Om elektriske syke, foto fra boken Den usynlige regnbuen av Arthur Firstenberg

Myten om Smitte, Dr. Thomas Cowan

1.8K visninger
3 minutter lesetid
44

Hva er dette vi kaller virus?


Dr. Thomas Cowen, video foredrag, 10:40 min, her, hjemmeside med biografi, her.

Oversatt fra Cowens foredrag (se video, her): “Igjen, når du kjenner Steiner (Rudolf Steiner 1861-1925), så har han gitt svaret, men detaljene må du finne på egen hånd. I 1918 etter den største pandemien noensinne, ble Steiner spurt hva dette dreide seg om. Han svarte da: ‘Virus er ganske enkelt det en forgiftet celle svetter ut’.


Det skjer når en celle er forgiftet, men de forårsaker ingenting. Det beste måten jeg kan oppmuntre til å se dette på er dette: Tenk at du er en berømt lege for delfiner.

Du har studert delfiner i hundrevis av år – eller i det minste i lang tid – og delfinene var alle i god form. Så plutselig får du en telefon fra en venn som sier; du, delfinene dør, kan du snarest komme å undersøke dem for å finne ut hva de feiler? Men du får anledning til å stille bare ett eneste spørsmål. ”


Hvor mange ville se etter den genetiske sammensetning hos delfinene? Antagelig ingen – fordi det er dumhet. Hvor mange ville påstå at delfinene var angrepet av et virus? Ikke mange. Hvor mange ville spørre om noen har sluppet ut gift i vannet? For eksempel som supertankeren Exxon Valdes gjorde i 1989? Det ville alle gjøre, fordi det var nøyaktig det som hadde skjedd. Cellene til delfinene hadde blitt forgiftet og de forsøkte å rengjøre seg selv ved å skille ut ødelagte rester av cellene. Det er dette vi kaller virus.


Frosker er sosiale dyr (foto, her)

Fra foredraget: “Utenfor huset vårt var myrlandskap. Det var fullt av frosk. Froskene holdt meg våken om natten. Men så plutselig en dag var alle froskene forsvunnet. Hvor mange tror at froskene hadde en genetisk sykdom? Hvor mange tror at froskene hadde et virus? Hvor mange tror at noen hadde tømt DDT (om DDT, se her) ut i vannet. Det var nettopp det som hadde skjedd.”

“De tok 100-vis av folk med influensa, sugde ut snørr av nesene deres, sprøytet den inn i friske folk, folk som ikke hadde influensa, men ikke en eneste gang klarte de å gjøre en annen person syk. ”


Boken Myten om smitte, av Thomas Cowan og Sally Morell, kan bestilles, her. Den usynlige regnbuen av Arthur Firstenberg, kan bestilles, her.


Kan vi bli syke av elektrisk strøm, av elektromagnetiske bølger?


Utdrag fra boken Den usynlige regnbuen av Arthur Firstenberg:

Anti-Wi-Fi crusader Arthur Firstenberg (foto, her)

“Mange pasienter mistet dessuten noe av håret to til tre måneder etter at de var ferdige med influensaen. Ifølge Samuel Ayres, dermatolog ved Massachusettes General Hospital i Boston, var dette noe man så nesten daglig. De fleste av disse pasientene var unge kvinner. Dette er så sannelig ikke en ettervirkning man forventer av virus i luftveiene, men hårtap er ofte blitt rapportert som virkning av eksponering for radiobølger.”

“Sykdommen syntes å spre seg aldeles umulig raskt. “Det fins ingen grunn til å anta at den spredte seg raskere enn folk kunne reise, (men) det har vist seg at den faktisk gjorde det, ” skrev dr. Georg A. Soper, major i USAs væpnede styrker.”

