Utrolige patenter fra Amerika

6.5K visninger
4 minutter lesetid
38

NWO tilbakeholder hemmelig teknologi som er ondskapsfulle i sin hensikt. I en verden der regjeringer er styrt av skyggeregjeringer og hemmelige losjer, kreves det i deres luceferianske religion at de viser folket hva de driver med, men de trenger ikke å være så åpen rundt det.

Hvorfor våknet du opp med digitalt bakkenett?

Det var ikke bare Norge, men også mange andre land som stilte mange viktige spørsmål, men før de ble hørt var det allerede forsent. Vi ble hastet over fra analogt bakkenett til digitalt. Dettte var bare en unødvendig ekstra kostnad som ble påført store deler av verden. Kvaliteten betalte du ikke en krone for. Debtten går fortsatt idag.

Fra de første dagene tv ble oppfunnet helt fram til nå, var tv enveiskomunikasjon. Nå åpnes det muligheter for to-veiskommunikasjon med overføringen til digitalt. Det kan gjøre tv-skjermen din til en “webcamera” hvor det er  muligheter for NWO til og føre oss inn i en “storebror bror ser deg”-epoke .  Det har lenge vært advart så dette er ikke noe nytt.

Kan dette være fremtiden?
En veldig nær framtid i USA ?

Les hele patentet her:
United States Patent Application
20060007222
Kind Code A1
Uy; Michael January 12, 2006

Integrated sensing display

Pantentutdrag: “An integrated sensing display is disclosed. The sensing display includes display elements integrated with image sensing elements. As a result, the integrated sensing device can not only output images (e.g., as a display) but also input images (e.g., as a camera).

Nyhetsspeilet møtte Dr. Rauni i vår for et videointervju. Denne videoen har allerede vekt stor oppsikt i utlandet. Dr. Rauni er en ildsjel som advarer om NWOs planer om å føre store deler av befolkningen under massehypnotisering i form av kjemikalier, stråling, microchipping, chemtrails og massehjernevasking gjennom denne “tuben” som har overtatt våre hjem. Den gjennomsnittlige amerikaner ser på tv 30 timer i uka. Det er nesten en hel dag med indoktrinerte tanker.

Norge er på vei til å følge etter med 3-4 timer pr dag. I tillegg til å sove 7 timer pr. dag er det ikke så mye tid til seg selv og sin egen kreativitet lenger. Det ligger i selve ordet “Enter – tain- ment”.  Noen forurenser våre tanker med andre ord.

Denne tuben kan beskrives nærmere med et klipp fra en film som ble laget for 30 år siden. Den er like aktuelt idag. “Network – I’m Mad as hell“; du har sikkert sett den, men er du sint enda?

Det er ikke lenger en teori, det er en konspirasjon

Mange stiller seg kritisk til mine artikler om chemtrails. Spørsmålet jeg har fått høre flest ganger gjennom tiden er: “Hvordan skal de som står bak dette beskytte seg mot dette når de gjør det over seg selv”?  Det er ikke så mange som vet “alt”. Chemtrails er regnet som det svarteste og mørkeste prosjektet. De involvert  holdes på et “need-to-know”-basis og der er millitæret best trent på dette.

Nato-millitærflybaser gjør jobben, mens Bilderbergerne bader i luksus og er fullt klar over hva de påfører verden. De har ingen frykt og er ikke redd for virus, bakterier eller hva det nå enn skulle være.  Hvorfor skulle de være det?

Neste generasjon
Neste generasjon vokser opp forran Tv-Skjermen, drikker lett-produkter som inneholder giften aspartam, spiser hurtig-kantine mat med MSG og lurer på hvorfor de føler seg så sløve.

Elektro-magnetisk pulsering
kan helberede kroppen din fra alle sykdommer

United States Patent 5,139,684
Kaali , et al. August 18, 1992

Utrdag fra patentet: A new process and system for treatment of blood and/or other body fluids and/or synthetic fluids from a donor to a recipient or storage receptacle or in a recycling system using novel electrically conductive treatment vessels for treating blood and/or other body fluids and/or synthetic fluids with electric field forces of appropriate electric field strength to provide electric current flow through the blood or other body fluids at a magnitude that is biologically compatible but is sufficient to render the bacteria, viruses, and/or fungus ineffective to infect normally healthy cells while maintaining the biological usefulness of the blood or other body fluids.

