/

Nyhetsspeilet intervjuer Tolec fra Andromeda Council

10.7K visninger
1 minutt lesetid
67

Nyhetsspeilet presenterer et «radiointervju» med Tolec fra Andromeda Council, som er foretatt av Hans Gaarder med simultanoversettelse til norsk.

Intervjuet er i 5 deler, som er publisert enkeltvis under hele intervjuet (som er øverst). For dem som finner informasjonen av interesse anbefales også lenkene nederst under intervju-materialet.

Del 1 Om Tolec og Andromeda Council

YouTube lenke: http://youtu.be/dVZV1-mVtMI

Del 2  Om Andromeda Council

YouTube lenke:  http://youtu.be/w23u0lGtk9U

Del 3   Om Andromeda Councils  biosfærer (store planetlignende romskip)

YouTube lenke: http://youtu.be/U4_V0FZOjFw

Del 4  Om utenomjordiske reptilians og greys og deres aktiviteter på og utenfor jorden

YouTube lenke: http://youtu.be/FCIfV68KCMo

For mer info om “the reptilian problem” fra Tolec og Andromeda Council:

The hard reality and difficult truth:
http://www.andromedacouncil.com/TheHardRealityAndDifficultTruth.html

Reptilian Agenda thwarted – Milky Way Galaxy Catastrophe, Year 2370

YouTube lenke:
http://www.youtube.com/watch?v=fVthMge7X1A

Del 5 Om 21.12.2012, jordendringer i 2013 og endringer i livet på jorden i 2014

YouTube lenke:  http://youtu.be/Xq7nfLgf2fg

For mer informasjon

Andromeda Councils nettsider:
http://www.andromedacouncil.com

AndromedaCouncils YouTube kanal:
http://www.youtube.com/user/TolecfromDakote

Flere intervjuer med Tolec
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2448BA3AB6395473

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
10 år siden

En ny himmel og en ny jord? Spennende!
Mye av dette stemmer med ‘rykter’ jeg har hørt gjennom et par ledd fra VM Kwen Khan. Vinklingen er noe annerledes, men oppfatningen kan ende opp likt, ser jeg.
Jeg har hørt om at det forberedes en annen planet i vår dimensjon (3D) hvor noen fra menneskeheten skal bygge opp en ny sivilisasjon. Mitt inntrykk var at vår planet, slik den er i dag, trenger å renses for ego. Kall det gjerne tyngre, tettere, lavere vibrasjoner. Jeg tror det rett og slett er ego, våre samlede psykologiske aggregat.
Når det blir omtalt som om man tar et valg, tenker jeg at dette er et valg man gjør nå, og muligens allerede har tatt. Det er kanskje detTolec sikter til når han sier at vi skal forberede hjertene våre. Å populere en ny planet med de samme feilene som har fordømmt jorden ville kanskje ikke vær enoen god ide? Hva skjer så med de som ikke er forberedt? Den fjerde dimensjon inneholder vel både paradis, limbo og dødsriket som omtales i eldgamle skrifter i alle religioner? Dette ville vel også stemme overens med at vår planet trenger en renselse?
Jeg vil ikke spekulere for mye i dette. Tar Tolecs oppfordring og lar 2013 bli et år for tilgivelse, akseptanse og kjærlighet.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Thor M Hammern
9 år siden

Dette blir bare flaut. Det er mye viktig informasjon og kunnskap som kan og bør komme ut bedre, men ofte søker og sluker alternativbevegelsen også utrolig mye tøv og falske profeters lurerier.
Folk flest mangler ofte viten eller intelligens til å skille klinten fra hveten.

Vår dimensjon er ikke 3d…. 3 dimensjoner eksisterer kun i teorien, fordi det angir en stillestående situasjon. Det er mer enn kjent for kontemporær fysikkforskning at universet inneholder bevegende energier, altså lever vi ikke i et 3d men i et 4d. Dette kalles også for romtiden.

Vet man ikke engang dette har man en utrolig dårlig start for å debattere noenting om energitilstander og vibrasjoner.

Slike tullballer som vil selge bøker som «Tolec» kan ikke engang grunnleggende naturvitenskap. Da er det ikke spesielt vanskelig for dem å selge bøker til middelaldrende kvinnfolk og religiøse filosofer, som naturligvis aldri har lest om fysikk eller Einstein.

Hvis dere vil lære noe om strengfysikk så foreslår jeg at dere oppsøker seminarene fra fysikkprofessorer eller fra CERN, for eksempel.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
10 år siden

Andromedia council.

Nå er det etterhvert mange som har hørt stemmer inne i hodene sine. Noen av disse har ifølge «psykologer» definerte psykiske lidelser. Noen begår bestialske handlinger som i flere tilfeller her på NS blir kalt mind control. I Tolecs tilfelle her er det ikke snakk om negativitet slik vi vanligvis oppfatter det, og mind control er ikke lenger tema – HVORFOR?

Det er etterhvert dukket opp en mengde slike «lærere» som Tolec. Alle hevder å ha kontakt med utenomjordiske, og presenterer meget spesielle historier om sine samtaler, møter, utenomjordiske opplevelser og reiser i farkoster av ulikt slag. Jeg personlig mener man bør gi alle en sjanse til å formidle sitt budskap, samme hvor sært det lyder. Men jeg mener samtidig at vi bør sette disse «lærere» på sannhetsprøver og se om de kan bestå disse. De som beviselig kommer med påstander som ikke holder vann bør man forkaste. Eksempelvis Nancy Leider og hennes påståtte telepatiske kommunikasjon med sine «utenomjordiske» ZETA-venner.

Når det gjelder Tolec har også han kommet med påstander som ikke står til troende, eksempelvis dette: The speeding up of your solar system & its planets including Earth due to the faster & higher frequency energy vibration rate of this area – their upliftment into the fourth density resulting in continued geophysical events and additional changes to planet Earth – these changes are projected to start by mid-October 2011.

Dette er beviselig feil. Det er over ett år siden dette skulle intreffe, eller starte opp. Alt gdette snakket om andre dimensjoner, renselse og lignende har nok ikke rot i annet enn fantasien til mennesker som er litt sære for å si det pent, og som nok er mest opptatt av sin egen person og oppmerksomhet omkring denne.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Hei IdarHaugen,

Jeg svarer på den siste delen av innlegget ditt ang. andre dimensjoner og rot i fantasi:
Det er riktig som du sier at det er sære personer som hevder slike ting. Hva gjør slike personer sære? At deres synspunkt ikke aksepteres av andre. At andre ser på de som tullinger og henger dem ut. Derfor holder de aller fleste kjeft om sine ‘fantasier’. Eller kanskje kan de driste seg til å skrive et anonymt innlegg på et forum der det finnes andre særinger.

