Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56

15.3K visninger
4 minutter lesetid
98

I tidsrommet 1956 -78, etablerte en gruppe av rombrødre langvarig kontakt med over 200 italienske borgere. Dette er beskrevet i Stefano Breccias bok: «Mass Contacts», og er sannsynligvis den mest omfattende og best dokumenterte tilnærmingen våre utenomjordiske venner noen gang har foretatt. 

I 1956 møtte italieneren Bruno Sammaciccia sammen med to av sine bekjente, individer som hevdet de var utenomjordiske. Her: Bruno Sammaciccia.jpg Det merkelige med dem var at den ene kun var ca. 1m høy, mens den andre var ca. 2.5 m. Til å begynne med var Sammaciccia og vennene hans skeptiske, men ble så tatt med til en stor undergrunnsbase der de møtte flere utenomjordiske, samt fikk se fartøyene og teknologien deres. Sammaciccia ble da overbevist og fant ut at han ville hjelpe denne gruppen. Han døpte prosjektet W56 – dobbel v for dobbel seier (victory) og 56 for det året kontakten startet.

Bruno Sammaciccia

Like før Sammaciccia døde i 2003, ble hans venn Stefano Breccia spurt av ham om han ville skrive en bok om saken. Breccia, som selv hadde vært involvert, ønsket ingen publisering og var uenig i dette, men følte seg presset til å si ja. (Dette skinner særlig gjennom på slutten av boken hvor han nærmest distanserer seg fra hele innholdet). I Sammaciccias testamente ble det og ytret ønske om at historien om Friendship skulle bli gjort kjent, men uten at det ville skape problemer for noen. I 2007 kom boken: ”Mass contacts” ut på italiensk og i 2009 på engelsk.

Stefano Breccias: Mass contacts.

Link til Amazon

Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia. Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet. Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.

Giganten. Fotografi av en av de utenomjordiske personene. Kenio som han ble kalt, var ca. 3m høy. Her sammenlignet med en vanlig jordisk person.

 

Tekst:

En av de andre utenomjordiske individene fra Friendship saken

Rombrødrene hadde gjentatte ganger understreket betydningen av samhold. enhet og vennskap blant kontaktpersonene, da dette var ‘limet’ som skulle holde gruppen sammen. Da det forsvant, ble ‘døren’ for negativ påvirkning samtidig satt på vidt gap.

I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR (en gruppe negative utenomjordiske) utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner. Italienske aviser hadde i dette tidsrommet også  flere hundre artikler om disse fenomenene.

Intervju med Breccia, gjort av UFO forskeren Paola Harris, samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!

http://www.paolaharris.com/masscontactinterview.html

Her er en dokumentar i 5 deler som omhandler Friendship historien:
http://www.youtube.com/watch?v=dKwE5Te2m3w

En av deltagerne var den kjente italienske kunst maleren Gaspari de Lama. I 1962 hadde et av de største tidsskriftene i Italia en artikkel om hans UFO fotografier. Her fra forsiden – Friendship UFO fotografert i nærheten av Milano.

Her er et interessant  intervju med Gaspare de Lama.

Det viser seg at utenomjordiske Friendship grupper også har forekommet andre steder, som i Tyskland, Russland og Østerrike. Dessuten i nærheten av Chile, hvor en gruppe utenomjordiske etablerte en base på en øde øy i Patagonia. Ernesto de la Fuente, en av kontaktpersonene, forteller at da kontakten med denne gruppen ble etablert på 80 tallet, led han av lungekreft og hadde kun kort tid igjen å leve. Han ble så tatt med til basen deres hvor han ble behandlet i 4 dager. Resultat: 100 % kurert!

Her er en videoserie om Friendship-saken. Den er på spansk, men tekstet på engelsk:

http://www.youtube.com/watch?v=tNKbamQwvRY&feature=email

Konklusjon: Den italienske Friendship saken bekrefter noe kontaktpersoner fra 50- tallet som Adamski, Menger og Fry også hevdet, nemlig at rombrødrene ligner så mye på oss at de med letthet kan gli inn i våre samfunn, noe de og har gjort. Benjamin Creme som er en tidligere kontaktperson for rombrødrene, hevder for eksempel at det befinner seg flere tusen individer her på kloden som er utenomjordiske.

I denne artikkelen kalt: ”Extraterrestrials among us”, legger Exopolitics pioneren Michael E. Salla frem vitnesbyrd både fra kontaktpersoner og tidligere militære:

Dette er en godt bevart hemmelighet som verken amerikanske eller andre lands myndigheter ønsker at vi skal få kjennskap til. Hvorfor?

