Deres danske stamfar og krigshelt Iver Huitfeldt https://hurumhistorielag.org/?page_id=199

Den norske dypstats grå eminense Fritz Huitfeldt

1.4K visninger
11 minutter lesetid

En mann som virket bak offentlighetens lys var Fritz Huitfeldt, kongen på Hurum. Da vedkommende anonyme skribent sendt meg disse viktige opplysninger, skjønte jeg at det var vesentlig å få vist rammeverket bak det politiske nettverk og tyngdepunktene i disse. Fritz var ett av dem, et tungt et. Noen vil forsøke å stokke kortene på nytt etter hans død. At han var høyremann utad og arbeiderpartimann innad, eller omvendt, tror jeg stemmer overrens med virkeligheten. Vi ser at det var makten det gjaldt.


Den norske dypstats grå eminense, Fritz Huitfeldt, døde den 27. oktober 2022

Av anonym

Jurist Fritz Huitfeldt (1943-2022), her.

Han var mentor for både Kåre Willoch og for Jo Benkow. Han var den eneste norske juristen som den 8 år eldre Thorvald Stoltenberg fant seg i å bli instruert av. Den Fritz-lyttende fotografen Josef Elias Benkowitz fortsatte ufortrødent som stortingspresident og Norges første mann i rang etter kong Olav, da kongen vinteren 1991 måtte plasseres under torva mens Gro skulle få fyrt opp to kriger (Golf og Jugoslavia). Fritz Huitfeldt og broren Iver passet begge på Odvar Nordli da Odvar utøvde sin statsministergjerning 1976-1981 pendlende mellom sine to boliger på Stange og Ullern (Oslos beste vestkant).

Denne historiske Hurum-maktklanen var de eneste som kunne dytte Odvar meget diskret ut og servere den knapt 42-årige Gro statsminister-posisjonen på sølvfat våren 1981. At Gro tapte valget 1981, var ikke så farlig, siden Kåre Willoch måtte lytte mer til Fritz Huitfeldt enn motsatt. Ikke minst måtte Kåre instrueres til å få tak i Jo Benkow som stortingspresident, for Gro trengte jo Jo, og det var bare hennes blå-røde mellommann Fritz med Høyre-flosshatt på hodet som kunne fikse dette helt smertefritt. Fritz var dessuten den som lærte opp sin studiekamerat Ketil Lund i talmudist-knepet for jukse-jus som Lund ikke kjente:


Den skyldige har angrepet seg selv!


Statsadvokat og lillebror Iver Huitfeldt foto fra Romerike Blad 1985

Som ikke det skulle være nok, designet han og lillebroren Iver APs legendariske edderkopp, møbelhandleren Arvid Engen. Lillebroren Iver måtte flytte til Jessheim for å hjelpe Arvid Engen med å finmaske edderkoppnettet sitt. Det var ikke Fritz som trengte å flytte til Romerike. Og dessuten laget disse to brødrene Fritz & Iver en masse spetakkel bak kulissene for å unngå at de som kongene av Hurum skulle få Oslos nye hovedflyplass plassert der ute på halvøya si.

Som for eksempel å avlive Jan F. Wiborg i København. Dermed måtte deres fremste undersått Thorvald Stoltenberg reise til København for å rydde opp, slik at han på Hurum-kongenes nåde kunne bli Røde Kors-president i 1999 og kikke fra sitt dypstatskontor mot rådhuset i Oslo og lure på hvem som var byrådsleder der: Ganske riktig, der satt Thorvalds eneste juridiske overkikador Fritz Huitfeldt som Oslos byrådsleder 1997-2000, for å passe på at Thorvald ikke gjorde noe galt.

