Svinevaksinerte utgjør en smittefare

11145 visninger
3 minutter lesetid
156

Millitæret i USA var de første tvunget til vaksinering mot H1H2. Utbruddet skjedde ombord et krigsskip hvor hele besettningen tok vaksinen før de gikk ombord. Resultatet var dramatisk. Friske ungdommer døde og hundrevis ble syke.

FHI og Baxter international har ingen sikkerhet å stille, for å garantere deg at vaksinen er trygg. Du må betale for den hos legen, og hvis du dør eller blir permanent fanget i en bivirkning, har du ingen rettighet til å få erstattning.

Hele landet er forsøkskaniner og bivirkningene har begynt å fosse inn, men hvem fikk vaksinen først?

I Norge fikk Garden vaksinen først. Nettavisen var først ute med å melde om utbruddet 21 oktober.

Den 17oktober etter vår folkeaksjon på Oslo S, var jeg og noen vaksine-informerte aktivister ute og hang opp posters i oslo sentrum.Ved National teateret møtte vi på 4-5gardister og stoppet opp for å snakke med dem. Vi ble fortalt at det var noen som hadde fått svinevaksinen for litt over en uke siden.

Kaptein Joar Sæterdal Vik ved Gardens mediesenter  sier til Nettavisen:

Han forteller at det er blitt tatt stikkprøver av soldatene, for å se om det virkelig er svineinfluensa. En mulig årsak til symptomene kan også være bivirkninger av en vaksine som gardistene tok tirsdag.

– De tok en vaksine i går som kan være noe av bakgrunnen til at noen kan være dårlig. En mulig bivirkning av en vaksine kan være influensalignende symptomer, sier Vik.

Dagbladet skriver om samme hendelse et par dager etter Nettavisen, men unnlater å nevne at gardistene tok vaksinen.

105 soldater i Garden med mulig svineinfluensa.

De fleste i garden bor i brakker, og er relativt godt isolert fra omverden. De står i bokser flere timer om dagen uten at noen går forbi å nyser på dem, så hvordan fikk de viruset?

De fleste her var friske ungdommer som mest sannsynelig aldri hadde svineinfluensasymptomer eller registrerte tilfeller før de ble vaksinert. Mange  føler seg nå lurt.

Om du jobber i hæren eller garden og vil stå fram og fortelle din historie,  vil vi gjerne bevare din anonymitet om det er ønskelig.

Svinevaksinert krigsskip blir isolert fra omverden

Ifølge Bob Chapman fra Internasjonale kringkaster har han mottatt vitale data om US Navys resulteter med svineinfluensavaksine ombord i et skip.

Dataen glinset indirekte fra anonyme vitneforklaringer fra rammede sjøbesettningers koner, via internet radio show ”A Marine Disquisition”

http://www.clipser.com/watch_video/1362067

 1. Ikke navngitt US Navy fartøy satt til sjøes i april med et mannskap på 347.
 2. Hele mannskapet var vaksinert med H1N1 Svineinfluensa vaksine kort tid etter sjøsettelse.
 3. Alvorlig sykdom rammer besettningen så alvorlig slik at andre skip reagerte til deres nødrop.
  16 medesinske leger lastes ombord fra ikke navngitt aircraft carriers og andre responderende skipsfartøy. Totalt 50 Marine personel sent ombord for krisereaksjon.
 4. To  av en besettning på 347 døde – inkludert skipets kaptein ( en løytenant komandør) og en Dekksjef offiser.
 5. Personalet på 50 ombord for å hjelpe er nå i karantene i en marine sykehus i Balboa, Spania etter at 10 av dem fikk influensaen fra skipets mannskap. To av de 50 i karantene har en kritisk tilstand etter siste rapporter.
 6. Av de opprinnelige 347 ombord som ble vaksinert,  registrerte 333 H1N1 viruset FRA VAKSINEN.
  To døde, som nevnt ovenfor, og 331 overlevde. Kun 14 av de 347 vaksinerte sjøfarerne viste ingen tegn til dårlige effekter fra vaksinen.
 7. Marinen har truet alle ektefellene til skipets bemmaning til å holdes tause – med påstander om at denne informasjonen er hemmelighetsstemplet.  Et fåtall blåser i fløyta og det er her denne informasjonen kommer fra.
 8. Ombord det unavngitte flyhavnbåten som forsørget assistanse, har 415 sjøfarere konsumert svineinfluesaen og de er fortiden under karantene på skipet.

Sannheten er at svineinfluensaepidemien er skapt gjennom vaksineringen. Hvis vi ikke tar den, vil det ikke bli epidemi. Fra denne testen er det åpenbart at vaksinen som forsøkt på skipets bessetning i April er 96% smitte-effektiv og rammer motageren. En slik infeksjons hastighet er umulig å oppnå fra en hvilken som helst naturlig måte.

I og med at den drepte 1% umidelbart, er det ingen sikker spådom for hvordan langtidseffektene for de injisert med vaksinen vil være. Se forskningen på langtidseffektene fra  ”1976 svineinfluensa vaskinen”, og Gulf Krig antrax vaksine programmene for mer informasjon.

Noter samtidig at beskjedelig kontakt med de som fikk vaksinen skaper en 20% sjanse om at du kan rammes av svineinfluensaen , selvom du ikke har blitt vaksinert.

www.cbsnews.com/stories/2009/07/21/health/main5177494.shtml

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

156 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Insomnia
Insomnia
13 år siden

En liten fundamental feil i artikkelen!
«De fleste i garden bor i brakker» – Riktig
, og er ganske godt isolert fra omverden. FEIL!!!
De står i bokser flere timer om dagen JA OG NEI!
, uten at noen går forbi å nyser på dem JA OG NEI!?
, så hvordan fikk de viruset? Godt spm!!

De færreste i garden og resten av norges militære styrker er isolert fra omverdene. Det er kun tilfelle i tjenestetiden, som stort sett er ferdig kl 15:35. Etter dette tidspunktet og frem til kl 23 hvor det skal være ro på kaserna (eller brakka som Armin kaller det) er de fleste soldater i Norge utenfor leieren og menger seg med den samme befolkningen som vi menger oss med. Forskjellen ligger i det at dersom det går en syk person rundt på gata er sjangsen for å møte på denne personen og bli smittet relativt liten. Dersom det er en syk soldat i en leir hvor de omgås og bor tett på hverandre sprer et virus seg som ild i tørt gress. Så med tanke på at Gardistene som holder til i Oslo (Huseby Leir om jeg ikke husker helt feil) og farter rundst omkring utenom tjenestetid der de ikke er isolert fra omverdenen og virus så skal det ikke mer enn en smittet soldat før viruset sprer seg som ild i tørt gress.

Så jeg må si det var et fint inisiativ til en artikkel, men fundamentale feil gjør at spm som stilles har et opplagt svar og derved ebber ut i at artikkelen er skrevet i hastverk bare for å skrive noe.

Insomnia
Insomnia
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Lengre oppholstider i brakkene? Eller mindre tid ute blant andre sivile? Nå har jeg jobbet 3 forskjellige steder i forsvaret (nord-, midt- og øst- Norge) og alle leierene har hatt de samme rammer for tjenestetid.