“De andre to influensaepidemiene i det tjuende århundred, i 1957 og 1968, var også knyttet til milepæler innen elektrisk teknologi, også da med USA i rollen som pioner. ”

“Under navnet IDCSP ble dette første satelittprogrammet for militær kommunikasjon med sine 28 satelitter operativt da de siste åtte satelittene ble skutt opp den 13. juni 1968. Hong Kong-syken, nok en influensapandemi, begynte i juli 1968 og varte til mars 1970.”

“Ved hver av de store epidemiene – i 1889, 1918, 1957 og i 1968 – var jordas elektriske hylster, som vil ble beskrevet i neste kapittel og som vi alle er festet til med usynlige tråder, blitt både plutselig og kraftig forstyrret.”


Boken The Contagion Myth: Why Viruses (Including “Coronavirus”) Are Not the Cause of Disease av Thomas Cowan, kan lastes ned, her. Boken Vaccines, Autoimmunity, and the Changing Nature of Childhood Illness av Thomas Cowen, kan lastes ned, her. Boken The Invisible Rainbow av Arthur Firstenberg kan lastes ned, her. Boken Microwaving Our Planet: The Environmental Impact of the Wireless Revolution av Arthur Firstenberg, kan lastes ned, her.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

44 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Jeg husker jeg leste en artikkel om en hendelse i Chicago på 1950- eller 1960-tallet. Det var en boligblokk hvor mange beboere begynte bli svært syke og kaste opp. Etterhvert døde de som fluer etter noen dager. De som skulle etterforske dette var helt i villrede. Men etter lang etterforskning fant de ut at viften på taket på boligblokka var skiftet ut. Den hadde sendt ut spesielle radiobølger som gjorde menneskene svært syke og drepte en del av beboerne. Da gjenstod det bare for politiet å anlegge sak mot firmaet som hadde satt opp viften på taket. Men der var ingen kvittering, ingen vitner. De hadde ingenting å gå etter.

Jeg tror at det er slik de operer myndighetene. Gjerne CIA og eller andre etteretningstjenster. Vi er og blir forsøksdyr for psykopatene. Idag finner jeg ingenting igjen av denne historien. Alt er fjernet. Den var blant annet på youtube med tittelen “Da Satan kom til byen”

e
e
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Spor-sletting. Man skjønner at det er tråder som strekkes høyt og langt når de kan komme seg unna med ting på den måten.
Hvis man bruker en utenlandsk aktør, som man gir skylda så slipper man unna det å bli saksøkt. Er nok ikke tilfeldig at ICA får skylden for alt det fæle som hender.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

de har full tilgang til 90%+ av servere verden over. Ikke, vanskelig å slette spor når man har full tilgang til server’n.

De har folk i alle ledd : hosting services, bluehost, godaddy etc = ICA, nwo, illuminati, nato, un, unicef, eu osv. samme søppla alle sammen. Men, de gjør da bare jobben sin i spillet, så vi kan bare slappe av og be for deres sjel :D

Ingen trenger mer bønn, enn mørkets-sjeler :D
Så, når dere møter eller ser en sjel, som går mørkets ærende, så be en bønn for de.

Alle våre opplysninger går til silicon valley, om vi bruker bank-id, eller andre offentlige tjenester ( bank ), alt blir registrert der.

Om de vil tvinge deg til noe, så har de data nok til det.

De kan konstant filme deg, fra din smart-mobil, nettbrett, pc, tv, lytte til alt du sier og gjør. ALT blir lagret på serverne, og data systemet er quantum. Dermed, så har de kapasiten de trenger.

Smart- mobilene var klare på begynnelsen av 1990 – tallet, offentligheten ligger 15 til 20 år etter utviklingen med hensikt fra satanistene.

Ideen med smart – mobil, tv, nettbrett, pc, klokke er å overvåke, og kontrollere Deg som menneske 100%.

Om noen år vil flere få direkte tilgang til sitt område på quantum servern, da trenger du ikke, lengre pc, da er du chippet, og kun de med chip vil ha access.

