Svinevaksinerte utgjør en smittefare

11.1K visninger
3 minutter lesetid
156

Millitæret i USA var de første tvunget til vaksinering mot H1H2. Utbruddet skjedde ombord et krigsskip hvor hele besettningen tok vaksinen før de gikk ombord. Resultatet var dramatisk. Friske ungdommer døde og hundrevis ble syke.

FHI og Baxter international har ingen sikkerhet å stille, for å garantere deg at vaksinen er trygg. Du må betale for den hos legen, og hvis du dør eller blir permanent fanget i en bivirkning, har du ingen rettighet til å få erstattning.

Hele landet er forsøkskaniner og bivirkningene har begynt å fosse inn, men hvem fikk vaksinen først?

I Norge fikk Garden vaksinen først. Nettavisen var først ute med å melde om utbruddet 21 oktober.

Den 17oktober etter vår folkeaksjon på Oslo S, var jeg og noen vaksine-informerte aktivister ute og hang opp posters i oslo sentrum.Ved National teateret møtte vi på 4-5gardister og stoppet opp for å snakke med dem. Vi ble fortalt at det var noen som hadde fått svinevaksinen for litt over en uke siden.

Kaptein Joar Sæterdal Vik ved Gardens mediesenter  sier til Nettavisen:

Han forteller at det er blitt tatt stikkprøver av soldatene, for å se om det virkelig er svineinfluensa. En mulig årsak til symptomene kan også være bivirkninger av en vaksine som gardistene tok tirsdag.

– De tok en vaksine i går som kan være noe av bakgrunnen til at noen kan være dårlig. En mulig bivirkning av en vaksine kan være influensalignende symptomer, sier Vik.

Dagbladet skriver om samme hendelse et par dager etter Nettavisen, men unnlater å nevne at gardistene tok vaksinen.

105 soldater i Garden med mulig svineinfluensa.

De fleste i garden bor i brakker, og er relativt godt isolert fra omverden. De står i bokser flere timer om dagen uten at noen går forbi å nyser på dem, så hvordan fikk de viruset?

De fleste her var friske ungdommer som mest sannsynelig aldri hadde svineinfluensasymptomer eller registrerte tilfeller før de ble vaksinert. Mange  føler seg nå lurt.

Om du jobber i hæren eller garden og vil stå fram og fortelle din historie,  vil vi gjerne bevare din anonymitet om det er ønskelig.

Svinevaksinert krigsskip blir isolert fra omverden

Ifølge Bob Chapman fra Internasjonale kringkaster har han mottatt vitale data om US Navys resulteter med svineinfluensavaksine ombord i et skip.

Dataen glinset indirekte fra anonyme vitneforklaringer fra rammede sjøbesettningers koner, via internet radio show ”A Marine Disquisition”

http://www.clipser.com/watch_video/1362067

 1. Ikke navngitt US Navy fartøy satt til sjøes i april med et mannskap på 347.
 2. Hele mannskapet var vaksinert med H1N1 Svineinfluensa vaksine kort tid etter sjøsettelse.
 3. Alvorlig sykdom rammer besettningen så alvorlig slik at andre skip reagerte til deres nødrop.
  16 medesinske leger lastes ombord fra ikke navngitt aircraft carriers og andre responderende skipsfartøy. Totalt 50 Marine personel sent ombord for krisereaksjon.
 4. To  av en besettning på 347 døde – inkludert skipets kaptein ( en løytenant komandør) og en Dekksjef offiser.
 5. Personalet på 50 ombord for å hjelpe er nå i karantene i en marine sykehus i Balboa, Spania etter at 10 av dem fikk influensaen fra skipets mannskap. To av de 50 i karantene har en kritisk tilstand etter siste rapporter.
 6. Av de opprinnelige 347 ombord som ble vaksinert,  registrerte 333 H1N1 viruset FRA VAKSINEN.
  To døde, som nevnt ovenfor, og 331 overlevde. Kun 14 av de 347 vaksinerte sjøfarerne viste ingen tegn til dårlige effekter fra vaksinen.
 7. Marinen har truet alle ektefellene til skipets bemmaning til å holdes tause – med påstander om at denne informasjonen er hemmelighetsstemplet.  Et fåtall blåser i fløyta og det er her denne informasjonen kommer fra.
 8. Ombord det unavngitte flyhavnbåten som forsørget assistanse, har 415 sjøfarere konsumert svineinfluesaen og de er fortiden under karantene på skipet.

Sannheten er at svineinfluensaepidemien er skapt gjennom vaksineringen. Hvis vi ikke tar den, vil det ikke bli epidemi. Fra denne testen er det åpenbart at vaksinen som forsøkt på skipets bessetning i April er 96% smitte-effektiv og rammer motageren. En slik infeksjons hastighet er umulig å oppnå fra en hvilken som helst naturlig måte.

I og med at den drepte 1% umidelbart, er det ingen sikker spådom for hvordan langtidseffektene for de injisert med vaksinen vil være. Se forskningen på langtidseffektene fra  ”1976 svineinfluensa vaskinen”, og Gulf Krig antrax vaksine programmene for mer informasjon.

