Hva er ”Ghost Rockets”?

17.7K visninger
12 minutter lesetid
149

I løpet av oktober og november, har norske media kommet med en rekke rapporter om «usedvanlig kraftige meteorer», «mystiske ildkuler» etc. Hva er egentlig dette fenomenet som media i stor grad bortforklarer, og hvorfor viser det seg?

(Info om ferske norske Ghost Rocket observasjoner sakset fra norske media er gjengitt nederst i artikkelen, under kildeoversikten)

Litt historikk

Spøkelsesraketter dukket opp like etter at amerikanerne den 1. juli 1946 hadde foretatt sin første kjernefysiske prøvesprenging på Bikiniatollen i Stillehavet. Mellom 9. og 12. juli, altså vel en uke etter at den fant sted, kom det fra Sverige inn over 300 rapporter om observasjoner av meteor, og rakettlignende, lysende objekt. Den neste prøvesprengningen fant sted 24. juli, og i begynnelsen av august ble det på nytt gjort et stort antall observasjoner. I de mange svenske avisartiklene var konklusjonen at det dreide seg om ‘et ukjent fenomen’. Som følge av alle disse observasjonene, ble det og i all hemmelighet arrangert et møte mellom den svenske og den amerikanske forsvarsministeren, James Forrestal. Fra forsvarshold ble det altså gjort store anstrengelser for å ’komme til bunns i saken’. Forrestal ble etter all sannsynlighet det første dødsofferet i ”kampanjen” som hadde til hensikt å holde UFO-fenomenet skjult for offentligheten. (For de som er spesielt interesserte i dette aspektet, anbefales Gray Barkers bok: ”They knew too much about Flying Saucers”, som kan leses eller lastes ned her. Se ellers Hans Gaarders DISCLOSURE-artikkel)

Det meste av informasjonen om Ghost Rockets er hentet fra boken Spökflygarna -46, av Erland Sandqvist. Han har omhyggelig samlet inn hundrevis av spøkelsesrakett-observasjoner, og deretter analysert og systematisert dette omfattende materialet på en svært grundig og oversiktlig måte. (1).

Hva er typisk for dette spesielle UFO-fenomenet?

 • Dukker plutselig opp.
 • Hastigheten på objektet kan så variere fra langsom til meget hurtig. Varigheten av observasjonen vil derfor og være forskjellig; fra noen få opp til 10-12 sekunder er mest vanlig, i enkelte tilfeller mye lenger.
 • Ser ut som en ild-eller lyskule, enten hvit, rød, gul eller blågrønn, ofte med hale.
 • Omgivelsene lyses kraftig opp – noen ganger så sterkt at det kan minne om sollys eller fullt dagslys. Kan for enkelte virke nifst og uhyggelig.
 • Objektet passerer i en høyde som kan variere fra noen få hundre, til flere tusen meter over bakken.
 • Kan mange ganger bli borte bak horisonten som om ‘det slo ned’, uten at en finner tegn til noe nedslag.
 • Forsvinner meget raskt, ofte i form av en eksplosjon, enten en ren ‘lys-eksplosjon’ eller med lyd.
27. juli 2011:»Dusinvis av mennesker så en mystisk ildkule falle fra himmelen, mens den gav fra seg et kraftig lys. Fenomenet ble forklart som alt fra UFO til kinesisk lanterne. Kystvakten lette så etter vrakrester, men uten resultat». Konklusjon: «Et uløst mysterium». Fra: Action News, Florida, USA,

I følge Sandqvist er forklaringen er at et utenomjordisk bemannet fartøy, (enten et speider– eller moderskip), plutselig dukker opp. Skipet ankommer i meget stor hastighet og foretar så en veldig rask nedbremsing. Dette forårsaker den meteor eller rakettlignende effekten i form av en lysende ildkule, ofte med hale. Til slutt forsvinner fartøyet like raskt som det dukket opp. Den plutselige akselerasjonen idet fartøyet blir borte gir da effekten ’lys-eksplosjon’ enten med eller uten lyd.

Dette objektet, som kunne observeres i flere minutter, ble 25. august 2011 videofilmet og fotografert på dagtid over Cusco i Peru. Det ble forklart som ildkule, meteor eller UFO.

Du kan se videoen som bildet over er hentet fra her.

Hvem står bak fenomenet Ghost Rockets og hvorfor skjer det?

Det finnes en rekke eksempler på at UFOer er blitt observert over militære rakettoppskytningsbaser, og enkelte ganger har de til og med satt kjernefysiske raketter midlertidig ut av spill. Er det ikke ganske sannsynlig er dette er blitt gjort som en advarsel til oss? Den 29. september 2010, ble det holdt en pressekonferanse i Washington, USA, hvor blant annet kaptein Robert Salas, en tidligere amerikansk militær tjenestemann, gav konkrete eksempler på at dette hadde skjedd. Her er lenke til artikkelen UFOer klusser med atom-missiler.

Etter alt å dømme var spøkelsesrakettene som kom i 1946 også en advarsel om at jordboerne var på ville veier med sine kjernefysiske eksperimenter. 

Vil rombrødrene nå gi oss en ny advarsel om at det er på høy tid at menneskeheten endrer kurs?

 

14. september 2011, ble dette objektet observert over Arizona, Nevada og den sørlige delen av California. Spørsmålet som ble stilt: «Var det muligens en meteor eller ildkule?»

                                                         Du kan se videoen her

Et annet moment som peker mot at Space Brothers står bak, er informasjon gitt våren 2011 av den mangeårige kontaktpersonen Sten Lindgren om at dette spesielle UFO-fenomenet om kort tid ville dukke opp på våre kanter.

http://www.youtube.com/watch?v=RBvOaIIlZdw

Dette er en veldig god video av en ghost rocket over Saigon 25. juli 2011. Legg merke til etter 26 sek. hvordan lysfenomenet først flasher og så vender kursen på skrå oppover og forsvinner i forrykende fart.

Hvem er «rombrødrene»?

Sixto Paz Wells fra Lima i Peru som en av verdens mest kjente kontaktpersoner, møtte tidlig på 70-tallet Oxalc (bildet), en utenomjordisk person fra Ganymede(6)

«Space Brothers» (Rombrødrene) består av 7-8 ulike utenomjordiske raser som samarbeider (ifølge Lindgren). En kan kanskje kalle dette prosjektet som de har påtatt seg for ’U-planetshjelp’ til den vanstyrte og vanskjøttede Jorden.

Disse individene kommer blant annet fra Venus, Pleiadene og Ganymede (en av Jupiters måner som er blitt kolonisert av en sivilisasjon som opprinnelig kom fra stjernesystemet Orion). Rombrødrene ser ut omtrent som oss. Noen er høye og blonde («Nordics»), andre har et mer asiatisk/mongolsk utseende. Her snakker vi om de ekte Nordics, ikke etterligningene som etter alt å dømme er skapt av negative utenomjordiske  for å skape forvirring og for å sverte rombrødrene (7).