Av erfaring så vil jeg si at med innrykk i midten/slutten av august, 6 uker med uniformsplikt så rimer det jo bra med tidspunktet for når disse soldatene har i all hemning endelig med lov fått «kaste» av seg uniformen og opptre sivilt igjen. Av erfaring så eksisterte det knapt en eneste soldat i min tropp i leieren de 4-5 første helgene etter at uniformsplikten i og utenfor tjenestid ble opphevet. Da fant vi (stort sett) igjen alle soldatene i Tromsø. Nå har jeg hatt noe kontakt opp gjennom årene med ansatte i Elverumsområdet og Rena og selv der eksisterer det lokale kroer, «sentrumsområder» (hvis en kan kalle det for et sentrum) hvor sivile menger seg og soldatene blander seg inn i folkemengden(e).

Så helt ærlig, jeg finer det lite suspekt, heller fullstendig rimelig basert på personlige erfaringer, tidspunkt og hvor tett soldater lever på kasernene!

Insomnia
Insomnia
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

En liten rettelse Armin. Du skriver følgende:
–>En ting som vi bør tenke over, det er virus i vaksinen som liksom skal bekjempe det samme viruset som er i kroppen, hva hvis man ikke har viruset før man får vaksinen? Vil man ikke da få svineinfluensa som følge av vaksine?<–
På ditt spm er svaret ganske enkelt NEI! For det første så er viruset i vaksinen dødt (det er dødt av hensyn til ønske om null risiko), Selv et dødt virus vil kroppen danne antistoffer mot, selv om produksjonen av antistoffer ville vært større dersom viruset ikke var fullstendig dødt (slik som i normale vaksiner, stort sett).
At en er bærer av et virus vil heller ikke automatisk gjøre en til smittekilde og i dette tilfelle så smitter ikke døde virus. Hadde viruset derimot vært "levende" (som i levende, men ikke overlevbare slik som i andre vaksiner) ville det ikke vært potensielt smittsomt da det vil dø under inkubasjonstiden uansett, i beste fall ville det fremmet en produksjon av antistoffer hos motakeren også!

Men det er skremmende den delen hva angår skipet, hvorvidt den saken er 100% vanntett kan det jo stilles spm ved eller om det er en sak konstruert med den hensikt å brukes i propaganda sammenheng!?

Selv ønsker jeg å være realist, med sunn skepsis og det er både goder og onder vedrørende en vaksine, det store tabuet er å mene det rake motsatte av de som har en bestemt holdning. Og da er det temmelig fristende å fremme tabuer (begge veier) for å se hvilke informasjonskanaler interesentene har å tilby for å støtte sitt syn…

Lykke til med det jeg anser som et krampeaktig desperat forsøk på å fremme lite godt dokumentert propeganda i deres neste demonstrasjon. Håper for deres del at dere klarer å fremme deres budskap, og jeg håper for mottakernes del at de ikke biter på propagandaen deres, men selv er oppegående til å søke den informasjonen de anser som relevant for deres valg og ikke lar noen prakke på de noe de selv ikke står inne for!

Wunjo
Wunjo
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sånn har det vært her så lenge jeg har fulgt med, i hvert fall. Og det gjør det veldig lite interressant for oss som forsøker å utvide vår horisont ved å lese her.

Jeg har satt pris på dine kommentarer som bar preg av faglig dyktighet, som en motvekt mot det jeg ser på som spekulasjoner hinsides sunn fornuft.

Blir vel bannet jeg med, men det er ikke så farlig. Var, og er fremdeles, skeptisk til Pandremix, men der stopper det.

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Her er vaksinedynamikkens fire hovedtilfeller:

1. De som har god helse inkl. godt immunforsvar tåler en vaksine best (men de trenger den ikke)

2. De som har mest utsatt helse, inkl. svekket immunforsvar, tåler en vaksine dårligst. De har større risiko for helsemessige komplikasjoner av å få en vaksine, hvilke komplikasjoner som vil kunne inntreffe er umulig å forutsi på forhånd (samt at dette ikke er noe tema for vaksine-ordinerende leger som anser enhver vaksine som «trygg» og enhver alvorlig bivirkning som «tilfeldig avvik».)

3. For vaksine-mottagere med svekket immunforsvar vil det også oppstå en risiko for at de vil pådra seg selve sykdommen som det vaksineres mot. Dette fordi vaksine-logikken går ut på å tilføre patogenet som det ønskes beskyttelse mot i lav dose som det forutsettes at mottagerens immunforsvar skal hamle opp med. Men hos visse personer så er ikke immunforsvaret i stand til å uskadeliggjøre det inntrengende patogenet som kan resultere i at sykdommen det ble gitt vaksine mot utifra et ønske om å unngå sykdommen ble påført mottageren av vaksinen som en direkte konsekvens av vaksineringen (loop-bivirkninger).

4. Et element som skinner gjennom i 3 er at en person som har fått tilført patogenet som kan utløse sykdommen i seg selv blir en smittebærer. Dette kan anskueliggjøres av at det nå er mange norske helsearbeidere, f.eks. på sykehus eller i eldresektoren som lar seg overtale til å motta Pandemrix-injeksjonen «for å unngå å smitte pasienter og klienter hvis de skulle få sykdommen». Realiteten er jo at ved at de får vaksinen og fortsetter å gå på arbeid som vanlig blir de jo smittebærere av patogener som de selv kanskje tåler, men som klienter de er i nærkontakt med kan risikere å bli smittet og få sykdommen av.

Og dersom en helsearbeider skulle få virkelig svineinfluensa så vil jo vedkommende holde seg hjemme til sykdommen er overstått og immunitet opparbeidet, slik at smittefaren vil være minimal.

Forøvrig bør det legges til at i disse tider av universelt svik, hvor det å fortelle sannheten oppfattes som en revolusjonær handling, så var det røntgen-bildet som ble fremvist fra intensivavdelingen på et norsk sykehus i Dagsrevyen 24. oktober overhodet ikke fra en svineinfluensapasient. Mao. ren løgn og propaganda.

Og en høy prosentandel av de 15 rapporterte norske dødsfallene fra svineinfluensa har hatt det til felles at de har hatt en kronisk lidelse og er blitt behandlet med Tamiflu. I hvor mange av tilfellene kan dette ha vært den reelle dødsårsaken, som myndigheter og media så effektivt feier under teppet, for at det ikke skal stikke kjepper i hjulene for vaksinasjons-hysteriet som de har lykkes i å skape slik at trengselen i vaksinekøene ennå er høy ?

Så gjenstår det å se, om Pandemrix-vaksinen inneholder noen små djevel-virus signert gamle David Rockefeller (som forøvrig er mentoren til Norges nye forsvarsminister og medlem av The Trilateral Commission Grete Faremo), slik det ble forsøkt på i vinter da ”vanlige vaksiner” fra det Rockefellereide anlegget til farmasiselskapet Baxter ble stappet fulle av fugleinfluensavirus og levert til 18 land. Bare årvåkne tjekkiske forskere og helsemyndigheter bidro til at vaksinene ikke ble tatt i bruk slik at en påtenkt pandemi-katastrofe ble unngått:

http://www.naturalnews.com/025760_pandemic_avian_flu_flu_virus.html

Alex M. Teveai
Alex M. Teveai
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Som alle mareritt… man våkner og alt er over.

Problemet er at dette vil lta lengre tid…

Må legge til at idag på skolen, har det aldri vært så mange fraværende 5 elever av 15 var borte fra skolen. Jeg husker da jeg bladde Dagbladet, eller skal jeg si propagandabladet og leste at skolene stengte pga svineinfluensa, at ingen elever møtte opp fordi de var syke. Jeg går på VGS selv, og i den perioden hvor disse artiklene var aktuelle, så var det kun max 1 om ganger som hadde svineinfluensa. Det var aldri flere enn en av gangen. De ble firske på den raske måten er overledve, slikt jeg gjorde da jeg fikk den.

