Du skal nå inn i fremtidens fengsel

8.1K visninger
4 minutter lesetid
31

Endringene vil i den kommende tiden skje i rekordfart. Du kan leve i lykkelig uvitenhet kun ett år eller to, før realiteten synker inn, og du befinner deg i fremtidens fengsel, som ikke er synlig. Eller kan du sette deg inn i hvilken massiv kontroll og begrensninger som vi vil komme til å leve under.

Vil du hindre at din hverdag, slik du kjenner den i dag, blir endret til det ugjenkjennelige av en gruppe du ikke kjenner eller har stemt på, må du ta tak umiddelbart!

Startskuddet går NÅ!

Fredag 25. september 2015 vedtas ugjenkallelig en plan som vil forandre din fremtid for alltid. Du vil fratas retten til å bestemme hvordan du vil leve, hvor du skal bo, hvor du kan reise, hva du kan kjøpe, hva dine barn skal lære, retten til å bestemme for ditt barns helse, hva du kan spise, hva du kan si, skrive og lese.

“The 2030 Agenda for Sustainable Development” (heretter kalt Agenda2030) er et resultat av Post2015 Agenda, som har vært arbeidstittelen på oppfølgingen av Agenda21 utledet fra konferansen Earth Summit i 1992. Alle disse varianter av planen er pakket inn med fine ord og mål alle kan si seg enige i. Det den IKKE forteller er KONKRET hvordan livet vil komme til å bli, i nær fremtid, for deg og meg.

I meldingene som kommer fra FN leser du omtenksomhet for de fattige og sultne, ansvarlighet for naturen og dyrene, fornuftig bruk av naturressurser, rettferdighet og toleranse for alle. Kun de som kjenner det endelige målet, og de som har gravd dypt nok i materien, kan vite hva de egentlig mener med disse ord og utrykk, hvordan og med hvilke midler målene skal nås, og på hvilken måte det endelige resultatet vil utarte seg.

Agenda21_book

Det endelige målet er at noen få skal ha den reelle makten til å bestemme over alt menneske- og dyreliv og natur på kloden. Dette er tenkt gjennomført med reguleringer, lover og forskrifter. Laterale avtaler, rammeavtaler, forordninger og direktiver høres dørgende kjedelig ut for mange. Og derfor er allerede tusenvis av disse bestemmelsene i bruk i dag.

Hvis du visste hvilken makt du har gitt fra deg til å bestemme over ditt eget fremtidige liv, ville du hoppet i stolen, lagt alt fra deg, løpt til torget og ropt “Hjelp! Vi må gjøre noe”. Men fordi disse dørgende kjedelige byråkratiske dokumentene med vanskelig språk, attpåtil på engelsk, gjør det til et ork å lese og forstå, så overlater du ansvaret til andre. Det er en gedigen tabbe.

Tror du ikke at disse påstander er sanne? Det er i din egen interesse å motbevise dem. Ikke overfor meg, men overfor deg selv, for deg og dine barns fremtids skyld. Jeg skulle så gjerne kunne sagt at det var en mulighet for at jeg tar feil. Dessverre har omtrent 10 år med undersøkelser gitt meg nok bevis til å kunne si at du aldri vil kunne komme til en annen konklusjon enn den jeg har.

Fremtidens fengsel vedtas med støtte fra norske politikere

Agenda2030 blir vedtatt (eller “adopted” som de sier) nå til helgen i FNs Hovedkvarter i New York. Flere virkemidler, for å forplikte land til å gjennomføre massive endringer, skal bli vedtatt 11. desember 2015 i Paris, under den store klimakonferansen. Alt forarbeidet med samtlige land er allerede unnagjort i to tidligere særs viktige konferanser i år. På den siste store, i Adis Abeba 15. juli, ble landene enige om hvordan planen skal finansieres.

Agenda2030_LOGO

25. september – 5. oktober, United Nations summit for the adoption of the post-2015 development agenda, New York

På regjeringens sider meldes det at fra Norge deltar: statsminister Erna Solberg, utenriksminister Børge Brende, EØS/EU-minister Vidar Helgesen og klima- og miljøminister Tine Sundtoft.