Hva kjennetegner rombrødrene?

Dette er info fra Creme, Lindgren, Wells og Williamson:

 • Kommer fra sivilisasjoner som både teknologisk og åndelig er kommet mye lenger enn vår.
 • Overtrer aldri menneskenes frie vilje og prøver ikke å ta styring over oss.
 • Holder oppsyn med planeten jorden og nøytraliserer blant annet radioaktivt avfall og giftstoffer som er blitt dumpet i verdenshavene.
 • Ønsker å bistå, men helt og holdent på våre premisser og avhengig av hva vi selv ønsker. De er veldig bekymret over miljøødeleggelsene, vårt kjernefysiske våpenarsenal og vår bruk av atomkraft. Derfor vil de blant annet hjelpe oss å utvikle nye og miljøvennlige energikilder, da dette ser ut til å være av avgjørende betydning for om planeten vår vil bli beboelig for kommende generasjoner.

  Orthon fra Venus, som tidlig på 50-tallet møtte kontaktpersonen George Adamski (4)

 Se ellers nettstedet http://ufologi.net

 

Litteraturliste:

 1. Sandqvist, Erlend. Spøkflygarna -46. Nybloms forlag 1987.
 2. Lindgren, Sten. Dialog med kosmisk kultur. Regnbågeforlaget 1997.
 3. Lindgren, Sten. Handbok i kosmisk kontakt. Eget forlag 2005.
 4.  Aartsen, Gerhard. George Adamski, A Herald for the Space Brothers. Biblioteca GA-Publications 2010.
 5. Creme, Benjamin. The gathering of the forces of Light, UFOs and their spiritual mission. Share International Foundation, 2010.
 6. Wells, Sixto Paz. The Invitation. 1.st World Library 2001.
 7. Montalk, Tom. Discerning Alien Disinformation. Lulu, inc. 2009.
 8. Williamson, George Hunt. Other Tongues, Other Flesh. Amherst press 1953.

 

Klipp fra norske media i oktober og november 2011

Onsdag 19. oktober hadde alle større norske media samt en rekke
lokalaviser, reportasjer om en usedvanlig kraftig lysfenomen som ble observert mange steder i Sør-Norge og som bevegde seg i sør-østlig retning over nattehimmelen tirsdag ved 23.50 tiden. Rapporter kom blant annet inn fra Trøndelag, Møre, samt Gudbrandsdalen og Sogn og Fjordane. Det lyste så kraftig opp at enkelte øyenvitner opplevde fenomenet som uhyggelig. Et av øyenvitnene beskrev objektet som: «veldig langt og bredt med mange farger, først og fremst lilla». Skuet varte i noen sekunder. Uten selv å ha sett fenomenet, var kjendisastronom Røed Ødegaard raskt ute i media og fortalte at dette var en ‘sjelden meteor’ og et ytterst unormalt fenomen.

Overskrift i Adresseavisen, 19.10: «Mystisk lysfenomen over Norge». Sitat fra artikkelen: «Innringere forteller om et lysfenomen i mange farger». «Vi aner ikke hva det er, sier Hovedredningssentralen».
Fra oppslag i Hamar Arbeiderblad, 19.10: «Et svært lys er sett flere steder over hele landet. I Heidal vibrerte huset, det ble hørt et kraftig smell og det ble lyst som dagen, forteller en leser til h-a.no. I Hedmark er det kommet observasjoner om kraftig lysglimt på himmelen i Nord-Østerdal. Var det en UFO, spør nå mange seg?».

Overskrift VGnett, 19.10: «Mystisk ildkule i stor fart over norskehimmelen«. Sitat fra artikkelen:»VG har fått en rekke henvendelser fra flere steder i landet, hvor folk har sett det lysende objektet som flyttet seg i enorm fart rundt midnatt. Siste observasjon av ildkulen skal ha vært klokken 00.05 natt til onsdag. Det var vestover i retning Skjåk, sier Røste i Gudbrandsdalen politidistrikt. Han forteller at politiet onsdag morgen fortsatt ikke har noen anelse om hva det mystiske ildobjektet var. Det vil heller ikke bli igangsatt noen etterforskning, opplyser operasjonslederen. Heller ikke Hovedredningssentralen eller Meteorologisk Institutt kunne onsdag morgen gi noen forklaring på det mystiske ildfenomenet».

 

Lørdag 22. oktober, har Adresseavisen følgende reportasje: «Her kan Norges største meteor ha falt ned». Fra artikkelen:»Øyenvitner beskriver et voldsomt lys». Sitat: «Natt ble til dag i noen sekunder».

Mandag 31. oktober, har Storm/TV2 enda en reportasje som lyder: «Mystisk ildkule over Sør-Norge». Objektet som ble observert søndag 30. oktober ved 20.30 tiden, hadde i følge vitneforklaringer farge som varierte mellom gul og grønn. Røed Ødegaard forteller at det og denne gang dreier seg om en meteor.

Tirsdag 1. november, har Storm/TV2 enda en artikkel om fenomenet som ble observert den 30.10: «Kan ha vært flere meteorer». Sitat fra øyenvitne: «Så meteoren i Trysil, ca. 20.50. Brant godt, gikk relativt tregt over himmelen, tiltok i styrke før den slukket helt».

Kommentar: Hvor stor er sannsynligheten for er det allerede etter 11 dager ikke bare kommer en ny ‘sjelden meteor’, men flere?

Søndag, 13. november, rapporterer en rekke media følgende: «Stor eksplosjon ved smelteverket på Finnfjord i Troms».  Fra VGnett: «Eksplosjonen var synlig flere kilometer unna». Vitneutsagn: «Jeg satt på bussen da jeg så hele himmelen lyse opp. Det var et kraftig lys i midten som gradvis sluknet. Vi satt bare og måpte og lurte på hva det var». Fra lokalavisen Folkebladet: «Dette var mye mindre dramatisk enn vi hadde fryktet, sier Vegard Bruvoll Nygård. Årsaken til eksplosjonen er at det har kommet vann i flytende metall».

Kommentar: Hvorfor kommer det ingen reportasjer i media(som intervju med bilder over skadeomfang, etc.), etter en såpass kraftig eksplosjon?  Etter alt å dømme forårsaket et utenomjordisk fartøy en eksplosjonslignende effekt i luftrommet over smelteverket. Dette gav så falsk alarm og full utrykning, men da det egentlig ikke var noen eksplosjon ved smelteverket ble det hele «mye mindre dramatisk enn vi hadde fryktet». Her ser vi altså nok et eksempel på en bortforklaring.


