Moses fikk aldri entre Det Hellige Land på grunn av sin krigerske natur. Josva som hadde sin tro i orden fikk jobben.
Moses fikk aldri entre Det Hellige Land på grunn av sin krigerske natur. Josva som hadde sin tro i orden fikk jobben.

Journalister som ikke kneler for sionistene får sparken

5810 visninger
5 minutter lesetid
120

Journalist Helen Thomas fra Det hvite hus sin presselosje har mistet jobben for å si imot «jødenes» herjinger i Midtøsten, rapporterer NRK igår den 7. juni, 2010.

«Jødebemerkninger ble Helen Thomas bane. En av verdens mest kjente politiske journalister ba jødene forsvinne fra Palestina og komme seg tilbake til Tyskland og Polen.»

Selvfølgelig vet vi at en liten sekulær fillenasjon som får verdens eneste supermakt USA til å danse etter sin pipe, og alle andre land forsåvidt, lett kan få noen sparket fra jobben sin. For hvorfor hører vi ikke noe om krigsforbryterdomstol, etc? For hvis det er slik at Gaza er okkupert, og Israel kan bruke krigens lover for blokade, da må jo krigsforbryterlovene også komme til anvendelse vel? En kan ikke være i krig bare når det passer en selv å definere seg som det (?).

Mrs. Helen Thomas
Mrs. Helen Thomas

Hvis det er slik at de er ‘i krig’, som de rettferdiggjør blokaden med, så har de også plikt etter Geneve-konvensjonen til å ta vare på sine krigsfanger i Palestina; gi dem mat og klær og medisiner.  IKKE skyte, og/eller gasse dem.

Hva om det hadde vært Iran som hadde gjort det samme mot en flottilje av freds- og humanitære krefter som kom til deres nabolands strender (Palestina er ikke Israel – bare ser sånn ut)? At de israelske sionister har mye makt, det innkluderer visst også makten til å sparke en gammel respektert dame fra Det Hvite Hus’ sin presselosje.

Så vet vi hvorfor våre egne journalister i Dagens Næringsliv, Dagbladet, VG og andre, er så redd for å ta opp saker som setter rett og galt inn i større sammenhenger, som for eksempel å skrive mer om krigsforbryterdomstolen i forbindelse med Israels herjinger mot Gaza-flottiljen.

De er rett og slett redd for at disse sionister med makt, skal gjøre at de mister jobben. De er ikke kjøpt og betalt, – det er den gode ‘gamle av dage’ – frykten – som holder dem tilbake fra å være rettferdig, og balansert, i sine reportasjoner og dekning av saken.

De er så redd for å bli kalt anti-semitter, at alle steder hvor sionister er tilstede i kulissene, som Bilderbergerne, så tør de ikke åpne munnen, eller slipe pennen. De er dermed psykopolitisert til taushet. Ganske så effektivt. Jfr. at Dagens Næringsliv ikke engang tør å ta tak i Goldman Sachs sine herjinger på verdens finansmarked, av samme årsak sannsynligvis.

Men alt er vel som det er profetert det skal være, også i henhold til Bibelen. Ted Pike sier:

Midt i larmen over Det Hvite Hus sin reporter Helen Thomas som ‘bemerker at israelerne skulle «dra seg til helvete ut derfra» og returnere til Tyskland og Polen, er et svært tildekket faktum: På sin ramsalte måte repeterer hun bare hva Gud mener om Israels Bibelsk ulovlige tilbakekomst til Palestina de siste 110 år.

Det Gamle Testamente vektlegger dusinvis av steder i de klareste ordelag at Gud aldri vil tillate en urettferdig opprørsk nasjon av Jøder til å okkupere Hans Hellige Land [se fotnote].

Han ville ikke la selv den åndelige kolossen Moses komme tilbake på grunn av ett eneste brudd. Han ville ikke la de ti tvilende spioner og en hel generasjon av hebreere inn på grunn av vantro.

I stedet gjorde Gud det klart at bare en troende rest av de som som viser tillit til Gud og som eksemplifiserer rettvishet, rettferdighet og barmhjertighet (inkludert mot de «fremmede i landet»), ville ha rett til å gå inn og befolke landet. Dette skjedde bare to ganger i historien i Det Gamle Testamente: under Josva, og senere, Esra og Nehemja, bringe tilbake en lydig levning fra det babylonske fangenskap.

Tvertimot advarer Gud gjentatte ganger at hvis jødene okkuper Palestina og dermed avstår fra lydighet, så skal han spre dem til alle nasjonene. De kan ikke vende tilbake før de utviser den samme rettferdighet som de gjorde under Josva og Ezra.

Dette er bibelsk etikk på barnehagenivå. Den kristne og sekulære media ville oppdaget dette svært raskt dersom de ville slutte å kaste seg over Helen Thomas og faktisk lese Guds krav, oppført i avsnittet på slutten av denne artikkelen.

Skriften sier også ettertrykkelig at ved Jesu annet komme skal en beleirede jødisk rest, overlevende av sammenbruddet av den nåværende forfalskede anti-Kristus staten Israel, vil få tillit til sin fornektede Messias, Jesus. På den tiden, og bare etter slik anger, vil Kristus godkjenne at de kommer tilbake for å okkupere landet under Kristus’ sitt fordelaktige styre for 1000 år.

Hvem eier da landet og har rettigheter til å okkupere i dag? Rettferdige jøder som ærer Israels sanne Messias, Jesus, vil alltid eie Israels land og har rettighetene til landet. Men, til nasjonal jødisk lydighet oppstår på nytt, gjorde Gud to ting veldig klart etter eksil av jødene til Babylon i det sjette århundre f.Kr.

  • Jøder må bo blant folkeslagene, søke fred og velstand for sine naboer (Jer 29:4).
  • Omkringliggende hedninger ville ha rett til midlertidig å bo i og dyrke landet. Siden de ikke var mottakere av slik klar sannhet og lys som Israel, vil Gud ikke holde dem til de samme høye moralske standard. Men, hvis de ble åpenlyst onde, ville han også utvise dem.

Gud sier at Hans Hellige Land har alltid vært helliget til sin ære, «kastet ut» de gamle kana’anittene, jødene, og alle andre som vanhelliger denne (3dje Mosebok (Lev.) 18:25). Gud gav samaritanerne i Jeremias ‘tid midlertidige rettigheter til å bo der selv når jødene var lydige. Denne rettighet fortsetter med Palestinerne eller andre hedninger som ikke åpenlyst krenker Guds lov.

Men Gud sier ettertrykkelig at slik rettighet kan aldri gis til en nasjon som avviser Kristus, fariseer-lignende, venstreorienterte jøder som flommet inn i Palestina over hundre år siden.

Hvorfor så mye slike stridigheter i Palestina siden Jødedommen kom tilbake? Det er fordi det blir utbrudd av svært stor splid når noen har forbrutt seg mot Guds lov. Hvis du trykker de to batterikablene sammen, vil batteriet eksplodere i et gnistregn. Naturens lover er brutt. En eskalering av vedvarende fortløpende strid har fulgt jødedommens lovløse tilbakekomst til Palestina. Guds lov er blitt vanhelliget.

Israels brudd med Guds lov, herunder voldelig utvisning av 800 000 Palestinere fra sine Gud-godkjente leieforhold i landet, til å vansmekte i konsentrasjonsleire i Libanon, Vestbredden og Gaza, er først og fremst åndelig ondskap. Og de evangeliske kirker har i løpet av det siste århundret blitt en del av den urett og villfarelse ved å tilby guds velsignelse til det samme.

