Israel; verden har skapt sin demise

6.6K visninger
7 minutter lesetid
110

Hva er det norske politiske og religiøse sionister har bidratt til å skape? Hva slags karma har vårt land fått, som bidro med tungtvann for å lage 400 Israelske atomvåpen? Lurte Stortinget. Mvh. Jens Christian Hauge, Det Norske Arbeiderpartiet.

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk? Tilknyttet OSS (datidens forløper til CIA), så tyder mye på det.

Israelske vs. Norske interesser

Fra 1942-43 hadde de som tok makten i Norge tilsluttet seg den internasjonale sionismen, via vår ‘regjering’ i London. De solgte vårt land til sionismens sak, derfor det store engasjement fra Hauge, Håkon Lie og hele deres kontigent som fikk sitte med makten i alle år siden for sionismens hovedsak; Israel. Så hvem jobbet de for?

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Håper de er stolt av seg selv og det monster de har skapt i midt-østen.

http://www.riksavisen.no/?p=1745

Mange ting tyder på at disse mennesker har vært med å skape verdens demise.  Vite farene, uten å varsle folket. Det er full dislosure time. Det er alltid opportunt og enkelt for mennesker å lukke øyne og ører for ubehagelige nyheter, men dette vil få sin pris, om menneskeheten ikke våkner snart.

Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan). Pass på magikerens triks ved å holde publikums oppmerksomhet på ene hånden, mens de gjør trikset med den andre.

In 2002 the Los Angeles Times, published an opinion piece by Louisiana State University professor David Perlmutter in which he wrote: “What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away–unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans–have the power to destroy the world. The ultimate justice?

Mye tyder på at verdens lederskap bygger seg bunkerser for å redde seg, fra den menneskehetens skjebne de har skapt. I Norge er Fremskrittspartiet og Høyre ikke noe bedre enn Arbeiderpartiet i så måte.

Og hva er norske kristensionisters bidrag til dette?

Mitt oppgjør med kristensionismen

Atomvåpnene er innstilt mot Europa og peker på deres barn“, sang den svenske artisten Bjørn Afzelius, og døde av kreft ikke lenge etter. Sikkert like bra, så slapp han fri dette planetariske fengsel i verdens jammerdal, med sitt hat, sine kriger, sin nød og sin elendighet. Han reddet sin sjel, og “nothing else matters”.

“Hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men mister sin sjel?

Der finnes ingen større kjærlighet, enn hos den som gir sitt liv, helt frivillig, for deg, for din opplysning, for ditt gode liv, og for din sjels frelse, fri fra illusjonene og løgnene. I ånden av Gallileeren. “Intet som er forsøkt holdt skjult, skal bli forbli skjult“.

Fordi jeg kjenner mange av dette landets fremste sionister personlig, har vokst opp med dem, og jeg og mange andre vet at der ikke er fnugg av kjærlighet i deres hjerter. Når de taler om kjærlighet så er det med tordenrøst om Sion eller Israel, ellers ingenting. Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. – Fyller kollektbøssen, mer penger til Israels 400 atomvåpen?

De har knapt tid til å tale om Jesus sin kjærlighet for alle barna, fordi de er for opptatt med sitt yndlingstema, med krigsrøst, som de er på et durabelig sjøslag hvor kun den sterkeste vinner, igjen stikk i strid med Bibelens lære. Og prøver de å være mild i stemmen, så er det som ulv i fåreklær, så lyder det så hult og falskt at det er en mare. Derfor nekter jeg å være mild i stemmen, for aldri skal jeg være så falsk. Bedre å være den en er.

Tvertimot å være fredsommelig og kjærlige og snille, så er de konfronterende, fiendtlige og krigerske. Barrabaser hele gjengen, spør du meg. Og jeg er sikkert ikke mye bedre, en lærer i den skole en går, men et langt liv har lært meg å ta igjen. Lenge siden en bare kunne med store redde øyne ta imot dritten de hadde utav seg.

Når de taler om Jesus Kristus kjærlighet så får de det til å høres som om Jesus Kristus kjærlighet er forbeholdt Israels -Rothschilds utvalgte folk. som de kaller guds utvalgte, sannsynligvis fordi Rothschild er gud for han har mye penger, som de kan kanskje få litt velsignelser av, med tordenrøst fra talerstolen, fra fremste benk i salen hvor de liker best å sitte og sole seg, stikk i strid med Jesus sin lære om at det er de som er er omskåret på hjertet som er utvalgt, og ikke de som er omskjært nedentil.

Sjarlataner og falsk ferniss, tildels notoriske løgnere og folkeforførere. Vi vet hvordan det skal gå med dem, “den som forleder en eneste av disse mine minste“..

De skremte livsskiten av meg som barn. De skremmer meg ikke lenger. Ikke engang med sine 400 atomvåpen som de har tilgjengelig for sin Samson Option, om ikke de bortskjemte barn ikke får det som de vil, fordi jeg vet at i min himmelske fars hus er det mange rom, og der er et rom for alle snille mennesker.

Bortsskjemte barn, som alltid får sin vilje, blir ofte monsterbarn.

Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt, uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? – De blir før eller siden bortskjemte monstere….som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise. Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare på åpenhet, sannhet og kjærlighet.

Å omskjære genitalier er enkel sak, tar 5 min. Vi vet aldri hvem som er omskåret eller ei, på hjertet… det er en innvielse i kjærlighet, som vanligvis tar langt lengre tid enn det lille snittet av genitalier…… Verden vil bedras.