Tirsdag 15. november
hadde Tønsberg Blad følgende artikkel:»Kraftig ildkule suste over himmelen». «En meteor suste over Vestfold-himmelen mandag kveld. Vet du hvor den landet?»
Sitater fra artikkelen: «Jeg sto på trappa da det plutselig kom et kjempelysglimt på himmelen, forteller Dyrnes til tb.no. Han forteller at det var en runding som hadde en hale bak seg. Det var veldig svært – nesten som en måne – og beveget seg raskt som et fly fra sør til øst. Jeg har aldri sett noe slikt før, veldig flott og artig, sier Dyrnes».

«Jeg og mamma kjørte bil fra Kodal til Andebu da vi så en gigantisk lyskule som gikk over himmelen. Jeg trodde først at det var et stjerneskudd, og mamma trodde det var en ufo. Det var en lang stripe bak kulen, forteller Marte Almquist».

«Plutselig så jeg en svær kule med grønt-gult lys som sluknet sakte og sikkert. Det varte cirka i 6-7 sekunder. Det var et vakkert syn! Først trodde jeg det var en rakett. Men etterpå tenkte jeg at det var et altfor stort og uvanlig lys til å være det, sier Sørensen. Hun gikk ut for å se om hun kunne høre et smell da den datt ned. – Jeg hadde på følelsen at den datt ned et sted i nærheten av oss, sier Sørensen».

I artikkelen forklarer Røed Ødegaard enda en gang at det dreier seg om en kraftig meteor.

Onsdag, 16. november, skriver Østlandsposten følgende: «Observerte stor ildkule i Tjølling«. Sandefjord blad skriver: «Ildkule observert over Sandefjord«. Alle de følgende observasjonene fant sted onsdag morgen, mellom kl. 7.00 og 7.30.

Noen sitater: «Oppe på himmelen fikk jeg se en stor ildkule, og den lyste skikkelig sterkt. Litt etter forsvant ildkulen ned i skogen ikke langt unna, og den lyste opp området en god stund, forteller hun, og legger til at hun er helt sikker på det jeg så». Ildkulen landet et stykke unna der hun befant seg, men hun mener den må ha landet ved Skallist, i eller i nærheten av steinbruddet».
«Jeg så en stor ildkule på himmelen over Verningen. Den lyste opp et stort område, og jeg har aldri sett noe liknende. Jeg så ikke at den slo ned, men den må ha gjort det et sted i området, forteller mannen».

En mann fra Sandefjord forteller at han også så fenomenet. «Jeg så ildkulen over Raveien i Sandefjord. Den kom i stor fart ned mot bakken i ca 30 graderes vinkel, forteller han. Så den ti minutter over klokken sju, og det kan jo være at det har vært flere ildkuler. Den var uansett svært stor, sier han».

«Jeg så også den ildkula fra verningen. Jeg sto i kjøkkenvindu med retning mot bommestad på samme tidspunkt og så en lysende kule på himmelen som forsvant ned mot bommestad, det var sterkt lys så det første jeg tenkte var at det var et fly som styrta, forteller Jan A. Nedrebø».
«Jeg kom kjørende på E18 fra Larvik mot Bommestad – ca 07.10. Midtveis så jeg plutselig en stor ildkule i meget lav høyde fly over himmelen. Dessverre var det skog på begge sider av E18 som begrenset synet. Men jeg regnet med at det måtte være en meteoritt og satte på radio for eventuell høre noe om dette. Etter å ha nevnt dette på kontoret sjekket vi ØP og oppdaget at flere hadde observert fenomenet». (Werner Riesenmey)

«Observerte også ildkula i nordøst da jeg passerte Bommestad på vei til jobb. Ildkula sluknet i et gnistregn før den traff bakken en eller annen plass langt opp i Lardal». (Rolf Hagen)
«Jeg så også noe liknende i morges. Jeg bor i Svarstad, og jeg så den når jeg sto og ventet på bussen i dag klokken 7. Det var som et stjerneskudd på himmelen, bare at den varte så mye lenger enn hva et stjerneskudd pleier å gjøre. Jeg så tydelig at det var en rund brennende sak, men aner ikke hva det kan ha vært. Det så ut som om den landet bak fjellene hvor jeg bor, motsatt retning av Larvik». (Malin Rosmo Stamnesøy)
«Jeg passerte Skolmar på E-18 og så denne ildkulen passere like over bilen. For meg virket det som at den var lysende grønn, og hadde fryktelig dårlig tid ;) Trodde derfor det var noe annet som gikk i bakken, og forventet meg helt andre overskrifter..».

«Jeg så den lysende kula fra Verningen når jeg var på vei til jobb mellom 7 og 7.15. Trodde først det var et kjempe stjerneskudd, men det var for stort, og det varte såpass lenge??». (Tone Ekevall Evensen)
«Hei, jeg så en ildkule med en hale som traff atmosfæren og eksploderte i oransje deler, jeg kjørte på hortensveien fra Tønsberg mot Horten og var ved Barkåker, klokka var nøyaktig 0708, retningen var ca. vest-nordvestlig, så den i ca. 2-3 sekunder. Den var langt unna mot innlandet». (Ulf Johansen)

Torsdag 17. november, skriver lokalavisen Varden: «Så ildkule over Gvarv«. En leser beskriver det slik: «Den kom svært raskt og vaks voldsomt i størrelse, den såg ut til å passere alt i frå 500-1000 meter framfor bilen og inn i eit kratt. Den hadde eit sterkt oransje, gult og grønt skjær. Kunne minne litt om nyttårsrakett, men dette var klokka 0700 om morgonen og det er ikkje mange som feirar på den tida».

Også denne personen hadde en opplevelse av at objektet slo ned. I følge Røed Ødegaard ble ildkulen onsdag morgen observert fra Dovre, et stykke inn i Sverige og helt syd for København. Meldinger har og kommet fra Østfold, Vestfold og Akershus, samt Møre og Romsdal, Oppland, Bergen og Sørlandet.

Har du bilder eller egne videoklipp fra lysfenomenet over Norge, så send det gjerne til oss i Nyhetsspeilet.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

149 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Dette forklarer kanskje at det har vært 3 uker sammenhengende tåke over en stor del av Norge. De vil ikke at vi skal se alle de vakre lysene som beveger seg over vår himmel nå.

«Røed Ødegaard forklarer enda en gang at det dreier seg om en kraftig meteor.»
Røed Ødegård hør nå:
1. Meteorer faller til jorden og etterlater det som på fagspråket heter METEOR-KRATERE.
2. Mange av lysene er sett over Norge (i relativt lav høyde)

1+2=2 betyr at det nå må det mange ferske meteorkratere i Norge. Kan du vise oss så mye som ett – din oppdragsløgner og surremikkel. Tror du vi er duster?

Jeg foreslår at NRK bytter ut den hjerne-døede Røed Ødegård med KOMISKE ALI som kosmisk talsmann.