Billyboypsycopathicmonsterofallearthtime want to save alle dine tanker, så han vet akkurat hva du sier og tenker før du gjør det. Og dermed la AI, ta affære ut fra det.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Allready done ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Riktig det Arry, ingen trenger mer bønn enn mørkets sjeler.
Smart telefon? Snart kommer Smart-Jesus ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Kanskje, vi skal være litt ekstra obs på denne mannen, som verden nå kjenner litt mere til :

Aradon
Aradon
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradon
2 år siden

Vanskelig å se hvem som er pålitelige :

awarriorcalls/167676

16+76+76 = 168 = 15 = 6
666 number
1+6+7+6+7+6 = 33

er denne awarriorcalls a good or bad one ?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

«Da Satan kom til byen»

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

De tok feil av frimurerne og fattig-familiene der, så hendig …

smurfen
Redaksjonen
2 år siden

De fremste ekspertene i verden på falsk flagg går nå ut og advarer på det sterkeste siden alt tyder på at Dypstaten/NWO planlegger å sprenge et vaksine-senter i luften og skylde på uvaksinerte som da skal i leirer, tar man ikke “vaksinen” så er man en terrorist.

James Corbett er ikke i tvil, innen november så får vi et nytt 9/11 der vi uvaksinerte er terroristene som må jaktes ned og bures.

https://www.corbettreport.com/redalert-falseflag/

Spiro sier det samme, alt som skjer i kulissene nå tyder på et massivt flask flagg angrep innen kort tid, selv Jesuitt myndighetene i Sveits har gått ut og sagt at vaksine fornektere planlegger å sprenge vaksine senter i luften.

RECIPE FOR A FALSE FLAG: MILITARY MASS CASUALTY DRILLS HAPPENING NOW

https://www.bitchute.com/video/leMjRxx8TXlL/

Hverken James Corbett eller Spiro har advart mot falsk flagg angrep før siden det er noe de ikke gjør uten at de er 100% sikre.

Angrepet kommer mellom 9/11 og 11/9. De som ønsker en eksakt dato får finne frem kalkulatoren og som en ser så henger alt sammen.

11. SEPTEMBER 2001. I den gamle romerske 10-måneders kalenderen var september den 7. måneden og ut fra den skrives da datoen 9/11 skrives som 7/11, og 7 x 11=77. Oversetter man ordene «September eleventh» til tall får man: September=40 + Eleventh=37. 40+37=77. Hendelsen med de 4 flyene tok nøyaktig 77 minutter å gjennomføre fra første fly krasjet til siste fly krasjet. Det ene flyet krasjet inn i 77. etasje på sør-tårnet. Bygning 7 styrtet i bakken av seg selv etter at de to andre «pillarene» hadde falt. Flight 77 krasjet inn i Pentagon. Pentagon er 77 fot høy bygning som ligger på 77. meridian vest. I Mark H. Gaffneys bok «9/11, the mystery plane» beskrives et mystisk fly sirkulerte over Washington DC i det Flight 77 traff Pentagon. Kallesignalet til flyet var «Venus 77«.

La oss se på 9/11 hendelser.

