/

15-minute city-planen går videre verden rundt

279 visninger
1 minutt lesetid
2

Klaus Schwabs «15-minutters byer»-plan går videre verden rundt, ifølge Redacted-redaksjonen.

Din elbil er et perfekt verktøy for globalistenes visjoner om en 15-minute city. Den er til enhver tid tilkoblet online slik alle elbiler i dag er. Dermed kan våre globalistvenner som bryr seg så mye om vår sikkerhet overstyre dine planer om å besøke bestemor en times kjøring unna.

I 2021 signerte Biden Infrastructure Investment and Jobs Act som pålegger bilprodusentene å montere inn en «kill switch» i alle nye biler innen 2026 som gjør at myndighetene kan få fjerntilgang til bilen din og stoppe den. Offisielt så er det for vår egen sikkerhet. Selvsagt. Hva ellers?

Jeg føler meg utrolig mye tryggere allerede. Det første jeg skal gjøre nå er å skaffe meg en Tesla slik at jeg til enhver tid kan være online. På denne måten kan jeg la myndighetene ta over styringen av bilen min om de mener jeg kjører i påvirket tilstand eller ikke er skikket som sjåfør.

Her og ikke lengre. The Point i Utah er utpekt som den første 15-minutters byen i USA bygd fra bunnen av. Så utrolig flott gjort av sjefene til Klaus Schwab at de ønsker å begrense mobiliteten vår ved å gi oss alt vi trenger innenfor et kvarter. Nesten så jeg blir litt rørt over hvor mye disse milliardærene tenker på vår trygghet og velbehag.

Kilde: Klaus Schwab’s ’15-minute cities’ plan moves forward around the world | Redacted w Clayton Morris

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
elefantfan
elefantfan
7 dager siden

Hvor fuckings hjernevaska er dere holy shit

leif konspirasjonskar bakke
leif konspirasjonskar bakke
1 dag siden

Folket burde kanskje bekymre seg mer for hvorfor politi og forsvar i dette landet kjøpte likposer for 30,5 mill kr i april 2021, i fredstid, og hvor influensaen ikke tok flere liv enn den alltid har gjort. Og med 5 års opsjon til anbudsvinneren av likpose leveranser.

« Forrige artikkel

Dagens konspirasjonsteoretikere: Tidligere direktører, forskere og eksperter

Neste artikkel »

Den faktiske historien: Ukraine On Fire