Ali var ihvertfall cool og hadde smittende humør:

Hvorfor er det nødvendig å være enten uvitende eller profesjonell løgner for å få en posisjon i dagens Norge?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Kunne ikke ha sagt det bedre selv Ulven…Tenke seg til: En fyr som ble mobbet i ung alder,kaller seg astronom,og ser ikke forskjell på en spiral og en rakett,fyren har heller ikke kommentert Månens,solens og de andre planetenes stilling i forhold til jorden i de siste 5 årene…Og fyren tror bestemt at det finnes inteligent liv i univærset millioner lysår unna,men da som amøbelignende liv…Sukk..Og når en planet blir en nova blir han helt i fra seg av lykke..Stakkars oss hvis en komet skulle dundre ned på jordkloden vår,da sitter Ødegård med tung pust og smiler og ler ekstatisk…

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Thor
11 år siden

Ødegård om spiralen i Nord Norge : http://gizmodo.com/5422792/this-is-how-the-mysterious-giant-spiral-happened 99.9 % sikkert at det er en rakett ut av kontroll sier Ødegård. 99.9% sikkert at Ødegård er kontrollert

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
11 år siden

Først har han ikke peiling på hva det kan være. http://www.yr.no/nyheter/1.6844906. Så blir han fortalt at det er en rakett ut av kontroll. Da er han 99.9 % sikker på at det er det. http://www.yr.no/nyheter/1.6847340.
Ja la oss la Ødegård fortelle oss om universet og dets mysterier.

Facebooh
Facebooh
Abonnent
Svar til  Oxford
11 år siden

Det beste man kan si om Ødegård er at han har stor underholdningsverdi. Sannhetsgehalten i hva han sier må tolkes på en egen måte…

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Ulven (oppdragsløgner og surremikkel):

Man må jo være passe konspiratorisk anlagt for å påstå at sammenhengende tåke i det siste skyldes noe annet enn meteorologiske fenomen. Når utgangspunktet (viten) er som værst, blir gjerne resultatet deretter – TÅKE. :-) Røed Ødegård er jo faktisk genuint interessert i det han uttaler seg om, og har en solid og grundig kunnskap om det han skriver om – i motsetning til deg som blottet for kunnskap om det du skriver om. Da er det bedre å holde kjeft, enn å skrive slik du her gjør og vise hele den lille verden av lesere på NyS hva du har innabords.

snizel
snizel
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Enig med maranata, det er utrolig hvor enkelte ser en konspirasjon, det virker som ikke enkelte klarer å bruke sunn fornuft.

Mistah
Mistah
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Vel, meteorene må være ganske store for å lage kratere. De kan kanskje skrape opp litt jord og flytte noen tuster og småstein, men skal ikke lang tid til før dette har grodd igjen og er usynlig.
Norge er et ganske stort land som i tillegg inneholder mye vann. Om en meteor lander oppe på viddene er det nok stor sjans for at hverken steinen eller krateret noensinne blir funnet. Det holder vel egentlig at den lander litt utenfor stien i en velbesøkt skog. Og suser den ned i et tjern, en innsjø eller ned i havet, er det nok ikke mye krater å lete etter uansett…

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Ulven
9 år siden

Hvem er » de» ?
Jeg har sett slike lysfenomener flere ganger, og vært så heldig ila livert å se 2 nedslag. Jeg har tilogmed rester fra den ene her hjemme, kanskje verdt en del?
Nå er ikke alle som har en posisjon i norge uvtitende eller profesjonelle løgnere, ei heller tror jeg de blir bertalt av Illuminati eller noe annet for å fremme en viss sak en viss retning.
En kamerat av meg har 2 phd i matematikk og Astronomi, geni på mange felt, men også noe naiv og dum slik alle er på andre felt. Men han kan mer enn de fleste her inne ang himmelen og han kan bevise det, ikke bare synse noe som ikke har hold i noenting som helst..slik det er flust av her inne. Youtube eller rombrødrene er ikke noe annet enn tull for det meste.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
11 år siden
Morten1975
Morten1975
Abonnent
11 år siden

Takk for en fin artikkel Terje. Jeg tror ikke myndigheter verden over klarer å holde lokk på dette temaet stort lengre. Det begynner å bli for innlysende hva som foregår over hodene på oss. Det er iallefall min mening.

Jeg har alltid syntes at stjernehimmelen har vært et vakkert skue,og innbydd til mange dype tanker og refleksjoner,og i fjor høst begynte jeg å ligge ute på stjerneklare kvelder og netter når anledningen bød seg. Etter noen netter ute i soveposen med blikket festet på himmelen i timesvis, har jeg ikke fått mindre å fundere over for å si det slik. :-) Man trenger ikke teleskop for å observere aktivitet der oppe. Og med aktivitet, mener jeg ikke meteoritter og kometer. ;-)

snizel
snizel
Abonnent
Svar til  Morten1975
11 år siden

Hvofor skulle myndighetene holde lokk på dette? Det har det blitt sagt i mange tiår at det snart skal avsløres, hvorfor skjer det aldri? Kanskje det ikke er så mye å avsløre

BelzeBob
Abonnent
Svar til  snizel
11 år siden

Ting avsløres hele tiden. Men folk får det ikke med seg før avsløringene sendes på NRK i beste sendetid og står på forsiden av Dagbladet.

snizel
snizel
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Hvis det legges frem bevis for utenomjordisk liv tror jeg de fleste vil få det med seg. Tipper det første livet i verdensrommet blir funnet på Mars om ikke så lenge. Det er en god indikasjon på at livet på jorden kommer fra verdensrommet, det er jo noe.

Visjon18
Abonnent
11 år siden

Ikke godt å si hva dette fenomenet er et resultat av, kan vel være så mangt.
Undrer kanskje vel så mye på hvilke personlige preferanser og erfaringer tekstforfatter har med «rombrødre», da han mener han har grunnlag for å formidle informasjon om dette. Henviser da til rubrikken ‘Om forfatter’, nederst i artikkelen.

