Med AIPAC i ryggen har amerikanske senatorer og kongressmedlemmer politisk medvind. Netanyahu i kongressen i mars 2015.

Det skjulte tyranni

4.1K visninger
66 minutter lesetid
5

Intervju med Harold Wallace Rosenthal, oversatt til norsk av Sven-Inge Johansen, forord av Charles A. Weisman.

“De fleste jøder vil helst ikke innrømme det, men vår gud er Lucifer.”

 

Forord

 

Dette er teksten til et meget avslørende og sjokkerende intervju gjort i 1976 med en jøde ved navn Harold Wallace Rosenthal.

Forfatter Charles Weisman
Forfatter Charles Weisman, født 1931

Intervjueren er en bekymret patriot, Walter White junior. Hr. Rosenthal er en ung, innflytelsesrik jøde og involvert i arbeidet i regjeringen i Washington, DC. Han fortalte oss om det jødiske engasjement og årsaken til de store problemene vi står overfor i dag.

I det Rosenthal viste oss visse aspekter av den “indre usynlige verden av jøder”, avslørte han både metode og taktikk jødene har brukt for å ødelegge den kristne sivilisasjon og i det skjulte oppnå kontroll over våre liv og regjeringer. Resultatet har vært at vi er blitt utsatt for et skjult tyranni, akkurat som tyranniet ført mot de hellige ved Det røde dyrets system, beskrevet i Åpenbaringen som “Babylon, mor til skjøgene.”

Men hvordan kunne et så lite antall jøder slavebinde så mange mennesker og få en overveldende kontroll over så mange lands regjeringer, uten at hverken politikere eller folk flest ble klar over det? Svaret på dette kan leses i Kristi lignelsen om den urettferdige husholder, som representerer jødedommen. For de er i stand til å råde i verden til tross for sine ugudelig utspekulerte og smarte måter. Som Kristus sa (Lukas 16. 8) “for denne verdens barn er klokere mot sine egen slekt enn lysets barn.”

Med andre ord, jøden med sitt verdslige sinn er klokere enn Guds kristne mennesker. Når du leser det hr. Rosenthal sier, vil virkeligheten i denne uttalelse komme til syne. Dette problemet var utbredt og viktig for oss å overvinne. Derfor rådet Kristus oss til å “være kloke som slanger” (Matteus 10. 16).

Amerika og verden har nå politiske, økonomiske, moralske og sosiale problemer som kristne mennesker skulle ta alvorlig. Som Edmund Burke uttalte: “Det eneste som er nødvendig for at det onde skal seire, er for de gode menn ikke å gjøre noe.” Men før vi kan gjøre noe er det nødvendig med en omfattende (ikke bare en overfladisk) forståelse av problemet. Denne artikkel vil bidra til å gi leseren denne forståelsen. Kommentarene i parantes er mine egne.

 

Charles A. Weisman, juni 1992

forfatter

 

 

 

Med AIPAC i ryggen har amerikanske senatorer og kongressmedlemmer politisk medvind. Netanyahu i kongressen i mars 2015.

 

Det skjulte tyranni

 

I et svært konfidensielt intervju med en jødisk administrativ assistent til en av landets ledende senatorer, sa han: “Det er et under at det amerikanske folk ikke protesterer og kaster hver eneste jøde ut av dette landet.” Jøden, hr. Harold Wallace Rosenthal, kom med denne uttalelsen etter å ha innrømmet jødisk dominans i alle vesentlige offentlige, nasjonale prosjekter.

Han sa: “Vi jøder fortsetter å bli overrasket over hvor lett kristne amerikanere har falt i våre hender. Mens naive amerikanere venter på at Khrutsjov skal begrave dem, har vi narret dem til å adlyde alle våre ordre. Dette er blitt muliggjort av den gradvise innføringen av begreper fra Talmud om det å være kristen. Slik har de i realiteten produsert et jødisk samfunn. Dette er det rabbi Martin Siegel kaller jødifiseringen av kristendommen.”

På spørsmål om hvordan en nasjon kan bli okkupert uten at innbyggerne vet det, tilskriver hr. Rosenthal at overtagelsen bare hadde vært mulig ved hjelp av absolutt kontroll over media. Han skrøt av jødisk kontroll av all slags media. Enhver avis som nektet å føye seg ble brakt i kne ved å trekke annonseringene. Hvis dette ikke lykkes , stoppet jødene bruk av trykkerier og trykksverte. “Det er egentlig en ganske enkel sak”, bekreftet han.

 

Bønn til massemedia
Å, du største av de store massemedia, takk til deg for at du løfter opp følelsene, at du reduserer tankenes kraft og kveler fantasien. Takk for dine billige, raske løsninger og for den snikende manipulasjon av menneskenes ønsker hen til det kommersielle. Denne bolle med lunken Tapioca representerer min hjerne. Jeg tilbyr denne som mitt ydmyke offer. Skjenk meg ditt flimrende lys i all evighet.

På spørsmål om menn i høye politiske posisjoner, svarte Rosenthal at ingen i løpet av de siste tre tiårene har oppnådd noen politisk makt uten jødenes godkjenning.

“Amerikanerne har ikke kunnet velge en annen enn vår presidentkandidat siden 1932, da Roosevelt var vår mann. Siden har hver president vært vår mann.”

Til og med før Roosevelt var jødisk innflytelse på Woodrow Wilson (1913-1921) ganske betydelig, som Henry Ford skrev i 1921 – “Hr. Wilson sto mens han var president, svært nær jødene. Hans administrasjon var, som alle vet, overveiende jødisk” (Den internasjonale jøde, Dearborn Publishing Co, bind III, s. 28-29).

I en diskusjon om George Wallace smilte Rosenthal og foreslo at vi skulle se oppmerksomt på hvor Wallace står i dag. Når den amerikanske utenrikspolitikken ble nevnt, ble den intime tillit oss imellom i intervjuet satt til side. Med forakt og hån flirte han av amerikanernes dumhet å unnlate å gjennomskue hele omfanget av Kissingers utenrikspolitikk. “Det er sionist-kommunistisk politikk fra begynnelse til slutt. Men innbyggerne tror at denne jødiske politikk er til fordel for Amerika.”

Grunnen til dette er fordi de jødiske media refererer til “sionist-kommunistisk politikk” som amerikansk politikk i henhold til konstitusjonelle bestemmelser. Det virkelige tema er uvitenhet om vårt eget politiske system. Han sitert “detente” og Angola som eksempler på jødisk diplomati. Han hadde bare forakt til overs for amerikanernes godtroende natur.

Han fortsatte intervjuet med en nesten allvitende holdning: “Vi jøder har tvunget tema på tema på det amerikanske folk. Når forvirringen råder, propagerer vi begge sider av saken. Med blikket festet på problemene, klarer de ikke å se hvem som står bak og trekker i trådene. Vi jøder leker med den amerikanske offentligheten som katten leker med musen.” Som samtalen gikk i de sene timer, kunne man ane at kanskje Amerika fortjente det terrorvelde som var under planlegging. Den jødiske intelligens setter hver etnisk gruppe opp mot den andre. “Blodet av massene vil flyte mens vi venter på seieren over hele verden”, sa hr. Rosenthal iskaldt. Dette er den samme dialog som vi kjenner igjen fra kommunistiske revolusjonære ledere. Selv mange timer etter denne utrolige diskusjonen, oppsto en følelse av utilstrekkelighet. Er det mulig at en gruppe ‘mennesker’ kunne være så forræderske i ånden, så onde av hensikt? Ordene ble uttalt og de virkelige bevis har vi for hånden. Er det mulig at det amerikanske folk kan forbli føyelige, selv når deres blod blir tappet? Det virker som om det er slik.

 

Hva betyr alt dette for oss?

 

Senator Jacob Javits i midten...
Senator Jacob Javits (1904-1986) i midten…

Siden den gang dette lange intervjuet fant sted, ble Harold Wallace Rosenthal, da 29 år gammel og ansatt som administrativ assistent for senator Jacob K. Javits fra New York, drept i et kapringsforsøk av et israelsk passasjerfly i Istanbul, Tyrkia den 12. august 1976.

Det syntes som om Rosenthal kanskje “snakket for fritt”, for selv om fire mennesker ble drept og rundt 30 såret i løpet av kapringsforsøket ble Rosenthal ikke drept av en tilfeldig kule som de andre. Fra rapporter fra hendelsen virket det utrolig rart at av alle de involverte i denne hendelsen var det Rosenthal som ble dødelig såret. I mellomtiden kan jeg, Walter White, som gjennomførte dette konfidensielle intervju, etter min private etterforskning, reiser og kostnader, slå fast at Harold Rosenthal utvilsomt ble myrdet på Istanbul flyplass, i det som skulle fremstå som en kapring – trolig av sitt eget folk. “Det er ingenting som den internasjonale jøden frykter så mye som sannheten, eller et hvilken som helst snev av sannhet om seg selv eller sine planer” (fra Den internasjonale jøde, bd. I, s. 200).

Vi hadde intet ønske om å skade noen, særlig medlemmer av Rosenthalfamilien som har lidd nok under denne tragedien. Vi korresponderte med hans mor og far i Philadelphia og hans bror Mark David Rosenthal som er på college i Nord-California. Det var faktisk han som fortalte meg at Harolds venner i Washington hadde satt opp et minnefond i Harold W. Rosenthals navn. Han sendte oss en kopi av ‘The Harold W. Rosenthal Fellowship in International Relations’, American Jewish Committee, Washington Chapter, 818 – 18th Street NW, Washington, DC 20006. Det viser noen av “hvem-som-er-hvem” og nest-formann er visepresident Walter F. Mondale og senator Jacob K. Javits.

Av respekt hadde vi bestemt oss for å vente til ett år hadde gått siden dødsfallet til Harold Wallace Rosenthal, vi holdt tilbake offentliggjøringen av det han hadde gitt oss på denne minneverdige dagen og kvelden. Og som allerede nevnt, intervjuet var langt – det så ut som om han nøt å gi oss all denne informasjonen – innimellom hadde vi pauser – siden fortsatte vi videre utover kvelden. Undertegnede skribent og redaktør var ikke lett å sjokkere, men alt denne meget egosentriske Harold W. Rosenthal fablet om, syntes jeg faktisk var meget skremmende – selve sviket som han riktignok var en del av – han viste til og med skadefryd av den tilsynelatende suksessen til den jødiske verdenskonspirasjon. Dette skal du leser vite, kommer fra en “administrativ assistent” til en av våre viktige Senatorer, Jacob K. Javits fra New York. Hva du er i ferd med å lese bør fungere som en advarsel til alle ikke-jøder over hele verden. Det vil forhåpentligvis åpne øynene til de mange av de som kjente ham i regjeringskretsene i Washington.

Det blir faktisk åpenbart at det han beskriver ikke er fiksjon. Det er ikke fantasi! Han lot ikke som om, men formulerte seg med kunnskap og intelligens. Mange ting er blitt sagt og skrevet om den Jødiske Konspirasjon for New World Order, men aldri hadde det blitt beskrevet så åpent. Det trigget fantasien. Deres planer er sjokkerende, og mange vil bli overrasket over innholdet i dette dokumentet. Intet lignende har blitt fortalt før. Men vi foretrekker ikke å utdype det. Du, leseren, skal selv være dommer. Når vi ser tilbake på den tiden da dette intervjuet ble gjort og har hatt tid til å analysere Harold Rosenthals direkthet, er vi tvunget til å tenke på ham som en innbilsk, brautende, men svært kunnskapsrik person. Jeg vil klassifisere ham som en egoist og atter en egoist. Til tider dukket hans grusomhet opp som en forgiftning, særlig da han beskrev de dumme kristne eller ‘Goy’, som han så ofte omtalte oss ikke-jøder. Dette overrasket meg fordi ordet Goy er ikke i vårt språk, og han må ha visst det. Hans sjel var full av jødedommens den-ene-verdens plan. Med en arrogant mine skrøt han av at jødenes erobring av verden snart var komplett – og det takket være kristendommens dumhet.

