/

Den kirurgiske healeren

9.5K visninger
8 minutter lesetid
41

En halv times togreise utenfor London, i den lille byen Chelmsford, har Stephen Turoff sin klinikk hvor det utføres behandlinger som er blitt fulgt av leger, forskere og media i mange år. Noen av dem omtales som mirakler.

Stephen Turoff
Stephen Turoff

Kort fortalt handler dette om snekkeren Stephen Turoff som også brukte sine healingevner til å behandle klienter på kveldstid. Etter en tid opplevde han å gå i trance under sine behandlinger og han “lånte bort kroppen sin “ til avdøde Dr. Kahn, en tysk lege som levde for hundre år siden.  Stephens liv som snekker på dagtid og dyp trancemedium på kveldstid, tok etter hvert på kreftene og allerede i 1987 begynte han som healer på heltid.

I løpet av de snart 25 årene som han har praktisert transeoperasjoner, har han lært seg en teknikk hvor han arbeider i lett trance og med øynene åpne. Nå er han fullt bevisst samtidig, og det er et team på 18 åndelige leger som går inn og ut av hans energifelt, avhengig av pasientens behov. Stephen kan fortsatt ingenting om anatomi og kirurgi.

Ikke mindre sensasjonelt og uforklarlig er at “operasjonene” skjer uten at pasientene kjenner smerte. Slektninger av pasientene, som kan velge å bli med under behandlingen, forteller at hånden til Stephen/Dr.Kahn forsvinner inn i kroppen til vedkommende.  Etter operasjonen, som varer i et minutt eller to, så blir det lett synlig et arr som forsvinner etter et par tre dager. Mirakuløse helbredelser uten bivirkninger, ifølge pasienter som kommer fra alle kanter av verden for å få behandling.

Holistisk behandling

I boken Stephen Turoff Psychic Surgeon – The Story of an Extraordinary Healer av Grant Solomon, Campion Books, skriver forfatteren at Dr Kahn ser pasienter som en pulserende masse av subatomisk energi som et uttrykk for den individuelle bevissthet. Han har tilgang til Akashiarkivene, det åndelige biblioteket med alt som du noensinne har gjort i dette og tidligere liv. Dette gir han en indikasjon på hva som er årsaken til dine problemer.

Behandlingen virker på flere plan, både på det mentale, spirituelle og det følelsesmessige. Derved kan han behandle hele pasienten og balansere både underliggende årsaker og symptomer som den enkelte har valgt å erfare i dette livet.

Medieoppmerksomhet

Medieoppmerksomheten har selvsagt vært enorm. Han har vært helt åpen med hva som skjer under operasjonene og har gjennomført tallrike demonstrasjoner foran leger, TV og radio. Han er også blitt kontrollert av et stort antall forskere.

Felles reaksjon er at ingen med tradisjonell vitenskapelig bakgrunn har noen forklaring på fenomenet.  Han har vært omtalt i et stort antall tidsskrifter og radio og TV.

Leger undrer seg

En amerikansk lege, dr. Linda Chard, som lånte bort behandlingsrom til Stephen i 4 år, skrev ned detaljert om hans behandlinger. Hun publiserte en bok om hans virksomhet: Dr. Kahn: The Spirit Surgeon (Elmore-Chard 1992).

Der konkluderte hun:

“Vi vet at Stephen ikke er en svindler. Hans kropp blir tatt over av et vesen, identifisert som Dr. Joseph Kahn fra den åndelige siden, som utfører åndelig kirurgi med fysiske instrumenter og med en energi som fortsatt er ukjent for mennesker. Etter mer enn fire år, så innser jeg at mitt “utdannede” sinn sperrer for det jeg ser og hindrer en full forståelse for hva som skjer.

Min forståelse av hva Dr.Kahn gjør når han dematerialiserer sykt vev, er at han ved å forandre den subatomære energien i cellestrukturen til vevet, blir han i stand til å omskape det til annen materie. Leseren kan kanskje tro at “dematerialisering” er noe fra science fiction, uansett, det er virkelighet, og det er blitt en del av helbredelsen for mange av våre pasienter. Det motsatte av “de-materialisering” er “materialisering”.  Det har vi også sett i vår klinikk.”

Fremtidens kirurgi

Dr. Kahn sier på et videoopptak som er gjort på Dr. Linda Chards kontor at han tror denne formen for medisinsk samarbeid mellom mennesker og den åndelige siden vil øke i fremtiden. Det vil kunne skape en helt ny måte å stille diagnoser og behandle sykdom (dis-ease) på. Helt avgjørende for at det skal fungere og få større utbredelse, er at man i den åndelige verden må lære å senke sine vibrasjoner, samtidig som de på jorden må greie å heve sine vibrasjoner.  Da etableres kontakten mellom disse to verdener.