Her kan det gjerne være på sin plass å nevne en av innledende kommentarene til den høyst bemerkelsesverdige Disney dokumentaren fra 1995: ”Alien Encounters from New Tomorrowland”.  Den ble tatt av plakaten etter få visninger og dukket først opp igjen i 2010, da den ble lagt ut på YouTube. Her legges kontakt med utenomjordiske frem som et rent faktum, og etter all sannsynlighet er den laget for å forberede oss på kontakt med avanserte utenomjordiske sivilisasjoner.

Sitat fra introduksjonen hvor Michael Eisner, tidligere direktør for Disney Corp. blant annet sier følgende: «For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt».

  1.  Breccia Stefano. Mass contacts.  AutorHouse 2009.

Nettsted: http://ufologi.net

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

«Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia.
Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet.»
Motsigende argument. Det er vitenskapelig umulig å ha naturlig opphav i «ulike planeter i vår galakse» og samtidig «ligne» så mye på oss som dette «eneste» bilde viser :D. Hvor er «flere» bilder og «mer» fysisk bevis på deres nærvar her på jorden? Blodprøver og annen biologisk materiell kunne vært mer interessant enn å skrive en fantasibok med noen 2D-bilder hvem som helst kan lage idag :D

«Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.»
Hahaha. Så disse såkalte «avanserte» romvesner hadde teknologisk kunnskap til å nå oss med flere tusen lysårs avstand, men de hadde ikke nok «kunnskap» til å skaffe seg frukt og grønt på «egenhånd» selv om mange av dem «lignet» mye på oss dødelige mennesker? :D

Flere motsigelser:
«For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt».
«Både italienske, og andre lands myndigheter var klar over hva som foregikk, men ingenting ble gjort for å hindre kontakten.»

Hvis internasjonale «onde» myndigheter var virkelig ute etter å kaste ut alle utenomjordiske tullingene på jorden, fordi det var «fare for kontakt» med flere milliarder mennesker, kunne ikke den avdøde hoaxeren klart å komme med så detaljert svada som står i boken: Mass Disinformation :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Jeg tror ikke på noenting før faktiske fysiske bevis kommer til synet foran allmennheten. Hvordan «VET» mainstream vitenskapsmenn og forskere at dinosaurer engang i fortiden hersket på jorden? Svaret er enkelt og greit:
Funn av eldgamle fossiler, skjeletter og andre rester av disse forlengst utrydda dyreartene overalt på jordkloden «bekrefter» denne hypotesen. Til sammenligning har UFO-tullingene ikke kommet med et eneste repeterbar fysisk bevis på utenomjordisk nærvar på denne planeten. Og de få bevis som har kommet frem kan lett tilbakevises med «anomalier» :D.

Michelle
Skribent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Viktigere enn hvor aliensene er fra, eller hvilken rase de har, er jo hva de ønsker, hva de selv gjør, og hvilken informasjon og muligheter de gir oss egentlig ;)
Jeg er av den oppfatning at noen av de største læremestrene er våre venner dyrene, mennesker med ulike funksjonshemninger, og til og med trærne i skogen. Se opp til du du vil bli lik, og stol på de som absolutt vil deg og andre bare alt vel! Og aldri glem at vi er Alle 1 ♥ kropper er bare valgte klesplagg ♡
http://fallenalien.com/giantsi.htm

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Undertegnede begynner å bli kritisk til nyhetsspeilet. Dette begynner å lukte svada, i forhold til den kjemiske/elektroniske krigføring vi alle er ofre for. Nyhetsspeilet burde oppdateres, og omstruktureres!
Her burde man opplyse om HVORDAN og HVA man skal gjøre, i forhold til Agenda 21! Drømmer om UFO og alt annet av «interesse» burde settes i en sidekategori.
Tanken burde være å la nyhetsspeilet være et referansepunkt/kilde for folk som ønsker å varsle andre om «den ufattelige NWO agendaen»

Dokumentasjon/bilder på chemtrails, GMO, og mye annet.
«Salig er dem som tror», d.v.s. de som er fritt tenkende. Problemet er at de færreste nordmenn er fritt tenkende. De er fastlåst til sine indoktrinerte dogmer. Dermed er de ikke salige, og bør ha fakta!

