Hillary Clinton: Men vi taper jo informasjonskrigen!

5869 visninger
1 minutt lesetid
40

I denne moderne Davids kamp mot Goliat er oppvakte borgere som har som hovedmålsetting å formidle sannhet og fokusere på det som er viktig, kommet på offensiven; takket være Internett. Utenriksminister Hillary Clinton gjorde en stilltiende innrømmelse under et møte i USAs komité for utenrikspolitiske prioriteringer i fjor:  Hun hevdet at Utenriksdepartementet trenger mer penger fordi det amerikanske militær-industrielle komplekset  «taper informasjonskrigen» til medier som Russia Today og Al Jazeera på grunn av at amerikanske corporate media fullstendig har forlatt formidling av «ekte nyheter

«Vi er i en informasjons-krig, og vi taper den krigen,» advarte Clinton, i et forsøk på å skrape sammen  mer penger for å finansiere propaganda for å konkurrere med utenlandske nyhetsmedier. Dette er  et klart budskap om at medier  som Russia Today, som jevnlig leverer en (informasjons-)plattform for slike som Alex Jones, Max Keiser, Wayne Madsen, Paul Craig Roberts og Webster Tarpley, er vinnerne i informasjonskrigen som globalistene er i ferd med å tape.

USAs privateide mediaselskaper, særlig den kulturelle programmeringen, fungerer ofte for å motvirke slik vi egentlig er som amerikanere, sa Clinton, i forbindelse med det faktum at amerikansk TV nå har nådd et slikt lavmål at det er til skade for selve oppbyggingen av samfunnet.»

Selvfølgelig kunne Hillary Clinton, som er medlem av CFR (Council of Foreign Relations) og en ledende globalist, la være å bry seg det døyt om at oppbyggingen av samfunnet er skadelidende.

Men Hillary Clinton har åpenbart fått panikk av det faktum at USAs privateide media nå er så mistrodd og nedvurdert at mainstream media raskt mister sin verdi for det amerikanske militær-industrielle kompleks som et verktøy for å få aksept for kriger og lure publikum til å svelge offisielle forklaringer bak iscenesatte  kriser som benyttes til å undergrave deres frihet og livskvalitet.

Kilde: http://www.infowars.com/hillary-clinton-we-are-losing-the-infowar/

Utenriksminister Hillary Clinton med Richard Holbrooke, USAs "spesialutsending" for Afghanistan og Pakistan. Hvorfor Pakistan? Fordi USA i flere år har bedrevet en skitten krigføring mot det pakistanske folket, bl.a. fra baser i Afghanistan. Holbrooke gikk rett fra denne posisjonen som "spesialutsending" (dvs. arkitekt for fremprovosering av lidelse og utøvelse av djevelskap) i Bush-administrasjonen til samme posisjon i Obama-administrasjonen (same shit - new wrapping). Holbrooke var frimurer av 33. grad, dvs. at han hadde avlagt ed til "djevel-demonen" Lucifer og fått beskjed om at han var valgt ut til å spille en historisk rolle i utviklingen av "The New World Order", kjent som en totalitær verdensordden (med NATO som eneste hær etc.). Holbrooke døde plutselig i desember 2010.

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ajax
ajax
10 år siden

Her er noen av mine favoritter:
http://vaken.se/
Mye god informasjon beslektet med Nyhetsspeilet!
http://www.oljekrisa.no/
Et svært godt nettsted med tanke på energipolitikk i et bredt perspektiv med kildematerialer på svært bra nivå.
http://www.nmf.no/index.aspx
Norges miljøvernforbunds hjemmesider har hovedfokus på dokumentasjon av miljøkriminalitet i Norge og får selv det «gamle Bellona» til å blekne. Opplysningene herfra sensureres av norsk presse og rettsakene har vært mange…ikke omtalt de heller i «main stream»
http://www.earthfiles.com/
Et delvis åpent forum unntatt «real-x-files-arkivet», som krever abonnement. De fleste artiklene er åpne og omhandler foruten mystikk, høyst aktuelle saker som katastrofer og oppfølging som ikke dekkes av media, vitenskapelige paradoksale og interessante saker samt fokus på miljøvern.
Av rene nyhetsmedia (internettaviser) er det ofte
http://rt.com/ og http://english.pravda.ru/ som hører med til favorittene mine på nyheter og jeg må ellers tilføye at jeg synes http://www.guardian.co.uk/ av og til kommer med nyheter litt over middels blant vestlig presse.