Denne metoden kan fjerne kroppen for virus, bakterier og andre uønskede elementer som nano-fibre som faller fra himmelen om dagen. Eliten har sine egne metoder for å passe på seg selv og sine, men hvorfor får ikke vi vanlige mennesker tilgang på slike oppfinnelser? Det ville nemlig utgjøre en trussel for de som tjener kataklysmiske summer på å holde oss syke og desperate etter hjelp. Det siste patentet vi tar for oss idag er kansje det mest sjokkerende.

Kur for AIDS

Ikke tenk, la oss gjøre det for deg.
Massemedier massemisleder befolkningen. Sannhet er ikke noe du får, det er det du søker. Det er en grunn til at det finnes hundrevis av Tvkanaler, du skal gå deg vill. Ikke se på TV!

United States Patent 5,676,977
Antelman October 14, 1997

Utdrag fra patentet: The diamagnetic semiconducting molecular crystal tetrasilver tetroxide (Ag.sub.4 O.sub.4) is utilized for destroying the AIDS virus, destroying AIDS synergistic pathogens and immunity suppressing moieties (ISM) in humans. A single intravenous injection of the devices is all that is required for efficacy at levels of about 40 PPM of human blood. The device molecular crystal contains two mono and two trivalent silver ions capable of “firing” electrons capable of electrocuting the AIDS virus, pathogens and ISM. When administered into the bloodstream, the device electrons will be triggered by pathogens, a proliferating virus and ISM, and when fired will simultaneously trigger a redox chelation mechanism resulting in divalent silver moieties which chelate and bind active sites of the entities destroying them. The devices are completely non-toxic. However, they put stress on the liver causing hepatomegaly,
but there is no loss of liver function.

Hvis du ikke er sint enda, så er det kansje på tide å bli det. Vi blir født inn i en fengselsplanet, vi drar på jobb, kommer hjem og ser på TV, får lønn og kjøper de tingene vi ser i reklamen. Vi og vår framtid kunne vært annerledes i dag om mange av disse patentene som har eksistert i flere ti-år hadde vært allment brukt. Ville vi vært i en bedre alternativ tidslinje enn den tiden vi har foran oss idag?

Vi trenger et paradigmeskifte.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
12 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=zLZrc-cJbk4

“that’s the whole point, you are not meant to realize that your thinking is not your own”

remote
Abonnent
14 år siden

Når det gjelder spennende patenter i usa så er det mange og ta av..
Syntes disse fortjener en plass..

http://www.aethlonmedical.com/technology/hemopurifier.htm

http://www.patentstorm.us/applications/20090010962.html

=)

remote
Abonnent
Svar til  remote
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Full-body scanners used on air passengers may damage human DNA

* Moderator. denne ble lagt inn som kommentar i annen artikkel, men det ser ut til å være et dataproblem som forårsaker at den ikke vises, eventuelt ikke blir lagt inn.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Hvis det virkelig er sant at det faller nano-partikler ned fra himmelen, er det all grunn til bekymring. Fant dette på forskning.no, som er et ganske strikt vitenskapelig nettested:
http://www.forskning.no/artikler/2009/juli/225109

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden
zero
zero
Abonnent
14 år siden

Det er en mulighet det også, her er en kommentar fra nrk.no idag

Bør en ikke faktisk la seg smite?

Toro – Lillehammer:
29.07.2009 kl 19:24

Hei. Er det ikke faktisk sånn at hvis en er frisk og ellers ved god helse bør la seg smite av svineinfluensa? Med tanke på at viruset mest sannsynlig vil utvikle seg og bli enda “hisigere” i neste omgang. Da kan det jo være greit å ha imunforsvar.

Hilsen Bjørn-Inge Larsen, Helsedirektør:
Hei og nei. Selv om det hender at nye influensavirus endrer seg og blir sintere, regner vi ikke det som mest sannsynlig. Vi ønsker å utsette smitten i Norge så lenge som mulig, for å kunne vaksinere risikiogruppene før de blir syke. Derfor anbefaler vi ikke at du oppsøker smitten for å bli syk.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

De som skal gjennomføre NWO har skjønt at dette ikke vil gå med 6-7 milliarder mennesker. Det er lettere med en liten kontrollert masse som de kan hjernevaske fra fødsel av. Svineinfluensaen er deres våpen for å få folk til å ta vaksinen som ifølge ryktene er selve giften. De kunne designet et virus som tar liv. Men da ville risikoen for at NWO toppene selv blir smittet stor. Derfor er det beste å lage et ufarlig virus og en giftig vaksine.

En ting jeg lurer på. Hvis det blir tvungen vaksinering, og jeg har hatt svineinfluensa. Da har de jo ingen grunn til å vaksinere meg. En som har hatt influensaen har ikke behov for vaksine da den personen er resistans mot viruset. Så skaff dere influensaen før vaksinen kommer!

