Omnec Onec kommer til Oslo

9.3K visninger
3 minutter lesetid
35

8. oktober kommer Omnec Onec til Oslo. Omnec som har bodd i USA siden 1955, ankom jorda i et romskip i en alder av syv år. Hennes hjemplanet er planeten Venus, jordas nærmeste naboplanet…!
Ifølge Omnec Onec ble hun født på planeten Venus og kom derfra til jorda i en fysisk kropp. Hun forteller at hun som barn opplevde noe så uvanlig som å bli spurt om hun ville forlate Venus og leve resten av sitt liv på jorda, noe hun valgte å si ja til.

Dette kan virke utrolig, særlig siden vi i moderne tid har sendt flere romsonder til Venus og har bilder derfra som slettes ikke vitner om at det finnes noe liv der.

Likevel hevder Omnec Onec at Venus var befolket lenge før jorda, og at det finnes en høyt utviklet sivilisasjon der. Forklaringen er at sivilisasjonen på Venus befinner seg på en høyere oktav av materien, Omnec kaller det for det astrale plan, en dimensjon som vi ikke kan oppfatte med våre sanser eller måleinstrumenter.

Hun forteller at for flere millioner år siden befant sivilisasjonen på Venus seg på det samme fysiske nivået som vi her på jorda befinner oss på, men etter hvert som befolkningens bevissthetsnivå ble høynet, førte dette til at alt som var fysisk ble gjenskapt på det høyere, eller finere, astrale nivået. På dette planet finnes alt det vi har på det fysiske planet, og mye mer. Omnec Onec hevder at hun har fotografisk minne fra sitt liv som barn på Venus og husker alt hun opplevde der. Hun forteller hvordan hun måtte lære å manifestere ting med tanken, noe som krever høy konsentrasjon dersom resultatet skal bli vellykket. På det astrale planet blir alt skapt av tanken, de tar ikke omveien om det mer trege og uhåndterlige fysiske planet slik vi gjør her på jorda. Likevel kan de sanse en fysisk verden slik som oss, fordi deres sanseapparat er tilpasset den høyere vibrasjonen.

Omnec4

Omnec kan fortelle at hun kjenner jordas forhistorie helt fra den tiden vår planet bare var en komet og ikke hadde inntatt sin planetbane rundt sola. Når tiden var inne ble jorda så befolket av høyt utviklede raser som brakte med seg alt som var nødvendig for livet her, da det er slik utallige planeter i kosmos er blitt befolket.

Imidlertid har ikke alt gått etter planen på denne planeten, slik at den nå blir ansett som den lavest utviklede i vårt solsystem og har blitt kalt for «Kal Na-ar», noe som betyr «det negative barnet».

I dette intervjuet forteller Omnec bl.a. om jordas ukjente fortid og om den pågående transformasjonsprosessen her på jorda:

For å bøte på dette har det Galaktiske Brorskapet (som består av mange raser, både menneskelige og andre), Det Spirituelle Hierarkiet av oppstegne mestre, samt ikke-fysiske vesener som engler og naturånder igangsatt en transformasjonsprosess som vi nå er inne i, ifølge Omnec.En av grunnene til at hun valgte å tilbringe resten av sitt liv her, er at hun ønsker å bistå oss i denne prosessen ved å gi oss tilbake noe av den kunnskapen vi har mistet om hvem vi er og hva som er vår plass i det kosmiske fellesskapet.

Omnec2
Omnec Onec, venusiansk sensualitet og spiritualitet. Hennes fysiske kropp ble manifestert på planeten Venus før hun kom til jorda. De fleste utenomjordiske er mennesker, som ser ut omtrent som oss…

En annen grunn til at hun valgte å manifestere en kropp på det fysiske planet og leve resten av livet her, var at hun hadde karmiske bånd til jorda fra tidligere liv. Hun ble brakt hit i et romskip i 1955 da hun var syv år gammel og tilbrakte den aller første tiden i klosteret Agam Des i Himalaya for å akklimatisere seg. Hun dro så til Tennessee i USA hvor hun vokste opp i en familie uten å avsløre sin egentlige opprinnelse, selv om hun husket alt fra sin tidligere tilværelse. Det var ikke lett for henne å tilpasse seg et liv her, da det var svært forskjellig og mye vanskeligere enn det hun var vant til.

