Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

21.8K visninger
1 minutt lesetid
182

I klarværsperioder er det etter hvert mange som har observert disse svært lyssterke stjernelignende objektene. Hva er nå egentlig dette?

Er dette et av de uvanlig lyssterke himmellegemene som i løpet av de siste tre årene er blitt observert over hele verden?

Den 12. desember 2008, sendte Share International(SI), i London ut en pressemelding om at et stort, strålende, stjernelignende himmellegeme snart ville komme til syne over hele verden. Dette er i følge SI sin redaktør Benjamin Creme, et av mange tegn som viser at Maitreya, en ny åndelig lærer for hele menneskeheten, nå er på vei til å stå fram.

Da jeg var engasjert i informasjonsarbeidet om Maitreyas tilsynekomst, hadde jeg og kikket på en del av de videoene av dette himmelfenomenet som i løpet av de første månedene i 2009 var blitt lagt ut på YouTube. Fikk tips derfra om å gå til innkjøp av et Sony Handycam med 60x optisk zoom. Har siden gjort mange opptak av de to stjernelignende moderskipene som kan observeres på våre kanter. I følge Creme, ligger det nå til sammen fire slike kjempestore ”stjerneUFOer” i jorden sin atmosfære, hver at dem på størrelse med 5 fotballbaner. To befinner seg på den sørlige og to på den nordlige halvkule. Da de kan minne om stjerner, beveger de seg som regel langsomt og er derfor relativt lette å filme eller fotografere. En av de to som vi kan se, er veldig lyssterk og henger ’som en lykt’ på himmelen. Her er et nyhetsoppslag fra TV2 om denne: ”Så mystisk lyskule på himmelen”.

Det andre som og kan observeres på den nordlige halvkule, ligger ofte lavt mot horisonten og blinker uvanlig kraftig, mens det hele tiden skifter farge.

Her er et opptak av den, fra 19. november 2018:

Hva sier norske media?

Da dette egentlig er et UFO fenomen, har de offisielle (bort)forklaringene vært alt fra Sirius til en uvanlig lyssterk Venus eller en uvanlig lyssterk Jupiter. Her er en oversikt over en del norske media reportasjer:
http://www.shareno.net/Stjernen/stjernen.htm

The ’Star’ sign – Informasjonsvideo fra Share International:

http://www.youtube.com/watch?v=hX2ujTDVdII

For mer informasjon om Maitreya:

http://www.shareno.net/Hvem_er_Maitreya/hvemer.htm

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

182 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

Jeg har selv filmet noe lignende i Moss i romjulen 2011….:

Robert Dave Myrland
Abonnent
12 år siden

Ser veldig fort forskjell på et Beamship og alt det andre som kommer frem av forslag på hva det kan være. (Sumpgass, ballonger, lanterner, kulelyn, radiostyrte fly, and what not!)

BEAMSHIP.

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

ADVARSEL Den Opplyste blir utestengt dersom spammingen med samme kommentar under flere artikler fortsetter.

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Du er jo virkelig opplyst jo:) Ironisk ment..

Mysterons
Mysterons
Abonnent
12 år siden

Hei

kom over denne siden da jeg søkte etter ufo informasjon. Grunnen til det var at jeg så gjennom noen gamle jeg har tatt i fjor høst, og på et av dem så jeg noe merkelig. Bilde er tatt i Bergen, ca retning nord øst. la ikke merke til det da jeg fotogrfaferte men jeg har brukt lang lukker tid så hvis det var veldig svakt lys kan jeg ha gått glipp av det.
Hva har jeg tatt bilde av?

Bilde ligger her:
http://tinypic.com/r/o9qrlu/6

Hilsen Thomas

Mysterons
Mysterons
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
12 år siden

Hei det leste jeg om, men er dessverre på reise da. skulle så gjerne fått med meg det!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Observerte mystiske objekter under Atlantis-ferd.
De mystiske objektene dukker opp mens romferjen går i bane rundt jorden.

NASA har simpelthen hevdet at objektene er refleksjoner på kameralinsen.

Men astronauter om bord i Atlantis har angivelig en helt annen oppfatning.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3372731.ece

Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden

Denne artikkelen ble oppdatert 30.12.2011

Nå er det på tide at flere får seg kamerautstyr (de som har råd), og filmer disse lysene. Jeg har sett mange av dem, den siste måneden. Hver eneste kveld når det er klar stjernehimmel, har jeg sett opptil 3 pulserende lys samtidig. Gjerne over industrianlegg, og kraftanlegg.
Utfordringen blir å få tak i et skikkelig kamera, og et solid stativ :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Dette er utrolig. I den siste tiden har jeg observert nøyaktig det samme. Jeg prøvde å filme det, men jeg har ikke en heftig speilrefleks. Det er ingen tvil. I over 3 uker har jeg sett et identisk lys på himmelen. Som en sterk stjerne, hvor lyset/strålene endrer seg hele tiden. For så å “brenne ut”/bli helt borte.

Jeg har jo ikke peiling på dette i forhold til mer erfarne observatører, men jeg gir en knapp på: Annunaki
Serien V – the complete first season:
“We are in peace. Always”.

Sitat:
“Jordens første møte med romvesener starter når digre moderskip dukker opp. De besøkende. V-ene, er menneskelignende vesener som kan språkene våre og har med seg fantastiske medisinske og teknologiske gaver. Mennesker tar imot dem som frelsere. En voksende motstand er dog fast bestemt på å finne sannheten i denne fantastiske serien som kombinerer sci-fi spenning med flott teknologisk virtuositet”

I dag ringte jeg Illuminatis hovedkontor (de har nå endelig fått sentralbord), og der snakket jeg med en hyggelig generalsekretær. Han kunne bekrefte at Annunakis har lurt oss. Han sa (veldig bestemt) at de egentlig bare vil lage kvalme for alle sammen, og at eliten gjør alt de kan for å beskytte oss. Jeg sjekket opp generalsekretæren, og han virket veldig troverdig. Han var til og med frimurer. Ikke nok med det, men i følge skattelistene på nett, så har han en stabil økonomi. Han har en årslønn på ca 14 millioner, men skatter ikke mer enn 300 000,-

En person som har så ORDNEDE forhold, er det all god grunn til å stole på er det ikke? Han kan jo få en (ny) orden på samfunnet med sine brødre.

