Hva er ”Ghost Rockets”?

17.8K visninger
12 minutter lesetid
149

I løpet av oktober og november, har norske media kommet med en rekke rapporter om “usedvanlig kraftige meteorer”, “mystiske ildkuler” etc. Hva er egentlig dette fenomenet som media i stor grad bortforklarer, og hvorfor viser det seg?

(Info om ferske norske Ghost Rocket observasjoner sakset fra norske media er gjengitt nederst i artikkelen, under kildeoversikten)

Litt historikk

Spøkelsesraketter dukket opp like etter at amerikanerne den 1. juli 1946 hadde foretatt sin første kjernefysiske prøvesprenging på Bikiniatollen i Stillehavet. Mellom 9. og 12. juli, altså vel en uke etter at den fant sted, kom det fra Sverige inn over 300 rapporter om observasjoner av meteor, og rakettlignende, lysende objekt. Den neste prøvesprengningen fant sted 24. juli, og i begynnelsen av august ble det på nytt gjort et stort antall observasjoner. I de mange svenske avisartiklene var konklusjonen at det dreide seg om ‘et ukjent fenomen’. Som følge av alle disse observasjonene, ble det og i all hemmelighet arrangert et møte mellom den svenske og den amerikanske forsvarsministeren, James Forrestal. Fra forsvarshold ble det altså gjort store anstrengelser for å ’komme til bunns i saken’. Forrestal ble etter all sannsynlighet det første dødsofferet i ”kampanjen” som hadde til hensikt å holde UFO-fenomenet skjult for offentligheten. (For de som er spesielt interesserte i dette aspektet, anbefales Gray Barkers bok: ”They knew too much about Flying Saucers”, som kan leses eller lastes ned her. Se ellers Hans Gaarders DISCLOSURE-artikkel)

Det meste av informasjonen om Ghost Rockets er hentet fra boken Spökflygarna -46, av Erland Sandqvist. Han har omhyggelig samlet inn hundrevis av spøkelsesrakett-observasjoner, og deretter analysert og systematisert dette omfattende materialet på en svært grundig og oversiktlig måte. (1).

Hva er typisk for dette spesielle UFO-fenomenet?

 • Dukker plutselig opp.
 • Hastigheten på objektet kan så variere fra langsom til meget hurtig. Varigheten av observasjonen vil derfor og være forskjellig; fra noen få opp til 10-12 sekunder er mest vanlig, i enkelte tilfeller mye lenger.
 • Ser ut som en ild-eller lyskule, enten hvit, rød, gul eller blågrønn, ofte med hale.
 • Omgivelsene lyses kraftig opp – noen ganger så sterkt at det kan minne om sollys eller fullt dagslys. Kan for enkelte virke nifst og uhyggelig.
 • Objektet passerer i en høyde som kan variere fra noen få hundre, til flere tusen meter over bakken.
 • Kan mange ganger bli borte bak horisonten som om ‘det slo ned’, uten at en finner tegn til noe nedslag.
 • Forsvinner meget raskt, ofte i form av en eksplosjon, enten en ren ‘lys-eksplosjon’ eller med lyd.
27. juli 2011:”Dusinvis av mennesker så en mystisk ildkule falle fra himmelen, mens den gav fra seg et kraftig lys. Fenomenet ble forklart som alt fra UFO til kinesisk lanterne. Kystvakten lette så etter vrakrester, men uten resultat”. Konklusjon: “Et uløst mysterium”. Fra: Action News, Florida, USA,

I følge Sandqvist er forklaringen er at et utenomjordisk bemannet fartøy, (enten et speider– eller moderskip), plutselig dukker opp. Skipet ankommer i meget stor hastighet og foretar så en veldig rask nedbremsing. Dette forårsaker den meteor eller rakettlignende effekten i form av en lysende ildkule, ofte med hale. Til slutt forsvinner fartøyet like raskt som det dukket opp. Den plutselige akselerasjonen idet fartøyet blir borte gir da effekten ’lys-eksplosjon’ enten med eller uten lyd.

Dette objektet, som kunne observeres i flere minutter, ble 25. august 2011 videofilmet og fotografert på dagtid over Cusco i Peru. Det ble forklart som ildkule, meteor eller UFO.

Du kan se videoen som bildet over er hentet fra her.

Hvem står bak fenomenet Ghost Rockets og hvorfor skjer det?

Det finnes en rekke eksempler på at UFOer er blitt observert over militære rakettoppskytningsbaser, og enkelte ganger har de til og med satt kjernefysiske raketter midlertidig ut av spill. Er det ikke ganske sannsynlig er dette er blitt gjort som en advarsel til oss? Den 29. september 2010, ble det holdt en pressekonferanse i Washington, USA, hvor blant annet kaptein Robert Salas, en tidligere amerikansk militær tjenestemann, gav konkrete eksempler på at dette hadde skjedd. Her er lenke til artikkelen UFOer klusser med atom-missiler.

Etter alt å dømme var spøkelsesrakettene som kom i 1946 også en advarsel om at jordboerne var på ville veier med sine kjernefysiske eksperimenter. 

Vil rombrødrene nå gi oss en ny advarsel om at det er på høy tid at menneskeheten endrer kurs?

 

14. september 2011, ble dette objektet observert over Arizona, Nevada og den sørlige delen av California. Spørsmålet som ble stilt: “Var det muligens en meteor eller ildkule?”

                                                         Du kan se videoen her

Et annet moment som peker mot at Space Brothers står bak, er informasjon gitt våren 2011 av den mangeårige kontaktpersonen Sten Lindgren om at dette spesielle UFO-fenomenet om kort tid ville dukke opp på våre kanter.

http://www.youtube.com/watch?v=RBvOaIIlZdw

Dette er en veldig god video av en ghost rocket over Saigon 25. juli 2011. Legg merke til etter 26 sek. hvordan lysfenomenet først flasher og så vender kursen på skrå oppover og forsvinner i forrykende fart.