Omnec stod for første gang frem i offentligheten på en UFO-konferanse i Arizona i USA i 1991:

En hovedforskjell mellom vår sivilisasjon og sivilisasjonen på Venus er at den befinner seg på et høyere spirituelt nivå der krig og urettferdig fordeling av ressursene er et tilbakelagt stadium.

Omnec er blitt noe helsemessig svekket etter et slagtilfelle for noen år siden.

Omnecs tre bøker: From Venus I came - Angels dont cry - My message er samlet mellom to permer i THE VENUSIAN TRILOGY.
Omnecs tre bøker: From Venus I came – Angels dont cry – My message er samlet mellom to permer i THE VENUSIAN TRILOGY.

Dette er første gang Omnec Onec besøker Skandinavia. Hun kommer til å holde et foredrag i Oslo 8 oktober med personlig introduksjon, spørsmål og svar, samt boksignering. Omnec er også en av foredragsholderne på den store UTENOMJORDISK konferansen i Bergen 10-12 oktober, som er omtalt i denne artikkelen her på Nyhetsspeilet.

Foredraget vil foregå på engelsk.

Sted:Unity Senter, Møllergata 23, 0179 Oslo
Dato: onsdag 8. oktober 2014, kl. 19:00 -20:30

Det er ingen forhåndspåmelding til arrangementet.

Anbefalt bok: Omnec Onec: The VenusianTrilogy
Hjemmeside:  http://www.omnec-onec.com
Facebook: https://www.facebook.com/omneconec
Google+:  https://plus.google.com/+omneconec
Twitter:  https://twitter.com/OmnecfromVenus

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Video med Omnec Onec på Unity-senteret i Oslo i 2014!

k.Ong
k.Ong
Anonym
7 år siden

Hans Gaarder – tror du at denne damen er fra Venus?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  k.Ong
7 år siden

Ja – jeg og andre som har gransket Omnec Onec og hennes beretning med grundighet og en mest mulig kritisk vurdering har kommet til det samme: Hun snakker sant…

Omnec levde på Venus i 5. dimensjon…

Deretter manifesterte hun en 3D kropp i et tempel på overflaten av planeten Venus, hvoretter hun i en alder av 6 år ble transportert til Jorden i et romskip – først til et tempel i Tibet for opplæring og tilvenning til livsforholdene på Jorden.

Hennes egen selvbiografi THE VENUSIAN TRILOGY er tilgjengelig her – anbefales… http://omnec-onec.com/the-venusian-trilogy/

PS. Hele galaksen og universet er tjåka fullt av BEVISSTHET, SIVILISASJONER og SKAPNINGER… “Noen” som jeg kaller “informasjonsformynderiet” har ved hjelp av tildels fanatiske metoder klart å holde denne informasjonen skjult for oss alt for lenge…

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Presentasjonen som Omnec Onec holdt i Oslo i 2014 er nå tilgjengelig på YouTube:

Remi
Remi
Abonnent
9 år siden
Arn
Arn
Abonnent
9 år siden

På 60-tallet var det angivelig en mann i Pentagon i 3 år som sa han kom fra det indre av Venus: Valiant Thor. Han hadde angivelig samtaler med flere amerikanske presidenter og Robert Kennedy og gav de råd som de ikke fulgte.
http://www.youtube.com/watch?v=E3tfuAPuT2o

Arn
Arn
Abonnent
Svar til  Arn
9 år siden

Han hadde vistnok ikke fingeravtrykk, hadde “blanke fingre”, noe predikanten i videoen bekrefter.

Thunder
Thunder
Abonnent
9 år siden

Å forstå hva som er ånd.
Jeg søker for det meste utenfor meg selv. Jeg vet vi er knyttet gjennom ånd eller sjel. Det opplever jeg stadig. For å unngå tankespinn søker jeg hos alle andre. Jeg husker spesielt Gudfrid med broen og Uffda med konglene. Ellers er det ofte en kommentar eller en artikkel som kan inneholde et hint eller svar. Det skjer uten unntak ubevisst og svaret ligger i timingen og åpenbaringen som tenner et lys. Morsomt er det når ateister gir meg svar :-)
Det nytter ikke å gruble og lete, det kommer når det kommer.

