Mitt oppgjør med kristensionismen og fariseerne som ødela min barndom. I begynnelsen var Ordet. Det er forfatterens privilegium å søke å bidra til en bedre verden ved bruk av ordet.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  10.11.2011 11:12   (Oppdatert 12.11.2011 18:57)

Israel; verden har skapt sin demise

Hva er det norske politiske og religiøse sionister har bidratt til å skape? Hva slags karma har vårt land fått, som bidro med tungtvann for å lage 400 Israelske atomvåpen? Lurte Stortinget. Mvh. Jens Christian Hauge, Det Norske Arbeiderpartiet.

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk? Tilknyttet OSS (datidens forløper til CIA), så tyder mye på det.

Israelske vs. Norske interesser

Fra 1942-43 hadde de som tok makten i Norge tilsluttet seg den internasjonale sionismen, via vår ‘regjering’ i London. De solgte vårt land til sionismens sak, derfor det store engasjement fra Hauge, Håkon Lie og hele deres kontigent som fikk sitte med makten i alle år siden for sionismens hovedsak; Israel. Så hvem jobbet de for?

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Håper de er stolt av seg selv og det monster de har skapt i midt-østen.

http://www.riksavisen.no/?p=1745

Mange ting tyder på at disse mennesker har vært med å skape verdens demise.  Vite farene, uten å varsle folket. Det er full dislosure time. Det er alltid opportunt og enkelt for mennesker å lukke øyne og ører for ubehagelige nyheter, men dette vil få sin pris, om menneskeheten ikke våkner snart.

Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan). Pass på magikerens triks ved å holde publikums oppmerksomhet på ene hånden, mens de gjør trikset med den andre.

In 2002 the Los Angeles Times, published an opinion piece by Louisiana State University professor David Perlmutter in which he wrote: «What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away–unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans–have the power to destroy the world. The ultimate justice?«

Mye tyder på at verdens lederskap bygger seg bunkerser for å redde seg, fra den menneskehetens skjebne de har skapt. I Norge er Fremskrittspartiet og Høyre ikke noe bedre enn Arbeiderpartiet i så måte.

Og hva er norske kristensionisters bidrag til dette?

Mitt oppgjør med kristensionismen

«Atomvåpnene er innstilt mot Europa og peker på deres barn«, sang den svenske artisten Bjørn Afzelius, og døde av kreft ikke lenge etter. Sikkert like bra, så slapp han fri dette planetariske fengsel i verdens jammerdal, med sitt hat, sine kriger, sin nød og sin elendighet. Han reddet sin sjel, og «nothing else matters».

«Hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men mister sin sjel?«

Der finnes ingen større kjærlighet, enn hos den som gir sitt liv, helt frivillig, for deg, for din opplysning, for ditt gode liv, og for din sjels frelse, fri fra illusjonene og løgnene. I ånden av Gallileeren. «Intet som er forsøkt holdt skjult, skal bli forbli skjult«.

Fordi jeg kjenner mange av dette landets fremste sionister personlig, har vokst opp med dem, og jeg og mange andre vet at der ikke er fnugg av kjærlighet i deres hjerter. Når de taler om kjærlighet så er det med tordenrøst om Sion eller Israel, ellers ingenting. Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. – Fyller kollektbøssen, mer penger til Israels 400 atomvåpen?

De har knapt tid til å tale om Jesus sin kjærlighet for alle barna, fordi de er for opptatt med sitt yndlingstema, med krigsrøst, som de er på et durabelig sjøslag hvor kun den sterkeste vinner, igjen stikk i strid med Bibelens lære. Og prøver de å være mild i stemmen, så er det som ulv i fåreklær, så lyder det så hult og falskt at det er en mare. Derfor nekter jeg å være mild i stemmen, for aldri skal jeg være så falsk. Bedre å være den en er.

Tvertimot å være fredsommelig og kjærlige og snille, så er de konfronterende, fiendtlige og krigerske. Barrabaser hele gjengen, spør du meg. Og jeg er sikkert ikke mye bedre, en lærer i den skole en går, men et langt liv har lært meg å ta igjen. Lenge siden en bare kunne med store redde øyne ta imot dritten de hadde utav seg.