Men, spør du kanskje: Var ikke den jødiske retur nødvendig for å gi en trygg havn for de forfulgte verdens jøder? Har ikke Israel rettferdiggjort seg selv ved å gi slike tilflukt?

Statsminister Netanyahu svarte på det nylig. Han sa det er ingen plass på jorden som er så farlig for jøder som i Israel.

Bibelen sier det samme: «Det er ingen fred for de ugudelige.»

Fotnote:

Skriftsteder i Bibelen som forbyr vantro jøders okkupasjon av Det Hellige Land inkluderer: 3dje Mosebok (Lev.) 18:23-28, 26:27-46, 4de Mosebok (NUM) 14:23, 5te Mosebok (Deut.) 01:37, 4:26-7, 06:18, 07:12, 28:21, 25, 37, 41, 56-64, 29:28, 30:-, 31-3,18. Ezek. 13:9; Jer. 7:15, 29:13-14

National Prayer Network

Rev. Ted Pike is director of the National Prayer Network, a Christian/conservative watchdog organization.

NATIONAL PRAYER NETWORK, P.O. Box 828, Clackamas, OR 97015
www.truthtellers.org

Det vil vise seg at i sannhet skal de som velsigner det VIRKELIGE Israel, bli velsignet, og at de som velsigner det falske skal bli forbannet. Vanære skal de høste. Rothschilds Israel skal falle. G-d’s Israel skal seire. Følg med, følg med….

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
13 år siden

En superartikkel! Men du må forvente en haug av holohoax-slaver etter deg, når de har lest det du mener om «jøder og sionister». :)

Panthera leo
Panthera leo
13 år siden
Svar til  arifkarim

Du veit det heilt sikkert, men eg kan no skrive det nede like så godt: Russerane og Vesten opererar med to VIDT forskjellige tal på antal jødar drept under Holocaust. Eg har forresten vore på Holacaustmuseet i Washington. To ord: skremselspropaganda/overdriving.
Sachsenhausen har eg og vore. Men det stoppar ikkje der. I Praha var eg på den jødiske kyrkegarden, dei ei av kyrkene var fyld opp med navn av jødar som mista livet sitt under 2. verdskrig.

Med andre ord tre forskjellige plassar har eg vore, der lidingane til jødane har vore bevist.
Meir enn dei fleste, med god margin vil eg tru.

Når det kjem til Holahoax, finns vel kanskje ein mellomting som verkar meir sannsynleg, spør du meg. Ja, jødar – og andre avvikarar – vart drepne. Men kva tala er, det er ei anna sak. Vi veit at vinnarane skriv historia, så vi får vel berre vente til «nokon tidligare ukjendte» dokument dukkar opp om 20-30 års tid.

las1964
6 år siden
Svar til  Panthera leo

Det var nok av øyne i den tid som ikke ante hvor jødene ble av det var krig og propagandaen da var like missvisende som nå. Jeg spurte min ærlige mor som selv var med i motstand bevegelsen og sendte ut ark med det som var sannhetene fra våre allierte (flyveblader), som jentunge. Og hva hun hadde oppfattet med egne øyne sa til meg: At hun husket at det luktet helt anderledes i de jødiske butikkene, og at de holdt seg for seg selv, men at hun ingenting visste om hvor de tok vegen da krigen skilte så mange og at det å ikke være på nazistenes side i ett og alt kunne føre til døden, men likevel var det så viktig at nyheter som kom fra England og siden ble til fra alierte i det Usa, Russland og Engeland slo seg sammen og vi hvet jo at det var disse i sammen som tilsutt fikk stanset det solideTyskland, med å bombe landet sønder å sammen, så at noen ikke hvet hva opptoget til jødeforfølgelsen var som fikk så mange tyskere til å bli nasister er ett av historiens glemte kapitler, og at jødenes lidelser,er sannheter fra de få overlevende fra konentrasjonsleirene ,som ingen var klar over eksisterte. For meningen var at Bergenbelsen marsjen skulle ta livet av den siste fra konsentrasjonsleirene om ikke det var for flere av de private organisjasonene som gikk inn før de alierte etter frigjøringen av de fleste Europeiske land i 1945, for å hentet ut de som fortsatt levde under de værste forhold verden hadde sett i vår nyere tid med demokratiske styring. Slik at Un ble opprettet for at dette ikke skulle skje igjen men desverre vi ser ett Un som nok engang stiller Israel og jøder inn i en vanskelig situasjon som om de ikke har nok med alle de fiender som omgir dem, og dette er ikke demokratiske land alle som en rund de. Israel er tross alt ett demokratisk land, men som ikke kan godta at Un, ikke oppfører seg som hjelp for de, men heller som en fiende som ikke har innsikt i hva som egentlig er problemet for hele området. Hadde Norge forblitt nøytralt som vårt land var på lagt å være i følge vår vakre grunnlov, så ville vi ha sluppet å ta hensyn til andre lands anliggender som før nå må vi gjøre dette uten annet enn dårlige bedrevitere som ikke har fått inn sannheten om hvem som egentlig har skadet Israel og det folket som skulle ha godt foran som ett godt eksempel på tro og gjort det som hellige boken har krevet av jødene og Abrahams slekt å tro, å ingen ting annet, tilbake til mamma som sa det skader ikke å tro. å det kan ingen ta i fra meg eller andre troende. I en verden vi hvet ikke lenger har toleranse eller viten nok til å stå uten tro eller tilknytning til det som er nedfelt hos våre forfedre og ders sannheter og tro vi ser alle at alle det er ingen svar i skogen så det er nytteløst å finne noe bedre enn den arven vi ikke kan fornekte sannheten.

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  arifkarim

Sikkert bltt spurt om før: men hva betyr skriften under the all seeing eyes? Er ikke så oppegående når det gjelder andre språk.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Hallo

Det står «Kana Dajjal»: Enøyde-dyret omtalt i den islamske tradisjonen, og dyretsmerke i den kristne bibelen. Dette er symbolsk ment, dvs «dyret» skal tvinge sitt merket «valuta» på alle borgere i alle verdens samfunn, slik at ingen rik, fattig, fri eller slave vil kunne handle i denne verden uten å bære dette dyrets merke: The All Seeing Eye! :D

Michelle
13 år siden

selv om det var noen som påstod at de hadde opplevd noe som alle mente var usannsynlig feil eller ren fantasi, så mener jeg at de burde få slippe til i media av prinsipielle grunner, media bør ikke ha makt til å sensurere det folk mener og vil ytre seg med uansett, det må bli opp til folket selv i et demokratisk land til å få ulike synspunkter og selv få velge hva de skal tro er virkeligheten! hvis media ikke trodde på konspirasjonene, ville de ikke hatt problemer med å offentliggjøre de heller, men se på Dr Rauni Leena Luukanen Kilde og andre høyutdannede personer som aldri slipper ordentlig til, grunnen til det er ikke at media ikke tror på de, det er fordi media vet de har rett, men er styrt av hemmelige krefter dessverre, det er derfor Norge har så mye penger, fordi Norge er under penge/illuminati-pyramiden selvsagt..

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Michelle

«det er derfor Norge har så mye penger, fordi Norge er under penge/illuminati-pyramiden selvsagt..»
Jeg tror Norge er rik pga lite befolkning, mye oljepenger, mye skattesug, og selvsagt fordi vi er en del av maktpyramiden til Bilderbergerne.