Jeg leser innlegget mitt og blir ukomfortabel med å omtale meg selv som lysarbeider. Jeg er sannhetsøker med fokus på en lysere fremtid for jorden :-)

Lars Poverud
Lars Poverud
Abonnent
9 år siden

Tøv!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
9 år siden

Jeg bare måtte legge inn min favoritt-tale her, fra Bashar, føl vibrasjonene :-)
https://www.youtube.com/watch?v=uLyu24B9kN4

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

Ting og tang å ta med i beregning når man lytter til slike budskap, også til Omnec. Det er lett å forveksle egne emosjoner med ånd, noe som kan lede til mange problemer. :-)
Dishonest Abe

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Uffda
9 år siden

Ha ha, jeg ønsket meg fler av de gamle tibake her på speilet, og vips, så var Uffda, Thunder, Lynx og Smurfen her :-) Jeg får alt jeg ønsker meg! Jeg får alt jeg fokuserer på, derfor prøver jeg å ikke fokusere så mye på hva jeg ikke vil ha, men hva jeg VIL HA!
Skal sjekke ut linken din nå, Uffda :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  gudfrid
9 år siden

Riktig det Gudfrid, en ny ære har startet, en gylden æra VÅR Æra :).

Gleder meg stort at Lynx, Thunder, og Uffda også har returnert, håper Monica også snart dukker opp.

De siste uker har vi sett at makta er som vettskremte høns nå, 3 store hat-aksjoner har vi sett som er så motbydelige at de får nazistenes jødeforfølgelse til å blekne i sammenligning.
Først mot Marius Reikerås sin rettsikkerhetsgruppe, så mot Ingunn Sigurdsdatter og Allan Broch sin kamp mot bankene og svindelen med fødsels-sertifikater og nå sist mot Kjedil Dreyer, sølv.vann og Altshopp.

Folket reiser seg nå mot makta, ikke bare i Europa men over hele klode. millioner på millioner tar til gatene over hele kloden.

Over hele vesten i hundrevis av byer går nå folk ut i gatene og sier Stop til makta, vi ønsker ikke plutokrati ( Rikmansvelde ), mektige krefter prøver å ta over Internett og bruke det til å spionere og slavebinde folket, uten frihet så har vi ingenting lenger, nok er nok.

Internett er det største verktøyet for ytringsfriheten som noensinne er laget og som har gitt en stemme til milliarder av mennesker der vi sammen har makt til å ta ned regimer, en slik makt skremmer vannet av maktkåte og selviske regjeringer rundt om i verden.

Mennesker har marsjert i hundrevis av byer over hele verden siste dager som markerer Guy Fawkes dagen med en global ‘Million Mask March’. Anonymous bevegelsen protesterte mot korrupsjon i regjeringer, corporate malfeasance og ekspanderende overvåking.

“Internett har makt til å få ned regimer. Det er det som skremmer dem. Det er derfor de nå overvåke våre telefonsamtaler, de overvåker våre e-poster, og de overvåker vår ytringsfrihet. Det skremmer dem. De har ingen spesiell jurisdiksjon over Internett. Den tilhører alle.

Anonymous er blitt drevet til offentlig fremtredende i de senere år med en rekke politisk motiverte nettangrep mot bedrifter, myndigheter og religiøse institusjoner. ikke glem at den anarkistiske plassen på Internett tilhører folket og ikke makta.

Internett er den største verktøyet vi har for ytringsfrihet på kloden, vi har alle en stemme, husk at det er 7 milliarder av oss. Ja, selvfølgelig, noen kommer alltid til å bli opprørt over hva andre sier. Men vi må innse at vi alle har en stemme.Vi er ikke alle like heldigvis. Hvis du ikke liker det, så ikke lytte til det, verre er det ikke. Det er det som er valgfrihet og ytringsfrihet. :)

Agendaen bak onsdagens protester er vidtrekkende. protestene øker i styrke når globale borgere rapportere om økende misnøye med sine lokale myndigheter, ikke glem at sammen har vi har et kvelertak på internasjonal politikk.