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Enda en fordel med det digitale bakkenettet. På grunn av det har jeg ikke TV, og blir sikkert glemt.

Skal komme og befri dere. Lover.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Håper du ser slik på det, Vandalf, om vi får et totalitært styre også… Noe som slett ikke er umulig.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Joda, det er nok mye guffent dagens teknologi kan benyttes til, men det er nå en gang risikoen vi alle løper når den teknologiske utviklingen raser avgårde slik den gjør.

Jeg gidder heller ikke bekymre meg nevneverdig over dette da jeg har nok av andre dagsaktuelle utfordringer å ta tak, som de fleste andre også har, antar jeg…

Dersom noen absolutt vil se inn i stuen min, så kommer de nok til å kjede seg ganske kraftig. Ja, jeg tror nesten jeg da må bidra med litt underholdning for stakkarane som ser på… Kanskje litt nakendansing kunne spritet opp tilværelsen til de?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Hei, Mina!

Jeg er ingen ekspert på det digitale bakkenettet, men fordelene for meg i hvertfall er;

Flere kanaler, bedre kvalitet på lyd/bilde, muligheter for HD-tv, samt opptaksmuligheter på “boksen” min som jeg fyller med alle mulige dokumentarer om alt mulig rart…

For mer faglig oppegående info;

http://www.hjemmekino.no/guide/tvsystemer_dvbt.asp

Hvorvidt det digitale bakkenettet kan benyttes til overvåking ser jeg ikke bort i fra, men det bekymrer meg FIIINT lite. Vi er såpass overvåket fra før gjenom alle elektroniske spor vi etterlater oss på så mange områder hver eneste dag at dersom noen ønsker å finne meg, eller andre for den saks skyld, så trenger de ikke det digitale bakkenettet for å få det til for å si det slik.

Hver gang jeg drar bankkortet mitt, passerer bomstasjonen på vei til byen, skriver en sms, mail eller som nå, et innlegg, så fanges dette opp, og dersom jeg feks skriver Obama, så er det meget mulig at dette innlegget blir sjaltet ut av alle de milliarder elektroniske spor som etterlates hver eneste dag på denne planeten for nærmere analyse i tilfelle jeg skulle ha skumle hensikter, noe jeg kan forsikre om at jeg ikke har om det nå skulle sitte en eller annen idiotagent som kjeder ræven av seg og endelig fikk noe å ta tak i, BLI SITTENDE, DRIKK KAFFEN DIN OG KIP ØPP THE GUDD WØRK, SUCKER (denne setningen ble faktisk så lang at jeg nesten mistet pusten…)

Ikke et stygt ord om Obama. Han er en fin fyr som jeg har både sansen for og troen på, selv om mange her på forumet ser dette annerledes… Han har i tillegg arvet tidenes shitstorm fra sin komplett udugelige forgjenger, hvis skade for verdenssamfunnet ikke lar seg måle, hverken i kroner og ører, eller menneskelig lidelse for den saks skyld..

Da er det i det minste en mager trøst å vite at Bush må leve med vissheten om at store deler av verden, meg selv inkludert, misliker han (for å si det pent) fordi han valgte å sette snevre, men kapitalsterke interesser foran ønskene til de som faktisk ga han sin stemme, men ikke nødvendigvis åpnet lommeboken…

Jeg tror forøvrig at det kun ligger GODE hensikter bak det digitale bakkenettet…

ex156
ex156
Abonnent
14 år siden

Raise up out of your chairs, go to the window and yell I am mad as hell and I am not gonna take it anymore (Network). Se “They Live” (we sleep) med John Carpenter, god underholdning og viktige budskap. Den viser hvordan reklamebransjen og TV trigger vår nedre hjerne, hjernedød underholdning som skal ha oss til å tenke sex/ reprodusere, vold/ paranoid, penger/ overleve osv…

Jeg har selv en Acer pc med innebygd kamera som vist på infowars at kan brukes mot brukeren, jeg blir ikke paranoid av den grunn da jeg føler at vi er overvåket overalt uansett. Og nå skal de jo fjerne kontantene i tillegg; hva blir det neste?

Lillit
Abonnent
14 år siden

Helt siden jeg var liten har jeg visst at det er noe som sløver og fordummer.
Det er så greit å vite at det i det minste har en hensikt.
Hvis noen ungdommer så mye som nevner at det er noe galt med folk, skal jeg gjøre det ingen gjorde for meg: Forklare hvorfor.

« Forrige artikkel

Meningskrise? På tide å se en annen vei?

Neste artikkel »

Menneskehetens beste håp

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x