Tom_B
Tom_B
Abonnent
11 år siden

Spennende saker! Ildkulen 19.oktober fikk jeg se med egne øyne fra Kongsberg. Skal ærlig innrømme at jeg holder alle muligheter åpne, og før jeg hadde fått rasjonalisert tankene var jeg i grunn overbevist om at jeg hadde sett en UFO:)
Imidlertid er det svært sannsynlig at det var en ildkule/meteor. Jeg så i motsetning til svært mange andre ildkulen fra den kom inn i atmosfæren og helt til den forsvant ned over horisonten nord for Kongsberg i retning Gudbrandsdalen. Fra der jeg var kunne det faktisk se ut til at den oppstod like framfor meg, i Numedalen et sted. Imidlertid var alle andre observasjoner av denne fra nord til sør. Altså spilte lyset meg et puss. Istedet for å befinne seg like fremfor meg var ildkulen når den først kom til syne et hundretalls mil nord for meg. Pga at den kom nærmest rett imot meg så det også ut til at den stod stille på himmelen (mens den vokste til en størrelse lik en biljardkule på armlengdes avstand) før den satte en enorm fart. Lys, særlig i mørke, er vanskelig å avstandsbedømme. På bakgrunn av andres observasjoner har jeg slått meg til ro med at det mest sannsynlig var en ildkule, intet annet. Selvom jeg personlig skulle ønske det var noe enda mer spennende. Ifølge astronomer jeg kjenner er det uansett ekstremt sjelden å se slike kometer i det de kommer inn i atmosfæren. Ifølge samme kilder er det ikke sjelden at jorda treffes av meteorer/meteoritter. Tusentalls i døgnet. Vi er tross alt romfarere:) Samtidig passerer vi igjennom flere periodiske meteorstormer hver høst bl.a draconidene og orionidene. Jeg kan ikke uttale meg om lysfenomener jeg ikke har sett, men 19.oktober var det nok en kraftig ildkule meteoritt. Og basert i mine egne følelser da jeg så denne kan jeg godt forstå at disse kan oppleves enda mer spennende enn de er:) forresten, forsvant ikke elenin denne samme natten? Kanskje det var rester av den?
Og angående kratere som noen nevnte over. De er nok små så lenge disse meteorittene er små. Mye av det som når jordoverflaten er biter fra gram og opp til noen få kilo.

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
11 år siden

Her er en artikkel om merkelige lys over fyllingsdalen utenfor bergen

http://www.ba.no/nyheter/article5807120.ece

Mike Cechanowicz
Forfatter
11 år siden

‘Takk for en fin artikkel. En hver som har satt seg inn i exopolitics har forstått at militære krefter har hatt avtaler og relasjoner med utveksling av teknologi – og at dette har kommet helt ut av kontroll. Disse gjelder ET-rasene kjent som Reptilians og Greys. At militæret nå har åpenbart stiftet bekjentskap med positiv polariserte ET.raser er for meg helt åpenbart og uten et snev av humør da det er åpenbart at den agenda som de nå kommer med er militæret fullstendig uforstående til. Det jeg har fått med meg er at de refereres til som, «Those goddam ET-hippies.» Uttrykket kommer neppe fordi de røyker pot men heller fordi de står for kjærlighet, åpenhet, deling – også har enkelte mannfolk langt hår. I hodet til en venstre hjernehalvdel militær mann er denne virkeligheten noe som – «Does not compute`»

Anti tyngdekraft teknologi har mange former visst nok. Den jeg selv har satt meg inn i er ved bruk av magnetisme og eksotermisk energi. Som solen vår, som er en magnetisk fusjons system ser det ut som om den er en brennende ildkule. Den er egentlig en magnetisk kule. Det er ikke oksidering som foregår i rommets såkalt vacuum men protoner som kommer veldig tett sammen og avgir store mengder energi og lys. Det er ikke så vanskelig å se at det samme fenomenet opptrer med enkelte driftssystemer når det gjeder ET-teknolgi. Regnbuelyset er også et magnetisk effekt av nord magnetisk unipoler i kontakt med hverandre – positroner, protoner – mange navn for samme sak.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
11 år siden

Et enkelt spørsmål; Ditt andre avsnitt innholder påstander som for de fleste er nettopp dette – påstander. Finnes det noe vitenskapelig hold i noe av det du skriver her? Jeg mener dette er helt feil – men hører gjerne først ditt tilsvar.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Kanskje han snakker om dette:

http://www.electricuniverse.info/Introduction

Seth Speaks
Seth Speaks
Abonnent
11 år siden

Jeg har sett lignende fenomener i både Oslo og Trondheim. Jeg har ingen fotobevis eller lignende, men jeg har sett flere tilfeller av fargede lyskuler over Norge det siste året, og det er lite som tyder på at det er meteorer. Det som slår meg ved dette er at det ser ut som det skjer hyppigere og hyppigere. I den siste tiden har jeg sett lignende lysglimt på himmelen, i tillegg til at folk jeg kjenner også har begynt å legge merke til disse lyskulene.

En morsom tilfeldighet er at rundt de samme tidene de har blitt observert, har det også vært ekstremt lavtflyvende jagerfly over Trondheim. De flyr så lavt at huset rister, og de lager MYE lyd. Jeg er ikke i noen posisjon til å si hva som er rett og gal måte å forklare dette på, men jeg har sett nok av lignende hendelser det siste året som er umulige å bortforklare med standard tekstboksvar om meteornedslag eller raketter på avveie.

Jeg synes det er merkelig at media dekker hendelser som satelitter som hentes inn fra rommet, meteoritter som treffer jorda og kometer en kan se på stjernehimmelen, men ingen hadde noen som helst peiling på at disse «lyskulene» var i solsystemet vårt engang? Hvis en kan forutse hendelser som meteornedslag med sikkerhet, hvorfor er dette plutselig «sjelden meteor»? Betyr det at det er flere meteorer i solsystemet vårt vi ikke er klar over? Gjør de virkelig jobben sin godt nok om de ikke kan forutse og varsle om potensielt livsfarlige steinklumper som kan treffe jorda og kreve menneskeliv?

Hva er en «sjelden meteor» og hva kjennetegner en? Hvor ofte ser vi sjeldne meteorer, og hvor ofte er det meteornedslag flere dager på rad i samme land?

Om ikke annet, virker det som disse hendelsene skjer oftere og oftere. Jeg har sett det, flere jeg kjenner har sett det, større deler av landet har sett det. Det virker som «meteornedslag» er en fin merkelapp å putte på det, da det er mange som kjøper denne forklaringen, fordi den kommer fra anerkjente astrofysikere.

Hvordan kan man med sikkerhet forklare et lysfenomen som et «meteornedslag» om man ikke har noe fysisk bevis på at noe har slått ned noe sted? Hvor er bildene av kraterne? Hvem kjøper den forklaringen, om det ikke fremlegges bevis for det? Det er latterlig at folk villig lar seg føres bak lyset av forklaringer som ikke engang kvalifiserer til noe beviselig, før dem selv prøver å se gjennom fingrene for å finne sannheten.

Jeg vil ikke kritisere noen, men jeg føler folk er for naive til å ta ting for hva det er, og ikke tro alt hva potensielle forklaringer eller teorier har å si om saken. Alt er teoretisk, men teori kan ikke forklare noe overnaturlig, siden forskning baserer seg på beviselige og ikke beviselige påstander. Med en gang noe «overnaturlig» skjer, vil folk prøve å beskrive det med deres egen oppfattelse innenfor deres eget felt. Et uforutsett meteorregn virker rart når ikke menneskene som holder oversikt over stjernehimmelen engang forutså det.

