Finsk konsentrasjonsleier for russiske barn, https://histclo.com/essay/war/ww2/cou/fin/cw/cw-kz.html

Det er en Gulag i din fremtid, av Eustace Mullins

1.2K visninger
5 minutter lesetid
27

Forord: Folkene bak bolsjevikene hadde konsentrasjonsleirene i sin bagasje. Når det nå igjen ble snakk om tvangsinternering, er dette et tydelig språk fra samme hold. Sosialdemokratene er marxister i forkledning. Det tok mange år før jeg oppdaget dette bedraget. Så derfor står slike internerings-leire ikke langt fra sosialdemokratene heller. Tenk det, disse fremadstormende meningsytrere på Stortinget var i virkeligheten trotskister, leninister og stalinister, det var deres åndelige ballast, de dukket alle opp som på bestilling…meget obskure skikkelser, oljeglatt på overflaten, men hensynsløse til fingerspissene. Slik var de utsendinger til de mange lands øverste stillinger…og de også ut som vanlige dødelige, men deres metoder røpet dem, deres handlinger var iskalde og menneskefiendtlige. Følgende tekstutdrag er fra boken Its a Gulag In Your Future av Eustace Mullins.


“Green Zone”, flott navn, korona-konsentrasjonsleire i USA, samlingsleire med fullt utstyr også for eliminering (se tv-intervju, her og her).

Eustace Mullins: “Under året 1976 (200 års jubileet for Declaration of Independence) var det amerikanske samfunn på mange måter likt Russland i 1910. Den hvite middel-klassen jobbet hardt, sparte penger, utdannet sine barn, kjøpte eiendom og forsikring for pengene de hadde tjent. På overflaten virket det å være en behagelig og forutsigbar verden. Men de var uvitende om de fryktelige krefter som var igang i undergrunnene. Som Russland i 1910 hadde Amerika i 1976 godt organiserte, revolusjonære grupper som hadde infiltrert alle deler av samfunnet, men særlig de religiøse, pedagogiske og statlige institusjoner. Når det gjaldt pressen, trenger man neppe å nevne at journalistikk alltid var et av yrkene som hadde vært mest utsatt for prostitusjon. Amerikanske journalister hadde alltid passet på å alliere seg med dem som satt øverst på pyramidene, den sataniske makten til den internasjonale kommunisme.

Til tross for milliardene av dollar som amerikanerne bruker på forsikring, brukte de ikke ett øre eneste på forsikring mot den virkelige trusselen i horisonten; det vil si vissheten om at alle eiendommen deres vil bli konfiskert og at de vil bli plassert i tvangsarbeidsleirer for å jobbe og dø. Følgende sitat får stå for seg selv: “Mange arbeidsleire var beryktet for sine henrettelser og massegraver; Orotukan og Polyarny Spring, og Svistoplyas og Annushka, og til og med landbruksleiren Dukcha, men den mest kjente av alle var Zolotisty Goldfields. På Zolotisty pleide de å tilkalle en arbeidstropp opp til gruven ved høylys dag og drepe den ene etter den andre av dem (og dette var ikke en erstatning for de nattlige henrettelser, de fant også sted). Da sjefen for Yuglag, Nikolai Andreyevich Aglanov ankom, beordret han en eller annen arbeidstropp som hadde hatt skyld i et eller annet, at den skulle tas til side…”Kart over Russland Gulags under Stalin: Under Gulag -systemet var det mer enn 30 000 leire. De ble delt inn i tre kategorier i henhold til antall fanger de holdt. De største leirene besto av mer enn 25 000 fanger. De minste leirene hadde opptil 5000 mennesker (se foto og artikkel, her). De begynte å oppløse leirene etter Stalins død, kanskje var det fordi de ønsket at leirene bare skulle forbindes med Stalins navn?

Min kommentar: Er vi åpne for at tvangsinternering av uvaksinerte kan være begynnelsen på skjulte tvangsarbeidsleire, henrettelsessteder og dødsleire? Australia, New Zeeland og Kanada er godt igang. Fordi dette ikke har med verken vaksiner, sykdom eller å sperre inn kriminelle å gjøre, men å avsondre grupper av individer de herskende ikke så seg tjent med. De ville til og med fjerne dem, men i det skjulte, bak halvmørke løgner, det gjaldt særlig de intellektuelle, fordi de gjennomskuet løgnene. Var ikke vaksinepass bare begynnelsen på utsondringen?

