/

Nyhetsspeilet intervjuer Tolec fra Andromeda Council

10.7K visninger
1 minutt lesetid
67

Nyhetsspeilet presenterer et “radiointervju” med Tolec fra Andromeda Council, som er foretatt av Hans Gaarder med simultanoversettelse til norsk.

Intervjuet er i 5 deler, som er publisert enkeltvis under hele intervjuet (som er øverst). For dem som finner informasjonen av interesse anbefales også lenkene nederst under intervju-materialet.

Del 1 Om Tolec og Andromeda Council

YouTube lenke: http://youtu.be/dVZV1-mVtMI

Del 2  Om Andromeda Council

YouTube lenke:  http://youtu.be/w23u0lGtk9U

Del 3   Om Andromeda Councils  biosfærer (store planetlignende romskip)

YouTube lenke: http://youtu.be/U4_V0FZOjFw

Del 4  Om utenomjordiske reptilians og greys og deres aktiviteter på og utenfor jorden

YouTube lenke: http://youtu.be/FCIfV68KCMo

For mer info om “the reptilian problem” fra Tolec og Andromeda Council:

The hard reality and difficult truth:
http://www.andromedacouncil.com/TheHardRealityAndDifficultTruth.html

Reptilian Agenda thwarted – Milky Way Galaxy Catastrophe, Year 2370

YouTube lenke:
http://www.youtube.com/watch?v=fVthMge7X1A

Del 5 Om 21.12.2012, jordendringer i 2013 og endringer i livet på jorden i 2014

YouTube lenke:  http://youtu.be/Xq7nfLgf2fg

For mer informasjon

Andromeda Councils nettsider:
http://www.andromedacouncil.com

AndromedaCouncils YouTube kanal:
http://www.youtube.com/user/TolecfromDakote

Flere intervjuer med Tolec
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2448BA3AB6395473

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
9 år siden

Det er ikke spesielt vanskelig å avsløre Tolecs fortelling som en hoax. Hvis han hadde visst eller fått informasjon om dimensjonsfysikk fra noen mer avanserte enn mennesker, hadde han ikke sagt “mennesket lever i 3d”.

Vi lever i 4d. Tolec faller igjennom ved å ikke engang ha hørt om Einstein.

3d er stasjonær dybde. 4d er bevegelse av 3d. Hvis informasjonen hadde stemt hadde vedkommede snakket om 5d som en annen dimensjonell vibrasjon, ikke om 4d, som er vår. Alt beveger seg i universet vårt og dette er kjent og erfart av mennesker. Det er 4d.

Folk må bruke hodet og ikke bare sluke falske profeters “informasjon”. De kan ville selge bøker, de kan gå bevisst inn for å misinformere for å skape en latterlig oppfatning om radikale informanter etc.

H2O
H2O
Abonnent
10 år siden

Og en ny oppdatering fra andromedacouncil nå idag!

http://www.andromedacouncil.com/

Enjoy!

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Så med andre ord, du har forstått at han også bare er en mann uten familie som sitter bak datan å bedriver faenskap og tull? :). Som alle de andrr som hevder de er aliens eller har kontakt med dem.

Å til zetatalk, bra du ikke har brukt henne som kilde. Men kan love deg en ting, CIA har INGENTING med henne å gjøre. Hun er også bare en som vil ha oppmerksomhet å bedriver faenskap :). Har enda ikke lest om en som har hevdet noe å kan bevise det i aliens tema. Vennligst hvis meg en ???

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Før jeg gidder å sjekke mannen du snakker om. Kan han fysisk bevise det?
For har han bare en historie så er det uinteressant.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Ref. http://s30.postimg.org/cmyj65a0h/Fakeromspacefartingsmellsnotgood.jpg Ble Erik Tandberg offer for svindelen han også, eller var han informert om at han var med på en kriminell handling av global karakter, eksempelvis kontrollert via knights of Malta med medlemskap? Han var overbevisende god til rollen, tjente vel ganske så godt på den, og via nrk som alltid har vært en nazi-marx bedrift, forretningmessig suksess med den typiske egenskapen å få offeret, i dette tilfellet befolkninga, til å betale for tjenesten, les den kriminelle handlingen

Frimurerorganisasjoner og andre med samme interne infrastruktur og logistikk har alltid vært og vil alltid forbli kriminelle, primitive, kyniske og uintelligente fiender for alt liv og miljø,
William Cooper interviews a 32 DEGREE FREEMASON CAJI INFILTRATOR http://www.youtube.com/watch?v=NK3gB5w08AU&list=PLqQQFOVUZBLg87XE6ygPMI8B51V56amRB

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

ISON disintegrerte av seg selv, uten hjelp av aliens:
http://www.zetatalk.com/newsletr/issue377.htm

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Mener at du før annså zetatalk som en sikker kilde, akkurat som du nå anser tolec. Uansett rart med tanke på at ingen av de er virkelige eller har bevist noe av det de har sagt. Men til kommentaren. Mener å ha lest at ison gikk så nærme sola at den brant opp. Sp får håpe tolec ikke har rett, eller så ble ison som ifølge han var et romskip til aske :). Hehe

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

En liten update på cropcircle som dukket opp da ISOn var på topp bak sone (pherihelion) den 28. desember.
En hyggelig hilsen fra ISON !! Morro!
http://exonews.org/crop-circle-reveals-comet-ison-spacecraft-july-2014-et-event/

Enjoy

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hehe, jippii et romskip med størrelse på en måne kommer :). Eller, en klump av stein,is, metaller vil gå forbi oss.