Det tar 5 minutter å omskjære genitalier.

Det kan være en livslang prosess å bli omskjært på hjertet.

Men fortvil ikke, der er en vei ut av uføret, individuelt. Fordi verden har valgt feil, underlagt seg feil lederskap, skal verden gjennom en renselsesprosess. Det er greitt, la den komme. For det åndelige bevisste individ, som er omskåret på hjertet, fått inngitt en ny ånd, er denne verden like illusorisk som hvilken som helst annen.

Når en har funnet veien til enden av regnbuen, da er der en uendelighet av parallele universer, av forskjellige verdener, om ens bevissthet er forberedt til å sette seg i den tilstand hvor de kan oppleves og erfares.

I min himmelske Faders hus er det mange rom, og jeg drar og bereder ett til dere“. – Gallileeren, Jesus.

Denne verden er åndelig sett den mest illusoriske av alle, bare et skyggebilde – en skygge – av den virkelige verden, hvor de åndelige pilgrimer en vakker dag skal dra, når deres tjeneste her i denne dimensjon er gjort.

Evig liv, ved enden av regnbuen

Og jeg kan fortelle at hver eneste kunnskap, hver eneste innsikt, for den åndelige pilgrim, er betalt med personlig smerte og sorg, med lidelse, med blod, for ingenting kommer gratis i denne verden.

Alt for å finne svaret på hva som egentlig feiler disse folkene,hva disse  prektige fariseere og Jesus-fornektere er laget av, hvorfor jeg skulle bli utsatt for slik ondskap av dem som barn (på mange måter).

Det var en lang vei. Det var min vei. Det var den lange veien hjem.

Svaret jeg fant var ikke noe pent for deres del.  De har ingenting å rose seg av, ingenting å være stolt av.  Historien skal vise at de vil alle høste vanære.

Never Again! – Skal noen få påvirke min sjel med løgner, i forhold til hva som var Jesus’ budskap til menneskeheten; “Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv“.

Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Galileeren, langt uti sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata, for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert. Det er det viktigste vi gjør, og ingen ting annet spiller noe rolle.

Om ikke menneskeheten, unisont, begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt – la dem stige mot ‘himmelen’ i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner, aspirasjoner som gir utrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra de åndelige rikers Allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt, da er den doomed. Garantert.

Som profeten Hosea klager” Mitt folk går til grunne, av mangel på kunnskap“.

Uansett slik eller sånn blir utfallet, så er der er i sannhet gjenoppstandelse til nytt liv, for dem som er villig til å betale prisen.

Det er den åndelige pilgrimens vei. Det er en tung og vanskelig vei, men det var verdt det. Den Nye Verden (Det Nye Jerusalem) ligger på et åndelig plan, – ikke i denne verden. Den ligger der frisk og ferdig og venter, til pilgrimen som har blitt omskåret på hjertet skal vende hjem. Når tiden er inne…..

– Selv om jeg etter denne reisen kom tilbake som et helt menneske, om enn såret og vonbroten over verdens synder, dens løgner og bedrag, men dog; fremdeles i live i denne verden. Det var ikke tiden for den neste, den gang.

Vi går inn i en spennende tidsepoke. Flott tid å leve på. Når det falske faller, og det ekte og sanne trer frem.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

110 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

James Traficant Dead at 73, Speaking Out Against Bilderberg https://www.youtube.com/watch?v=QXWxSA7CVU0

James Traficant of Ohio, former congressman and felon, dies at 73 http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/chi-james-traficant-dead-73-20140927-story.html

Former Rep. Jim Traficant – Israel Controls the United States Congress https://www.youtube.com/watch?v=lh8sOmNme0s

Youtube { james traficant https://www.youtube.com/results?search_query=james+traficant }

R.I.P.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

En ny israelsk film, regissert av Avraham Kushnir, forteller den spennende historien om hvordan Israel skaffet seg atomvåpen på 1960-tallet.
«Filmen du så nettopp har ingen basis i virkeligheten,» sier Mossad-sjefen helt til slutt i filmen Operasjon Sunflower. Men det er akkuratt det den har.
Filmen får tydelig fram at det var trusselen fra Sovjetunionen som fikk Israel til å søke atomvåpenkapasitet. Filmen forteller at tysk etterretning advarte Israel mot store egyptiske våpenkjøp fra Moskva, og at Israel og Frankrike hjalp hverandre over kneiken til å bli atomvåpenmakter.. Det kommer også tydelig frem hvor redd israelerene var for at amerikanerene skulle få nyss om prosjektet. At Operasjon Sunflower har sluppet gjennom israelsk militærsensur, kan ses på som et nytt signal på at Israel toner ned sin tidligere policy med å bekrefte alle avkrefte sin atomkapasitet.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Israeli Heroes – American Enemies http://www.veteranstoday.com/2014/01/04/israeli-heroes-american-enemies/

Quote: Hearing Israeli Prime Minister Netanyahu’s shock at NSA spying on Israel has brought tears to the eyes of hundreds of American legislators concerned by Israel’s security. Netanyahu has long demanded the return of Jonathan Pollard. Pollard is one of two Israeli related espionage/terror cases that are close to the heart of the Israeli people. The other is Ander’s Breveik, the member of Friends of Israel and the Israeli controlled Norwegian Progress Party. There are rumors that Breveik is already in Israel. Both Pollard and Breveik are probably Israeli agents. Both are heroes of the state of Israel. In both cases, their stories are cloaked in disinformation, propaganda and lies. POLLARD. Israel claims Pollard to have been a “deep cover” Mossad operative who penetrated the Department of Defense in order to secure information of Palestinian “terror groups” that the US had been withholding from Israel. ..