Vi er blitt lurt igjen.
Heia Illuminati. Heia, heia.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Er dette ekte? UFO Jerusalem http://www.youtube.com/results?search_query=UFO+Jerusalem eller lureri? HOAX! – Third View of UFO over Temple Mount in Jerusalem

.
Men det som står her vet jeg er sant, både hva min venn sa han hadde sett og tilsvarende vitnemål fra mange i Hessdalen: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/hva-er-dette-pulserende-lysobjektet-pa-himmelen/comment-page-7/#comment-81812

Digresjon, han som fortalte meg dette heter Ingar og er rørlegger med føttene godt planta på jorda, har bl.a. installert nedsenka badekar for kongen i stiftsgården i Trondheim, koste seg fælt i lunsjen når han satt i kongens stol med matpakka på armlenet , presenterte seg som hoffnarr for de som gikk gjennom rommet :) Tror han er i ferd med å skrive en bok som visstnok skal hete ‘Rør og avløp’, tipper det bl.a. blir om mye moro og korrupsjon, isåfall er det en bok som jeg skal lese
.
YouTube Mix for Jimi Hendrix http://www.youtube.com/watch?v=PHnyvmYnG5s&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXeP-NXs75OTEEQKQ3ZaVQdG

Robert Dave Myrland
Svar til  Falcon
11 år siden

Bare tilbake her for å kopiere min egen tekst og da må man vel hilse litt her inne!

Lys-skipet på videoen er ekte, jeg ser det på energifeltet, på fargen, på akselerasjonen, på en svak synlig flux, mm, på mye mere en jeg får sagt med ord. Skipet er Erriansk, jeg bare ser det, gjenkjenner det som Erransk, men uten garanti som vedlegg!

De demonstrerte nøyaktig det samme for meg nylig men i horisontal gang retning, men akselerasjonen var mere en 50 ganger den akselerasjonen vist den videoen. De demonstrerte for meg 0 til 100000km/t på mindre en et sekund. Mulig fordi skipet har sitt eget gravitasjonsfelt og lengre ut i lagene på skjermen blir gravitasjons energier blokkert med absolutte 100%. Mulig fordi skipet “hersker” teknikk som er resultat av solas sannhet.

Men snart er det vel ingen her inne som ikke tror lengre så da er det vel ikke viktig lengre for meg å lære sannheten til dere lengre? Da er vel mitt bidrag fullført, oppdag fullført? Over til neste da– ikke med en gang, litt senere!

Starseeds har en obligatorisk “ting” her på jord vi må gjøre, vi kommer ikke herfra uten den. Vi jobber med veiledning fra våre stjerne kusiner og vil være ferdig med vårt hoved arbeide ca 2525. 2018 blir et godt år for en god slump heldige ???eiere. Utover det er min munn lukket, adios!

Robert Dave Myrland
Abonnent
12 år siden

Ser ut som et lysskip for mine øyne. Utenomjordisk Flyvende Objekt med andre ord. Ser Utenomjordisk Flyvende Objekter (LYSSKIP) flere ganger pr uke her. Folk spør meg hvorfor jeg ser og ikke de, svaret er ganske enkelt dere ser jo aldri opp, bare rett frem eller rett ned og vanligvis med et tomt blikk så hvordan kan dere få med dere noe som helst…

Min sønn og jeg ser alltid opp når vi er ute, en kveld i september 2011 observerte jeg og min sønn 6 lysskip som dro tett etter hverandre med stor hastighet, de hadde en formasjon som viste intelligens, altså ikke bare space-junk tilfeldig flyvende forbi. Og de brant ikke opp til tross for hastigheten som var meget stor. Alle 6 pulserte med samme rate, noe som minner meg om lysskipenes krystall generator som av natur gjør slike svingninger, disse sitter i senter av skipene og er satt under mekanisk press ved hjelp av lyd på høy frekvens, gjerne over 100KHz og oppover, i tillegg er krystallen “matet” med lys slik at naturen skal ta seg av resten, for det som skjer av prosesser i steinen når den er matet med rett lys frekvens og lyd frekvens er at steinen tiltrekker seg den blå elektromagnetiske oktav, deretter skjer det hver halve sinus kurve en konversjon av energi i steinen, noe som fører til lokal utstråling av elektromagnetiske bølger/energi fra steinen som de ved hjelp av “en” nano coil, vel for å være helt nøyaktig så er hele skipets skrog en nano coil og hele skipet er derfor en coil, det er også en av grunnene til at skipet lyser opp som en stjerne, det dannes et enormt kraftig elektromagnetisk felt rundt skipet av denne grunn og pga styrken på dette felt så “tennes” skipet opp, dette fordi at partikler som går i elektromagnetisk bane rundt skipet blir høy energisk laddet pga hastighet, mm.

Skipet i seg selv er en som en partikkel akselerator og “skyter” ut elektromagnetisk energi som er over lysets hastighet. Et lysskips drivsystem er ikke basert på å skyve fra seg slik som en rakets grunnprinsipp er, et lysskip bruker ikke fra-skyv men tiltrekking i 99% av driftstiden. Dette gjøres ved å “låse” seg fast (inn-peile om du vil bruke det ordet) til energi strømmer som er mellom hver eneste planet i hele galaksen, det er som et “spinnkjerring nett” om man hadde briller som kunne se dette så er det nettopp hvordan det ville se ut og dette nettet er av en så finmaterisk karakter at hastigheten i dette “nettet” (elektromagnetisk energi) overstiger lysets hastighet med mange hundre ganger, det er dette energi (“nett”) som er/(går) mellom hver stjerne/sol og planet som gjør det mulig for andre sivilisasjoner å reise hit, uten dette elektromagnetiske “spinnkjerringnett” ville det ikke være mulig å reise fortere en lysets hastighet. Dette nett gjør det også mulig å peke skipets energi mot et objekt mange hundre lysår fra skipet og bruke det objektet som dra kilde for å dra seg fremover, altså som sagt ikke skyve fra seg teknologi men dra til seg teknologi, når dette er mestret kan man reise hvor som helst ved å dra seg til et annet objekt der ute og mens man reiser skifter skipets computer kontinuerlig (når det trengs) hvilket legeme som man skal “låse” seg til. Ved låse menes at man stiller inn skipet til å resonnere med den frekvensen som det legemet har og dermed er man inntunet for å kunne harmonere med det objekts elektromagnetiske naturlov. Det handler om å være i harmoni med naturen, bare da kan man reise fortere en lysets hastighet. Blant annet bare da kan man få “fri energi” hentet ut av en dings som er bygd for nettopp det.