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg tror du må ta med flere faktorer også: Vi er redde for at alle vil ta rotta på oss, så derfor sparer vi. Etter å være så få folk, så er vi også flinke, vi kommer ut med mange gode ideer, som vi desverre ikke klarer å selge.Jeg tror ikke at oljen har gjort oss særlig godt, men du finner en nordmann med en ide hele tiden, og stort sett en meget god ide også. Så hodene på nordmenna er ikke så dumme, men vi liker å holde naboen på avstand i tilfelle at han / hun prøver å kopiere ideen våres. Vi har også janteloven. Nordmenn er som en en utstrakt hand, men blir fort en knyttneve hvis vi skjønner at noen prøver å lure oss. Jeg tror at vi har utstrakt vår hånd mot bilderbergerne, fordi vi trodde at de ville oss vel, men når vi ser at vi blir lurte, så kommer knyttneven. Skattesug – ja det er vel det de fleste av oss egentlig vil, fordi det skaper likhet i samfunnet. Hadde det ikke vært slik, så hadde heller ikke det norske samfunnet sett ut slik det gjør i dag Og jeg er faktisk glad for at vi i skandinavia er så like som vi er!

Zetera
Zetera
12 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg tror ikke Norge har så mye penger, der burde vært mye penger, derfor TROR vi det.
Når EU er ferdig med sin Agenda har de også tatt sparepengene våre.

Det kommer ikke på tale å la Norge få beholde sin ordning med å garantere alle bankinnskudd opp til 2 millioner kroner,
i tilfelle konkurs i bankvesenet. Denne garantien har ligget fast siden 1996.

Les denne:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonomi/100603/eu-svekker-norsk-bankgaranti

las1964
6 år siden
Svar til  Otto

detter er i sannhetens time kommet frem bedre og bedre da Alberto Riveria virkelig fikk sagt det som historien har unnlatt oss å få greie på sannheten om den maktkampen som har foregått innen for kirken og i blandt de som har onde hensikter for mennesker og vår frihet til å selv velge å snakke å tro på det er merkelig at vi som har verdens vakkreste grunnlov ikke skriker høyere når den i disse dager blir satt på prøver å som i sin helhet ikke kan ødelegges om ikke noen bestemmer seg for at hele landet skal og derfor grunnloven med den og når vi får på øret at det er våre fiender som drar i trådene i det Eu vi ikke kunne tåle fordi det var for mye tvang og lite fordeler ved å bli med i den alliansen heller ikke viste om globaliseringen som er skapt av de samme onde krefter som styrer. Og at avstemming om en union ikke skulle hvert ett spørsmål engang om våre folkevalgte hadde skjønt ordene i grunnloven, som de i etter tid har gjemt så godt at det er bare noen få som ennå har den i sine bokhyller. Og at dens orginale utgave var i så dårlig forfatning at den heller ikke under 200 års minne i 2014 ble hedret som den pilaren den er for det frie menneske og for det frie og frelste landet vi fikk vokse opp i og som de med hig etter makt og liten intligens overtok styringen av en gang på slutten av 60 tallet det som i dag kalles politisk korrekt kan ikke forståes av andre enn de fordi det er ikke dagelig tale så bak denne formen for komunikasjon blir ordene ikke så gjenkjennende for andre enn de som kan snakke med politisk korrekness så om det kan forståes av de som ikke har denne skolen så gjør det det og i bunn og grunn er det mangler som feller de i diskusjoner hvor ord ikke lenger finnes i deres vokabulær og hvor meningmann heller ikke kommer lenger da vi ikke forstår deres stopp i å opplyse eller ta en diskusjon med oss, så nå seiler de sin egen skjø og de er få i mens vi er mange som om vi bruker hodene våre bedre å står i sammen nok kan få diskutert en bedre politikk som de ikke vil vi skal kunne diskutere engang i våre ensomme små celler med internett og facebook som eneste leverandør om hva som virkelig skjer under den verden vi får severt i all den propagandaen vi får severt på Amerikansk i denne krigen, og som ingen på sine jobber har lov å diskutere snakk om å prøve å få til ett diktatur som vi med vidåpne øyne er vite til

stein
stein
13 år siden

Artikkelforfatteren tar nok dessverre feil på mange punkter.
Et lite eks. Han skriver: «Skriften sier også ettertrykkelig at ved Jesu annet komme skal en beleirede jødisk rest, overlevende av sammenbruddet av den nåværende forfalskede anti-Kristus staten Israel, vil få tillit til sin fornektede Messias, Jesus. På den tiden, og bare etter slik anger, vil Kristus godkjenne at de kommer tilbake for å okkupere landet under Kristus’ sitt fordelaktige styre for 1000 år».

Dette er feil. Gud var sint på jødene som ikke holdt hans bud, så han straffet dem ved å spre dem blandt alle nasjoner (som de har vært i 2000 år). Deretter skal de komme fra alle hele verden tilbake til Israel. Som de gjorde da staten Israel ble opprettet i 1948. Deler av profetiene i bibelen er altså blitt oppfylt.

Bibelen sier så at de fleste land i verden skal vende seg mot Israel. De vil sende en hær mot israel. Anti krist vil lede denne hæren mot Israel. Når kampene står som verst, vil Jesus komme tilbake med de 144 000 utvalgte som var uten synd, og kjempe sammen med jødene mot anti krist og hans hær. Jødene vil da innse at Jesus var deres Messias, og de utvalgte skal så leve sammen med Jesus i det første nye riket som vil vare i 1000 år.

Artikkelforfatteren tar også feil på nesten alle hans tolkninger av bibelen jfr fotnotene hans.

stein
stein
13 år siden
Svar til  J.Johansen

J.Johansen.
Pike tar nok feil, beklager. Han er nok ikke den beste fagmann på området.

Pike har skrevet at : «På den tiden, og bare etter slik anger, vil Kristus godkjenne at de kommer tilbake for å okkupere landet under Kristus’ sitt fordelaktige styre for 1000 år”.

Et lite eks. Israel skal samles igjen:
Gamle testamentet Sakarja 10:6:
«Jeg vil gjøre Juda-ætten sterk, og Josefs ætt gir jeg seier. Jeg lar dem bosette seg igjen, for jeg er barmhjertig mot dem. Ja, det skal gå dem som om jeg aldri hadde forstøtt dem, for jeg er Herren deres Gud, og jeg vil bønnhøre dem.»

Sakarja 10:8-9:
«Jeg vil plystre på dem og samle dem, for jeg har fridd dem ut. De skal bli så mange som de en gang var. Sår jeg dem ut blant folkene, vil de komme meg i hu i fjerne land. De skal leve sammen med sine barn og vende hjem igjen.»

Deretter, altså SENERE, skal Israel bli omringet og befridd av herren:
Sakarja 14: 2- 4:
«Jeg vil samle alle folkeslag til krig mot Jerusalem. Byen skal bli tatt, husene bli plyndret og kvinnene voldtatt. Halve byen må gå i landflyktighet, men resten av folket skal ikke utryddes fra byen. Herren selv skal dra ut og stride mot disse folkene som på stridens dag, den dagen han gikk til kamp. Den dagen skal han stå med føttene på Oljeberget, som ligger rett øst for Jerusalem. Og Oljeberget skal dele seg i to fra øst til vest, så det danner seg en bred dal.»

Altså. Jødene skal samles igjen FØR de får tillit til at Jesus er deres Messiah.
Tillit til at Jesus er deres Messias får de når han hjelper dem mot anti krists hær. Deretter skal 1000 års riket komme.

