Samfunn
Du leser nå
Israel; verden har skapt sin demise
Skrevet av
J.Johansen10. 11. 2011
atomic
11805 5885 110

Israel; verden har skapt sin demise

Av J.Johansen10. 11. 2011
Mitt oppgjør med kristensionismen og fariseerne som ødela min barndom. I begynnelsen var Ordet. Det er forfatterens privilegium å søke å bidra til en bedre verden ved bruk av ordet.

Hva er det norske politiske og religiøse sionister har bidratt til å skape? Hva slags karma har vårt land fått, som bidro med tungtvann for å lage 400 Israelske atomvåpen? Lurte Stortinget. Mvh. Jens Christian Hauge, Det Norske Arbeiderpartiet.

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk? Tilknyttet OSS (datidens forløper til CIA), så tyder mye på det.

Israelske vs. Norske interesser

Fra 1942-43 hadde de som tok makten i Norge tilsluttet seg den internasjonale sionismen, via vår ‘regjering’ i London. De solgte vårt land til sionismens sak, derfor det store engasjement fra Hauge, Håkon Lie og hele deres kontigent som fikk sitte med makten i alle år siden for sionismens hovedsak; Israel. Så hvem jobbet de for?

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Håper de er stolt av seg selv og det monster de har skapt i midt-østen.

http://www.riksavisen.no/?p=1745

Mange ting tyder på at disse mennesker har vært med å skape verdens demise.  Vite farene, uten å varsle folket. Det er full dislosure time. Det er alltid opportunt og enkelt for mennesker å lukke øyne og ører for ubehagelige nyheter, men dette vil få sin pris, om menneskeheten ikke våkner snart.

Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan). Pass på magikerens triks ved å holde publikums oppmerksomhet på ene hånden, mens de gjør trikset med den andre.

In 2002 the Los Angeles Times, published an opinion piece by Louisiana State University professor David Perlmutter in which he wrote: «What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away–unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans–have the power to destroy the world. The ultimate justice?«

Mye tyder på at verdens lederskap bygger seg bunkerser for å redde seg, fra den menneskehetens skjebne de har skapt. I Norge er Fremskrittspartiet og Høyre ikke noe bedre enn Arbeiderpartiet i så måte.

Og hva er norske kristensionisters bidrag til dette?

Mitt oppgjør med kristensionismen

«Atomvåpnene er innstilt mot Europa og peker på deres barn«, sang den svenske artisten Bjørn Afzelius, og døde av kreft ikke lenge etter. Sikkert like bra, så slapp han fri dette planetariske fengsel i verdens jammerdal, med sitt hat, sine kriger, sin nød og sin elendighet. Han reddet sin sjel, og «nothing else matters».

«Hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men mister sin sjel?«

Der finnes ingen større kjærlighet, enn hos den som gir sitt liv, helt frivillig, for deg, for din opplysning, for ditt gode liv, og for din sjels frelse, fri fra illusjonene og løgnene. I ånden av Gallileeren. «Intet som er forsøkt holdt skjult, skal bli forbli skjult«.

Fordi jeg kjenner mange av dette landets fremste sionister personlig, har vokst opp med dem, og jeg og mange andre vet at der ikke er fnugg av kjærlighet i deres hjerter. Når de taler om kjærlighet så er det med tordenrøst om Sion eller Israel, ellers ingenting. Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. – Fyller kollektbøssen, mer penger til Israels 400 atomvåpen?

De har knapt tid til å tale om Jesus sin kjærlighet for alle barna, fordi de er for opptatt med sitt yndlingstema, med krigsrøst, som de er på et durabelig sjøslag hvor kun den sterkeste vinner, igjen stikk i strid med Bibelens lære. Og prøver de å være mild i stemmen, så er det som ulv i fåreklær, så lyder det så hult og falskt at det er en mare. Derfor nekter jeg å være mild i stemmen, for aldri skal jeg være så falsk. Bedre å være den en er.

Tvertimot å være fredsommelig og kjærlige og snille, så er de konfronterende, fiendtlige og krigerske. Barrabaser hele gjengen, spør du meg. Og jeg er sikkert ikke mye bedre, en lærer i den skole en går, men et langt liv har lært meg å ta igjen. Lenge siden en bare kunne med store redde øyne ta imot dritten de hadde utav seg.

Når de taler om Jesus Kristus kjærlighet så får de det til å høres som om Jesus Kristus kjærlighet er forbeholdt Israels -Rothschilds utvalgte folk. som de kaller guds utvalgte, sannsynligvis fordi Rothschild er gud for han har mye penger, som de kan kanskje få litt velsignelser av, med tordenrøst fra talerstolen, fra fremste benk i salen hvor de liker best å sitte og sole seg, stikk i strid med Jesus sin lære om at det er de som er er omskåret på hjertet som er utvalgt, og ikke de som er omskjært nedentil.

Sjarlataner og falsk ferniss, tildels notoriske løgnere og folkeforførere. Vi vet hvordan det skal gå med dem, «den som forleder en eneste av disse mine minste«..

De skremte livsskiten av meg som barn. De skremmer meg ikke lenger. Ikke engang med sine 400 atomvåpen som de har tilgjengelig for sin Samson Option, om ikke de bortskjemte barn ikke får det som de vil, fordi jeg vet at i min himmelske fars hus er det mange rom, og der er et rom for alle snille mennesker.

Bortsskjemte barn, som alltid får sin vilje, blir ofte monsterbarn.

Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt, uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? – De blir før eller siden bortskjemte monstere….som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise. Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare på åpenhet, sannhet og kjærlighet.

Å omskjære genitalier er enkel sak, tar 5 min. Vi vet aldri hvem som er omskåret eller ei, på hjertet… det er en innvielse i kjærlighet, som vanligvis tar langt lengre tid enn det lille snittet av genitalier…… Verden vil bedras.

Det tar 5 minutter å omskjære genitalier.

Det kan være en livslang prosess å bli omskjært på hjertet.