Hovedgrunnen til at et lysskip kan tåle å reise fortere en lysets hastighet er at en enkel grunn; Skipets lysende kraft er et skjold som blokkerer den fysiske verdens naturkraft å ha betydning på skipets masse. De naturlover som vi befinner oss i biter ikke på skipets materie da skjoldet er så kraftig at alle naturlovers kraft blir blokkert og totalt holt bort fra skipet, dette er hovedårsaken til at man i visse tilfeller når man har filmet lysskip kan se at de gjør en 90 graders sving uten å stoppe opp, da skjoldet holder ute all form for naturlige energier og dermed påvirkes ikke mannskapet av noen G-krefter whatsoever. Skipets skjold er utrolig kraftig og skipet ville kunne stå over en atombombes detonasjon uten at det ville ha noen form for effekt på skipet. Slik er det når fri energi teknologier er mestret, da har man tilgjengelig uendelig med energi til å drive skipet og da blir ingenting umulig lengre.

Denne planet klandrer seg til Olje og tror at det er den eneste mulige, så lenge denne planets mennesker tror det kan man jo også forstå at mange mener at det er umulig å reise fortere en lysets hastighet. Det er mulig, jeg husker det, jeg har forklart det flere ganger hvordan det er mulig og kan gjøre det igjen hvilken dag som helst.

Det var jo mange som mente at ingenting reiste fortere en lyset, jeg påsto det motsatte (at det var mulig) og jeg kalte Einstein for “idiot” og ble dermed forklart at jeg var en av de verste psyko tilfeller i Youtube’s historie og flere år etterpå fikk jeg rett, uten at det betyr allverden men fikk rett og viste at jeg hadde rett hele tiden, det samme gjelder E=MC2, E=MC2 er ikke korrekt, det blir korrekt om du snur det der på hodet MC2=E og legger til et 2 tall på E også så blir det enda mere korrekt.

Men å prøve å lære mennesket noe de selv ikke har funnet ut av og eller ikke oppdaget selv enda er omentrent som å å prøve å lære en unge å sykle før han/hun har lært å krype. Det blir nesten umulig og derfor skriver jeg ikke dette heller for at man skal lære noe for det må dere gjøre på egen hånd, men jeg sier det som jeg vet det så får det være med det og så får alle gjøre sin egen versjon/oppfatting av hva jeg har sagt.

Adios!

Robert Dave Myrland
Svar til  Robert Dave Myrland
11 år siden

Så da kom beviset jeg aldri trodde jeg skulle få for overstående forklaring: http://www.cosmosmagazine.com/news/voyager-discovers-magnetic-highway-edge-solar-system/

Som dere kan se snakker jeg sant… (bare legg mere til datoene!)

Som dere kan se bruker jeg andre navn en magnetic highway, i stedet bruker jeg ord som “spinnkjerring nett” av magnetisk energi, mm.

Dette til min glede da det beviser at jeg er fra der ute; fra en sivilisasjon som allerede har oppdaget dette for lengst og i dette tilfellet ble dette oppdaget mens jeg var i en annen kropp, i en annen inkarnasjon, i et annet solsystem…

Ta i betraktning det at dette er ikke målbart fra planeten vår :)

https://www.google.no/search?q=Voyager+discovers+%E2%80%98magnetic+highway%E2%80%99+at+edge+of+Solar+System&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Var det en UFO som ble observert over Voss forrige tirsdag, eller har fenomenet en naturlig forklaring? Bedøm selv.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/30/ufo-over-voss

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Komet uten hale som entrer vår atmosfære er det mest sannsylige ja, spesielt uten brennhale når den treffer atmosferen.
http://www.abcnyheter.no/tv/abctv/2012/02/03/se-hva-politiet?autoplay=1

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Beklager, mente meteor, det er selvfølgelig en meteor uten brennhale, og farten er et spesielt godt eksempel på at dette er en meteoritt.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Like etter at rakattene var sendt opp siste nyttårsnatt fikk jeg se noe som jeg ikke forstår hva er. Fra sør for Trondheim, ca Tonstad, kom en en rundt formet sverm av ganske svake små gull-røde lys, av farge, form og størrelse som er typisk for en stjernerakett eksplosjon, og beveget seg ganske hurtig med litt bevegelse opp og ned, dvs ikke helt rett linje, og omtrendt horisonalt nordover mot Trondheim, anslagsvis høyde 2-3 km, hastighet 150 km/t, forsvant ut av mitt synsfelt ca midtveis mellom Tonstad og Trondheim sentrum. Lyspunktene beveget seg litt rundt omkring i forhold til hverandre, men formen på svermen var hele tiden som nevnt. Dette var ikke en nyttårsrakett, pga nevnte dynamikk, utseende, bevegelse og høyde

Digresjon, den dagen jeg tok bilder av syv chemtrail fly som tåkela himmelen over Trondheim i løpet av litt over to timer, var det etter det jeg har erfart ikke noen andre som så opptrinnet, har iallefall aldri truffet noen som har observert det samme. Også derfor er det veldig praktisk å ha bilder

