Litt grunnleggende info om vaksiner

13.2K visninger
3 minutter lesetid
119

Det er ikke vaksiner i seg selv som gir beskyttelse mot sykdom. Bare et velfungerende immunforsvar kan gi beskyttelse mot sykdom. Et velfungerende immunforsvar gir også den beste evne til bekjempelse av sykdom. For at vaksiner skal fungere etter hensikten kreves et velfungerende immunforsvar. Vaksiner fungerer immunundertrykkende.

 

Immunologi og vaksiner

Tilstanden av et barns blod i løpet av de første to årene av livet avgjør kvaliteten av immunforsvaret som skal vare livet ut. Immunforsvaret kan bare utvikle sitt fulle potensiale om det forblir urørt . Det er derfor viktig at blodbanen til små barn holdes fri for fremmedelementer særlig de første 2 årene. Injeksjon av vaksiner innebærer at fremmedelementer kommer inn i blodbanen. En konsekvens av dette er at vaksiner bør unngås gitt til babyer og små barn.

Ingredienser i vaksiner

Vaksiner inneholder ikke bare de virusene det skal vaksineres mot (som gis i fortynnede doser).

Vaksiner inneholder også:

– fortynnede organismer (attenuated organisms)
– toxoider (avfallsstoffer fra fortynnede organismer)
– formaldehyd
– etylenglykol (frostvæske)
– aluminium (kan forårsake ubalanser i nervesystemet)
– Kvikksølv benyttes i visse vaksiner, bl.a. svineinfluensavaksinen Pandemrix.
– Polysorbat 80

Kvikksølv i vaksiner kan forårsake autisme og ME (kronisk trøttbarhetssyndrom). At mange norske ungdommer fikk ME etter Folkehelseinstituttets forsøk med meningokokkvaksine [ og narrevaksine/placebo-] i 1980-90 årene skyldtes kvikksølv-elementet, som fantes både i vaksinen og i placebo-vaksinen. Det er flere likheter mellom autisme og ME, bl.a. ustabilitet i tarmsystemet.

 

Om autisme og vaksiner

De fleste tilfeller av autisme er forårsaket av vaksiner (kvikksølv i vaksiner og MMR-vaksinen). I USA er mer enn 1 million barn blitt autister etter å fått injeksjoner med kvikksølvholdige vaksiner. Bruken av kvikksølv i vaksiner er på vei ned, men til tross for at kvikksølv er tilnærmet totalforbudt i Norge inneholder loven (”produktforskriften”) av medisinsk uforståelige grunner et unntak som ennå tillater bruk av kvikksølv i vaksiner i Norge. En del personer fikk ME-lignende symptomer etter å ha fått injeksjon med den kvikksølvholdige svineinfluensavaksinen Pandemrix.

 

Barnesykdommer, immunforsvar og MMR-vaksine

Barnesykdommers immunstyrkende rolle er fullstendig neglisjert i forbindelse med vaksiner som gis mot barnesykdommer. Dette er høyst ulogisk og medisinsk uforsvarlig, dersom hensikten med vaksinering er å gi bedre helse og redusert sykdomstilbøyelighet.

Barn som gjennomgår barnesykdommer opplever å få styrket sitt immunforsvar. Dette gjelder særlig barnesykdommen meslinger. Det hevdes at meslinger er en farlig sykdom. Dette er ikke tilfelle. Meslinger er ikke en dødelig sykdom; ikke i Norge, ikke i dag.

Barnesykdommer har en viktig immunstyrkende funksjon som de unge i dag er i ferd med å gå glipp av, fordi barnesykdommene vaksineres bort. Dette innebærer en generasjon som vil ha et svakere immunforsvar enn generasjonen før dem.

Å vaksinere bort barnesykdommene er bare rasjonelt fra vaksineprodusentenes (legemiddelindustriens) snevre finansielle målsettinger: Økt bruk av vaksiner gir økte inntekter for legemiddelindustrien, som produserer så vel vaksiner som medikamenter. Økt bruk av vaksiner gir svekket immunforsvar (som gir økt sykelighet). Økt sykelighet i en befolkning vil gi økt salg av medikamenter.

 

Trippelvaksinen MMR som autisme-årsak

MMR-vaksinen (som gis for å forhindre barnesykdommene meslinger, kusma og røde hunder) forårsaker autisme, selv om den ikke inneholder kvikksølv. Dette skyldes at meslingevirus-elementet i MMR-vaksinen ikke tåles av alle barn. For barn som har en tarmlidelse ved navn mitokondrisk dysfunksjon vil injeksjon av MMR-vaksinen kunne fremprovosere tarmlidelsen Ileal Lymphoid Nodular Hyperplasia. Symptomene på dette er bl.a. store, betente, blødende lymfekjertler. De blødende og betente lymfekjertlene blir av kroppens immunforsvar angrepet som avfallsstoffer.

Barn og unge som er blitt autister pga. MMR-vaksinen, har meslingevirus fra MMR-vaksinen i sine betente lymfeceller. Vaksinering mot barnesykdommen meslinger med bruk av MMR-vaksinen gir mao. en reell risiko for at det utvikles autisme hos enkelte av mottagerne av denne vaksinen. Det er en sammenheng mellom tilstanden i tarmen og hjernens utvikling. Autister som har fått kurert sin tarmlidelse har ”hentet inn igjen” mye av sin tapte utvikling.

 

HPV-vaksinen Gardasil

– Det er ikke bevist at kreft i livmorhalsen utløses av HPV-virus.

– Gardasil beskytter ikke mot kreft i livmorhalsen.

– Gardasil øker kreftrisikoen.

– Gardasil gir varierte bivirkninger, helt individuelt.

– Langtidsvirkningene av Gardasil er ukjente, da Gardasil inneholder genmanipulert rDNA fra HPV-virus. Dette er en helt ny bestanddel i en vaksine som har helt ukjente virkninger.

– Gardasil kan gi en økt risiko for å føde misdannede barn. (Kreftregisteret i Norge har vært klar over dette siden det i 2007 ble inngått en avtale mellom norske myndigheter v. Kreftregisteret og USAs legemiddelmyndigheter FDA og Gardasil-produsenten Merck, der norske myndigheter / Kreftregisteret skulle kartlegge andelen av medfødte misdannelser hos barn av Gardasil-injiserte. Søknad om konsesjon fra Datatilsynet til å gå i gang med dette kartleggingsarbeidet ble journalført hos Datatilsynet 3.10.2011. Saksnr. 2011/1036)

Om aluminium i vaksiner

Aluminiums-elementet i vaksiner er uheldig for helsa. Aluminium er et lettmetall som lett binder seg til nervetråder og kan forårsake nevrologiske ubalanser. Forskeren Hugh Fugenburg har påvist at eldre som har fått mange influensa-vaksiner har mangedoblet sin risiko for alzheimer. Det er nå en alzheimer-epidemi ved norske eldre-institusjoner. Dette var ikke tilfelle for noen tiår siden.

En informativ, fyldig, lettfattelig og tankevekkende gjennomgang av vaksiner, fra propaganda til ingredienser er tilgjengelig her:

http://www.hansgaarder.info/produkter/vaksiner-vaksinering-trippelvaksine-hpv-vaksine/

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
nm264
nm264
Abonnent
3 år siden

her var det mye bambus uten en eneste kildehenvisning…

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  nm264
3 år siden

stemmer det, beklager, forfatteren fikk vel “smake sin egen medisin” han ja…

e
e
Anonym
Svar til  nm264
3 år siden

Feil. Han fikk tvangs-smake på noen andres medisin.

