Israel; verden har skapt sin demise

6.6K visninger
7 minutter lesetid
110

Hva er det norske politiske og religiøse sionister har bidratt til å skape? Hva slags karma har vårt land fått, som bidro med tungtvann for å lage 400 Israelske atomvåpen? Lurte Stortinget. Mvh. Jens Christian Hauge, Det Norske Arbeiderpartiet.

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk? Tilknyttet OSS (datidens forløper til CIA), så tyder mye på det.

Israelske vs. Norske interesser

Fra 1942-43 hadde de som tok makten i Norge tilsluttet seg den internasjonale sionismen, via vår ‘regjering’ i London. De solgte vårt land til sionismens sak, derfor det store engasjement fra Hauge, Håkon Lie og hele deres kontigent som fikk sitte med makten i alle år siden for sionismens hovedsak; Israel. Så hvem jobbet de for?

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Håper de er stolt av seg selv og det monster de har skapt i midt-østen.

http://www.riksavisen.no/?p=1745

Mange ting tyder på at disse mennesker har vært med å skape verdens demise.  Vite farene, uten å varsle folket. Det er full dislosure time. Det er alltid opportunt og enkelt for mennesker å lukke øyne og ører for ubehagelige nyheter, men dette vil få sin pris, om menneskeheten ikke våkner snart.

Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan). Pass på magikerens triks ved å holde publikums oppmerksomhet på ene hånden, mens de gjør trikset med den andre.

In 2002 the Los Angeles Times, published an opinion piece by Louisiana State University professor David Perlmutter in which he wrote: «What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away–unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans–have the power to destroy the world. The ultimate justice?«

Mye tyder på at verdens lederskap bygger seg bunkerser for å redde seg, fra den menneskehetens skjebne de har skapt. I Norge er Fremskrittspartiet og Høyre ikke noe bedre enn Arbeiderpartiet i så måte.

Og hva er norske kristensionisters bidrag til dette?

Mitt oppgjør med kristensionismen

«Atomvåpnene er innstilt mot Europa og peker på deres barn«, sang den svenske artisten Bjørn Afzelius, og døde av kreft ikke lenge etter. Sikkert like bra, så slapp han fri dette planetariske fengsel i verdens jammerdal, med sitt hat, sine kriger, sin nød og sin elendighet. Han reddet sin sjel, og «nothing else matters».

«Hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men mister sin sjel?«

Der finnes ingen større kjærlighet, enn hos den som gir sitt liv, helt frivillig, for deg, for din opplysning, for ditt gode liv, og for din sjels frelse, fri fra illusjonene og løgnene. I ånden av Gallileeren. «Intet som er forsøkt holdt skjult, skal bli forbli skjult«.

Fordi jeg kjenner mange av dette landets fremste sionister personlig, har vokst opp med dem, og jeg og mange andre vet at der ikke er fnugg av kjærlighet i deres hjerter. Når de taler om kjærlighet så er det med tordenrøst om Sion eller Israel, ellers ingenting. Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. – Fyller kollektbøssen, mer penger til Israels 400 atomvåpen?

De har knapt tid til å tale om Jesus sin kjærlighet for alle barna, fordi de er for opptatt med sitt yndlingstema, med krigsrøst, som de er på et durabelig sjøslag hvor kun den sterkeste vinner, igjen stikk i strid med Bibelens lære. Og prøver de å være mild i stemmen, så er det som ulv i fåreklær, så lyder det så hult og falskt at det er en mare. Derfor nekter jeg å være mild i stemmen, for aldri skal jeg være så falsk. Bedre å være den en er.

Tvertimot å være fredsommelig og kjærlige og snille, så er de konfronterende, fiendtlige og krigerske. Barrabaser hele gjengen, spør du meg. Og jeg er sikkert ikke mye bedre, en lærer i den skole en går, men et langt liv har lært meg å ta igjen. Lenge siden en bare kunne med store redde øyne ta imot dritten de hadde utav seg.

Når de taler om Jesus Kristus kjærlighet så får de det til å høres som om Jesus Kristus kjærlighet er forbeholdt Israels -Rothschilds utvalgte folk. som de kaller guds utvalgte, sannsynligvis fordi Rothschild er gud for han har mye penger, som de kan kanskje få litt velsignelser av, med tordenrøst fra talerstolen, fra fremste benk i salen hvor de liker best å sitte og sole seg, stikk i strid med Jesus sin lære om at det er de som er er omskåret på hjertet som er utvalgt, og ikke de som er omskjært nedentil.

Sjarlataner og falsk ferniss, tildels notoriske løgnere og folkeforførere. Vi vet hvordan det skal gå med dem, «den som forleder en eneste av disse mine minste«..

De skremte livsskiten av meg som barn. De skremmer meg ikke lenger. Ikke engang med sine 400 atomvåpen som de har tilgjengelig for sin Samson Option, om ikke de bortskjemte barn ikke får det som de vil, fordi jeg vet at i min himmelske fars hus er det mange rom, og der er et rom for alle snille mennesker.

Bortsskjemte barn, som alltid får sin vilje, blir ofte monsterbarn.

Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt, uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? – De blir før eller siden bortskjemte monstere….som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise. Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare på åpenhet, sannhet og kjærlighet.

Å omskjære genitalier er enkel sak, tar 5 min. Vi vet aldri hvem som er omskåret eller ei, på hjertet… det er en innvielse i kjærlighet, som vanligvis tar langt lengre tid enn det lille snittet av genitalier…… Verden vil bedras.

Det tar 5 minutter å omskjære genitalier.

Det kan være en livslang prosess å bli omskjært på hjertet.

Men fortvil ikke, der er en vei ut av uføret, individuelt. Fordi verden har valgt feil, underlagt seg feil lederskap, skal verden gjennom en renselsesprosess. Det er greitt, la den komme. For det åndelige bevisste individ, som er omskåret på hjertet, fått inngitt en ny ånd, er denne verden like illusorisk som hvilken som helst annen.

Når en har funnet veien til enden av regnbuen, da er der en uendelighet av parallele universer, av forskjellige verdener, om ens bevissthet er forberedt til å sette seg i den tilstand hvor de kan oppleves og erfares.

«I min himmelske Faders hus er det mange rom, og jeg drar og bereder ett til dere«. – Gallileeren, Jesus.

Denne verden er åndelig sett den mest illusoriske av alle, bare et skyggebilde – en skygge – av den virkelige verden, hvor de åndelige pilgrimer en vakker dag skal dra, når deres tjeneste her i denne dimensjon er gjort.

Evig liv, ved enden av regnbuen

Og jeg kan fortelle at hver eneste kunnskap, hver eneste innsikt, for den åndelige pilgrim, er betalt med personlig smerte og sorg, med lidelse, med blod, for ingenting kommer gratis i denne verden.

Alt for å finne svaret på hva som egentlig feiler disse folkene,hva disse  prektige fariseere og Jesus-fornektere er laget av, hvorfor jeg skulle bli utsatt for slik ondskap av dem som barn (på mange måter).

Det var en lang vei. Det var min vei. Det var den lange veien hjem.

Svaret jeg fant var ikke noe pent for deres del.  De har ingenting å rose seg av, ingenting å være stolt av.  Historien skal vise at de vil alle høste vanære.

Never Again! – Skal noen få påvirke min sjel med løgner, i forhold til hva som var Jesus’ budskap til menneskeheten; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv«.

Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Galileeren, langt uti sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata, for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert. Det er det viktigste vi gjør, og ingen ting annet spiller noe rolle.

Om ikke menneskeheten, unisont, begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt – la dem stige mot ‘himmelen’ i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner, aspirasjoner som gir utrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra de åndelige rikers Allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt, da er den doomed. Garantert.

