/

Exo-vitenskap episode 2: Vlash/Maitre vs Karistus – Sci-fact stjernekrig

527 visninger
3 minutter lesetid
2

I episode 2 presenterer vi noe som ingen utenom Starseeds vil tro og knapt de. Videoen er teknisk sett helt umulig. Stjernekrig filmet ved Jupiter og månene rundt planeten. Definitivt sci-fi ja.

Eller?

Videoen og alle exo-vitenskapsepisodene her på Nyhetsspeilet er kun for de med øyne som ser. For alle andre er dette selvsagt og åpenbart sci-fi og kan sees som en ren fiksjonell historie.

Årsaken til at videoer som dette alltid er i dårlig kvalitet er at den frie viljen ikke kan overstyres. Dermed blir det opp til hver enkelt helt fritt å ta til seg eller avfeie informasjonen.

Dante Santori aka Azazael aka 8867.100

Videoen er originalt lagt ut av Dante Santori også kalt Azazael og 8867.100. Dante er nåværende inkarnasjon av Azazael og er den 100. inkarnasjonen av han. Azazael er et aspekt av en udødelig Karistus Warrior-sjel. Dante er født i Portugal med direkte linje til Templar. Etter at han ble 13 år fikk han tilbake minnet om sin identitet og oppdrag. Han står bak utgivelsen av den hemmeligholdte boka The Alien Races.

Anunakene og Karistus med vinger.
Anunakene (alias Anunnaki) og Karistus med vinger.

Dante er gatekeeper for en moderne «Mystery School» som man ikke kan melde seg opp på, med mindre Karistus-mestere ser en eksepsjonell kandidat som de har ventet på.

Mange søkende lyskrigere finner sin hjemmebase her. Dedikasjonen til Dante og The Cause blomstrer når den dype resonansen av sannhet treffer vårt DNA.

Det finnes mange farer for menneskeheten fra vesener fra andre verdener som enten vil utnytte oss eller utslette oss. Den Spirituelle Krigen er på alle nivåer, i alle aspekter av vår hverdag. Hovedhensikten med Dantes videoer er å åpne øynene våre for å kunne se hva som skjer, og å være sterk mot det, og hjelpe oss å gjenopprette troen vår. For å kunne gjøre det, må han til tider presentere informasjon som kan oppleves som tankevekkende og ganske sinnssyk til tider. Som videoen ovenfor. Din mulighet i denne exo-vitenskapsserien er å sette deg selv fri fra alle dogmer som holder deg tilbake.

Keep an open mind: what we know is nothing but a grain of sand in the desert.

Dante Santori

Noe han har delt fra sitt nåværende liv:

  • Født i Tomar, Portugal, 3. september 1967.
  • Han er en tempelridder.
  • Han er et barnebarn av Benito Mussolini.
  • Han er gift med Anna Shafajinskaia, en berømt operasanger som har sunget med Pavarotti.
  • Han tjenestegjorde i det italienske militæret og ble utsendt til Rwanda under konfliktene der.
  • Han har tjenestegjort i de belgiske og portugisiske militærstyrkene.
  • Han har vært i Airborne-divisjonen.
  • Han har bodd i Portugal, Italia, Canada, Tyskland og Russland. Og muligens flere steder.
  • Han har skjøtet til praktisk talt hele Sør-England. (En senere episode).

Dante har lagt ut et utall av svært sære videoer i over 14 år som normalt sett ligger tilgjengelig kun inntil et døgn på YouTube-kanalen Karistus & The Cause inntil de som er ment å se de har sett de. Deretter blir de skjult for allmennheten. Mer om The Cause i en senere episode.

For nå, merk deg detaljene i episodene som presenteres. Videoen ovenfor faller inn som en brikke i kommende episoder og havner ut som en helhet etter hvert.

Ekte eller falsk? Hva du mener om Dante Santori blir opp til deg selv å avgjøre. Han er en hard nøtt å knekke.

Stjernekrig mellom Vlash/Maitre vs Karistus

Videoen viser en stjernekrig mellom Vlash/Maitre vs Karistus. Dette ifølge Dante Santori. Som der oppe. Så her nede.

Vlash er en av tre grupper med reptiler som styrer kabalen på jorden i tillegg til innblandingene fra Maitre som er de høye grå. Første del av videoen viser stjernekrig i og omkring Jupiter, mens siste del viser kamper på vår egen planet tidligere i verdenshistorien. Kampen foregår ennå på vår planet, men strengt hemmeligholdt av kabalen og langt mer i skjul.

Karistus er vesener fra 6D og er det vi kjenner til som Kristus. Deres jordiske besøk beskrives gjerne som engler, rikelig omtalt gjennom historien og i ulike religioner. De er positiv energi med Illuminati Templar Masonic synspunkt. Alle såkalte engler observert gjennom historien er egentlig utenomjordiske vesener, hovedsakelig aliens fra de høyere dimensjoner. De er på oppdrag fra kilden eller hva nå enn navn du benytter på kraften Gud.

Disse utenomjordiske multidimensjonelle vesenene, Karistus, kommer fra Jupiter og har vært her i minst 200.000 år. Noen av de har det vi kjenner til som englevinger beskrevet i religioner, risset inn i oldtidens Egypt, skulpturert verden over og malt opp gjennom historien.

Karistus er en edel og velmenende rase som kjemper for menneskeheten og anser seg selv som de originale beskyttere av jorden. De er i direkte fysiske oppdrag mot Vlash-klanene og Maitre-operasjoner ved hjelp av starseeds, step downs og hybrider. Mer i neste episode om dette.

Du kan «tydelig» se en Karistus med sine vinger i videoen øverst etter 1 minutt og 46 sekunder i et par øyeblikk.

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
1 måned siden

Starseed

« Forrige artikkel

Exo-vitenskap episode 1: Black Goo, AI og extreme genetic engineering

Neste artikkel »

Human 2.0: Menneskehetens store splitt