Hvem er “rombrødrene”?

Sixto Paz Wells fra Lima i Peru som en av verdens mest kjente kontaktpersoner, møtte tidlig på 70-tallet Oxalc (bildet), en utenomjordisk person fra Ganymede(6)

“Space Brothers” (Rombrødrene) består av 7-8 ulike utenomjordiske raser som samarbeider (ifølge Lindgren). En kan kanskje kalle dette prosjektet som de har påtatt seg for ’U-planetshjelp’ til den vanstyrte og vanskjøttede Jorden.

Disse individene kommer blant annet fra Venus, Pleiadene og Ganymede (en av Jupiters måner som er blitt kolonisert av en sivilisasjon som opprinnelig kom fra stjernesystemet Orion). Rombrødrene ser ut omtrent som oss. Noen er høye og blonde (“Nordics”), andre har et mer asiatisk/mongolsk utseende. Her snakker vi om de ekte Nordics, ikke etterligningene som etter alt å dømme er skapt av negative utenomjordiske  for å skape forvirring og for å sverte rombrødrene (7).

Hva kjennetegner rombrødrene?

Dette er info fra Creme, Lindgren, Wells og Williamson:

 • Kommer fra sivilisasjoner som både teknologisk og åndelig er kommet mye lenger enn vår.
 • Overtrer aldri menneskenes frie vilje og prøver ikke å ta styring over oss.
 • Holder oppsyn med planeten jorden og nøytraliserer blant annet radioaktivt avfall og giftstoffer som er blitt dumpet i verdenshavene.
 • Ønsker å bistå, men helt og holdent på våre premisser og avhengig av hva vi selv ønsker. De er veldig bekymret over miljøødeleggelsene, vårt kjernefysiske våpenarsenal og vår bruk av atomkraft. Derfor vil de blant annet hjelpe oss å utvikle nye og miljøvennlige energikilder, da dette ser ut til å være av avgjørende betydning for om planeten vår vil bli beboelig for kommende generasjoner.

  Orthon fra Venus, som tidlig på 50-tallet møtte kontaktpersonen George Adamski (4)

 Se ellers nettstedet http://ufologi.net

 

Litteraturliste:

 1. Sandqvist, Erlend. Spøkflygarna -46. Nybloms forlag 1987.
 2. Lindgren, Sten. Dialog med kosmisk kultur. Regnbågeforlaget 1997.
 3. Lindgren, Sten. Handbok i kosmisk kontakt. Eget forlag 2005.
 4.  Aartsen, Gerhard. George Adamski, A Herald for the Space Brothers. Biblioteca GA-Publications 2010.
 5. Creme, Benjamin. The gathering of the forces of Light, UFOs and their spiritual mission. Share International Foundation, 2010.
 6. Wells, Sixto Paz. The Invitation. 1.st World Library 2001.
 7. Montalk, Tom. Discerning Alien Disinformation. Lulu, inc. 2009.
 8. Williamson, George Hunt. Other Tongues, Other Flesh. Amherst press 1953.

 

Klipp fra norske media i oktober og november 2011

Onsdag 19. oktober hadde alle større norske media samt en rekke
lokalaviser, reportasjer om en usedvanlig kraftig lysfenomen som ble observert mange steder i Sør-Norge og som bevegde seg i sør-østlig retning over nattehimmelen tirsdag ved 23.50 tiden. Rapporter kom blant annet inn fra Trøndelag, Møre, samt Gudbrandsdalen og Sogn og Fjordane. Det lyste så kraftig opp at enkelte øyenvitner opplevde fenomenet som uhyggelig. Et av øyenvitnene beskrev objektet som: “veldig langt og bredt med mange farger, først og fremst lilla”. Skuet varte i noen sekunder. Uten selv å ha sett fenomenet, var kjendisastronom Røed Ødegaard raskt ute i media og fortalte at dette var en ‘sjelden meteor’ og et ytterst unormalt fenomen.

Overskrift i Adresseavisen, 19.10: “Mystisk lysfenomen over Norge”. Sitat fra artikkelen: “Innringere forteller om et lysfenomen i mange farger”. “Vi aner ikke hva det er, sier Hovedredningssentralen”.
Fra oppslag i Hamar Arbeiderblad, 19.10: “Et svært lys er sett flere steder over hele landet. I Heidal vibrerte huset, det ble hørt et kraftig smell og det ble lyst som dagen, forteller en leser til h-a.no. I Hedmark er det kommet observasjoner om kraftig lysglimt på himmelen i Nord-Østerdal. Var det en UFO, spør nå mange seg?”.

Overskrift VGnett, 19.10: “Mystisk ildkule i stor fart over norskehimmelen“. Sitat fra artikkelen:”VG har fått en rekke henvendelser fra flere steder i landet, hvor folk har sett det lysende objektet som flyttet seg i enorm fart rundt midnatt. Siste observasjon av ildkulen skal ha vært klokken 00.05 natt til onsdag. Det var vestover i retning Skjåk, sier Røste i Gudbrandsdalen politidistrikt. Han forteller at politiet onsdag morgen fortsatt ikke har noen anelse om hva det mystiske ildobjektet var. Det vil heller ikke bli igangsatt noen etterforskning, opplyser operasjonslederen. Heller ikke Hovedredningssentralen eller Meteorologisk Institutt kunne onsdag morgen gi noen forklaring på det mystiske ildfenomenet”.

 

Lørdag 22. oktober, har Adresseavisen følgende reportasje: “Her kan Norges største meteor ha falt ned”. Fra artikkelen:”Øyenvitner beskriver et voldsomt lys”. Sitat: “Natt ble til dag i noen sekunder”.