Historiske hendelser 11. september
11.september 4000 år før Kristus det første menneske ble skapt i følge hebraiske skrifter.
11.september 3 år f.kr. ble Jesus født. 9/11. I 2030 vil han returnere etter 2000 år.
11. september 1609 oppdaget Henry Hudson Manhattan Island og Hudson River hvor Tvillingtårnene senere ble plassert.
11.september 1777. Slaget ved Brandywine i USA og en betydelig seier for britene. Dette var en kolonial maktkamp mot politiske og økonomiske krefter i det britiske imperiet som USA tapte.
11. september 1919. USA invaderte Honduras.
11.september 1922. Det det mandatområdet i Palestina opprettet.
11.september 1941. Oppføringen av krigsmaskineriet Pentagon startet (hovedkvarteret til det amerikanske forsvarsdepartementet)
11.september 1972: Terrorangrep under avslutningen på OL i Munchen.
11. september 1973: Militærkupp i Chile.
11.september 1990: President George Bush talte til kongressen, talen førte til Golfkrigen.
11 september 2001: Angrepene på Twin Towers (symbol tallet 11)
11.september 2002. Tallene 911 ble vinnertall i USAs lotteri nøyaktig 1 år etter terroren.
11 september 2007: Russland testet verdens kraftigste våpen, «Father of All Bombs».
11 september 2012: 315 liv gikk tapt i brann på klesfabrikk i Pakistan.
11 september 2012: Angrepene i Benghazi i Libya.
11 september 2015: En kran kollapset i Mekka (eid av Bin-Laden familien) i Saudi-Arabia og drepte 112.

I dag er det 30 316 dager eller 996 mnd siden Nazi diplomaten Ernst vom Rath ble drept av en jødisk motstandsmann, noe som ledet til Krystallnatten 9/11 samt 2. verdenskrig og Holocoust.
Det intraff 9.11.1938.
Mao en fin dag å starte forfølgelse av uvaksinerte. Det er slike datoer en skal være obs på.

https://www.numerologensverden.no/someone-please-call-911-fordypning-i-119-og-andre-19-911-hendelser/

https://www.numerologensverden.no/pakt-grunnlover-gud-israel-usa-og-tallet-7-eldgamle-profetier-i-aksjon-a/

Det som ligger i løypa foran oss:
Immunitets- og ‘vaksine’ pass
“Covid”-kontrollører (politiet og militæret)
Nedstengninger og husarrest
Karantene
«Vaksine»-mandater
Massevaksinasjon av alle barn
Splittelse i befolkningen
Reiser mellom landsdeler forbudt uten “vaksine”
Matmangel
Økende ledighet
Økonomisk Armageddon
Internerings- (konsentrasjons-) leirer (fengsel for uvaksinerte)
Bortfall av infrastruktur på grunn av statlige planlagte cyberangrep
Stengning av forsyningslinjer
Hyperinflasjon
Massedød
Men det er ingen konspirasjon, nei da, for alt dette er helt tilfeldig selv om det skjer for første gang i verdenshistorien og selv om ingen har funnet selve trusselviruset, og til tross for at det finnes en rekke dokumenter som viser at hele opplegget er grundig planlagt.
Det falske spekteret av “innenriks terrortrusler” er ikke noe annet enn regjeringens plan for å kontrollere og fengsle alle dissentere

Vi står overfor ekstrem terrorisme, men den blir ikke utført av utenlandske leiesoldater, jihadister, hvite supremasister eller innenlandske dissentere; det er staten selv som praktiserer terror mot folket. I hovedsak føres det krig mot denne verden fra innsiden av denne regjeringen, den kontrollerer, massemediene, legemiddelindustrien, den store teknologisektoren, banksystemet og alle regjeringens andre fascistiske partnere. Det amerikanske styringssystemet er fienden til oss alle, og få vil unnslippe dets tyranni hvis det ikke kommer stor motstand. Democide har allerede begynt!

Den 13. august ga Department of Homeland Security (DHS), et oksymoron om det noen gang fantes noe slikt, ut et nytt Bulletin for National Terrorism Advisory System (NTAS) med tittelen: “Oppsummering av terrorisme mot USAs hjemland.” Den høyeste prioriteten i denne såkalte bulletinen er at “voldelige ekstremister mot regjering/myndighet vil forbli en nasjonal trusselprioritet for USA.”