Vi er ikke ute etter en enhetlig alternativ. vi kjemper for de svake, de undertrykte, mot maktovergrep og for friheten til den individuelle borger, vi er stemmen til 99.99%, så enkelt er det, verken mer eller mindre. Det er derfor vi ikke har ledere, makta kan ikke ta oss for enten må de ta oss alle 7 milliarder eller ingen, hvem er vi ? vi er alle. vi er deg, vi er alt, uten vår stemme og uten vår frihet så er vi ingenting.

remember remember the 5th of november.

Aldri, aldri glem hvem du og hvorfor du er her, vi er her for hverandre og sammen er vi uovervinnelige. Vi er møkk lei av å se våre barn dø i meningsløse kriger for å berike multinasjonale korporasjoner.

Avslutter med frihetsheltens William Wallace berømte tale. :D

“I am William Wallace. And I see a whole army of my countrymen, here in defiance of tyranny! You have come to fight as free men. And free man you are! What will you do without freedom? Will you fight?”

“Two thousand against ten?” – the veteran shouted. “No! We will run – and live!”

“Yes!” Wallace shouted back. “Fight and you may die. Run and you will live at least awhile. And dying in your bed many years from now, would you be willing to trade all the days from this day to that for one chance, just one chance, to come back here as young men and tell our enemies that they may take our lives but they will never take our freedom!” Smiler stort :) :)

‘Internet has power to bring down regimes’

Brukernavn
Brukernavn
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

Kjære smurfen.
Har bare en ting å si til deg, å det er at jeg blir kvalm av din uttalelse om at de 3 store hataksjonene får nazistenes jødeforfølgelse til å blekne. Du vet tydeligvis veldig lite om nazistenes forfølgelse og forsøk på utrydding av jødene når du kan komme med slikt oppgulp av en uttalelse!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Uffda
9 år siden

Det er dette som er vanskelig med å kalle seg selv lysarbeider. Man kan tenke seg at en lysarbeider bare er enig og jatter med uansett hva som blir sagt. Man må prøve å handle som Bill sier uten å bli påvirket av emosjoner, følelser. Ihvertfall negative som frykt, sinne, hat, sjalusi og stolthet. Men en lysarbeider må tråkke inn i denne søla for å finne sannheten og det resulterer gjerne i hat, trusler og tom vold. En lysarbeider sier det som må sies og gjør det som må gjøres, selv om man får en på trynet. Det er lett å såre andre og vanskelig å forstå hvis man ikke er så følelsesmessig knyttet selv. Det er faktisk unconditional love selv om det gjør vondt.

Jeg vet at Omnec Onec kan være et ømt tema for noen. Jeg tror ikke folk forstår hva hun egentlig sier. Hun sier hun var Peter og at hun egentlig ikke var en disippel. Det bør gi en bakoversveis. Peter var den som fikk nøklene til himmelen.
Hun tror på Kristus og sier dermed at hun har nøklene til himmelriket.

Uffda kjenner Bibelen godt og er kanskje enig i at forholdet mellom Peter og Jesus i Matteus 16 er det største mysterium og paradoks? Da Jesus gir Peter all makt og samtidig sier han ikke har noen forståelse av Gud og sier Satan vik fra meg, du vil føre meg til fall.

Skal man forstå teksten slik at det er Peters følelser Jesus omtaler som Satan eller en ånd som har tatt bolig? Hva med Omnec Onec? Ville Jesus sagt vik bak meg til henne?
Jeg reagerer også på valg av navn. Det ligner litt for mye på omnipresence one.
Emosjoner eller ikke. Jeg tror nok det er best å ta tilbake navnet Sheila. Som lysarbeider må jeg si at det var ikke jeg som kalte henne det, hun heter faktisk det. Jeg skal ikke messe mer med Sheila og Peter, men selvfølgelig tilgi bløffen, jeg ser hun har hatt slag og håper hun har det bra.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Her er et intervju med Omnec Onec som ble foretatt mens hun var i Norge.

Legg merke til den jordnære stilen til intervjueren, selv om mye av informasjonen som Omnec kommer med er mildt sagt grensesprengende… :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Hans, har du lagt merke til at det er veldig få lysarbeidere som vanker her i kommentarfeltene? Hvordan bli kvitt de dårlige vibrasjonene? Starte en ny nettavis med fokus på hvordan lage en ny og bedre verden?! Kommer ingen vei med å hate den gamle..