Det er ikke veldig lenge siden vitenskapsmenn var enige om at det var umulig å fly. heller ikke så veldig lenge siden man var sær om man mente jorden var annet enn flat. Når det gjelder virkelighetsoppfatning, så begynner vitenskapen faktisk å anerkjenne alternative teorier. Denne typen vitenskapsmenn er selvfølgelig også betraktet som særinger blandt folk flest.

Når det gjelder andre dimensjoner, så handler dette om virkelighetsoppfatning. Dette er ikke nødvendigvis knyttet til intelligens, så det er ikke sikkert at man kan gjøre en riktig vurdering av hva som er virkelighet, selv om man ikke er en slik som folk liker å kalle særing.
Min virkelighetsoppfatning er at det finnes andre dimensjoner. Man kan forstå dette om man vil forstå det. Andre har ingen valg, de kan ikke la være å se det.
Jeg tør påstå at hvem som helst som ønsker å oppleve virkeligheten i en annen dimensjon, kan gjøre dette. Jeg skjønner selvfølgelig at dersom man har valgt å henge ut andre pga slik virkelighetsoppfatning, vil man ikke velge å finne ut av det. Man vil kreve bevis. Det er OK.
Du får ingen andre bevis enn de du skaffer deg selv. Men så får du kanskje heller aldri se de andre dimensjonene.

Når det gjelder Tolec, så tror jeg nok at hans oppfatning av virkeligheten er reell nok, for han. Er han gal? Hva er normalt? Hvem er gale og hvem er normale?
Noe er i ferd med å skje. Det er allerede i gang. Det har faktisk vært i gang en god stund, men nå akselerer det langsomt. Jeg merker det. F.eks. merker jeg det på at det er lettere å rive seg løs fra den fysiske (3D) dimensjonen og ha opplevelser i den astrale (5D) dimensjonen. Vi er, som individer, kommet fra høyere dimensjoner og befinner oss i den fysiske dimensjonen fordi vi ikke er i stand til å forholde oss til virkeligheten i de høyere dimensjonene. (Vi gjør det ikke så bra i den fysiske dimensjonen heller for å være ærlig) Jeg tror derfor at det også må skje andre endringer i menneskeheten for at noen av oss skal gå over i jinn-tilstand (4D) slik som Tolec sier, da denne dimensjonen er mer subtil og krever en høyere grad av våkenhet for de som befinner seg der.

PS: Jeg er egentlig ikke Tor med hammeren og jeg bryr meg ikke om noen syns dette er sært. Dersom dette kan være til hjelp for noen ville det være bra for de. Som jeg allerede har sagt: Andre dimensjoner – hvem som helst kan finne ut av det dersom de selv bestemmer seg for det.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Thor M Hammern
10 år siden

Er jinn tilstand 4D?

vi har jo allerede 4 klart definerte dimensjoner i rom og tid. Hvis man skal innføre flere dimensjoner enn de vitenskaplige fysisk definerte og allment anerkjente bør disse også kunne defineres etter de samme krav. Hvis man ikke har noen klare definisjoner av disse øvrige og for allmennheten ukjente, medfører dette en babylonsk forvirring, ettersom alle og enhver kan innføre sine egne dimensjoner som kun eksisterer i ens eget hode. Uten et klart definert referansesystem blir det jo ikke noe system i dette.

http://no.wikipedia.org/wiki/Dimensjon

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Ja, jinn er en tilstand i den eteriske dimensjonen eller i 4D. En del av fysikkens lover opphører i denne tilstanden. (google: jinn state)

Og «ja», det blir nok noe babylonsk forvirring av å prøve å forklare noe utenfor vår fysiske verden med våre fysiske begreper. Det hadde vært fint om alle kunne vært akademisk korrekte, men nå er ikke dette noe som er forbeholdt akademikere. Det er rett og slett en del av naturen og tilhører like mye analfabetene.

Når det gjelder dimensjon: Noen vil se på det som en virkelighet her og nå som ikke evner å oppfatte. Som lys for en blind. Noen vil hevde at det er en del av vår psyke, vår bevissthet eller vår fatteevne. Selv tror jeg det handler om våre preferanser og hvordan vi forstår. Forstår vi som en psykolog, fysiker, teolog eller hva? Av og til er det bra å kunne oppfatte som et barn. Uten så mye preferanser.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
9 år siden

«Flere dimensjoner» enn de vanlige 4, er allerede akseptert av dagens fysikkvitenskap som sannsynlig, blant annet via utarbeidelsen av M theory som dog vimser seg matematisk noe vekk fra virkeligheten.

Antall dimensjoner handler om grad av vibranthet i måten grunnleggende strengpunkter vibrerer på relativt til den mørke energiens inflasjon av rommet.

Vår 4d (2d+rom+relativ bevegelse) er et bestemt utslag av hvordan energi forplantes «fraktalt». Dette kan liksågodt forekomme utover 4d. Og gjør nok også det.

Problemet med «tolec» her er ikke dette, men at vedkommede avslører seg klønete som en sjarlatan for enhver som har noe viten eller mer i naturvitenskap. Han begynner med å si at vi lever i 3d. Det er noe man allerede lærer på ungdomsskolen at ikke er tilfellet.

Mange som oppsøker enkelte deler av alternativlitteraturen har *null* egenskaper og viten innen naturfag. Det innebærer at de veldig lett svelger informasjon de ikke forstår at er opportunistisk business.

Så kan man gjerne debattere hvorfor det blir slik, som selvsagt har med pengemodellen å gjøre, som igjen koker ned til statens ønske om å beskatte all næringsaktivitet for å beholde et maktbilde i samfunnet.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Thor M Hammern
10 år siden

Hei Thor!

Reiser du astralt når du vil? Kan du anbefale noe som gjør OOBE lettere?

Jeg er helt sikker på at «virkelighetsoppfatning», «dimensjon» og «densitet» er tre forskjellige ting.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Hei Gudfrid,
Jeg kan komme ut av kroppen når forutsetningene ligger godt til rette for det, men jeg følger ´den fjerde vei´ og derfor er jeg alltid ommgitt av disse dense energiene som gjør det vanskeligere å være i den balansen jeg trenger for en bevisst astral splitt. Det er ikke så viktig for meg der jeg er nå å kunne komme kontrollert ut av kroppen. Noen dager i naturen og riktig motivasjon, så tror jeg at jeg kunne gjøre dette når jeg vil. Når det gjelder å reise astralt, så krever dette våkenhet. Mange som har en astral splitt går over i søvn og glemmer hele greia når de våkner. Andre kommer tilbake i kroppen før de har forstått at de har splittet. Et godt sted å begynne er jo å erfare den astrale verden ved å høre etter lydene og se etter ´bildene´der. Dette er for mange mindre krevende.