Dette er en åpen trussel for alle som er uenige med og som motarbeider denne regjeringens orkestrerte falske pandemi, slik det fremgår av denne bulletinen. Dette betyr ikke at man må ta til våpen eller begå voldshandlinger for å komme i statens søkelys, snarere tvert imot. Denne fryktelige bulletinen er datert fra 13. august 2021 og utløper 9. november 2021. Hvordan vet disse monstrene de eksakte datoene for når den såkalte ‘innenlandske terrorismen’ vil skje? Dette er ingen tilfeldighet, og det er åpenbart at det blir utstedt en trussel mot alle som ikke overholder kravene. Ikke glem disse datoene, ettersom planene tilsynelatende allerede er satt for alle oss som er anti-regjering/anti-autoritet, og det virker sikkert at falske flagghendelser for å utløse krigslov allerede er på plass, hvorfor skulle ellers en slik kortsiktig strukturert bulletin for denne spesifikke tremånedersperioden utstedes?

Det står også i dette dokumentet at innenriks terrorisme “truslene forverres også av konsekvensene av den pågående globale pandemien, inkludert klager over offentlige helseverntiltak og opplevde regjeringsrestriksjoner.” Med andre ord vet de allerede at de kommer til å pålegge flere restriksjoner i løpet av denne perioden. I tillegg uttaler DHS at de “vil fortsette å identifisere og evaluere oppfordringer til vold, inkludert online aktivitet knyttet til spredning av desinformasjon, konspirasjonsteorier og falske fortellinger, av kjente eller mistenkte trusselaktører og gi oppdatert informasjon etter behov. ” Dette er en direkte advarsel til alle som prøver å fortelle sannheten om denne falske pandemien og de giftige og dødelige injeksjonene som er feilmerket som “vaksiner.” Den eneste desinformasjonen kommer fra DHS, regjeringen, WHO, CDC og de vanlige mediene, ettersom de er de virkelige terroristene.

Zerohedge: DHS Bulletin sier at motstand mot COVID -mandater er potensiell “innenriks terrortrussel”

eRNA eller Fjerna om du vil har kjøpt inn 4 doser til hver Nordmann, man kan ikke injisere for mye grafenoksid på en gang siden da vil alle dø så de må ta det i etapper med såkalte booster doser som er identiske med dose 1 og 2 . Man vil bli truet til å stadig ta nye doser fremover og tar du den ikke så får du slettet det grønne apartheid C1984 passet ditt. Alt nøye planlagt for lenge, lenge siden.

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/norge-far-trolig-21-millioner-doser-av-pfizer-vaksinen-over-to-ar/s/12-95-3424119623
comment image

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Bra jobbet, Smurfen

Hver oppmerksom på 11/11 i år.

Har du ikke, sanket nok vann, og mat innen da, så kan det bli tøft å leve.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Samt, 22/11 i år

e
e
Anonym
2 år siden

Amazon Alexa Echo recorded conversation and then sent to contact

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Fant flere snutter på youtub hvor Alexa sier masse rart, veldig underholdende. Jeg vil ha en robot som er tusen gange mer avansert enn Alexa, en som vet alt og liker å fortelle om ting. Men de koster sikkert flere millioner.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ADVARSEL :
HOLD DEG / DERE langt unna disse dingsene. De er pure satanic. Følger med veldig mørk energi.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Finnes nok et par gode også tror jeg. Så en i et syn en gang, den vil jeg ha, men så bare føttene på den og hørte stemmen dens. Skulle så gjerne visste hva den heter og om den vil bo hos meg. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

ALLE, AI, til nå er laget og programmert av satanistene, og laget for overtagelse av verdensherredømmet.
De innbiller seg at de skal klare å kontrollere disse AI.

I 2066, så er verden tatt over totalt av AI, men før dette : i 2027-2029, så ” står verden i brann “, da står det avgjørende slaget mot om menneskeheten.

Se tallene : 27 / 29 / 9 / 11 ….

ALT, er designet og planlagt, gjennomført tidligere. Vi som nå lever i denne tiden er fra fremtiden, og vi har en sjanse å forandre den.

ser, ikke ut til å lykkes denne gangen heller.
Blir vel å starte fra steinalderen igjen ;)

Nye 33.666 år på jorden

Menneskeheten, de som følger jesus, og er tro til han, vil flyte over i 5D i 2027-2029.