Jeg lover deg at resten av fotnotene også er feilaktig tolket med mangelfull bibelkunnskap. Jeg sier ikke at jeg vet alt, men dette er jeg HELT sikker på.

stein
stein
13 år siden
Svar til  stein

Hele artikkelen bærer preg av å være mot jødene. Bibelen er feiltolket. Får meg til å lure på om en Ted er en kristen i det hele tatt. Hvis dere søker litt på nettet, finner dere haugevis med artikler og debatter omkring innholdet som strider mot Ted Pike sitt syn.
Artikkelen er tullprat og typisk anti jødisk.
Rett og slett latterlig og useriøs.

las1964
6 år siden
Svar til  J.Johansen

Ja vi er alle under en slags makt som ikke kan eller vil fordømme noen likevel skal mange kristne være de værste i sin fordømmelse og det er det som leit er det er slik at vi aldri kan komme unna at Abrahams slekt som vi alle stammer i fra verken har lov til eller kan forstå hva vår herre mener når han sier at han skal dømme de levende og døde, så kan vi ikke lenger forbarme oss over de som er svake i troen og kansje ikke har troen i seg, fordi de selv ikke har sett med egne øyne den hjelp som alltid er der for de som tror, for de som kan alle bibelversene og har lest bibelen ut og inn har kanskje ikke fått lest den fra den som skrev ordene, og fra det ståsted er det ikke snakk om se på oss som verken bedre eller høyere enn noen andre men ta avstand fra det som kommer fra det menneske skapte og det er ikke betryggende å holde seg inne med andre enn de som lever i troen om det bibelen sier, for skal sant sies er det ennå ingen ting i vår bibel som har symbolikk og andre guder på bilder og forskjellige ritualer for bønn og pålagte menneske skapte oppfatninger om hva som er rett og ikke enn de andre som til med ingen har ett godt ord å vitne om. Så om det det må ha hvert noen som har greid å ødelegge vår tro mere enn den katolske kirke har greid ved det systemet vi til og med har latt gå så langt at vi er tvunget til å gå til gudstjeneste på soldagen til paven og lar bare de som ikke hvet mere se en lidende jesus på korset og vil med det sette ett punktum for alt med å korse seg med høytre hånd fra pannen og sette det merket vi ikke hvet er the mark of the beast å la alle kristne gå i fella Nå hvet dere dette vil si med 100% sikkerhet at vår viledag er lørdag å det er er den fordi det alltid er den dagen i uken som vil gi oss og har gitt oss mest gleder og pavedagen bbare har ført til at kirker stenges ikke i mangel på tro men i mangel på ekte følese over at den dagen er helleig, så at vi og skal ta mark of the beast ved nattverd er enda mere absurd det vitner om at prestene ikke lenger har gått i sammen for å se hva som galt er i deres streben i å nå det helligste, verken ved å søke eller å finne han i deres bibelkunnskaper amen

stein
stein
13 år siden
Svar til  stein

Stein,
Men Jesus har jo jo nektet å være deres krigsherre, som skal føre dem til kamp og seier FØR (?). Hans rike er ikke av denne verden, sa han. Han er Fredsfyrsten! De vart skuffet selvfølgelig. Selv Judas håpet på at han skulle være denne som skulle lede dem i krig mot sine fiender, som forøvrig var ALLE!, men også han ble skuffet som vi vet…….

OG, Sakarias er under den gamle pakten, den gjelder KUN for gammeldagse jøder. Jesus innførte en NY pakt, for kristne og jøder og alle som vil. Kanskje kan du fortelle litt om hva den nye pakten sier med din bibelkunnskap?

Hei Johansen. Mitt svar:

Jesus var sendt av Gud for å frelse verden. Dvs vise oss den rette vei. Fred og kjærlighet. Likevel vil det komme en tid, sa Jesus, hvor du vil bli forfulgt og drept i mitt navn. Det vil komme en tid hvor den som dreper deg tror han gjør Guds vilje (tenkte han på islam kanskje?).
Dette er endetiden Jesus snakker om. Han snakker også om når han vil komme tilbake, og det er når tiden er slik.

Det sakarja snakker om, er et syn han fikk av Gud.

Han så endetiden. Dvs en gang x antall 1000 år frem i tid. Da ville jødene bli spredt og være spredt i lang tid. Deretter skulle de komme tilbake til Israel.

Etter en viss tid igjen skal nesten alle nasjoner vende seg mot israel.
De skal tilbe dragen(satan/Allah), og bære hans merke på pannen eller armen. Pannebånd eller armbånd med ordet bismillah?(i allahs navn). Ingen skal få handle uten dette merket. Muslimer handler ikke med kristne i rene muslimske land.

Den nye pakten er at alle den som tror at Gud har sendt sin sønn Jesus for å vise oss den sanne vei, vil bli frelst. Alle vil vi synde, men i troen på at det Jesus har vist oss er riktig vil vi bli frelst.

Takk for meg..

Kommer tilbake en annen dag.
Må ta kvelden nå. Tidlig på jobb imorgen

Hei hei

Sithious
Sithious
13 år siden
Svar til  stein

Stein du skriver: «De skal tilbe dragen(satan/Allah)»

Litt arrogant kanskje å påstå at gudebilde til en av verdens største religioner egentlig er religionens onde protagonist.

Satan spiller en viktig rolle i Islam, som i alle abrahamittiske religioner, så å da hevde at Gud i Islam egentlig er Satan blir en relativt merkverdig påstand.

Men jeg er uansett interessert i at du forklarer på hvilket grunnlag du har kommet til denne konklusjonen, med mindre dette er en feiltolkning fra min side.

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  stein

Sithious:
I sammenheng med de andre linkene:

http://support.amazingdiscoveries.org/index.php?pid=knowledgebase&cmd=viewentclient&id=221

«This topic has puzzled numerous expositors. How does Islam fit into the picture of global conflict? Is this a political, religious, or religio-political conflict? What is its origin and what are its goals? How does it impact on ecumenism and on the doctrine of salvation in Christ? Find out in this informative video. A clear line is drawn through history, showing that the reality is more startling than the theory.»

http://amazingdiscoveries.tv/media/129/216-232K/

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  stein

Hei,Stein.
For den som onsker,kan en prove aa sammenligne disse tolkningene. Ps,la bibelen tolke for deg,slik adventistene gjor det. Da vil mange se at bibelen blir som en «aapen bok». Anbefaler Walter Veith som utgangspunkt:
NB! se opp for jesuitt doktriner og hva det forer til:

http://amazingdiscoveries.org/AD-ReligiousTerms-Spread_of_Futurism-Jesuit_Futurism.html
http://amazingdiscoveries.tv/media/113/201-232K/
http://amazingdiscoveries.tv/media/147/234-232K/
http://amazingdiscoveries.tv/media/148/235-232K/

Antikristus:
«The Bible and the Bible alone are used to identify the Antichrist power. The little horn power of Daniel 7 with its twelve clear identifying features points to the only one who can qualify as Antichrist. Modern day deceptions regarding the little horn power, the doctrines of preterism(that the Antichrist existed in the past) and futurism(that the Antichrist will come in the future) are contrasted with the plain Biblical teachings. The word of God is sharper than a double-edged sword cutting even to the marrow.
http://amazingdiscoveries.tv/media/117/205-232K/

http://amazingdiscoveries.tv/c/74/Medium_Quality/

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  Sirus

Her er et stort album. Systemet snakker ogsaa i symboler. Hva sier de?:

http://amazingdiscoveries.org/albums.html

Mere personlig fra Veith:

http://amazingdiscoveries.tv/search/walter/

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden

Stein…
Mot jøder?
Anti-jødisk?
Er du helt på styr?

Det er jo Israelske sionister som er jødehatere:
http://www.youtube.com/watch?v=uEJun6LfoRk

Er det noe rart jødene protesterer mot Israel?

…Og ikke prøv deg med denne anti-semitt taktikken.
Den er oppbrukt.

