Kjenner vi igjen forsøket på å skape en forvirrelse om nazismen; de viser oss at statsnazismens spill i gatene ikke har med realitetene å gjøre, mens vi alikevel har de reelle nazister, de som mener seg bemektiget til å masseutrydde andre; men som ikke ønsker å stå frem, som ønsker å være skjult i bakgrunnen: https://faroutmagazine.co.uk/charlie-chaplin-film-adolf-hitler/

Nynazistene og Nordisk Motstandsbevegelse er en bløff

1.2K visninger
5 minutter lesetid
8
Om amatørene, om den hjemmesnekrede demo, pinlige greier
Skuespillet er over, politi- og rekruttskoleelevene sitter bakbundet og ugjenkjennelige og venter på lunch og dagpenger. Hadde det vært ekte hadde media vist alle ansikt, slik de frekt har gjort tidligere, foto, her.

Hvem er det vel som varter oss vanlige samfunnsborgere opp med høyre-ekstremister i nynazistiske forstand? Det er så amatørmessig at man fortviler om den lave intelligens som ligger bak. Glitrende intelligens, er alltid knivskarpt og inspirerende, mens dumhet, er dørgende kjedelig, da det er så utbredt.

Folkene i opptoget har ikke engang villet kle seg ut, ikke engang fått nynazistisk sveis på håret. Ikke det minst høyreekstremt. De ser ut som om de er hentet umiddelbart rett ut fra den besteborgelige sofa. Jeg er nokså sikker på at over 50% av dem kjører Tesla på fritiden.

Og det som er påfallende, er hvor få de er, og ser ut som de er utvalgte skoleelever, mer eller mindre guttunger, antagelig hentet rett ut fra politi- og rekruttskolen. De er muskuløse, godt trente, folk i sin beste alder. Selvfølgelig får de betalt for å gå i tog og en bonus, hvis de blir arrestert av politiet.


Politifolkene er selvfølgelig informert om sannheten, men kanskje ikke politikerne eller en Raymond Johansen. Ihvertfall meldte han seg ikke da jeg på Facebook fortalte ham at «Raymond, dette er fake.»


Og det som er påfallende, er hvor få de er, og ser ut som de er utvalgte skoleelever, mer eller mindre guttunger, antagelig hentet rett ut fra politi- og rekruttskolen, video, Filternyhetene, her.

Min antagelse er at Filternyheter er et CIA-initiativ på linje med Klassekampen, som tydelig har blitt det de siste årene, mens Filternyheter er nokså nytt i det digitale landskap. De har ikke mye substans å fare med, ennå, men med ett unntak: Da NRK fjernet nyhetene og foto fra den helt ubetydelige nynazist-demonstrasjon sist lørdag 29. oktober 2022 i Oslo, har Filternyhetene ennå noen videoer liggende ute på Facebook. Den som studerer de nærmere kan gjøre et par interessante iakttagelser.


Dette er faktisk en fornærmelse av folks intelligens, PST.


Unge menn på statslønn

Deltagerne er unge menn på statslønn, det hadde vært bedre hadde de blitt klippet og sminket, synes jeg. Mot et lite tillegg i lønn, selvsagt, for har du klipt og sminket deg ekstremistisk, bør det påskjønnes, da det varer lenge og naboene, slekt og venner vil kanskje undre seg. Ikke bruk parykk, det blir for påfallende.

Men replikkene har dere glemt, slagordene. Helt fantasiløse hva dere varter opp med der. Her er et lengere utviklingsarbeide nødvendig. Ville foreslå dere tar kontakt med DNF, forfatterforeningen; de kan løse utfordringen. God replikker og slagord har stor betydning; det burde være med, skikkelige høyreekstremistiske samtaler, og ikke minst, mannskorsang, det gjør seg i slike sammenhenger. Norge mitt Norge, et fint nasjonalistisk uttrykk, ikke sant? Ut mot havet, også. Vi har mye å ta av. Men hos dere mangler kunnskap om den biten av norsk kultur, kanskje?

Antifa og nynazistene, gir plass i de gode hjems pokalhylle
Vi har ikke nynazister i Norge, rett og slett. Jeg tror ikke det finnes overhodet, i virkeligheten. Det er en oppfinnelse, store oppslag i aviser og på fjernsyn, bare for å få den brede masse av borgerskapet til å tro at det finnes. Slåsskampen her ser ut som om den skjedde i en skolegård. Gutten var åpenlyst stolt over å ha gjort en brukbar innsats. Video, Filternyhetene, her.