Mandag 31. oktober, har Storm/TV2 enda en reportasje som lyder: “Mystisk ildkule over Sør-Norge”. Objektet som ble observert søndag 30. oktober ved 20.30 tiden, hadde i følge vitneforklaringer farge som varierte mellom gul og grønn. Røed Ødegaard forteller at det og denne gang dreier seg om en meteor.

Tirsdag 1. november, har Storm/TV2 enda en artikkel om fenomenet som ble observert den 30.10: “Kan ha vært flere meteorer”. Sitat fra øyenvitne: “Så meteoren i Trysil, ca. 20.50. Brant godt, gikk relativt tregt over himmelen, tiltok i styrke før den slukket helt”.

Kommentar: Hvor stor er sannsynligheten for er det allerede etter 11 dager ikke bare kommer en ny ‘sjelden meteor’, men flere?

Søndag, 13. november, rapporterer en rekke media følgende: “Stor eksplosjon ved smelteverket på Finnfjord i Troms”.  Fra VGnett: “Eksplosjonen var synlig flere kilometer unna”. Vitneutsagn: “Jeg satt på bussen da jeg så hele himmelen lyse opp. Det var et kraftig lys i midten som gradvis sluknet. Vi satt bare og måpte og lurte på hva det var”. Fra lokalavisen Folkebladet: “Dette var mye mindre dramatisk enn vi hadde fryktet, sier Vegard Bruvoll Nygård. Årsaken til eksplosjonen er at det har kommet vann i flytende metall”.

Kommentar: Hvorfor kommer det ingen reportasjer i media(som intervju med bilder over skadeomfang, etc.), etter en såpass kraftig eksplosjon?  Etter alt å dømme forårsaket et utenomjordisk fartøy en eksplosjonslignende effekt i luftrommet over smelteverket. Dette gav så falsk alarm og full utrykning, men da det egentlig ikke var noen eksplosjon ved smelteverket ble det hele “mye mindre dramatisk enn vi hadde fryktet”. Her ser vi altså nok et eksempel på en bortforklaring.


Tirsdag 15. november
hadde Tønsberg Blad følgende artikkel:”Kraftig ildkule suste over himmelen”. “En meteor suste over Vestfold-himmelen mandag kveld. Vet du hvor den landet?”
Sitater fra artikkelen: “Jeg sto på trappa da det plutselig kom et kjempelysglimt på himmelen, forteller Dyrnes til tb.no. Han forteller at det var en runding som hadde en hale bak seg. Det var veldig svært – nesten som en måne – og beveget seg raskt som et fly fra sør til øst. Jeg har aldri sett noe slikt før, veldig flott og artig, sier Dyrnes”.

“Jeg og mamma kjørte bil fra Kodal til Andebu da vi så en gigantisk lyskule som gikk over himmelen. Jeg trodde først at det var et stjerneskudd, og mamma trodde det var en ufo. Det var en lang stripe bak kulen, forteller Marte Almquist”.

“Plutselig så jeg en svær kule med grønt-gult lys som sluknet sakte og sikkert. Det varte cirka i 6-7 sekunder. Det var et vakkert syn! Først trodde jeg det var en rakett. Men etterpå tenkte jeg at det var et altfor stort og uvanlig lys til å være det, sier Sørensen. Hun gikk ut for å se om hun kunne høre et smell da den datt ned. – Jeg hadde på følelsen at den datt ned et sted i nærheten av oss, sier Sørensen”.

I artikkelen forklarer Røed Ødegaard enda en gang at det dreier seg om en kraftig meteor.

Onsdag, 16. november, skriver Østlandsposten følgende: “Observerte stor ildkule i Tjølling“. Sandefjord blad skriver: “Ildkule observert over Sandefjord“. Alle de følgende observasjonene fant sted onsdag morgen, mellom kl. 7.00 og 7.30.

Noen sitater: “Oppe på himmelen fikk jeg se en stor ildkule, og den lyste skikkelig sterkt. Litt etter forsvant ildkulen ned i skogen ikke langt unna, og den lyste opp området en god stund, forteller hun, og legger til at hun er helt sikker på det jeg så”. Ildkulen landet et stykke unna der hun befant seg, men hun mener den må ha landet ved Skallist, i eller i nærheten av steinbruddet”.
“Jeg så en stor ildkule på himmelen over Verningen. Den lyste opp et stort område, og jeg har aldri sett noe liknende. Jeg så ikke at den slo ned, men den må ha gjort det et sted i området, forteller mannen”.

En mann fra Sandefjord forteller at han også så fenomenet. “Jeg så ildkulen over Raveien i Sandefjord. Den kom i stor fart ned mot bakken i ca 30 graderes vinkel, forteller han. Så den ti minutter over klokken sju, og det kan jo være at det har vært flere ildkuler. Den var uansett svært stor, sier han”.

“Jeg så også den ildkula fra verningen. Jeg sto i kjøkkenvindu med retning mot bommestad på samme tidspunkt og så en lysende kule på himmelen som forsvant ned mot bommestad, det var sterkt lys så det første jeg tenkte var at det var et fly som styrta, forteller Jan A. Nedrebø”.
“Jeg kom kjørende på E18 fra Larvik mot Bommestad – ca 07.10. Midtveis så jeg plutselig en stor ildkule i meget lav høyde fly over himmelen. Dessverre var det skog på begge sider av E18 som begrenset synet. Men jeg regnet med at det måtte være en meteoritt og satte på radio for eventuell høre noe om dette. Etter å ha nevnt dette på kontoret sjekket vi ØP og oppdaget at flere hadde observert fenomenet”. (Werner Riesenmey)

“Observerte også ildkula i nordøst da jeg passerte Bommestad på vei til jobb. Ildkula sluknet i et gnistregn før den traff bakken en eller annen plass langt opp i Lardal”. (Rolf Hagen)
“Jeg så også noe liknende i morges. Jeg bor i Svarstad, og jeg så den når jeg sto og ventet på bussen i dag klokken 7. Det var som et stjerneskudd på himmelen, bare at den varte så mye lenger enn hva et stjerneskudd pleier å gjøre. Jeg så tydelig at det var en rund brennende sak, men aner ikke hva det kan ha vært. Det så ut som om den landet bak fjellene hvor jeg bor, motsatt retning av Larvik”. (Malin Rosmo Stamnesøy)
“Jeg passerte Skolmar på E-18 og så denne ildkulen passere like over bilen. For meg virket det som at den var lysende grønn, og hadde fryktelig dårlig tid ;) Trodde derfor det var noe annet som gikk i bakken, og forventet meg helt andre overskrifter..”.

