Juks rundt global oppvarming

7.2K visninger
2 minutter lesetid
153

En oppmerksom leser har sendt oss følgende pr email; Hackere har brutt seg inn på datasystemer tilhørende University of East Anglia, Climate Research Unit. Herfra har de lastet ned epost tilhørende forskere ved CRU-senteret. Eposten inneholder korrespondanse mellom sentrale personer innen klimaforskningsmiljøet. Flere av dem, der i blant Michael E. Mann, er nøkkelpersoner tilknyttet FNs klimapanel / IPCC, og deres rapporter.

Epostene viser hvordan forskerene manipulerer data og datamodeller for å vise en kunstig økning i den globale temperaturen for de siste ti-årene, samt prognoser for kommende år.

“E-poster og andre dokumenter fra the University of East Anglia’s Climatic Research Unit (CRU) har blitt lekket ut på nett av hackere. Disse dokumentene kan, i følge motstandere av teorien om menneskeskapte klimaforandringer, være bevis på at vitenskapen bak teorien i beste fall er svært mangelfull, og i verste fall en svindel og skandale av dimensjoner”, sier en annen leser i email til oss.

Sporene til hvem som står bak organisasjonen filene ble hentet fra leder tilbake til Rockefeller truster, selvfølgelig:
http://davidicke.com/forum/showpost.php?p=1058427791&postcount=156

Greenpeace er med på hoaxen, selvfølgelig…de trenger jo penger de også.
“was about the IPCC reports and the broader climate negotiations were working to the globalisation agenda driven by organisations like the WTO”
http://davidicke.com/forum/showpost.php?p=1058425376&postcount=44

Ett eksempel fra en slik epost, sendt fra Phil Jones, en klimatolog ved University of East Anglia CRU, til bl.a. Michael E. Mann, professor ved Pennsylvania State University, sentral person i IPCC-rapportene og mannen bak «hockey stick» grafen som viser drastisk temperaturøkning de siste årene;

«I’ve just completed Mike’s Nature trick of adding in the real temps to each series for the last 20 years (ie from 1981 onwards) amd from 1961 for Keith’s to hide the decline.»

Alle epostene kan lastes ned i sin helhet herfra:

http://www.megaupload.com/?d=75J4XO4T

I orginalfilene er der email til alle disse akademiske prostituerte kjeltringene (som de fleste innen akademia og ‘vitenskapen’ er i våre dager), slik at det er bare å sende dem email og tyne dem litt.  Originalfilen er i linken ovenfor. Søker vi i originalfilene etter ordet ‘Norway’ kommer der opp 30 filer. Ser vi på de filer, så finner vi emailadresser til folkene innen akademia i Norge som er deres medsammensvorne akademiske horer……

Forøvrig er alle epostene organisert, indeksert og kan leses online her:

http://forkbomb.org/cmail/

Andre har skrevet om saken her:

http://blogs.news.com.au/heraldsun/andrewbolt/index.php/heraldsun/comments/hadley_hacked/
http://www.examiner.com/x-6503-Ft-Lauderdale-Science-News-Examiner~y2009m11d22-Hacked-emails-from-UK-scientist-suggest-global-warming-data-to-be-manipulated-and-exaggerated
http://www.rightsidenews.com/200911227433/energy-and-environment/leaked-emails-show-collusion-among-global-warming-supporters.html
http://www.climateaudit.org/

Debatter om saken:

http://davidicke.com/forum/showthread.php?t=92061
http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=145117.0

Se forøvrig denne og følgende kommentarer, og denne artikkel; Klimakonferanse i København for Verdensregjering, så vet dere HVORFOR det må svindles med data.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

153 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars Rønbeck
Abonnent
13 år siden

Kjempebra Jarle.
Link til denne artikkelen er oversendt Klimarealistene.

http://www.klimarealistene.com/

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Det er sikkert mange av Nyhetsspeilets lesere som ennå ikke har sett videoen «Fall of the Republic». Her redegjøres det også for hvordan klimasaken blir brukt i dette spillet for å få på plass «En Verdensregjering».

Here it is. The Fall of The Republic by Alex Jones. Here are your answers to why the World is going to Hell.

