https://brandnewtube.com/watch/coronavirus-scam-exposed-germany-doctors-robert-kennedy-but-tension-fight-back_DhWva7Dno9ZBY3p.html

Dr. Heiko Schöning i Berlin: “Nei til løgn, ja til sannhet”.

2.3K visninger
3 minutter lesetid
22
Intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020 (se her).

Bakgrunn offiser i det tyske militæret, familiefar og ektemann, arbeider idag som almennmedisinsk lege i en bydel i Hamburg. For noen år siden undersøkte han terroren med miltbrannbakterien i New York i 2001. Da koronviruset dukket opp i 2019 skjønte han sammenhengen. Han gikk ut i den store tyske offentlighet den 29ende august 2020 i Berlin sammen med Robert F. Kenndy Jr. og betegnet både tyske rikspolitikere, Bundestag (tyske storting) og vaksineprodusenter for korruptive, blendet av profittbegjær, kriminelle og løgnaktige. Skikkelig modig mann: Går man hans påstander etter i sømmene, blir konklusjonene de samme som hans, da det han refererer til simpelthen er fakta. Kanskje var det derfor de ansvarlige myndigheter ble så forskrekket at de beordret det tyske politi om å true ulydige borgere som bryter karantenepliktene med å bli skutt (se steigan, her).

For hvem tjener de store penger på “koronapandemien”?

Innkjøp av vaksiner skjer over statsbudsjettene. Vaksinedosene leveres av Astrazeneca, mens produsenten er Emergent BioSolutions. De var allerede dengang i 2001 involvert i kriminelle forretninger, forteller Schoening. For panikken og redselen for virus startet allerede dengang, i 2001, med anthrax (miltbrann). Og det var ingen utenlandske aktører, det var innelandske, kjente, det var de egne US army-laboratorier. Og millioner av mennesker ble vaksinert mot anthrax, omsetningen gikk på høygir, mens tusenvis av statsansatte og militære ble vaksineskadet, noen for livet. De ble vaksineskadet av vaksiner levert av Emergent BioSolutions, akkurat de samme som idag leverer vaksiner mot koronaviruset, “so sind einfach mal die Fakten”, understreket Schoening. Dette er organisert kriminalitet. Vi må rett og slett stå opp mot mafiaen, vi må si nei til korrupsjon i politikken, vi må si ja til livet, ja til sunnhet og ja til sannhet.

Har Krudtaa kanskje rett? Ligger terrorens natur også bak koronavirusets skremselskampanje? Kanskje er det verdensomspennende koronavirus en terror-skremsels-aksjon, på linje med anthrax-terroren i New York 2001, bare denne gang i global målestokk (innlegg, se her)?

Aldri før har de innbilte syke hatt det så godt. Vi har smitte bak ethvert hjørne, på ethvert dørhandtak, bak enhver maskedekket person som kommer gående mot oss. Lever vi ikke i hypokonderiets glansdager? Endelig har myndighetene med trompet og fanfare kunne bekrefte at hypokonderen virkelig er syk!

Men lever vi godt? For etter alt å dømme lyver myndighetene. Ikke bare har de forfalsket dødsattester en masse, deres PCR-test som er nøkkelen for å finne ut om noen er smittet, er tvers igjennom ubrukelig. Ikke bare ubrukelig, den er et bedrag. Helsevesenets testtropper, idag de som skal sørge for grunnlaget for den andre bølge, er bokstavelig talt ute i falsk ærend.

Tenk det, så mange flinke, godhjertede og velmenende mennesker, alle ute i løgnens ærend. Tusenvis ute med alvorlige drag i ansiktene for å teste for noe de kaller smitte, men som alle som har hatt influensa eller har blitt vaksinert, har, og ikke minst, geit, sau og frukter, ihvertfall papayafrukten i Tanzania, ifølge analysene til landets President Magufuli.

