Utrolige patenter fra Amerika

6.5K visninger
4 minutter lesetid
38

NWO tilbakeholder hemmelig teknologi som er ondskapsfulle i sin hensikt. I en verden der regjeringer er styrt av skyggeregjeringer og hemmelige losjer, kreves det i deres luceferianske religion at de viser folket hva de driver med, men de trenger ikke å være så åpen rundt det.

Hvorfor våknet du opp med digitalt bakkenett?

Det var ikke bare Norge, men også mange andre land som stilte mange viktige spørsmål, men før de ble hørt var det allerede forsent. Vi ble hastet over fra analogt bakkenett til digitalt. Dettte var bare en unødvendig ekstra kostnad som ble påført store deler av verden. Kvaliteten betalte du ikke en krone for. Debtten går fortsatt idag.

Fra de første dagene tv ble oppfunnet helt fram til nå, var tv enveiskomunikasjon. Nå åpnes det muligheter for to-veiskommunikasjon med overføringen til digitalt. Det kan gjøre tv-skjermen din til en «webcamera» hvor det er  muligheter for NWO til og føre oss inn i en «storebror bror ser deg»-epoke .  Det har lenge vært advart så dette er ikke noe nytt.

Kan dette være fremtiden?
En veldig nær framtid i USA ?

Les hele patentet her:
United States Patent Application
20060007222
Kind Code A1
Uy; Michael January 12, 2006

Integrated sensing display

Pantentutdrag: «An integrated sensing display is disclosed. The sensing display includes display elements integrated with image sensing elements. As a result, the integrated sensing device can not only output images (e.g., as a display) but also input images (e.g., as a camera).«

Nyhetsspeilet møtte Dr. Rauni i vår for et videointervju. Denne videoen har allerede vekt stor oppsikt i utlandet. Dr. Rauni er en ildsjel som advarer om NWOs planer om å føre store deler av befolkningen under massehypnotisering i form av kjemikalier, stråling, microchipping, chemtrails og massehjernevasking gjennom denne «tuben» som har overtatt våre hjem. Den gjennomsnittlige amerikaner ser på tv 30 timer i uka. Det er nesten en hel dag med indoktrinerte tanker.

Norge er på vei til å følge etter med 3-4 timer pr dag. I tillegg til å sove 7 timer pr. dag er det ikke så mye tid til seg selv og sin egen kreativitet lenger. Det ligger i selve ordet «Enter – tain- ment».  Noen forurenser våre tanker med andre ord.

Denne tuben kan beskrives nærmere med et klipp fra en film som ble laget for 30 år siden. Den er like aktuelt idag. «Network – I’m Mad as hell«; du har sikkert sett den, men er du sint enda?

Det er ikke lenger en teori, det er en konspirasjon

Mange stiller seg kritisk til mine artikler om chemtrails. Spørsmålet jeg har fått høre flest ganger gjennom tiden er: «Hvordan skal de som står bak dette beskytte seg mot dette når de gjør det over seg selv»?  Det er ikke så mange som vet «alt». Chemtrails er regnet som det svarteste og mørkeste prosjektet. De involvert  holdes på et «need-to-know»-basis og der er millitæret best trent på dette.

Nato-millitærflybaser gjør jobben, mens Bilderbergerne bader i luksus og er fullt klar over hva de påfører verden. De har ingen frykt og er ikke redd for virus, bakterier eller hva det nå enn skulle være.  Hvorfor skulle de være det?

Neste generasjon
Neste generasjon vokser opp forran Tv-Skjermen, drikker lett-produkter som inneholder giften aspartam, spiser hurtig-kantine mat med MSG og lurer på hvorfor de føler seg så sløve.

Elektro-magnetisk pulsering
kan helberede kroppen din fra alle sykdommer

United States Patent 5,139,684
Kaali , et al. August 18, 1992

Utrdag fra patentet: A new process and system for treatment of blood and/or other body fluids and/or synthetic fluids from a donor to a recipient or storage receptacle or in a recycling system using novel electrically conductive treatment vessels for treating blood and/or other body fluids and/or synthetic fluids with electric field forces of appropriate electric field strength to provide electric current flow through the blood or other body fluids at a magnitude that is biologically compatible but is sufficient to render the bacteria, viruses, and/or fungus ineffective to infect normally healthy cells while maintaining the biological usefulness of the blood or other body fluids.