OBE: riktig balanse mellom bruk av kropp, intelekt og følelser. Unngå mye inntrykk, unngå tung mat, få riktig energi i alle energisentre (balanse), bruk magiske mantra for OBE, finn din teknikk, vær utholdende til du skjønner hva du gjør feil. ikke vær redd, ikke vær overbegeistret, ikke misbruk det. Finn optimalt tidspunkt i forhold til søvnfase.

Energi densitet er en egenskap ved en dimensjon, men jeg er usikker på om det er et reellt begrep. Virkelighetsoppfatning vil jeg si er ganske nært. Dersom du ikke oppfatter denne virkeligheten er den ikke der. Det sier tilogmed kvantefysikerne.
Det neste spørsmålet er: Er det bare en del av vår psyke? Når vi reiser i tid og rom; Er det bare vår bevissthet som prosesserer informasjonen på en annen måte?

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

Du er «rimelig sikker på» at virkelighetsoppfatning, dimensjon og densitet er «tre forskjellige ting»? He he ja vel. Dette kan du jo forklare nærmere :-)

Det er faktisk ikke 3 forskjellige ting. Alt som distribuerer eller holder energi i vårt univers, fungerer grunnleggende som bølgefunksjoner som øker i variasjonsgrad fra og med The big bang.
Resultatet av bølgefunksjonenes struktur og interaksjoner avgjør hvordan noe blir materie, persepsjon, dimensjoner et cetera.

Et avansert forskningsfelt i dag innen fysikken er hvorfor det er slik. Den mest interessante teorien så langt er string theory. Mere avanserte vesener innen teknologi og psyke vil naturligvis ha passert dette kunnskapssteget forlengst.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
10 år siden

I den siste delen av intervjuet snakker Tolec om jordendringer, som skal skje i 2013 og oppstigningen til den fjerde dimensjonen i januar 2014. Jeg tror at de største jordendringene vil skje før februar, før dragens år er omme i den kinesiske kalenderen. I slangens år som begynner i februar ( nymåne søndag den 10.februar ) og utover hele 2013 vil eliten få så hatten passer. Det kommer masse avsløringer om elitens hemmelig liv.

Tolec snakker om jordendringer som naturens egen måte å forberede planeten til fjerde dimensjon. Det kommer ekstremvær, jordskjelv, tsunamier og vulkanutbrudd. I januar 2014 står det enkelte menneske foran et valg, enten stige opp til den fjerde dimensjonen eller bli nede i den tredje. Dimensjonskiftet vil skje øyeblikkelig og menneskene vil få en energikropp istedet for den fysiske kroppen i 3D.

Jeg tror for min del på en saktere, mye saktere utvikling i oppstigelsen, en evolusjon over et par eller flere generasjoner. Men jeg tror at oppstigningen har allerede startet hos generasjonen av indigobarn og krystallbarn, som har allerede et forandret DNA-system. Barn, som ble født på 1980-tallet og frem til i dag.

Barn, som blir født i dag har gjennomsnittlig levealder på 104 år. Jo lengre et menneske lever desto kraftigere blir han påvirket av kosmisk stråling hvorav radioaktiv stråling er den kraftigaste. Intet menneske kan overleve, per i dagens fysisk kropp, lengre påvirkning av kosmisk stråling, enn rundt 2000 år. Kosmisk stråling påvirker menneskets ( og dyrenes ) evolusjon. Vi er helt avhengig av den kosmiske strålingen for å kunne stige opp til den fjerde og den femte dimensjonen.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Det er en fin ting å tro, enda bedre å tro etter å få satt sin tro på prøve, men aller best til slutt å ha en urokkelig tro basert på indre lengsel og fullstendig overbevisning.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Ettersom 3d (2d+rom) beveger seg naturlig fra og med energien utbasunert fra Big bang, lever vi i 4d forlengst. Vi lever ikke i 3d som kun eksisterer på det teoretiske plan for matematiske vurderinger.

Alt beveges relativt til noe annet, materie så vel som energi generelt. Dette skulle du ha lært allerede på grunnskolen.

Det er mulig du blander 4d med 5d konseptuelt. Et 5d betyr noe helt annet rent «resultatmessig». Mer om dette kan du se på her:
http://www.nbcnews.com/id/13070896/ns/technology_and_science-science/t/physicists-probe-fifth-dimension/

Gnilre
Gnilre
Abonnent
10 år siden

Det som ofte slår meg, når jeg leser eller hører informasjon fra de med kontakt med våre intergalaktiske, høytstående venner, er hvor LITE spektakulær denne informasjonen egentlig er. Det er sjelden man gisper i måpende beundring over klarheten og visdommen i budskapet. I stedet får man alltid høre en relativt ullen strøm av vibrasjoner, frekvenser, energier og dimensjoner, krydret med sedvanlig, lettere banalt new-age snakk om lys, fred, kjærlighet og klam åndelighet. Alltid godt forankret i science-fiction fra 70- og 80-tallet, med små hint til samtidens populærvitenskap.

Hvorfor er det slik? Hvis dette virkelig kommer fra ekstremt utviklede ET’er, med langt større kunnskap enn oss enkle, tredimensjonale jordboere, burde de ikke da ha gitt oss informasjon som fikk oss til å si «Wow! Selvfølgelig er det slik det hele må henge sammen!» og dermed fjerne det minste fnugg av tvil om at vi her har med en overlegen intelligens å gjøre?

Video og bilder eksisterer tydeligvis ikke i de intergalaktiske dimensjoner, da vi aldri har blitt fremlagt noe sånt. I stedet blir vi servert amatørmessige hjemmesider og youtube-videoer, der de Star Wars-aktige, galaktiske organisasjonene beskrives i detalj og store begivenheter tidfestes. Slik info er tydeligvis trygg å gi oss mennesker, mens en liten videosnutt fra et av rådsmøtene vil vel være brudd på vår «frie vilje» eller noe i den dur?

At ting ikke blir som forutsagt er vel også mer regelen enn unntaket. Hvor ble det av det lyset fra «jordas plasmakjerne» den 21.12, som Tolec spådde i november? Og skulle ikke jordrotasjonen stoppe opp?

