VG fra 4rde november 2022 https://www.vg.no/forbruker/helse/i/EQyW7j/anette-39-ble-syk-etter-vaksinering-kroniske-smerter-i-hjernen

VG: Kroniske smerter i hjernen

1.3K visninger
2 minutter lesetid
26

Kommentar av Jakob Nilsen

VG er sannsynligvis det mediet i Norge som meste av alle har jaget opp korona-frykten og messet om vaksinene som eneste løsning. Derfor er det oppsiktsvekkende at oppslaget 4. november var: “Kan vaksinen gi alvorlig hodepine?” Riktignok vises det til en norsk coronastudie hvor en ønsker seg svar, men de har i alle fall gjort en journalistisk jobb og snakket med en kvinne: “Anette (39) ble syk etter coronavaksinering”. For mange av oss andre må vi ta dette som et godt tegn.

Skadene etter vaksinene kommer for en dag over hele verden. I tillegg har blitt stilt spørsmål ved om korona-viruset, SARS-CoV-2, faktisk er isolert på en skikkelig måte, om testene er til å stole på, ja faktisk om virus i det hele tatt gjør en syk – det er muligens andre årsaker.

Før eller siden må VG, og NRK/Dagbladet/TV2/Aftenposten med flere, faktisk ta inn over seg innbyggernes erfaring med vaksinene. Vi har ikke glemt svineinfluensaen fra 2009, først meldte medier og helsemyndighetene at det var ingen fare med vaksinene – så fikk flere hundre narkolepsi. Uansett skriver VG 4. november at kvinnen som blir intervjuet besvimer på jobb. Etter at hun tok sin andre dose, endre livet hennes seg dramatisk. Fra å løpe rundt i barnehagen med høy arbeidskapasitet, sitter hun nå med kronisk migrene i en lenestol.

Hun er ikke alene om å oppleve sterke hodesmerter. Våren 2021 registrert legene på Rikshospitalet at pasienter ble lagt inn rett etter at de hadde tatt korona-vaksine. Et forskningsprosjekt ble startet. En skulle se på sammenhengen, en skulle finne en behandling. I alt skal legemiddelverket ha fått inn 243 meldinger om vedvarende hodepine etter å ha blitt vaksinert. Kanskje ikke overraskende er en slik hodepine ikke oppført som alvorlig bivirkning i Legemiddelverkets oversikt over bivirkninger.

VG: Kroniske smerter i hjernen, syk etter coronavaksinering

Dette kan sammenlignes med meldingen som kom fra Statens legemiddelverk 28. oktober: “Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) har konkludert at kraftige menstrasjonsblødninger etter koronavaksinering skal omtales som en bivirkning i produktinformasjonen til mRNA-vaksienen Comirnaty og Spikevax.”


Dette bekrefter jo at myndighetene ikke har hatt oversikt over bivirkninger når de anbefalte vaksinene.


Så mye for informert samtykke. Befolkning har samtykket basert på mangelfull informasjon. En overlege VG intervjuer forteller at det er en gruppe pasienter som spesielt har fått hodepineplager etter vaksinen, det er middelaldrende kvinner uten underliggende sykdommer og historikk med hodepine.


De “var yrkesaktive og ellers ressurssterke som nå er helt ut av jobb med daglige sterker smerter”.


Hva sier legemiddelselskapene som står for vaksineproduktene til VG? Moderna besvarer ikke henvendelsen. Pfizer: Meldinger om mulige bivirkninger har ikke nødvendigvis en direkte årssakssammenheng med vaksinering. Men det er viktig å undersøke. Det er ikke vanskelig å være enig det siste. Men vi mener at vi her står ved inngangen til en gigantisk helseskandale, der norske myndigheter i sin enfoldighet blindt har svelget forsikringene til medisinkartellene og Verdens helseorganisasjon (WHO) – og glemt ansvaret de har for befolkningens liv og helse.

Hvor mange middelaldrende kvinner som vil bli rammet framover – pluss unge og eldre – gjenstår jo å se. Men vi håper at VG og andre medier faktisk nå lar innbyggerne komme til ordet og ikke bare lar Helsedirektoratet og deres utvalgte eksperter råde. Og på tampen, når skal noen faktisk på nøytralt grunnlag undersøker inneholde i vaksinene? Er det parasitter i disse og grafenoksid? Hvis svaret på er ja, står vi overfor noe helt annet enn en pandemi, og vi er lurt trill rundt.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

G20, Schwab og Gates med globalt vaksinepass og WHO skal bestemme hvilke vaksiner du trenger. De gir bort influensa mRNA-sprøyter nå. Er influensa kommet tilbake? Hvor var den under covid?
https://dailysceptic.org/2022/11/18/g20-backs-global-vaccine-passport-and-digital-health-identity-scheme/

e
e
Anonym
1 år siden

https://forskning.no/barn-og-ungdom-mobbing-partner/kampen-om-status-i-klassen-leder-til-utestenging/1357802

“– Utestenging foregår ved at mennesker begynner å kommunisere negativt til og om personen. Det kan gjøres ved baksnakking, spredning av negative rykter, kroppsspråk som avviser, ekskludering fra deltakelse i aktiviteter eller krenkende kommentarer, sier Flack.
Disse strategiene kalles på fagspråket relasjonelt aggressive og skader en persons relasjoner til andre eller de skader følelsen av å være akseptert og inkludert i en gruppe, forteller forskeren.”

“– Å være utsatt for relasjonell aggresjon og derigjennom utestenging, innebærer at en person jevnlig blir utsatt for negativ tiltale og omtale. Personen har ikke mulighet til å forsvare seg.”

Dette opplevde jeg på min siste arbeidsplass. Det er ikke alle som er oppegående nok til å behandle kollega/ansatt med normal folkeskikk.
EN LEKSE I ALMINNNELIG FOLKESKIKK:
SVAR med Hei eller et smilende nikk, eller si god morgen når din kollega kommer på jobb og hilse deg.
Skap Inkluderende matpauser, slik at ingen blir sittende helt alene i matpausen.
Ikke snakk over hodet på din kollega/ansatt.
Ikke angrip noen verbalt /ROTTE SEG SAMMEN TRE MOT EN, fordi noen er annerledes enn deg, har en annen tro, andre matvaner, eller andre skikker enn deg selv, eller som ikke ønsker å diskutere det som passer deg.
Man trenger ikke like alle sine kollega, men man må ha normal folkeskikk.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2005-05-20-28/KAPITTEL_2-7#§225

“Straff etter første ledd kommer ikke til anvendelse mot en mistenkt som forklarer seg uriktig om det forhold mistanken mot ham gjelder. Det samme gjelder den som ikke kunne fortelle sannheten uten å utsette seg selv eller noen av sine nærmeste for straff eller fare for vesentlig tap av sosialt omdømme eller vesentlig velferdstap av annen art, med mindre vedkommende hadde plikt til å forklare seg.”

Hva er straffen for å gå rundt grøten?
Hva er straffen for å true folk til taushet?

ken
ken
Anonym
1 år siden

Så nå vil DE ha AMNESTI etter å ha ønsket deg død, samt for alt DE har gjort og sagt og alt som har hendt under “pandemien”. Og hvem er nå “DE”? Jo. det er “DE” som forsøkte tvinge verdens befolkning tilå ta denne herlige cocktailen. Fra “DE” er det ikke rom for unnskyldning. Neida! Slettes ikke! I flg “DE” så skal “VI” tilgi deres synder:

– Mobbing og trakassering i 3 år
– Tap av jobb og sjikane fra kolleger. venner og familie
– Tvangsvaksinering
– Masketvang
…med så mye mer!!!

Emily Oster har skrevet en artikkel på vegne av seg selv og alle medskyldige om hvorfor “VI” skal tilgi og bare gå videre som om ingenting har hendt. Emily Oster er en amerikansk økonom og forfatter. Hun er for tiden JJE Goldman Sachs University-professor i økonomi og internasjonale og offentlige anliggender ved Brown University, hvor hun har undervist siden 2015.

Originalartikkel:
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/10/covid-response-forgiveness/671879/

Originalartikkelen oversatt til SVENSK (av Aida Eve):
https://aidareva.com/articles/oversattning-amnesti/

Aida Eve på Bitchute:
https://www.bitchute.com/channel/back-to-the-light/

“It is not the time for forgiveness, it is the time for justice!” (ca. 3 minutter)
https://www.bitchute.com/video/2I26ZNMWfcdz/

e
e
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Its the time for both ( Justice and forgiveness ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://t.me/s/covidbc
De vet hvordan man skal manipulere. De må ha en psykopatens håndbok som de følger. Gaslighting, Stockholm syndrom og forvirring.
Jeg fikk høre at å tro, det kan man gjøre i kirken. Covid, vaxx og det grønne skiftet handler om tro. Jeg ble litt trigget av det, for jeg tror ikke i kirken. Jeg tror egentlig ikke så mye. Etter alt jeg har opplevd så synes jeg det er veldig lite. Jeg vet, men folk tror at jeg ikke vet. Jeg snakker sant, men de tror ikke på sannheten. Å ikke tro er også en tro.

Jeg tenker å si mer enn jeg pleier. Jeg liker ikke å fortelle noe uten at jeg ser det fulle bildet. Jeg har visst mer enn jeg har sagt, men har ikke villet forvirre og lede vill. Jeg har vært forsiktig.

Så jeg laget en side som heter http://www.bluecoin.no Det skjedde mye av det som kalles overnaturlig i en periode som utviklet seg fra 2005. Etterhvert veldig ekstremt. Flere uker i strekk i flere perioder. Mest aktivt i perioden på året vi går inn i nå. Jeg snakker ikke om dette med noen. Jeg har møtt et vesen som automatisk fikk meg til å gispe og bøye hodet i respekt. Dette skjedde bare en gang. Det var ikke slik at jeg tenkte. Det var som om det kom fra sjelen. Helt automatisk. Jeg må fortelle fordi folk sier at jeg tror. Men jeg vet. Men jeg vet ikke alt. Jeg fortalte om hjørnesteinen i Jerusalem. Sjelenes brønn og livets tre. Men så var det at det var et vesen, og ikke en stein. Fordi sjeler gikk inn i det vesenet. Men det er ikke bare en stein i Jerusalem. Det er også en stjerne. Så min usikkerhet er rundt hva det innebærer. Fordi det er alltid en åndelig del og en fysisk. Tempelet er åndelig, men aksen og stjernen, vet jeg ikke. Jeg har fortalt om tusenårsriker og at man endrer lederstjerne, men er det fysisk i det hele tatt? Polarstjernen viser nord, men det sies at den aksen forandrer seg etter mange år. Vi snakker om Salomos tempel. Om Salomo levde og om tempelet stod, bryr ikke meg. Jeg ønsker bare å lære. Jeg har ingen følelser knyttet til disse figurene i boken. Men tempelet knytter egentlig den fysiske troen i Baal og den åndelige Gud. Det var en fredsavtale mellom Israel og Tyre. Derfor er det et tempel i ånd og et i stein. En brønn og en hjørnestein og en åndelig variant. Men brønnen, steinen, treet og stjernen er som juletreet. Hvis du i dag ser etter Orion og finner tre lyssterke stjerner i Orions belte, finner du en enda sterkere stjerne mot horisonten. Det er Sirius. Når de står på linje er det jul. De tre vise menn leder til en sterk stjerne på julaften. Hvis vi går rundt treet, er det kanskje slik som bildene på himmelen?

Når noen ber meg om å tro i kirken så har han absolutt null peiling på sannheten. Det er han som tror. Jeg vet også veldig godt at det ikke kommer en frelser, men at vi må finne ut av ting sammen. Vi må løse være problemer sammen. Men akkurat det med sløret og åpenbaringer vil skje. At bevisstheten blir større er riktig. Jeg liker ikke høyere. Fordi høyere ofte tolkes til å mene hierarki.
Vi har rettferdige og lovlydige. Vi har kriminelle og folk som gjør urett og ondskap. Og vi håper på at folk snur. Kanskje når vi sier at vi tror noe, så er det for å ikke være for bastant. Eller vi ikke vil såre deres tro. Er det ikke sånn med covid og den grønne dritten? Skal vi skattlegge luften slik at ikke fattige kan puste og fjerte? Jeg har alltid pekt på Salomos tid. Da det var rettferdig handel og fred i hele verden. De fattige er like viktig. Derfor er ikke USA og valg løsningen. Man bytter ikke en farao med en annen. Man tar bare hatten og vandrer ut. Bygger sitt eget. Man går ut av Babylon, Sodom og Gomorra.

Så det jeg egentlig ville si var om bluecoin. Det blå lyset. Det var sentralt i begynnelsen. Det minnet om en sommerfugl. Derfor blue og constructive interferrence. Overflaten forstyrrer de andre fargene så bare den blå vises. Det er mye å si videre, men fra 2007 og til i sommer (2022) har det vært ubesvarte spørsmål. Så jeg hørte mye dårlig om jøder. Jeg holdt på at ikke alle var dårlige. Men jeg oppsøkte de i sommer. Jeg ville se hvem de var. Jeg fikk en guidet tour i synagogen. Jeg så det blå lyset i taket og guiden sa at det blå lyset var viktig for dem. Jeg spurte hvorfor, men han visste ikke helt da. Det var himmelen. Det er også et påbud om at jøder må ha blått på deres kledning. Foran var Torah – rullen. Det betyr ikke at jeg følger den spesielt. Jeg gikk inn i dette uten å tro på noe spesielt. Den blå kom til meg. Det positive med meg er at jeg ikke er til salgs. Jeg ble også tilbudt veldig mye på denne tiden, men jeg må ærlig si at jeg foretrekker kunnskap, og at jeg liker frihet og fred. Så drømmen min er en verden som beskrevet på Salomos tid. Jeg vil ikke gjerde meg inn i rikdom. Jeg vil ikke ha noe med slik rik slyngel å gjøre. Jeg har allerede fått tilbud og takket nei. Så skal vi skattelegge luften og hindre fattige å leve? Nei, jeg tror ikke på et grønt skifte. Jeg håper at folk våkner fra dvalen snart og forkaster slikt tull. Man trenger ikke tro så mye om planen når man vet at arkitekten er en løgner og bedrager.

Alle kan se at det har skjedd store forandringer. Man trenger ikke å tro på noe. Man trenger ikke å høre på frykt. Man trenger ikke å tilbe noe. Torah handler om å være et godt menneske. En sunn familie. Et godt lokalsamfunn og mange kulturer og nasjoner som lever i fred med rettferdig handel. Det er veldig enkelt. Det er ikke mystisk og ondt. Det er Babylon-læren. Babylon-talmud. Det er de som bygger i stein for å nå månen. Det sier nok. Jeg hører også mye negativt om kabbala. Det er også tveegget. Men det skal fortelle hvordan vi skal lese og forstå Torah. Et eksempel er nephilim og nummer. Et annet ord med samme nummer gir ekstra betydning. Så å falle og barn kan ha samme verdi. Derfor er det kjemper som faller(flertall). Eller de falne, men det er også som om det er barn som lærer seg å gå og faller. Og slik er det med kunnskap uten visdom. Jeg tenker på frimurere som vil vite uten å lære. At de er ute etter hemmeligheten og skatten, men den må læres, ellers vil de falle. Man må ofte lære i livet og ofte på den harde måten. Vi vil følge andre verdier. Så farligere er det ikke.
Plutselig legger vi bak oss tullet med karriere og å være stor og ha makt. Kanskje vi fikser stien ved bekken. Rydder, dyrker og planter. Nyter livet og naturen. Har det moro. Bruker kroppen og får god helse. Dropper vaksiner og bygger opp immunforsvaret.

Jeg vet ofte noe bare ved å se på noe. Det er en slags intuisjon. Om det er fra et mønster eller trend, vet jeg ikke. Jeg har snakket om den blåfargen og bluecoin. Jeg ser på addblue på bensinstasjonene. Jeg vet at jeg skal fortelle mer. Jeg vet også at jeg er for forsiktig. Jeg må gasse på litt. Jeg vet vi får store forandringer. Det går ikke å stoppe det. Jeg vet også om demoner. Jeg tror ikke. Jeg vet om sløret som trekkes unna. Billedlig, men sant. At sannheten kommer frem er fordi demonene, djevlene blir svakere. Covid-plandemien hjelper folk gjennom frykten. Det har noe godt for seg også. Kan ikke reverseres. Bare akselereres. Valgfusk vekker. Sensur vekker. Alt de gjør vekker oss mer og mer.
Det er tøft og dyrt det vi får av kunnskap. Jeg innrømmer at jeg i lange perioder hadde nok med bare en dag, men det ble år. Allikevel får jeg høre at å tro kan jeg gjøre i kirken. Og jeg sa fra dag en at plandemien var influensa og forkjølelse. Men bare fordi jeg visste at budbringeren var en bedrager og løgner, og at det er krefter som vil rive oss i stykker. Vi må slutte å tro på redningsmenn eller kvinner også da, for å woke sin skyld. De evneveike. Vi må slutte å tro på rike forretningsfolk og politikere. Så kommer det helt sikkert noe som vil vekke sjelen i folk.
Jeg har festet og levd et normalt liv. Aldri bedt eller tilbedt noe. Jeg har sett og vet mer. Den harde måten. Fysisk og krevende. Allikevel endte det med Torah. Det ville ingen ha gjettet. Men det er ikke boken. Det er den levende. Og det er som jeg har sagt tidligere, den vakre og hemmelighetsfulle kvinnen man vil se mer av. Prøve å forstå og avsløre. Ikke kirken, ikke synagogen, ikke moskeen og ikke boken. Læren.
Jeg har så mye å sette sammen. Jeg vet hva jeg skal lese, men jeg er treg. Jeg bruker tid. Jeg tror veldig lite. Forventer aldri at noen tror på det jeg skriver. Men det kan bringe håp for enkelte som trenger det. Vi trenger sannheten. Fullt bilde. Jeg liker ikke teorier og gjetning. Jeg er åpen for feil og feiltolkning. Jeg lærer av feil. Det er all in.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

https://www.bitchute.com/video/CF5gJzz25MXZ/
Nun gives a grave warning regarding the depopulation agenda, and calls out the Pope as the spiritual leader of the evil globalists behind it all.
Folk begynner å forstå hvordan det henger sammen. Paven/Vatikanet og Washington DC sitter på de 7 fjell(7 Hills) Det er de 7 kontinentene. Det er altså varder fra 7 fjelll som erstatter Gud på jorden. Globalister altså. Verdensreligion. De ser på det som deres oppgave å rydde opp i befolkning og natur.

Dette kan vi lære fra Salomo. Kvinnen er læren/troen. Salomo gjorde fred ved å inngå fred med Babylon – horen/vranglæren. Han giftet seg med faraos datter og mange, mange andre. Tempelet ble bygget av Babylonere. En avtale. Kompromiss. Det vi kan lære er å ikke inngå fredsavtaler og kompromiss. Vi kan avsløre løgner og kle av horene. Vi trenger ikke annen religion enn et personlig forhold til vår sjel og skaper, hva det enn er. Det er opp til deg. Ikke en globalist snørrpave. Ved å få rettferdig handel og moral, vil fattigdom løse seg. Torah forbyr fattigdom og tilbyr løsning utifrå etikk og moral. Da vil vi virkelig få en bærekraftighet. Et ord som globalistene har misforstått komplett. I 2021 skulle vi ha hatt istid. Med 6 grader kaldere vær. Forurensningen bare økte og spådommen var feil, som alltid. Det er bare en ny religion. Med overforbruket som de legger opp til, er det ikke noen løsning på problemet. Kina kan fortsatt doble sine utslipp frem til skattleggingen av luften starter for alvor, i følge deres onde plan.

smurfen
Redaksjonen
1 år siden

Ojjj, her går de unna, ene glimrende artikkel etter den andre, takk Sven-Inge. :)

Lite å tilføye her, alt er 100% korrekt.

Først av alt så finnes det ikke noe coronavirus, joda virus finnes, men ikke slik vi er fortalt.

Et virus er en forurensing og gift i kroppen som cellene kapsler inn og kvitter seg med for å holde deg frisk, det skilles ut gjennom svette, snørr, urin, avføring og pust.
Eneste måten du kan få et virus i kroppen er om det sprøytes inn i deg gjennom injeksjoner. Et virus kan ikke smitte andre, det er gjort tusenvis av forskningsstudier på kline snørr og annet inn i dyr og mennesker uten at man har overført sykdommen til andre.

Bakterier finnes så klart og bakterier gir infeksjoner og om du ikke har nok D vitaminer i deg så blir du syk.

Hver høst og vinter så avgifter kroppen seg for å stå sterkere til vinteren, når kroppen avgifter seg så får du feber og sykdomsfølelse. Men du er det motsatte av syk, kroppen er i ferd med å heale seg.

Mange tror at D- vitaminer styrker immunforsvaret, det er feil. D-vitamin er selve immunforsvaret. Det er et annen navn på virus, virus er det samme som exosome.

Her forklart ned til minste detalj på 10 min, må sikkert sees fort for alle de andre jeg har sett er sensurert bort av YT.

Exosome Theory VS Virus Theory | In Depth Explanation

Det var Rockefeller dynastiet som fant opp smitte for å skremme folk til å kjøpe produktene og vaksinene deres, noe som har gitt djevelen tusenvis på milliarder i kassen. Det er kun en vanvittig flott forretningside som har gitt eventyr profitt og gjort dem rike som troll. Samme Rockefeller står bak alle lærebøkene til leger og annet helse personell og dominerer alt innen helse fra a til å.

Det er ingen virologer som omtaler et virus som noe levende. Ja med mindre de har fått betalt eller er truet for å si det utad til massene. Pisk eller gullerot. Men som sagt jeg har ikke sett noen enda.
Et virus kan ikke mutere så klart, det er heller ikke en eneste på kloden som har eksempler på at viruset er isolert eller finnes i det hele tatt. Det er utlovet store million dusører på et eksempel på viruset. pengene er så klart aldri blitt betalt ut og er trygge.

Det er nøyaktig slik oppfinneren av RT-PCR testen Karry Mullis sa om sin egen test som ikke er en test men en metode for å finne genetisk materiale, om den brukes som en test så vil de finne hva som helst i hvem som helst. Litt morsom i grunn, man bare endret navn på influensa til Corona så ble folk vettskremte selv om alt var som før, ingen flere døde en normalt, ingen flere syke enn normalt, ja faktisk langt lavere enn normalt. Folk burde jo ha jublet av glede i en verden som ikke bærer preg av alvorlig mental sykdom.
Karry Mullis måtte myrdes, om ikke så ville hele den kommende pandemien gå i dass og det ble han like før de satte alt i gang.

De som ikke døde av influensa og andre sykdommer ble drept med midazolam, remdesivir og trakeotomi, andre igjen ble regelrett myrdet med hjertekompresjon og annet på eldre med puls som ble nektet besøk av familie. Ikke så rart, private sykehus fikk jo 250 00 kr for hvert kårånadøddsfall de rapporterte inn.

For rottene bak den ikke eksisterende pandemien så handlet alt om å få mediene sine til å skape mest mulig panikk og frykt til injiseringen startet, etterpå så ville alt gå av seg selv.

For min del så hørte jeg varslere fra innsiden som fortalte alt om planene deres 100% slik vi har sett. Det er over 8 år siden nå. Lang avhandling om DNA injeksjonen om hva som var i den, og hvordan den virket og hva som var hensikten og hensikten var todelt, den var utviklet for makt og kontroll samt gi injiserte en tredje DNA streng for å skape en ny rase.
Siden folk flest ville nekte å ta DNA skuddet så skulle de fake en korona injeksjon i 2020 som ville få folk fra å nekte å ta den til å kreve å få den først.

Alt av uavhengige forsknings laboratorier i hele verden med null tilknytning til hverandre har alle som en sagt nøyaktig det samme.. Den inneholder Hydrogel og Lucifer rase som brukes i nevrolink hjerneforskningen til Elon Musk.
Lucifer rase høres fælt ut, men det er bare et stoff man finner i insekter som gjør de selvlysende ( Lucifers lys.. Alle har også funnet store mengder grafen som er et metall som offisielt med funnet i 2014 som er 4000 ganger sterkere en titan og 500 ganger bedre ledeevne enn silisium. nanopartiklene av grafen et på tykkelse med et atom så de kutter hull på blodceller og gir blodpropper. Hva injeksjonen gjør med DNA, gener, kromosomer skal jeg ikke gå inn på her siden det tar lang tid å forklare.
Grafen, hydrogel og grafen er også bekreftet av store mengder ansatte på fabrikker både i Pfizer og Moderna i tillegg til uavhengige forskere fra hele verden. Ja og om du ikke skulle tro på noen av dem så sett en magnet på deg så får du grafenen bekreftet og om du bruker UV-lys i et mørkt rom så vil du se at store blodårer lyser.

Derfor er gutteklubben grei i gang med å sette opp UV lamper rundt om i verden i sjekkpunkter så de kan skille de injiserte/fordømte/fortapte fra de friske. De har en plan for oss når de tar alt ned. da skal de sette som ikke er bekrefter injiserte i koselige leirer. :)
For å få det til så må tredje verdenskrig ekspandere så de kan innføre krigslover og unntakstilstand som de allerede er i gang med, men noe stort skjer ikke før vi kommer litt ut i 2023.

Har fulgt denne siden her siden januar 2020 som er den offisielle siden for informasjon om hvor mange syke, hvor mange injiserte, statistikker mm. Fra nesten null vaksiner i sommer så har det vært en enorm økning i antall i solgte vaksiner siste uker, nesten en halv milliard hver 4 uke. Så de har vist planer om å skremme oss med skumle muterte virus for å injisere så mange de klarer før folk bli klar over de vanvittige bivirkningene.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Data viser nå at 2 milliarder har blitt syke og 20 millioner døde til nå. Tallene er nok langt høyere for jeg kjenner ingen som ikke har blitt syke av sykdommer fra redusert immunforsvar enda.

https://davidicke.com/2022/10/02/experts-estimate-20-million-are-already-dead-due-to-covid-fake-vaccination-over-2-billion-injured/

Så for å ta min historie kort. I 8 år jeg jeg ruslet rundt og ventet og forberedt meg med å kjøpe inn det jeg trenger som UV lys, super magneter og mye mer som var ferdig kjøpt inn i januar 2020. I Event 201 18 oktober 2019 kjørte bakmennene en simulering på koronapandemien som en siste betatest, det viktigste var å innføre en vanvittig Hitler sensur av alt og alle som ikke lot seg lure.

Takk til Spiro for denne her som han postet i januar 2020. Den avslørte alt lenge før noen hadde hørt ordet Korona. Den var den mest avslørende filmen som er laget da og er det fortsatt

FORUTSÅ BILL GATES OG WORLD ECONOMIC FORUM KORONAVIRUSUTBRUDD? EN INNVENDIG TITT KAN SJOKKERE DEG!

https://www.bitchute.com/video/EwrQonXzO0FG/

Så i 8 år har jeg vist dette, men jeg kunne jo ikke advare noen. da ville jeg ikke vært her i dag så klart, da det nærmet seg så slettet jeg FB kontoer og annet for jeg viste at jeg ikke klarte å holde kjefte og i en så tidlig fase ville jeg enten ha havnet på psykiatrisk eller 6 fot under jorden som så mange andre som har prøvd å advare i en tidlig fase, når det startet så postet jeg store mengder info til mine 4 barn som jeg samlet i en gruppe, så snakket de sammen og slettet gruppen med svar om at jeg skremte dem og gjorde de redde så om jeg ikke stoppet og spamme de ned med konspirasjonsteorier så ville de kutte all kontakt med meg. Barna jeg kaller dem er fra 18 til 30. De stolte vist ,mer på helsemyndigheter, myndigheter, sykehus”, eksperter og media etc enn på sin egen far. Når alt jeg har velger døds skuddet så måtte jeg forberede meg mentalt på en verden uten dem og det har jeg gjort. I min verden har de allerede gått bort..

Så valget ble å opprettholde kontakten og la de injisere seg med døds skuddet eller ikke se dem mer der de fortsatt tar skuddet. Samme med min kone som i utgangspunktet er skeptisk til vaksiner og annet, men pga at hun jobber på sykehus og ble utsatt for stort press så kapitulerte hun og gav etter for presset for å beholde jobben. de sa jo at den var 100% trygg og 100% effektiv. I dag går det bare nedover er og nedover med henne som er nøyaktig det jeg sa til henne ville skje.

Så prøvde jeg ny strategi med å be de kreve å få se hva den inneholder før de tar den uten at de hjalp på dem, men en annen nær venn krevde det og sa han måtte vite det i tilfelle han var allergisk mot indulgensene, på vaksine stasjonen sa de at de ikke viste og på pakningsvedlegget var det helt blankt, så ringte han FHI og spurte men der var det samme svar og at: VI STOLER PÅ WHO Hææææ……. Stoler på en krigsforbryter og terrorist fra Etiopia med null medisinsk kompetanse samt Bill Gates som kun kan data?? Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus ?? Samme sier alle andre land i verden også. Da hoppet han fort over den injeksjonen … Hvor ko ko er du om du lar deg injisere med noe de nekter å fortelle hva er ? Allerede der bør alt av alarmer gå hos et mentalt frisk sinn.

Alt bunner ned i Agenda 21 og Fredrikstad erklæringen. Eller går man enda dypere så handler det om dette her.

Verdens største satan rituale for åpen sene under en blod måne fremført av Weeknd og Selena Gommez.
Dark angel let it bee ligth, dark engel with haven inside, satan inside and Lucifer. bla bla bla fremført av 20 satanprester i røde kapper foran 100 000 tilskuere. Gjentatt om og om igjen til økende rytmiske toner under en blodrød måne.

Når den store trengselen starter så vil ikke lenger Luciferianere skjule seg som vi ser. ;)

Fra Max Igan og Crowhouse. fra 20.10 til 22.00 2 min.

https://www.bitchute.com/video/3ZgkSEOkI4Fr/

Så hva gjør jeg nå ? Vel … jeg holder på med et faradaybur prosjekt og de som ikke vet hva det er så er det så enkelt som et bur av gitter og du finner millioner av sider på nett om hvordan du bygger det. De beskytter deg 100% mot all stråling enten det er fra sola, 5G, Mobiler, WiFi osv osv. Det er billig og veldig lett å bygge.

Til slutt får jeg ta med en hendelse fra i går, skulle til en hudlege på Skullerud etter rekvisisjon fra fastlege, litt rart for det er 45 min unna og det er ca 10 000 hudleger som er nærmere. Da jeg kom inn så spurte han ikke om noe som helst, forhistorie eller noe, bare ba meg legge meg på en benk, kikket litt og sa det var candus, gikk så ut og kom igjen med noe på fingeren og klinte det på hudflekken med litt tørr hud, spurte ingenting om jeg var allergisk, ingenting om hva det var eller hvordan det virker, bare klasket det på og satte flere lapper over, ikke er sekund mens jeg var der så så han meg i øynene, kun ned i gulvet hele tiden, jeg spurte hva candus var og han svarte at han ikke viste helt. Da blinket alt av alarmer … kom hjem og søkte med en gang etter candus, men det fantes ingenting som heter candus. Da begynte jeg å ane uråd, henter UV lyset som strålte lilla med en gang. røsket alt av og tok noen sårbarhetsreduserende tiltak siden jeg da begynte å bli forvirra og mistet konsentasjoner samt rar følelse i foten. jeg husket godt hvordan de myrdet Hans Gaarder så jeg tok en kåråna hurtigtest som slo ut positive enda jeg var frisk som en fisk med null symptomer på noe som helst, da tenkte jeg fort at noen ville hjelpe meg over på andre siden som med Hans. Hans sa at han hadde hørt noen luske rundt huset på natta og han var mistenksom på at noen var etter han så da fant jeg frem jaktbuen og ventet. De kommer alltid mellom 3-4 på natta . jeg kjemmer nøyaktig hvordan de opererer etter 3 tiår så jeg ligger alltid i forkant og kjenner lusa på gangen. Sa fant jeg ut at jeg ikke gadd siden de neppe kommer første natta, satte på en film som varer i 4 timer da jeg la meg så om de var på PCen kunne det se ut som om jeg var våken og så film. Jeg klarte heller ikke å skrive på Speilet for det gikk ikke å lage mellomrom med ord og flytte markører, flyte og ned på setninger, aldri vært borti det før, jeg et utdannet dataingeniør og dette skjedde etter at jeg begynte å skrive på Speilet igjen for en uke siden. Det var noe med tiden det skjer på. Jeg er overhodet ikke paranoid eller har psykiske problemer, er sterk som stål psykisk og gir banke faen i om når jeg dauer. (fryktløs. Det vil jo skje uansett så det er jo samme når det skjer. Det er 10-12 år siden at det 4 dager på rad nesten landet sorte helikoptre i hagen min der en av gangene så lå de over bilen min på vei hjem fra jobb i 45 min der de nesten landet på veien foran meg når jeg kom ut i ødelandet. de fikk så klart en fing av meg .. er ikke så lettskremt som sagt. En annen gang jeg kjørte på natta utenfor Lierskogen så kom en helt mør Suv bak meg med sorte ruter og poff så fikk jeg en begynnende lammelse i hodet, jeg viste jo hva det var så jeg la en netting duk over hodet og kjørte fort til nærmeste tettsted, lammelsen forsvant med en gang jeg la duken overhodet sekunder etter at det startet.
Har en rekke andre episoder også, men var ikke meningen å skrive bok her så det får vi ta en annen gang. Det meste er uansett glemt siden jeg er likegyldig til slikt tull fra Stay Behind samt hemmelige tjenester både sivile og militære.

Så om jeg får hjelp til å komme over så husk at jeg har ingen planer om å gjøre selvmord, jeg har ingen sykdommer, jeg er frisk som en fisk så “forsvinner” jeg så har jeg også en liten overraskelse til dem. :)

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Tips: Dersom du blir hanket inn på galehus: Ikke slå av en spøk eller ti, alt du sier blir tatt bokstavlig.

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

“Varetektsfengsling «er en lovlig form for frihetsberøvelse som innebærer at en person holdes i fengsel mens et lovbrudd vedkommende er siktet for blir etterforsket.»

“Arrest uten å bli forevist et eneste dokument eller avgjørelse. Han vet altså ingenting om hvorfor han egentlig blir fengsla.”

“Noen uker seinere fikk Sigmund en telefon fra politiet i sin kommune hvor han ble opplyst om at de hadde vært hjemme hos han og tatt de lovlige jaktvåpnene hans. Det var på bakgrunn av en bekymringsmelding på hans mentale helse, fordi han hadde sendt en NOL på 17. mai.”

“Jeg vet at Sigmund aldri har fått vite hva bekymringsmeldingen gikk ut på, og han har aldri fått se noen dokumenter på dette fra politiets side. Etter arrestasjonen har han heller ikke fått skriftlige dokumenter på hvorfor han sitter i et høyrisikofengsel i Danmark.”


Min kommentar:
Hm, snedig dette fenomenet med å bli buret inne på galehus eller i arrest uten at man får vite hva som egentlig foregår.
Bekymringsmeldinger tror jeg kan være oppdiktet/plantete i de tilfeller der frimurer-kompaniet og co trenger et” lovlig påskudd” om å utføre tilsyn eller igangsette ymse prosesser. Maktmisbruk og overtredelser av menneskerettighetene maskeres i Norge, sikkert også andre steder. Det er bare Russland som åpenlyst kødder med folk ;)

Myklebust har sikkert sett noe eller vet noe som frimurer-kompaniet ikke vil skal komme ut. Er typisk det For folk som blir tatt på den måten der. Eller, han er en av Guds utvalgte, de blir jo også arrestert og stuet inn på galehus og kryssforhørt om bibelske profetier.

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Sånne her politimenn vil vi ha:

Hero Cop Catches Family Jumping From Burning Home

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
1 år siden

Tuller du med meg e ?
Du må tenke positivt, blir man tvangsinnlagt så er det jo en gave av en annen verden, du kan si nøyaktig det du har lyst til, alle ler av deg selv om det du sier er helt ko ko. Husk at alt er gratis, det er som i himmel, du blir dopet ned med sterke narkotiske piller så du føler du svever, får masse nye venner du kan spille med og bytte kanskje 2 blå og en gul pille mot tre grønne, ingenting du sier betyr noe du kan fjase og tulle så mye du bare vil. bare husk at når en psykiatrikere vil skrive deg ut og sier du er frisk så kler du deg naken, hopper rundt på en fot og kvekker som en and så får du gratis opphold i dop hus noen uker til. :-D

Hvem faen bryr som om en blir drept ? Du vil uansett ikke merke noe som helst før du er på andre siden. kanskje du må sveve litt noen minutter og se deg selv død der du tenker : Æsjjj for et klin, stakkar folk som må vaske bort all sølet.

Folk som er redd for å dø er allerede døde, de vet det bare ikke selv, er du redd for å dø så lever du ikke, du bare eksisterer.

Mange folk er ikke så veldig smarte og selger sjelen sin til satanistene.. De tenker at jippi sosiale medier er jo gratis. Nei det er ikke gratis, du må betale med sjala di med at de samler inne all informasjon om deg som overhode mulig.
Som Yuval Noah Harari sier rett ut : Vi trenger ikke soldater i kriger lenger for å ta nasjoner eller kontinenter siden vi har alt av data om deg. Spør man deg hva du gjorde kl 15.32 7/8 2013 så har ikke du peiling, knapt nok hva du gjorde i 2013. Men de vet nøyaktig hva du gjorde da og alle andre dager. Tiden da folk tok egne valg, hadde egne tanker og meninger er over, glem det, det skjer ikke, den tiden er forbi. vi har en milliard ganger mer informasjon om deg selv enn du har så vi må ta alle valgene for deg siden vi kan ta valgene dine langt bede enn du klarer.

Folk er rare, de er livredde for at andre skal få alle deres passord osv .. Det er nøyaktig det du skal gjøre, del alle passord med så mange du kan. Er du på FB mm så skal du så klart ikke klikke liker på det du liker, men bland inn en masse likes på ting du ikke liker. skriv poster du ikke mener osv osv osv — Mat dem med falsk info. ( Ikke ta helt av, men litt av og til så de ikke skjønner at det er tull. )

Det blir som en kakeoppskrift der noen du ikke liker vil ha den, da blander du bare inn ingredienser som ikke hører til oppskriften så kaken ( mappa di ) blir total fiasko.

De kan ikke lage personlige profiler og mapper de kjører algoritmer og kunstig intelligens på om du mater dem med falsk info og blander inn alt mulig rart.. Samme med nettet … gå inn på nettsider du ikke liker innimellom, lik bøker, filmer, musikk du ikke liker innimellom.
Søk på Google og andre søkemotorer etter ting du overhodet ikke ønsker å søke etter.

Vi lever i en ny tid nå der det er livsfarlig å la de ta kontroll over deg med å gi dem alt av info om deg selv helt gratis. Eneste måten de kan ta kontroll over deg og sinnet ditt er om du underkaster deg og gir dem det de vil ha.
Ikke lev et A4 liv så de kan vite nøyaktig hvor du er til enhver tid .. Gjør endringer hver dag .. Vil du se en film slik du gjør på kvelden, ta innimellom en tur til nabo eller annet … ikke oppfør deg som en robot som levet etter et mønster. Stille spørsmål til deg selv hele tiden, tenk kritisk. Hva tjener de selv på informasjon de vil jeg skal ha ?

Google må du ikke bruke, google vil aldri gi deg søkene du ønsker, kun dem google vil du skal ha. Samme med det meste av det andre … Duck Duck Go er grei. Brave er fin. Tor også.
Du kan sikre deg med VPN, brannmurer og antivirus, anti trackere, anti blokkere osv, det vil beskytte deg mot mellom-trollene, men de på toppen som NSA, CIA, MI 6 osv har allerede trojanere i all hardware som kommer ut av butikk og det er det ingen som kan beskytte seg mot.

Ser mange er sinte og skriver mailer til media at de må skrive sant. WTF … Media må gjøre som alle andre bedrifter i verden og skrive det eierne bestemmer. Vil du endre media så må du kjøpe dem.
Husk at mediene deres aldri vil servere deg annet enn det eierne ønsker og ikke noe mer.

FB gjør deg til narkoman og gir deg narkotika som gjør deg avhengig …. For hver likes du får så skiller kroppen ut en liten dose dopamin som gir deg en liten lykkefølelse. til slutt så må du ha den dopen for å bli lykkelig. Du klarer ikke å rive deg ut av FB, eneste du tenker er å komme deg inn på FB og gå den jævla lykkefølelsen din.

FB og andre har funnet ut at om de manipulerer følelsene dine og får deg deprimert så shopper du 40% mer. Om du legger ut et fint profil bilde av deg selv så reduserer de visningene så svært få kan se bildet, du tror du er stygg og at ingen liker bildet ditt. så blir du deppa og like etter nede i feeden kommer det opp masse reklame for produkter de vet du liker.

Om folk er blitt så narkomane at de ikke klarer å rive hodet ut av sosiale medier så lær deg å kjenn dem, lek med dem, tull og ha gøy, og ikke gi de noe gratis.

Problemet i verden i dag er at folk ikke kjenner fienden sin og lar de ta kontroll over deg uten at du merker noe som helst.

Aldri gå inn på noe uten at du har lært fienden din å kjenner og metoden de bruker. Om ikke så er du fortapt. Alt dette SMART greiene er en del av Beast systemet og husk det er ikke SMART for deg, kun for dem. Kast SMART telefonen og få deg en gammel som kun kan ringes med og sende SMS ..Jo lenger du har en SMART telefon jo mer avhengig gjør den deg.

En god start, les Sun Tzu så skjønner du fort at du aldri kan vinne en krig uten å samle så mye info om fienden din som du bare klarer .. da vil du aldri mer tape en krig mot fienden. i dag så vet folk knapt nok hvem fienden din er.

Ha det gøy på nett, le og kos deg, ert og plag fienden og le deg skakk av alt tullet de kommer med.

Når de skjønner at ingen tar dem seriøst så få de veldig vondt inni seg, ingenting er smertefullt for en psykopat at ingen tar dem seriøst.

Aldri glem at psykopater ikke er så veldig sosialt intelligente, men de tror de er det selv, dermed så blir de veldig arrogante og da åpner de seg og senker skjoldene sine og du ser store huller i forsvaret deres der de åpner seg som en bok du kan lese.

Se på Agenda 21 greiene og se hvor latterlig latterlig dumme de … De er for korte til å skjønne at når de har redusert oss så er det ikke lenger bruk for dem og de selv står så for tur til å bli redusert. Mao så reduserer de seg selv med å redusere oss, de handler som om de var suicidale. Det eneste en psykopat frykter er en annen psykopat.
Ingen vil ha noen som kun tar valg som gagner dem selv og går over lik for å få det straks de snur ryggen til.

Siden ingen mennesker er i stand til å kverke andre mennesker så må de bruke andre psykopater til å gjøre jobben for seg, men med først mulighet når de ikke trenger dem lenger så havner de rett i ovnene.

De 4 mest aktive og flinkeste skribentene på speilet er myrdet de siste årene, Liv Bjørginsøy, Øystein Johannes Kvam, samt Mike Cechanowicz og Haans Garder. Nest sjefen til speilet, Armin Bahrami hylte om hjelp på FB og la ut filmer om sorte helikopter over han som strålte han og poff så havnet han på ko ko hus og siden har ingen sett han. Hadde det ikke vært for at han filmet det live så ville nok de fleste trodd han var ko ko slik de ønsker vi skal tro.

Psykopatene leser alt på Speilet og følger med siden vi er deres største trussel mot total kontroll over hele befolkningen og deres våte planer om verdensherredømme ledet av en forskudd tulling med horn og hale.

Så lek katt og mus med dem .. Gi dem info som er fake som å kanskje skrives at man skal møtes her og der og sende dem til skog og til fjells og alt annet fantasien klarer å få frem. Til slutt så går de lei og da står vi klare til å redde verden. ;)
Verste de vet er info de ikke kan spore eller få tak i. Ingen grunn til å finne opp kruttet på nytt så bruk deres egne våpen og rett dem mot dem selv. Gjør som sist og lag flyveblader, snakk sammen og møt hverandre uten mobiler og annet på seg som avlytter alt du sier samt ser hvor du er. Har du guts så kan du spionere på dem, lage lister over hvem de er, lagre de de sier, se hvem biler de bruker osv.

Snu alt på hodet. istedenfor å gi dem informasjonen infoen de vil ha, så gi dem informasjonen du vil dem skal ha.

Ikke la deg kue, husk at lover og regler er laget av dem for å kontrollere slavene sine, samme lover og regler de lager for oss gjelder ikke for dem.
Vil du vite hva de planlegger så gjør et tankeeksperiment, lat som om du er en psykopatisk jævel som vil drepe alt og alle så kommer alle svarene som perler på en snor. Les symboler og logoer, tenk logisk, lær numerologi og astrologi så kommer også datoene som perler på en snor.

Aldri glem at vi er mange, de er få, vi er ikke noe hjernedøde rotter de lett kan kontrollere, men vi er derimot svært intelligente vesener som verden har ventet på :-D
Vi er generasjonen som skal sette menneskeheten fri igjen. <3

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Lo godt her, mange gode tips Smurfen. Joda jeg har herjet en del med trollene selv ;)

Når det gjelder det å kjenne fienden, så har du rett. Jeg har dog et kort i ermet der som jeg ikke deler med andre enn de som har tilgang til tankene mine ;) Jeg har egentlig ikke noen fiender, det er snarere omvendt av en aller annen grunn. Men kanskje har de innsett at jeg ikke er så farlig. En og annen er det vel fremdeles som er redd for mercy, men det er bare å sende dem mer LOVE energi så må de gi seg til slutt.

Jeg trenger ikke late som (lol) når jeg er sinna freser jeg ut og får selv Luzze til å rødme. Ja, speilet tiltrekker seg mange rare snusmumriker. Derfor jeg liker å bruke det. Her kan man sjøsette ord som kommer akkurat dit de er tiltenkt, selv om postgangen er laaang innimellom. LOL.

Stakkars Armin, er det noen som vet om han er i livet da? Han har vel familie som passer på? Det kan være livsfarlig å havne på galehus nemlig. (Hvis jeg var politi så hadde jeg gravd inni veggene for å se etter skjulte lik på slike steder)
Han hadde sikkert en chipp i stjerten, da kommer de sorte små med mikrobølge dingsene sine. Med rett teknologi så kan de fremkalle kokko symptomer.

Jeg har ikke møtt noen intelligente vesner enda, men siden det er billioner av solsystemer i en galakse og billioner av galakser i universet, så kommer jeg vel til å møte noen før eller siden, dersom jeg ikke går opp i røyk på dommens dag. Jeg har dog hørt rykter om hvor jeg skal, men det gjenstår å se. Sjelene reiser visst litt rundt før siste stopp virker det som, ifølge det jeg har snappet opp.

Trollene er jo bare redde for lys. Det er synd på mange av de. Man blir ikke troll uten grunn vanligvis.

Morsomt kan man ha det overalt, men jeg ville ikke oppfordret noen til å verken ta imot eller bytte psyko meds. I verste fall er det ren “rottegift” de serverer. Har bare møtt en “psykiatrer” i hele mitt liv, han var ikke så verst, så jeg hadde nok ikke hoppet rundt på et ben om jeg kledde meg naken. lol.

Jeg hørte forresten en historie om ei som ble hanka inn på galehus, hun hadde det visstnok ganske festlig innimellom slagene. Faktisk ble det så mye oppstyr at alle de innsatte måtte splittes opp, fordi det ble altfor koselig med samlinger og latterbrøl fra alle galningene. Utrolige historier fra galehuset.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
1 år siden

Ikke sant e ;)

Det mest fantastiske med Speilet er at her er det overhodet ikke noe sensur. I motsetning til msn så ønsker vi at alle skal dele sine tanker og meninger, her kan du ha et alias så ingen vet hvem du er. Her det det ingen som mobber og ler av deg selv om du ikke er politisk korrekt.

Aldri glem at om alle tenker likt så er det ingen som tenker, da er man en sekt eller kult der alle marsjerer i takt. Det er nøyaktig slik NWO vil ha det. EN på topp skal bestemme hva alle andre i verden skal mene, tenke og gjøre. Det er ingen fleksfeite oligarker med pølsefingrer og flosshatt som bestemmer over Speilet. Speilet er av folket for folket og her bestemmer alle.
Hvem som helst kan poste egne artikler her så sant det er litt kvalitet over artikkel og ikke bare noen man har surret sammen på 2 min. Her skal vi ha det gøy og kose og og le av makthaverne.
Speilets visjon er å hjelpe folk å se gjennom illusjonen vi er fanget i for å sette folks sinn fri.

Jeg har heller aldri hatt noe med psykiatri å gjøre i mitt liv annet at jeg en gang besøkte en venn som var suicidal og en nabo som var narkoman som skrev seg selv inn til tider for å få gratis dop.

Besøkte han en gang og han var bare et stoort smil. De har utrolig god dop her sa han der han var så nedopa at han knapt nok viste hvem han var. alt av bekymringer og problemer var dopa lang langt bort.

Når jeg snakker om fienden så mener jeg ikke naboen, men derimot de som ønsker å redusere oss, ikke i høyde men i antall.

Om du registrer deg så så kommer kommentarene ut umiddelbart, speilet har ingen moderatorer som sitter her 24/7 timer så ofte kan det ta litt tid om du ikke har registrert deg, du trenger så klart ikke registrere deg med ekte navn om du ikke ønsker.

Aner ikke om Armin er i live, men det som de puttet i han forvandlet han fra å være verdens snilleste til å bli sint og aggressiv. fikk flere drapstrusler av han på mail for noe jeg skrev om de 4 elementene som han var uenig i så de er flinke til å gjøre folk ko ko med psyko pharma.

Så hva er hensikten med vaksiner ? Vel det forteller Rudolf Steiner, mannen bak steinerskolene i verden klokkeklart. Kortversjon er at vaksiner er for å skille sjel og ånd for å gjøre barn materialistiske og det kan vel ingen nekte for. Hos de aller aller fleste så handler livet kun om å grafse til seg mest mulig av den globale kaken, ingen får nok … bare mer og mer og mer.
Kontakten med jorden og universet eksister ikke hos de vaksinerte.

comment image

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
1 år siden

Her det det siste jeg hørte fra Armin. Etter dette så hørte jeg aldri noe mer. Det er bare trist.

Jeg ble vekket opp i drømmeland i 2015, med små hint og ledetråder som fortsatte å besøke drømmene mine helt til det var nok for meg å forstå hva drømmene betydde. Rundt samme tid fikk jeg også falske drømmer fra demoner, derfor tok det litt tid før jeg forstod etter en stor åndelig kamp. Da demonene skjønte at jeg er i ferd med å skjønne hva jeg har vært med på å støtte, begynte de å vise seg etterhvert, og forsøkte å gjøre alt for å slite meg ut med stemmer i hodet som ikke var mine egne. Jeg gikk inn i en falsk verden før de viste seg, fordi de er svært lure og forsøker å få det til å virke som det er deg selv, men etterhvert forandret stemmene seg til stemmen av en kvinne b.l.a. Jeg har aldri hørt stemmer før 2016, kun en gang og det var på amanita muscaria i 2011. Første gang jeg så skygge formet mennesker var i en drøm i 2016. Det tok dem 2 år før de viste seg på ordentlig i våken tilstand. Jeg lever enda, selvom det gjør vondt litt med 2 svarte skygger uten spesifikk form som fløy inn i magen på meg ifjor, og forsøker å få meg til å ta livet mitt. Det er forsent. Jeg har klart å få videregåendeskole elever som får Nyhetsspeilet i pensum i «Kritisk tenkning» til å forholde seg til det vesentlige. Dette betyr ikke at demonene gir opp, for de vet at dette er ikke det eneste jeg har av planer. Det har skjedd mye, mer kan jeg ikke fortelle nå. Heldigvis beskytter lyset alt jeg har skrevet for meg selv etter avgang fra Nyhetsspeilet.no , selvom demonene har stjelt andre ting, som jeg ikke ansatte lyskuler til å passe på. Jeg brukte hvit magi , eller så var det lys-kulene og jubel-koret i meg som viste seg rundt ryggsekken med papir og usb brikkene oppi.Fra: Armin Bahrami
Sendt: mandag 27. mai 2019 kl. 18:55

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Huff så leit. Skygger og lys vesner finnes i en annen dimensjon, men kan komme til syne for enkelte siden alt handler om frekvens. Demoner/Bad ailiens eller slemme mennesker med teknologi, kan utføre slikt han forklarer her. De er slu, fremstår som trivelige til å begynne med. Later som om alt handler om noe bra, for å forsøke å sette deg i saksa. Triks og knep, fandens faanskap. Før de viser sitt sanne “ansikt”.
Håper at har har noen gode venner å lene seg på. At noen passer på. Folk som er under angrep trenger støtte i form av bønn som er med på å jage demonene vekk. Det hjelper faktisk! Jesus er tøff sånn :)

e
e
Anonym
1 år siden

Jeg kan fortelle hva som gir kroniske smerter i hjernen/kronisk hodepine: MICROCHIPPS, ( I nese, hjerne, øre) (og enda verre i følge med microvåpen/stråling)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
1 år siden

– Many things such as fatigue, certain foods, alcohol, and weather have been labeled as triggers; [migraine]

Kroniske hodesmerter eller migrener er vanlig og kan være symptom på mye. Det er ikke ikke sykdommen i seg selv, men så lenge man ikke vet hva som er problemet blir medisinen smertestillende.
Jeg bruker ikke smertestillende men prøver å finne ut hvorfor. Noe er feil, og da må man begynne å lete.

Vedkommende her
https://www.youtube.com/c/andrewjditton/videos
forteller at kroniske hodesmerter har plaget han hele livet.
Å ta bort sukker hjalp. Jeg vil tro at sukker er hans problem [alt man kjøper på et supermarked inneholder karbo. Unntaket er slikt som egg og rent kjøtt]. Jeg husker jeg kjøpte noe blåbærsuppe “full av C-vitaminer”, og fikk hodepine i 36 timer. Innholdet i blåbærssuppe-posen var 95% sukker.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
1 år siden

Aha ……Kjell. Det var akkurat det jeg også mistenkte at det er blåbærsuppe som er skyld i de massive økningen i kreft, hjertelidelser, aids, blodpropper, slag etc.

Leste seneste i dag i VG at NATO har innkalt til hastemøte etter at Putin truet med å slippe store mengder blåbærsuppe over Europeiske byer.

I spanskesyken så var det en soldat i Fort Hood som ble syk og man startet massevaksinering der de vaksinerte døde av en lunge bakterie fra vaksinen.

I svine influensen i 1972 og 2011 så var det det samme, først masse hysteri og man startet vaksinering og så døde store folkemengder. Den verste vaksine katastrofen vi har sett kalte FHI det etterpå.

I flere Afrikanske land fritt for polio startet Bill Gates masse vaksinering mot Polio med resultat at de fikk en polio bølge med en ny type polio de ikke hadde sett før som var mye farligere.

I India ble 500 000 jenter paralysert av Bil Gates sin polio vaksine.

Ser man på statistikken så viser kurvene at alle sykdommer det vaksineres mot var nær utryddet da man startet å vaksinere. Når folk sluttet å drikke vann med kloakk og fant opp såpen så forsvant også alle sykdommer.

Det er ingen hemmelighet at alle sykdommer som det vaksineres mot ligger i vaksinene. Ser man på store meslingerutbrudd i verden så er det kun vaksinerte som får det.

Hvorfor tilsettes det kreft celler fra avdøde i alt av vaksiner, hvorfor tilsettes det masse metaller i alle vaksiner ? Hvorfor tilsettes det celler fra aborterte foster i vaksiner ? Hvor skrudd er man ikke om man tror at kvikksølv er en viktig ingredienser for å beskytte seg mot meslinger og annet ?

Alt bunner ned i det vanlige .. makt, kontroll og penger, vi er bare labrotter de kan gi sykdommer så de kan gjøre eventyr profitt på samt kontrollere Eller som de selv sier : Hadde det ikke vært for at vi trenger slaver til å jobbe for oss så hadde de drept oss for lenge siden. Når noen av deres egne spør hvorfor man gjør dette så kikker de bare rart på deg og sier : Det er bare mennesker, hvorfor bryr du deg ?

Legg merke til at de aldri omtaler seg selv som mennesker til hverandre, bare om oss i svært negativt betydning.

Det er helt surrealistisk å se foreldre ta barna sine under armen til helsestasjoner for å sprøyte dem fulle i gift.

Hvorfor tror så mange at vi er skapt som halvfabrikater som må injiseres med heksesuppe for å bli perfekte skapninger ?

Barnesykdommer har vi av en grunn, det er for å styrke immunforsvaret vårt så vi er bedre rustet til elendighet. Ifølge dem selv så er man beskyttet i 5 til 10 år med vaksiner så mao så er vi alle ubeskyttet nå uten at noen får sykdommer av den grunn.

Barn er programmert til krype rundt i gjøre og dritt der de putter alt de får tak i inn i kjeften for å styrke immunforsvaret sitt. Det virker som et antivirus program på PCen der kroppens immunforsvar husker hva de skal angripe og beskytte kroppen.

Faktisk har vi alle 3-4 kg med bakterier i seg, super dødelige bakterier, men de er helt ufarlige så lenge man har et immunforsvar.

Den aller aller verste fienden til makteliten heter immunforsvaret vårt og den går det over lik for å svekke eller ødelegge. Tenke seg til at folk bli friske av seg selv uten at de kan gjøre profitt på det ?? Fy skamme … Men snart kommer det sikkert en immunforsvar skatt vi skal betale når sensorer fanger opp at du er blitt frisk av deg selv slik de gjør med andre usynlige ikke eksisterende fiender som Cåvid, global oppvarming mm. I USA er det allerede forbudt å samle regnvann til eget bruk. Vann skal ikke være gratis sier oligarkene, vann er en viktig vare vi skal eie og gjøre profitt på. samme med sol, fy søren det styrker immunforsvaret så der må man smøre seg inn med krem så man slipper gratis beskyttelse.

Allerede i 1983 slo forskere fast at hormonet cellene lager av vitamin D styrer celledelingen i immunforsvaret. I praksis betyr det at ved D-vitaminmangel, får ikke immunforsvaret produsert nok immunceller til å holde oss friske.
Vitamin D er råvaren til et hormon kroppen må ha for å holde seg frisk.

Med å skremme folk med at et virus er noe levende som muterer og smitter så har de tatt total kontroll over folks helse. Samt gjort super profitt på påstanden om at influensa er en mystisk farlig sykdom når det bare er kroppen som avgifter seg, altså det motsatte. Du finner ikke en virolog i verden som omtaler et virus som noe levende. Det er bare gift, forurensing og avfallsstoffer som cellene våre kapsler inn og kvitter seg med.

Det er så mye penger i dette at de bruker flere enorme mengder penger på alt som kan slette sannheten og fremheve løgner.

Jeg leser aldri main strem og ser ikke på TV, men i fjor så leste jeg VG en dag og fakta sjekket 2 artikler.
Ene artikkel var en forsknings studie som viste at kroppen ikke trenger vitaminer der en forskningsgrupper hadde fått vitaminer og mineraler og ingenting til en annen gruppe over en tidsperiode over 2 år.

Grenseverdiene var så klart så ekstremt lave i studien at det aldri ville virke uansett. Altså en fake studie betalt av pharma kartellene og til VG for å få den ut til folk.

Så kom en forskningsstudie så viste at økologiske grønnsaker var langt farligere enn de med gift og sprøytemidler. De glemte å nevne at gulerøttene de hadde sjekket var tatt opp av jordstykket som var mest kjent i Norge for store mengder tungmetaller.

Sånn er det hele veien og folk faller for super svindel og blir sykere og sykere og pharma kartellene rikere og rikere.

De liker å si til oss at for mye D vitaminer kan gjøre oss syke.
Ekte studier fra uavhengige forskere viser noe annet.
Forskere som i 2015 testet daglige tilskudd med kjempedoser på 35.000 IE vitamin D i et halvt år på en gruppe psoriasispasienter registrerte ikke bivirkninger, bortsett fra at psoriasisen for de fleste deltakerne begynte å forsvinne. Studien har pussig nok aldri blitt fulgt opp. Er ikke psoriasis-pasienter interessert i å bli friske?

Samme med C-vitaminer, daglige inntak på 60 000 mg intravenøst gjorde ikke annet en å gjøre deg frisk.

https://www.newscientist.com/article/dn14458-bacteria-were-the-real-killers-in-1918-flu-pandemic/

Bok tips til venne og kjære til jul.

Vaksinasjon – Hva er sannheten om vaksiner

Rolf Erik Hanssen

https://www.goodreads.com/book/show/53426878-vaksinasjon—hva-er-sannheten-om-vaksiner

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Konteksten var “Jeg kan fortelle hva som gir kroniske smerter i hjernen/kronisk hodepine: MICROCHIPPS”

Det tilsvarer å si at hull i tennene skyldes Kvikk Lunch
At det siste stemmer er lett å bevise: Man lar 10 mus spise Kvikk Lunch og sammenligner det med 10 mus som spiser vanlig musemat (Jarlsberg hvitost eller hva).
?
Logikk er noe som må læres. Det er ikke noe man er født med. All logikk i Vesten er det man finner i Arne Næss’ Filosofihistorie, hvor vi lærer at A kan ikke være lik not A. Han holder seg til binær logikk.
Hva som vil være “logisk” endrer seg med lengdegrad.

Det vi lærer i NRK er av typen (løgn)
Arnt Steffersen: – Jeg har selv vært i Bucha og sett dem russerne drepte.

sgtreport.com
– THEY WANT TO STEAL THE ELECTION, CORRUPT YOUR CHILDREN & DESTROY THE USA
– DEMON-CRATS: THEIR ENTIRE PLATFORM IS SATANIC
– THE DEVIL’S FOOT SOLDIERS — Charlene Bollinger

Logikken her er som i “The Great Dictator”. Hvis man følger sgtreport.com vil man bli hva?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
1 år siden

Beklager Kjell, var ikke meningen å være sarkastisk, det er så klart ikke din feil at jeg er som en tikkende bombe om dagen. Du skal få en likes av meg som plaster på såret.

I går så overlevde en god venn av med så vidt, han måtte ha 4 liter blod i all hast pga store indre blødninger. Han er transplantert som er eneste gruppen som blir sjekket om vaksinen har utviklet antistoffer mot korona, Som alle vet her så er jo det umulig å utvikle antistoffer mot noe som ikke finnes, av den grunn så finner de ikke noe antistoffer hos transplanterte der de må ta stadig nye booster. Han har fått 6 uten at man finner noen flere antistoffer av den grunn. kanskje han skal prøve 100? Tenkte å si at det sikkert skyldes blåbærsuppe men det hadde kanskje vært å dra den litt langt.

Eksen min snakket jeg med i går og hun så ut som en levende pizza i trynet med masse store sår som bare vokser. legen viste ikke hva det var, men hun fikk så klart medisiner som så klart ikke hjalp. Hun fikk en boks D-vitamin av meg som er det eneste som kan styrke immunforsvaret så kroppen kan hele seg selv. Ta 100 ganger anbefalt dose så er du snart fin igjen sa jeg :)

I dag fikk jeg vite at ene sønnen min var kraftig syk av influensa enda han tok influensa vaksine 2 uker før, han andre sønnen min det samme for 1 mnd siden, tok influensa vaksine og fikk influensa 2 uker etterpå.

Jeg sa at kanskje det skyldes at dere har tatt for få influensavaksiner og burde be om en titalls doser til.

På jobben til min bror får de gratis influensavaksine og alle tar den hvert år utenom min bror og hvert år får alle influensa unntatt min bror.

Selv har jeg ikke hatt influensa siden jeg var barn, mye skyldes at jeg tar C og D vitaminer hver dag.

Så hvorfor pusher de og presser folk til å ta influensa vaksiner ? Joda for at den inneholder nanopartikler av aluminium som fester seg til nervetrådene dine i hjernen og lager milliarder av små infeksjoner så minnet ditt blir slettet og gir deg alzheimer og annet over tid. Den inneholder også et stoff som blokkerer opptak av D-vitaminer for å svekke immunforsvaret ditt som gjør deg mer syk og super profitt til pharma-trollene bak dritten.

Jeg føler at hele verden er blitt til et forpult jævla galehus der alle er spinne ravende totalt sinnsyke.

For en time siden gikk helseministeren ut og sa at de kanskje ikke hadde annet valg enn å innføre tiltak igjen. Annet valg… WTF ??

Jeg er så steik forbanna om dagen at jeg tror jeg tar en ukes pause før jeg sier ting jeg angrer på.

Beklager nok engang.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Takk for det. Det var uhyggelig lesning.

Jeg fikk nettopp “Konjunkturbarometer for Nord-Norge 2022”

– Pandemien lærte oss en viktig lekse: Det å stå alene gjør oss svake. Det å samarbeide gjør oss sterke. Det var først når millioner av mennesker gikk sammen om å vaksinere og isolere seg, at vi slo tilbake pandemien. Millioner av enkeltpersoner – som samarbeidet om et felles mål

??

Norge tilfører de 25%-30% som er på topp i Europa i overdødelighet: UK, Irland, Portugal, Holland, Norge, Island, Finland, … Og USA/Europa er på topp i verden.
Så pandemien burde ha lært oss en viktig lekse om hvem som er molbo i verden.

SwebbTV tilbyr “Immunförsvarspaket”
https://butik.swebbtv.se/product/kosttillskott-immunforsvarspaket-500g-c-vitamin-pulverform-270-st-tabletter-d3-vitamin-4000-ie-100ug-3×90-tabletter-optizink-30-mg-zinkmetionin/

Her kan man kjøpe vitaminer og finansiere alt media samtidig. Det kan være noe for Nyhetsspeilet også.
Clif High – han med kreft – starter dagen med 3-dobbel dose C-vitaminer, og spiser maks en teskje honning i uken som søtsaker. C-vitaminer er så billig at man kan også bruke det som veisalt. Skulle Pfizer levd av å selge C-vitaminer ville de idag ha vært konkurs.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Jeg vet hva som hendte meg, mine kroniske hodesmerter forsvant som dugg for solen over natten bokstavlig talt, da en reddende engel fjernet chipp/Mind kontroll programmer. Jeg gir blaffen i idioter som ikke vet en dritt om dette, de får vente på sin tur ;)

SÅ, MICROCHIPP I ØRE, NESE, HJERNE KAN GI KRONISKE HODESMERTER.

Nå har jeg kun migrene aktig pine når jeg blir “angrepet” med “micro-bølgevåpen”. ser ut som drittsekken med joysticken døde eller no sånt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
1 år siden

Enkelte ganger er sykdommer av typen: – Worldwide, over 90% of goitre cases are caused by iodine deficiency.[3]
Ellers er det gjettverk
At høyt blodtrykk er “årsak” til hjerteinfark er gjettverk. Nå får alle på eldrehjem medisin mot høyt blodtrykk

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

“Høyt blodtrykk” er et symptom på blodårenes tilstand. Idag skriver legene ut medisin for å kurere hva som er symptomet. De får ikke C-vitaminer, D-vitaminer og Zink på eldresentrene, hva som vil styrke immunforsvaret. De får blodtrykksmedisin – 3 ganger om dagen med noe søtt for å få det ned – etter mine observasjoner (3 ganger om dagens er ikke noe jeg har verifisert, hva i den coktailen de får som gjentas 3 ganger).
150 mm Hg er normalt blodtrykk i høy alder. På norske sykehus blir det “høyt blodtrykk”.

– Some health care professionals diagnose patients with high blood pressure if their blood pressure is consistently 140/90 mm Hg or higher.2 This limit is based on a guideline released in 2003, as seen in the table below.
– Other health care professionals diagnose patients with high blood pressure if their blood pressure is consistently 130/80 mm Hg or higher.1 This limit is based on a guideline released in 2017, as seen in the table below.
https://www.cdc.gov/bloodpressure/about.htm

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Dette kan jeg forholde meg til. Her er ingen referanser til:
Jesus og de syv seglene (Åp 6-7)
Syv basuner gjennom historien (7-8)
Syv basuner og endetiden (Åp 9)
Den lille boken og de to vitnene (Åp 10-11)
Menigheten i krig (Åp 12-13)
Menigheten i endetiden (Åp 13)
Tre engler og dommen (Å 14)
Syv plager (Åp 15-16)
Babylon den store (Åp 17-18)
1000 år med Jesus (Åp 19-20)
Det nye Jerusalem og den nye jord (Åp 21-22)

« Forrige artikkel

Den norske dypstats grå eminense Fritz Huitfeldt

Neste artikkel »

Sprengning av de store kraftstasjonene i Suldal og Sirdal

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x