President Obama has brazenly violated Article 1 Section 9 of the US Constitution by seating himself at the head of United Nations’ Security Council, thus becoming the first US president to chair the world body.

A scientific dictatorship is in its final stages of completion, and laws protecting basic human rights are being abolished worldwide; an iron curtain of high-tech tyranny is now descending over the planet.

A worldwide regime controlled by an unelected corporate elite is implementing a planetary carbon tax system that will dominate all human activity and establish a system of neo-feudal slavery.

The image makers have carefully packaged Obama as the world’s savior; he is the Trojan Horse manufactured to pacify the people just long enough for the globalists to complete their master plan.

This film reveals the architecture of the New World Order and what the power elite have in store for humanity. More importantly it communicates how We The People can retake control of our government, turn the criminal tide and bring the tyrants to justice.

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Et utrolig godt video-foredrag av Lord Cristopher Monckton om klimabedraget.

Det oppfordres på det sterkeste til å sende linken til dette foredraget videre
til absolutt alle dere har i adresseboken.

Lord Monckton avslører også hva som er den egentlige agenda med klimamøtet i Køpenhavn.
Når dere har fått med dere det poenget så bør det komme en kraftig reaksjon og en mobilisering for en motoffensiv mot «De Gale Globale».

Klikk på linken og sett dere godt til rette i stolen

Lars Rønbeck

Terje
Skribent
13 år siden

Må si dette passer innunder den sjette galaktiske natten. Her er det en sak til som passer veldig godt inn http://e24.no/boers-og-finans/article3385925.ece

Terje.

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Poster det samme her som jeg gjorde på Aftenpostens kommentarfelt, og jeg tror bestemt at folk bør bite seg merke i denne artikkelen, fordi Jones og gjengen kommer til å fossro som fyttehæ*vete etterhvert.

Legg merke til at Jones så og si har bekreftet innholdet i mailene. Så at han nå i senere tid forsøker å benekte ting kommer han neppe langt med. investigatemagazine.com/australia/latestissue.pdf

Lofoten
Lofoten
Abonnent
13 år siden

Flere og flere lik ut av skapet. Dette begynner pinadø og bli mere og mere spennende dag for dag. Dette er kjempebra Jarle.

Otto
Abonnent
13 år siden

På Hawks’ CAFE ligger informasjon som antyder at noen har planer om å anvende suitcase nuke, koffert-atombombe, for å tvinge undertegning av den svindlerske avtalen om global CO2-slaveavgift, se Hawks’ CAFE lenke via http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847

En liten samling informasjon om temaet, Global oppvarming aksjonen avblåst, senk skuldrene, gå på tur og kos dere http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1184&start=1

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Relatert, Zwiers leads B.C. Canada into AGW 350 9/11 frauds http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1068 , Obama gets 350 or Olympics gets a nuke http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1040

Ursus
Ursus
Abonnent
13 år siden

Denne saken er stor, og kommer til å åpne øynene til mange. Får også håpe at noe tilsvarende skjer med data fra FHI angående svineinfluensasaken. Der må det også finnes MYE grums i systemet…

Når det gjelder denne saken så tror jeg kanskje ikke det er snakk om hackere, men heller en «whistleblower» som ikke lengre har kunnet sitte stille og holde kjeft om den vitenskapelige korrupsjon som vi her ser komme frem i dagen.

Lite å finne i vanlig media om saken, men fant dette fra Aftenposten:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3385865.ece

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Climategate: An offer too hard to resist.
Har vi gledet oss for tidlig? Jeg så en artikkel på Thruthseeker i dag som fikk meg til å stusse litt. Flere har kommentert her at det kan være en annen agenda bak avsløringene enn dårlig samvittighet. Her er utdrag fra en versjon. Følg linken og døm selv:
http://www.rebelnews.org/opinion/editorial/112979-climategate-an-offer-too-hard-to-resist

«Ever wondered where the sudden ‘Climategate’ revelations are coming from? I’m not talking about the CRU scandal as such. There have always been leaks about climate change fraud, ever since our ruling crime families started to use human farts and cow manure as fertiliser for their criminal NWO agenda. What I’m talking about is the fact that mainstream media such as the Melbourne Herald Scum are picking up on it, not just the Internet based dissident media.[1] For those unfamiliar with the local media market, the Sun belongs to Judeo-Fascist media tsar Rupert Murdoch. Shouldn’t that fact raise suspicion?»