De tester deg for en sekvens i DNAet på 18 tegn. “Hvis du vil ha frem mange positive resultater, så let etter noe som forekommer naturlig hos alle” (David Icke og Dr. Andrew Kaufmann 5:10-5:35, her).

Aleksander Bjargo på Facebook hadde rett: «En PCR-test var ifølge sin oppfinner ALDRI ment for å diagnostisere noe som helst, simpelthen fordi den er for unøyaktig og generell. Sekvensene av genmateriale som det testes for kan du også finne i andre koronavirus, influensavirus, vaksiner og til og med hos helt friske personer. Antageligvis, er vi alle positiv om du bare tester oss mange nok ganger» (fra innlegg, her).

Oppfinnereren av PCR-testen, Kary Mullis, fikk til og med Nobelprisen. Men han understreket fra begynnelsen av at testen var ubrukelig for å fastslå infeksjoner, nettopp for upresis. Regjeringen og helsetroppene i Norge farer altså med løgn, men ufrivillig, de er WHOs forlengede arm og mener seg dermed uansvarlige. For det er WHO som bestemmer hva som skal gjelde. Sier de at nå er det «smitte» som gjelder, de hjelper det ikke at både professorer og leger sier fra at slik kan vi ikke bruke begrepet smitte (se her). Så er dette da heller ikke vitenskap, men liksom-vitenskap, pseudo-vitenskap. WHO har fått både landets helsevesenet og regjering med på sin side, vi ser en masse tyngde og stor autoritet, såkalt statsautoritet. De later som om de har vitenskapelige begrunnelser, mens det i virkeligheten er simpel løgn, sammenskrudd slik at det ser ut som sannhet. At de tør…

Bak bløffen rykker restriksjonene skritt for skritt nærmere, som kalde skygger som skal dekke for lyset i våre daglige liv. Koronarestriksjonene; snart er tiden for «anbefalinger» over, påbud og forbud skal nå bli tredd nedover våre gode hoder, med trusler om bøter, fengsel og annen passende straff. Men baksiden av medaljen er, at hvis prosjektet ryker, hvis koronaskipet synker, forsvinner også all statlig- og helsemyndigheters troverdighet med i dragsuget, alt på en gang. Det er tegn som tyder på at det kan gå den veien. Min anbefaling er at alle ærverdige skipsrotter forlater skipet, snarest mulig.


Lenker: Intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020, se her, Steigan.no, om tysk politi, her, professor om smittebegrep, se her, Tore Krudtaa om terror, her, Aleksander Bjargo om PCR testen, her, David Icke og Dr. Andrew Kaufmann (5:10-5:35), her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Nå,til dere som er tilhengere av å tilhøre,nå skrives nye samfunnspakter WEF,de underskrives av deres eiere,hvem er eierne av dere,jo de som fant opp eierskapet til deg ?,bestem selv.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Det onde og det vonde med at folket gir fra seg sin suverenitet,det er at de er fratatt seg selv,de er overlatt til makt.Så når Ken,Mr six og dere andre som later som at dere er rettferdige,om makten er fratatt dere,hvilken makt har dere ?.
Gi aldr makt til andre,alt skal baseres på frivillighet,ikke tvang.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Tenk om vi ikke tilhørte andres tanker,om vi ikke tilhørte andres ideer,om vi ikke tilhørte andres handlinger,om vi ikke tilhørte,det er det det dreier seg om,å ikke tilhøre,ingen makt skal kunne binde deg,Om du godtar å bli bundet,da er du slavebundet til makt,
Så hva er makt.Makt kan tydeliggjøres gjennom å se nærmere på de forskjellige maktapparatene,vi har kongsmakt,kirkemakt,religonsmakt,tyrranni mm,alle søker de og krever makt fra folket.
Hierarkiet.
Det er de som vedlikeholder makten,de har funnet sin plass som lykkelige slaver,de passer på at frihet bare kan kjøpes innenfor hierarkiets grenser.
Så Sven Inge,om vi ikke bryter opp de mektiges regler,da er vi dømt til å alltid tilhøre.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Det hadde vært fint om alle dere som sier dere er for frihet kom fram,dere som sier at å tilhøre er frihet,dere som synes at tvang er frihet.Jeg tror dere har gått ville i deres eget ego.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Så,siden ikke noen bryr seg om å svare,hvorfor tilhører vi.All tvang er jo ulovlig,så hvorfor godtar vi å tvinges?.
De 10 amendments of AMERIKA var skrevet av slaveeierne,all people is equaly free,All equally free ?.Skrevet av slavehandlere ?.
Ingen som bryr seg fortsatt,hvorfor tvinges jeg til å betale for kongsmakt og tyranni ?.Det er det det er,,vi tvinges til å betale for andres liv.
Så hva gjør vi,ett liv på tredemøllen eller frihet ?.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Thinking upstream.om du googler det,da vil du finne en del videoer som tar for seg historie som ikke blir opplyst om i masemedia.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Hvordan kan man være fri om man tilhører ?.Ett enkelt spørsmål som krever svar.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Veldig viktig at man bidrar sammen på dugnaden i sosialistenes ånd. Dette forklarer egentlig alt hva man behøver vite vedrørende viktigheten av testingen:

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Den var god :-) Godt å le litt også… Se på dette “meme”:

Samt disse:
“People That Wear a Mask in Their Car” –

“What It’s Like to Believe Everything the Media Tells You” – https://www.youtube.com/watch?v=QcUAG6t5aN8

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – lo så jeg gråt:-)

Hva man er vitne til nå er kun en øvelse for hva som vil skje 04.07.2021. Når de kollapser banksystemet vil det renne over for folk. Hvor de finner disse menneskene som lar seg rekruttere til Politi og Forsvaret begriper jeg ikke. Hastigheten i toppen må finne seg i bunnen av skalaen, for de blir eliminert først når Jens setter in Kina forsvaret verden over, bedre kjent som FN-soldatene.

ken
ken
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – You are a slow learner, jansorlie. How can I help it? How can I help but see what is in front of my eyes? Two and two are four. Sometimes, jansorlie… Sometimes they are five. Sometimes they are three. Sometimes they are all of them at once. You must try harder. It is not easy to become sane.
― George Orwell, 1984

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”
― George Orwell, 1984

Et annet spørsmål som krever svar er hvorvidt George Orwell var frimurer og visste…

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Jeg bor i Spania. Nå øker dødstallene i Spania igjen og sykehusene opplever kraftig økning av Corona-pasienter på intensiven i Madrid.
I en av bydelene i Madrid ligger smitteandelen opp mot 1600 pr 100.000 innbyggere. Jeg sjekket 5 G utbyggingen i Madrid og jeg fikk nærmest sjokk. Alle de 4 store selskapene (Orange, Vodafone, Movistar og MasMovil) har store 5 G utbygginger i Madrid. Sjekk selv https://www.nperf.com/es/map/ES/3117735.Madrid/168912.Vodafone-Movil/signal/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

KTA – jeg bor i Portugal og her annonserer Huawei 5G telefoner selv om nettverksselskapene MEO, Vodafone og NOS hevder de ikke kan benyttes. Portugiserene har solgt seg ut til Huawei da de er produsentene av ruterne man benytter til WiFi hjemme. Med den andre fiktive bølgen som vil iverksettes via 5G da dette klusser med oksygen opptaket vil følgende skje:

– tyranniet blir lokalet. Globalistene har aldri ønsket åpne grenser.
– den reelle faren med 5G. Satt i perimeter kan man skape fengsler med usynlige gjerder. Varmeutviklingen ved 300GHz er enorm og mennesker kan ikke nærme seg da huden svies av. Dette snakker ikke “eksperter” som Einar Flydal om…

