President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken SE HER: https://fort-russ.com/2020/09/belarusian-president-lukashenko-says-imf-offered-a-billion-usd-bribe-to-impose-covid-19-lockdown/?fbclid=IwAR0nZrrDC2mjyyQgsuHivvlFh7m5lmp2UotM1tb00VzxaPmtNTOtjegRP5A

President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken

3.2K visninger
3 minutter lesetid
25
Hviterusslands president Lukashenko sier IMF tilbød en bestikkelse på ca en milliard dollar for å pålegge Covid-19 Lockdown

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko sa i forrige måned via hviterussisk telegrafbyrå, BelTA, at Verdensbanken og IMF tilbød ham en bestikkelse på 940 millioner US dollar i form av “Covid Relief Aid.” I bytte mot US$ 940 millioner dollar krevde Verdensbanken og IMF at Hviterusslands president skulle gjennomføre følgende:

Innføre ekstrem “lockdown” av sitt eget folk
Tvinge folk til å bruke ansiktsmasker
Pålegge svært strenge portforbud
Pålegge folk en politistat
Kræsje økonomien

Arrangerte maktmiljøet bak IMF, Verdensbanken, FN og WHO  demonstrasjonene i Hviterussland fordi Lukashenko sa nei takk til deres flotte tilbud (se her)?

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko nektet å godta tilbudet og uttalte at han ikke kunne akseptere et slikt tilbud og ønsket å utsette sitt folk for ønskene til IMF og Verdensbanken. Dette faktum kan bekreftes ved hjelp av de fleste søkemotorer.

Nå redder IMF og Verdensbanken sviktende flyselskaper med milliarder dollar, og til gjengjeld tvinger de flyselskapssjefer til å implementere veldig streng politikk som for eksempel tvunget ansiktsmasker på alle passasjerer, inkludert små barn, hvis helse vil lide som følge av disse retningslinjene. Og hvis dette er sant for Hviterussland, så er det sant for resten av verden. IMF og Verdensbanken ønsker å kræsje alle større økonomier med den hensikt å kjøpe opp alle lands infrastruktur for en billig penge (original tekst; “with the intent of buying over every nation’s infrastructure at cents on the dollar”).

Lenker: Topp-foto, her, tekst oversatt fra Armstrong Economics, her, Fort-Russ, her.


Artikkel-forfatter

Ser vi ikke her Norges fremtid? 1 mrd US dollar er mye penger. Hvorfor er en lockdown, politistat og portforbud så mye verdt for IMF og Verdensbanken?? Hvorfor lot den norske regjering seg lede til å ville utsette sitt folk for restriksjoner og en kommende politistat? Hadde den norske regjering også mottatt bestikkelser?? Kanskje hadde Bent Høie aldri tenkt å slippe taket i tvangsmetodene, selv om det var det de sa? Hadde vi verre ting i vente?

Hører vi ikke at Høie så gjerne vil tvinge folk til å bruke ansiktsmasker? Og portforbudene, er de rett rundt hjørnet? Kommer da siden bevæpnet vakthold? Ser vi ikke dette allerede fortette seg i land som Australia og New Zealand? Så skulle  altså økonomien kræsjes, hva skulle det bety, egentlig? Hadde vi ikke med de mektigste superkommunister å gjøre? Og hadde ikke alle sin akilleshæl? Hvor var egentlig superkommunistenes akilleshæl, deres svake punkt?

Hvem var egentlig spøkelses-kladden som alltid opererte fra det skjulte i sin evige tjuvjakt etter andres verdier (foto, her)?

Skal eiendomsverdiene falle, slik som i 1990-92, skal også den norske krona falle? Slik at alt av verdi skal bli billig? Billig for oppkjøp for IMFs og Verdensbankens bakmenn?? Hvis IMF og Verdensbanken frembrakte forslaget ovenfor Lukashenko, står heller ikke FN og WHO langt borte, hvem er de egentlig? Var de tyver som kom snikende i skjul av mørket? Er det disse som nå gjør det politiske liv vanskelig for Lukashenko? Og siden voldelige demonstrasjoner er Georg Soros spesialitet, hvor befinner han seg i dette bildet?