I min klasse på 15 elever (salg og service har små klasser) har kun 3 elever fått svineinfluensa…

Men nå som vaksinene har begynt…

Har 2 lærer vært fraværende i en uke nesten, pga vaksine bivirkninger. Hun ene var i ordentlig dårlig form, og følte seg som en salat.
2 elever er også fraværende å syke pga vaksinen…

Så det er «real life» bevis på at vaksinene er verre enn sykdommen. 4 fraværende pga vaksinen, inkl2 lærer (unge elever er skeptisk til vaksinen, så de tar ikke sprøyten så lett som vokne lærere), men kun 3 pga sykdommen? Hun ene er veldig overvektig, og i risikogruppen. Selv er jeg i risikogruppen, og da jeg fikk svineinfluensaen trodde jeg at jeg bare var fyllesjuk….

-Alex

Otto
13 år siden

Debatt, såkalt svineinfluensa vaksine, TV2 Tabloid 04.11.09 playlist http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=1#M4942.

Hvorfor klarer ikke fhi med fler å legge fram etterspurt og nødvendig dokumentasjon, Til: Folkehelseinstituttet, Helse- og Omsorgsdepartementet, Den Norske Legeforening, Norsk Sykepleierforbund, Norge http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/#comment-7194 .

Hadde noen villet kjøpe en bil som produsenten ikke kan levere tekniske spesifikasjoner for og som produsenten ikke kan gi garanti på? Det er meg en gåte, i dag, hvordan dette vaksine- og farmasi-regimet har klart å opparbeide så mye tillit at mange kjøper varene usett, og til og med ‘lukker øyne og ører’ og lar dem sprøyte et uspesifisert og uprøvd produkt rett inn i blodsystemet for rask spredning til alle kroppens celler og vev.

Mitt valg er entydig, nei takk til den såkalte vaksinen, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  Otto

Forsøk med tilsynelatende seriøs skremselspropaganda.
Server saftige løgner. Gjenta disse så mange ganger at dem til slutt
blir en sannhet.
Du kan selge hva du måtte ønske.

Espen Lillevik
13 år siden

Bra artikkel…massevaksinasjon vil føre til flere smittede, hvorfor tror dere at svineinfluensan har skutt så enormt i været nå like etter vasinerings start …uke 44? ( les vg artikkelen)

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=582708

Uenur
Uenur
13 år siden

Er det noen som har fått informasjon på om det finnes mange som har tatt vaksinen,som likevel har fått svineinfluensa? jeg har lett rundt på nettet,men det er lite og ingenting å finne, enda i alle fall..

Otto
13 år siden
Svar til  Uenur

Du er inne på et viktig poeng. Svineinfluensa propagandaen består av hausing på flest mulig fronter og ingen informasjon om hvem som er vaksinert. En oversikt over hvem som er vaksinert, og når, gir muligheter for å koble vaksine til bivirkninger, som sykdom og død, og det er ikke i tråd med nevnte propaganda kampanje.

Se innslaget om undertrykt informasjon angående det såkalte utbruddet av svineinfluensa i Mexico. Det var iht vitenutsagn en test av vaksiner hvor over 150 personer døde av bivirkningene, Swine Flu Caused By Vaccine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4592 . Hvor mange skal de klare å ødelegge for før dette potensielt farlige prosjektet stoppes? I Salzburg, en by i Østerrike med ca ca 150,000 innbyggerer var det et ti-talls personer som møtte opp til vaksinering første dagen, og her i Norge sniker folk i køa. Hva er det de har skjønt som Kari og Ola ikke har peiling på, enda?

Otto
13 år siden
Svar til  Uenur

Swedish government figures show how many «swine flu» doses delivered only, not how many Swedes took jab http://snipurl.com/t2ox0
, kilde The flu case http://theflucase.com

Terje
13 år siden
Svar til  Uenur

Min søster og svoger som bor i Sverige har to barn, hun ene tok vaksinen og fikk svineinfluensa. Hun smittet resten av familien. Mulig hun hadde fått viruset rett før hun satte vaksinen det skal ikke utelukke.

Terje

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  Terje

vaksinen virker ikke før 2 uker etter den er satt…..

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  Uenur

Jeg er klar over at de sier «ikke før etter to uker».jeg mener etter det.Altså når de ikke «kan» få det.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Uenur

Dårligeste på og google??
Glaxo Smith sa allerede for en uke siden at vaksinen var mye mer effektiv en dem var klar over og at det oppnøs full efekt på 1 uke og at en ikke trenger 2 doser alikevel, 1 holder lenge.
Betyr vel bare at dem er redd for at dem ikke skal klare og vaksinere nok personer før det blir så mange bivirkninger at vaksinasjonsprogrammet blir stoppa.
Med og gi en dose istedenfor 2 så kan dem stikke dobbelt så mange.
enda en grunn til og være skeptisk til vaksinen siden vi vet utifra tildligere vaksinasjoner at mye handler om og tilsette noe som gir nye sykdommer som en må kjøpe nye medisiner og vaksiner for og dempe symptoner på.

Nå skal vist alle vaksinerset på nytt mot kikhoste, vaksine mot alzheimer er snart på plass enda alzheimer er en bivirkning av vaksine, Vaksine mot flått må alle ta, vaksine mot Diabetis er på trappene, hiv vaksine er utvikla, HPV er allerede i barnevaksineringsprogrammet.osv
Det jeg vil ha er en vaksine som støter bort alle som vil gi meg vaksiner ;)

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  smurfen

Trenger ikke vaksine mot Alzheimer – bare røyk deg fin og fjern!

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=554786

Det er alternativmedisinen sin det tenker jeg!

Nammm
13 år siden

Min mann var til lege og trodde han hadde fått lungebetennelse etter influensaen. Legen lyttet, og sa at det var symptomer som var vanlige, men tok ingen prøver. Han sa likevel at min mann måtte regne med at det var svinesjuka.
Han har ikke vaksinert seg, og jeg tror fremdeles at det var sesonginfluensa.
De skulle vel være interesserte i å få vite hvem som har hatt det, siden disse da ikke trenger vaksine?
Hva sier dere leger her inne? Tenk alle dosene som kan spares.
Jeg er uansett imot vaksine. Men kunne være interessant å høre fra et legeperspektiv. Er man immun så er man immun, eller?

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Nammm

Sannsynligheten for at han har hatt svineinfluensa er stor hvis han har hatt
influensasymptomer med feber, muskel/leddsmerter og luftveissymptomer. Han bør ta vaksinen uansett. Det er ikke farlig å vaksinere seg selv om man har hatt svineinfluensa. Hvis svineinfluensa er påvist trenger man ikke ta vaksine.

Otto
13 år siden
Svar til  skeptiker123

Inger har dokumentert at testen for å påvise a(h1n1) fungerer. Er folk flest døve og blinde? Til: Folkehelseinstituttet, Norge, Angående A(H1N1), smitte, vaksiner, tester, påstander, dokumentasjon, beviser http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/comment-page-8/#comment-8723

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Skal være: Ingen har dokumentert at testen for å påvise a(h1n1) fungerer, ikke Inger :)

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Otto

Så det du sier her er at mikrobiologiske avdelinger undersøker ikke alle vatt-pinnene vi sender inn. Sender de bare ut random svar?
Er PCR teknikken en hoax?