Når tiden er inne, så vil denne nye formen for “holistisk” rimelig medisin, gjøre anestesi og sterke medisiner overflødig. Denne utviklingen vil også fjerne bivirkningene av tradisjonelle medisiner og innlede en ny æra av medisinske teknikker, ifølge Dr. Kahn.

Møtet med Stephen Turoff

Kommunikasjonsmessig er det kort vei til hans klinikk utenfor London. Med Ryanair lander man på Stansted etter 2 timer.  Der kan man ta drosje for noen hundrelapper til klinikken som ligge rett bak Hotel Miami i Chelmsford.

Vi var flere venner som hadde jeg bestilt time på hans hjemmeside www.stephenturoff.com. Ikke fordi det feilet noen av oss noe spesielt, men mer for å oppleve fenomenet og kanskje la oss få en helsesjekk. Et annet motiv var også håpet om å få han til å gjeste Alternativfestivalen 2011 i Langesund, som skulle forberedes.

På det indisk inspirerte venterommet som er dekorert med bilder, takkekort og hilsninger fra hele verden, er det levende lys, røkelse som brenner og mange forventningsfulle mennesker. Der er også et bilde av en kjent indisk person som Stephen mener han var i sitt forrige liv.

Vår går på tur inn til våre timer, med blandede følelser og motivasjon. Først ute er Roar Krogshus.

Roar: Min tur kommer, og jeg legger meg på benken i et av behandlingsrommene.  Jeg rekker knapt nok å nevne at det ikke feiler noe spesielt, før han sier at jeg har dårlig blodomløp. Han stikker noen fingre inn i maven uten at det smerter, før han beveger seg til brystbenet og klemmer.  Det siste var mer ubehagelig, men etter to-tre minutter er det hele over, og jeg sendes ut med Guds velsignelse.

Som et synlig bevis på kirurgi er det en rød stripe på skrå på maven med røde punkter på hver side som et tradisjonelt operasjonsarr med merker etter sømmen.  Etter to dager er det borte, og jeg føler meg like frisk som før behandlingen.  www.karmahoroskop.no

Erling Strand: Jeg har vært hos Stephen Turoff (Dr. Kahn) fire ganger. Første gangen var for over 15 år siden.  Jeg har alltid vært fornøyd med behandlingene og de sterke inntrykkene man får på hans healingklinikk i Chelmsford. En gang hadde jeg frossen skulder som gjorde at jeg knapt kunne løfte den høyre armen. Det hemmet meg veldig i mitt undervisningsarbeid for jeg kunne ikke skrive på tavla. Det hemmet meg også mye i mitt daglige liv. Jeg hadde forsøkt flere behandlinger, både hos fysioterapeut og lege uten at det hadde hjulpet.

Jeg gjorde meg klar hos Stephen, tok av meg på overkroppen og la meg ned på magen på behandlingsbenken. Jeg antok nemlig at han ville gå inn i skuldra. Det stemte, han gikk rett på skuldra, og begynte å operere med bare hendene. Det gjorde ikke vondt, men jeg følte at han var inne i kroppen. Akkurat som du kan føle at noen tar på deg, så kom denne følelsen innenfra kroppen! Jeg kjente han tok på meg, men det var langt inne i skuldra. En merkelig følelse.  Det tok ikke lange tiden, så ba han meg sette meg opp.

“Strekk begge armene rett opp over hodet”, sa han. Det hadde jeg ikke klart på mange år. Jeg prøvde. Ja, jeg klarte det. Begge hendene rett opp, uten noen problemer. Jeg ble overrasket, og mest av alt kjempeglad. Det var fantastisk.

Jeg skriver fortsatt hardt på tavla, noe som sikkert var årsaken til min frosne skulder, men skaden har aldri kommet tilbake.  erling.hiof.no

Bente Strand: En reisearrangør spurte meg for ca. 15 år siden om jeg kunne tenke meg å hjelpe til under en reise til en Healer med navnet Dr. Kahn. På den og de påfølgende turene, ble jeg vitne til mange flotte healingprosesser.  Blant annet en ung kvinne som etter flere besøk, klarte å reise seg fra rullestolen og gå ut av klinikken!

Jeg har selv fått flere behandlinger og operasjoner med gode resultater.  For noen år siden fikk jeg ”injeksjoner” utført med sprøyte uten synlig nål. En injeksjon i hjerteområde og en i halsen. Dette resulterte i at jeg fikk en fantastisk energi. En behandling tar ikke lang tid, men jeg føler det som om han har utført mye allikevel. Han er intens og tilfører energi på mange plan.