En annen forklaring på alt dette kan jo være at Tolec, Nancy Lieder, Blossom Goodchild, Channie West, Illiuka et al. rett og slett er oppmerksomhetssyke lystløgnere. Vel, de fleste av dem er jo GARANTERT lystløgnere, da informasjonen de kommer med som regel er motstridende med hva de andre har «kanalisert».

Det mest interessante, synes jeg, er likevel hvorfor folk faller for dette gang etter gang? Hvorfor bruker voksne mennesker sin verdifulle tid på å følge disse kanalene, gi dem tillit og deretter til stadighet bli skuffet og desillusjonert når morskipet ikke ankommer, kataklysmene ikke inntreffer og planeten ikke frekvens-vibreres til nye dimensjoner? Hvorfor stiller de, som ynder seg å kalle «undersøkende journalister» opp som ukritiske, mikrofonstativ for slike sjarlataner, og dermed fjerner alt av troverdighet de måtte inneha på alle andre områder? Det er et mysterium av intergalaktiske proporsjoner.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  Gnilre
10 år siden

En kommentar ang. fotografering i 4D. Det finnes apparater i 3D som kan gjengi eteriske legeme i 4D. Det kalles Kirliansk fotografering, men er neppe egnet til familiebilder eller feriebilder. :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
10 år siden

Noen snakker om 3D som 3.densitet, som i tetthet, og at vi skal opp i den mindre tette 4D, hvor det er større rom eller mer energi mellom hvert atom. Vi blir større uten at vekt/masse blir høyere, den energetiske kroppen blir mye større enn den fysiske. Høres kult ut:)

Men 3D kan også bety 3 dimensjoner? Som i bredde/høyde/dybde? (Men da har de glemt tid som egen dimensjon, for vi lever jo i fire dimensjoner nå). Men vi kan gå inn i 5. dimensjon ved å gå inn i vårt eget 3.øye og vips, der var det en dimensjon til. ;-)

Andre mener 5d er i der hvor man er når man føler fred, den form for fred man oppnår etter at nøtten om polarisering er knekt.

Eller kanskje det er alle disse på en gang, håper det. :-)

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

? Mindre tetthet betyr ikke MER energi mellom atomene :-) Mindre tetthet betyr økt entropi relativt til universets utvidelse, altså at temperatur spres jevnere i rommet.

Dette innebærer at den mørke energien (inflaterer rom) forhindrer at det er «gratis» for mørk materie og synlig materie å holde sammen som struktur på en «gratis» måte (les om termodynamikk).

Hvis du tenker deg mennesket eller andre vesener (organiske eller ikke) som ansamlinger av lysfibre (forenkling), så er disse sammenknyttede med hverandre i ulike grader av styrke via energibærende filamenter.

Den generelle trend i universet vårt er at disse filamentene svekkes sakte men sikkert (økende uorden) som leder til både økt kompleksitet (f eks biologisk evolusjon) men også til at organismer tenderer til å dø (miste energibevarelseseffektivitet dess mer energi som benyttes).

For eksempel kan du lett påvise dette ved å smelte en isbit og så fryse den til igjen. Har du utstyr for å vurdere partikkelstruktur i isbit 2 vil den aldri være 100% lik den forrige isbiten til tross for at formen den fryses i er den samme. Alt i vårt univers tenderer til å avgi energi.

I helt andre univers eller dimensjoner kan naturligvis dette være helt annerledes. Dvs det kan være lettere å bevare energimessig effektivitet. En mild grad av denne forskjellen finnes blant organisk materie, som for eksempel i forskjellen mellom trær og mennesker. Trær lever lenger men bruker ikke energi intenst nok til å bli intelligente eller beveges raskt, og utvikler derfor en helt annen organisk struktur videre.

I den uorganiske virkeligheten om vi holder oss til levende vesener, er bølgefunksjonene så annerledes at resultatet delvis blir at deres persepsjon aldri krysser vår, eller bare vanskelig krysses. Eldre sivilisasjoner og til en viss grad de nomadiske sjamanene greide å møte og benytte «allierte» (doppelgangers) men med ulike grader av risiko for både mennesket og doppelgangeren.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Når disse ETene ikke vet forskjell på «Densitet» og «Dimensjon» blir det helt umulig for en fysiker å ta dette seriøst. Til og med jeg med fysikk bare fra videregående irriterer meg. Derfor prøvde jeg å definere disse i innlegget over.
Jeg håper jo på «en ny jord» og alt det, men jeg vet ikke jeg, om dette er info fra mindre intelligente, eller hva det er.

(Det var ikke meg som satte minus på innlegget ditt, noen er her bare for å dømme, de er avhengige av å dømme).

Et skifte tror jeg absolutt på, det er bare så mange rare oppfatninger om hva dette går ut på. Den tryggeste veien er å prøve å ordne opp selv. Men nå som istid er det nye «problemet», den kommer nemlig fort og fryser alt innen tre dager og varer i 90.000 år. Ja da er det vel bare å håpe at vi i 4d ikke trenger mat og ikke trenger å fryse. Hva skal vi finne på sålenge? Bare sitte å vente? :-)

Gnilre
Gnilre
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Det er er lite som minner om avansert vitenskapelig informasjon i dette, Gaarder. Dessuten er det beviselig feil sident 21. desember ikke forløp seg slik som informasjonen tilsa.

«…and at the actual moment of alignment it will cause the earth to pause.»

Skjedde dette? Nei. Jeg tror vi ville fått en rekke signaler på om dette inntraff, og vi ville nok enda ikke ha kommet oss til hektene igjen. Til opplysning så roterer jorda med en hastighet på over 1600 km ved ekvator. Om jorda roterer, kan vi sjekke ved å se på omgivelsene våre; sola, planetene, stjernene.

Dette at tid skapes av vibrasjoner i jordas kjerne, er også en mildt sagt kuriøs påstand. Denne skal liksom bli umulig for vitenskapen når vibrasjonene stopper. Hvorfor det? Stopper alle klokkene? Vil ikke lengre vann renne? Vil gravitasjonen opphøre? Vil jorda slutte å gå i bane rundt sola?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Interresant Gaarder!!! kanskje en av de få mulighetene vi har til å prøve å følge opp dette på en konkret måte er nettopp SHUMANN-RESONANSEN. Her må det da være noen som har en ide om hvor man kan henvende seg for å få greie på hva de fremste fysikerne på område hvet om dette i dag. Om denne frekvensen har forandret seg opp gjennom tidene. Dette må da være det mest konkrete spor å følge????? Noen som har en ide????