Som profeten Hosea klager» Mitt folk går til grunne, av mangel på kunnskap«.

Uansett slik eller sånn blir utfallet, så er der er i sannhet gjenoppstandelse til nytt liv, for dem som er villig til å betale prisen.

Det er den åndelige pilgrimens vei. Det er en tung og vanskelig vei, men det var verdt det. Den Nye Verden (Det Nye Jerusalem) ligger på et åndelig plan, – ikke i denne verden. Den ligger der frisk og ferdig og venter, til pilgrimen som har blitt omskåret på hjertet skal vende hjem. Når tiden er inne…..

– Selv om jeg etter denne reisen kom tilbake som et helt menneske, om enn såret og vonbroten over verdens synder, dens løgner og bedrag, men dog; fremdeles i live i denne verden. Det var ikke tiden for den neste, den gang.

Vi går inn i en spennende tidsepoke. Flott tid å leve på. Når det falske faller, og det ekte og sanne trer frem.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

110 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Mange mener profetiene om Israel gjelder jødene i staten Israel, men er ikke det en misforståelse?; når profetiene egentlig handler om folket Israel, og ikke staten Israel?

Jødene er IKKE dette folket; med unntak av at det selvfølgelig finnes noen blant dette folket som oppfyller betingelsene for å være en sann israelitt.

Jødene tilsvarer 8,3 prosent av det opprinnelige kjødelige Israel (Judas stamme). Benjamins stamme og Levis stamme hadde også sitt tilhold i Judea. Sannsynligvis er mange av dem som idag kalles jøder, benjamitter og levitter.

Israel var, for uten navnet på Jakobs ætt, et navn på Nordriket. Palestina var som kjent delt i to delriker, Israel og Judea. Profetiene om Israel, handler heller ikke om Nordriket Israel.

Ettersom profetiene peker mot et Israel som skal få del i løftene ved Jesu gjenkomst, er det viktig å ikke være forutinntatt om hvem det siktes til.

Hva Bibelen selv sier om hvem Israel er:

Rom 11,25-26 For jeg vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om denne hemmelighet – forat I ikke skal tykkes eder selv kloke – at forherdelse delvis er kommet over Israel, inntil fylden av hedningene er kommet inn, 26 og således skal hele Israel bli frelst, som skrevet er: Fra Sion skal redningsmannen komme, han skal bortrydde ugudelighet fra Jakob. Her sies det rett ut at Israel er et samlebegrep som omfattes av to grupper av mennesker. Den ene gruppen er tydeligvis det som man kan kalle det kjødelige Israel, de som kan føre sitt slektskap tilbake til Jacob. Men her er også en annen gruppe som også tilhører samlebegrepet Israel, nemlig de som kalles «fylden av hedningene». I Bibelen brukes det greske ordet ethnos om utlendinger, eller mer spesifikt: ikke-jøder. I denne sammenheng er ordet ikke brukt om gudløse eller avgudsdyrkere, men kristne som tror er disse hedningene.

Rom 9,6-8 Dog ikke som om Guds ord har slått feil. For ikke alle som er av Israels ætt, er derfor Israel; 7 heller ikke er alle, fordi de er Abrahams ætt, derfor hans barn; men: I Isak skal det nevnes dig en ætt, 8 det er: ikke kjødets barn er Guds barn, men løftets barn regnes til ætten;

Rom 4,13-16 For ikke ved loven fikk Abraham eller hans ætt det løfte at han skulde være arving til verden, men ved troens rettferdighet. 14 For dersom de som holder sig til loven, er arvinger, da er troen blitt unyttig, og løftet blitt til intet; 15 for loven virker vrede; men hvor det ikke er nogen lov, er det heller ingen overtredelse. 16 Derfor fikk han løftet ved troen, forat det kunde være som en nåde, så løftet kunde stå fast for hele ætten, ikke bare for den som har loven, men også for den som har Abrahams tro, han som er far til oss alle

Gal 3,7-9 Derfor skal I vite at de som har tro, de er Abrahams barn. 8 Og da Skriften forutså at det er ved tro Gud rettferdiggjør hedningene, forkynte den Abraham forut det evangelium: I dig skal alle folk velsignes. 9 Så blir da de som har tro, velsignet med den troende Abraham.

Gal 3,29 Men hører I Kristus til, da er I jo Abrahams ætt, arvinger efter løfte.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

fortsettelsen:

Israels venner sier de skal hjelpe jødene hjem til sitt land og således fremskynde Jesus gjenkomst. Profetiene forutsier at Gud skal samle Israel fra landene og føre dem tilbake til sitt land. Problemet er at det ikke sikter til jødene, men til Israel.

5 Mos 30,1-3 Når da alle disse ting kommer over dig, velsignelsen og forbannelsen som jeg har forelagt dig, og du tar det til hjerte ute blandt alle de folk som Herren din Gud har drevet dig bort til, 2 og du av alt ditt hjerte og all din sjel omvender dig til Herren din Gud og hører på hans røst i alt det som jeg byder dig idag, både du og dine barn, 3 da skal Herren din Gud gjøre ende på ditt fangenskap og miskunne sig over dig, og han skal atter samle dig fra alle de folk som Herren din Gud hadde spredt dig iblandt.

Det kan dessverre ikke sies om de som vender tilbake til staten Israel er omvendte israelitter, ikke engang omvendte jøder. Det var betingelsen for at GUD skulle samle Israel. Dette har altså ikke skjedd.

Esek 37,11-14 Og han sa til mig: Menneskesønn! Disse ben er hele Israels hus. Se, de sier: Våre ben er fortørket, og vårt håp er gått til grunne; vi er fortapt. 12 Spå derfor og si til dem: Så sier Herren, Israels Gud: Se, jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver, og jeg fører eder til Israels land. 13 Og I skal kjenne at jeg er Herren, når jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver. 14 Og jeg vil gi min Ånd i eder, og I skal bli levende, og jeg vil bosette eder i eders land, og I skal kjenne at jeg, Herren, har sagt det, og at jeg også vil gjøre det, sier Herren.

Jeg kan ikke se at det har skjedd en oppstandelse fra de døde. De jøder som vender tilbake til staten Israel er ikke oppstandne jøder.

Esek 37,25-27 Og de skal bo i det land jeg gav min tjener Jakob, det som eders fedre bodde i; de skal bo i det, de og deres barn og deres barnebarn, til evig tid, og David, min tjener, skal være deres fyrste evindelig. 26 Og jeg vil gjøre en fredspakt med dem – en evig pakt med dem skal det være; og jeg vil bosette dem i mitt land og la dem bli tallrike, og jeg vil sette min helligdom midt iblandt dem for evig tid. 27 Og min bolig skal være over dem, og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk.

Dette kan heller ikke sies å ha skjedd. Det finnes ingen helligdom i landet Gud skulle samle Israel, verken Tempelet eller Jesus. Det er fordi staten Israel ikke er det Israel som profetiene handler om. Israel er folket Israel, og landet som de skulle samles til er ikke Israel, men Guds rike i himmelen.

Hebr 11,13-16 I tro døde alle disse uten at de hadde opnådd det som var lovt; men de så det langt borte og hilste det og bekjente at de var fremmede og utlendinger på jorden. 14 For de som sier slikt, gir derved til kjenne at de søker et fedreland; 15 og dersom de hadde tenkt på det som de var kommet fra, da hadde de jo hatt tid til å vende tilbake; 16 men nu stunder de efter et bedre, det er et himmelsk; derfor skammer Gud sig ikke ved dem, ved å kalles deres Gud; for han har gjort en stad ferdig til dem (Det Nye Jerusalem).