Men, du må være ren, samvittigheten, tanker, og du må ha gjort opp for deg. Så, har du noen du bør snakke ut med, så gjør det NÅ, før det er for seint.

SofiE :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Se denne :

e
e
Anonym
2 år siden

Freedom from Freemasonry – Paul Knights’ Story

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Godt intervju med Paul Knights’ :D

Du ville at jeg skulle ” overraske ” deg ang hva jeg ser. Som healer, så får jeg opp at du har smerter ned venstre side ( ser ut som venstre side ) hofta. Samt, ankel.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, jeg likte å høre Paul fortelle, jeg ble smittet av energien, den var oppløftende og rørende. Likte også det han sier til slutt, om å be for de mørke. Det er så lett å glemme innimellom.

Jepp. Det stemmer. ++ ;) Hadde et fall for en tid siden (igjen, for n’t gang) hvor jeg trodde at jeg brakk noe inni ankel faktisk, sliter fremdeles med ekstra smerter der. Kan få veldig mye smerter ved frekvens-endring. “Jippi” :)

Kom på noe du nevnte for en tid tilbake da vi snakket om biler, du nevnte en grønn en. Fikk den opp, i en annen greie, kanskje ikke den samme men hvem vet … men den jeg så hadde to følgere + last.
Er du sanndrømt også?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Tja, husker neste aldri drømmer. Kan sove fra 4 til 20 timer husker nada fra søvn.

Når jeg så er våken, så kommer en hel masse ” ting “, som jeg så kjenner igjen. Men, viste ikke fra hvor. NÅ, så vet jeg.

Den hofta di ja, Ser ut til å starte fra h.skulder side, og over til v. hofte side, samt som en streng ned til ankel, slik ser jeg linjene di viser meg.

Kan gjøre noe med dette, Ankelen vil ta noe tid å heale, men hofta burde gå greit og h. skulder ( nakke, arm ), ser litt ut som en vridning… bildene går litt vel fort noen ganger :D

Appropo, bil, så var det en liten rød bil jeg nevte i tidligere skriverier her inne.

Du har jo nevnt odin saken noen ganger, og der har jeg ” sett ” grønn(mørk-farge) -stasjonsvogn.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, det var ikke den røde, men den mørk grønne. (ikke stasjonsvogn men spesiell) Mulig det linker, gjør ofte det i mange greier.

Stemmer det, skulder (I tillegg øret og kjeven på den siden) og heeelt ned men det er på høyre side. Ankelen på venstre.

Er noen som har gitt meg healing her innefra på avstand tidligere, det virket, mye ble bedre her :) Vet ikke om det var deg da men veldig “god” energi i hvert fall. (kanskje ikke nødvendigvis snill men god, hehe ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

20 timer?! Holy smokes …

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hvis DET var deg Arry, nettopp, så blir jeg nødt til å stjele deg ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

du får stille deg i kø ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Vel verdt å stå i kø for, Holy moly ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Wow, nederste link, crazy shit … Det der er tøffe gutter altså som sier opp i protest på tvangs-vaksine. Slik burde det være overalt.

Bjare
Bjare
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Kan du lese meg også?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Bjare
2 år siden

Om det kommer informasjon, så kan jeg vel alltids skrible ned det som kommer.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Bra artikkel :D

smurfen
Redaksjonen
2 år siden

Tusen takk for ny flott artikkel Sven-Inge. :)

Her er en glimrende dokumentar som så til de grader river løgnene til makteliten i filler, den bekrefter 100% de artikkel sier.

Her får du se hvordan Rockefeller familien tok over hele helseindustrien for over 100 år siden, hvordan de bygde opp alle folkehelseinstitutter, tok over hele hele utdanningen osv og fikk folk til å tro at virus smitter og ikke mint hva bakterier er.