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Hadde jeg hatt råd til det, skulle jeg ha operert inn et kvalitets mini kamera med et titan hus i pannen (fordi titan har den egenskap at det vokser fast i benet) og en ledning til en USB port bak öret! :D
Sist vinter her i Sverige la jeg merke til et lys på himmelen som beveget seg i en slik hastighet at det ikke kunne være et fly, snarere en satellitt.
Men, så skjedde det noe merkelig, som gjorde at jeg bare ble stående og måpe, mens forbipasserende glante på meg, men ikke på himmelen:
Plutselig hoppet farkosten hit og dit flere ganger over lange avstander før det fortsatte i en rak linje mot et lyssvakt punkt lang, langt borte, til jeg ikke lengre kunne avgjøre hva som var hva.
Ingen kjente farkoster skal kunne hoppe kilometervis den ene veien i løpet av et sekund, og stoppe brått for deretter sprette kilometervis i en annen retning!
Og det er nettopp det som mange UFO vitner kan fortelle: Disse farkostene og deres manøvreringsevne gjør at det ser ut som om de har opphevet naturlovene.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Nå har jeg nettopp besøkt en venn, ett par, han fortalte meg at han så et sigarformet fartøy gjennom stuevinduet om kvelden i skumringa for ganske mange år siden, på landet noen mil sør for Trondheim antar jeg, for han kommer derfra. Fartøyet hadde fler lys, sto stille en stund, anslagsvis 20-25 meter langt, fikk ikke mer opplysninger nå, fartøyet var visstnok ikke så veldig langt fra huset. Han turte den gang ikke fortelle dette til hvem som helst, for ‘du vet’ sa han og lo :)

Her har noen sett noe av det samme i Hessdalen, UFO Hessedalen Norway http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=101#M5113

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden
Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden

UFO på Bjoa, rett utenfor Haugesund
http://sebyen.no/#aktuelt/12410

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden

Her er en video til om samme sak
http://sebyen.no/#aktuelt/12402

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden

(Bort)forklaringene begynner å komme. :)

– Jeg er 100 prosent sikker på at dette er en UFO-ballong. Disse blir ofte mistolket som en UFO, sier Clas Svahn, som er leder i UFO-Sverige.

Joakim Martin, som filmet lyset på himmelen over Haugesund lørdag kveld, synes Svahn har en god teori.

– Da er det blitt en IFO – identifisert flyvende objekt. Dette er den mest lokiske forklaringen, men i teorien kan det være noe annet, sier Martin.
http://www.h-avis.no/nyheter/dette-er-en-ufo-ballong-1.6742660

Martin anslår at objektet var synlig i totalt to minutter.

– “Min gjetning er at det var noe som brant opp, for eksempel romsøppel som faller ned fra sin omløpsbane. Men om flere har observert dette så kanskje de fikk bedre observasjoner og kan si hva det var?”

Vi har vist filmen til astronom Knut Jørgen Røed Ødegård.

– Dette er nok ikke romskrap, da ville det falt av biter underveis og objektet beveget seg også for sakte – romskrap burde ikke brukt mer enn maks 30–40 sek på avstanden. Men lysstyrken var jo åpenbart ganske imponerende, skriver Røed Ødegård i en e-post til h-avis.no.
http://www.h-avis.no/nyheter/ufo-fanget-pa-film-1.6742354

Lysene på Bjoa
Virker gjerne litt mer troverdig den forklaringen
http://www.h-avis.no/nyheter/na-vet-vi-hva-dette-er-1.6743344
http://sebyen.no/#aktuelt/12410

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

UFO fleet over Ciudad, Mexico Jan. 27 2012, stabilized & edited

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Ingen tvil om at dette er ballonger sluppet av en ufo-gruppe!
Jeg kjenner en “ufo-dame” fra mexico som var med på et slikt ballongslipp. Det var hundrevis av ballonger og når hun forsiktig antydet for ledelsen at dette var juks og bedrag, fikk hun til svar at dette gjøres for å styrke deres sak!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Disse objektene beveger seg tildels i forskjellige retninger, ballonger vil følge vinden konstant i en retning uten avvik

Litt moro, ene dattra slapp sin 17-mai-ballong fra Trondheim vedheftet avsender, ballongpost, den ble funnet relativt kort tid etter i nærheten av Stockhom, de sendte brev

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
12 år siden

That’s more like it.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
12 år siden

bomma på fokus, du må refokusere når du har zooomet inn!

Likorm
Likorm
Abonnent
12 år siden

Snappet dette opp fra en eller annen kommentar her på NySp:
UFOs, Aliens, and the Question of Contact
http://veilofreality.wordpress.com/2011/03/12/ufos-aliens-and-the-question-of-contact-%E2%98%9E-video/

Jeg får ikke sett filmen selv for min linje er strupt men om dere ønsker å titte på den så er det greit for meg.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

1/16/2012 — ‘Strange sounds’ heard WORLDWIDE — Stay Alert and BE PREPARED! http://www.youtube.com/watch?v=GZ2ZcmMxehk

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
12 år siden

Det var merklige lyder Falcon :)

Det har tatt totalt av over hele verden siste ukene, ja også i Norge

Helt klart lyder som skal forberde en kommende fake alien innvasjon for å tvinge verden til å stå sammmen mot en felles fiende og oprettelsen av en verdensregjering :)

Lydene er identiske med lydene fra Illuminatifilmen War og the Worlds som enn kan høre her men de troende er overbevist om at de er basunene fra åpenbaringen vi hører over hele verden nå

Hva tror du ?

http://bigwobblenews.blogspot.com/2012/01/more-strange-noises-this-time-mexico.html

UFO observasjoner har også tatt helt av de 2 første ukene i 2012

UFO SIGHTINGS SKYROCKET IN 2012

http://www.youtube.com/watch?v=L-iGhh-kx-c

Det er også rappotert om massedød av fisk,dyr og fugler over hele verden de første ukene i 2012

http://www.thebigwobble.com/search?updated-max=2012-01-12T19:34:00%2B01:00&max-results=18

Forsetter det i denne farten så er det ikke sikkert de siste vinter månendene blir så grusomt kjedlige alikevel :)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Pleier ikke huske drømmene mine noe særlig, og har ikke sett disse lenkene her før. Ikke er jeg noe synsk, eller har noen overnaturlige evner heller.

Natt til mandag hadde jeg en drøm som jeg husker veldig godt, den handlet om en UFO invasjon der stedet jeg bor ble angrepet av mange små lynkjappe UFO’er. Det jeg husker aller best var den høye “basunen” som var veldig lik den jeg husker fra War of the Worlds. Først kom lyden, så etter et minutt kom angrepet. Vi kom oss bort fra angrepet, og inn til et kjøpesenter. Gjemte oss der, men etter en liten stund kom lyden igjen, og husker jeg var i fullstendig panikk og grabbet det jeg kunne av proviant, og løp til bilen for å komme oss bort.

