha et svakere immunforsvar enn generasjonen før dem.

Å vaksinere bort barnesykdommene er bare rasjonelt fra vaksineprodusentenes (legemiddelindustriens) snevre finansielle målsettinger: Økt bruk av vaksiner gir økte inntekter for legemiddelindustrien, som produserer så vel vaksiner som medikamenter. Økt bruk av vaksiner gir svekket immunforsvar (som gir økt sykelighet). Økt sykelighet i en befolkning vil gi økt salg av medikamenter.

 

Trippelvaksinen MMR som autisme-årsak

MMR-vaksinen (som gis for å forhindre barnesykdommene meslinger, kusma og røde hunder) forårsaker autisme, selv om den ikke inneholder kvikksølv. Dette skyldes at meslingevirus-elementet i MMR-vaksinen ikke tåles av alle barn. For barn som har en tarmlidelse ved navn mitokondrisk dysfunksjon vil injeksjon av MMR-vaksinen kunne fremprovosere tarmlidelsen Ileal Lymphoid Nodular Hyperplasia. Symptomene på dette er bl.a. store, betente, blødende lymfekjertler. De blødende og betente lymfekjertlene blir av kroppens immunforsvar angrepet som avfallsstoffer.

Barn og unge som er blitt autister pga. MMR-vaksinen, har meslingevirus fra MMR-vaksinen i sine betente lymfeceller. Vaksinering mot barnesykdommen meslinger med bruk av MMR-vaksinen gir mao. en reell risiko for at det utvikles autisme hos enkelte av mottagerne av denne vaksinen. Det er en sammenheng mellom tilstanden i tarmen og hjernens utvikling. Autister som har fått kurert sin tarmlidelse har ”hentet inn igjen” mye av sin tapte utvikling.

 

HPV-vaksinen Gardasil

– Det er ikke bevist at kreft i livmorhalsen utløses av HPV-virus.

– Gardasil beskytter ikke mot kreft i livmorhalsen.

– Gardasil øker kreftrisikoen.

– Gardasil gir varierte bivirkninger, helt individuelt.

– Langtidsvirkningene av Gardasil er ukjente, da Gardasil inneholder genmanipulert rDNA fra HPV-virus. Dette er en helt ny bestanddel i en vaksine som har helt ukjente virkninger.

– Gardasil kan gi en økt risiko for å føde misdannede barn. (Kreftregisteret i Norge har vært klar over dette siden det i 2007 ble inngått en avtale mellom norske myndigheter v. Kreftregisteret og USAs legemiddelmyndigheter FDA og Gardasil-produsenten Merck, der norske myndigheter / Kreftregisteret skulle kartlegge andelen av medfødte misdannelser hos barn av Gardasil-injiserte. Søknad om konsesjon fra Datatilsynet til å gå i gang med dette kartleggingsarbeidet ble journalført hos Datatilsynet 3.10.2011. Saksnr. 2011/1036)

Om aluminium i vaksiner

Aluminiums-elementet i vaksiner er uheldig for helsa. Aluminium er et lettmetall som lett binder seg til nervetråder og kan forårsake nevrologiske ubalanser. Forskeren Hugh Fugenburg har påvist at eldre som har fått mange influensa-vaksiner har mangedoblet sin risiko for alzheimer. Det er nå en alzheimer-epidemi ved norske eldre-institusjoner. Dette var ikke tilfelle for noen tiår siden.

En informativ, fyldig, lettfattelig og tankevekkende gjennomgang av vaksiner, fra propaganda til ingredienser er tilgjengelig her:

http://www.hansgaarder.info/produkter/vaksiner-vaksinering-trippelvaksine-hpv-vaksine/

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
johnols
johnols
Abonnent
9 år siden

Takk for viktig informasjon Hans! Gwen Olsen jobbet i den farmasøytiske industrien i mange år. Nå reiser hun «land og strand» og forteller sannheten om denne bransjen: https://www.google.no/#q=gwen+olsen

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Nå har NAV godkjent en sak, hvor personen har fått Men-B narrevaksine, og hvor dette har utviklet seg til ME. Personen har fått 100% uførhet grunnet vaksinen. Så hvor er da troverdigheten til Folkehelseinstituttet, når de nå i 25 år har nektet så mange erstatning, nettopp på dette grunnlaget. Det var like mye tilsetningsstoffer i begge vaksinene. Ekte og Placebo…..

