Moses fikk aldri entre Det Hellige Land på grunn av sin krigerske natur. Josva som hadde sin tro i orden fikk jobben.
Moses fikk aldri entre Det Hellige Land på grunn av sin krigerske natur. Josva som hadde sin tro i orden fikk jobben.

Journalister som ikke kneler for sionistene får sparken

5.8K visninger
5 minutter lesetid
120

Journalist Helen Thomas fra Det hvite hus sin presselosje har mistet jobben for å si imot “jødenes” herjinger i Midtøsten, rapporterer NRK igår den 7. juni, 2010.

“Jødebemerkninger ble Helen Thomas bane. En av verdens mest kjente politiske journalister ba jødene forsvinne fra Palestina og komme seg tilbake til Tyskland og Polen.”

Selvfølgelig vet vi at en liten sekulær fillenasjon som får verdens eneste supermakt USA til å danse etter sin pipe, og alle andre land forsåvidt, lett kan få noen sparket fra jobben sin. For hvorfor hører vi ikke noe om krigsforbryterdomstol, etc? For hvis det er slik at Gaza er okkupert, og Israel kan bruke krigens lover for blokade, da må jo krigsforbryterlovene også komme til anvendelse vel? En kan ikke være i krig bare når det passer en selv å definere seg som det (?).

Mrs. Helen Thomas
Mrs. Helen Thomas

Hvis det er slik at de er ‘i krig’, som de rettferdiggjør blokaden med, så har de også plikt etter Geneve-konvensjonen til å ta vare på sine krigsfanger i Palestina; gi dem mat og klær og medisiner.  IKKE skyte, og/eller gasse dem.

Hva om det hadde vært Iran som hadde gjort det samme mot en flottilje av freds- og humanitære krefter som kom til deres nabolands strender (Palestina er ikke Israel – bare ser sånn ut)? At de israelske sionister har mye makt, det innkluderer visst også makten til å sparke en gammel respektert dame fra Det Hvite Hus’ sin presselosje.

Så vet vi hvorfor våre egne journalister i Dagens Næringsliv, Dagbladet, VG og andre, er så redd for å ta opp saker som setter rett og galt inn i større sammenhenger, som for eksempel å skrive mer om krigsforbryterdomstolen i forbindelse med Israels herjinger mot Gaza-flottiljen.

De er rett og slett redd for at disse sionister med makt, skal gjøre at de mister jobben. De er ikke kjøpt og betalt, – det er den gode ‘gamle av dage’ – frykten – som holder dem tilbake fra å være rettferdig, og balansert, i sine reportasjoner og dekning av saken.

De er så redd for å bli kalt anti-semitter, at alle steder hvor sionister er tilstede i kulissene, som Bilderbergerne, så tør de ikke åpne munnen, eller slipe pennen. De er dermed psykopolitisert til taushet. Ganske så effektivt. Jfr. at Dagens Næringsliv ikke engang tør å ta tak i Goldman Sachs sine herjinger på verdens finansmarked, av samme årsak sannsynligvis.

Men alt er vel som det er profetert det skal være, også i henhold til Bibelen. Ted Pike sier:

Midt i larmen over Det Hvite Hus sin reporter Helen Thomas som ‘bemerker at israelerne skulle “dra seg til helvete ut derfra” og returnere til Tyskland og Polen, er et svært tildekket faktum: På sin ramsalte måte repeterer hun bare hva Gud mener om Israels Bibelsk ulovlige tilbakekomst til Palestina de siste 110 år.

Det Gamle Testamente vektlegger dusinvis av steder i de klareste ordelag at Gud aldri vil tillate en urettferdig opprørsk nasjon av Jøder til å okkupere Hans Hellige Land [se fotnote].

Han ville ikke la selv den åndelige kolossen Moses komme tilbake på grunn av ett eneste brudd. Han ville ikke la de ti tvilende spioner og en hel generasjon av hebreere inn på grunn av vantro.

I stedet gjorde Gud det klart at bare en troende rest av de som som viser tillit til Gud og som eksemplifiserer rettvishet, rettferdighet og barmhjertighet (inkludert mot de “fremmede i landet»), ville ha rett til å gå inn og befolke landet. Dette skjedde bare to ganger i historien i Det Gamle Testamente: under Josva, og senere, Esra og Nehemja, bringe tilbake en lydig levning fra det babylonske fangenskap.

Tvertimot advarer Gud gjentatte ganger at hvis jødene okkuper Palestina og dermed avstår fra lydighet, så skal han spre dem til alle nasjonene. De kan ikke vende tilbake før de utviser den samme rettferdighet som de gjorde under Josva og Ezra.

Dette er bibelsk etikk på barnehagenivå. Den kristne og sekulære media ville oppdaget dette svært raskt dersom de ville slutte å kaste seg over Helen Thomas og faktisk lese Guds krav, oppført i avsnittet på slutten av denne artikkelen.

Skriften sier også ettertrykkelig at ved Jesu annet komme skal en beleirede jødisk rest, overlevende av sammenbruddet av den nåværende forfalskede anti-Kristus staten Israel, vil få tillit til sin fornektede Messias, Jesus. På den tiden, og bare etter slik anger, vil Kristus godkjenne at de kommer tilbake for å okkupere landet under Kristus’ sitt fordelaktige styre for 1000 år.

Hvem eier da landet og har rettigheter til å okkupere i dag? Rettferdige jøder som ærer Israels sanne Messias, Jesus, vil alltid eie Israels land og har rettighetene til landet. Men, til nasjonal jødisk lydighet oppstår på nytt, gjorde Gud to ting veldig klart etter eksil av jødene til Babylon i det sjette århundre f.Kr.

  • Jøder må bo blant folkeslagene, søke fred og velstand for sine naboer (Jer 29:4).
  • Omkringliggende hedninger ville ha rett til midlertidig å bo i og dyrke landet. Siden de ikke var mottakere av slik klar sannhet og lys som Israel, vil Gud ikke holde dem til de samme høye moralske standard. Men, hvis de ble åpenlyst onde, ville han også utvise dem.

Gud sier at Hans Hellige Land har alltid vært helliget til sin ære, “kastet ut” de gamle kana’anittene, jødene, og alle andre som vanhelliger denne (3dje Mosebok (Lev.) 18:25). Gud gav samaritanerne i Jeremias ‘tid midlertidige rettigheter til å bo der selv når jødene var lydige. Denne rettighet fortsetter med Palestinerne eller andre hedninger som ikke åpenlyst krenker Guds lov.

Men Gud sier ettertrykkelig at slik rettighet kan aldri gis til en nasjon som avviser Kristus, fariseer-lignende, venstreorienterte jøder som flommet inn i Palestina over hundre år siden.

Hvorfor så mye slike stridigheter i Palestina siden Jødedommen kom tilbake? Det er fordi det blir utbrudd av svært stor splid når noen har forbrutt seg mot Guds lov. Hvis du trykker de to batterikablene sammen, vil batteriet eksplodere i et gnistregn. Naturens lover er brutt. En eskalering av vedvarende fortløpende strid har fulgt jødedommens lovløse tilbakekomst til Palestina. Guds lov er blitt vanhelliget.

Israels brudd med Guds lov, herunder voldelig utvisning av 800 000 Palestinere fra sine Gud-godkjente leieforhold i landet, til å vansmekte i konsentrasjonsleire i Libanon, Vestbredden og Gaza, er først og fremst åndelig ondskap. Og de evangeliske kirker har i løpet av det siste århundret blitt en del av den urett og villfarelse ved å tilby guds velsignelse til det samme.

Men, spør du kanskje: Var ikke den jødiske retur nødvendig for å gi en trygg havn for de forfulgte verdens jøder? Har ikke Israel rettferdiggjort seg selv ved å gi slike tilflukt?

Statsminister Netanyahu svarte på det nylig. Han sa det er ingen plass på jorden som er så farlig for jøder som i Israel.

Bibelen sier det samme: “Det er ingen fred for de ugudelige.”

Fotnote:

Skriftsteder i Bibelen som forbyr vantro jøders okkupasjon av Det Hellige Land inkluderer: 3dje Mosebok (Lev.) 18:23-28, 26:27-46, 4de Mosebok (NUM) 14:23, 5te Mosebok (Deut.) 01:37, 4:26-7, 06:18, 07:12, 28:21, 25, 37, 41, 56-64, 29:28, 30:-, 31-3,18. Ezek. 13:9; Jer. 7:15, 29:13-14

National Prayer Network

Rev. Ted Pike is director of the National Prayer Network, a Christian/conservative watchdog organization.

NATIONAL PRAYER NETWORK, P.O. Box 828, Clackamas, OR 97015
www.truthtellers.org

Det vil vise seg at i sannhet skal de som velsigner det VIRKELIGE Israel, bli velsignet, og at de som velsigner det falske skal bli forbannet. Vanære skal de høste. Rothschilds Israel skal falle. G-d’s Israel skal seire. Følg med, følg med….

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
7 år siden

Jeg tror ikke det eksisterer et mer splittende og stridsskapende fenomen enn religion. Hvis jeg ikke allerede hadde lagt fra meg min religion som derfor ikke lenger kan kalles “min”, så hadde jeg forhåpentligvis gjort det nå da jeg har innsett hvor mye bedre verden hadde vært uten religionsstrider.

Hvis noen er interessert i hvorfor jeg ga avkall på kristendommen så skjedde det over en periode på tre, fire år etter å ha viet flere tiår av mitt liv i misjonens tjeneste. En vakker dag begynte jeg å stille spørsmål, noe som ikke er særlig velkomment i religionens verden. Det forstår jeg jo godt nå, da mange av de svarene jeg fant gjorde mitt tidligere forhold til religionen umulig.