Profetiene om Israel er så ufattelig mye mer enn at et bittelite folk i Midtøsten skal ha all oppmerksomhet. Gud har ikke forkastet sitt opprinnelige eiendomsfolk. Han har heller ikke gitt løfte om at Juda skal overta for Israel.

Gud betrakter alle troende, enten de er jøde eller greker (hedninger) for å være sitt eiendomsfolk. Avslutter med noen vers fra Peter som sier nettopp dette.

1 Pet 2,4-10 Kom til ham, den levende sten, som vel blev forkastet av mennesker, men er utvalgt og kostelig for Gud, 5 og bli også I (hedninger) oppbygget som levende stener til et åndelig hus, et hellig presteskap til å frembære åndelige offer, som tekkes Gud ved Jesus Kristus. 6 For det heter i Skriften: Se, jeg legger i Sion en hjørnesten, utvalgt, kostelig, og den som tror på ham, skal ingenlunde bli til skamme. 7 Eder altså som tror, hører æren til; men for de vantro er den sten som bygningsmennene forkastet, blitt til hjørnesten og snublesten og anstøtsklippe, 8 disse som snubler ved sin vantro mot ordet; dertil er de og satt. 9 Men I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, forat I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys, 10 I som fordum ikke var et folk, men nu er Guds folk, I som ikke hadde funnet miskunn, men nu har fått miskunn.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

«Ingen muslimer har atomvåpen.»
??? Pakistan har «offisielt» vært atomnasjon siden 1998!
http://en.wikipedia.org/wiki/Chagai-I

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

ISI er ikke Pakistan-vennlig men islamismevennlig «stat» i en annen stat. ISI har større makt enn USAs uavhengige CIA, FBI, NSA kombinert i Pakistan. Det var CIA som skapte Mujahedeen, forløperen til dagens Al-Ciada og Taliban. Trening i «islamsk» jihadisme hadde ISI ansvaret for, mens oppdragsgivere var CIA. Dette tette båndet ISI hadde med Taliban lever den dag idag, selv om de «opprinnelige» arbeidsgiverne har gitt sparken til sine «ansatte» for lenge siden :D

Brandulph
Skribent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Som alltid, klart syn og klar tekst, Johansen! Jeg er deg enig, men tragedien eri vel den, at vi allerede er «tatt rotta på». Desto mer jeg studerer «The Protocols», desto mer sikker blir jeg på, at med mindre der kommer et direkte fysisk angrep på det sionistiske maktapparat, vil Protokollen fullføres.
Protester mot korrupte politikere, banker, børser og finans akrobater fører ingen sted hen. Det er jo i realitet kun en del av handlings forløpet som er beskrevet i Protokollel.
Et angrep må nok rettes direkte mot Rothschild & Co. Et angrep som eliminerer dem og samtlige av deres prostituerte politikere og lakeier . Eller? imidlertid, jeg er redd for at det er for sent. De sitter jo på -kontrollerer- all, både lovgivende og utøvende makt, til og med i lille Norge.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Brandulph
9 år siden

50-70 raketter skutt fra GAZA inn i Israel igår, 12. mars 2014.
Staten Israel er snart 70 år. Mye tyder på at vi nå (2014) får en repetisjon av 1967, men i en større skala.

Situasjonen i Syria kan raskt utvikle seg til et angrep på Israel, den eneste felles fiende innen rekkevidde. Militæret i Egypt, men sin nye interim president, Ibrahim Mehlib, er meget ustabilt, men rikt på ressurser. Han har forsket fram en maskin som kan helbrede HIV og hepatitt C uten operasjon, ifølge det Egyptiske militæret. 8000 mennesker i Egypt lider av hepatitt C.

http://wp.me/p3tGFm-4b

ola
ola
Abonnent
11 år siden

Ja er ikke godt og si hva som skjer nå, men Iran blir vel mest sannsynlig angrepet snart

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3270879.ece

Russland vil bygge flere atomkraftverk i Iran

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10015924

Iran vil knuse Israel om de angriper

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10015724

Man kan vel trygt si at det er slutten når den første bomba faller, Iran vil forsvare seg, de får antagligvis støtte og hjelp fra Russland, sannsynlig at Kina også støtter de, USA er jo garantert med Israel, og de blir jo FN og NATO også pent nødt til. Er sikkert noen land i Sør Amerika og Afrika som vil støtte Iran, ikke godt og si med India og Pakistan, det kommer vel ann på hva slags posisjon Kina tar, og hvor mye makt USA har i Pakistan og India..
Men jeg har en dårlig følelse angående det her. Kan godt hende det blir opprør/borgerkrig i Europa også da, for folk er ganske splitta.

Tar Pakistan parti mot Israel/USA, så støtter Afghanistan Pakistan også

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Vil-sttte-Pakistan-i-krig-mot-USA-6678575.html

Får ikke håpe det blir så ille, men det ser mørkere og mørkere ut..

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Israel, India, Pakistan har atomvåpen, det er også snakk om at Japan har atomvåpen uten at dette har fått noen følger men Iran har fått sanksjoner mot seg for å hate vesten.

Hva om disse USA venner skifter side til Kina og Russland som ikke (foreløpig) er med på sanksjonene mot Iran.

Brandulph
Skribent
Svar til  Zetera
11 år siden

Hvordan oppfatter du det sionistiske maktapparat i USA? Det med henvisning til at du omtaler Israel som en «venn» av USA, som om makten bak makten i USA ikke eksisterer.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Brandulph
11 år siden

Brandulph

Det er vel slik at flere, om ikke de fleste land i verden opererer med forskjellige «venner» alt etter vinden og eller agenda.

De neo-cons i USA som 25 februar underskrev et brev hvor de oppfordret Obama til militære inngrep i Libya, som sitter med dobbelt statsborgerskap: Israel og USA. Det begynte allerede med Balkankrigene og fortsatte i Irak og Afghanistan: USA må inn og krige for ymse retoriske idealer som selvfølgelig er røyktepper for Israels og USAs geopolitiske globale interesser.

Interessant det Samsonblinded skriver:
«Vi tror at Obama betrakter Israel som en «utvidet spion» eller en brikke i sitt spill med Iran.
http://samsonblinded.org/news/

Samsonblinded skriver videre:
En må heller ikke se bort fra at Natos Al-Qaida på et tidspunkt skifter side og begynner å bekjempe NATO.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Mange har sett på Shanghai Cooperation organizations (SCO) som en motvekt mot USAs økende innflytelse i Sentral-Asia. Organisasjonens betydning avhenger av at Russland og Kina har felles interesser og at de sentral-asiatiske landene slutter opp.

Både India, Pakistan og Iran har søkt om fullt medlemskap.
USA har søkt om observatørstatus men dette ble avslått.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation

Følger ikke de norske styresmakter med i timen eller er dette bare ting som IKKE skal frem i lyset.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Ja de fleste kjenner nok historien om Joshua og Jerikos murer. Jeriko som by representerer høyre hjernehalvdel, og muren adskiller oss fra byen. Den eneste måten man kan komme gjennom muren er å marsjere 7 ganger rundt byen. Igjen refereres det til de syv chakra. Energien løftes i meditasjon og til slutt tenner pinealkjertelen(det høye rop) og muren faller ned, og det gis adgang til lyset i høyre hjernehalvdel.

Forhenget i tempelet har revnet viser ikke til en fysisk tempelbyggning, men til det tempel som befinner seg på toppen av våre skuldre. Studerer vi anatomien finner vi det øvre rom kalt «tredje ventrikel». Det er det hellige sted med et skille eller forheng(Arachnoid) mellom Dura Mater(Hellige) og Pia Mater(Høyhellige).