Vi trenger bevisføring, nyansert journalistikk, prøver, og sannsynliggjøring av denne krigen. Fakta og dokumentasjon!
Den spirituelle biten er minst like viktig, men nybegynnere (saueflokken) snur i døren med èn gang de leser om «overtro».
Nyhetsspeilet burde jobbe mye for å fremstå som et sannhetsbeskrivende og opplysende medium. Vi har liten tid!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Arif, nå forventer jeg ikke at du skal være like levende opptatt av temaet som meg, som faktisk har sett deres fartøy i aksjon helt tilbake til midten av 60-tallet, og som sannsynligvis er en av de relativt få som faktisk kan mime for å gjengi hvordan disse utenomjordiske faktisk prater.
Jeg vil si det slik, jeg takker min Gud eller skaper ( hvem enn han er og om han finnes ) for at de utenomjordiske tilfeldigvis slo meg i hodet med noe hardt ( for jeg var på vei bort fra livet og menneskene for alt jeg syns å se rundt meg var fordummelse, fordømmelse, mord, krig og hat ) slik at jeg våknet og kom tilbake på sporet igjen!
Har du sett alle episoder av Ancient Aliens? Kanskje ikke, men i episode 2 første sesong, tar man for seg the Godons og andre stammer som forteller om opphavet vårt som skal være FRA STJERNENE, i likhet med Annuniakene som altså betyr noe som, de som fra himmelen kom. Da ville den selvmotsigelsen du snakker om her først ikke være der. Dersom noen med vilje sendte seg selv hit, eller blandet seg med oss er det jo naturlig at de vil være lik oss. Humanoider er jo en velkjent term!!!
Ja noen mener jo til og med at en kan finne svaret kodet i det som i dag regnes som DNA søppel. Og forskere mener også at det MÅTTE være slik at den strengen som gjør oss til det vi er MÅ være plassert der, pga. tidsperspektivet.
Dette med flere tusen lysår er heller ikke nødvendigvis korrekt. Flere og flere forskere heller til at disse Aliens er oss fra fremtiden. Videre er ormehull, lansert av Einstein og hans kompanjong visstnok, også en mulighet. Uansett hvor avansert de er kan de vel ha bruk for mat.
Nå skal jeg ikke gå god for denne historien, men utifra den ene gangen jeg og min X hørte en av de utenomjordiske og deres fantastiske lyder av maskineri så gav ekkoet og størrelsen av rommet som var ENORMT meg inntrykket av at dette absolutt kunne være en underjordisk hall.
Så ikke vär så skeptisk!!! :)
Husk at vel halvparten av jordens befolkning nå tror på fremmed liv.
15 millioner har sett en UFO i løpet av sitt liv.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Cosmomind
11 år siden

«Så ikke vär så skeptisk!!»
Jeg er ikke skeptisk til eksistensen av utenomjordisk intelligentliv fordi statistisk sett er dette fullt mulig i vår egen galakse også.
Min skepsis er rettet mot urasjonelle, ulogiske «bevis» de ulike «Contactees» har kommet med for å bevise det «ubeviselige» :D. Så mange motsigende evolusjonerende «historier» om kontakt mellom utenomjordiske vesner og Contactees har kommet frem i den vestlige verden i etterkrigstiden at en voksen person med sunn fornuft kan avfeie det hele med en setning:
«Extraordinary claims require extraordinary evidence»
http://en.wikipedia.org/wiki/Contactee#Contactees_in_the_UFO_era

Fenomenet «rombrødrene» er heller ikke nytt, og stammer fra etterkrigsårenes NewAge idealisme:
«Nordic aliens are said by self-described contactees and some UFOlogists to be a group of humanoid extraterrestrials who resemble European racial images, or more specifically Nordic-Scandinavians.

Nordics are typically described as six to seven feet tall with long blond hair and blue eyes, and are commonly reported as being male.[1] Their skin is said to range from fair colored to tanned,[2] and they are sometimes reported to wear skintight clothing.[1] During the 1950s, many contactees, especially those in Europe, reported beings fitting this description. Such claims became relatively less common in subsequent decades, as the grey alien supplanted the Nordic in most stories of extraterrestrial encounters, but Nordic aliens are still occasionally reported.[3] Some sources, such as UFO Contact Center International, refer to Nordic-type aliens as Pleiadians.[4]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Brothers

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

He he! Arif! Earhbrother!! :)
Nå så jeg i ettertid at jeg kanskje skulle skrevet «skeptisk». Derfor kom det en smiley her, men dog har jeg sett at du er ganske så skeptisk til tider når du kommenterer emnet, og det syns jeg man skal være.
Men når jeg tenker over alle de timer jeg har sittet foran skjermen i min jakt på informasjon vil jeg nå si at der er svært mange vitneutsagn og annen dokumentasjon man kan finne. Historien til den mannlige halvpart av Camelot duoen, hvor han beskriver seg selv som en «abductee», kan man jo enten la være å tro på eller ei. Likeledes alle de utrolige historiene fra høyt rankede folk innenfor Disclosure Project.
Etter alt det jeg har sett, hørt, også på det helt personlige plan har jeg blitt en «alienfundamentalist». Derfor prøver jeg å legge inn kommentarer under slike artikler for å pirre nysgjerrigheten til folk slik at de kan lete videre om det skulle være av genuin interesse.
Har aldri likt termen rom vesener, eller rom brødre, det syns jeg skal være forbeholdt Rom(ani) folket.
Alien er jo heller ikke helt dekkende, jeg er jo f.eks en alien i Sverige!
Men de fleste forstår jo hva man mener i en gitt sammenheng.
Extra Terrestrial eller utenomjordisk er nok det mest dekkende ordet, og det kan heller ikke bli brukt slik mange bruker rom vesener eller brødre når de skal være nedlatende og snakker om rom vesener for å frembringe persepsjonen «tegneserie fantasi».