Denne metoden kan fjerne kroppen for virus, bakterier og andre uønskede elementer som nano-fibre som faller fra himmelen om dagen. Eliten har sine egne metoder for å passe på seg selv og sine, men hvorfor får ikke vi vanlige mennesker tilgang på slike oppfinnelser? Det ville nemlig utgjøre en trussel for de som tjener kataklysmiske summer på å holde oss syke og desperate etter hjelp. Det siste patentet vi tar for oss idag er kansje det mest sjokkerende.

Kur for AIDS

Ikke tenk, la oss gjøre det for deg.
Massemedier massemisleder befolkningen. Sannhet er ikke noe du får, det er det du søker. Det er en grunn til at det finnes hundrevis av Tvkanaler, du skal gå deg vill. Ikke se på TV!

United States Patent 5,676,977
Antelman October 14, 1997

Utdrag fra patentet: The diamagnetic semiconducting molecular crystal tetrasilver tetroxide (Ag.sub.4 O.sub.4) is utilized for destroying the AIDS virus, destroying AIDS synergistic pathogens and immunity suppressing moieties (ISM) in humans. A single intravenous injection of the devices is all that is required for efficacy at levels of about 40 PPM of human blood. The device molecular crystal contains two mono and two trivalent silver ions capable of «firing» electrons capable of electrocuting the AIDS virus, pathogens and ISM. When administered into the bloodstream, the device electrons will be triggered by pathogens, a proliferating virus and ISM, and when fired will simultaneously trigger a redox chelation mechanism resulting in divalent silver moieties which chelate and bind active sites of the entities destroying them. The devices are completely non-toxic. However, they put stress on the liver causing hepatomegaly,
but there is no loss of liver function.

Hvis du ikke er sint enda, så er det kansje på tide å bli det. Vi blir født inn i en fengselsplanet, vi drar på jobb, kommer hjem og ser på TV, får lønn og kjøper de tingene vi ser i reklamen. Vi og vår framtid kunne vært annerledes i dag om mange av disse patentene som har eksistert i flere ti-år hadde vært allment brukt. Ville vi vært i en bedre alternativ tidslinje enn den tiden vi har foran oss idag?

Vi trenger et paradigmeskifte.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Det slo meg en liten tanke da jeg leste denne artikkelen. I nær fremtid lanserer Microsoft en bevegelses styrt sensor til Xbox og pc kalt project natal. Dette kameraet gjennkjenner stemmer, ansikt, hvor du er i rommet og alle dine bevegelser. Fantatisk sier mange. Skremmende sier jeg. På lanseringen av dette prosjektet (presentert av steven spielberg) forklarte de at det var Microsofts mål å få dette i alles hjem. Denne skulle revolusjonere hjemmemedia. Søk opp project natal og se Selv

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Hverdagen blir mer interessant når man kjenner til The Big Plan og kan se etter planens mange små manifestasjoner i hverdagen (bl.a. ser jeg at det på stadig flere Tbanestasjoner i Oslo er kommet opp 2 kameraer der det før var bare ett.)

Det nye elektroniske billettsystemet for Oslos Tbaner, som lenge var en skandale i mangehundremillionersklassen, blir nå også gradvis tatt i bruk. Dette innebærer elektronisk registrering av alle reisebevegelser som den enkelte foretar (se det i sammenheng med at bomstasjonene gjør det samme med bilistene…) Vet vi i det hele tatt hvor supercomputerne for total kontroll kommer til å befinne seg ? Trolig er overvåkingens supercomputere allerede i full bruk, med varierende grader av innføring i de ulike vestlige land (nå er det vi som lever i et Sovjet-system –nice to know ?)

Demokrati, åpenhet og sikring av borgernes rettigheter er forlengst en illusjon. Big Brother is here, at ikke så mange vet hvor langt innføringen av overvåkingsteknologien er kommet endrer ikke dette faktum. Har du noengang hørt Jonas eller Jens argumentere i retning av tiltak for å sikre VÅRE rettigheter og VÅR frihet…? Read their lips, og du skjønner hvilken vei det bærer, ting er allerede på skinner, men kan ennå bremses.