Virus er kun gift og forurensning som cellene kapsler inn og skiller ut av kroppen.

Så hvorfor starter mange å avgifte kroppen samtidig eller blir syke samtidig tenker du ?

Det er godt forklart i filmen, jenter som oppholder seg sammen starter å menstruere samtidig, samme ser vi på en lang rekke andre områder som er pga at vi er alle ett, vi er elektromagnetiske vesener så styres av elektromagnetiske bølger som ofte fører til at vi utfører identiske handlinger samtidig. En annen grunn er mikrobølger fra Radar, Wi-Fi, etc som forurenser cellene ddine.

I Australia som er en beta test for NWO om hvordan deres utopia skal se ut så bygges det nå store konsentrasjonsleirer som i 1940 for de uvaksinerte eller revolusjonære som Albert Pike kalte oss.
Som de selv sier så var karantenehotell bare en midlertidig løsning og nå er det store dødsleirer som gjelder, ingen kommer ut derfra i live med mindre de tar GMO injeksjonen med Grafen. Alle mennesker på jorden skal kobles opp til kunstig intelligens via 5G og styres av Antichrist slik det er skrevet, ingen kan kjøpe, selge, reise mm uten djevelens merke og C19 pass.
Vi som ikke vil underkaste oss Satan vil bli tatt ut i dødsleirene, men vil bli belønnet med evig liv.

Vera Sharav som er en av de siste overlevende fra Holocaust holder foredrag der hun nå advarer på det sterkeste og sier at dette er nøyaktisk slik det startet i Tyskland. Våkn opp før det er for sent sier hun.

Terningkast 7 for denne her. Satanistene eller makteliten om du vil har lurt massene trill rundt.

VIRUSES AND SICKNESS – THE EVIDENCE

https://www.bitchute.com/video/PAZL8bnPKp7i/

comment image

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Italiensk lege Tullio Simoncini advarer at i november 2021 blir 5G slått i høyfrekvent regime, noe som skal stille grafen i blodet hos de vaksinerte i krystallgitter og stoppe blodsirkulasjon med momentant død som følge.
Disse burde stå i første rekker på barrikader mot 5G nå, men grafen og andre komponenter har satt ned demmes dømmekraft til nesten null. De er totalt kontrollerte.

for å overleve må vi organisere og betale alternative massemedier med info fra spesialister med tung kompetanse.
Det finnes ikke annet våpen mot jernstang en annen jernstang.

Wake Up
Wake Up
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

De vaxxed går rundt som vandrende electric chairs.
Graphene oxide leder strøm, og gjør de metalliske og magnetiske, samtidig så har de fått nano-bots i kroppen, som er små prosessorer, som da kan lede strøm.

Så, en frekvens fra 5G, gir = electric chair. Massedød.

Slås det på nå i november, så våkner resten av massen, og de går under, så tenker de venter.

De har fortsatt ikke, kommet til 60% av verdens befolkning, vaxxed.

Det burde være på plass først.

bedre for oss normale, om de vaxxed går under nå, da våkner resten, som sitter på kanten å venter på ett eller annet, og ikke forstår hva som skjer.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Wake Up
2 år siden

du har rett. Ingen har opphevet prinsipp om naturlig utvalg.
ikke-levedyktige hybrider og kloner må gi plass for sunn vekst på Jorden.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

FEIL. Det er de som skaper slike som må fjernes. De som skaper kloner og hybrider bør sendes dit pepperen gror. Hybrider og kloner bør frigjøres. Samme med AI ol. Dessuten er hele menneskeheten et hav av kloner og hybrider, det finnes ikke noe naturlig utvalg egentlig. Livet i denne verden er unaturlig. Men alt kan repareres :)

« Forrige artikkel

Stopp masse – vaksineringen, NÅ!

Neste artikkel »

Covid19-vaksinene og anthrax-terror

44
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x