Når man offrer det fysiske og stillner tanken i meditasjon, revner forhenget(Arachnoid) og man får tilgang til det Helligste(Pia Mater).
Altså Jesus offer finner sted i Golgata(hodeskallen) hos deg og meg.

Venstre hjernehalvdel behandler det du ønsker å gjøre og tenke. Høyre er mer opptatt av fred, skjønnhet, musikk, og viktigst det som vi kaller åndelighet/helhet.

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

JJ skriver:

Felles for de grupperinger som priser sionismen, er deres hang til å slå under beltestedet, når de ikke har argumenter som strekker til for forklare sine avik fra Bibelens lære, så blir de personfokuserte, ufine, direkte ondskapsfulle i sine motangrep. Da er det full utestengelse fra den hjernevaskede sekten.

Kan vi få din definisjon av sionismen her? Er det SIONISTISK å være kristen og samtidifg støtte Israels suverene rett til eksisten og til å forsvare sitt land mot krigerske arabiske naboer?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Det er ikke mer enn rett og rimelig at du svarer på et så enkelt spørsmål – gjentar:

Kan vi få din definisjon av sionismen her? Er det SIONISTISK å være kristen og samtidifg støtte Israels suverene rett til eksisten og til å forsvare sitt land mot krigerske arabiske naboer?

SIONIST er faktisk et ord du og også andre her på NyS bruker i svært generelle vendinger, gjerne med påhenget kristen, slik at det blir KRISTENSIONIST. Jeg har har blitt stemplet som dette ved flere anledninger, og jeg har også blitt tillagt meninger og egenskaper som for meg er fullstendig fremmede. Dette JJ er hva jeg kaller personangrep, og vitterlig slag under beltestedet. Det ligger ingen argumenter i slikt, kun en primitim apell til saueflokken om å bræke i kor. Det minner meg så til de grader om hvordan protestene mot Israels krigføring i Gaza utartet seg i Oslo. Støttespillere for Israel og deres verdige måte å markere sin støtte i skarp motsetning til den pøbelaktige framferden til den andre siden.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

sionisme,
betegnelse på det jødiske folks ønske og håp om å vende tilbake til Jerusalem og landet Israel (Sion). Ideen har røtter tilbake til det babylonske eksil (586–538 f.Kr.) og kommer til uttrykk hos profetene, i messianske forestillinger, i den jødiske liturgien og i folkloristiske tradisjoner.
http://snl.no/sionisme

Kristen sionism
Kristna sionister anser att Guds löften i Gamla testamentet till judarna fortfarande gäller.

Detta i motsättning till den ersättningsteologi som många kristna bekänner sig till.

Den säger att den kristna församlingen har övertagit det judiska folkets roll.

Därför finns ingen anledning att bilda en judisk stat ur ersättningsteologers synpunkt. Kristna sionister tolkar Israels skapelse som en uppfyllelse av en del gammaltestamentliga profetior.

De brukar tolka Uppenbarelseboken så att det judiska folket måste återförenas i Israel före Kristi återkomst, och att Israel måste återerövra de landområden man hade under biblisk tid
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kristen_sionism

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Ordet sionist blir brukt flittig her på NyS. La oss først være enige om det. Du og Sigr bruker det begge flittig med svært negativ betydning. Sigr, ikke du, kaller meg en kristensionist.

Jeg er derfor svært interessert i å høre din definisjon av en sionist og gjerne også kristensionist. Har dere kanskje ulike definisjoner av dette ordet? Etter å ha sett din definisjon kan jeg selv fortelle om jeg er en (kristen)sionist etter din definisjon.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
11 år siden

Det er jo det du er. Du støtter opprettelse av stor-israel fordi du mener det oppfyller et dommedagsprofeti som du selv skal komme godt ut av. Det har du innrømmet. Hvor mange jødet skal bli nedslaktet i det store slaget ditt useless?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

OK – da konstanterer jeg at DIN definisjon ikke er den samme som Mole sin definisjon (over). Og siden jeg IKKE er jøde kan jeg dermed ikke være kristensionist etter din definisjon.
Greit å ha ting avklart.

Når alle sitter på hver sin definisjon av begrepet sionist, synes jeg det er mer redelig å droppe dette ordet til fordel for rene ord som alle kan forstå-

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

En annen ord som kan være greit å se på her er ISRAEL.
Jakob får navnet Israel etter en åndelig nærkamp (meditasjon).

IS Isis maskulin — RA Ra feminin — EL El Elohim Gud.
Med andre ord Guds fulle kraft eller Guds lys i maskulin og feminin balanse.

Jakob identifiserer stedet han mottok denne kraften som Peniel.
Det tilsvarer det ene øye eller pinealkjertelen i hjernen, kroppens lysreseptor.
Genesis 32:30

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Rothschild hører ikke med i noen definisjon av sionisme, med unntak i de kospiratorike mørke kroker. Noen liker å legge agendaen dit

Brandulph
Skribent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Glimrende!

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

maranata sier:
13. 11. 2011 kl. 16:29

«Rothschild hører ikke med i noen definisjon av sionisme, med unntak i de kospiratorike mørke kroker. Noen liker å legge agendaen dit»

Se her: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8e/Balfour_declaration_unmarked.jpg

Et problem med mange av dere som skriver på nettet er at dere har en viss allergi mot å bedrive forskning. Uten å sette seg inn i historie og fakta har man ingen rett til en mening om slike ting. Det er dog ikke vanskelig – du har verktøyet «google» og kan på en time eller to lære deg en god del om Rothschild og Rothschild-familiens forbindelse til sionistbevegelsen.

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Sionisme

Sionisme er en ideologi som i det meste av den arabiske verden og mye av den tredje verden for øvrig ansees som synonymt med rasisme. FN vedtok i 1975 resolusjon 3379 at «sionisme er en form for rasisme og rasediskriminering». Resolusjonen ble tilbakekalt i 1991, men i arabiske land (og på Nyhetsspeilet) har fortsatt dette synspunktet stor gjennomslagskraft.

Sionismens begrunnelse for sitt krav om territorium kan oppsummeres slik:
Jødene utgjør en egen nasjon, ikke bare et trossamfunn. I 2000 år har de vært et hjemløst folk, men de har rett til politisk selvstendighet i et eget land. Antisemittismen ligger innebygd som en mulighet i alle ikke-jødiske samfunn, og historien og erfaringene har vist at jøder ikke kan leve trygt som minoritet; de har ingen garantier mot at det kan bryte ut følgelser mot dem. Jødene må derfor ha en egen stat der de med sikkerhet vet at de kan søke tilflukt. I Europa ble de nektet mange yrker og bl.a. påtvunget rollen som pengefolk og håndverkere. I et eget land kan de leve som et normalt folk av bønder, arbeidere, soldater osv. Palestina er jødenes historiske hjemland, og deres kulturelle oppfatninger og religiøse lengsler har alltid rettet seg mot dette landet. Adspredte jøder har bestandig hatt et levende ønske om å vende tilbake til Sion eller Jerusalem.

