Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56

15.3K visninger
4 minutter lesetid
98

I tidsrommet 1956 -78, etablerte en gruppe av rombrødre langvarig kontakt med over 200 italienske borgere. Dette er beskrevet i Stefano Breccias bok: “Mass Contacts”, og er sannsynligvis den mest omfattende og best dokumenterte tilnærmingen våre utenomjordiske venner noen gang har foretatt. 

I 1956 møtte italieneren Bruno Sammaciccia sammen med to av sine bekjente, individer som hevdet de var utenomjordiske. Her: Bruno Sammaciccia.jpg Det merkelige med dem var at den ene kun var ca. 1m høy, mens den andre var ca. 2.5 m. Til å begynne med var Sammaciccia og vennene hans skeptiske, men ble så tatt med til en stor undergrunnsbase der de møtte flere utenomjordiske, samt fikk se fartøyene og teknologien deres. Sammaciccia ble da overbevist og fant ut at han ville hjelpe denne gruppen. Han døpte prosjektet W56 – dobbel v for dobbel seier (victory) og 56 for det året kontakten startet.

Bruno Sammaciccia

Like før Sammaciccia døde i 2003, ble hans venn Stefano Breccia spurt av ham om han ville skrive en bok om saken. Breccia, som selv hadde vært involvert, ønsket ingen publisering og var uenig i dette, men følte seg presset til å si ja. (Dette skinner særlig gjennom på slutten av boken hvor han nærmest distanserer seg fra hele innholdet). I Sammaciccias testamente ble det og ytret ønske om at historien om Friendship skulle bli gjort kjent, men uten at det ville skape problemer for noen. I 2007 kom boken: ”Mass contacts” ut på italiensk og i 2009 på engelsk.

Stefano Breccias: Mass contacts.

Link til Amazon

Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia. Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet. Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.

Giganten. Fotografi av en av de utenomjordiske personene. Kenio som han ble kalt, var ca. 3m høy. Her sammenlignet med en vanlig jordisk person.

 

Tekst:

En av de andre utenomjordiske individene fra Friendship saken

Rombrødrene hadde gjentatte ganger understreket betydningen av samhold. enhet og vennskap blant kontaktpersonene, da dette var ‘limet’ som skulle holde gruppen sammen. Da det forsvant, ble ‘døren’ for negativ påvirkning samtidig satt på vidt gap.

I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR (en gruppe negative utenomjordiske) utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner. Italienske aviser hadde i dette tidsrommet også  flere hundre artikler om disse fenomenene.

Intervju med Breccia, gjort av UFO forskeren Paola Harris, samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!

http://www.paolaharris.com/masscontactinterview.html

Her er en dokumentar i 5 deler som omhandler Friendship historien:
http://www.youtube.com/watch?v=dKwE5Te2m3w

En av deltagerne var den kjente italienske kunst maleren Gaspari de Lama. I 1962 hadde et av de største tidsskriftene i Italia en artikkel om hans UFO fotografier. Her fra forsiden – Friendship UFO fotografert i nærheten av Milano.

Her er et interessant  intervju med Gaspare de Lama.

Det viser seg at utenomjordiske Friendship grupper også har forekommet andre steder, som i Tyskland, Russland og Østerrike. Dessuten i nærheten av Chile, hvor en gruppe utenomjordiske etablerte en base på en øde øy i Patagonia. Ernesto de la Fuente, en av kontaktpersonene, forteller at da kontakten med denne gruppen ble etablert på 80 tallet, led han av lungekreft og hadde kun kort tid igjen å leve. Han ble så tatt med til basen deres hvor han ble behandlet i 4 dager. Resultat: 100 % kurert!

Her er en videoserie om Friendship-saken. Den er på spansk, men tekstet på engelsk:

http://www.youtube.com/watch?v=tNKbamQwvRY&feature=email

Konklusjon: Den italienske Friendship saken bekrefter noe kontaktpersoner fra 50- tallet som Adamski, Menger og Fry også hevdet, nemlig at rombrødrene ligner så mye på oss at de med letthet kan gli inn i våre samfunn, noe de og har gjort. Benjamin Creme som er en tidligere kontaktperson for rombrødrene, hevder for eksempel at det befinner seg flere tusen individer her på kloden som er utenomjordiske.