Hadde ikke NATO har stilt opp sine bevæpnede mannskaper rett utenfor Alexandr Lukashenkos stuedør og viftet med sablene? Kan det være at NATO går FNs, WHOs, IMFs og Verdensbankens ærend? Er ikke det merkelig? Er ikke også Norge deres oppdragsgiver? Kanskje hadde Lukashenko rett, kanskje var det vestlig propaganda at han var en forferdelig tyrann og en upopulær, diktatorisk leder? Kanskje var det miljøene som styrte NATO som ville ha sine egne folk i ledelsen av Hviterussland?

Kunne vi ikke være trygge på at Lukashenko var godt informert om hva som egentlig foregikk? Kunne det kanskje være den samme kokken bak koronaviruset brukt i skjulte hensikter mot Europas folk, som også ønsker å forandre landegrensene i Europa? Kan vi gjenkjenne metodene? Fremgangsmåten? Hvem liker å oppføre seg som spøkelseskladden? Hvem liker å trekke i trådene fra det skjulte, mens vedkommende (gruppering) i offentligheten opptrer med pokeransikt?


Lenker: Om betydningen av Belarus, her, NATO benekter, selv om NATO aldri har fortalt sannheten til noen noengang, anklagene fra Lukashenko, her, Pål Steigan om CIAs investeringer i Hviterussland, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for nok en glimrende og opplysende artikkel Sven-Inge :)

Ifølge Verdens Banken sine egne dokumentar fra 2015 så vil de holde på tiltakene ut 2025.
Når 2025 er over så er også 90% av oss borte.

Controlavirus and the New World Order Normal Craziness

https://www.youtube.com/watch?v=VZXIpStOzOQ&t=148s&ab_channel=TheDollarVigilante

Here’s What a Lockdown Should Actually Look Like

https://www.youtube.com/watch?v=MP3krxwcdr4&t=12s&ab_channel=TheDollarVigilante

Morsomt at noen allerede er blitt så dumme av maskebruk at de tror at verden verste psykopatiske massemordere er veldig bekymret for helsen deres.
Fakta er så klart stikk motsatt, tiltakene er for å gjøre deg syk, ikke å holde deg frisk.

Militæret i verden bruker tusenvis av milliarder på å forske frem dødelige virus de kan bruke i krig og nå tror noen at en maske til 5 kr kan beskytte dem mot dette de har brukt eventyrlige summer på ? Hvor dum er det mulig å bli ?

Masker er for å gjøre deg syk og for Mind Control, folk underkaster seg de psykopatiske herskerne med å ta på idiotiske masker som dumme dyr, som hunder som ikke vet bedre.

https://forum.steigan.no/t/de-skadelige-virkningene-av-sosial-distansering-og-bruk-av-masker/7403/6

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

smurfen – ute og skremmer igjen? Du tror kanskje på Artificial Intelligence også.. Ettersom dette viser de via ‘Tell-a-Vision”. Glemt månelandingen allerede..

Ser ut til at solbrillene må finnes frem om det blir LYSERE her inne.. 10 artikler på en måned Sven-Inge. Skulle nesten tro noen var til gradering i speideren e.l.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge; de som har lengre fartstid er bedre til besinne seg, selv om jeg det skulle klø noe voldsomt i fingrene for ta til tastaturet. Dessverre later det til at ditt utsagn har validitet, da de beskytter øynene, men ikke epifysen kan det virke som. Når man er utendørs derimot skulle samtlige legge de ifra seg da det ikke finnes bedre øyelege enn UV-strålene.