Vi Coactus
Vi Coactus
Anonym
9 år siden

Hvorfor er det vaksinetvang i Norge?? Hør denne fastlegen uttale seg om press fra myndighetene til å ta og å gi vaksine (30 sek!):

Vi Coactus
Vi Coactus
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Jupp, det er vaksine-tvang også i Norge- bl.a. BCG-vaksinasjon påbudt ved lov (fra 1947).
Les også sitat:
«Styresmakter forstod etter kvart at vaksinering av store delar av folket kunne hindra epidemiar, og innførte derfor mellom anna lovar som gjorde dette obligatorisk.»..
Link til definisjon ‘obligatorisk’: http://no.thefreedictionary.com/obligatorisk
..sitatet svarer jo også på spørsmål om hvorfor det er vaksine-tvang i Norge og er hentet herfra- (1. setning, 4. avsnitt, Historie): http://nn.wikipedia.org/wiki/Vaksine

Ser ellers den røde tråden i dine argumenter og etter plaketten å døme på Folkehelseinstituttets vegg skulle det ikke forundre meg om at du også har rett i at Rockefellers kvakksalveri er involvert: http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2012/03/FHI_Rockefeller_foundation.jpg

Husker forresten avisa Bergens Tidende søkte innsyn i FHI`s regnskaper for noen år sia og ble nekta dette pga konkuransehensyn, dog uten at FHI opplyste hvem dem så seg i konkuranse med..?

Folkehelseinstituttet må ikke overvurderes! -har ingen egne meninger, driver ingen relevant forskning eller undersøkelser, og er kun kompetent og brukanes som pappegøye, -gjentar bare det som dem er fortalt.

Fred:-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Vi Coactus
9 år siden

Fram til 1995 var BCG-vaksinasjon påbudt ved lov. Som Hans sier, det er IKKE vaksinetvang i Norge, heldigvis. Jeg har fått velge selv om jeg vil vaksinere mine barn, selv om helsesøster alltid anbefaler at man gjør det, er det opp til en selv.
Vi bør passe på fakta her på speilet, ellers blir vi aldri tatt seriøst.

Vi Coactus
Vi Coactus
Anonym
9 år siden

Det er rett at fra 1. januar 1997 er det vedtatt at obligatorisk BCG-vaksinasjon bør opphøre inntil forbedret vaksine er tilgjengelig. Alikevel er den etter lov fremdeles obligatorisk (sjekk definisjon av ‘obligatorisk’). Imidlertid er BCG-vaksinasjon fortsatt påbudt hos noen yrkesgrupper. Det er også andre vaksiner som både i nasjonal og internasjonal lov er obligatorisk- check it out;-)

Fred

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Vi Coactus
9 år siden

I praksis er det ikke så strengt, jeg begynte som sykepleier i 1998, vi fikk endel uvaksinerte pasienter fra Afrika og da ble vi minnet om å ta BCG, jeg tok den ikke, og ingen sjekket om vi hadde tatt den. Senere har jeg på mine jobber aldri hørt mer om BCG.

Kritisk fritenker
Kritisk fritenker
Abonnent
9 år siden

«Nyhetsspeilet gir her en grunnleggende medisinsk-faglig innføring i vaksiners ingredienser, virkninger og risiko.»