Noter samtidig at beskjedelig kontakt med de som fikk vaksinen skaper en 20% sjanse om at du kan rammes av svineinfluensaen , selvom du ikke har blitt vaksinert.

www.cbsnews.com/stories/2009/07/21/health/main5177494.shtml

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

156 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

When the Law ‘Winks’ at Vaccines and Dead Babies http://www.youtube.com/watch?v=PVRQzWo-1CA

Quote: Posted as a Public Service by http://vactruth.com/ Hundreds of babies who died were sent to medical schools for dissection without parents’ information and/or consent. The same disregard for parental consent also took place with placing these infants into vaccine trials. The last few minutes of this video not only are shockingly revealing, but need to be understood in relationship to what’s happening today with infant and children vaccine adverse reactions globally, especially shaken baby syndrome and other legal charges medicine and the law use to deflect vaccine damage on to distraught parents.

Influensavaksiner ødelegger vårt immunsystem. Kan det føre til en økning av kreft? http://gardenofserendipity.wordpress.com/2013/01/06/influensavaksiner-odelegger-vart-immunsystem-kan-det-fore-til-en-okning-av-kreft/

“Innocents Betrayed – The History of Gun Control – FULL LENGTH ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/obama-bomber-barna/comment-page-6/#comment-97359

Otto
Abonnent
14 år siden

Shreveport child diagnosed with rare disease Hannah got an swine flu shot in early December

Joker3k
Joker3k
Abonnent
14 år siden

For det første så er viruset i vaksinen dødt (det er dødt av hensyn til ønske om null risiko), jeg har ikke tatt denne vaksinen selv, men kjenner mange som har tatt dem alle har fått bivirkinger som kvalme, hodepine, brekninger, Men de har gått over. Så hvorfor ekke dem smitta nå a? det er sikkert over 1 mil personer i norge som har tatt denne vaksinen, hvorfor er bare 28 døde da.. Dette er alt om profit og penger..Ikke om og gjøre folk syke dem hakke råd til det

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Bivirkningsmeldinger strømmer på…..og ikke bare likelydene.
Nå en kvinne som kolapset, og de førsøker å legge lokk på saken…

At så mange møter opp for å få sprøytet inn dette mystiske serumet, er
for meg komplett ubegripelig…

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Kvinne-falt-sammen-etter-vaksine-963489.html

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Tok vaksinen og fikk svineinfluensa !

“Fick svininfluensa – trots vaccinationen
Helena Dahlberg Wikström från Umeå är kritisk till vaccinationsrutinerna. Själv drabbades hon av svininfluensan – trots att hon hade tagit sprutan.
– Jag har levt i falsk trygghet, säger hon till Expressen.se.
Tisdagen 27 oktober vaccinerade sig Helena Dahlberg Wikström.
Hon tillhör en av riskgrupperna, eftersom hon har diabetes, problem med njurarna och har haft hjärtinfarkter.
Vid ett besök hos sin läkare fick hon därför ta sprutan som skulle göra henne immun mot svininfluensan, berättar hon för Västerbottens-Kuriren.
På lördagen skulle Helena Dahlberg Wikström och hennes make åka till Höga kusten för att besöka svärfar.
Under eftermiddagen fick hon torrhosta, men trodde att det berodde på att hon har astma och att det var torrt i huset.
– På natten small det. Det kändes som att jag hade tusen krigare i kroppen. Det gick så fort, jag blev jättetrött och helt slut, berättar Helena Dahlberg Wikström för Expressen.se.

Klockan fem på morgonen väckte hon sin make och sa att det var dags att åka hem.

– De tog emot mig på akuten i Umeå och jag blev inlagd, säger hon.
Kritisk till hanteringen

Under de tre dagar hon tillbringade på sjukhuset fick hon ta det antivirala läkemedlet tamiflu.

Nu är hon kritisk till hur sjukvården hanterar vaccinationerna.
– Efter att ha tagit sprutan levde jag i falsk trygghet. När man tänker efter så förstår man ju att vaccinet inte börjar verka på en gång, men så funderar man inte när man har fått sprutan, säger hon.
– Ingenstans har jag läst att det tar tio dagar, eller två till tre veckor, innan vaccinet börjar verka. Människor behöver veta att de fortfarande bör vara försiktiga.

Inte heller förstår hon varför folk ska stå i långa köer för att få vaccin.
– Man kan ju lika gärna bli sjuk när man sitter och väntar. På en vårdcentral måste det vara större risk att drabbas än i resten av samhället, menar hon.
– Hela vaccinationen borde ha varit organiserad på ett helt annat sätt.”

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1771855/fick-svininfluensa-trots-vaccinationen

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

En gladmelding fra WHO: “Til sammen er det nå vaksinert flere millioner mennesker i 21 land, men ifølge Verdens helseorganisasjon har ingen fått alvorlige bivirkninger av vaksinen.”

Hva er det for slags lektyre disse folka leser om dagene….

http://www.nrk.no/nyheter/1.6857681

Otto
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden

Ingen alvorlige bivirkinger?, Föll i koma av vaccinet http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=1#M4954 .