Har forståelse for at Smurfen har vært forvirret om jeg egentlig er på hans og frimurernes side, men siden jeg nå har konkludert med at verden ikke vil bli skapt på ny, slik alterneringen av Skriften vil ha det til, burde vel den diskusjonen være lagt død. Uansett hvilke ekspedisjoner man sender verden over vil man ikke finne utgangen til et parallelt univers. Opp eller ned er nok forbyttet med ‘evig liv’ eller døden. Klart man blir jo kastet ned i skjærsilden hvor sjelen umiddelbart blir destruert. Man har folk som blir livredde et virus som ikke eksisterer, men frykter ikke den som kan ende livet for godt. Forklar det den som kan.

Frimurerne inverterte 1000 års regimet. Det er lucifer som har herjet lengre enn jeg trodde og hans tid går mot slutten, så politikerne glemmer kun klargjøre det er samfunnsstrukturen lucifer har satt opp som ender, ikke verden. I sine øyne ender jo verden da de selv avgår med døden, men da har de virkelig ikke forstått “det store bildet”.

Nevnte 06.01.2030 som jeg tror vil ha betydning historisk, men kjenner ikke hvilken. Slaget på Stiklestad var jo 29.06.1030, hvilket kan gi mening sett i sammenheng med hva jeg forklarer ovenfor.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hva synes du om sensur mr SIX ?.Kan sensur brukes, om usannhet eller direkte vrøvl benyttes ?.For det er vel en form for sensur du benytter deg av når du går til angrep på ett samfunn som ikke er så grandiose som deg ?
Jeg hadde forresten en samtale med en kar,tidligere narkoman om dette med evig liv.Han tilhører en organisasjon som kaller seg RETO og han skulle selvfølgelige binde meg gjennom sin lære.Han forklarte meg at evig liv det skjer ved at våre atomer lever videre,selv om vi har blitt til jord.Jeg orket ikke snakke mer med denne karen,men tankene mine om dette er at hvem vil leve som ett atom ?,kanskje ett atom i en bombe eller ett kraftverk ?.Hva skjer med de atomene etter at de er brent opp ?.
Så har vi narsisistene,narcopatene og psykopatene,er det ikke de som søker evig liv ?.Fornuft og logikk er ikke noe den gjengen er godt forsynt med.
Så mr SIX når du og dine sitter og lager innlegg for å flytte fokus,lage forvirring,benekter og bekrefter for deretter å si det motsatte av gårsdagens påstander,nyt deres Pizza grandiosa,.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Så Sjettern,du liker ikke at Sven Inge har lagt ut 10 artikler,du mener at å mørklegge lyset er bra,det vet jeg jo at du gjør,.mørklegging er din business,om du da er alene?.Hvor mange ganger har du kommentert den siste,altså september måned ?,skal Sven Inge begrense dine kommentarer til 10,9,8 ?.Hva synes du ?.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – ingen klarer følge tanketoget ditt ut ifra perongen engang. Mulig du synes du formulerer deg fornuftig selv. Dette er absolutt ikke tilfellet.

Har jeg kritisert alt av innhold i artikkelene til Sven-Inge og hevdet det han formidler er bare svada? Nei. Om du klarer huske lengre enn en dag tilbake, har jeg skrevet Sven-Inge er den jeg synes kommer med mest vettug informasjon, selv om jeg kun deler mening med 80% prosent av innholdet, hvilket i praksis betyr jeg ikke er enig i alt han kommer med. Den jeg kritiserer for formidle fjas er Smurfen. Han begynner nesten kretse for seg selv i bane rundt sola, månen og jorden i et slags evigvarende virrvarr.

Videre påpeker jeg de klare frimurer-referansene når jeg ser de formidles her inne. Tydeligvis finner man enkeltunntak inne hos frimurerne også, da Sven-Inge tok kommentaren som en mann imotsetning til deg.