I artikkelen over står det”det skader ikke å tro”, men etter mine funn i ettertid har jeg funnet ut at det dessverre ikke er tilfelle. Essensen av å tro er å godta en hel rekke påstander uten et fnugg av bevis; de fleste gangene i strid med all sunn fornuft og også naturlovene. Dette er ikke sundt for intellektet for å si det mildt. Jeg vil ikke prøve å overbevise noen mot deres vilje; enhver må finne frem til hvordan ting henger sammen utifra egen vilje og på et tidspunkt som samsvarer med ens egen utvikling og oppvåkningsgrad.

Jeg står ellers fast ved mitt råd til de som vil kritisere Israel, hvilket det er all mulig grunn til, å unngå å ta ordet jøde i sin munn eller penn. Debatten har blitt minelagt og minene er alle påskrevet ordet jøde. La de ligge.

las1964
Abonnent
7 år siden

Vel til syvende og sist tror jeg vi alle ønsker fred å tror ikke vi kan forvente at alle har den beste løsningen på fred så om alle vil legge ned stridsøksen å se på det som var som en lærdom og ikke skuffe noen til side i dette veldige og helt klart ømme diskusjons tema så blir det lettere å se at om vi som i virkligheten er gode å fra våre hese røster og bankenede hjerter ønsker den frihet og likevel med de usynlige kjærlighetsbånd til alt som vi ser trenger oss i det daglige så er det hva vi har hatt i vår kultur og vi som sammen med brødre og søstre i de skandinaviske land ikke vil ha tilbake en slave tilværelse vi hadde for over 200 år siden hvor våre forfedre slet fra morgen og kveld under kummelige kår bundet til den mektige adelen som få andre land har kvittet seg med, men her til lands har denne nye adelen fått inntre som en usynelig makt som ikke har offret en tanke på at det er vanskelig å slavebinde ett fritt og frelst folk, så da overtrer de heller med å velge seg inn i alt av styre og stell så ingen kan komme etter å få tildelt de nøkkel posisjoner de har og da er det jo vi som er blitt blindet på det som ligger rett foran oss og som vil bli historie senere men som kalles for konsperasjonsteorier for alle som skal ha beviser for å tro det de selv ser, ved at andre vitner om det samme, så når det blir nok vitner så begynner forfølgelsene etter de som vitner å da tenker jeg på de som kalles wistelblowere eller de som ikke lenger er med på den leken som går rundt med ord skapt for å stjele den tid og det som var ment å være av sannheter når all plikk pukk og sannheter ikke lenger er hva som severes i det vi alle har å titte ut på når vi har latt oss tro på Tv og radio som ett sannhets medium, noe det ikke blir når makten bak makten viser seg å være i privat regi. For da blir ord så overflatiske og handlinger så lite gjennomtenkte at etter en stund vil ikke folk la seg diktere til å tro noe av det som blir servert, men likevel kan de som har makten komme seg unna da de har ett ben innenfor alt av det folk vil flykte til som relgioner og trosretninger så da vi ser med gru hva som er farene så blir alt som var solid og et ikke diskutert byggverk bli nesten like usikkert som alt annet som står på råtten rot å likevel greier å holde seg i live, slik er det de driver å prøver vårt byggverk men landet har ikke gitt opp vi kan ikke gi i fra oss vår selvstendighet og vårt sikre svar på hva som gjør at vi elsker landet vi bor i mere enn verden rundt oss eller hva?

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Hvis en ønsker å kritisere Israel, og hvem vil vel ikke det, er det smarteste å unngå ordet jøde. Og hvis en er redd for å bli kalt antisemitt, er det eneste sikre å holde fullstendig kjeft!

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Beruset ordfører truet NRK-jorunalist med MC-gjeng
Beruset på toget skal Halden-ordfører Per Kristian Dahl (Ap) sagt at han vil sende medlemmer av en MC-gjeng etter NRK-journalist Rainer Prang.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/beruset-ordfoerer-truet-nrkjorunalist-med-mcgjeng-3353690.html

Det som skulle ha vært interressant å vite er hva han ble så sint for.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

I tillegg skulle det være interessant å vite hvordan en ordfører har “myndighet” til å sende MC-gjengjer etter noen som helst.

Hells Angeles er tatt opp i illuminati. Det skal de visstnok ha blitt da de fikk den andre vingen og hodeskallen på sitt emblem. HA i statene skal være hoved leverandør av offer til snuff films, barne-porno og annet helvetesmakt de får lov til å praktisere. De er ingenting annet enn en hard-working secret societies for we know who.

Kanskje ordføreren har kontakter litt høyere i hierarkiet?

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

“Judiskt inflytande i Sverige och Finland

http://globalfire.tv/nj/04en/letters/2004jan_04.htm
Översättning Gertie Dahlberg

Då och då får vi några riktigt intressanta bevis från läsare av denna webbplats. Nedanstående brev sändes till oss via e-mail från en läsare som ursprungligen kommer från Sverige. Vi hoppas att de upplysta i andra länder hittar vägen till oss och undersöker sina egna länders mediaapparat och vem som kontrollerar den

Den här paradigmen av judisk dominans av massmedias informationskällor är bevisad och styrkt genom hela världen, från USA till Storbritannien, från Brasilien till Australien och från Polen till Peru.

Dear Sir.

Först av allt vill jag prisa dig för en uttömmande och väl förberedd webbsida. Du har säkerligen gått igenom den judiska frågan noggrant innan du sammanställde dina observationer och analyser. Då jag som vanligt läste den här veckans Jewish News var där en liten nyhet som fick mig att le. Nyheten gällde hur det judiska samhället i Litauen beskyllde LNK TV för antisemitism.

Jaa, den alltför välbekanta ironin är att LNK, som konstateras i artikeln, ägs av familjen Bonnier, med bas i mitt hemland Sverige. Värt att nämna då är att Bonniers är judar själva. Bonnier är ett taget namn, familjen hette ursprungligen Hirschel. Inte bara är familjen Bonnier judar och de inte bara äger LNK utan de är den mest inflytelserika mediagruppen i Sverige och Finland.

Av de sju största dagstidningarna i Sverige, de sju med en daglig upplaga på över 100 000 ex, så äger Bonnierfamiljen fyra: Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenska Dagbladet och Dagens Industri. Den största av de privata TV-kanalerna i Sverige är TV4. Bonnierfamiljen äger direkt 21,6 % av TV4 och genom sitt ägande i det finskbaserade Alma Mediabolaget innehar de ytterligare 23,4 %, totalt 45 %, och en virtuell kontroll. Som chef för TV4 finner vi den judiske Jan Scherman. Genom Alma Media kontrollerar Bonnier också MTV3, den mest populära kanalen i Finland med 39,1 % av den totala tittartiden (2001) och SubTV, den tredje största kommersiella TV-kanalen i Finland, med i första hand ungdomar som måltavla.

Apropå Finland så äger Bonnier också 23 % av MTV i landet och kontrollerar också det ledande dagliga Iltalehti och Kauppalehti, Finlands största mediaföretag med en upplaga på 85 000 ex per dag. Bonnier kontrollerar också tryckeriet Lehdentekijät, som producerar 40 regelbundet utkommande tidskrifter i Finland. Förutom att de äger fem regionala tidningar, 15 lokaltidningar och nio gratistidningar bara i Finland. De kontrollerar ytterligare Baltic News Service, den ledande nyhetsbyrån i den baltiska regionen, och förser världen med nyheter om Östersjön med en touch av Bonnier.

Förutom Bonnierfamiljen i Sverige finns den judiske Peter Hjörne (Kaplan), ägare och chef för Göteborgs-Posten (GP), den fjärde största tidningen i Sverige med en upplaga på 253 700 ex och som når 600 000 läsare dagligen. GP är dessutom den enda tidningen i Sveriges andra stad Göteborg. Hjörne är även ägare till två lokala tidningar, Bohuslänningen (32 400 ex) och Strömstads Tidning (5 200 ex), båda distribuerade i Sveriges nordvästra kustområde. Dessutom kontrollerar han 22 % av Liberala tidningars konsortium och därmed Nerikes Allehanda (den åttonde största tidningen i Sverige med en upplaga på 66 300 ex), Motala tidning/Vadstena tidning (12 800 ex), Bergslagsposten (10 600 ex) och Nya Ludvika tidning (9 500 ex). Slutligen innehar han också 9 % av Hallandsposten (31 000 ex).

Hjörne är en del av det gamla judiska etablissemanget i Göteborg och har sitt sätt att påverka de ofrälse i den staden. Till exempel, när juden Steven Spielbergs film Schindlers List nådde biograferna betalade Hjörne personligen för att alla högskolestudenter skulle kunna se den. Bonnierfamiljen äger 30 % och Hjörne äger 10 % av Tidningarnas Telegrambyrå, den huvudsakliga nyhetskällan för ickelokala nyheter i de flesta mindre tidningarna i Sverige.

Den största tidningen i Sverige är Aftonbladet, gemensamt ägd av Svenska Labour Union och det norska Schibstedtföretaget. Chefredaktör är judinnan Helle Klein, barnbarn till den förre rabbinen i Stockholm, Gottlieb Klein. Hennes far, Ernst Klein, är en inflytelserik man i svensk media också. 1990-1999 var han chefredaktör för Östgötakorrespondenten, den nionde största tidningen i Sverige och nu sitter han i dess styrelse. Han är dessutom ordförande i Svensk Presshistorisk Förening. Förutom Klein är där flera judiska personer som arbetar på Aftonbladet.