Men fortvil ikke, der er en vei ut av uføret, individuelt. Fordi verden har valgt feil, underlagt seg feil lederskap, skal verden gjennom en renselsesprosess. Det er greitt, la den komme. For det åndelige bevisste individ, som er omskåret på hjertet, fått inngitt en ny ånd, er denne verden like illusorisk som hvilken som helst annen.

Når en har funnet veien til enden av regnbuen, da er der en uendelighet av parallele universer, av forskjellige verdener, om ens bevissthet er forberedt til å sette seg i den tilstand hvor de kan oppleves og erfares.

«I min himmelske Faders hus er det mange rom, og jeg drar og bereder ett til dere«. – Gallileeren, Jesus.

Denne verden er åndelig sett den mest illusoriske av alle, bare et skyggebilde – en skygge – av den virkelige verden, hvor de åndelige pilgrimer en vakker dag skal dra, når deres tjeneste her i denne dimensjon er gjort.

Evig liv, ved enden av regnbuen

Og jeg kan fortelle at hver eneste kunnskap, hver eneste innsikt, for den åndelige pilgrim, er betalt med personlig smerte og sorg, med lidelse, med blod, for ingenting kommer gratis i denne verden.

Alt for å finne svaret på hva som egentlig feiler disse folkene,hva disse  prektige fariseere og Jesus-fornektere er laget av, hvorfor jeg skulle bli utsatt for slik ondskap av dem som barn (på mange måter).

Det var en lang vei. Det var min vei. Det var den lange veien hjem.

Svaret jeg fant var ikke noe pent for deres del.  De har ingenting å rose seg av, ingenting å være stolt av.  Historien skal vise at de vil alle høste vanære.

Never Again! – Skal noen få påvirke min sjel med løgner, i forhold til hva som var Jesus’ budskap til menneskeheten; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv«.

Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Galileeren, langt uti sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata, for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert. Det er det viktigste vi gjør, og ingen ting annet spiller noe rolle.

Om ikke menneskeheten, unisont, begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt – la dem stige mot ‘himmelen’ i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner, aspirasjoner som gir utrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra de åndelige rikers Allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt, da er den doomed. Garantert.

Som profeten Hosea klager» Mitt folk går til grunne, av mangel på kunnskap«.

Uansett slik eller sånn blir utfallet, så er der er i sannhet gjenoppstandelse til nytt liv, for dem som er villig til å betale prisen.

Det er den åndelige pilgrimens vei. Det er en tung og vanskelig vei, men det var verdt det. Den Nye Verden (Det Nye Jerusalem) ligger på et åndelig plan, – ikke i denne verden. Den ligger der frisk og ferdig og venter, til pilgrimen som har blitt omskåret på hjertet skal vende hjem. Når tiden er inne…..

– Selv om jeg etter denne reisen kom tilbake som et helt menneske, om enn såret og vonbroten over verdens synder, dens løgner og bedrag, men dog; fremdeles i live i denne verden. Det var ikke tiden for den neste, den gang.

Vi går inn i en spennende tidsepoke. Flott tid å leve på. Når det falske faller, og det ekte og sanne trer frem.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til J.Johansen

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info
110 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til Zetera
  10. 11. 2011 klokken 19:04

  Mange mener profetiene om Israel gjelder jødene i staten Israel, men er ikke det en misforståelse?; når profetiene egentlig handler om folket Israel, og ikke staten Israel?

  Jødene er IKKE dette folket; med unntak av at det selvfølgelig finnes noen blant dette folket som oppfyller betingelsene for å være en sann israelitt.

  Jødene tilsvarer 8,3 prosent av det opprinnelige kjødelige Israel (Judas stamme). Benjamins stamme og Levis stamme hadde også sitt tilhold i Judea. Sannsynligvis er mange av dem som idag kalles jøder, benjamitter og levitter.

  Israel var, for uten navnet på Jakobs ætt, et navn på Nordriket. Palestina var som kjent delt i to delriker, Israel og Judea. Profetiene om Israel, handler heller ikke om Nordriket Israel.

  Ettersom profetiene peker mot et Israel som skal få del i løftene ved Jesu gjenkomst, er det viktig å ikke være forutinntatt om hvem det siktes til.

  Hva Bibelen selv sier om hvem Israel er:

  Rom 11,25-26 For jeg vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om denne hemmelighet – forat I ikke skal tykkes eder selv kloke – at forherdelse delvis er kommet over Israel, inntil fylden av hedningene er kommet inn, 26 og således skal hele Israel bli frelst, som skrevet er: Fra Sion skal redningsmannen komme, han skal bortrydde ugudelighet fra Jakob. Her sies det rett ut at Israel er et samlebegrep som omfattes av to grupper av mennesker. Den ene gruppen er tydeligvis det som man kan kalle det kjødelige Israel, de som kan føre sitt slektskap tilbake til Jacob. Men her er også en annen gruppe som også tilhører samlebegrepet Israel, nemlig de som kalles «fylden av hedningene». I Bibelen brukes det greske ordet ethnos om utlendinger, eller mer spesifikt: ikke-jøder. I denne sammenheng er ordet ikke brukt om gudløse eller avgudsdyrkere, men kristne som tror er disse hedningene.

  Rom 9,6-8 Dog ikke som om Guds ord har slått feil. For ikke alle som er av Israels ætt, er derfor Israel; 7 heller ikke er alle, fordi de er Abrahams ætt, derfor hans barn; men: I Isak skal det nevnes dig en ætt, 8 det er: ikke kjødets barn er Guds barn, men løftets barn regnes til ætten;

  Rom 4,13-16 For ikke ved loven fikk Abraham eller hans ætt det løfte at han skulde være arving til verden, men ved troens rettferdighet. 14 For dersom de som holder sig til loven, er arvinger, da er troen blitt unyttig, og løftet blitt til intet; 15 for loven virker vrede; men hvor det ikke er nogen lov, er det heller ingen overtredelse. 16 Derfor fikk han løftet ved troen, forat det kunde være som en nåde, så løftet kunde stå fast for hele ætten, ikke bare for den som har loven, men også for den som har Abrahams tro, han som er far til oss alle

  Gal 3,7-9 Derfor skal I vite at de som har tro, de er Abrahams barn. 8 Og da Skriften forutså at det er ved tro Gud rettferdiggjør hedningene, forkynte den Abraham forut det evangelium: I dig skal alle folk velsignes. 9 Så blir da de som har tro, velsignet med den troende Abraham.