I denne artikkelen kalt: ”Extraterrestrials among us”, legger Exopolitics pioneren Michael E. Salla frem vitnesbyrd både fra kontaktpersoner og tidligere militære:

Dette er en godt bevart hemmelighet som verken amerikanske eller andre lands myndigheter ønsker at vi skal få kjennskap til. Hvorfor?

Her kan det gjerne være på sin plass å nevne en av innledende kommentarene til den høyst bemerkelsesverdige Disney dokumentaren fra 1995: ”Alien Encounters from New Tomorrowland”.  Den ble tatt av plakaten etter få visninger og dukket først opp igjen i 2010, da den ble lagt ut på YouTube. Her legges kontakt med utenomjordiske frem som et rent faktum, og etter all sannsynlighet er den laget for å forberede oss på kontakt med avanserte utenomjordiske sivilisasjoner.

Sitat fra introduksjonen hvor Michael Eisner, tidligere direktør for Disney Corp. blant annet sier følgende: “For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt”.

  1.  Breccia Stefano. Mass contacts.  AutorHouse 2009.

Nettsted: http://ufologi.net

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Vel, vi mennesker er ikke tilpasset denne planeten – vi trenger i motsettning til alle andre skapninger sko, klær, mm for å overleve. Så hvor kommer vi fra?

“Approximately one-half of the human beings on Earth (about 3.5 billion people) are organic portals–soulless human beings who keep real human beings in line with the status quo, on agenda with the matrix control system. “Organic portals form the backbone of the Matrix’s social control infrastructure. They are what keeps society running in a state of preoccupation with the mundane. From cradle to grave, souled humans are pressured to stay with the status quo and not ask dangerous questions”
http://www.truthism.com/

ola
ola
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Det er bare å krysse fingrene og håpe :) Men jeg tror ikke vi er så heldige ennå, selvom det er på tide.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Disse som kommer 4. august er altså ikke “snille aliens”. De er ute etter å lure oss, de kommer til å fortelle oss at de skal fengsle eliten, gi oss et nytt pengesystem og gi oss mange tekniske duppeditter så vi kan rense opp alt miljøsvineriet. De er ute etter våre naturressurser.
Paradiset kan vi for øvrig begynne å plante selv, idag. :-)

Corpus Cattus
Corpus Cattus
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Ja, det tror jeg helt og holdent at de kommer til å gjøre…

Corpus Cattus
Corpus Cattus
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Ja, det tror jeg helt og holdent at de kommer til å gjøre… Noe annet vil sjokkere meg…

Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden
Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden

Ved å gjøre noen google søk på “UFO cloud formations”, e.l. vil man få mange treff på URL`s med liknende bilder som vi kan se her:
http://s1161.photobucket.com/albums/q505/Circlusordonum/Cloud%20formations/

Den dagen vi tok disse bildene, var det mye aktivitet, med helikoptere. Om dette hadde noen sammenheng med skyformasjonene betviles, men “mistanken” om relevans, er likevel morsom, synes vi :-)

Er dette tilfeldig? Er dette elitens endringer i HAARP/chemtrails- programmet, eller er det noe annet?

Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden

For ikke lenge siden, begynte vi å merke endringer i chemtrailprogrammet. Bildene ligger ikke i riktig rekkefølge. Ett av de første bildene vi tok, heter “IMG 2487″ . Det viser en sterk konsentrasjon med chemtrails/HAARP.” De andre bildene ble tatt i ettertid, og vi kunne se at chemtrails- skyene begynte å gå i oppløsning. Vi stilte oss undrende til fenomen vi ikke kan erindre å ha sett før. Spesielt fenomenet vi filmet (MVI_2599.mp4) virket underlig. Chemtrails har begynt å avta i det siste, og vi har observert mange dager, med lite trails, bedre sikt, samt mye vind, og frisk luft. Faktisk klar himmel, med påfølgende vakker stjernehimmel om kvelden/natten. Enkelte ganger har vi sett enslige fly, hvor chemtrailstripene blir blåst vekk.

Vi stiller spørsmål ved hvorfor flyene slipper ut sine trails på kryss, slik vi kan se av bildene. Kan dette være en slags seremoni, mot “planet of the crossing”, der pilotene på forhånd har avtalt at deres posisjoner skal krysses?