Når de taler om Jesus Kristus kjærlighet så får de det til å høres som om Jesus Kristus kjærlighet er forbeholdt Israels -Rothschilds utvalgte folk. som de kaller guds utvalgte, sannsynligvis fordi Rothschild er gud for han har mye penger, som de kan kanskje få litt velsignelser av, med tordenrøst fra talerstolen, fra fremste benk i salen hvor de liker best å sitte og sole seg, stikk i strid med Jesus sin lære om at det er de som er er omskåret på hjertet som er utvalgt, og ikke de som er omskjært nedentil.

Sjarlataner og falsk ferniss, tildels notoriske løgnere og folkeforførere. Vi vet hvordan det skal gå med dem, «den som forleder en eneste av disse mine minste«..

De skremte livsskiten av meg som barn. De skremmer meg ikke lenger. Ikke engang med sine 400 atomvåpen som de har tilgjengelig for sin Samson Option, om ikke de bortskjemte barn ikke får det som de vil, fordi jeg vet at i min himmelske fars hus er det mange rom, og der er et rom for alle snille mennesker.

Bortsskjemte barn, som alltid får sin vilje, blir ofte monsterbarn.

Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt, uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? – De blir før eller siden bortskjemte monstere….som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise. Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare på åpenhet, sannhet og kjærlighet.

Å omskjære genitalier er enkel sak, tar 5 min. Vi vet aldri hvem som er omskåret eller ei, på hjertet… det er en innvielse i kjærlighet, som vanligvis tar langt lengre tid enn det lille snittet av genitalier…… Verden vil bedras.

Det tar 5 minutter å omskjære genitalier.

Det kan være en livslang prosess å bli omskjært på hjertet.

Men fortvil ikke, der er en vei ut av uføret, individuelt. Fordi verden har valgt feil, underlagt seg feil lederskap, skal verden gjennom en renselsesprosess. Det er greitt, la den komme. For det åndelige bevisste individ, som er omskåret på hjertet, fått inngitt en ny ånd, er denne verden like illusorisk som hvilken som helst annen.

Når en har funnet veien til enden av regnbuen, da er der en uendelighet av parallele universer, av forskjellige verdener, om ens bevissthet er forberedt til å sette seg i den tilstand hvor de kan oppleves og erfares.

«I min himmelske Faders hus er det mange rom, og jeg drar og bereder ett til dere«. – Gallileeren, Jesus.

Denne verden er åndelig sett den mest illusoriske av alle, bare et skyggebilde – en skygge – av den virkelige verden, hvor de åndelige pilgrimer en vakker dag skal dra, når deres tjeneste her i denne dimensjon er gjort.

Evig liv, ved enden av regnbuen

Og jeg kan fortelle at hver eneste kunnskap, hver eneste innsikt, for den åndelige pilgrim, er betalt med personlig smerte og sorg, med lidelse, med blod, for ingenting kommer gratis i denne verden.

Alt for å finne svaret på hva som egentlig feiler disse folkene,hva disse  prektige fariseere og Jesus-fornektere er laget av, hvorfor jeg skulle bli utsatt for slik ondskap av dem som barn (på mange måter).

Det var en lang vei. Det var min vei. Det var den lange veien hjem.

Svaret jeg fant var ikke noe pent for deres del.  De har ingenting å rose seg av, ingenting å være stolt av.  Historien skal vise at de vil alle høste vanære.

Never Again! – Skal noen få påvirke min sjel med løgner, i forhold til hva som var Jesus’ budskap til menneskeheten; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv«.

Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Galileeren, langt uti sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata, for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert. Det er det viktigste vi gjør, og ingen ting annet spiller noe rolle.

Om ikke menneskeheten, unisont, begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt – la dem stige mot ‘himmelen’ i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner, aspirasjoner som gir utrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra de åndelige rikers Allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt, da er den doomed. Garantert.

Som profeten Hosea klager» Mitt folk går til grunne, av mangel på kunnskap«.

Uansett slik eller sånn blir utfallet, så er der er i sannhet gjenoppstandelse til nytt liv, for dem som er villig til å betale prisen.

Det er den åndelige pilgrimens vei. Det er en tung og vanskelig vei, men det var verdt det. Den Nye Verden (Det Nye Jerusalem) ligger på et åndelig plan, – ikke i denne verden. Den ligger der frisk og ferdig og venter, til pilgrimen som har blitt omskåret på hjertet skal vende hjem. Når tiden er inne…..