Selv morer jeg meg med små på trass-motaksjoner i hverdagen. Hver gang det kommer opp krav om registrering av bankID i nettbanken trykker jeg på utsett. Bank-ID er nøkternt sett en liten forbedring, slik mange opplever det. Haken er bare at lenger ned i veien og rundt hjørnet vil bank-ID standarden vil omgjort; «oppgradert» på en måte slik at man gradvis vil innse at man er blitt en slave av banksystemet og at man er nødt til å godta alle modifikasjoner av bankID-standarden hvis man i det hele tatt vil fortsette å bruke bank. What are you gonna do about it ? THEY har sine metoder, først lokker de med den gode grunnen – mens den virkelige grunnen holdes skjult. Etterhvert lærer man seg å kjenne lusa på gangen…

Et av mine på trass påfunn i fjor var da den nye TV-boks-hitech-duppeditten ankom. Jeg ble da tutet ørene fulle om at jeg MÅTTE installere den før 22. mai. Siden Champions League finalen var 21. mai og jeg var klar for å prøve et TV-fritt liv etter å ha fått med meg finalen lot jeg boksen stå urørt i esken sin. Det interessante var jo at TV slett ikke forsvant uten digital duppeditt-dekoder. TV sendingene er der ennå, på helt vanlig måte. Et lite aber er at det på NRK kommer opp en irriterende rulletekst over skjermen hele tida som sier noe i retning av «…pga. forstyrrelser fra mobil-TV må jeg endre frekvens, mao. gå over til dekoder-boks-frekvensen…» (mobil TV ?!) En slags hazzle light for å presse oss som velger å falle utenfor inn i folden ?

Det opplyste nyhets-nettstedet Rantburg http://rantburg.com/ har som et av sine mottoer (om NWO) noe i retning av at «det hadde vært ganske så morsomt, om det ikke var så uhyre ondskapsfullt.»

Er ikke NWO’s mange små og store påfunn egentlig ganske barnslige ?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

http://www.aftenposten.no/viten/article3174490.ece

Bill Gates vil stoppe orkaner også… Høres vrient ut, så lykke til!

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Supercomputerne er nok kommet de ja. Her er et intervju med dr Bill Deagle og Project Camelot. Ganske mye informasjon, verdt å sette av litt tid på.

http://www.projectcamelot.org/bill_deagle.html

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

En metode for fjerning av parasitter, bakterier m.m i kroppen har vært på markedet i flere år. Noen alternative behandlere bruker Zapping. Kan høres ut som dette er metoden som det refereres til i artikkelen.
Poster noen linker:

http://www.worldwithoutparasites.com/
http://www.paradevices.com/

teewee
teewee
Abonnent
14 år siden

Hei alle sammen jeg er ganske ny her på nyhetsspeilet.no. Først og fremst vil jeg si at dette er den mest infomative norske siden jeg gidder å lese.
Mange bra artikkler. Jeg sier bare stå på og «opplys» folket om hva som skjer på baksiden. Fy faen det er mye dritt i verden as…
Siden jeg er ganske «ny opplyst» så har jeg nok mye mer å sette meg inn i

Men det er et par ting som jeg brenner for. Hvor i helvete er kreft kuren etter over 60år’s forksning og hundre vis av millioner brukt på forskning(henger ikke på greip i det hele tatt) men mot H1N1 viruset har de en vaksine sånn nesten med engang servert på sølvfat, her hversegod blir mer syk. Og ikke for å snakke om chemtrails, det er noe jeg virkelig har lyst til å bekjempe hardt og stort.

Jeg har et spørsmål til Armin Bahrami?

Det er greit å sitte her og lese artiklene på nyhetsspeilet.no og bli «opplyst» om litt av hvert som foregår bak kulissene. Men jeg luerer på hva faen er det jeg kan gjøre for å motvirke disse maktsyke kjempene som befinner seg rundt om i verden?