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Uansett hva som kommer ut av munnen fra WHO-folka, så har de effektivt sørget
for at man kan anta at det motsatte er tilfelle…

bivirkninger kan ramses side opp og side ned…

Emanuelinvent
Emanuelinvent
Abonnent
14 år siden

*Aktivt smittevern mye viktigere enn å vaksinere*
.
Hei. . . . *De som er vaksinert kan like gjerne være smittebærere* og de som ikke er vaksinert utøver gjerne større forsiktighet og bedre rutiner. . . . *Det å vaksinere har ingen ting med smittevern å gjøre*, vaksinasjon kan i bestefall dempe symptomer under en smitteperiode.
.
*Aktivt smittevern er mye viktigere*, mer skånsomt og mer virkningsfullt enn å la seg vaksinere og er *det eneste som i realiteten kan dempe eller stoppe et eventuelt utbrudd av Virus eller Influensa Pandemi.* . . . Vaksinen Pandemrix inneholder en rekke giftige stoffer og bør absolutt unngås av gravide, unger, ungdommer og eldre. . . .
.
*Velkommen til Origo Sonen om Livsmiljø:*
.
”*Aktivt Smittevern og Gode rutiner Privat – Det eneste som stopper smittespredning*”
http://origo.no/-/bulletin/show/470213_aktivt-smittevern-og-gode-rutiner-privat
*Link:* http://origo.no/-/bulletin/show/470213_aktivt-smittevern-og-gode-rutiner-privat
.
*Kommentar på Origo.no* skrevet den 29. oktober 2009
.
*Hilsen, Vegard K. Emanuelsen*