Bibelsk Sionisme er den faste tro at Gud utvalgte det jødiske folk og testamenterte Landet Kanaan til dem som en evig eiendom, slik at de skulle gi Hans Ord til verden, trosvitner, Messias, og et levende eksempel på hva det betyr å følge denne ene sanne Gud og erfare Hans trofasthet og korreksjon. Det innebærer at den moderne gjenopprettelsen av Israel ikke er et politisk anakronisme, men et vitnesbyrd om Guds vedvarende trofasthet mot Sitt folk gjennom den pakten Han gjorde med patriarken Abraham

Med dannelsen av Israel som en jødisk stat i 1948 var den sionistiske bevegelsens mål oppnådd, og man kunne tenke seg at ideologien ikke lenger var så framtredende i jødisk liv. De ulike retningene i organisasjonen ble til politiske partier, og organisasjonen selv skulle arbeide for jødene utenfor Israel. Særlig blant det politiske lederskapet i Jerusalem oppsto det en tanke om at en ”sionist” var en person som av personlig overbevisning emigrerte til Israel, og den var særlig framtredende fram til begynnelsen av 1970-tallet. Men de som bosatte seg i Israel i statens første år var i all hovedsak displaced persons, overlevende jøder som av ulike grunner ikke ville eller kunne bosette seg i sine opprinnelige hjemland etter andre verdenskrig og jøder fra arabiske land som fikk sin tilværelse forverret som en konsekvens av opprettelsen av Israel. De innvandret fordi de hadde få valg, ikke fordi de var ”sionister”.

I praksis var likhetstegnet mellom ”sionist” og innvandring til Israel også sionistorganisasjonens holdning. Derfor sendte de ut representanter som oppholdte seg i jødiske miljøer utenfor Israel over tid. Dette var grupper hvor tilslutningen til den nye statens eksistens var relativt ubetinget, men hvor forståelsen av et sionistisk arbeid strakk seg til å støtte staten økonomisk. Det var et fåtall av disse som flyttet til Israel for godt, og holdningen om at man kunne leve et fullverdig jødisk liv også i diaspora var utbredt. Utsendingene arbeidet etter eget utsagn for en større forståelse blant diasporajødene for den jødiske staten generelt, og dens viktighet i arbeidet for det jødiske folkets enhet og identitet. I egne øyne var organisasjonen og Israels eksistens den enste garantien for en framtidig jødisk eksistens.

Seksdagerskrigen i 1967 markerte et vendepunkt i synet på Israel, særlig blant jøder utenfor Israel, men også blant ikke-jøder. For de sistnevnte ble palestinernes situasjon gradvis mer synlig, og Israel ansett som en okkupasjonsmakt. Men for jødene hadde den korte krigen også en annen funksjon. For første gang siden opprettelsen var det en frykt for at staten skulle utslettes, blant annet på grunn av Gamal Nasser, Egypts presidents, aggressive ønske om at jødene skulle kastes på sjøen. Også media i de arabiske landene truet de israelske jødene med total utslettelse, og det fantes en redsel om et nytt forestående Holocaust. Selv om man i etterkant mener at retorikken ikke var ment bokstavelig, var det ikke slik det ble oppfattet i samtiden, og den mobiliserte diasporajødene på en helt ny måte. Mange jøder ønsket å dra til Israel og kjempe fysisk for landets overlevelse. Med Holocaust i minnet ble Israels karakter av fristat viktig – Israel var et sted man kunne dra til dersom det skulle oppstå et nytt forsøk på å tilintetgjøre jødene.

Men langtidsvirkningene er også interessante. Israels nye posisjon i regionen ble oppfattet som en styrke av jøder utenfor. Landet var ikke lenger en ”fattig slektning” man følte seg forpliktet til å hjelpe, den overbevisende og raske seieren beviste at landet var en maktfaktor man måtte regne med. Israel ble et land man kunne være stolte av og et eksempel på hva jøder kunne få til – bare de fikk sjansen. En annen konsekvens var at landets rolle som et jødisk-kulturelt inspirasjonssentrum ble tydeligere, særlig for generasjonene som ble født etter krigen. Et opphold en periode på en kibbutz ble langt mer vanlig denne gruppen, og flere en tidligere bosatte seg for godt i Israel. De som kom tilbake tilførte de jødiske miljøene ny inspirasjon og forståelse av hva det vil si å være jøde. Det offisielle Israels gradvise aksept av jødisk liv i diaspora forsterket tilnærmingen. Utviklingen ble forsterket av de vestlige landenes generelle proisraelske holdninger, og det at man kunne vise solidaritet med Israel uten å bli anklaget for å være illojale i det landet man bodde i. Israels eksistens virket samlende på jøder i og utenfor landet.

Samtidig var det ikke slik at solidariteten med staten varte livet ut for alle, og et opphold kunne også være en øyeåpner for palestinernes situasjon. Israels karakter av å være en jødisk stat skulle i årene framover i økende grad bli diskutert blant jøder, med invasjonen av Libanon i 1982 som et viktig skille. Jødene i diaspora og Israel var dypt delt med hensyn til invasjonen, og massakrene i Sabra og Chatilla forsterket kløften. Og med massakrene forsvant dessuten forestillingen om Israel som den ideelle staten i jødenes øyne. Overgangen til Likudstyrte regjeringer virket også splittende, og viser at de politiske forholdene i Israel kan være utslagsgivende for diasporajødenes grad av tilhørighet til landet. Men fortsatt er det slik at postsionistene – talspersoner for at Israels jødiske karakter skal opphøre – er i et lite mindretall.

Et nyere fenomen både i og utenfor Israel er det som er blitt omtalt som neosionisme. De består i stor grad av ortodokse og politisk sett svært konservative jøder. De er sterkt kritiske til hvordan den sekulære sionismen har virket inn på jødisk liv både i og utenfor Israel, og mener at bevegelsen har medvirket til at jøder er blitt fremmedgjort overfor det spesifikt jødiske, og at jødene nå er inne i en dyp åndelig krise. For denne retningen er løsningen bare en nasjonal-religiøs og ortodoks koalisjon i Israel. I vår sammenheng er de interessante ved at de sterkt oppfordrer til bosetting i Israel, som settlere.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Tusen takk Sigr :-)
(fra avsnitt 4)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Og glemte å si noe som helst om Rothschild. Eller Balfour.

Patetisk, maranata. Du limer inn tekst fra et nettsted og «glemmer» å si at det er et sitat.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Sorry BB;
Hehehehe – jeg er nok den eneste her på NyS som henter tekst, video og bilder fra andre nettsteder og «glemmer» å si at det er et sitat, og det er jo helt patetisk. Huffameg og huffameg, det skal aldri gjenta seg. Jeg håper du fortsetter ditt fine arbeid for en mer ryddig nettside – vi trenger i sannhet noen solide ryddegutter her. Men kanskje det var en tanke å begynne å rydde i eget hus først?

Balfourerklæringen var et brev den britiske utenriksministeren Arthur Balfour skrev til den engelske sionistlederen Lord Rothschild i 1917. I brevet støttet han sionistlederen Rothschild og sa at han var enig i at jødene burde få sitt eget nasjonalhjem.

Begge disse personene er nå døde og begravet.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Den engelske sionistlederen Lord Rothschild er nok død, men familiearven går videre. Også her i Norge.

John Rothschild bortvist av politiet fordi han forsøkte å kuppe krystallnattmarkeringen til å bli en sionistmarkering og hyllelse til Israels folkemord og rasisme mot Palestinere.

I 2004 ble jøder og kristensionister med tilknytning til Norsk Israelsenter, Forum mot islamisering og Demokratene bortvist fra Krystallnatt-markeringa i Oslo. Ifølge Norsk Israelsenter var det snakk om «en liten gruppe på 12–14 jøder og deres norske venner». De ønsket å delta i markeringen med israelsk flagg og reklamere for sionistisk folkemord, men arrangementskomiteen mente at israelske flagg var å regne som meningsytringer i Midtøsten-spørsmålet og det ville de ikke ha noe av på en generell markering mot rasisme. Arrangementskomiteen kontaktet derfor Politiet for å hindre at sionistiske jøder og kristensionister skulle få delta med israelsk flagg.