 

Jødisk sionisme og antisemittisme

 

Israel rekrutterer en hær av bloggere, også i Norge har vi bloggere for Talmud (fra 2009) ...
Israel rekrutterer en hær av bloggere som mot betaling skal blande seg i diskusjonene på nett; også i Norge har vi bloggere som går ut med fremmede synspunkter; deres oppdrag er å forberede grunnen for politisk sionisme og det talmudske samfunn.

På spørsmål om han var en sionist, svarte hr. R.:

“Det var et helvetes spørsmål! Det begynte med det tradisjonelle sionistiske begrep Aliyah, et hebraisk ord som betyr ‘i samlingen’ eller retur av Diasporajøder til deres hjemland Palestina. Helt siden 1948 og opprettelsen av staten Israel, har Aliyah vært grunnleggende viktig for israelske regjeringens politikk.”

Hva er Aliyah? Kan du stave det for meg – han gjorde det, og vi spurte etter den realistiske betydningen av Aliyah.
Hr. R. sa: “Det er en permanent fysisk migrasjon til Palestina, ikke bare et besøk.”

Vi spurte, hva er sionisme? Jeg har hørt jøder definere det alt fra en permanent migrasjon helt til økonomisk og åndelig støtte til Israel.

Hr. R. svarte: “Vår første leder, tidligere statsminister David Ben-Gurion sa at sionisme uten en retur til Sion, er falsk. Ikke mange amerikanske jøder migrerer permanent til Israel. Noen sier at alle jøder per definisjon er sionister. Andre sier at en jøde ikke er en sionist med mindre han er et medlem som betaler kontingent til en aktiv sionistisk organisasjon. Definisjoner har blitt kastet rundt overalt siden det jødiske hjemland ble en realitet.”

(Sionistisk propaganda og aktiviteter har alltid vært basert og akseptert på den falske antakelse at jødene er israelitter, noe som gjør Palestina til jødenes land, at de ganske enkelt trenger hjelp til å komme tilbake for å bygge opp staten. Dermed støtter godtroende kristne dem).

“Millioner av skattefrie amerikanske dollar blir sendt til Israel årlig. Vi ekte amerikanere liker ikke dette.”

Hr. R. svarte: “De naive politikere i Washington er godtroende. De fleste av dem er ikke så intelligente. De mektige jødiske lobbyister har påvirket denne praksis i mange år allerede, og det er ingen der som er sterke nok til å stoppe det. Noen av de pengene er ført tilbake til USA og brukt på sionistisk propaganda, mye av det gjennom B’nai B’rith, Konferansen av Jødiske Organisasjoner og World Jewish Congress. The Jewish Agency er en slags økonomisk arm – en organisasjon med tjenestemenn fra B’nai B’rith. Det er ingenting galt med å sende amerikanske dollar til Israel skattefritt så lenge vi er smarte nok til å komme unna med det. La oss snu denne samtalen et øyeblikk.

Du gjorde det klart og ganske høylydt, at du ikke liker jøder. Hvorfor hater du oss?”

“Hr. Rosenthal, jeg hater ingen. Jeg sa at jeg hater hva jødene gjør mot oss og særlig når det gjelder mot alle og alt som er relatert til kristendom. Jeg hater deres svik, utspekulerthet og deres avskyelige uærlighet. Men gjør det meg anti-semittisk? Hvis den gjør det, så er jeg anti-semittisk!!”

“Anti-Semitism er ikke en betegnelse på opposisjon til semittisme. Det finnes ikke noe slikt. Det er et uttrykk vi jøder effektivt tar i bruk for å sverte noen, det kan brukes til å merke fanatikere og alle som kritiserer jøder. Vi bruker det mot hat-spredere.” (Anti-semitisme er en jødisk oppfinnelse. Jødene bestemmer hva som er antisemittisme og når den finnes. All anti-semittisme som finnes i USA er bevisst etablert av jødiske ledere. Jødene ønsker og trenger dette verktøyet til å kontrollere og dempe opposisjonens fremgangsrike metoder.)

Jeg gjorde klart at jeg foraktet jødenes korruptive innflytelse på vår kristne kultur – og på vår kristne orienterte amerikanske livsstil.

Hr. R. kommenterte: “I løpet av Kristi tid, søkte jødene etter et materielt og jordisk rike, men Kristus tilbød jødene et åndelig rike. Dette kunne de ikke akseptere, så de forkastet Jesus Kristus og fikk ham korsfestet.”

“Hva mener du – fikk de ham korsfestet? Beviser ikke historien at jødene korsfestet Jesus Kristus?”

Til det svarte han: “Ja, jeg tror de gjorde det, men jeg går ikke rundt grøten, for 2000 år siden ville folk ha gjort det samme med en mann som mishandlet deg, som Kristus gjorde med jødene.”

“Du snakker som om Jesus Kristus bare var en man…”

Anglosionisten Heinz Alfred Kissinger, født 1923 i Bayern, Tyskland
Anglosionisten Heinz Alfred Kissinger, født 1923 i Bayern, Tyskland

“Det er alt han var – en mann som vandret på jorden som et annet menneske, og denne myten om Kristus som sto opp fra de døde og vendte tilbake til jorden for å besøke sine disipler, er bare tull. Jødene som jaget araberne ut av Palestina gjorde det for å motbevise Kristi misjon for en spirituell verden. Du skjønner, i stedet for en leder som ville skape et imperium for jødene, gav din type folk jødene en fredelig predikant som som kalte seg Kristus som i stedet for et-øye-for-et-øye, snur det andre kinnet til. Søppel! Vi bygger og vi har faktisk bygget et jordisk imperium uten din type og din skuffende Messias.”

“Jeg kan forstå at det er du og din type som prøver å få Kristus ut av julen. Jeg synes synd på deg.”

Han kommenterte raskt: “Ikke snakk slikt tull. Jeg vil ikke ha din medlidenhet. Jeg trenger ikke den! Det er altfor mange jøder som ikke er modige nok til å fortelle deg hvordan vi lever og planlegger; jeg er ikke skremt av noe eller noen. Jeg vet hvor min vei går.”

 

Regjeringen og politisk kontroll

 

Da jeg spurte ham hvorfor jødene ofte endrer sine navn, sa han: “Jødene er de mest intelligente menneskene i verden, så hvis det gagner dem til å endre sine navn, så gjør de det. Det betyr ikke mere enn det. De dukker anonyme opp i samfunn som er korrupt nok fra før – og finner ut hvor man kan tjene gode penger, mens den dumme Goy skjønner ikke at disse jøder med ikke-jødiske navn er jøder.

Jeg vet hva du tenker – om jøder i regjeringen som bruker ikke-jødiske navn. Vel, ikke vær bekymret for det, i overskuelig fremtid forsvinner presidentens makt i USA. Den usynlige regjeringen har allerede tatt skritt i den retningen.”

– Vet du om jødene i Russland virkelig er forfulgt eller er om de har fått noen slags frihet?

Til det svarte han: “De fleste jøder rundt om i verden – jeg vil si mer enn 90%, vet hva som egentlig skjer med vårt folk. Vi har mye bedre kommunikasjon enn noen andre, det er bare idioter, uvitende, feilinformerte og degenererte som kan finne fred i din type samfunnsliv. Og dere bastarder skjuler de umoralske handlinger dere gjør, ved å kle dere i fåreklær. Det er dere som er hyklerne – ikke jødene, som du hevder og skriver.

war is peace
Krig er fred, Ignoranse er styrke, Frihet er slaveri (om ‘doublethink’ og den totale indoktrinering, fra George Orwells 1984).

For å svare på spørsmålet ditt – i Russland er det to ulike regjeringer – en synlig og den andre usynlig. Den synlige er sammensatt av forskjellige nasjonaliteter. Den usynlige er sammensatt av kun jøder. Det slagkraftige, sovjetiske hemmelige politi tar sine ordrer fra den usynlige regjeringen. Det er rundt seks til syv millioner kommunister i Sovjet Russland. 50% er jøder og ca 50% hedninger – men hedningene stoler vi ikke på. De kommunistiske jøder er forente og stoler på hverandre – mens de andre spionerer på hverandre. Hvert femte eller sjette år oppfordrer det hemmelig jødisk styre til utrenskning av partiet og mange blir likvidert”.

På mitt spørsmål om hvorfor, sa han: “Fordi de begynner å forstå for mye om den hemmelige jødiske regjeringen. Russiske kommunister har en hemmelig gruppe som består av bare jøder. De hersker over det som har med den synlige regjeringen å gjøre. Det var denne slagkraftige organisasjon som var ansvarlig for den hemmelige flyttingen av kommunismens sentrum til Tel Aviv hvorfra alle instruksjonene nå kommer.”

På mitt spørsmål om vår regjering og FN har kunnskap om dette, svarte hr. R: “FN er ingenting annet enn en falsk dør til den røde verdens enorme konsentrasjonsleir. Det er vi som i hovedsak kontrollerer FN.”

På mitt spørsmål om hvorfor kommunistene ødelegger et lands middelklasse og landets innbyggere, inklusive deres vel utdannede familier når de invadere et land, svarte hr. R.: “Det er en etablert regel å ødelegge alle medlemmer av pre-eksisterende regjeringer, deres familier og slektninger, men aldri jøder. De ødelegger alle medlemmer av politiet, statspolitiet, hærens offiserer og deres familier, men aldri jøder. Du skjønner, vi vet når en regjering begynner å søke etter kommunistene innenfor sine grenser – de forsøker virkelig å finne jødene innenfor sitt landområde. Men vi lar oss ikke lure! De usynlige herskere i de kommunistiske land har en total kontroll over all propaganda og alle regjeringer i de frie land. Vi kontrollerer alle medier inkludert aviser, magasiner, radio og fjernsyn. Til og med den musikk du lytter til! Vi sensurerer sangen utgitt for publisering, lenge før de når forlagene og salg. Om ikke lenge vil vi ha full kontroll over din tenkning” (De som ikke har makt til å erobre sine fiender må ty til tankekontroll, noe som kan være mer effektivt enn direkte fysisk kontroll, da ingen er klar over kontrollen og unnlater å gjøre motstand).

 

Kristendom og jødedom

 

“Den måten du skryter på – hvis det er sant, det du sier – er det meget skremmende for vår fremtid – særlig det du sa om kristendommen:

Neytanyahu lover i 2014 at Talmud skal bli Israels Lov
Netanyahu lovte i 2014 at Talmud skulle bli Israels Lov, det vil se slik ut: Øverst står Edomittene, siden kommer de andre jødene, og først da alle de som ikke engang er verdt fingerneglen til Edomittene, i nevnte rekkefølge; Goy (det er alle hvite), asiater, arabere og helt nederst på rangstigen står negrene. Edomittene hater alle mindreverdige som pesten.

Det vil bli en tvungen gjennomføring av borgerkrig her i USA og mange vil bli henrettet. Du vil nok utvilsomt være blant dem. Men jødene vil ikke bli skadet. Jeg skryter ikke! Jeg gir deg kun fakta! Og det er for sent for de kristne å bygge opp et forsvar. Den tiden er forlengst forbi. For lenge, lenge siden ble vi tvunget til å bli aggressorer!! Det var utvilsomt et av våre flotteste formål i våre liv. Vi er aggressorene!!”

Etter å ha minnet ham på at vi trodde han var intelligent, men at vi nå skjønner at han ikke vet hva han snakker om, svarte han:

“Jødedommen er den uovertrufne kultur – det finnes ingenting hvor som helst i verden som du kan sammenligne den med. Din såkalte kristendom er en utvekst av jødedommen. Den kulturelle og intellektuelle innflytelse fra jødedommen blir opplevet over hele verden, ja, gjennom hele sivilisasjonen.”
På spørsmål om han trodde vi etterhvert ville stå overfor et problem med afro-amerikanerne på grunn av deres oppsiktsvekkende bidrag til befolkningsøkning, svarte han at disse er med på å tjene ‘våre formål’, hvilket selvfølgelig kan bety flere ting.