Du virker svært kunnskapsrik Otto. Hvor finner du all denne kunnskapen? Enlighten us!

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

skeptiker123 skriver:
+{
Så det du sier her er at mikrobiologiske avdelinger undersøker ikke alle vatt-pinnene vi sender inn. ..
}+

Nei, det skrev jeg ikke, les om igjen. Det er ingen som kan levere beviser på at testene fungerer. Folkehelseinstituttet med fler er forespurt, og nå har det gått 2.5 uker uten at de har klart å oppdrive nødvendige dokumenter. Følg lenken ovenfor.

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Otto

Otto, jeg var svært skeptisk til å følge din link inn på nyhetsspeilet.
Til min overraskelse linket du videre til en troverdig artikkel om svineinfluensatesting. Jeg oppfordrer deg til å lese denne artikkelen nøye. Særlig konklusjonen. Den sier faktisk det motsatte av hva du hevder her

copy-paste
Our study presents the first fully validated real-time RT-PCR for pandemic H1N1 influenza.

Man bør lære å lese artikler før man bruker dem i sin arumentasjon

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Hvor er konklusjonen som beviser at det eksisterer en test på a(h1n1) som fungerer? Sitat? Hvor? På forhånd takk hvis du finner.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Siste setning i ‘Discussion’, sitat: To conclude, we could demonstrate that the testing alogrithm proposed here is a feasible approach and might assist public health laboratories in the upcoming influenza season.

Nei, det sies at ‘anbefalt algoritme er en mulig tilnærming’ og videre ‘kan assistere helselaboratorier’, men det står ikke at den med sikkerhet påviser a(h1n1), dvs metoden er ikke bekreftet å fungere. Generelt, det var mye tåkeprat i den såkalte vitenskapelige artikkelen. De kunne med fordel ha satt opp en liten tabell med test id-er, definisjon, algoritme og en prosent som viser pålitelighet. Her er det ingenting som tyder på at det kan skrives 100% pålitelighet på noen av de testene som omhandles i rapporten. Derfor, avventer svar fra fhi, om de klarer å oppdrive dokumentasjon.

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Otto

Ble nå tvunget til å google etter «bevis» for at man kan påvise svineinfluensa.
Makan til fornektelse skal man lete lenge etter otto..

legger med et abstract til artikkelen du linket til som kanskje er mer lettfattelig. Her står det i klartekst at spesifisiteten er 100% i denne testen.
I tillegg en amerikansk link til en annen test.

http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-06/mali-nad060909.php
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19758541

hvis du googler h1n1 og pcr får du opp en rekke andre tester også. Rart at «ingen» har klart å dokumentere at det finnes en test før..
Vil tro at du fortsatt fornekter at det finnes en test for h1n1, men dette er for andre her i forumet som kanskje ikke er like rigide som deg.
Jeg har ingen anelse om hvilken test som benyttes i norge.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Morsomt, sitat: Influenza A(H1N1)v virus was first identified in April 2009 fra en av kildene du refererer, Detection of influenza A(H1N1)v virus by real-time RT-PCR http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19758541, og NB: Baxter Vaccine Patent for H1N1, Two Years Before Pandemic http://ahrcanum.wordpress.com/2009/07/23/baxter-vaccine-patent-h1n1/ .

Ser du uglene i mosen, og den store ugla som overskygger alt som heter integritet? De klarte å patentere en vaksine mot et virus som ikke ble identifisert før to år etter, i fall de virkelig har klart det, tydelig at her er minimum en halv løgn, og en halv sannhet er alltid en komplett løgn. Hvor mange dyrearter hadde de å velge mellom? Noen tusen, og de valgte grisen, og hadde en helvetes griseflaks, bokstavelig talt. Nok en gang, advarer sterkt mot å motta vaksine, på grunnlag av dokumentasjon, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 . Den andre kilden du referer inngir ikke særlig tillit. Avventer svar fra fhi, og skal anvende svaret, hvis fhi finner et, i de mest avanserte og best renommerte vitenskapelige miljøene på kloden, for å sjekke om fhi har brukt riktig dokumentasjon, og tester.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Et godt råd fra meg. Få tak i dokumentasjon fra noen av de ansvarlige, dokumentasjon som i ettertid kan og skal anvendes i rettslig sammenheng. Bl.a. fhi og medløpere må levere dokumentasjon som underbygger og beviser deres påstander, påstander som i dag er en potensiell og beviselig fare for folks liv og helse, og videre et potensielt svik mot folk og land. Jeg har all grunn til å advare mot å motta vaksine samt all grunn til å advare mot å la være å se gjennom dokumentasjonen som er grunnlaget for å avstå fra vaksine, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

skeptiker123, vår debatt her med referanser til informasjon er ikke garantert anvendelig i retten, med mindre din ip-adresse tilsvarer at du arbeider direkte eller indirekte for de som markedsfører vaksinen eller vi legger fram gyldig dokumentasjon som er lovmessig godkjent og rettslig anvendelig. I alle fall, det eneste riktige er å avvente etterspurt og nødvendig dokumentasjon fra fhi og andre ansvarlige, og anvende denne til det som behøves. Takk for debatten og analysen av referert dokumentasjon.

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  skeptiker123

Otto, det er ingenting som heter «med 100% sikkerhet» i vitenskapen. Dessuten oversetter du feil. «might assist» betyr i denne sammenhengen «kan hjelpe». Du kan ikke oversette «might» med «muligens».

Otto
13 år siden
Svar til  blobb

Jo, når jeg lager en snøball og kaster den så er det 100% sikkert at det er en snøball og at jeg kaster den. Ingen test på a(h1n1) er bekreftet å være 100% sikker, det vil si de som anvendes er 100% usikre.

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  blobb

Feil igjen. Om du har lest kvantefysikk, så er det faktisk en mulighet, riktignok usedvanlig liten, for at snøballen forsvinner på veien om du kaster en fra deg for så og dukker momentant opp et annet sted. Teoretisk sett kan du også forsvinne i det du er iferd med å lage snøballen. Eller snøballen kan forsvinne i det du lager den. Jeg husker fysikklæreren min fra videregående engang brukte en dobbelttime på å regne ut sjansen for at han kunne spasere tvers gjennom en vegg. Kvantefysikk anvendt på makronivå er alltid gøyalt. Den setter den klassiske fysikken ( Newtons mekanikk ) i et nokså fascinerende lys.

Dersom en metode ikke med 100 prosent sikkerthet kan gi et ønsket resultat, så er metoden 100 prosent usikker, sier du . Hva i allverden slags matematikk er det du bruker der?(!). Det viser jo bare a du rett og slett ikke skjønner noen ting som helst. Om du ikke ser det selv, så lar jeg denne debatten ligge for min del.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  blobb

Nei nei nei Blopp, ikke la den ligge nå som det begynte og bli gøy ;)
Kavantefysikk er kjempe gøy :)
Men er mere en string terori du prater om nå, er det standard string teori, eller M teorien ??
Kanskje stingteorien om alt ( super streng teotien)
ojjjjjj den har mange diemensjoner …. :-O
Klart kavantefysikken kan ha få snøballer til og forsvinne siden det handler om elektromagnetisme, altså elektroner som kan være konstante rundt et atom eller bare optre på mange forskjellige plasser samtidigigt eller ikke være noen plasser.
Dimensjoner med andre ord, blir som et flach back på Philadelpia eksprimentet på nytt.
Personligt så mener jeg at alt er forenligt og at Multiverset bare er en kvante mikroskopisk del i den store samen hengeg ;)

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Nammm

OTTO

copy and paste fra artikkelen du har linket til

Our study presents the first fully validated real-time RT-PCR for pandemic H1N1 influenza.