Blant de bortviste var Erez Uriely, Jan Simonsen, Christen Krogvig og John Rothschild.
http://no.wikipedia.org/wiki/Krystallnattmarkeringene_i_Norge

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Så etterkommeren John Rothschild er den store stygge ulven her?
Hadde du flere tunge argument for din redsel for denne Rothschild?.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Men jeg klarer ikke å finne Rothscilds navn nevt på annet enn konspiratoriske nettsider. Ingen seriøse historikere har fått med seg dette. Er det noen her på NyS som kan fortelle meg hvorfor???

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Tøys.

Prøv å se problemet: Enhver nettside som nevner Rothschild er konspiratorisk. Derfor fins det ingen (seriøse) nettsider som nevner Rothschild. Sukk..

Er bildet av Balfourdeklarasjonen også «konspiratorisk»? Man finner vel også stoff om denne på Wikipedia. Gjør det Wikipedia til en «konspirasjonsside»?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Hvis du et lite øyeblikk er i stand til å skille snørr fra bart. Jeg snakker om DEFINISJONEN AV SIONISME.

Gjentar:
Rothschild hører ikke med i noen definisjon av sionisme, med unntak i de kospiratorike mørke kroker. Noen liker å legge agendaen dit

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

In 1917 Walter Rothschild, 2nd Baron Rothschild was the addressee of the Balfour Declaration to the Zionist Federation,[26]

which committed the British government to the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people.

Later, Lord Victor Rothschild was against granting asylum or even help to Jewish refugees during the Holocaust.[20]
http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family#Jewish_identity_and_positions_on_Zionism

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Har denne Rothschild gjort noe galt i og med sin garanti her???

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Ikke noe annet enn at de ville skape krig i midtøsten.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Vil skape krig i Midt-Østen ?????????
Dette blir så absurd at jeg begynner å synes hjernevasking blir en altfor mild karakteristikk.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Poenget er vel at du skal motbevise påstanden min over!

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Det er som jeg trodde – du vil at jeg skal motbevise DIN påstand. Det er da sedvane at det tilfaller deg som kommer med en påstand å bevise den.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Klokken 7.45 om morgenen juni 1967 slo de israelske jagerflyene til………resten er vel historie, du kjenner vel til sekdagerskrigen som forandret verden?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Til ettertanke…
«Following 70 years of intensive excavations in the Land of Israel, archaeologists have found out: The patriarchs’ acts are legendary stories, we did not sojourn in Egypt or make an exodus, we did not conquer the land. Neither is there any mention of the empire of David and Solomon. Those who take an interest have known these facts for years, but Israel is a stubborn people and doesn’t want to hear about it»
http://individual.utoronto.ca/mfkolarcik/jesuit/herzog.html

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Dette inneholder ingen ettertanke med er et rent falsum.

Arkeologer har gang på gang imøtegått historikeres påstander om feil i Bibelen, rett og slett ved hjelp av ugjendrivelige arkeologiske funn.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

OK Vet ikke om du er klar til gå ned i dette rabbithole, som Prior of Sion og andre orders. De har sin jordiske blodlinje og privilegier, samt at de tviholder på okkulte hemmeligheter.
Det er vel på tide å sette lys på slike draculske orden, så får vi se hva som er igjen av kristendommen og religion generelt. Gjør vi ikke det blir vi dratt ned i et inferno av et blodbad – totalt meningsløst.
Det bør være en kristen sitt ansvar å finne sannheten, istedenfor å dope seg i emosjonell blind hengivenhet til dogmer.
Universet tar ingen smålige hensyn, det er vel noe av det første vi erfarer på jord.

Leo Zagami – Wake Up Call (Er ikke tilhenger av denne mannen, men han har en del innsikt om tema.)

Eks: Bloodline
http://www.youtube.com/watch?v=gkXHY86GknY

Brandulph
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

Tja, Maranata, du er jo programforpliktet som medlem av circuset. ;-)
-«Those that bless Israel will be blessed – those who do not will be cursed.» -Paul McGuire/Maranatha http://www.god.tv/node/707

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Bibelen er tvetydig om den tolkes bokstavlig vedrørende omskjæring, eks
Gal 5:2 Behold I Paul say to you that if you be circumcised, Christ shall profit you nothing.

Det kvinnelige kjønn lider en verre skjebne enn litt stussing med kniven, der er det kort prosess.
Deuter. 22:20 But if this thing be true and the tokens of virginity be not found for the damsel. Then they shall bring out the damsel to the door of her fathers house and the MEN of the city shall stone her with stones that she die. (damsel=ung kvinne)

Gen 30:16 Jacob is in the field and Leah comes along and informs him that he must sleep with her tonight because she gave Rachel drugs in exchange for his services.

Med vår ballast er det en utfordring å komme helskinnet gjennom Bibelen. Tolkes boken bokstavlig er den et perfekt verktøy for splitt og hersketeknikk, og for maktelitens(jødenes) agenda. Det kan være tøft å ta det inn over seg, men slik jeg ser det er Bibelen mytologi og ikke virkelige hendelser. Boken som den tolkes av kristendommen er blitt et svært lukrativt prosjekt, men åndelig dessverre konkurs.
Grunnen til at Bibelen er skrevet slik er for å skjule sannheten for de som vil misbruke den til profitt og makt. De som forstår og bevarer evangeliet er de som mer eller mindre har det i seg, det kan vanskelig læres. :-)
Romans 11:32:
For God has imprisoned all in disobedience so that he may be merciful to all. :-)

Brandulph
Skribent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Joda, Johansen, det har nok alt å gjøre med Rothschild Klanen. ;-) http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm -«1895: Edmond James de Rothschild the youngest son of Jacob (James) Mayer Rothschild visits Palestine and subsequently supplies the funds to found the first Jewish colonies there, this is to further their long term objective of creating a Rothschild owned country.»

Sigr Huginsson
Forfatter
11 år siden

Terje Emberland ved HL-senteret sier også følgende om kristensionisme (israelvenner)

– De satser på at dette (krig) er Guds plan. Da kan de ikke ha noe som helst sympati og forståelse for en fredsprosess i Midt-Østen. Man kan ikke ødelegge Guds plan ved å forsøke å skape fred, sier religonshistoriker Terje Emberland ved HL-senteret.

– Man må skille mellom den fantiske israelvennligheten og sympati med jødene. De har mange antisemittiske holdninger. Det er ingen sympati med jødene i og for seg som motiverer. Hva skjer med dem i den siste endetidskampen? Jo, nesten alle jødene skal slaktes ned, de har jo ikke tatt imot Jesus, sier religionshistoriker Emberland.
http://www.dagbladet.no/2009/02/06/magasinet/kristendom/israel/4436173/

Sionistorganisasjonen senter mot antisemitisme i konflikt med HL-senteret, fordi de ikke vil ha noe med kristensionister å gjøre:

I dette tilfellet representerer IKAJ en svært marginal gruppe kristne, med ekstreme holdninger…. – IKAJ representerer en ekstrem variant av kristensionisme, de er alltid motivert av en endetidsholdning og Jesu tilbakekomst, og deres interesse i Israel handler ikke om jødenes eller menneskers velferd.” – Emberland –
http://www.antisemittisme.no/?p=3456

Hvorfor bruker du HL-senteret som en kunstig motpol til sionisme-skepsis når de er helt på linje med nyhetsspeilet når det gjeder kristensionisme useless?