Vigdis Gustavsen: Jeg visste ikke hva jeg gikk til der jeg satt spent på venterommet i Chelmsford sammen med de andre. Jeg mediterte litt og ba om at jeg skulle få den hjelpen jeg trengte. Veggene med alle bildene ga prek av at mange hadde hatt sterke opplevelser, både via individuelle behandlinger og i grupper. Da jeg endelig lå på benken og Stephen kom inn, sa jeg bare at jeg ønsket en generell healing. Før jeg rakk å si “A” så var han i full gang i nedre del av mageområdet. Jeg kjente at han skar opp magen, som om det var en helt vanlig operasjon. At han var inne i magen, klippet over noe og hørte deretter at han kastet noe i bøtta, selv om det fysisk ikke var noe der. Og så sydde han igjen.

Jeg hadde et vanlig operasjonsarr der når jeg var ferdig. Jeg fikk også en injeksjon i halsen, og jeg kjente at det ble sprøytet inn en væske, og jeg fikk et lite merke på halsen. Han holdt også hånden over mitt tredje øye en liten stund.

Totalt sett etter at jeg kom hjem, så vet jeg ikke hva som ble operert i mageområde. Derfor kan jeg heller ikke si med sikkerhet om det har hjulpet eller ei, men det var en spennende erfaring å få med seg.  www.sjelensunivers.com

Inger-Lill Moneel: Da jeg selv lå der på benken etter å ha spurt om generell healing, opplevde jeg først hans fingre dypt inne i venstre bryst, så i halsen. Siste sted var det som han dro i en streng som var for stram, og myket den opp. Jeg tenkte at nå kan jeg ikke puste, men hendelse var så rask at det stoppet der tanken stoppet. Videre kjente jeg hans fingre inne i hjertet hvor jeg etterpå hadde store røde flekker et par dager.

Hva som ble behandlet vet jeg ikke, men de kommende dager og tiden som har vært etterpå, har jeg kjent en letthet i hjertet som ikke var der før – hva som var i venstre bryst hadde jeg ingen kjennskap til på forhånd, kun egne tanker og fornemmelser som vi alle har. www.regresjon.no

Stephen til Norge

Stephen Turoff kommer til Norge på Alternativfestivalen til sommeren. Han har takket ja til dette og kommer til Langesund på Alternativfestivalen (27.6. – 3.7. 2011) hvor han vil demonstrere spirituell kirurgi og lede en lystjeneste  ( The Healing Circle of Light).

For interesserte finner du mer informasjon på www.alternativfestivalen.no.

Roar Krogshus

Roar Krogshus er økonom og astrolog, og driver egen virksomhet som bedriftsrådgiver ved siden av å stille karmahoroskop via sin nettside Karmahoroskop.no.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

41 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Stephen Turoff.

Kan han kurerer tinnitus?

Noen som kjenner til Dr.Sebi.

Bløffer han?

Noen med bilder og e-mail å treffe som er blitt behandlet i Honduras hos Dr.Sebi?

Kristin
Kristin
Anonym
Svar til  Sten Arvid Agnalt
7 år siden

Litt seint svar kanskje men.. eg og familien har besøkte Stephen eit titals gangar i perioden 1998-2000. Han har hjulpe oss med syn, indre skader, leddplager mm. :) http://www.stephenturoffhealing.com/

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Finnes det behandling for tinitus hos behandlere som utfører kirurgisk healing?

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Sten Arvid Agnalt
8 år siden

Det kan trolig hver enkelt kirurgisk healer kunne svare deg best på. Jeg tok et raskt søk på Google og fant denne listen som du eventuelt kan benytte: http://naomisol.no/kirurgisk-healing/

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Dr. Lissa Rankin, MD:

Scientific Proof We Can Heal Ourselves:

http://naturalcuresnotmedicine.com/scientific-proof-can-heal-ourselves/

Nordic Eagle
Abonnent
13 år siden

Her er en interessant serie på 6 klipp fra youtube om Sture Johansson,som er medium for Ambres(som sist var inkarnert for 3000 år siden i Egypt).
Dette ble sendt på svensk tv i 2008 og 2009.
Morsomt er det også å høre hans egne opplevelser og kommentarer om måten det startet på,og hvor uhøytidelig han tar det.