Les artikkelen ordentlig. De har laget en metode for påvisning av svineinfluensa som kan være til hjelp for laboratorier ja.

Dette blir uansett for dumt å diskutere. Hvorfor skulle mikrobiologiske avdelinger drive storstilt testing for svineinfluensa hvis testen ikke fungerer?
Har rockefeller en finger med i spillet?

..og til info. Det er ingen tester som er 100% i ene eller andre retningen. Falsk positive og falsk negative tester finner man i alle tester. google sensitivitet og spesifisitet.

Otto
13 år siden
Svar til  skeptiker123

Ditt sitat fra rapporten: Our study presents the first fully validated real-time RT-PCR for pandemic H1N1 influenza. Oversatt: Vårt studie presenterer det første gyldige real-time RT-PCR for pandemic h1n1 influenza.

RT-PCR er en test, og i sitatet nevnt innledningsvis sies det at dette er første studie som er gyldig for RT-PCR, men angående påliteligheten for testen står det, sitat: Broadly reactive RT-PCR assays are indeed capable of detecting influenza A(H1N1)v virus [1], but they may lack sensitivity and cannot differentiate between contemporary influenza A viruses and influenza A(H1N1)v virus [8]., og sitat fra ‘Discussion’: To conclude, we could demonstrate that the testing alogrithm proposed here is a feasible approach and might assist public health laboratories in the upcoming influenza season.

Kilde, Eurosurveillance, Volume 14, Issue 36, 10 September 2009, Research articles, Detection of influenza A(H1N1)v virus by real-time RT-PCR http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=19329 .

Altså, rapporten er den første gyldige utredningen angående RT-PCR testen for a(h1n1), men ingen av testene som er utredet er funnet å påvise a(h1n1) med sikkerhet, kort sagt: Påstandene om påviste a(h1n1) må avvises fordi testene er definert som usikre. Videre, påstandene fra fhi og andre om påviste a(h1n1) tilfeller er basert på antagelser og ikke på realiteter. Viktige forhold: Slike påstander er inntektsbringende markedsføring fra private og offentlige institusjoner som har økonomisk og politisk fortjeneste per vaksinedose. Vaksineprogrammet medfører stor risiko for varige og fatale bivirkninger for de som velger eller blir lurt til å motta såkalt vaksine mot såkalt svineinfluensa.

Se også viktig rapport fra USA som blant annet det norske salgsapparatet for vaksiner velger å overse og ikke vil ta i betrakning i sitt ensidige massevaksinasjonsprosjekt, Swine Flu Overestimated CBS News http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=351#M4876 .

Otto
13 år siden
Svar til  skeptiker123

For å understreke graden av tåke i referert rapport, det er på nivå med the Lisbon treaty, stygg sak, og begge er særdeles illevarslende for folks helse og velferd.

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Otto

det er tåkete siden du ikke skjønner artikkelen. Dette er en meningsløs diskusjon. Man kan diskutere mye her rundt svineinfluensa, men hvis du har problemer med å tro at vi ikke kan påvise svineinfluensa så vet jeg jammen ikke hva jeg skal si. Hvis man ikke kan påvise svineinfluensa.. hvordan vet man at det finnes noe som heter svineinfluensa??

Si meg. Sitter det noen på mitt sykehus og triller terning om en test er positiv eller negativ?

Otto jeg gir opp.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Ja, du ser jo hva som er det vitenskapelige grunnlaget for mye av det vi utsettes for, eller mer riktig sagt mangel på vitenskapelig grunnlag med stort innslag av profitt og politikk, og mangel på sunn fornuft. Så jeg er enig med deg på et område, gi opp denne diskusjonen, for den er allerede avgjort.

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Man får ikke dritten deres bare gjennom vaksiner, for å sikre spredning kommer det fra oven også.

Just got off the phone with Dr. Bill Deagle MD and we are both on the same page with our understandings that the H1N1 virus has now been upgraded with more lethality in Ukraine by way of introducing a new strain which will inevitably recombine with H1N1 and further H5N1, and we can expect now a hastened timeline toward medical martial law, quarantine detentions, forced vaccinations and the chipping of the population. We believe the eyewitness reports of low-flying planes spraying aerosol around Ukraine cities to be legitimate and to be the source of this new more lethal viral strain.

http://labvirus.wordpress.com/

smurfen
Moderator
13 år siden

I perioden fra 1957 til 1963 ble mellom 750 000 til en million nordmenn poliovaksinert, Antall kreft tilfeller eksploderte årene etterpå og da viste deg seg at vaksinen var infisert med apvirus (SV40).
I over 60% av alle kreftcellene fant man apeviruset.
Men det er jo klart at FHI ikke ville gjøre samme «tabben» to ganger ;)

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Veldig merkelig at 21-år hundrets menneske er så forbannet «redd» for en sykdom som bare finnes i diverse propagandakanaler finansiert av eliten.

Hver dag, kommer det en ny «hoax» fra den betrodde og kjærlige media om terror-angrep, enda flere influensaofferet, vaksinebivirkninger, kurs fall og økonomikriser, alt tyder på en selvskapt krise-verden som ikke eksisterer i virkeligheten!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  arifkarim

9/11 var en hoax, det fins millionervis av artikkeler på nettet som beviser akkurat dette. Svineinfluensa er skapt i laboratorie av BIG FARMA, og ja, det finnes også tusenvis av beviser der ute som underbygger denne påstanden. Om du er så «troende» av moderne religionen: media, kan du bare gå tilbake og slå på Tv-en som vil servere deg med enda verre nyheter… :)

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  arifkarim

arifkarim;

Litt forvirrende (og litt komisk) at du viser til at «den betrodde og kjærlige media» fremmer en hoax om vaksinebivirkninger (jeg trodde det var speilet som stod i fremste rekke her, siden man i artikkel etter artikkel nesten kan få inntrykk av at alle som tar den kommer til å dø, men men). Enda mer forvirrende (og komisk) blir det når du så avslutter med å si; «alt tyder på en selvskapt krise-verden som ikke eksisterer i virkeligheten! »

Mener du, om jeg forstår deg rett, at vaksinehysteriet og dens mulige bivirkninger er en selvskapt krise som ikke eksisterer i virkeligheten?

Du er med andre ord av den oppfatning av speilet er en propagandakanal finansiert av eliten? Ja ja…

Antar at det var en logisk kortslutning fra din side, men morsomt å lese var det…

Så til poenget;

Du tror at verdens mange problemer først og fremst er mediaskapte?

Til din orientering så kan jeg opplyse at verden for øyeblikket er hardt ute å kjøre på svært mange områder, og svineinfluensaen er i den sammenheng en dråpe i havet, selv om den er alvorlig nok for de som er alvorlig syke, for ikke å snakke om de som har mistet sine nærmeste. Din første setning er direkte provoserende når vi vet at flere unge mennesker er døde som følge av sykdommen. Tror de som har mistet sine kjære har et annet syn på dette enn deg, og det med rette. Sykdommen er høyst reell, og for noen er den livsfarlig.