Lei av å sitte her og lese om ditt og datt om hvor jævlig ting er og kommer til å bli. jeg vil ut og kjempe,men jeg har ikke stryrke til å kjempe alene. Kan vi mobilisere oss? vi må faen meg begynne å gjøre noe aktivt… Hva betyr god økonomi,fin lellighet,hytte, bla bla alt det A4 tullet som vi har blitt tråkka på, når helsa begynner å svikte og moderjord blir ødelagt?

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  teewee
13 år siden

Det siste der er eg enig i. Mye bla bla og spinning, så vi ender opp og gå like vill her, som på tv. Vi får presentert den eine etter den andre spikeren som settes i kista, men vi trekker ikkje ut ein einast ein. Det meste som blir presentert her på nyhetsspeilet er tung kost for di fleste. Nye måtar og sjå verden på tar tid og krefter. Ein fødsel er hard for begge partar,barn og mor.Og sette seg heilt inn i dette, organisere og føre ein aktiv kamp i gatene ( for dette er krig) krever tid. Tid er i dag penger. Vi har mot oss eit kunstig apparat som har etablert seg med ein gigantisk hær av lokale smådjævlar som berre vil ha meir. Frimurarar, lokale politikar og store og små næringseigarar som driver aktiv trynepolitikk der dei plukkar ut like råtne epler til og klappe seg på ryggen. Det er to leirar innad desse apparatene. Vi må reklamere. Da er på tide og lage ei større samla røst. Det er trist at fleire «paranoide» blandar inn personlige problem her, og det øydelegger for oss alle. Skal vi ha ein stad og sende folk med halvfulle koppar, må det vere ein stad der dei får god saklig og trygg innformasjon. Skal tenke litt ein dag eller to så kjem eg tilbake med ei oppskrift på litt spetakkel. Eg må iallefall gå til gatene. Eg vil gå til gatene. Med halvfulle koppar og trygg saklig innformasjon vil vi endelig bli fri.

ye
ye
Abonnent
14 år siden

I en tale «off the record» 20.mars 1969 holdt av Dr Richard Day, professor ved Mount Sinai Medical School i New York, til en forsamling leger:

«We can cure almost every cancer right now. Information is on file in the Rockefeller Institute, if it’s ever decided that it should be released. But consider – if people stop dying of cancer, how rapidly we would become overpopulated. You may as well die of cancer as something else.»

«There is now a way to simulate a real heart attack. It can be used as a means of assassinates.»

Dr. Richard Day commented that he was free to speak at this time (1969) since, even a few years earlier, he would not have been able to say what he was about to say. However, he was now free to speak at this time because the Ancient Ambition of the Secret Societies for World Empire, the closely guarded «Closed Conspiracy» was now an «Open Conspiracy» because as Day crowed:

«… everything is in place and nobody can stop us now.»

Dr.Lawrence Dunegan tok notater av talen.
Mer finnes her:

http://www.overlordsofchaos.com/html/new_order_of_barbarians.html

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Jo flere som vet, dess mer motstand vil de få merke og den utspekulerte planen blir ikke gjennomført. Sammen er vi sterke :)

Dr.Lawrence Dunegan mente også at Dr.Richard Day snakket om fremtidens teknologi med TV:

«You’ll be watching television and somebody will be watching you at the same time at a central monitoring station.»

Television sets would have a device to enable this. The TV set would not have to be on in order for this to be operative. Also, the television set can be used to monitor what you are watching. People can tell what you’re watching on TV and how you’re reacting to what you’re watching.

Tombraider
Tombraider
Abonnent
14 år siden

Hadde antaglig hatt bankkort eller vært elektronisk registrert om jeg aldri hadde leste G.Orwell 1984 og lyttet til Rick wakeman.
Det går kjempebra uten også må bare spare og planlegge litt mer.
Har saumfart nettet for å finne meg selv men jeg er desverre sporløst forsvunnet :-)
Kansje dette kan komme godt med en dag i en ikke alt for fjern fremtid.
Glad du retter søkelyset ditt mot annet enn chemtrails Armin, er i hele tatt glad du er våken og vitebegjærlig.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
14 år siden