http://www.ambresfilm.com/sv_ambres.htm

Mr.Jingles
Abonnent
13 år siden

True Demonstration of Psychic Power:

http://www.youtube.com/watch?v=A8iCIYx1CYc

Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
13 år siden

. Klarsyn fungerer ikke på denne måten. Det kommer som fornemmelser, syn eller beskjeder når du lytter, og ikke mange har et klarsyn som konstant er slått på. Det ville i så fall blitt uuholdelig. Så når du møter andre mennesker har du ikke denne evnen “slått på”, -før du selv “slår den på”:). Den ytre opplevelsen, og møtet med andre mennesker er ikke annerledes for en klarsynt enn for andre. Det er litt billig å legge denne reportasjen til grunn for at han er en svindler,-alle kan klare å latterliggjøre et annet menneske hvis de virkelig vil. Når Stephen Turoff har overveldende mange vitneutsagn på sin side fra mennesker som har blitt friske fra fatale sykdommer så har det for meg større tynge enn den dokumentaren du viste til.

Pokal
Pokal
Abonnent
13 år siden

osv osv..mannen er en idiot. Nyhetsspeilet begynner å dette ut av fokus.

Pokal
Pokal
Abonnent
13 år siden

Pokal
Pokal
Abonnent
13 år siden

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

En kompis av meg prøvde psykisk kirurgi på Filippinene. Det funket bra. Healeren klarte å fikse ting som legene hadde gitt opp. Utrolige saker.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det er enda godt kompisen din ble frisk til slutt, men psykiske healere har jo blitt avslørt som svindlere et utall ganger så jeg tror man bør holde seg unna slikt.

Peter Sellers blant annet takket nei til tradisjonell behandling og gikk til psykiske healere isteden. Dette resulterte i permanent skade på hjertet som gradvis ble forverret frem til hans død i en alder av 54.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Take the best from both parts… Live and learn or die not learning. Hvis det ene ikke funker så må man gå til det andre, man har ikke andre valg. Skolemedisin og alternativ behandling bytter på å fungere og ikke.
Denne fyren virker genuin nok faktisk, hvis en går igjennom kommentarer på UT over flere videoer. Meget spesiell og har nok mista litt grepet, men det burde ikke hindre arbeidet for mye. Ihvertfall ikke kreve betaling for de han ikke kan hjelpe. Kan jo også være en drøss med placebomirakler, men hva er det som foråsaker disse? Lamme som står opp uten smerter resten av livet – er det hverdags? Legevitenskapen har ingen svar, og vil ikke få det på flere hundre år om den ikke fusjonerer med det alternative.
Snåsamannen har pushet på dette allerede og har etablert et samarbeid med sykehus/leger i mange tilfeller, og hans analyser viser seg å være korrekt og behandlingen fungerer.

Jeg bevitnet en gang en gammel kar som var nær ved å få infarkt [om jeg husker rett, men han viste tendens via “lilla” hudfarge han hadde hatt en stund], etter en healing fra venner ble dette borte og han er uvanlig sprek og rask i dag. Man må alltid sjekke med sykehuset snarest, men i dette tilfellet vet jeg ikke hva de gjorde.

Man må ikke bortforklare på bekostning av framgang.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sithious
13 år siden

Alle leger skulle hatt litt Stephen Turoff i seg.

Alle i Norge går vel til legen når det er noe som feiler dem, så det er ikke der problemet ligger tror jeg. Jeg holdt på med med en artikkel om at all sykdom er psykosomatisk, men husker ikke om jeg fikk den ferdig eller ei.

Problemet ligger vel i at folk tror legene kan utrette mirakler, og det eneste verktøy legene har i sin doktorbag for å hjelpe dem med er piller, stadig mer piller, som ofte ikke løser situasjonen, men som av og til gjør den verre, med sine egne bivirkninger som en må ha mer piller for å ta bivirkningene. En ond karusell.

Leger skulle ha lært seg å bruke og motivere mer de latente selvhelbredende krefter i mennesket, dette er en åndelig disiplin selvfølgelig. Kall den gjerne placebo, men spiller det noen rolle så lenge den virker ?

Kanskje er alle disse kjemiske substansene også bare placebo, og at alt egentlig er basert på hva mennesket som åndsvesen tror virker på seg. Og at deres tro er avhengig av deres verdensbilde, hva slags “leir” de bekjenner seg til – den naturvitenskapelige alene eller den parret med åndsvitenskap og viten om mennesket som et ikke bare fysisk, men mer et åndelig vesen – og at det ikke hjelper å kurere fysikken så lenge en ikke tar det eteriske menneske i samme rennet?