Fikk fullstendig sjokk når jeg nå klikket på lenken Falcon postet, det er ut fra det jeg drømte prikk lik lyden jeg hørte! Ikke har jeg sett noen “UFO-filmer” i det siste, men selvfølgelig kan det ha en naturlig forklaring og at det bare er en tilfeldighet. Men det som var så uhyre spesiellt, var at jeg best av alt i drømmen er lyden som høres i klippet til Falcon..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  RawKuz
12 år siden

Uffda…. mye kan jo tyde på at du har sanndrømt RawKuz, har lest mange blogger og kommentarer siste tiden fra andre som har hatt lignende drømmer som deg..

Grusom lyd, ser septik.no gjengen syns den var så skummel at de tror dem kan tomle lyden bort men lyden forsvinner ikke selv om familie og venner kommer støttende til og gir tusner av minustomler :)

Selv mainstream media omtaler de grusomme lydene som folk fra hele verden rappoterer om nå

Uhyggelig lyd går verden rundt

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3230574.ece

Det er vel bare å komme seg ut i hagen og grave Alien feller og strø spanske rytter dyppet i froskegift rundt huset og kanskje bake noen boller med rottegift :D

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Tviler på at jeg er sanndrømt, men var et veldig merkelig sammentreff uansett. Drømte natt til idag at jeg vant rett i overkant av 4.5mill i Lotto, så kan jo alltids håpe ;)

Undersøkte litt hva folk tror disse lydene er, og HAARP kommer opp ganske mange ganger. Kan være som du sier at det planlegges en fake-ufo invasjon. Hva ville vel vært mer samlende enn en trussel fra verdensrommet, der det er jorden mot “dem” og vi må stablet som EN, og dermed One World Order eller NWO om du vil..

Tror selv spillet er i aller siste fase, med London OL i sommer som kuliminasjon. Da er New Zion (Jerusalem) etablert.

Håper selfølgelig at jeg er helt spik spenna gææren, lider av paranoid shizofreni og konspirasjonsnoia, men tror ikke det er tilfelle ;) Blir spennende å se om lotto kupongen tikkier inn på lørdag, gjør den det kommer nok en pen slump gå til innkjøp av ny hytte på fjellet med tilhørende atomsikker bunker ;)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Det finnes nok noe der ute som vi ikke helt kjenner til, men klarer etterhvert ikke å forestille meg helt at de skulle invadere de “snille” jordboerne. Det er nok av små grønne menn og kvinner her på jorda som man burde være mer bekymret for. Spesielt de med natostjerne og vestlige flagg som er overbevist om at de kjemper for den gode siden og t.om Gud.

Tipper drømmen forteller mer at du har frykt for det ukjente der ute og fremtiden, men når man ser urinering på lik, tortur og umenneskelige handlinger, kan man ikke slå ifra seg tanken om at de er chippet av evil-aliens. Mennesker er da ikke sånn, eller… :-(
Gutter elsker lyd og det er mange som konkurrerer om hvem som kan lage høyeste lyd i nesten alle land over hele verden. Tror ikke det kommer fra aliens heller…
Her er noe fra NASA:
http://www.youtube.com/watch?v=uPJ23Mbjk_Q

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Thunder, så gjennom de to lenkene du har, og de kan overhodet IKKE knyttes opp mot lydene fra klippene ovenfor. den første lenken du la ved, viser en konstant rumling og ikke en høyfrekvent “basun” Den andre viser en overdimensjonert bilhorn??

Men ut fra det jeg tolker fra lenkene du la ved, er lyden i klippene fra NASA som spiller en lyd for å måle avstanden innbyggere må holde for ikke å bli berørt av rakettene som de sender opp Har du i det overhodet sett disse klippene du lenket til, og mener du i fullt alvor at de er like som i de andre klippene??

Jeg tror heller ikke på en “alien-inasjon” som du sier, men som jeg skrev, er det mer sannsynlig med en “fake alien-ivasjon” for å få NWo på plass.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Kan godt være jeg mistolket deg nå (mest sannsynlig) antar du la ved klippene for å vise høy lyd, og ikke at det har noen som helst sammenheng med lydene som blir rapportert rundt om i verden?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Jepp :-)
La ved de to klippene for å vise at det sannsynligvis også kan finnes en forklaring på youtube, for det er mange forskjellige lyder på youtube fra folk som bare elsker lyd eller vil forvirre.:-) Fake-alien eller annen hoax som du sier…

Det virker som om det tar av helt med mystiske lyder og ufo-observasjoner for tiden. En av de første var fra florida som vises i klippet og kanskje kan forklaringen fra sheilaaliens være svaret. Kiev er jo også en av de mest kjente mysteriene og tror den også har en simpel forklaring.

Ellers er det sagt at basunen skal høres over hele verden ved Jesu hjemkomst og markerer armageddon. Lurer på hvilken lyd en slik basun vil gi fra seg :-) Kanskje som om flyalarmen går over hele verden? Får håpe at drømmen din markerte en ny og bedre tid, Rawkuz. :-) Og at verden våkner før det smeller for alvor nede i armageddon-slettene.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Her er også rare lyder, ikke bare worldwide, men også solsystemwide!

http://tinyurl.com/6pplnfy

Noe jeg finner bemerkelsesverdig er at på videoene fra Kiev og Odessa, der det er rapportert om disse forferdelige lydene, ser man folk gå på gaten og virker veldig uoppmerksomme på disse lydene… tror nok dette heller er en worldwide hoax enn noe annet…

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Har ikke så stor tro på disse metalliske lydene. Det er en turbin-aktig og veldig dyp rumlelyd som har plaget folk forskjellige steder i verden.

Nå drukner Youtube i War-of-the-Worlds metallverksted-lyder istedet så man må faktisk lete godt for å finne de som er troverdige. Jeg reagerer på at lydkvaliteten er så god på disse videoklippene mens det er snakk om et håndholdt kamera og en lavkvalitets opplasting.