– Selv om jeg etter denne reisen kom tilbake som et helt menneske, om enn såret og vonbroten over verdens synder, dens løgner og bedrag, men dog; fremdeles i live i denne verden. Det var ikke tiden for den neste, den gang.

Vi går inn i en spennende tidsepoke. Flott tid å leve på. Når det falske faller, og det ekte og sanne trer frem.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til J.Johansen

Om forfatter

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info


Forfatters nettsted: http://www.riksavisen.no/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (183)Kommentarer

110 kommentarer

 1. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  Mange mener profetiene om Israel gjelder jødene i staten Israel, men er ikke det en misforståelse?; når profetiene egentlig handler om folket Israel, og ikke staten Israel?

  Jødene er IKKE dette folket; med unntak av at det selvfølgelig finnes noen blant dette folket som oppfyller betingelsene for å være en sann israelitt.

  Jødene tilsvarer 8,3 prosent av det opprinnelige kjødelige Israel (Judas stamme). Benjamins stamme og Levis stamme hadde også sitt tilhold i Judea. Sannsynligvis er mange av dem som idag kalles jøder, benjamitter og levitter.

  Israel var, for uten navnet på Jakobs ætt, et navn på Nordriket. Palestina var som kjent delt i to delriker, Israel og Judea. Profetiene om Israel, handler heller ikke om Nordriket Israel.

  Ettersom profetiene peker mot et Israel som skal få del i løftene ved Jesu gjenkomst, er det viktig å ikke være forutinntatt om hvem det siktes til.

  Hva Bibelen selv sier om hvem Israel er:

  Rom 11,25-26 For jeg vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om denne hemmelighet – forat I ikke skal tykkes eder selv kloke – at forherdelse delvis er kommet over Israel, inntil fylden av hedningene er kommet inn, 26 og således skal hele Israel bli frelst, som skrevet er: Fra Sion skal redningsmannen komme, han skal bortrydde ugudelighet fra Jakob. Her sies det rett ut at Israel er et samlebegrep som omfattes av to grupper av mennesker. Den ene gruppen er tydeligvis det som man kan kalle det kjødelige Israel, de som kan føre sitt slektskap tilbake til Jacob. Men her er også en annen gruppe som også tilhører samlebegrepet Israel, nemlig de som kalles «fylden av hedningene». I Bibelen brukes det greske ordet ethnos om utlendinger, eller mer spesifikt: ikke-jøder. I denne sammenheng er ordet ikke brukt om gudløse eller avgudsdyrkere, men kristne som tror er disse hedningene.

  Rom 9,6-8 Dog ikke som om Guds ord har slått feil. For ikke alle som er av Israels ætt, er derfor Israel; 7 heller ikke er alle, fordi de er Abrahams ætt, derfor hans barn; men: I Isak skal det nevnes dig en ætt, 8 det er: ikke kjødets barn er Guds barn, men løftets barn regnes til ætten;

  Rom 4,13-16 For ikke ved loven fikk Abraham eller hans ætt det løfte at han skulde være arving til verden, men ved troens rettferdighet. 14 For dersom de som holder sig til loven, er arvinger, da er troen blitt unyttig, og løftet blitt til intet; 15 for loven virker vrede; men hvor det ikke er nogen lov, er det heller ingen overtredelse. 16 Derfor fikk han løftet ved troen, forat det kunde være som en nåde, så løftet kunde stå fast for hele ætten, ikke bare for den som har loven, men også for den som har Abrahams tro, han som er far til oss alle

  Gal 3,7-9 Derfor skal I vite at de som har tro, de er Abrahams barn. 8 Og da Skriften forutså at det er ved tro Gud rettferdiggjør hedningene, forkynte den Abraham forut det evangelium: I dig skal alle folk velsignes. 9 Så blir da de som har tro, velsignet med den troende Abraham.

  Gal 3,29 Men hører I Kristus til, da er I jo Abrahams ætt, arvinger efter løfte.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  fortsettelsen:

  Israels venner sier de skal hjelpe jødene hjem til sitt land og således fremskynde Jesus gjenkomst. Profetiene forutsier at Gud skal samle Israel fra landene og føre dem tilbake til sitt land. Problemet er at det ikke sikter til jødene, men til Israel.