Hei Armin. Ser det koker på forumet til DB. hold ut.
vet det er feil tråd, men bare slett etter lesing.
: har du sett denne. ??

http://video.google.com/videosearch?q=moon+hoax&emb=0&aq=f#q=moon+landing+hoax&emb=0

mvh martin

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Armin; Jeg synes IKKE du kom spesielt bra ut i debatten på db.no…

(siden du først nevner den her)

Når det gjelder artikkelen din, synes jeg du er inne på noe viktig, selv om jeg ikke deler konklusjonene dine om hensikten bak de ulike oppfinnelsene. Jeg ser feks ikke noe galt i digitalt bakkenett, tvert imot. Jeg ser en rekke fordeler.

All teknologi kan misbrukes, noe historien viser, men å dermed konkludere at intensjonene bak oppfinnelser er onde er jeg sterkt uenig i (unntaket her er naturligvis militærteknologi som jo stort sett bare har onde hensikter, i en eller annen form).

Helt til slutt et hjertesukk som jeg håper du ikke tar ille opp;

Artikkelen din er full av unødvendige skrivefeil. For det første er det irriterende å lese, for det andre svekker det troverdigheten i artikkelen og for det tredje tar det bare 5-10 min å lese korrektur på en såpass kort artikkel som dette…

Jeg håper ikke du bedriver hastverksarbeid i såpass viktige spørsmål som dette…

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Vandalf: Vi mennesker har mange måter å se ting på ut i fra egne erfaringer og visdom, som igjen blir til tolkninger.
Her er min: Jeg ser at Armin er genuint opptatt av mennesker, mennesker vellvære her på denne jord og i universet forøverig. Et menneske som virkelig setter mye av sin tid til å opplyse oss om hva som foregår i vårt eget land og verden ellers.
Jeg tror det er på tide å begynne å stille de rette spørsmålene når ny informasjon dukker opp. Svarene finnes og kanskje er de nærmere enn mange tror?

Det skal et stort mot til å legge ut artikkler, belyse hva som skjer rundt om i verden, noe Nyhetsspeilet i høyeste grad gjør! Og takk for det!

Jeg er enig med deg at det ikke alltid er like ok å lese artikkeler som inneholder skrive feil. Mine kommentarer inneholder skrivefeil også, men jeg våger meg nå utpå allikevel. Inneholdet i det som formiddles er viktigerer, gir rom for tenkning, stille spørsmål å diskutere.
Et forslag til deg og oss andre er å ta kontakt med forfatter eller redaksjonen i nyhetsspeilet når det gjelder kritikk som ikke er relevant for innhold og budskap i artikkelen.
Et spørsmål til deg: Kan du si noe om fordelene du ser med bakkenettet? Trenger litt innputt her jeg. Takk : )

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

Rebeller – foren eder!

Kjære rebeller, aktivister og opponenter! Vi er etter hvert ganske mange rundt om i det ganske land som av forskjellige grunner har begitt oss ut i kampen mot NWO og alle dens ufyselige tentakler. Denne kampen utspiller seg i dag hovedsakelig over internett, og det kan virke som om tiden nå er moden for å bringe den ut til offentligheten.

Hvordan kan vi så, vi som alle kjemper for samme sak, men som befinner oss på hver vår kant av landet, organisere oss slik at budskapet vårt når ut til flest mulig?

Etter å ha fundert litt på dette, har jeg kommet frem til at den beste og mest effektive løsningen ville være om vi gikk sammen og dannet en landsomfattende organisasjon eller aksjonsgruppe som kan synkronisere kampanjer, aksjoner og lignende.

Ideen er simpelthen at vi begynner med å opprette lokallag rundt om i landet. Når et visst antall slike lokallag er på plass, kan vi gå sammen om å lage flyers, brosjyrer, presseskriv og lignende, alt under et felles navn og med en felles logo. På denne måten viser vi at vi står samlet i vår sak. Etter hvert kan aksjoner og kampanjer samkjøres relativt enkelt, uavhengig av hvor vi måtte befinne oss i landet.