Uansett, kampen mot løgnerne er ikke vunnet ennå. Her er et eksempel på hva som vil vente. De vil ikke gi seg så lett. Legg merke til munnhuggeriet ca 3 min inn i klippet. For mange har dette blitt en religion:
http://www.youtube.com/user/SACRAMANIACSmc#p/f/12/5JI9VBUbT28

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Helt enig, og vi bør begynne på universitetene der prestisje og rumpeslikking er langt viktigere enn sannheten. Hvis akademikerne tar til fornuften og blir opptatt av sannhet igjen, i stedet for sine egne stusselige karrierer er det ikke mulig for politikere å slippe unna med hva som helst slik de gjør for øyeblikket.
Det samme kan forøvrig sies om pressen. Det er ikke meningen at feiginger og strebere skal jobbe som journalister og forskere, tvert imot. De har en viktig rolle å spille i samfunnet og trenger integritet mer enn noe anet, ikke dårlig samvittighet fordi de feigt har prostituert seg.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Ursus
13 år siden

Som vanlig blir vel folk holdt uvitende om det som skjer av pressen, som er totalt medskyldig i all dritten som foregår.
Som min egen mor sa forrige gang jeg prøvde å få henne til å våkne opp: «det er jo ingen som tror på slike konspirasjonsteorier!».
Amen!
Dessuten avfeier hun alle henvisninger til snusket rundt 11 september med at «det er lenge siden», og derfor irrellevant.
Når jeg ikke engang klarer å få mine nærmeste til å høre har jeg lite håp om å påvirke noen andre. Desverre.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Dette er OT,men jeg synes det kanskje burde være på tide å legge ut de viktigste linkene som det henvises til på Nyhetsspeilet. Jeg ser problematikken i å samle,og legge ut hver eneste Youtube-video ol,men jeg tenkte mer i retning av rene nettsteder som innehar relevant informasjon til de forskjellige topic som blir tatt opp.
Mao.savner altså en rubrikk som heter «Linker» øverst på siden.

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
Abonnent
13 år siden

Morsomt å se at VG og Dagbladet «hopper over» denne nyheten. Det passer vel dårlig inn i deres profil at de gale konspirasjonsteoretikerene har rett :))))

Hellwege
Abonnent
13 år siden

Great article JJ!

If I had to hazard a guess, I would guess that Wormwood is involved… magnetic field, electromagnetic field, gravitational “friction”… or something… in a “contest” with the Sun. The only fly in the global warming ointment is the problem of global cooling that has been the trend here on Earth for about the last 10 years. The global warming thing sort of “stalled”. We have some places that are getting warmer while others seem to be getting cooler… ex: poles with melting ice and some glaciers are growing. In other words, the temps are mostly just “shifting” back and forth. Why would they change data on global warming or cooling in the first place ? Is the data on global warming higher or less than they say it is ? Is it leaked on purpose or is it true ?

Next, The NWO will be coming right on schedule. It will replace or “superintend” the current governments of the world. Then the Anti-Christ will subvert it and take over as temporary king of the world. If we get a December, 2009 release of the 6th Seal event list, you can expect the NWO to be in place by 2011 or so… roughly. That would set the stage for the 2012 arrival of the Anti-Christ. If the 6th Seal events happen later, then you would slide the dates back.

I believe in the word of God and as Wormwood is mentioned in the book of revelation… via the 6th Seal event list… is the next item on the agenda. Then comes a period of dead calm weather. Then comes the marking of the 144,000 replacement witnesses. Then comes the Rapture/Removal of the Christian Church. Then comes the Incineration Event (Rev 8) and the other items in Chapter 8… all Wormwood driven events. Then the spirit of the Anti-Christ is released. Then comes war in the orient… China running amok… and so on…

JJ, I think you should recheck your sources when it comes to the Wormwood / Planet X science! It seems that your sources are following a piece of Disinformation mandated by the vatican.