  Gal 3,29 Men hører I Kristus til, da er I jo Abrahams ætt, arvinger efter løfte.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Zetera
  10. 11. 2011 klokken 19:09

  fortsettelsen:

  Israels venner sier de skal hjelpe jødene hjem til sitt land og således fremskynde Jesus gjenkomst. Profetiene forutsier at Gud skal samle Israel fra landene og føre dem tilbake til sitt land. Problemet er at det ikke sikter til jødene, men til Israel.

  5 Mos 30,1-3 Når da alle disse ting kommer over dig, velsignelsen og forbannelsen som jeg har forelagt dig, og du tar det til hjerte ute blandt alle de folk som Herren din Gud har drevet dig bort til, 2 og du av alt ditt hjerte og all din sjel omvender dig til Herren din Gud og hører på hans røst i alt det som jeg byder dig idag, både du og dine barn, 3 da skal Herren din Gud gjøre ende på ditt fangenskap og miskunne sig over dig, og han skal atter samle dig fra alle de folk som Herren din Gud hadde spredt dig iblandt.

  Det kan dessverre ikke sies om de som vender tilbake til staten Israel er omvendte israelitter, ikke engang omvendte jøder. Det var betingelsen for at GUD skulle samle Israel. Dette har altså ikke skjedd.

  Esek 37,11-14 Og han sa til mig: Menneskesønn! Disse ben er hele Israels hus. Se, de sier: Våre ben er fortørket, og vårt håp er gått til grunne; vi er fortapt. 12 Spå derfor og si til dem: Så sier Herren, Israels Gud: Se, jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver, og jeg fører eder til Israels land. 13 Og I skal kjenne at jeg er Herren, når jeg åpner eders graver og lar eder, mitt folk, stige op av eders graver. 14 Og jeg vil gi min Ånd i eder, og I skal bli levende, og jeg vil bosette eder i eders land, og I skal kjenne at jeg, Herren, har sagt det, og at jeg også vil gjøre det, sier Herren.

  Jeg kan ikke se at det har skjedd en oppstandelse fra de døde. De jøder som vender tilbake til staten Israel er ikke oppstandne jøder.

  Esek 37,25-27 Og de skal bo i det land jeg gav min tjener Jakob, det som eders fedre bodde i; de skal bo i det, de og deres barn og deres barnebarn, til evig tid, og David, min tjener, skal være deres fyrste evindelig. 26 Og jeg vil gjøre en fredspakt med dem – en evig pakt med dem skal det være; og jeg vil bosette dem i mitt land og la dem bli tallrike, og jeg vil sette min helligdom midt iblandt dem for evig tid. 27 Og min bolig skal være over dem, og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk.

  Dette kan heller ikke sies å ha skjedd. Det finnes ingen helligdom i landet Gud skulle samle Israel, verken Tempelet eller Jesus. Det er fordi staten Israel ikke er det Israel som profetiene handler om. Israel er folket Israel, og landet som de skulle samles til er ikke Israel, men Guds rike i himmelen.

  Hebr 11,13-16 I tro døde alle disse uten at de hadde opnådd det som var lovt; men de så det langt borte og hilste det og bekjente at de var fremmede og utlendinger på jorden. 14 For de som sier slikt, gir derved til kjenne at de søker et fedreland; 15 og dersom de hadde tenkt på det som de var kommet fra, da hadde de jo hatt tid til å vende tilbake; 16 men nu stunder de efter et bedre, det er et himmelsk; derfor skammer Gud sig ikke ved dem, ved å kalles deres Gud; for han har gjort en stad ferdig til dem (Det Nye Jerusalem).

  Profetiene om Israel er så ufattelig mye mer enn at et bittelite folk i Midtøsten skal ha all oppmerksomhet. Gud har ikke forkastet sitt opprinnelige eiendomsfolk. Han har heller ikke gitt løfte om at Juda skal overta for Israel.

  Gud betrakter alle troende, enten de er jøde eller greker (hedninger) for å være sitt eiendomsfolk. Avslutter med noen vers fra Peter som sier nettopp dette.

  1 Pet 2,4-10 Kom til ham, den levende sten, som vel blev forkastet av mennesker, men er utvalgt og kostelig for Gud, 5 og bli også I (hedninger) oppbygget som levende stener til et åndelig hus, et hellig presteskap til å frembære åndelige offer, som tekkes Gud ved Jesus Kristus. 6 For det heter i Skriften: Se, jeg legger i Sion en hjørnesten, utvalgt, kostelig, og den som tror på ham, skal ingenlunde bli til skamme. 7 Eder altså som tror, hører æren til; men for de vantro er den sten som bygningsmennene forkastet, blitt til hjørnesten og snublesten og anstøtsklippe, 8 disse som snubler ved sin vantro mot ordet; dertil er de og satt. 9 Men I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, forat I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys, 10 I som fordum ikke var et folk, men nu er Guds folk, I som ikke hadde funnet miskunn, men nu har fått miskunn.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  11. 11. 2011 klokken 08:50

  «Ingen muslimer har atomvåpen.»
  ??? Pakistan har «offisielt» vært atomnasjon siden 1998!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chagai-I

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til J.Johansen
   11. 11. 2011 klokken 10:38

   Oppdatert til hva jeg tenkte:
   «Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan)».

   Hvis førsteslag kommer fra Pakistan som vel ligger i periferien for «armageddon-sletten», så er det sionistiske krefter i USA blant annet gutta bak «Project for the New American Century» som står bak, for Pakistan og ISI har vært kontrollert av dem i lang tid. Det er god grunn til at Fru. Bhutto ble drept.