 

Her er FNs presentasjon, i flotte ordelag, hvilke mål planen har:

Transforming our world – The 2030 Agenda for Sustainable Development

 

2. august 2015 Sustainable Development Summit in New York

Consensus Reached on New Sustainable Development Agenda to be adopted by World Leaders in September

 

13 – 16. juli 2015 Addis Ababa

Third International Conference on Financing for Development

Countries reach historic agreement to generate financing for new sustainable development agenda

 

United Nations Conference on Housing and Sustainable Urban Development in Quito, Ecuador.

 

COP13 of the Convention on Biological Diversity to be held in Mexico in 2016.

QCPR_UN

 

1. januar 2016 trår Agenda2030 i kraft. Du har indirekte vært med på å bestemme agendaen vedtatt, fordi du ikke følger godt nok med og undersøker hva som vedtas. Ja, jeg vet at du ikke finner informasjonen så lett. Den er gjort vanskelig tilgjengelig – med overlegg. Her i denne artikkelen finner du en begynnelse for dine videre undersøkelser.

I denne videoen vil du få høre entrepenøren Henry Lamb forklare hva han oppdaget om Agenda21, etter å ha lest FNs egne utgitte bøker, som også forklarer endringene som skjer i Norge (den opprinnelige videoen som ble lagt inn her i artikkelen er fjernet fra YT, men her er et annet foredrag hvor Henry Lamb deler informasjon fra de undersøkelser han har gjort) :

https://youtu.be/Ilqv2qoCgB4

Grundige nettsider om emnet:

https://deweesereport.com/

http://www.democratsagainstunagenda21.com/

http://americanpolicy.org/agenda21/

vil endringene komme i rekordfart. Ansvaret for din egen unnfallenhet til å reagere, mens det ennå var tid, er ditt. Hva kan du gjøre for å unngå og bli satt inn i fremtidens fengsel?

Gjør så mange som mulig oppmerksom på hva Agenda21, post-2015Agenda og The 2030 Sustainable Development Agenda egentlig er. Send lenke til videoen med foredraget av Henry Lamb, skriv din egen tekst eller kopier teksten fra denne artikkelen:

– send epost til din lokal- eller en riksavis

– snakk med politikere i din kommune

– trykk opp lapper og legg i postkassene

– bruk Nyhetsspeilet som et knutepunkt for å finne andre å jobbe med

– sett opp stand på et sentralt sted og del ut informasjon og snakk med folk

– del lenker til artikler og videoer

 

Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

31 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Erik
Erik
Abonnent
3 år siden

Ja nå kan folk assosiere med livets utvikling i disse over fem år som har godt, og kan bare appellere til: TA ANSVAR – TENK SELV – JOBB INTENS MED DIN SELVSTENDIGHET!

ken
ken
Anonym
Svar til  Erik
3 år siden

Som din navnebror Erik Bye sa: “Politikerne er våre tjenere. Politikere som inbiller seg noe annet er parasitter! Når folket frykter staten, har vi diktatur. Når staten frykter folket, har vi frihet.”

Svein Krogenæs
Anonym
6 år siden

Hvorfor i granskauen må det legges inn klimpemusikk når noen prøver å fortelle noe som er viktig å kunne lytte til? Dersom det er meningen at vi skal forstå det som blir sagt, så få bort den pokkers såkalte musikken når noe snakker. Jeg hører dårlig nok fra før av, og mister totalt tråden i det som prøves formidlet. Til slutt ga jeg opp å følge med.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden
Mad Scientist
Mad Scientist
Abonnent
8 år siden