Jasså, en siviløkonom gir helseråd. Lurer på om jeg også skal få en tannlege til å bygge huset mitt?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Kritisk fritenker
9 år siden

Jeg var sjømann og måtte ta en haug med vaksiner, noen årlig andre med noen år mellom hver gang. hvis ikke hadde jeg ikke fått reise ut. Så vi sjøfolk gikk på sjømannsegekontor minst en gang pr år for å få skrevet og stemplet i vaksineboken. Etter ca 15 år spurte en sjømannslege (en kvinne) meg om jeg ble dårlig av alle disse vaksinene. Det dreide seg jo om gullfeber ,smallcopps , colera og mange fler. Jeg svarte som sant var at nesten hver gang følte jeg flere dager med feber i kroppen etter alle disse vaksinene. Da tok hun boken min og stemplet at jeg ikke skulle ha flere vaksiner. Og så forklarte hun for meg at alle disse vaksinene var ikke for å beskytte oss sjøfolk, men for å oppfylle kontrakter som legemiddelfirmaene hadde med myndighetene angående sjøfolk. Hun holdt en lang tale til meg. bl annet om f. eks colera vaksinene vi tok var helt bortkastet. De ville ikke ha virket om jeg kom et sted hvor det var colera. For da måtte jeg likevel ha vaksinert meg om igjen mot den specifikke coleraen i det område med en levende vaksine. Og det er risikabelt for da far man en vaksine som ikke er utprøvd .osv. Jeg er i dag glad for at jeg møtte på akkurat denne legen.
Poenget mitt er: Denne episoden forteller at: Stol ikke på myndighetene.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Kritisk fritenker
9 år siden

Du må for all del ikke bygge noe selv, ihvertfall. For det krever jo i det minste litt selvstendighet og evne til å tenke selv, Kritisk fritenker.

MrKennedy
MrKennedy
Abonnent
Svar til  Hermis
9 år siden

Han må få gjøre hva han vil. Hvis han vil la tannlegen bygge et hus må han gjerne det. Han kan imidlertid ikke komme i ettertid, f.eks. når han selger, og påstå at det er bygd av en snekker.
Poenget er at en siviløkonom ikke har nødvendig formell kompetanse til å en «medisinsk-faglig» innføring. Her er uformell kompetanse irrelevant, nevnte tannlege kan godt være en dyktig hobby-snekker, men han fagfelt er tannhelse, ikke husbygging.
Dette er du nok for «selvstendig» til å godta, men noen av oss ønsker ikke å være så «selvstendige» at vi tar sjansen på å risikerer helsen ved å stole på noen uten dokumentert kompetanse.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  Hermis
7 år siden

Godt svar på et dumt spørsmål… Enkelte evner ikke å forstå at noen kan ha god kunnskap selv uten den spesifikke utdannelsen… Man kommer langt med å tenke selv…

Arn
Arn
Abonnent
9 år siden

På Rikshospitalet ble det lagt press på de ansatte i høst (2013) for å ta influensavaksine. Det ble lagt ut lister osv. og når ikke nok folk meldte seg på ble det «spontanvaksinering», «åpen kveld for vakinering » osv. Man appelerte til moralen: «Ikke ta vaksinen for din egen del, men for å beskytte pasientene rundt deg».
I Tidsskrift for den norske lægeforening bare noen uker etter, i november (2013), var det sitert en større studie der man IKKE kunne se noen sammenheng mellom sykehusansattes vakinering og sykdom/dødelighet hos pasientene. Denne undersøkelsen dreide seg om pasienter eldre enn 60 på amerikanske pleiehjem/institusjoner.

trackback
9 år siden

[…] Ingunn Sigurdsdatter, som han fortsatt har et tett samarbeid med. Har skrevet blant annet dette om vaksiner på Nyhetsspeilet. Ingunn Sigurdsdatter Aktiv vaksinemotstander i tiden rundt svineinfluensavaksinen. Skal ha poeng […]