Thunder
Thunder
13 år siden
Svar til  HAy-RA

Veldig bra Hay! 12 points :-)

Hallo
Hallo
13 år siden
Svar til  HAy-RA

«http://www.youtube.com/watch?v=9oeB3QhX2RI&feature=related» den var faktisk så sterk at jeg fikk tårer i øynene. Jeg bryr meg ikke om mine naboer tror på den ene eller andre guden, jeg tror jeg har en muslim som nabo, men har aldrig gått så nøye inn på dette, vi har utvekslet all nødvendig info så langt, og om de vil be til en annen gud en den jeg er pålagt så går dette utmerket. De kommer aldri til å frelse meg, og jeg kommer aldri til å å prøve å frelse dem. Men de er hjertelig velkommen til å komme på besøk hos meg, og drikke kaffi, øl , eller hva de vill, og gjerne snakke om kultur, som jeg elsker. Men jeg tor at alt om israel til slutt ender opp i olje.

Thomas
13 år siden

Jeg er en skap sionist og elsker deres syn på livet !

Thomas
13 år siden
Svar til  Thomas

Jeg ser at det er lurt å logge av nyhetsspeilet når man går fra datamaskin sin;-) ellers en god artikkel.

Slater
Slater
13 år siden

Ted Pike?

En etterkommer av Albert Pike?
Fyren har sikkert en dobbel-agenda.

Nå må du ikke slette innlegget mitt her uten forklaring bare fordi jeg er skriver noe du ikke vil jeg skal skrive. Sånn som du gjorde sist.

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden

Stein sier:
«Etter en viss tid igjen skal nesten alle nasjoner vende seg mot israel.
De skal tilbe dragen(satan/Allah), og bære hans merke på pannen eller armen. Pannebånd eller armbånd med ordet bismillah?(i allahs navn). Ingen skal få handle uten dette merket. Muslimer handler ikke med kristne i rene muslimske land.»

Tilsvar:
Du mener Hamas designet strekkoden?
http://hikmatun.files.wordpress.com/2009/11/barcode666.jpg

«Vi vet vel alle at dyrets tall er 666, men hva er egentlig dyrets tegn? Det såkalte «opp-ned-korset» er et Peter-kors, navngitt efter at han ble korsfestet oppned ifølge den jødisk-kristne mytologien. Det har ingenting med «satanisme» å gjøre i det hele tatt. Jeg har omtalt David-stjernen tidligere, jøde-stjernen. Og jeg kritiserte dem for ikke å ha forandret sin symbolikk eftersom at våre kunnskaper øker, men nu forstår jeg hvorfor de holder ved det gamle symbolet! Det er Sâtans tegn, «The symbol of the Beast»!

Symbolet har sex spisser, sex trekanter (en bak hver spiss) og symbolet har sex linjer, tilsammen blir dette tre sextall; 666 «The number of the Beast»!
Dette stemmer jo og tybra med påstanden om at jødene er «Sâtans folk» mer enn de er noe annet, og at deres «gud» er ingen andre enn Sâtan, verdens vondskap! Hvis ikke dette får selv de kristne til å reagere så vet ikke jég hva som skal til.»

-Varg Vikernes-

Sov godt!

Jonny
Jonny
13 år siden
Svar til  HAy-RA

Har vore i dei fleste landa i midtausten, og har vorte møtt med større gjensidig respekt og folkeskikk der en i vestlige land.

Minali
Minali
13 år siden
Svar til  Jonny

Tror du at du ville ha hatt samme oppfatning hvis du på dine reiser i midtøsten hadde vært en vestlig kvinne?

Jonny
Jonny
13 år siden
Svar til  Minali

Nettop der er vi ikkje noko bedre her meinar eg. Har jo ein debatt her om likeverd i lønn. Samme sak i mine auger. Triste greier. Undertrykkande.

Minali
Minali
13 år siden
Svar til  Minali

Jeg påstår ikke at Norge på noen måte er perfekt, og likelønn er en viktig sak. Jobber selv i et omsorgsyrke som er kvinnedominert.

Du sier at det er samme sak i dine øyne.

Nå skriver du ikke om hvilke land i midtøsten du har vært i, men antar at du ikke har vært i de landene der :

– Kvinner ikke har lov til å kjøre bil.

– Småjenter risikerer å bli vansiret med syre fordi de ønsker å gå på skole.

– Det er forbudt for en kvinne å være sammen med en mann så fremt det ikke er en slektning.

– En kvinne ikke har lov til å være alene utendørs.

– En kvinne som blir voldtatt må ha fire vitner for å bli trodd.

Jonny
Jonny
13 år siden
Svar til  Minali

Tror ikkje det nei. Vi er kommen lenger ja. Men no må eg på butikken og kjøpe meg ein plentraktor, såg naboen hadde kjøpt ny plenklyppar.

Hallo
Hallo
13 år siden

Det jeg lurer på er om vi atter en gang blir lurt? Vi har høyre og venstre politikk, vi har demokrater og replubikanere, vi har ditt og datt. Vi har mc donnalds burger og vi har cola. Vi kan diskutere i årevis om en et vei prosjekt. Vi kan bli så sinte på naboens hunder som driter i hagen vår, at vi rett og slett ønsker naboen nuked. Hvorfor ikke finne ut av hva vi er, og hvilken makt vi har? Som David Icke sier, vi er alle kjærlighet, og vi er alle et. Problemet er at vi er alle fragmenter av ett, og når jeg sårer et annet menneske, så skjønner jeg ikke at jeg stikker kniven i mitt eget lår.

Ulven
Ulven
13 år siden

Financial Times spaltist fikk sparken etter å ha skrevet om Bilderberg !

Det Bilderberg-kontrollerte Financial Times sin spaltist gjennom 20 år, i den internasjonalt anerkjente Lombard spalten, C. Gordon Tether, ble etter 3 års kamp for å bevare uavhengigheten i spalten han selv hadde skapt, plutselig og uten forklaring avsagt som spaltist med en fotnote i juli 1976.

Redaktørens begrunnelse for å gi den faktafokuserte Tether fyken lød:
‘…like any other journalist on this paper you are subject to the directives of the Editor who alone decides what appears or does not appear in the Financial Times.’

Rosinen i pølsa – oppslaget som fikk det til å koke over for vest-pressens overordnede Bilderbergere – er gjengitt nedenfor (Merk at dette ble skrevet for 34 år siden…!)

“The Prince and the Bilderbergers”

Whatever the conclusions reached by the committee which the Dutch Government has very sensibly set up to inquire into the charge that Prince Bernhard was a recipient of Lockheed largess, one thing is certain. It is that the affair will breathe new life into that long-smoldering controversy over the role that the Bilderberg group and its clandestine get-togethers play in world economics and business affairs.

For the prince took a large part in the formation of this organisation, its first meeting having been held under his chairmanship in 1954. And, as the president, he has been the master of ceremonies at its annual conferences ever since.

A pamphlet published by an organisation calling itself the ‘American Friends of Bilderberg’ says that the group owes its origin to the fact that, in the early 1950’s a number of people on both sides of the Atlantic were seeking a means of bringing together leading citizens – in and out of government – for informal discussions on problems facing the Atlantic community.

‘It was felt’ it goes on, ‘that such meetings would create a better understanding of the forces and trends affecting Western nations, and, in particular, would help to clear up differences and misunderstandings that might weaken the West.’

Nothing much wrong with that, you might say. Are there not, indeed, many other organisations that concern themselves with the same good cause? And this being so, why should the activities of the Bilderberg group be singled out for special attention – and largely hostile attention at that?

Two Reasons

There seems to be two main reasons for this. One is that the ‘Bilderbergers’ have always insisted upon clothing their comings and goings in the closest secrecy. Until a few years back, this was carried to such lengths that their annual conclave went entirely unmarked in the world’s Press.