  5 Mos 30,1-3 Når da alle disse ting kommer over dig, velsignelsen og forbannelsen som jeg har forelagt dig, og du tar det til hjerte ute blandt alle de folk som Herren din Gud har drevet dig bort til, 2 og du av alt ditt hjerte og all din sjel omvender dig til Herren din Gud og hører på hans røst i alt det som jeg byder dig idag, både du og dine barn, 3 da skal Herren din Gud gjøre ende på ditt fangenskap og miskunne sig over dig, og han skal atter samle dig fra alle de folk som Herren din Gud hadde spredt dig iblandt.

  Det kan dessverre ikke sies om de som vender tilbake til staten Israel er omvendte israelitter, ikke engang omvendte jøder. Det var betingelsen for at GUD skulle samle Israel. Dette har altså ikke skjedd.

  Esek 37,11-14 Og han sa til mig: Menneskesønn! Disse ben er hele Israels hus. Se, de sier: Våre ben er fortørket, og vårt håp er gått til grunne; vi er fortapt. 12 Spå derfor og si til dem: Så sier Herren, Israels Gud: Se, jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver, og jeg fører eder til Israels land. 13 Og I skal kjenne at jeg er Herren, når jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver. 14 Og jeg vil gi min Ånd i eder, og I skal bli levende, og jeg vil bosette eder i eders land, og I skal kjenne at jeg, Herren, har sagt det, og at jeg også vil gjøre det, sier Herren.

  Jeg kan ikke se at det har skjedd en oppstandelse fra de døde. De jøder som vender tilbake til staten Israel er ikke oppstandne jøder.

  Esek 37,25-27 Og de skal bo i det land jeg gav min tjener Jakob, det som eders fedre bodde i; de skal bo i det, de og deres barn og deres barnebarn, til evig tid, og David, min tjener, skal være deres fyrste evindelig. 26 Og jeg vil gjøre en fredspakt med dem – en evig pakt med dem skal det være; og jeg vil bosette dem i mitt land og la dem bli tallrike, og jeg vil sette min helligdom midt iblandt dem for evig tid. 27 Og min bolig skal være over dem, og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk.

  Dette kan heller ikke sies å ha skjedd. Det finnes ingen helligdom i landet Gud skulle samle Israel, verken Tempelet eller Jesus. Det er fordi staten Israel ikke er det Israel som profetiene handler om. Israel er folket Israel, og landet som de skulle samles til er ikke Israel, men Guds rike i himmelen.

  Hebr 11,13-16 I tro døde alle disse uten at de hadde opnådd det som var lovt; men de så det langt borte og hilste det og bekjente at de var fremmede og utlendinger på jorden. 14 For de som sier slikt, gir derved til kjenne at de søker et fedreland; 15 og dersom de hadde tenkt på det som de var kommet fra, da hadde de jo hatt tid til å vende tilbake; 16 men nu stunder de efter et bedre, det er et himmelsk; derfor skammer Gud sig ikke ved dem, ved å kalles deres Gud; for han har gjort en stad ferdig til dem (Det Nye Jerusalem).

  Profetiene om Israel er så ufattelig mye mer enn at et bittelite folk i Midtøsten skal ha all oppmerksomhet. Gud har ikke forkastet sitt opprinnelige eiendomsfolk. Han har heller ikke gitt løfte om at Juda skal overta for Israel.

  Gud betrakter alle troende, enten de er jøde eller greker (hedninger) for å være sitt eiendomsfolk. Avslutter med noen vers fra Peter som sier nettopp dette.

  1 Pet 2,4-10 Kom til ham, den levende sten, som vel blev forkastet av mennesker, men er utvalgt og kostelig for Gud, 5 og bli også I (hedninger) oppbygget som levende stener til et åndelig hus, et hellig presteskap til å frembære åndelige offer, som tekkes Gud ved Jesus Kristus. 6 For det heter i Skriften: Se, jeg legger i Sion en hjørnesten, utvalgt, kostelig, og den som tror på ham, skal ingenlunde bli til skamme. 7 Eder altså som tror, hører æren til; men for de vantro er den sten som bygningsmennene forkastet, blitt til hjørnesten og snublesten og anstøtsklippe, 8 disse som snubler ved sin vantro mot ordet; dertil er de og satt. 9 Men I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, forat I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys, 10 I som fordum ikke var et folk, men nu er Guds folk, I som ikke hadde funnet miskunn, men nu har fått miskunn.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  «Ingen muslimer har atomvåpen.»
  ??? Pakistan har «offisielt» vært atomnasjon siden 1998!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chagai-I

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

   Oppdatert til hva jeg tenkte:
   «Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan)».