Sjekk ut disse istedet:

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Cilla Bee, ja det var helt feil link :-)
Fargeskiftet, fra gult til hvitt, tror jeg vil ha en effekt på kroneshakra som er gyldent hvitt.
http://www.larsrolle.net/Artikler/epifysen.htm

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
12 år siden

Den UFO kulen som du kaller det, er helt klart et fly. For folk som bor i nærheten av en flyplass, så er det du filmet et helt vanlig syn under innflygingen. Det er ikke riktig at man ikke kan se frontlyset fra siden og det blinkende lyset på vingen og frekvensen på blinkene stemmer perfekt. Grunnen til at flyet kommer inn i lav høyde kan være at det er forsinket i ruten. For eksempel på korte strekninger mellom Stavanger og Bergen hender det at flyene kjører for fullt i lavere høyde for å ta inn forsinkelser.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
12 år siden

Opptaket fra 21. desember er venus, i morgen finner du den litt høyere på himmelen i sånn ca samme retning.
Opptaket fra 19. februar er Sirius, den finner du mot sør litt før midnatt hver natt på denne tiden av året.
Opptaket fra 8. januar er et fly.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Jepp, her er vi enige. Terje Wulfsberg har etter det jeg har sett filmet Venus, Jupiter, Sisius og flyet fra stavanger til Bergen. Etter rutetabellen var det SK4184 som ble filmet. :-)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Innrømmer og tror at dere kan ha rett her etter å ha sett mer nøye på det mulige flyet, tross uvant mye lys, som kan ha tekniske årsaker i opptaket og/eller fly-lys.
Himmelen skjuler allikevel mysterier, så det er bare å fortsette å se opp på
magien…

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

PROOF “ALIENS” On EARTH (MORPHING/MIMICKING/SHAPE-SHIFTING into U.S.AIRCRAFTS) http://www.youtube.com/watch?v=cQwvZW3xxNE&feature=like-suggest&list=UL

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Et godt eksempel på hvordan dårlig filming gir dårlige resultater. Uten stativ, upresis fokus, for høy forstørrelse i forhold til oppløsning, høy kontrast….

Livlig fantasi hjelper jo på historien hverfall hehe

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

Som å banne i kirka å poste denne, men verdt å tenke på

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Synes ikke dette er å banne i kirka, men dr Tyson bruker jo latterliggjøring som hersketeknikk gjennom hele filmklippet. Hvorfor gjør han det? Er argumentene hans for dårlige?

Hvis man skreller bort latterliggjøringa og fokuserer på argumentene til dr Tyson, så har han ikke så veldig mye å slå i bordet med!

Dr Tyson påstår at mennesker er dårlige og upålitelige observatører. I mange tilfeller stemmer nok dette, men trente observatører som vet hva de skal se etter, kan være svært så dyktige.

Dr Tyson påstår at mennesker trekker logiske feilslutninger etter en UFO-observasjon. Noen mennesker trekker nok logiske feilslutninger etter å ha observert en UFO, men å tro at dette gjelder alle blir fullstendig feil, nesten som en logisk kortslutning.

Dr Tyson har helt rett i at en historie endrer seg etterhvert som den blir gjenfortalt. Men dette vet jo alle, er jo derfor man ønsker førstehånds vitner.

Dr Tyson sier at fotografier og film ikke gyldige bevis. Tyson må ha fysiske bevis fra objektet på bordet, eller data fra måleinstrumenter.
Hvis en gruppe mennesker observerer et russisk militærfly over Norsk territorium, må gruppen vise fram en bit fra flyet for at forsvaret skal tro dem?

Det finnes faktisk måleinstrumenter som har registrert ufo`er. På slutten av nitti-tallet observerte flere hundre personer på det Engelske marinefartøyet HMS Manchester en ufo på kloss hold, samtidig som objektet ble registrert på radar av HMS Manchester og andre marinefartøyer i nærheten.

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/-norsk-og-britisk-marine-hadde-ufokontakt-under-vinteroevelse-3432532.html?ignoremobilecheck=true

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Latterliggjøring som hersketeknikk, på ingen måte, du må ta hensyn til settingen;-) hadde han talt på en ufo-konferanse så kanskje.

“må gruppen vise fram en bit fra flyet for at forsvaret skal tro dem” Nei, det er ikke det han sier, bare at vitnesbyrd ikke er bevis godt nok dersom man påstår å ha vært bortført av utenomjordiske. Sagt på en annen måte

“…men trente observatører som vet hva de skal se etter, kan være svært så dyktige.” når det gjelder kjente ting ja, men ikke når det gjelder ukjente ting. En trent observatør kan også ta grovt feil dersom han ser noe han tror han har greie på, men som egentlig ikke er det, spesielt når tilgjengelig data er dårlig f.eks dårlig bilde/film kvalitet grunnet dårlig eksponering, fokus, etc.

Ingen har vel påstått at ufoer aldri har vært registrert, problemet er når det uidentifiserte, fordi det er uidentifisert, blir behandlet som om det er identifisert!
At noe på film eller bilde ikke kan forklares, er ikke det et bevis for det ene eller andre

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Terje
12 år siden

Veldig enig med Johnny Walker her. Her er det latterliggjøring som er i fokus og Ikke uidentifiserbare flygende objekter. Dr Tyson stoler mye mer på maskiner enn på mennesker. Ønsker han lykke til med det.
Vi kommer ikke nærmere svaret med slike videoer som dette. På samme måte som vi ikke kommer nærmere ved at folk legger ut falske ufo-videoer på nettet.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

“Dr Tyson stoler mye mer på maskiner enn på mennesker. Ønsker han lykke til med det.” Det er det som gir vitenskapelig framskritt, muligens en tanke dyp;-), men sånn er det:-)

Som sagt, setting!
Latterliggjøring som hersketeknikk? nei.
Fokus på latterliggjøring? nei.
Latterliggjøring? nja…
Det handler mer om hvorfor det er latterlig å hoppe til en konklusjon om aliens….

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Latterliggjøring er latterliggjøring, settinga spiller da ingen rolle, Terje S! ;-)

Om dr Tyson gjør dette bevist eller ubevist er jeg usikker på, men hele videosnutten formelig OSER av hersketeknikk. Med å bruke hersketeknikk kan dr Tyson framheve seg selv, og få den gruppen han er uenig med, til å virke dum og kunnskapsløs.