Om arbeidsleirene, se her.


Eustace Mullins: “Og så pleide han å tømme pistolen i den skrekkslagne, overfylte mengden av fanger, og mens han skjøt pistolskuddene skrek han hysteriske gledesrop. Likene ble liggende igjen ubegravet.”

Gulagfange Alexandr Solzhenitsyn (1918 – 2008, foto, her).

“Selvfølgelig har vi lest om denne typen hendelser mange ganger, f.eks. fra Nürnberg -rettergangene, om tyskerne som mishandlet jødene, men vent, Aglanov, Zolotisty; dette er ikke tyske navn. Dette må være sitert fra Alexandr Solzhenitsyns bok, THE GULAG ARCHIPELAGO. Og på side 389, bind to av dette arbeidet finner vi en veldig viktig passasje: “Men noen transporter av dømte fanger kom for sent, og de fortsatte å ankomme med fem til ti mennesker om gangen. En avdeling av bevæpnede voktere ville ta dem imot på Old Brickyard -jernbanestasjonen og føre dem til det gamle badehuset til en bod med tre eller fire lag med tepper inni. Der ble de dømte fangene beordret til å kle av seg i snøen og gå inn i badet nakne. På innsiden ble de skutt med pistoler. I løpet av halvannen måned ble ca. to hundre mennesker ødelagt på denne måten. Deres lik ble brent på tundraen.”

“I denne passasjen beskriver Solzhenitsyn henrettelse av trotskittiske fanger på en togstasjon i Moskva i april 1938. Det høres altfor kjent ut, fordi hundrevis av sider med besvergede vitnemål som beskrev disse hendelsene ble fjernet under Nürnberg -rettsakene og brukt som begrunnelse for å kunne henrette lovlig folkevalgte i den tyske nasjonen for “krigsforbrytelser”! Hvordan kunne dette skje? Når den tyske hær førte sin blitzkrig i Russland juni 1941 innså de sovjetiske lederne at jøder i de erobrede grensebyene ville være de første til samarbeide med sine erobrere. Stalin beordret at alle jøder langs veien til det tyske hærtog skulle samles og pakkes sammen i kvegvogner. Mange av dem ble forseglet, og de fleste av dem hadde verken mat eller vann. Som et resultat døde mange tusen jøder under de frykteligste omstendigheter. Også langs den tyske hærs vei var en rekke enorme sovjetiske slavearbeidsleirer. Det var ingen mulighet for å evakuere dem, og de russiske vaktene flokket fangene sammen til store grupper og massakrerte dem med maskingevær. Da tyskerne erobret disse områdene, var de forbløffet over å finne store hauger av ubegravede lik.”


Min kommentar: Marxistene sitter idag tett som hagl i vårt statsapparat. At den beryktede kommunistiske standrett så langt ennå ikke har blitt gjennomført på gatehjørnene i norske byer, denne gang med bruk av hersketeknikk-begrepene , “konspirasjonsteoretikere”, “høyreekstreme”, “vaksine-og pandemifornektere” og “refuseniks” med kostbare bøter, blodige bestraffelser og tilfeldige henrettelser, henger bare sammen med at de enn så lenge ikke tør. Det tok år før jeg oppdaget at de samme folkene hadde infiltrert den tyske hær og samfunnsmaskineri allerede på nittentyve-tallet. Da kalte de seg nazister. Det går en stri strøm av de verste brutale hendelser i deres kjølvann og det er nettopp brutalitet som er deres kjennetegn. Utdrag av tekst her er hentet fra boken There’s a Gulag in Your Future, by Eustace Mullins, boken kan lastes ned gratis, her.

Eustace Mullins så dem komme som hordene over steppene fra øst. Idag kaller man dem psykopater, fordi de ikke oppfører seg som mennesker og fordi vi ikke har et bedre navn. De sitter i alle europeiske land som toppledere og opptrer som forhekset. Bok pseudopandemic, av Iain Davis, intervju, her, kan lastes ned, her. Toppfoto, finske k-leire med russiske barn, her

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

Noen som har undersøkt hva TALIBAN står for? Wake Up Call… Hvis du sjekker på nettet, så finner du fort ut at TALIBAN blir oversatt med STUDENTER, ergo studenter fra Afganistan. Fake media stempler TALIBAN som en terroristorganisasjon. Sannheten bak TALIBAN er at de stort sett er unge menn med inntekt fra opium og heroin og deres største kunde er CIA. Studentene står aldri i fare for å bli tatt da CIA kan lande på militærbaser i Afganistan uten sikkerhetskontroll da “CIA er CIA”.