I will give you access to a pdf. This book is key evidence on the matter and provides crucial information on the Wormwood science. I hope you will take your time reading it , wether you are a believer or not…

Ps! This is no promotial use of the author what so ever..I just think that you need the important information available, so that you and others can prepare.

If you have any thoughts on this, please share them with us..

Link :

http://www.millenniumprophecy.com/themillenniumprophecy07012009041533.pdf

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Hellwege
13 år siden

Dette er en avsporing! Det er fullt forståelig at de religiøse bruker 2012 for alt det er verd,men jeg er temmelig overbevist om at denne smørja av WHO og religiøse dommedagsprofetier sammenblandet kun er et oppkok av ingenting! Jeg tviler heller ikke på at Vatikanet sikkert også ser profetier gå i oppfyllelse,likeså protestantene,jødene,og muhammedanerne.»Ahh-hvor vidunderlig om guds vilje nå kunne være det som trer inn i 2012!»
Den ventete krise er 100% menneskeskapt,og det kommer også til å bli mennesker som må løse opp i fanteriet.At en allmektig gud skal gripe inn og oppfylle Åpenbaringen,basert på en menneskeskrevet profeti,holder jeg som eventyrfortelling,og lite annet.Kan ikke se at en allmektig gud ønsker å bli holdt som gissel for jordiske forfattere heller,forresten..

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Tyskland greide på 1920-tallet å omdanne CO2 tilbake til drivstoff.
“The technology to convert carbon monoxide into liquid fuel has been around a long time,” said Kubiak. “It was invented in Germany in the 1920s. The U.S. was very interested in the technology during the 1970s energy crisis, but when the energy crisis ended people lost interest. Now things have come full circle because rising fuel prices make it economically competitive to convert CO into fuel.”
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/04/070418091932.htm

Det norske månelandingsprosjektet er mislykket 90 år senere, nå vil de pumpe CO2 ned i våre oljebrønner. Det kan bli en virkelig miljøbombe.

CO2 kan ved hejlp av solenergi omdannes til drivstoff: «Concentrated solar energy to reverse combustion, a research team from Sandia National Laboratories is building a prototype device intended to chemically “reenergize” carbon dioxide into carbon monoxide using concentrated solar power. The carbon monoxide could then be used to make hydrogen or serve as a building block to synthesize a liquid combustible fuel, such as methanol or even gasoline, diesel and jet fuel.»
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/12/071208150135.htm

Olje er ikke bare av fossil/organisk opprinnelse, men dannes i abiotiske prosesser i jordens indre – såkalt abiotisk olje. Dvs at oljebrønner kan fylles
på nytt langsom over tid, om de ikke rotfylles med CO2.
Uffda

Otto
Abonnent
13 år siden

Reduksjon av CO2 er en del av depopulasjon agendaen. Plants require carbon dioxide to conduct photosynthesis. Planter trenger karbondioksid til fotosyntesen, det vil si for å vokse. Mindre CO2 betyr mindre planter og mindre av alle organismer som er en del av plantenes næringskjede. Det betyr også mindre matproduksjon, mer sult og følgelig mer armod og død. Carbon dioxide http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_dioxide

Som David Hawkins sier, the green party have to change their name to the brown party, because with less carbon dioxide, plants will die, det grønne partiet må skifte navn til det brune partiet, fordi med mindre karbondioksid, vil planter dø. Mer fra David Hawkins, 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

En digresjon, som er en del av de reelle problemområdene, helsefarlige kjemikalier, Revealed… the 515 chemicals women put on their bodies every day http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=51#M5057

Det vi trenger er kjemikaliekonferanser, og som denne, International EMF Conference Stavanger 2009 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=51#M4807

DumaKey
DumaKey
Abonnent
13 år siden

Hehe!

Dette passer jo bra samtidig med at WWF skriker ut om klima katastrofe..!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=584820

Forøvrig har aftenposten skrevet en større artikkel om disse epostene:

http://www.aftenposten.no/klima/article3385108.ece

Snakk om å bli tatt på senga!
Håper flere «våkner opp» som følge av dette og går til kamp mot tyranniet vi alle er under! C02 kvoter meg i rævva!