Merkelig hvordan mennesker som er motstandere av staten og eksperter på sine felt, alltid glemmer av de reelle truslene.

ken
ken
Anonym
3 år siden

Pandemi (overdødelighet)? Dr. Leland Stillmand forklarer hvorfor han er imot tvungen COVID-19-vaksine: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=BegGXhBD4Lc&app=desktop

Sitert fra videoen (kun 8 minutter): “It is all about the money and it is just absurd the way that the whole thing is set up. I have seen 3 cases i 8 months, and 1 was a false positive. So everybody ought to be vaccinated over a “virus” that seems to be harming a very, very small proportion of people, most of whom were already extreme old or malnourished or extremely sick?!? THAT DOES NOT HOLD WATER…!

YOU NEED TO WAKE UP TO THE FACT THAT THE MAINSTREAM MEDIA IS NOT TELLING YOU THE TRUTH ABOUT YOUR HEALTH, BECAUSE THE REALITY IS THAT THE MSM WORKS FOR THE PEOPLE THAT PAY FOR THEIR SALARIES AND THAT IS THE TOP ADVERTISERS. YOU CAN GO TO THE LIST OF THE TOP ADVERTISERS ON ANY MSM NETWORK AND YOU WILL SEE THAT THEY ARE PRODUCING THINGS THAT EITHER MAKE YOU SICK OR TREAT THE SICKNESSES THAT YOU HAVE. WHY WOULD ANYONE WHO HAS GOT THAT AGENDA TELL YOU HOW TO BE HEALTHY?!??”

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
3 år siden

Det er hyggelig å se at Hans Kristian Gaarders gamle, gode, ærverdige NyhetsSpeilet nå har fått en skribent som tar tak i viktige nåtidstemaer. Skulle gjerne sett at viktig informasjon av dette sannhets- og virkelighetskaliber hadde nådd ut til hundretusener i Norge, så jeg anbefaler alle dere som leser disse artiklene å dele til så mange som mulig på de sosiale mediene.

Som tilleggskommentar til Sven-Inge Johansens meget gode artikkel, er det viktig å forstå at det som skjer i forbindelse med den falske Covid-19 plandemien aldri ville være mulig å gjennomføre i noe land i verden, med mindre landenes samarbeidende næringslivspolitiske landssvikerfrimurerelite gjorde dette mulig.

Jeg har i en av mine tidligere kommentarer til en annen av Sven-Inge Johansens informative artikler, forsøkt å forklare hvordan vårt frimurerbaserte, næringslivsstjålne, og drevne politiske system er satt opp til å fungere til fordel for norske og internasjonale næringslivsinteresser, og solgt til oss som å være et nødvendig samfunnssystem som arbeider til fordel for vårt folk og lands interesser – noe enhver noenlunde observant borger i Norge i dag med egne øyne kan se ikke stemmer.

Fakta: Norske politikere er ikke folkevalgt.

Kriteriene for å være folkevalgt, må være at alle kandidater til Stortinget må/skal være partiuavhengige, samt være håndplukket, ønsket og stemt på som hvert fylkes lokalsamfunns representanter til Stortinget.

I dag har de etablerte, kontrollerte, næringslivseide politiske partiene tilstjålet seg monopol på den politiske makten i Norge. Dette betyr at det er de politiske partienes næringslivseiere – og ikke vi, folket, slik det skal være – som velger hvem vi skal få lov til å stemme på under politiske valg i Norge – og dermed er begrepet “folkevalgt” lagt død!

Dagens politikere er med andre ord ikke folkevalgt, men ønskede representanter for norsk og internasjonalt næringsliv med rot i the New World Order Bilderberg Groups frimureri.

Men det stopper ikke der. Det er disse partienes representanter i Stortinget som utgjør landets LOVGIVENDE forsamling!
Det er disse som kan endre ordlyd og forfatte innhold i norges lovverk på måter som kan frifinne næringslivspolitiske (frimurer)forbrytere!