“Jeg så den lysende kula fra Verningen når jeg var på vei til jobb mellom 7 og 7.15. Trodde først det var et kjempe stjerneskudd, men det var for stort, og det varte såpass lenge??”. (Tone Ekevall Evensen)
“Hei, jeg så en ildkule med en hale som traff atmosfæren og eksploderte i oransje deler, jeg kjørte på hortensveien fra Tønsberg mot Horten og var ved Barkåker, klokka var nøyaktig 0708, retningen var ca. vest-nordvestlig, så den i ca. 2-3 sekunder. Den var langt unna mot innlandet”. (Ulf Johansen)

Torsdag 17. november, skriver lokalavisen Varden: “Så ildkule over Gvarv“. En leser beskriver det slik: “Den kom svært raskt og vaks voldsomt i størrelse, den såg ut til å passere alt i frå 500-1000 meter framfor bilen og inn i eit kratt. Den hadde eit sterkt oransje, gult og grønt skjær. Kunne minne litt om nyttårsrakett, men dette var klokka 0700 om morgonen og det er ikkje mange som feirar på den tida”.

Også denne personen hadde en opplevelse av at objektet slo ned. I følge Røed Ødegaard ble ildkulen onsdag morgen observert fra Dovre, et stykke inn i Sverige og helt syd for København. Meldinger har og kommet fra Østfold, Vestfold og Akershus, samt Møre og Romsdal, Oppland, Bergen og Sørlandet.

Har du bilder eller egne videoklipp fra lysfenomenet over Norge, så send det gjerne til oss i Nyhetsspeilet.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

149 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

En enorm ildkule over himmelen i Iowa gjorde et kraftig inntrykk på innbyggerne i den amerikanske midtvesten.
http://www.abcnyheter.no/livet/2013/12/29/overvakningsbilder-fanget-mulig-meteor-i-usa?autoplay=1

Hvorfor er dette nyheter hvis disse “metorittene” er helt vanlig?

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Så “noen” eller noe flyr rundt i ghost rockets, for på en særdeles rar og merkelig måte advare oss om opprydningsaksjonen ved Fukushima? Vi vet jo allerede om dette, og vi vet det er farlig, det sier seg jo selv.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Ja, Uidentifisert Flyvende Objekt så lenge det er uidentifisert, blir ikke skroting av satellitter og annet rundt jorden brent opp på denne måten?, gjelder også samme og annet som faller inn mot jorden av tekniske og fysiske årsaker

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Er en grunn til ar det kommer på samme sted, er sikkert en liten meteor storm, eller no, hvor det kommer fra samme sted i solsystemet. Jeg vet ikke, er ikka astronom, å det er vel heller ikke du, eller de du får informasjonen fra? :). Er en naturlig forklaring for alt, inntil den dag det er motbevist. Å da må det være bevis, bevis som ikke kan motbevises :)

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Ja vanligvis, det betyr at det NORMALT ikke ser det ofte, men det går fortsatt ann. Normalt så vinner ikke 10stk 7 rette på lotton heller, men kan fortsatt skje :). Er drt ikke på tide å avslutte?

kristiann
kristiann
Abonnent
10 år siden

Jeg prøver å kommentere på en annen sak, og hver gang jeg trykker lagre så får jeg siden finnes ikke. Hehe. Vil tydligvis ikke at folk skal kommentere på ting dere ikke liker :)

kristiann
kristiann
Abonnent
10 år siden

Hehe, ghost rockets! :). Hehe

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Fordi de har lyst :)

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Fra spøk til alvor, om det er et nytt fenomen, eller gammelt å bare ikke sett før har ingenting å si. Er uansett et naturlig rom fenomen. Å time will tell som du sier, her inne har alltid time vist at alt kan forklares naturlig :)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

En ting som forbauser meg med bildet som viser hull i isen, er at snøen er hvit rundt hullet. Meteoritter består vel stort sett av is, støv,småsteiner, mens asteroider er av mer kompakt materialer Jern/stein.
En meteoritt ville vel med hastigheten i nedslaget spre en del skitt og møkk? Selv vann er hardt når et legeme treffer i stor hastighet. Sleng dere ut fra 10m med mageplask så får dere kjenne!

LeifRino
LeifRino
Abonnent
11 år siden

Utrolig spennende fenomen. Ikke ofte man får se både en metoeritt og astroide på èn og samme dag? Dog syntes jeg det er litt skummelt at noen tror dette kan være et våpen, rett og seltt fordi det ville være synd om noen startet en krig fordi dem evt, skulle tro de ble angrepet (LOL).

Men nå har vi fått se fenomenet med egne øyne, så vil tiden vise hvor mye som skal til for å vippe folk av pinnen. Uansett mye krefter i sving når en slik gjenstand treffer jorden, selv en aliens ville ha slitt med å hodepine etter en sånn trøkk. Men jeg skal si meg enig i at det hadde vært mer spennende om dette ikke hadde vært en meteoritt… Men det er veldig mye som tyder på at dette er en meteoritt, i hvert fall nok til at man trygt kan bruke det som utgangspunkt :-)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  LeifRino
11 år siden

A meteor and asteroid: 1 in 100 million odds

Friday was an extremely unusual day, astronomically speaking.