“The truth is indeed stranger than fiction”!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Det europeiske systemet skal inneholde såkalt PNR-informasjon om dem som reiser inn til EU, men kan også gjelde reiser innenfor unionens grenser: http://e24.no/lov-og-rett/eu-naermer-seg-flypassasjerregister/23582674
– Det bereder grunnen for raskt vedtak og innføring, mener stats- og regjeringssjefene.
KAN også gjelde innenfor EUs grenser, og nå kommer et raskt vedtak og innføring, slik at folk ikke får tid til å reagere. De mener at dette skal hindre terrorisme, og når vi vet hvem terroristene er (myndighetene), så er dette tiltaket kun rettet mot den vanlige mann og kvinne, som vanlig.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

TISA avtalen som gir enorme irreversible konsekvenser for Norge blir holdt strengt hemmelig for folket. Folkeaksjonen mot TISA skriver på sin blogg:

“12. juni 2015 stemte et flertall på stortinget nei til SV og Senterpartiets sitt krav om åpenhet om TISA. Nå har WikiLeaks kommet oss til unnsetning. WikiLeaks har kommet med med flere nye lekkasjer i mai og juni 2015. I lekkasjene avslører de Norges rolle i de hemmelige forhandlingene. Norge er både part og aktiv i forhandlingene.”

“Avtalen skulle etter planen ikke bli kjent for andre enn deltakerne før etter fem år. Alt var dermed lagt til rette for at få andre enn utenriksminister Børge Brende og Europaminister Vidar Helgesen skulle få vite innholdet i avtalen.”

http://folkeaksjonenmottisa.blogspot.com/p/om-folkeaksjonen-mot-tisa.html

Særdeles grovt svik mot folk. Når skal folk begripe at mobilisering må til for å kaste ut landsforædere av verste sort ut av sine posisjoner. Til tross for bevis nok i denne saken, er media svikefulle tause om politikernes brudd på alle “demokratiske” prinsipper politikerne selv sier de står for.

HVA FEILER den norske JOURNALISTSTANDEN!!? Forstår de ikke at de selger sin sjel til globalistenes bøddel?
Er folk helt handlingslammet?? Hva mer skal til for at folk reagerer!!??

Mens folk nå velger å velte seg i ribbefett og julekos i desember, går friheten deres på billigsalg i januar 2016.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Hvor foregår debatten om Agenda21 nå? Er folk så fornøyd med Klimaavtalen for Norge i Paris? Ja, selvfølgelig, de er jo på NRK i stedet for her.

Forresten, har dere hørt en eneste politiker si noe som dette? :

“Freedom is something that cannot be passed on in the blood stream or genetically. And it’s never more than one generation away from
extinction. Every generation has to learn how to protect and defend it, or it’s gone and gone for a long, long time.” — Ronald Reagan

Hmm, ..han visste vel om at noe var på gang, i motsetning til norske politikere som ser ut til å sluke hver eneste råtten fisk servert fra EU og FN og visse globalist-tenketanker. Å huff, nå kan jeg visst her ha ytret min mening. Jeg glemte visst å spørre det Statlige korrekthetsministeriet.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

“Klimagjeld” kommer! Utkast til Paris-konferansen forteller om en global domstol, som skal avgjøre spørsmål om klima; “klimarettferdighet”, “klimafinans”, “teknologioverføring” og “klimagjeld”. Disse folkene har mistet gangsynet totalt. http://www.infowars.com/stealth-agenda-new-un-tribunal-to-judge-us-for-climate-debt/

Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

Det er jo ikke bare bibelen som har disse endetidsprofetiene. Går igjen i noen andre religioner, bare skrevet noe anderledes enn i bibelen..
Vi i vesten har vel vert kontrolert og hjernevasket i lang tid nå. Er på tide at folk deler og snakker med venner, familie og kjente OFTERE. Få dem til å VÅKNE og kanskje lære dem og deg selv å meditere! for at prosessen skal gå fortere! :) fra sint og deprimert av hvordan ting styres til å se positivt og finne løsninger når tiden er inne!

Det er vi “vanlige mennesker” som bestemmer, men ikke før vi er mannsterke nok. Og først da er tiden inne for makten skal tilbake til oss folket.
Det er vi som har våknet sin jobb å dele informasjonen videre, har ikke noe å si om man er kristen new age eller what the fuck!
Spre infoen til alt og alle ja til og med til bikkja;)

remember remember the fifth of november!