Med andra ord, av de sju största tidningarna i Sverige så är sex antingen ägda av eller redigerade av judar. Och var så snälla och notera att där är färre än 20 000 judar i Sverige och utgör ca 0,2 % av den totala befolkningen. Egentligen kunde jag fortsätta och beskriva den judiska medians inflytande i Sverige, men jag gissar att ni förstår vart jag är på väg. Att LNK eller Bonnier skulle vara antisemiter är något av det mest löjliga jag har hört. Fortsätt med det goda arbetet.
Hälsningar M”

Les også en lignende “Rapport från Finland” i—

http://www.nyapolitiken.biz/

Woina
Woina
Abonnent
Svar til  baugen
13 år siden

Hvordan kan de snakke om fri presse og demokrati og slikt da?

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

Singoalla:
Nag Hammadi er helt riktig.
De er hentet i fra Thomasevangeliet
http://www.dromsmia.no/tomas.htm

copypast wikipedia:
Tomasevangeliet, eller Thomasevangeliet, er en samling Jesussitater som hevdes å være skrevet ned av apostelen Tomas. Tomasevangeliet er et av de apokryfe evangeliene som ikke inngår i Bibelens kanon, og regnes av flere å være påvirket av gnostisismen.

Enkelte forskere, som Elaine Pagels og Helmut Koester, mener at Tomasevangeliet er eldre enn Markusevangeliet, det eldste evangeliet i Bibelen. Andre mener det er laget på 100-tallet.[1]
Forskere har foreslått dateringer mellom år 60 og så sent som år 140, avhengig av om evangeliet er den originale kilden til utsagnene, eller om forfatterens bygger på andre greske eller koptiske tekster. Forskerne havner som regel i en tidlig datering fra år 60 til 100, eller en sen datering omkring år 140 avhengig av hva som vektlegges.[2] [3]

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Hay_RA: Thomasevangeliet er for meg sikrere enn Bibelen når det gjelder å være Jesu autentiske ord, og det faktum at dette evangeliet som antagelig er skrevet av en av hans disipler, ikke passet inn og ikke fikk være med i Bibelen sier utrolig mye… Jesus og hans ord, passet ikke inn.. de laget sitt eget.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

DeSisteTider sier: “Odd Myrland spådde feil” (om iran og atomvåpen)

Ja det er mange spådommer fra denne kanten som har resultert i død og fordervelse. Viste du at løynhistorien om saddam`s masseutryddelsesvåpen kom i fra Israel?
http://www.youtube.com/watch?v=Q9lNkXiCP0I
http://www.youtube.com/watch?v=I00nKsYEdPU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sVNkO0MRmd0&feature=related

Har ser vi sionistdyrkene i vill utfoldelse i henhold til talmud på Irakisk jord.
http://media.nowpublic.net/images/c2/c/c2c9d9c70fa458e26f310fe2581affa3.jpg

Håper du er stolt over å være en del av dette.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Grusomt. Det å fornedre og tråkke på folk fra arabiske land med mye stolthet, det er noe de gjør for å hisse opp massene, det er som å stikke fingeren inn i et vepsebol og røre rundt, de VIL ha bråk. De henrettet Saddam og gjorde en del andre ting, med hensikt på muslimske helligdager og nær moskeer. Dette er ikke tilfeldig men ren bevisst provokasjon.

Det overrasker meg ikke om våpnene kom fra Israel. Det var jo deres krig.
Irak har aldri vært noen trussel hverken mot det norske folk eller Usa.
Saddam var deres puppet akkurat som hver eneste annen despot som de insetter og avsetter etter forgodtbefinnende.. absolutt alt av stoffet extacy lages i Israel, og alt av mafia og pornoindustri, kan spores i en viss retning.
Filmer, bøker og rykter rundt den italienska mafia er ren avledningsmanøvre.. det er visse folk som er bak absolutt all mafia, også den..

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

DeSisteTider
Du hopper glatt over min postering 18. 08. 2010 klokken 14:45
Føler du deg malt inn i et hjørne?

Et annet eksempel på dine venners adferdsvansker
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7115899

Men siden du argumenterer med jesus-sitater:

“Lykkelig er den løve som mennesket fortærer, så løven blir til menneske! Men ulykkelig det menneske som løven fortærer, så løven blir til menneske!”

-kommentar:
løven symboliserer judea stammen.
Jesus regner ikke judea stammen som menneske? Vi skal fortære judea stammen slik at de blir til lykkelige menneske (og løven blir som menneske)?
Helbrede dem fra en misurabel og hatdrevet tilværelse?

Ulykkelig er det menneske som løven fortærer (og menneske blir som løven)? Jo, stemmer nok det. tror ikke Palestinerene er direkte overlykkelige, og med den systematiske mishandlingen så er det rart om de ikke blir like hatdrevet som løven. Hmmm, løvens umenneskelighet gjør mennesker umenneskelige stemmer nok bra det.

“Jeg vil ødelegge dette hus, og ingen skal kunne bygge det opp igjen.”
-kommentar: hus i bibelsk forstand er blodslinje/stamme. Davids hus?

“Den som ikke hater sin far og sin mor slik som JEG, vil ikke kunne være min disippel. Og den som ikke elsker sin far og sin mor slik som jeg, vil ikke kunne være min disippel, for min mor ga meg døden, men min sanne Mor ga meg livet.”
-kommentar: ble ikke jesus omtalt som davids sønn (juda/løve-stammen)?

Ikke rart oldtidens elite-jøder (bla. de som drev butikk i tempelene) hatet han.
Men Jesus var vell en “Quisling” han og slik som alle de andre ortodokse-jødene som motsetter seg sionistenes fordervelse.

Isåfall er Quisling en hedersbenevnelse.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Den som ikke hater sin far og sin mor slik som JEG, vil ikke kunne være min disippel. Og den som ikke elsker sin far og sin mor slik som jeg, vil ikke kunne være min disippel, for min mor ga meg døden, men min sanne Mor ga meg livet.”

Verken lest eller hørt om dette sitatet i Bibelen, så jeg annser det som løyn.

Jesus syndet aldri, og hatet ikke sin mor eller far.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Bibelsitat?
Når sa jeg det?

Du vet vell at bibelen er sammensatt av evangelier med forskjellige evangelister? Og at mange evangelier ble brent eller gjemt?

Ikke alle evangelistene fikk sin plass i bibelkanonen vet du.
Så er det mange evangelier som har dukket opp i ettertid som bla dødehavsrullene. De aktuelle sitatene kommer fra det evangeliet som er antatt å være eldst, Thomasevangeliet som ble først oppdaget i 1945.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Bibelen er såpass omfangsrik at jeg ville ikke sagt at noe var løgn dersom jeg ikke hadde hørt ordene før og visste hvor den stod, iallfall ikke om jeg var så ung som jeg forstår du er. Du kjente ikke til de jeg la ut heller.

Jesus sa mye rart, som f eks at han ikke kom for å bringe fred, men sverd. Og som at det er mange dyr blant oss.. i menneskeham.. Det siste står i Thomas-evangeliet som forøvrig er det eneste evangeliet som muligens kan være skrevet av en av hans disipler, ingen av de andre kan være det.. og forfatterne og kildene er ukjente. Man snakker om en fells forsvunnen mulig skrift som kalles Q.

Hay_Ra: Hvor hentet du disse ordene fra da?
Dødehavsrullene skulle i så fall vært med i GT, de er datert 100 år før Jesus men personlig tror jeg at de er feildatert. Det er dukket opp flere i ettertid ja, det du mente å henvise til regner jeg med var funnet i Nag Hammadi, som inneholdt en haug skrifter og evangelier med samme persongalleri.. som skriftene i NT, det triste er at over halvparten av skriftene ble brukt til brensel før personen som fant dem meldte fra. Forøvrig la jeg inn Peters Apokalypse fra disse skriftene her for litt siden, siden den skriften er så kort og sterk. Det viste seg å være en god beskrivelse av vår venn her, i den skriften ;-)

Ellers sitter vel vatikanet på det meste av skrifter om de ikke er brent.. og dette var for å hindre folket i å få del i sannheter. Mayaenes leder har lurt på om det ikke snart er på tide at de får tilbake skriftene som ble røvet fra dem.. disse forbrytelsene ble gjort nettopp av folk som ville beholde sine illusjoner og de ville ikke vite av noe som kunne rokke ved dem..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Mennesker og bøker brant for å hindre og skjule sannheten men som mange vet ble noen skrifter bevart i jorden, bla de som ble funnet i Nag Hammadi Egypt.. evangeliene kirken ikke ville ha.. jeg legger inn link og hele Peters Apokalypse her fordi den er kort, viktig og ufattelig sterk, og handler om den falske kristendom som ble skapt av kirken:
—————————————————————————-
http://www.gnosis.org/naghamm/apopet.html

The Nag Hammadi Library
The Apocalypse of Peter

Translated by James Brashler and Roger A. Bullard

As the Savior was sitting in the temple in the three hundredth (year) of the covenant and the agreement of the tenth pillar, and being satisfied with the number of the living, incorruptible Majesty, he said to me, “Peter, blessed are those above belonging to the Father, who revealed life to those who are from the life, through me, since I reminded they who are built on what is strong, that they may hear my word, and distinguish words of unrighteousness and transgression of law from righteousness, as being from the height of every word of this Pleroma of truth, having been enlightened in good pleasure by him whom the principalities sought. But they did not find him, nor was he mentioned among any generation of the prophets. He has now appeared among these, in him who appeared, who is the Son of Man, who is exalted above the heavens in a fear of men of like essence. But you yourself, Peter, become perfect in accordance with your name with myself, the one who chose you, because from you I have established a base for the remnant whom I have summoned to knowledge. Therefore be strong until the imitation of righteousness – of him who had summoned you, having summoned you to know him in a way which is worth doing because of the rejection which happened to him, and the sinews of his hands and his feet, and the crowning by those of the middle region, and the body of his radiance which they bring in hope of service because of a reward of honor – as he was about to reprove you three times in this night.”