Sceptic
Sceptic
Abonnent
5 år siden

Litt grunnleggende tøv om vaksiner, hadde vært en mer passende overskrift for denne «artikkelen». Går vi tilbake til 1940- og tidlig i 1950-åra, så var tuberkulosen uhelbredelig, og tok mange liv. Meslinger tok også livet av et ikke ubetydelig antall barn. Er det dette dere ønsker dere tilbake til? Jeg kan anbefale dere å se Overgivelse av Oskar Braaten. Den ligger på NRKs TV-sider. Den handler om tuberkuløse barn i 1920-åra. Dere ønsker dere kanskje tilbake til slike tilstander?

ken
ken
Anonym
5 år siden

Knut – Pasteur er avleggs, men tanken var muligens god…
En ting må du ha klart for deg, hvilket jeg tror sterkt på at du har med tanke på ditt avslørende propagandasvada… Så du henger fortsatt i stroppen? Det varer ikke lenge. Men igjen, takk som byr ;-) Du bidrar til sannheten for de som virkelig bryr seg om å være mot andre som man ønsker at andre skal være mot…? Hmm… Føler du deg ikke vel? Kan du fullføre setningen eller byr det deg imot? 

Tilbake til poenget mitt i det moderne samfunn: «”There is no money in healthy people or dead people. The money is in sick people.” – Bill Maher

Ser du etterspør «smurfen» vedr Pasteur… Gammeldags og tanken bak var nok god, er svaret på det. Men per i dag handler det om andre ting. Grusomme ting!

Vaksiner gjør deg syk for livet: I 2009 og 2011 ble det erklært pandemi i vårt land: «Forbered dere på influensapandem fra fugleinfluensaviruset», sa statens propaganda-apparat gjennom massemedia. Det blir store antall som blir syke. Som vi nå vet var det en stor skremselsaksjon uten basis i virkeligheten. De løy for oss og skapte panikk i befolkningen.

Vi må være åpne for at det meste av virus rett og slett ikke finnes og at hele teorien er feil. De sier virus er submikroskopiske partikler, men ingen har noen gang sett dem. Når vi søker på nettet etter virus finner man bare masse datagrafikk. Ingen kan vise oss et ekte virus. Kan noen eksempelvis vise fram et bilde av HIV-viruset?
Vi kan ikke tro på at virusvaksiner finnes og virker før vi har sett et virus. Man kan vanskelig lage et virkestoff mot et virus man ikke kan se, og alt man har å vise til er såkalte “antistoffer”. Hele historien om virus og vaksiner er ikke troverdig, og årsaken til at vi blir syke kan være noe helt annet enn det de sier. Hva er det som foregår?

Vaksiner er en pengemaskin verdt NOK 600 milliarder. Sannheten er at ingen trenger å vaksineres da det ikke hjelper. I dagens samfunn er sykdom ikke lenger et et-årsaks fenomen som vi kan ta en vaksine for. Sykdom inngår i komplekse sammenhenger der mange negative effekter samler seg: Bruk av kjemikalier i mengder, urent miljø, vaksiner, overdreven medisinbruk, stråling, stress, plantevernmidler i mat og elendig industriell prosessert mat. Vi trenger kartlegging av risiko for sykdom, forebygging, behandling og store endringer for å komme videre. Vaksiner gjør dette verre, og bør bli historie.

Vaksine mot tuberkulose er borte fordi sykdommen er borte. De få som blir syke får behandling. I dag vaksinerer vi oss mot sykdommer som blir funnet opp i media, mange av dem fins det ingen bevis for at eksisterer.

Det påstås også at vi ser en økning i manglende respons på medisiner. Antibiotikaresistens er den mest framtredende fordi medisinen brukes alt for hyppig, og maten inneholder antibiotika fra kjøttet til dyrene/fiskene vi spiser. Med resistens mangler vi midler til behandling av infeksjoner i dagens kjemibaserte medisinske system. Det kan bli problemer med å gjennomføre alle vanlige operasjoner, og vi kan komme til å se slutten på kjemisk medisin fortere enn vi aner.

Når det er sagt, antibiotikaresistens nevnes ofte i media, og er noe som brukes for å få oss til å tro at vaksiner er mer nødvendig enn før. Hva er løsningen hvis antibiotika ikke hjelper? Som vanlig får vi ikke noe bevis for det vi blir fortalt, og som alltid er det bare medisin som er kuren. Det snakkes ikke om kosthold som medisin i det hele tatt.

Kjemiske medisiner som penicillin blir fremhevet som det beste som noensinne har skjedd innen medisin, selv om det kan gjøre mer skade enn godt. Penicillin dreper også de gode bakteriene som kroppen trenger. Mange får nedsatt helse i månedsvis etter en antibiotikabehandling fordi det gjør kroppen forsvarsløs fra opportunistiske mikrober. De fleste som blir syke ikke trenger medisin hvis de har et godt immunforsvar. Man blir ikke syk hvis man lever sunt. Kombinasjonen av usunn mat og stress gjør oss åpen for angrep, og det blir lettere å selge ideen om at vaksiner er noe du trenger.

Vaksinasjon er basert på bevisst utvikling av frykt:
Når det gjelder vaksiner er vi under press av medisinkorporasjoner og helsemyndigheter. De har skapt en fryktkultur for å sikre at vi og våre barn tar alle vaksiner. Vaksineringen begynner ved 6 ukers alder, og fram til man er 15-16 år. De som går i mot kalles dumme, selviske, ansvarsløse og respektløse. De sier at å nekte vil føre hele landet og verden ut I en katastrofe. De sier at ingen har rett til å gjøre livet for andre farlig ved ikke å ta vaksiner. Dette er vill og hensynsløs propaganda. Sannheten er at vaksiner, slik som nesten all kjemisk medisin, skader mer enn de hjelper.

Vi stiller grunnleggende spørsmål ved den vaksinepraksis som følges i dag, og mener vi skal slutte med vaksiner. Det har aldri vært bevist at vaksiner virker, og forbedringene i sykdomsbildet henger sammen med bedre hygiene og mer kunnskap. Det finnes vaksiner mot mer enn 25 virus- eller bakteriesykdommer til bruk på mennesker. Med det komplekse helsebildet vi ser er en-årsaks sammenhengen som vaksiner bygger på ubrukelig.

Plutselig sovner de vaksinerte med narkolepsi, vaksine er akseptert som sannsynlig årsak .

Ser vi isolert på vaksiner er de negative virkningene overveldende:
Alle som får vaksine skades. Man få høre at det er midlertidig, at de negative reaksjonene går over. Men slik er det ikke: talevansker, ADD og ADHD, hyperaktivitet og lærevansker blir sett på som normale etter vaksine. Tilstander som allergi, astma, og fordøyelsesproblemer er “den nye normalen”.

Det er ingen uenighet om at vaksiner fører til store antall skader. Vaksineskader er kommet i folks oppmerksomhet i alle land fordi de er en realitet. Vi har bare sett begynnelsen. Vaksineskader kan i Norge meldes til Norsk Pasientskadeerstatning NPE, og erstatningsordninger for helseskader finansiert av skattebetalerne finnes i mange land. I Norge utbetales skadeerstatning etter skader forårsaket av Influensavaksinen Pandemrix, MMR-vaksine og meningokokk vaksine.