En god måte å komme til større klarhet i disse sakene er å snu på spørsmålene. Hva blir uttalt – hvordan kan det tolkes, hvordan kan det ikke tolkes? Er dette den eneste tolkningen, eller kan man tolke det annerledes hvis man ser det fra et annet perspektiv, et annet synspunkt? Spøkelsesraketter eller ikke, legg merke til hvor ofte det har skjedd. Og det vil nok komme mer.

-Seth.

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Artikkelen er nå oppdatert ved at videoen av lysfenomenet over Saigon fra bildet helt øverst er lagt inn. Du kan også se den her.

http://www.youtube.com/watch?v=RBvOaIIlZdw

Dette er en veldig god video av en ghost rocket over Saigon 25. juli 2011. Legg merke til etter 26 sek. hvordan lysfenomenet først flasher og så vender kursen på skrå oppover og forsvinner i forrykende fart. Det er også en liten rund og rød lyskule i nærheten av det store gule lyset som «spretter hit og dit» i hurtige, irregulære bevegelser.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Tror du har latt deg lure gitt :)
Hvis du ser fra ca 45 sekunder ut i filmen hvor de viser dette i slow motion, så ser du at bygningen beveger seg fordi fyren som holder kameraet ikke klarer å holde det støtt, mens selve «raketten» er stabil. Hadde dette vært ekte så hadde det også vært bevegelser i selve «raketten» også, synkront med bygningen.
Dette er nok et eksempel på hva som kan skje når man har en litt for god fantasi og kjøper alt som blir lagt ut på Youtube som ekte.
Blir nesten som den artikkelen med jordenglene dette ;)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Du har rett, filmen er en dårlig gjennomført bløff. Like dårlig som sprøytet til George Adamski. :-)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ghleo
11 år siden

Hvordan vet så egentlig du Ghleo om Hans lot seg lure? Jeg tror nok at han i likhet med meg, deg og flere andre som hadde kommentert under den videoen på YouTube så denne detaljen som tydelig avslørte at det er en falsk video.

Skribenter her på speilet forteller det som kommer fram i deres artikler, grunnen til at Hans skriver det som han gjør er at det er han som har publisert artikkelen på vegne av Terje Wulfsberg så han bare formidler forfatterens budskap.

I forbindelse med at Terje ikke har tilgang til å publisere artikkelen selv har han heller ikke anledning til å foreta ønskelige oppdateringer, så her må du skyte forfatteren og ikke Hans som bare er en mellom mann.

Det samme gjelder for artikkelen om jordengler som du nevner, var jo lett for meg også å se at det var fukt på linsa så om jeg hadde publisert den artikkelen betydde det ikke at jeg stilte spørsmål ved om det var jordengler vi så.

Med tanke på det som skjer så kan man jo begynne å lure på om visse forum brukere (skepsis) har gjort alvor av sine planer om å skrive artikler for publisering her sånn at Nyhetsspeilet mister all troverdighet.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Hvis han hadde avslørt dette som en falsk video:
1. Hvorfor publiserte han videoen under denne artikkelen?
2. Og hvorfor skirver han da: «Dette er en veldig god video av en ghost rocket over Saigon 25. juli 2011» som en beskrivelse til videoen?
Skeptikere trenger ikke å publisere artikler på Nyhetsspeiler for å undergrave deres troverdighet, det klarer dere utmerket alene.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Ghleo. Hvis du ser så er selve artikkelen oppdatert med den videoen, det er jo det Hans skriver først i kommentaren. Resten av kommentaren til Hans er sannsynligvis bare en ren kopi av en mail han har mottatt hvor forfatter av artikkelen ønsket den oppdatert med denne endringen.

Vi får spørre Hans da, jeg har ikke snakket med ham, skrev bare det jeg tenkte og spurte derfor deg om hvordan du kunne vite hva Hans tror om den videoen.

PST
PST
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hei jeg er forsker Hans. Her har dere en fakta video fra YouTube! Nei vent….

Nå blir sikkert dette slettet/redigert, sammen med alt annet jeg skriver.

Skeptikerne på nyhetsspeilet hater «sensur» i avisene. Mens i deres egen avis ELSKER de å sensurere! Det er ikke lov til å være skeptisk til skeptikerne!

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Wow! Ojameg!

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

De sure sure skeptikerne (som små barn noen har stjålet godteri fra) har ikke debunket noen ting slik jeg ser det. Virker ikke for meg som at disse vietnameserne gjorde noe «feil» eller «jukset.» Tviler også på at UFO-svindlermiljøet i Vietnam er særlig omfangende og at det foreligger en global konspirasjon om falske ghost rockets med sentralstyre i Ho Chi Minh City.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Ghleo, lille koseklump

Jeg kan ikke se noe feil med denne videoen. Har du i det hele tatt sett den, eller bare leser du hva de andre skriver?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Denne videosnutten av «spøkelses raketten» er like ekte som denne enhjørningen BelzeBob:

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

En video er en video. Du står selvsagt fritt til å tenke hva du vil, Ghleo. Samtidig vet jeg jo at det kommer aldri noengang til å eksistere en slik UFO-video som du sier er ekte. Absolutt aldri noengang. For dette er sekterisk fanatisme og ideologi det dreier seg om. Ikke fenomener på himmelen som mennesker fanger med mobilkameraene sine.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Det har ingenting med sekterisk fanatisme å gjøre, men sunt vett BelzeBob. Så lenge bevisene er videoer hvor folk som holder i mobilen rister værre en ei hore i heroinrus på en kald januar dag i Oslo, så er det ikke et fnugg av bevis. Selv den rusa hora er enig med meg der.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Fra en av de største avisene i Vietnam: http://www.thanhniennews.com/2010/Pages/20110729144706.aspx

Fra en av de andre største: http://tuoitrenews.vn/cmlink/tuoitrenews/society/ufo-spotted-on-ho-chi-minh-city-sky-with-video-1.38658

Hmm, når var sist gang norsk media rapporterte noe slikt? Vi har jo hatt massevis med observasjoner og videoer her i Norge også.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
11 år siden

Et sted må nedslagsfeltene være, men kan være vanskelig å finne. Dessuten legger ikke de fleste folk merke til noe sånt selv om de hadde gått på trynet midt opp i det. Ser det nevnes en viss astronom her, men han har fått munnkurv.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

Det er skammelig hvordan enkelte forfattere på Nys undergraver troverdigheten til dette nettstedet ved å publisere slike spekulasjonsartikler. Godeste wikipidea har en langt bedre artikkel rundt «Ghost Rockets» fenomenet, og den faktisk tar med utenomjordisk hypotese som årsak:
«Swedish military opinion
Although the official opinion of the Swedish and U.S. military remains unclear, a Top Secret USAFE (United States Air Force Europe) document from 4 November 1948 (at right), indicates that at least some investigators believed the ghost rockets and later «flying saucers» had extraterrestrial origins. Declassified only in 1997, the document states:

«For some time we have been concerned by the recurring reports on flying saucers. They periodically continue to pop up; during the last week, one was observed hovering over Neubiberg Air Base for about thirty minutes. They have been reported by so many sources and from such a variety of places that we are convinced that they cannot be disregarded and must be explained on some basis which is perhaps slightly beyond the scope of our present intelligence thinking.