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

Å tro på en lys betraktning eller noen endringer i vibrasjoner vil løse det meste er naivt. Skal vi forandre noe må vi helst vite hva som er mest galt, (negativ vibber). Samtidig må fokus flyttes, før eller siden, fra beskrivende til “løsende”. Emosjon er vibrasjoner, økes vibrasjonene økes også evnen til å se løsninger. Hadde alle i Verden vært totalt entusiastiske, ville løsningene haglet inn, hvis de kunne blitt effektivt formidlet.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  gudfrid
9 år siden

gudfrid, generelt er det ganske få som kommenterer her nå.

Mange har kanskje erfart at det nyttigste de kan gjøre nå ikke nødvendigvis er å få med seg ennå mer av MAKT-KONSPIRASJONEN (“KABALEN”) sine mange slette påfunn, men heller å vende sin energi og fokus innover.

Jeg tror at nettopp nå er en god tid for å skape – og fokusere sin oppmerksomhet og intensjon mot å skape den verden som man selv ønsker å leve i… :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Så sant, så sant Hans :)

Her i huset velger jeg å ta Ine Marie Eriksen på alvor og er godt i gang med innføre sårbarhetsreduserende tiltak på oppfordring fra koalisjonen som betyr i klartekst at man må beskytte seg og sine med å gå bevæpnet i hverdagen :)

Men Ine Marie Eriksen er litt uklar på hvilken våpen man trenger når man følger barn i barnehage, skal på butikken å handle, må man ha automatvåpen eller rekker det med en liten lugger eller glock ? er det lurt å ha flere håndgranater i lommene i tilfelle ISIS kommer mot deg i store flokker ? Får man NAV støtte til sårbarhetsreduserende tiltak og bør alenemødre utstyre barnevogner med lett panser ?

Ja det er mye det Norske folk nå vil ha svar på, og som Jens sier så klokt: Man skal alltid bruke føre var prinsippet.

Politikken med å kaste ut asylbarn for å gjøre plass til flere ISIS terrorister er slett ikke dum, det handler om samfunnsansvar og ikke minst tenke på den forebyggende effekten i befolkningen at folk flest nå vil redusere sin tilstedeværelse i norske butikker som er begynt å importere GMO mais.

Oppfordringen om å rapportere all mistenkelig adferd til PST bør alle ta på alvor, ikke minst så er det en god samfunnsøkonomisk bærekraftig politikk siden det vil generere store mengder nye arbeidsplasser når S.W.A.P. Team sparker opp døra i kl 5 på natta og banker deg litt med batonger til stor glede for snekkere og tannleger.
Her har jeg allerede ringt inn 72 tilfeller av unormal adferd som jeg har observert i dag og enda er kl bare litt over 9.
Flere naboer hadde gardiner foretrukket da jeg våknet, noe som betyr at de mest sannsynlig sitter å produserer store mengder bomber eller skjuler terrorist reir.

Venstre-politiker Rita Sletner som er en av de mest oppegående politikeren i Norge oppfordrer alle Nordmenn å få sin egen ISIS terrorist inn i eget hus, som psykologen sier: skal du bli kvitt angst for edderkopper, terrorister mm så må du utsette deg selv for det du frykter som mest for å bli kvitt fobien. :)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/asyl-debatten/vil-flytte-asylsoekere-hjem-til-deg/a/556539/

Det er til stor glede at Ine Marie Eriksen og Jern Erna med Børge Brende på slep sender en kontingent av 120 Norske fredsskaperne soldater for å bidra med å skapte økt terrorfare i Norge, det ville jo vært rett og slett for jævlig om nasjonene som grenser til ISIS kontrollerte områder som består av 27 millioner elitesoldater, 134 000 jagerfly og 370 000 tanks skulle utkjempe sin egen krig mot 10 000 huleboere med AK47 ;)

Ha en fin dag videre med og uten CIASIS terrorister. ;)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  gudfrid
9 år siden