Det er stortingspolitikerne, som ved å gjøre endringer i vårt lovverk, kan åpne for norsk deltakelse i internasjonal krigføring mot uskyldige land, som uten andre bevis enn ikke-eksisterende, falske, oppdiktede påstander og propagandaløgn i mediene, uskyldig beskyldes for å beskytte eller trene internasjonale terrorister som truer med å ødelegge vårt land og samfunn – for å gi de mektige, bakenforliggende aktørene i The New World Order Bilderberg Groups FN og NATO lov til å bruke landenes militære styrker i kampen mot deres oppdiktede, ikke-eksisterende fiender.

Deres hovedformål er alltid å okkupere, plyndre og innsette deres egen lokale, brutale, lederpuppet, slik at denne kan undertrykke, plyndre og mishandle befolkningen til de grader at ingen kan stoppe ham eller henne i å stjele landets befolkningseide verdiressurser, for så å gi disse til deres globale, næringslivspolitiske puppetmasters til inntekt for dem alle sammen.

Så råttent, djevelsk effektivt, og politisk maktmektig er dette samarbeidende, internasjonale, næringslivspolitiske frimureriets samfunnskontrollerende system etter hvert blitt, at store deler av verdens sovende befolkning i skrivende stund lar seg skremme til å bruke helseskadelige ansiktsmasker som kan gjøre oss alvorlig syke av kombinasjonen mangel på oksygen til hjernen, forgiftning av vår egen utpusts kullos (CO2), samt luftveislidelser som følge av egen produksjon av potensielt farlige bakterier formert inni ansiktsmaskene over tid av denne internasjonale næringslivspolitiske frimurermafiaens falske propagandaløgner.

Det verdenssamfunnet opplever nå er en demonstrasjon på hvor enkelt det er for denne internasjonale næringslivspolitiske mafiaen å bruke makt, løgn eller skremselspropaganda for å tvinge verdensberfolkningen til “frivillig” å underkaste seg landenes selvutnevnte styresmakters meget lukrative, økonomiske agendaer. Og som alltid er det VI – FOLKET – som må betale prisen for gildet – denne gang med våre skattekroner, innskrenket bevegelsesfrihet og påtrampede rettigheter.

Hvorfor ikke tenke nytt?

Hvorfor ikke samarbeide om å kvitte oss med dagens politiske undertrykkelsessystem og dets internasjonale utøvere og erstatte dette med ekte folkestyre isteden? I et folkestyrt Norge vil det alltid være et folkeflertall med minimum 10 prosents overtallstøtte i hver enkelt sak som vil avgjøre hvorvidt forslagene virkeliggjøres eller ikke.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Bjørn Till
3 år siden

Bjørn Till – det blir merkelig stille her inne når man retter det ordentlige skytset mot frimurerne. Burde fortelle deg en del.

Kommentaren din er meget dekkende. Skal man ha et direkte folkestyre, som jeg ikke helt ser nødvendigheten av, er et kriterie selvsagt; hemmelige valg må avskaffes. Man må kunne verifisere hvem som har stemt hva. Ikke gjengitt av myndighetene, men noe enkeltindivider kan selv kunne utføre. Hvorvidt det behøves begrenses til to eller tre perioder kan man nok sikkert diskutere. Imidlertid må det finnes muligheter for at folket kan fjerne de som ikke opptrer i takt med befolkningen, om ikke umiddelbart, så i allefall raskt.

