/

15-minute city-planen kommer verden over

1.2K visninger
1 minutt lesetid
8

Klaus Schwabs “15-minutters byer”-plan går videre verden rundt, ifølge Redacted-redaksjonen.

Din elbil er et perfekt verktøy for globalistenes visjoner om en 15-minute city. Den er til enhver tid tilkoblet online slik alle elbiler i dag er. Dermed kan våre globalistvenner som bryr seg så mye om vår sikkerhet overstyre dine planer om å besøke bestemor en times kjøring unna.

Neste steg blir trolig kima-lockdown hvor du kan si farvel til din frihet.

I 2021 signerte Biden Infrastructure Investment and Jobs Act som pålegger bilprodusentene å montere inn en “kill switch” i alle nye biler innen 2026 som gjør at myndighetene kan få fjerntilgang til bilen din og stoppe den. Offisielt så er det for vår egen sikkerhet. Selvsagt. Hva ellers?

Jeg føler meg utrolig mye tryggere allerede. Det første jeg skal gjøre nå er å skaffe meg en Tesla slik at jeg til enhver tid kan være online. På denne måten kan jeg la myndighetene ta over styringen av bilen min om de mener jeg kjører i påvirket tilstand eller ikke er skikket som sjåfør.

Her og ikke lengre. The Point i Utah er utpekt som den første 15-minutters byen i USA bygd fra bunnen av. Så utrolig flott gjort av sjefene til Klaus Schwab at de ønsker å begrense mobiliteten vår ved å gi oss alt vi trenger innenfor et kvarter. Nesten så jeg blir litt rørt over hvor mye disse milliardærene tenker på vår trygghet og velbehag.

Kilde: Klaus Schwab’s ’15-minute cities’ plan moves forward around the world | Redacted w Clayton Morris

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Øyvind
Øyvind
Forfatter
Svar til  Frank
9 måneder siden

Hei Frank.
Tar man inn i kalkulasjonene det faktum at over 50 land er aktive med Geoengineering, så blir det fullstendig absurditeter å overhodet snakke om mengden av gudemolekylet CO2 i enhver logisk – ulogisk og ikke beviselig sammenheng.
Jeg anbefaler alle å ta en studietur innom https://www.geoengineering-norway.org/
Søk etter artikler fra Jim lee: https://www.geoengineering-norway.org/page/2/?s=jim+lee&id=28668
Sjekk nedover og klikk på older posts og se hard core beviser for konspirasjonen regjeringene er med på:
https://www.geoengineering-norway.org/2023/07/31/massiv-regjeringskonspirasjon-bedrar-hele-menneskeheten-samtlige-regjeringer-i-norge-siden-1990-tallet-har-visst-om-at-det-sprayes-giftstoffer-i-atmosfaeren/

Og så videre, og så videre.
Jan Winås er veldig på ballen, men dette er en stor jobb, så han verdsetter bidrag fra andre i denne “opplysningskrigen”..
Mail han gjerne med SERIØSE BIDRAG på GEOENGINEERING NORWAY post@geoengineering-norway.org

ken
ken
Anonym
11 måneder siden

REINER FUELLMICH – LØSNINGEN PÅ 15 MINUTTERS BYER https://www.bitchute.com/video/y0SAGz9XTZvA/

leif konspirasjonskar bakke
leif konspirasjonskar bakke
Anonym
1 år siden

Folket burde kanskje bekymre seg mer for hvorfor politi og forsvar i dette landet kjøpte likposer for 30,5 mill kr i april 2021, i fredstid, og hvor influensaen ikke tok flere liv enn den alltid har gjort. Og med 5 års opsjon til anbudsvinneren av likpose leveranser.

leif konspirasjonskar bakke
leif konspirasjonskar bakke
Anonym
Svar til  leif konspirasjonskar bakke
1 år siden

For, med mine begrensede matematiske evner, så blir det slik at man får lite glede av 15 minutters byer, hvis man havner i forsvarets og politiets likposer.

elefantfan
elefantfan
Anonym
1 år siden

Hvor fuckings hjernevaska er dere holy shit

Idar Klapp
Idar Klapp
Anonym
Svar til  elefantfan
2 måneder siden

Spørsmålet er vel egentlig… “Hvor hjernevasket er du” ? 15 minutters byer og evig klima lockdown for å “redde platenen” er ikke konspirasjons teorier, dette er noe som WEF / FN on de hyper rike 0,1% med makten har gått ut og sagt i offentligheten uten å prøve å skjule disse planene overhode. Les boken “Covid19 The grea reset” skrevet av WEF grunnleggeren Klaus Schab, der står alt de har planlagt forklart i detalj.

« Forrige artikkel

Dagens konspirasjonsteoretikere: Tidligere direktører, forskere og eksperter

Neste artikkel »

Den faktiske historien: Ukraine On Fire

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x