Denne natten observerte vi UFO`s på himmelen. Vi var 6 stykker, og vi var ikke i tvil. Selvfølgelig hadde vi ikke egnet kamerautstyr, og vi kommer til å prøve å få tak i bedre filmkamera/speilreflekskamera, i håp om å kunne se dette igjen.

Studer gjerne bildene, og gjør opp deres egen mening. De ligger her: Litt ironisk tittel: “Starwars”:-)

http://s1161.photobucket.com/albums/q505/Circlusordonum/Starwars/

Er det andre i Norge som også har observert mindre chemtrails i det siste?

Debunking blir ikke besvart

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Indigo: “Den som røper frimurernes hemmeligheter, samtykker i at hans «hals afhugges, hjerte uddrives og involde udslites»

Regner med at dette er svar godt nok?
Frimureriet består av “en hær”, med en viss agenda.
Frimureriet blir nå møtt av en mindre hær, som jobber mot dem.

Jeg kan bare bekrefte, at frimureriets overordnede hemmelighet er noe de vokter over, for en hver pris. Det spørs om de vil lykkes med det, “forrådt” av denne mindre “hæren”.
Ta en kikk på denne videoen i stedet:

Så får vel folk som meg trekke seg, og la andre slippe til, med sine hjertelige velkomne innslag om UFO`s. Det er ikke riktig at noen skal ha sitt domene på slike nettsteder som dette. Det som vil finne sted i 2012 og bortenfor, er til glede for alle. Selv for “gatekeepers”. :-)

Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden

Omega, du er temmelig skråsikker i dine uttalelser om “Niburu”
Dette er fremdeles bare en hypotese, og det kan godt være, at eventyret om Anunnakis bare er oppdiktet. Er du selv en frimurer, eller en “insider” i frimureriet? Du fører ikke akkurat en vennlig tone overfor “debunkere”, men du gir inntrykk av å ha redelige hensikter :-)

Uansett er det viktig å påpeke at om teoriene til Zecharia Sitchin stemmer, så er dette en “redning”, og ikke en trussel, for de som frykter “NWO”, og det er temmelig mange som ikke vil profitere på dette.
Kanskje disse “beings” bare vil oss vel, og vil løfte oss opp til “type 1” mennesker, og heale oss, for alle våre sykdommer, som helsevesenet aldri ville hjelpe oss med? Hva om pensjonister, folk med reumatisme, psykiske lidelser, folk med kreft, alvorlige kroniske sykdommer, alle sammen ble friske? Hver eneste gang media gir en “cover” av “UFO reports” så får vi en dramatisk, og mørk skremmende vinkling. Med enkle midler kunne de fremstilt dette som noe positivt, slik at menneskeheten kunne følt dette som et svært trivelig år :-) Noe det uansett kanskje kommer til å bli?

Her kommer noen flere interessante klipp:
UFO Over Denver, Conflicting Reports – March 29, 2012

http://www.youtube.com/watch?v=xJ9GxhiSP7I&feature=player_embedded

The Greatest UFO Show on Earth”. 26th March 2012. King’s Lynn UK:

Clips two big objects 11 45pm 26 march and 1 20 am 27 march 2012 Midlothian Scotland

Parte 1: Enorme Objeto Esférico Tomando Energía del Sol

http://www.youtube.com/watch?v=Glwnvb-BcwU&feature=player_embedded#

UFO mainstream media coverage MASS SIGHTINGS taking place:

ola
ola
Abonnent
Svar til  Indigo
12 år siden

Secrets of Prometheus Film Leaked

http://www.youtube.com/watch?v=enzaao300M0

Prometheus er en Sci-Fi film som kommer snart, som jeg gleder meg veldig til, Handler visstnok om at vi ble skapt og plassert her av aliens, så er et hemmelig budskap i denne filmen, som i mange fler.

http://www.imdb.com/title/tt1446714/

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

“hagbart”:
Hva mener du å “håpe på en magisk planet”?
Niburu er en planet. Er Moder Jord en “magisk planet”?
Er det magi du “tror” på, eller er det naturvitenskap?
Hvis du er enig i at i at naturen krever adskillig mer respekt enn den får, hva er da din innstilling til chemtrails, som sannsynligvis er hovedårsaken til at bier/humler og svært mange andre insekter dør for fote over hele verden?