Your inner mathematician and your inner prophet of the end times think they should be connected. But scientists say they are not. What gives?

Two rare events happening at approximately the same time is much more unlikely.

Both events happening within one day makes us think they could be connected. That instinct comes from doing the math — if it is improbable, then we think it cannot be a coincidence.
http://edition.cnn.com/2013/02/16/opinion/urry-meteor-asteroid/index.html?hpt=hp_c2

Det finnes horder av de som tror at universet ble til av intet også!

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

Symbolikk, narrespill og metaforer:

15.februar 2013=15.02.2013- 33333022013 (”6 3-ere og 1-22”) innvarsler
“n.event” 22/23 mars 2013?

On 15 February 2013, the Chelyabinsk meteor, entered Earth’s atmosphere over Russia at approximately 09:13 Yekaterinburg Time (03:13 UTC), becoming a fireball.[3][4][5

The Chelyabinsk meteor is the largest object known to have hit the Earth since the 1908 Tunguska event, and the only such event known to have resulted in a large number of injuries. [16] Although the predicted close approach of asteroid 2012 DA14 (~50m large for 190.000 tons) occurred about 15 hours later, Russian sources, European Space Agency[17] and NASA[3] indicated the two events were unrelated because they had different trajectories.
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Russian_meteor_event

2012 DA14= Die 14. Armee / Armeeoberkommando 14 (AOK 14) war ein Großverband des Heeres der Wehrmacht während des Zweiten Weltkrieges. Sie war Oberkommando jeweils wechselnder Armeekorps sowie zahlreicher Spezialtruppen.
-am 13. Oktober 1939 nach Westen verlegt und in Armee-Oberkommando 12 umbenannt
http://de.wikipedia.org/wiki/14._Armee_%28Wehrmacht%29
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_DA14

“Iflg. Clif Highs http://www.halfpasthuman.com siste gratis wujo-download publisert i går var himmellegemene som raste over Russland og Kuba i går DA14s følgesvenner.”
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/hva-er-%e2%80%9dghost-rockets%e2%80%9d-som-nylig-er-observert-mange-steder-i-verden/comment-page-6/#comment-95274

(Sosialisme (fra latin socius – følgesvenn, kamerat))
..”Jonah Goldbergs “liberal fascism” og Leonard Peikoffs “The ominous parallels”
Den første tar grundig for seg de enorme likhetene mellom sosialisme, kommunisme og nazisme. Den andre tar for seg det filosofiske grunnlaget for kollektivismen, som er hele grunnlaget for all ondskapen i alle de kollektivistiske ideene.”
http://sindrerudshaug.vgb.no/2011/05/30/sosialisme-og-absurd-definering-av-ord/#comment-623

Chelyabinsk has had a long association (since the 1940s) with top-secret nuclear research, though this is more properly applicable to Chelyabinsk Oblast as a whole, as nuclear facilities such as Chelyabinsk-70 (Snezhinsk) are, or were, located far outside the city.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chelyabinsk

“Snezhinsk is one of two centers of the Russian nuclear program (the other one is Sarov) and is built around a major scientific research institute—”All-Russian Scientific Research Center of Technical Physics—Federal Nuclear Center”.
International relations
Snezhinsk is a sister city of Livermore, California, United States.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Snezhinsk

(«Von Ardenne, who had worked on isotope separation for the Reichspostministerium (Reich Postal Ministry), was also sent to the Soviet Union to work on their atomic bomb project, along with Gustav Hertz, Nobel laureate and director of Research Laboratory II at Siemens, Peter Adolf Thiessen, director of the Kaiser-Wilhelm Institut für physikalische Chemie und Elektrochemie (KWIPC, Kaiser Wilhelm Institute for Chemistry and Electrochemisty, today the Fritz Haber Institute of the Max-Planck Society), and Max Volmer, director of the Physical Chemistry Institute at the Berlin Technische Hochschule (Technical University of Berlin), who all had made a pact that whoever first made contact with the Soviets would speak for the rest.[91]Before the end of World War II, Thiessen, a member of the Nazi Party, had Communist contacts.[92] On 27 April 1945, Thiessen arrived at von Ardenne’s institute in an armored vehicle with a major of the Soviet Army, who was also a leading Soviet chemist, and they issued Ardenne a protective letter (Schutzbrief).[93]»
Kommunikasjonsdirektør i Utdanningsetaten i Oslo, Trine Melgård, bekrefter at Breivik satt i styret til Uranienborg skole.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-82056 )

http://en.wikipedia.org/wiki/German_nuclear_energy_project

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gerb_Snezhinsk.svg

Ordbakgrunn
Ordet pentagram er gresk og betyr «fem streker», men symbolet selv var i bruk mye tidligere enn den greske antikken. Det greske ordet kan være en modifikasjon av et ord fra det gamle Mesopotamia rundt 3000 f.Kr., som angivelig betydde «himmellegeme» eller «stjerne».
Andre navn på pentagram
Pentagrammet kalles også «Salomos stjerne» i noen kilder. Andre betegnelser er «femhjørning», «Salomos segl» og «Pytagoras’ tegn».
http://no.wikipedia.org/wiki/Pentagram

Hans Michael Mark (født 17. juni 1929 i Mannheim i Tyskland) var minister for det amerikanske flyvåpenet og en tidligere viseadministrerende direktør for National Aeronautics and Space Administration (NASA). Han er en ekspert og konsulent i luftfart og nasjonal forsvarspolitikk. Mark arbeider i en avdeling for Aerospace Engineering og Mekanics ved University of Texas at Austin.
Etter å ha blitt tildelt doktorgraden sin, arbeidet Mark i en periode ved MIT som førsteamanuensis og som fungerende leder for Neutron Physics Group Laboratory for Nuclear Science. Han returnerte til Berkeley igjen i 1955 og han ble der frem til 1958 som en fysiker ved Lawrence Radiation Laboratory som ligger i Livermore.
http://no.wikipedia.org/wiki/Hans_Mark