   Hvis førsteslag kommer fra Pakistan som vel ligger i periferien for «armageddon-sletten», så er det sionistiske krefter i USA blant annet gutta bak «Project for the New American Century» som står bak, for Pakistan og ISI har vært kontrollert av dem i lang tid. Det er god grunn til at Fru. Bhutto ble drept.

   – Aldri glem at dreieboken/scriptet/manus er Bibelen, for at de skal få med kristensionistene. Uten dem hadde dette ikke vært mulig å fullføre. De overser og utelukker glatt det i Bibelen som ikke passer med geo-politikken, som jeg påpeker i artikkel. De vil heller ikke diskutere med dem som kan påvise deres konflikter med den bibelske lære. Uten å forstå Bibelen, vil derfor ingen forstå det spillet som foregår nå.
   Bibelen blir faktisk tolket og brukt nøyaktig motsatt av hva den egentlig sier og mener i dette spillet, herav utrykket «som Fanden leser Bibelen»…..

   Kristenheten er ikke lenger ett i Kristus. Kristenheten måtte splittes for å få til dette. Magikerne av mysteriereligionen anvendte splitt og hersk. De lyktes godt. Men i siste oppløp når de tror de har vunnet, da faller de. De vil faktis felle seg selv. G-d bruker deres hovmod og stolthet mot dem selv.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century
   http://home.earthlink.net/~platter/neo-conservatism/pnac.html

   «An indepth look behind Pakistan’s ISI and thier role in Assisting the US in Terrorism»
   http://www.freedomfiles.org/war/isi.htm

   http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7657145
   http://www.fas.org/irp/world/pakistan/isi/
   http://www.globalresearch.ca/articles/CHO111A.html

   Iran har like lite WMD som Saddam hadde. Om det kommer noe fra Iran, så er det noen klandstine operasjoner som setter dem opp fra Iransk grunn.

   Vil de ha 3. verdenskrig, så få de det sikkert til på en eller annen måte, som de fikk til krig mot terror………..krig mot narkotika,…… krig mot kreft, og de har tapt alle sine kriger til nå, alt blir bare verre og verre, på absolutt alle områder de erklærer krig mot….

   – og folk tror på disse bondeknøler ennå, når de ikke evner å vinne freden engang, ….. Ikke mer enn fantastisk at noen fremdeles tror på dette lederskap.

   Angående destruksjonen av borgerrettigheter og respekten for privatlivets fred i denne periode og tidsepoke vi går inn i. I filmen «Enemy of The State» (1998) sier Brinn (Gene Hackman), ex. NSA;

   «De gjennomfører de lover DE trenger, som skal beskytte dem selv».

   Sant.

   Da vil det orwellske mareritt om en fascistisk støvel som tramper på et menneskeansikt, igjen og igjen og igjen, ha nådd sin kulminasjon.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

    ISI er ikke Pakistan-vennlig men islamismevennlig «stat» i en annen stat. ISI har større makt enn USAs uavhengige CIA, FBI, NSA kombinert i Pakistan. Det var CIA som skapte Mujahedeen, forløperen til dagens Al-Ciada og Taliban. Trening i «islamsk» jihadisme hadde ISI ansvaret for, mens oppdragsgivere var CIA. Dette tette båndet ISI hadde med Taliban lever den dag idag, selv om de «opprinnelige» arbeidsgiverne har gitt sparken til sine «ansatte» for lenge siden 😀

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Brandulph Brandulph sier:

    Som alltid, klart syn og klar tekst, Johansen! Jeg er deg enig, men tragedien eri vel den, at vi allerede er «tatt rotta på». Desto mer jeg studerer «The Protocols», desto mer sikker blir jeg på, at med mindre der kommer et direkte fysisk angrep på det sionistiske maktapparat, vil Protokollen fullføres.
    Protester mot korrupte politikere, banker, børser og finans akrobater fører ingen sted hen. Det er jo i realitet kun en del av handlings forløpet som er beskrevet i Protokollel.
    Et angrep må nok rettes direkte mot Rothschild & Co. Et angrep som eliminerer dem og samtlige av deres prostituerte politikere og lakeier . Eller? imidlertid, jeg er redd for at det er for sent. De sitter jo på -kontrollerer- all, både lovgivende og utøvende makt, til og med i lille Norge.