Målet helliger middelet, liksom?

Som svar på spørsmålet i ditt siste avnsitt: Jo, det er helt naturlig, og det er akkurat det, det kontrollerte og sensurerte media gjør. Media dysser ned all forskning, som for lenge siden fant ut, at det finnes bevisst, og intelligente liv i kosmsos. (SETI for å nevne noe)
Bingo!

Vi er nå i en stjernekrig, som verden ikke har sett maken til:
http://www.youtube.com/watch?v=7TVOnYxOaug&feature=related

Michio Kaku: født 24 januar 1947) er en amerikansk teoretisk fysiker, Henry SEMAT professor i teoretisk fysikk i City College of New York av City University of New York, en av grunnleggerne av streng-teori, [1] en futurist , og en “kommunikator” og “popularizer” av vitenskap. Han har skrevet flere bøker om fysikk og relaterte emner, han har gjort hyppige opptredener i radio, fjernsyn og film, og han skriver omfattende online blogger og artikler. Han har skrevet to New York Times bestselgere og fysikken i Impossible (2008) og Physics of the Future (2011). Han har arrangert flere TV specials for BBC-TV, Discovery Channel, og Science Channel.

Tror du, “hagbart”, at en slik mann, med sin profesjon, ville sluppet til i media, med en slik uttalelse vi vil se her?

Sitat: “We will have an existential shock”

Har du noen morsomme motargumenter, eller har du sluppet opp for dem, og vil du kun være i stand til å gi minuspoeng?

:-)

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

I dagens skolesystem lærer (indoktrineres) elever på “barneskolen” en del om Egypt, og om hvordan egypterne bygget pyramidene. Denne dogmatiske/delvise fremstillingen av menneskets historie er blitt en gjenganger i Norge, i mange dekader. Norske barn får til det kjedsommelige hjemmelekser, som går ut på å tegne pyramidene i Egypt, og hvordan de ble bygget.

I Norge kan man også få tak i en bok som heter “Verdenshistorien”. Den er på 912 boksider, og er skrevet av J.M Roberts (selvfølgelig freemason). Den ligger ikke på pensumlista til skolebarna.

På side 86, om jeg får lov til å sitere det som står der:
“Rundt 2250 f. Kr. hadde det utkrystallisert seg en sumerisk gudeverden som personifiserte naturkreftene. Den skulle bli ryggraden i mesopotamisk religion og teologiens begynnelse”.

Videre står det: “I sin utviklede form blir “gudene” i Mesopotamia fremstilt i menneskelig form. Hver enkelt av dem blir tillagt spesiell aktivitet eller rolle: Det fantes for eksempel en luftens gud, en vannets gud, og en plogens gud. Inanna (eller Ishtar, som det semittiske navnet hennes lød) var gudinne for kjærlighet og forplantning, men også krigsgudinne. ”

Her kommer det interessante: “På toppen av hierarkiet var det tre store guder med forskjellige roller: Anu, Enlil og Enki. Anu var gudenes far. Enlil var i begynnelsen den høyeste, han var “luftens” herre, og uten ham kunne ikke gudene gjøre stort. Visdomsguden Enki hersket over ferskvannnskildene under jorden, som bokstavelig talt betydde livet for sumererne. Han var menneskenes lærer og livgiver.

Det er på høy tid å få en samfunnsdebatt om hvorvidt betydelige deler av menneskets historie holdes skjult/sensureres for norske skolebarn. Til vår korrupte og ubrukelige “kunnskaps” minister Kristin Halvorsen (med Utdanning
Sosialpedagogikk mellomfag 1981
Kriminologi grunnfag 1982)- for en dårlig vits, og for et hespetre, som støtter en “FN- ledet verdensorden”.