Den nevnte Breveik er altså Anders Behring Breivik, redaksjonen informert. Forøvrig, det ville ikke vært overraskende om han var i Sveits, Argentina eller i ei hytte i den norske fjellheimen eller annetsteds, etter mitt syn også Najmuddin Faraj Ahmad alias mullah Krekar; Public Service Announcement: List of CIA and Mossad agents http://occultsecrets.weebly.com/1/post/2010/02/public-service-announcement-list-of-a-lot-of-intl-cia-agents.html

Norwegian Oil, Geostrategical Wars, Utoya, Anders Breivik & Swiss Nazi Templar Connection +

Quote: THE OSLO BUTCHER AND CHILD KILLER WAS NOT ALONE; THE SWISS SVP/UDC NAZI PARTY AND OSKAR FREYSINGER HONOUR AND WORSHIP ANDERS BREIVIK IN THEIR NAZI POSTERS. Breivik belongs to the Nazi Templars of Switzerland, just as Quisling did; this is a very dangerous organisation, which follows geostrategical objectives

They are free, we their masons; just queen isis’s bees. Les pharaons Suisses d`Altkirch, chatzefratz http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1877&start=1

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Takk Falcon.
Litt visuell understøttelse:
ABB, Krekar, Hank, Scientologi, pharaons & Swiss Nazi Templar connection:

http://postimg.org/image/kdrynb0cv/
nesa til karen bak “Krekar” har de omformet synlig og overdrevet:
http://postimg.org/image/k6dukz47v/

Selv de “gode” lurer oss med falske masker:
http://xdisciple.blogspot.no/2012/03/ron-pauls-biggest-financial-supporter.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Abel Danger Global Intelligence Agency radio show live, Mon Jan 6, 2014 2:00pm EST — 3:30pm EST http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2671333 Quote: Thurso’s List Channels Adrian Messenger. United States Marine Field McConnell has linked Mama Shabab’s script kiddies fitted with Serco’s Prisoner Innholder Tags (SPIT) to Wi-Fi contract hits where MI-3 Livery Companies allegedly relayed trigger signals via the Twin City Aloft Hotel and Mogadishu Jazeera Palace Hotel for a New Year’s Day bombing campaign, fraudulently attributed to former Toronto resident Fadumo Jama, den mother of al Shabab. McConnell claims that Serco and Lord Thurso MP, former master of the MI-3 Innholders Livery Company, are using Nortel’s Joint Automated Booking System (‘JABS’) to embed tagged script kiddies in news, triage or firefighter teams to take control of various “Wag the Dog” stories from prison or hotel-based crime scenes. Noting that script kiddies often die soon after relaying a signal via the Serco tags, McConnell may title his next book: “Serco’s Innholders – Lord Thurso’s List,” as it appears the 1963 movie “The List of Adrian Messenger” may have been the template for these murders.

Google { adrian messenger site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=adrian+messenger+site:abeldanger.net , script kiddie site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=script+kiddie+site:abeldanger.net }

Google { the list of adrian messenger https://www.google.no/search?q=the+list+of+adrian+messenger }, youtube { the list of adrian messenger http://www.youtube.com/results?search_query=the+list+of+adrian+messenger }

Torrent { the list of adrian messenger http://thepiratebay.se/search/the%20list%20of%20adrian%20messenger/0/99/0. }

The List Of Adrian Messenger (1963) http://stagevu.com/video/hmllgwmxwxoe in http://search.ovguide.com/?ci=101&q=The+List+of+Adrian+Messenger

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Konsert for Johnny Cash fans 8 mars i middelalderbyen Trondheim

Google { hank synger cash 8 mars https://www.google.no/search?q=hank+synger+cash+8+mars }

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Den aller største fineden er antibevissthet.

Synes dette hostorien med Jesus i tempelet har et poeng.

Compassion – Jesus and the money-changers

People come to me and they ask, “What is right and what is wrong?” I say, “Awareness is right; unawareness is wrong.” I don’t label actions as wrong and right. I don’t say violence is wrong. Sometimes violence can be right. I don’t say love is right. Sometimes love can be wrong. Love can be for a wrong person, love can be for a wrong purpose. Somebody loves his country. Now, this is wrong because nationalism is a curse. Somebody loves his religion. He can kill, he can murder, he can burn others’ temples. Neither is love always right nor is anger always wrong.

Then what is right and what is wrong? To me, awareness is right. If you are angry with full awareness, even anger is right. And if you are loving with unawareness, even love is not right. So let the quality of awareness be there in every act that you do, in every thought that you think, in every dream that you dream. Let the quality of awareness enter into your being more and more. Become suffused with the quality of awareness. Then whatsoever you do is virtue. Then whatsoever you do is good. Then whatsoever you do is a blessing to you and to the world in which you live.

Let me remind you of a situation that happened in Jesus’ life. He took a whip and entered into the great temple of Jerusalem.

A whip in the hand of Jesus…? This is what Buddha means when he says, “an unwounded hand can handle poison.” Yes, Jesus can handle a whip, no problem; the whip cannot overpower him. He remains alert, his consciousness is such.

