Glimt fra satans tempel Vatikanet

28K visninger
12 minutter lesetid
205

De katolske biskopene i Roma, som er kjent som “paver”, har sittet høyt på sine  troner i Vatikanet og utøvet enorm verdslig makt i nesten 2000 år nå. Vatikanet er som kjent kommando- og overvåkingssentralen for den romersk-katolske kirken.

Offisielt bekjenner paveveldet inkl. dagens pave Joseph Ratzinger(som spiller rollen som pave Benedikt XVI) seg til kristendommen slik den er nedfelt i Bibelen og artikulert av Jesus Kristus. I realiteten bedriver Vatikanet grov blasfemi og bryter dessuten Bibelens og Jesus bud og påbud på en rekke områder.

Vatikanet utøver massiv verdslig makt den dag idag, bl.a. gjennom “instruksjonsmyndigheten” over USAs presidenter som jesuittveldet i Vatikanet har tiltusket seg over tid på diverse finurlige og godt skjulte måter.

Dessuten er Vatikanet et arnested for okkulte aktiviteter, populært kjent som djeveldyrking eller satanisme.

Nyhetsspeilet gir her et innblikk bak kulissene i Vatikanet; Satans tempel

Glimt fra dagens vatikanistiske persongalleri

Paven viser frem sine hender. Høyre-hånden er bandasjert. Kan han ha skadet den i en landhockey-turnering? To fingre på venstrehånden ser ut til å peke på en tvilsom måte, som ikke er en pave verdig. Kan det være tilfeldig, liksom et hendelig uhell?

Paven Ratzinger med sine pretensjoner sitter på en trone-stol. Paven motsier både Kristus og Gud, og gjør blasfemiske uttalelser om seg selv, slik som Paul / Saul profeterte. Det er skrevet, i 2. Tess 2 v 4, at paven hevder å være den hellige far (Gud - Johannes Åpenbaring / Apocalypse 15:04). Dette betyr at paven påberoper seg å være Gud - Faderen. Det er ikke mulig å være mer blasfemisk enn dette. Selv ikke Jesus Kristus hevdet å være noe mer enn Guds sønn. (Tekst er oversatt fra http://www.jahtruth.net)
Kjente skikkelser i Vatikanets rolle-galleri: I midten Matthew Festing, toppsjef i pavens private armé Malteserordenen, med en katolsk kardinal på sin høyre side. De tre i midten er flankert av to vatikanet-vakter fra Sveitsergarden (The Swiss Guard), i sine lett gjenkjennelige harlekin-lignende klovnekostymer.
Næmen så kozelig. Malteser-kommandant Matthew Festing i sin historiske røde uniform med fete epåletter på skuldrene i samtale med sin overordnede Joseph Ratzinger, som spiller rollen som pave Benedikt XVI.

Ratzinger tar imot en langveisfarende gjest: Henry Kissinger er kommet til Vatikanet helt fra USA, til tross for sin høye alder. Litt rart er det jo at Kissinger får lov til å møte den katolske kirkens overhode. Kissinger er jo ikke katolikk, men jøde, massemorder og bekreftet satanist. Hvorfor ser boka de blar i så ubrukt ut? Kan det dreie seg om en uåpnet utgave av Bibelen som Ratzinger mottok samtidig med at han inntok pavestolen?

Obama i Vatikanet i 2009: "Det hører nå med til jobben som president i USA å besøke Vatikanet". Hvorfor har USAs presidenter for vane å besøke Vattykanet? Knapt noen av dem er katolikker, dessuten er USAs befolkning et lappeteppe av praktisk talt alle trosretninger. Kan Obamas besøk ha noe med politikk å gjøre...eller...? Håndtrykket gir en indikasjon, passe mazonistisk, på en måte...

Det har vært kjent i århundrer at Vatikanet er "skjøge-moren", ("The Mother of Harlots") referert til av Kristus i Åpenbaringen / Apokalypse kapittel 17; som forklarer perfekt at det er den store byen (Vatikanstaten) som regjerer over kongene på jorden, som sitter på syv fjell (Roma), der innbyggerne ifører seg fargene purpurrødt (kardinaler) og lilla (biskoper) som lyser av gull, edelstener og perler, og kaller seg "moderkirken”. Men Kristus kaller vatikan-veldet for ”avskyelighetenes mor”, sin fiende og den store skjøge, og det er Ham, og ikke paven, som har rett. (Teksten er oversatt fra http://www.jahtruth.net)