Hvorfor får ikke barna lære noe om:
Det gamle Mesopotamia
Oppfinnelsen av kileskriften
Eposet om Gilgamesh
Eposets spredning
Sumerisk religion
De sumeriske “gudene”
Døden og livet etter døden
Sumerisk kunst
Teknologi (det er funnet både armbåndsur og batterier hos sumererne)
Mesopotamias historie
Det akkadiske storriket
Det babylonske storriket
Babylonske religion
Babylons fall
Det gamle Egypt, og hva som EGENTLIG skjedde
Legekunsten, angivelig 1000 f. Kr. (men den kom antakelig mye før)

Hvorfor lærer ikke barna våre at det var sumererne som la grunnlaget for matematikken og geometrien?

Du trenger ikke svare. Hvis du svarer, blir du fjernet øyeblikkelig fra din stilling. Grunnen er: Illuminatet, det ekle monsteret som puster hele samfunnet i nakken, med sin vonde og kriminelle ånde. Disse kriminelle svin, som har destruert vakre uskyldige barns kreative evner, og som har overtatt definisjonsmakten på hva som er vakkert, og hva som er kreativitet. Illuminatet og dets frimurer- puppets som holdes direkte ansvarlig for dårlige klasserom, hvor uskyldige barn ikke får ren luft. Der den sterkestes rett gjelder, og der ømfintlige barn med vakre egenskaper må lide. Der norske lærere er så indoktrinert av dette stygge regimet, at mange av dem ikke evner å se hvor stygt institusjonslivet er, og at barn i tidlig alder må igjennom dette med tvang.

De sataniske vers i Norge vil snart oppfattes i moll hos “eliten”, og i løpet av dette året vil de etter hvert gi gode klanger av dur, for de som våkner opp av denne stygge dvale- tilstanden. Vi blir kvitt gjengangerne, hvor selv freemason Henrik Ibsen ikke plager oss lenger. At vi i det hele tatt har ett “nasjonalt theater” i Oslo, som er finansisert av det motbydelige frimureriet, og at kunsten og uttrykksformen styres av disse kriminelle løpegutter, er nå snart historie.

“Opplyste brødre og prøvende dommere. Jeg forestiller eder syv brødre som er blitt kalt til Canonici Inferiores og Kommandører av vår Herre Jesu Kristi hellige og fattige tempelorden. Såfremt I finner dem verdige, pålitelige og trofaste”

Frimurere er noen idioter! Dere sager av den gren dere sitter på, og fortsetter å sage, på vei ned mot dypet. Får vi ønske dere lykke til på reisen, og slutt å plage mennesker rundt dere, med deres kriminelle løpebane.

Game over!

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Naturen får ingen respekt, den. Takket være oljeindustri, industri generelt (industrielle revolusjon), og et grotesk forbruk i den vestlige verden. Spørsmålet er så: Who is to be blamed?
Den hardt arbeidende mann og kvinne, som med et lite overskudd etter skatt og avgifter kan unne seg ekstra materielle goder? (hvor de er blitt indoktrinert til å kjøpe unødvendige produkter gjennom markedsføring)- ref. Philip Kotler, markedsføringens far (pseudovitenskap).

Eller industriherrene, som tjener enorme formuer, og som for en hver pris sørger for kontinuerlig avkastning og forrentning på sine formuer, gjennom fortsatt slaveri, og sabotasje av nye innovasjoner som kan medvirke til en sunnere og mer rettferdig handelsvirksomhet, og som i tillegg er sunnere for Moder Jord? For ikke å glemme “the bankiers”, som også plager nordmenn.

I tillegg sørger eliten for at biene over hele verden forsvinner, grunnet chemtrail- programmet, og pesticider. Hvordan i all verden skulle eliten sørge for å gjenopprette denne ubalansen, slik at hele verdens befolkning fortsatt skulle få mat, etter at chemtrail- programmet var over? Det er nok her Agenda 21 truer menneskeheten. Kampen mot Anunnakis i 2012 krever så mye ressurser, at det bare vil være ressurser nok til eliten, når kampen er over. De enorme ressurser som settes inn i CERN. Ressurser som settes inn i chemtrails- programmet. Globalistenes utvikling av avanserte våpen. Utbygging av underjordiske byer. Overvåkning, og de enorme ressurser som settes inn i endring av infrastruktur. Listen er endeløs, over mottiltak. Alt foregår i det skjulte, og intetanende uskyldige mennesker skal forgå.
Vi snakker her om forbrytelser mot menneskeheten som det hverken finnes ord på, eller straff for. Det er kun “høyere makter” som kan avgjøre hva konsekvens for Illuminatet vil bli.