Til dere som husker “historie” 6-7 år tilbake, så fikk Barack Obama opprettet en avtale med TALIBAN om å stoppe produksjonen av opium og heroin mot at de fikk produsere bomull slik at de kunne tjene enda mer penger. TALIBAN visste ikke bedre og takket ja, hvilket endte opp med at de logisk sett tjente mye mindre (omtrentelig 95 %), slik at de gikk tilbake til å produsere opium/heroin og har derfor siden blitt stemplet som terrorister…

NOEN SOM KAN TILFØYE MER I ANLEDNING NEVNTE? JEG KAN DET, MEN ØNSKER ENGASJEMENT!

Dette er viktig LÆRDOM i dagens mediaoppstyr være seg “FALSE FLAGS”, DA VI MÅ VITE HVOR VI HAR VÆRT FOR Å VITE HVOR VI SKAL!!!

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Hm, jeg trodde da så sannelig at det var mineralene de var ute etter?
Så nylig en dokumentar om Afg, siden jeg ble nysgjerrig på tilbaketrekningen derfra, jeg har aldri satt meg inn i det så jeg vet omtrent 0 om det som skjer der. Det var snedig med alle de fjellene, et underlig land på flere måter. Synes synd på den stakkars sivil befolkningen der, og hvem enn som måtte befinne seg der, som ikke burde være der. Bedre med bomull enn knark, lurer på hvordan verden ville sett ut dersom all verdens knark ble byttet ut mot bomull :) Go green :)

Ps. Morsomt å merke seg navn når man stokker rundt på de samme bokstavene: CIA -ICA. lol.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

CIA kontrollerer Al Qaida, IS og Taliban. CIA kontrollerer verdens narkotika-trafikk. Jeg har alltid lurt på hvorfor USA aldri har gått inn i nabolandet med militæret og prøvd å stoppe narkotika-kartellene i Mexico. Men det er fordi CIA har interesser der. Hovedinntektskilde. I tillegg operer de med menneskehandel verden over, ikke bare child-trafficking. Er ikke CIA direkte underlagt Vatikanet og eller Jesuittene ?

ken
ken
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

CIA kontrollerer ikke Taliban… Det er faktisk friere å leve i Afganistan under Taliban kontra under “lockdowns” rundt om i verden :-)

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Og hvem har finansiert Taliban mens de har vært borte fra makten ? Alle våpnene, soldatene og transportmidler ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
2 år siden

Det er veldig lett å se om Taliban er en del av dypstaten eller ikke … Er som Titen Tei sa: Taliban må ikke glemme sine internasjonale forpliktelser. Altså til dem.

Alle land som har innført Kårånatiltak med masker og dritt er underlagt dypstaten.
Alle andre statsledere som nektet ble drept relativt fort .. Bare i Afrika ble 10 statsledere drept.

Så hva sier tallene om Ghanisatan ? Her fra Numerologen som lett afslørte at dagen de skulle trekke seg ut var bestemt for 33 år og 3 mnd siden.

Afghanistan ligger på koordinatene 33 °N og tidligere Sovjets kodenavn for invasjonen av Afghanistan var «Operasjon Storm-333». Hendelsen den 25.12.1979 markerte begynnelsen på den 9-årige sovjet-afghanske invasjons krigen.
Så, i uke 33 og nøyaktig 33 år og 3 mnd. etter at tidligere Sovjet trakk seg ut, var det USA sin tur.

https://www.numerologensverden.no/dannion-brinkleys-fremtidsvisjoner-reddet-av-lyset/

På artikkel her så ser du hvert eneste kilo opium som er produsert siden før Sovjets fall frem til i dag, hvem som har tatt super profitten osv ..

https://southfront.org/the-spoils-of-war-afghanistans-multibillion-dollar-heroin-trade/

Taliban samarbeidet med FN om å stoppe all opiumsproduksjon. noe de klarte, men den super profitten ville ikke satanistene gå glipp av og gikk til invasjon og okkupasjon av landet…

Taliban og Afghanske bønder tjener ingenting nesten, de kunne like gjerne produsert mat isteden. 1 tusendel får bonden, resten havner hos “de opplyste”.