Dr Tyson forteller en tvilsom historie om en politibil som forfølger Venus. Denne politimannen som forfulgte Venus, tenk hvor dum han var. Han skjønte ikke engang at veien svingte!?

Når man har sett filmklippet et par ganger så skjønner man at politifolk, flyvere, flyveledere og radaroperatører er dumme og kunnskapsløse. Kort sagt, alle er dumme, bortsett fra astronomer da. :-)

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

JA JohnnyWalker, mennesker er dumme, selv du og jeg;-) absolutt alle er utsatt for å bli “lurt av sin egen hjerne”, og det kan vi alle le av uten at det er å letterliggjøre;-)

For å ta et eksempel. Jeg har sett mye på stjernehimmelen. Der har jeg sett stjerner som plutselig har begynt å vandre, men jeg har aldri glemt den gangen jeg som liten lå på sofa og så på en liten prikk i taket.
Prikken rørte seg litt, men tenkte det var så lite at det sikkert ikke var noe… -men! Etter en stud begynte den å røre seg mer og mer, en flekk beveger seg ikke 10 cm så det måtte være et lite dyr, til slutt måtte jeg reise meg opp for å sjekke -satte fingeren på den, og det var bare en sort liten prikk som ikke lot seg rikke. Så når stjerner rører på seg og begynner å vandre, da vet jeg at jeg har sett for lenge på ett sted.
Og kan man stå i ro og oppleve at “stasjonære” ting i det fjerne oppfører seg rart, tenk hva en bil i bevegelse kan gjøre;-)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

vel terje s

syns ikke dette var spesielt overbevisende – prikken i taket – relatert til alt ukjent som observeres andre steder og som er helt uforklarlige objekter sammelignet med det som er kjent og kan forklares …

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Prøvde ikke å overbevise deg om noe bardun, poenget var hvertfall at når en uskyldig flekk i taket kan oppleves som noe levende som vandrer rundt, så kan planeter som venus se ut til å røre på seg(mer enn den gjør), spesielt om man selv er i bevegelse. Flekken kan man ta på og bekrefte hva er, mens en vitneobservasjon om en stjerne som danser på himmelen ikke er noe man kan feste så alt for mye lit til.

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Det er jo et veldig kjent fenomen at om man stirrer lenge nok på et fast punkt, på en flekk eller en stein på litt avstand ute i lendet, begynner objektet tilsynelatende å røre seg.

Men får en det for seg at døde faste ting plutselig får en tendens til å bli levende, er det vel synsforstyrrelse, eller er fullstendig indisponert eller befinner seg i en eller annen mental tilstand …

Venus, eller andre lyssterke kjente himmelobjekter har blitt og kommer nok fortsatt til å bli tatt for noe annet enn hva det er. Videoen som ble tatt opp 21.des. av dette såkalte mystiske lyset, er utvilsomt Venus. Å hevde noe annet, og i hvert fall som noe mystisk, er det vel ulike motiver for.

Men likevel, så finnes det mange – både edrue, fornuftige og jordnære mennesker som forteller om merkelige, og for all del, observasjoner som vanskelig kan forklares rasjonelt i henhold til kjente fysiske lover.

De fleste av disse ville nok komme med en god forklaring om de skulle oppleve å se en flekk i taket begynne å bevege seg …

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Skal ikke mase så mye mer om den videoen Terje S, men slike ting som dette blir jo ofte et problem. Folk sitter på hver sin side av gjerde.
Hvis jeg forstår deg rett er du forbauset over at latterliggjøring og hersketeknikk blir dratt frem i denne diskusjonen. Du mener at videoen med dr. Tyson ikke viser dette. Jeg og sikkert mange andre synes denne videoen oser av nettopp dette. Forstår du problemet. ?
Dette er en veldig vanlig problemstilling. Ingen av oss ønsker å sprekke bobla vi lever i. En forsvarer sin egen virkelighet. Men dette vet du like godt som jeg vet at vitenskap ikke er fienden.
Det skal også nevnes at en UFO ikke trenger å være utenomjordisk.

Jeg er ikke noe ekspert på astronomi, tror du har mer peiling på det en meg, men disse kraftige lysobjektene på himmelen er et fenomen. Om det er Sirius, Venus , jupiter eller Atair vet ikke jeg, men at lysene er kraftigere (større) enn for 4-5 år side, er det liten tvil om. Så noe har skjedd. Det er ikke første gang jeg ser opp på himmelen for å si det sånn. Det er et internasjonalt fenomen. Både familie og venner som ikke egentlig har noen interesse nevner dette. Har du noen god forklaring Terje ? Eller mener du at alt er som det alltid har vært

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Ja, noe har skjedd, sola er også mye hvitere nå, det kan alle se. Her må astrofysikere og new-agere være enig i at den har skiftet bølgelengde, sammen med andre himmellegemer inkludert vår jord. Kanskje det henger sammen med foton-beltet vi befinner oss i? Med tanke på den påvirkningen denne nye bølgelengden har på oss, blir dette enda kulere enn noe som helst uidentifisert flyvende objekt :-)

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

“Både familie og venner som ikke egentlig har noen interesse nevner dette.”
Heller ikke uvanlig, jeg har sånne i min familie også, men hadde de hatt interesse for det, så hadde de sett at det ikke er unormalt…, saken er den at man kan ikke bare ved å se, med års mellomrom, at lysstyrken er forandret. Til det må du ha kalibrert måleutstyr samt ta hensyn til avstand, hvor mange er det ikke som mener månen er større når den står lavt i horisonten, sånn i løpet av en kveld? Og kanskje viktigst, hvis man ikke har interesse av det, hvordan kan man vite at man ser det samme objektet som sist?

Fenomenet er ikke de lyssterke objektene, men derimot den periodevise oppblomstringen av grupper med folk som venter på ett eller annet. De ser opp på himmelen og ser lyssterke objekter de “aldri” har sett, og med internett har det virkelig tatt av.

Den dagen astronomer og andre interesserte begynner å rapportere om uvanlig lyssterke objekter, da er det grunn til å reagere.