Skader og dødsfall som følge av feilmedisinering og bivirkninger av medisiner er i dag et kjempeproblem i helsevesenet. Ved mistanke om alvorlige bivirkninger av medisiner/vaksiner meldes dette til Folkehelseinstituttet som samarbeider med Statens Legemiddelverk om overvåkningen av medisin- og vaksinebivirkninger.

Industrien hevder at negative reaksjoner på vaksine er tilfeldige, for den påståtte hendelsen er aldri relatert til vaksinen. Men reaksjoner finnes, og for tusener av barn går ikke reaksjonen over noen gang. De vokser ikke fra skaden vaksinen har gitt dem.

Helseskader inklusive vaksineskader er kumulative:
En mild reaksjon som kommer ved første gangs vaksinasjon eller kombinert med kjemikalier fra mat kan synes ubetydelig, men den kan føre til at den neste reaksjonen er voldsom og kanskje livstruende. Resultatet er at flere og flere vaksiner tas helt til man når et vendepunkt i helsetilstanden. Sammen med andre faktorer som gir sykdom kan resultatet av vaksinen bli elendighet.

Negative effekter av vaksiner kan ødelegge immunsystemet, lage hjerneskade, gi lammelser og mange kroniske sykdommer. De vaksinerte er mennesker i alle aldre som har et spektrum av kroniske lidelser og tilstander. Vi kan nevne lærevansker, forsinket utvikling, autisme, anfall, redusert mental tilstand, diabetes, astma, revmatisme, multipell sklerose og flere tilstander forbundet med nervesystemet. Vaksinereaksjonene er mye mer omfattende enn du tror.

Vaksiner er satt sammen av drepte eller reduserte virus/bakterier og kjemikalier:
Denne kjemiske suppa sier de kan immunisere mot den ene sykdommen den aktuelle vaksine dekker. Kombinasjoner av vaksiner finnes med eksempelvis 6 vaksiner i samme stikket.
De kjemikalier som finnes i vaksiner skal man ikke ta inn i kroppen. En adjuvant er et stoff som skal fremme opptaket av virkestoffet i kroppen og styrke immunresponsen. Aluminiumsforbindelser brukes som adjuvant, og er skadelig for kroppen på mange måter. Aluminium er en årsak til demens og Parkinson.

Konserveringsmidler og emulgatorer er andre stoffer som brukes. Antibiotika, formaldehyd, sukker, amino syrer, proteiner, gelatin, konserveringsmidler, serum fra dyrefoster og menneskeblod er med, og egg brukes til å dyrke fram bakteriene i vaksinen. Thimerosal brukes som konserveringsmiddel og inneholder kvikksølv, og er anklaget for å være årsaken til den økende autismen i verden

Amish i USA vaksinerer seg ikke og har ingen autisme…

Det framstilles nå vaksiner ved rekombinant DNA-teknikk (bioteknologi, genteknologi) for å få antigener med bedre immuniserende evne og uten de skadelige komponentene fra mikrobene i vaksineproduktene. Dette er en innrømmelse av at dagens produksjon er risikofylt og spekulativ.

Det er ingen grunn til å bruke vaksiner:
Vaksiner bygger på en utgått gammel historie, de inneholder bakterier eller virus og mengder med kjemikalier. Alt dette sprøytes inn i kroppen din gjentatte ganger fra du er bitteliten, og de vil at du senere skal fornye vaksinen jevnlig. De fleste gjør jo slett ikke det, for vaksiner trengs ikke.

Ser man vaksiner i sammenheng med en massiv bruk av kjemikalier i hele samfunnet, sterkt overdreven medisinbruk, stråling, stress og elendig mat, så er den samlede effekten helt klart skadelig og kanskje drepende. Vi blir ikke friske av alt dette, men gradvis mer syke.

Et aspekt vi ikke skal glemme er at når alle mennesker i verden vaksineres systematisk er veien åpen for gradvis depopulasjon. De kan ha hva som helst i vaksinene uten at vi vet det, vi merker det ikke, og de bare lager en gradvis reduksjon i befolkningen over hele kloden.

I noen land finnes store grupper som aldri er vaksinert. De har ingen problemer av den typen som de vaksinerte har. La oss slutte oss til dem.

Virus er små smittende submikroskopiske partikler. Ingen har tatt bilde av virus. Illustrasjoner av virus lages i mengder med Photoshop og brukes til å skremme oss.

Helsearbeid er mer komplisert enn vaksiner:
Vi kommer ikke videre før vi tar inn over oss at helse er en mange-faktor sak: En rekke forhold virker inn i dagens samfunn og skaper uhelse. Vaksiner bidrar ikke positivt i dette komplekse sykdomsbildet. Til å supplere og muligens erstatte den kjemiske medisinen med alle dens bivirkninger har vi sunne levemåter, mat og naturlige stoffer med varierte antibiotiske, antiseptiske og antimikrobielle egenskaper. Disse stoffene har få skadelige bivirkninger og resistens forekommer sjelden.

Tvangsvaksine er terror og må stoppes:
Det har vært fremmet forslag om tvangsvaksinering av hele befolkningen, og våre politikere er positivt innstilte. Dette viser mangel på innsikt, null moderne tenking, uvitenhet, ettergivenhet for propaganda og sløvhet satt i system. Det er totalt uakseptabelt og ekte terror mot befolkningen. Skal vi vaksineres ihjel?

Skrekkpropaganden fra medisinindustrien går videre med støtte fra helsebyråkratene: Fugleinfluensa som ikke finnes, plante og dyrevirus i milliontall som de sier kan ramme oss og virus som muterer gener. Nå skal det vaksineres mot fire varianter dengue-feber i tillegg til alt det andre vi allerede vaksinerer oss for, og vi blir bare sykere.

De kjemiske medisiners svakheter og utilstrekkelighet er avslørt igjen. Medisinindustriens dominans og helsebyråkratiets underdanighet har ført oss inn i en helsemessig katastrofe. Gjør det motsatte av hva staten sier hvis du vil være frisk, ikke ta vaksiner. http://www.nyttnorge.com/ta-vaksine-farlig-skader-deg-og-gjør-deg-syk-for-livet.html

Linker
◾Skal vi vaksineres i hjel? http://www.nyttnorge.com/skal-vi-vaksineres-i-hjel.html
◾Ebola i Norge – Falske epidemier designet for total kontroll http://www.nyttnorge.com/ebola-i-norge-falske-epidemier-designet-for-total-kontroll.html
◾Kreftbehandling i Norge er dødelig http://www.nyttnorge.com/kreftbehandling-i-norge-er-d%C3%B8delig.html

Knut
Knut
Anonym
Svar til  ken
5 år siden

Takk for et relativt fyldig svar. At du tar deg tid er prisverdig.
For å klargjøre;

Jeg hevder ikke at vaksiner “alltid”, “uten unntak” er 100% bra. Som nevnt tidligere er vi alle forskjellige, og kan reagere på forskjellige måter. Det jeg hevder er at vaksiner jevnt over har fungert og hjulpet menneskeheten til det bedre. Det er tonnevis av studier som viser dette. At du/der avfeier disse, som en del av en eller annen overordnet ond plan, det klarer jeg bare ikke å ta seriøst. Når du så også hevder at «virus ikke finnes»??? Da lurer jeg virkelig på hva som skal til for at du skal tro på det. Virus er jo sett mange ganger? Må du se det selv? I så tilfelle anbefaler jeg deg et raskt google-søk (men da hevder du sikkert at alle bilder er manipulert og falske), eller at du spør pent på en lab eller via noen du kjenner etc – så kanskje de vil la deg få lov til å se hvordan et virus kan se ut.