Nå skal US og NATO soldatene tvinges til døds skuddet og så videre til massegraver, det er ikke lenger behov for dem.
Droner og roboter overtar nå som alle de “vaksinerte” blir koblet opp til nett med 5 G og kontrollert av Ai ( Kunstig intelligens ) Grafen i kvakken er 4000 ganger sterkere en titanium og 1000 ganger bedre ledeevne enn silisium og er en del av Elon Musk sin nevrolink prosjekt for tankekontroll.

Som det er skrevet så skal alt og alle styres og kontrolleres av han med horn og hale. Tar du ikke kvakken hans så får du heller ikke kjøpe, selge reise osv ..

Her kan du se de nye Teslabotene som er fullskala roboter.

https://www.youtube.com/watch?v=EVDIc5TpqdU&t=198s&ab_channel=JasonA

No Longer Science Fiction: Graphene-Based Brain Control Technology Announced

https://www.eutimes.net/2021/07/no-longer-science-fiction-graphene-based-brain-control-technology-announced/

Fra nå av så handler alt om å sette vaksinerte opp mot uvaksinerte og som det står skrevet i boka Lucifer effekten så forvandler man gode mennesker til monstre med å sette folk i en situasjon der de gir de uvasinerte skylden for Hitler tiltakene. Med psykopat oppskriften på folkemord skal de få oss til å redusere hverandre.

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

smurfen – Takk for fakta! Ja, “Taliban” er kun DISTRAKSJON!

“This doesn’t make sense, Why would CIA want to put in power a group that bans drug production?”
Watch Empire Files with Abby Martin “CIA Stories: Death Squads in Afghanistan”

Og sist. men ikke minst…GODT FORKLART!!! Her kan dere få det inn med teskje være seg alt som foregår nå på bakgrunn av hundrevis av år med svindel: “The media, Taliban, Biden, Afghanistan: what you need to know!”: https://www.bitchute.com/video/Hj2dkhfjvWBE/

PS! ALEXA er noe for seg: https://www.bitchute.com/video/Ya84pNNG5l86/

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Det var Al Qaida (CIA) som var opium-smuglere. Denne businessen startet allerede mens Sovjet styrte der nede. Taliban stoppet trafikken 90% før 911.
Etter okkupasjonen av Afghanistan ble lokale “warlords” rike på opium. “Warlords” var en viktig støttegruppe for den afghanistanske regjeringen.
For å frakte heroinen fra Afghanistan til Europa – uten at NATO skulle kunne stoppe det – måtte man bruke esel og krysse 17 landegrenser … formodentlig.

e
e
Anonym
2 år siden

Arry, vi som har snakket om klarsyn her inne tidligere, husker ikke hvem som nevnte denne karen her, som jeg ikke hadde hørt om før. Fant en spennende snutt fra han her, snedig tilfeldighet, begge klarsynt med borellia infeksjon og trøbbel med NAV:

(Herremin for noen øyne!)
Morsomt med personforfølgelse ikke sant? jeg var så “heldig” at etter jeg la inn sørvis klage så tok saksbehandler hevn via å feil lede meg slik at jeg kanskje må betale tilbake penger for et helt år, jeg har det sort på hvitt at jeg ble feil-ledet, og hun har innrømmet det, med likevel hevdet hun at det var min feil, fordi man er pålagt å sette seg inn reglene selv. Snedig, siden jeg spurte henne nettopp fordi jeg var i tvil, også blir jeg villedet, men likevel er det “min skyld”. Noen er bare rett og slett trollete.

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ps. Vet noen her hvor jeg kan finne episode der han leter etter Odin? Jeg har forsøkt å finne men finner ikke, det var en link til et sted hvor den skulle kunne sees, men den virket ikke.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Den ligger vel på hans hjemmeside ?!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Bare en ting å gjøre for deg : eie din strawman
https://brandnewtube.com/watch/becoming-sovereign-how-to-own-your-strawman-bibi-bacchus-speaks-with-jason-liosatos_sMp7spYWsQZaxep.html

Da bør du kontakte advokat, og det er vel fri rettshjelp for deg, om du ikke, tjener alt for mye.