Mener du hagbart, at menneskeheten (den uorganiserte) skal dele ansvar for disse ugjerningene? Når de att på til blir latterliggjort, ved et positivt engasjement mot chemtrails?

Du har en snedig måte å debunke på. Det er ingen som sier at Niburu er en “magisk” planet? Det er heller ingen som sier at Jorden er magisk?
Hvor fikk du det fra?
Når vi nå har en sivilisasjon på Jorden, hvorfor i all verden skal det være så “magisk” at den finnes en sivilisasjon på en annen planet, i vårt solsystem? “Eplet faller ikke langt fra stammen”, vet du :-)
Eplet falt ikke fra kunnskapens tre. Det falt fra “de falne engler”.

Poenget er, at med den makt, og med den syke agenda “eliten” har, så er det nødt til å gå til H. med Jordens økosystem, med den negative utviklingen vi ser nå. Statoil holder hensynsløst på med sin oljesandutvinning i Canada. De såkalte “miljøorganisasjonene” som Zero (Scull and Bones) og Bellona (EU) gjør bare vondt verre. Det sier seg selv, at med den enorme utarming eliten nå har påført Jordens økosystem, så må det mye mer til, enn en global menneskelig spirituell oppvåkning for å redde Moder Jord. Oppvåkningen er ikke tilfeldig, og er helt nødvendig. Likevel er det ikke nok med godhet og ghandisme, mot en verdensmakt som anser de som er uenige med dem, som terrorister. Sier man sannheten til Stoltenberg- regimet, så blir man enten ryddet bort av psykiatrisk, eller knertet av CIA. (Hvor sistnevnte bare er et av Illuminatets fryktede organisasjoner).

Bibelen er kun en kode. Frimureriet/Illuminatet vet utmerket godt hva det dreier seg om. Det er det, det hele dreier seg om: De opplyste. “The illuminated”.

“Return of the gods”. “The buzzword in Pentagon right now”.

Du kan jo forsøke å latterliggjøre dette, men du jobber mot tiden nå. Tiden vil vise oss sannheten om ikke lenge, og en ny “stjerne” på himmelen som alle vil se i 2012, er noe som ikke kan debunkes, etter alignment. Da vil det heller ikke være noe (de)bunkers å gjemme seg i, fordi disse blir til stadig ødelagt, på “mystisk” vis.
Det er jo åpenbart at Illuminatet hadde tenkt å gjenta Hitlers grusomme planer, om brente jords taktikk.

Jeg får bare håpe at det hele ikke ender med en tragedie, der frimureriet går helt av skaftene, og blir desperate i Norge, eller i resten av verden. Derfor er det viktig at folket holder seg i ro, uten hat, bitterhet, eller ønske om hevn. Kun med fred og samarbeid kan vi endelig bli kvitt frimurerordenen, avskaffe den politiske makteliten, og til og med ønske “gamle syndere” inn i et bedre samfunn. Det skal være meg en glede å håndhilse på noenlunde ærlige frimurere som har innsett at de tok feil, og få dem med på det gode lag (den smale sti).

Det er ingen tvil om Niburu :-) (selvsagt lett å falsifisere gjennom vitenskap) Det finnes troverdig litteratur, og mye historie rundt sumererne. Alle filmene fra Hollywood, all den vanvittige propagandismen mot “Niburu- oppspinnet”, samt mye mer.I tillegg har vi nye fenomen som til stadig dukker opp på himmelvelvet, og de er også vanskelig å skjule. Det er åpenbart at vi har besøk fra rommet, og det er blitt spekulert rundt dette i mange år. På tide at noen tar sjansen, og skjærer igjennom, med den endelige sannhet? Niburu kan være rent oppspinn, tull og fjas, men på en annen side, så kan det faktisk være litt av en hyggelig historie, og en sannhet, som redder menneskeheten fra Illuminatets planlagte kataklysme.
Å våkne opp til et meningsfullt spirituelt liv, er ikke nok, for å hindre viljesterke herskere fra å bruke sine atomvåpen. Illuminatet er så hensynsløst, at de uten å nøle, ville eksludert frimurere også, fra sin “ark”.