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

Svar til Rabalder: Når lyn herjer skaper det lavfrekvente bølger som sirkulerer rundt Jordens overflate (Schumannresonans). Jeg setter pris på at folk greier å stave det riktig. Mye av energien fra bølgene holdes igjen av ionosfærelaget men visse mengder «slipper ut» til rommet. Sistnevnte er stort sett den «nyeste» informasjonen om fenomenet innen fysikkforskning.

Det finnes forøvrig en hel variasjon av lavfrekvente prosesser. Frekvens er viktig for svært mange forhold og blant annet for utvikling av ulike former for lydvåpen, mikrobølgeteknologi og manipulasjonsverktøy

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Jeg tror ikke Norge har noe VETI redskap. Du må nok til NASA-Goddard

S.A.M.
S.A.M.
Abonnent
10 år siden

Jeg ser på meg selv som en åpen person, Jeg synes denne informasjonen er både interessant, spennende og underholdende! Jeg lar meg til og med rive med, men jeg må likevel si at jeg begynner å bli lei av all informasjon som ikke går i oppfyllelse!

Det sies at vi skal heves til 4D på et blunk – og da kan vi ikke ha fysiske kropper, men åndelig kropper??? Det høres ut for meg som at alt liv på jorden skal utslettes – våres fysiske kropper må jo dø for at vi skal få våres åndekropper – tar jeg helt feil eller? Dette minner meg nesten litt om Noahs ark og flodbølgen, eller var det syndefloden – Uansett ble det Noah som fikk 3D kropp, mens alle som strøk med i flodbølgen/syndefloden fikk 4D kropper, for det er vel det vi får når vi dør?

Når jeg var liten fikk jeg fortalt et eventyr som het «Gutten som ropte ulv».

Det lyder slik:

DET VAR ENGANG en gjetergutt som voktet sauene for folk i landsbyen. Hver morgen samlet han sammen sauene og drev dem ut på beite, hver kveld samlet han dem igjen, og drev dem tilbake til landsbyen.
Noen dager kunne det være fint der oppe i fjellskråningen, og tiden gikk fort, men andre dager kjedet han seg, og tiden falt lang, fordi han ikke hadde annet å gjøre enn å se på sauene som gikk der og gresset fra morgen til kveld.
En dag fant han på noe å more seg med: «Ulven kommer! Ulven kommer! » ropte
han av full hals. «Det er en ulv som vil ta sauene! »
Folk i landsbyen slapp alt de hadde i hendene og kom løpende alt de orket for å
jage bort ulven. Men så var det jo ingen ulv; de fant bare gjetergutten som lo så tårene trillet da han fikk se de sinte, røde fjesene.
Gjetergutten prøvde det samme påfunnet både èn gang til og flere ganger, og hver gang kom folkene opp fra landsbyen for å hjelpe ham mot ulven. Men så, sent en vinterkveld, nettopp som gutten skulle til å samle sauene for hjemturen, kom ulven virkelig. Han merket det først på sauene, som med ett ble så urolige og gav seg til å breke. Og like efter kunne han skimte en lang, grå skygge som nærmet seg flokken gjennom halvmørket. Nå var gutten ordentlig redd, for ulven så stor og farlig ut, og han hadde bare gjeterstaven sin å slåss med. Han begynte å rope sa høyt han kunne: «Ulven kommer! Ulven kommer! Det er en ulv som vil ta sauene!» Men denne gang kom det ingen folk løpende fra landsbyen for å hjelpe ham. En og annen så opp da de hørte ropene, men de fleste ristet bare på hodet og sa til hverandre: “Nei, den går ikke lenger! Han har narret oss med det der en gang for mye!” Før gutten klarte å hente hjelp, hadde ulven tatt hele saueflokken.

Konklusjon : Ingen vil tro en løgnhals – selv når han taler sant.

Eventyret er til og med dramatisert av KLM og kan sees på youtube for de som har lyst til det :

Nå ropes det riktignok ikke ulv i denne artikkelen, men med noen justeringer og samlet sett over en lengre periode her på nyhetsspeilet, begynner det å ligne faretruende mye på denne barnehistorien!

Den som lever til Januar 2014 får se, men er da redd for at nye profetier ligger og lurer.

Beklager, men klarte ikke dy meg – jeg er egentlig ikke her for å kritisere, blir tross alt spennende å se!

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  S.A.M.
10 år siden

Jeg syntes det er fint at noen innimellom (selv om man er her bare for å få litt underholdning) argumenterer litt for hva som gjelder og går. Da med å bruke litt sunt bondevett. Jeg ser også at det nå er satt nye tidsfrister på «gud vet hva, åssen og når». Men jeg har forstått at alle kan ha forskjellige virkelighetsopplevelser der det er hva vi tenker som er med på å skape den oppfatningen som vi ender opp med. Dog er det ingenting som er sagt eller skrevet i innlegget fra forfatteren som innebærer noe nytt eller skremmende som bør inkluderes i mitt liv.

Det er påfallende at den informasjonstrømmen som kommer fra utenomjordiske til enklelte inidivider her på jorda er såpass kaotiske og lite nyttige at personene som videreformidler dette burde så absolutt være mer kritiske til seg selv når utdyper dette nærmere til leserne. Tross alt så er det mange rotløse mennesker som tar dette til seg uten å forstå hva de egentlig blir matet med.

Åssen skal det gå med oss? hvordan skal det gå med fisken i havet og flua på veggen? Hva vil vi egentlig ha svar på? Og hva skjer hvis vi dør før vi har død? Dør vi igjen? Hvilken bølge er lengst og hvorfor? Jeg føler at den ene prøver å være smartere enn den andre når det kommer til svar, men når alt kommer til alt så koker de ansvarlige bare i sammen en suppe som smaker best på eget kjøkken. Og det er kanskje det som er fint med fiktive oppskrifter – Det er større rom for forandringer om kokeriet slår feil. Da sier man bare at dette smakte ikke som det skulle, så endrer man bare litt på ingrediensene.

Noen ganger så virker det på meg som om enkelte prøver å dra så mange som mulig baklengst igjennom kjøttkverna, hvor psyken over en periode blir sakte men sikkert frityrstekt. Her reklamerer forfatterne med at de er sykepleiere, økonomer, samfunnsvitere som om det skal være oppløftene når de fører en fanesak mot noe helt annet. Hvorfor ikke bare skrive hobbypsykolog, amatørastronom, dommedagsprofet o.l? Jeg syntes det mangler en informativ tone, hvor forfatterne burde være litt mer forsiktig i hvordan de fremlegger sine ideer og budskap. Med enkle endringer i formuleringene så kan forfatteren lett ta vekk mye av trykket som nysgjerrige og søkende mennesker kan føle. Her i Nyhetsspeilet blir folk for ofte mottatt med sitatet «du lever i feil virkelighet, men vi kjenner veien!». Mener det er overskriften og inngangsporten til enhver hjernevasking spør dere meg.