And as he was saying these things, I saw the priests and the people running up to us with stones, as if they would kill us; and I was afraid that we were going to die.

And he said to me, “Peter, I have told you many times that they are blind ones who have no guide. If you want to know their blindness, put your hands upon (your) eyes – your robe – and say what you see.”

But when I had done it, I did not see anything. I said “No one sees (this way).”

Again he told me, “Do it again.”

And there came in me fear with joy, for I saw a new light greater than the light of day. Then it came down upon the Savior. And I told him about those things which I saw.

And he said to me again, “Lift up your hands and listen to what the priests and the people are saying.”

And I listened to the priests as they sat with the scribes. The multitudes were shouting with their voice.

When he heard these things from me he said to me, “Prick up your ears and listen to the things they are saying.”

And I listened again, “As you sit, they are praising you”.

And when I said these things, the Savior said, “I have told you that these (people) are blind and deaf. Now then, listen to the things which they are telling you in a mystery, and guard them, Do not tell them to the sons of this age. For they shall blaspheme you in these ages since they are ignorant of you, but they will praise you in knowledge.”

“For many will accept our teaching in the beginning. And they will turn from them again by the will of the Father of their error, because they have done what he wanted. And he will reveal them in his judgment, i.e., the servants of the Word. But those who became mingled with these shall become their prisoners, since they are without perception. And the guileless, good, pure one they push to the worker of death, and to the kingdom of those who praise Christ in a restoration. And they praise the men of the propagation of falsehood, those who will come after you. And they will cleave to the name of a dead man, thinking that they will become pure. But they will become greatly defiled and they will fall into a name of error, and into the hand of an evil, cunning man and a manifold dogma, and they will be ruled without law.”

“For some of them will blaspheme the truth and proclaim evil teaching. And they will say evil things against each other. Some will be named: (those) who stand in (the) strength of the archons, of a man and a naked woman who is manifold and subject to much suffering. And those who say these things will ask about dreams. And if they say that a dream came from a demon worthy of their error, then they shall be given perdition instead of incorruption.”

“For evil cannot produce good fruit. For the place from which each of them is produces that which is like itself; for not every soul is of the truth, nor of immortality. For every soul of these ages has death assigned to it in our view, because it is always a slave, since it is created for its desires and their eternal destruction, in which they are and from which they are. They love the creatures of the matter which came forth with them.”

“But the immortal souls are not like these, O Peter. But indeed, as long as the hour is not yet come, it (the immortal soul) shall resemble a mortal one. But it shall not reveal its nature, that it alone is the immortal one, and thinks about immortality, having faith, and desiring to renounce these things.”

“For people do not gather figs from thorns or from thorn trees, if they are wise, nor grapes from thistles. For, on the one hand, that which is always becoming is in that from which it is, being from what is not good, which becomes destruction for it and death. But that which comes to be in the Eternal One is in the One of the life and the immortality of the life which they resemble.”

“Therefore all that which exists not will dissolve into what exists not. For deaf and blind ones join only with their own kind.”

“But others shall change from evil words and misleading mysteries. Some who do not understand mystery speak of things which they do not understand, but they will boast that the mystery of the truth is theirs alone. And in haughtiness they shall grasp at pride, to envy the immortal soul which has become a pledge. For every authority, rule, and power of the aeons wishes to be with these in the creation of the world, in order that those who are not, having been forgotten by those that are, may praise them, though they have not been saved, nor have they been brought to the Way by them, always wishing that they may become imperishable ones. For if the immortal soul receives power in an intellectual spirit -. But immediately they join with one of those who misled them.”

“But many others, who oppose the truth and are the messengers of error, will set up their error and their law against these pure thoughts of mine, as looking out from one (perspective) thinking that good and evil are from one (source). They do business in my word. And they will propagate harsh fate. The race of immortal souls will go in it in vain, until my Parousia. For they shall come out of them – and my forgiveness of their transgressions, into which they fell through their adversaries, whose ransom I got from the slavery in which they were, to give them freedom that they may create an imitation remnant in the name of a dead man, who is Hermas, of the first-born of unrighteousness, in order that the light which exists may not believed by the little ones. But those of this sort are the workers who will be cast into the outer darkness, away from the sons of light. For neither will they enter, nor do they permit those who are going up to their approval for their release.”

“And still others of them who suffer think that they will perfect the wisdom of the brotherhood which really exists, which is the spiritual fellowship of those united in communion, through which the wedding of incorruptibility shall be revealed. The kindred race of the sisterhood will appear as an imitation. These are the ones who oppress their brothers, saying to them, “Through this our God has pity, since salvation comes to us through this,” not knowing the punishment of those who are made glad by those who have done this thing to the little ones whom they saw, (and) whom they took prisoner.”

“And there shall be others of those who are outside our number who name themselves bishop and also deacons, as if they have received their authority from God. They bend themselves under the judgment of the leaders. Those people are dry canals.”

But I said ” I am afraid because of what you have told me, that indeed little (ones) are, in our view, the counterfeit ones, indeed, that there are multitudes that will mislead other multitudes of living ones, and destroy them among themselves. And when they speak your name they will be believed.”

The Savior said, “For a time determined for them in proportion to their error they will rule over the little ones. And after the completion of the error, the never-aging one of the immortal understanding shall become young, and they (the little ones) shall rule over those who are their rulers. The root of their error he shall pluck out, and he shall put it to shame so that it shall be manifest in all the impudence which it has assumed to itself. And such ones shall become unchangeable, O Peter.”

“Come therefore, let us go on with the completion of the will of the incorruptible Father. For behold, those who will bring them judgment are coming, and they will put them to shame. But me they cannot touch. And you, O Peter, shall stand in their midst. Do not be afraid because of your cowardice. Their minds shall be closed, for the invisible one has opposed them.”

When he had said those things, I saw him seemingly being seized by them. And I said “What do I see, O Lord? That it is you yourself whom they take, and that you are grasping me? Or who is this one, glad and laughing on the tree? And is it another one whose feet and hands they are striking?”

The Savior said to me, “He whom you saw on the tree, glad and laughing, this is the living Jesus. But this one into whose hands and feet they drive the nails is his fleshly part, which is the substitute being put to shame, the one who came into being in his likeness. But look at him and me.”

But I, when I had looked, said “Lord, no one is looking at you. Let us flee this place.”

But he said to me, “I have told you, ‘Leave the blind alone!’. And you, see how they do not know what they are saying. For the son of their glory instead of my servant, they have put to shame.”

And I saw someone about to approach us resembling him, even him who was laughing on the tree. And he was with a Holy Spirit, and he is the Savior. And there was a great, ineffable light around them, and the multitude of ineffable and invisible angels blessing them. And when I looked at him, the one who gives praise was revealed.

And he said to me, “Be strong, for you are the one to whom these mysteries have been given, to know them through revelation, that he whom they crucified is the first-born, and the home of demons, and the stony vessel in which they dwell, of Elohim, of the cross, which is under the Law. But he who stands near him is the living Savior, the first in him, whom they seized and released, who stands joyfully looking at those who did him violence, while they are divided among themselves. Therefore he laughs at their lack of perception, knowing that they are born blind. So then the one susceptible to suffering shall come, since the body is the substitute. But what they released was my incorporeal body. But I am the intellectual Spirit filled with radiant light. He whom you saw coming to me is our intellectual Pleroma, which unites the perfect light with my Holy Spirit.”

“These things, then, which you saw you shall present to those of another race who are not of this age. For there will be no honor in any man who is not immortal, but only (in) those who were chosen from an immortal substance, which has shown that it is able to contain him who gives his abundance. Therefore I said, ‘Every one who has, it will be given to him, and he will have plenty.’ But he who does not have, that is, the man of this place, who is completely dead, who is removed from the planting of the creation of what is begotten, whom, if one of the immortal essence appears, they think that they possess him – it will be taken from him and be added to the one who is. You, therefore, be courageous and do not fear at all. For I shall be with you in order that none of your enemies may prevail unto you. Peace be to you, Be strong!”

When he (Jesus) had said these things, he (Peter) came to himself.

Apocalypse of Peter
Selection made from James M. Robinson, ed., The Nag Hammadi Library, revised edition. HarperCollins, San Francisco, 1990.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

DeSiste Tider. Det ER J Johansens artikkel du svarer i her.. sorry forvekslet den med en annen av Armin. Da er du kommet til rett sted, DeSiste Tider, da kan du lete frem andre artikler og kommentarer i kjølvannet av dem, av J Johansen og så kan du lære det meste om disse falske jødene som Bibelen advarer deg imot og som faktisk bygger landet Israel som et HÅN mot Gud..
Det er på tide du våkner i dette slik at du ikke gjør det skyldig i å støtte FEIL SIDE; støtte falske overgripere som holder på å bygge det Bibelen kaller Dyret..

Jeg er helt enig med mine trosfeller Hasidim-jødene og andre gode kabbalah-troende jøder.. de spirituelle og åndelige jøder som ikke vil finne seg i noe kvasi-Israel bygget av mennesker.. den jobben som kun var forbeholdt Messias! :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

DeSisteTider: Hvilken verden lever du i, egentlig? Jeg har stor respekt for Bibelen faktisk, men jeg leser hva som faktisk står der..
Alt for mange leser seg blinde på Bibelen, men ser ikke ut til å se hva som står der likevel.. spiser du f eks svinekjøtt? Hvilken dag holder du hellig? Det lønner seg å undersøke tingene litt.. svar meg på disse tingene du..