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Maranata

Ja, Den som var overhode for Rothschildfamilien i 1917 er i dag død og begravet. Men siden 1917 har Rothschilds makt og formue bare økt. Rothschild eier media, og ettersom de tjener på å holde en så lav profil som mulig kommer det selvsagt minimalt med «hett» stoff om Rothschild ut i dagens media. For 100 år siden var det dog ingen hemmelighet at Rothschild var den mektigste familien i den vestlige verden. Jødene lagde selv en film til ære for Rothschild der dette kom fram i klartekts: Den søkkrike Rothschild er jødefolkets store beskytter.

Rothschild har dog aldri vært noen sionistleder. Rothschild «bare» sitter med pengesekken, men som vi vet er penger makt. Balfourdeklarasjonen var et takkebrev til Rothschild fordi han finansierte amerikanernes deltagelse i første verdenskrig slik at England og Englands venner kunne vinne krigen. Takken for dette var opprettelsen av Israel som kom i 1947. Det fremgår også tydelig i brevet/deklarasjonen at Rothschild og hans venner så absolutt ønsket seg opprettelsen av Israel.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Jeg tolker det slik at England var splittet i Palestinaspørsmålet, og man må også ta i betraktning at England lovet Palestinerene palestina før Balfourdeklarasjonen. Samtidig som England og Frankriket hadde bestemt å dele alt seg imellom. I forbindelse med opprettelsen av sioniststaten så var England lenge bestemt på at de og deres venner skulle ha Jerusalem «som et internasjonalt område».

Sionistene var fiender med England under ww2, og drev aktivt terror mot England i Palestina hvor de bla. myrdet FNs fredsmegler, og sprengte King David hotell som fungerte som britenes regjeringskvartal i Palestinamandatet. Terroraksjonen skjedde samme dag som terroren i regjeringskvartalet og på utøya.

Jeg tolker Englands støtte til opprettelsen av Israel i Palestina først og fremst som en følge av ettergivelse av terror. Så har vi flere ting som har spilt inn som bla. Rothschildfamilien, politiske allierte i hele fargespekteret, og det faktum at enkelte så på Palestina som fremdeles å være endeløsningen på jødespørsmålet som det så pent formuleres i Herlz bok.
http://www.geschichteinchronologie.ch/judentum-aktenlage/migration/EncJud_migration04-illegal-d/003-Herzl-buch-judenstaat-titelblatt.gif

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

ABB var hardcore sionist. King David terroraksjon av sionistene, samme dato som Utøya – hmmmm
King David for å få Israel
Utøya for å få Norge, oljefond, naturressurser, etter å ha ranet Island, Spania, Irland, Irak, Libya, Helles – bare norge igjen – for sin krigsmaskin?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Solskinn
11 år siden

Nei jeg tolker det ikke slik. Utøya for å få Norge til å stemme imot en Palestinsk stalt, slik King david hotel var for å presse England til å stemme for opprettelsen av Israel. Man så jo også en helomvending i Amerikansk midtøstenpolitikk, og den såkalte krigen mot terror er Israelsk og stammer i fra en krig mot libanon i 1982. Så vi vet faktisk ennå ikke om ABB lyktes i sitt statskuppforsøk. Det vil arbeiderpartiets israelpolitikk fremover avgjøre.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

edit:
Man så jo også en helomvending i Amerikansk midtøstenpolitikk etter 911, skal det stå

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Sannerlig… http://skattelister.no/skatt/profil/john-rothschild-42454656/ Visste ikke at vi hadde en vaskeekte Rothschild her i landet. Man han begynner å dra på årene nå. Lurer på om han har noe avkom. Eller skal man si … avsku*?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

DU ER JO RETT OG SLETT INFAM.

Du dømmer en person etter hans navn, slik du dømmer alle jøder kategorisk etter deres avstammning.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Vel, vi vet jo hvilke handlinger denne mannen er med på. Eller mener du det er en 100% tilfeldighet at en som heter Rothschild deltar i en Israel-ekstremistisk aksjon?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Og du tør snakke om ekstremisme her. Du som representerer løgnen om at Holocaust ikke har funnet sted.

Latterlige påstander.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Mole sier:
13. 11. 2011 kl. 20:50

» Later, Lord Victor Rothschild was against granting asylum or even help to Jewish refugees during the Holocaust.[20]
http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family#Jewish_identity_and_positions_on_Zionism »

Ser man det ja.

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Gud skal selv sørge den krigen som er et oppgjør med ondskapen. Det ligger i en Rothschild, eller noe annet menneske enn Gud, slik det står skrevet. OG DETTE ER IKKE EN BESKRIVELSE AV SLAGET VED HARMAGEDDON, MEN KRIGEN SOM SKAL FØRE TIL DEN FRED SOM BANER VEI FOR ANTIKRIST:

Gog angriper Israel
38Herrens ord kom til meg: 2 Menneske, vend deg mot Gog i Magog-landet, storfyrsten over Mesjek og Tubal. Tal profetord mot ham. 3 Du skal si: Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer mot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal. 4 Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så fører jeg deg ut med hele din hær, med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med langskjold og rundskjold, alle væpnet med sverd. 5 Med dem er Persia, Kusj og Put. Alle sammen har skjold og hjelm. 6 Gomer med alle sine tropper, Togarmas hus lengst i nord med alle sine tropper, mange folk er med deg.
7 Rust deg og gjør deg klar, du og hele flokken som er samlet hos deg. Du skal vokte dem. 8 Når lang tid er gått, skal du kalles ut. Når årene er omme, skal du komme til et land som er berget fra sverdet, til et folk som er samlet fra mange folkeslag på fjellene i Israel, som lenge lå øde. De er ført ut fra folkeslagene, alle bor trygt. 9 Du skal trekke opp som et stormvær, du skal komme som en sky og dekke landet, du og alle troppene dine og mange folk med deg.
10 Så sier Herren Gud: Den dagen kommer noe opp i ditt hjerte, og du tenker onde tanker. 11 Du skal si: «Mot et land uten vern drar jeg opp, jeg går mot fredelige folk som bor trygt. Alle bor de uten murer. Bommer og porter finnes ikke.» 12 Du vil rane og røve, ta bytte og rov og vende din hånd mot ruiner som igjen er bebodd, mot et folk som er samlet fra andre folkeslag, som er i ferd med å skaffe seg buskap og gods, der de bor på verdens navle.
13 Folk fra Saba og Dedan, kjøpmenn fra Tarsis og alle ungløvene der skal si til deg: «Er det for å plyndre du kommer? Er det for å røve du samler hæren din, for å føre bort sølv og gull, ta buskap og gods og rane til deg et veldig bytte?»
14 Derfor skal du tale profetord, menneske, og si til Gog: Så sier Herren Gud: Sannelig, den dagen, når mitt folk Israel bor trygt, da skal du få vite om det. 15 Da skal du komme fra ditt sted lengst i nord, du og mange folk med deg, alle til hest, en stor flokk og en tallrik hær. 16 Du skal dra opp mot mitt folk Israel som en sky for å dekke landet. I de siste dager skal det skje: Jeg fører deg mot mitt land. Folkeslagene skal lære meg å kjenne når jeg gjennom deg, Gog, viser meg hellig for øynene på dem.
17 Så sier Herren Gud: Var det ikke deg jeg talte om i gamle dager gjennom mine tjenere, Israels profeter? I år etter år profeterte de på den tiden at jeg skulle føre deg mot dem. 18 Den dagen, når Gog går mot Israels land, sier Herren Gud, da skal harmen stige opp i meg. 19 I min sjalusi og brennende harme sier jeg: Sannelig, den dagen skal det komme et kraftig jordskjelv over Israels land. 20 Da skal de skjelve for meg, fiskene i havet, fuglene under himmelen og dyrene på marken, alt kryp som det kryr av på jorden, og alle menneskene som bor på jorden. Fjellene skal styrte sammen, berghyllene skal falle ned og alle murene falle i grus.
21 Da kaller jeg sverd over ham på alle mine fjell, sier Herren Gud. Den ene skal rette sverd mot den andre. 22 Jeg straffer ham med pest og blod. Høljende regn og haglsteiner, ild og svovel lar jeg regne over ham og hans tropper og over alle folkene som er med ham. 23 Slik viser jeg meg stor og hellig og gir meg til kjenne for øynene på mange folkeslag. De skal kjenne at jeg er Herren.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Til JJ:
Hvilket Israel mener du det her er snakk om. Landet israel, eller «det åndelige Israel / Kirken»?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Mener du med dette at profetier fremsatt i det Gamle Testamentet er nullet ut, og disse omtalte hendelsene ikke vil intreffe? Eller mener du at disse høyst konkrete profetier om GOGs angrep på Israel innebærer en slags åndelig krig?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Problemet med den åndeliggjøringen du skriver om er at Bibelen kommer i konflikt med seg selv. Man kan helt sikkert åndeligjøre enkelte utsagn i Bibelen, fordi det rett og slett ikke lar seg gjøre å bevise eller motbevise disse tekstene pr dags dato.