FRIMANN
FRIMANN
10 år siden

De taper så det suser, de blir desperate. Og de har ikke disiplin, de har en fast plan å følge og planen deres tåler ikke endringer.

Kan mene hva du vil om Alex Jones, men få, om noen gjør så mye for å vekke folk til virkeligheten.

En kampanje for å stille Obama for riksrett:
http://www.youtube.com/watch?v=b76mBlnm86w

Filmen er litt over 9 minutter. Selv om Obama ikke blir stilt for riksrett, så er dette ett forsøk på å få oppmerksomhet til saken.

Om du mener Obama burde være stilt for riksrett, se filmen, klikk like og del filmen.

Takk for at du engasjerer deg

Omega
Omega
10 år siden

Dette var svært gode nyheter. Mye som tyder på at «they» begynner å miste grepet. Det er jo trist, avhengig av hvilket perspektiv man ser det i, og på hvilken side man står. Jeg står på den andre siden, og synes ikke det er så veldig trist, i bunn og grunn.

Balle Clorin
Balle Clorin
10 år siden

Lindsey Williams, Steve Pietzenic og Gerald Celente er også verdt å lytte på. Alan Watts er vel dyster, men informativ.

At eliten taper «informasjonskrigen» vil medføre streng kontroll på internett, slik at de kan vinne den. Så de vil ikke vinne informasjonskrigen med informasjon, men med makt, sensur og overgrep.

Falcon
Falcon
10 år siden

Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html

Quote:

+{

..

4. Hillary Clinton (nee Rodham) [Takes a village to raise a child; pedophile sexual entrapment and extortion of a Rhodes Scholar and POTUS man-in-the-middle, Bill Clinton; sexual extortion of Joseph Giroir Jr. (former boss at Rose Law Firm), John Huang (former Commerce Department), John Riady (family partly owns Indonesia’s Lippo Group) and various directors of Tyson Foods Inc., Wal-Mart Stores Inc. and BEI Technologies, Inc; as a patent lawyer, she assigned BEI micromachined GyroChip sensor selected by Honeywell and Boeing for use in a modification of the rudder system of the current model Boeing 737 airplane; Inertial Sensors use in Aircraft Flight Control, Helicopter Flight Control, Missile and Projectile Guidance, Unattended Guided Vehicle Navigation for Commercial and Military markets; Linear Accelerometers and Angular Rotation Sensors provide guidance and control capability for everything from missiles to commercial light and heavy aircraft; Junior Senator from (disbanded) [allegedly to create the core team for the 9/11 attack] New York with Onion Router license to kill shared with Sarah Ferguson at their meeting the night before 9/11; Raid on Ron Brown’s office with T-Force and FBI’s Robert Hanssen to get continuity of government and encryption codes for D2 Banking and 9/11; Crown Agents’ USAID-SBA liquidations; ancestors associated with Oddfellows three-link binder of patents for contract killing; her 9/11 Modus Operandi used by Crown Agents in 1836 arson at U.S. Patent Office to covert U.S. patents to City of London livery companies]

..