   – Aldri glem at dreieboken/scriptet/manus er Bibelen, for at de skal få med kristensionistene. Uten dem hadde dette ikke vært mulig å fullføre. De overser og utelukker glatt det i Bibelen som ikke passer med geo-politikken, som jeg påpeker i artikkel. De vil heller ikke diskutere med dem som kan påvise deres konflikter med den bibelske lære. Uten å forstå Bibelen, vil derfor ingen forstå det spillet som foregår nå.
   Bibelen blir faktisk tolket og brukt nøyaktig motsatt av hva den egentlig sier og mener i dette spillet, herav utrykket «som Fanden leser Bibelen»…..

   Kristenheten er ikke lenger ett i Kristus. Kristenheten måtte splittes for å få til dette. Magikerne av mysteriereligionen anvendte splitt og hersk. De lyktes godt. Men i siste oppløp når de tror de har vunnet, da faller de. De vil faktis felle seg selv. G-d bruker deres hovmod og stolthet mot dem selv.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century
   http://home.earthlink.net/~platter/neo-conservatism/pnac.html

   «An indepth look behind Pakistan’s ISI and thier role in Assisting the US in Terrorism»
   http://www.freedomfiles.org/war/isi.htm

   http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7657145
   http://www.fas.org/irp/world/pakistan/isi/
   http://www.globalresearch.ca/articles/CHO111A.html

   Iran har like lite WMD som Saddam hadde. Om det kommer noe fra Iran, så er det noen klandstine operasjoner som setter dem opp fra Iransk grunn.

   Vil de ha 3. verdenskrig, så få de det sikkert til på en eller annen måte, som de fikk til krig mot terror………..krig mot narkotika,…… krig mot kreft, og de har tapt alle sine kriger til nå, alt blir bare verre og verre, på absolutt alle områder de erklærer krig mot….

   – og folk tror på disse bondeknøler ennå, når de ikke evner å vinne freden engang, ….. Ikke mer enn fantastisk at noen fremdeles tror på dette lederskap.

   Angående destruksjonen av borgerrettigheter og respekten for privatlivets fred i denne periode og tidsepoke vi går inn i. I filmen «Enemy of The State» (1998) sier Brinn (Gene Hackman), ex. NSA;

   «De gjennomfører de lover DE trenger, som skal beskytte dem selv».

   Sant.

   Da vil det orwellske mareritt om en fascistisk støvel som tramper på et menneskeansikt, igjen og igjen og igjen, ha nådd sin kulminasjon.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim
    11. 11. 2011 klokken 13:40

    ISI er ikke Pakistan-vennlig men islamismevennlig «stat» i en annen stat. ISI har større makt enn USAs uavhengige CIA, FBI, NSA kombinert i Pakistan. Det var CIA som skapte Mujahedeen, forløperen til dagens Al-Ciada og Taliban. Trening i «islamsk» jihadisme hadde ISI ansvaret for, mens oppdragsgivere var CIA. Dette tette båndet ISI hadde med Taliban lever den dag idag, selv om de «opprinnelige» arbeidsgiverne har gitt sparken til sine «ansatte» for lenge siden 😀

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Brandulph
    17. 11. 2011 klokken 17:01

    Som alltid, klart syn og klar tekst, Johansen! Jeg er deg enig, men tragedien eri vel den, at vi allerede er «tatt rotta på». Desto mer jeg studerer «The Protocols», desto mer sikker blir jeg på, at med mindre der kommer et direkte fysisk angrep på det sionistiske maktapparat, vil Protokollen fullføres.
    Protester mot korrupte politikere, banker, børser og finans akrobater fører ingen sted hen. Det er jo i realitet kun en del av handlings forløpet som er beskrevet i Protokollel.
    Et angrep må nok rettes direkte mot Rothschild & Co. Et angrep som eliminerer dem og samtlige av deres prostituerte politikere og lakeier . Eller? imidlertid, jeg er redd for at det er for sent. De sitter jo på -kontrollerer- all, både lovgivende og utøvende makt, til og med i lille Norge.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til En mann med åpenbar agenda
     13. 03. 2014 klokken 06:59

     50-70 raketter skutt fra GAZA inn i Israel igår, 12. mars 2014.
     Staten Israel er snart 70 år. Mye tyder på at vi nå (2014) får en repetisjon av 1967, men i en større skala.

     Situasjonen i Syria kan raskt utvikle seg til et angrep på Israel, den eneste felles fiende innen rekkevidde. Militæret i Egypt, men sin nye interim president, Ibrahim Mehlib, er meget ustabilt, men rikt på ressurser. Han har forsket fram en maskin som kan helbrede HIV og hepatitt C uten operasjon, ifølge det Egyptiske militæret. 8000 mennesker i Egypt lider av hepatitt C.

     http://wp.me/p3tGFm-4b

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til ola
  11. 11. 2011 klokken 12:32

  Ja er ikke godt og si hva som skjer nå, men Iran blir vel mest sannsynlig angrepet snart

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3270879.ece

  Russland vil bygge flere atomkraftverk i Iran

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10015924

  Iran vil knuse Israel om de angriper

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10015724

  Man kan vel trygt si at det er slutten når den første bomba faller, Iran vil forsvare seg, de får antagligvis støtte og hjelp fra Russland, sannsynlig at Kina også støtter de, USA er jo garantert med Israel, og de blir jo FN og NATO også pent nødt til. Er sikkert noen land i Sør Amerika og Afrika som vil støtte Iran, ikke godt og si med India og Pakistan, det kommer vel ann på hva slags posisjon Kina tar, og hvor mye makt USA har i Pakistan og India..
  Men jeg har en dårlig følelse angående det her. Kan godt hende det blir opprør/borgerkrig i Europa også da, for folk er ganske splitta.

  Tar Pakistan parti mot Israel/USA, så støtter Afghanistan Pakistan også

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Vil-sttte-Pakistan-i-krig-mot-USA-6678575.html

  Får ikke håpe det blir så ille, men det ser mørkere og mørkere ut..