Ala din tro har frelst deg. Kanskje mange av pillene til Rockefeller også er placebo? Hvorfor skal en placebo være foretrukket foran enn en annen? (money, money, money, – must be funny…)

Noe annet er det selvfølgelig med kirurgi, og rene fysiske ting som benbrudd og lignende, som legene gjør på en utmerket måte, men at de har fått redusert sin betydning til pilleselgere for Rockefelelr et al, det tror jeg faktisk mange av dem skammer seg over, og ikke komfortabel med. Det var vel ikke helt som kallet i ønsket å hjelpe og helbrede kan jeg tenke meg, å være selger.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det er ingen piller som gjør en frisk, piller blir fremstil for å gjøre deg syk
Noen piller kan muligens ha en liten lindrende efekt på en ting men samtidig har den bivirkninger som gjør at en får en rekke nye sykdommer som krever nye piller som ikke virker

All forskning viser at narrepiller har samme efekt som ekte piller bortsett fra at med narrepillene slipper man de grusomme bivikningene som industrien har forsket frem for å tjene mer penger

Men det er også mye penger i nocebo, ved å fortelle noen at en pille har en rekke bivirkninger så vil vedkommende bli rammet av bivrkingene selv om han får en narrepille og spørre etter medesiner mot bivikningene fra narrepillen

Flere og flere leger begynner nå å helbrede pasienter med placebo, ja selv ved kompliserte opprasjoner så ble de som ble narret til å tro at de var blitt opperert like friske som de som fikk reelle opprasjoner

Det er en persons tro og åndlighet som helbreder og ikke giftige kjemikalier

¨NS sier at ingen liker å bli lurt, bare tøv siden de aller fleste sofagriser elsker å bli lurt

Mens NS synser legger NRK frem grundig dokumentasjon og forskninsmatriell på at piller, medikamenter og opprasjoner er humbug og kvakksalveri som tar æren for placebo

Schrödingers katt 28.04.11

Du tenker deg frisk og syk med tankens gudomlige kraft

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/732681/

discodisco
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Men etter det kirurgiske inngrepet bør man selvfølgelig unngå Klexane, morfin og Paracet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Kanskje det Discodisco :)

Som du ser av de vitenskaplige forskingen som jeg linket til så fikk en rekke pasientet injisert det sterkeste smertestillende medikamentet som finnes der pasienten narret til å tro at de hadde fått en medisin som vil gi kraftig smerter

Samtlige pasienter fikk sterke smerter og ikke smertelindring til tross for et av verdens kraftigeste smertelindrende medikamenter

Visst du mener du er kompetent til å motsi vitenskaplig fakta så kom gjerne med noe dokumentasjon Disco :)

discodisco
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Så, bare for å avklare dette, Smurfen. På grunn av endel rapporterte tilfeller av placebo og nocebo, bør vi automatisk avvise all medisin?
Klexane er forresten blodfortynnende, og er i grunnen ganske lurt å ta etter en operasjon.

Synes også det er interessant at du hevder at “_All_ forskning viser at narrepiller har samme efekt som ekte piller”. Jeg er ganske nysgjerrig på hva du baserer det utsagnet på. Jeg må jo med det anta at du har lest _all_ medisinsk forskning på området?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Er på ingen måte uenig med deg Disco :)

Det er ikke jeg som hevder men nyere forsking og vitenskap som du ville se vist du tar deg tid til filmen jeg linket ut

Det gleder meg og se at at det åndige og vitenskapen begynner å jobbe sammen istede for å jobbe mot hverandre

Nye tider på gang ?

Det er nok helt sikkert medisiner som virker også, bare se på sølv-vann, det har en ekstrem legende efekt og ikke lindrende sånn som mange medikamenter

De fleste medikamenter fra pharmaindustrien har en rekke farlige bivirkninger så man kan ikke skylde alt på nocebo efekten

Det er et faktum at vi drukner i nye sykdommer vi ikke hadde før, 1 mill nordmenn med allergi, kreft skyter i været, utmattelse syndrom, el alergi osv osv osv osv

Men vi alle trenger jo en jobb, hadde ikke pharmaindustrien greid å forsket seg frem til hvordan de kan gi folk nye sykdommer som krever nye medisiner i pillene sine så ville det sett mørkt ut for millioner av arbeidsplasser

Man kan jo ikke annet en å gi dem ros for å være dyktige foretningsfolk :)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/110428/disse-medisinene-bruker-flest-av-oss

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Ja, selvsagt fins det kvakksalvere. Men det finnes tydeligvis “psykiske kirurger” som er the real deal. http://weird-people.com/arigo-psychic-surgeon/2/

Vi vet ikke hvordan det funker, men vi vet at det funker. Ihvertfall vet de som ble helberedet dette.