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Major pharmaceutical propaganda stunt, google { Mom Whose Child Died After Catching Chicken Pox Advocates for Vaccines https://www.google.no/search?q=Mom+Whose+Child+Died+After+Catching+Chicken+Pox+Advocates+for+Vaccines }. se en fb-tråd som omhandler denne artikkelen https://www.facebook.com/groups/140614819338855/permalink/658297397570592/ i fb-gruppe VACCINES- THE HARMFUL & DEADLY TRUTH https://www.facebook.com/groups/140614819338855/

Undersøk domenene, fortrinnsvis første kildes domene hvis det kan finnes, med eksempelvis http://who.is/ for å finne data om domenets eier. Undersøk videre for å finne tilknytninger denne eieren har. Hvis eier er hemmelig, f.eks. proxy domain, kan det være en indikasjon på useriøsitet. Noen domener jeg har undersøkt har hatt forbindelser til eksempelvis UNICEF, WHO, FN og farmasiindustrien, dvs aldri til å stole på

Arn
Arn
Abonnent
9 år siden

En hel dag med vaksineforedrag fra faghold 26. april i, gratis adgang i urbygningen U i Oslo:
«Vaksine redder liv» heter fordragsserien, så da har man satt agendaen.
http://www.med.uio.no/om/med-200/arrangementer/lordagsseminarer/05-vaksiner-redder-liv.html

Nå skal de pushe flere vaksiner.
Det gjelder å kuppere befolkningen tidlig, de to første leveår er man mest sårbar for varige skader.
Statskanalen kjører gratisreklame:
http://www.nrk.no/ostfold/skal-vaksinere-mot-omgangssyke-1.11679819

Reflektert oppsummering av 2009-panikken fra en som sto midt oppi det:
http://www.nrk.no/ytring/laerdommer-av-en-pandemi-1.11680259

Voksne bør friske opp vaksinen, statskanalen er myndighetenes talerør for folkeopplysningen:
http://www.nrk.no/norge/vaksinene-som-voksne-bor-huske-a-ta-1.11670847

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Arn
9 år siden

Noter alle navna på arrangører og talere, og bruk navnelista som de første som skal vaksineres ved neste pandemi-alarm eller annen vaksineaksjon. Jeg regner med at de kun føler seg priviligert og stiller opp når den første forsendelsen av eksperimentvaksiner blir levert i Norge

http://experimentalvaccines.org/

For at de skal kunne ta et informativt valg, for de som ønsker, vis dem gjerne litt norske historie om utviklinga av vaksiner

WHO-forskningen på Bakkebø http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/who-forskningen-pa-bakkeb%C3%B8%E2%80%8F/ gt ~ WHO research on Bakkebø http://tinyurl.com/qx6apqn

1943 Lov om vaksinasjon. Lippestad, Quislings Innenriksminister http://www.youtube.com/watch?v=WMn5GGv42sQ

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Hear This Well: Breaking the Silence on Vaccine Violence https://www.youtube.com/channel/UCFCrfK5rP_B6huriP1hLApw/videos

Source,
Hear this well: Breaking the silence on vaccine violence – An intentional act of war on Western civilization – CPR Foley video censored by YouTube – Why is Israel seeming to try to meet a world war deadline? http://www.abeldanger.net/2014/09/hear-this-well-breaking-silence-on.html

Quote: Source: Jim Stone Freelance http://www.jimstonefreelance.com/ September 5, 2014. FACT: Vaccine-induced autism is an intentional act of war on Western civilization and anyone else who is in competition with a certain tribe, and truth be told, ALL CHILDREN NOT OF THAT TRIBE ARE DAMAGED BY VACCINATIONS THAT TRIBE FORMULATED FOR THAT SPECIFIC PURPOSE, and the ones damaged most show it as autism. Modern vaccines are weapons of war, pure and simple. Hear this well: Breaking the silence on vaccine violence ..