Emanuelinvent
Emanuelinvent
Abonnent
14 år siden

*Den store verdikjeden rundt Pandemifrykt for Influensa:*
.
*Velg ditt eget livsmiljø.*
*Velg dine folk å samarbeide med.*
*Skap en bærekraftig framtid for deg selv og lokalsamfunnet.*
.
*Tilbud om massevaksinasjon med Pandemrix:*
– Produsentene og Staten fraskriver seg ethvert erstatningsansvar
– Skattebetalerne tar hele regninga som allerede overstiger 2,5 milliarder
– Norske bedrifter kan vente utgifter på 15 milliarder grunnet Influensa Sykefravær
– NAV og Folketrygdfondet Innland kan forvente langsiktige utgifter på over 100 millioner.
.
*”Hvem skal følge opp noe som helst når vaksinering er frivillig og ingen tar ansvar.” ! ! !*
.
Disse tjener penger på at du frivillig lar deg vaksinere:
– Legene som ufører vaksinering tjener penger for ekstra overtidsarbeid
– Aviser og massemedia der Staten bruker penger på reklame for Pandemrix
– Oljefondet har økt sine aksjeverdier med over 6 milliarder på Pandemifrykten
– Statens Folkehelseinstitutt tjener penger på innkjøp, salg og distribusjon av vaksiner
– Statens Folkehelseinstitutt mottar pengestøtte fra Rocefeller Foundation
– Rocefeller Foundation kontrolleres av Rocefeller familien som eier Vaksineprodusenter
– Jens Stoltenberg er Statsminister og Camilla Stoltenberg er direktør i Folkehelseinstituttet
.
Dette bruker og budsjetterer Den Norske Staten på vegne av deg og meg (avrundet):
– 600 millioner på innkjøp av Pandemrix
– 800 millioner på reklamekampanjer for Pandemrix
– 300 millioner på ekstrabevilgninger til ekstra utstyr og tiltak
– 900 millioner lovet rundt tiltak og oppfølging rundt vaksineringen
– 3000 millioner budsjettert på framtidig vaksinering, tiltak og utgifter mot 2015
.
De store forberedelsene til gjennomføring av massevaksinasjon i Norge:
– Statens Institutt for Folkehelse ble grunnlagt i 1939 av Norske Stat + Rocefeller Foundation
– Statens Helseundersøkelser ble i 2002 slått sammen med Statens Institutt for Folkehelse
– Nasjonalt Folkehelseinstitutt er underlagt Staten via Helse og Omsorgsdepartementet.
– Den Norske Grunnloven ble endret i 2003, slik at tvungen massevaksinering nå kan benyttes
.
*Medisiner mot Sesonginfluensa:*
Tamiflu – Produsent Roche – Oljefondet er medeier
Relenza – Produsent GlaxoSmithKline – Oljefondet er medeier
.
*Vaksiner mot Influensa:*
Prepandrix – Fugleinfluensa A (H5N1) – Produsent GlaxoSmithKline – Oljefondet er medeier
Pandemrix – Svineinfluensa A (H1N1) – Produsent GlaxoSmithKline – Oljefondet er medeier
.
*USA og EU har regelverk for godkjenning og oppbevaring av biologiske våpen.* Både Pandemrix og Prepandrix må lagres og oppbevares etter disse forskriftene for biologiske våpen. *Forskriftene har benevnelsen ”EU666 og US666 Biodefense Stockpile.”!*
.
Betryggende. . . . ? . . . Helsedirektoratet og Norsk Legemiddelverk har ansvaret for godkjenning, kartlegging og kontroll med medisiner, preparater, vaksiner mv. som er i omløp i Norge. Ansvaret inkluderer registrering av bivirkninger etter vaksinering med Pandemrix.
.
*Pandemrix er ikke blitt utprøvd på Gravide, Barn og Ungdom under 18 år og eldre over 60 år
For vaksinen Pandemrix er det gitt Spesiell Dispensasjon til Produksjon, Salg og Anvendelse. Dispensasjon fra et regelverk som skal sørge for at etiske og tekniske retningslinjer blir fulgt.*
.
*Hvor er Produsentenes og Statens motivasjon for å ivareta din og min sikkerhet når:*
– Etiske og tekniske regelverk er satt til side og erstattet av et spesial fritak fra regelverket.
– Alle som er involvert tjener penger på at flest mulig blir mest mulig syke.
– Produsentene og Staten har fraskrevet seg ethvert ansvar ovenfor deg og meg.
.
*Dette er de store taperne ved kortsiktige og langsiktige skader av Pandemrix:*
– Hvem støtter barnefamilier og enkeltpersoner hvor en eller flere blir skadet. . . . ?
– Hvem utbetaler forsikringspenger dersom du eller jeg blir syke av vaksinering. . . . ?
– Hvem styrer NAV sine utbetalinger dersom vi blir langvarig syke og skadet av dette. . . . ?
– Hvem skal bære bedriftenes og arbeidsgivernes ekstra utgifter som følge av vaksinering. . .?
.
*Hvor er vår sikkerhet i det som nå skjer, totalt fraværende. . . ? . . . Dette er jo frivillig.
.
*Kan vi forvente at sannheten om skadevirkninger kommer fram når leger og helsesøstre har fått beskjed om ikke å rapportere bivirkninger (stikk i strid med det regelverket som normalt følges) og kun alvorlige eller uventede bivirkninger har blitt rapportert til nå. . . .?*
.
*Hvordan skal det kunne samles inn troverdig statistikk på skadevirkninger av Pandemrix som aldri tidligere har vært utprøvd på risikogruppene, når små eller normale bivirkninger ikke skal rapporteres, hva vet vi om langtidsvirkningene og hvordan skal det følges opp. . . .?*
.
Hvor er informasjon og veiledning om helsetiltak for de som allerede er blitt vaksinert. . . . ?
.
Hva hjelper det dersom Staten får ansvar, når Staten er oss og det er vi som blir skadet. . . .?
.
Hvor er lokaldemokratiets rett til selvbestemmelse og kontroll over egen framtid. . . . ?
.
Hvor er respekten for rett på Selvbestemmelse, Informasjon og Handlefrihet. . . . ?
.
Hvor er grunnleggende menneskerettigheter for barn, ungdom, svake og eldre. . . . ?
.
Hvorfor følge opp noe som helst når vaksinering er frivillig og ingen tar ansvar. . . . ?
.
Vil du godta å sette deg selv og medborgere i en slik ressursbruk og ansvarsløs situasjon. . . . ?
.
Vil du godta å la deg vaksinere med Pandemrix som inneholder unødvendige giftstoffer. . . ?
.
Fritt vaksinevalg, enhver person bestemmer over sitt eget liv og sin egen framtid, lykke til.! ! !
.
*På den måten kan folk får mulighet til å ta sine valg under frihet og opplysthet.*
.
*Hver enkelt av oss kan utgjøre en stor forskjell i hvilken verden vi skaper*
.
– *Det finnes ingen Svineinfluensa Pandemi, heller ingen grunn til å skape Pandemi.*
– *Folk flest er sunne og friske og vil tåle en influensa bra, stol på deg selv og din kropp.*
– *Aktivt smittevern er det som hjelper for å hindre spredning av virus, bakterier og sopp.*
.
– *Frisk luft, giftfri mat, variert kosthold, og god fysisk aktivitet vil holde deg i toppform.*
– *Det er ingen grunn til å ta en vaksine full av giftstoffer når man godt kan la være å ta den.*
– *Samarbeid om å skape et bedre liv, bedre familie situasjon og lokalmiljø, det virker bra.*
.
– *Informasjon, opplysthet og trygghet kan tilrettelegge for å fjerne all angst.*
– *Resultatet vil frigjøre energi og kraft til å kunne stå på videre i livet.*
– *Samlet innsats for en bedre verden, med ny teknologi og bærekraftige løsninger*
.
*Velkommen til Origo Sonen om Livsmiljø:*
“*Smittevern – Vaksinering – Influensa*”:http://origo.no/-/sandbox/show/277823_smittevern-vaksinering-influensa
*Link:* http://origo.no/-/sandbox/show/277823_smittevern-vaksinering-influensa
.
*Velkommen til Origo Sonen om Bærekraft:*
“*Vedvarende Energi – Bærekraftig Teknologi*”:http://origo.no/-/sandbox/show/212763_vedvarendeenergi-baerekraftigteknologi
*Link:* http://origo.no/-/sandbox/show/212763_vedvarendeenergi-baerekraftigteknologi
.
*Velkommen til Origo Sonen om Samarbeid:*
“*CAFOW*”:http://origo.no/-/sandbox/show/195306_cafow
*Link:* http://origo.no/-/sandbox/show/195306_cafow
.
*CAFOW* – **Cooperation, harmony *And *Freedom to *Operate the *World
.
*Pandemrix er forbudt i Sveits for Gravide, Barn og Ungdom under 18 år og Eldre over 60*
.
*Kommentar på Origo.no* skrevet den 04. november 2009 av *Vegard K. Emanuelsen*

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

og folk dør etter direct injection av gifta….
men noen sammenheng….neida

http://www.an.no/Innenriks/article4695097.ece

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Ja smurfen er det ikke rart hva dem kan når de vil. :)
Vi stilte spørsmålet til noen forskere som tok prøver av isbjørn, sel og hval hvordan de påviste høye kvikksølvverdier. De tok vevsprøver av dyrene og da fant de det, ganske enkelt og fullt mulig på oss også… men, så det store MEN, for på oss som de har kvikksølvforgiftet for å tjene industrien vil ikke myndighetene ha slik prøvetaking, med slike bevis som da ville fremkomme er de dødsredde for erstatningskrav. Ja samme jævlene som skremmer vannet av folket for å få vaksinere dem er redde de også, for pengebingen, de er sannelig min hatt verre enn onkel Skrue!