Forøvrig er det vesentlig å skille mellom psykisk kirurgi og vanlig såkalt healing/håndspåleggelse. De to er ganske forskjellige.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

De som har prøvd LSD sier også at det er “utrolige saker”.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

John of God:

Tekst fra youtube: John of God (Joao de Deus) is a Brazilian medium who claims to work with spirits while working through prayer and meditation on the thousands who come to see him in his healing centre, the Casa Dom Ignacio in central Brazil.

Graham Hancock prater her i en halvtime om hvordan vi lar en inkosistent tankegang styre vårt samfunn samt om hans egen “ayahuasca-journey” og dens innvirkning på hans liv:

Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
13 år siden

Skal finne ayahuasca-Nobel prisvinner,-men her er én som fikk visjonene under LSD påvirkninger:: http://www.miqel.com/entheogens/francis_crick_dna_lsd.html
Francis Crick, fant dobbel-helix strukturen i DNA.
Forskjellen mellom lsd og ayahuasca, er at ayahuasca er naturlig og ikke vanedannende. Indianere drikker ayahuasca for å finne dyr før jakt,-bla.
I livet mitt gir det mening å utfordre alle tenkelige mind constructs og virkelig se hva som ligger bakenfor innlærte og betingede tankemønstre. Jeg må i alle fall alltid spørre meg om det jeg opplever er projeksjoner av sinnet eller ikke. Et grunnparameter må alltid være mot nok til å ha en så ærlig tilnærming som mulig til egne erfaringer og ikke basere seg på wishful thinking. Vi kan alltid ha tilgang på delinformasjon i form av tilgjengelig forskning, men bakenfor de nokså begrensende rammene tradisjonell vitenskap setter så ligger det også muligheter for utforskning gjennom mange typer virkemidler. I tillegg eksisterer det allerede så mye forskning på venterommet, på vei til å bli tatt inn i mainstream, som sjelden tas med i en vanlig akademisk diskurs,-Bruce Lipton, Nassim Haramein etc, og som konkluderer helt annerledes enn tradisjonell forskning så lagt har gjort.

discodisco
Abonnent
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

Fleinsopp er også naturlig og medfører heller ikke fysisk avhengighet. Likevel tror jeg det er få som anbefaler hyppig bruk av fleinsopp. At noe er naturlig betyr ikke at det er lurt å innta.

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  discodisco
13 år siden

Med “mange typer virkemidler” mente jeg ikke substanser, selv om ayahuasca er en vei til erkjennelse. Meditasjon, og aktivering av dmt i pinealkjertelen (gjennom meditasjon) så vi kan se med det tredje øyet,-er andre muligheter.Dette er enkle, naturlige metoder for å ta kontakt med bevisstheten som flyter gjennom alt som er. Paranormale og ekstrasensoriale opplevelser som kommer til oss, er også kilder til informasjon.

Lumpfish
Anonym
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

Francis Crick var også en anerkjent forsker. Hvis (jeg tviler litt, men la oss anta det) han kom på ideen mens han var høy, vil ikke det si at de på mystisk vis kom til han FORDI han var høy. Fakta er at han sammen med James Watson byggde videre på røntgenfotografier som Rosalind Frankling hadde gjort, og greide å utarbeide en teori for hvordan DNA-molekylet var oppbygd. Altså ganske mye arbeid, sammen med Watson, over lengre tid. Dette eksempelet er vel lang i fra snekkeren som “kan fortsatt ingenting om anatomi og kirurgi”?

Lumpfish
Anonym
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

og en ting til. Kaller du observasjonene “blir frisk” og “blir ikke frisk” for tvilsom “del-informasjon i form av tilgjengelig forskning”?
Uavhengig av hvordan noe fungerer, må vi da først finne ut OM noe fungerer? Liksom-kirurgi fungerer nemlig ikke.

Arla
Arla
Anonym
Svar til  Lumpfish
5 år siden

Si din mening…Stephen Turoff kan kurere ting med fingrene som leger påstår er umulig for en lege å ordne med en operasjon. Jeg har bevis på det fra konas familie.

Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
13 år siden

What do you make of this:

Dette er ett av mange eksempler. Håper dere vil ta dere tid til denne.
Jeg tror ikke noen velger å jobbe med healing fordi det er eksotisk, eller fordi det gir anerkjennelse og posisjon,-det motsatte er vel tilfellet for de fleste.

Lumpfish
Anonym
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

Vel, for det første, fikk hun annen behandling i tillegg? For det andre: Hvor god dokumentasjon har dette tilfellet? Og for det tredje: I VELDIG sjeldene tilfeller kan en godartet tumor forsvinne av seg selv (dette er sjelden, ikke sats på det, ikke tro på meg, gå til en lege hvis du har kreft *lumpfish vil ikke spre farlig propaganda*).