Vatikanets gudløse og ufattelige rikdom

Paveveldet er den rikeste forretningsvirksomheten på jorden. Vatikanet tjener penger gjennom bedrag, fra de fattige, for å kjøpe seg aksjer, eiendom, malerier, gull, edelstener og perler (Åp. / Apoc 17 v 4.). Hva sa Gud om ikke å samle seg skatter på jorden (Matt. 6 v 19-21). Kristus sa til den rike mannen at han skulle gi sin rikdom til de "fattige", som var disiplenes felles veske og å følge ham, hans undervisning og hans eksempel. Hva gjør pavene? De tar penger fra de fattige og gir til de rike. De lagrer det i Vatikanets hvelv (og skaper masse fattigdom) - det motsatte av hva Kristus sa hans etterfølgere måtte gjøre. Hvis pavene virkelig arbeidet for Kristus, hvorfor gjør de det motsatte av det de ble befalt å gjøre? (Teksten er oversatt fra http://www.jahtruth.net)
En av mange prakteiendommer som eies og disponeres av Vatikanet
Vatikanet er et globalt forretningsimperium med hovedtyngden i katolske land. Dette er en del av Vatikanets eiendomsmasse i Spania (Madrid).
Fasjonable biler er en del av Vatikanets overdådighet - i sterk kontrast til de hundretalls millioner fattige katolikker i verden
Vatikanets egen bank har en viktig rolle i paveveldets pengeflytting. Vatikanet er i seg selv den største mafiaen på jorden. Hvis Vatikanet ikke hadde startet sin onde "beskyttelses-virksomhet", og lurt millioner av mennesker, ville disse menneskene sin frykt for Guds gjengjeldelse, kunne gjort dem til bedre mennesker i dag og verden ville vært et langt bedre sted. Så det er Vatikanets feil. (Rev. 17 & 2, Thess. 2:7-12). (Teksten er oversatt fra http://www.jahtruth.net)

Utsikt over Roma fra Peterskirken. Det heter seg at Vatikanet eier en av tre eiendommer bare i Roma.
Vatikanets bank etterforskes nå for hvitvasking av penger. Et tegn på at Vatikanet utgjør en del av et kriminelt imperium. Mao. er det ikke bare en teoretisk mulighet for at Vatikanet er verdens største forbrytersyndikat -

Vatikanet som “Ratty” Ratzingers okkulte rottereir

Vatikanets mangehundreårige praksis er på ingen måter tilfeldig. I Vatikanets hemmelige bibliotek skjules enorme mengder viktig informasjon om forhold som berører livet på jorden, også åndelig kunnskap om demon-verdenen.

Symboler og symbolspråk er en viktig del av okkultismen, da dette påvirker energier som livet på jorden er omgitt av.

Pave Ratzinger viser "the sign" med begge hender (februar 2009). Kort forklart betyr "tegnet" at "jeg tilber Satan". (I visse tilfeller kan det tolkes som "I am a cool guy" el. l. - men i Ratzingers tilfelle er det naturlig å legge til grunn at det betyr det første...)

Paven i en seanse med publikum foran et kors som er snudd opp-ned (et vendt kors - inverted cross). Vendte kors blir brukt i sorte messer (et satanistisk rituale). Det benyttes til å påkalle kraft fra Satan for å hjelpe i det onde som det blir bedt om på den sorte messen.

Merkelig hodeplagg for en pave. Ikke er det country og ikke er det redneck. Saturn er et viktig okkult symbol. Ratzinger er iført en rød Saturn-hatt for anledningen.

Paven på sin tronestol, flankert av biskoper og sveitservakter i klovnekostyme.
Så er det omsider slått fast av en av Vatikanets egne, og attpåtil kringkastet verden rundt av massemedia at djevelen befinner seg i Vatikanet...

The Devil resides in the Vatican and you can see the consequences,” said Father Gabriele Amorth, 85, who has been the Holy See’s chief exorcist for 25 years.

The evil influence of Satan was evident in the highest ranks of the Catholic hierarchy, with “cardinals who do not believe in Jesus and bishops who are linked to the demon,” Father Amorth said.

In a rare insight into the world of exorcism, the Italian priest told La Repubblica newspaper that the 1973 film The Exorcist gave a “substantially exact” impression of what it was like to be possessed by the Devil.

He also condemned the Harry Potter books, saying they were dangerous because they dabbled in the occult and failed to draw a clear distinction between “the Satanic art” of black magic and benevolent white magic.

Hentet fra

Trener herr og fru Obama seg på adgangstegnet til Vatikanet; skjult sånn i all offentlighet?

Forøvrig befinner det seg en serie med videoer på YouTube med tittelen: ”

NEW WORLD ORDER.THE DEVIL IN THE VATICAN

Episode 13 omhandler jesuittenes sjefsgeneral; The black PopeDen Sorte Paven:


http://www.youtube.com/watch?v=d7BYKAT9Fxs&feature=related

Jesuittordenen og de sorte pavene

Jesuitt-ordenen, The International Military Order of the Society of Jesus ble etablert i 1534 av okkultisten Ignacius Loyola som en militær(!) munke-orden innenfor den katolske kirken. Militære har som kjent som formål å drepe de som de anser som sine fiender, fordi de kan hindre oppfyllelsen av deres målsettinger, og jesuittordenen faller godt inn i folden av historiens militære mordere.