Vi diskuterte afroamerikanernes invasjon av byer, fylker og stater i USA og de mange afroamerikanske kjendiser i fjernsynet. Også hvor latterlig det var at afroamerikanere konverterte til jødedommen – som Sammy Davis for eksempel. Hr. R. svarte: “Det betyr ikke noe. Vi vet at en sort ikke kan bli en jøde og at Sammy Davis fortsatt er svart. Det kan ha vært til hans fordel å konvertere. Men i virkeligheten er han fortsatt en nigger og ingen jøde.”
Jeg fortalte ham om mine inngående studier av jødene og at det var få som hadde gjort mer forskning på verdens jøder enn jeg, og om mine ubehagelige funn – jeg minnet hr. R. om at det var aldri noen moral blant jøder.

Han svarte: “Penger er viktigere enn moral. Vi kan oppnå hva som helst med penger. Våre folk beviser at Israel i en permanent krigstilstand, viser en utrolig styrke. Israel kan nå vinne alle utfordringer. Kibbutz-oppdragelsens intellektualitet skal bygge det lille landet om til en Midtøstens ‘Wonderland’. Det vil også kanskje bli sentrum for verdensregjeringens hovedkvarter” (Talmuds jødedom er en religion for jødisk verdenskontroll og slaveri av menneskeheten).

Vi diskuterte tragedie Watergate og korrupsjon på alle nivåer i regjeringen og jeg foreslo at regjeringsrepresentanter skulle øve mer på åpenhet i håndteringen av folk. Hr. R. sa: “Hva godt ville det gjøre? Hva i helvete vet publikum om driften av regjeringen? Det store flertallet er drittsekker – skikkelige drittsekker!!”

– Kan vi sitere deg på det?

“Jeg bryr meg ikke hva du gjør – som jeg sa, få er modige nok til å snakke åpent. Vi ville alle forstå hverandre bedre – både jøder og hedninger – hvis vi snakket mere åpent. Ditt folk er ikke modige. Vi gav deg rammene for din tenkning – vi plasserte deg i et ‘skyldkompleks’ for å gjøre deg redd for åpenlyst å kritisere jøder.”

 

Den jødiske tro og religion

 

I løpet av denne opplysende samtales stillhet ble det klart for meg at forståelsen for hvordan ting hang sammen ikke kom fra noen nybegynner. Hr. Rosenthal ble spurt om hvordan jødene så lettvint kunne få aksept blant andre raser. Hans svar ble langt og grundig:

Barneombudet Anne Lindboe benytter sin stilliong til felttog mot kristendom, tilfeldig? Neppe, hun var tidligere hos Rockefellers Folkehelseinstitutt.
Barneombudet Anne Lindboe benytter sin stilling til felttog mot kristendom, tilfeldig? Neppe, hun var tidligere ved Rockefellers Folkehelseinstitutt.

“På et svært tidlig tidspunkt, drevet fram av ønsket om å finne vår vei i verden, begynte jødene å lete etter et middel hvorved vi kunne få oppmerksomhet bort fra raseaspektet. Hva kan være mer effektive, og samtidig mere hevet over mistanke, enn å låne og bruke ideen fra et trossamfunn? Vi har blitt tvunget til å låne denne ideen fra arierne, for jødene hadde aldri noen religiøs institusjon utviklet ut fra vår egen bevissthet, da vi mangler enhver form for idealisme. Et liv etter denne jordiske eksistens er oss fullstendig fremmed.

Fakta er at Talmud ikke formulerer prinsipper som skal forberede den enkelte for et liv som kommer, men formulerer regler for det overdådige liv av denne verden. Det er en samling av regler for å opprettholde den jødiske rase og regulere samværet mellom oss og Goy (hedningene, overs.anm). Vår lære er ikke opptatt av moralske problemer, men snarere av hvordan man skal få tak i” (Dette forklarer den parasittiske natur i det jødiske folk. Jøder blir aldri rik av hverandres tjenester, men søker å få fatt i andres arbeidskraft og formuer).

“I forhold til den moralske verdien av jødenes religiøse undervisningen, finnes det ganske uttømmende studier som viser hva slags religion vi har, belyst slik at det ser nifst ut for den ariske sjel. Vi er det beste eksemplet på den type produkt som religiøs opplæring bringer med seg. Vårt liv er bare av denne verden og vår mentalitet er fortsatt fremmed for kristendommens spiritualitet, som også vår karakter var ovenfor grunnleggeren av den nye trosbekjennelse for 2000 år siden.

Grunnleggeren av kristendommen gjorde ingen hemmelighet av hans vurdering av jødene og det faktum at han ikke var en av oss. Han fant det dengang nødvendig å kaste oss ut av Guds tempel, fordi vi brukte religion som et middel til å fremme våre kommersielle interesser” (Babylons kjøpmenn har kommersialisert vårt samfunn).

sarons dal nekter
UDIs Frode Forfang måtte gi seg, men rakk å tilkjennegi sin tilknytning til sionistjødene og deres beske hat av kristenmannsblod.

“Dengang klarte vi å spikre Jesus til korset for hans holdning til oss, mens idag tar den moderne kristne i bruk partipolitikk for å vinne valget, og fornedrer seg til å tigge etter jødiske stemmer. De går også inn i politiske intriger sammen med oss mot egne, men også sin egen nasjons interesser” (disse menneskene har blitt kalt ved forskjellige navn som scalawags, politiske prostituerte, carpetbaggers, sjarlataner, forrædere, stooges, bønder, etc.).

“Vi kan leve blant andre nasjoner og stater bare så lenge vi lykkes i å overbevise dem om at jødene ikke er et eget folk, men er representanter for en religiøs tro som derfor utgjør et ‘trossamfunn’, men dette har en særegen karakter. Det er faktisk den største av våre løgner (jødene har etablert fem store løgner som er satt ut for å skjule deres natur og beskytte deres status og makt, nemlig:

1) Jødene er israelitter, og dermed Guds utvalgte folk;
2) Jesus Kristus var jøde;
3) At 6 millioner jøder ble drept i Holocaust under 2. verdenskrig;
4) At alle raser er like, eller at alle er brødre; og
5) At jødene bare er en religiøs gruppe).

Vi er forpliktet til å skjule vår egen spesielle karakter og levevis, slik at vi skal få lov til å fortsette vår eksistens som en parasitt blant nasjonene. Vår suksess på denne veien har gått så langt at folk mener at jødene blant dem er ekte franskmenn, engelskmenn, italienere eller tyskere som bare tilfeldigvis tilhører et trossamfunn som er forskjellig fra det som råder i disse landene. Særlig i miljøer som er opptatt av å regjere, hvor tjenestemennene bare har et minimum av historiske kunnskaper, er det enkelt å spille på de bedrag vi egentlig er beryktet for. Derfor er det aldri den minste mistanke om at vi jøder danner en avgrenset nasjon, og ikke bare er tilhengere av en ‘troserklæring’. Men bare ett blikk på pressen som vi kontrollerer burde gi tilstrekkelig bevis for det motsatte, selv for de som har bare den minste grad av intelligens.”

 

Pengenes makt

 

På spørsmål om hvordan jødene har fått makt, fortalte hr. Rosenthal: “Vår makt har vi oppnådd gjennom manipulering av det nasjonale monetære system. Det er vi som står bak uttrykket ‘penger er makt’. Som åpenbart i vår masterplan, var det viktig for oss å etablere en privat, nasjonal bank. The Federal Reserve-systemet passet perfekt inn i vår plan, siden den også er eid av oss, men navnet tilsier at dette er en statlig institusjon. Helt fra begynnelsen var vårt formål å konfiskere alt gull og sølv, og erstatte dem med verdiløse ikke-innløsbare papirpenger. Dette har vi gjennomført!”

papirtriks_fivetetrahedras
Også dette er et papirtriks

På spørsmål om begrepet ‘ikke-innløsbare sedler’ svarte hr. Rosenthal: “Før 1968 kunne den godtroende Goy levere en dollar i Federal-Reserve-seddel inn til enhver bank i Amerika og innløse den for en dollar som var etter loven skulle være en mynt som inneholdt 412 1/2 korn av 90 prosent sølv. Frem til 1933 kunne man ha innløst samme seddel for en mynt av 254/5ths korn av 90 prosent gull. Alt vi gjør er å gi Goy flere ikke-innløsbare sedler, ellers kobber mynter. Men vi ville aldri gi dem gull og sølv, bare mer papir”, sa han hånlig.

“Vi jøder har blomstret gjennom papir-trikset. Det er vår metode for å ta verdier og gi bare papir i retur” (det økonomiske problem for Amerika og verden er i siste instans et jødisk problem, eller som Henry Ford sa: ‘Pengespørsmålet riktig løst, er slutten på det jødiske spørsmål, men også alle andre spørsmål om en verdslig karakter’ (fra Den internasjonale jøde, Bd. III, s. 221).

“Eksemplene er mange, men noen åpenbare er aksje- og obligasjonsmarkedet, alle former for forsikring og brøk-reserve-systemet (fractional reserve system) som praktiseres av Federal Reserve aksjeselskap, for ikke å nevne de milliarder i gull og sølv som vi har fått i bytte for papirpenger, som idiotisk nok blir kalt penger. Pengemakt var avgjørende for å gjennomføre vår masterplan for den internasjonale erobring gjennom propaganda.”

På spørsmål om hvordan de foreslo å gjøre dette, sa han:

“I begynnelsen, ved å kontrollere banksystemet, var vi istand til å styre selskapenes kapital. Gjennom dette fikk vi fullstendig monopol på filmindustrien, radionettverket og det nylig utviklede TV-mediet. Trykkeribransjen, aviser, tidsskrifter og tekniske tidsskrifter hadde allerede falt i våre hender. Plommen i egget skulle komme senere da vi tok over publiseringen av alt skolemateriell. Gjennom disse metoder kunne vi forme opinionen for å nå våre egne mål. Folk er bare dumme griser som grynter og hviner de sanger vi gir dem, enten de er sanne eller ikke.”

 

Kontroll og metode

 

På spørsmål om jødene følte noen trussel fra den ‘tause majoritet’, lo han av idéen og sa:

Kommunismens intellektuelle fra Frankfurterskolen, Adorno, Horkheimer og Habermas, skapte NWO teoretiske grunnlag.
Kommunismens intellektuelle fra Frankfurterskolen, Max Horkheimer (f.v.) og Theodor Adorno som skapte det teoretiske grunnlag for New World Order.

“Det finnes ikke noe slikt som den tause majoritet, fordi vi kontrollerer både skrik og skrål. Det eneste som eksisterer er et tankeløst flertall og tankeløse vil de forbli, så lenge deres flukt går rett til vår underholdningsindustri. Ved å kontrollere også denne industrien, har vi blitt herrene, mens folket er slavene som løser oppgavene.

Når trykket av det daglige slit bygger seg opp til et eksplosivt trykk, tilbyr vi en ‘sikkerhetsventil’ av kortvarig glede. Fra TV- og filmindustrien får de den nødvendige midlertidige distraksjon. Disse programmene er nøye designet for å appellere til de sanselige følelser, aldri til logiske tenkning. På grunn av dette, er folk programmert til svare i henhold til vårt diktat, ikke i henhold til en gjennomtenkt begrunnelse. De er aldri tause og er overbeviste om de tenker selv.”

Om den fortsatte jødiske kontroll over Goy, fortalte hr. Rosenthal: “Vi har kastrert samfunnet gjennom frykt og trusler. Dens manndom finnes bare i kombinasjon med et feminint ytre. Gjennom å la seg kastrere, har befolkningen blitt føyelig og enkel å styre. Som en kastrert hest som ikke beskjeftiger seg med bekymringer for fremtiden og sine etterkommere, men bare med dagens slit og det neste måltid.”

 

Manipulering av arbeidere og industri

 

Det var åpenbart at begeistringen i hr. Rosenthal ble utløst da jeg nevnte landets industri.

“Vi har lykkes i å få samfunnet til å gå i mot seg selv, ved å splitte arbeiderne mot ledelsen (den sosiale arbeiderbevegelse, fagforeninger, manipulasjon av lønninger og priser og offentlig regulering av forretninger, var idéer til jøder som Karl Marx og Samuel Gompers. Resultatet var ødeleggelse av all fri konkurranse). Dette har kanskje vært en av våre største bragder, da det i virkeligheten er en trekant, mens bare to kanter syntes å forekomme. I den moderne industri som vi representerer, hvor det finnes kapital, er dette selve toppunktet. Både ledelse og arbeidskraft er grunnlinjen av denne trekanten.