Ikke glem at denne krigføringa med såkalte vaksiner, les giftsprøyter, er veldig mye norsk, og at vi har et nazi-kontrollert frimureri som opererer ved infiltrasjon i utvalgte stillinger innen privat og offentlig virksomhet

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

CDC Whistleblower: This Is the Real Smoking Gun – Major Scientific Fraud – Bioweapons Distributed Via Vaccines – Vaccine Connection To Autism – Intentional Act of War On Western Civilization http://www.abeldanger.net/2014/09/cdc-whistleblower-this-is-real-smoking.html

Quote: Source: John Rappoport’s Blog http://jonrappoport.wordpress.com/2014/09/10/cdc-whistleblower-this-is-the-real-smoking-gun/ CDC Whistleblower: This Is the Real Smoking Gun, by Jon Rappoport, September 10, 2014. On August 27, CDC scientist William Thompson came out of the shadows and revealed that he had participated in a major scientific fraud: http://jonrappoport.wordpress.com/2014/08/27/the-big-one-cdc-whistleblower-goes-public-now/ He and his co-authors had published a 2004 study claiming there was no MMR-vaccine connection to autism. They had omitted vital data which contradicted that finding. The MMR vaccine was causing autism. Thompson knew it. So did his co-authors. They buried that chilling fact. In Thompson’s confession, released through his Cincinnati attorney, Rick Morgan, Thompson asserted that he would work with Congress, but he wouldn’t speak to reporters. Why not? Two reasons immediately spring to mind. ..

Hermis
Hermis
Abonnent
9 år siden

Forvirring og panikk råder i den colombianske byen Carmen de Bolivar. I løpet av tolv uker har tre hundre kvinner blitt smittet med en ukjent sykdom.

Blant de pårørende råder det en utbredt mistanke: Sykdommene skyldes en vaksine mot livmorhalskreft. Men ifølge eksperter er vaksinen trygg, og til tross for omfattende undersøkelser finnes det ingen indikasjoner på at vaksinen er årsaken til problemene, melder Reuters.

http://www.abcnyheter.no/videoer/2014/09/09/hundrevis-av-unge-kvinner-har-fatt-uforklarlig-sykdom

Den der med at vaksinen «er trygg» mener jeg å ha hørt før, eller var det «er helt trygg»…

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Youtube { Who Killed Alex Spourdalakis https://www.youtube.com/results?search_query=Who+Killed+Alex+Spourdalakis }

Google { Who Killed Alex Spourdalakis https://www.google.no/search?q=Who+Killed+Alex+Spourdalakis }

Who Killed Alex Spourdalakis? Autism Team https://www.youtube.com/watch?v=4admPi0HR0U

Getting to the truth of who is responsible for the death of a 14 year old boy with autism. .. https://www.indiegogo.com/projects/who-killed-alex-spourdalakis–2

Undertegnedes kommentar, ansvaret og skylden for slike mord finnes beviselig blant såkalte myndigheter og deres virkelige foresatte, kriminelle som de aldri nevner

Uffda
Uffda
Abonnent
8 år siden

Governments seize colloidal silver being used to treat Ebola patients, says advocate.
«Efforts to bring natural Ebola treatments to suffering West Africans have been squelched by the World Health Organization (WHO), which recently blocked multiple shipments of nanosilver solution measuring at 10 parts per million (ppm) from entering the region, leaving thousands to suffer needlessly.»

Learn more: http://www.naturalnews.com/047101_ebola_colloidal_silver_government_seizure.html##ixzz3FFpXJuP0

MAJA
Abonnent
8 år siden

I min naivitet trodde jeg at det noerske fol nå har skjønt hva vaksinasjon innebœrer , men akk nei, noen er hellig overbevisst om at vaksiner beskytter oss fra alle sykdommer, referer fra en artikkel idag»:
Folkeopplysningen på NRK1 hadde søndag en presentasjon av konseptet «vaksinemotstandere». For dem som ikke fikk med seg programmet er dette personer som av forskjellige årsaker ikke ønsker å la sine barn følge det ordinære vaksinasjonsprogrammet for barn og ungdom. Ikke fordi barna ikke kan følge programmet, men fordi foreldrene ikke vil.