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Cosmomind
11 år siden
ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Spennende. Har du prøvd å ta kontakt med disse i ettertid? Det er flott at du har brukt mye tid på å lese om det som interesserer deg men jeg lurer egentlig på om du har gjort noe mere med det, altså prøvd å få kontakt eller søke etter sannheten på en annen måte enn Internett?

Anerkjent fysiker Brian Greene:

http://topdocumentaryfilms.com/the-fabric-of-the-cosmos/

«If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Dette sitatet fra Nikola Tesla gjorde at jeg begynte å tenke i disse baner. Ikke for å lete etter utenomjordisk liv (Aliens) men for å lære mere om energi, frekvenser og vibrasjon. Uten å bruke masse tid på youtube og basere mine meninger på andres meninger så fikk jeg mange svar gjennom meditasjon og reise. Nå så ser jeg energien rundt oss og jeg jobber med å fremlegge fysiske bevis så alle kan se det jeg ser.

Hvis jeg greier det så kan alle greie det. :)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Fikk nettopp tilsendt noen bilder som kanskje andre her vet mer om, … TOP SECRET … Av Michael Vincent Anthony (Fotoalbum) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151023625160580.760668.512230579&type=3

Deep Purple Space Trucking http://www.youtube.com/watch?v=-w5sE82dKV0

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Tok bilde av denne som kom flyvende over Bergen forleden:

What's hovering above?

Noen som vet noe om den?

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

» Friendship historien fikk en tragisk slutt, mye på grunn av interne konflikter blant kontaktpersonene, men også på grunn av påvirkning fra en gruppe negative utenomjordiske kalt CTR. I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner.»

Javel, så det er bare krig og elendighet blant de utenomjordiske også. Star Wars med andre ord. Trodde at disse hadde kommet seg opp på et høyere nivå hvor man ikke drev på med å drepe hverandre. De har vel sikkert et kapitalistisk system også med undertrykkelse og skjev fordeling blant rombrødrene. Bare elendighet i hele universet ser det ut til. For et galt univers.

Terje
Terje
Abonnent
11 år siden

«….samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!»

Eksisterer det bare ett bilde av han?
Dette bilde har alt for mange ukjente faktorer til å kalkulere nøyaktig høyde, for få kjente referansepunkter. Siden du linker til er grei nok den, eksemplet med greinen på 15-16 cm var unøyaktig, ved å ta ugangspunkt på en grein som er nærmere får man en høyde på ca 2,5m…
For å kunne kalkulere mer nøyaktig med perspektiv må brennvidden og filmformatet være kjent.

Høy er han hvertfall.

Forresten, sier historien noe om hvorfor de ligner så mye på mennesker?

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Har nå sett gjennom film-dokumentaren.
Mange billige tryllekunstner-triks, papirlapper som plutselig dukker opp, stemmer i radioen osv. Det dummeste var dette brevet som forsvant og dukket opp igjen, og attpåtil traff eieren i hodet når de sto utenfor bygningen der Bruno hadde leilighet. Hallo, er det mulig å være så vanvittig naiv!

Og denne lastebilen som var full frukt som ingen andre enn de involverte hadde sett. Er jo lett å få varer som ikke er der til å forsvinne ved hjelp av teleportering. HA HA HA HA.

Konklusjonen er at og saken er en bløff satt i scene av Bruno Sammaciccia og vennene hans. Har man en ekte sak trenger man ikke billige magikertriks, tåpelige løgner og sykt dårlige fotografier.

Det ble jo kjøpt inn masse varer til disse utenomjordiske. Hvor kom pengene fra, ble de samlet inn fra medlemmene? Er det virkelig så enkelt å lure penger fra en hel haug med mennesker ? Jeg tror dør av latter. HA HA HA HA HI HI HO HO HO HO

Men fra spøk til alvor; Jeg har kontakt med en gruppe utenomjordiske. De bor inne i fjellet bak huset mitt, og de sulter. Jeg trenger penger slik at jeg kan kjøpe inn frukt og grønnsaker til dem. Kan dere overføre penger til min bankkonto snarest, slik at jeg kan hjelpe våre «rombrødre»?