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Zetera
  12. 11. 2011 klokken 01:10

  Israel, India, Pakistan har atomvåpen, det er også snakk om at Japan har atomvåpen uten at dette har fått noen følger men Iran har fått sanksjoner mot seg for å hate vesten.

  Hva om disse USA venner skifter side til Kina og Russland som ikke (foreløpig) er med på sanksjonene mot Iran.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Brandulph
   17. 11. 2011 klokken 17:08

   Hvordan oppfatter du det sionistiske maktapparat i USA? Det med henvisning til at du omtaler Israel som en «venn» av USA, som om makten bak makten i USA ikke eksisterer.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Zetera
    17. 11. 2011 klokken 21:56

    Brandulph

    Det er vel slik at flere, om ikke de fleste land i verden opererer med forskjellige «venner» alt etter vinden og eller agenda.

    De neo-cons i USA som 25 februar underskrev et brev hvor de oppfordret Obama til militære inngrep i Libya, som sitter med dobbelt statsborgerskap: Israel og USA. Det begynte allerede med Balkankrigene og fortsatte i Irak og Afghanistan: USA må inn og krige for ymse retoriske idealer som selvfølgelig er røyktepper for Israels og USAs geopolitiske globale interesser.

    Interessant det Samsonblinded skriver:
    «Vi tror at Obama betrakter Israel som en «utvidet spion» eller en brikke i sitt spill med Iran.
    http://samsonblinded.org/news/

    Samsonblinded skriver videre:
    En må heller ikke se bort fra at Natos Al-Qaida på et tidspunkt skifter side og begynner å bekjempe NATO.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Zetera
  12. 11. 2011 klokken 01:28

  Mange har sett på Shanghai Cooperation organizations (SCO) som en motvekt mot USAs økende innflytelse i Sentral-Asia. Organisasjonens betydning avhenger av at Russland og Kina har felles interesser og at de sentral-asiatiske landene slutter opp.

  Både India, Pakistan og Iran har søkt om fullt medlemskap.
  USA har søkt om observatørstatus men dette ble avslått.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation

  Følger ikke de norske styresmakter med i timen eller er dette bare ting som IKKE skal frem i lyset.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  12. 11. 2011 klokken 08:08

  Ser at enkelte svake sjeler benytter anledningen å slå under beltestedet, om ikke under denne artikkel, men under andre. Men det er vel ikke mer enn forventet av en spesiell type ondsinnede og sneversynte mennesker.

  Det er helt vanlig at når kunnskapen ikke strekker til, og saklige motargumenter ikke finnes, så vil den ‘dyriske’ og sjelelige underutviklede person gå rett i strupa på navngitte personer, debattmotstandere og andre. Det går helt fint å si det meste om det meste på generelt grunnlag.

  Folk som går på person og ikke saklig og generelt på sak i kommentarer, vil bli utestengt herifra. Vi vil ikke ha ondskapsfulle folk her. Det er i våre regler at kommentarer skal være saklig.

  Hva som kjennetegner et traume er problemet med å få den opp i bevisstheten og dermed kunne kurere den. Det danner basis for all psykologi. Hadde noe vært et traume ennå, så hadde en ikke kunnet snakket om det.

  Jeg var ferdig med dette for mange år siden, for egen del, og jeg syntest det var greitt å bruke det for å understreke mitt poeng i denne forbindelse. Gjør meg ingenting. Kanskje kan andre se at de har samme problem? Glem ikke at denne ikke er bare religiøs, den er mest av alt er politisk og ideologisk. Det skal en god porsjon vilje til for å bryte ut av hjernevasken; The Matrix.

  Å utarbeide sine traumer er bevissthetsskapende, gir veldig god innsikt i mange ting.

  Kjenn Deg Selv – Nirvana

  http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/

  Dessverre er disse menneskene jeg opplevde i barndommen fremdeles av samme åndsbasis, de har utviklet seg lite. Like ondskapsfulle, urettferdige og med agenda stikk imot Jesus sin oppfordring og lære. De er faktisk fanatisk ondsinnede mange av dem. Se hva slags motivasjoner og holdninger de har, og se hvordan de oppfører seg, dra minste felles multiplum ut av det, og se at jeg har rett.

  Det er jo bare å prøve hypotesen ut i praksis det, som jeg gjorde :)

  Vårt Land liker ikke kristne
  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/avisen-vart-land-liker-ikke-kristne/

  BANG! Giljotinen falt, for å tale stygt om den sionist-sosialistiske hellige lære. Må jo være måte til Fritt Ord, noe må jo være hellig fremdeles; løgnene…. :)

  «Dere har djevelen til far» sa Gallileeren om datidens fariseere/verdensrikefantaster.

  De liker bare sionister, ateister, humanister og satanister i spaltene sine. Jaja, like barn leker best. Fritt frem for enhver kristenhatende sjel å utyte sitt kristenhat i deres spalter. Få det ut, det er god terapi. Hva forteller det oss? Det forteller oss hvem de mest og best spiller på lag med. Hvem sin ånd de er mest på linje med; Sannhetens ånd, eller løgnens ånd.

  Nei, de har ikke blitt bedre.

  Felles for de grupperinger som priser sionismen, er deres hang til å slå under beltestedet, når de ikke har argumenter som strekker til for forklare sine avik fra Bibelens lære, så blir de personfokuserte, ufine, direkte ondskapsfulle i sine motangrep. Da er det full utestengelse fra den hjernevaskede sekten. Da er det full holocaust, alle som ikke deler deress fanatisme. Sionistene lever under mottoet at det er bedre å ofre en person, enn at hele folket skal bli infisert av annen lære og gå til grunne. Herav korsfestelsen av Gallileeren.

  Vi må være bevisst på disse ondskapsfulle folkene, og deres metoder. Det er en åndelig felle å tro at alle er like snille, – for det er usant, det er en løgn, helt feil. Mennesker har forskjellig åndsbasis og det gjelder å oppøve kunsten å avdekke hvem som er hva. Der finnes faktisk veldig mye ondskapsfulle mennesker.