Dette innlegget handler ikke om hvorvidt valget om ikke å følge vaksineprogrammet er rett eller galt, men om konsekvensene av ikke å følge det, og hvorfor du som forelder burde kjenne til det.
Flokkimmunitet

Vaksiner bygger på konseptet flokkimmunitet. I korte trekk går det ut på at jo større andel av flokken som er immun, desto bedre er flokken egnet til å beskytte de som av forskjellige grunner ikke kan vaksineres, som personer med autoimmune sykdommer eller alvorlige allergier.

Vaksinemotstandernes barn er medlem av flokken, men foreldrene ønsker ikke å bidra til flokkens immunitet

Vaksinemotstandernes barn er medlem av flokken, men foreldrene ønsker ikke å bidra til flokkens immunitet. Det får som konsekvens at barna ikke bare kan få sykdommene selv, men at de blir smittebærere for viruset og gir viruset en plattform der det kan smitte over til andre barn. Virus som kan ta liv: Det er ikke for moro skyld vi vaksinerer mot dem. Ingen vaksiner er 100 prosent effektive, slik at enhver smittebærer er en risiko, også for et vaksinert barn.
Rett til å vite at barna ikke er vaksinert?

Min datter er ti måneder. I hennes fremtid vil hun omgås svært mange andre barn, de fleste på samme skole som henne. Noen av disse kan være smittebærere, uten at hverken hun, jeg, eller de vet det.

Kan man stole på at vaksinemotstanderne vil fortelle sannheten om sitt upopulære valg, hvis de blir spurt?

Én måte er å be skolen opplyse om hvilke barn som ikke følger vaksineprogrammet, men dette er helseopplysninger og pr. i dag taushetsbelagt. Slår begrunnelsen for taushetsplikt – vern om egen helseinformasjon – særlig godt til, når informasjonen ikke er av det mer sensitive, og får en direkte innvirkning på andre personer?

Smittevernloven oppstiller unntak fra taushetsplikten, men denne er snevert utformet og krever i praksis at barnet allerede er smittet. Lovgivningen åpner dermed ikke for at informasjon som kan være vesentlig for å forebygge smitte hos mine barn kommer til meg.

Min datters foreldre kommer til å spørre hennes lekekameraters foreldre om barna er vaksinert.

Det vil jeg oppfordre deg til å gjøre, også. Helt til Helsedepartementet kommer på banen og vedgir at mitt barns rett til å slippe risikoen for en tidlig død eller varige mén, trumfer vaksinemotstandernes rett til å få hemmeligholde sine «valg»:http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Vaksinemotstandere-vil-ikke-bidra-til-flokkens-immunitet-7736238.html
Min kommen tar til denne artikkelen -Er det ikke på tide å undersøke hva vaksine inneholder , snakk om å gå i flokk der folk fremdeles tror at vaksiner kan gjøre oss friske .

Vaksinen av Hepatitt B synes å vœre myndighetens mål .

Denne vaksinen er fremstilt ved en prossess av genetisk manipulering
og er produsert på virus dyrket på eggstokkene til kinesiske hamstere .

Denne vaksinen er rapportert for å forårsake kreft i “leveren”:http://thinktwice.com/

I 1986 blé vaksine mot Hepatitt B gitt til barn i Alaska uten at foreldrene ble informert.

Mange barn ble syke og flere døde .

Det virker som om det var en virus kalt RSV (Rous Sarcoma Virus) i vaksinen.

Amerikanske imdianerstammer har vœrt utsatt for mange vaksiner.

I 1988 ble hele landsbyer desimert grunnet herjinger av AIDS. Ett par år tidligere ble innbyggerne vaksinerte mot hepatitt B.