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Mens dere venter på å få kontakt med folkene som bor på andre planeter, er det meget interessante ting som skjer akkurat nå her på denne planeten som kan løse verdens energiproblem.

http://pesn.com/2012/01/21/9602018_Top_5_Free_Energy_Technologies_Unfolding_Now/

ola
ola
Abonnent
11 år siden

Eisenhowe hadde tre møter med utenomjordiske

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2100947/Eisenhower-secret-meetings-aliens-pentagon-consultant-claims.html

Dette er jo ikke nyheter, men flott at det skrives om i MSM.

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

“Timothy Good is considered one of the world’s leading experts on the UFO phenomenon and last spoke to BBC WM in July 2008”

Hør ufo-eksperten på BBC VM

http://www.bbc.co.uk/birmingham/content/articles/2008/07/10/timothy_good_feature.shtml

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Skal man være i det skikkelig konspirasjonsteoretiske hjørnet, så kan man kanskje si at Annunaki er gode, og at det var de som skapte menneskene. Og, at snart kommer tilbake, noe uenig med NWO- proponentene:
http://www.youtube.com/watch?v=VLQmCP90Jy0&feature=youtu.be

Her kommer teksten:
http://www.scribd.com/fullscreen/77246909?access_key=key-xhxsp4ppq11cotx538e

Troverdigheten bak denne kilden har jeg ikke «sjekket opp», men det er jo litt av en hyggelig søndagshistorie, da :-)

Så lenge det er liv, er det håp. Er det vanvittige chemtrail- programmet + HAARP et starwars program, nettopp mot det som kommer fra stjernene?
Heftige tider vi lever i :-)
Ikke noe hadde vært morsommere om menneskeheten og Moder Jord faktisk ble reddet av Annunaki. Kjempemorsomt:-)
Det som ikke er morsomt, er om Annunaki har motsatt agenda, slik man stort sett får inntrykk av.
Vel, der det er Yin, er det alltid Yang.
Vi får satse på Yang denne gangen, for Yin har holdt på med sprøytet sitt så alt for lenge nå.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Og her «tikker det inn flere meldinger»:
http://www.youtube.com/watch?v=pOTwg3NdzvM&feature=related

mazix
mazix
Abonnent
11 år siden

Lurer på om de italienske «allierte» var av den snille arten for de som herjer nå i følge boken på http://www.ge.tt/#!/8zxEDtD/v/0 er ikke interessert i å kommunisere mer enn en vei, veien fra oss til dem ved hjelp av å manipulere oss til å la de fortsette med hva de holder på med, som bla. er å blande seg blandt oss med sine egne folk med egoistiske mål som å tømme jorden vår for ressurser…

mazix
mazix
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Det låter sant, det var dumt de som prøver å hjelpe blir utryddet, de som er omtalt i den boken jeg viser til kan ikke en gang vise seg med den hjelpen de prøver å bidra med for da blir de det også.. Sukk the greys…

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  mazix
11 år siden

Kan godt tenkes at de er av en god type som kom hit litt for uforberedt, mao ikke særlig avansert.
De høyest avanserte er kun gode, og kan stoppe alle kriger på universalt nivå. Hadde de ikke kunnet det hadde vi alle vært blåst for lenge siden. MEN de har ikke lov å bryte inn på Jorda pga. vår frie vilje, annet enn å verne oss fra total fysisk overtagelse eller massemord. Vi må være mange nok som ønsker et positivt samarbeid til at de presenterer seg.
De negativt ladede entitetene ser sine sjanser på Jorda fordi vår vilje kunne bli overtalt, igjennom regjeringspersoner som satte i gang motpropaganda i aliens-skrekkfilmer og uttalelser fra «eksperter» om at ET-kontakt sannsynligvis er farlig. Heldigvis stikker de av nå før energiskiftene siden det er farlig for dem.:]

Hellwege
Abonnent
11 år siden

Disclosure Petition II, The Rockefeller Initiative

On September 22, 2011 PRG submitted Disclosure Petition I to the White House «We the People» project. On November 4, 2011 the White House responded. That response included the following statement: «The U.S. government has no evidence that any life exists outside our planet, or that an extraterrestrial presence has contacted or engaged any member of the human race. In addition, there is no credible information to suggest that any evidence is being hidden from the public’s eye.» PRG will submit Disclosure Petition II – The Rockefeller Initiative to the «We the People» project. This petition requires 25,000 signatures within 30 days (by March 22).