Hurum historielag skriver ting som man ikke vil at folk utenfor bygda skal vite, til tross for at Huitfeldt-kongene av Hurum siden 2020 kunne oppgradere seg til å bli kongene av Asker. Hurum er blitt Corona-sammenslått sammen med Asker, hvor det sitter en kronprins Haakon Magnus på Skaugum som for sin overlevelses skyld har underordnet seg Klaus Schwab som global leder. Kronprinsen, som også kalles kron-pinsen fordi han ofte går med FN-pinsen for bære- og trøstekraft på jakkeslaget, ble født i Rust Belt-året 1973 noen måneder etter at de to mørkeblå-mørkerøde avskallingene fra AP – AKP og ALP – ble dannet i hui og hast på våren 1973. Her måtte APs mest blå-røde bakfolk-verstinger skynde seg mens Lars Korvald satt som handlingslam statsminister fram til oktober 1973. Haakons landssviker-mentor Klaus Schwab har en høyre hånd Børge Brende som – ganske riktig – ble håndplukket og instruert av Fritz Huitfeldt.

Stamfar var Iver Huitfeldt, krigshelten fra Danmark

Fritz’ og Ivers legendariske stamfar var Iver Huitfeldt. Danskekongen store krigshelt som ble hedret med en diger statue rett ved siden av Hurum kirke. Ikoniske krigshelter er pussige saker, noen blir det ved å dø, andre ved å overleve relativt greit. Historieskrivingen bestemmer alltid graden av heltestatus etter en krig, for ingen kan innkassere statusen fullt ut på forhånd. Folk som overlever med stygge krigsskader kan bli krigshelter, men de vil alltid få tildelt biroller innenfor hovedfortellingen.

Under arkeologiske utgravninger i koret i 1972 ble det funnet 33 mynter fra middelalderen. Hurum kirke er Huitfeldtslektens viktigste gravsted. Det var Kirsten Røyem som fikk bygget kapellet og Iver Huitfeldt hviler her. Iver Huitfeldt, bygdas store sjøkrigshelt, reddet den dansk/norske krigsflåten, men døde samtidig i slaget ved Køge bugt mot svenskene i 1710. Det er særdeles merkverdig at Fritz Huitfeldt ikke skal begraves på Hurum, hvor det er blitt bygd et flott gravkapell for Huitfeldt-familien. Dette er ikke fjern fortid, men i praksis nåtid.

Familien Huitfeldts private gravkapell i Hurum, her.

Gravkapellet med det flotte NATO-symbolet på toppen ble nemlig gjenreist i 1938, året før Fritz Huitfeldt ble født. Finnes det i det hele tatt andre familier i Norge som har sitt eget prangende og hemmelig- private gravkapell rett ved en «vanlig» statskirke? Vi ser at det ble nokså smålåtent å hete Kåre Isaachsen Willoch og bo i nærmere 65 år rett ved Ullern kirkegård, for så å få en relativt vanlig grav der, et plomme-steinkast bak eget kjøkkenvindu. Skotsk-ættede Willoch var bare en servil sandpåstrøer for Huitfeldt-brødrenes gjøren og laden i perioden 1986-2021, og 35 års fartstid i en slik statisk rolle er typisk norsk.

Ingen historiebøker eller aviser både kan og tør eksponere all kokkelimonke med Fritz i sentrum, men kanskje Jo Benkow (1924-2013) i sitt pensjonistliv festet ett eller annet til sine filmruller? Han var jo utdannet fotograf. Fritz Huitfeldt var som høyremann og avtroppende byrådsleder i Oslo perfekt for å være den som passet på at Jensemann ikke gjorde noe galt som fersk statsminister 2000, mens Gro fikk starthjelp fra Jonas i Geneve for å lage den kriminelle WHO-knoppskytingen GAVI, som Gros studievenn Tore Godal måtte drive videre.

Og da har jeg ikke engang nevnt at Fritz ba sin lillebror Iver plukke ut en jøde-lignende undersått Reiulf Steen fra Hurums sjøkant til å være Hurum-kongenes egen AP-leder midt på 1970-tallet. Så her har dypstatens gråeste eminense – den som Ketil Lund har vært og er avhengig av – trolig blitt spiddet av Guds englehær til forskrekkelse for Gro. Men han har bodd på østkanten i den senere tid, som den Høyre-mannen han er! Sikkert greit å være omgitt av ganske få lokale Høyre-naboer for denne bolsjeviken, på samme vis som APs toppfolk alltid bor på Oslos vestkant.