The great temple of Jerusalem had become a place of robbers. There were money-changers inside the temple and they were exploiting the whole country. Jesus alone entered the temple and upturned their boards–the boards of the money-changers–threw their money around and created such turmoil that the money-changers escaped outside the temple. They were many and Jesus was alone, but he was in such a fury, in such a fire! Now, this has been a problem for the Christians: how to explain it?–because their whole effort is to prove that Jesus is a dove, a symbol of peace. How can he take a whip in his hands? How can he be so angry, so enraged, that he upturned the boards of the money-changers and threw them outside the temple? And he must have been afire; otherwise, he was alone–he could have been caught hold of. His energy must have been in a storm; they could not face him. The priests and the business people all escaped outside shouting, “This man has gone mad!”

Christians avoid this story. There is no need to avoid it if you understand: Jesus is so innocent! He is not angry; it is his compassion. He is not violent, he is not destructive; it is his love. The whip in his hand is the whip in the hands of love, compassion.

A man of awareness acts out of his awareness, hence there is no repentance; his action is total. And one of the beauties of the total action is that it does not create karma; it does not create anything; it doesn’t leave any trace on you. It is like writing on water: you have not even finished… it is gone. It is not even writing in sand, because that may remain for a few hours if the wind does not come–it is writing on water.

If you can be totally alert, then there is no problem. You can handle poison; then the poison will function as a medicine. In the hands of the wise, poison becomes medicine; in the hands of the fools, even medicine, even nectar, is bound to become poison. If you function out of innocence–not out of knowledgeability but out of childlike innocence–then you can never come to any harm, because it leaves no trace. You remain free of your actions. You live totally and yet no action burdens you.
-OSHO-

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Jeg lurer på hvorfor det ikke er flere KRISTNE JØDER. Jøder er jo vanligvis svært oppegående og selvstendige personer, som selv velger hva de skal mene.

Hva er den klassiske forskjellen på en kristen og en jøde? Kristne legger til grunn at Jesus Kristus var Guds sønn og hadde og har et viktig budskap til menneskeheten, mens jøder ikke godtar Jesus Kristus tilsvarende.

Det gamle testamente er felles for kristne og for jøder. De gudstroende jødene kaller Det gamle testamente for TORAen. (I motsetning til de satantistiske jødenes TALMUD).

Ifølge gml. testamentet skulle “the levites” (LEVI-ene) være det utvalgte folkets prester.

Men da Jesus dukket opp i Jerusalem og omegn gjorde han det klart at han avsatte levittene, fordi de ikke hadde vært tro mot de pålegg de hadde fått av Gud, men istedet misbrukt sine posisjoner til å skaffe seg makt og rikdom og andre fordeler (lyder det kjent…?)

Jesus sa at de virkelige kristne ikke skulle benytte prester, men utøve sin gudstro i direkte kontakt med Gud og gjennom sine handlinger (“gå inn i ditt lønnkammer” osv.).

Men ettersom levittene som var det jødiske folkets åndelige ledere ikke ønsket å bli avsatt på flekken for å forbli vanlige menige jøder som alle andre, hadde de sterke motiver for ikke å anerkjenne Jesus Kristus som Messias.

Nå må jødene, som kanskje er verdens mest kunnskapsorienterte folk, begynne å lære sine hjemmelekser og sannheten om sin egen historie.

I samme slengen kan Rothschilds nevnes. Det er absurd å kalle Rothschilds for “jøder”. Definisjonen av en jøde er jo også en som tror på Gud. Rothschilds er demon-dyrkere som tror på Lucifer.

Forøvrig har få om noen gjort mer enn Rothschilds for å skape anti-semittisme (pogromer mot jøder i tsarens Russland osv.) og utnytte dette for politiske, zionistiske formål.
Google f.eks. Skripka Rotshilda (“Rothschild’s Violin,” 1894)

På sett og vis er Rothschilds jødenes verste fiender i nyere tid, ikke minst pga. Hitler, som var 1/4 Rothshild gjorde mot jødene under WWII.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

THE OTHER ISRAEL [full documentary] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8226 + extra * Quote: Ted Pikes excellent documentary that exposes Israel for what it truely is.

Direkte referanse,
THE OTHER ISRAEL [full documentary] http://www.youtube.com/watch?v=IJxdIXgMGAI