The city is noted for one world record. A 110+ year old 4-watt light bulb, called the Centennial Light, housed in the Livermore-Pleasanton Fire Department main station, is still burning. It glows dimly, but still functions as a light bulb
http://en.wikipedia.org/wiki/Livermore,_California

Livermore is a city in Alameda County..
I vest grenser fylket til San Francisco Bay. I nord ligger Berkeley Hills som strekker seg mot midten av fylket. De største byene og tettstedene ligger i vest nær kysten. I øst ligger Livermore Valley.
http://no.wikipedia.org/wiki/Alameda_County

SAN FRANCISCO (CBS SF) — On the heels of a close fly-by of an asteroid 17,000 miles from Earth on Friday morning and a devastating meteor that landed in Russia, Bay Area stargazers caught a glimpse of another meteor Friday night.
http://sanfrancisco.cbslocal.com/2013/02/15/another-meteor-flashes-across-bay-area-skies/

Possible meteor seen from Virginia Beach, 15 Feb 2013

http://kdvr.com/2013/02/15/colorado-state-patrol-trooper-involved-in-crash-on-i-25-in-denver/

Three earthquakes in three days. More than coincidence?
First came an earthquake in Colorado. Then Virginia’s quake shook the US from South Carolina to New England. Finally, San Francisco had a rattler as well. Are they connected?
By Brad Knickerbocker, Staff writer / August 24, 2011
http://www.csmonitor.com/USA/2011/0824/Three-earthquakes-in-three-days.-More-than-coincidence

http://img45.imagehaven.net/img.php?id=GLCI59HFFP_Tridentor.jpg

Cuba, 15.02.2013 Residents of a locality ‘in the central region of Cuba said they had seen an object that fell from the sky and exploded with a great noise, which shook the houses of the place: it is learned from testimonies collected by local television. In service published this morning by Rodas, town in the province of Cienfuegos, witnesses described a very bright light that has come to have large size, comparable to that of a bus, before exploding in the sky.
Read more at http://investmentwatchblog.com/breaking-meteor-crash-this-time-in-cuba/#70KRFTxa0Sj2KEgS.99

Oversatt til norsk betyr Cienfuegos de «hundre lys».
http://no.wikipedia.org/wiki/Cienfuegos

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Laxe_das_Rodas_01.jpg
A prehistoric stone exists at Rennes Chateau dating back to 4000 to 4500 BC. It is stored in a shelter close to the Mayors office. It was dug up by the Vallee de Couleurs near the cave of La Madeleine. Megaliths are found all over the world. One of the typical markings on them is the cup and the ring.
Cup and ring petroglyph at the ‘Laxe das Rodas’ (‘Stone of the Wheels’), Louro, Galicia.
Large cup and ring petroglyph at the ‘Laxe das Rodas’, Galicia, where hundreds of stations are known.
The circle is a symbol for perfection of God and the cycle of death and rebirth. The cup is the symbol for what we call the “Holy Grail” The Cornucopia or cup holds the mystical language of the birds (angels). It is knowledge which could have been handed down by the Nephilim. The “sons of God” who traveled here from the heavens. The mystery of Rennes Chateau may be part of this legend of the Nephilim. The bloodline of the Nephilim may exist even today and Blanche of Castile and St Louis IX knew about the legend as shown in the bible and the stained glass windows of Chartres. In their bibles is the picture of the Great Architect which is God holding a compass designing the world using mathematics (Geometry). The kings and queens used the stars for guidance and believe the knowledge from the heavens were sacred gifts. The Nephilim’s bloodline may not have been exterminated and one wonders if the royal houses knew that it wasn’t. Bible reading for centuries was restricted to only the most loyal trusted to the Pope.
http://www.mysticaltravel.com/article/nephilm-rennes-chateau-and-boudets-true-celtic-language

Anonymous: Operation Asteroid 2012 Da14 (2/15/2013) False Flag Warning
http://www.youtube.com/watch?v=Tc_7SxBtb2k

“The Final Countdown!” Rapture Soon, WARNING TAKE HEED. PLANNED DEATH & DESTRUCTION! LONG VERSION

Bare noen få sammenhenger, det er så mangt mer..

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
11 år siden

Mere Cuba film
http://www.youtube.com/watch?v=4MSkFbICDFY

Her er bilder fra Sanfransisco objektet.
http://www.youtube.com/watch?v=y4wZvYQf6uM

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
11 år siden

Her er det noen som filmer dette lysobjektet i Russland kun timer etter “meteoren” http://www.youtube.com/watch?v=Eo8A-Ia0XoI

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
11 år siden

Her er en film fra objektet over Cuba. Dette kan umulig være en meteor. Dette er
enten en fake film eller noe avanserte greier. http://www.youtube.com/watch?v=1lBpIHPkPcg

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
11 år siden

Vatikanet blir truffet av et lynnedslag bare noen timer etter at pave Benedikt XVIs annonserte sin avgang mandag.
http://www.nettavisen.no/m/?articleId=3569252 Er dette regien til satanistene, om at tiden er inne for at den neste Paven, er Antikrist. Den falske mesias skal stige ned fra himmlen og sette seg på tronen. Den falske fredsfyrsten skal styre fra tempelet i Jerusalem.