Og takk til nyhetsspeilet sine folk som tar seg tid til dette! gjør det lettere for mange nordmenn å lese gode artikler på norsk. Lese lange engelske artikler med STORE ord er krevende for mange.

Til slutt her måtte jeg bare ta med David Icke, En rar skrue med mange gode ord!

David Icke :
The greatest form of control is where you think you’re free when you’re being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can’t see the bars but you think you’re free

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotized by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we’re told is going on and what is really going on is absolutely enormous

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Kristin Halvorsen og SV vil ha en FN-ledet verdensorden:

Jonas Gahr Støre vil ha en FN-ledet verdensorden:

Dette har vært postet under andre artikler også, men en “god” post kan ikke postes for sjelden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

FNs Agenda 2030 høres ut som det rene halleluja paradigme ved første øyekast, men de som har øyner til å se ser fort at det handlet om alt annet enn det, mer en slags blanding av Wicca og totalitarisme.
På samme måte som FNs menneskerettigheter så vil Agenda 2030 bli brukt til å legitimere imperialisme. gjennom alle år så har vi sett maktfolk som vil ha mer makt og penger si: Hey ….det og det landet bryter menneskerettighetene og folkeretten, la oss bombe landet deres i filer, ta alle verdier, sette landet på GMO og sette inn en US puppet så vi kan skape demokrati, frihet og glede.

Her er FNs Agenda 2030 og hva det egentlig betyr, ikke så ulikt Georgia Guidestones, også kjent som Antichrists 10 bud som Obama sier skal blir våre barns nye lover.

The United Nations 2030 Agenda decoded: It’s a blueprint for the global enslavement of humanity under the boot of corporate masters

Translation of the UN’s “2030 Agenda blueprint for globalist government” (controlled by corporate interests)

Goal 1) End poverty in all its forms everywhere

Translation: Put everyone on government welfare, food stamps, housing subsidies and handouts that make them obedient slaves to global government. Never allow people upward mobility to help themselves. Instead, teach mass victimization and obedience to a government that provides monthly “allowance” money for basic essentials like food and medicine. Label it “ending poverty.”

Goal 2) End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture

Translation: Invade the entire planet with GMOs and Monsanto’s patented seeds while increasing the use of deadly herbicides under the false claim of “increased output” of food crops. Engineer genetically modified plants to boost specific vitamin chemicals while having no idea of the long-term consequences of genetic pollution or cross-species genetic experiments carried out openly in a fragile ecosystem.

Goal 3) Ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages

Translation: Mandate 100+ vaccines for all children and adults at gunpoint, threatening parents with arrest and imprisonment if they refuse to cooperate. Push heavy medication use on children and teens while rolling out “screening” programs. Call mass medication “prevention” programs and claim they improve the health of citizens.

Goal 4) Ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all

Translation: Push a false history and a dumbed-down education under “Common Core” education standards that produce obedient workers rather than independent thinkers. Never let people learn real history, or else they might realize they don’t want to repeat it.

Goal 5) Achieve gender equality and empower all women and girls

Translation: Criminalize Christianity, marginalize heterosexuality, demonize males and promote the LGBT agenda everywhere. The real goal is never “equality” but rather the marginalization and shaming of anyone who expresses any male characteristics whatsoever. The ultimate goal is to feminize society, creating widespread acceptance of “gentle obedience” along with the self-weakening ideas of communal property and “sharing” everything. Because only male energy has the strength to rise up against oppression and fight for human rights, the suppression of male energy is key to keeping the population in a state of eternal acquiescence.

Goal 6) Ensure availability and sustainable management of water and sanitation for all

Translation: Allow powerful corporations to seize control of the world’s water supplies and charge monopoly prices to “build new water delivery infrastructure” that “ensures availability.”