Ikke blande seg med andre folkeslag? Det gjør de da..
De ekte jøder lever underdaning i eksil.. og venter på sin Messias.
De er imot staten Israel som du kjemper for, de vil ikke ha den!
Det er strengt forbudt for dem å ha noe med makt å gjøre.. mens de falske jødene i dag styrer direkte eller indirekte i de fleste land i verden inkludert Norge. Er du kristen bør du se og vite at Bibelen advarer kraftig mot disse.

Ratatosk traff spikeren på hodet her og du ble svar skyldig, til de grader. Om det er helt ukjent for deg, dette med Satans synagoge og at 90 % av dagens jøder ikke er semitter, så er det vel kjent for de fleste som leser, skriver og kommenterer fast her på Nyhetsspeilet. Om du leter litt i artiklene her og setter ditt fokus på artikler og kommentarer fra en mann ved navn J Johansen, en meget kristen og Bibeltro mann.. forøvrig, men med et helt annet syn enn deg, på akkurat dette. Han har belyst dette ganske mye i artikler osv. Du kan sikkert også finne mye her: http://www.riksavisen.no

Ja, du bør bestemme deg for hvilke jøder du støtter ja, for det er krig, mellom dem. De såkalt ortodokse blir svertet som bare F.. de klager at både deres skrifter, deres symboler og deres IDENTITET er stjålet fra dem! Du gjenkjenner dem lett på deres merkelige klesdrakt for de er ekte troende jøder og følger sine skrifter også ang bekledning. De hånes, trakasseres og herjes med av zionistene som også masseproduserer propaganda for å hetse og sverte både de ekte jødene og deres hellige skrifter, da aller mest kabbalah.. og den svertekampanjen er så effektiv, at den lett lurer alle som ikke selv har kabbalistisk innsikt, f eks gode folk på dette sted..

Uten kabbalah kan heller ikke du forstå Bibelen. Det er en umulighet. Men dine likesinnede hetser istedet kabbalah og fatter ingenting av det. Hvorfor svertes kabbalah så ekstremt og så iherdig? Der hvor lyset og sannheten skinner sterkest, må svertingen også foregå mest iherdig.. om de misbruker kabbalah i tilegg er godt mulig. Dette var myntet på en del andre enn deg, siste tider, dette med kabbalah. Så det kan du godt overse.

Cosmominc: Tusen takk for disse videoene spesielt den som viser hvordan de ateistiske og millitante falske og sekulære jødene, bryter seg inn og herjer som vandaler med vold, mot de oppriktig troende og gode kabbalister..

Disse bildene forteller mer enn tusen ord.. hva som foregår her og hvorfor kabbalah svertes så hardt.. det er krig mellom de ekte jødene og de falske. De falske er i langt flertall.. de ekte jødene svertes og hetses av de falske.
Å støtte begge parter i den krigen – er mildt sagt scizofrent..

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Du har visst fått det motsatte budskapet ut av bibelen. Det er en sekt ortodokse jøder som venter på at Messias skal komme å bygge opp landet Israel eller noe sånnt. Så de er imot at jødene bygger opp Israel.

Har du bevis for at 90% av de som kaller seg jøder er ikke jøder? Jeg har det ikke, men jeg er sikker på at de må ha holdt seg som ET folk for å overleve nesten 2000år som et folk uten å bli assimilert. De knuste grensene fra 2-4 generasjoner til et tall som ligner 10 ganger så mye. Hva er oddsen? Og hvorfor skulle Bibelen som er skrevet av jøder være imot jøder? Til og med Jesus var jøde. Han sa at vi skulle lære av fikentreet (Israel) Les Matteus 24, 32-36 , Markus 13, 28-32 eller Lukas 21, 29-33

Lederen for kabbalismen, Sabbatai Zvi, ble kallt for en falsk messian av jøder på den tid. Han insatte seg selv som rabiner, det gjør ingen. Du blir innsatt av andre. Kabbalisme er ikke av Gud.

Jeg følger GUDS ord som er å finne i BIBELEN. Kabbalisme er en sekt innenfor jødedommen, men jøder normalt vet at dette er falsk lære.

Ratatosk traff en mil nærmere spikeren enn det du gjorde

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

DeSisteTider: Du virker helt indoktrinert og blind. ALT du skriver om kabbalah er feil. Denne fyren langt tilbake i tid som noen satte sin lit til har ingenting med kabbalah generelt og gjøre og er ingen leder av kabbalah. Kabbalah er slett ingen sekt, men del A av din Bibel. Skriftene dine er del B. Dette er noe alle jødiske barn vet.. Første ordet i Bibelen begynner på B – Bereshit bara Elhohim.. Jeg siterer grunnteksten i original.. I begynnelsen skapte Gud.. hvem var Elohim? Dette var ord som vi også lærte på barneskolen at var kjente navn på Gud.. Det var 72 av dem i grunnteksten.. som alle ble fjernet og erstattet med kun Gud.. for å nevne noe om hvor lite man kan forstå ut av dagens Norske utgave. Den du og de fleste kristne mener med Gud, er ikke engang nevnt i Bibelen!

DET er sannheten. Om du fester din lit til Bibelen og sier noe negativt om Kabbalah så spotter du så det holder, du skyter deg selv og din tro i foten til de grader og river fundamentet vekk under dine egne føtter.. snakk om idioti! Det er sannheten! men det er du for uvitende til å forstå..

Dersom noen fra disse jødene benekter holocaust, bør det være et meget meget stort tankekors for deg.. hva om du faktisk er lurt trill rundt av disse zionistene? Hva om deres propaganda faktisk har hjernevasket deg totalt? Hva om sannheten er eksakt motsatt av hva du tror om alt?
Det er en holocaust-debatt her med mye info, ta gjerne en titt der..

Sannheten er at de systematisk drepte en del av de ekte jødene og deres ledere.. og insatte zionister som egentlig ikke var troende i ledernes sted.. stakkars jøder.. deretter stjal de deres identitet, deres skrifter og symboler og misbrukte disse på det groveste. Nå vil de legge skyldne på de ekte jødene.. og du har latt deg lure trill rundt av de som selv din egen Bibel advarte deg kraftig imot.. Jesus sa selv at jødene hadde djevelen til far, det sa han flere ganger. Hvordan forstår du Bibelens ord om Satans synagoge?

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg gir meg…Du får tro det du vil, men jeg fortsetter å tro det jeg gjorde. Skal begynne på vidregående i morgen, så jeg bør fokusere på å gjøre det godt der. Ha en fortsatt god dag.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

DeSiste Tider. Utrolig.. du er ingen reell sannhetssøker.. det er helt sikkert.
Du vil lukke øynene og fortsette og bedras. Det er mest behagelig..
Ta en titt på de videoene som jeg brukte tid på å finne frem til deg, eller er det slik at du er redd for å se dem fordi du da ikke kan fortsette å tro det du tror? Du beviser nå en gang for alle.. hvordan visse kristne er..

Lukk nå øynene godt igjen, ørene også, dra ned blendingsgardinene, slik at det ikke slipper noe lys inn som kan få dine illusjoner til å brister.. Du er eksakt beskrevet i Peters Apokalypse som jeg la inn her, så den burde du lese nøye. Utrolig treffende. At du ikke har tid nå, kan jeg forstå.. men om du ikke ser dette senere heller, så vil dine illusjoner i sannhet bli din akilleshel.. Det er ikke sunt i lengden vet du.. Uvitenhet kan være farlig og du er på feil side i dette, og det uå bry deg om fakta. Sterkt å se.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Vidregående sa du?
Da beklager jeg i såfall. Trodde du var noe gamlere og hadde jeg vist alderen din hadde jeg trolig vært noe mere varsom og ikke vist deg de mest ekstreme bildene av det sionismen forårsaker. Men uansett må du bli bevisst på hva du har rotet deg bort i.

Jeg vil gi deg et lite tips:
Her på NS er det mange forskjellige folk med forskjellig bakgrunn som har svært god peiling på hva de driver med. Gjerne stridige grupperinger.
Vær litt med ydmyk og lytt til folk istede for å uttale deg bastant om ting du kun har fått servert fra en lokal liten krets med tvilsomme motiver.

Til slutt et lite tips til din skolegang.
Ikke pugg, men forstå. Still spørsmål til alt og bruk gjerne andre kilder enn skolens lærebøker. Det viktigste: Det er nødvendigvis ikke karakteren som avgjør hvor mye du kan og vet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

HAy-RA/DeSiste Tider: Jeg tenkte akkurat det samme som deg her, HAy-RA, og jeg kan bare ydmykt slutte meg til beklagelsen til deg, DeSiste Tider. Beklager at vi ikke kunne ane din alder når du ikke hadde bilde og kunne ikke ane om du var en ung skolegutt eller en av de hardbarkede debunkerne vi må hamle opp med her inne.. :-) Beklager om jeg tok hardt i også. Håper at vi ser deg igjen og at vi ikke har skremt deg fra å bli en ekte og kompromissløs sannhetssøker.
Kan ellers skrive under på alt i det beklagende innlegget til Hay_RA :-)
Lykke til med skolegangen, og vær våken og kritisk til ALT..
Husk oss her inne, vi har vært akkurat det.. :-)

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

Her ser vi altså den israelske ambasadøren går amok og skjeller ut jøder

Her plager sionister slike som deg:
http://www.youtube.com/watch?v=OlT3ARuUSGc&feature=related

Her ser vi altså at sionistiske jøder banker vettet av ortodokse jøder
http://www.youtube.com/watch?v=rVijwlqsJrU

Her går jødiske sionister amok i en jødisk syndagoge

Så hvilke jøder støtter du og hvilke må vike?
Sionister som går i strupen på alt og alle inkludert sine egene, eller de ortodokse jødene som ønsker fred og 2stats løsning?