Dog så liker jeg mye av det jeg leser i Nyhetsspeilet, det er godt med noen apstrakte input i blant. Man kan lettere bevege seg mot ukjente tingen, eller få noen aha-opplevelser som har en form for sunn verdi (som igjen må bli opptil den enkelte), men å rokke ved den plattformen som folk står på uten å tenke seg om fordi man har noe på hjerte syntes jeg dumt og uforsiktig med tanke på hva folk blir sittende igjen med. Så jeg etterlyser litt ansvar fra deltagerne, som burde rydde opp i sine meninger og uttalser slik at de ikke villeder gud og enhver man.

Men nå logger jeg meg ut fra Nyhetsspeilet.no. Jeg hadde nok håpet at denne nettsiden skulle ha en annen vinkling på tingen som det kan være vanskelig å forstå seg på. Men når det bare blir fridiktning fra A til Å. Samt et samlingstedet for folk som ikke kan fordra normale mennesker eller den virkeligheten vi lever i så har jeg jo selvsagt tatt av en sving for tidlig – Og sånt skjer i den virkelige verden, i hvert fall meg. Men da er det bare å børste av seg blunderen å gå videre. For tross alt så svever vi rundt i verdensrommet som en ping-pongball, der ingen vet hvor vi verken kommer i fra eller hvor vi er på vei. Og da er det heller ikke rart at folk stiller seg selv spørsmål som er tatt rett ut fra Hakkebakkeskogen ;-)

Arakne
Arakne
Abonnent
Svar til  LeifRino
10 år siden

Fantastisk skrevet! Og er så enig med deg.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Kommentarene, inneholder mange halv/nesten sannheter. Menneskene som kommuniserer via telepati og «tenker» i konsepter har problemer med å formidle, de er avhengig av symbol vitere for å formidle dem verden.
Slik har det vært, opp gjennom historien (Jesus med flere skrev aldri noe selv). Ved å bruke symboler introduseres en løgn, dens størrelse, dens størrelse.. ja.

Gneldre
Gneldre
Abonnent
10 år siden

I åsykiatrien kjennetegnes en psykose som «drøm i våken tilstand» …dvs halusinasjoner i form av syn, lukt, følelse og / eller hørselsintrykk.
Psykiatrien slik den er framstilt for almuen, kjenner ingen åndelige prinsipper, sjamanisme, klarsynthet og u name it. Alt som beveger seg i nærjeten av def på psykose blir dermed sett på som unormalt og usant.
Vi jar i våre dager fått itallige beviser på at våre mentale evner overskrider det som psykiatrien har som rammer for akseptabelt. Man bør derfor ha et åpent sinn vedrørende dette. Men sunn fornuft må man naturligvis alltid ha i bakhodet. Man må være kritisk, for det ER sjuke mennesker der ite, som kvalifiserer til psykosediagnosen og samtidig påberoper seg kontakt med gudvethvem.
Fornuft, logikk og verifiserbare opplysninger som kanaliseres kan man godt kjøpe, men ha dette med sykdom in mente. Det er visselig ikke gull, alt som glittrer.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Det kan ligge både spekulasjon og klingende mynt i dette eventyret, som dreier seg om «Andromeda Council». «Collier», en amerikaner, som hevder seg selv å være en part i dette rådet, og som kan kanalisere ulike budskap fra de utenomjordiske. «Tolec», en annen figur som også hevder å sitte i samme råd.
Voksne mennesker som meg selv (jeg håper jeg aldri blir voksen) kan enten bli både gneldrete og sinte, og kaste bort tid på å finne ut av om noen har klart å debunke disse to personene, og rase ut eder og galle, i kjølvannet av følelsen av å ha blitt lurt, enda en gang. Skylde på andre, og kalle dem idioter. Slik eliten vil at vi alle skal agere.

Eller å la være, sitte og drømme om utenomjordiske av og til, og nyte eventyr, som så visst ikke bare er for barn.
Denne videoen er da kreativ, og er nok laget av mennesker.
Det som blir sagt i «A open letter to humanity», kanhende ikke kommer direkte fra filmskaperen selv, som sikkert ikke har klart å oppfinne hjulet på nytt, men via alle de inntrykk, og kunnskap som filmskaperen har opparbeidet seg gjennom tid og rom, i sitt eget soverom? Det ligger da ytterst sympatiske ord og refleksjoner i denne talen, etter min oppfatning. Om det skulle vise seg å ikke være «helt sant», så tør jeg påstå at det likevel ligger mye i denne talen, og at vi på langt nær, er ferdige som mennesker, men er i ferd med å bryte opp med et gammelt system, som ikke lenger tjener menneskehetenes formål, eller Jordas økosystem. Hvis man velger å følge «Andromeda Council» en stund, for så å finne ut at dette også er en «hoax», så betviler jeg sterkt, at Gud eller noen annen autoritet vil respondere med moral og straff. Dog er det både vist og klokt, å være jorda, på planeten Jorda. Tenke med hodet, føle med hjertet, og strebe til det ytterste, med å være oss selv verdige, i forhold til å avstå fra vold, kriminalitet, og heller dyrke fornuft, fred, og kjærlighet. Selv overfor Jens, Camilla, Thorvald, Støre, og alle de andre, som sikkert har sine kjære å være glade i (slynglene).

http://www.youtube.com/watch?v=N-26nhlr9QY

Dette med «frekvenser» bør man etter min oppfatning være noe skeptisk til.
Jeg fester ikke lit til påstander om at «fotonbeltet» vil være en redning i seg selv, som skal «bestige» oss til høyere dimensjoner. Dog har vitenskap bevist og dokumentert, at med lydfrekvenser, så kan man endre molekylærstrukturen i vann. Det finnes teknologi som kan brukes som våpen, i forbindelse med å manipulere ulike frekvensområder. Lyd kan stimulere mennesker, og i oss selv, kan vi muligvis «vibrere» i enten ubehag, eller i velværets tilstand, avhengig av både ytre og indre forhold. Atomenes oppbygning er ikke å kimse av. Selv ikke i en hengebru, som blir utsatt for frekvensmessige svingninger.

Når det kommer til dette med at mennesker har muligheten til å «esotere» seg selv, inn i høyere dimensjoner, som den 3. 4. eller 5. dimensjon, så har jeg lyst til å si som min favoritt- meteoritt Michio Kaku: Wrooong.