ye
ye
Abonnent
14 år siden

“Det norske reseptfritaket på influensamedisinen Tamiflu er en suksess.”
95 069 pakninger solgt på 4 dager (5.nov-8.nov)

Fremdeles er det store byks i tallene for antall smittede uten at dette er dokumentert:

” – Beregninger fra helsemyndighetene antyder at 330.000 nordmenn kan ha fått svineinfluensa hittil. Dette anslaget er økt med 150.000 personer sist uke, opplyser informasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen.”

(Har lagt merke til NTB sin aktve rolle i formidlingsrollen i propagandaen.)
http://www.abcnyheter.no/node/99142 (NTB)

Det ble satt igang hurtigvaksinasjon av alle apotekansatte da det ble kjent at det skulle bli mulig å kjøpe Tamiflu uten resept og pga. forventet storinnrykk av folk som skulle kjøpe Tamiflu. Men når Folkehelseinstituttet sier at vaksinen ikke har effekt før etter 2-3 uker, hvilken hjelp var det da for apotekansatte? Dette henger ikke på greip!
Hvis det er slik at de som tar vaksinen blir smittebærere, kan det si at alle som dro innom et apotek risikerte å bli smittet av de vaksinerte ansatte…derfor et byks på ca.100 000 smittede fra forrige uke…?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  ye
14 år siden

Ja til den siste teorien din ye, den er mye nærmere sannheten enn den offisielle versjon som slettes ikke henger på greip, som det meste annet som spys ut av propagandaen deres. NTB har hele tiden vært en meget viktig aktør i djevelskapen deres, vi har testet dem også, de driter i oss og hva vi ønsker å få offentliggjort.

Ser at salget av Tamiflu går strålende, ja godt for dem da den var i ferd med å gå ut på dato, verre for de som blir lurt til å betale for giftstoffet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Kviksølv nivået i norsk freskvann har pluseligt gått opp med over 60% .
Et mysterium sier dem.
Kankje ringe og tipse om Chemtrail ;)
Matilsynet sier at Kvikksølv er svært farligt for gravide i fisk.
Åssen kan da FHI si at det er ufarligt i vaksiner ??
Mattilsynet er ansvarlig for å vurdere kostholdsråd. De har allerede retningslinjer der ber gravide, ammende og barn om å være forsiktige med å spise ferskvannfisk på grunn av økt kvikksølvnivå

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3363498.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Litt rart dem lett klarer og påvise kvikksølv i fisk men ikke i mennesker *.)

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Dette er FHI sin info til helsearbeidere om Pandermix, altså en litt annen versjon enn den offisielle:

Midler mot influensa A (H1N1):

* Influensavaksine, Pandemrix
Vaksineringen mot influensa A (H1N1) forventes å starte innen få uker. Fordi klinisk erfaring er beskjeden med pandemivaksinen anmoder Legemiddelverket om aktiv og rask bivirkningsrapportering fra helsepersonell. Dette gjelder særlig ved mistanke om dødelige eller livstruende bivirkninger samt ved alvorlige og uventede bivirkninger. Reaksjoner av spesiell interesse er nevritt, kramper, anafylaktiske reaksjoner, encefalitt, vaskulitt, Guillain-Barré syndrom, Bells parese/facialisparese, demyeliniserende sykdom, andre alvorlige autoimmune sykdommer, medfødt anomali/fødselsdefekt og spontanabort. På grunn av særlig liten erfaring hos barn og gravide ber vi spesielt om at uventede, mistenkte bivirkninger rapporteres i disse gruppene. Rapportering skal skje til Folkehelseinstituttet på eget meldeskjema: Skjema for melding om mistenkt bivirkning etter vaksinasjon mot pandemisk influensa A(H1N1). (Åpnes i eget vindu, skjema ligger på nettsidene til Folkehelseinstituttet).

Øvrige nye og uventede bivirkninger rapporteres til RELIS på bivirkningsskjema. Spørsmål til overvåkingslisten kan rettes til bivirkninger@legemiddelverket.no

http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80931.aspx?filterBy=CopyToMedecs

Det er bare å spørre i vei – hva betyr dette egentlig??
Uffda

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Dette legemiddelverket er så arrogant at de ikke har stoffkartotek, og kan heller ikke fremlegg HMS-datablader for sine giftblandinger. Import, distribusjon og vaksinering med giftstoffet Pandermix er selvsagt forbudt. Det er neppe lov å destruere f…skapen ved vanlige miljøstasjoner, de som er vaksinert blir i sin tur også et problem å bli kvitt :-)

§ 2-6. Kvikksølv og kvikksølvforbindelser

Det er forbudt å produsere, importere, eksportere, omsette og bruke stoff eller stoffblanding som inneholder kvikksølv eller kvikksølvforbindelser.

Det er forbudt å produsere, importere, eksportere og omsette faste bearbeidede produkter som inneholder kvikksølv eller kvikksølvforbindelser.

http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-20040601-0922.html#2-6

Uffda

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Uffda
14 år siden

Legemiddelverket har ikke tid til å innhente datablader, de er så jævla opptatt med å klassifisere harmløse naturmidler til å være legemiddel.