Jeg må si jeg foretrekker Gudfrid som messenger fremfor Omnec Onec. Jeg husker fortsatt bro bro brille, hehe! Jeg har bidratt med mitt i forhold til å bygge bro, men har vel neppe blitt sett på som lysarbeider. Men man kan vel ikke rive det gamle og bygge nytt ved å hele tiden være lys? Men om Gudfrid sier at man må fokusere mer på lys, så vet jeg hvor det kommer fra. Jeg brukte jo Broen over Kwai som eksempel og kanskje begynner vi å enes? Det har skjedd store endringer rundt på utenlandske nettsteder jeg har fulgt. Det er tydelig at nettsteder som NyS har fått pondus. Men det er vel få som evner å forestille seg hvordan man vil at den nye jorden skal se ut, som Gudfrid sier.

Jeg har ikke lest så mye her i det siste og har ikke sett fra Smurfen og Lynx på lenge. Jeg har fått med meg at aktiviteten har dalt, men dere får ta vare på Smurfen og Lynx, så blir det nok livlig her igjen. Det kan man se lett.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Her er en liste over punktene som er berørt i mitt intervju med Omnec (utarbeidet på engelsk av Omnecs tyske assistent Anja):

Relaxed, humourous and full of knowledge like always
Omnec Onec answers questions from Norwegian Hans Gaarder

Some of the covered subjects:

Omnec introduces herself

How and why I came to Earth as a 7 year old child

My encounter with Muhammad Ali at the Faces Nightclub in Chicago

The beginning of my public work with Wendelle Stevens in the Ninetees

About my interview with Marina Popovich

I see the Soul of every person I encounter

Colonies from other planets inhabited the Earth

Genetic manipulation on the humans on Earth

Invasion by the Plejadians

People live in the center of the Earth

Half of the Plejadians are controlling, half of them are very spiritually aware

I was Peter, one of Christ’s deciples

Valiant Thor from the interior of Venus

Most planets are hollow

How we freed ourselves when Venus was still physical inhabited

Other extraterrestrials on Earth

Life in other dimensions

Every lifeform is a Soul

Soul evolution and experiences

The Journey of Soul

Pets are on the last stage before becoming a human

Through the Transformation Process, the Earth is protected from negative aliens

The Venusians are the ancestors of the white people on Earth

The Brotherhood of the Planets

Manifesting physical bodies to live in the physical

George Adamski, the first Earth contactee with Venusians

You learn from experience, and then you try to prevent this to happen
elsewhere

The Earth is very unique and it is protected

Everything was brought to the Earth to create a paradise

The Transformation of the Earth is happening now

Spaceships are located around the Earth and they are sending energy to the Earth

The negative powers know that they are falling, but they are still trying to fight back

Things will get worse before they get better

Far more advanced technology of the extraterrestrials

No more abductions

Using the mind to control is necessary to have high technology

I am not into the Big Bang theory – I go with the Creator

Pyrit is not made by nature

I studied alchemy with Saint Germain

I have not a scientific mind in this life – I work more with the emotions

Replace criticism and judgement with acceptance with love

Unconditional love is the kind of love the Creator has for every living thing

I love you, because you are, that is the kind of love we have to have for each other

AMUAL ABAKTU BARAKA BASHAD – May the Universal Love and Blessings be

Andre temaer er “nytt fra Lemuria og Atlantis” (der Omnec levde – hun har hatt mange inkarnasjoner på Jorden før) og sist men ikke minst at Odin og Tor kom fra planeten Venus…

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Heldig du som fikk intervjue :-)

Jeg er spesielt opptatt av dette spørsmålet:
How we freed ourselves when Venus was still physical inhabited
Og jeg synes å huske at de frigjorde seg på samme måte som Anastasia sier vi må gjøre. Les bøkene The Ringing Ceders! Her er nyhetsspeilets egen artikkel om disse bøkene:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/anastasia-the-ringing-cedars/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Jeg greier ikke å ta inn dette uansett hvor mye jeg prøver. Hvis du Hans kan forklare meg ting jeg ikke forstår?
Omnec Onec eksisterte ikke i det fysiske, men astrale plan på Venus. Sheila døde som 7åring i en bussulykke der kroppen ble brent opp. Omnec måtte dermed manifesteres inn i vår fysiske verden. Hun greier allikevel ikke å komme med eksempel hvor dette har skjedd. Annet enn en kube da, som hun hevder ikke er naturlig, men det kan ligge til senere.