I 1979 ble en ny vaksine testet på homofile i New York , dette var
begynnelsen på den offisielle aidsepidemien og vaksineprogrammet ble
ledet av WHO og National Institute of Health.

Vaksinasjon tillater epidemiologiske studier av populasjoner for å
samle inn data på motstanden av ulike etniske grupper til forskjellige
sykdommer, og tillater en å studere reaksjoner av immunsystemet hos ett
stort antall av befolkningentil ett antigen ( vurus , mikrobe)injisert
ved «vaksinering»:http://mayharriet.wordpress.co

Dr. Jonas Salk var komitemedlem av WHO – Verdens helseorganisasjon og vaksinen har fått hans navn- Salk-vaksinen.

Nye tilfeller av polio dukket opp der barna først var vaksinerte for denne sykdommen.

Den
samme Dr. Salk innrømmet ved ett senere tidspunkt at vaksinasjon var en
direkte årsak til at barn fikk denne sykdommen, at vaksinen
dehydrerte cellene, tappet kalsium fra nerver, muskler, bein og celler.

Etterhvert forandret poliovaksinen karakter, det medførte til
en økning til ME- utmattelsessyndrom, fordobling av kreft og Guillian
Barre- syndromet.

I Norge startet poliovaksinen i 1957 og mellom 1957- 1963 ble ca.1million barn vaksinerte.

Poliovaksinen viste seg å inneholde serum fra afrikanske grønne aper – SV 40 og forårsaket misdannelser, leukemi og «kreft»:http://www.mayharriet.net/3472
ThinkTwice Global Vaccine Institute: Avoid Vaccine Reactions
Immunizations! Is your child at risk for a VACCINE…
thinktwice.com
Det tok avisen ca 5 minitetr til å slette denne kommentaren som jeg la ut på facebook

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  MAJA
8 år siden

MAJA skrev
Kan man stole på at vaksinemotstanderne vil fortelle sannheten om sitt upopulære valg, hvis de blir spurt?

Det vil jeg oppfordre deg til å gjøre, også. Helt til Helsedepartementet kommer på banen og vedgir at mitt barns rett til å slippe risikoen for en tidlig død eller varige mén, trumfer vaksinemotstandernes rett til å få hemmeligholde sine «valg»:http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Vaksinemotstandere-vil-ikke-bidra-til-flokkens-immunitet-7736238.html

Mole
Nettopp, dette handler om mine/deres barn og rett til å velge selv.
Dette er bare et nytt eksempel på kollektiv mobbing, gjør som alle andre eller så vil vi ikke leke med deg.
Forklaringen på flokkimunitet i programmet er like enkelt som det er løgn, flokkimunitet er neppe noe dyrene sliter med er det?, blir de vaksinert??

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  MAJA
8 år siden

Folk sluker det meste hvis det er lagt frem på en «logsik måte» MAJA, slik som i programmet.
Håper folk merket seg hvordan legemiddelindustrien forfalsker rapporter for å tjene penger på OSS , dette programmet gikk uken før.
I dette programmet blir det også sagt at vaksinen alle måtte kjøpe i 2009, en veldig kjent leverandør, er historiens største tyveri.

Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

‘Giant leap’ to type 1 diabetes cure
Perfect cocktail
He is attempting to replace the approximately 150 million missing beta cells, using stem cell technology.

She said: «The next important challenge will be to find ways to maintain these cells inside the body so they are protected from the immune response and have long-term function.»
http://www.bbc.com/news/health-29566784

Ny vaksine kanskje??

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

NYC mandates flu shots for toddlers even after CDC admits they don’t work http://www.naturalnews.com/048187_vaccine_mandate_influenza_New_York_City.html

Google oversatt ~ NYC beordrer influensa sprøyte for småbarn selv etter CDC innrømmer at den ikke virker http://tinyurl.com/lqee3ae

« Forrige artikkel

Årdalsdrapene og hathviskerne

Neste artikkel »

Jens Stoltenberg vil nedlegge NATO?

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x