  «På fruktene skal en kjenne dem«.

  Det er ofte de som utgjorde dødsskvadronene til sosialismens og Lenins bødler, Rød Terror, 66 million kristne mennesker, inklusivt deres kristne statsoverhodet, Tsaren (USSR).

  Se på hva de gjør, ikke hva de sier.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  13. 11. 2011 klokken 07:05

  Full korsfestelse for denne artikkel i kommentarfelt på verdidebatt.no. Kaifas har talt folkens.
  – forøvrig tilhørende en av sionismens høyborger; Vårt Land, støttet av ytringsfrihetsorganisasjonen Fritt Ord, som forøvrig er en organisasjon politiske sionist og Arbeiderpartimann Jens Christian Hauge stiftet (?).

  http://www.verdidebatt.no/debatt/post207092.zrm
  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat12/subcat13/thread207092/#post_207092

  Disse krefter i Norge kontrollerer all media. Det som de kristne sionister ikke kontrollerer, det kontrollerer den politiske sionismen, de politisk korrekte, arven etter Jens Christian Hauge og Håkon Lie – se artikkel over.

  Vårt Land liker ikke kristne
  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/avisen-vart-land-liker-ikke-kristne/

  Til mer sionistene sparker under beltestedet, rabiate personangrep innkludert, til bedre liker tilsynelatende redaksjonen der seg.

  Jaja, det er jo god terapi å få utløp for all ondskap som råder i deres hjerter og sinn, så bare stå på. Plager ikke meg. Jeg ivaretar mine ord, andre får ivareta sine.

  «Ikke hva som går inn i munnen skal dere bry dere om, for det går bare gjennom systemet og ut, men det som kommer ut av munnen, for det kommer fra hjertet». – Gallileeren.

  Erkeyppersteprest for sionismens utbredelse i Norge, Isak BK Aasvestad, bekrefter jo artikkelens påstand om sionisters ondsinnethet allerede i åpningskommentaren sin. Han får sikkert all verdens mulighet til å utgyte sitt hat mot kristendommen og kristne, og lysten på kristen manns blod, kjenner vi Vårt Land rett. Det er bare ene veien deres regler går, sionister har full frihet til å utgyte så mye hat de vil i deres spalter………

  Der har jo vært noen få enkeltpersoner som utgjorde en gemen sjelelig underutviklet hop som gauler ‘korsfest, korsfest» før i historien.

  Arild Holta underkjenner den nye pakten som ble innført av Gallileeren, for både jøde og hedning, forkastet den gamle pga ymse synder. Jaja, han om det :)

  Det er jo trosfrihet i Norge, så alle må få lov å tro på hva dem vil, men de bør vel ikke kalle seg kristne, om de ikke tror på den kristne lære, og dens læresetninger, eller?

  Vi er alle Palestinere. Norge kan utmerket og enkelt bli gjort til gjenstand for de internasjonale sionisters vrede………. bli erklært krig mot Norge, noe de forsåvidt allerede har gjort:

  – Bare Sør-Afrika har nektet meg tidligere
  http://www.dagbladet.no/2011/03/29/nyheter/universitet/israel/15998780/

  Stakkars. Hørtes det litt bortskjemt ut? Skal vi liksom alle stille oss i kø for å lytte til ‘gullkornene’ fra hans munn? Jeg tror at Dershowitz har et for stort ego.

  Han gikk siden ut i Israelske aviser og proklamerte at jøder er i livsfare i Norge, og at den internasjonale sionismen må sende dem hjelp fra utlandet…

  (mannen lider jo av paranoia hysteria spør du meg)
  :)

  Hørte sonisten ABB oppfordringen, og tok saken i egne hender…………?

  Vårt Land har nektet meg å tale, er de jødehatere da? Siden Jesus – Gallileeren – sa at det er dem som er omskåret på hjertet som er jøder?

  Johnny Cash-«When He comes»

  Og siden Isak har blinket meg ut som sitt hatobjekt, så regner jeg med at jeg dermed er behøring kommet inn i MOSSAD’s arkiv som VIP. Baron Rothschild’s private torpedo- og terrororganisasjon.

  Fysiske lover sier at enhver kraft kan kun utlignes og nøytraliseres av en tilsvarende motsatt kraft, av samme styrke.

  Mørkets makt kan kun nøytraliseres av en tilsvarende lysets kraft og makt. Løgn kan kun utlignes med sannhet.

  Jeg ville ikke ha undervurdert G-d’s styrke, kraft og makt, tror ikke det er så lurt, samme hvor mye verdslig penger og makt som ligger bak ens verdslige maktapparat.

  Både tenpelmurene/forheng har revnet før som vi vet.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Uffda
   13. 11. 2011 klokken 20:38

   Ja de fleste kjenner nok historien om Joshua og Jerikos murer. Jeriko som by representerer høyre hjernehalvdel, og muren adskiller oss fra byen. Den eneste måten man kan komme gjennom muren er å marsjere 7 ganger rundt byen. Igjen refereres det til de syv chakra. Energien løftes i meditasjon og til slutt tenner pinealkjertelen(det høye rop) og muren faller ned, og det gis adgang til lyset i høyre hjernehalvdel.

   Forhenget i tempelet har revnet viser ikke til en fysisk tempelbyggning, men til det tempel som befinner seg på toppen av våre skuldre. Studerer vi anatomien finner vi det øvre rom kalt «tredje ventrikel». Det er det hellige sted med et skille eller forheng(Arachnoid) mellom Dura Mater(Hellige) og Pia Mater(Høyhellige).

   Når man offrer det fysiske og stillner tanken i meditasjon, revner forhenget(Arachnoid) og man får tilgang til det Helligste(Pia Mater).
   Altså Jesus offer finner sted i Golgata(hodeskallen) hos deg og meg.