Og heller si, at det er kun med farkoster og hyperavansert teknologi, at man kan reise inn i andre dimensjoner.
Dog sier Kaku noen interessante ord om mennesker og frekvenser.

(overraskende)

Men det kan jo hende, at jeg selv tar urimelig feil, på dette punktet, og en rekke andre punkt. Gud forby, sier nå jeg.
Andromeda eller ikke. Jeg lurer på hvorfor denne produksjonen ble laget:
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/111433/US_Preparing_For_Alien_Invasion/

For moro skyld? Eller av strategiske grunner, for å desinformere oss?
Mot stork, mot kryptonisten Supermann, eller faktisk aliens, som er på vei tilbake til oss.

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Menneske
10 år siden

Nettopp begynnt å lese meg opp på adromedacouncil.com.
Intressant å lese.
Kansje viktig å legge merke til at på denne websiden finnes det ingen «trackere» som analyserer besøkende eller annet.

derimot på disclose.tv har jeg sett fra 9 til 15 trackere som vil ha kontroll på besøkende på denne websiden.
Tusen takk til firefox og plugin’en «ghostery»
http://www.ghostery.com/help/firefox

Anyways, det anbefales å lese seg opp en del for å få med seg mer av helheten.
Slik jeg forstod det, ved oppstigning/konvertering til 4D, vil da vår fysiske kropp bestående av våre fysiske grunnstoffer konverteres til å eksistere i en slags krystallinsk oppbygging.
Vi vil fortsatt være fysiske vesener, men med komplett mengde nye kvaliteter som f.eks. at du ikke vil føle fysisk smerte slik den opprinnelige kroppen vår gjorde det med de grunnstoffer den var bygd opp av da….
Bare såvidt begynt å lese meg opp på disse funksjonene, så det blir spennende.

Som jeg har nevnt før i andre artikler, tror jeg det vil være interessant å se hvem som prøver å vekke frykten i deg, og prøver å tvinge/diktere deg til å gjøre ditt eller datt.
I forskjellen til det at noen prøver å få deg til å bli mer bevisst på DINE EGNE valg, og hva DU bryr deg om. Med andre ord, Ta valg for deg selv på grunnlag av det du mener er viktig for deg…

KEEP IT SIMPLE.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  H2O
10 år siden

Ja, man burde ikke være redd alt slikt kanalisert materiale. Selv har jeg vært et stort fan av RA og Magentapixies kanalliseringer fra «The nine». Kan godt hende Tolec og Andromeda ønsker å hjelpe oss og ikke slavebinde oss enda mer.
For å skille de med gode intensjoner (service to others) fra de onde (service to self), kan vi se om de oppfordrer oss til å forandre oss selv til bedre mennesker, eller om de frister oss med teknologi og deres løsninger på våre problemer, den siste varianten er best å styre unna.

Denne 20 min videoen fra David Wilcock viser oss noe viktig:-)

H2O
H2O
Abonnent
10 år siden

Lurer på om det gamle Atlantis-samfunnet er en del av Andromeda systemet idag, eller om det er en del av Reptilian/Hydra «gjengen»

Noen som er opplyste på dette?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  H2O
10 år siden

Atlanterne hadde mye av de samme problemene vi har i dag, derfor gikk de under, tror derfor at de fleste av dem er reinkarnert her på jorda for å forsøke igjen. Lemurerne derimot var/er høyere utviklet enn oss, men de også holder til her,( under jorda og inni jorda:-)).
Reptilene har vært på jorda veldig lenge, mye lenger enn oss, fordi de aldri klarer å bestå «eksamen» som er å lære å bruke kjærlighet.. Jødene har også vært her lengre enn oss og strøk sist, lurer på hvordan det går med dem nå. Også «greys», de er så gamle at hvis de ikke klarer det nå, vil de simpelthen slutte å eksistere.
Infoen har jeg fra bla Drunvalo, som jeg ikke vet om jeg stoler på lenger, vet ikke, jeg.
Andromeda vet jeg ingenting om.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden
Liv Bjøringsøy
Forfatter
10 år siden

Takk for flott intervju, Hans!

Jeg har hørt de fleste intervjuene som er gjort med Tolec siden han første gang stod fram på Exopolitics. Likevel klarte du å stille spørsmål jeg ikke har hørt han har fått før, og fikk dermed fram ny informasjon. Glimrende!

Det er min bestemte oppfatning etter mange timer med Tolec intervjuet av ulike mennesker at han forteller det han oppfatter som sannhet, altså det han er vist og har opplevd. I likhet med oss andre har han en referanseramme som han tolker opplevelsene inn i. F.eks. mener jeg at han gjør det når han ser den brune dvergen Tekoma (ikke nevnt i dette intervjuet) som vår andre sol. Da tror jeg at han tolker den inn i profetier han kjente fra før. Dette tror jeg fordi en brun dverg aldri kan bli en sol. Brune dverger blir heller ikke værende i vårt solsystem. De kommer bare på besøk.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

og et annet orakel sa «Know thyself» for å finne ut av det samme spørsmålet.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
10 år siden

Det viktigste er kanskje å kjenne til verktøyet som aktiverer lyskroppen, eller hvordan man «tuner seg inn» på andre måter. Her er Magentapixie.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Siden jeg passer som hånd i hanske i denne tettsittende drakten, så tuner jeg meg inn mot andre lightbeings med andre tettsittende drakter:

http://pabblogger.files.wordpress.com/2010/11/kinopoisk-ru-tron_3a-legacy-1342919-w-1600.jpg

Vi er begge mørke, men likevel opplyste.

Min usedvanlige vakre profil ter seg godt, akkopagnert av hennes andre sider, i forhold til alle disse superbe overvåkningskameraene. Mitt verktøy er mitt lasersverd, og hennes verktøy er en sabel. Jeg kommer til å spørre henne om jeg kan få bytte mitt lasersverd mot hennes sabel. Det blir som i Mr. and Mrs. Wonderful. Wonderbar! Klar for combat.