Jeg innrømmet nettopp ha tolket feil vedrørende jorden blir skapt på ny. Hvor mange her inne forteller de tar feil om de oppdager det selv? Når man forsøker finne frem i jungelen av misinformasjon og inverteringer av satanistene, vil man ta feil ved enkelt anledninger, men dette betyr da for faen ikke at man kaster alt av etikk og moral over bord, ved at man innbiller seg ondskapen vil lede frem. Det er det virkelig store bildet. Yahweh vil seire uansett og det er ingenting lucifer kan foreta seg for at dette ikke skal skje. Kanskje var det noen som ikke likte at jeg fant ut “Book of Revelation” må være invertert av frimurerne..

Videre foretar du deg selv ikke noe annet enn kritikk av meg, hvilket du naturligvis kan foreta deg. Derimot er det meget merkelig noen som hevder de er imot staten ikke finner noe av det jeg formidler interessant. Klart er man gud i eget bilde er vel ikke samarbeid den egenskapen som faller nærmest.

Kommentaren ovenfor Sven-Inge var sett i sammenheng med hvor mange artikler som var laget denne mnd. kontra resten av året sett under ett. Dermed har jeg ryggdekning for spydigheten. Man kan naturligvis diskutere om den skulle formidles, men siden man har ytringsfrihet gitt oss av Yahweh og det er en voksen mann som mottaker i den andre enden sparer jeg ikke på kruttet da jeg vet hva som venter. Imidlertid er valgene vi foretar oss frie. Det bare forundrer meg bare hvordan en mann som tydeligvis har en hjerne som fungerer kan velg slik, men det er ikke min avgjørelse. Evigheten med Yahweh ville være tortur om man ikke deler synspunktene om hvordan man skal leve sine liv. Derfor kan de som foretrekker motta den 2. og endelige død ved dommedag.

For egen del har jeg ikke noe problem bøye kne for Yahshua. Derimot blir det ikke for Putin, akkurat det trenger du ikke betvile.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Siden du nå er i full gang med å forklare din grandiositet Sjettern,hva med atomene,er det også din versjon av evig liv ?.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – evigheten er den Almektige Skaper Yahweh. Det er absolutt ikke min grandiositet:-) Samtlige kan etterprøve mine uttalelser. Fester man ikke lit ved dem kan de forkastes. Derfor hver og en av oss er utstyrt med en egen individuel hjerne.

Skal man avsløre satanistene er vel 313 ikke til komme vekk ifra følgende;

The Battle of Badr; Muhammed’s stilte med 313 menn.

Antall budbringere i Islam 313.

Noen later til ha planlagt legge skylden på muslimene..

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Men mr SIX,hvordan skal du leve videre,etter at du har råtnet bort,den dagen du ikke er mer ?.Som ånd,atom eller spøkelse ?.Det hadde vært fint om du forklarte uten å mystifisere,jeg antar at din Jahwe er tydelig og klar,ikke snakker i gåter,men har forståelse for at Jahves Lam må få en grei forklaring på livets mysteriumer ?Du skjønner,jeg interesserer meg for mye rart,nå for tiden sysler jeg med narcopati/psykopati.Alt dreier seg om å kontrollere andre,og som alle de som har kunnskap om disse sier,go no contact,så la oss si at de styrende makter er narcopater eller psykopater og selvfølgelig endel flyvende aper,da styres vi av kontrollfreaker som kun har ett motiv .KONTROLL,da blir vårt svar,NO CONTACT.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – mulig du ikke kjenner til sjelen eller kanskje du aller helst ønsker glemme den delen? De som er innvilget evig liv blir gjenfødt ved dommedag. Kanskje en god ide at man ikke er ekstremt forfengelig og setter alt over styr for hvordan man ser ut nå? Father of Pride, satan. Kjenner du til den organisasjonen for homofile, lesbiske, transseksuelle og resten av alfabetet. Hva man omtaler som utskudd. Det tilhører satan. For ikke glemme drag queens…

Hvordan kontrollerer man alle andre? Via frykt. Hvordan kan du i den sammenheng oppmuntre Smurfen. Lite forklaringsproblem Jan…

Imotsetning til mange andre oppfordrer jeg alle til etterprøve mine utsagn og benytte egen hjerne. Hvordan du klarer se det i sammenheng med meg som kontrollfreak sier vel mer om hvilken sinnstemning du befinner deg i. Innen du hopper fullstendig ut av ditt gode skinn la meg uttrykke en ting ovenfor deg slik tingene blir satt i perspektiv. Jeg anser din verdi lik min egen. Det er dine handlinger og din manglende selvkontroll jeg forakter.