De stadig står i motsetning til hverandre og deres oppmerksomhet er ikke rettet mot kjernen av problemet. Og ledelse er tvunget til å heve prisene siden vi stadig øker kapitalkostnadene.

Arbeiderne må få økte lønninger og ledelse må ha høyere priser, og dermed skaper vi en ond sirkel. Vi ble aldri stilt til ansvar for vår rolle som den virkelige årsaken til inflasjon, siden konflikten mellom arbeidsgivere og arbeidstagere er så alvorlig, at hverken den ene eller den andre har tid til å iaktta hva vi egentlig gjør. Det er økningen i kapitalkostnadene som forårsaker inflasjonssyklusen. Vi verken arbeider eller administrerer og alikevel får vi fortjenesten. Gjennom våre økonomiske manipulasjoner, koster kapitalen som vi leverer industrien, ingenting. Gjennom vår nasjonale bank, Federal Reserve, kan vi forlenge kreditten, skapt ut av ingenting, til alle lokale banker som er medlemsbanker. De i sin tur øker kreditten til industrien.

Dermed gjør vi mer enn Gud, for all vår (jødiske) velstand er skapt ut av ingenting. Du ser sjokkert ut! Ikke vær det! For det er sant, vi skaper faktisk mer enn Gud. Med denne antatte kapital bringer vi industri, forvaltning og arbeidskraft i gjeld til oss, og gjelden bare øker og blir aldri likvidert. Gjennom denne kontinuerlige økning er vi i stand til få ledelsen snudd mot arbeiderne, slik at de aldri vil slå seg sammen og angripe oss og introdusere et gjeldfritt industrielt utopia.

Vi er et nødvendig element siden vi bruker ingenting. Ledelsen kan skape sin egen kapital – overskuddet. Deres virksomhet vil vokse og fortjenesten øker, arbeiderne vil også få det bedre. Hvis prisen på produktet ville forbli konstant, ville velstand i industrien, hos arbeidere og hos ledelse øke kontinuerlig. Vi jøder er stolt av det faktum at den dumme Goy aldri har forstått at vi er parasittene som forbruker en stadig økende andel av produksjonen, mens produsentene får stadig mindre og mindre.”

 

Kontroll over Religion

 

Aarebrot ut mot Humenetisk Forbunds uærlighet
HEF er et skalkeskjul for folk som hater kristendom. HEFs folk oppfører seg akkurat som fariseerne i gamle dager som fikk blod på tann når de prøvde å få felt Jesus Kristus.

“Religion må også læres, det har vi forstått” (som jøden Karl Marx uttalte, ‘religion er opium for folket’).

“Med vår kontroll av lærebøker, av industri og nyhetsmedier, har vi vært i stand til å opprettholde vår autoritet i alle spørsmål om religion. Mange av våre rabbinere holder professorat i såkalte kristne teologiske seminarer. Vi er overrasket av de kristnes dumhet som tar imot vår lære og sprer den som sin egen (dette er en av de viktigste årsakene til både makten og kontrollen jødene har oppnådd over de hvite nasjoner – overtagelse av den jødiske tenkning.”

Som Henry Ford uttalte:
“Den kristne kan ikke lese sin bibel uten gjennom jødiske briller, og derfor leser han den galt. (Den internasjonale jøde, bd IV, s 238.) Resultatet er at de kristne ikke har Guds ord om en bestemt sak, men de har jødenes ord).”

“Jødedommen er ikke bare den jødiske synagoges lære, men også læren til enhver ‘kristne kirke’ i USA. Gjennom vår propaganda har den kristne kirke blitt vår ivrigste tilhenger. Dette har også gitt oss en spesiell plass i samfunnet, da de tror på løgnen om at vi er det ‘utvalgte folk’ og at de er hedningene (Goy). Disse villfarne kirkens barn forsvarer oss til helt til de ødelegger sin egen kultur (jødene trenger ikke ha fingeren på enhver knapp som fører til ødeleggelse eller en jødefisering av den kristne sivilisasjon, da de kristne selv i mange tilfeller gjorde det for dem).”

“Denne sannheten er helt opplagt når man ser bakover i historien og ser at alle kriger har dreid seg om at hvite bekjempet hvite, slik at vi kunne opprettholde vår kontroll. Vi kontrollerte England under Uavhengighetskrigen, Nordstatene under Borgerkrigen og England og Amerika under 1. og 2. verdenskrig.

Gjennom vår manipulering av religion kunne vi involvere de uvitende, hvite kristne i krig mot seg selv som alltid gjorde begge sider fattige, mens vi høstet de økonomiske og politiske verdiene.”

“Hver gang sannheten kommer frem som vil røpe oss, samlet vi bare våre krefter sammen – mot de uvitende kristne. De angrep korsfarerne, selv om de var medlemmer av samme familie.” (Alle som har vært i skyttergravene for å fortelle om det jødiske problemet, kan bevitne dette faktum. Det fremgår også av hr. Rosenthals ord).

“Gjennom religion har vi fått full kontroll over samfunnet, over myndighetene og økonomien. Ingen lov har noensinne blitt vedtatt hvis ikke dens fordeler på forhånd hadde blitt forkynnet fra prekestolene. Et eksempel på dette er rasenes likestilling som førte til integrering og siden til blandningsraser. Godtroende prester som i det første åndedraget instruerte sine sognebarn at vi er det spesielle, utvalgt folk, mens i det andre åndedraget hevdet at alle raser er likestilt. Denne inkonsekvens ble aldri oppdaget. Så vi jøder nyter en særegen plass i samfunnet, mens alle andre raser er redusert til etnisk likestilling. Det er av denne grunn at vi skapte likestillingbedraget, og derigjennom kunne redusere alt til et lavere nivå.

Vi har lært at vår nåværende økonomisk praksis er god og derfor kristen. Disse papegøyene på prekestolene smisket vår godhet slik at vi skulle låne dem penger til å bygge kirker, de er alle ivrige etter å betale våre ublue renter, de skjønte aldri at deres egen hellige bok fordømmer all åger. De har ført samfunnet inn under vår kontroll gjennom den samme praksis. Politisk sprer de demokratiets velsignelse og forstår aldri at det nettopp er gjennom demokratiet at vi har fått kontroll over deres nasjon.

Boken deres (legg merke til at Rosenthal alltid refererer til bibelen som deres bok – hvite menneskers, aldri som vår bok eller jødenes bok) lærer igjen en velvillig, men despotisk form for regjering i samsvar med bokens lover, mens et demokrati er et pøbelvelde som vi kontrollerer gjennom deres kirker, våre nyhetsmedier og våre økonomiske institusjoner. Deres religion er bare et annet område som vi kan bevege med vår propaganda. Disse religiøse dukkers dumhet overgåes bare av deres feighet, de er lette å manipulere.”

 

Solen går ned

 

Sjelden har noen mann åpnet sin sjel som hr. Rosenthal gjorde. Etterpåklokskap tyder på at det var en større kraft som overbeviste denne mannen å røpe alt det som har blitt beskrevet her. Resten av intervjuet synes å bekrefte dette.

“Siden vi ikke tror på et liv etter døden, er alle våre anstrengelser rettet mot ‘øyeblikket’.

Vi er ikke så dumme som du er. Vi ville aldri godkjenne en ideologi som er forankret i selvoppofrelse. Mens du vil leve og dø til fordel for samfunnet, vil vi leve og dø bare for vår egen fordel. Ideen om å ofre seg selv, blir avskydd av jøder. Jeg avskyr den også. Ingen sak er verdt å dø for, for døden er slutten. Vi finner bare til hverandre, hvis vi vil redde den enkelte av oss. Som en gruppe av ulver beslutter seg til å angripe et byttedyr og siden går hver til sitt når den er mett. Vi jøder holder sammen under fare, ikke for å redde samfunnet, men for å redde vår egen hud.

Denne holdningen gjennomsyrer hele vårt vesen og filosofi. Vi er ikke skaperne for å skape, da det bare ville gi fordelene til andre (den hvite rase har helt klart vært skaperne i form av oppfinnelser, prestasjoner, etc., og gjennom dette har alle verdens folk vært velsignet som profetert i Genesis 12, 3 og 28, 14. Dette beviser at jødene ikke er Guds utvalgte folk).

Vi er ‘etterspørrerne’ og vi er bare interessert i å tilfredsstille oss selv. For å forstå vår filosofi må du forstå uttrykket ‘å få tak i’. Vi gir aldri, vi bare tar. Vi arbeider aldri selv, men nyter alltid fruktene av andres arbeid. Vi skaper ikke, men konfiskerer. Vi er ikke produsenter, men parasitter.

 

Vi kan fysisk leve innenfor ethvert samfunn, men vil alltid forbli åndelig adskilte. Å arbeide ville være å produsere og den høyeste form for arbeidskraft ville være å skape noe nytt. Din rase har alltid jobbet for gleden av å kunne produsere. Vi ville aldri arbeide for andres fordel, bare for hva vi selv kan få. Vi har brukt denne aryanske holdning for å oppnå våre velstand. Du ville jobbe for gleden du får ut av å produsere, mens du aldri bekymrer deg om hva du får i lønn. Vi overtar din produktivitet mot en liten avgift og forvandler den til en formue.

Inntil nylig var stolthet av utført håndverk viktigere enn høy inntekt. Men vi har vært i stand til å slavebinde samfunnet til vår egen kraft som er penger, ved å få folk til å søke etter dem. Vi har konvertert folk over til vår filosofi om å få og å anskaffe seg, slik at de aldri ville bli fornøyde. Det misfornøyde folk er vårt pant i spillet om verdensherredømme. Dermed er de alltid søkende og aldri i stand til å finne sin tilfredsstillelse. Det øyeblikk de søker lykken utenfor seg selv, blir de våre villige tjenere.

Ditt folk vil aldri innse at det vi tilbyr dem bare er verdiløs juggel som ikke kan bringe tilfredstillelse. De anskaffe dette, fordøyer det, men blir ikke tilfredse. Så tilbyr vi det neste. Vi har et uendelig antall distraksjoner som glimrer som gull, slik at den enkelte ikke kan klare å finne seg selv og sin lykke. De har blitt fullstendig avhengige av våre medikamenter, vi har blitt det absolutte herrefolk.”

(Av denne grunn var det Kristus sa: ‘Vokt dere for fariseernes surdeig’, Matt. 16, 6)

 

De røde bygget om homobevegelsen i Norge for å kunne bruke alle de som ville ut av skapene til å bryte ned mann og kvinne til et lystlepjende intetkjønn.
Homobevegelsens eventyrlige vekst er ikke et resultat av at mange kom ut av skapene, men et resultat av kløktig og intelligent manipulasjon i kjølvannet av den i 1968 iscenesatte sex-drugs-rock-revolusjonen (iflg Lyndon H.LaRouche, The Power of Reason, 1988).

“Dette var advarselen mot de talmud-babylonske kveruleringer, som hvis de får gro ukontrollert i menneskenes sinn, til slutt gjennomsyrer hele samfunnet, helt til folk blir slavebundet (Paulus brev til Kolossenserne 2, 8). På den første og grunnleggende løgn, hvor hensikten var å få folk til å tro at vi er ikke en nasjon, men en religion, bygget vi de andre løgner i ettertid. Vår største frykt er at disse bedrag vil bli oppdaget, for kommer almennheten i besittelse av sannheten og reagerer på den, vil vi bli kastet på dør.

(Det er én ting å gi en mann sannheten, men å få ham til å forstå den er en annen, og å få ham til å reagere på den, en tredje. Sannheten i seg selv har ingen verdi med mindre den kan brukes på noen måte).

Det er tydelig at det skjer en oppvåkning her i Amerika. Vi hadde håpet at gjennom våre ødeleggelser av det kristne Tyskland at alt som hadde med jøder å gjøre siden ville bli belagt med fryktens tabu. Derimot ser vi at det er en motstand her i USA, landet som vi egentlig har hatt kontroll på. Vi planlegger derfor en rask utvandring. Vi vet at når lyset begynner å komme, kan ingen stoppe det. Alle tiltak fra vår side vil bare forsterke lyset og tiltrekke seg all fokus.