«When officers of this Directorate recently visited the Swedish Air Intelligence Service, this question was put to the Swedes. Their answer was that some reliable and fully technically qualified people have reached the conclusion that ‘these phenomena are obviously the result of a high technical skill which cannot be credited to any presently known culture on earth.’ They are therefore assuming that these objects originate from some previously unknown or unidentified technology, possibly outside the earth.»

The document also mentioned a flying saucer crash search in a Swedish lake conducted by a Swedish naval salvage team, with the discovery of a previously unknown crater on the lake floor believed caused by the object (possibly referencing the Lake Kölmjärv search for a ghost rocket discussed above, though the date is unclear). The document ends with the statement that «we are inclined not to discredit entirely this somewhat spectacular theory [extraterrestrial origins], meantime keeping an open mind on the subject.» [7]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_rockets#Swedish_military_opinion

I 1946 fantes det verken dataanimasjon eller satelitter som kunne fornøye datidens nektiser, og derfor ble det svenske millitære tvunget til å ta med utenomjordiske årsaker med i rapporten, noe som er umulig idag :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Og samme var konklusjonen til det svenske forsvarets e-tjeneste 65 år tilbake, altså Erland Sandqvist kom ikke med noe revolusjonerende «nytt» i denne saken jfr:
“When officers of this Directorate recently visited the Swedish Air Intelligence Service, this question was put to the Swedes. Their answer was that some reliable and fully technically qualified people have reached the conclusion that ‘these phenomena are obviously the result of a high technical skill which cannot be credited to any presently known culture on earth.’ They are therefore assuming that these objects originate from some previously unknown or unidentified technology, possibly outside the earth.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_rockets#Swedish_military_opinion

Nå med mindre svenske millitæreksperter direkte løy ovenfor det amerikanske forsvaret, er denne saken klinkende klartklart en UFO-sak.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Ufo-fenomenet er virkelig nok, har selv mange observasjoner både privat og når jeg har vært på jobb, men George Adamski med sine fortellinger om “Orthon fra Venus” er kun ville fantasier!
George Adamski var kun ute etter økonomisk gevinst og anerkjennelse, og hans løgner har gjort ubotelig skade! Har du noensinne vært på Venus? Venus er den minst gunstige plassen for liv i hele solsystemet, trykket ved overflaten er på hele 90 atmosfærer, og det er så varmt der at bly smelter ved overflata! Du finner ikke noe intelligent liv der!

Og, hva har en eksplosjon på et smelteverk med ufo-fenomenet å gjøre?
Kjenner folk som arbeider på det smelteverket, og det var en helt «vanlig» eksplosjon!

Monica skrev: “Med tanke på det som skjer så kan man jo begynne å lure på om visse forum brukere (skepsis) har gjort alvor av sine planer om å skrive artikler for publisering her sånn at Nyhetsspeilet mister all troverdighet.”

Er veldig enig med Monica i dette, men dette gjelder ikke bare nyhetsspeilet!
Mye desinformasjon angående ufo-fenomenet, så der må man være veldig skeptisk!

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Hei Terje

Adamski hevder at han har møtt Kennedy og folk har lett etter dokumentasjon på møter mellom dem, men de finner ingentig. Det påståtte møtet er nok fantasi fra Adamski`s side!

Visste du at Adamski skrev flere romaner, blant disse var en science-fiction roman om romvesener som besøker jorda! Dette var selvsagt lenge før Adamski`s møte med “rombrødrene”! Adamski fikk ikke solgt romanene sine da de var for dårlige, men Adamski fant alikevel en måte å tjene penger på. :-) 
OG som jeg skrev tidligere, eksplosjonen på smelteverket skjedde, og de ansatte der bekrefter dette!

Ann-Kristin Normann
Ann-Kristin Normann
Abonnent
11 år siden

Har i perioder vært en ivrig leser av hva Nyhetsspeilet har å by på, men dette er første gangen jeg kommenterer på noe her inne. I utgangspunktet er jeg ikke den største tilhengeren av denne måten å få frem mine meninger på – da jeg synes det til tider blir FOR mye unyttig synsing.
I tillegg når man kan være anonym – så gir det meg en ekstra dårlig følelse.
Nyhetsspeilet og mange andre whistleblowere blir holdt under oppsyn av myndighetene og til tider plaget og truet ( brannen dere skrev om , utestengelser ved konferanse osv..osv) – derfor er det viktig at alle står sammen.
På hver vår tue blir vi lette ofre for de som ønsker å kneble oss.
At man kan kommentere anonymt her inne på NS overrasker meg – da det kan være i all sin ytterste form alt fra en nabo til en infiltratør fra Co IntelPro eller PST som skriver inn.
Vi vet jo at deres metode i store trekk er debunking , diskreditering , samt splitt og hersk.. Det er jo ikke lenge siden vi opplevde at en kjent og kjær forfatter for mange, ble tatt av plakaten på Alternativmessa i Oslo/Lillestrøm.
Skal man ha sterke meninger om noe synes jeg jaggu at man bør kunne være såpass tøff at man står frem med fult navn.
Årsaken til at jeg nå reagerer er bidraget fra Terje Wulfsberg. Hvorfor har enkelte brukt SÅ mye energi på å debunke det han har skrevet?? En her inne klagde på kvaliteten på de artiklene NS tok inn – og at det ødela kred. hos NS.. Det som ødelegger er at man kan være anonym – at man kan slenge dritt og gørr vilt rundt seg.. Som en så klokt her inne skrev: DET er dere med på å sørge for SJØL!!.. Kan ikke dere som har gjort dette heller bruke all den samme mengden energi og tid på selv å bidra med noe positivt?? Vi trenger flere oppegående skribenter til å få ut sannheten om det myndighetene holder skjult for oss – synsere har vi ALT for mange av slik det nå er… Ikke bidrar slike innspill til noe å rope hurra for heller.
Wulfsberg er faktisk en meget ettertraktet bidragsyter og skribent for seriøse fagblader i bla. England, USA, Tyskland, Nederland – men og her hjemme i Norge.
Han har i tilegg skrevet en kjent fagbok på engelsk og tysk som er utgitt i fere land.
At han tar seg tid til å bidra med en meget velskrevet artikkel burde vel heller være til glede for de som er interessert i UFO-temaet?? Alt han kommer med blir her, av enkelte dissekert til det ugjenkjennelige..Det er bare HELT utrolig!!! Og da av anonyme selvfølgelig. Wulfsberg blir til tider plaget noe voldsomt av disse sorte ”hjulvisperne” som henger over hans bolig til alle døgnets tider.
Bare DET er et kredibilitetstegn du ikke finner hos andre enn de som har noe å fare med. Henger de over taket til dere arifkarim? Eller hos Johnny Walker?? At Wulfsberg ikke har laget noen skryteliste i omtalen av seg selv her inne avspeiler vel i grunnen den han er. En person som ikke har behov for å skryte så mye av seg selv.. Og hvordan han vet at ghost rockets tilhører våre spacebrothers?? Det KAN jo faktisk tenkes at vi har med en contactee å gjøre her og det tror jeg flere her inne har fundert på. De beste contactees er jo de som ikke har behov for å flashe egoet sitt.. Det er SLIKE personer de positive ”aliens” bruker for å hjelpe oss overvinne NWO og resten av den negative gruppen som så til de grader desperat forsøker å ta over vår vakre planet.
Så da sitter jeg igjen med 2 muligheter for de som gjorde det til at jeg skrev denne meldingen:
1. Arbeider for Co Intel Pro / PST
2. Misunnelse og en stor beundrer av den evige plagen ”BURDISMEN”..