https://wwws.whitehouse.gov/petitions/%21/petition/immediately-investigate-ufoet-disclosure-efforts-during-clinton-administration-rockefeller/PGfmYNth?utm_source=wh.gov&utm_medium=shorturl&utm_campaign=shorturl

Clinton Library FOIA – Download Documents

http://www.presidentialufo.com/clinton-library-foia

Bill Clinton Rockefeller Initiative – Download Documents

http://www.presidentialufo.com/document-downloads/cat_view/90-the-presidents/82-bill-clinton/85-rockefeller-initiative

mazix
mazix
Abonnent
Svar til  Hellwege
11 år siden

NEIIIIII, er det mulig, har dei mistet kontrollen over sine egne tanker allerede??? Står i boka på alliesofhumanity.org at det blir satt opp innflytelse torn kring plasser med folk med makt for å manipulere de til å la de besøkende herje fritt.. Tragisk. Om dette fortsetter kan vi alle bli fratatt friheten…
FBI har jo slipt offisielle dokument om Rosswell som sier det var aliens.. http://www.unsolvedrealm.com/2011/04/16/the-vault-fbi-releases-documents-including-roswell-ufo-incident/

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Dette begynner å bli morsomt. Se på denne artikkelen:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/08/her-er-norges-nye-superkanon

Norge styrker sitt forsvar på mange områder. De fleste nasjoner gjør det. Men, mot hvem? Det meldes om en potensiell atomkrig mot Iran. Verdens befolkning er bekymret over hva eliten skal finne på. Bare sprøyt alt sammen. Det er ingen nasjoner som kommer til å gå til atomkrig mot hverandre. Illuminati styrer så og si hvert eneste land. De er på samme lag alle sammen. Chemtrail og HAARP programmet gjelder nesten alle nasjoner. Alt er et fordømt spill for galleriet. Hvem er så våpnene egentlig rettet mot? Hva er det den sekteriske esoteriske eliten er så livredde for? Hvorfor dette enorme propaganderiet, om at jordas undergang er i 2012? Alle dommedagsfilmene. Alle tilfellene i samfunnet, hvor vi ser de «illuminerte» begynner å bli lite edruelige. De vakler, de roter, slurver, korrupsjon, narkotia, osv. osv. Politikere ser likbleike ut. De har begynt å føre et elendig språk. Vi har ikke lenger noen troverdig debatt i samfunnet. Vi har en ensidig og fordummende retorikk. Løgn og fanteri. Chemtrails, agenda 21, Codex alimentarius, overvåkning og kontroll. Illuminati finner det kanskje fordelaktig å kvitte seg med så mange «jordboerske» opponenter som mulig? Dette er signaler på nervøsitet, og frykten på en potensiell slutt på en lang storhetstid. For hvem er denne storhetstiden over?

Se på bildet over. En muskedunder til en høy prislapp som vi, skattebetalerne har betalt for. Vi ville da ikke ha noe slikt skrot? Hvorfor i all verden skal vi ha slike unødvendige kanoner, når det ikke er noen som tør å angripe oss? Hvorfor skal Norge ha 500 dronefly? Den enorme satsingen på jagerfly?
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7943261

Hvem er det Nato kriger mot?

I 2012 vil Nato, styrt av Illuminati krige mot noe som kommer ovenifra. Det sier seg selv, at frykten for å miste verdensherredømmet er en tung psykologisk påkjenning. Illuminati har laget disse enorme hallene under jorda, i tilfelle de må evakuere fullstendig fra jordas overflate, når de blir angrepet. Problemet er bare at overmakten er for stor, og er i besittelse av kirurgiske høyteknologiske våpen, som overgår selv «rakettskjoldet».
Det sier seg selv, at om avanserte ET`s fra kosmos ville invadere oss, så hadde de allerede vært her. De vil ikke invadere oss. De vil komme oss til unnsetning, men møter massiv motstand.

Det kan godt hende at vi må justere noe på vår oppfatning av Gud.
Kanskje Gud representerer bevissthet, lyset, og alt som er godt.
Så kan det jo hende at «Yawee» representerer lederen for høyere «beings» fra rommet.

Hvorfor dette enorme fokuset på spirituell oppvåkning i 2012?
Det sier seg selv. Annunaki (de gode) er høyst spirituelle «beings». De skapte oss i sitt bilde. De utstyrte oss med 7 chacras. Det er våre antenner. Bra for kommunikasjon, livsnødvendig for å være åpne for noe helt nytt som vil komme. Også livsnødvendig for at vi endelig skal få fred, og innse at i den kommende lysere tiden, så vil ressurser også være en knappet. Grunnet Illuminatis forsøpling, og hensynsløse destruksjon av Moder Jord, som må bygges opp igjen, i en gigantisk felles, og fredelig dugnad. Den blir meningsfull. Plant et tre, som endelig får stå i fred, og som ikke løgneren Erik Solheim vil hugge ned, for å tjene penger på de som vil ha ett juletre.