Vi kan ikke lenger ha et samfunn, der et menneskes verdi blir målt gjennom profesjon, utdanning, eller formue.
Der produktivitet skal gjelde fremfor et hvert menneskes åpenbare rett til å leve i frihet, og ikke i slaveri. Alle mennesker er like mye verd. Ingen mennesker har rett til å bedømme om andre er mer, eller mindre verd enn andre. Har de vel?
Ghandi ble drept av Illuminatet for slike uttalelser. Martin Luther King likeså. Hvorfor tror du Arne Næss Dypøkologi er blitt fjernet fra universitetet i Oslo?
Hvem sørget for at hans holistiske bevegelse ble stoppet i Norge?
Illuminati!
Den syke, og døende kulten som har hersket på Jorden siden Anunnakis besøkte den.

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Og “dakars” eliten, som nå får sin enormt kostbare teknologi i rommet, sponset av uskyldige skatte- betalere ødelagt av Anunnakis. The “type 3 civilization”:
http://www.dagbladet.no/2012/03/30/nyheter/utenriks/sola/astrofysikk/fysikk/20918980/

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8024721

Minner igjen om propagandisten Michio Kaku`s fanatiske taler om de ulike “typer sivilisasjoner”, og hva de kan gjøre:
http://www.youtube.com/watch?v=JdILmgJGuvw

:-)

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

CillaBee:
Stråmannen finner du her: (selvsagt alt “kryptert” fra korrupt media, og scientistenes proponenter):
“Løpske planeter”
http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/317715

Nå har forskere funnet “to nye planeter”, sånn helt plutselig (for en vits) Kepler og slikt:
http://www.dagbladet.no/2011/12/22/nyheter/astrofysikk/vitenskap/utenriks/forskning/19513916/

Mer om Kepler her:
http://www.halexandria.org/dward799.htm
(rettere kalt Niburu?) :-)

Det er grusomt mye fokus fra norsk (korrupt) media om liv på andre planeter, altså:
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8051871

Litt hyggelig kveldsunderholdning:
http://www.youtube.com/watch?v=nTEVgprFWIE&feature=related

Så litt artig symbolikk om Anunnakis:
http://www.whale.to/b/anunnaki_s.html

Vedrørende “mannen” på Jarres lerret: Dette var fem kjemper som ble projisert på enorme lerret med laserutstyr sponset av Na(z)a. Animert, og omkranset av “flammer”. Disse fem symboliserte Anunnakis, the giants, eller “the gods”. Spesielt tydelig på Jarres Chronolige konsert i Berlin 1993. Olympia amfi- teater, et okkult sted, akkurat passende for Illuminatis propaganderi, og religiøse seremonier. Delvis sponset av illuminerte Swatch.
I denne videoen, kan vi høre hvor opptatt Illuminati er av “bærekraftig” Moder Jord:

Jeg fant ikke film som viser “the giants” men det finnes private opptak.
Legg forøvrig merke til Jarres “gregorianske” og “vatikaniske” kirkeorgelmusikk, sneket inn på elektronisk vis. Snedig, og religiøst.

Det er flere som holder religiøse anti- “planet of the crossing” på Olympia amfiteater: Madonna. Legg merke til korsene rundt sektens scene. Som representerer “Planet of the crossing”.

http://www.stageblog.de/2011/stage-check-waldbuhne-vom-nazi-theater-zur-weltweit-bekannten-open-air-arena/2710

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  Omega
12 år siden

“Det er grusomt mye fokus fra norsk (korrupt) media om liv på andre planeter, altså”

Hva mener du med dette? Du kan da umulig mene at det er galt at folk er interessert i hva som finnes der ute.

Omega
Omega
Abonnent
Svar til  hagbart
12 år siden

Gjett hva jeg mener med det: Det er bare et positivt tegn på at Niburu er på vei, og at vi får et hyggelig besøk av “noen”, som er totalt uønsket av Illuminatet, og deres undersåtter, men som er hjertelig velkomne av Illuminatets ofre: Menneskeheten, og Moder Jord, som er blitt nærmest totalt ødelagt av Rockefeller og Rotchilds.