MEN, en åndeligjøring slik diu snakker om her medfører flere gordiske knuter. Flere av profetiene i det gamle testamentet og også Jesus egen profetier fremsatt i Matt 24 henviser til konkrete staedsnavn i Israel. Disse profetiene lar seg rett og slett ikke åndeliggjøre – likeledes med Ezekiels profetier om Israels gjenopprettelse og de de helt konkrete geografiske implikasjoner her. Hvis man har tolket Bibelen slik at den kommer i konflikt med seg selv, er det ikke Bibelen som er feil, men tolkeren. Å henvise til andre personer som mener det samme som en selv er argumenter uten kraft og mening.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Du tar nok feil her JJ.

Daniels profetier og Åpenbaringsboken utfyller og kompletterer hverandre på en slik måte at det er snakk om samme forfatter (Gud) og samme innhold. Dette viser at Daniels profetier gjelder fremdeles.

Ezekiels profetier om Israels gjenreisning og den kommende krigen, der Gud setter kroker i kjevene og trekker GOG (Russland) til Israels fjell for et oppgjør er bare delvis oppfylt. Israel har fått sitt land tilbake, men GOG-krigen er fremdeles fremtid

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Tusenårsriket for Israel slik det står beskrevet i Bibelen, etter at Antikrist er knust og Djevelen er bundet i 1000 år er helt opplagt ikke noe åndelig rike, for det starter først etter at Djevelen er sluppet løs en siste gang for at menneskeslekten som da lever på jorden skal ta stilling til Gud og det endelige siste slag før dommens dag og det evige åndelige riket hos Gud, eller utenfor.

Fortapelsen er å være utenfor Gud, utenfor kjærlighet og vissheten om en evig tilstand i en atmosfære fullstendig blottet for kjærlighet. Hvis man dveler ved dette vil jeg tro at de som ikke regner seg for kristne kanskje kan ta dette opp til ny vurdering. Man gambler ikke med sitt evige liv med argumenter som går på rent kjødelig jordiske ting.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Hvorfor roter dere så rundt med Israel og Armageddon, det er like lite av denne verden. Dere gambler i høyeste grad med livet når alt dette skal utleves i en fysisk verden.
Vitenskapelig har man nå estimert at det fysiske synlige univers kun utgjør 4 – 7% av helheten, så å klamre seg til det er kanskje ikke så smart.

Er det ikke på tide å stoppe mens leken er så noenlunde under kontroll. Universet er ikke en pakt, det er nådeløst og barmhjertig på samme tid avhengig av vår bevissthet. Det fungerer ikke å dyrke symboler eller idoler, men Jesus kan hjelpe oss til å forstå hvordan vi kan vokse utover synlige og usynlige begrensninger.
Han gir bla ledetråder som å kaste garnet på høyre side av båten JJ. :.) Det skal garantert gi god fiskelykke.
Husk barndommens paradis!

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

I uken som gikk mintes vi Krystallnatten, – natten som for 73 år siden innledet utryddelsen av jødene i Europa. Her hjemme falt denne markeringen i år sammen med dommen over en organisasjon som gjennom mange år har organisert fornyet hets mot jødene ved å arrangere anti-israelske demonstrasjoner under dekke av å skulle markere minnet om Krystallnatten den 9. november. Mange velmenende og godtroende nordmenn og norske jøder har latt seg forlede av propagandaen til å gå i fakkeltogene deres. Nå er disse leninistene i undergrunnsbevegelsen «Tjen folket» og deres frontorganisasjon «SOS Rasisme», dømt for svindel med offentlige tilskudd og må tilbakebetale 10 millioner kroner de har stjålet fra fellesskapet.

Denne skandalen hindret dem imidlertid ikke i å ytre seg om Krystallnatten også i år, – denne gangen med en pompøs plakat hvor deres nazi-inspirerte karikaturtegner Latuff tydelig har plagiert ideen fra de norske nazistenes hofftegner, Harald Damsleth.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Nå er det vist enda en bibelsk 9/11 profeti som slår til Maranata :)

Jes 19:1 Profetia om Egypten. Se, HERREN far fram på en snabb sky och kommer till Egypten. Egyptens avgudar bävar inför honom, och egyptiernas hjärtan smälter i deras bröst, Jag skall uppegga egyptier mot egyptier, broder skall strida mot broder och vän mot vän, stad mot stad och rike mot rike.

– Tahrir er ikke Egypt
.I en annen bydel i Kairo holder militærets støttespillere mot-demonstrasjon. De har fått nok av Tahrir-protestene.

http://www.dagbladet.no/2011/11/26/nyheter/egypt/demonstrasjon/kairo/19174102/

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

JJ:

Du snakker om at den nye pakt gjelder «det åndelige Israel». Ta så å bytt ut Israel/Jakob med d»et åndelige Israel» i Paulus brev til Romerene kapitel 11. Da vil du forhåpentligvis skjønne at Paulus går sterkt imot denne misforståelse som allerede på hans tid var utbredt. Paulus går i rette med dem som mener Israel/jødene er forkastet, og forklarer detaljert hva som er tilfelle for at man skal forkaste den tanke at Israel/jødene er forkastet. Hvis man fremdeles fremholder dette stikk i strid med Guds Ord, da er man rett og slett trassig – akkuratt slik jødene er og alltid har vært.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Ja den godeste Paulus sier for oss mye rart, bla skriver han om sine ute av kroppen opplevelser til paradis i den tredje himmel. Så dette blir dagens øvingsoppgave :-)
2 Corinth. 12:2-4
I knew a man in Christ above fourteen years ago, (whether in the body, I cannot tell; or whether out of the body, I cannot tell: God knows;) such a one caught up to the third heaven.

3. And I knew such a man, (whether in the body, or out of the body, I cannot tell: God knows;)

4. How that he was caught up into paradise, and heard unspeakable words, which it is not lawful for a man to utter.

Det punkt i hjernen vitenskapen har bevist aktiverer ut av kroppen opplevelser, kalles «Right Angular Gyrus» Den lager en energi vortex/spiral, og skaper denne ut av kroppen opplevelse som Bibelen sier bringer oss nær Herren.

Corinth 5:8 We are confident I say and willing rather to be absent from the body and to be present with the Lord.

« Forrige artikkel

Vaksiner – overtro og medisinske virkninger

Neste artikkel »

Nasjonal dugnad mot datalagringsdirektivet

110
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x