En ting da, regner med at dette kommer som blod på tann for Demonstrantene like før klimakonferansen, kan bli temmelig heftig her i Køben der jeg sitter, sjekk link: http://www.nevertrustacop.org/

Nå skal vi ut i gatene og vise at vi ikke vil ha flere løgner servert fra kapitalistiske svin!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

For those who feel like giving up :-)

Otto
Abonnent
Svar til  DumaKey
13 år siden

WWF wirbt fuer Chemtrail-Genozid, WWF, World wildlife fund, reklamerer for chemtrail-folkemord http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M5060

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Otto
13 år siden

Man trenger ikke å skjønne Tysk for å forstå hva som blir sagt der nei.
Føler jeg blir veldig sint snart!! Har sett flere sånne reklamer hvor de vennligjør og normaliserer Chemtrails!!

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  DumaKey
13 år siden

Apropo kapitalistiske svin som du skriver.
Var det ikke SV som i sin tid gikk rundt og gapet og skrek:

«Jævla kapitalist jævler» ?

Nå som disse «kapitalist jævlene» (NWO) har tatt rotta snart på hele verden, da er det helt stille om saken der i leiren.

Kan det bero på at kapitalen (statskapitalen) nå tjener deres eget formål?

Lars Rønbeck

DumaKey
DumaKey
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Hei Lars!

Ja, du har så rett, så rett..!

Korrupsjonen og dobbeltmoralen innad i alle politiske kretser er helt utrolig,
nå når jeg «nesten» var sikker på at jeg bare var litt for paranoid i mine tanker angående klima «trusselen» , så kommer dette ut, og bekrefter alt vi «gale konspirasjonsteoretikere» har sagt hele tiden..!

Og jeg har skannet internett idag etter såkalte «seriøse» medier som skriver om saken, men ser at de fleste har hoppet bukk over denne «nyheten» /skandalen.
Unntak forekommer, slik som aftenposten med flere.

VG og DB er føyd inn i rekka av de, lurer på om de ble helt stumme når de så denne nyheten, etter å ha latterliggjort alle oss, pluss mange flere?

Vet ikke helt hva jeg skal si jeg..! Jo en ting!

Viva La Revolución!

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Ny oppdatering: Global Warming On Trial: Inhofe Calls For Investigation Of UN IPCC

In response to the astounding revelations arising out of the hacked CRU emails, Senator Jim Inhofe has stated that unless something is done within the next seven days, he will lead the call for a rigorous investigation into mounting evidence that top climate scientists conspired to manipulate data to hide evidence of global cooling while engaging in academic witch hunts to eliminate scientists skeptical of man-made climate change.

Speaking on the Americas Morning Show earlier today, Inhofe, Ranking Member of the Senate Environment and Public Works Committee, said the new revelations proved what he has been warning about for over four years, that politicians and bias-driven climate scientists affiliated with the UN IPCC have been fraudulently “cooking the science” to conform to their agenda.

http://www.prisonplanet.com/global-warming-on-trial-inhofe-calls-for-investigation-of-un-ipcc.html

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Å nei du Martin,det må bli global overopphetning ett visst sted,før du vi få den statsbærende kringkastningen til å fronte en så gedigen øko(nomisk) skandale.Løgnen er enda langt større enn sannheten!

mrreg
mrreg
Abonnent
13 år siden

I lys av de siste dagers av asløringer om grunnlaget for «menneskeskapt» global oppvarming blir det tydeligere og tydeligere at her spilles det ut et «script» for å danne et politisk grunnlag for visse vedtak i København. Noen eksempel på dette er disse to artiklene fra kveldens VG:

«Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren er på det høyeste nivået som noen gang er målt, og den øker fortsatt, opplyser Verdens meteorologiorganisasjon (WMO).

Lederen for FN-organisasjonen, Michel Jarraud, sier at dersom trenden fortsetter, kan det bety at verden de neste tiårene vil oppleve de aller dystreste spådommene for globale temperaturøkninger.

– Dette understreker nødvendigheten av å handle raskt, sier han.