En annen ting. Tviler jesus gidder å komme tilbake med mer eller mindre disse talmudistene skifter holdning. Tvilsomt at han gidder å bli torturert henrettet 2 ganger…
http://www.youtube.com/watch?v=rVijwlqsJrU

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

DE FLESTE ISRAELSKE JØDER ØNSKER FRED PUNKTUM.

De jødene i den første videoen er nokk fra en sekt av ortodokse jøder som også er med på antisionistkomferanser i f. eks. Iran der de fornekter holocaust. Det er ikke rart at de blir skjelt ut og sett på som Quislinger.

Selfølgelig vil det være uenigheter når landet Israel har ufrivillig vært i krig med nabolandene i over 60 år.

Denne videoen viser en av grunnene for at det ikke blir fred mellon palestinere og jøder.
http://www.youtube.com/watch?v=eTGbP55HGi8

Søker de død?

Eller Allahs vilje?
http://www.youtube.com/watch?v=i08L09V0_sg&NR=1

Hvem bryter kigsregler?
http://www.youtube.com/watch?v=hRQa5-gmqys

Hvorfor bruke moskeer til å skyte ut raketter?

Salme 83, 4-5 og 13
De legger lumske planer mot ditt folk, de rådslår sammen mot dem du verner: “Kom, la oss utslette dem som folk, så ingen lenger minnes ISRAELS navn!”
For de sier: “Vi vil ta GUDS boliger i eie”

Jesus skal dømme alle folkeslag som går MOT Israel. Bare les Joel 3, 7 Den siste setningen der er faktisk gått i oppfyllelse.

Det står i Amos 9, 14-15 at Jødene ikke skal bli jaget fra sitt land.
Les også siste setning i Joel. “Herren bor på Sion.”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Hallo?! Hvorfor siterre du kun GT og overser totalt sannferdig info og Johannes Åpenbaring 2,9 og 3,9?

Det er aldeles ikke snakk om en sekt, men om ALLE TROENDE JØDER..
Til forskjell for de som egentlig er seklulære ateister, zionistene, som du støtter.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singoalla:

Har du den rette tolkningen på de versene? Det virker som om at du har fasiten på tolkningen av de versene.

I “Det nye testamentet Studieutgave” står dette.
2, 9:
“Dem som kaller seg jøder” Det siktes muligens til en gruppe som fordreier jødedommen. Men Åp kan også her ville si at det bare er kristentroende jøder som med rette kan kalles “jøder”, dvs. “Guds menighet” eller “synagoge”.
2, 9f:
(Først skriver de om hvor det står Satan og så hvor det står skrevet djevelen i Åp) Åp ble skrevet under forhold da motstanden mot de kristne økte, og ser på motstandere som djevelens representanter –> innl.

3, 9:
fra Satans synagoge –> 2,9f.

Kan du si meg hva som er rett etter din fasit?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hm.. jeg står for alt jeg skrev ovenfor.. men vil vel ikke påberope meg noen entydig fasit når det gjelder dette. Du vet at ord fra hellige skrifter har alltid mange forskjellige betydninger og ikke bare en.. derfor tror jeg ikke vi skal ha en fasit på dette..

Satans synagoge må være en falsk synagoge.. for meg er den falske lære den mer dogmatiske sekulære tradisjonelle kristendom og jødedom. I motsetning til den ekte levende og spirituelle lære..

Men i dette tilfellet mener jeg at det faktisk går på noe annet, jeg tror det er som det står, rett og slett at det er snakk om noen falske jøder.. noen som sier de er etniske jøder men ikke er det. Og grunnen til at vi blir litt hissige her, kjære deg. Det er at det er disse falske jødene som styrer det meste på vei utenfor stupet nå og det er ganske vondt og sette seg inn i hvor langt djevelskapen er kommet i kaninhullene.. det gjør mer vondt jo mer vi ser av djevelskapen i hvitøyet..

For deg som kanskje er en oppriktig søkende i god tro, så kan det være et sjokk kanskje å komme hit.. Men vi har gravd lenge de fleste av oss her og funnet vanvittig mye gørr.. og vi finner ut av mer hver dag.. Velkommen skal du være.. om du er oppriktig så blir du her for å finne ut av tingene sammen med oss om du søker sannhet. Tilgi meg om mine ord var krasse..

Jeg er også kristen, det skal du vite. Det har vært mange gode kristenkabbalister opp gjennom tidene.. men for å sette det på spissen litt så tilhører jeg den retning av kristendommen som ble brent og forfulgt av den retningen som seiret og som er har indoktrinert menneskene med monopol på sannheten i den vestlige verden i snart 2000 år.. da er det mye som må snus på hodet om man skal få det tilbake på plass igjen og den veien er lang. Bibelen sier også at kirken skal være en fallen skjøge som skal forføre hele verden med sin vranglære.. og drive hor med kongemaktene.. det er den kristendom som har rådet i verden. Og Jesus sier selv at han ikke vil kjennes ved de fleste kristne når han kommer tilbake.. for de har fulgt en falsk Jesus som ble skapt av erkefienden, Rom..
Den ekte Jesus var kabbalist og alt han sa var kabbalistisk :-) he he
Derfor blir det så sprøtt når kristne rakker ned på kabbalistene..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

DeSiste Tider: Nå må du slutte med å snakke om SEKT her. Vi snakker ikke om en sekt. Nå skal jeg komme med videoene mine igjen her, noen av dem er fjernet, som forventet, fra utube. Om du ser disse videoene, vil du se det som du ikke blir vist i main-stream media eid av zionistene.

Her ser du ledere fra MANGE FORSKJELLIGE RETNINGER TROENDE JØDER.. OG SLIK SER DE EKTE TROENDE JØDENE UT FAKTISK. OM JØDER VIL FØLGE DE JØDISKE SKRIFTENE SÅ SER MAN DET TYDELIG.. OG DE SOM IKKE GJØR DET ER IKKE EKTE TROENDE JØDER, SÅ ENKELT ER DET. DU VIL SE HER, BÅDE I DEMONSTRASJONENE OG DEBATTENE, LEDERNE FOR FORSKJELLIGE JØDISKE TROSRETNINGER STÅR SAMMEN OG DE FORKLARER AT JØDENE VILLE IKKE HA STATEN ISRAEL OVERHODET, DET ER SIONISTENES GREIE. DU SER OGSÅ AT DE ANGRIPES OG HÅNES AV DE FALSKE ZIONISJØDENE..

OM DU TROR AT KABBALAH ER NOE PERIFERT SOM BARE ER HELLIG FOR NOEN JØDER, TAR DU SKAMMELIG FEIL. DET ER LIKE HELLIG FOR ALLE JØDER, EKTE JØDER VEL OG MERKE, MEN DET ER BARE DE SOM ER REDE OG INTERESSERT I Å VIRKELIG FORSTÅ TINGENE SOM STUDERER KABBALAH. MEN SKRIFTENE OG DERES HELLIGHET ER HELLIGE FOR ALLE TROENDE JØDER. LIKE MYE SOM TORAH.

http://www.printfection.com/reallyoffensiveshirts/Hasidic-Anti-Zion

http://skyfind.files.wordpress.com/2009/02/end-of-zionism.jpg
—————————————————————————————-

Noen av de små utube-filmer jeg fant:
——————————————————–

———————————————-

De angripes og trakasseres, Zionistene mot de ekte troende jøder:

http://www.youtube.com/watch?v=3dSHl3C9kgY

http://www.youtube.com/watch?v=Znm4Gn0wO5Q&feature=related
———————————————————————-

Denne er litt lengre, diskusjon med flere rabbier:

http://www.youtube.com/watch?v=jOVJr-ATnOw

Meet Ahmadinejad with rabbis anti-zionists :-) OJSANN :)
Dette var ikke meningen at vi skulle få se nei :-)

http://www.youtube.com/watch?v=q9t6zMPPKvw

JEG BER NÅ OM AT DET NEGATIVE FOKUS OG DERES VÅKNE MISTANKER RETTES VEKK FRA KABBALAH/KABBALISTER OG EKTE JØDER OG TIL KVASI-JØDER, ATEISTER OG DE SOM SVERTER DISSE GODE MENNESKENE. HVEM ER DE OG HVORFOR GJØR DE DETTE?!

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Flott.
Du har gitt uttrykk for at du støtter sionist-jødene mot de ortodokse-jødene, og kan derved klassifiseres som en antisemitt på lik linje med en nynazist.

Du kommenterer heller ikke volden mot de ortodokse-jødene, så jeg regner med at du syns det er helt ok. Og da regner jeg med at du støtter de sionistiske-jødene i sin etniske rensing av etiopiske jøder
http://www.youtube.com/user/russiatoday?blend=1&ob=4#p/u/25/oljrngl5Iwc

Viser også til deres organisasjons logo:
http://miff.no/images/logo/miff115-ny.gif

Når jeg ser deres logo i samklang med nettsidens innhold får jeg litt vondt i hodet. Feks. innhold som dette:

– Fem grunner til å bombe Iran nå
http://www.miff.no/nyheter/2007/11/21FemGrunnerTilAaBombeIranNaa.htm

Bolton: – Israel har kun få dager å angripe Iran
http://miff.no/

7 av 10 (sionist) jøder imot (de fredelige) ultraortodokses fritak fra verneplikt
http://miff.no/

Alusi: – Iran har atomvåpen om få uker
Publisert: Søndag 27. desember 2009
http://www.miff.no/nyheter/2009/12/27Alusi-IranHarAtomvaapenOmFaaUker.htm
Løyn og bedrag, Iran har fremdeles ikke atomvåpen

Har dere fullstendig gått fra vettet?