Goal 7) Ensure access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all

Translation: Penalize coal, gas and oil while pushing doomed-to-fail “green” energy subsidies to brain-dead startups headed by friends of the White House who all go bankrupt in five years or less. The green startups make for impressive speeches and media coverage, but because these companies are led by corrupt idiots rather than capable entrepreneurs, they always go broke. (And the media hopes you don’t remember all the fanfare surrounding their original launch.)

Goal 8) Promote sustained, inclusive and sustainable economic growth, full and productive employment and decent work for all

Translation: Regulate small business out of existence with government-mandated minimum wages that bankrupt entire sectors of the economy. Force employers to meet hiring quotas of LGBT workers while mandating wage tiers under a centrally planned work economy dictated by the government. Destroy free market economics and deny permits and licenses to those companies that don’t obey government dictates.

Goal 9) Build resilient infrastructure, promote inclusive and sustainable industrialization and foster innovation

Translation: Put nations into extreme debt with the World Bank, spending debt money to hire corrupt American corporations to build large-scale infrastructure projects that trap developing nations in an endless spiral of debt. See the book Confessions of an Economic Hit Man by John Perkins to understand the details of how this scheme has been repeated countless times over the last several decades.

Goal 10) Reduce inequality within and among countries

Translation: Punish the rich, the entrepreneurs and the innovators, confiscating nearly all gains by those who choose to work and excel. Redistribute the confiscated wealth to the masses of non-working human parasites that feed off a productive economy while contributing nothing to it… all while screaming about “equality!”

Goal 11) Make cities and human settlements inclusive, safe, resilient and sustainable

Translation: Ban all gun ownership by private citizens, concentrating guns into the hands of obedient government enforcers who rule over an unarmed, enslaved class of impoverished workers. Criminalize living in most rural areas by instituting Hunger Games-style “protected areas” which the government will claim are owned by “the People” even though no people are allowed to live there. Force all humans into densely packed, tightly controlled cities where they are under 24/7 surveillance and subject to easy manipulation by government.

Goal 12) Ensure sustainable consumption and production patterns

Translation: Begin levying punitive taxes on the consumption of fossil fuels and electricity, forcing people to live under conditions of worsening standards of living that increasingly resemble Third World conditions. Use social influence campaigns in TV, movies and social media to shame people who use gasoline, water or electricity, establishing a social construct of ninnies and tattlers who rat out their neighbors in exchange for food credit rewards.

Goal 13) Take urgent action to combat climate change and its impacts

Translation: Set energy consumption quotas on each human being and start punishing or even criminalizing “lifestyle decisions” that exceed energy usage limits set by governments. Institute total surveillance of individuals in order to track and calculate their energy consumption. Penalize private vehicle ownership and force the masses onto public transit, where TSA grunts and facial recognition cameras can monitor and record the movement of every person in society, like a scene ripped right out of Minority Report.

Goal 14) Conserve and sustainably use the oceans, seas and marine resources for sustainable development

Translation: Ban most ocean fishing, plunging the food supply into an extreme shortage and causing runaway food price inflation that puts even more people into economic desperation. Criminalize the operation of private fishing vessels and place all ocean fishing operations under the control of government central planning. Only allow favored corporations to conduct ocean fishing operations (and make this decision based entirely on which corporations give the most campaign contributions to corrupt lawmakers).

Goal 15) Protect, restore and promote sustainable use of terrestrial ecosystems, sustainably manage forests, combat desertification, and halt and reverse land degradation and halt biodiversity loss

Translation: Roll out Agenda 21 and force humans off the land and into controlled cities. Criminalize private land ownership, including ranches and agricultural tracts. Tightly control all agriculture through a corporate-corrupted government bureaucracy whose policies are determined almost entirely by Monsanto while being rubber-stamped by the USDA. Ban woodstoves, rainwater collection and home gardening in order to criminalize self-reliance and force total dependence on government.