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

DE KRISTNE OG ISRAEL http://holywar.org/txt/de_kris.html gt ~ THE CHRISTIANS AND ISRAEL http://tinyurl.com/chl2gfj * Sitat: “Hvem er løgneren uten den som nekter at Jesus er Kristus? Dette er Antikristen, den som fornekter Faderen og Sønnen.” Noen av dagens kristne er stilt overfor et samvittighetsproblem på grunn den nåværende staten Israel. Noen, følsomme for det jødene kaller det “Hitlerske holocaust”, skyndte seg å anerkjenne denne staten, men noen nekter å gjøre det av to årsaker: l) På grunn av at de har innsett uretten som er gjort mot det palestinske folk, som med vold er blitt jaget ut av sitt land. 2) Av årsaker forbundet med kristen tro og vitnesbyrd. Siden dette er et svært følelsesladet emne, egnet til å vekke sterke reaksjoner, må det på forhånd sies at problemet ikke er behandlet i en anti-semittisk ånd, men er fremtvunget av en lidenskapelig interesse for sosial og religiøs rettferdighet. Vi er for religiøs frihet for alle og hvor som helst, også i Israel, hvor vi håper at de flere millioner palestinere i eksil – kristne og muslimer vil bli tillatt å vende tilbake av de israelske myndigheter, som nå nekter å repatriere dem på grunn av at de ikke er jøder. For å klargjøre problemet må vi stille oss selv følgende spørsmål: Hva betyr anerkjennelse av staten Israel for en kristen? Er det å anerkjenne “fait accompli” av dens tilstedeværelse i Palestina, eller legitimiteten av dens tilstedeværelse her idag? Når det gjelder dette “fait accompli”, som en historisk begivenhet, kan man ikke gjøre annet enn å merke seg tilstedeværelsen i Palestina – og bare siden 1948 av et politisk vesen, som de Forente Nasjoner – som en verdslig institusjon – gikk med på aner- kjenne som “staten Israel”. Men hva med legitimiteten av denne tilstedeværelse på palestinsk territorium? La oss ta et eksempel: En mann besitter et stjålet objekt. Vi anerkjenner det faktum at dette objekt er i hans besittelse, men kan vi godta dette faktum ved å anerkjenne “legitimiteten” av det uten å begå en alvorlig urett? På denne måten blir Samvittighetsproblemet vi kristne i dag stilles overfor følgende: Kan vi godta legitimiteten av staten Israel i Palestina? Når vi snakker om legitimiteten av en stat, henviser vi til en historisk rett i et bestemt land. I Israels tilfelle blir også en bibelsk rett fremsatt. Vi må derfor snakke om Israels historiske og bibelske legitimitet. DEN HISTORISKE LEGITIMITET ..
.
Jesus of Nazareth Movie (1977) http://www.youtube.com/watch?v=U_B4MU4yuMI&list=PLD145E52C88307B32&feature=plpp_play_all * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1047&start=76#M8251

trackback
12 år siden

[…] Israel; verden har skapt sin demise (med Norges hjelp) http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/israel-verden-har-skapt-sin-demise/ […]

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Grass’ kritikk av Israel utløser kjempebrudulje i Tyskland
Den tyske nobelprisvinneren beskyldes for jødehat – etter dikt om faren for at Israel skal utrydde Iran med atomvåpen

“Günter Grass påpeker at Israel – om enn hemmelig – i mange år har hatt et stadig voksende lager med kjernefysiske sprenglegemer som står utenfor internasjonal kontroll. Grass medgir at han og mange andre tyskere ikke tidligere har grepet ordet, fordi israelkritikere i Tyskland gjerne stemples som antisemitter.

Han understreker flere ganger at han selv er en stor venn av landet:

«Hvorfor sier jeg først nå, eldet og med mitt siste blekk: Atommakta Israel er en fare for den likevel så skrøpelige verdensfreden? Fordi det som allerede i morgen kan være for seint, må sies nå; også fordi vi – sterkt nok belastet som vi tyskere er – kunne komme til å bli leverandører til en forutsebar forbrytelse, uten at noen av de vanlige bortforklaringene vil få vår egen medskyld til å forsvinne.» Diktet munner ut i et ønske om internasjonal kontroll av atomlagrene i både Israel og Iran og at det blir fred i regionen.”

http://www.dagbladet.no/2012/04/05/nyheter/israel_and_1948/nobelpris_litteratur/iran_and_nuclear/20987718/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Solskinn
12 år siden

“It’s a Trick, We Always Use It.” (calling people “anti-Semitic”) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=26#M4525 + extra

Direkte referanse,
“It’s a Trick, We Always Use It.” (calling people “anti-Semitic”)

MODadd:

trackback
12 år siden

[…] ‘Israel; Verden har skapt sin demise’ http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/israel-verden-har-skapt-sin-demise/ […]

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Shocking Clip: Israeli Checkpoint Cruelty

Iranian Jews to Israel: Our National Idenity is Not for Sale

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

THE GENERAL’S SON

Quote: Miko Peled is a peace activist who dares to say in public what others still choose to deny. Born in Jerusalem in 1961 into a well known Zionist family, his grandfather, Dr. Avraham Katsnelson was a Zionist leader and signer of the Israeli Declaration of Independence ..

Jewish Man Exposes Israel’s Lies

Quote: This author born in Israel condems Israeli policies and lies and reveals the truth about the zionist state

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

RETURN OF THE GENERAL’S SON

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Infowars Money Bomb 2011: Texe Marrs 1 of 3 http://www.youtube.com/watch?v=x_BKUB1I7-A&feature=share

Brandulph
Skribent
12 år siden

BelzeBob
Hvorfor ”elite-jøder”? Hva er ditt problem med å omtale gruppen du mener, med sionister? Slik de omtaler seg selv i ”Protokollen”?

OK, det er riktig at ”Protokollen” viser til ”jøde” og ”goyim”, men dokumentet i seg selv dreier seg kun om den absolutte erobring av alt og alle, etter en lest som er ved å bli en realitet.

Slik jeg ser det, BelzeBob, er de som finansierte utviklingen av planen som ”Protokollen” omfatter, med stor sannsynlighet de samme som overtok den fra Herzl, og de er ikke drevet av noen form fromhet og tro. Derimot har de tatt i bruk (stjålet) den jødiske tro, som et utrolig effektivt våpen i tillegg til den økonomiske makt de besitter; i sin streben etter omnipotens. (Hmmm… for hva kan være mer genialt enn å smykke seg med å tilhøre selveste ”guds utvalgte folk”, med sete i selveste Jerusalem, for en som vil gjennomføre et slikt korstog? Tilhørende folket som avlet selveste Jesus… Abraham, Isaak og Jakob… samme slekt og samme gud som Muhammed kom etterslepende med for halvannet millenium siden!)