Ellers er jeg enig i at helse selvfølgelig har mange faktorer som påvirker. Ang fugleinfluensaen, så hadde jeg den. Og jeg var ikke vaksinert. Jeg var sykere enn noensinne ved andre influensaer, men det gikk fint. Myndighetene anbefalte vel bare å vaksinere syke/eldre og andre med nedsatt immunforsvar. At du i det hele tatt betviler vaksinenes positive påvirkning på verdens befolkning, forteller meg egentlig at du mest av alt har lyst at ditt eget syn skal være sant. Problemet er bare at tusenvis, kanskje millioner av forskere og medisinsk personell sier noe annet. Og alle disse er ikke med på den innbilte konspirasjonen om «Big Pharma». At helse er business er det ingen tvil om. Se bare på alle kvakksalverne som skal kurere kreft med aprikoskjerner (kreft er ikke det virus?), sølvvann, og andre tvilsomme remedier… Innen ekte medisin er det nok også en del tvilsomt. Men å stemple hele legevitenskapen som en bløff og som en konspirasjon for å tjene penger blir rett og slett for useriøst.
Jeg aner ikke hvilke kilder dere anser som troverdige. Jeg registrerer at seriøse, etterprøvbare artikler på medisinske/helsemessige sider blir vurdert som mindre troverdig enn f.eks Alex Jones eller tvilsomme youtube-videoer. Hvorfor er for meg en gåte, men jeg tipper det har sammenheng med noe psykologisk som spiller inn når man føler man har «avdekket sannheten». Det er velkjent at den slags overskygger rasjonelle, naturlige og bevisbare argumenter..

Du kan jo lese denne? Eller er dette nok en «fake propaganda-artikkel»?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4024226/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
5 år siden

Veldig bra og grundig skrevet Ken :)

Alt du sier er helt korrekt.

At du Knut sitter å lyver så det renner av deg overrasker vel ingen, fakta er at det ble kjøpt inn 9.4 millioner doser $vinevaksine til ALLE nordmenn, 2 doser til oss alle, alle skulle vaksineres, da de første 100 tok dose nr 2 så ble de så syke med symptomer på kvikksølv forgiftning at dose nr 2 ble kansellert for alle.

Skepperne argumenterer med at det er ikke mer kvikksølv i en vaksinedose enn det er i en tunfisk, for min del så injiserer jeg ikke tunfisk, men for skepperne så er det vist helt vanlig å kjøre en tunfisk i en sprøyte istedenfor å spise den.

Vaksinen måtte settes to ganger for at den skulle være effektiv.
Derfor har helsemyndightene bestilt 9,4 millioner vaksiner fra legemiddelselskapet GlaxoSmithKline, som ifølge Dagsavisen vil ha 20 milliarder kroner i overskudd på kontraktene.

Pandemrix med kvikksølv til fattigfolk og en uten til eliten :)

Er du en slags klovn når du sier at de som tjener noen få hundrelapper på medisiner som sølvvann og lignende er bløff, men de som tjener tusenvis av milliarder kan du stole på ? Hører du selv hvor dum du høres ut ? ¤

Enda morsommere er det når du sier at alle som tjener penger i verden på å selge noe er en del av av en eller annen overordnet ond plan.

At noen tjener penger på vaksiner og på medisiner til bivirkningene man får av vaksiner heter en god foretingside som eiere og aksjonærer tjener fett på.

Man trenger ikke være skarpeste kniven i skoffen for å skjønne at å blande inn thimosal ( Kvikkølv ) og Aluminium samt haiolje og annen dritt ikke er for å styrke immunresponsen, men derimot å gi deg flere sykdommer de kan tjene penger på.

Amish folket velger heller å holde barne sine friske og raske istedenfor å bidra til å berike vaksineprodusentene, men det er jo veldig egoistisk i dine øyner.

Fire av ti Frimurerbarn på Frimurerskolene Steinerskolene vaksiner seg ikke, men det morsomme er at selv ikke den mest ekstreme fanatiske hjernevaska pro vakser tørr å kritisere dem.

Vi bla alle skapt som fullfabrikater, ikke som halvfabrikater som du som trenger å injisere masse dritt forbi immun barrieren for å bli en fullverdig skapning. :-D

knut
knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Dette er et for stort felt for deg Smurfen. Du aner ikke hva du babler om. Nok en gang bare masse påstander uten rot i virkeligheten. Bare det at du får deg til å skrive “….medisiner som sølvvann….” forteller alt om deg. Sølvvann er altså i din verden “medisin”…Jaja, lykke til, du får adaptere Amish-folket sin levestil. Hold deg mer eller mindre isolert, så blir det selvsagt mindre behov for vaksiner også, det er jo ren logikk.

kan du utdype: “…de første 100 tok dose nr 2 så ble de så syke med symptomer på kvikksølv forgiftning..” – evt vise til noe offisielt?

Oi
Oi
Anonym
6 år siden

Kan Smurfen, Fjellwalk og Knut vennligst finne seg et privat rom? Dere fremstår som tre komplette idioter! Utrolig irriterende og lite spennende.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Oi
6 år siden

fremstår meg og fjellwalk som idioter? Hvordan? Vi er jo blant de få som prøver å argumentere mot menigheten her inne? Linkene er relevante? Sp hva som er så utrolig irriterende må du nesten utdype, så får vi ta vurderingen da om diskusjonen skal avsluttes (eller det er den egentlig all den tid smurfen ikke klarer å komme med motargumenter som holder mål)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Enig der Oi, påstanden om Fjellknut er helt korrekt. Intelligensen deres ligger på samme nivå som gjengen i Tangerud bakken :)

Å diskutere med Fjellknut ser som å diskutere med en 3 åring i sandkassen, han har ingen argumenter og er livredde for å diskutere sak, kun person slik ekle troll septik skal.

Hver eneste artikkel på Speilet er grundig bekreftet og dokumentert som fakta, noe som får Trollene fra bakvendt land til å bli så sinna at de sprekker, at de hater sannheten må de nesten ta opp med psykologene og pleierne sine.

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
6 år siden

Frem til den 17. mai kan man se VAXXED. FROM COVER-UP TO CATASTROPHE gratis ved å gå inn på denne linken: http://vaxxedthemovie.com/smvvaxxed/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Skorpionen
6 år siden

Tusen takk Skorpion, nå har jeg delt den rundt i alt som finnes av grupper og steder så flest mulig får sett den og delt den videre igjen til andre :)

De brukte enorme summer for å prøve å forby den der siden vaksineprodusentene vil tape enorme beløp vist folk får vite fakta om vaksiner.

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
Svar til  smurfen
6 år siden

Takk også til deg smurfen får å spre denne http://vaxxedthemovie.com/smvvaxxed/ vidt og bredt slik at alle som ønsker det kan se gratis frem til den 17. mai!

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
6 år siden

I USA er de siste tallene nå at 1 av 59 barn er autistiske. Dette er en katastrofe som burde bli debattert vidt og bredt i mediene hvis vi hadde levd i en normal verden. Det er ikke mange tiårene siden det var 1 av 10 000 barn som var autistiske. Genene forandrer seg ikke så over noen tiår, så hvilke miljømessige faktorer er det da som gir disse stygge tallene? Hovedmistenkt er vaksiner og de giftige ingrediensene!