OG ta med advokat til møte med nav, da blir de engstelige. Deretter, så skriver du brev ( advokat ) til sivilombudsmannen, og klager på det saksbehandler har gjort. Det vil gjøre din saksbehandler veldig nervør.

Når du eier din strawman, så kan ikke fiktive systemet sende regninger til deg, da de ikke, har en strawman å sende til :D

Lykke til ! !

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Takk for tips, stråmann? Artig benevnelse :)

Fant forresten en annen link ang. den klarsynte greia, så trenger ikke lete-hjelp der.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Maritim law :

Strawman :

Strawman :

e
e
Anonym
2 år siden

Meget interessant det han har og si, særlig det helt på slutten. Noe på gang tydeligvis.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Beviset på “mark of the beast ” : !!??
https://brandnewtube.com/watch/hackers-claim-they-can-access-nano-bots-in-vaccinated_BiNSEkdgE7HtH2Y.html

Har vaxxed, fått innplanta 5g antenne i kroppen ??
Ser slik ut i den videoen.

Mye annet i vaxx’n man ikke, vet hva er.

Som i terminator filmene, og SKYnet, som nå er oppe å kjører.

Magnetismen i kroppen på vaxxed kan vel bety at de vil miste muligheten til å tenke sjøl, og utfører bare ordre uten å vite det.
Derfra vi får Zoombies.
Drapsmaskinner, og kontrollerte ” sauer “.

Gjør dette med all verdens armys, så får vi en planet tilpasset mørket. Lucy has taken our planet.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ifølge kilden din “robthehook” er nederlaget i Afghanistan en “false flag operation” (?)
KABUL PSYOP DEPLOYED TO COVER UP VACCINE FAILURE – WELCOME TO PSYGONE https://brandnewtube.com/watch/kabul-psyop-deployed-to-cover-up-vaccine-failure-welcome-to-psygone_Rl5B5EFaodiJphH.html

Nå en uploader produserer nye videoer med 3 times mellomrom da lukter det MI6 / CIA

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kanskje det plutselig ble tomt for mineraler der nede. Host host.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hehe, god tech. Men har sett bedre ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Fin video med et enkel budskap.
Alt sammen burde vært presentert med sitater på foto på Nyhetsspeilet, i dette formatet

http://i.pinimg.com/originals/8e/4b/42/8e4b420a7bea97d00d110052a8d28dc0.jpg

Georg
Georg
Anonym
2 år siden

Fotografiet här uppe har ingenting med bolsjevikerna att göra. Detta är ett finskt koncentrationsläger för ryska barn och ungdomar, år 1943.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

sven-inge: kan du ikke for en gangs skyld være presis med hvor roten til alt ondskap er forankret? Ingen overnaturlig skikkelse i satan, men kun sinnsyke mennesker i frimurerlosjen som ikke vil annet enn forvolde andre mennesker skade og lidelse

Hvorfor avslører ikke du den egentlige planen som frimurerjihadistene har bak Agenda2030?

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Du går rundt og tror at de andre er så “onde”, og at det er problemet.
Om Afghanistan heter det nå at Taliban er “de onde”

kjell108
Abonnent
Svar til  Georg
2 år siden

Jeg vil poengtere at Lenin var ikke “russer”. Hans liv var eksil i Europa, og Europa var hjem for han. Han var ikke født slavisk heller. Russerne var ikke hans folk -> russerne var fiender.
Å utrydde den ortodokse kirke var prioritert mål disse frimurer-landsvikerne.

President Ashraf Ghani har bakgrunn fra Johns Hopkins universitet i USA, og blir også mer som en Quistling å regne.

kjell108
Abonnent
2 år siden

CDC announces covid internment camps for every US city; will separate families by force, claims to meet MINIMUM “humanitarian” standards
https://www.naturalnews.com/2021-08-11-cdc-announces-covid-internment-camps-for-every-us-city-minimum-humanitarian-standards.html

Vi skjønner at begrunnelsen vil være noe som tilsvarer PCR-testen, som ikke tester COVID-19 virus. Det finnes ingen isolasjon av COVID-19 virus som kan brukes som referanse.

« Forrige artikkel

Om vaksiner, av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x