Vi frykter at lyset kan komme frem i bevegelser som oppstår i dette landet, spesielt din. Det har overrasket oss at du har hatt suksess i å nå folk etter at vi stengte alle dører for kommunikasjon. Det vi frykter er et tegn på en kommende pogrom som kan komme til å finne sted i Amerika, snart. Det amerikanske folket har innsett at det er oss som har kontrollen, noe som var en dødelig feil fra vår side. Denne nasjonen kan aldri være frihetens land så lenge landet styres av jøder (dette er et konsept de fleste patrioter ikke kan forstå. Patrioter har tilbrakt utallige timer for å bekjempe skattemyndighetene, Federal Reserve, media, Kongressen eller regjeringen generelt. Disse tingene er bare verktøy som jøden nå bruker mot den avskyelig Goyim. Problemet er ikke verktøyet eller utstyret, men hedningenes kontroll av det). Dette er åpenbaringen som vil bli vår undergang.

Det amerikanske folket har vært lett å styre gjennom vår propaganda at pennen er mektigere enn sverdet. Vi kommer bokstavelig talt unna med mord, og alt Goyim gjør er å snakke om det, noe som er ineffektivt siden vi, mestrene av all propaganda, alltid publiserer noe fra den motsatte side.
Hvis den ariske ville gå gjennom historien og bruke disse erfaringene fra fortiden, da vil pennen bli kastet i avsky og sverdet smidd i varmen av lidenskap (et tilbakeblikk til historien ville virke oppbyggende og vise oss at de europeiske landene løste sin jødiske problemet ved bruk av makt). Så langt har vi rømt fra sverdet, da den eneste represalie har vært å miste anseelse, eller at noen skammelige pamfletter med begrenset opplag ble spredt. Skribentene er intet problem for oss, men vår konstant frykt er at de kan åpne øynene og lære de andre at ingen endring noen gang ble førte med en penn. Historien har blitt skrevet i blod, ikke med blekk.

Ingen brev, ingen utgivelser eller bøker har noensinne samlet folket eller stoppet tyranni. Vi forstår dette prinsippet og reklamerer stadig for å få folk til å skrive brev til presidenten, til Kongressen og til sin lokale presse. Vi behøver ikke være redde for å utnytte, skremme og ta stemmeretten fra den hvite amerikaner, så lenge de er opptatt av illusjonen om å opplyse folk gjennom trykksaker.

Ve oss hvis de noen gang ser det nyttesløse i det, legger ned pennen og tar i bruk sverdet.

Historien bekrefter det faktum at lidenskapene til et opphisset mindretall, uansett hvor liten gruppe var, har hatt nok makt til å velte det største imperium. Bevegelsene som kontrollerer skjebnen er ikke de som hviler på det passive flertall; men på den rene kraft i det aktive mindretall. Vilje er makt, ikke antallet, for en sterk vilje vil alltid beherske massene! (Ved undersøkelsen av omfanget av jødisk makt og kontroll over Amerika, uttalte Henry Ford at denne kontroll ‘kan bare forklares med den jødiske vilje til makt’. The International Jew (1920) Bd. I s. 210). Igjen, vi er trygge så lenge vår vilje er sterkere, eller ved at folkets vilje er manipulert, splittet og uten lederskap. Vi vil aldri bli avsatt med ord, bare med makt.” (ville ikke dette være den logiske og riktige handlingen som kreves for å kvitt alle typer inntrenger eller fiendtlig fiende i landet?)

Hr. Harold Rosenthals visdom har blitt gjengitt sannferdig og nøyaktig. Spørsmålet er nå hva du kan du gjøre for å beskytte hver landsmann og nasjonen fra de ovennevnte farer? De av oss som i så mange år har vært i denne kampen for å redde vår engang store nasjon har muligens blitt sløvet og ikke altfor følsomme for de forferdelige ting som skjer rundt oss. Jeg må imidlertid innrømme at de fakta som ble formidlet av Harold Wallace Rosenthal har hatt sin virkning på denne skribent. Intervjuet, eller kanskje et bedre ord er tilståelsen, har bidratt til å bringe en virkelighet til overflaten vi veteraner har kjent i mange år, men det jødiske forræderi blir særlig sjokkerende når du får høre alt på en gang. Hr. Rosenthal, en tidligere innflytelsesrik jøde, roste seg med rette som en del av det kontrollerte media og deres usynlig regjering, der ingen politisk makt utøves uten jødenes godkjennelse.

 

La oss også merke oss de andre betydelige uttalelser av hr. Rosenthal:

– Det amerikanske folk har intet mot og jødene flirer av deres dumhet.
– Jødene har makt gjennom sine penger og pengemakt gir dem råd til å ha en ‘master
plan’ for global erobring ved hjelp av propaganda.
– Det er i Amerika et flertall som ikke vil tenke.
– Jødenes forræderi var å sette opp arbeidere mot ledelse.
– Den jødiske troen på at Kristus bare var en hvilken som helst mann på jorden.
– At jødene har innrømmet at de er parasitter som har fått kontroll over vårt samfunn, regjeringen og økonomier gjennom sin religion.
– Myten om at jødene er det ‘utvalgte folk’.
– Den tilståtte ‘store løgn’ at jødene er en religion og ikke en nasjon.
– At jødene frykter å bli oppdaget for hva de er.

 

Propaganda
Fjernsynet, den mektigste propagandamaskin, ever.

Vi har avdekket kommunistenes og verdenssionismens konspirasjon for å få kontroll over vår nasjon. Jødene og deres prostituerte medier har begynt å innrømme, som hr. Rosenthal sa, at vi har begynt å jage dem på flukt. Tro oss, kjære leser, det vil bli et sjokk i den jødiske verden når det blir kjent at vi har denne ‘førstehånds’ informasjon fra en jøde som tidligere var høyt respektert hos myndighetene. Det er denne rapporten som kan ‘utløse mirakelet’. Hvis vi med din hjelp kan få dette materialet distribuert til borgere og til og med inn i regjeringskontorene over hele landet, kan det bidra til å få frem den ønskede ‘aksjon’.

Som du har observert, vil den jødiske konspirasjonen redusere vår befolkning til en lydig og underdanig folkemasse styrt av jødisk-kontrollerte, jødiske sionisters og jødiske kommunisters internasjonale finansdiktatur. Dette skjer og vil fortsette å skje så lenge den amerikanske offentligheten lar seg undertrykke (uvitenhet og menneskenes apati har vært som en åpen invitasjon til jødene for å fange dem inn i sine sosialistiske planer). Disse globalistene som har befolket vårt byråkrati i Washington har tillatt 12.000.000 velstandsflyktninger å komme ulovlig inn i landet fra alle nasjoner, inkludert Kina og Mexico, men også nasjonene imellom. De innehar idag flere jobber enn det antall mennesker vi har som arbeidsledige.

Dette manuskriptet kan bli et våpen som kan åpne øynene til folkemassene. De vet at noe er galt, men de vet ikke hva de skal gjøre. Først nå kan vi vise dem. Bare gjennom å kjenne sannheten kan de riktige avgjørelser taes. Dermed blir også betydningen av å gjøre dette manuskript kjent for titusener stor, slik at en seier kan være innenfor rekkevidde. Selv om det er et langt manuskript, vil innholdet vekke oppmerksomhet hos nesten enhver leser. Hvorfor? Fordi det påvirker hver mann, kvinne og barn i USA. Ja, til og med over hele verden. Så viktig er det! Det kan aldri bli utgitt et dokument av lignende betydning.

Disse sannheter har med liv og død å gjøre. Avsløringene i dette dokumentet er sjokkerende og utrolige for den uvitende, som knapt kan forestille seg slike innrømmede onde ambisjoner. Hr. Rosenthal syntes å være meget stolt av å kunne avsløre noen av sine indre hemmeligheter – det som vi kan erfare når vi lytter til hvert ord (mine og hans) under det lengre intervju (Walter Whites intervju med Harold Rosenthal) som er innspilt på kassetter og er vår dokumentasjon.

Den jødiske nasjon er fiende av alle nasjoner. De har allerede blitt hysteriske siden de ble klar over eksistensen av dette dokument. Gud bevare oss! Og denne appell til Gud er ikke en inneholdsløs gest. Min kristne tro forblir intakt. ‘Gud bevare vår nasjon’, selv om vi idag er fanger av et propaganda-monopol drevet av en håndfull oppviglere og manipulatører. Vi kan, med Hans hjelp, løfte åket og sprenge lenkene, slik at vårt flertall blir de som rettmessig representerer landet, blir de som kan hevde seg selv ved å være frie under USAs grunnlov.

 

Advarsel

 

Det har vært forbundet med risiko å skrive dette manuskriptet. Denne forfatteren ble slått ned den 13. mars 1978 og banket opp. Men jeg har risikert mitt liv før, og jeg skal gjerne gjøre det igjen hvis jeg kan få brakt denne informasjonen ut til noen få millioner mennesker. Belønningen som kommer til de som blir stående ved sannheten, uavhengig av kostnadene, er beslektet med det som vår Herre må ha opplevde da han motsatte seg djevelen. Etter djevelen gikk bort, sier Skriften, ‘Engler kom og tjente ham’.

Vi er i den siste kampen. Vi må gjøre alt som er mulig for å ‘si sannheten’ … inkludert bønn. (Gud har en plan for en nasjon for å frigjøre den fra fremmed fangenskap – ‘og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker sig og ber og søker mitt åsyn og vender om fra sine onde veier, så vil jeg høre fra himmelen og forlate deres synd og lege deres land’, 2 Kr 7, 14, også Mos 30, 1-4, Kongebok 8, 33-34).

På tidspunktet for mitt intervju med hr. Rosenthal, visste jeg det var meget aktuelt. Jeg hadde en overveldende tillit til at innholdet skulle kunne vekke mange som tidligere ikke kunne tro dette. Det er interessant hvordan Rosenthal bekrefter ‘Sions Vise Protokoller’. Intervjuet kan til og med kalles de ‘personlige protokoller – utgave fra 1979.

 

Unge, brutale og hensynsløse kuppmakere rundt 1917
De brutale og hensynsløse ekstremistene Iosif Vissarionovich Dzhugashvili, Vladimir Ilyich Ulyanov og Lev Davidovich Bronstein, finansiert av anglosionistene, styrt av edomittene, som også har ansvaret for at alle tre ble myrdet (foto tatt omkring 1917).

Alle som ikke vet at den organiserte jøde er oppfinner av kommunisme, av internasjonal sionisme, at de er i en konspirasjon for å ødelegge den kristne sivilisasjon, er for naive og for uvitende til å håndtere de problemene vi står overfor. Den kristus-hatende jøde som konspirerer mot vår kristne arv, har den beste støtte i den konservative samfunnsborger som beskytter jøden og vil snakke om alt det farlige for vårt land unntatt de skjulte jødiske sammensvorne, den egentlige roten til alt ondt som truer vår kristne sivilisasjon (Mens det er kjærlighet til penger som er roten til alt ondt (1. Tim. 6, 10). Jøden viser en forkjærlighet for penger som er langt større enn andre folk viser, og har et instinktivt og overbevisende ønske om å oppnå så mye rikdom som mulig uavhengig av midler eller skade det kan føre med seg).

Denne onde kraft er Antikrist, som åpenbart i Johannes Andre Brev, som sier: ‘Han er Antikrist, som benekter Faderen og Sønnen’.

Disse jødene beskytter konservative amerikanere som bidrar bevisst eller ubevisst til å ødelegge sitt eget land. Resultatet er – jøder hersker over USA – de ønsker å herske over hele verden – vi er fanget – men kan vi rømme? – Ja, men bare dersom jøden som beskytter de konservative, som hjelper den antikristelige sionistist i å splitte og herske, vil lære og akseptere sannheten og vil bli veiledet av advarslene fra vår Frelser (Johannes 8, 44, og Matt. 23, 12), og aldri tro at de vet bedre enn ham, – og hvis de vil forene seg med de patriotiske amerikanere som kjenner sannheten, forenes i en kamp for å redde vårt land, kan vi flykte fra klørne til Kristi verste fiender – antikrists jøder, for dette er bare en av flere måter som vårt land kan reddes på.