Vi har ikke nynazister i Norge, rett og slett. Jeg tror ikke det finnes overhodet, i virkeligheten. Det er en oppfinnelse, store oppslag i aviser og på fjernsyn, bare for å få den brede masse av borgerskapet til å tro at det finnes. For har man høyreekstreme, får også venstresidens fanatikere en plass i pokalhyllen, de blir de plutselig stuerene og besteborgere. Og de venstreekstreme er antifa, lærere i ungdomsskolene og gymnas, skuespillere i de AKP-ml inspirerte teatre. Folk som stort sett lever i en fantasiboble om virkeligheten.

Denne fantasiboblen er skapt av de som står bak Antifa, står bak Nynazistene, står bak Marxistenes alternative kulturbegrep, og står langt vekk fra det virkelige liv, inne i en intellektuell tåkeheim. Kan den hende at det var Chaplinfilmen Charlie og sjokoladefabrikkene, som gav inspirasjon til den Nordisk Motstandsbevegelse, de som ser ut som Stand Behind, altså retarderte folk, ikke som de opprinnelige Stay Behind, de NATO-skapte og NATO-utstyrte, bevæpnede folk som var indoktrinert, fulle av redsel og angst, til å se kommunister (les;marxister) i hver krik og krok.

Vi merket oss de grønne faner de bar med seg, det var kanskje det grønne skiftet, som understreker det latterlige trumfkort at det skal finnes en bande høyreekstreme. «Dette er det siste vi trenger», mente Jonas Gahr Støre. Underforstått, vi står på bar bakke og trenger disse pappfigur-skurkene mer enn noensinne for å narre det norske folk å tro at det eksisterer voldelige høyreekstremister i Norge.


Se Filternyhetenes video, her og her. Om Nynazister i Oslo, les dypstatsavisen VG, her.  “De er stort sett ikke farlige”, kronikk, kanskje fra 2017 eller 2018, Aftenposten, her.


Mine iakttagelser: Demonstrantene kjente politifolkene fra før. De forholdt seg til hverandre, ikke som kompiser, men som gamle kjente, de har møtt hverandre før, ansikt til ansikt. De har øvd sammen, kanskje i Nordmarka, fredagen før. Demonstrantenes ansikt ble visket vekk, på foto og opptak. Det var fordi de ikke skulle bli igjenkjent. Vi vet fra tidligere at det bryr presse og fjernsyn seg en tøddel om. Men ikke denne gangen.

De er unge, lik alder, i tyveårene, vel trente, antagelig politi- og rekruttskolestudenter, en eller to jenter var med, at de var danske og svenske, henger sammen med 1) at de da er ukjente for de fleste her og 2) det er for få frivillige i Norge, 3) derfor har de samlet (politi- og militær-)skoleelever fra hele skandinavia, for å få et opptog som ligner noe, ved demonstrasjoner. En bekreftelse på at det er dypstatens opplegg (utført av PST), er den usedvanlig gode fjernsynsdekning. Slåsskampen på Egertorget var amatørmessig, som to kamerater som skulle måle krefter, ikke likt hva en profesjonell politimann ville ha gjort.


Summa summarum: NRK, VG og Filternyhetene lyver det norske folk rett i ansiktene, fordi de fremstiller «nynazistene», som ekte, selv om de godt vet at de ikke er det.


Hvorfor slikt oppstyr? Hvor så lite intelligent?

Fordi: Har de ekte «nazister» i Norge, da stemmer det de gjentatte ganger og så lenge høylytt har påstått, at det finnes høyreekstreme. Da kan de følge CIAs gamle plan om å sette opp grupperinger mot hverandre. Men hvis de ingen har, kan de heller ikke gjøre noe. Min påstand er: Det finnes ingen høyreekstreme. Ikke engang Tore Tvedt er høyreekstrem. Han er en enstøing og en skikkelig stabukk, meget gode egenskaper, spør du meg, i tillegg gjør han gode iakttagelser og drar korrekte slutninger.

Men det gjør også flere i Norge. Det er folkene bak PST og Antifa som trenger de høyreekstreme og nynazistene. Ingen andre. Det var slik fra begynnelsen av. CIA har det beskrevet i sine manualer under tittelen, «hvordan splitte et folk». Derfor gjør de det de kan for å skape dem, ved hjelp av fjernsyn og riksavisene, som de eier.