Det er mao overhodet ikke galt at folk er opptatt av at det er “liv der ute”, men det er for galt at folket holdes for narr, og at den korrupte eliten karrer til seg alt av penger, makt, teknologi, ny kunnskap om kosmos, samt dreper for fote.

Er du uenig i dette?

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  Omega
12 år siden

Oi, skarpladd spørsmål!

Jeg er enig i at naturen krever adskillig mer respekt enn den får (hvis jeg leste deg riktig), men at det kun er R&R’s skyld vil jeg ikke si. Her ligger det nok et felles ansvar.

Å håpe på at en magisk planet med romvesener skal dukke opp for å løse alle våre problemer blir kanskje litt vel mye å håpe på?

Ville det ikke vært naturlig at de illuminatikontrollerte avisene dysset ned all forskning som sannsynliggjør annet liv i universet, når det er disse romvesene “eliten” er så redd for?

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Så, så
Stråmenn er like utgått på dato, som blåbærsyltetøy med tilsetningsstoffer, og som hindrer DNA activation fra solar flares :-666

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Hvor er stråmannen?

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Ser ingen grunn til å gi noe “svar” til en som allerede sitter med svaret :-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

= du har ingen. Eventuelt, det finnes ingen.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Go fish :-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Hmm… det svaret finner jeg noe ufullstendig…

CillaBee
CillaBee
Abonnent
12 år siden

Ja 20/21 mai vil det være en solformørkelse som er synlig i det nordlige stillehav, hva har dette med Nibiru å gjøre? Vil Nibiru kun vises den 21. desember? Hvorfor er den ikke synlig på himmelen allerede?

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

CillaBee: den 21 mai vil du kunne høre om en heftig eklipse, som ikke vi være synlig i Norge. Med mindre “the masters” klarer å sensurere alt på skyen innen da. Det er jo det som er hele hensikten deres. Full sensur. Likevel er det vanskelig å stoppe jungel- telegrafen. Med mindre alle slaktes først :-) Vaksiner GMO, gift, kjemisk krigføring, osv. osv.
Hvis de ikke får CERN til å fungere, vil du kunne se Niburu på himmelen den 21. des. 2012. Sannsynligvis.
Du kommer til å “glede” deg :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Bertis: AHA! Så det ER noe i disse teoriene, om “planet of the crossing”. Av alt som er skrevet, så har du prestert å latterliggjøre bilde av en mann som er 3 meter høy. I tillegg lar du deg “fascinere” av “hvor lite kildekritiske skribentene er”.
Typisk debunking: Ta mannen og ikke ballen :-)

Da takker jeg en debunker for å faktisk bekrefte at Niburu er på vei, og at eliten fremdeles ikke har klart å destruere den med CERN :-)

Morsomt med fiskesnøre, og når folk biter på :-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Hvor er Nibiru? Hvor lenge skal vi vente på den? Hvor lenge etter at 2012 har passert uten noe som helst tegn til Nibiru kommer Nibiru-tilhengerne til å holde fast ved Nibiru?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Hehe, det kommer vel en eller annen bortforklaring. Den skulle jo komme i 2003 i utgangspunktet.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Du leser kommentaren min helt feil, mulig du gjør det bevisst. Men uansett: jeg tar et eksempel som viser godt poenget mitt, nemlig den 3 meter høye mannen. Bildet i seg selv viser ingen unormalt høy person, og det eneste man har som sammenligning er en tegning man hevder illustrerer en normalt høy person i forhold. Dersom skribenten kan godta dette uten å stille spørsmål, kan han umulig være kildekritisk til resten av materiellet.
Det er ingen som har bekreftet Niburu. Jeg skjønner hvordan folk kan få seg til å tro så mye på ting som det ikke finnes noe beviser eller dokumentasjon på, mens ting som faktisk ER bekreftet blir sett på som usant.

Bartis
Bartis
Abonnent
12 år siden

Nok en gang lar jeg meg fascinere av hvor lite kildekritiske skribentene her er. Et bilde av en mann som er 3 meter høy. Ja, se bare hvor høy han er i forhold til en tegning av en mann!….. De har også utvilklet seg akkurat som mennesker og kan spise det samme som oss.

« Forrige artikkel

Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

Neste artikkel »

Påskens opphav i Egypt for 3600 år siden

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x