Dette betyr at den som glemmer eller utelater jødespørsmålet, det være seg gjennom uvitenhet eller frykt, er uegnet til å være en forkynner, lærer eller statlig tjenestemann. Dette betyr at enhver sikkerhetsrisiko, globalistenes atlantiske union og de fremmede antikristlige sionister, hvis lojalitet er til et annet land, og alle deres forrædere, agenter og spioner må bli forvist av forenede ekte amerikanere fra alle maktposisjon og innflytelse i denne nasjonen – og i stedetfor sette de virkelige amerikanerne på vaktpostene. For dette er den måten som vårt land ble grunnlagt på, og dermed måten det kan reddes på.

‘De fleste jøder ikke liker å innrømme det, men vår gud er Lucifer’.

Ovennevnte er en eksakt sitat av Harold Wallace Rosenthal, tidligere toppansatt i administrasjonen til dengang Senator Jacob Javits, som siden ble beseiret i valger i 1980. Jeg, Walter White Jr., de siste 17 årene administrende leder og redaktør av den månedlige konservative publikasjon Western Front, ble fortalt om hr. Rosenthals høylytte skryt omkring i Washington. Jeg ble oppfordret til å møte ham og å intervjue ham (mot betaling, må vite).

Hr. Rosenthal hadde uttalt offentlig at jødene vil dominere hele verden fullstendig – og at de allerede kontrollerer deler av det politiske liv i Amerika og hvert aspekt ved kommunikasjonsmedier (Hr. R vektlegger dette). Til slutt ble hr. Rosenthal og jeg brakt sammen. Jeg intervjuet ham privat og gjorde opptak av intervjuet med hr. Rosenthals viten og samtykke. Under det lengere møtet ble hr. Rosenthal utålmodig, frekk og vulgær (hvilket ble registrert på båndet) og han ville ha utbetalingen av honoraret før jeg hadde avsluttet mine spørsmål.

Da hele intervjuet ble langt, publisert vi i 1977 bare første del under samme tittel som over Det skjulte tyranni. Kopier av dette manuskript (del 1) har blitt etterspurt av mennesker fra hele verden. Nå lanserer vi resten av intervjuet som del 2. En analytiker har fortalt meg at manuskriptet av Det skjulte tyranni (del 1) har hatt et lesertall på 3,5%. Hvis dette er sant har manuskriptet (del 1) blitt lest av mer enn 7 millioner mennesker. Når denne siste delen (del 2) blir offentliggjort, kan konsekvensene bli enda større. Det avhenger av deg, kjære leser.

Før det ble oppnådd en avtale oss imellom, hadde jeg blitt enig med hr. Rosenthal om at han ville svare på et ubegrenset antall spørsmål og være fullstendig ærlig og svare etter beste evne. Det var på grunn av denne oppfatning at jeg tematiserte dette med hr. Rosenthal under sluttfasen av intervjuet, og anklaget ham for ikke å være ærlig med meg når det gjaldt hans svar på mitt spørsmål:

– Vet du når og hvorfor historien startet om jødene som Guds utvalgte folk?

Det var på dette sted han erklærte at de fleste jøder ikke liker å innrømme det, men at deres gud er Lucifer…”så jeg løy ikke – og vi er hans utvalgte folk. Lucifer er meget levende.”

 

De røde i Norge konsoliderer sin makt, her i kampen for abort.
De røde i Norge gikk aldri av veien for å bruke massepsykose i frihetens navn, særlig når det gjaldt abort. Her fra Youngstorget 8.mars 2014 med omkring 10 000 deltagere. Fra 1970 til 2015 ble ca 500 000 aborter utført i Norge.

 

Mens intervjuet går i trykken, leter vi fortsatt etter et statlig organ som kan bekrefte Harold Rosenthals påstander. Min indre ordbok forteller meg at de påstander som han fremsetter, er forræderske. Vi har nå fortsatt intervjuet etter en krangel hvor båndopptakeren var slått av. Der det står W., er det jeg som snakker. Der det står R., vises det som Rosenthal sier.

 

W. Hr. Rosenthal, når den sanne historie blir publisert og offentliggjort – når
sannheten faktisk kommer til overflaten – hva tror du folk vil gjøre med dere jøder?
R. Jeg trodde vi var ferdig med dette intervjuet?

W. Jeg er bekymret – og dette spørsmålet synes å kreve et svar av deg.
R. Vi var ferdig med intervjuet, White, men nå starter du på nytt med spørsmål! Jeg har allerede gitt
deg steintavlene, men ennå du ønsker mere?

R. OK, du behøver ikke bry deg – du vil ikke forstå uansett – du er kristen!
W. Så nå forbanner du meg fordi jeg er en kristen? Jeg trodde vi prøvde å holde dette
på et forretningsmessig grunnlag, gjorde vi ikke?

R. (mumler utydelig…)
W. Hva er det du sier? Du bruker ord jeg aldri har hørt før. Snakker du engelsk?

R. Jeg sa ——-.
W. Vil du stave det?
R. (Rosenthal staver M-I-S-C-H-N-A-H og sier kort det er fra den grunnleggende Talmud).

Hr. R. fortsetter: La oss ikke dvele ved dette. Vi kommer ingensteds hen – i tillegg hadde vi avsluttet samtalen og med det ender avtalen vår.
W. Er du redd for å besvare det spørsmålet jeg stilte?

R. Hvem faen tror du jeg er – jeg er ikke redd for å svare på noen spørsmål, men jeg har gitt deg nok informasjon til en hel bok.
W. Har jeg ikke betalt deg som avtalt?

R. Ja – det gjorde du – men igjen ønsker du mere. Greit, du ønsker min mening om hva folk i verden kommer til å tenke når historien skrives?
W. Vel, jeg formulerte ikke spørsmålet akkurat slik, men gå videre.

R. Jeg gir faen i hva folk vil tenke. Dessuten, når det skjer vil du og jeg være døde. Skikkelig døde. Er det et akseptabelt svar for deg?
W. Det er to eller tre spørsmål blant mine notater her, hr. Rosenthal, som du ennå ikke har besvart, og ett av de er temmelig viktig.
R. Hva er det?
W. Historien om de seks millioner jøder som angivelig ble kremert eller myrdet av Nazistene.
R. Hva vil du vite om det?

W. Vet du hvem eller hvilken jødisk organisasjon som fant på denne store løgnen?
R. Nei, jeg vet ikke noe om ektheten. Jeg tror ikke det er så viktig, uansett.

W. Hr. Rosenthal, du vet bedre enn det, hva med den yngre generasjonen som vokser opp i troen på denne store løgnen? Og du sier det ikke er viktig !!
R. Det var en utvekst av krigen, og vi vet alle at Hitler hatet jødene. Noen, et eller annet sted, fant på å overdrive antallet. Vi vet at mange, mange jøder ble drept av nazistene.

W. Jeg er sikker på at du vet at når andre verdenskrig brøt ut var det mindre enn en fjerdedel av en million jøder i hele Tyskland. Mange tusen hadde allerede forlatt Tyskland.
R. Så, og hva så? Som jeg sa tidligere, det jødiske folk er de flinkeste folket i verden. Så noen fant opp et stort tall, og kanskje det vokste til 6 millioner drepte jøder. Den store forskjell er at vi har kontroll over presse og media. Hvis ikke hadde ditt folk kunnet fortelle sin store løgn.

W. Gå å vask munnen din. Noe så uhyrlig …
Hr. R. avbryter White og sier – Mitt folk har lært å tenke over og lytter heller til sine lærere enn til ord fra ditt folk og ditt folks lover.

W. Du lever i Amerika, hr. Rosenthal, og da er det vår alles plikt å følge lovene i vårt land. Din religion lærer deg at du kan avgi en ed når du tar politiske verv – og hvis eden ikke behager deg, kan du i ditt stille hjerte benekte det faktum at du har avgitt eden. Jeg har kopier av det jødiske dokument – kalt Kol Nidre og jeg har fått bekreftet dets autensitet. Kol Nidre (Alle Løfter) er et kapittel i Talmuds bok Nedarim (Løfter), som hvert år resiteres i synagogen på Soningsdagen (Day of Atonement). Den gir for jøden mulighet for alle fremtidige forpliktelser, eder eller løfter jøden har avgitt å bli ansett annullert og ugyldig. Dette gir jøden rom for å lyve, bedra og jukse.

R. Vel – ikke alle jøder avgir eder, det er jeg sikker på.
W. Men de praktiserer det, gjør de ikke? – med rabbiens godkjenning?

R. Til en viss grad. Kanskje hvis det er nyttig for den enkelte.
W. Er det ikke syndig?

R. Kanskje for din måte å tenke på. Jeg har jo fortalt deg – du og jeg er forskjellige. Vi er av forskjellig folk. Vår tro er helt annerledes enn din. Vi har blitt oppdratt i mange århundreder på denne måten, så det er ikke en synd for oss å sverge en ed og senere bryte den. Det er vår lære (dette om den karakteristiske forskjell mellom jødenes og den kristne lære har mange andre jødiske forfattere og statsmenn gjort oss oppmerksom på, og dette er godt fundert i historie og vitenskap. Likevel, ironisk nok, de kristne fortsetter å tro på den jødisk løgn at vi alle er like).

W. Jeg har muligens spart det viktigste spørsmålet av alle helt til nå…
R. Hør her, White, hvis du kommer på noe mere nå, så er min tid penger. Vi har gjort en avtale og du utvider den uten grunn. Du har alt på bånd og vi ble enige om at du kan ta det du vil fra kassettene og notatene dine – men ingen reproduksjon av båndene under noen omstendigheter! De skal bli ødelagt. Hvis du bryter avtalen, White, vil vi kutte b— e dine!
W. Hvem er vi?

R. Bare prøv deg og du vil finne det ut. Du ønsker ikke noe bråk og ikke jeg heller! Du holder vår avtale og ingen blir skadet! Nå, gir du meg resten av pengene mine? Greit?
W. Jeg har tenkt å holde avtalen vår til punkt og prikke, og du har mitt æresord på at disse båndene bare skal brukes til utarbeidelsen av intervjuet. Det finnes ingen misforståelse. Vi er enige om det, og jeg vil holde mitt ord. Du skal få pengene dine straks.

R. Jeg har venner, White – Jeg kjenner mange mennesker, og jeg ønsker ikke at de skal lese ting knyttet til meg som jeg ikke har sagt. Jeg gir faen i hva du eller noen andre mener – men jeg ønsker ikke å se løgn på trykk – bare spørsmålene og svarene i intervjuet.
W. Vi forstår hverandre perfekt i den forbindelse, hr. Rosenthal. Nå, vær så snill, dette spørsmålet !!
R. Kom igjen! Men husk, jeg trenger penger til Las Vegas.

W. Sikkert vet du noe fra et eller annet øyeblikk i din skolegang, eller du har noen form for personlig følelse eller forståelse for når og hvorfor historien begynte med at jødene var Guds utvalgte folk.
R. Vi er Guds utvalgte folk.

W. Tror du virkelig det, hr. Rosenthal?
R. Jeg vet ikke om jeg kan forklare det, kanskje kan Jake gi deg et bedre svar …

W. Hvem er Jake?
R. Jake Javits – du vet, min kollega. Han er mannen som jeg jobber for, og han er en ganske smart fyr. Sikkelig smart. Hans svar kan tjene deg bedre.

W. Jeg vil ha ditt svar!
R.. . . Du og vi har faktisk forskjellige guder.

W. Er det svaret på at jødene er Guds utvalgte folk?
R. For vår Gud er vi utvalgte. Vi har lært dette fra barnsben av.

W. Det er et unnvikende svar. Du vet hva jeg mener når jeg stiller et slikt spørsmål og jeg tror ikke på svaret ditt, heller ikke på din forklaring.
R. Ok, jeg gir faen i hva du tror.

W. Tror ditt folk at Jesus Kristus var en jøde?
R. Helvete heller! Skal vi starte der igjen? Vi har allerede snakket om det.
W. Det var før båndopptageren ble slått på. Jeg tror ikke vi registrerte svaret på dette spørsmålet.
R. Vel, jeg kan ikke svare for alle jøder. Jeg antar du spør hva jødene rundt om i verden tror?