Det verst tenkelige scenariet som FNs klimapanel presenterer i sin 2007-rapport er temperaturøkninger på opptil 6,4 grader ved utgangen av dette århundret.»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=584906

Og WWF: «Slår alarm
I Norge er en svekkelse av Golfstrømmen det vippepunktet som nordmenn kan merke mest, mener WWF.

– Når det ikke lenger er mer is i Arktis som lager kaldtvannet som presser varmtvannet fra Golfen og nordover til oss, kan det bli ulevelig i Norge, sier Hansson.

ADVARER: Generalsekretær for WWF i Norge, Rasmus Hansson.

Les også:Al Gore: – Nordpolen kan smelte om syv år

Rapporten er også myntet på politikere som skal fremforhandle en bindende klimaavtale i København.

– Nå bør alarmen begynne å gå også på Statsministerens kontor. Kostnadene for Stoltenbergs etterfølgere kan bli umulige å bære, sier Hansson.»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=584820

En gang ble Boris Jeltsin bedt om å kommentere påstandene om at H.W. Steinfeldt var hans «nyttige idiot» i Norge. Boris så da bare på journalisten som stilte spørsmålet og spurte noe syrlig: «Nyttig?»

Problemet med nyttige idioter er at de primært er idioter, sekundært nyttige. Det vil ikke forundre meg at flere «rikssynsere» og organisasjoner vil avsløre seg i de nærmeste dagene når de lydig spiller ut det script de er blitt gitt…

Følg med folkens, her vil vi kunne finne ut mye om hvem som er hvem i dette skitne spillet… :-)

Thundere
Thundere
Abonnent
13 år siden

Har en følelse av å funnet frem til feil univers her, men dog:

For hva er det som er viktig?

Er det å hevde at klimaendringer ikke er påvirket av menneskelig aktivitet eller er det å vise til menneskelig svikt i forskningen.

Jordens klima har gjennom alle tider vært i endring.

Klimaendringene har fram til våre dager hatt naturlige årsaker. Eksempler på dette er forandringer i solens styrke, endringer i jordens bane rundt solen og vulkanutbrudd.

Trusselen, som ingen her får gjort så mye med, er at menneskeheten nå står overfor en global klimaendring forårsaket av menneskelig aktivitet.

Menneskeskapte CO2 utslipp øker raskere. Drivhusgasser i jordens atmosfære nådde rekordhøyder i 2008.

Siden 1850 er det påvist høyere temperatur (0,8 grader) og havnivå (20 cm)

Polisene smelter raskere enn forventet.

Denne negative utviklingen får gå sin gang uansett hvor mye vi måtte debattere konspirasjoner, dårlig vitenskaplig metode, etikk, kamp om politisk herredømme, etc.

Klimaskeptikere velger fremdeles å stille seg midt i veien for å hindre at nødvendige endringer blir gjort. Uthaling av tid kan det også kalles.

Moral?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Thundere
13 år siden

Thundere,

Du tar her for gitt at

1. At jorden blir varmere
2. At CO2 gjør at jorden blir varmere
3. At menneskeskapt CO2 gjør at jorden blir varmere

Du ser ingen mulighet for at noen av disse premissene er feilaktige?
Du har tillit til IPCC?
Du har tillit til de som er premissleverandørene for IPCC?

Men du har ikke tillit til de som hevder at den eneste varmekilden vi har her på planeten, altså solen, har endret karakteristikk slik at ALLE planetene i solsystemet opplever klimaforandringer?

Du har ikke tillit til de som faktisk er eksperter på havnivåendringer, som sier at havnivået ikke har steget på 50 år?

http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/5067351/Rise-of-sea-levels-is-the-greatest-lie-ever-told.html

Min anbefaling er at du skaffer deg mer informasjon og ikke svelger rått alt som blir fortalt deg.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Havnivået her har i alle fall ikke steget i de siste femti år.Det sitter en markør under et gammelt naust her,som eierene har vært dyktige til å passe på.De har merket av nesten alle springfloer siden tretti-tallet.Toppen var i ca 90,med den hittil største.Den var rundt 15 cm høyere enn det generelle springflonivået.Etter den tid har alt vært som før.Ingen grunn til panikk altså.

« Forrige artikkel

Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

Neste artikkel »

De nye Amero-sedlene

153
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x