ISRAEL = IS(IS) was a major goddess in ancient Egyptian religion, RA is the ancient Egyptian deity of the sun, EL shortage for Elohim which means God (når man snakker om Yahweh uten at man benytter Hans navn)

ISRAELITES = IS RA ELITE(S), eliten (mest intellektuelle) bespotterne av Yahweh.

Følgere av Yahshua av Nazareth = forkortes Nazi’s.

Blasfemi fra ende til annen!

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – “Han begynner nesten kretse for seg selv i bane rundt sola, månen og jorden i et slags evigvarende virrvarr.” Mener du at jorda/jorden er rund?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – ment som en liten kilevink sett i sammenheng med hvor lang ute i periferien jeg synes Smurfen befinner seg. Nå er vel formen for jorden noe som man virkelig har tenkt seg om for hvordan man skal skjule. I Skriften er det uten tvil flatt hvor da det tenkes til vannet. Opp av dette stikker det tørt land som vi bor på. Derfor antar jeg snøen befinner seg på samme høydemeter uansett hvor man befinner seg i verden, men er langt ifra sikker og har ikke sjekket dette.

Frimurerne tror jorden er bygget oppå toppen av en pyramide. Det heter seg fra Skriften, Genesis 1:6 And Yahweh said, “Let there be a vault between the waters to separate water from water.”. Dette er et firkantet lokk kan du si. Siden vi vet det er en iskant ytterst, blir det som om du tar en pizzaeske legger en rund pizza nedi og i hvert hjørne har du en trekant som da blir en isblokk, Ergo vil du har en 360 graders sirkel som du kan beskrive som rund naturligvis. Det viktigste er at den ikke er en ball eller globe.

Det er i den forbindelse jeg tror “tenke utenfor boksen” er myntet på. Hvor man da har himmelretningene kan jo gi noen alternativer. Skulle jeg tippe befinner Canada seg i øst (oppe i høyre hjørnet om man ser rett ned på eksen), hvor da ekvator går diagonalt istedet for tvers over ved midten, slik de fleste flat jord kartene ser ut.

Dermed spørs det hvordan solen slipper inn. Siden den befinner seg i vann er det ikke helt enkelt begripe uten inngående kjennskap til skipsfart eller flytrafikk. Noen forslag om en slags kuppel på toppen har jeg sett og det er godt mulig dette er korrekt. Utfordringen min er jeg kan ikke bevise noen av himmelretningene og solen.

Disse naturkatastrofene og supervåpen de hevder ha har jeg ingen tiltro stemmer. Sannsynligvis har de i en årrekke forsøkt sprenge seg ut både via luften og til havs. Med alle ekspedisjoner og man vet ikke hva, burde noen av de meste sinnsvake begripe man kan ikke slippe ut. Derav er det opptatt av låse folk inne enten via fengsel eller karantene, da de kan leke Yahweh. Så trist og lite kreativt er enkelte menneskesinn dessverre.

Muligens har du hørt uttrykket:”egen lykke er vel og bra, mens andre ulykke er heller ikke å forakte”. De menneskene som stemmer opp under denne har definitivt ikke lest Skriften, da beskjeden fra Skaperen er klokkeklar; man blir straffet ved et slikt tankesett. Misunnelsen er dessverre om mulig sterkere enn sexdriften hos altfor mange.