De fleste velger nok å jobbe med healing fordi de tror på det selv, eller fordi de kan tjene fett på saken.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Denne gangen deler jeg mine sympatier med skeptikere (ja det er ikke mulig å tro, men jeg gjør det allikevel). Som en tilhenger av sunn skepsis, debunker jeg “psykisk kirurgi” med følgende:
Herregud, for noe tullball! Et sted må grensen gå mellom fantasi og virkelighet:
“Stephen kan fortsatt ingenting om anatomi og kirurgi.”
Hehe. Dette er vel åpenbart etter 25 år med juks og bedrageri :D

“Ikke mindre sensasjonelt og uforklarlig er at “operasjonene” skjer uten at pasientene kjenner smerte.”
Hehe. Hvor dum går det an å bli? Selv det minste såret “gjør vondt” når det helbreder seg på naturlig måte, er det ikke litt idiotisk å tro at en healer kan drive “avanserte” operasjoner uten smerte og samtidig ikke bli tatt for juks og fanteri i så vel som 25 år! :) Noe kritisk sans må jo alle ha fra fødselen av, og senere utifra egne erfaringer uten å ha hjernevasket diplom fra skepsis.no!!!

Se her gjør den utrolige Randi psykisk operasjon uten smerte, men med masse blod på sine hender :D :

En pakistansk svindler-healer ble avslørt på direktetv, mens han drev psykisk “kirurgi”:

Mer om denne galskapen:
http://www.skepdic.com/psurgery.html

Slike artikler ødelegger den gjenværende omdømme til NS som seriøs aktor for det “alternative verdensbildet”. Det går altså an å ha et sunt verdensbildet, uten å bli statens lakei (skeptikere) og fantasiens lakei (kt’ere) fullstendig!

Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
13 år siden

Alle som har hatt transcendentale erfaringer vet at de er reelle. En forsker (husker ikke navnet, men kan sikkert finne det) har vunnet Nobelprisen i fysikk etter å ha funnet løsningene i en ayahuasca seanse (sjamanenes plantemedisin som inneholder DMT). Når du ikke har hatt slike erfaringer, kan du heller ikke vite at de er reelle,-jeg tror det er så enkelt som dét. Det er “over the top” å kalle det bløff fordi du selv har et annet verdensbilde- som langt i fra representerer noen absolutt og endelig sannhet.

Lumpfish
Anonym
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

Dette har lite med mitt verdensbildet å gjøre. Som sagt, det er fint mulig å gjennomføre et slikt “kirurgisk inngrep” bare man vet litt om hvordan knepet utføres. Ingen slike såkalte kirurger er i stand til å helbrede noen under kontrollerte forhold. Hvis pasientene faktisk hadde blitt friske hadde det vært et interessant fenomen, men det er jo ikke tilfellet.

Transcendentale erfaringer er sikkert nok reelle, akkurat som man kan hypnotiseres og framkalle hallusinasjoner. Den menneskelige hjerne er spennende. Men bare fordi at hjernen vår kan lage bilder eller inntrykk for oss, vil ikke det si at disse dermed er reelle. For å vite om en eller annen meditasjon eller transe gjør noen frisk, må man se på tallene av folk som faktisk har blitt friske. Er dette høyere enn placebo, kan man anta at det er noe i behandlingen. Slik er det jo ikke med de fleste slike alternativer. Når man i tillegg kaller dette kirurgi, er det rett ut farlig, i og med at folk kanskje forventer at mannen faktisk kan hjelpe med alvorlige problemer.

Anbefaler deg å se på videoen jeg postet hvis du ikke har gjort det. Den viser hvor lett det er å gi inntrykket Stephen Turoff sannsynligvis gir. Og da er det rett og slett bløff.

Jeg ville ha likt om du kunne funnet fram navnet til forskeren, dette hørtes interessant ut.

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Lumpfish….så sikker som du høres ut så skulle man tro at du personlig har forsket på fenomenet, uten å se resultater. Hva i all verden vet du om hvor mange som har blitt friske….eller ikke blitt friske, etter å ha blitt behandlet av Turoff? Har du i det hele tatt snakket med en eneste person som har blitt hehandlet av Turoff? Har du sett ham operere? Hvis svaret er nei på begge spørsmål så vet du faktisk ikke hva du snakker om. Du bare synser og gir uttrykk for hva du tror og mener om ham basert på alt du ikke vet og ikke forstår.