Det finnes intet viktigere rød/blått søskenpar enn Fritz og Iver i det moderne Norge. Eldstemann er den viktigste, blå på utsiden og knallrød inni. Født til å være det som khazar-edomitt, i likhet med Carl Joachim Hambro og Jo Benkow, altså deres desidert viktigste etterfølger! Ingen WEF-topp Børge Brende uten Fritz, bare glem det.


Blå utenpå, men knallrød inni
Robert Steen, byråd i Oslo, foto, her.

Børge Brendes spedbarns-oppvekst fra Vestlandets første dominerende metall-industristed Odda før han kom seg til synagoge-byen Trondheim gjør ham «velegnet» for Rust Belt Norway 2023, men hvordan kan dette plyndringstoktet gjennomføres uten Fritz? Og hvorfor skal Fritz begraves ved Bøler kirke i snaue fem minutters gangavstand fra Kupper’ns bensinstasjon, nedenfor hans bolig på Ulsrud? Fritz skal begraves tre dager etter at enkemann Kupper’n fyller 89 år. Det settes av penger til tak på Valle Hovin, nå mens skøytebanen totalrenoveres. Slik Oslo at får skøytehall for hurtigløp og premiene til Kupper’n kan flyttes dit. Men dette skjer visstnok ikke mens Knut Johannesen er i live.

Det er ikke hvem som helst som er Huitfeldt-klarert høyre hånd for byrådsleder Raymond: Hurum-visergutten Reiulf Steens sønn Robert Steen er nå innbygger-byråd i Oslo, men var inntil 2019 finansbyråd med ansvaret for finansieringen av skøytehallen som Knut Johannesen har ønsket seg siden 1966. Robert er også ex-svoger til sin egen byrådssjef Raymond Johansen, fordi Raymond tidligere var gift med datteren til Roberts stemor. Aner vi noen Fritz-skygger bak dette ekteskapet? APs østkant-legende Thorbjørn Berntsen er onkelen til Raymond Johansen, så her går det kryssende linjer av synlig nepotisme.

Nepotismen i dagens Norge er blitt så grell at media stadig oftere må understreke at den ikke betyr noe. Begravelsesannonsen for Fritz Huitfeldt kan alle laste ned, men det beste er trolig å avlyse denne smålåtne begravelsen og holde den to dager senere i Hurum kirke i stedet, med brask og bram på den passende datoen 11.11.2022. Et klassisk utformet Huitfeldt-gravkapell fra 1938 er vel til for å brukes, eller skal noen «høyreekstremister» dra dit og sprenge kapellet, mens Fritz-støvet etter kremeringen plasseres midlertidig på Bøler 9. november?

Fritz fortjener en salutt i Hurum
FOLK OG PARTI RAMMET: Statsminister Jonas Gahr Støre erkjenner at krisen Norge er inne i, bidrar til den lave oppslutningen om partiet hans. Foto: Thomas Andreassen, fra VG, her.

Fritz trenger jo en salutt, og fortjener det, slik at det norske folk får ørene og øynene opp for hvem han var. Han får ingen salutt fra Akershus festning, for den høres knapt der oppe på østkantbygdebyen Bøler, og ville dessuten sprenge trommehinnene til Akershus-fangen Jonas Gahr Støre. Han utøver lyssky strømplyndrende statsmakt i sparepære-halvmørket sitt på sin statsminister-celle dypt inne i Akershus festning.

Jonas i åpent lende uten stripete fangedrakt imponerer oss stadig vekk, ganske nylig ved å foto-shoppe seg selv midt inn i folkemengden på Karl Johan. Jonas Gahr Støre er den mest framskutte blant oss norske statsborgere som har vært både Fritz-blåmalt (før 1988) og Iver-rødmalt (etter 1997) utenpå, men han kjenner så vidt vi vet ingen av disse to rød-blå-røde Huitfeldt-brødrene. Jonas-figuren som vi er blitt kjent med, har ennå aldri truffet hverken Fritz eller Iver eller deres venner i private middagsselskaper, veldig rart synes vi.