Helt åpenbart at mediene hauser opp, sprer unødig frykt (speilet også, ikke minst), og ofte fokuserer på helt tullete saker når man vet hvor mye som er galt i verden. Men, og det er viktig, det betyr ikke at verden står overfor større utfordringer enn kanskje noensinne i historien;

Sult, fattigdom, sykdom, økende vannmangel (den potensielt største trusselen vi står overfor pt, og den blir verre og verre for hver dag), forurrensing, klimaendringer (menneskeskapte eller ei, reelle likefullt), konflikter, krig, kjernekraft, atomvåpen osv osv

Og ja; finanskrisen.

Den er høyst reell, pågår for fullt, og kommer til å vare lenge, samt at den vil bli verre. Mye verre!

Prøv å si til de som har mistet jobbene sine, hjemmene sine, pensjonene sine etc at denne krisen ikke eksisterer i virkeligheten.

At Norge ikke er like hardt rammet som resten av verden henger sammen med at vi er ustyrtelig rike, og har hatt økonomiske muskler til å imøtekomme den, og det er antageligvis derfor du lever i den villfarelsen at du tror den «ikke eksisterer i virkeligheten» Du har ikke kjent den på kroppen… enda…

Det ironiske er at grunnen til at vi er så lite rammet av krisen (den blir verre her også, vent og se), er at de politikerne du med flere elsker å hate faktisk har forvaltet norsk økonomi på fornuftig vis; lagt til side penger i gode tider for å ha noe å kontre med når de dårlige tidene kommer.

De er her nå, men vi merker det lite. Takket være en fornuftig økonomisk politikk…

Otto
13 år siden
Svar til  Vandalf

Din forklaring mangler årsaker til misærene, som i det aller vesentligste er eliteskapte, en elite som har kommet itl makt og ressurser på grunnlag av krise maksimering og effektuering. Et par innfallsvinkler, World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 , Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) via http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 .

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Otto

Otto;

Jeg fokuserte her på problemene, ikke årsakene.

Jeg deler din oppfatning om at mye er eliteskapt, men det fritar ikke oss «på gulvet» ansvar. Satt på spissen så er både du og jeg en del av denne eliten, all den tid vi er blant de 20 prosentene på kloden som forvalter og forbruker mer enn 80 prosent av ressursene.

Så lenge vi har vårt daglige brød, og noko attåt, så lar vi elitene styre på akkurat som de måtte ønske. Helt til vi evt kommer ut av komfortsonen. Da blir det bråk…

Så årsakene til verdens mange ulykker og ubalanser er, slik jeg ser det, innviklet, uoversiktlig og noe mer komplisert enn at en liten klikk onde mennesker trekker i alle trådene (selv om den forklaringsmodellen nok er den enkleste å forholde seg til…)

Når det kommer til krig og konflikt derimot, så mener jeg at ulike eliter bærer det hele og fulle ansvar.

Det er fullt mulig å vinne en krig/konflikt på andre måter enn å bombe allerede hardt prøvede land tilbake til steinalderen. Bygge opp fremfor å rive ned ,mener nå jeg ville vært et godt utgangspunkt.

Det passer bare så dårlig inn i agendaen til aksjonærene til de ulike dødsfabrikkene (les: våpenindustrien) rundt omkring, inkludert de norske…

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Vandalf

Over 100 000 000 fikk Poliovaksine infisert med Apevirus SV40 som igjen smitta flere hundre millioner andre igjen.
Nye forskningsresultater sannsynliggjør forbindelsen mellom et apevirus som fulgte med poliovaksinen på 1950- og 1960-tallet, og enkelte kreftformer i mennesker
DNA fra apeviruset Simian Virus 40 (SV40) har dukket opp i 33 av 55 kreftsvulster hos mennesker som nylig er diagnostisert med en type lymfekreft kalt non-Hodgins lymfom, melder New Scientist.

– Vi har funnet en sterk forbindelse. Nå er spørsmålet om virusets DNA er der som en uskyldig tilstedeværende, eller om det spiller en rolle i å forårsake kreften, sier Felipe Samaniego, forsker ved MD Anderson Cancer Center i Huston i Texas i USA.

Viruset skal ha kommet inn i den menneskelige populasjonen via forurensede poliovaksiner sent på 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet. Infiserte mennesker kan spre viruset til andre via spytt eller andre kroppsvesker.

Forårsaker kreft hos gnagere

I laboratorieforsøk med gnagere har det lenge vært kjent at SV40 forårsaker forskjellige kreftformer, blant annet i hjernen, i bein, lungemembraner og i lymfesystemet. De siste årene har viruset dukket opp i kreftsvulster i mennesker, hos pasienter som lider av de samme krefttypene.

Det har imidlertid vært vanskelig å påvise en årsaksforbindelse mellom dette viruset og kreft hos mennesker, og forskjellige studier har gitt motstridende resultat.

– Sterkt signal

Mer enn halvparten av kreftpasientene i den nye amerikanske studien bar på DNA fra viruset. Et annet viktig moment er at i mange av disse tilfellene var et gen som koder for et protein som er innblandet i disse kreftformene hos dyr, skrudd på.

– Det er et sterkt signal om at virus har forårsaket kreften, sier Regis Vilchez, ekspert på SV40 ved Baylor College of Medicine i Huston. Hans forskning har nylig avslørt at 24 prosent av 115 pasienter med lymfekreft var bærere av viruset, mens ingen i den kreftfrie kontrollgruppen.

Han mener likevel at det er nødvendig med mer bevis for å nagle fast et årsaksforhold mellom viruset og lymfekreft hos mennesker.

100 millioner

Poliovaksinen ble først produsert ved å dyrke poliovirus i kulturer av apenyreceller. De viktigste produsentene var de store farmasøytiske firmaene i USA som leverte vaksiner til en rekke land i verden, inkludert Norge.

I 1960 ble det påvist et til da ukjent virus i cellekulturene som ble brukt til vaksineproduksjon. Det fikk betegnelsen SV40. Mesteparten av cellekulturene som var benyttet siden vaksineproduksjonen startet inneholdt SV40. Det meste av poliovaksinen som var fremstilt til da, inneholdt derfor også SV40.

I 1960 nedla amerikanske myndigheter forbud mot å bruke SV40-holdige cellekulturer ved produksjon av poliovaksine.

I Norge startet poliovaksinasjonen i 1957. Opp mot én million mennesker her i landet kan ha blitt vaksinert i årene 1957-63. Den forurensede vaksinen kan ha blitt gitt til så mange som 100 millioner mennesker verden over. Etter 1963 skal det ikke ha blitt brukt vaksine forurenset med SV40 i Norge.

Tilfellene av non-Hodkins lymfom har blitt nesten fordoblet over en tilsvarende tidsperiode, uten noen forklaring.

Ble «frikjent» i fjor

Det er ikke lenger siden enn 2003 at en studie «frikjente» apeviruset i Journal of the National Cancer Institute ved å se på pasienter med en sjelden kreftform i membranen som dekker lungene.

Nå svinger altså pendelen i andre veien igjen.

Ikke alle med SV40 utvikler lymfekreft, og forskerne bak den nye studien spekulerer i om kroppen holder infeksjonen under kontroll inntil det skjer en «omdannende hendelse», for eksempel en annen sykdom.

– Da blir kanskje viruset reaktivert og forårsaker kreft, sier Samaniego.

De nye forskningsresultatene ble presentert mandag på et møte i American Association for Cancer Research i Orlando i Florida.