Goal 16) Promote peaceful and inclusive societies for sustainable development, provide access to justice for all and build effective, accountable and inclusive institutions at all levels

Translation: Grant legal immunity to illegal aliens and “protected” minority groups, which will be free to engage in any illegal activity — including openly calling for the mass murder of police officers — because they are the new protected class in society. “Inclusive institutions” means granting favorable tax structures and government grants to corporations that hire LGBT workers or whatever groups are currently in favor with the central planners in government. Use the IRS and other federal agencies to selectively punish unfavorable groups with punitive audits and regulatory harassment, all while ignoring the criminal activities of favored corporations that are friends of the political elite.

Goal 17) Strengthen the means of implementation and revitalize the global partnership for sustainable development

Translation: Enact global trade mandates that override national laws while granting unrestricted imperialism powers to companies like Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola and Merck. Pass global trade pacts that bypass a nation’s lawmakers and override intellectual property laws to make sure the world’s most powerful corporations maintain total monopolies over drugs, seeds, chemicals and technology. Nullify national laws and demand total global obedience to trade agreements authored by powerful corporations and rubber-stamped by the UN.

http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html

http://www.numerologensverden.no/vi-dekoder-monumentet-georgia-guidestones/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Denne burde du oversette Smurfen og legge opp som egen artikkel.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Politikkerne og byråkratene fornøyde etter FN-møtene denn uken. Jævlene er optimistiske før Paris-møtet: http://www.nrk.no/verden/_-et-langt-skritt-videre-mot-paris-avtale-1.12580037

Jamal Quanfouh
Anonym
8 år siden

Jeg er ikke bekymret for NWO lenger, fordi det er ikke mennesker som råder i moderjord lenger,. Extraterrstials de som styrer verden nå.;-)

LES BIBELEN
LES BIBELEN
Anonym
8 år siden

Her kommer Nyhetsspeilet med “nyheten” om at eliten er i ferd med å danne en ny verdensorden. Hadde dere hørt på oss kristne til å begynne med så ville dette aldri skjedd. Obama er en muslim som formørker verden og står i med den falske profeten paven av Roma. Jevla Antikrist alt i hop. Dra til helvete ISIS, dra langt fanden ivold jevla norske Stat. Mikrochip implantatet er djevelens merke og alle de som ikke har hørt Ordet tror dette er bare vås. Det er sannheten. englene i himmelen avskjærer deg som en råtten løk i det sekundet du frivillig tar djevelens merke. Hvis du ikke tror på Jesus Kristus så er du bare et tomt skall uten sjel. Vil du bli frelst eller vil du bare snakke piss? Det blir ikke noe nytt liv etter døden du kommer til å bli til et spøkelse – en demon som venter på helvetes ild. Les bibelen, alt det andre greiene ny age og alt det pisset her er bare piss fra ende til annen. Frelsen kom med jødene – Jesus Kristus, ikke med hvit manns “goyim” eventyr fortellinger. Du er bare en goyim, en DUM JÆVLA GOY, FINN JESUS.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  LES BIBELEN
8 år siden