Derav er det vanskelig begripe for en enkel mann hva som foregår inne i hodene til disse frimurerne. Vil man ødelegge for seg selv er det ingen som hindrer en person i det, selv om Yahweh vil ha samtlige med videre. Grunnlaget for Hans beslutning er mye mer generøs enn de fleste av oss kan forstille seg. Kan kun snakke for egen del. Jeg skulle gjerne tvunget min familie over til min side da jeg gjerne vil tilbringe evigheten med de, uansett hva som har skjedd tidligere, da jeg har tilgitt. Det er naturligvis en egoistisk handling fra min side da det er hva jeg ønsker og ikke de. Yahweh tillater hver og en velge selv, uansett om Han elsker oss alle er det ingen tvang. Eneste slutningen jeg kan dra; man ville blitt torturert om Han dro alle med seg inn i evigheten og de ikke ville tilbringe den der med Han fordi de ikke vil innrette seg etter loven.

Derfor har jeg den forakten ovenfor frimurerne. De viser seg så smålig som det overhodet er mulig for et menneske fremstå. Ved overlegg forsøker man ødelegge for andre, da man ikke klarer vise selvdisiplin og standhaftighet. Når man i desperasjonen tror uskylden til babyer kan sende dem inn i evigheten er man såpass ute av kurs det er vanskelig tro det faktisk finner sted, men dessverre er det tilfellet.

Hadde de forstått pentagrammet er beviset for Yahweh evigvarende eksistens siden Han er et mattematisk geni, kunne man kanskje nå igjennom. I tillegg synes nok mange det er flaut innrømme man har tatt feil eller enda verre blitt lurt. Da krever det en dose ydmykthet ovenfor Yahweh og virkelighetsbildet av en selv mottar nok en liten kakk. Når Obama oppildner publikum med forandring, vet de aller fleste av oss dette ikke er en enkel oppgave. Snu om krever karakter, uansett hva. Ovenfor ideologi krever det enda mer ryggrad og karakter, siden man er personlig tungt investert sett opp imot karriere, familieliv og omgangskrets. Derimot ville jeg for egen del ikke byttet bort livet mot noe, da det ikke er verdt miste.

Har du noen tanker omkring himmelretningene og hvor enkelte land muligens kan befinne seg hadde det vært interessant motta innspill.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Hva tror du om denne her Sven-Inge ?

Forsiden på Rothchilds magasinet The Economist Magazine sier at vi får en fake asteroide i havet mellom England og USA, fake asteroiden som over Russland 15.2-2013 og de vil bruke DEW (Directed-energy weapon) som i Japan skjelvet den 11.3-2011 og i 9/11, bare mye mye kraftigere denne gangen. Like etter starter krigen. Ut av all kaoset vil de så reise sin nye verdensorden.

Ekspertene har gått ut og best så mange som mulig spre advarslene for å prøve å redde så mange liv som mulig. De som gikk på den ikke eksisterende koronakrisen vil så klart svelge asteroide våset rått også, etter den kommer hungersnød, økonomisk kollaps og krig.

CHECKMATE! PROPHECY & URGENT WARNING ~ Claire Edwards, Steven Whybrow, John Kitson [Age Of Truth TV]

Det snodige er jo at ekspertene her sier nøyaktig det samme som alle de klarsynte har sagt i 30 år om 2020 i filmen jeg poster her om dagen fra Dana Ashlie, en film som nå er sett av 200 000 på få dager.

Folk som vil leve bød umiddelbart begynne å hamstre og en hytte i høyden er sikkert ikke dumt…

Coming to America…and what to do in the face of it.

Det er vel snart på tide at folk begynner å protestere og slå tilbake mot super psykopatene som har gått til krig mot oss, om ikke så er nok løpet kjørt for menneskeheten innen året er omme ….