Jeg har forresten HMS-Databladet til amalgam, usj hadde jeg hatt dette da de skulle putte svineriet i tennene mine, så hadde jeg hoppet kjapt ut av tannlegestolen og stukket rett til fjells.

Her er noe fra databladet til svineriet folket har i tennene;

Giftig kvikksølvdamp ved oppvarming.

Kvikksølv kan opphopes i kroppen og gi skader. Kvikksølvforbindelser er cyto- og protoplasmatoxisk. Andre skadelige egenskaper kan ikke utelukkes. Peroner med nedsatt nyrefunksjon, nedsatt funksjon i åndedrettsveier, allergier eller overømfidtlighet for kvikksølv kan være mottagelige for de skadelige effektene av eksponering.

Kvikksølv har en fordrøyd giftvirkning. Innånding av kvikksølvdamp kan føre til ubehag, diare, hodepine, lungeinflammasjon, lungeødem, åndedrettsbesvær, nyreskader, skader på det sentrale nervesystemet, blodtrykksfall og påvirkning av hjerte.

Hudkontakt kan gi lignende symptom som ved innånding. Kan opptas gjennom huden. Kvikksølv kan gi allergisk eksem. Se også innånding av kvikksølvdamp. Metallpulver kan irritere huden.

Alvorlig irritasjon av øynene.

Farlig ved svelging. Svelging av kvikksølv kan gi samme ubehag som ved innånding av kvikksølvdamp. Svelging av store mengder metallpulver kan forårsake ubehag, brkninger, feber, muskelsvakhet og sirkulasjonsforstyrrelser.

Giftig ved innånding.

Dette kjemikaliet og dets emballasje skal behandles som spesialavfall.

Det gis ingen garanti for produktets andre egenskaper eller bruk; alene eller i kombinasjoner med andre materialer.

VIKTIGSTE FAREMOMENTER
Det dannes giftig gass når kvikksølv varmes opp. Kvikksølv reagerer med andre stoff som f.eks. alkaliemetaller, acetylen, azsider, ammoniumforbindelser, aminer, halogener, karbider, metaller og syrer.
Giftig ved innånding. Kan ansamles i kroppen og gi skader. Kvikksølv er meget giftig for organismer som lever i vann, og kan forårsake skadelige langtidseffekter i vannmiljø.
Bland aldri kvikksølv med andre stoff uten å vite at det er risikofritt. Personer med nedsatt nyrefunksjon, nedsatt åndedrettsfunksjon, allergier eller overfølsomhet for kvikksølv kan være mottakelige for de skadelige effektene av ekswponering av stoffet.

Merk ansvarsfraskrivelsen, akkurat som produsentene av kvikksølvholdig vaksine.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Monica! Oppløftende som alltid å se deg innpå her.

Fant denne linken og så kan man håpe på at folk setter i gang kampanjer over alt for å protestere høylydt mot båe tamiflu, pandremix og andre mentaltødeleggende og dødelige vaksiner! Selv samler jeg inn skriftelige dokumentasjoner på bivirkninger unge mennesker og foreldre har fått og vil få av tamiflu og pandremix og jeg regner med at flere sender meg deres skriftelige opplysninger etter hvert.
E-mail adressen til HULK organisasjonen er: hulk@broadpark.no og hjemmeside: http://www.hulk.no

Vi ses Monica og ha noen fine dager fremover.

Lise

http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1002&Itemid=92&lang=en

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei Lise og velkommen tilbake! :)

I disse tider må vi bare stå samlet mot galskapen som skjer der ute, så du må ikke forsvinne en gang til. Merket meg forresten hvordan de fyrte løs mot deg da du beskrev menneskelige tragedier, det sier mer om dem enn deg skal du vite.

Takk for linken til gode advarsler man kan skrive ut. Skal gjør det og få lurt noen inn i mellom reklamen fra Big Pharma på legekontorene. :)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Her er en av grunnene til ikke å stole på FHI:

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Ja du har så rett så rett, nå vil historien gjenta seg for svinefluvaksinen er jo også et gedigent eksperiment eller kanskje rettere sagt drapsforsøk. Folkeforgiftningsinstituttet lever virkelig opp til det nye navnet vi har gitt dem!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Etter oppfordring fra faste kommenatotorer her på Nyhetsspeilet og siden jeg selv er såpass opptatt å få stoppet våre myndigheter fra å massevaksinere barn og unge med denne giftvaksinen til GlaxoSmithKline, velger jeg å gå inn igjen som kommentator her.

Så lenge jeg (med min bevissthet) vet at denne “løp og ta vaksinen” propagandaen i media kun dreier seg om et kynisk pengespill vår regjering samarbeider med verdens maktelites ondskap om, kan jeg ikke annet enn å fortsette belyse folk om hva som egentlig ligger til grunne for at man til neste år mest sannsynlig vil få oppleve at våre myndigheter vil tvinge alle til¨å måtte ta denne vaksinen!

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/oljefondet-tjener-paa-influensavaksine-2997135.html

Og her noe informasjon om vaksinen jeg har fått tilsendt som all annet informasjon som strømmer til meg på e-posten hver dag!

Vad du inte visste om svininfluensan
I aprilnumret av Nature citerades en forskare som sa: “Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte.”