“Her kommer Nyhetsspeilet med «nyheten» om at eliten er i ferd med å danne en ny verdensorden.” Nei, dette har vi visst lenge, det er bare grave i Speilets arkiv.
“Hadde dere hørt på oss kristne til å begynne med så ville dette aldri skjedd.” Jo, for da ville profetiene ikke blitt oppfylte.
“Obama er en muslim som formørker verden og står i med den falske profeten paven av Roma. Jevla Antikrist alt i hop.” Ja.
“Dra til helvete ISIS, dra langt fanden ivold jevla norske Stat.” Ja.
“Mikrochip implantatet er djevelens merke og alle de som ikke har hørt Ordet tror dette er bare vås. Det er sannheten.” Nei, for “mark of the beast” er; alle som ikke vil ta merket (the mark) (1) i sin hånd, vil ikke kunne handle uten det, altså D-mark (som kommer tilbake), – eller (2) på/i sin panne, som er Marksisme. Om D-mark kommer kun elektronisk på chip, vet jeg ikke, men tyskerne har nå i noen år trykket opp D-mark (The-mark).
“englene i himmelen avskjærer deg som en råtten løk i det sekundet du frivillig tar djevelens merke.” Ikke før Dommedag.
“Hvis du ikke tror på Jesus Kristus så er du bare et tomt skall uten sjel. Vil du bli frelst eller vil du bare snakke piss?” Det holder ikke å tro på Jesus Kristus hvis du ikke følger Befalingene, Lovene og Statuttene beskrevet i Bibelen.
“Det blir ikke noe nytt liv etter døden du kommer til å bli til et spøkelse – en demon som venter på helvetes ild.” Ja
“Les bibelen, alt det andre greiene ny age og alt det pisset her er bare piss fra ende til annen.” Ja, men Bibelen med stor B.
“Frelsen kom med jødene.” For noe pisspreik. Jødenes prester fikk Jesus korsfestet. Jesus var ikke jøde. Du som mener å ha lest Bibelen, vet vel at han aldri kalte seg jøde.
“ikke med hvit manns «goyim» eventyr fortellinger.” Goyim er kun en herskebetegnelse fra de som kaller seg jøder, men ikke er jøder.
“Du er bare en goyim, en DUM JÆVLA GOY,” Nei, jeg er en jarelim.
“FINN JESUS.” Funnet!

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Siden paven er svært så opptatt av vårt alles velbefinnende, og da følgelig Agenda 2030, syns jeg det er på sin plass med en liten oppdatering av hans vakre “Utopia” Vatikanet og dets allierte. Fremmedord for dagen; Gud og Jesus.. Dette intervjuet av Alex Jones med Leo Zagami er veldig informativt og setter vår omsorgsfulle pave i et riktig lys; https://www.youtube.com/watch?v=fc99vUS_PZE

Kristoffer Stabell
Kristoffer Stabell
Anonym
8 år siden

Hvordan har de tenkt å oppnå målene?

Tove Irene Strand
Tove Irene Strand
Anonym
Svar til  Kristoffer Stabell
4 år siden

Hmmm…foredragsholderen nevnte ikke at Amerika endte opp med alle markedene etter at de hadde bombet Europa istykker under andre verdenskrig.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
8 år siden

Så du mener vi først nå skal begynne å gjøre noe? Dette er resultatene av at folket forkastet Jesus Kristus og er profetert i bibelens endetidsprofetier. Det vil komme til å bli en ny verdensorden i nær fremtid. Folket vil komme til å juble og følge den nye verdensordenen og deres ledere, akkurat som de gjør i dag med den gamle ordenen. De kristne nekter å være med og blir henrettet. Resten av verden tilber satan djevelen før de blir brent levende i ildsjøen. Dette er noe kristne vet og har ventet skal skje i lang tid.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

Ja, det er det jeg også har kommet frem til, etter å ha søkt etter sannheten en del år.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Det bør iallfall ikke skjules at flere som har søkt etter løsninger ender ofte opp med konklusjoner med en høy likhetsgrad til Jesus av en eller annen grunn.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

Ja, det er det jeg også har kommet frem til, etter en del år med søken etter sannheten. Men det er ikke kroppen som blir brent, det er sjelen, fordi man ikke følger Guds Ord og Lover. Og da er vi tilbake til hvorfor vi er her, i følge Bibelen. Fordi, vi (sjelene) gjorde opprør sammen med Lucifer i himmelen, mot Gud, og tapte (heldigvis). Vi ble dømt til døden, men vi fikk utsettelse da alle, unntatt Lucifer, godtok å inkarnere i i menneskekropper på Jord-planeten, og vi (sjelene, altså) fikk 6000 år på å vise vår anger og at vi ønsket å følge Gud, ikke Lucifer. Nå er tiden i ferd med å renne ut, for de 6000 årene er omme. Så Kristus må ha returnert til Jorden nå, som han lovet da han var i Jesus’ kropp, men han har både ny kropp og nytt navn, om beskrevet i Bibelen.

« Forrige artikkel

En markedsforførers bekjennelse

Neste artikkel »

Andeby – uskyldig moro eller destruktive baktanker?

31
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x