Planeter vandrer, det er derfor de har fått betengnelsen planeter, når de går i baner rundt sola så forsandres avstanden til sola, noe som har innvirkning på hvor lyssterke de er. Siden venus er nærmere sola enn jorda, er lysstyrken avhengig av fasen http://www.eso.org/public/outreach/eduoff/vt-2004/Background/Infol2/vt2004-if9-fig5.jpg
Mars, jupiter og saturn er lengre ute, så da spiller avstanden en rolle. Saturns lysstyrke er også avhengig av hvordan ringene står i forhold til jorda http://www.utahskies.org/image_library/shallowsky/planets/saturn/hst/AChangeOfSeasonsOnSaturn.jpg

Gudfrid, hvilken bølgelengde har sola nå? og hva var bølgelengden før?

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden

S
Takk for svar.
“Heller ikke uvanlig, jeg har sånne i min familie også, men hadde de hatt interesse for det, så hadde de sett at det ikke er unormalt…,”
– Den blir litt for tynn. Dette er trossalt noe som fanger blikket deres som ikke gjorde det før.
Det er jo snakk om veldig dominerende lysobjekter. Som skiller seg klart ut på himmelen. Synes ikke du har noen god forklaring på hvorfor de er så dominerende. Nå skal det sies at tidligere synes jeg at jeg så kun et lysobjekt og ikke to. Og at lyskilden var enda “større”. Så jeg sitter ikke på noe fasit her. Det er ikke poenget heller. Poenget mitt er at det er kommet en forandring fra tidligere. En forandring (disse store lysobjektene) som meg og mange andre har lagt merke til. Da synes jeg det blir for tynt å si at det er Venus eller Jupiter som vanlig. Og de oppføres seg som vanlig.

“Og kanskje viktigst, hvis man ikke har interesse av det, hvordan kan man vite at man ser det samme objektet som sist?”
– Dette er selvfølgelig relevant. Og det kan jeg selvfølgelig aldri være sikker på.

“Den dagen astronomer og andre interesserte begynner å rapportere om uvanlig lyssterke objekter, da er det grunn til å reagere.”
-Hehe. Vi sitter jo trossalt og kommenterer denne artikkelen da :)

Jeg skal lese meg mer opp på dette feltet så jeg kan uttale meg mer faglig Terje. Får låne noe utstyr også snart, så jeg tenkte jeg skulle lage en filmsnutt der jeg bruker disse programmene jeg nevnte (Starwalk og Skyview) Så får vi se hva resultat jeg sitter igjen med. Har du forresten prøvd disse i denne sammenheng?

Internet er på godt og vondt, og det er mye rart som dukker opp på skjermen.
Så kritisk sans og kunnskap er alltid godt å ha med seg. Jeg skjøner at du er opptatt av fakta og bevis. Men av og til kommer det store forandringer som veldig mange legger merke til. Så selv om det ikke blir bevist noe så blir det gjerne heller ikke motbevist. F.eks chemtrails. Ang denne saken så mener jo du at du har beviser, men mange andre mener jo du har feil. F.eks posisjoner på himmelen osv.

Så foreløpig sitter jeg på gjerde til jeg har fått undersøkt mer

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Terje S, hvis du har tid finner du ut solas forandringer fra år til år, sjekk ut denne siden fra NASA .
http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2001/ast15feb_1/
Jeg har ikke tid til å lete for deg, for meg holder det at jeg husker at sola tidligere var gul og at jeg ser helt tydelig at den nå er hvit.
Noen mener dette skyldes en forskjell i lysbrytningen forårsaket av forurensning.(Men disse er jo bare festbremser :-) he he)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Gudfrid:

“You can’t tell by looking” er den første setningen i siden du lenker til…

Solens aktivitet er godt kjent, og variasjonen mellom solar maximum og minimum likeså. Det er noe helt annet enn at solen har “skiftet bølgelengde”. Solen sender ut lyst i hele EM-spekteret, også i alle bølgelengder i det synlige lyset. Dersom solen skulle “skiftet bølgelengde” ville det ført til at enkelte farger uteble. Så har ikke skjedd, ergo har solen samme spekter av bølgelengder som før.

Du skriver om en “den nye bølgelengden” og virkningen den har på oss; hva slags virkning snakker vi om? Hvilken bølgelengde? Hvordan påvirker denne nye bølgelengden oss, og hvordan er denne bølgelengden annerledes enn alle andre bølgelengder vi blir utsatt for i det daglige liv?

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Gudfrid, Spørsmålet var ment å få deg til å sjekke opp din egen påstand om bølgelengde;-) og svaret har CillaBee.

Oxford, “….Den blir litt for tynn”, det er ikke min erfaring, de gangene jeg hører det fra mine nærmeste så er det oftest venus som lyser “uvanlig” sterkt, men ikke sterkere enn hva som er normalt. Har man ikke interesse for det som skjer på himmelen, så har man et dårligere grunnlag for å si hva som er normalt. Med normalt mener jeg at de har vært like lyssterke før, de er jo tross alt oftere mindre lyssterke i og med at de forandrer lysstyrke ut fra avstand og fase(venus), så det er sikkert mange som faktisk ikke har sett de mer lyssterke før. planetene er usynlig når den er for “nærme” sola, sånn sett fra jorda…dvs det er ikke alltid de vises.

Planetene, venus, jupiter og saturn er dominerende på himmelen fordi de reflekterer mere lys fra sola til ditt øye, enn hva de aller fleste stjerner sender direkte til ditt øye…. da blir de dominerende, ja forresten, månen har også innvirkning på hvor lyssterke planetene oppleves.

Starwalk og Skyview, har ikke prøvd de nei, så vet ikke hvor godt de funker.

“Men av og til kommer det store forandringer som veldig mange legger merke til.” men ikke i fag- og nerdemiljøene;-)

“men mange andre mener jo du har feil. F.eks posisjoner på himmelen osv.” som at planetene går rundt sola, at venus er nærmere sola enn jorda, Sirius i sør og sånne ting?;-) jeg er opptatt av å være så riktig som mulig, men selfølgelig kan jeg som alle andre ta feil.

« Forrige artikkel

Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

Neste artikkel »

Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56

182
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x