In the more recent past, the veil has been raised to the extent of letting it be known that the meetings were taking place. But the total ban on the reporting of what went on has remained in force.

This acute concern with privacy is usually justified on the grounds – as the American Friends of Bilderberg put it – that ‘the gatherings have to be closed and off the record in order to assure freedom of speech and opinion.’ But there has been an inevitable tendency for conspiratologists to argue that only those with something to hide could consistently behave in such clandestine fashion.

The other main reason why the Bilderberg set-up has come to be a favourite target for the finger of suspicion is to be found in the nature of its ‘cast-list’.

There are no members of Bilderberg as such. ‘Each year’ – and again I quote – ‘an invitation list is compiled by Prince Bernhard in consultation with an informal international steering committee.’ Yet invariably included in the 80 to 100 participants are representatives of many of the world’s largest capitalist empires – men wielding immense power in the fields of economics and business.

And many of these attend all the meetings , along with a number of ‘regulars’ operating in other parts of the corridors of power – one of them being Mr. Healy, the Chancellor of the Exchequer.

Evidence

It is this close identification with the megaton-weights of the international business community that has encouraged the growth of the idea that Bilderbergism is the arm of a movement whose main aim is to create – ‘a world fit for multinationals to live in’ – which may indeed even see itself as spear-heading the establishment of World Government by such interests.

And it is because of this that prince Bernhard’s involvement in the Lockheed affair must be expected to give new impetus to the Bilderberg controversy. It naturally has to be accepted that the Prince did not take bribes from Lockheed unless and until the investigating body has proved otherwise. But this does not alter the fact that there is a strong suggestion in what has emerged so far that he was involved in some degree in the ‘wheeling and dealing’ processes which have evidently played an extremely important part in the international fight for aircraft business.

There is no difficulty in seeing that this does not prove anything so far as the Bilderberg group is concerned. But it would hardly be surprising if the fact that light of this kind has been thrown on the activities of its top man was not seized upon as supporting evidence by those who maintain that Bilderbergism is an unseen force of great significance in world affairs that we aught to know a lot more about.

I should add that official accounts I have seen of Bilderberg meetings issued on a ‘personal and strictly confidential’ basis do not contain anything that would not rank as standard fare at any international conference whose purpose was ‘to clear up differences and misunderstandings that might weaken the West.’ But any conspiratologist who has the Bilderbergers in his sights will quickly make the point that the real meat of their discussions – the alleged global conspiracy work – will find no place in such documentation and then proceed to ask why it is that, if there is so little to hide, so much effort is devoted to hiding it?

http://www.returnofthenephilim.com/The-Prince-and-the-Bilderbergers.html

Sithious
Sithious
13 år siden
Svar til  Ulven

Norske ledere får dra på hemmelige udemokratiske møter med verdenseliten uten at noen utenfor skal få vite hva som har foregått, men den Norske befolkning må bli overvåket av datalagrings direktivet.

Jaja :P

Ulven
Ulven
13 år siden
Svar til  Sithious

Det er vel på tide å teste ut Datalagringsdirektivet i praksis. Her er mitt forslag: La alle norske Bilderbergere få smake sin egen stazi-overvåking:

Egil Myklebust, Eivind Reiten, Idar Kreutzer, Jens Stoltenberg, Jan Petersen, Gro Harlem Brundtland, Jon Fredrik Baksaas og hele sulamitten av norske quislinger.

Det bør opprettes en egen nettside hvor alle kan klikke seg inn som viser fortløpende og arkivert info om hver enkelt Bilderburger:
– Dagens telefonsamtaler inkl. høyttaler avlytting
– Utskrifter av SMS’er
– Utskrifter av eposter

Kristin Clemet – can you hear me ? Civita-Bilderberg-Clemet er du enig ?

Poenget med overvåking må jo være at det skal være TRANSPARENT, dvs. gjennomsiktig for alle og enhver. Vi kan jo ikke godta at Stazi-nasi-overvåking blir Bilderbergelitens verktøy for å holde alle «avvikere og kverulanter» under oppsyn, slik at de skal kunne fortsette å mele sin egen grådige og kjipe kake i det uendelige ! Det blir for dumt –

ye
ye
13 år siden

Svindler-Jødisk Ashke-Nazi Zionist propaganda.

Zionistene har absolutt ingen rett til å kreve landet Israel:

96% of modern so-called Jews are ASHKENAZI (Ashke-Nazi) and are not descended from Shem (Sem-ites), but from Japheth’s grandson Ashkenaz –

King of kings’ Bible – Genesis 10:1 Now these [are] the generations of the sons of Noah, Shem (Sem-ites), Ham, and Japheth: and unto them were sons born after the flood.

10:2 The sons of JAPHETH; Gomer, and Magog, and Madai, and Javan, and Tubal, and Meshech, and Tiras.
10:3 And the sons of Gomer; ASHKENAZ, and Riphath, and Togarmah.

In the time of Jesus, 2000 years ago, the inhabitants of Jerusalem and Judaea, and their ruler king Herod, were Edomites (sons of Esau not Jacob/Israel) and thus were counterfeit-Jews, who had stolen the land from the “House of Judah” whilst the House of Judah had been in slavery in Babylon and the Idumeans were pretending to be Israelites when they were really Edomites (Idumeans) – sons of Esau (who had sold his birth-right to his younger brother Jacob in exchange for a bowl of soup).

The proof of this comes out of their own mouths when they say to Jesus in John 8:24 that they were never in bondage, when we know that the House of Judah was in bondage twice: first in Egypt, along with the other elven Tribes of Israel and second in Babylon in the 6th. century B.C. as «The House of Judah» after «The House of Israel» had already been taken off the Holy Land into bondage in Assyria 200 years earlier.

King of kings’ Bible John 8:24 They answered him, We be Abraham’s seed, and were never in bondage to any man: how sayest thou, Ye shall be made free?

Jesus condemned them and warned the world against them in Revelation 2:9 and 3:9.

King of kings’ Bible – Revelation 2:9 I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and [I know] the blasphemy of them which say they are Jews, and are NOT, but [are] (Idumeans) the synagogue of Satan.

3:9 Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are NOT, but do LIE (Idumeans); behold, I will make them to come and worship
before thy feet, and to know that I have loved thee.

In the 8th century AD the Khazar nation descended from Ashkenaz, who lived North of the Caucasian Mountains, well outside the Holy Land, converted en-masse to Talmudic Judaism and since then have inter-married with the Edomites and like the Edomites falsely claim to be descendants of Jacob/Israel’s son Judah.

If they were truly descendants of Judah then they would have some biblical claim to the Holy Land of Israel, at least to Judaea, but they are not descended from Judah nor any of the other eleven sons of Jacob/Israel, and thus have absolutely no right to a land that God never gave to them, and in which their ancestors never lived.

You can NOT, by definition, RETURN to somewhere you have never been.

http://jahtruth.net/kofkad.htm

Uffda
Uffda
13 år siden

Denne artikkelen med påfølgende kommentarer viser meg at dette G-d konseptet ditt JJ er overdue og moden for revisjon. I Bibelen var det noen som ble kalt for Laggards og som man ikke skulle omgås. De vil ikke utvikle seg eller gå videre, kun holde på med sitt.
Hvem disse Laggards er skal være usagt, men artikkelen din oser av gammelt stivnet tankegods og energi.
Dersom vi ikke går videre er alt dette pratet om en ny tidsalder og bevissthet bortkastet. Det betyr at vi ikke engang kan bygge videre på det etablerte «G-d» tro/fundament, men ha mot og styrke til å kaste det overbord. Bibelen kan ikke hjelpe oss lenger, skal det være håp om en fremtid vi bør i større grad lære oss å stole på vårt sjelskompass mer enn til stivnet bibelsk gammelmannsenergi.