}+

9/11 and related: Technical documentation http://ae911truth.org/

Maarit M. Hanssen
Skribent
10 år siden

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10073904
Flere amerikanske soldater dør i selvmord enn i kamp. Pentagon kjører nå så hardt mot egne soldater at det foregår et selvmord hver dag blant soldatene. Soldatene er på oppdrag i Afghanistan og tidligere i Irak et år av gangen i flere runder. Dette fører til et enormt stress blant soldatene. Generaler håner de av soldatene som velger å ta sitt eget liv. Jeg blir kvalm.

Seitasis
Seitasis
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

«China and Japan announced plans to bypass the dollar», mer info, «plans to» til gjennomført,det kan jo være årevis,alle land som har angrepet $ har blitt invadert, så mer info takk!

Seitasis
Seitasis
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Det er vel ganske enkelt å angripe» the bankers» på nasjonalt nivå ,balanse en gang i året ,mellom landene, hvor mye ville «the bankers» tapt da Hans?

Maarit M. Hanssen
Skribent
10 år siden

http://beforeitsnews.com/spies-and-intelligence/2013/03/hillary-clinton-has-been-placed-under-house-arrest-2444504.html
Jesuittene tar sine egne…rovdyr, akkurat det samme skjedde med Chavez med dødelig utgang. De vil ikke en gang begrave ham selv om kroppen hans har gått i oppløsning lenge siden. Liket hans skal råtne foran øynene på folket.

På den 4. dagen på tronen begynte det nye paveveldet en prosess å flå folk gjennom konfiskering av bankkontoene til folk, først på Kypros. «Gud hjelpe dere!»sa paven på sin første takketale til kadinalene.

Det blir andre boller nå…

Enok
9 år siden

En av fire amerikanere tror Obama kan være antichrist .

Ramlet over en artikkel i The Guardian idag som jeg syntes var oppsiktsvekkende. Av samme undersøkelse,finner man samtidig at ;

– 37% tror global oppvarming er en stor bløff
– Mer enn halvparten(!) tror at NWO er en virkelig agenda
– 14 % er sikre på at 9/11 var en «inside job»

» The survey was carried out in order to explore how voters’ political beliefs impact on their willingness to embrace conspiracy theories – it did indeed find that the partisan divide that is blamed for many problems in Washington DC also extends to the world of paranoia, aliens and Sasquatch.

For example, when it comes to thinking global warming is a hoax some 58% of Republicans agreed and 77% of Democrats disagreed. While 20% of Republicans believed Obama is the antichrist heralding the End Times, only 13% of independents did and just 6% of Democrats.»

kilde : http://www.guardian.co.uk/world/2013/apr/02/americans-obama-anti-christ-conspiracy-theories

Russia Today
Russia Today
9 år siden

Underskrift-kampanje for tilbaketrekking av Nobels «fredspris»
fra massemorder Obama:
http://act.rootsaction.org/p/dia/action/public/?action_KEY=7647
Over 10.000 underskrifter før midtnatt første dagen.
Les kommentarer.

Falcon
Falcon
9 år siden

Does this ass make my truck look big? http://postimg.org/image/cnafo4pk3/ In facebook http://tinyurl.com/l9oogs6

Abel Danger radio show live, Wed Jun 19, 2013 2:00pm EDT — 5:00pm http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2188291

Quote: Benghazi, Egypt, TWA 800 and Chapter 18. Live and in living color from the Plum City Global Operations Office comes our show of Wednesday, 19 June, 2013: United States Marine Field McConnell has linked a role-playing game key used by Angelina Jolie’s “Bike Dyke Hackers” and the late CAI Private Equity investor, General Alexander Haig, to a Vancouver Police Department member of the bcIMC pension fund, Lori Shenher, whose trustees allegedly arranged the mortgage for a role-playing game production facility at the Piggy’s Palace Good Times Society pig farm in B.C. where, it appears, bike dykes were filmed feeding prostitutes through a wood chipper. McConnell claims that Haig and his CAI co-investor David Johnston – the Canadian Governor General selected by erstwhile biker chick, Laureen Harper – equipped the bcIMC trustees with Entrust rootkit role-play keys which allegedly allowed Shenher to launch Bike Dyke-in-the-Middle attacks on E-Comm 9-1-1 dispatchers and monitor and disrupt the joint VPD/RCMP response to calls from ??