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Skorpionen
6 år siden

Det du har lest om Wakefield for eksempel er bare tull. Man finner ingen sammenheng mellom vaksiner og autisme.
Her står det også litt mer om Wakefield, hvorfor han tok feil etc – og hvordan denne historien desverre lever videre på nett.

https://www.historyofvaccines.org/content/articles/do-vaccines-cause-autism

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
Svar til  Knut
6 år siden

Du får ta en titt på denne da, hvorfor det viser seg at Wakefield hadde rett: https://www.vaken.se/ny-studie-visar-att-dr-andrew-wakefield-hade-ratt-om-koppling-mellan-autism-och-tarmproblem/

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Skorpionen
6 år siden

Problemet ved vaken.se er vel at dette er en konspirasjonsside. Noe som tok meg 2 min å finne ut.
Og innholdet i artikkelen du viser til er jo ikke annet enn påstander? Enn så lenge så er Wakefield avkledd, og ingenting tyder på at han har rett. Annet enn tvilsomme nettsider som av en eller annen grunn ønsker at det var sant.
Artikkelen nevner heller ikke vaksiner, men de snakker om en sammenheng mellom autisme og tarmproblemer.
Så her må du nok grave dypere for å i møtegå artikkelen jeg linket til. Ikke bare si “at det er feil, Wakefield hadde rett”.

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
Svar til  Knut
6 år siden

Man kan jo høre på Wakefield selv da, som i dette foredraget med tittelen: “The Legacy of Vaccine Injury” https://www.youtube.com/watch?v=14I9cx3k0DI Eller så kan man jo se filmen som han står bak: Vaxxed. From cover-up to catastrophe: http://vaxxedthemovie.com
Når det gjelder tarmproblemer, så fant han vel meslingvirus fra MMR-vaksinen i de betente tarmene, så vidt jeg husker. http://www.vaccine-injury.info/wakefield.cfm

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Skorpionen
6 år siden

Men hvis det “er nok” for deg å tro på dette kun fordi Wakefield sier det….Hvorfor tror du ikke da på det overveldende flertallet som sier at han tar fei? Og attpåtil forklarer saklig og greit hvorfor? Jeg sliter med å forstå hva det er som er så overbevisende at du, eller jeg for den saks skyld, skal tro på et mindretall (som ikke engang er skikkelige forskere på feltet) fremfor et flertall? Hvorfor??

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Skal vi tro på en fjott av et ubetydelig troll som kaller seg Fjellknutt som lever av å sabotere fakta eller på fakta ?

Jeg tror jeg foretrekker fakta for å si det sånn ;)

Ser ikke helt problemet her, de som ønsker å gi barne sine kreft tar gift sprøytene og de som vil ha friske barn med godt immunforsvar lar vær :)

https://forskning.no/forebyggende-helse-sykdommer-kreft-vaksiner-stub/2008/02/poliovaksine-kan-ha-gitt-kreft

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Bare det at du tror fjellwalk og meg selv er samme person…viser bare hvor dårlig du er til å vurdere saker og ting ;) En tenåring kunne sett på skrivemåten til oss begge og i løpet av 5 minutter funnet ut at vi ikke er samme person. Dessuten burde du være mer opptatt av å argumentere, fremfor å messe om at vi er samme person etc..Men ok, dette er jo et sidespor..

Jeg ser at du ikke klarer å komme med noen som helst argumenter annet enn en og annen link som viser at noen har hatt negative følger av vaksiner. Som sagt; det er ikke det vi snakker om. Vi snakker om det store bildet, og da er det ikke tvil at vaksiner virker og har hjulpet verden mye mer enn det har skadet.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

linken er fra 2004. Greit nok. Men forsøker du her å bruke hendelser fra 50-60-tallet som et argument for noe i dag?
“I 1960 nedla amerikanske myndigheter forbud mot å bruke SV40-holdige cellekulturer ved produksjon av poliovaksine.

I Norge startet poliovaksinasjonen i 1957. Opp mot én million mennesker her i landet kan ha blitt vaksinert i årene 1957-63. Den forurensede vaksinen kan ha blitt gitt til så mange som 100 millioner mennesker verden over. Etter 1963 skal det ikke ha blitt brukt vaksine forurenset med SV40 i Norge.”

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Knut
6 år siden

Han kan umulig ha lest hele artikkelen, og håper ingen andre heller gjør det. Eller smurfen velger det som passer best og trur h*n kommer unna med slik selektiv framgangsmåte.
Typisk smurf ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Vaksiner har aldri virket, alt av sykdommer var på vei ned og nesten utryddet da de begynte med vaksiner, den magiske kuren heter såpe, rent vann og hygiene og ikke minst slutte å bruke kloakk som drikkevann.

600 000 Nordmenn smittet med apevirus SV40, flere hundre tusen friske norske ungdommer fikk sine liv ødelagt da de stilte opp og var labrotter for den norske hjernehinne vaksinen, bivirkninger hemmeligholdt og vaksineofrene tråkket på.
Samme med den katastrofale $vinevaksinen.

Sånn kan man forsette og forsette, handler kun om profitt.

Men jeg har ikke tid å skrive mer nå, jobber som besatt med å spre den anerkjente dokumentaren VAXXED overalt, til nå har jeg nådd ca 20 000 personer og deler dem videre og videre og videre så vil halve landet få muligheten til å se den før 17 mai :)

Vist du hjelper til Fjellknut så går det enda fortere :D

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
Svar til  smurfen
6 år siden

Tommel opp for smurfen!

Beate Bjurdal
Beate Bjurdal
Anonym
6 år siden

SMITTET AV VAKSINE: “Beates ett år gamle niese ligger på sykehus, dødssyk. Legen anslår at lille Ina har 40 dager igjen å leve. Han tror sykdommen er fugleinfluensa virus to, som Ina kan ha fått FRA EN VAKSINE vannkopper. Beate, som nettopp er ferdig med videregående og er journalistlærling i VG, må forske på saken på egen hånd. Og jakten på viruset bringer henne til Praha, Skottland, Irland, England og Kenya, og møter med vitenskaps- og industrifolk, ambassadepersonale og politifolk. Vil Beate finne viruset – og motgiften – i tide? «Deadline» tegner et velkjent bilde av legemiddelindustrien som kynisk og pengedrevet, men stiller også leseren overfor de moralske dilemmaene utviklingen av bioteknologien kan innebære.”

http://omnipax.custompublish.com/deadline.6054131-340166.html

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Beate Bjurdal
6 år siden

Du vet det Beate, at selv om enkelte opplever ubehag, komplikasjoner, og i verste fall død – så er dette tallet så lite sammenlignet med alle som får hjelp av vaksiner. Hadde hele verden sluttet å vaksinere seg, så hadde det virkelig blitt depopulasjon. Så de som f.eks tror på chemtrails som “en depopulasjonsagenda” kan bare slå seg sammen med resten av illuminati – stoppe vaksinering verden over – og da får vi virkelig se depopulasjon.
Hadde vært interessant om du leste denne og evt kom med innvendiger du måtte ha (annet enn en og annen historie som har gått dårlig)

Vaccine benefits vs. risks:
http://www.immunizeforgood.com/fact-or-fiction/benefits-vs.-risks

Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
6 år siden

Dokumentarserien som avslører vaksiner spilles av på nytt i tiden 28. november til 7. desember. Man kan registrere seg her: http://www.vaccinesrevealed.com/

Blomst
Blomst
Abonnent
6 år siden

I Frankrike vil helseministeren nå innføre 11 tvungne vaksiner fra 1. januar 2018. Er dette en siste krampetrekningen i den pågående kjemiske krigføringen eller hvor er vi på vei hen?
http://vaxxter.com/france-11-vaccines-become-mandatory-january-1/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Kjente vaksinemotstandere nektes innreise i Australia. https://www.nrk.no/urix/vaksinemotstandere-nektes-innreise-til-australia-1.13666043
Viser jo bare at myndighetene er redde for at korrekt informasjon spres.

