Se bajonetter på geværene: Klassefiender, gjenstridige og protesterende bønder og arbeidere: https://www.google.com/search?q=the%20communists%20gulag&tbm=isch&tbs=rimg:CRci7Q5dWj7rYa0wrbIDqRFEsgIGCgIIABAB&hl=en&sa=X&ved=0CBsQuIIBahcKEwiwiLeKxbryAhUAAAAAHQAAAAAQZg&biw=1335&bih=920#imgrc=1RFZZfmzuxfP0M

Det er en Gulag i din fremtid – del 5 – av Eustace Mullins

1.4K visninger
3 minutter lesetid
117

Det var ingen begrensninger hva enkelte kunne finne på for å plage andre. For de var som langt nede i sin bevissthet, i et halvmørke, fanget inn av redselen over å ikke komme høyere opp mot lyset, som kunne glede seg over å ha makt over andre. Lysten å plage andre var for dem som et lys i et kvelende mørke. Det var de som ble plukket ut og fikk lov til å være de utspekulerte torturister og drapsmenn. De forårsaket en stri strøm av andres blod på gulvene i kjellerkontorene og konsentrasjonsleirene i Sovjet.


Oppfinnsomheten hadde ingen begrensninger, hva kan grunnen være (foto, her)?

Eustace Mullins skriver i boken It is a Gulag In Your Future, side 9: “Likevel ble utenlandske besøkende brakt til slike prosjekter for å bli overbevist om en forbilledlig Sovjet. Høyesterettsdommer Leibowitz (Samuel Leibowitz, 1893-1978) i New York Staten besøkte en av disse slavearbeidsleirene og skrev henrykt om dette i Life Magazine, “Hvilken intelligent, langsiktig og menneskelig administrasjon ovenfra og helt ned til bunns. Selv ved å sitte ut straffetiden beholder fangen en følelse av verdighet”. I et slikt utsagn møter vi den biologiske parasitts grunnleggende holdning, som ser hedningen som slave slite for sin egen berikelse, og blir i synet av dette overveldet av en menneskelige og rettferdige behandling av fangen.

Solzhenitsyn har gitt oss mange beskrivelser av massedrap i disse leirene, vanligvis ble de utført på grunn av manglende oppfyllelse av en produksjonsnorm, eller fordi noen av fangene gjorde opprør mot de forferdelige livsbetingelser. På side 390 skriver han: “A. B. fortalte hvordan henrettelser ble utført ved Adak—, en leir ved elven Pechora. Midt på natten hentet de de som hadde vært gjenstridige, brakte de ut av leiren og plasserte de i en vogn. Og utenfor leiren sto et lite hus for seg selv. Mennene ble tatt inn i ett rom, en om gangen, hvor de ble overfalt av vaktfolk som stoppet munnen deres med noe mykt og bant armene fast på ryggen med snorer.”


Om de gjorde det fordi de hadde lyst? Solshenitzyn ble landsforvist etter at boken hans om GULAG kom ut i utlandet (foto her).

“Så ble de ledet ut på gårdsplassen, hvor hest og kjerrer ventet. De bundne fangene ble stablet på vognene, fra fem til syv om gangen, og kjørt avgårde til Gorka, leirens kirkegård. Ved ankomst ble de tippet ned i store groper som hadde allerede blitt forberedt, og så ble de begravet levende. Ikke ut av brutalitet, nei. Det hadde blitt fastslått at det å dra og løfte dem, var så meget lettere å takle med levende mennesker enn med lik. Dette arbeidet fortsatte i mange netter på Adak.

Til tross for mange fiktive beretninger om imaginære grusomheter som man hevdet hadde skjedd i tyske konsentrasjonsleire, var ingen av de jødiske forfalskede historier på langt nær lik den brutale skrekk som Solzhenitsyns sanne beretninger formidlet fra de russiske slavearbeidsleirene. Jødene må ha vært grønne av misunnelse. De hadde prøvd, helt til de ytre grensene av deres fantasi, å bruke de forferdeligste hendelser for å anklage de beseirede tyskere, men så kom Solzhenitsyn og overgikk dem i skrekk og gru tusen ganger.”


“Amerikanerne kan spørre seg om hvorfor ingen historier fra russiske konsentrasjonsleirer noen gang har blitt brukt i filmer eller fjernsyn. Årsaken er ganske enkel, det var ikke plass til det. All plass i amerikansk film og fjernsyn har blitt fyllt opp med skrekkhistorier om nazistene og deres konsentrasjonsleire. På tross av at nazi-leirene har vært tomme siden 1945, har i 40 år tusenvis av amerikanske filmer og TV -programmer skildret fiktive hendelser i disse leirene, men ikke en film har blitt laget om de russiske leirene, til tross for at millioner av slavearbeidere fortsetter å dø i disse leirene. Den beryktede sionistiske propagandist, Billy Graham, skuffer for tiden inn millioner av dollar for å finansiere sitt propaganda-arbeide for Israel ved å distribuere filmen “The Upper Room”, om den antatte nazistiske terror, men han har oversett mange brev som spurte ham hvorfor han ikke lagte filmer om historier fra Gulag -Archipelago. ”


Artikkel-forfatter

Kommentar: Det lå en plan bak dette, det var ett finanssterkt miljø med sentrum i USA som ville dette, stjele makten over den største kristne nasjon i verden. For derfra skulle røvertoget, det verste verden noensinne hadde sett, begynne. Derfra skulle de, kjeltringene og tyvpakket, rane til seg verdens trone og derfra terrorisere alle verdens folk. Ånden i dette kunne vi iaktta allerede fra begynnelsen av: Vladimir Lenin og Leo Trotski stjal det de kunne av verdier fra russiske formuende folk og transporterte dette til sine banker i Sveits og Sverige. Disse kalde, gråspekkede illustrasjoner forteller alt om hvordan det menneskelige skritt for skritt fullstendig ble ryddet av veien. Tilbake var intet igjen (se flere illustrasjoner, her). Dette kommer tilbake snart, hvis vi ikke anerkjenner og står opp imot det.


Boken There Is A Gulag In Your Future av Eustace Mullins, kan lastes ned, her. Boken Gulag-Archipelago av Alexandr Solshenitzyn kan lastes ned, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

117 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

Et spørsmål, når det er så mye faanskap som foregår så spør jeg meg virkelig hvorfor ikke ICA bruke verstingen til forsøkskaniner?
Og, hvorfor har kriminelle begynt å ta bussen istedenfor å kjøre bil?, (Hva har disse å gjøre på bygda?) Eller kanskje det gjelder bare for der de vil unngå å bli registrert ved bom osv? I dag gikk jeg meg på 3+1 gangstere på bussen, disse så ut til å være de verste jesuittene man kan få tak i.
(Eller kanskje var de maltesere, husker ikke hvem av disse som har tilknytning til ø.e – o.l) Slike som rikingene benytter seg av når de skal fjerne mus. For de gidde jo ikke gjøre drittjobben selv. Hvis disse gutta ikke har gjort de verst tenkelige ting, så er jeg kona til julenissen. Når hårene stritter i nakken av nærværet, da er det dårlige nyheter. Snedig hvordan de gjemmer seg bak vanlig arbeid. Vanligvis så pleier de gutta som ligner på disse typene å glane intenst når man komme spå bussen, men disse ble plutselig mistenkelig veldig opptatt av å se ut, ned, bort. Som om de visste at jeg var klarsynt og kunne se at de ikke hadde rent mel i posen. Hvem er idiotene som har tillatt fri flyt inn til Norge av jesuitter og de andre frimurermafian?

NB: 1 million kroner til den som kan dokumentere at en av disse har så mye som et rent korn i posen.
Tyttebærpolitiet driter vel i at jesuittmafian er ute på tur, de sitter vel bare å eter smultring slik som amerikanerne. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Der tjente jeg 1 million kroner på enkleste måte :D æ e jo også klarsynt, og vet om minst 1 av dem, som har 100% rent mel i posen :D så ut som han, men var hun, i god forkledning, dårlig parykk, og crisis actors. Mulig noe ” som planlegges i området “….

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Galskap. Jeg må innrømme at den fiskebollen var søt, men ja, galskap.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

New advicer for governments around the world ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Time to eat ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Videoen er fjernet, men jeg liker de derre innimellom.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Jeg var litt usikker på den ene, så ut som om han skulle ete enten meg eller de der 3. Ja, jeg tror at du har rett i det, noe i gjære. Mye rart i disse dager her. Jeg tuller ikke når jeg sier at nakken reagerte, uvanlig trafikk når ingen kjører bil. Du bør forresten ha 100%rett for å ha krav på pengene, dævver jeg blir det ikkenoe på deg ;)

So, kanskje jeg skulle søke jobb som frimurer jesuitt sniffer. Eller åpne klarsynt sjappe i byen, hehe. Hva synes du Arry?
Clairvoyant cafe, blir du med?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Den har jeg allerede åpnet i sommer, sjø :D

Mange kunder allerede :D

Blir det i Trondhjæm da eller kor he du tenkt at den skull åpnast ,)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Har du? haha, så tenker vi likt :)

Måtte jo bli Trondhjem da.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

masse pfizer kunder, som trenger healing :(
lots of pain +++

Skal du gjøre den type healing, så bør du åpne chakra-feltene over crown-chakra ( moon ….. 5D ) 3 nye chakras

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Healing har jeg egentlig ikke utført siden jeg var liten, og lappet sammen skadde dyr. Hm, ja var ikke dum idet å kombinere disse tingene på et sted med cafe. Jeg egner meg best på et bakrom hvor jeg kan lete etter ting ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Fungerer fint det. Krystall kule og mat + kaffe ++ kanskje en bar på kveldstid ;)

hadde jo fungert utmerket.

Lese folks tanker er morsomt, og gir folk litt sjokk, når man avslører ting ingen andre kunne vite ;)

Du får finne bolig til formålet :D kjøpe en stor bolig. Ikke, lei et lokale, da er man konkurs temmelig fort, må ha bolig, som blir utbetalt fort, før de stenger alt ned. Må være ute av dept før de stenger ned, så innen mars neste år, så selg. IKKE, ha gjeld.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. ja, også en dæsj clairaudience for å sprite opp litt.

True love :)

Ps. Gi meg et (positivt) sjokk da? Men jeg får nok ikke sjokk uansett, men moro om du prøver.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Fant i kommentarene nevnt en MU chip, måtte sjekke opp:
“Mu Chip was a breakthrough in semiconductor technology, a microscopic chip that involves tags that emit radio signals that devices called readers can pick up.”
Mhm …

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Correct, slå på Bluetooth når du er i nærheten av vaxxed,.

Common law group
http://www.thecommonlawgroup.com/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

SNEDIG greier altså:
https://www.youtube.com/watch?v=8bauVgcqO-k
“YOU SHOULD BE IN JAIL, YOU CREATED THE VIRUS” Rand Paul UNLEASHES on Dr Fauci in Congress

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ADVOCATE ME UPDATE :

Peter Maatouk is a Lebanese Australian tiger and so am I! I love his passion and zest for being organised and focused. We called for the NSW False Emergency action and we now have the wonderful Maatouks lawyers advising as well as their amazing team of barristers! As stated, I am concerned with running purely constitutional arguments noting the previous decisions on the ground.
Hazzard et al think they have unprecedented executive powers from one section only of the Public Health Act being section 7. Barristers and lawyers think that section 7 can allow the executive to run unchecked and unparalleled measures in this Country. I am horrified to witness this level of reductionist attitude to legislative construct. Arguing that all the laws are useless and redundant and that the police, premiers, chief health officers and ministers can do what they want when they want is nothing short of disgraceful. Maatouks lawyers understand this and are slicing and dicing the Public Health Act and the inconsistencies with the Biosecurity Act and other laws.
Please get behind Maatouks. We are providing them administrative and advocacy support on the ground and referring all the clients who had filled out our forms!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

På den lyse siden :)

God Will make a Way.

Viktig å huske på å be for de mørke sjelene også, selv om det ikke alltid er så lett. Ble minnet på dette da jeg fikk oppleve litt av opplevelsen av hvordan en avdød mann som hadde vært slem hadde det. Uttrykket “hot as hell” er kanskje bedre enn “Cold as hell” Trollene angrer som oftest for sent. Jeg oppfordrer alle troll til å angre mens det enda er tid.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

kjell108
Abonnent
2 år siden

Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant_%E2%80%93_Khorasan_Province

2014-2015:
– In the same month, 6 TTP commanders in Pakistan; Hafiz Khan Saeed, official spokesman Shahidullah Shahid, and the TTP commanders of Kurram and Khyber tribal regions and Peshawar and Hangu Districts, publicly defected from the TTP and pledged allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi.[35][36]

On 10 January 2015, these six individuals appeared in a video where they again pledged allegiance to al-Baghdadi and nominated Hafiz Saeed Khan as the leader of their group.

Listen over terroraksjoner som ISIS-K står bak ser slik ut

Claimed and alleged attacks
– – – –

(ingenting)

Men USA hadde “1000-vis av ISIS-K soldater” fengslet på Bagram Airfield
?????

ISIS-K er altså endel av det nettverket den jødiske irakeren al-Baghdadi representerte. Al-Baghdadi kan være Mossad, CIA eller MI6.
comment image
Al-Baghdadi merket med en rød sirkel

La oss gjenoppfriske hukommelsen om at de store terroraksjonene i Irak ble utført av “Al-Qaida Irak”, og at de var rettet mot Shia-muslimer, med 100-vis av døde i Shia-moskeer om gangen. ISIS-K framstår som en ny versjon av “Al-Qaida Irak”.

ken
ken
Anonym
2 år siden

MLD til ALLE SOFFASITTERE her inne som eksempelvis disse (som klipper og limer gammelt nytt):

e – “Ja, nå er det bare å holde på hatten Arry” osv…

Aradorn – “5G er på full fart inn i Norge” osv…

ER DET VIRKEILIG BARE Å “HOLDE PÅ HATTEN” FOR SÅ Å SITTE OG SE PÅ/VENTE PÅ AT 5G OG ANDRE “VÅPEN” ER PÅ FULL FART INN I NORGE?!?

NEI, DET ER IKKE DET! MAKAN TIL POLITIKER”PJATT” OG PROPAGANDA MED TILHØRENDE LATSKAP!

“Hvem som helst som kan lese forskning, kan ta for seg noen få av alle de kildene vi leverte som bevis, og forstå at helseinnvendinger mot mikrobølget stråling ikke kan være “åpenbart grunnløse”, uansett om strålekilden er AMS-målere, mobiler, snorløse fasttelefoner, 5G-mobilmaster eller WiFi. ”

NESTEN I MÅL, OG VI VINNER!

HVA NORGE ANGÅR, SÅ ER RETTSSAK NR. 2 LIKE RUNDT HJØRNET. (Første rettssak kan sees som opptak: https://www.youtube.com/channel/UCEy2OjHdyyLZbuLJf0CxUlw, men ikke verdt å se og høre. Svada, løgn og korrupt. Opp til deg, men anbefaler heller å lese Einar Flydal sine artikler om temaet. Bare å bla nedover: https://einarflydal.com/)

SPARK I RÆVA, OPP AV SOFAEN OG ENGASJER DERE!

BIDRA “LITTEGRANN” FØR DET ER FOR SENT!

START HER OG BIDRA “littegrann” fra SOFFAN! LIV ELLER DØD!
https://einarflydal.com/2021/08/18/nesten-i-mal-og-nesten-vunnet/#more-68432

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken: ( the doll )
Ka i h/&(&) vet du om hva andre gjør av engasjement ? !

du er ikke, mer engasjert en ei flis sjøl når du bruker så mye tid her inne etter dine egne utsagn !!

Er du levende mann, registrert under Common Law Court ?! antar NEI, altså nada engasjement.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Yo, hva me de døde? Jeg mener, ikke de døde begravede, med de uten sjel. Er jo vesner de å.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Praktisk talt så er de som ikke, registrer seg under ommon law court, satansiter. Men, der er sikkert ett område i mellom.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Common Law Court – WebSide får ny drakt, så pr nå, så fungerer ingen ting der inne.

https://www.commonlawcourt.com

De må ha kjappere servere, mer langrin gsplass, sikrere oppsett på server, og ikke, minst IT folk som vet hva de gjør.

Har mine tvil om at det blir særlig bedre, men kan jo håpe.

I mellom – tiden, så burde vi få opp Common Law Court her i Norge.
Sette opp et ekte styre i landet Norge, ikke dette Stortinget, og regjeringen AS, som i dag er bare firma, og indirekte satanister, globalister, og svært kriminelle.

De skal sitte i buret resten av livet, og Vi, Folket, Må, Nå, Gå, sammen og sette opp landet Norge, slik det skal være.

Vi må sette opp vår grunnlov.
Vi må sette opp vårt styre-sett, slik folket ønsker at det skal være.
Vi må få slengt de kriminelle i stortinget og regjeringen i fengsel, og stilt for krigs-dommsstolen i Nuremberg.

Vi Folket, Må, Stå, Sammen og beskjempe denne kriminelle makten, som nå har bredd seg utover hele verden.
Kun, Sammen, så er vi sterke nok.

Uten, vold, men sammen, så får vi disse satanist djevlene dømt for krigsforbrytelse mot menneskeheten, og fjernet fra jorden.

Det blir en kamp, uten våpne,
Med visdom og sammhold, så vinner folket.
Vi, Folket er mange, og de djevlene er få, så Foket står sammlet, og da har de ingen sjans.

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Hva faan vet du om hva folk gjør? Kyss meg bak. Politiker-pjatt?! Kast denne “Ken” til havs og få tilbake den gamle, han positive med god energi.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

LOL bein i nesa i dag ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg er rimelig hissig innimellom ja, særlig når det gjelder frimurer djevler og om noen tirrer meg på et urettferdig vis. For ikke å snakke om tilslørte eller direkte trusler. Da er det ingen lunte engang, jeg går rett av. Kanskje jeg har fått stikk-veps gener i blandingen min. lol.

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ps.

Hvor har det blitt av Arne? kreperte han etter 3. vaksine? Vi skulle jo få en oppdatering …

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Tenkte på akkurat det samme tidligere i dag.

Lenge siden Arne skrev noe her inne.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hva hvis han mannen som jagde en annen i Sarpsborg med kniv og ble skutt av politiet var under en form for mind-kontroll etter vaksinering ? At han var en slags test-person for å se om “vaksinene” virker slik de skal slik at de snart kan begynne zombie-kalypsen. Begynner bli mange slike “tilfeller” nå

e
e
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Han kunne jo vært under MC på en eller annen måte uansett, som ABB var. Nå skulle visst mange plutselig komme til å miste hukommelsen etter vaksinering leste jeg. Og det sier de nå først? Det er vel en slags planlagt, plantet hukommelsessvikt vil jeg tro. Som om vi ikke var zombiefisert nok fra før!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Bluetooth :
Is Bluetooth picking up on signals coming from the injected? Here I present evidence from two different locations, the attached video appears to be in France (3 min 20 sec), the other two are screenshots of Bluetooth addresses coming up on my friend’s phone in a Walmart in Dallas, Texas.
You can see that each shows 12 digits in groupings of six. Coincidence? Try this next time you are in a public place: turn your Bluetooth on and see if you get similar readings from the injected people around you.

https://t.me/awarriorcalls/158669?single

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – tøv! Dette er ikke annet enn et forsøk på ansvarsfraskrivelse. Akkurat som mind control er. Man er ansvarlige for sine handlinger. Bare vent se hvordan frimurerjihadistene vil hevde de ikke visste hva de gjorde når planen deres mislykkes i 2030. Blir ingen tilgivelse:-) Da skal samtlige frimurerjihadister jaktes ned

Tikk-takk-tikk-takk….. Dovre faller:-)

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Mr6 , Nå nei lille du, de av oss som har vært forsøkskaniner VET noe andre verken vet eller forstår. Man er absolutt ikke ansvarlig for sine handlinger når man er under alvorlig MC. Det er den som programmerer et vesen til å begå udåd som er den skyldige, og skal straffes. Det er også et utilgivelig overgrep å utsette noen for noe slikt. De som forsøke å avfeie dette aner ikke hva som foregår eller de er på lønningslista til djevlene/CIA/What have you, for å benekte at slikt finner sted. Man er kun ansvarlig for sine handlinger når de begås av eget ønske frivillig. Delvis ansvarlig under enkelte former for “frivillig tvang”, men uskyldig under MC og programmert tvang. Vent å se. crispy crispy.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Telegram : from Q :
GETTING CLOSER TO [EXPOSING]
WHO CREATED CANCER AND ALL THE PANDEMICS
____________________________
Dr Judy Mikovits joins Mike Adams and she’s dismayed, that despite all of her best efforts to warn people for the past year and the best efforts of people like Dr Luc Montagnier, Dr Dolores Cahill, Dr Sherri Tenpenny and many others who predicted this mass murder, and yet it happened, anyway.

“100 million Americans have been injected with a synthetic virus with…the most dangerous spike protein, consisting of HIV, XMRV and SARS.”

FAUCI IS BEHIND EVERY PANDEMIC SINCE 1984

She reminds us that the lab origins of the current pandemic are hardly novel; that every “pandemic” has had lab origins since 1984, when Anthony Fauci started working at the NIAID, starting with AIDS.

“HIV/AIDS; you’ll remember the story of how we were lied to by Tony Fauci, Bob Gallo, the people at the top of NIH, CDC, FDA, even then. So the scenario, the game plan is exactly the same…

“We knew the spike protein, alone, the envelope protein, alone is the disease, so they can all backtrack, because they just injected everyone in the world with a synthetic deadly virus. They injected the poison. The word ‘virus’ means ‘poison’ and they injected it into everybody in the world, so they can back off now, because they’ve accomplished their end game. You will have customers for life and you will succeed at mass-murder.

“You’re going to kill everyone with HIV, you’re going to kill the 6% of America that had XMRV, when we were supposedly debunked. Xenotropic Murine Leukemia Virus is the mouse’s syncytin gene. So we knew the mouse virus was in everybody from the vaccines. We knew the flu vaccine put people at risk of dying of COVID…what I think what everybody has to wake up to is NEVER, EVER, EVER get another shot and we will never, ever, ever see another pandemic.

COVID MOTIVE IS TO KILL SICK PEOPLE TO AVOID TRILLIONS IN INSURANCE

“We’ve been creating these in our labs my entire career. This was my job.” She says their motivation is “To kill people and cover up these crimes. Remember, they’re cremating people, so you can’t realize it was the vaccine strain, so you can’t realize that we were right in 2011, in 1984…

“When our paper, that was ultimately published in Science, in October of 2009…and the entire upper echelons of the government realized that these things were coming out of our laboratories and they re-wrote history then. They called it…an ‘unintended spread of a Biosafety Level 2 contaminant.’

“It’s not ‘Biosafety Level 2’, when it’s contagious cancer, contagious prostate cancer, contagious ovarian cancer, lung cancer! And who are the people now, who they’re inoculating? We never inoculated an AIDS patient! They have an acquired immune dysfunction or deficiency! They can’t make an appropriate antibody or immune response of any kind, that’s why they’re sick. So why, now would you inject them, if the intention is now to kill them and call it ‘COVID’ – it’s not COVID! You created the cancer. You created the disease and now you’re murdering the victims to cover up your crimes…

“We’ve been lied to for 40 years…[HIV] was spread by a Hepatitis vaccination program with a contaminated vaccine. Who dies in the first wave of HIV? All the people that had HIV and XMRV; mouse viruses from a contaminated blood supply. This is what our book showed…

“You mean you can’t mix animal tissue, aborted fetal tissue; that you’re actually injecting into the most vulnerable people another animal’s virome? And other viruses? Mycoplasma, mold, Borrelia, think of the explosion of so-called ‘tick-borne diseases’, chronic Lyme disease. No, they’re not tick-borne, when you have no possibility for exposure. They’re injected! Animal cell lines all have ticks! Mycoplasma, mold, Borrelia, animals get bit in farms. Our animals are vaccinated heavily with these toxic things, activating their viromes to be expressed and when you inject it, you don’t need a transmissable virus.

https://t.me/awarriorcalls/159204

https://t.me/awarriorcalls/159205

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Arry, er det et ekte Q telegram? Forsvant ikke den mystiske skapningen før jul en gang?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Kan ikke, si om Q er ekte.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Lurer på når det skal avsløre det verste …

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ps. Er det ikke morsomt at hver gang jeg poster noe om MC her inne så er det noen som stråler meg. Og jammen er ikke telefon avlytta igjen. Er vel tyttebær-politiet igjen da, siden de har så dårlig utstyr at det gnikker på linja. Snedige sammentreff.

Ps2

Til de kronidiotene som for en tid tilbake hang rundt huset her på nattestid flere netter. Lær dere å lag ordentlige dyrelyder når dere skal signalisere til hverandre, jeg er fra landet ikke var byen, hint hint.
Og jeg har advart, den neste som prøver seg … får tåle steken.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

D er 5G

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Smart 5G da i såfall. Den kan kverke, pine, plystre og tasle.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Du har TV.
DU HAR MOBIL. UANSETT, HVILKET MERKE, SÅ AVLYTTES DU.
ALT BLIR LAGRET.
OG BRUKT MOT DEG VED SENERE ANLEDNING
DU HAR WIFI.
DU HAR….

ALT KAN AVLYTTES, OG ALT ER LAGET FOR Å KONTROLLERE DEG.

NÅR DU REGISTRERTE DEG HOS BANK, BANK ID OSV… OSV…, SÅ BLE ALT AV OPPLYSNINGER SENDT TIL ” SILLYCON WALLY “. CHINA.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg har ikke TV :) Men ja, jeg skjønner hva du mener. Har sett hva de kan gjøre via tv dingsen hos noen som hadde tv i den tiden ICA klanen hang i ræva mi ganske intenst. Samt da jeg selv hadde TV enda. Trivelig gjeng. Det “de” glemte å tenke på når de begynte å tukle med min hjerne var at klarsynthet kan brukes mot de. Ikke lurt å tvinge på noen en slik greie, ICA, Gud liker ikke at noen ødelegger vesner slik og vil sette en stopper for det. Den som spør får svar.

Jeg ble forresten vist ved 3 ulike anledninger i meditasjon at noen ville “sette fyr” på stedet her, så dersom alt går opp i flamme her, så er det påsatt. Jeg spurte siden, hvem som ville skade meg og hvorfor. Og jeg fikk svar. Noen ville dekke over det jeg ble utsatt for pga”legal right issues” Og disse “noen” arbeider i det skjulte og har ikke rent mel i posen for å si det slik. Nå vet jeg hvorfor de var redde for politi og helsetilsynet. Men de glemte det viktigste tilsynet; Guds tilsyn. Ingen slipper unna det. Sorry bad boys, det komme til å bli varmt i hekken snart ;)

ps. Og ja, jeg fikk navn, stillingstittel, arbeidsgiver, + enegtlig arbeidsgiver osv.
Noen som ler fremdeles?

Dagens perle.

Ps2 Når diverse … begår ulovligheter og grove brudd på menneskerettigheter, så bør man gjøre opp for seg, og ikke drepe forslkskaninene for å skjule dette. Hint hint?

Ps3 Glemte å ta med at dette gjaldt for flere enn meg, (Da det ble brukt ordet “dere”) men fikk ikke med meg hvor mange andre, hvem den/de andre var. Så det betyr sannsynligvis at flere enn meg har opplevd lignende, eller kan bevitne. Altså, de som har vært utsatt for lignende overgrep står i fare for å bli utsatt for spor-tildekking, for å si det pent.

Ps4 Noen bør sette foten ned for å hoste opp en lov med forbud for slike overgrep. Etterretning, mafia, myndigheter og alskens sataniske frimurer-aktører vil bruke manglene lovverk for å slippe unna og for å gjennomføre slike overgrep. Det er jo HØYST betenkelig at Norge ikke har klart å fatte et slik vedtak av en lov?

MENNESKER SKAL IKKE TVANSCHIPPES ELLER TVANGSVAKSINERES. OG HELLER IKKE TVANGS HJERNEVASKES. +++

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

I DAG, 2. SEPTEMBER 2021, SKREV KONSERN DIREKTØR SOLBERG, ERNA SEG INN I REKKEN OVER EKSTREME MASSEMORDERE.

Det er nå åpnet for å gi gift sprøyta til barn 12 til 15 år.

GENOCIDE RETT FORAN ØYNENE PÅ HELE NORGES BEFOLKNING, INGEN REAGERER.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

As in the days of Noah …

kjell108
Abonnent
2 år siden

Australia holder på å innføre nazisme.
https://rumble.com/vlgv9j-exclusive-footage-kids-dead-after-jab-in-australia-eye-popping-interview-wi.html

Vi har 4 Dronning Elizabeth stater i verden: UK, Canada, Australia og New Zealand.
Deretter kommer Irland og Norge som nærmest.
Ikke et pip på Nyhetsspeilet.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell har du sett de psykopatene som Australia har i politi-ledelsen og blant ledende politikere i Australia? Brad Hazzard (New South Wales Health minister), Shane Patton (Victoria Police chief) og Gary Warboy (Deputy Comissioner) og Mick Fuller(Commisioner of New South Wales). Jeg mener dette er personer som kunne vært tatt rett ut av en Hollywoodfilm som nazister under 2 verdenskrig. Stakkars folk i New South Wales som må slite med slike psykopater

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

Australia viser oss at COVID-19 dreier seg om nazisme.
Neste pandemi kan bli “Black Fungus”? … som vil ta nattesøvnen fra ungene. Bill Gates oppga at COVID-19 vil bli barnemat mot neste runde. COVID-19 er formodentlig bare en forsmak.
Jeg kan forstille meg hva Norge blir etter 100.000 døde.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

100.000 nei…. 1.500.000 døde i Norge minst.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Politiet, helse, og forsvar er “alle” mer eller mindre tvunget til å ta injeksjonen av graphene oxide. Det som da er merket for 666. Let opp alt om graphene oxide og dere ser nøyaktig hva dette er. De bruker et stoff, som har 6 nøytroner, 6 ….. 6…. = 666 Graphene er 6 kantet, skjønner tegningen. De bryr seg ikke, om hva som skjer med folket. De kjører sin agenda, og venter at beistet skal komme snart.

De kjører på uansett hva som skjer. Det er nå eller aldri for disse krapylene.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, nå er det bare å holde på hatten Arry. Alle skal bli (forsøkt) påtvunget merket, sies det som kjent, og det er nok ikke bare den greia om at man ikke får drive handel uten merket, det er en dypere grunn til at det hevdes å være “for sent” dersom man tar imot merket, det må ha noe å gjøre med at man blir zombiefisert, at man holdes fast i dyrets frekvens. At “dyret” kan overstyre/kontrollere deg. At molekylene låses. Lyder som MC spør du meg.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

antagelse :
5G er i full fart inn i Norges Stat, ikke land. Og STATEN kjører dette hardt inn i samfunnet av en simpel grunn.
Når dette blir slått på, så blir ALLE, som har tatt pfizer og morderna låst til signaler fra 5G nettet. De låses fordi, de har billiarder av nano-prosessorer – data brikker i kroppen, som iflg hackere kan hackes. Det betyr vel igjen at disse nano-data-brikkene er koblet til nettet.

Som, betyr at når 5G blir slått på, så kan ikke lengre vaxxed døde-levende folk gjøre noe selv.

De er praktisk talt ZOMBIES.

I kroppen, så tar disse mRNA over, og angriper cellene, hvorav T-Cellene forsøker å utrydde dem, så det blir en konstant krig inne i alle organer i alle deler av kroppen. Ekstremt smertefult, ligner sannhet, da det er satt sammen av satanister, som elsker å se andre i smerter.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jepp, signaler, frekvens. Hva er det som binder en bestemt frekvens opp mot et mål? Hva er det som gjør at et signal mottas? Hva er det som sør at et signal og en frekvens låses? En form for kryptering? Hva er det som kan blokkerer andre signaler/frekvenser? Dyret skal sende signaler som hevder at det er Gud.

The Number … Min telefon har en chip, og et nummer knyttet opp mot meg.
Når dyret implanterer sitt nummer i folk, og sin “chip” så vil beistet kunne “ringe” de merkede.
“Skynett”

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Lille Lucy’s game. E : Du er på rett vei.
Hva er d metall gjør? Leder strøm, signaler.
De blir tvungen til å adlyde.

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – Ergo, så er SØLV i realiteten verdt mer en GULL…! Bare en “tanke” i denne opp-ned verden ;-) (men likevel “hint, hint”) :-)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

ja, hvorfor ikke, gull, sølv, andre edelsteiner er ett fett. Hva vi setter verdi på, og hvordan vi setter verdien, spiller nada rolle. Om sølv blir mer verdt enn gull hos “deg”, så kan det hvere nada verdi hos meg.

Nå er jo verden opp, ned og alt går bak – fram, så ” alt ” kan skje…..

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hva som har verdi, er MAKT, og KONTROLL, som penger, Olje, BitCoins etc. Dette har verdi for satanistene, som er ivrig opptatt av TING, som vi levende mennesker ikke, bryr oss om. Siden satanistene ikke, har snøring på menneskelig adferd, og klarer dermed ikke, å forstå andre enn sine egen og seg selv. Så, har vi levende mennesker store fordeler, vi kan samle oss, og stå sammen, synge ” salmer ” til satanistene, så de blir ” glade ” ;)

Vi som det levende mennesket leser alle satanisters adferd, fordi vi tenker ikke, bare, på oss selv, men vi tenker helhet og samhold og felles løsninger.

https://www.commonlawcourt.com OPPDATERES i disse dager, og kommer i Ny Drakt snart.

Blir forhåpentligvis lettere og kjappere å bli registrert. De har brukere fra 185 land, så de trenger IT folk, som kan jobben.

Så, når det er ferdig, forhåpentligvis veldig snart, fordi det begynner å haste……

NR 2 :
VI i ” NORGE ” trenger levende menn, og levende kvinner til å starte opp Common Law Court i Norge Landet vårt, ikke staten til satansitene.

Sette opp styre for landet Norge.

Meld dere om dere har registrert dere i Common Law Court, og blir med å starte Common Law Court i Landet Norge.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Nettopp det du sier her Arry: Man blir tvungen til å adlyde. Og “Gudesignalet” blir blokkert. Styre adferd, MC, holde fanget, er hva beistet søker. Det er mange som ikke forstår akkurat det du sier der, at de blir tvungen til å adlyde. Er jo det som er hele poenget.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg tror at mange er fulle av databrikker for lenge siden, er vel neppe bare meg som er blitt chippa. Kanskje “SKYNETT” har en konkurrent? De vil kapre/stjele hjernekapasitet/livsenergi/sjeler. Betviler at alle samarbeider så grådige som de er.

Marie
Marie
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Hva om Georgia Guidlines ikke handler om antall mennesker på jorden, men sjeler med evig liv – og hvis du tar stikket, så kommer du aldri videre.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Marie
2 år siden

Er PCR – testen ein sjeledrepar?

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241502

Marie
Marie
Abonnent
Svar til  Arve
2 år siden

Morsomt, har jeg ikke tenkt over, rote rundt opp i hjernen med en q-tip for å finne det supersmittsomme viruset som er over alt, overlever det meste og bare blir sterkere ved hver mutasjon, hahaha!

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Marie
2 år siden

Det er interessant Marie. Mange år siden leste jeg om “soul-harvesting” og hvordan satanistene fanger sjelene her på jorda fra å utvikle seg videre. Det var en som var innom her på forumet som hadde gitt ut bøker om hvordan man skulle unngå å bli fanget av satanistene og bli reinkarnert som slave igjen

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

KTA – frimurerjihadistene har en fantasi som ikke kan sammenliknes med noe annet her i verden. Vel, noe må de ha ettersom de ikke besitter kunnskap. For oss med en hjerne og kognitiv full funksjon, altså ikke slik det er hos HörNiGökorna-brigaden i frimurerlosjen, forstår vi at man kun kan ha evig liv her på jorden – som menneske. Forrædere slik som kloakkrottene i frimureriet mister livet og dør permanent

Derimot kjører de fullt (LYS)show i kloakkanleggene sine, hvor de manipulerer lyset til komme nedfra. Altså prisme bedraget – koko koko kokokokoooo:-) De tror til og med denne jorden er laget på nytt igjen… Apene er jo intelligente kontra disse brødgjøkene

Det at man frivillig bidrar til et bedra samfunn for samtlige kalles ikke slave, men at man er et anstendig og ærlig menneske. Hvilket er selve definisjonen av noe som aldri kan benyttes i omtale av en frimurer. Derimot er de som jobber seg ihjel for å bedra befolkningen og baserer alle sine handlinger via tvangstanker ift numerologi – altså at man er sinnsyk – ved en kalender som i tillegg er feil, samt til jobben de gjør er til ingen nytte: DE ER SLAVENE bedre kjent som frimurerjihadister

Oh, the irony:-)

Marie
Marie
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

Den boken hadde vært veldig interessant å lese, jeg prøver og duckducke, men finner ingenting (prøvde til og med googling) jeg har dog hørt noe lignende en gang, men det involverte baklengstale og de unevnelige.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Marie
2 år siden

hvilken bok leter du etter ?

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – C O R O N A = 6 bokstaver
C = 3
O = 15
R = 18
O = 15
N = 14
A = 1
SUM = 66, totalt 666
Setter pris på din innsikt og viten :-) Når det kommer til numerologi, håper jeg og tror at denne videoen kan gagne (spol til 1:53 om du vil unngå intro): https://drcharlieward.com/jfk-jr-you-dont-want-to-miss-this-video/

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

“Australia viser oss at COVID-19 dreier seg om nazisme” Det kan Max Igan SKRIVE UNDER PÅ! https://www.bitchute.com/video/SSMNkVBFHnB5/

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

COVID-19 ble omtalt i profeti for 10 år siden

The prophecy of Elder Paisios, p.204, Holy Monastery of Mount Athos / Distributed by Athos; 1st edition, January 1, 2012

&now a vaccine has been developed to combat a new disease, which will be obligatory and those taking it will be marked& Later on, anyone who is not marked with the number 666 will not be able to either buy or sell, to get a loan, to get a job, and so forth. My thinking tells me that this is the system through which the Antichrist has chosen to take over the whole world, and people who are not part of this system won’t be able to find work and so on — whether black or white or red; in other words, everyone he will take over through an economic system that controls the global economy, and only those who have accepted the seal, the mark of the number 666, will be able to participate in business dealings.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Enden på “visa” er fortsatt C = certification O = of V = vaccination ID = identification – 19 = AI (artificial intelligence)

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Den beryktede sionistiske propagandist, Billy Graham,

Hos Solzhenitsyn har “jøder” samme referanse som Fulfords “Khazarian mafia” sier jeg.
I norsk kontekst blir “Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)” også “Khazarian mafia”.
Hva SIAN (Resett) står for

Idiotene på Resett har fått “Islam” på hjernen.
Idag blir Taliban = “Islam”.
Taliban ble bygd opp av ISI, som igjen ble skapt av CIA. Al Qaida ble skapt av CIA.
(Etter at Afghanistan ble fri fra sovjetisk dominans fikk vi et maktvakum. Noen måtte overta. ISI er pakistansk etterretning. De ble stående som de seirende med Taliban med makten)
Støre fortalte på NRK intervju at Hamas ble opprettet av Mossad ifølge førstehånds kilder han hadde.
Dermed står vi tilbake med at alle ekstremister er skapt av etterretning.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Eksempel Resett:
“Kan USAs farvel til Afghanistan bli et «islamist-problem» for Kina?”
“Det skal mer til enn massearrestasjoner og interneringsleirer for å rydde opp i dette vepsebolet. …
Russland har et tilsvarende problem langs sin sørlige grense.”
(Tsjetsjensk terrorister ble flydd fra Jugoslavia til Tsjernia av under krigen i Jugoslavia)

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Jeg vet ingen andre medier i Norge som har strengere sensur enn Resett. Jeg får ikke gjennom 40 % av innleggene mine engang. Kontrollert opposisjon, ingen forsvarer jøder og sionister mer enn Resett og Document.no

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

SIAN renner over av å være khazarisk, liksom Israel. Men kan ikke endre hva man er. Khazarene har vært i krig med Muslimer i 1000 år. Khazarerne holdt til nord for dagens Azerbaijan.

“Hege Storhaug (born 1962) is a Norwegian Islamophobe, crank, anti-immigration activist and racist. She is ostensibly the “head of information” of the Islamophobic “Human Rights Service” organization, but is in reality more or less identical with that organization, which only consists of herself and a family member of hers as an inactive participant. Her core theme is how Muslims are evil and plotting the overthrow of Europe”

På Resett har Maria Zähler opplagt khazarisk bakgrunn.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Resett redaksjon:
– Men Michael Rubin ved tenketanken American Entreprise Institute sier at Taliban har aldri villet kutte båndene til al-Qaida.

Sionistene på Resett forteller med en gang at ISIS-K representerer “muslimer”.
Lederen for ISIS, al Baghdadi, var en irakisk jøde med litt studier i religion fra universitet.
Da ISIS tapte ar Raqqa stilte USA opp med “humanitære busser” for å hindre at kurderne fikk tak i dem.
Al Baghdadi møtte McCain i samtaler om mere amerikanske våpen til ISIS.
Bunnlinjen her er at ISIS er sionister selv, liksom Resett.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Alle disse du nevner, ble finansiert via EU, NATO, UN, som da er verdens terror organisasjoner.

« Forrige artikkel

Det er en Gulag i din fremtid – del 4 – av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Det er en Gulag i din fremtid – del 6 – av Eustace Mullins

117
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x