W. Ja.
R. Jake kunne svare på det bedre enn meg.

W. Vær så snill, jeg vil ikke ha Senator Javits svar på noe. Jeg vil ha ditt svar.
R. White, jeg vet hva du vil ha. Jeg visste det fra starten av og det er i orden, vi er forskjellige, du og jeg. Du er en annen rase. Du er ikke av vårt folk. Det er ingen hemmelighet at vi ikke respekterer verken deg eller ditt folk (1. Mosebok 3, 15).

W. Henviser du til vårt folk som ‘kristne’?
R. Nei, dere er hedninger (gentiles) – dere er alle våre fiender. Da jeg var en liten gutt, bare et barn, veldig ung, fikk vi en meget klok oppdragelse. For mange århundreder siden, da jødene var forfulgt i nesten alle land og ble jaget ut – noen av regjeringene, jeg husker ikke nøyaktig om det var regjeringen i Frankrike eller Spania. Allikevel, regjeringen krevde at jødene måtte bli kristne eller bli utvist fra landet.

W. Ja, jeg husker jeg leste dette mange ganger.
R. Var det Frankrike eller Spania?

W. Muligens begge, men jeg husker historien om dronning Isabella av Spania – hvor tålmodig hun var med jødene – hun gav dem alltid fordelen hvis det var tvil – inntil hun skjønte jødenes måte å bedra på. Men vær snill, fortsett.

R. Uansett, jødene ble på den tiden ledet av en meget klok Rabbi, en verdensleder, og hans råd ble respektert over hele verden. Han sa at jødene måtte late som om de ble kristne, vente og være beredt til å ofre, hvis nødvendig. Vi har alltid vært villige til å ofre noen tusen jøder i bytte for verdens lederskap (dette var planen til jødene som sto bak den Andre Verdenskrig. Noen jøder ble ofret slik at propagandaen om ‘forfølgelse’ kunne fortsette). Det er en liten pris og det er ingenting galt med det.

Jeg lært at vi jøder måtte bli advokater, slik at vi kunne kontrollere og kvele domstolene, og til og dommerne selv, med mindre de var jøder. Vi skulle bli leger, lærere og ledere i alle slags kirker og menigheter – og dette målet har vi snart oppnådd, fullt og helt.

Jeg sa det før og jeg sier det nå igjen – at vi vil ha fullstendig, jeg mener full kontroll, i hele verden, muligens før jeg dør. Vi har lykkes fullt ut i å holde deg og dine hedninger (gentiles) forvirret. Vi skaper forvirring (ordet Babylon på hebraisk er Babel og det betyr forvirring. Jødene er mestere på forvirring fordi de er bakmennene i systemet kjent som ‘Babylon, mor til skjøgene’).

Du er ikke dum, White. Du vet at jødene er vellykket på grunn av at vi står sammen. Vi dør for hverandre hvis nødvendig. Vi er generøse når vi finansiere våre egne, så det er forståelig hvordan vi kan styre, ikke bare i dette landet. Vi styrer de amerikanske utenrikssaker. Vi er den virkelige regjeringen i verden. Er det nok?

W. Fortsett. Jeg synes det du sier er meget interessant. Vær vennlig å fortsett.
R. Vi er den mektigste internasjonale organisasjon i verden! Kan du virkelig tro det?

W. Du snakker med en så sterk tillit at jeg. . .

Venezuela i store vanskeligheter
Oljelandet Venezuela med president Baduro i store vanskeligheter, foto fra 2013.

Hr. R. avbryter – Vi kan hvis vi vil ødelegge ethvert lands økonomi uten at de selv vet det minste om det. Jeg tror det er dette du vil høre (de fleste amerikanere er helt uvitende om at Federal Reserve-systemet har stjålet deres penger og at har makten over samfunnsøkonomien).
W. Jeg forventer at du skal snakke sannhet til meg, hr. Rosenthal.

R. Vel, det er sant. Vi er smarte – vi er mektige og til rett tid skal vi presentere den svarte rase for dine dine hedenske kvinner og om 50 år vil dere alle være blandet. Niggere elsker å p—e dine hvite kvinner. Vi oppfordrer til det ved å bruke niggerne til vår fordel.
W. Jeg husker du sa at de svarte skulle tjene en hensikt…

R. Ja, vi vil bruke dem til vår store fordel (det var først og fremst jødiske kjøpmenns skip og jødiske slaveauksjoner som brakte de svarte til Amerika).
W. Og så vil dere ødelegge dem etter at dere har brukt dem, antar jeg?

R. Om nødvendig, selvfølgelig! Du og jeg vet at de er mindreverdige mennesker, en dum rase, men de kan være nyttige hvis vi investerer. Jeg mener virkelig store penger. Niggere vil gjøre alt for penger. Så når tiden er inne – og kanskje du selv får oppleve dette – vil vi ha den fulle kontroll, mens dere dumme kristne fortsatt venter på Kristus, bedrageren, som skal komme tilbake som din frelser.
W. Du høres bitter ut.

R. Ikke i det hele tatt. Hvorfor skal jeg være bitter? Vi er på toppen!
W. Og når hele denne skitne historien blir kjent, vil resultatet bli opphissede samfunnsborgere – sinte samfunnsborgere som vil ødelegge deg.

R. Hvordan? Jeg spør deg hvordan? Du kan ikke nå folket. Vi har alt i vårt grep at intet – intet eller ingen med mindre de gjør det på tross av vår fullstendige kontroll av media.

(Hvem har hatt kontroll over massemedia i det 20. århundre (intervjuet foretatt i 1976) – styreleder av ABC er Leonard Goldenson, president av CBS er James H. Rosenfield, styreleder av RCS – David Sarnoff, administrerende direktør i NBC – Fred Silverman, president i PBS – Lawrence Grossman, styreleder av Time Magazine – Arthur Heiskell, redaktør av US News & World Report – Marvin Stone, administrerende direktør i Dow Jones – Warren H. Phillips, redaktør i Newsweek Magazine – Lester Bernstein, president i TV Guide – Walter Annenberg, president i New York Times – Sulzberger familie, TV program produsent – Norman Lear – disse og flere andre er jøder).

Vi har arrangert oss! Vi har til og med inntatt kirkene dine helt og holdent og vi kontrollerer nå også skolesystemet i USA. Det er en realitet at vi har full kontroll over den organiserte kristendommen. Vi er nesten overalt – fullstendig komplett.

W. Jeg synes mye av det du sier er frastøtende. Måten du sier ting på…
R. Det er hva du ønsket å høre, ellers ville du ikke ha betalt gode penger for dette intervjuet.

W. Så lenge du snakker sant – men du har fortsatt ikke svart på det spørsmålet jeg stilte for lenge siden – tror du at Jesus Kristus var en jøde?

R. Som jeg sa, Jake kunne ha gitt deg et virkelig intelligent svar. Jeg vet at de fleste av våre venner, barn og folk jeg vokste opp med – faktisk alle våre venner – jeg vil si alle av dem, tror ikke at Kristus var jøde. Han var en bedrager og millioner av mennesker over hele verden tror nå at kristendommen ble grunnlagt på usannhet og bevisst feilaktige oversettelser av bibelen. Kristus var en svindler. Selv National Council of Churches er enige om at det var falske oversettelser av bibelen som ditt folk tror på. Den er bygget på løgner (denne kommentaren kan neppe komme fra en sann kristen kilde siden National Council of Churches ble organisert av jøder og dens teologi er under deres kontroll).

W. Ifølge den nyeste akademisk forskning kommer ikke dine forfedrene fra Israel, men er mongoler og asiater fra Øst-Europa og Vest-Asia. Dine forfedre var tusenvis av mil vekk fra Det hellige land. De har aldri, noen gang sett det Hellige Land – som beviser at ditt folk ikke kunne ha vært Guds utvalgte folk.
R. Så hva mener du? Hva slags forskjell gjør det?

W. Vi har i mange år blitt opplært at jødene er Guds utvalgte folk, så det utgjør en forskjell. En meget alvorlig forskjell.
R. Hvilken alvorlig forskjell?

W. Beviser ikke dette at det store flertallet av jøder i dag er Khazarer av opprinnelse? Dine forfedre gikk aldri i de samme landskap som Kristus? De var aldri kjente i verken Jerusalem eller i Palestina, så hvordan kunne… (Hr. R. avbryter).
R. (roper) Hva for helvete for slags forskjell skal det bety?

W. Jeg synes mye av det du har sagt er frastøtende og ditt skryt som om du var en del av denne gigantiske… denne forferdelige destruksjon av menneskeheten – og så prøver du deg i tillegg å spørre meg hva slags forskjell dette utgjør? Så mye av det du allerede har innrømmet støter meg, jeg mangler faktisk ord…(Hr. R. avbryter her).

R. Det er fordi du er hedning. Du forstår det ikke. Du vil aldri forstå før det er for sent og mitt håp er, personlig, at det amerikanske folket heller ikke vil… (Hr. R. pauset her).
W. Det er så mye av det du har sagt, at som et individ, vil folk ikke tro deg – de vil ikke tro på dette intervjuet … (Hr R. Avbryter).

R. Det er derfor vi har kontrollen i dag. En av grunnene. Ditt folk ville ikke tro at det var mulig for noen personer eller rase å oppnå det vi har oppnådd innenfor et par hundre år. Hedningene er ganske enkelt dumme. Vi er intelligente. Jeg kommer snart til å være en svært viktig person i og rundt Washington. Jeg har tenkt å bli en nasjonal prominent. Du kommer til å høre og lese om meg i fremtiden. Jeg er ung og har vært modig nok til å fortelle deg mer enn noen annen jøde noensinne ville våget å fortelle deg – i hvert fall offentlig. Jeg har stukket hoder fram, White. Noe av det jeg har fortalt deg er en del av den indre, usynlige verden av jødedommen.

W. Når jeg ser på deg nå, ser jeg deg som en avskyelig drittsekk – alle sammen… (Hr. R. avbryter).
R. Ingen har noen gang kalt meg en drittsekk og kommet unna med det!
W. Dere er alle foraktelige, korrupte og avskyelige…

R. Jeg skal kutte det jævla hodet ditt, hvis du kaller meg en drittsekk…
W. Jeg ville ikke forsøke det, hvis jeg var deg. Jeg har også venner, mange av dem ønsker en sjanse å ta deg, så la oss holde dette på et formelt nivå, det som også var ment fra begynnelsen.

(Hr. R. mumlet noe som jeg ba ham om å stave. Han stavet ordet O-Y V-A-Y, Oy Vay, og tilføyde oy vay iz mir, og da jeg spurte hva det betydde, sa han at jeg ikke ville forstå det, men jeg tok det med her da det er på båndet).

W. Mange ganger når det refereres til en person som er jøde, har jeg hørt det er sagt: Vel, jeg skjønner han er presbyteriansk eller katolikk. Så, jeg vil gjerne ha din mening eller forklaring. Hvordan jøder føler om en annen jøde som blir en kristen forsker eller konverterer til en hvilken som helst gjøre annen religion? Er han eller hun ikke lenger er en jøde?

R. Det kan best besvares – vel, la meg si det på denne måten. Jeg vet ikke hva din mor og far var – hva slags nasjonalitet, mener jeg …

W. Min far var britisk – engelsk, og min mor var tysk.
R. Vel, hvis du valgte å studere sionismen eller Talmud eller faktisk ønsket å konvertere og deltok i synagogen, ville det slette din engelsk eller tysk arv?
W. Nei, selvfølgelig ikke – men jeg ønsket å høre det fra en lærd jøde. Det du sier er at han eller hun for alltid er en jøde.

R. Det er dumt – bare dumt. Vi er hva vi er! Uansett hva vi blir med på eller lar oss oppta i, endrer det ikke hva vi er. Jeg er en jøde, og ingenting kan forandre meg fordi jeg konsverterer til en annen religion. Slike dumheter (dette bekreftes av det retoriske spørsmål i Skriftene: “Kan den etiopiske endre sin hud, eller en leopard sine flekker?” Og i lignelsen om ugresset og hveten finner vi at ugresset (barn av den onde) er fullstendig ødelagt. Ingen ble reddet fra den ødeleggende brannen, ingen ble forvandlet til hvete. Gud kommer ikke til å endre ugresset til noe det aldri var)!