Arn
Arn
Abonnent
7 år siden

Grafisk fremstilling av sykdommer hos vaksinerte barn vs uvaksinerte (i USA)

http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
7 år siden

HJÆLPE OG TRØSTE!
Folkehelseinstituttet (FHI) ønsker å innføre at gutter også skal få tre doser med HPV-vaksinen fra høsten 2018. Unge Høyre hadde bl.a. vært pådriver for dette, kom det frem i Dagsrevyen nå i kveld. Og så Gardasil-vaksinen da, som er den verste av de verste.

Krimskrams
Krimskrams
Abonnent
7 år siden

Dr Andrew Moulden fant ut at ALLE vaksiner skader HJERNEN, og han kunne se på ansiktet til folk hvorvidt de var vaksinert eller ei. https://www.youtube.com/watch?v=C6Pb2gqbkyk
Det burde jo være en sak for det ivrige norske barnevernet å beskytte barn imot en slik praksis!

Silje Mathea Nylund
Silje Mathea Nylund
Anonym
7 år siden

Hei!

Har du barn mellom en alder av 19 og 72 måneder (6 år)? Da har du kanskje tatt et valg om å vaksinere/ikke vaksinere, eller kanskje utsette en eller flere vaksiner for barnet ditt. I forbindelse med min masteroppgave i psykologi ved ELTE leter jeg etter norske foreldre (over 18 år) med barn mellom 19 og 72 måneder. Med denne undersøkelsen ser jeg på blant annet foreldres meninger, tanker, følelser, og holdninger i forhold til vaksinering av sine barn. Jeg ville satt stor pris på om du tar deg 20-30 minutter til å svare på undersøkelsen, eller dele den med de du kjenner! Takk!

https://elteppk.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_bdpYcAbPbyJ9ZBj

Mole
Mole
Abonnent
7 år siden

– Du er en idiot dersom du ikke vaksinerer barnet ditt
http://www.tv2.no/nyheter/8387530/

Mr People
Mr People
Anonym
8 år siden

Vaksiner og vaksinering er en av de største og beste oppfinnelsene innen moderne medisin, ja faktisk en av menneskehetens største oppfinnelser. Det er ikke så mange som tenker på at kroppene våre opp igjennom evolusjonen og den dag idag i det daglige liv møter og har møtt utallige utfordringer i form av smitte av virus, bakterier og parasitter (fellesbetegnelse smittestoff). Vi blir ikke syke av majoriteten av disse smittestoffene og årsaken til det er at vi har både et uspesifikt og et ervervet immunsystem som beskytter oss. Det uspesifikke immunsystemet går umiddelbart til aksjon ved introduksjon av et smittestoff, og består bla av spiseceller som spiser opp og tar inn i seg smittestoffene. Sistnevnte blir “fordøyd” og deler av bestandelene som smittestoffet består av blir så presentert til andre spesifikke immunceller i det erverved immunsystemet, blant annet såkalte B-celler som lager antistoffer mot et eller flere av smittestoffets bestandeler feks et protein på overflaten av en bakterie eller en parasitt (kalles antigener). B-celler har hukommelse og de produserer antistoffer som beskytter oss mot nye infeksjoner av smittestoffer, dvs samme antigen, de har truffet på før. Prinsippet med vaksiner er det samme bare at man istedenfor å gjennomgå en naturlig infeksjon av et farlig smittestoff (som kan føre til sykdom og død) presenterer antigener (bestandeler fra smittestoff) til immunsystemet fra smittestoffer man ønsker beskyttelse mot (gjerne bakterier eller virus som er veldig sykdomsfremkallende) feks kikhoste, meslinger, osv. Man benyttet seg med andre ord av kroppens naturlige forvarsmekanismer i vaksinasjon til å få beskyttelse mot farlige og dødelige sykdommer. Hvis alle hadde vaksinert seg kunne man rett og slett utslette diverse farlige smittsomme sykdommer fra jordens overflate. Dvs ikke 100% trenger å vaksinere seg, da det er noe som heter gruppeimmunitet eller populasjonsimmunitet. Avhengig av hvilken smittsom sykdom det er snakk om kan det hende at det holder om 70-80% av en gruppe eller populasjon vaksinerer seg, ettersom jo flere som vaksineres seg og blir beskyttet jo lavere blir smittepresset over tid, og jo mindre sannsynlig blir det at en spesifikk smittsom sykdom kan spre seg videre. Det som er vanlig er at personer, feks sykepleiere og leger, som jobber med gamle eller andre risikogrupper som har nedsatt immunfunksjon vaksinerer seg slik at risikopasientene de jobber med ikke utsettes for smitte som kan gjøre de alvorlig syke. Vaksiner og vaksinasjon er derfor meget viktig tiltak både i et nasjonalt men og spesielt i et globalt helseperspektiv. Desverre er det en tendens til at uvitenhet blant trendsettere, dårlig fremstilling av fakta i media pga mangelfull forståelse for årsakssammenhenger, dårlig kildekritikk og bruk av junk science fører til alvorlige helsemessige konsekvenser og unødvendig setter liv i fare. Bare i England de siste fem til ti årene har antall tilfeller og dødsfall grunnet meslinger økt betraktelig grunnet at folk velger bort å la seg vaksinere fordi de tror det var farlig. Meslinger er meget dødelig og var under kontroll grunnet et effektivt vaksinasjonsprogram frem til nylig. Eksemplene er mange! Det finnes desverre alt for mange som har gått på “google university” og som av den grunn fremstiller seg som eksperter og desverre er det en hel haug som lar seg forføre av radmagre helseopptatte Hollywood- og fotballfruer. Jeg lar meg selv og mine nærmeste vaksinere og ser på det som min plikt som verdensborger. Jeg anbefaler alle det samme!
Med vennelig hilsen Mr People, Dr. philos i Bakteriologi, medmenneske og humanist

knut
knut
Anonym
Svar til  Mr People
6 år siden

Don’t confuse them with facts Mr.People…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  knut
6 år siden

Gjeesp … ikke noe nytt i at bransjen markedsfører produktene sine med store mengder løgner.
Heksesuppa av ape-nyrer, hønseegg, lik-rester, kjemikalier, formalhybrid, aluminium, kvikksølv og annen dritt kan du forgifte egne barn med, jeg ville ikke tatt i den heksesuppa der om man så tilsatte edderkopper, alveører, drageblod og noen dverger og flaggermusvinger.
Mine barn ble fødd som fullverdige skapninger og ikke halvfabrikater, men det er ikke noe problem, det er fritt frem for de som vil til å forgifte barna sine, at noen psykopater får nytelse av å overtale andre til å forgifte egne barn er som forventet. Follow The Money. :)

knut
knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

bør vi ikke heller stole på en doktor i bakteriologi enn en smurfe-avatar? Eller hva er det vi lesere ikke får med oss siden du mener at du er mer troverdig?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  knut
6 år siden

Den største skandalen i Norge er at en delvis vaksine skeptiker fotballfrue fikk slippe til i Se og Hør ifølge bransjen.