Lenker:

New Scientist: Monkey virus linked to human cancers

Er sikkert ikke Apevirus i denne gangen, men ikke bli overaska om det inneholder diverse andre virus eller proteiner og Nanopartikler……

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Vandalf

He He Vandalf, du sier litt mot deg selv ;)
Finanskrisen skal bli mye mye verre sier du og så sier du at Regjeringen har lagt til side penger i gode tider for å ha noe å kontre med når de dårlige tidene kommer.
Vel når dem dårlige tidene kommer så er oljefondet borte over natta og da er det jo ikke så lurt og ha sylte vekk alle penga i luft istedenfor reelle verdier.
Hadde dem kjøpt Hermetiserte Joika kaker for 3 000 000 000 000 så ville det nok vært lurt, da hadde dem hvertfall hatt noe innbyggerene kunne spise når det ikke går og kjøpe mat for penger lenger ;)

Bruker vi penger på vaksine så blir eliten enda rikere og dem fattige enda fattigere.
Nå sa jo både regjering og FHI i går at det kun handler om penger.
En overlege sa i går at det kunne være lurt og ikke gå på kino, konserter fotballkamper osv på noen mnd så ikke smitten sprer seg noe alle er eninge om vil redde mange uskyldige barneliv, Dette fraråda jo Stat og FHI og argumenterte med at noen kunne tape penger.
Ikke så nøye om folk dør så lenge noen feite rikinger får beholde Ferrariene sine.
Tamiflu som har over 50% alvorlige bivirkninger og som også kan føre til at viruset blir resistent og muterer trenger man ikke resept på lenger.
Dem kan tape 200 millioner siden den går ut på dato i Februar.
Jo mere makt folk får jo mer kommer Psykopat faktene frem og det lille dem hadde av empti forsvinner som dugg for solen..
Vi lever i en verden der det kun er profitt som teller.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  smurfen

He he, joikakaker. Det er det f… meg lenge siden jeg har smakt. Husker vi fikk mye av det i forsvaret når vi var i felt.

Vel, de har svært lang holdbarhetsdato, så dersom alt går til helvete så er nok ikke det noen dum investering.

Når det gjelder min påstatte selvmotsigelse, så tror jeg du har misforstått. Det ene utelukker ikke det andre, og jeg sier jo vitterlig at grunnen til at krisen ikke virker så hardt her (enda) er sparing i gode tider,og nå forbruk i dårlige.

Sunn og fornuftig økonomisk politikk av politikerne mange her elsker å hate. Noe rett har de gjort på det økonomiske planet, ingen tvil om det.

Oljefondet blir ikke borte over natten, slapp helt av. Norge hamstret aksjer når det stormet som verst i fjor, og har så langt i år hatt en eventyrlig avkastning. Selv med systemkrasj kommer ikke alle selskaper oljefondet har eksponert seg mot til å gå dukken. Så ille blir det neppe, og skulle så skje, vel da er man forlengst forbi stadiet hvor myndighetene kan redde noe eller noen som helst.

Da er det nok joikakaene som gjelder…

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  smurfen

Vandalf og smurfen, vet ikke om vi skal satse på joika eller annen hermetikk i store mengder, se åssen det gikk med disse karene;

http://www.svalbardposten.no/node/1472

Så hva gjør vi når matkrisen kommer? Svin kan vi neppe satse på, de er utryddet av virusepidemier fra «Big Pharma» og grønnsaker kan vi vel ikke dyrke med all den chemtrailsaktiviteten som pågår.

Jeg er redd vi må leve på luft og kjærlighet. :)

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  smurfen

Å fa.. Nå som jeg begynte å glede meg til joikakakeparty;o)

Ingenting å være redd for, Monica! Luft og kjærlighet er jo det beste av det beste…

(stakkars fangstfolk, forøvrig, det der hørtes grusomt ut!)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Ups Monica, håper ikke eliten ser kommentaren din og får ideer, da blir det vel bly i neste vaksine og fligth med Chemtrail ;)
Noe som Bjørn Iversen og FHI kommer til og si er helt ufarligt seff..
Men som du sier så er det komplett umuligt og leve uten og få i oss masse dritt :-/
Er vel bare brevann og hjemmedyrka grønsaker på frø som ikke er fra Monsanto som gjelder snart.
Leve på luft funker nok ikke så bra i den chemtrail lufta vi puster inn.
Men på ren kjærlighet lever en lenge :D

Otto
13 år siden
Svar til  arifkarim

På naturfaglinja lærte vi om virus, og jeg ser i dag at det vi lærte var en bløff. Fler av de som gikk sammen med meg på samme linje er i dag leger, blant annet ei som er overlege på Namdal Sykehus. Jeg undrer på hvor mye bløff de har fått i legeutdanninga, en utdannelse med pensum aner helt tilbake til blant annet the Flexner report http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=276#M4628 . Vår biologilærer Lunde sa en gang, og det glemmer jeg ikke, «Det jeg lærer dere i dag er kanskje ikke sant i morgen». Til de som kjenner Lunde fra Namdal Gymnas, og andre, han hadde rett, mye mer enn jeg ante den gang. Forresten, virus er ikke sykdom, virus produseres i vår kropp som rensemiddel, blant annet for å fjerne tungmetaller og andre giftige forbindelser som tilføres oss planlagt via mat, drikke, luft, kjemikalier etc.

The Swine Flu Vaccination Hoax Explained http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4667 .

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Jeg utfordrer deg, finn beviser for følgende. Fhi klarer det ikke, etter det jeg har erfart hittil. Inger har dokumentert at testen for å påvise a(h1n1) fungerer. Er folk flest døve og blinde? Til: Folkehelseinstituttet, Norge, Angående A(H1N1), smitte, vaksiner, tester, påstander, dokumentasjon, beviser http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/comment-page-8/#comment-8723

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Feil i forrige, skal være: Ingen har dokumentert at testen for å påvise a(h1n1) fungerer, ikke Inger :)

skeptiker123
skeptiker123
13 år siden
Svar til  Otto

jeg tok utfordringen og brukte din egen link. se tidd tidligere innlegg om samme sak

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Sitat? Hvor? og er det bevis på at a(h1n1) test fungerer? Hvis du finner er det bra, ingen andre har klart det hittil.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Diskusjonen og utredningen ble to steder. Konklusjonen er her: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/svinevaksinerte-er-en-smittefare-mot-uvaksinerte/#comment-9391 . Takk for samarbeidet.

Det eksisterer altså ingen RT-PCR test som med sikkerhet påviser a(h1n1), derfor er det ikke mulig å påstå at noen er smittet. Det var det jeg fryktet, at påstandene om smittede var alt fra upålitelige til løgn. Hvis det er riktig, det vil si det ikke dukker opp dokumentasjon som viser noe annet og med rett datering, føyer det seg dessverre inn i rekken av andre globale kriminelle handlinger, eksempelvis, 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 .

dblspk
dblspk
13 år siden

*Just take your damn vaccine and trust your government*
hahaha…. take a look at this one :)
http://www.youtube.com/watch?v=CMqYlnAiIUU&NR=1

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Der har de sannelig klart å få viruset til å gå på husdyrene våre også, første katt angrepet av «Big Pharmas» svineinfluensa;

Katt fikk svineinfluensa
http://www.forskning.no/artikler/2009/november/233803

Ursus
Ursus
13 år siden

Fra CFR Symposium 16.okt 2009:

http://www.youtube.com/watch?v=UKwyeLWNmOM

Spol fram til 5:20 hvis du ikke gidder å se alt. Her diskuteres ulike strategier for hvordan folk skal la seg vaksinere. Lett å se hvor propagandaen i Norge kommer fra…. «Få folk til å tro at det er mangel på vaksine» etc. Hvis dette er et reelt opptak, så viser det hvordan kynismen og hjertesløsheten råder.