W. Men jødene er en stor del av dette bedrag.
R. Vi har talent for å forvirre deg i forhold til dine saker.

W. Dere er svikets mestere og denne utspekulert praksis har tillatt ditt folk å infiltrere regjeringer over hele verden.
R. Hvorfor ikke? Hvorfor skulle vi ikke ta over bankene, universitetene, kirken og regjeringen hvis dere hedninger ikke er intelligente nok til å drive dem? Jeg ville ikke ha kunnet snakke på denne måten for et par år siden, men nå er det annerledes. Det er ingenting som kan reversere vår strategi i verden i dag, så jeg kan snakke mye mere åpent. Hva jeg har beskrevet kan hjelpe andre jøder til snakke ut, hvis de er modige nok. Vi er ikke en stakkars liten rase.

W. Du er veldig sikker på deg selv og ditt folk, er du ikke?
R. Vi kan deles inn i mangt, men faktisk er det ingenting som adskiller oss.

W. Hvem er vi?
R. Mitt folk, jødene er ‘som en’ når det teller mest. Ingen hendelsen kan noen gang dele oss. (Ned gjennom århundrene har jødene lært at de ikke kan stole på andre mennesker. Dermed er den jødiske rases samhold det største samhold.)
W. Jeg har hørt om jøder som bekjemper hverandre med gift!
R. Ahh, det er helt annerledes. Klart vi bekjemper hverandre, men som jeg sier, når det teller som mest er vi ‘som en’. Vår styrke er, White, splittelse og falskhet. Det er et ufeilbarlig våpen og vi er dyktige – kanskje perfeksjonister i utførelsen. Du har ikke intelligens nok til å konkurrere.

W. Men vi har en kultur som dere jøder aldri vil forstå eller komme opp imot.

R. Jøder har et familieliv. Vår kultur krever en høy standard i utdanningen. Vi etablere standarder slik at våre barn blir bedre enn sine foreldre. Vårt folk viser en sterk pedagogisk utvikling. Våre barns suksess er ikke helt avhengig av skoler, men av familien, og vi er jævla stolt av disse prestasjonene. Du kan ikke konkurrere!

Mer enn 12.000 leger blir uteksaminert fra medisinske skoler i USA hvert år og nesten 10.000 av dem er jøder. Blant jusstudenter er den jødiske prosentandelen enda høyere. Jødene er på et så solid fundament her i USA at enhver form for motstand mot vår kontroll, ville bare være midlertidig. Du vet vi ler av den seks-millioners-historien akkurat som historien om at Kristus var en jøde og guds-utvalgte-folk-historien. Dette bør vise folk at vi har et samhold som ingen andre folk i verden. Jødene har en nærhet til andre jøder som de aldri har sett før eller kanskje til og med aldri har hørt om (som det er sagt – blod er tykkere enn vann).

W. Hr. Rosenthal, jeg håper du ikke har løyet for meg i noe av dette intervjuet, fordi hvis du har gjort det ville vi hevne oss. Forstår du det?

R. Det jeg har fortalt deg er sant – alt sammen. Jeg trenger ikke å lyve.
W. Jeg har funnet ut at jødenes lidenskap er grådighet, profitt og ødeleggelsen av kristendommen. Har jeg rett?

R. Jeg kan ikke snakke for alle jøder.
W. Jeg snakker om det store flertallet av jøder. Har jeg rett?

R. Kanskje de fleste jøder føler det sånn – men det er ingenting galt med det!
W. Jeg tror du bare fortsetter og fortsetter i samme sporet, fordi det er en bitterhet i deg og kanskje sier du ting som selv du ikke tror på. Noe av det du sier er nesten ikke til å tro.

R. Vel, jeg gir faen i hva du mener. Jeg har gitt deg ærlige svar og ærlige meninger. Nå har vi kommet til veis ende, ingen flere spørsmål. Og ikke glem vår avtale – hvis jeg får vite at kasettbåndet er brukt annerledes enn avtalt, må du ta konsekvensene. Forstår du hva jeg mener?
W. Jeg forstår. Og nå hr. Rosenthal, her er resten av pengene som avtalt for intervjuet.

 

– FINIS –

 

Kjære leser – etter at båndopptageren ble slått av, klaget jeg til Harold Rosenthal for at han ikke holdt avtalen da han ikke svarte sannferdig på mitt spørsmål om jødene som Guds utvalgte folk.

Han svarte: “Vi er Guds utvalgte folk… De fleste jøder liker ikke å innrømme det, men vår gud er Lucifer – så jeg løy ikke – og vi er hans utvalgte folk. Lucifer er høyst levende.”

Jeg var sjokkert. Jeg hadde ingen ytterligere kommentarer. Jeg hadde sett denne arrogante, brautende person endre seg som en kameleon som skifter farge. Mange ganger viste han et hat – ja, til og med som om han ville spytte gift. På slutten følte jeg meg skitten i hans nærvær.

 

Det skjulte tyranni har blitt avslørt

 

Mye av det Harold Wallace Rosenthal fortalte er en virkelighet vi veteraner har kjent hele tiden – men dette ‘jødiske forræderi’ er dypt sjokkerende når alt kommer på en gang. Det har blitt påstått at Harold Rosenthal ble drept fordi han snakket for mye, så det er forståelig, hvis det er sant, da det nesten er syv år siden han gjorde de uttalelser som vi idag kan se har blitt en realitet. Som et eksempel er den økende utnyttelse av negrene og de svarte overalt i dag. Vi tonet ned hr. Rosenthals uttalelser om deres kontroll av våre kirker. De var utrolige dengang. Nå, høsten 1983, er det en realitet at vår høyesterett har gitt skattemyndighetene rett til å beskatte de statlige kirker. Når Rosenthal uttalte seg om kontroll av våre kirker følte vi det som skryt, men dagens forfølgelse av kirken og dens institusjoner av regjeringen her i Amerika er et faktum.

everett arrested
Pastor Everett arrestert 1983

Hvis du ble fortalt at en lensmann og tre assistenter ventet i mørket ved midnatt for å arrestere en pastor, en Everett Sileven, i Omaha, Nebraska, fordi han hadde til hensikt å gjenoppta den daglige undervisning i Faith Baptist kirken i Louisville – du ville ikke ha trodd det for seks år siden. Men i dag, høsten 1983, er det bare en annen bisarr episode i amerikansk historie.

Det er et faktum at de organiserte jøder har besluttet seg til å kvele kristendommen via skatteloven og forskrifter. Fienden kommer ikke. Fienden er her, allerede. Krig har blitt erklært mot kristendommen, kirkene, den religiøse frihet, den sanne American Way, og den hvite rase. Er det andre friheter som er verdt å stå opp for, leve for, kjempe for og dø for? Hvis ja, la oss stå opp og bli sett og snakke og bli hørt. Tiden er inne til å kjempe for friheten, mens vi fortsatt har den.

Kristne skulle være jordens salt og verdens lys. Salt og lys er goddommelige kvaliteter. Det er tid for de kristne å bygge det kristne samfunn – og hvis offentlige myndigheter driver folket inn i dets ødeleggelse, da er ikke opprøret bare en rett, men også alles plikt. Det varme blodet som banket i våre årer ved Concord (amerikanske revolusjon), flyter fortsatt i våre årer! Vi trenger ekte amerikanere til forsvar av USA mot det jødiske tyranni. Det finnes millioner av frihetselskende, varmblodige amerikanere der ute som venter på å høre dette.

Så la oss alliere oss mot å tillate disse fremmede djevlene fra å ødelegge vår en gang så store nasjon. Når det amerikanske folk virkelig oppdager og innser hva jødene har gjort, vil deres vrede ikke kjenne noen grenser og rennesteinene vil være fulle av blod.

 

Litteratur og lenke:

The Hidden Tyranny, originaldokument, kan lastes ned her: https://archive.org/details/TheHiddenTyranny-HaroldWallaceRosenthal

Om Frankfurterskolen av Michael J. Minnicino: The New Dark Age, The Frankfurt School and ‘Political Correctness’ kan lastes ned her: http://www.schillerinstitute.org/fidelio_archive/1992/fidv01n01-1992Wi/fidv01n01-1992Wi.pdf

Minnefond Haraold Wallace Rosenthal: http://www.rosenthalfellowship.org/

Lyndon H. LaRouche, The Power of Reason, 1988: https://www.amazon.com/Power-Reason-Autobiography-Lyndon-LaRouche-ebook/dp/B00OVRBSJA/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1468131859&sr=8-4&keywords=the+power+of+reason

Foto/illustrasjoner med tekster, lenker og litteraturhenvisninger er tillagt av oversetter.

 

Juridiske erklæringer

 

Free receipt, possession, dissemination, discussion and transmission of this document (or documents contained in this collection or archive) are all hereby claimed and maintained as under the Universal Declaration of Human Rights; including (but not limited to) those following:

From the Universal Declaration of Human Rights, Article Twelve of the the Universal Declaration

1. No one shall be subjected to arbitrary interference with his privacy, family, home or correspondence, nor to attacks upon his honour and reputation.
2. Everyone has the right to the protection of the law against such interference or attacks.

Article Eighteen of the Universal Declaration
Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief…

Article Nineteen of the Universal Declaration
Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

FAIR USE NOTICE
This site contains copyrighted material, the use of which has not always been specifically
authorized by the copyright owner. We are making such material available in our efforts to
advance understanding of environmental, political, human rights, economic, scientific, and social
justice issues etc.

US LAW
We believe that our use of any such copyrighted material constitutes a ‘fair use’ as provided for in section 107 of the US Copyright Law. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, the material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes. For more information go to: http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml.

EU LAW
As regards the use of copyrighted material within the European Union. The European Directive 2001/29/EC of the European Parliament and of the Council of 22 May 2001 on the harmonisation of certain aspects of copyright and related rights in the information society provides in its art. 5 an exhaustive list of exemptions that can be implemented by the Member States. Amongst that list, the exemption(s) invoked must cover the reproduction and communication to the public (since the publication on the Internet implies those two acts). Generally, exemptions will be based on the purpose of the intended use. For instance, the Directive provides for an exemption to the exclusive right of reproduction and communication to the public when it is made for the sole purpose of illustration for teaching or scientific research, as long as the source, including the author’s name, is indicated, unless this turns out to be impossible and to the extent justified by the non-commercial purpose to be achieved. Another exemption is “reproduction by the press, communication to the public or making available of published articles on current economic, political or religious topics or of broadcast works or other subject-matter of the same character, in cases where such use is not expressly reserved, and as long as the source, including the author’s name, is indicated, or use of works or other subject-matter in connection with the reporting of current events, to the extent justified by the informatory purpose and as long as the source, including the author’s name, is indicated, unless this turns out to be impossible.” All the exceptions must comply with the three step test which imply that exemptions must only apply in certain special cases (1) which do not conflict with a normal exploitation of the work or other subject-matter (2) and do not unreasonably prejudice the legitimate interests of the rightholder (3). If you wish to use copyrighted material from this site for purposes of your own that go beyond ‘fair use’, you must obtain permission from the copyright owner.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Veldig bra og viktig. Takk for at du tok deg tid til å oversette dette, Sven-Inge.

Njål Eidhammer
Njål Eidhammer
Abonnent
8 år siden

Spørsmål til redaksjonen. Jeg ser at denne artikkelen er datert 17.06.2016 men i dag er det 1.juli 2016 ?

Njål Eidhammer
Njål Eidhammer
Abonnent
8 år siden

Takk til Sven-Inge Johansen. Dette var sterk kost men bekrefter det Mona Andersson forteller i sin artikkel av 23.06.2013. (Verdens ledende bankfamilier – Krig AS). Også Natthanael Kapner bekrefter det samme på “realzionstnews.com. Det er snart på tide disse kreftene blir avslørt.

« Forrige artikkel

Hvor skadelig er strålingen fra mobiltelefonen din?

Neste artikkel »

Når myndighetene gir faen!

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x