/

Tidligere FN-direktør: FN styres av kriminelle på toppnivå

1.4K visninger
1 minutt lesetid
3

Tidligere direktør Călin Georgescu jobbet for FN i 20 år. I dokumentaren Secrets of the United Nations avslører han den brutale sannheten om hvordan FN er styrt av kriminelle globalister som beriker seg selv på bekostning av menneskeheten.

FN ruller for tiden ut Agenda 2030 med dekkhistorien “sustainability goals” utad til folket. Dette verdensomspennende prosjektet har som mål å endre (til det verre) alle aspekter av vår eksistens: Mat, seksualitet, familie, jobb, finans, helse, utdanning og alt.

De sier det er for å få slutt på fattigdom, sult, ulikheter, sykdom og andre ting. Det de faktisk gjør er å berike seg selv samtidig som det endelige målet er å slavebinde menneskeheten totalt.

Tidligere direktør Călin Georgescu jobbet for FN i 20 år. I dokumentaren Secrets of the United Nations avslører han den brutale sannheten om FN.

Om du oppsummerer alt som foregår så ser du selv at vi nå går tilbake i utvikling og det aller meste skal begrenses og bli mindre komfortabelt for alle. Bortsett fra de selv da selvsagt. De kriminelle globalistene vil ha sine egne regler og vil aldri gi fra seg sin makt og rikdom.

Inntil vi sier at vi ikke lengre vil lystre stadig nye pålegg og lover. Sivil ulydighet vil sette en stopper for deres gale planer.

Kilder:

Rumble.com

StopWorldControl.com

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
7 måneder siden

En uavhengig, verdensomspennende, langsiktig studie av helseresultatene av SARS-CoV-2-vaksinefrie.
Et borgerledet initiativ, åpent for alle som har valgt å ikke bli stukket.
https://www.bitchute.com/video/Tvw3xtsOcybB/

https://www.vaxcontrolgroup.com/

tuva
tuva
Anonym
6 måneder siden

dette er piss

elefantfan
elefantfan
Anonym
Svar til  tuva
6 måneder siden

absolutt. disse idiotene tror de er så smarte bare fordi de alltid er uenige lol

« Forrige artikkel

Greta Thunberg: Globalistenes favorittløgner

Neste artikkel »

Støre gir 75 milliarder kroner til Zelenskyj

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x