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Som Ole Dammegård sier,det som forhindrer satanistene fra å gjennomføre sine planer ,det er å avsløre deres planer,så stå på Smurfen.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Når jeg sier stå på Smurfen,så mener jeg også at æres skal den som fortjener det,Jeg har fått milde ørefiker fra Sven Inge,språket og raseriet mitt,frustrasjonen min har fått meg til å si mye i en tillstand av raseri grunnet de ovenevnte årsakene,og det er det som mr six er spesialist på å trigge..Go no contact med mr Six,han er ikke vært deres oppmerksomhet.Igjen Sven Inge,takk for ørefikene,
Denne artikkelen handler om Verdensbanken,Imf og lukashenko,se det på en annen måte,vi blir alle spilt av psykopater,go no contact,viva Ola Nordmann.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – siden man ofte snakker om hvor intolerante venstresiden er her inne viser du akkurat de sammen karaktertrekkene ovenfor meg siden jeg har helt andre synpunkter enn dine egne. Dobbeltmoral, møte seg selv i døren, etc. er vel dekkende ord?

Når det gjelder “triggere” som du snakker om kan jeg forklare resten av leserne her inne hva dette betyr, siden jeg tror du kjenner til dette utmerket godt. Benyttes i Satanic Ritual Abuse hvor man flytter et offer fra et alter til ett annet. Omtales gjerne som nøkler også. Derav forklarer dette latterliggjøringen av “Karen” som blir trigget. Satanistene har holdt på trigge kvinnene en stund nå, så kanskje dette kaster flomlys over hvem som er deres egentlige målgruppe. Kvinnene (og araberne siden de har dem også).

Samler man en gjeng beta menn i en gjeng blir det syforening og bare kok i kålen.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

Dostojevskij har skrevet i “Forbrytelse og straff” om Raskolnikov`s 5.drøm:
“Det kom en underlig sykdom i verden som skulle utslette de fleste. Nye mikroskopiske vesener begynte å bosette seg i menneskekropper, men disse partiklene var ånder med sin egen forstand og vilje. [nanopartikler fra chemtrails og virus har også sin intelligens og kan formere seg]
Mennesker som har fått i seg disse små vesenene, har blitt besatte og gale, men aldri, aldri var menneskene så sikre på sin rett som de smittede. De slo seg i brystet i forsøk på å overbevise andre, mennesker kunne ikke bli enige om noe, kriget og drepte hverandre, bet og spiste hverandre. Alle var skremte, de fleste har lagt ned sine jobber, jordbruket stoppet opp, branner og hungersnød har startet overalt.
Noen steder forsøkte små grupper å leve i kollektiv, men straks begynte de å krangle, slås og drepe hverandre.
…Kun få utvalgte ble reddet for å starte nytt liv.”
Økonomi-professor V. Katasonov trekker konklusjon at denne “sivilisasjonen” ble fortapt allerede da nestekjærlighet ble erstattet med satans pengesystem: https://www.youtube.com/watch?v=pQqbj75xZiM

Helge Dalen
Helge Dalen
Abonnent
3 år siden

Meget bra skrevet, Sven Inge ! Støtter dette 100 % ! Håper at flere begynner å abonnere på dette Nyhetsspeilet, slik at de kan bli informert om sannheten, som dessverre så ofte blir holdt nede. La dere ikke bli betraktet som “nyttige idioter”, folkens! Hvorfor kalle alt som den vanlige mann ikke kan høre på dagsrevyen for konspirasjon? La sannheten komme frem, spre dette så løgnere kan bli avslørt!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
3 år siden

sven inge – infrastruktur er nok essensielt. Spesielt om endestasjonen er enn annen kontra hva man hadde forestilt seg mens man gikk om bord. Det går alltid et tog, men jeg vil anbefale spesielt muslimer tenke seg om innen de hopper om bord. Finnes folkegrupper som har angret sine beslutninger tidligere i historien.

Undrer meg om ikke 06.01.2030 blir et sorgens kapittel. Slik går det dessverre når komplette idioter tror de forstår “det store bildet”.

Aurora
Aurora
Abonnent
3 år siden

Vennligst endre min mailadresse til: tora.haver@icloud.com

Takk

Sendt fra min iPad

« Forrige artikkel

Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.

Neste artikkel »

Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x