Foreta noen undersøkelser selv, så vil du finne ut hvor frimurerne har sitt hovedkvarter; Norge. Hedningene har styrt verden i omtrent ett par tusen år. Man kan kun håpe det er noen i Forsvaret som innser hva som er i ferd med å skje som tar ansvar og avsetter styresmaktene. Jeg har liten til ingen tro de frivillig forlater sine posisjoner. Deretter må man rive deres losjer og kirker. Selv skulle jeg gjerne sett et religionsforbud, men forbud virker nok mot sin hensikt. Derav vil det være mer hensiktsmessig la ofrene for pedofili og annet djevelskap de driver med i losjene, avgjøre jævlene sine skjebner. Har 20-30 stykk avgått ved døden vil nok det virke mer preventivt enn noe forbud.

Fjerne skatt er kanskje den viktigste handlingen man kan foreta seg for folk sin helse. Den blir ulovlig inndrevet etter Mikke Mus lovverket frimurerne har snekret sammen. Lovverket er så elendig sammenfattet at man blir flau på deres vegne.

Statens Pensjonsfond Utland = moderne slavedrift. Kanskje vi skal stanse plyndringen av andre land og kontinenter. Tiden er definitivt inne.

ken
ken
Anonym
3 år siden
ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

“A disease or a control mechanism?” https://off-guardian.org/2020/09/22/covid-world-resist/

Særdeles informativt: https://off-guardian.org/

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for flott ny opplysende artikkel Sven-Inge. :)

Ja nå begynner det å haste, NWO bygger dødsleirer i økende de tempo.

Interneringsleirerer popper opp i verden nå i stor fart.
De spretter opp i Canada, men det er New Zealand har gått lengst. Landet har minst 32 interneringsentra, også kalt karantenehoteller, som bevoktes av militære styrker”.

New Zealand har en befolkning på 4,82 millioner, og 24 er døde av Covid-19. Det siste dødsfallet av viruset var 24 Mai. Ifølge NZ Herald var gjennomsnittsalder over 80 år.
“4. sep. 2020 – New Zealand reported its last death from coronavirus on May 24. Over the past 24 hours, the country also reported five new infections, including …
On June 9, Prime Minister Jacinda Ardern announced that the country no longer had active cases of COVID-19”. Kilde.

32 interneringssentre i et lite land med militær bevoktning må vel da nærmest kalles unntakstilstand, og det for et virus som kun har tatt 22 liv. Dramatiske tiltak når den årlige sesonginfluensen tar rundt 500 liv hvert år ifølge NZ Herald.
“Flu killing 500 Kiwis each year, Otago University study says That’s according to new research from Otago University scientists who say the flu is likely New Zealand’s single biggest infectious disease killer, accounting for about 1.8 per cent of deaths in the country”. Kilde.

Denne nå uten tvil konstruerte krisen av den globale storkapitalen, hadde ikke vært mulig uten deres MSM. Vestlig presse og media har klart å holde folk i en tilstand av panikk, og vestlige spesielt er omgitt av en medie-verden som omslutter dem 360 grader fra morgen til kveld.

Hvorfor protesterer ikke New Zealandere mot de absurde tiltakene for å løse et problem som en nesten kan si ikke finnes? Dessverre så virker det som at den alminnelige nyhets-konsument foretrekker nyheter servert ferdig fordøyd, og ukritisk svelger det mest som blir servert av MSM. Skal en styre verden, må en styre pengene og fortellingen folk blir fortalt, og den globale storkapitalen har full kontroll over begge. New World Order kan ikke stoppes hvis ikke folk blir mer kritiske til nyhetsbildet.
N L

https://steigan.no/2020/09/quebec-har-interneringssentra-for-lite-samarbeidsvillige-personer/

I UK har de satt i gang operasjon Moonshott som betyr at de skal teste hver eneste person i løpet av en uke, det blir det mange nye falsk positive smittetilfeller av til elitens store glede.

Operation Moonshot: Get Ready for Millions of New COVAIDS Positives in the UK!

https://www.youtube.com/watch?v=8jLylrg2pHM&t=1512s&ab_channel=TheDollarVigilante

« Forrige artikkel

9/11 og Covid-1984

Neste artikkel »

Da Gro Harlem kom på banen… and the good news

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x