Abel Danger youtube account http://www.youtube.com/user/BMHC2CSi/videos * Abel Danger http://abeldanger.net/

«The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-4/#comment-99497

2Q11
2Q11
9 år siden

Eksempel på taperinformasjon:
Slik bruker kongefamilien sine hemmelige dekknavn
http://www.tv2.no/2013/12/20/underholdning/kongelig/god-kveld-norge/dekknavn/5171867#.UrTUQOJuSuQ

Falcon
Falcon
8 år siden

No nation can make progress if half its population is left behind- @HillaryClinton in greeting to #AfghanWomenOslo https://twitter.com/NorwayMFA/status/536437978214973440/photo/1

Google { hilarious clinton abeldanger net https://www.google.no/search?q=hillary+clinton+abeldanger.net }

Falcon
Falcon
7 år siden

The FIFA-Clinton Method http://www.abeldanger.net/2015/06/the-fifa-clinton-method.html

Quote: AD Note: Place your bets: Some ‘hitmen’ seem to offer others the chance to profit from their killing by allowing users to bet on when a victim will die by putting money in a pool. The closest guess takes home the pot. [One possibility: Pat Tillman was going to blow the whistle on Clinton Foundation spot fixing in the NFL until Director Special Forces had three rounds from an SA-80 put through his head.] ________ This article appeared at MailOnline http://www.dailymail.co.uk/news/article-2454735/The-disturbing-world-Deep-Web-contract-killers-drug-dealers-ply-trade-internet.html The disturbing world of the Deep Web, where contract killers and drug dealers ply their trade on the internet. Dozens of ‘hitmen’ are available for hire through the ‘Deep Web’, or Tor. They all offer their services for a price paid in mysterious currency Bitcoin. One boasts: ‘I always do my best to make it look like an accident or suicide’. Others market services: ‘The best place to put your problems is in a grave’. By Daily Mail Reporter ..

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Mon Jun, 1 2015 7:30 PM — Mon Jun, 1 2015 9:00 PM CET http://livestream.com/abeldanger/events/4093141 & http://livestream.com/abeldanger/events/4064930 Quote: Clintons-Marcy-Baginsky Trials January, 2016. JADE HELM is a distraction, a Trojan horse. A former lap dog of Onassis is planning an attack on U S military theocracy. Abel Danger has already blocked the feeble attempt of Jerry Boykin, Ray Odierno, Thomas Smolich, Kristine Marcy and [ redacted ] A note to Clintons, Marcy, McCain, Baginsky and Lame Lindsay….kiss my rosie red rectum

Google { jade helm site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=jade+helm+site%3Aabeldanger.net , germanwings site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=germanwings+site%3Aabeldanger.net , black hand site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=black+hand+site%3Aabeldanger.net , hsbc site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hsbc+site%3Aabeldanger.net , hebdo site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hebdo+site%3Aabeldanger.net , satan site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=satan+site%3Aabeldanger.net , serco site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=serco+site%3Aabeldanger.net , isis site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=isis+site%3Aabeldanger.net , syria site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=syria+site:abeldanger.net }

Leuren Moret – H.A.A.R.P. and Chemtrails – Part 1 – Over The Horizon Radar + http://tinyurl.com/ntv85s2

Seitasis
Seitasis
7 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Iran avtalen, hvordan skal denne artikkelen tolkes da ?
«The US has offered to increase military aid to Israel by another $1.5 billion per year»
http://www.rt.com/usa/310049-us-military-aid-israel/

« Forrige artikkel

ABB; Et omen om religionskrigens komme

Neste artikkel »

27 svikter i den offentlige innsatsen før og under 22. juli-terroren