Ellers en liten oppdatering på HAARP og andre Jordiske/astronomiske forhold. Jeg synes dette innslaget er interessant, fordi det snakkes en del om frekvensenes betydning og effekt.

https://www.youtube.com/watch?v=NY6uhXjggzs

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
10 år siden

«The force is within you!», du trenger ikke andre verktøy, derfor kan du likegodt ta av deg drakta, ingenting mer sexy enn en naken mann som reiser rundt i sin MerKaBa, den er også perfekt formet for å matche kvinnens MerKaBa:)

Robin88
Robin88
Abonnent
10 år siden

Snublet over noe på http://andromedacouncilglossary.blogspot.jp/ som jeg vil dele med dere. Dette er en av sidene Tolec står i spissen for. der står de om Galactic Federation of Light og Galactic Federation. Der det forklares at dette er ikke samme «organisasjon». På siden står det:

» The Galactic Federation of Light – The Galactic Federation of Light, also known as the Galactic Confederation of is based in the Sirius B star system, with connections to Earth. Clarification & Differentiation. To be very clear, pointed and unequivocal- for the purpose of clarification & differentiation about the above two (2) organizations, I just yesterday asked the Commander of the primary biosphere, where many of the Andromeda Council meetings are held, what the Council knows about the Galactic Federation of Light: From this point forward I will quote him, the Commander – verbatim. Please note, he has the full weight of the Andromeda Council behind him. “the Galactic Federation of Light, we know of them. No matter what they say, they have only been around for about 1,000 years. Yes, they are based in Sirius B. They started small and still only have a very limited number of planets involved in their group. They are not a member of the Andromeda Council. We have nothing to do with them.” “And, no, the Galactic Federation of Light is not the Galactic Federation. Absolutely not.” Further, I asked the Commander about any possible collaboration with members of the Galactic Federation of Light, in space, or here on planet Earth, and here is what he said:“no, no. We are not collaborating with the Galactic Federation of Light. Nor are we collaborating with any star system or planet, part of,or affiliated with, the Galactic Federation of Light. No.”

Når jeg leste dette forsto jeg en ting. enten så lyver tolec eller så lyver sheldan nidle.(eller begge ) for på Paoweb står de att GFL ble stiftet 4.5 mill år siden kontra 1000 år ifølge Andromeda Council, og flere av medlems planetene til GFL er med i Andromeda council. bla: Arcturus, Tau Ceti, Procyon. dette er stikk i strid med informasjonen gitt på Tolec sin side. og att begge assisterer jorden i global oppvåkning og assisterer oss igjennom densinitetsskiftet uten at de finnes noe form for sammarbeid mellom dei overnemte er umulig for meg å forstå.

eneste konklusjonen jeg kan trekke er at en eller begge lyver. for begge kan ikke snakke sant, tatt i betraktning informasjonen gitt i fra Tolec (Andromeda Counsil`s Representant) og informasjonen gitt på paoweb.com der Sheldan Nidle (Representant for GFL) står i spissen.

Noen som har noen tanker rundt dette?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Robin88
10 år siden

The Galactic Federation of Light visste jeg var full av dissinfo, jeg synes Tolec også har en mindre god forståelse enn mine favoritter,( Ra og Magentapixie). Tolec representerer 3d. samme stadie vi er på og trenger ikke nødvendigvis ha så veldig mye større forståelse enn en av våre gjennomsnittlig fungerende. Han snakker om at vi skal opp i 4d, det er mange år siden jeg leste at 4d er fjernet og at vi skal direkt opp i 5d. Synes det er rart at Tolec ikke har fått med seg det, samt at han kaller densitet for dimenjon. Vel ingen er perfekte, alle har sin egen forståelse, man må bare ikke legge all lit på en.. objektiv sannhet finnes kanskje heller ikke, da den alltid er avhengig av å bli observert.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

På en annen side. Jeg er åpen for at den globale Illuminati bevegelsen kan ha skapt en new age illusjon om at Mayakalenderen innebærer spirituell oppstigning og frigjøring fra slaveriet.

Jeg er også åpen for at «Andromeda» bevegelsen kan være èn av de mange new-age retninger som innebærer et av de mange triks som eliten bruker.

Illuminati følger slavisk sin numerologi, og jeg siterer tekst fra en webside:

The Possibilities of Deception and the Reality of 2012 and Onward?
The Deception of 2012 is the propaganda of the ideology that the world is teaching. The truth is beginning to unravel behind the occult definition of end-of-the-world saga, or an awakening. The occult definition is the old system of government duality into the beginning of the New World Order and the Age of Aquarius—the reference is of death and rebirth. The mind-set to cause fear and panic and deluded humanity from the true agenda. From the numerology that is presented—the occult is using 2012 as an beginning to their “New Age” of fascist domination of the New World Order, however; the illuminati could cause a false reality that perceives that the world will end, but then generate a “savior” and strong possibly of an alien presence. Producing an alien savior, then causing manipulation between the aliens and humans that generates are war is highly possible—then the Antichrist can arrive and save the world from the alien war, although the entire situation is staged. Then in 2018, the end of the 70 year exile, the Jews can build their temple (or possibly before), because the aliens will have bombed the temple area. The New World Order will be in full swing establishing their “One God” the antichrist, and possibly the complement date could be 2020.

http://adventofdeception.com/2012-fluke-deception-reality/

The reality of 2012:
February 29 – A leap day is added to the Gregorian calendar.
March 3 – Mars at Opposition.
March 20 – The Vernal Equinox.
April 15 – Saturn at Opposition.
April 21, 22 – Lyrids Meteor Shower.
May 5, 6 – Eta Aquarids Meteor Shower.
May 20 – Annular Solar Eclipse.
June 4 – Partial Lunar Eclipse.
June 6 – Transit of Venus Across the Sun.
June 20 – The Summer Solstice.
July 27 – Opening ceremony of 2012 Olympics in London
July 28, 29 – Southern Delta Aquarids Meteor Shower.
August 12 – Closing ceremony of the 2012 Olympics in London
August 12, 13 – Perseids Meteor Shower.
August 24 – Neptune at Opposition.
September 22 – The Autumnal Equinox .
September 29 – Uranus at Opposition.
October 21, 22 – Orionids Meteor Shower.
November 6 – U.S. Presidential election.
November 13 – Total Solar Eclipse.
November 17, 18 – Leonids Meteor Shower.
November 28 – Penumbral Lunar Eclipse.
December 3 – Jupiter at Opposition.
December 13, 14 – Geminids Meteor Shower.
December 21 – The Winter Solstice.

«There should be no doubt that the powers of the darkness manipulated the Mayans to concluded their long count calendar during this decade that correlates with last decade of the Jewish 70 year exile defining as having a nation, but no temple.»

Read more: http://adventofdeception.com/2012-fluke-deception-reality/#ixzz2HOKIzbru

Illuminati = Wizards of Oz

Robert Dave Myrland
Abonnent
10 år siden

Enig med alt denne mannen sier…

« Forrige artikkel

Det norske Forsvaret og utenomjordisk aktivitet

Neste artikkel »

Har Fobos en aktiv ET-base?

67
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x