    GD Star Rating
    loading...
    • 50-70 raketter skutt fra GAZA inn i Israel igår, 12. mars 2014.
     Staten Israel er snart 70 år. Mye tyder på at vi nå (2014) får en repetisjon av 1967, men i en større skala.

     Situasjonen i Syria kan raskt utvikle seg til et angrep på Israel, den eneste felles fiende innen rekkevidde. Militæret i Egypt, men sin nye interim president, Ibrahim Mehlib, er meget ustabilt, men rikt på ressurser. Han har forsket fram en maskin som kan helbrede HIV og hepatitt C uten operasjon, ifølge det Egyptiske militæret. 8000 mennesker i Egypt lider av hepatitt C.

     http://wp.me/p3tGFm-4b

     GD Star Rating
     loading...
 4. Profilbildet til ola ola sier:

  Ja er ikke godt og si hva som skjer nå, men Iran blir vel mest sannsynlig angrepet snart

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3270879.ece

  Russland vil bygge flere atomkraftverk i Iran

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10015924

  Iran vil knuse Israel om de angriper

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10015724

  Man kan vel trygt si at det er slutten når den første bomba faller, Iran vil forsvare seg, de får antagligvis støtte og hjelp fra Russland, sannsynlig at Kina også støtter de, USA er jo garantert med Israel, og de blir jo FN og NATO også pent nødt til. Er sikkert noen land i Sør Amerika og Afrika som vil støtte Iran, ikke godt og si med India og Pakistan, det kommer vel ann på hva slags posisjon Kina tar, og hvor mye makt USA har i Pakistan og India..
  Men jeg har en dårlig følelse angående det her. Kan godt hende det blir opprør/borgerkrig i Europa også da, for folk er ganske splitta.

  Tar Pakistan parti mot Israel/USA, så støtter Afghanistan Pakistan også

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Vil-sttte-Pakistan-i-krig-mot-USA-6678575.html

  Får ikke håpe det blir så ille, men det ser mørkere og mørkere ut..

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  Israel, India, Pakistan har atomvåpen, det er også snakk om at Japan har atomvåpen uten at dette har fått noen følger men Iran har fått sanksjoner mot seg for å hate vesten.

  Hva om disse USA venner skifter side til Kina og Russland som ikke (foreløpig) er med på sanksjonene mot Iran.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Brandulph Brandulph sier:

   Hvordan oppfatter du det sionistiske maktapparat i USA? Det med henvisning til at du omtaler Israel som en «venn» av USA, som om makten bak makten i USA ikke eksisterer.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Zetera Zetera sier:

    Brandulph

    Det er vel slik at flere, om ikke de fleste land i verden opererer med forskjellige «venner» alt etter vinden og eller agenda.

    De neo-cons i USA som 25 februar underskrev et brev hvor de oppfordret Obama til militære inngrep i Libya, som sitter med dobbelt statsborgerskap: Israel og USA. Det begynte allerede med Balkankrigene og fortsatte i Irak og Afghanistan: USA må inn og krige for ymse retoriske idealer som selvfølgelig er røyktepper for Israels og USAs geopolitiske globale interesser.

    Interessant det Samsonblinded skriver:
    «Vi tror at Obama betrakter Israel som en «utvidet spion» eller en brikke i sitt spill med Iran.
    http://samsonblinded.org/news/

    Samsonblinded skriver videre:
    En må heller ikke se bort fra at Natos Al-Qaida på et tidspunkt skifter side og begynner å bekjempe NATO.

    GD Star Rating
    loading...
 6. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  Mange har sett på Shanghai Cooperation organizations (SCO) som en motvekt mot USAs økende innflytelse i Sentral-Asia. Organisasjonens betydning avhenger av at Russland og Kina har felles interesser og at de sentral-asiatiske landene slutter opp.

  Både India, Pakistan og Iran har søkt om fullt medlemskap.
  USA har søkt om observatørstatus men dette ble avslått.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation

  Følger ikke de norske styresmakter med i timen eller er dette bare ting som IKKE skal frem i lyset.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?