Å konfiskere de hvite sørafrikanske bønders oppdyrkede landområder uten kompensasjon, passet mange svarte som hånd i hanske, men hvem hadde vel brakt et slikt forslag på banen, kanskje de samme som står bak BLM (?), foto: https://www.thehansindia.com/sports/cricket/cricket-south-africa-extends-support-to-black-lives-matter-movement-632940

Det er en Gulag i din fremtid – del 6 – av Eustace Mullins

766 visninger
4 minutter lesetid
Tidl. president av Syd Afrika, Jacob Zuma synger: “Shoot the Boer” (hør video, her).

Forord: Å måtte fastslå at noen mobber den hvite rase nede i halvmørket av de sosiale medias undergrunner, skal vi merke oss. Tenk å mobbe en hel rase, ikke på åpen mark i dagslys, men skjult av halvmørket hvor ingen ansvarlige er å oppdrive. Det foregår på nett, der hvor barn, ungdommer og de teknisk oppgraderte sitter, kanskje står de anonyme digitale krigere i marxistenes eget utkikkstårn i det lille land i Midtøsten, bak? Det gjelder en hel rase, alle over en kam. Ikke partier, ikke nasjonaliteter, ikke religioner, men (likegodt) alle hvitehudete. Hele den kaukasiske rase. Hva kan ligge bak et slikt utspill? Hva hadde kommunistenes konsentrasjonleire med dette å gjøre?


Er de brutale mord av boerske bønder og deres familier i Syd Afrika begynnelsen på folkemord på den hvite rase? Utdrag tekst skrevet av Shaun Wilcock, African Crisis, 04.august 2008, hele originalteksten, her.

Eustace Mullins skriver i boken It is a Gulag In Your Future, side 11: “Imidlertid skriver vi i dag om grusomhetene i de sovjetiske slave -leirene, ikke bare av medlidenhet med ofrene, men fordi disse leirene er planer for morgendagens Amerika, et Amerika som våre lærere, våre prester og våre regjeringstjenestemenn planlegger for oss. Plasseringen av leirene er allerede kjent, og oppfinnsomheten til vår nasjon legger til en ny dimensjon av skrekk for hvor selvtilfredse den hvite amerikanske middelklasse er. Ikke bare har vi tusenvis av smarte jødiske Naftaly Frenkels som skal planlegge driften av de amerikanske slavearbeidsleirene, men de vil bli bemannet med de mest brutale typer svarte vakter, som man kan være sikre på kommer til å overgå de sovjetiske terroristers brutalitet. Over hele Amerika blir tusenvis av negre rekruttert til såkalt “korrigerende” arbeid (lovgivningen som gjorde konsentrasjonsleirene offisielle i Russland ble kalt Corrective Labor Act of 1924).”


Fra boken Kill The Boer, side 323: “I et land hvor forbannelsen av en av verdens høyeste drapsstatistikker tynger over landskapene, utgjør bare det å være en hvit bonde en høyere risiko for en voldsom død … Noen av Sør -Afrikas overveiende hvite bønder går så langt som å betegne de mange gårdsdrapene som folkemord”  (kan lastes ned, her).

“In a country cursed by one of the world’s highest murder rates, being a white farmer makes a violent death an even higher risk … Some of South Africa’s predominantly white commercial farmers go as far as to brand the farm killings a genocide.¹ ”


Foto fra overvåkningskamera viser overfallsmenn før  angrep på en boergård med militært jammer-utstyr på ryggen for å forhindre at noen skal kunne ringe etter hjelp (foto fra boken Kill The Boer). Hvem sørget for at de fikk bruke det? Se video hvordan stemningen blant de svarte i Sør Afrika i tidlig alder blir varmet opp, her.

“Disse negrene blir opplært i de mest avanserte teknikkene for å brutalisere og dehumanisere de hvite amerikanerne som skal bli deres ofre. Og kanskje vil våre amerikanske ledere, med sine evner til å forbedre prestasjoner som er oppnådd i andre land, overtreffe verdensrekorden på sekstiseks millioner ofre som ble myrdet i de sovjetiske slavearbeidsleirene. Kanskje vil vi klare å drepe hundre millioner hvite amerikanere i leirene som forventes å bli satt i drift i løpet av de neste årene. I mellomtiden bruker den hvite amerikanske middelklassen ikke en krone for å unngå sin sikre skjebne, men fortsetter å samle på besparelser og eiendom, fullstendig uvitende om de som er hensynsløse og bestemt nok til å ta alt fra dem med makt. Vi refererer selvfølgelig til den biologiske jøden og hans villige allierte, neger -terroristene. Det er ingen tilfeldighet at Henry Kissinger på dette tidspunktet (boken ble utgitt i 1976) i Afrika hysterisk forkynner utryddelsen av den hvite rase, for han og hans kolleger har til hensikt å utslette oss, ikke bare i Afrika, men over hele verden.


Kunstner Cleon Petersons (her) visjoner til nedslakting av de hvite, finansiert av Ariane og Benjamin De Rotschild, se video, her.

Det var ingen tilfeldig hendelse at hans nære venn, jødinne og forfatter Susanne Langer (Susanne Katherina Langer, 1895-1985), skrev i New York Times: ‘Den hvite rase er en kreftsvulst i historien’.”


Kommentar: Ble Syd Afrikas Nelson Mandela misbrukt i et setting han ikke så rekkevidden av? Kanskje var han ingen helt, slik som media viste ham frem, men en kald terrorist og drapsmann? Kanskje var han en sentral brikke i en over lengere tids planlagt samfunnsutvikling? Viser ikke helt tydelige tegn at det som foregår i Sør-Afrika ikke på noen måte kan betegnes som normal kriminalitet? At dette er organisert fra høyt hold? Og hvem sitter øverst og trekker i slike tråder?? Kan Eustace Mullins ha rett? Hvem er eksperter på å få de forferdeligste hendelser til å komme seilende på ei fjøl og få det hele til å se ut som de reneste tilfeldigheter?? Ja, om navnet Green Zone Fema konsentrasjonsleire er tilfeldig? Er ikke hensikten allerede tydelig i det markedsførte navn ‘Green Zone’?


Boken There Is A Gulag In Your Future av Eustace Mullins, kan lastes ned, her. Boken Gulag-Archipelago av Alexandr Solshenitzyn kan lastes ned, her. Se Africancrisis.info, her. Boken Kill The Boer kan lastes ned, her. Toppfoto: Å konfiskere de hvite sørafrikanske bønders oppdyrkede landområder uten kompensasjon, passet mange svarte som hånd i hanske (her), men hvem hadde vel brakt et slikt forslag på banen, kanskje de samme som står bak BLM?

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Det er en Gulag i din fremtid – del 5 – av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Stopp masse – vaksineringen, NÅ!

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x