“Den nya influensan H1N1 har en genetisk sammansättning som inte setts förut. Viruset är en gåta för virologerna. Omfattande analyser tyder på att svininfluensaviruset består av spanska sjukan-virus från 1918, fågelvirus och två nya H3N2 virus-gener. Debatten om huruvida det kan vara ett genetiskt tillverkat virus fortsätter”

Det här skriver Dr Russell Blaylock, professor i neurokirurgi och biologi och ansedd som en av USA:s främsta inom sitt område, i en artikel publicerad den 7 juli i år kallad “Är vaccinet farligare än svininfluensan?”

Dr Blaylock varnar inte bara för kvicksilvret i det nya vaccinet, vilket han menar kan leda till både autism och schizofreni för barnet om gravida får det. I en nyligen gjord intervju i Dr Bill Deagles utmärkta radioprogram The Nutrimedical Report ger han även en utförlig beskrivning av farorna med Skvalen, en adjuvant, det vill säga tilläggsbehandling i vaccin för att få snabbare effekt.

Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack. Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa.

Förutom Skvalen ska det nya vaccinet tydligen innehålla bland annat följande:

Polysorbat 80, något som innehåller etylenoxid vilket är giftig att inandas. Ämnet irriterar både huden och andningsapparaten och inandning kan göra att lungorna vätskefylls flera timmar senare.
Tiomersal, vilket innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen.
Fosfater, bland annat dinatriumvätefosfat som sägs vara mycket giftigt för vattenrelaterade organismer och kunna orsaka högt blodtryck, sämre sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, myrkrypningar, sömnlöshet och muskelsmärta.

USA:s smittskyddsmyndighet CDC har beskrivit svininfluensan som en blandning av virus som finns hos grisar, fåglar och människor. I aprilnumret av Nature i år citerades en forskare som sa:

“Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte.”

Värt att notera under den hysteri som råder är att enligt WHO:s senaste mätningar så har cirka 1 700 personer i världen hittills dött av svininfluensan, medan den vanliga influensan sägs döda mellan 250 000 och 500 000 per år.

Dr Jaan Suurküla är en läkare som är kritisk till vaccineringar och säger att eftersom det nya vaccinet utformats på samma sätt som de tidigare så finns det ingen anledning att tro att det ska fungera bättre. Det nya vaccinet släpps utan de säkerhetstester som är nödvändiga och vaccinets skyddseffekt är totalt obevisad hävdar han. På sin hemsida presenterar han flera studier som visar på att vaccinationer inte utgör det skydd man försöker slå i oss. Bland annat skriver Dr Suuküla:

“Flera rapporter som bekräftar att bevisningen på att vaccinet fungerar på influensa är bristfällig och snedvriden av allt att döma av kommersiella skäl. Vacciner inbringar miljarder årligen till läkemedelsindustrin och det finns därmed ett uppenbart incitament till faktaförvanskning.”

Han skriver också:

“Svininfluensavaccinet är inte bara ineffektivt utan därtill även potentiellt skadligt, inte minst eftersom det innehåller skvalen som kan vålla alvarliga autoimmuna reaktioner med i värsta fall livslång sjukdom. I korthet kan vi konstatera att det inte är tillfredsställande bevisat att influensavaccinering skyddar dig. Däremot är det tillfredsställande bevisat att du löper risk för allvarliga biverkningar.”

Det finns 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om skvalen och dess skadliga effekter. Bland annat så har den Polska Vetenskapsakademin gjort studier som pekar på att skvalen allvarligt kan skada hjärnan och nervsystemet. En studie från 2002 visar på att skvalen också är ansvarigt för Gulf War Syndrom vilket bland annat inkluderar symtom som kronisk trötthet, yrsel, hudproblem och fibromyalgi.

Dr Alan Phillips, en ansedd läkare från England skrev för flera år sedan en mycket avslöjande och intressant artikel kallad Myter om Vaccinering, där han bland annat slog fast:

“Det finns 100-tals med publicerade medicinska studier som dokumenterar vacciners misslyckande och allvarliga effekter, dussintals böcker skrivna av läkare, forskare, och oberoende undersökare som avslöjar allvarliga missgrepp i immuniseringens teori och praktik. Ironiskt nog är de flesta barnläkare och föräldrar helt okunniga om detta.”

Professor Michel Chossudovsky, som tidigare tjänstgjort som rådgivare åt WHO, UNDP och UNFPA avslöjade att läkare och epidemiloger i Storbritannien hotas med avsked om de offentligt ifrågasätter felaktigheter och brister i den data som presenteras om svininfluensan.

Amerikanska FDA, Food and Drug Administrations rapportsystem över vaccinskador innehåller ca 11 000 rapporter/år om allvarliga reaktioner. De tror att bara 10 % av alla vaccinationsskador rapporteras överhuvudtaget. Det stöds av NVIC, National Vaccine Information Centers undersökningar som visade att i New York vara det bara 1 av 40 läkarmottagningar som rapporterade skador eller dödsfall efter vaccinationer, med andra ord: 97,5 % rapporteras aldrig.

Vad vi däremot vet är att nyligen gjorda studier visade att när barn i Storbritannien fick Tamiflu mot svininfluensan så drabbades över hälften av biverkningar som illamående och mardrömmar. Medicinen är inte lika harmlös som folk verkar tro sa en brittisk läkare till Pulze Magazine och studierna gjorda av brittiska motsvarigheten till Socialstyrelsen visade att biverkningar är mycket vanliga.