Robert Dave Myrland
Abonnent
11 år siden

Enig med alt denne mannen sier…

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

På en annen side. Jeg er åpen for at den globale Illuminati bevegelsen kan ha skapt en new age illusjon om at Mayakalenderen innebærer spirituell oppstigning og frigjøring fra slaveriet.

Jeg er også åpen for at “Andromeda” bevegelsen kan være èn av de mange new-age retninger som innebærer et av de mange triks som eliten bruker.

Illuminati følger slavisk sin numerologi, og jeg siterer tekst fra en webside:

The Possibilities of Deception and the Reality of 2012 and Onward?
The Deception of 2012 is the propaganda of the ideology that the world is teaching. The truth is beginning to unravel behind the occult definition of end-of-the-world saga, or an awakening. The occult definition is the old system of government duality into the beginning of the New World Order and the Age of Aquarius—the reference is of death and rebirth. The mind-set to cause fear and panic and deluded humanity from the true agenda. From the numerology that is presented—the occult is using 2012 as an beginning to their “New Age” of fascist domination of the New World Order, however; the illuminati could cause a false reality that perceives that the world will end, but then generate a “savior” and strong possibly of an alien presence. Producing an alien savior, then causing manipulation between the aliens and humans that generates are war is highly possible—then the Antichrist can arrive and save the world from the alien war, although the entire situation is staged. Then in 2018, the end of the 70 year exile, the Jews can build their temple (or possibly before), because the aliens will have bombed the temple area. The New World Order will be in full swing establishing their “One God” the antichrist, and possibly the complement date could be 2020.

http://adventofdeception.com/2012-fluke-deception-reality/

The reality of 2012:
February 29 – A leap day is added to the Gregorian calendar.
March 3 – Mars at Opposition.
March 20 – The Vernal Equinox.
April 15 – Saturn at Opposition.
April 21, 22 – Lyrids Meteor Shower.
May 5, 6 – Eta Aquarids Meteor Shower.
May 20 – Annular Solar Eclipse.
June 4 – Partial Lunar Eclipse.
June 6 – Transit of Venus Across the Sun.
June 20 – The Summer Solstice.
July 27 – Opening ceremony of 2012 Olympics in London
July 28, 29 – Southern Delta Aquarids Meteor Shower.
August 12 – Closing ceremony of the 2012 Olympics in London
August 12, 13 – Perseids Meteor Shower.
August 24 – Neptune at Opposition.
September 22 – The Autumnal Equinox .
September 29 – Uranus at Opposition.
October 21, 22 – Orionids Meteor Shower.
November 6 – U.S. Presidential election.
November 13 – Total Solar Eclipse.
November 17, 18 – Leonids Meteor Shower.
November 28 – Penumbral Lunar Eclipse.
December 3 – Jupiter at Opposition.
December 13, 14 – Geminids Meteor Shower.
December 21 – The Winter Solstice.

“There should be no doubt that the powers of the darkness manipulated the Mayans to concluded their long count calendar during this decade that correlates with last decade of the Jewish 70 year exile defining as having a nation, but no temple.”

Read more: http://adventofdeception.com/2012-fluke-deception-reality/#ixzz2HOKIzbru

Illuminati = Wizards of Oz

Robin88
Robin88
Abonnent
11 år siden

Snublet over noe på http://andromedacouncilglossary.blogspot.jp/ som jeg vil dele med dere. Dette er en av sidene Tolec står i spissen for. der står de om Galactic Federation of Light og Galactic Federation. Der det forklares at dette er ikke samme “organisasjon”. På siden står det:

” The Galactic Federation of Light – The Galactic Federation of Light, also known as the Galactic Confederation of is based in the Sirius B star system, with connections to Earth. Clarification & Differentiation. To be very clear, pointed and unequivocal- for the purpose of clarification & differentiation about the above two (2) organizations, I just yesterday asked the Commander of the primary biosphere, where many of the Andromeda Council meetings are held, what the Council knows about the Galactic Federation of Light: From this point forward I will quote him, the Commander – verbatim. Please note, he has the full weight of the Andromeda Council behind him. “the Galactic Federation of Light, we know of them. No matter what they say, they have only been around for about 1,000 years. Yes, they are based in Sirius B. They started small and still only have a very limited number of planets involved in their group. They are not a member of the Andromeda Council. We have nothing to do with them.” “And, no, the Galactic Federation of Light is not the Galactic Federation. Absolutely not.” Further, I asked the Commander about any possible collaboration with members of the Galactic Federation of Light, in space, or here on planet Earth, and here is what he said:“no, no. We are not collaborating with the Galactic Federation of Light. Nor are we collaborating with any star system or planet, part of,or affiliated with, the Galactic Federation of Light. No.”