Hvorfor de er så lite intelligente kan henge sammen med at ingen andre gidder å ta i den slags arbeidsoppgaver med en ildtang, så bare de mindre intelligente tok jobbene. Vi har flere av den standarden i de norske hemmelige tjenester. Og de må jo ha mat og tak over hodet, de også…


Men, kanskje vil de at vi endelig skal skjønne at dette er for dumt…

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Roger næss
Roger næss
Abonnent
1 år siden

Du skriver : Slåsskampen på Egertorget var amatørmessig, som to kamerater som skulle måle krefter, ikke likt hva en profesjonell politimann ville ha gjort.
selv befant jeg meg 10 meter fra stedet, i motsetning til deg som tror slåssing er som i en Hollywood film.
og i alle dager hvorfor skriver du profesjonell politimann? Kjenner du noen som er hobby politi ?
det kommer tydelig fram at du har en morsom fjern virkelighetsoppfatning. Men slik går det når man sitter og grubler og overtenker. Og er sjeldent ute blant folk
du har slettes ikke forstått hvem disse demonstrantene er, at det er svært enkle mennesker som har havnet utenfor alle sosiale normer som lever i sin mammas kjellerstue og PC gaming.

men du har pønsket ut at dette er politistudenter fra Sverige………………

BunnyWabz9000
BunnyWabz9000
Anonym
Svar til  Roger næss
6 måneder siden

….som lever i mammas kjellerstue… Den har du hentet ut av sosialisthåndboka for dissing av de som setter spørsmå, som brukes om og om igjen av psykopatklovnshitshowet. Spektrummene deres er jævlig smale og lett og kjenne igjen. Fuck off, forræder.

Anonymous
Anonymous
Anonym
1 år siden

Ekte nazister skygger unna slike organisjoner:
1: De går bare i tog
2: ikke noe trøkk i de bare går i tog
3: Mer fare for at alt går rett vest i en slik gruppe enn at de faktisk får til noe produktivt – de går jo bare i tog
4: om 30år går de nok ennå i tog

de hadde nok blitt bannlyst av nazi-tyskland.
mange gode skandinaviske blir ikke tatt hond om av denne gruperingen;
det er vel der man burde starte om man ønsker en forandring…
Er som “brunsjortene” disse her bare uten leder sånn jeg opplever de.
Er som Kjell sier; ekte nazister er arbeidsledige og ofte bannlyst.
I black metal miljøer finner man genuine nazister men de er meget sjelden vare.
Takk for artikkelen mye jeg ikke viste om her.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Uten en Hitler som fiendebildet ville krigen mot Tyskland kollapset.
Hvorfor?
“CNN Is NOTHING Without Trump” Says Jake Tapper
https://rumble.com/v1t5ycg-cnn-is-nothing-without-trump-says-jake-tapper.html

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Det var gjort på minutter å se at “Nordisk Motstandsfront” (Sverige, noen år siden) var veloppdragne frimurere. De hadde ikke engang giddet å endre de pyntelige skjortene sine før “nazimarsj”.
Ekte nynazister er arbeidsledige, ikke bankfunksjonærer.

K. Johansen
K. Johansen
Anonym
1 år siden

En flott observasjon.

Hva med all knivstikkingen som skjer, bilbrenningen og drapene?

Kan vi driste oss til å spørre om PST/dypstat gjør dette i samarbeid med kriminelle nettverk?

Djevelen ligger i detaljene.

Kan den enkelte leser se på voldens detaljer neste gang det inntreffer:

Hva skjedde i følge politiet vs. troverdig vitner (ikke vitner som kan være bestilt på forhånd)?

Hva er forbindelsen mellom ofrene (er den ekte eller bare tilfeldig eller diktet opp)?

Var det hvite kassebiler i nærheten, var det øvelser i området i forkant, under eller etterkant?

Hvor mange detaljer kommer politiet egentlig med? (er det ikke ofte minimalt, hva skjer i ettertid, hvor mange kommer til doms, og blir de dømt har de klippekort ut av fengslene i forbindelse med nye aksjoner når det passer dypstatspolitiet?)

Vær våken, observer (hvorfor gjødde ikke hunden den natten)

« Forrige artikkel

Vil Oslos dypstat angripe Bergen?

Neste artikkel »

Den norske dypstats grå eminense Fritz Huitfeldt

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x