Så har vi gårsdagens “meteorittnedslag” der bibelen skriver om at ild skal falle ned på jorden og folk skal engste seg. Flere steder har det siste døgnet opplevd fallende himmellegmer… http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16253666.ab

Merklig at Russland allerede 1 time etter nedslaget kunne si at dette var er meteornedslag??? Dette stemmer ikke med, Russlands politikk der all offentlig informasjon om hendelser tar flere dager ja noen ganger flere måneder. Jeg er sikker på at en hendelse som dette ville bli nøye utredet som mulig angrep.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
11 år siden

Oppfordrer alle til å studere bildet en gang til der hvor 10 tonn masse skal ha laget ett lite hull i vannet, trodde før det var ca 12 – 15 m i diameter, men det er jo ikke større en 5 -6 m.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

Kan det tenkes at meteoren ble brutt opp i flere fragmenter før den traff bakken, noe som også forklarer hvorfor mange ble skadd og de strukturelle skader rund om.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

1 m3 jern veier 7,8 tonn, meteoritter innholder ofte mye jern, dessuten var den varm og smeltet muligens isen og laget en pen ring?
Energien som fra 20 atombomber havnet ikke her i denne ringen, men ble spredd utover store områder. Jeg kan ikke skjønne hvorfor noen skulle lure oss med dette, det var heller ikke mye skremsel i massemedia på forhånd, men nå ble det litt skremsel her på speilet da og det liker vi jo, he he.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Dette er mind control på sitt beste.(verste)
Hadde ikke folk vært obs på asteoriden, hadde de ikke trodd så blindt på denne meteoritten heller. Massemedia bestemte eller konkluderte om at dette var en meteoritt med en gang. Varsellampene må begynne å tennes allerede her.
Man må fortest mulig få meteoritten ut av hodet, for det var ingen meteoritt!!!

Det tok massemedia 10 sekunder å overbevise idioter foran tv-skjermen. De er nå så overbevist at de er klare til å dø for sin overbevisning. LOL :-)
Jeg leser: Meteoritt av jern/metall på størrelse med en komfyr, så kompakt at
den veier over 10 000 tonn skal ha eksplodert!!! etter å først ha tatt fyr i den nedre del av atmosfæren, deretter fløyet vektløs over en landsby og laget et lite hull i isen. Trykkbølge tilsvarende atombomber velger å finne veien ned til jorden mot en fabrikk før den knuser noen vinduer på sin ville ferd :-) Omtrent slik var det og det er alt jeg giddet å lese om dette. :-) Forkastet!

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Endelig noen som er våkne her inne, bra formulert.
Kommer den inn horisontalt kan vi bare glemme hastigheter ned mot 200 km/t, da hadde den gått vertikalt rett ned grunnet tyngdekraften, denne hadde minst 700 km/t +
Massen hvis det er en Meteoritt, er ikke kompakt som ved metall, den er porøs med blanding av stein og metall,derfor måtte den ha hatt en masse på mye større en 1 m3,siden den er porøs utsettes den for mye friksjon når den treffer atmosfæren vår, men dette kan utelukkes da vi ser det lille hullet i isen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thunder
11 år siden

He he Thunder :)

Som Gudfrid sier så er det mye bibelsk over meteoritten, for noen uker siden så laget Illuminati denne musikkvideoen med meteoren, Moloch, Dragen, Fønix Underverden, Dyret fra Havet, Vulkanutbrudd og mye mer, dem forteller også hva som kommer videre med jordskjelv osv …
Eller for å si det enkelt, Lucifer og hans hær skal sette verden i brann nå og opp av asken skal Satan reise seg og herske fra sin trone i Zion

Meteoritten er et omen for lybringeren Lucifer som nå kommer, litt på samme måte som lynet som slo ned i Vatikanet.

Den jevne sofagris skjønner jo ikke en dritt men tror ikke noen av Nyhetsspeilets lesere vil ha noe problem med å tolke symbolikken her :)

Of Monsters and Men – Little Talks

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Man ser hvordan TV har blitt den nye guden. Man er beredt til å
forsvare NAZA og USA for enhver pris. USA er heltene i Hollywood.
Alle vet jo (egentlig) hva som skjer når en jernklomp havner innenfor jordens
gravitasjonsfelt, men TV gjør mirakler.

Jeg lurer på om Darwin hadde rett allikevel.. Jeg tror noen mennesker stammer fra apekattene. De spiser banan og skriver innlegg på DB og VG. Så søte :-)
Vatikanet har installert webkamera foran il papa pave Johannes Paul 2 og det ventes snart mirakler i det hellige lille landet. Grøss og gru!!!
Jeg så en videosnutt om de syv pavene. De fem falne og Johannes Paul som den sjette som vil være den åttende. Den sjette ble nevnt tre ganger, 666. Nå blir det vel snart TV underholdning :-)
em av dem er falt, én er nå, og én er ennå ikke kommet. Og når han kommer, skal han bli værende bare en kort stund. 11 Dyret som var og ikke er, det er selv den åttende, men er samtidig en av de sju, og det går sin undergang i møte. 12 De ti hornene du så, er ti konger som ennå ikke har fått kongerike, men som skal få kongsmakt sammen med dyret i én time. 13 De vil alle ett og det samme og overgir sin makt og myndighet til dyret. 14 De skal føre krig mot Lammet. Men Lammet er herrenes herre og kongenes konge og skal seire over dem sammen med sine, de kalte og utvalgte og trofaste.»
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fogB6nJzEQ0
http://www.vaticanstate.va/EN/Monuments/webcam/index?cam=webcam2&testo=Tomb%20of%20Pope%20John%20Paul%20II
http://www.bibel.no/Nettbibelen/Bibeltekstene?query=rMD6BD6zDuy6fCc5CfbhmhOQVuQuzPvE5G0qR3yUv9R8xdg+L+Z3e6TukJZ4qKe8
Det e jo flott det! :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thunder
11 år siden

Husk at alt er tilfeldig Thunder, men skjønner ikke hvorfor de sa det var en meteoritt, de kunne jo bare sagt at det var Mikke Mus som kom flyvende og klappet i hendene i 10 km høyde, septik sekten ville jo ikke tvilt et sekund vist påstanden kom fra en autoritet :)