Når jeg leste dette forsto jeg en ting. enten så lyver tolec eller så lyver sheldan nidle.(eller begge ) for på Paoweb står de att GFL ble stiftet 4.5 mill år siden kontra 1000 år ifølge Andromeda Council, og flere av medlems planetene til GFL er med i Andromeda council. bla: Arcturus, Tau Ceti, Procyon. dette er stikk i strid med informasjonen gitt på Tolec sin side. og att begge assisterer jorden i global oppvåkning og assisterer oss igjennom densinitetsskiftet uten at de finnes noe form for sammarbeid mellom dei overnemte er umulig for meg å forstå.

eneste konklusjonen jeg kan trekke er at en eller begge lyver. for begge kan ikke snakke sant, tatt i betraktning informasjonen gitt i fra Tolec (Andromeda Counsil`s Representant) og informasjonen gitt på paoweb.com der Sheldan Nidle (Representant for GFL) står i spissen.

Noen som har noen tanker rundt dette?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Robin88
11 år siden

The Galactic Federation of Light visste jeg var full av dissinfo, jeg synes Tolec også har en mindre god forståelse enn mine favoritter,( Ra og Magentapixie). Tolec representerer 3d. samme stadie vi er på og trenger ikke nødvendigvis ha så veldig mye større forståelse enn en av våre gjennomsnittlig fungerende. Han snakker om at vi skal opp i 4d, det er mange år siden jeg leste at 4d er fjernet og at vi skal direkt opp i 5d. Synes det er rart at Tolec ikke har fått med seg det, samt at han kaller densitet for dimenjon. Vel ingen er perfekte, alle har sin egen forståelse, man må bare ikke legge all lit på en.. objektiv sannhet finnes kanskje heller ikke, da den alltid er avhengig av å bli observert.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Siden jeg passer som hånd i hanske i denne tettsittende drakten, så tuner jeg meg inn mot andre lightbeings med andre tettsittende drakter:

http://pabblogger.files.wordpress.com/2010/11/kinopoisk-ru-tron_3a-legacy-1342919-w-1600.jpg

Vi er begge mørke, men likevel opplyste.

Min usedvanlige vakre profil ter seg godt, akkopagnert av hennes andre sider, i forhold til alle disse superbe overvåkningskameraene. Mitt verktøy er mitt lasersverd, og hennes verktøy er en sabel. Jeg kommer til å spørre henne om jeg kan få bytte mitt lasersverd mot hennes sabel. Det blir som i Mr. and Mrs. Wonderful. Wonderbar! Klar for combat.

Ellers en liten oppdatering på HAARP og andre Jordiske/astronomiske forhold. Jeg synes dette innslaget er interessant, fordi det snakkes en del om frekvensenes betydning og effekt.

https://www.youtube.com/watch?v=NY6uhXjggzs

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

“The force is within you!”, du trenger ikke andre verktøy, derfor kan du likegodt ta av deg drakta, ingenting mer sexy enn en naken mann som reiser rundt i sin MerKaBa, den er også perfekt formet for å matche kvinnens MerKaBa:)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Det viktigste er kanskje å kjenne til verktøyet som aktiverer lyskroppen, eller hvordan man “tuner seg inn” på andre måter. Her er Magentapixie.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

og et annet orakel sa “Know thyself” for å finne ut av det samme spørsmålet.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
11 år siden

Takk for flott intervju, Hans!

Jeg har hørt de fleste intervjuene som er gjort med Tolec siden han første gang stod fram på Exopolitics. Likevel klarte du å stille spørsmål jeg ikke har hørt han har fått før, og fikk dermed fram ny informasjon. Glimrende!

Det er min bestemte oppfatning etter mange timer med Tolec intervjuet av ulike mennesker at han forteller det han oppfatter som sannhet, altså det han er vist og har opplevd. I likhet med oss andre har han en referanseramme som han tolker opplevelsene inn i. F.eks. mener jeg at han gjør det når han ser den brune dvergen Tekoma (ikke nevnt i dette intervjuet) som vår andre sol. Da tror jeg at han tolker den inn i profetier han kjente fra før. Dette tror jeg fordi en brun dverg aldri kan bli en sol. Brune dverger blir heller ikke værende i vårt solsystem. De kommer bare på besøk.

« Forrige artikkel

Det norske Forsvaret og utenomjordisk aktivitet

Neste artikkel »

Har Fobos en aktiv ET-base?

67
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x