Faktisk var det jesuittene, som har vært så djevelsk utspekulerte og frekke å skjule seg bak en fasade som kamufleres av Jesus’ navn, som oppfant mottoet “hensikten helliger middelet” som de har praktisert i århundrer.

Paveskikkelsen Ratzinger og hans diktatoriske overordnede Adolfo Nikolás Pachón, jesuittordenens sjefsgeneral. Jesuitt-diktatoren, som opp gjennom historien har vært verdens mektigste og verdens ondeste person, ofte begge, kalles Den Sorte Paven. Møtet viser mao. en kozelig forbrødring mellom Den Hvite Paven Ratzinger og Den Sorte Paven Nikolás Pachón. Bildet er tatt under jesuitt-toppmøtet i Roma i 2008.
"The era of two generals": Dagens to sorte paver, Adolfo Nicolás Pachón (til v.) og Peter Hans Kolvenbach (til h.). Kolvenbach gikk offisielt av på jesuitt-toppmøtet i januar 2008, men klarte ikke å holde seg unna makten over jorden lenge. Visstnok fungerer han nå som en assistent for spanske Nicolás Pachón, hvor Kolvenbachs viktigste bidrag er kontakten med demon-verdenen (Satan og andre demon-entiteter) og forsøk på å sparke igang 3. verdenskrig, fortrinnsvis med bruk av USAs mange masseødeleggelsesvåpen.

Paver som er blitt myrdet av sorte paver

De sorte pavene i Vatikanet har en lang tradisjon med å myrde (hvite) paver.

Ikke bare den øverstkommanderende jesuittgeneral, men også øvrige jesuitt-agenter er pålagt å drepe hvem det måtte være når de får ordre om dette fra sine overordnede i Vatikanet. Dette følger bl.a. av jesuitt-eden som hver eneste jesuitt har avlagt. Eden som jesuitter av høyere rang må avlegge lyder bl.a.:

“I furthermore promise and declare that I will, when opportunity present, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Protestants and Liberals, as I am directed to do, to extirpate and exterminate them from the face of the whole earth; and that I will spare neither age, sex or condition; and that I will hang, waste, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip up the stomachs and wombs of their women and crush their infants’ heads against the walls, in order to annihilate forever their execrable race. That when the same cannot be done openly, I will secretly use the poisoned cup, the strangulating cord, the steel of the poniard or the leaden bullet, regardless of the honor, rank, dignity, or authority of the person or persons, whatever may be their condition in life, either public or private, as I at any time may be directed so to do by any agent of the Pope or Superior of the Brotherhood of the Holy Faith, of the Society of Jesus.” Hentet fra

Her er noen eksempler på Vatican Assassins; drap utført på ordre fra jesuittene:

Den Sorte Paven Lorenzo Ricci i midten, omkranset av to paver som han fikk myrdet. Clement XIII til v. som ble myrdet i 1769, natten før han skulle kunngjøre oppløsningen av Jesuittordenen. Til h. Clement XIV som ble myrdet i 1774, året etter at han oppløste jesuittordenen.
Hvit pave (Pius XI til h.) drept av sort pave (Vladimir Ledochowski til v.) i 1939. Jesuittgeneralens motiv for dette pave-mordet var at pave Pius XI var i ferd med å utstede et manifest ("encyclical") kalt Humani Generis Unitas som i sterke ordelag fordømte rasepolitikken til nazi-Tyskland. Nazismen var i stor grad utviklet og støttet av jesuittene. Nazistenes kult-organisasjon SS var organisert av og i stor grad bemannet av jesuitt"prester". Dette var trolig det verste eksemplet på jesuittenes djevelskap, da SS bedrev rituell menneskeofring i stor skala: "The very purpose of conferring powers of priesthood of SS officers was precisely to make sure that all human sacrifice through the death camps was consistent with the High Mass of Satanism of the Roman Catholic Church". (Eng. sitat fra http://one-evil.org/people/people_20c_Ledochowski.htm)
Pave Pius XII (til h.) døde i 1958 etter å ha blitt forgiftet av jesuitt-agenten La Popessa (i midten) på ordre fra den sorte paven Janssens (til v.). Forøvrig topper nazi-paven Pius XII listen over "historiens ondeste personer" på www.one-evil.org.)
Den sorte paven Pedro Arrupe (til v.) ga ordren til drapet (via forgiftet te) på pave Johannes Paul I (Albino Luciani), den hjertegode og kjernesunne paven som døde i 1978 etter bare 33 dager i pavestolen
Peter Hans Kolvenbach - sort pave kledd i hvitt mens han utfører rituale: Med makt til å riste og omkalfatre en planet så praktisk talt alle som bor på den merker det. Hvilken planet? Vår alles jord! Hvor var du da tårnene styrtet til jorden den 11. september 2001?