Når man går over lik for å hindre at motparten får slippe til med sine argumenter så skjønner man at man desperat prøver å skjule noe som igjen beviser at alt man er fortalt er løgn.
Tar man til seg info fra kun en side så heter det ikke å bli opplyst, men derimot å bli hjernevasket.

Sannheten trenger ikke beskyttelse, det er det kun løgner som gjør. ;)

Se og lær :)

Vaksine industrien og profitørene deres prøvde med alle midler å få denne filmen forbudt. Når du ser så skjønner du hvorfor… ikke akkurat en film som bidrar til super profitten deres.

VAXXED Documentary Explored with Filmmakers on Antidote

https://www.youtube.com/watch?v=_KrpK0rbl9w&t=1s

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Mener du smurfen at verdens befolkning hadde vært friskere og levd lenger hvis vi fjernet alle vaksiner? Er et samfunn uten vaksiner det du ønsker, eller kun vaksiner innen enkelte felt?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
6 år siden

Nå er ikke jeg Smurfen, men Ja, verdens befolkning hadde vært friskere og levd lengre hvis alle vaksiner (og biologiske, kjemiske, bakteriologiske og virus) ble sluttet produsert. Vi som lever i dag hadde ikke levd om ikke våre forfedre hadde overlevd diverse sykdommer, som beviser at våre gener er de sterkeste. “Survivial of the fittest”…

“…at verdens befolkning hadde vært friskere…” De fleste folk i denne verden er syke, så det skal ikke mye til å gjøre den friskere.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

Men da Balle – kan du ikke lese disse to artiklene – og overbevise meg hvorfor jeg skal tro på deg/smurfen fremfor tusenvis av forskere, leger etc?

Vaccination has made an enormous contribution to global health: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4024226/

https://www.cdc.gov/globalhealth/infographics/immunization/global_impact_of_vaccines.htm

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
6 år siden

Fordi de er selgere – enkelt og greit. Hadde de f.eks skrevet at vaksiner ikke hadde noen virkning, eller hadde negative virkninger, ville salget stoppet opp umiddelbart. Derfor MÅ de skrive dette, uansett om det er sant eller ikke.
1: Det er helt unaturlig å dytte slike stoffer som det er i vaksiner inn i vevet, disse tingene har ingenting i en kropp å gjøre.
2: Vi har i tusenvis av år klart oss uten vaksiner, og vil det også i fremtiden.

Men hvis du mener at disse vaksinene er flotte for deg og dine barn, bare ta dem. For øvrig er, om ikke alle, så iallefall de fleste sykdommer menneskeskapte. Så hadde vi sluttet å produsere og gjøre ting som gjør folk syke, så hadde det heller ikke vært nødvendig å debattere pro eller kontra vaksiner.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

“de”? Legemiddelfirmaene? Er det noen grunn til at du tror at akkurat legemiddelfirmaene kan styre en slik global konspirasjon? Hvorfor er ikke verdens advokater et motstykke for eksempel? De ville jo vært veldig interessert i å tjene penger de også? Hvorfor tolererer verdens land unødvendige vaksiner? De er gjerne med på dette? Hvor stor er denne konspirasjonen i dine øyne?

Og gidder/evner du å kommentere de to linkene og evt fortelle meg hva som er feil?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Jeg leste de 2 linkene dine Fjellknut, ikke et eneste negativt ord om vaksiner der ….
Mao så er det et falsum og bestillingsverk … selv du tror jeg ikke er så stokk dum at du tror at det ikke er noe som helst negativt med vaksiner ..

Så lenge psykopatene nekter å la motparten komme til så RØRER hverken jeg eller barna mine noen vaksiner.
Sannheten trenger ikke beskyttes, det er det kun løgner som gjør ..

Hitler gjorde også det der, sperret alle kilder til motparten og skjøt de som lyttet til motparten. Folk trodde jo at jødene var undermennesker som skulle utryddes siden de ikke hadde informasjon som tilsa noe annet.
Men det betyr jo ikke at de er undermennesker av den grunn eller hva ?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Jeg sier ikke at det aldri er, eller har vært negative sider med vaksiner. All den tid vi er så forskjellig som vi er, så er det åpenbart at det vil være tilfeller også av negative sider. Det jeg sier er at i det store og det hele – så er vaksiner et stort pluss for menneskeheten, og det har hjulpet oss stort i å takle sykdommer og å leve lenger. Alle de positive sidene veier mange ganger opp for de negative. Statistisk er det en så liten sjanse for å bli rammet av negative bivirkninger av vaksiner (tar utg.pkt i en normal frisk person), at du har større statistisk sjans for å bli syk fordi du ikke vaksinerer deg.

Frykten for negative bivirkninger er blant mange så sterk, at de fullstendig tilsidesetter all forskning på feltet. Og med mindre du har spesielle behov/hensyn å ta – så tror jeg desverre at du finter deg selv utover sidelinjen. Det kan muligens forklares hvorfor her;

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/talking-apes/201801/why-do-people-believe-in-conspiracy-theories

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Se her ja, total panikk :D Rett før du begynner å grine nå ?

Du linker til Sceptik, verdens mest useriøse nettsteder og blogger.

Vaxxed har 100% rett, vaksiner gir autisme, noe selv vaksineprodusentene har bekreftet og skrevet ned på pakningvedleggene sine, de sier rett ut at en av de mange bivirkningene med vaksiner er nettopp autisme.

Men en fjott av et useriøst troll som kaller seg Fjellknutt vet så klart bedre enn vaksineprodusentene….. Loooll

Jeg dauer av latter her :D

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Jeg trodde du var 40+. Skrivemåten passer bedre til at du er i begynnelsen av 20-årene…men det får jeg ikke helt til å passe med at du da har kommentert for ca 8-9 år siden. Med mindre dere er flere bak nicket.
Et godt råd når man skriver smurf er å tilpasse seg publikummet…

du skriver at “selv vaksineprodusentene har bekreftet og skrevet ned på pakningvedleggene sine, de sier rett ut at en av de mange bivirkningene med vaksiner er nettopp autisme. ”

Kan du vise oss? Hvem, hvor etc? Eller er dette noe du bare finner på igjen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Er du klin idiot ? Sjekker du ikke pakningsvedlegget over bivirkninger eller leser hva dritten inneholder før du lar en Dr Mengele stikke sprøyter med gift i barna dine ?

Det bekrefter jo bare det jeg og alle andre viste fra før.
God bedring barnemorder :)

CDC Scientist Admits Destroying Evidence Linking Vaccines to Autism

https://www.youtube.com/watch?v=GZ1YPiClbSg

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Noe så enkelt som et lite bilde eller noe det klarte du ikke? :D
Som du ville sagt: LOOOL ;)

Men kom igjen da?!? Vis et bilde med en seriøs vaksineprodusent som advarer mot bivirkning i form av autisme ved bruk? Eller bløffer du NOK EN GANG?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Kunne ikke falle meg inn å bruke 5 sekunder på å google noe for deg, greit nok du er stokk dum og ikke vet hvordan google fungerer, men du har vel en mor som kan hjelpe deg ?

Ronke kompisen din Øivind Bergh fikk en link, selv om han hater folk som er negativ til pedofili så var han litt smartere enn deg, han påsto at det var bare noe de skrev på pakningsvedleggene for at de skulle slippe å bli saksøkt.

Rart hvordan alle pro pedo i septic miljøet er kriminelle voldsforbrytere.