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Dersom ALT i Bibelen og ingenting annet er gyldig til evig tid er det liten vits å inkarnere på denne eller andre planeter fremover – takk for meg. :-)

Menneske er åndelig – åndelig utvikling er et bevisst valg. Å kaste av sin programmering vil bla si å ta et oppgjør med sin tillærte tro, og erstatte det med viten – ikke et annet virusprogram.

FRIHET skapes bla gjennom den vitale kraften i fred. Fred er ikke det motsatte av krig – fred er vekst, utvikling og liv i overflod. Altså alt har et potensiale for videre utvikling, så også både G-d:-) og menneske.

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  J.Johansen

GT eller det nye ser ut for meg å være for deg et effektivt lokk for videre utvikling.
Om jeg ikke husker feil står det også om endetiden:
«Når du ser en mann som bærer på en vannmugge så følg med inn i hans hus.» Det står ikke at man skal gjøre det med reservasjon. Det står heller ikke at man skal ta med all bagasje eller bibelen for å misjonere i den nye bolig. Jeg vil tro at denne Vannbærer har både Bibelen og andre enda mer spennende bøker i sine bokhylle. :-)

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Tro kan være en nøkkel til selvinnsikt, men tro er begrensende og bør på et tidspunkt erstattes av kunnskap/viten. Det krever arbeid – igrunnen var det alt jeg ønsket å få frem. Det bør derfor også settes søkelys på Bibelen, spesielt når den blir brukt til å slå hverandre i hode med osv..

Bevissthet i seg selv er nøytral, det er hvilke pluss og minus polariteter den fylles med som bestemmer resultatet. Med andre ord bevisstheten må disiplineres, selv om den kan være basert på Bibelvers. :-)

Du setter et fryktsomt søkelys på New Age. Det er vår plikt å likeså sette lys på Bibelen og alt annet som kan måtte komme til å hindre oss på vår vei.

Likeså lykke til..

Zetera
Zetera
13 år siden
Svar til  Uffda

Uffda,
Dette du kommer med her er jeg helt uenig med deg i. Guds budskap og bibelen har aldri vært så aktuell som i dag.
Det er nettopp pga tankegang som din at det er så mye elendighet i verden, i motsetning til å ha Gud og hans budskap
som et godt grunnfundament i ens liv, som hjelper oss til å ha/velge ærlige gode leveregler, som også vil slå positivt ut når
det gjelder moral og etikk .
^
Du skriver:
”Dersom vi ikke går videre er alt dette pratet om en ny tidsalder og bevissthet bortkastet. Det betyr at vi ikke engang kan bygge videre på det etablerte “G-d” tro/fundament, men ha mot og styrke til å kaste det overbord. Bibelen kan ikke hjelpe oss lenger, skal det være håp om en fremtid vi bør i større grad lære oss å stole på vårt sjelskompass mer enn til stivnet bibelsk gammelmannsenergi”.
^
Hva er meningen med all denne bevisstheten om den ikke skal brukes til noe, er det kun for egoet?
Hva skal en med bevissthet om en ikke har tro på noe grunnleggende i sitt liv.

Det er jo nettopp det bevissthet skal åpne opp for slik at vi ser at alle disse tingene har en sammenheng.

Dersom en heller ikke kan kjenne på ens samvittighet, blir moral, etikk empati osv deretter selv om en har en
utviklet bevissthet blir da denne bevissthet fokusert på feil områder!

kj
kj
13 år siden
Svar til  Zetera

«Det er nettopp pga tankegang som din (Uffda) at det er så mye elendighet i verden, i motsetning til å ha Gud og hans budskap»

Hva er det som skaper elendighet i verden, Zetera. Og hvorfra har menneskene blitt trigget til uendelige mange grufulle kriger og jammer! Er det tankegangen til Uffda. Neppe!

ragnaR
ragnaR
13 år siden
Svar til  Uffda

19 Det var om kvelden samme dag, den første dag i uken. Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet. Da kom Jesus; han stod midt iblant dem og sa: «Fred være med dere.»
http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=20&verse=19

38 Josef fra Arimatea bad nå Pilatus om tillatelse til å ta ned Jesu legeme. Josef var disippel av Jesus, men i hemmelighet, fordi han var redd for jødene. Pilatus gav ham lov, og han kom og tok legemet ned.
http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=19&verse=38

22 Dette sa hans foreldre fordi de fryktet for jødene; for jødene var allerede kommet overens om at dersom nogen bekjente ham å være Messias, skulde han utstøtes av synagogen;
http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=9&verse=22

11 Jødene lette da efter ham på høitiden og sa: Hvor er han? 12 Og det blev mumlet meget om ham blandt folket; nogen sa: Han er en god mann, men andre sa: Nei, han fører folket vill. 13 Dog talte ingen fritt ut om ham, av frykt for jødene.
http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=7&verse=13

Otto
13 år siden

Rayelan RMR Show June 09 2010 to discuss how Crown Agents appears to have hired Maurice Strong to develop Mau Mau snuff-film and oath taking in Kenya with sexual murder of children. Field McConnell & David Hawkins Live on Rumor Mill News Radio Wednesdays http://www.abeldanger.net/ 11am—2pm Los Angeles, 2pm—5pm New York, 7pm—10pm London, 10pm—1am Moscow, 3am—6am (Thursday) Tokyo, 4am—7am (Thursday) Melbourne, 20-23 Oslo/CET Rumor mill news radio online

Maurice Strong Interview (BBC, 1972), Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc

Singoalla
Singoalla
13 år siden

De herjer her inne også, både nå og tidligere, både åpent og skjult, for å stanse og kneble sannheten og oss som vil tale sannhet. Men de er beskyttet og det går ikke an å snakke åpent om dette, håper i det minste det er lov å si dette generelle. Mange lar seg nok lure av disses bedrag.

Bibelen advarer oss kraftig, mot de som lyver og sier at de er jøder men som ikke er det, altså falske jøder, de har stjålet jødenes identitet, skrifter og symboler, herjer overalt i verden med sin ondskap over all fatteevne. Det er vondt å innse dette, men mine øyne ble åpnet for ca 15 år siden ang dette, jeg ser det jeg ser og opplever det jeg opplever på kroppen, er lei for at jeg ikke kan lukke øynene igjen på dette punkt. Men kan ikke benekte virkeligheten selv om det ville vært langt med behagelig og det er lett for de personer å gjøre, som ikke har fått føle og føler disse krefters onskap på kroppen daglig så og si daglig. Vi lever ikke i noe fritt land, så lenge befolkningen kan herjes med av disse krefter og det kan ikke snakkes om. Takk for ditt mot, JJ :-)

De skulle få lov til å herje en tid, sier Bibelen, og advarslene kan leses bl a i Johannes Åpenbaring 2,9 og 3,9. Jeg er ingen rasist eller jødehater, tvert om er jeg bl a kabbalist og vet at de sanne og gode troende kabbalister også er anti-zionister og lider enda mer enn oss, pga alle løgner og propaganda fra de falske jøder. Jeg ber alle om å lese disse Bibelvers i sin egen Bibel svart på hvitt. Det er ikke uten grunn at disse ordene står der og er bevart gjennom tid.

Det må være lov å henvise til Bibelen i et kristent land og viderebringe denne advarsel, selv om jeg vet at de samme krefter jobber for at også det å henvise til Bibelen skal måtte opphøre. For de av oss som ser at profetiene i Bibelen oppfylles og har litt respekt for profeter og hellige skrifter så er det viktig å være våken for det som skjer, se tegnene og dele det vi ser og forstår med andre, slik Jesus oppfordret oss direkte til å gjøre, i denne vanskelige tid.