Likevel inviterte Jonas datteren til Iver Huitfeldt hjem til seg i 2019, det måtte han jo for at Hillary Clinton skulle godkjenne denne påtroppende post-Corona-utenriksministeren Anniken, et halvår før pandemi-jukset Covid 19 ble sluppet løs. Jonas laget middag til dem på sitt eget kjøkken. Jonas Gahr Støre treffer stadig sin egen utenriksminister Anniken Huitfeldt utenfor Norge, men det skal vi ikke legge for stor vekt på. Det som vi derimot kan legge vekt på, er at Hillary Clintons ryggdekning på bildet gis av Anniken Huitfeldt, niesen til Fritz.

Anniken ble i Jonas’ egen stue tildelt hedersplassen, som den mest sentrale kvinnen i første rekke. Den helt bortgjemte Camilla Stoltenberg måtte stå på tå et par meter bakenfor dem, som en slags frimurersk spiss. En Rockefellersk sprøytestikkende spiss i Corona-fortellingen, sjef for Rockefeller-vanskapningen FHI, som vi sliter med. Corona-spøkelset skulle lanseres senere samme år, 23. november 2019, med en absurd kongelig medaljeutdeling ledet av den samme Camilla Stoltenberg inne i Universitetets festsal, med utilslørt maskingevær-vakt rett utenfor festsalen. Ingen Huitfeldt trengte å møte opp der. Vi ser at Huitfeldt-klanen er mange hakk mer sentral enn Stoltenberg-klanen i det reelle og historisk baserte bakmakt-Norge. Det eksisterer ikke noen halvøy som Stoltenberg-klanen er kongene av.

Jonas og Fritz ble aldri venner

Fra festmiddag hjemme hos Jonas; av de som så gjerne vil trekke i trådene, rundt Hillary som allerede har trukket, foto, her.

Det er rart at Jonas aldri ble kjent med Annikens onkel Fritz Huitfeldt. Det er ikke bare rart, men ytterst pinlig at vi alle kan grave i de private vennene til Fritz Huitfeldt via Jølstad begravelsesbyrå, og dette bør vi ikke eksponere, av respekt for godtroende østkantfolk. Men vi biter merke i hvem som ennå ikke har signert protokollen til denne hederskronte Høyre-mannen:

Her finnes ingen Jan Petersen (hans jurist-elev og Høyres partileder, mens Fritz ledet byrådet i Oslo), ingen Fabian Stang (Fritz’ etterfølger som «Oslos Høyre-borgermester»), ingen Michael Tetzschner (som har utenlandsk slektsnavn fra samme område som Huitfeldt-klanen, med alskens posisjoner i Oslo byråd både før og etter Fritz-ledelsen der) og heller ingen Erna Solberg (denne Fritz/Fabian-koordinerte Bergens-pratedokka med av/på-knapp). Protokoll, se her.


Det er ikke plass til alle de reelle maktvennene til Fritz inne i Bøler kirke, og slettes ikke i minnesamværet hvor kreti og preti er velkomne. Hvor skal politiet gjemme seg når alle er velkomne? Det ville ha blitt et dypstatsmageplask uten sidestykke å organisere en tett maskinpistol-beleiring omkring Bøler kirke. Kan dette forestående Bøler-teateret tenkes å være en kosmetisk begravelse uten reelt innhold og uten noen permanent gravstein? Eventuelt etterfulgt av den virkelige versjonen på innsiden av det private gravkapellet på Hurum, som ingen utenforstående får se?