Her er mer om det aktuelle symposiet:

http://www.cfr.org/publication/20439/pandemic_influenza.html

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Svineinfluensavaksinen koster minst 3 milliarder:
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=594334

«Svineinfluensaen kan koste landet minst 3 milliarder kroner, viser anslag fra Helsedirektoratet. Jo flere som vaksinerer seg, jo mindre blir sluttregningen.»

Hahaha, skal liksom tro på det… :D

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Nok en runde med «tenk på et tall» fra løgnerne i Helsedirektoretatet (eller var det Folkehelseinstituttet). Har de bare lystløgnere og ingen nøkterne økonomer på lønningslisten ?

Av et innlegg her på Nyhetsspeilet fremgår det at en elev opplevde å ha 2 lærere som var blitt sykmeldt, etter å ha mottatt Pandemrix-injeksjoner.

Dette er en kostnad som må inn i det store regnestykket. Med tanke på at vaksineskader er noe man i større eller mindre grad bærer med seg resten av livet er det en betydelig risiko for et betydelig antall sykedager som en direkte følge av Pandemrix-injeksjoner. Dette må legges inn i det reelle (og triste ?) regnestykket.

Helsedirektoratets og Folkehelseinstituttets løgnaktige bruk av propagandatall i denne saken, som blir hodeløst brakt videre av tidenes mest overfladiske og ukritiske journaliststand minner meg om Irak’s propagandasjef «komiske Ali» under Irak-invasjonen i 2003.

Og hva skal vi si om helsedirektørens uttalelse på TV2-nyhetene denne uka om at «Han er svært fornøyd med at Norge har valgt en vaksine som inneholder kvikksølv og skvalen ?!»

Ursus
Ursus
13 år siden

Stoler ikke ett sekund på det som kommer fra FHI. Sjekk ut denne gjengen (fra et symposium ved CFR 16.okt 2009):

http://www.youtube.com/watch?v=Ly5DR_3D_mA

Her sier de rett ut hvilke taktikker man kan bruke for å få folk til å vaksinere seg («vi sier at det er knapphet på vaksinen, så vil folk stille seg i kø for å vaksineres, ha ha»). Ikke vanskelig å se hvor propagandaen kommer fra….

Hele video:

http://www.cfr.org/publication/20439/pandemic_influenza.html?breadcrumb=%2Fpublication%2Fpublication_list%3Ftype%3Dvideo

Mina
Mina
13 år siden

Ja det er utrolig hva de klarer å lire ut av seg i disse dager! Har selv vært igjennom svineinfluensa tror jeg? Ble diagnostisert som dette av min lege ut i fra symptomer. Ba om en test, men den gang ei! Fikk beskjed om at laboratoriene her til lands ikke tar i mot blodprøver fra oss som ikke er/har en diagnose som kols eller andre lungesykdommer

At dette kan koste bare landet minst 3 milliarder kr er noe forbanna sprøyt! Hvem er landet? Hvem koster denne skremselspropaganda helse og penger? Hvem lider ?Hvem tjener på dette svineriet spørr nå jeg!

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Det er nok store mørketall når det gjelder bivirkninger fra svinefluvaksinen. Jeg får nå meldinger fra hele landet hvor de som forteller dette har flere familiemedlemmer og folk rundt seg som er blitt veldig syke etter vaksinering. I går måtte dessverre en avgårde med ambulanse så det er ikke bare i Sverige det skjer.

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=582646

Mina
Mina
13 år siden

Du har nok rett i det Monica,store mørketall. Håper at flest mulig rapporterer bivirkninger og at de blir registrer.
Skulle nesten vært opprettett et uavhengig register for de som ønsker det. Bare en tanke : )

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Mina

Kjenner jeg Folkeforgiftningsinstituttet og resten av banden rett så holder de kjeft om bivirkningene denne gangen også, de gjør nok heller alt for å skjule galskapen de driver med som langere for legemiddelindustrien.

Med tanke på at de nå pusher Gardasil etter å ha brukt norske ungdommer som forsøksrotter tidligere er hårreisende. Merk for øvrig at monsteret Hanne Nøkleby var en sterk aktør i denne saken også, akkurat som hun er nå for å få først og fremst gravide til å vaksinere seg mot svineflu.

Se denne dokumentaren fra New Zealand hvor Nøkleby blir grillet, man ser jo tydelig på henne at hun kjenner til men skjuler sannheten.

http://www.youtube.com/watch?v=Oun_N_9PKmA

Dan H. Slettevolden
13 år siden
Svar til  Mina

En veldig god ide, Mina!

I motsetning til våre naboland Sverige og Danmark er det ennå ikke etablert et pasientrapporteringssystem der pasientene selv kan rapportere om alvorlige bivirkninger – og ikke trenger gå via helsepersonell, bekrefter Statens legemiddelverk overfor tv2nyhetene.no.

Ifølge tv2nyhetene.no skal et slikt pasientrapporteringssystem etter planen være i drift i løpet av første kvartal i 2010, forutsatt at alt går som planlagt.

Hva om vi nå oppretter et eget, uavhengig register, slik Mina foreslår, hvor alle som har tatt vaksinen enkelt og greit kan melde fra om bivirkner selv på et eget nettsted?

Skal sende spørsmålet videre til vaksinegruppa på facebook, så får vi høre hva de mener der. Jeg synes ihvertfall at dette høres ut som en veldig god ide.

Uffda
Uffda
13 år siden

Media sprer mye desinformasjon om bivirkninger. RELIS har en mer ærlig omtale av birkninger som de gir ut til helsepersonell her:
http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80931.aspx?filterBy=CopyToMedecs

Hvordan smitten oppstår og brer seg blir forklart nokså greit her, definitivt er vaksinerte en risiko. Den eneste måten ren svineinfluensa kan smitte til mennesker er ved vaksinasjon med en vaksine som inneholder celler fra det spesifikke svinevev. Virus er ikke en levende organisme. All virus er god virus. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=SbFxV_C8Yw4&feature=PlayList&p=73E3C0B32510BD58&index=0&playnext=1

zero
zero
13 år siden
tankegang
13 år siden
Svar til  zero

Jeg tenkte på det samme. Vi skulle fått noen til å satt opp et system med google maps og mulighet for at alle kunne sette ut sin egen point på geografisk lokasjon og mulighet for å legge til en liten tekst med bivirkninger.

Dette hadde vært noe :D :D Redaksjonen i nyhetsspeilet.. hiv dere til :D

Otto
13 år siden

Følgende informasjon er relatert til mange tema som tas opp på blant annet Nyhetsspeilet.no. Vurder følgende, og følg med, The Federal Reserve note will fall to 0.03 cents by January http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1018&start=26#M4947 , Hawks’ CAFE i Yahoo Groups http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/ .
—–
Ser nederst til høyre på skjermen at det er ukeslutt, god helg :) Nå er det om å gjøre å finne på moro.

« Forrige artikkel

Hvordan er det mulig?

Neste artikkel »

HPV-vaksinen? Nei takk