Ett av de två bolag som fått uppdraget att framställa vaccinet mot svininfluensan är The Baxter Company som varit inblandade i två gigantiska skandaler. Det första var när tiotusentals blödarsjuka injicerades med HIV-virus, inklusive tusentals barn, och Baxter fortsatte sälja vaccinet även efter att smittan var känd.

Den andra var när Baxter släppt ett influensavaccin som innehöll fågelinfluensavirus till 18 länder. Tack vare att ett labb i Tjeckien upptäckte viruset i vaccinet undvek vi en världsomfattande epidemi då. Novartis, det andra företaget, klargjorde nyligen att de inte kommer att ge något gratis vaccin till fattiga länder, alla ska betala.

Vad är det då som gör att vissa dör av svininfluensan?

Cytokiner är små proteiner vilka fungerar som signalmolekyler mellan cellerna och de produceras av immunförsvaret, ofta som svar på en infektion. Flera forskare, bland andra Dr Blaylock menar att det är den cytokinstorm som uppstår, det vill säga kroppens reaktion på viruset, som leder till att det blir dödligt. Kroppen börjar överproducera dessa inflammatoriska cytokiner och det förstör vävnader och skadar lungorna så de flesta dör av lungbesvär. Forskarna tror att yngre har en kraftigare produktion av cytokiner och att influensan därför slår hårdare mot dem. Att dämpa ner cytokinstormen skulle förmodligen ha räddat de flesta menar Dr Blaylock.

Hur kan man då dämpa cytokinstormen?

Här går åsikterna isär. Dr Blaylock menar att en fiskolja av bra kvalitet kan mildra stormen en hel del. Andra menar att det tvärtom ökar cytokinreaktionen.

Under fågelinfluensan spelade följande cytokiner en viktig roll: TNF-alpha, Tumör nekrotisk faktor-alpha, en cytokin central för utveckling av inflammation och skada vid ledgångs-reumatism, IL-6, interleukin 6 som bildas av en rad olika celler i samband med trauma eller inflammation, samt IFN-gamma, en viktig cytokin för immunförsvaret vad gäller virus, intracellulära bakterier och tumörkontroll. Ett hämmande av dessa skulle kunna visa sig effektivt mot viruset tror vissa forskare.

ACE, Angiotensin-converting enzyme, är ett äggviteämne i blodkärlsväggen och blodet som är viktigt för vilket blodtryck vi har. Ju mer ACE desto högre blodtryck. Det finns studier som indikerar att ACE-hämmare kan lindra cytokinstormen men än så länge är inget bevisat. Kost som ska vara bra för att hämma ACE och reducera cytokiner sägs vara grönt te, äpplen, granatäppel-juice, rödvin, gurkmeja, svartpeppar, vitlök, e-vitamin och kokosolja.

Är man frisk är det viktigaste förstås att förebygga smitta. Näringsmedicinare Bertil Wosk har gett ett antal förslag som jag tycker är utmärkta. Här är några av dem:

– Undvik nära kontakt med personer som är sjuka.
– Undvik att röra vid slemhinnor (till exempel ögon, näsa och mun) utan att först tvätta händerna, så slipper du smittas om du råkat ta i något föremål som influensavirus nyligen fastnat på.
– Tvätta händerna noggrant med vatten och tvål, särskilt om du har berört ytor som kan vara kontaminerade eller om du hostar och nyser.
– Öka syremängden i rummen där du bor och arbetar genom att öppna fönster. Syret i luften dödar virus.
– Se till att du får ordentligt med sömn och undvik stress. Stress och sömnbrist nedsätter immunförsvaret.
– Ät näringsrik mat, undvik raffinerad mat och särskilt raffinerade oljor, margarin, socker och snabba kolhydrater. I bra mat finns den näring som ditt immunförsvar behöver medan snabba kolhydrater däremot försämrar immunförsvaret.
– Gör nässköljningar varje dag.
– D-vitamin, 2000 IE per dag. Brist på D-vitamin är en av orsakerna till att man insjuknar i infektionssjukdomar.
– Rensa kroppen genom att detoxa.
– Ta ett bra multivitamin/mineraltillskott.
– Ta extra tillskott av zink.

Källor:

Om Dr Blaylock:
http://www.twine.com
http://www.nutrimedical.com

Om kopplingar till 1918:s influensa:
http://www.independent.co.uk
blogs.discovery.com

Dr Suurkülas hemsida:
veg4health.net

Om biverkningar:
nyhetskanalen.se

Christoffer

NB: Selv har jeg nå fått bekreftelse på at unge som har fått i seg denne Tamiflu vaksinen, begynner å bli alvorlige syke. En av de unge som jeg har kjent til lenge har fått en nevrotiske lidelse! Jeg kommer nå til å samle inn all skriftelig dokumentasjon fra unge om bivirkninger de får av både Pandremix og Tamiflu!

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet BRP
og HULK org. (help for young in seriouse lifecrises)

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

…men gifta er helt trygg den… også i Sverige

“Kevin, 4 år, fick en spruta mot svininfluensan – slutade andas”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/vaccinguiden/article6086396.ab

« Forrige artikkel

Hvordan er det mulig?

Neste artikkel »

HPV-vaksinen? Nei takk

156
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x