Bortgjemt grums bak de tykke vegger

Trikset med Huitfeldt-gravkapellet er de tykke veggene og knøttsmå vinduene hvor Fritz-gravmonumentet og mye annet grums kan gjemmes bort. Det hersker liten tvil om at den tungt kirkelig sertifiserte Huitfeldt-klanen fortsatt er i posisjon på Hurum-halvøya, men hvem er deres underordnede prester og «klokkere» der ute? Skal vi bli klokere på det, så må vi starte fra det tidligere kommunesenteret Klokkarstua.

Huitfeldt-klanen vet at vi er nysgjerrige på dens monumentale stålkontroll av Hurum-toppen rundt kirken, for historisk sett vil denne typen overklasse aldri gi fra seg et århundre-langt jerngrep. Her er dokumentet som «forteller oss nysgjerrige» at vi kan slappe helt av: «Hvor ble det av Huitfeldtene» signert av Carl Huitfeldt, slik at klanen selv forteller den rørende historien om troskyldige norske borgere de er.

Gammel adel vond å vende, heter det, de lengter etter de gamle fordums rikdomstider, hvor de var parasittene som bestjal folket fattige, mens de selv levde overdådighetens søte liv. Ennå idag lengter de, som Klaus Schwab og politikeradelen i Norge, det er den samme lengsel som ligger bak og er drivkraft for WEF og NWO.

«Hvor ble det av Huitfeldtene» signert av Carl Huitfeldt, se her.


Huitfeldt-klanen er i følge seg selv helt eiendomsløse der ute på Hurum-halvøya, bortsett fra dette nokså tilfeldig plasserte gravkapellet inne på selve kirkegården, som nokså tilfeldig er i Huitfeldt-klanens private eierskap fortsatt.

Hvordan kunne så denne spektakulære Hurum-Fritz bli forvandlet til en diskret Bøler-Fritz? Fritz var bosatt i Olav Nygards vei vest for Ulsrud-vannet, og hans kone heter Tove Marie Huitfeldt. Typisk norsk at de bakerste verstingene bor helt normalt, og oppfører seg helt normalt i nabolaget.

Ingen har ennå sett at Fritz har trengt noen livvakt. Det meste av sitt liv trengte han det heller ikke, fordi ingen skjønte mye av hva han drev med. Det er ikke langt fra Fritz til Kupper’n på Bøler, så kanskje han hadde tenkt å få avlivet skøytekongen 22.11.22?


22. november dette året 2022 er jo årtusenets dato for «death of a king» (med dato-signaturen 22 + 11 = 33),


en mye fetere sådan enn John F. Kennedys dødsdag 22.11.1963. Faktisk ble Kennedy skutt samtidig med startskuddet for Kupper’n da han startet sin siste og meget pussige skøytesesong 1963/1964. Han vant OL-gull på 5000 meter, men trolig fordi hans tid ble jukset med, justert ned til å bli 2/10 sekund bedre enn Per Ivar Moes tid! Han vant VM, men bare fordi estlenderen Ants Antson falt på 500 meter, ellers ville Estlands eneste skøytehelt Antson med stor sannsynlighet ha blitt verdensmester i Helsingfors.

Antsons halvhjertede, men gode gjennomføring av sine siste tre løp viser det. Finlands hovedstad lå en vinterlig kald-krig-fergereise unna en annen brakkvannshavneby Tallinn, hvor Antson kom fra. Her ringer det mange OL-bjeller. La meg nøye meg med en Estland-bjelle. Senkningen av fergen Estonia utpå høsten i OL-året 1994, på vei fra Ants Antsons hjemby Tallinn til Stockholm. False Flag-angrepet som ble til en så massiv sjødemon-demonstrasjon at Gro trodde det ville bringe både Finland, Sverige og Norge inn i EU. Hun reiste på forhånd til øya Korfu, tett koordinert med det Fritz-assisterte drapet på Hurum-avsløreren Jan F. Wiborg, og fikk forhånds-undertegnet EU-tiltredelsen mens nordmenn fulgte med på Drillo-fotball i USA-VM 1994.


 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Nynazistene og Nordisk Motstandsbevegelse er en bløff

Neste artikkel »

VG: Kroniske smerter i hjernen

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x