Jeg foreslår at du leser http://www.biblebelievers.org.au/herzl.htm , som med sikkerhet vil få deg til å ane konturene av noe som går i retning av: -”Ikke er’em jøder… og ikke er’em sionistær heller… men døm kallær sæ pinadø begge delær!” ;-)

Brandulph
Skribent
12 år siden

– Du har en tendens til å bruke betegnelsene sionist og jøde om hverandre, BelzeBob, og det blir lett forvirrende. For, det er vel så, at en sionist lett kan kalle seg jøde, mens en jøde ikke kan kalle seg sionist og være sin tro trofast. (Ref. Jews against Zionism)
– Hva som i realiteten skjedde med -og var bakgrunn til- den sionismen som Herzl førte i pennen (finasiert med Rothschild klanens midler) er at ashkenazi khazarer startet sin bemektigelse av den jødiske historie. En glimrende plan og platform som vi idag opplever den siste fase av, og som i detalj er beskrevet i det berømte Manifest.
– Resultatet av khazarenes identitets tyveri er da også at svært mange, som deg, gir jødene skyld for hva kyniske ashkenazi khazarer har forårsaket, av elendighet opp gjennom tidene. Genetisk sett er khazarene ikke semitter, uansett hvor meget de hevder å være den tapte 13. stamme..
– Prøv derfor i ettertid å ungå betegnelsen jøde, når du mener sionist, ashkenazi eller khazar. :-)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Brandulph
12 år siden

Brandulph

Åja – jeg medgir at det er en smule komplisert. Og av og til blir det litt mye generalisering og kanskje for lite objektivitet. Skal tenke på dette for framtidige innlegg. Viktigste er dog å få frem de største poengene om konspirasjon, løgn og hemmelighetskremmeri, mener jeg. Så får den enkelte som er interessert gjerne forske nøyere på saken(e) og komme frem til et bilde som gjerne er mer objektivt. Men jeg er glad for slik saklig kritikk og skriver det bak mitt øre.

Brandulph
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

– Ja, BelzeBob, komplisert er det, og ikke bare en smule.
– Imidlertid er det, slik jeg ser det, svært viktig å bringe klarhet i hva og hvem sionistene var og er. Det vil bidra til å bringe forståelse i den tilsynelatende paradoksale posisjon som sionistene hadde i Hitlers Tyskland, selv etter den “Jødiske krigserklæring” og helt fram til krigens slutt… Sionistisk finansiering av Hitler fram til maktovertagelse… Enskilda Bankens -Sionistene Jacob and Marcus Wallenberg- foretninger før og under krigen… “Jødiske” soldater og offiserer som tjenestegjorde Hitlers armeer , etc, etc.
– Problemet vi står overfor er imidlertid at det “bilde” vi har vært og blir fôret med, er ført i pennen av den sionistiske bevegelse som eier og kontrollerer media, også i lille Norge.
– Men så har vi jo “The Protocols” da, som uansett hvor mye den sionistiske bevegelsen hevder at det er et falsum, er en fenomenal masterplan som er fulgt med uhyggelig presisjon fram til idag, og som er inne i sin sluttfase.

Brandulph
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Noen få ord til, BelzeBob.
I forbindelse med signature “Maranata” og hans/hennes hysteriske kverulering og tilbakevisning av forbindelsen mellom Rothschild-Sionisme/Th.Hertzl-Israel så er jo nettet spekket med info om det. ;-) Og, av den interesse det måtte ha, så har jeg sakset følgende fra siden http://www.biblebelievers.org.au/herzl.htm som peker på den senere finansielle forbindelse. Mye tyder imidlertid også dit hen, at Hertzel med sitt enorme arbeid underveis hadde økonomisk støtte fra Rothschilg klanen.

…. When Herzl sold his plan of conquest to Lord Walter Rothschild, managing partner of N. M. Rothschild & Son and managing director of their Bank of England, his financial troubles were over. There was no longer any need for his colonial bank. N. M. Rothschild & Son took over the financing and management of Herzl’s World Empire scheme and Herzl became their lieutenant….

Rothschids interesser synes forøvrig ikke primært å ha vært kun ideologisk, men derimot som siden påpeker, dreier det seg i stor grad om kontroll over enorme mineral forekomster.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Brandulph
12 år siden

Hei Brandulph

For meg er de hovedsaklige punktene ganske enkle:

1. Rothschild har i 100 år eller mer vært elite-jødenes pengesekk og har en veldig stor finger med i alt hva disse jødene gjør. Elite-jødene og deres lakeier.

2. Balfour-deklarasjonen handlet om 3 ting: “takk for at du hjalp til slik at vi kunne vinne første verdenskrig”, “takk for at du også hjelper oss vinne den neste”, “snart får du/dere en egen stat i Palestina.”

3. At min stavekontroll finner “Rockefeller” men ikke “Rothschild” vitner om hvor mye makt Rothschild har. De legger seg virkelig under radaren. Ikke vanskelig når man eier media.