Jeg foreslår at du tar deg en tur til alternativmessen i Langesund og observerer Stephen Turoff på nært hold. Kanskje du har noe han kan operere bort på deg? Så kan du avlegge rapport om opplevelsen etterpå.

Lumpfish
Anonym
13 år siden

Sett denne?

Dette er en velkjent og farlig bløff, som det er mye av særlig i Asia.
Noen ganger kan de faktisk skjære bittelitt, som gjør saken enda skumler. Mennesker som får “hjelp” av slike såkalte kirurger blir gjerne sykere etterhvert, siden de tror de har blitt helbredet, og lar være å gå til en ekte lege.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Lumpfish
13 år siden

“lar være å gå til en ekte lege.”
Tja… Eneste som er “ekte” i skolemedisin verden er kirurger i verdensklasse. Andre kontorsittende skolelærte “leger” og psykopater (psykiatere / psykologer) kan ikke regnes som “leger”, siden de bare sitter der og reklamerer for medisiner fra BigPharma med utrolige bivirkninger. Ekstra-lønn for denne iherdige innsatsen får de direkte på kontoen, takket være spesielle avtaler de har fått igjennom flere år med “utdanning” i skolesystemet. Nå mener jeg da ikke at skoleleger er unødvendige for samfunnet, men jeg syns de burde gjøre mer enn å skrive resepter og sykemeldinger hele livet ;)

discodisco
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Så, hva skal da en “kontorsittende skolelært lege” gjøre, når kan får inn en pasient med symptomer på hjertesvikt? Er det ikke fornuftig å skrive ut hjertemedisin, eller bør hun gjøre noe helt annet, siden hjertemedisinen er produsert av “Big Pharma”. Jeg er veldig spent på å vite hvilken rolle du synes leger egentlig skal ha i samfunnet.
Og hva med den alternative millionindustrien? Homøopati og naturmedisinen er ikke akkurat gratis den heller. Men er den unnlatt kritikk på et vis?

Lumpfish
Anonym
Svar til  arifkarim
13 år siden

Litt mer personlige leger osv hadde vært en fin ting, og det er ting som kan forbedres i skolemedisinen. Men det er det beste alternativet vi har, framfor kvakksalvere ;)
Utdanningen og BigPharma er heller ikke så korrupte som du påstår, i og med at de forsatt er billigere enn de fleste i den alternative gjengen. En god utdanning setter jeg dessuten pris på hvis noen skal behandle meg. Samt at et legemiddel er ganske godt testet før det blir tatt i bruk. Men både god utdanning og forskning krever litt penger, som igjen BigPharma må punge ut.

Men alt dette er jo en annen sak enn bløffe-kirurger ;)

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Lumpfish….dersom du virkelig mener at BigPharma ikke er korrupte så er du utrolig uvitende og har ikke fått med deg noen av de legemiddelskandalene som har blitt offentliggjort de siste par årene. Du bør virkelig oppdatere deg på saken. Begynn med å lese boka “Dødelige bivirkninger” av John Virapen. Den kan du bestille fra http://www.altshop.no
Og at skolemedisinsk behandling og legemidler synes billigere enn alternativ behandling for deg som pasient på et sykehus i Norge skyldes at staten betaler regninga. Du betaler bare en liten egenandel. Dersom du selv skulle betalt hele regninga så ville du blitt ruinert. Og samtidig ville du fått nye lidelser å slite med pga av alle bivirkningene medisinene gir.
INGEN alternative behandlere i Norge tjener seg rike på det de driver med. Noen tjener kanskje bra men de fleste tjener svært dårlig. Det er nemlig ikke på grunn av de store pengene man driver med slikt, men fordi man ønsker å hjelpe mennesker som har det vondt.

Lumpfish
Anonym
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Jeg har (kanskje et annet sted) allerede innrømmet at det finnes svarte får også innen skolemedisin. Men de er ikke så mange som det gjerne lates som her. Dessuten er det også det beste alternativet per i dag. Mener du at alternative medisinere ikke er korrupte? Da tror jeg DU bør oppdatere deg litt.

Det må også påpekes at det er andre forskere og organer innen det samme vitenskapelige systemet som oppdager slike tilfeller av forskningsjuks og uventede alvorlige bivirkninger, ikke KT’ere på sidelinjen.

Jeg er klar over at man får betalt en andel av medisinen sin. Men er DU klar over hvor dyr all forskingen som trengs for å få gjennom et ordentlig legemiddel er?

Men som sagt, dette er ikke relevant for denne artikkelen.

« Forrige artikkel

Påskemorgen slukker sorgen

Neste artikkel »

Oppvåkningstilstandens primærkvaliteter

41
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x