Se bare på ranet av USA, 2.3 trillioner dollar forsvant sporløst fra Pentagram ( 80 000 dollar pr innbyggere i USA ) 14 timer etter kommet et fly med magiske huleboere fra Ghanistan og krasjer et fly akkurat der alle papirene og bevisene lå, ikke nok med det så kommer det enda enda flere magiske huleboere med 2 fly og senker 3 bygninger ( WTC 1, 2 og 7 ) og raner gullet under byggene, enste grunnen til at de fant ut at de var ranet var at 100 milliarder tonn med stål ble til støv men med et trylleslag så kommer et pass ut av denne gigantisk støvhaugen i perfekt stand, et magisk pass som ikke kan skades he he
WTC 7 som ikke ble truffet av noenting bare falt i fritt fall, sikkert en septiker som viftet med en tryllestav ;)

Synd for eliten at ikke alle er septikere, da kunne de bare fått en autoritet til å bedt alle som en om å hoppe på havet og så tatt verdenherredømme, septikerene ville jo ikke stusset et sekund siden orden kom fra en autoritet.

Septikere elsker å bli lurt, ja det er så kåte på å bli lurt at de strømmer til forum som ingen liker å bli lurt for å bli lurt av denne gjengen her som bruker dagene på å fortelle at åndelighet og magi ikke eksisterer for så å dra i mørke lokaler for dyrke magi på kvelden he he…… er det mulig sier nå bare jeg ….

Ja selveste Prince of Darkness bare rister på hodet av den gjengen der … ;)

Ozzy Osbourne – Mr. Crowley

Så ufattelig lettlurte er dem at allerede i 1995 la pyramidegutta ut sine planer for de viste jo så klart at septikerene ville jo uansett blr styrt av sine ledere som med fjernkontroller, Bush skal vist ha foreslått å holde presskonferanse dagen i forveien og fortelle om planene, de viste jo at septikerene uansett ville tro på huleboer teorien siden det magiske passet bekrefter jo det.

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/terrorist-nuke

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/pentagon

Trenger du penger Thunder så skaff deg en liste over septikere for så og tappe bensin på flasker og sett på lapper med medisin på, der du også skriver : Inneholder utelukkende tungmetaller og kjemikalier, garanter fritt for alt naturlig, så ringer du på dørene deres og sier du er en autoritet for så selge flaskene for 1000 kr stykket :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

:-) :-)
Smurf, septikere er grådige. Jeg må bestikke familien Stoltenberg så jeg kan selge flaskene for en million per stk. Så kan septikere handle på blå resept.
Da blir de skikkelig happy :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Mind controllen fortsetter.
Større smell vil komme! Vi ble tatt på senga av meteoritten. Russisk NASJONALIST hevder det er amerikansk våpen. Nå har MSM funnet grunnen til
at et lite skogholt ble revet ned for omtrent hundre år siden.

Smurf
Den musikkvideoen kan tolkes i begge retninger. Man kan nesten se oss selv i videoen. Det handler om frykt og hva som gir oss trygghet. Det er liksom bare å fortsette ferden videre selv om Niburu, global warming, meteoritter, monstre, wars and rumors of war. Vi kan trygt spassere igjennom dette.

Du ser hun jenta som kommer ut av meteoren…Hun er chakra og formet som en fisk. Man kan naturligvis koble dette til beistet i vatikanet. At jenta plasserer seg i tredje øyet på beistet kan også tolkes begge veier. At jenta temmer beistet eller rir beistet i krig. Det viktigste er at vi er våkne, da kan man velge hva som vinner i sinnet. Tolk dette positivt, ikke la frykten ta deg, skipet vil komme trygt til kai. Jenta symboliserer morsenergien som dessverre har blitt borte fra kloden. La oss håpe at “meteoritten” som er så åpenlys løgn vil vekke Moderen. De som bærer barna gjennom smerte og frykt utvikler omsorg. Hvilken verden skal barna vokse opp i?
Dyret som alle var så redde for var bare en bevinget liten bille. Antikrist var bare en liten skrukket og kroket pave. :-)

Jeg mener ikke å kalle andre mennesker idioter, bare at de gjør idiotiske ting. Les tv-idioter eller tv-slaver ;-)

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

http://www.popdecay.com/wp-content/uploads/2013/02/meteorite-crater-russia-urals-2-15-2013-Chebarkul-Lake-west-of-Chelyabinsk.jpg
http://www.popdecay.com/2013/02/15/meteorite-hits-russian-urals-900-injured/15259

Eksplosjonen på youtube er plassert rett på isen, en meteroitt har en slak bane har den ikke?

Jeg tør påstå at nedslaget i denne “meteoritten” er større enn den fisen på youtube?!?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Det jeg mente som skulle med over, hullet i isen burde være endel større og ikke sirkulært.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Akkurat, mye større

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Nå spekulerer russerne på hva som faktisk skjedde
http://www.dbtv.no/?vid=2168869850001

Liv Bjøringsøy
Forfatter
Svar til  Mole
11 år siden

Iflg. Clif Highs http://www.halfpasthuman.com siste gratis wujo-download publisert i går var himmellegemene som raste over Russland og Kuba i går DA14s følgesvenner. Han sier også at hans data viser at det kommer to flere lignende begivenheter, den første sent i mars eller april og den siste i november. En av dem over Europa. Disse vil få kraftigere konsekvenser: taket på en katedral vil bli trykt inn og bygninger vil bli blåst overende av trykkbølger.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– Det var ikke noen meteor, men et amerikansk våpen

Flere som tviler
Men det er også flere som sår tvil om at det faktisk var en meteor som eksploderte over Tsjeljabinsk sør i Russland. På sosiale medier er teoriene mange.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10916120

« Forrige artikkel

ET-mumie funnet i Peru

Neste artikkel »

Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

149
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x