Om ikke for noe annet, så er jo dette litt av et hyggelig eventyr? I stedet for å heie på disse idiotiske skiløperne, iført kondomdress på Holmenkollen, er det mye mer naturlig å heie med det fredelige vite flagget når assistansen kommer. Er det ikke?

Sett at jeg tar feil.At vi ikke får hjelp utenifra. Vel, da får vi bare jobbe videre med det spirituelle arbeidet.
Likevel skal man ikke se bort ifra, at vi får assistanse. NASA UFO disclosure. Topphemmelig. «The grey ones», et mindretall av UFO`s som står på elitens side? Illuminati tviholder på en gigantisk hemmelighet. Vi skal ikke se bort i fra, at koden er så enkel, som at annunaki kommer tilbake :-)

Aldri i verden er det logisk å tro at disse dustehuene ønsker ødelegge en HEL planet med VILJE: De vil bare beskytte sin eindomsrett. Det er et sinnsykt globalt prosjekt. Når man blir desperat, vil man også sjeldent lykkes.
Følg med i nyhetsbildet fremover. Se hvor vaklende og surrete disse lederske idiotene kommer til å bli. Der verdens befolkning nå endelig blir de opplyste, og der «eliten» vil ende opp i sin selektive masse- psykose :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Nibiru= Planet of the crossing. Korset vi finner i kirken representerer den kryssende planet, som etter 3600 år, endelig vil nærme seg jorda igjen. VI kunne ikke forvente at assistansen skulle komme før. Annunakis styrker er ikke «luftbårne» til å reise så langt. Deres «hangarskip» er en hel planet.
Noen som vil ha bevis? Beviset har ligget i denne filmen, rett foran nesa vår, i lang tid:

Alt sammen kan vi finne i mye symbolikk i bibelen.
Jeg sier igjen: Annunaki er vennlige. Det er snart over og ut, for søppel- eliten.
Ønsker med dette en god natts drømmer. Alle skal bare få ned pulsen, og sammen skal vi glede oss til fantastiske nye tider fremover :-) (får vi håpe, da)

http://www.youtube.com/watch?v=VLQmCP90Jy0&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=pOTwg3NdzvM&feature=related

http://www.scribd.com/fullscreen/77246909?access_key=key-xhxsp4ppq11cotx538e

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

NASA MISTAKENLY CONFIRMS NIBIRU PLANET X ????
Sitat: «Announce an achievement of significant goals, and finding our nearest neighbours in our solar system.»

Neighbours?
Ehh
http://www.youtube.com/watch?v=7U7tEHelpYk&feature=related

Alle sannhetssøkende kjenner til Arthur C Clarke. Space Odyssey 2001 ble ikke til, ved ren tilfeldighet. Den inneholder mange kryptiske hemmeligheter.
Likeså med etterfølgeren 2010- «The year we make contact». De har bare «feilet» med to år. Det skal være 2012, The year we make contact.

Sitat: «Some day, the children of the new sun, will meet the children of the old sun. I think they will be our friens. We have been given a new lease, and a warning, from the landlord».

Landlord? Yawee?

Ehh… en skulle nesten tro at dette faktisk kommer til å skje.
Følg nå med i dette klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=SFsQ4yWBA1s

Hvorfor har vi chemtrails, da? Mange snedig funksjoner. Vi kan ikke se himmelen. Vi blir deprimerte, grunnet manglende sollys. Vårt immunforsvar svekkes. Vi blir syke og uopplagte.
VI KAN IKKE SE PLANET X NIBURU.
Den er der likevel.

Kall meg en krakk, men jeg tror vi har løst gåten :-)
Jeg setter min troverdighet på spill. Bedre det, enn alle de løgnene vi har fått høre fra «Eliten»

Jeg tror vi skal fokusere på kun kjærlighet, omtanke for hverandre, fred, sunn helse, frem til denne elendige «tåka» vil lette. Dette helvete er snart over. Vi skal være de ekte opplyste. I denne helvetes tåka, må vi finne vårt eget lys, i vårt eget mikrokosmos, inntil makrokosmos vil åpenbare seg for oss, om ikke lang tid.
Det skal bli et fantastisk skue.