Jeg tror “elite-jødene” er et OK begrep. Det er jo tross alt ikke vanlige mammaer og pappaer og gutter og jenter i Tel Aviv som klekker ut og gjennomfører disse konspirasjonene. Ja, faktisk har det jo vært masse demonstrasjoner i Israel nylig. Vanlige israelere/jøder protesterer mot regjeringens økonomiske politikk..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Wikileaks exposes Zionist Treachery http://www.youtube.com/watch?v=vgI1aph7AsE

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

JJ:

Du snakker om at den nye pakt gjelder “det åndelige Israel”. Ta så å bytt ut Israel/Jakob med d”et åndelige Israel” i Paulus brev til Romerene kapitel 11. Da vil du forhåpentligvis skjønne at Paulus går sterkt imot denne misforståelse som allerede på hans tid var utbredt. Paulus går i rette med dem som mener Israel/jødene er forkastet, og forklarer detaljert hva som er tilfelle for at man skal forkaste den tanke at Israel/jødene er forkastet. Hvis man fremdeles fremholder dette stikk i strid med Guds Ord, da er man rett og slett trassig – akkuratt slik jødene er og alltid har vært.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Ja den godeste Paulus sier for oss mye rart, bla skriver han om sine ute av kroppen opplevelser til paradis i den tredje himmel. Så dette blir dagens øvingsoppgave :-)
2 Corinth. 12:2-4
I knew a man in Christ above fourteen years ago, (whether in the body, I cannot tell; or whether out of the body, I cannot tell: God knows;) such a one caught up to the third heaven.

3. And I knew such a man, (whether in the body, or out of the body, I cannot tell: God knows;)

4. How that he was caught up into paradise, and heard unspeakable words, which it is not lawful for a man to utter.

Det punkt i hjernen vitenskapen har bevist aktiverer ut av kroppen opplevelser, kalles “Right Angular Gyrus” Den lager en energi vortex/spiral, og skaper denne ut av kroppen opplevelse som Bibelen sier bringer oss nær Herren.

Corinth 5:8 We are confident I say and willing rather to be absent from the body and to be present with the Lord.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

I uken som gikk mintes vi Krystallnatten, – natten som for 73 år siden innledet utryddelsen av jødene i Europa. Her hjemme falt denne markeringen i år sammen med dommen over en organisasjon som gjennom mange år har organisert fornyet hets mot jødene ved å arrangere anti-israelske demonstrasjoner under dekke av å skulle markere minnet om Krystallnatten den 9. november. Mange velmenende og godtroende nordmenn og norske jøder har latt seg forlede av propagandaen til å gå i fakkeltogene deres. Nå er disse leninistene i undergrunnsbevegelsen “Tjen folket” og deres frontorganisasjon “SOS Rasisme”, dømt for svindel med offentlige tilskudd og må tilbakebetale 10 millioner kroner de har stjålet fra fellesskapet.

Denne skandalen hindret dem imidlertid ikke i å ytre seg om Krystallnatten også i år, – denne gangen med en pompøs plakat hvor deres nazi-inspirerte karikaturtegner Latuff tydelig har plagiert ideen fra de norske nazistenes hofftegner, Harald Damsleth.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Nå er det vist enda en bibelsk 9/11 profeti som slår til Maranata :)

Jes 19:1 Profetia om Egypten. Se, HERREN far fram på en snabb sky och kommer till Egypten. Egyptens avgudar bävar inför honom, och egyptiernas hjärtan smälter i deras bröst, Jag skall uppegga egyptier mot egyptier, broder skall strida mot broder och vän mot vän, stad mot stad och rike mot rike.

– Tahrir er ikke Egypt
.I en annen bydel i Kairo holder militærets støttespillere mot-demonstrasjon. De har fått nok av Tahrir-protestene.

http://www.dagbladet.no/2011/11/26/nyheter/egypt/demonstrasjon/kairo/19174102/

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Gud skal selv sørge den krigen som er et oppgjør med ondskapen. Det ligger i en Rothschild, eller noe annet menneske enn Gud, slik det står skrevet. OG DETTE ER IKKE EN BESKRIVELSE AV SLAGET VED HARMAGEDDON, MEN KRIGEN SOM SKAL FØRE TIL DEN FRED SOM BANER VEI FOR ANTIKRIST:

Gog angriper Israel
38Herrens ord kom til meg: 2 Menneske, vend deg mot Gog i Magog-landet, storfyrsten over Mesjek og Tubal. Tal profetord mot ham. 3 Du skal si: Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer mot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal. 4 Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så fører jeg deg ut med hele din hær, med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med langskjold og rundskjold, alle væpnet med sverd. 5 Med dem er Persia, Kusj og Put. Alle sammen har skjold og hjelm. 6 Gomer med alle sine tropper, Togarmas hus lengst i nord med alle sine tropper, mange folk er med deg.
7 Rust deg og gjør deg klar, du og hele flokken som er samlet hos deg. Du skal vokte dem. 8 Når lang tid er gått, skal du kalles ut. Når årene er omme, skal du komme til et land som er berget fra sverdet, til et folk som er samlet fra mange folkeslag på fjellene i Israel, som lenge lå øde. De er ført ut fra folkeslagene, alle bor trygt. 9 Du skal trekke opp som et stormvær, du skal komme som en sky og dekke landet, du og alle troppene dine og mange folk med deg.
10 Så sier Herren Gud: Den dagen kommer noe opp i ditt hjerte, og du tenker onde tanker. 11 Du skal si: «Mot et land uten vern drar jeg opp, jeg går mot fredelige folk som bor trygt. Alle bor de uten murer. Bommer og porter finnes ikke.» 12 Du vil rane og røve, ta bytte og rov og vende din hånd mot ruiner som igjen er bebodd, mot et folk som er samlet fra andre folkeslag, som er i ferd med å skaffe seg buskap og gods, der de bor på verdens navle.
13 Folk fra Saba og Dedan, kjøpmenn fra Tarsis og alle ungløvene der skal si til deg: «Er det for å plyndre du kommer? Er det for å røve du samler hæren din, for å føre bort sølv og gull, ta buskap og gods og rane til deg et veldig bytte?»
14 Derfor skal du tale profetord, menneske, og si til Gog: Så sier Herren Gud: Sannelig, den dagen, når mitt folk Israel bor trygt, da skal du få vite om det. 15 Da skal du komme fra ditt sted lengst i nord, du og mange folk med deg, alle til hest, en stor flokk og en tallrik hær. 16 Du skal dra opp mot mitt folk Israel som en sky for å dekke landet. I de siste dager skal det skje: Jeg fører deg mot mitt land. Folkeslagene skal lære meg å kjenne når jeg gjennom deg, Gog, viser meg hellig for øynene på dem.
17 Så sier Herren Gud: Var det ikke deg jeg talte om i gamle dager gjennom mine tjenere, Israels profeter? I år etter år profeterte de på den tiden at jeg skulle føre deg mot dem. 18 Den dagen, når Gog går mot Israels land, sier Herren Gud, da skal harmen stige opp i meg. 19 I min sjalusi og brennende harme sier jeg: Sannelig, den dagen skal det komme et kraftig jordskjelv over Israels land. 20 Da skal de skjelve for meg, fiskene i havet, fuglene under himmelen og dyrene på marken, alt kryp som det kryr av på jorden, og alle menneskene som bor på jorden. Fjellene skal styrte sammen, berghyllene skal falle ned og alle murene falle i grus.
21 Da kaller jeg sverd over ham på alle mine fjell, sier Herren Gud. Den ene skal rette sverd mot den andre. 22 Jeg straffer ham med pest og blod. Høljende regn og haglsteiner, ild og svovel lar jeg regne over ham og hans tropper og over alle folkene som er med ham. 23 Slik viser jeg meg stor og hellig og gir meg til kjenne for øynene på mange folkeslag. De skal kjenne at jeg er Herren.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Til JJ:
Hvilket Israel mener du det her er snakk om. Landet israel, eller “det åndelige Israel / Kirken”?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Mener du med dette at profetier fremsatt i det Gamle Testamentet er nullet ut, og disse omtalte hendelsene ikke vil intreffe? Eller mener du at disse høyst konkrete profetier om GOGs angrep på Israel innebærer en slags åndelig krig?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Problemet med den åndeliggjøringen du skriver om er at Bibelen kommer i konflikt med seg selv. Man kan helt sikkert åndeligjøre enkelte utsagn i Bibelen, fordi det rett og slett ikke lar seg gjøre å bevise eller motbevise disse tekstene pr dags dato.

MEN, en åndeligjøring slik diu snakker om her medfører flere gordiske knuter. Flere av profetiene i det gamle testamentet og også Jesus egen profetier fremsatt i Matt 24 henviser til konkrete staedsnavn i Israel. Disse profetiene lar seg rett og slett ikke åndeliggjøre – likeledes med Ezekiels profetier om Israels gjenopprettelse og de de helt konkrete geografiske implikasjoner her. Hvis man har tolket Bibelen slik at den kommer i konflikt med seg selv, er det ikke Bibelen som er feil, men tolkeren. Å henvise til andre personer som mener det samme som en selv er argumenter uten kraft og mening.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Du tar nok feil her JJ.

Daniels profetier og Åpenbaringsboken utfyller og kompletterer hverandre på en slik måte at det er snakk om samme forfatter (Gud) og samme innhold. Dette viser at Daniels profetier gjelder fremdeles.

Ezekiels profetier om Israels gjenreisning og den kommende krigen, der Gud setter kroker i kjevene og trekker GOG (Russland) til Israels fjell for et oppgjør er bare delvis oppfylt. Israel har fått sitt land tilbake, men GOG-krigen er fremdeles fremtid

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Tusenårsriket for Israel slik det står beskrevet i Bibelen, etter at Antikrist er knust og Djevelen er bundet i 1000 år er helt opplagt ikke noe åndelig rike, for det starter først etter at Djevelen er sluppet løs en siste gang for at menneskeslekten som da lever på jorden skal ta stilling til Gud og det endelige siste slag før dommens dag og det evige åndelige riket hos Gud, eller utenfor.

Fortapelsen er å være utenfor Gud, utenfor kjærlighet og vissheten om en evig tilstand i en atmosfære fullstendig blottet for kjærlighet. Hvis man dveler ved dette vil jeg tro at de som ikke regner seg for kristne kanskje kan ta dette opp til ny vurdering. Man gambler ikke med sitt evige liv med argumenter som går på rent kjødelig jordiske ting.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Hvorfor roter dere så rundt med Israel og Armageddon, det er like lite av denne verden. Dere gambler i høyeste grad med livet når alt dette skal utleves i en fysisk verden.
Vitenskapelig har man nå estimert at det fysiske synlige univers kun utgjør 4 – 7% av helheten, så å klamre seg til det er kanskje ikke så smart.

Er det ikke på tide å stoppe mens leken er så noenlunde under kontroll. Universet er ikke en pakt, det er nådeløst og barmhjertig på samme tid avhengig av vår bevissthet. Det fungerer ikke å dyrke symboler eller idoler, men Jesus kan hjelpe oss til å forstå hvordan vi kan vokse utover synlige og usynlige begrensninger.
Han gir bla ledetråder som å kaste garnet på høyre side av båten JJ. :.) Det skal garantert gi god fiskelykke.
Husk barndommens paradis!

« Forrige artikkel

Vaksiner – overtro og medisinske virkninger

Neste artikkel »

Nasjonal dugnad mot datalagringsdirektivet

110
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x