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

De ortodokse-jødene? Du mener en sekt innenfor ortodokse-jøder. Og jeg synest ikke at vold mot dem er ok. Hvordan og hvorfor skal jeg forsvare vold mot dem? Du kommenterte ikke Hamas’ opplæring av barn heller. Synes du at det Hamas gjør er ok?

Jeg tviler STERKT på at Israel renser landet for eteopiske jøder. Jeg har snakket eteopiske jøder som har følt at de ble mer likeverdig behandlet i Israel enn de ble i Etiopia. De har vært takknemlig for mulighetene de har fått i Israel, som de ikke hadde i Etiopia. Men samtidig så er det klart at det byr på store utfordringer å komme fra et U-land til et I-land.

Med Israel For Fred en en fin logo. Eller hva? Har du sett hva miff står for?
http://miff.no/nyheter/2002/04/15HvaStaarMIFFFor.htm

Fem grunner til å bombe Iran nå:
Leste du grunnene eller bare overskriften?

Løyn og bedrag, Iran har fremdeles ikke atomvåpen:
Odd Myrland spådde feil, men Iran er ganske nær ved å få atomvåpen. Vg har også skrevet feil i sine aviser under Gaza-konvoien. (se overskriften)
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10007931

Vi har ikke gått fra vettet.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
13 år siden

DeSiste Tider: Hvilke jøder snakker du om? De som er etterkommere etter den bibelske Juda sønn av Jakob (Israel) eller alle de 90 % av dagens “jøder” som ikke har noe som helst semittisk blod i årene? 90 % av de som kaller seg jøder er ikke engang semitter. Har også jeg rett på et land der nede, og danskene som er etterkommere av Dan sønn av Jakob har vel mer rett på et eget land der nede enn disse bortifra Russland eller Mongolia et sted?

Har du lest Johannes Åpenbaring 2.9 og 3.9 du som er så glad i bibelen?! Kan du da vennligst sitere eller helst legge ut de bibelversene her på siden? Som kristen bør du vel følge din egen bibel, istedet kjemper du for de som bibelen advarer mot, eller tar jeg feil? ber om et svar!

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Ratatosk
13 år siden

Du stiller spørsmål som er vansklige å svare.

Det ville være rart om 90% av dagens jøder ikke er semitter. For det første så har jødene vært syndebukker for mye av det som har gått gale de siste 2000 årene. Hvem vil vel kalle seg selv en syndebukk?

For det andre så følger jødene etter jødedommen, og den sier at de ikke skal “blande” seg med andre folk/folkeslag.

F. eks. 5. Mos 7, 1-6

Kan du gi meg bevis for at 90% bare kaller seg jøder, men ikke er det? Jeg tror at det er lite sannsynlig.

Jeg vet ikke hva som menes med “Satans synagoge”, men at jeg vet at Gud ikke har forkastet folket sitt, for det står i bibelen. Les Rom 11, 1-12

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Du diskuterer med bibelen som oppskrift,og da blir det vanskelig å følge “logikken”,som det blir når all ideologi skal skygge over fornuften.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

All logikk hittil fører til at jødene har krav på staten Israel…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

De SisteTider: Hvilken logikk fører til at noen har krav på å kaste andre folk ut fra sitt land? Jeg kan også få en åpenbaring om at naboens eiendom er rettmessig min, men det er ikke sikkert han liker det.. og bør jeg bruke vold da?

De du støtter etter hva jeg forstår er zionistene…
Mens du gir F i de ekte jødene som mener at staten Israel er et hån mot Gud?

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

DeSisteTider: Jeg har noen spørsmål til deg…

Ut i fra den hemningsløse linkingen til soinistorganisasjonen miff i samklang ordlyden i dine innlegg formoder jeg at du er en kristen-sionist.

Det jeg stiller spørsmålstegn til er dine motiver for den ubetingede støtten du har til den selvutnevnte staten Is-ra-el. Ingen gjør noe gratis uten personlig motiv. Noe som antyder dine motiver og din profil er ditt nick (DeSisteTider)

La meg komme med noen påstander, så får du heller korrigere meg om jeg tar feil…

Du støtter ulovlige bosettere fordi du ikke kan bli frelst før Israel har samme grenser som på Kong Davids tid.

Du frykter fred i Israel med tostatsløsning, for det utsetter dommedag.

Du har deltatt i det israelske forsvaret, eller gitt store deler av lønnen din til sionistiske nybyggere eller til Israelske organisasjoner.

Du ønsker å rive klippe-moskeen og gjenreise solomon tempelet.

Du tror jesus bare kan komme tilbake om is-ra-el blir “slik den en gang var”.

Du støtter is-ra-el i alt fordi du tror det er veien til EGEN frelse.

Du har aldri hørt om atonisme…

Du ønsker armageddon fordi det er en forutsettning for din opprykkelse

Du tror for “rettroende kristne” er det ingen fare, fordi Jesus kommer og sikrer dere «opprykket» før dommedag.

Har jeg forstått deg riktig?

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Jeg støtter jødenes rett til en egen stat og rett til og ekststere som et eget folk.

1) Ulovlig bosetting i sitt eget land? Har ikke Norge lov til å bygge boliger i Oslo? Da synest jeg at Israel har lov til å bygge i Jerusalem (deres politiske hovedstad).

2) Utsetter dommedag? Om Israel skal på nytt dele sitt land så har de snart så lite landområde å forsvare at de lett kan bli tilintetgjort. Israel har rett til å forsvare sin EGEN stat.

3) Jeg er medlem av miff, og det er alt, utenom at jeg går på kristne Israelsseminar.

4) Visste du at etter frihetskrigen i 1948 så ble alle Jøder som bodde i Judea (vestbredden), Samaria og Øst-Jerusalem ble brutalt fordrevet. Og Jerusalem ble Jøderen i 19 år. De ble fordrevet som Sefanja profeterte når han skriver kap. 3,19:

Se, på den tid vil jeg utslette alle dem som har paget deg. Da berger jeg de haltende (Det er Jødene) og fører de BORTDREVNE sammen. (Media sier det er palestinerne som er fordrevet, men Gud sier at det er mitt folk som er fordrevet. Du kan velge om du vli tro på media eller om du vil tro på Israels Gud) Jeg gir dem ære og ry over hele jorden, der de er blitt vanæret.

Arabisk muslimske såkalte krigere brente ned 159 synagoger, ødela alle jødiske skoler, alle jødiske fabrikker, alle jødiske kibbutzer og alle landbruksområder. Til og med på Oljeberget foran getsemane hage, så lagde de en vei ned til Betannja. Rett over en svær jødisk gravgår der over 50 000 jøder er gravlagt. Og dette skjedde bare tre år etter holocaust. De ble vanæret, de ble plaget. Og Stormuftien av Jerusalem (Hitlers rådgiver), onkel til Arafat, erklerte i 1948 sitat; “Jeg erklere jihad. Mine muslimske brødre, myrd Jødene, myrd dem alle sammen. Det er Allahs vilje.”

Jødene har ikke rett til å rive klippe-moskeen, men hadde araberne rett til å ødelegge alle de jødiske byggene?

5) Jesus kommer tilbake når tiden er inne. Jeg vet ikke når, men etter mange grufulle katastrofer som du kan leser om i Johannes Åpenbaring.

6) Nei, kan du fortelle litt om hva det er?

7) Jeg ønsker ikke jordens ende.

Joel 3, 4
Solen forvandles, den formørkes, og månen blir til blod før Herrens dag kommer, den store og SKREMMENDE.

8) Det er stor fare for de “rettroende kristne” også. De skal oppleve stor forfølgelse osv. Bare les Johannes’ Åpenbaring kap. 13. Det er ikke noe å se frem til.

Amos 5, 18-20
Ve dere som lengter etter Herrens dag! Hva vil dere med Herrens dag? Den er mørke og ikke lys. Det er som når en mann vil flykte fra en løve – og møter en bjørn; og kommer han hjem og støter hånden til veggen, blir han bitt av en orm. Ja, mørk er Herrens dag, ikke lys, stummende mørk og uten lysskjær.

9) Nei, ikke helt riktig

Mika 4, 11-12
Nå har mange folkeslag samlet seg mot deg (Israel). De sier: “Sion er vanæret, vi ser på henne med skadefryd.” Men de kjenner ikke Herrens tanker og forstår ikke hans plan: å samle dem som korn på treskevollen.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

“Hvorfor sier Irans president Mahmoud Ahmadinejad at holocaust er en løyn? Burde ikke han skamme seg?”

Nei
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-sp%C3%B8rsmal-om-holocaust/

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Tror du på det tullet? Det finnes sikkert tusenvis av bevis for at det har vært et massemord på jøder. Har du sett Schindlers liste? Hvorfor lager de en film om livet til Schindler hvis det hele var en løyn? Tror du ikke på heltene i WW2? Dette blir for idiotisk.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

DeSisteTider sier: Tror du ikke på heltene i WW2?

Jo.
Gjør du?

“Vi begynner å bli pokker i voldske, vi nekter å varte opp for offiserene. Har det eksistert større klasseforskjell enn det vi bevitner her? Jeg hadde foreslått at vi skulle henge de mest skadelige individene på vår side av fronten. Jeg har gitt opp militær ansvarsfølelse. Alt som nazismen representerer stykke for stykke har jeg funnet identisk i vår snevre lille militærkrets.
…Kan vi noen sinne bli mennesker igjen?”

– Thor Heierdahl –

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Du tror vel at Hitler ikke hadde noe imot jøder heller du? Men at han hjalp dem med å drepe lus som spredte tyfus. Du tror vel at krystallnatten er en løyn også. Og at det ble værre for jødene i Polen etter krigen. Tror du at Hitler var så glad i jødene at han hjalp dem med å bli kvitt lus som spredte tyfus i gasskammere? Noe er galt her!!!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden
DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg er ikke gal, men en som prøver å finne sannheten. Og sannheten finner du i Bibelen, Guds ord.