Corpus Cattus
Corpus Cattus
Abonnent
Svar til  Menneske
9 år siden

Jepp. Her har du så rett… Lurer på om Nibiru fyker forbi snart…

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Planet X Nibiru Truth
http://www.youtube.com/watch?v=DunHfN_dZ18&feature=related

Skrekkelig trist dette her:
http://www.youtube.com/watch?v=qEYBfYneh3c&feature=related

Morsomt å bekrefte at Naza tviholder på sine løgner:

D.v.s. Niburu eksisterer, men den er ikke til skade.
Tvert om.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Spece Odyssey 2001:

Og i denne freemason- filmen avsløres det en ny era for menneskeheten. Ikke en avslutning. D.v.s. det er avslutingen på den gamle verdensorden, og overgangen til den nye. Illuminati tviholder på den gamle, men kaller den «NWO».
Snakk om løgnaktige mafia- skurker uten ære.

Det kan hende at jeg bommer så inn i hampen, men dette er temmelig interessant.
Det er ikke lenge igjen nå, før vi evt. merker endringer :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Er det slik at våre SYKE myndigheter faktisk forsøker å skjule noe som burde komme hele menneskeheten tilgode? At råttenskapen fra våre politikere er basert på at de er livredde for å avsløre sin udugelighet, og ubrukelige sjelelige evner? At Illuminati, verdens mest korrupte forbrytere, har brukt milliarder på å propagandere om at jorda går under i 2012. Filmen 2012, the day after tomorrow, HAARP, chemtrails, verdens største løgn, hvor de i ren desperasjon vil forhindre at menneskeheten skal få oppleve noe helt fantastisk?

Zecharia Sitchin er spesialist på de gamle skrifter fra sumererne.
Han er intellektuelt begavet, og høyst troverdig. Han har typiske trekk på godhet og vennlighet. En typisk fri- tenker.
http://www.youtube.com/watch?v=cJoZIkhLvmc&feature=related

Her er hjemmesiden hans:
http://www.sitchin.com/

Det er da ikke tvil, er det? Den 21 desember 2012 vil Niburu, planet X være i alignment med Jorden.

Disse idiotene vi har av norske politikere, forsvarstopper, og sist men ikke minst Nato, som forsøker å drepe oss alle, i stedet for å la oss oppleve noe så fantastisk. Vel ingen skal si at de ikke ba om problemer selv. De kommer ikke til å lykkes.
Foreslår at folk på nyhetsspeilet gjør mer research, og bringer dette videre til andre.

Så folk stjernehimmelen i går? ???
Det var ikke en negativ opplevelse :-=)

Thorvald, Jens Stoltenberg, Camilla Stoltenberg, Gro, Erna, Siv, Kristin, Støre, og mange fler har gjort seg skyldige i direkte forbrytelser. De ar avslørt som løgnere, og som «politikere» som faktisk vil drepe oss!
Hva skal man si til slikt? Tapere?

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Nibiru 2011: NASA Admits 10th Planet

Akkompagnert av Wendy Carlos, den berømte komponist av switched on Bach. Også kjent for «frimurer» musikken til «The Shining», «Tron», «Clockwork Orange», etc.

Two suns’ spotted in China defy explanation
http://www.youtube.com/watch?v=a8fWUPlqwlQ&feature=related

Nå synes jeg samtlige «fri» murere snart bør trekke seg fra sine skammelige maktposisjoner. Både nasjonalt, og internasjonalt. Vårt samfunn er styrt og kontrollert av «fri» mureriet, underlagt Illuminatet. Deres religion er grusom. Hensynsløs, korrupt, og basert på «Satanisme». D.v.s. det finnes ingen Satan/Lucifer. Dette er KUN symbolikk på syke mennesker som vil ha verdensmakt, der de prinsipielt dyrker det ekstroverte, og narsissisme. I stedet for det introverte, som faktisk er positivt. Tibetanske munker, de spirituelle, de åndelige er introverte. Det er positivt, ikke negativt som definisjonsmaktens nytte- idioter skal ha oss til å tro.

Jeg tror ikke røyken rundt 11 sept. hadde en demon i seg. Jeg tror dette var manipulert av teknologi. Muligvis HAARP. Illuminatet bruker Djevelen som et maktmiddel for å skremme. Det er bare sprøyt alt sammen.
Illuminatets makt er snart knust. Dette vet Illuminati. De er livredde nå, og det har de all grunn til å være. «opplyste» Nazister!!!
Få dem vekk!

Corpus Cattus
Corpus Cattus
Abonnent
Svar til  Menneske
9 år siden

Jeg synes også alle murere bør slutte i sine jobber basert på høy makt, og bare skylde på Camilla Stoltenberg. Eller finne en vilkårlig Siv eller Kristin å kjefte på. Det kommer til å hjelpe…

« Forrige artikkel

Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

Neste artikkel »

Påskens opphav i Egypt for 3600 år siden

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x