   Venstre hjernehalvdel behandler det du ønsker å gjøre og tenke. Høyre er mer opptatt av fred, skjønnhet, musikk, og viktigst det som vi kaller åndelighet/helhet.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til maranata
  13. 11. 2011 klokken 10:31

  JJ skriver:

  Felles for de grupperinger som priser sionismen, er deres hang til å slå under beltestedet, når de ikke har argumenter som strekker til for forklare sine avik fra Bibelens lære, så blir de personfokuserte, ufine, direkte ondskapsfulle i sine motangrep. Da er det full utestengelse fra den hjernevaskede sekten.

  Kan vi få din definisjon av sionismen her? Er det SIONISTISK å være kristen og samtidifg støtte Israels suverene rett til eksisten og til å forsvare sitt land mot krigerske arabiske naboer?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  13. 11. 2011 klokken 13:58

  Nei, det synest jeg ikke maranata, de må gjerne beskytte ALLE forfulgte og mindre bemidlede, enker og faderløse. Men å utbre Rothschild verdensrike, kommer på siden av dette, må ikke forvekslet med et godt hjerte av Kristus sine folk.

  Jeg synest godt alle kunne bo i fredelig samkvem der nede jeg, men det går nok ikke så lenge der er urealistiske forventninger om en masterrase og en slaverase. De som kjenner Jesus sitt rike, kan lett se for seg Løven og Lammet som sover sammen, de som kjenner Kristus altså, vet at Han kan gjøre dette mulig.

  Sionister, er verdensrike fantaster, som følger ånden og bokstaven fra Theodor Herzl, en mann som forøvrig var finansiert av Baron Rothschild.

  De er politiske ala Jens Christian Hauge og Håkon Lie (AP), se sitat i artikkel.
  De kan være religiøse, kristne og jøder, det overveldende flertall er såkalte kristne.

  De arbeider for et verdensrike, et rike av denne verden, med Det Nye Jerusalem, som hovedsete, det er deres Sion. De jobber ikke for Kristus’ sitt verdensrike.

  «Mitt Rike er ikke av denne verden» – Galileeren.

  Og hvorfor har ikke en eneste sionist, skrevet en eneste artikkel, hvor han tar opp sin omsorg for sin kristne bror i Palestina? Eller sin kristne bror i USSR, hvor 66 million av dem ble myrdet av sionist-sosialist fantastene?

  Presten Jens Olav Mæland har skrevet en bok og advart om alle forsøk på å gjenoppbygge tempelet i Jerusalem, akkurat der den islamske moskeen står. Da har den religiøse galskap nådd sin kulminasjon i tilfelle.

  Glemt av sine egne
  rapport fra de kristnes situasjon i Det hellige land
  Forfatter: Jens Olav Mæland
  http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?st=free&q=Jens%20Olav%20M%E6land%2E&p=1&r=1&cid=196098

  «Det skinner igjennom at det bare er det menneskesyn og de holdninger som Jesus forkynte og praktiserte – nemlig rettferdighet og forsoning – som kan løse den aktuelle konflikten. Derfor er det så viktig at et levende Kristus-vitnesbyrd får gjøre sin gjerning i området.»

  Dessverre er misjonering om Jesus Kristus kjærlighet ulovlig i Israel.

  Sogneprest Jens Olav Mæland når han i et intervju med hovedorganet for Norsk Luthersk Misjonssamband, Utsyn, proklamerer at «kristen sionisme er vranglære«.

  «Trygve Bjerkerheim på talarstolen, les frå Ap.gj. 15 frå Jakobs tale. Så lyfta Bjerkerheim blikket og såg utover forsamlinga og sa: «Og det vil eg seia, at dykk som no vil gå i gang og gjenreise Davids falne hytte, dykk er komen to tusen år for seint.»

  http://www.grannar.no/index.cfm?event=doLink&famID=79174&frontFamID=67945

  Jeg er enig med Mæland. 100%. Jesus – Gallileeren sa; «Mitt Rike er ikke av denne verden».

  Bomber og granater kommer ikke til å funke for det kristne verdensrike. Slik er det bare. Men for det verdslige verdensensriket i ånden av Herzl kan det funke. En stund.

  Så det er ingen virkelig kristne som jobber for dette verdslige verdensrike, det ville ha vært imot deres dogmer.
  For vi venter på et åndelig rike som skal materialisere seg; Det Nye Jerusalem – ikke Håkon Lie’s sionist-sosialistiske utopia.

  La oss se på det på den esoteriske måten:
  Jerusalem omringet av murer. Jerusalem er den Hellige By, som skal dale ned fra Himmelen i sin rosenskrud, klargjort for sin ‘brud’, for ‘de hellige’.

  Så dette er et symbolsk bilde på et åndelig sted disse gamle skrifter søker å formidle, hvor ‘satanistene’, de frafalne, har blitt nødt til oppholde seg utenfor beskyttelsen som murene i ‘den hellige by’ gir, og hvor deres sjeler skal renses ‘i flammer’ på ‘søppelplassen’, mens ‘de hellige’ er bak murenes beskyttelse, i byen som dekker alle behov, og hvor Kristus (åndsentiteten av mennesket Jesus – Galileeren) styrer eneveldig via hjertets og åndens innflytelsen; med kjærlighet, fra hvorfra han engang skal komme tilbake og dømme levende og døde.

  Jeg tror nok aldri jeg kommer til å få noe visum til Israel nei, for å se det landet og stedet hvor Galileeren vandret. Både han og jeg er nok for uspiselig for dem til det.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til maranata
   13. 11. 2011 klokken 14:14

   Det er ikke mer enn rett og rimelig at du svarer på et så enkelt spørsmål – gjentar:

   Kan vi få din definisjon av sionismen her? Er det SIONISTISK å være kristen og samtidifg støtte Israels suverene rett til eksisten og til å forsvare sitt land mot krigerske arabiske naboer?