Det er ikke rart at så mange sivile går tapt når Hamas bruker moskeer, barnehager osv. som utskytningsplasser…

Det er bare flaks at det er så få Israelere som har miset liver av de mang tusner med raketter som kommer over dem.

http://www.miff.no/nyheter/2009/05/12RaketteneOedelegger.htm

“Ingen fred med raketter
Verden bør vite, skriver Burston, at uansett hvor venstreorientert regjeringen i Israel måtte være, og uansett hvor dårlig palestinerne i Gaza har det: Uten at rakettene slutter, vil det ikke bli noen fredsprosess og absolutt ikke noen fred.”

Smurfen: Jødene følger etter bibelen/det gamle testamentet. Og bibelen sier at jødene skal være snille mot de fremmede i landet, for de selv var fremmed i Egypt. Du kan f. eks. se på Gaza som eksempel på hvor snille de er. Mens Israel var en del av Gaza, så minket de barnedødligheten med over 100 døde pr. 1000 fødte barn. De fleste sjukehusene som er bygd der er bygd av Israelerne. Ingen har takket dem for det. Jødene er den største giveren på nødhjelp til Gaza. Mens de rike oljestatene ikke bryr seg om de lever eller dør, bare de er til hjelp i å utslette Israel.

http://www.bt.no/nyheter/utenriks/Israel-aapner-for-noedhjelp-til-Gaza-683890.html

Hvorfor sier Irans president Mahmoud Ahmadinejad at holocaust er en løyn? Burde ikke han skamme seg?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=577252

Se også hva Benjamin Netanyahu taler om dette

http://www.miff.no/nyheter/2009/09/25BenjaminNetanyahusTaleTilFNsGeneralforsamling.htm

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Zionism and Anti-Semitism

We implore and beseech our Jewish brethren to realize that the Zionists are not the saviors of the Jewish People and guarantors of their safety, but rather the instigators and original cause of Jewish suffering in the Holy Land and worldwide. The idea that Zionism and the State of “Israel” is the protector of Jews is probably the greatest hoax ever perpetrated on the Jewish People. Indeed, where else since 1945 have Jews been in such physical danger as in the Zionist state?!

Jews are enjoined by their religious laws to be loyal to the country of which they are citizens. Ever since the destruction of the holy Temple in Jerusalem and the exile of the Jewish People some two thousand years ago, we have been enjoined to be scrupulously loyal to the countries we reside in. One of the great biblical prophets, Jeremiah, in chapter 29 of his book proclaimed G-d’s message to all the exiled; verse seven reads, “Seek out the welfare of the city to which I have exiled you and pray for it to the Almighty, for through its welfare will you have welfare.” This has been a cornerstone of Jewish morality throughout our history to this very day.

Torah-true Jews wish to live in peace and harmony with their neighbors in every country among the community of nations, including in historic Palestine. They deplore acts and policies of violence carried out by those who, misusing the name of Israel our forefather, have substituted the ideal of chauvinist nationalism for the eternal values of the Torah, the eternal divinely bestowed inheritance of the Jewish people.

http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/zanda.cfm

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Tora og talmud manifesterer, begrunner og rettferdiggjør jødefascisme og de “gudsutvalgtes” rett til behandling av ikke-jøder som kveg, og tora-tro jøder vil leve i fred med naboer? Det er enten eller.
Enten innrømmer en at ideologien er fascistisk og tar avstand fra den, eller er en tora-tro.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Israel har gitt nesten hele Sinaihalvøya og hele Gaza/Gerar for å få fred med nabolandene. Har de fått det?…Nei

smurfen
Redaksjonen
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Hvor mye er kursen på en palestiner nå da ?

For et år siden under Gaza masakren så var det vel 1 til 1000, mao så er en jøde like mye verdt som 1000 palestinere og tror ikke den kursen har gått ned akkurat siste tiden …

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Om noen kommer og tar en tusenlapp fra deg; men etter press så tvinges vedkommende til å gi deg tilbake 250 kr. Ville du da ha nøyd deg med det,og holdt fred?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

DeSisteTider :

“”We were given the Holy Land by G-d in order to be able to study and practice the Torah without disturbance and to attain levels of holiness difficult to attain outside of the Holy Land. We abused the privilege and we were expelled. That is exactly what all Jews say in their prayers on every Jewish festival, “Umipnay chatoenu golinu mayartsaynu” – “Because of our sins we were expelled from our land”.

We have been forsworn by G-d “not to enter the Holy Land as a body before the predestined time”, “not to rebel against the nations”, to be loyal citizens, not to do anything against the will of any nation or its honour, not to seek vengeance, discord, restitution or compensation; “not to leave exile ahead of time.” On the contrary; we have to be humble and accept the yoke of exile. To violate the oaths would result in “your flesh will be made prey as the deer and the antelope in the forest,” and the redemption will be delayed.”
(Talmud, traktat Ksubos p. 111a)”

http://www.jewsnotzionists.org/holocaust-zionism.htm

————————————————-

Romerne holdt til i Storbritannia en gang også.

Kan de nå dra til England og kreve landet tilbake?

Forresten… de som kaller seg jøder i dag stammer sannsynligvis fra Khazarene. Som var et folkeslag i sentral-Asia (/de sydvestlige statene i Russland i dag.) Da kan man ihvertfall ikke si at de har noen spesiell rett på Palestina.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Om du leste den linken jeg skrev så hadde du forstått hvorfor Jødene har rett på et land……. Les alt på siden helt ned til kommentarene (du trenger ikke lese linkene på siden, men det er ok hvis du gjør det)

http://israel.abcblogg.no/090406221758_jdenes_historie_og_tilknytning_t.html

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

Historisk sett så har Jødene enerett på landet Israel/Kanaan, Guds Hellige land.
Og de har ikke okkupert Israel/Palestina. Men noe som er rart er at ingen snakker om at Polen er okkupert av

http://israel.abcblogg.no/090406221758_jdenes_historie_og_tilknytning_t.html

Det du siterer fra Bibelen er imot det du sier…

3. Mos 18, 24-28 Der står det at Gud vil kaste ut de som bodde der fra før pga deres synd, slik at jødene kunne få landet. Og at hvis jødene ikke holdt seg til Guds bud, så ville de bli kastet ut fra landet. Det verset har gått i oppfyllelse da Jødene ble fordrevet til Babylon.

3. Mos 26, 27-46 Der står det at hvis de fortsatte å gjøre ondt, så ville Gud jage dem ut av landet og forfølge dem der de bosatte seg. Det verset har gått i oppfyllelse. Jødene mistet landet i år 70 (tror jeg) og fikk det tilbake i år 1948.
I de årene de var uten land ble de forfulgt eller drept.

4 Mos 14, 22-24 sier bare at de som satt Gud på prøve, til og med etter de hadde sett store tegn, ikke fikk komme inn i landet. Men Kaleb og hans etterkommere fikk komme inn i landet og ta det til eie fordi han var lydig.

5 Mos 1, 34-40 sier at pga deres ugudlighet, så fikk de ikke komme inn i landet. Men barna deres , Josva, Kaleb og hans etterkommere fikk komme inn i landet Gud gav dem ved ed.

5 Mos 4, 25-27 er bare å lese selv for å forstå

5 Mos 6, 18 Hvordan forbyr dette verset vantro jøder i å bo i Israel?

5 Mos 7, 12 Hvorfor har du det verser på listen?

5 Mos 28, 21 Handler ikke om landet Israel… v.25 Det skjedde før jødene fikk landet tilbake…. v. 37 I de landene jødene bosatte seg i (Ikke Israel) skulle de bli til et skremsel, et ortak og et spottord blant alle folk. Det ser du blandt annet i Norge i dag. Ordet jøde er blitt et spottord blandt norske ungdommer osv. v. 41 og 56-64 er også om den tiden da jødene var borte fra landet Israel, som de nå har fått tilbake ved arv etter Abraham, Isak og Jakob, og ved ed med Gud.

Mos 5 29,28 les selv for å forstå

Mos 5 30 (første avsnitt) Gud vil velsigne jødene når de kommer tilbake til landet. Jødene har fått ørkenen til å blomstre. (andre avsnitt) Jødene kan selv velge mellom liv og død. Tro på Gud og følge han eller ikke.

Mos 5 31, 3 har ingenting med saken å gjøre v. 18 Kan du forklare meg hvorfor du tok det verset med?

Esek 13, 9 Handler om falske profeter, ikke jødene generellt.

Jer 7, 15 Jeg tror det har skjedd for lenge siden.

Jer 29, 13-14 Gud har allerede samlet Jødene i staten Israel.

Det står profetert i Jesaja 66 vers 7-9 at Israel skulle bli til på en dag før veene kommer på jorden. Vi vet alle at Israel ble til på en dag i 1948.

Det står også rett ut i Sakarja 12 vers 6 at Israel skal bli uimotståelig millitært.

” På den dagen vil jeg la høvdingene i Juda bli som en glopanne i en vedhaug og som en brennende fakkel mellom kornband. De skal fortære, til høyre og til venstre, alle folkene rundt omkring. Men folket i Jerusalem skal fremdeles bo trygt i Jerusalem.

Etter Bibelen så har Jødene, Guds folk, rett på landområdene fra Egypterelven (kanskje nilen) helt til Storelven, Eufrat.

Det står i 1. Mos 15 vers 18

Les også Matteus 24 vers 32-36…Lær av fikentreet (Israel) Enden er nær

« Forrige artikkel

Armin utfordrer Datalagringsdirektivet

Neste artikkel »

Den falske freden

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x