Vi må ta dette et skritt videre i vårt land og i vår situasjon, fordi de fleste av disse passer ikke i beskrivelsen at de lyver og sier de er jøder men ikke er det, de er av det folk men de dekker over selv dette og vil heller lyve å si at de overhodet ikke har slike aner, selv om det kommer frem. I Norge i dag står de ikke og lyver og sier at de er jøder, men de holder kjeft, dekker over dette og fremstår som norske eller fra andre nasjoner. Må få si dette rett ut, da de har herjet ganske fryktelig med både meg og Synnøve i mange omganger for å kneble oss til taushet. De samme krefters aktører jobber på nå i kulissene og også åpent under stadig nye mobbe-profiler, de belaster både Synnøve meg privat samt redaksjonen her med sine ekstremt ondsinnede løgner og intriger. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si dette, har ingen krefter til noen flere kriger mot disse krefter og deres fotsoldater, men det vil bli dokumentert av historien om den noensinne skal skrives på rettelig vis, hvilke krefter og personer som utøvde disse overgrep, igjen og igjen, mot Synnøve, meg og andre utallige dissidenter i samme situasjon. Det har gjort vondt, hver gang å innse at de fremste aktørene i slike aksjoner for å kneble sannheten og knuse oss som kommer med den, har samme opphav. Vondt men sant, og det må sies her, JJ fordi vi vet ikke hva som skjer med meg og Synnøve etter dette. Håper derfor disse ord kan få bli stående, så vet man hvilke krefter som er bak om noe mer nå skjer oss. Har hatt disse kreftene etter meg siden 1999, da jeg begynte å få innblikk i en del justismord som var kreert av en viss organisasjon som gjør slikt og mye annet vondt, også på Norsk jord. Og som gjør livet til et helvete for alle som vet for mye om dem eller annet som ikke tåler dagens lys. Kan ikke si mer enn disse ord om dette så ikke be om utdypning. Første bokstav i organisasjonens navn er M. Det som de gjør mot folk som vet for mye, er horribelt og absurd, derfor blir de som snakker om realitetene på dette området, effektivt stemplet og man har en hel psykiatri av eksperter til å underbygge disse stemplingene. Organisasjonen har også uhyggelig teknologi, som kan påføre sykdom død eller manipulasjon av en persons elektromagnetiske felt. Virkeligheten på dette område er så gruoppvekkende, at uvitenhet er et bevisst eller ubevisst valg mange tar. Men dersom man ikke setter seg inn i disse uhyggelige realitetene og i hvilke metoder som brukes mot mennesker som forstår eller vet for mye, da kan man heller ikke forstå noe særlig i dagens situasjon.

Dette nevnte jeg i farten, egentlig ville jeg gi dere en brikke som jeg akkurat overhørte ved å høre på dagens Verdt å vite-program, på Nrk P2 – radio.

Der var det et innslag, mot slutten som handlet om jøders genetiske opphav og om de forskjellige typer jøder, askenazi-jøder og sefardiske jøder osv. Jeg fikk ikke ordentlig med meg eksakt hva som ble sagt og jeg har ikke lyd på min pc, så jeg kan ikke høre dette eller annet for å finner mer ut av det. Dagens program er ikke lagt ut ennå når jeg skriver dette, men kommer vel snart. Jeg tar ikke for gitt, at det som kommer frem i programmet er sannhet og gir kun videre en brikke til dere som ønsker å ha flest mulig brikker ang disse som herjer jorden både lokalt og globalt gjennom tidene, og hører gjerne fra JJ og andre med kunnskaper om dette om det som fremkommer i dagens program om jøders etnisitet er sann info eller muligens desinfo, holder begge muligheter åpne:

http://podkast.nrk.no/program/verdt_aa_vite.rss

Slater
Slater
12 år siden

Siden jeg får beskjed om å logge inn når jeg prøver svare:
Til forfatteren av artikkelen:

Så når jeg er enig med noen at du har skrevet en uryddig artikkel som til tider usammenhengende og virker nesten som du tar ting ut av lufta så er det «ranting»?

Neimen så fint at vi har meningspoliti her inne, da!

Zetera
Zetera
12 år siden

Kj
Du har rett i det, det var feil av meg og det beklager jeg uffda.

kj
kj
12 år siden
Svar til  Zetera

Kjære deg, det er da ingenting å beklage! Og det er jo slett ikke sikkert
du har feil! Jeg stiller jo bare spørsmål :)

Zetera
Zetera
12 år siden

Kj
Jeg beklaget ikke for mitt generelle svar men heller den ene setningen som kunne vært formulert på en annen måte :-)
sitat: «Det er nettopp pga tankegang som din at det er så mye elendighet i verden, i motsetning til å ha Gud og hans budskap».

Du skriver
Og det er jo slett ikke sikkert du tar feil!

Selv om jeg er trygg på hva som er det grunnleggende i mitt liv er der fortsatt «løse tråder» å få nøstet opp i men for andre kan det jo være helt andre ting de ser som grunnleggende viktig i ens liv. Vi har vel til felles at vi er søkende mennesker og jeg for min del har lært utrolig mye her inne på speilet og fått røsket opp i utrolig mange «løse tråder».

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Har akkurat fått lest » The Protocols of the Elders of Zion » av Victor E. Marsden og » The Synagogue of Satan. The secret history of jewish world domination » av Andrew Carrington Hitchcock. Stoffet i disse bøkene får meg til å undre og jeg fryser på ryggen samtidig. Kan avsløringene om den jødiske herredømmen i verden være så enkel og så naken. Ashkenazi jødene innen Rothschild bankir-familie eier nesten alle lands sentralbank. I begynnelsen av 2000 var det kun 6-7 land i verden som hadde sin egen sentralbank inkludert Afghanistan og Irak. Etter den jødiske hellige boken » Talmud » er sex mellom en voksen mann og en baby jente under tre år » permissible » ( skal tillates ). Du kan bli drept hvis du i offentlighet gir Ny Testamente til en jøde og » Talmud » skriver at drap på en ikke-jøde, en GOYIM er ikke en kriminell handling.
Er det rart at Det Hvite Hus-journalisten Helen Thomas mistet besinnelsen.

Askeladden
Askeladden
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Det morsomme med disse neturei karta jødene er hvordan de står ved den offisielle forklaringen av Holocaust.

Otto
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Fler grupper med til dels forskjellige agendaer var med i dette komplekset. En av de fordekte agendaene var å skape en konfrontasjon via og fra begge, alle, sider som ledd i velkjente hegelian dialectic strategi, splitt og hersk, for å promotere en krig som på nytt skal svindle klodens befolkning, som så alt for mange ganger tidligere, Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1651&start=1

Dette er ikke en strid mellom Israel og Palestina som sådan, det er en strid mellom en global elite og klodens befolkning, nå også med et forsøk på finale i å etablere et globalt diktatur, det gamle world order, nå kallt new world order. Åse Kleveland – Intet er nytt under solen – Norway 1966 + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=201#M6489

Slater
Slater
12 år siden

Jeg ser du på nytt har fjernet innleggene mine her og fremdeles nekter å svare på hvorfor du fjerner kritkk av innleggene dine med den latterlige påstanden om at de er «ranting», når man egentlig bare sier seg enig med andre.

Det slår meg J. Johansen at du er veldig selektiv i hvem som får si hva her inne.

« Forrige artikkel

Armin utfordrer Datalagringsdirektivet

Neste artikkel »

Den falske freden