Et fengsel du ikke ser

1.9K visninger
3 minutter lesetid
8

Er det noe der ute som du ikke ser, tenker over eller vet er til? Kan du være en innsatt i fengselet du ikke ser? Les mer…

Hva hvis jeg fortalte deg at fengsel som du kjenner det, kun er en vits for sinnet i forhold til det virkelige fengsel, der du ikke engang vet at du sitter inne. Det råeste fengselet i verden gjør at de innsatte til og med prøver bli mer fengslet på egenhånd – uten at de engang forstår det. En ting er å sitte bak et par stålbjelker å se verden der ute bevege seg mens du sitter inne uten å få delta. En annen ting er å delta i å bygge et usynlig fengsel rundt ditt eget sinn, som tvinger deg til å tro på alt alle andre forteller deg og deres trosretninger.

For det hele bunner i regler du har blitt fortalt. I ditt hode tenker du selv at du er fri til å gjøre hva du vil, men det du glemmer er måten du er blitt programmert på, til å være i fengsel helt fra den dagen du ble født.

Det første de gjorde var å sette vaksine i deg, for deretter å sette navn på deg, for deretter å sette nummer på deg, og så, et spark i rævva, ut av sykehuset, kom deg hjem og voks opp til å bli et produkt.

Dette er regelrett sånn oppskriften på et liv ser ut i grove trekk. Man forstår tidlig at tid er noe man skal prakkes på. Man blir indoktrinert til å følge tid, noe som er skapt for å sette dager i båser og for å gjøre at ditt liv skal deles opp i et rutenett. Du skal ikke kunne basere deg på følelser og tanker som kan flyte, for du skal nemlig følge tid, du – der du går rundt og er fri.

Det neste du blir på prakket er skolegang. Der skal noen lære deg hva de vet, og hva de mener er rett for deg å vite, slik at du skal kunne suse rundt som en robot, og følge tid livet ut, og kunne akkurat de tingene andre ville du skulle kunne. Og dette delvis mot ens egen vilje, da barn i dag har rett til skolegang, enten de vil eller ikke. I et senere steg i livet skal du finne deg en retningslinje du skal jobbe med resten av livet, ha fri på lørdag og søndag, samt ferie 5 av 52 uker i året. Dette er å være fri!

Når man kommer til produktet av jobb, som da er penger, er neste steg å forvalte disse pengene rundt på tingene man ønsker seg. Som de fleste vet, må alle eie et hus eller leilighet, og dermed bruker man usynlige penger man aldri ser, men vet eksisterer der ute i et eller annet datasystem, bygget av noen for deg og dine. Dette er da hva du lever og ånder for. Du er født på jorden, men paradoksalt nok må du betale for å bo her.

Når man snakker om å kjenne seg selv, tror jeg mange anser sine tanker og sin visdom som en slags målestokk om hvor intelligent man er. Men, om man starter å se på alle reglene man har satt for seg selv, som holder deg tilbake fra det faktum at du som menneske ikke skal være i bås, men lære, studere, flyte på tanker og oppnå nye milepæler i livet, vil du forstå hvor du som menneske egentlig står akkurat nå.

Hippiebevegelsen var den første ute i moderne tid med å fremme en ny oppfostring til en ny tid. Ikke alle, men mange av dem, var i sitt sinn blitt til dels eller fullt befridd fra reglene som var påtvunget fra barnsben. Indianerne eller andre urfolk hadde verken klokker, tv eller satelitt-telefon. Likevel kunne de sitte i teltene sine, slå på trommene, og ha kontakt med sine forfedre, for å be om råd og veiledninger for livet. Den gangen var det normalt å lytte til sine egne tanker og intuisjoner, mens i dag er man redd for egne tanker, og er ute av stand til å tro på andre enn systemet. Men likevel kaller vi oss intelligente, her vi sitter i vårt akademiske fengsel, med lysten etter penger som gud og et hig etter å ha den beste jobben inne i fengselet.

Vi må virkelig ta et oppgjør med våre egne tanker, og begynne å stadfeste oss tid til oss selv fremfor å dyrke alt som blir servert eller påtvunget oss. Vi må slutte å ofre tid og energi på noe som ikke gjør oss godt mer. Og vårt usynlige fengsel må raseres innenfra, for det finnes ikke ett menneske på denne jorden som kan sette deg fri, andre enn deg selv.


En gal verden

Du skal nå inn i fremtidens fengsel

Alexander B.

Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv.
En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rune
Rune
Abonnent
8 år siden

Du er den eneste som kan sette deg selv fri. Lytt til deg selv! :-)

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Fin artikkel dette. Du er inne på noe fundamentalt her, våre live, våre tanker og følelser. Det har alltid verket i sjela mi etter å komme løse fra dette udefinerbare, hemmende, som alltid har holdt meg tilbake. Jeg har siden jeg kan huske følt at noe er galt med hvordan samfunnet er lagt opp i dag, det er som om det alltid har vært en stemme langt bak i underbevisstheten som fortvilet har forsøkt å komme til, men som ikke har fått gehør for sine meninger. Denne stemmen er nok i oss alle, men er blitt kuet ned til å bli et svakt lite hvisk som ikke lenger kan høres av vårt indre øre.
Hadde vi alle hørt denne stemmen så kunne NWO, Illuminati, globalistene etc bare kunne kysset seg et visst sted. Vi lar oss ikke kontrollere eller manipuleres hadde den unisone folkestemmen jallet ut!!

Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

Ett samfunn som er totalt manipulert og kontrolert det er vanskelig å leve i ja!
Men jeg er nå ingen ensom amøbe, regner med de som ser seg enig i artikkelen ikke er det heller.

men Mr. Frankie så er jo dette bare min mening :)

Jobbe så mye som vi gjør i dag så har vi lite tid til å være oss selv og lære å tenke på noen annet enn bekymringer av regninger osv i dette som kalles å leve i ett samfunn.
Det verste er at folk begynner å kjede seg i slutten av ferien og lengter til jobb igjen for vi kjeder oss. Og ikke kan tenke selv og leve fritt!

Frankie
Frankie
Abonnent
8 år siden

Dummeste jeg har lest. Det heter “å leve i et samfunn”. Sikkert vanskelig for enkelte. .. Alternativet er å være en ensom amøbe.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Frankie
8 år siden

Dummeste kommentaren jeg har lest. Spørsmålet er ikke om fellesskap eller ensomhet, men hva slags samfunn vi skal leve i. Hvis du er happy med dagens struktur og system, så viser det mest hvor indoktrinert og institusjonalisert du er.

Velkommen som ny skribent, Alexander – det er alltid hyggelig med nye penner.

Snow
Snow
Abonnent
Svar til  Frankie
8 år siden

http://www.vgtv.no/#!/video/117963/oljebarna-oppmerksomhet

dette er det barn/ungdommer har i vente og er i!. Også vi voksne som springer rundt med selfie stang og murer i iphone´en hele tiden!. Kanskje vi er litt tregere med det nyeste men vi er like bak ungdommen!
Sosiale medier kan være en bitch, og viss du gidder å se video´en Mr. Frankie så sier han det selv også mot slutten ;)

oppmerksomhet og likes på face er viktigere enn å være seg selv.
Vi lever mer og mer igjennom iphone´en, med bilder av middagen eller kanskje filme den også. Enn å faktisk nyte de øyeblikkene med venner eller familie.
Etter dette så sitter man å rykker på nesen å venter på likes og innspill for å sjekke oppmersomheten vi så “inderlig” ønsker. Resten av tiden går til jobbing, bekymring og frykt med alt som vi hører på nyheter osv..
Og alt går i det samme hele tiden, ingen forandring unntatt trender og andre småting.

Bare en liten tanke vekker som så vidt går inn på temaet: ET FENGSEL DU IKKE SER
Filmen varer i ca 12 minutter håper du/dere som eventuelt er enig med Mr. Frankie har tid til å se den i de travle dagene vi lever i :)

Tommel opp for å leve i dette samfunnet ;)!

Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

Flott at dette blir tatt opp igjen!. wake up motherf*ckers!

Er på tide at folk tør å være seg selv i dette samfunnet å legge egoet i skuffen, der det hører hjemme!
Er dritt lei av å se gutta på byen med samme nazi frisyren( ja det korte håret på sidene med sjukk manke på toppen ), ser ut som en saueflokk hehe. men man går jo med moten som de skyller det så flott på, med dårlige og idiotiske idoler fra Hollywood. Er alt for få personer som tør å skille seg ut fra mengden. Er først når vi tør å være oss selv vi begynner å spørre de store spørsmålene eks i dusjen når man har tid til å tenke uten smart telefonen og propoganda. men er vi egentlig fri når man våkner?
Eh Nei. Frie tanker osv er vel ikke nok? Ikke for meg!

Når vi folket har fått nok og når flere har våknet er det på tide å ta makten tilbake å sette kabalen i fengsel!

Etter min mening har vi bare en ting å gjøre fram til tiden kommer.
Snakk med ALLE og del info som bare faen! vær irriterende under diskusjoner osv da man blir husket!
Det nytter ikke å bare ta opp dette etter noen kalde pils med gutta eller jentene…

Men dette er jo bare min mening!.
Ellers stå på nyhetsspeilet.no så skal jeg gjøre min del å dele infoen videre å linke artikler fra siden!;)

Skårrå
Skårrå
Abonnent
8 år siden

Bra skrevet, vil tilføye en godlåt, litt som trønderrock ala nyhetsspeilet:

end of days vinnie paz

« Forrige artikkel

Opplysende filmer som vil gi deg noe å prate om

Neste artikkel »

Israelsk general i Irak innrømmer Israel-ISIS samarbeid

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x