   SIONIST er faktisk et ord du og også andre her på NyS bruker i svært generelle vendinger, gjerne med påhenget kristen, slik at det blir KRISTENSIONIST. Jeg har har blitt stemplet som dette ved flere anledninger, og jeg har også blitt tillagt meninger og egenskaper som for meg er fullstendig fremmede. Dette JJ er hva jeg kaller personangrep, og vitterlig slag under beltestedet. Det ligger ingen argumenter i slikt, kun en primitim apell til saueflokken om å bræke i kor. Det minner meg så til de grader om hvordan protestene mot Israels krigføring i Gaza utartet seg i Oslo. Støttespillere for Israel og deres verdige måte å markere sin støtte i skarp motsetning til den pøbelaktige framferden til den andre siden.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Mole
    13. 11. 2011 klokken 14:35

    sionisme,
    betegnelse på det jødiske folks ønske og håp om å vende tilbake til Jerusalem og landet Israel (Sion). Ideen har røtter tilbake til det babylonske eksil (586–538 f.Kr.) og kommer til uttrykk hos profetene, i messianske forestillinger, i den jødiske liturgien og i folkloristiske tradisjoner.
    http://snl.no/sionisme

    Kristen sionism
    Kristna sionister anser att Guds löften i Gamla testamentet till judarna fortfarande gäller.

    Detta i motsättning till den ersättningsteologi som många kristna bekänner sig till.

    Den säger att den kristna församlingen har övertagit det judiska folkets roll.

    Därför finns ingen anledning att bilda en judisk stat ur ersättningsteologers synpunkt. Kristna sionister tolkar Israels skapelse som en uppfyllelse av en del gammaltestamentliga profetior.

    De brukar tolka Uppenbarelseboken så att det judiska folket måste återförenas i Israel före Kristi återkomst, och att Israel måste återerövra de landområden man hade under biblisk tid
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Kristen_sionism

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til J.Johansen
   13. 11. 2011 klokken 14:21

   Her er du urettferdig.
   Jeg har aldri kalt deg med navn noe som helst. Og jeg kjenner deg ikke, så jeg vet ikke om du er sionist, eller baptist, kirkemann, eller jøde, eller hva som helst.
   Jeg skriver alltid på generelt grunnlag.

   Jeg trodde jeg fikk det klart frem at jeg anser sionisme som en politisk bevegelse om et verdslig verdensrike med Baron Rothschild som sjef, men jeg er kanskje ikke så god formidler som jeg trodde…

   Sionister? = Agentur for å utbre Baron Rothschilds verdenrike?
   Duger det?

   Jeg ønsker deg og alle alt godt, og G-d’s fred og Jesus Kristus kjærlighet. Ingenting annet.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata
    13. 11. 2011 klokken 14:29

    Ordet sionist blir brukt flittig her på NyS. La oss først være enige om det. Du og Sigr bruker det begge flittig med svært negativ betydning. Sigr, ikke du, kaller meg en kristensionist.

    Jeg er derfor svært interessert i å høre din definisjon av en sionist og gjerne også kristensionist. Har dere kanskje ulike definisjoner av dette ordet? Etter å ha sett din definisjon kan jeg selv fortelle om jeg er en (kristen)sionist etter din definisjon.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Sigr Huginsson
     13. 11. 2011 klokken 15:20

     Det er jo det du er. Du støtter opprettelse av stor-israel fordi du mener det oppfyller et dommedagsprofeti som du selv skal komme godt ut av. Det har du innrømmet. Hvor mange jødet skal bli nedslaktet i det store slaget ditt useless?

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til J.Johansen
    13. 11. 2011 klokken 15:14

    Definisjon:
    Sionister = Agentur for å utbre Baron Rothschilds verdensrike.
    Kristensionister = Agentur som kaller seg kristne for å utbre Baron Rothschilds verdensrike.

    Mitt poeng er ikke å nedgradere noen som helst. Bare å få begrepene på rett plass. Jeg liker klare begrepsavklaringer.

    Er kristensionister egentlig religiøse jøder, om enn uomskjærte både her og der – siden de helt klart ikke er innenfor kristendommens definisjon av kristne, «mitt rike er ikke av denne verden» – se Mole’s kommentar over om Sionisme fra leksikon?

    Helt åpent innrømmer de altså å arbeide for et annet enn Kristus sitt åndelige rike, som ikke er av denne verden, men for et jødisk utopia, deres våte drømmer om et verdslig verdensrike – hvor de skal styre eneveldig, er kristensionister da kristne?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til maranata
     13. 11. 2011 klokken 15:21

     OK – da konstanterer jeg at DIN definisjon ikke er den samme som Mole sin definisjon (over). Og siden jeg IKKE er jøde kan jeg dermed ikke være kristensionist etter din definisjon.
     Greit å ha ting avklart.

     Når alle sitter på hver sin definisjon av begrepet sionist, synes jeg det er mer redelig å droppe dette ordet til fordel for rene ord som alle kan forstå-

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til J.Johansen
     13. 11. 2011 klokken 15:25

     Jeg ville sagt det slik at MIN definisjon, utfyller Mole’s definisjon på en veldig god måte..
     :)
     Det er vel bare å si det med litt andre ord.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Uffda
     13. 11. 2011 klokken 15:59

     En annen ord som kan være greit å se på her er ISRAEL.
     Jakob får navnet Israel etter en åndelig nærkamp (meditasjon).

     IS Isis maskulin — RA Ra feminin — EL El Elohim Gud.
     Med andre ord Guds fulle kraft eller Guds lys i maskulin og feminin balanse.

     Jakob identifiserer stedet han mottok denne kraften som Peniel.
     Det tilsvarer det ene øye eller pinealkjertelen i hjernen, kroppens lysreseptor.
     Genesis 32:30

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata
     13. 11. 2011 klokken 16:29

     Rothschild hører ikke med i noen definisjon av sionisme, med unntak i de kospiratorike mørke kroker. Noen liker å legge agendaen dit

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Brandulph
     17. 11. 2011 klokken 17:18

     Glimrende!

     GD Star Rating
     loading...
110 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker