https://www.lifesitenews.com/news/stop-the-shot-conference-doctors-pregnant-women-should-never-take-the-vaccine/

Stopp masse – vaksineringen, NÅ!

3.7K visninger
5 minutter lesetid
59

Artikkel skrevet av bestemor-aase


Det viktigste valget du tar i år kan være JA eller NEI til vaksine! De Gen-modifiserende mRNA-INJEKSJONER er giftige og har stor helserisiko for alle og kan føre til sterilitet. Ingen verken menn eller kvinner i fertil alder som ønsker barn, bør ta dem. Statsministeren ønsker at flere føder barn, men nå kan det bli enda flere som vil, men ikke kan. Uten barn og barnebarn har vi ingen fremtid! Fødte barn pr. kvinne er allerede altfor lav, bare 1,3 i Europa og mange par har allerede vansker med å få barn. Hvert 7. par er ufrivillig barnløse. Regjeringen har nettopp bestemt å vaksinere 16-17 åringer og anbefaler det også til mindre barn, og det bør stoppes, straks! Risikoen øker med hver ny dose og jo yngre man er! Våg å si; NEI-TAKK! MIN KROPP ER MITT VALG! IKKE FLERE DOSER NÅ!

Dette er et Globalt Medisinsk Eksperiment på mennesker som bryter alle Nürnberg-kodeksens etiske punkter. Det kan bli det største folkemordet i historien. Ingen har fått full informasjon om nytteverdien i forhold til risikoen for å kunne ta et reflektert valg og gi et informert samtykke. Ingen vet og ingen kjenner konsekvensene. De nye mRNA-Vaksinene er verken trygge eller effektive og ingen vet langtidsvirkningen. På Folkehelsens og Regjeringens anbefalinger er nå Norges Befolkning blitt utsatt for sterk propaganda og psykologisk press og over halvparten har blitt forgiftet med to doser og over 70% med en dose. Det finnes effektive legemidler til å behandle Covid smittede og syke!

Kjærlighet ved første blikk

Nå vil vi ha medisin, medisin, medisin med det samme! De som har testet positivt og har symptomer må få behandling med en gang av fastlegen, sammen med vitaminer som har gitt gode resultater og vært i bruk av primærleger i flere land siden mars 2020. De har kurert flere hundre tusen, har unngått sykehusinnleggelser og dødsfall. Viktig med tidlig behandling og må gis de første dagene med symptomer. Dette er langt billigere medisiner enn vaksinene og burde bli gitt ut gratis til hele befolkningen. De har også utviklet behandlingsprotokoller for de mer alvorlige stadiene.

Sykdommen er ikke en respirasjon-sykdom, men angriper først blodet og mangel på oksygen i kroppen gir så pustevansker. Respirator og oksygentilførsel er ikke nok, og egentlig en feil behandling. Antikoagulerende og betennelsesdempende er nødvendig. Den siste gode nyheten fra Italia er at plasmaterapi med antistoffer har kurert de mest alvorlig syke på intensivavdeling. Norge må ta i bruk tilgjengelige medisiner, som er godt dokumenter og uten farlige bivirkninger. De kan gis til både barn og gravide og brukes forebyggende, profylaktisk, for dem som har høy risiko. Det er de syke som trenger medisiner, ikke de friske.

Risiko for skader i forhold til fruktbarhet og graviditet. Ny forskning viser at det er stor risiko for å bli sterile og at fruktbarheten kan skades av de nye eksperimentelle “vaksinene” og de MÅ IKKE gis til gravide! Nano-lipidene er giftige og føres med blodet til hele kroppen og samles spesielt opp i eggstokkene og livmoren hos kvinner og testiklene hos menn og skaper betennelser og skader. Dette er også påvist gjennom flere dyreforsøk og kjent siden 2012. Alle eggcellene for hele livet er allerede dannet og ligger og venter i folliklene i eggstokkene. Hvis de bli skadet betyr det at eggene kan “aborteres” og all mulighet for å få barn senere i livet blir borte. Ingen kvinner i fertil alder som ønsker barn burde vaksineres. 16-17 åringer som ikke er fullmodne er spesielt sårbare for hormonelle forstyrrelser.

Stjernedirigent Bohlin fra San Francisco

Produksjonen av Testosteron og Østrogen blir også hemmet og det virker ikke bare inn på kjønnsutvikling, seksualitet og fruktbarhet men påvirker mange viktige funksjoner i kroppen, som bein-, muskelmasse, stamceller, andre hormoner, hjernen og psyken. Det er større statistisk risiko for friske under 40 år for å dø av vaksinen enn av covid-smitte, som er et coronavirus vi allerede har noe naturlig immunitet mot. Vi får tre nye og fremmede fiender inn i kroppen samtidig som ikke er testet på mennesker tidligere, nano-lipider, genmodifiserende mRNA og spikeproteiner. De setter i gang en produksjon og reaksjon som vi ikke har noen stoppknapp på. Lipidene virker som en Trojansk Hest som bringer fremmede fiender like inn i det aller helligste, inn i cellene og de påvirker RNA og DNA. Mitokondriene som gir oss energi har også påviste skader.

Dette er en genmodifiserende behandling som kan endre arvestoffet vi gir videre til neste generasjon. Spikeproteinene sprer seg i blodet og til hele kroppen og danner små mikroskopiske blodklumper og betennelser i åreveggene og kapillærene og hemmer tilførselen av oksygen, kan skade hjertet, hjernen nervesystemet og alle organer. Helt unge friske har dødd av plutselig hjertestans, blodpropper og myocardi, og obduksjonsrapportene viser at proteinene har spredt seg til hele kroppen og gitt betennelser. Det er ikke gjort noen studier av virkningen av vaksinene på hjertemuskelen og de reproduktive organene. Man kan ha fått små skader som vil utvikle seg til sykdom senere i livet, og plutselige hjerteinfarkt, blodpropp og slag har blitt sett i månedene etter vaksinering.

Effekten av vaksinen synker etter noen få måneder, antistoffene halveres og de er bare 40% effektive mot Delta-varianten. Vaksinen hindrer ikke smitte og infeksjon, men den bare mildner symptomene og kanskje hindre sykehusinnleggelse, sier produsenten selv nå. Vi har likevel sett mange alvorlige covidsyke selv om de er fullvaksinerte, i tillegg til mange andre skader. De som er vaksinerte kan dermed også smitte andre, og vaksinepass er en falsk trygghet. Antistoffene som dannes er bare til en liten sekvens av viruset, men de som har hatt infeksjonen eller opparbeidet naturlig immunitet, danner antistoffer mot hele viruset og det kan gi immunitet livet ut. Forsker Dr. Michael Yeadon, en tidligere Pfizer ansatt med høy kompetanse, advarte tidlig mot at spike-proteinene som produseres i kroppen av disse mRNA likner proteiner i livmorveggen som er nødvendige for at egg skal feste seg, for å bli gravide og fullføre et svangerskap.

Testing av fullvaksinerte kvinner som hadde dannet antistoffer mot spike proteiner viste at de også hadde økt innehold av antistoffer mot sin egen livmor og den vil da bli betent. Spiral som prevensjon virker på samme måte og gir en betennelse slik at egget ikke kan feste seg. Faren for spontanabort er derfor stor, især de første tre månedene.

https://www.lifesitenews.com/news/stop-the-shot-conference-doctors-pregnant-women-should-never-take-the-vaccine/

Det er meldt 800 aborter i USA som vaksine-reaksjon, selv om gravde ikke skulle ha vært vaksinert har de blitt presset til det på grunn av jobb. Hvis man er gravid vil Lipidene med mRNA komme inn i fosterets blod og også trenge inn i livmoren og samle seg i hjernen. De har ikke immunforsvar og kan ikke danne antistoffer selv og det vil virke som en forgiftning. Hvilke skader dette kan påføre fosteret hvis det overlever aner vi ikke, hjerneskade, autisme, misdannelser og genetiske feil er mulig. Jordmødre i Amerika melder nå om mange fødselskomplikasjoner etter vaksinering, økt antall spontanaborter og morkakeløsning. Spedbarn som er blitt ammet har også blitt syke og dødd.

Det skal minst 5 års studier før man kjenner virkning av nye medisiner og minst 15 år for å vite virkning på gravide og foster. Disse er bare et halvt år likevel har FDA i USA og Folkehelsen i Norge nå godkjent dem fra 16 år.

REGISTRERTE SKADEVIRKNINGER ETTER VAKSINERING: Legemiddelverket i Norge har fått meldt inn 199 dødsfall og over 25 000 skadevirkninger pr. 17.August 2021.


Det Europiske Endura Vigilance for EU, har fått meldt inn pr. 14. august 2021, har systemet samlet 2 074 410 (To millioner derav halvparten alvorlige) rapporter om skader relatert til Covid injeksjoner, inkludert 21 766 dødsfall i de 27 medlemslandene. De Amerikanske nasjonale VAERS -dataene, en samling av saker som involverer negative reaksjoner fra medisiner, og de viser “595 620 bivirkninger, inkludert 13 608 dødsfall inntil 13. august 2021, fra COVID -injeksjonene.” De som blir meldt inn er antagelig også bare toppen på isfjellet og mange leger kvier seg for å melde inn for å ikke miste jobben. Mange av bivirkningene regnes også som normale reaksjoner, så en kraftig influensa blir antagelig ikke innmeldt, selv om man blir syk i mange dager. Hvordan kan Helsemyndighetene si at de er helt trygge????


Bestemor-aase, sykepleier og sunnhetsarbeider. Hovedkilde de tre pressekonferansene «Stop the Shot» til Truth For Health; https://www.truthforhealth.org/


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

59 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

Viktig folkeopplysning! Norsk mikrobiolog om innholdet i vaksinene og de alvorlige bivirkningene…

Artikkelen: http://www.ninacappelen.com/blogg/covid19-vaksinene-inneholder-ingredienser-som-ikke-skal-brukes-pa-mennesker

Podcast med mikrobiologen: https://www.buzzsprout.com/1790541/9298710-om-innholdet-i-corona-vaksinene-alvorlige-bivirkninger-og-at-barn-og-ungdom-presses-av-mydighetene-til-a-ta-disse-vaksinene-norsk-mikrobiolog-svarer?fbclid=IwAR3rqU-4iuiuyr9HXrMeavGx9tPjB_cvTLYO8UrudHptdoaZekhu5N0QCKc

“Ifølge mikrobiologen inneholder vaksinen ingredienser som ikke skal brukes på mennesker (not for human use), og det er nødvendig å bruke beskyttelsesutstyr og vaske seg godt dersom man har vært i kontakt med ingrediensene.”

Viktig suplement i denne tiden er bl a Nina Cappelen: http://www.ninacappelen.com/blogg
Nina Cappelen er blant annet sosionom, journalist, forfatter og fungerende politisk nestleder for Demokratene i Vestfold og Telemark, og har vært stortingskandidat høsten 2021.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
ken
ken
Anonym
2 år siden

“Pandemien” startet først etter vaksinering i flg Funeral Director John O’Looney: https://www.bitchute.com/video/gigUyK3yLtMU/ (Intervjuet av Max Igan/thecrowhouse, BITCHUTE). Begravde færre i 2020 kontra 2019…

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

I usa, så startet “plandemien” å vise seg fra mars – april i år ( 2021 ).
Tilsvarende i Australia, og England.

Det var dødsfallen, som viste seg. Og mange vet man ikke om enda.

Det betyr ikke, at plandemien startet da. Tar tid fra man blir injisert til man blir magnetisk og dør, som eksempel.

I denne perioden, man er magnetisk og før man tar kveld, så er man smittsomme overfor andre.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

SYSTEM :

https://m.youtube.com
/watch?v=k895IvN5_FU&feature=youtu.be

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

https://www.commonlawcourt.com med helt ny side kommer opp 20 september 2021

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Selv om denne pandemien og all vaksineringen fremmer mye negativitet vokser det frem nye helter. Jeg kjente ikke til Brandy Vaughan før det hele begynte. Hun er blitt min nye helt. Dessverre tok de livet av henne før det hele tok av med vaksineringen. De skriver at hun døde av naturlige årsaker (selvsagt , akkurat som Gaarder). Hun var USAs største forkjemper mot vaksinene. Hun drev nettstedet learntherisk.org. Hun mente hovedsakelig at vaksiner ikke er nødvendig og at det er kun for at psykopatene i BigPharma skal få høy profitt. Denne videoen er verdt å ta en titt på, fantastisk menneske https://www.bitchute.com/video/bod5medZb4gN/

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

“The tracker you got from vaccination
keeps playing, you`ll never walk alone
they are always listening, especially on the phone
When the lines blur, every boy and girl
How are we gonna make into
this brave new world”

(Prince – New World 1996)

https://www.bitchute.com/video/M40LXsf32uB8/

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Dersom du tar vaksinen er du ikke lenger menneske fordi du har ødelagt ditt eget DNA. Innføring med mRNA og nano-bots teknologi gjør at du kan bli et patent, en eiendel for de store selskapene. Du mister dine menneskelige rettigheter. Dette snakker jo også Klaus Schwab om. The 4 th industrial revolution. Denne mannen forklarer det helt utmerket https://www.bitchute.com/video/bnn1HPBaskw8/

Legen
Legen
Anonym
2 år siden

Så mye tull…jeg blir matt. Dette er tøys fra ende til annen. Bare noe:

“De Gen-modifiserende mRNA-INJEKSJONER er giftige og har stor helserisiko for alle og kan føre til sterilitet” – De er ikke genmodifiserende. De endre ikke vårt DNA. mRNA kan ikke endre DNA. Og hvor er dokumentasjonen på at det gir sterilitet? Ser det er refert en kilde, men denne er ekstremt omdiskutert for å si de mildt.

“Dette er langt billigere medisiner enn vaksinene og burde bli gitt ut gratis til hele befolkningen”. Ivermectin? Det er en parasittmedisin godkjent for HEST. Ikke er vi hester, og ikke er Covid forårsaket av parasitter.

“Nano-lipidene er giftige “…Hva er et nanolipid? Det er en liten dråpe av fett hvor enkelte stoffer løses opp. Så den grad fett er skadelig, vel så er jeg med. Men neppe verre enn en bit bacon.

“Hvis de bli skadet betyr det at eggene kan «aborteres» og all mulighet for å få barn senere i livet blir borte. “Gynekologikunnskapene mangler ser jeg, skal nøye meg med å si at dette er TULL. Rent og skjært.

“Produksjonen av Testosteron og Østrogen blir også hemmet “. Kilde? Dette er ikke sant.

“Testing av fullvaksinerte kvinner som hadde dannet antistoffer mot spike proteiner viste at de også hadde økt innehold av antistoffer mot sin egen livmor og den vil da bli betent. Spiral som prevensjon virker på samme måte og gir en betennelse slik at egget ikke kan feste seg. Faren for spontanabort er derfor stor, især de første tre månedene”…Unnskyld, er du helt riktig? Dette er bare tullprat. Spiral virker da ikke slik! Den gir en kronisk lett “irritasjon” av uterus som gjør at egget ikke kan feste seg. Det er ingen antistoffer involvert. Har aldri vært. Og vaksinen gir ingen antistoffer mot egen uterus. VIRUSET derimot kan gi en slik reaksjon.

“Legemiddelverket i Norge har fått meldt inn 199 dødsfall og over 25 000 skadevirkninger pr. 17.August 2021”. 199 dødsfall av nå 6 900 000 doser er altså 0,002 %. Til sammenlikning er dødeligheten ved viruset beregnet til mellom 0,2 og 2 % (vanskelig å vite pga manglende oversikt over asymptomatiske). Men altså mellom 100 og 10 000 ganger høyere dødelighet av viruset, Og skadevirkninger er alt fra smerter i arm og lett feber.

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– «Dette er langt billigere medisiner enn vaksinene og burde bli gitt ut gratis til hele befolkningen». Ivermectin? Det er en parasittmedisin godkjent for HEST. Ikke er vi hester, og ikke er Covid forårsaket av parasitter.

Ivermectin fungerer utmerket, og det er trygg medisin med anbefalte doser.
India, som bruker Ivermectin , har færre COVID-19 offer enn Danmark. India ligger på #117 plass, mens ikke-Ivermectin land som USA og UK ligger på #21 og #23 plass.

Land som bruker Ivermectin reduserer antall offer med 75+%. For Sveriges vedkommede ville det betydd 11.000 færre offer.
Lars Bern omtaler den svenske legestand som kriminelle

Legen
Legen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kilde? Du påstår at 75 % kunne vært spart. Da vil jeg se en kilde på det. Eller er det din egen antagelse.

Jeg kan gi deg en. Her er konklusjonen fra en studie i nettopp India. Konklusjonen er ” Inclusion of ivermectin in treatment regimen of mild to moderate COVID-19 patients could not be said with certainty based on our study results as it had shown only marginal benefit in successful discharge from the hospital with no other observed benefits.”

Kun marginal nytte sier de her. Les den på https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34265236/

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– Kilde? Du påstår at 75 % kunne vært spart. Da vil jeg se en kilde på det. Eller er det din egen antagelse.

Her finner du data som bekrefter +1000% døde i India etter at vaksinering startet. Idag bruker de ivermectin på nytt. 75% er et konservativt anslag ut fra data i India og Bolivia.
https://srv1.worldometers.info/coronavirus/country/india/

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– Kun marginal nytte sier de her. Les den på https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34265236/

Abstract

Ivermectin, a US Food and Drug Administration-approved anti-parasitic agent, was
found to inhibit severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2)
replication in vitro.
A randomized, double-blind, placebo-controlled trial was
conducted to determine the rapidity of viral clearance and safety of ivermectin
among adult SARS-CoV-2 patients. The trial included 72 hospitalized patients in
Dhaka, Bangladesh, who were assigned to one of three groups: oral ivermectin
alone (12 mg once daily for 5 days), oral ivermectin in combination with
doxycycline (12 mg ivermectin single dose and 200 mg doxycycline on day 1,
followed by 100 mg every 12 h for the next 4 days), and a placebo control group.
Clinical symptoms of fever, cough, and sore throat were comparable among the
three groups. Virological clearance was earlier in the 5-day ivermectin treatment
arm when compared to the placebo group (9.7 days vs 12.7 days; p = 0.02), but
this was not the case for the ivermectin + doxycycline arm (11.5 days; p = 0.27).
There were no severe adverse drug events recorded in the study. A 5-day course of
ivermectin was found to be safe and effective in treating adult patients with
mild COVID-19.
Larger trials will be needed to confirm these preliminary
findings.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33278625/

Another source

“Originally introduced as a veterinary drug, (ivermectin) soon made historic
impacts in human health, improving the nutrition, general health, and well-being
of billions of people worldwide ever since it was first used to treat
onchocerciasis (river blindness) in humans in 1988. It proved ideal in many ways,
given that it was highly effective, broad-spectrum, safe, well tolerated, and
could be easily administered. Although it was used to treat a variety of internal
nematode infections, it was most known as the essential mainstay of 2 global
disease elimination campaigns that has nearly eliminated the world of two of its
most disfiguring and devastating diseases.”

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

Covid-19 pasienter blir raskt bedre med ebolamedisinen Remdesivir. Testes nå i Norge
Hans Anderssen | 18.04.2020
Foreløpige data fra en kliniske studie viser at alvorlig syke Covid 19-pasienter som behandles med Gilead Sciences sin antivirale medisin Remdesivir ble raskt bedre. Pasientene som ble behandlet på Universitetssykehuset i Chicago opplevde en rask forbedring av symptomer som feber og luftveissymptomer og kunne utskrives fra sykehuset på under en uke. Nå testes Remdesivir også i Norge.

Remdesivir førte til massedød i USA. Patent-medisin til 25.000 per dose var de interesert i i Norge. Fauci påbød Remdesivir selv om han var informert om at Remdesivir var dødelig. Alternativer som HCQ og Ivermectin ble forbudt. Norge praktiserer det som kommer fra USA. Det er umulig å få Ivermectin på et norsk sykehus.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

Så du mener denne legen her har null peiling (Dr Zev Zelenko) tidligere Nobel Pece Prize winner i medisin ? https://www.bitchute.com/video/ino3Fu5qs6WW/

Ekte Naturmedisiner
Ekte Naturmedisiner
Anonym
Svar til  Legen
2 år siden

Uff, så hjernevasket du er…

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Ivermectin brukes også mot Rosacea som er en betennelsestilstand i hud, hester har ikke rosacea.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– «Legemiddelverket i Norge har fått meldt inn 199 dødsfall

Ca. 400 had dødd av COVID-19 i Norge 2021. 199 har dødd av COVID-19 vaksinene.

– Men altså mellom 100 og 10 000 ganger høyere dødelighet av viruset,

Dødeligheter av COVID-19 vaksinene har så langt vært 50% av COVID-19-tallene (ser bort fra mørketall)

Legen
Legen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Nei. 199 døde etter vaksine (ikke nødvendigvis AV vaksinen) mens 822 er døde av Covid. I rene tall er det altså 1/4 så mange døde etter vaksine.

Men dette skyldes jo – som du sikkert vet hvis du tenker deg om – at vi har ikke hatt 6,9 millioner tilfeller i Norge. 160170 personer er bekreftet smittet i Norge, og av dem døde 822. Det er 0,5 %. altså 250 ganger så mange døde av viruset. Eller sagt på en annen måte: Med de tallene vi har nå så ville det med 6.9 millioner smittede vært 205 000 døde i Norge. Etter 6,9 millioner doser av vaksine er kun 199 døde. Men flere av disse var eldre som kunne dødd likevel – husk at gjennomsnittlig levealder i Norge er 81 år ca. Så er du 85 og dør tilfeldigvis rett etter vaksine så er ikke det et unaturlig dødsfall.

Du må regne riktig.

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– AV vaksinen) mens 822 er døde av Covi

Enhver idiot vet at tallet 822 gjelder for 2 år. Tallet for 2020 var 436, og tallet for 2021 blir 822 – 436 = 386.
199 (51.5% av tallet for døde av COVID-19) døde av vaksinen i 2021.

Summen av døde av COVID-19 + døde av vaksiner = 585 i 2021 (året er enda ikke avsluttet).

Med denne raten (65 per mnd) vil vi få 780 døde i 2021, mot 436 i 2020.

Legen
Legen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Du har fortsatt ikke skjønt det…Ja, det døde i rene tall 199 etter (og ikke nødvendigvis av) vaksine. Og ja, det døde totalt 822 på to år. Du kan godt ha rett med tallet fra 2021 for antall døde. Så da døde 386 personer av Covid, 199 etter vaksine. Ser ut som 51,6 %. MEN: 199 er døde etter total 6,9 millioner doser. 382 er døde etter 160 170 – fjorårets smittede (har ikke tallet). så fortsatt er det et sted mellom 100 og 250 ganger høyere dødelighet av COvid -etter de tallene du legger frem.

Se det slik: I et naturreservat er det 500 løver og 300 000 antiloper. Så skyter vi 600 antiloper og 250 løver. Vi har da etter din logikk høyere dødelighet av jakt blant antiloper enn hos løver. Men det er fortsatt 294 000 antiloper igjen, mens vi har halvert antall løver. Dødelighet av jakt hos løver 50 %, hos antiloper 2 %. Værsågod.

kjell108
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

– 382 er døde etter 160 170 – fjorårets smittede (har ikke tallet).

Det er et interessant spørsmål hvor mange har blitt smittet og har immunitet mot COVID-19. Verden etterlyser det tallet.

Tall fra Danmark

Ifølge Worldometer hadde Danmark registrert 2499 dødsfall med påvist smitte av Covid-19 i perioden 15. februar 2020 til 11. mai 2021. Antall med påvist smitte var 260.900, men vi kjenner ikke det totale antallet som har hatt smitten, siden hele befolkningen ikke er testet (selv om Danmark har gjennomført svært mange tester).

Over 4400 er døde etter å ha blitt vaksinert mot Covid 19 i Danmark. Document har fått bekreftelse på at tallene stemmer direkte fra danske myndigheter.

Forrige uke ble vi tipset om en person i Danmark som hadde stilt konkrete spørsmål til danske helsemyndigheter, gjennom en «agtindsikt» til Statens Serum Institut (SSI).

Spørsmålet var om hvor mange som hadde dødd etter å ha blitt vaksinert, og aldersfordelingen på disse. I svaret står tallene:

2423 personer er døde op til 30 dage efter de er blevet førstegangsvaksinert
1992 personer er døde op til 30 dage efter de er blevet ferdigvaksinert

4415 personer er altså døde 30 dager etter å ha blitt vaksinert i Danmark. Tallene gjelder tidsperioden 27. desember 2020 til 11. mai 2021.

https://www.document.no/2021/05/18/hoye-dodsfall-relatert-til-vaksine-mot-covid-19-i-danmark/

Wordometers = 2499 døde av COVID-19 per 11. mai 2021
Statens Serum Institut (SSI) = 4415 – 2499 = 1916 døde av vaksiner ?
(dette er en fortolkning fra min side)

Ved å bruke denne relasjonen på dagens tall i UK (132.742 døde)

Antall døde av COVID-19 vaksiner i UK = 101.744
(offisielt har 1000+ dødd av vaksiner i UK)

Hansen
Hansen
Anonym
Svar til  Legen
2 år siden

Lykke til med og forklare fornuft til noen her inne Legen. Det er ikke let

kjell108
Abonnent
Svar til  Hansen
2 år siden

NRK får folk til å tro at i India dør folk som fluer av COVID-19

India
Active cases = 450.000
Norge
Active cases = 70.000

India har 270 ganger større befolkning.

kjell108
Abonnent
Svar til  Hansen
2 år siden

Hvordan Media presenterer Uganda

COVID-19 Pandemic
Uganda Sees Sharp Rise in COVID-19 Cases
May 27, 2021 10:56 AM

Refugees in Uganda Battle Suicidal Thoughts Amid COVID Pandemic
Fri, 05/21/2021 – 03:30 PM

Misinformation Clouds Uganda’s Effort to Vaccinate Refugees
Wed, 05/19/2021 – 10:53 AM

Uganda Strives to Keep COVID-19 Out of Refugee Population
Sun, 05/16/2021 – 01:41 PM

—-
Norge: 5 mill, 70.000 active cases

Uganda: 42 mill, 20.000 active cases
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uganda/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

deres 100 år gammel oppskrift virker ikke på oppegående mennesker, lege.
deres plan er avslørt i denne gamle tegnefilmen: https://www.youtube.com/watch?v=jfX91-7ya3w
med den forskjell at virus sprayes ut mer effektivt idag og vaksiner er mer demoniske.

Gunnar
Gunnar
Abonnent
Svar til  Legen
2 år siden

Mrna skriver seg inn i genet jo, det er jo hele vitsen, istedenfor syke/svak versjon av viruset som tidligere vaksiner bygger på, er mrna en delvis kode av covid, som skriver seg rett inn i DNA, å den skal vistnok bare liksom “fade” ut igjen.
Dokumentasjon på sterilitet kan komme etterhvert, vi vet enda lite om langtidsvirkninger da covid vaksinen ikke har lang fartstid.
Ivermectin brukes både på hester å mennesker, så vidt jeg har fått med meg, akkurat som antibiotika f.eks. også brukes på andre arter enn mennesker, f.eks hester, vi kaller det ikke hestemedisin av den grunn.

Arve
Arve
Abonnent
2 år siden

Israelsk studie viser at naturleg immunitet er best. Mykje betre enn vaksinering. Studien er så langt enno ikkje fagfellevurdert.

https://www.naturalnews.com/2021-08-31-natural-immunity-13times-more-effective-vaccines-delta.html

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Er vaksineringen en mulighet for Israel og sionistene å få utryddet brysomme motstandere ? Det mener ihvertfall David Goldberg. Det er mulig at denne David Goldberg ikke er hans ekte navn (psyop). Men jeg synes det er mye interessant i disse analysene. Her utlegges Donald Trump som “King of Israel” og frimurer. Iht til disse kildene så skulle Trump sørge for krig mot Iran hvis han ble gjenvalgt. Han skulle også være sterk delaktig under pandemien med fordeling av vaksiner. Og det stemmer jo utmerket. Etter min mening er Trump avslørt som en bedrager, en sionist som overhodet ikke jobber for patriotene. Han har alltid vært en pengegrisk og kåt jævel med tilknytninger til Epstein.

Ifølge sionistene er det for mange våkne mennesker i USA og verden sier Goldberg. Israel satte derfor igang 2 prosjekter; prosjekt CYPHER og prosjekt POGO hvor de skulle overvåke og elimenere motstandere av sionismen. Folk som rett og slett fortalte sannheten.

https://www.bitchute.com/video/KmeVQoY1vBLK/
http://themillenniumreport.com/2019/09/project-pogo-project-zyphr-it-doesnt-get-more-serious-than-these-two-black-ops/

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

Kontekst
https://www.bitchute.com/video/KmeVQoY1vBLK/

– We are talking about 0.5% of the Americans
I.e. 15 mill
Han snakker om jødene, og at jødene ønsker ta ned USA. Så blir målet for han at amerikanerne skal bli anti-jødiske / anti-Isreal

Her diskuterte Roma-klubben hvordan de skulle kunne manipulere verden
comment image

Det er ikke Israel.

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Den siste gode nyheten fra Italia er at plasmaterapi med antistoffer har kurert de mest alvorlig syke på intensivavdeling.

Denne nyheten er datert 19. mars 2020
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/277502

Italian coronavirus patient recovers after treatment with antiviral drug remdesivir
A 79-year-old Italian man made a full recovery after treatment with antiviral drug remdesivir. Drug now being tested, production increased.

Remdesivir førte til organsvikt og massedød. Men fake Media promoterte det.
Remdesivir ble også brukt i Norge og Sverige. Vitenskapelig forsøk for Remdesivir viste “null effekt”. Eg. Remdesivir er giftig og vil angripe nyrene. “Vitenskapelig forsøk” skjulte det siste for oss.
Så ble hydroxychloroquine testet ut i Skandinvia. Her var prosedyren å gi pasientene dødelig dose (5-10 ganger det man finner på FDAs nettsted). Så hette det etterpå at hydroxychloroquine ble funnet å være “uten effekt”.
Legene våre lyver.

Ivermectin er vidundermedisin i India mot COVID-19. Forvent at Media vil skjule det i 100 år hvis de klarer det. Her snakker vi om å dele ut 1000 mill * 50 (50.000 mill) doser med Ivermectin, ikke å teste det ut på 50 pasienter.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

blir du syk, så er det en ting som alltid hjelper : Infrarød badstue a 65-70 C grader over 1-1.5 t pr dag.
Ingen ting overlever av bakterier der. De blir renset ut. Drikk store mengder RENT VANN. Dvs, at du koker vannet, og setter det i kjøleskap / kaldt før du tar det med til badstuen, hvorav du må drikke masse vann, mens du sitter der, og svetter.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Tørk løvetann – rot, og pulveriser den, så drikker du dette som “te”. Rense effekten er 100%. Løvetann-rot er svært effektiv for rensing av blodet, kanskje den har svært god effekt mot blood-clutting. Rens blodet regelmessig om du har tatt pfizer 1 og eller 2. Mindre sjanse for å bli alvorlig skadet. Holder du blodet rent, så holder du kroppen ren….

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

For å forsterke immunsystemet, så bruker du hvit-løk. Kok opp vann, og rensk en hvitløk.
Legg skjeddene i en kopp og hell vannet over, så skal det stå å trekke i minst 2 timer. Legg noe over koppen.

Bruk mer salt. Salt er ikke, farlig til kroppen. Men du skal ikke, overdrive bruken, og bruker du salt, så må du drikke mye mer vann.

Ta en klype salt og putt det i nesa, sniff det inn, så det får virke. Når / viss det begynner å renne fra nesa, ikke, snyt saltet ut, la det renne rinne en stund.
Det er en del av rensingen.
Det kan svi, og være svært ekkelt nedover svelget, men det går fort over. Bare saltet som renser bort bakterier :D

SÅ BRUK MER SALT ( Himmalaysalt ).

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Rent C-vitamin pulver oppløst i vann kan inntas så mye man vil sier Lars Bern. C-vitaminer brukes opp på noen timer, så for alltids å ha nok C-vitaminer trenger man å drikke det døgnet rundt, og også midt på natten. Clif High lever fortsatt selv med kreft. C-vitamin = antioksyderende.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Du må ha B vitamin for at kroppen skal ta opp C vitamin. Du må ha C vitamin for å ta opp jern. Så, gulrøtter = B vitamin, poteter og blåbær = C vitamin og for siink :
Kikerter er, i likhet med alle belgfrukter, full av langsomme karbohydrater og fiber, som bidrar til et jevnt blodsukker og langvarig metthetsfølelse. Kikerter er i tillegg til å være rike på sink,en god kilde til blant annet protein, kalium, magnesium og kalsium. 3 mg sink per 100 gram (tørre kikerter)

Blåbær :

Full av sunne næringsstoffer Blåbær er en vitaminbombe og er spesielt rike på vitamin C, A og sink. – Forskning viser at blåbær inneholder mineraler, c-vitaminer, naturlig fiber og fruktsyrer – og ikke minst antioksidanter,

Næringsinnhold i løvetann For de som skulle være skeptiske: Joda, løvetann vil være et temmelig sunt innslag i kosten. Løvetannblader er nemlig rik på både vitaminer og mineraler. Spesielt vitamin A, C og K er det mye av i bladene, og når det gjelder mineraler er bladene en god kilde til kalsium, kalium, jern og mangan.

For D vitamin :
Matvarer som er vanlige på frokostbordet kan gi deg det du trenger av vitamin D. Og, en middag med fet fisk dekker dagsbehovet ditt for vitamin D og litt til. Men det er svært få matvarer som inneholder vitamin D naturlig. Fet fisk ((laks, ørret, makrell og sild),), torskelever, rogn og eggeplomme de eneste gode og naturlige kildene til D vitamin.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

– gulrøtter = B vitamin,

Her heter det:

– B-vitaminene spiller helt sentrale roller i alle biologiske prosesser. Det dreier seg om metabolismen, produksjon av DNA og RNA, karbonomsetningen, sukkeromsetningen og celledelingen. Alt! Heldigvis finnes de overalt. Man skal være på en veldig sær diett for å ikke få nok, sier Bügel.

Dyr produserer C-vitaminer selv. Vi gjør det ikke. Mengden C-vitaminer som geiter produserer selv er astronomiske vs. dosene i de C-vitamin tablettene man finner på apotek, forteller Lars Bern.
C-vitaminets evnen til å nøytraliserer frie radikaler går på aldersprosessen. Når italienere på lokalprodusert mat kan være frisk som en fisk også i 90-årene da har cellene ikke forfalt. Det går på aldersprosessen.

Høye doser C-vitaminer intravenøst virker mot kreft. Legene blånekter.
Wikipedia om C-vitaminer er en lang fortelling om hvilke sykdommer C-vitaminer “beviselig” ikke vil helbrede, som om Wikipedia er på lønningslista til Big Pharma.
Å helbrede pasienter er oppsigelsesgrunn (bli fratatt lisens) i det norske legesystemet. Leger kan saksøkes (formål miste lisens) dersom de bruker c-vitaminer.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Head of Tokyo Medical Association says “now is the time” for all covid patients to get ivermectin, not vaccines

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

NB! Da enzymet i hvitløk blir inaktivert av varme, blir den ikke på langt nær så kraftfull i sin fysiologiske virkning: https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/alli_sat.htm
Og her, utfyllende om løvetann: https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/tara_off.htm

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Derfor, man trekker hvitløken, ikke koker den.

Den skal ikke, kokes, kun trekkes.

Fungerer temmelig kjapt.

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Bra du poengterte, da “kok opp vann og legg skjeddene i en kopp og hell vannet over” kan tydes som om at kokende vann skal helles over :-) Vennlig hilsen angrende “meg” på bedre humør og ved godt mot i en tid hvor plandemien har vært et helvete!

Noen tips til hvordan vekke sovende sauer (nærmest i koma) være seg nære og kjære? Fulle av “FEAR” – FALSE EVIDENCE APPEARING REAL…

Har forsøkt med følgende, hvilket jeg mener sier sitt fra A til Å, men ingen respons: https://drive.google.com/file/d/1JJlTkTRq-K3uBp42onuJCpoc_v0uIqVG/view

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Langt fra alle skal vekkes opp. Alle har sin egen skjebne. Bare veldig vondt for oss som mener vi er våkne å se på at mange går “døden” i møte på den måten, som å ta injection. SelvmordsSprøyta. Bedre å hoppe fra ei bru I guess. Alt er planlagt.

Du kan helle det kokte vannet rett over skjeddene, vannet blir kaldere etterhvert, så det går helt fint.
Jeg gjør ofte det.

PS ! jeg har vannrenser, så jeg bruker helt rent vann, derfor blir vannet rasker kaldt.

Så, vent litt før du heller vannet over :D om du bruker kranvannet, ( kloakk vannet )

Viktig : vent minst 2 timer før du bruker vannet.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Alone :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Australia needs help

https://youtu.be/CJWOqMF4uHw

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Survival 2023

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

https://theuniversalantidote.com/

Dette er nytt for meg. Har ekspertpanelet her erfaring med- eller meiningar om klorindioksid?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arve
2 år siden

Informasjonen / videoen er ny for meg :D

Men, ikke at der er produkter som blir skjult av satanistene.

Var et slikt produkt fra Frankrike, hvorav en lokal person i en liten landsby, laget et produkt, som healet mange.
Husker ikke, hvilken sykdom(mer) det var snakk om, men satanistene kverket selskapet og produktet forsvant fra markedet.

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – Kunne like gjerne vært bitre aprikosekjerner som inneholder B17/amygdalin/laetrile (ikke de søte) som forebygger og helbreder kreft. “Forbudt” i Norge da det er “giftig”. Bare ett eksempel. Har du flere eksempler :-) ?

“En trondheimslege hevder at kreftpasienter er blitt friske ved hjelp av stoffet B17. I samme innslaget advarer legen mot cellegift. – Dette kan være lovbrudd, sier fylkeslegen i Sør-Trøndelag, Jan Waage, til adressa.no.”: https://www.aftenposten.no/norge/i/7KeBV/lege-advarer-kreftpasienter-mot-cellegift

“LOVBRUDD”? Lovbrudd på hva?!?

“When exposing a crime is treated the same as committing a crime, you are being ruled by criminals.” – Edward Snowden

FOR EN GJENG MED SATANISTER!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Når det gjelder næring, så har jeg ikke funnet annen frukt eller grønnsak, som er i nærheten av DURIAN. Asiatisk frukt, som inneholder enormt mye næring.
https://www.verywellfit.com/durian-fruit-nutrition-facts-4588715
Durian is an excellent source of vitamin C and several B-vitamins including vitamin B6, thiamin, riboflavin, folate, and niacin.

The minerals in durian include iron, magnesium, potassium, copper, manganese, and small amounts of phosphorus, zinc, and calcium.

Frukten lukter sterkt for mange, og de holder seg unna, men frukten er 100%, svært så god.

Kjøper du en hel frukt, så er det noen triks du kan gjøre for å få maks ut av smak.
Tips fra noen som har egen farm med Durian.
Ta frukten og smash den i bakken rett før du åpner den og skal spise den, så spres et enzyme, som gjør smake mye bedre og søtere.

Brennesle, løvetann (rota, blandene og stilken ) , hvitløk,
Ekstremt utmerket for rensing av blodet, energi, og immunforsvaret.

solbær, aronia, svarthyll og selvsagt blåbær. Sammensetning av desse 4 bæra er enormt kraftfult, og gir en boost om synet er dårlig.

tranebær, rips, tyttebær, jordbær, bringebær, kraftige røde bær, som har mye C vitamer og kan blandes med de 4 blå bæra over. Utmerket å blande som smoothies.

Så, kan man slenge i kiwi, lime(mørk grønn), avocado, agurk, sammensetning som gir base i kroppen, som ikke er grønn :) de mørke grønne grønnsaker og frukter gir base, samt potet.

Mango + grulrøtter er utmerket å blande veldig godt.
Mangos are high in vitamins, particularly vitamin C. A one-cup serving provides 66% of your daily value. You’ll also benefit from a healthy dose of vitamin A (11%), vitamin B6 (11%), and smaller amounts of vitamin E, vitamin K, thiamin, riboflavin, folate, niacin, and pantothenic acid.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
« Forrige artikkel

Det er en Gulag i din fremtid – del 6 – av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Myten om Smitte, Dr. Thomas Cowan

59
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x