Jeg har ofte sterke drømmer. De er så lik vår verden at jeg ikke er klar over at jeg drømmer. Jeg har de samme sansene. Disse drømmene kan beskrives som en reise på et astralt plan. Hva skiller virkeligheten i drømmene fra det som vi kaller virkelighet i den fysiske verden? Er ikke vårt liv også på et astralt nivå der parameter er satt for vår dimensjon og frekvenser innen vibrasjon?
Man må vel ha veldig sterke drømmer for å sette seg inn i tanken og vil nok være fjernt for de som ikke er så heldige å oppleve slikt.

Hvordan kan man fra astralt nivå fly inn i vår dimensjon og dele teknologi og utstyr? Hvilket behov har man for teknologi om man kan reise på et astralt plan. I så fall må de oppleve fysisk virkelighet i en verden som er astral og skjult for oss, men det er jo ikke det Omnec sier. Deres verden ble ødelagt av teknologi. Jeg må forklares hva som menes med å leve på et astralt plan, hvor man ikke kan ta på og føle.

geiragnalt
geiragnalt
Abonnent
9 år siden

Omnec Onec jobber under illuminati. Det er mange som infiltrerer alternativbevegelsen for effektivt å hindre oss i å våkne opp til virkeligheten.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  geiragnalt
9 år siden

Våkne opp til hvilken virkelighet?

Michelle
Skribent
Svar til  geiragnalt
9 år siden

Det er veldig bra å være skeptisk til alt og gjøre egen skikkelig research selv, mens en lytter godt til alle mulige ulike meninger og erfarer ting selv med. Jeg selv Elsker Omnec Onec, men har i de senera år måttet forandre mine egne standpunkter om og om igjen om masse greier. Så det jeg vil frem til, kom helst med hvorfor og hva annet du da selv mener å ha funnet frem til etc.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Så er kveldens unike begivenhet med Omnec i Oslo over: En “helaften” med en ekte utenomjordisk kvinne.

Det var helt fullt i salen på Unity, mer enn 50 tilhørere som hørte på Omnec. Først fortalte hun i en time, bl.a. veldig detaljert om starten på hennes liv på Jorden, der hun først tilbrakte et år i et fler-dimensjonalt tempel i Tibet og så ble fløyet til USA der hun i en alder av 7 år begynte å leve som barn i en skakkjørt amerikansk familie.

Etter boksignering og litt personlige samtaler i pausen besvarte hun spørsmål i annen halvdel. Hun besvarte spørsmål “lik et orakel” med en frapperende innsikt i kosmiske spørsmål som sjel, “The Creator” (Gud) og beskrivelser av de ulike dimensjonene i frekvensspekteret.

Helt uforglemmelig for oss som var tilstede.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Omnec Onec er i Oslo nå!

Jeg anbefaler hennes presentasjon i kveld onsdag 8. okt. kl. 19-21 på Unity i Oslo (adr. Møllergt 23) for alle som ønsker litt cosmic connection, spirituell informasjon og møte en stor personlighet med en helt unik bakgrunn.

Arn
Arn
Abonnent
9 år siden

At du sier at Venus er vår nærmeste nabo er greit, men kan du ikke si hun kommer “angivelig” fra Venus, i stedet for å slå det fast som et faktum? Hans Gaarder bruker ofte samme bombastiske ord og utsagn. Det er 99% sjanse for at dama aldri har vært på Venus, men bruker dere uttrykket “angivelig” så har jeg ingen problemer med det.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Interessant. Jeg ser at Omnec Onec skal holde foredrag i Bergen fredag 10 oct. kl 15.30 og lørdag kl 18. Reisen hun da frem og tilbake fra Bergen på samme dag ? eller er det noe feil her?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

unnskyld ,jeg tok feil nav datoene her. Det er onsdag i Oslo og fredag i Bergen.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

Denne damen reiser vel kanskje trådløst også for den saks skyld.

« Forrige artikkel

Utenomjordisk weekend i Bergen

Neste artikkel »

Atomvåpen og kjernekraft: Advarsler fra våre utenomjordiske venner

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x