Den virkelige historien om hvem som utførte 11. september-terroren er beskrevet her. Regi: Vatikanet  The man who pulled the trigger: Peter Hans Kolvenbach Utførende aktører: Malteserordenen.

"Gutta i røyken" den 11. september 2001: Til v. "den-du-vet"-demonen som viste sitt ansikt ved slutten av brannoffer-ritualet. Dette er Den Sorte (røyk) Pavens overordnede. Til høyre "den sorte røyk-paven" Peter Hans Kolvenbach, som er jordens mektigste mann. Kolvenbach er fra innsidehold i Vatikanet beskrevet som "djevelens beste venn".

Vatikanets undersåtter valfarter til Roma – for å få instrukser…?

Puppet-president George W. Bush i audiens i Vatikanet. Det er ikke nødvendig å være katolikk for å snakke samme (tegn)språk som paven.
Bush sr. og 911-paven Johannes Paul II

President Clinton ("baptist" - ikke katolikk - men jesuitt-utdannet...) med pave Johannes Paul II
3 amerikanske presidenter samlet i dyp sorg over tapet av sin overordnede pave Johannes Paul II. Fra v. George W. Bush (satanist), George H. W. Bush (satanist) og Bill Clinton (satanist). Det er ikke nødvendig å være katolikk for å få sitte på første rad under pavens begravelse...
Tony Blair håndhilser på Ratzinger. Pussig håndtrykk, liksom sånn der masonic handshake. Blair var den eneste i sin regjering som gikk inn for det militære overfallet på Irak i 2003, en nedslakting av annerledes troende i gammeldags korstog-stil.
Israels jesuitt-president Shimon Peres håndhilser på Ratzinger på masonisk vis. Da Israels statsminister Ariel Sharon ikke ville danse etter Vatikanets pipe havnet han i koma, etter et attentat i typisk jesuittstil...
"Just a walk in the park": USAs president Ronald Reagan (medlem av Malteserordenen) i trivelig samvær med Pave Johannes Paul II.
Donald Rumsfeld i audiens hos paven i Vatikanet en gang i 1960-årene. Rumsfeld var forsvarsminister for USA under det store "angrepet på USA" 11. september 2001. Naturligvis beordret ikke Rumsfeld - som sjef for verdens mektigste militære armé - avfyring av så mye som en kruttlappistol den selvsamme dagen. Tårnene falt, ett for ett, gjennom selvpåført FALSK FLAGG-terror som var beordret fra høyere hold, dvs. fra Den Sorte Paven i Vatikanet.
Tilbake til nåtiden: President Obama med frue Michelle i audiens hos paven i 2009. Hvorfor er kvinnelige besøkende i Vatikanet iført sort slør?

Vatikanets stygge rulleblad med seksuelle overgrep mot gutter

Joseph Ratzinger er en bekreftet homofil pedofil. I Ratzingers tid som pave har mange kriminelle tilfeller av seksuelle overgrep mot mindreårige gutter i regi av den katolske kirke blitt avslørt. Pave Ratzinger har sørget for at ikke så mye som én av de utpekte skyldige er blitt straffet. Han har vel sine grunner for det. Jesuittene valgte Ratzinger som pave "som har noe å skjule" etter den gode erfaringen med hans forgjenger Karol Wojtyla, som bl.a. solgte giftgass til nazi-Tyskland under krigen. Paver med "rulleblad" og lyssky lyster er lettere å utpresse. Istedet for å ta dem av dage får jesuittene dem til å danse etter sin (satanistiske) pipe. Ai - ai for et hårreisende dukketeater den katolske kirken er. En råtten kirke som tjener onde krefter på ulike måter, stikk i strid med budskapene fra Jesus Kristus. Kjekt å vite for dem som ennå ikke har fått det med seg, enten de er katolikker eller ikke...

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

205 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
5 år siden

Den katolske kirke er en forbryterorganisasjon med barne- og nonnemisbruk som spesialitet og burde vært forbudt og nedlagt for lenge siden.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Moteshow med satanistiske og frimurerske symboler i katolsk kirke: https://vigilantcitizen.com/latestnews/satanic-fashion-show-inside-church-london-fashion-week/
Mer tydelig kan det vel ikke bli? Midt i trynet, men ingen reagerer, så vi kommer til å få som fortjent.

« Forrige artikkel

Diaboliserte islam i politikk og media

Neste artikkel »

Barnevernet, og en hyllest til en rettskaffen politiker

205
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x