Her kan alle lese hvordan septic klovene her inne holder på.

https://dagfallet.com/2018/05/16/en-radikal-portal-for-oivind-berghs-netthets/

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

“Kunne ikke falle meg inn å bruke 5 sekunder på å google noe for deg”
HAHAHA, nei det regnet jeg med ;) For du klarer det jo ikke.
Tror vi avslutter her smurfen. Måten du forholder deg til motdebattanter på, og skrivemåten din gjør at du har avslørt deg selv som en stor sjarlatan. Men du er gjerne overbevist om at du har riktig likevel, til tross for manglende bevis på det du hevder. Alle som har fulgt debatten de siste ukene vil enkelt se at linkene jeg henviser til er langt mer troverdig og ærlig enn dine. Men som du sier; folk får tenke selv, vurdere mine vs dine “bevis”, så klarer de nok å få en relativt kvalifisert mening. Uten å høre for mye på tullet ditt. Å i det hele tatt dra inn pedofili i denne debatten viser helt tydelig at du er ute å sykler…Og jeg håper leserne av NyS avslører deg også. Du hadde en nabo som er psykolog? Han/hun kan fortelle deg hvilken diagnose du faller under. Trøsten får være at du er nok ikke farlig for andre enn deg selv :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Nå kommer jo fjellknut fra en kjent pedo sekt. At du ikke ønsker å få lys på deg kan vi jo alle forstå.
Ser dere desperat prøver å dekke over Tjomlids 120 artikler om å normalisere, legalisere og bagatellisere pedofili, pedoene er som fluer til dritt i kommentarfeltene under for å støtte han.

At du er så dum at du ikke evner å lese et pakningsvedlegg engang bekrefter bare det vi viste fra før.

CDC prøvde å skjule fakta, det betyr i din verden at skjuler man informasjon så er det trygt.

Fjerner man alt fra nett som sier at det er farlig å drikke bensin så er bensin helt trygt å drikke i din verden .. Ko ko

Her er et av mange pakningsvedlegg som sier at Vaksine gir autisme.

Meanwhile, the Center for Disease Control and Prevention maintains an entire page dedicated to claims there is no causal link between vaccines and autism.

https://www.infowars.com/autism-reported-as-vaccine-side-effect-fda-insert-shows/

Seff så vil Ko Ko gutten si at vaksineprodusentene er konspirasjonsteoretikere og de aner ikke hva dem snakker om.

22 Medical Studies That Show Vaccines Can Cause Autism

https://www.activistpost.com/2013/09/22-medical-studies-that-show-vaccines.html

https://healthimpactnews.com/2014/cdc-caught-hiding-data-showing-mercury-in-vaccines-linked-to-autism/

Følte du deg dum nå ? Fikk du lyst å grine ?

Vel, sånn er det å tape totalt en debatt og gå på en kjempesmell, men det er dere jo vant med.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Haha, tror jeg må fortsette denne diskusjonen, for du er så kunnskapsløs at det grenser mot manglende intelligens. Noe pratet ditt om pedofili og Tjomlid er. Hvorfor drar du dette inn? Hva har dette med saken å gjøre? Så når det gjelder “å kaste lys på” så må du bare kaste i vei.
Linkene dine var som vanlig av særdeles dårlig kvalitet. Men for deg nå smurfen er dette blitt “religion” – og du har heller aldri fremstått spesielt smart eller kunnskapsrik. Men for mennesker med din diagnose, så er det tilstrekkelig med litt skryt fra “menigheten”.
Av og til på gøy så leser jeg gamle kommentarer og saker fra deg smurfen, jeg tror ikke du aner hvor ufrivillig morsom du er :) :D
so keep up the good work ;) :D

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

oops så overraskende – linken mellom Tripedia og autisme er falsk; https://www.acsh.org/news/2017/11/20/another-false-vaccination-autism-linkage-fringe-12174

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Smurfen pøser på – denne gangen ble det Infowars og Alex Jones. Joda, han er jo troverdig nok, ikke minst for den frelste smurf. Et annet sted dukker Suzanne Humphries … og Brian Hooker opp. Men konspirasjonsteoretikere, sjarlataner og kvakksalvere er jo, som alltid, smurfens store guruer!

Og dine forsøk på latterlig og nedrige personangrep er ikke morsomt smurf – kanskje litt tragikomisk … men i så fall er det ufrivillig – den komiske biten.

Kanskje du burde gå til terapeuten din litt oftere ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Huff så leit, her har du fjellknut lagt ned masse tid og eneste du har oppnådd er det stikk motsatte av hva du ønsket, de som var i tvil før dere begynte å trolle er ikke mye i tvil nå lenger. så tusen takk for seieren :D

All den tiden du har kastet bort her som du kunne brukt på familie og venner isteden, nei vent litt, studier av skeppere viser at de har ikke ekte venner, de er som regel mobbeofre som ikke har noe liv, autoritær mor, svært ofte single, ingen klarer å leve med slike personer, får det ikke til i sengen og sliter med dårlig selvtillit, høy selvmordsrate, depresjoner.

Prøv Tinder, kanskje du finner en venn ;) lool

https://tinder.com/

knut
knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Naaawww….du er nå litt søt og da smurfen…;) At du tror du vinner noe som helst ved å fremvise manglende kunnskap, manglende bevis, og med en mildt sagt barnslig debattstil…. Ja det forteller mer om deg enn om meg :)
De siste ukene har jeg endret oppfatning om deg smurfen. Jeg trodde du var kunnskapsrik og hadde genuin interesse av å diskutere (ikke bare tale til et ekkokammer). Jeg trodde du var en som faktisk var interessert i reelle diskusjoner, og jeg “fryktet” at du hadde bedre argumenter enn jeg kanskje trodde på forhånd.
De siste ukene har du effektivt revet dette ned, og resultatet er at jeg nå synes synd på deg. Men jeg håper det ordner seg for deg, og at du får det litt bedre :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  knut
6 år siden

Samme hadde jeg, hadde kjempestore tanker om Troll, så veldig opp til deg og tenkte kanskje du Fjellknut hadde noe kunnskap og noe å dele med oss, men når jeg så dere har spammet ned speilet her i flere mnd uten å legge frem så mye som et enste lite bevis på noe som helst, bare trolling og grove personangrep så syntes jeg seriøst kjempe synd på dere, hvor i all verden er psykiateren når man trenger den ?

Har du noe navn eller skal jeg bare gi Psykiatrien IP adressen din når jeg tipser dem i morgen ?

Du er i det minste et levende bevis på hvor sinnssykt mye skade hjernen tar av å bli injisert med gift fra vaksiner. Takk for at du i det minste beviste det da. :)

God bedring. :)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Hva synes du om Pasteur smurfen?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Jeg venter fortsatt på hva du synes om Pasteur smurfen?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

De som selger vaksiner, tjener ikke de penger? Men det er klart at litt kvikksølv og andre tungmetaller gjør godt for skrantne kropper, spesielt fordi dette går rett i blodårene. Dessuten vil selvfølgelig en liten dose ekstra virus i blodet også gjøre godt. Så ta et par ekstra vaksiner, du, så blir du nok frisk i toppen også.

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Da foreslår jeg at du ringer vaksineprodusentene og ber dem fjerne bort fra pakningvedleggene sine at en av mange mulige bivirkninger er nettopp autisme ;)

Si at de er idioter og ikke kan en dritt om sine egne vaksiner.

Du får sikkert enda flere gratis blå piller :)

« Forrige artikkel

Årdalsdrapene og hathviskerne

Neste artikkel »

Jens Stoltenberg vil nedlegge NATO?

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x