Med dette som utgangspunkt har jeg opprettet et nettsted – mariposagruppen.org – og formulert en slags politisk plattform. Dette er imidlertid kun et forslag, og alle innspill og forslag er velkomne.

Alle som synes at dette høres ut som en god idé og som ellers føler seg klar til kamp, er hjertelig velkommen til å danne lokallag der de bor. Send en e-post til mariposagruppen@hotmail.com dersom du ønsker å være kontaktperson på ditt sted.

Håper på positive tilbakemeldinger :)

Slaget står nå, og vi har ingen tid å miste!

Lillit
Abonnent
14 år siden

Helt siden jeg var liten har jeg visst at det er noe som sløver og fordummer.
Det er så greit å vite at det i det minste har en hensikt.
Hvis noen ungdommer så mye som nevner at det er noe galt med folk, skal jeg gjøre det ingen gjorde for meg: Forklare hvorfor.

ex156
ex156
Abonnent
14 år siden

Raise up out of your chairs, go to the window and yell I am mad as hell and I am not gonna take it anymore (Network). Se «They Live» (we sleep) med John Carpenter, god underholdning og viktige budskap. Den viser hvordan reklamebransjen og TV trigger vår nedre hjerne, hjernedød underholdning som skal ha oss til å tenke sex/ reprodusere, vold/ paranoid, penger/ overleve osv…

Jeg har selv en Acer pc med innebygd kamera som vist på infowars at kan brukes mot brukeren, jeg blir ikke paranoid av den grunn da jeg føler at vi er overvåket overalt uansett. Og nå skal de jo fjerne kontantene i tillegg; hva blir det neste?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Hei, Mina!

Jeg er ingen ekspert på det digitale bakkenettet, men fordelene for meg i hvertfall er;

Flere kanaler, bedre kvalitet på lyd/bilde, muligheter for HD-tv, samt opptaksmuligheter på «boksen» min som jeg fyller med alle mulige dokumentarer om alt mulig rart…

For mer faglig oppegående info;

http://www.hjemmekino.no/guide/tvsystemer_dvbt.asp

Hvorvidt det digitale bakkenettet kan benyttes til overvåking ser jeg ikke bort i fra, men det bekymrer meg FIIINT lite. Vi er såpass overvåket fra før gjenom alle elektroniske spor vi etterlater oss på så mange områder hver eneste dag at dersom noen ønsker å finne meg, eller andre for den saks skyld, så trenger de ikke det digitale bakkenettet for å få det til for å si det slik.

Hver gang jeg drar bankkortet mitt, passerer bomstasjonen på vei til byen, skriver en sms, mail eller som nå, et innlegg, så fanges dette opp, og dersom jeg feks skriver Obama, så er det meget mulig at dette innlegget blir sjaltet ut av alle de milliarder elektroniske spor som etterlates hver eneste dag på denne planeten for nærmere analyse i tilfelle jeg skulle ha skumle hensikter, noe jeg kan forsikre om at jeg ikke har om det nå skulle sitte en eller annen idiotagent som kjeder ræven av seg og endelig fikk noe å ta tak i, BLI SITTENDE, DRIKK KAFFEN DIN OG KIP ØPP THE GUDD WØRK, SUCKER (denne setningen ble faktisk så lang at jeg nesten mistet pusten…)

Ikke et stygt ord om Obama. Han er en fin fyr som jeg har både sansen for og troen på, selv om mange her på forumet ser dette annerledes… Han har i tillegg arvet tidenes shitstorm fra sin komplett udugelige forgjenger, hvis skade for verdenssamfunnet ikke lar seg måle, hverken i kroner og ører, eller menneskelig lidelse for den saks skyld..

Da er det i det minste en mager trøst å vite at Bush må leve med vissheten om at store deler av verden, meg selv inkludert, misliker han (for å si det pent) fordi han valgte å sette snevre, men kapitalsterke interesser foran ønskene til de som faktisk ga han sin stemme, men ikke nødvendigvis åpnet lommeboken…

Jeg tror forøvrig at det kun ligger GODE hensikter bak det digitale bakkenettet…

« Forrige artikkel

Meningskrise? På tide å se en annen vei?

Neste artikkel »

Menneskehetens beste håp

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x