Får inderlig håpe det ikke er nr 1 – MEN nr 2 vi har med å gjøre her inne ….men husk
Misunnelse er en farlig og meget uberegnelig ”følgesvenn” – og kler absolutt ingen.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Ann-Kristin Normann
11 år siden

Dette med anonymitet har vært mye diskutert her på NyS. Saken er den at veldig mange ikke har muligheten til å skrive her inne hvis de ikke er anonyme. Blir man gjenkjent kan man faktisk oppleve å bli personlig trakassert, truet og mobbet. Kanskje man ikke får fornyet sin arbeidskontrakt, får innvilget banklån og mye annet? Når det er sagt, så vil alltid innlegg av de som velger fullt navn veie litt tyngre samt få økt tillit og respekt. Trakasserende, anonyme innlegg blir stort sett på som spam eller søppel, og fungerer fint til å vise hvilke motstandere som NyS har. Faktisk svært nyttig :) .

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Spørsmålet for meg er: hva har man å tjene på å bruke fullt navn?

Ann-Kristin Normann
Ann-Kristin Normann
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Jeg har SJØL blitt trakassert og har SJØL svarte helikoptere over huset.. allikevel bruker jeg mitt eget navn…. Å kle på seg en Guy Falwkes maske under en demo – ja se DET er en annen ting. De i redaksjonen står jo frem med fullt navn.. Andre skriver bøker som feks. P.A.Ertresvåg står jo frem med fullt navn.. Vi er mange som jobber i kulissene uten å «flashe» oss… så jeg forstår ikke helt dette hemmelighetskremmeriet…

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Ann-Kristin Normann
11 år siden

Hei Ann-Kristin

1. Jeg jobber ikke for Co Intel Pro eller PST, men jeg har arbeidet i forsvaret.
2. Misunnelig er ikke i min natur. Er nok heller sannhetssøkende og ærlig.
3. Det svever pr dags dato ingen sorte hjulvispere over huset mitt.

Mine kommentarer til artikkelen til Terje Wulfsberg har stort sett handlet om Adamski og smelteverket på Finnsnes.

Jeg har skrevet at;
1. Adamski skrev en science-fiction roman om romvesener som besøker jorda!
2. Overflata til venus er så varm at bly smelter der.
3. Venus er den minst gunstige plassen for liv i hele solsystemet.
4. Eksplosjonen på smelteverket skjedde.

Dette er sannheten og er det ikke sannheten vi søker her på Nyhetsspeilet?

Jeg kan også legge til at Adamski påsto at «rombrødrene» tok han med til månens bakside, og der var det både flytende vann og vegetasjon. I dag har vi vært på månen og vi vet at det ikke er flytende vann og vegetasjon på månen, så hvorfor påsto Adamski dette?

Vi har også hatt romsonder på Venus og vi vet at det ikke er intelligent liv der. Hvorfor påsto da Adamski at Orthon var fra Venus?

Når Adamski kommer med så mange feilaktige opplysninger, hvorfor skal vi da tro på han?

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Nei, jeg har ikke noen bevis. En av de ansatte der, en jeg kjenner fra forsvaret, sa det var en ordinær eksplosjon. Han sa at det som var skrevet på nyhetsspeilet bare var tull.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Sannheten går foran alt annet, det bør vi være enige om. :-)

Det var faktisk vaktskifte og hele 16 personer på jobb da eksplosjon skjedde på Finnfjord smelteverk og årsaken viste seg etterpå å være at det hadde kommet vann på en smelteovn.

http://www.framtidinord.no/ntb/innenriks/article500873.ece

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Noen som ikke tror hva man sier eller er det budbringeren som skal skytes igjen? Jeg foreslår at man kontakter involverte parter vedr. den eksplosjonen og får høre hva som skjedde og hvorfor.

Her er noen navn, søk tlf.nr. på1881:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7874371

Spille av videoen i artikkelen og tilsette mere lys så ser man tydeligere at det er brukt programvare for å lage den. Den har derfor fått et rundt felt i bakgrunnen der den flasher før den endrer kurs.

Jeg sier IKKE at fenomenene ikke eksisterer, bare at disse to påstandene i artikkelen ikke er bevist med det som foreligger. Ellers så er jeg selv åpen for at alt er mulig, så dette er ikke for å debunke. :-)

Ann-Kristin Normann
Ann-Kristin Normann
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Hadde du innrømmet det om du jobbet for de da ? ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ann-Kristin Normann
11 år siden

Jeg bruker å forholde meg til sannheten ja og for de som ikke vet det så er jeg fra Troms, og ikke mindre enn 16 personer var på jobb da dette skjedde. De hadde også mindre skader der inne, men ikke verre enn at driften gikk videre. :-)

Noen vitner også som så eksplosjon så den kom ut fra smelteverket.

Jeg vet ikke hvorfor denne saken fikk en annen vinkling enn eksplosjon som egentlig skjedde, vet du?

Cavalli
Cavalli
Abonnent
11 år siden

Hvordan skal det håndheves da?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Tror nok det ja.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Å nei, ikke se på meg for jeg debunker ikke. Har vært ombord i disse farkostene mange ganger. En gang tyvlånte jeg en slik og fløy av gårde, men den stoppet opp helt av seg selv etter 15 sekunder. De var «litt sinte» når de kom å hentet meg, men etter noen minutter var de like blide igjen. :-)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
11 år siden

Og ja, hvis dere lurer på hvem de er og slikt, det bare å spørre.
Får lov til å prate om dem nå. De sier at ingen vil tro meg alikevel.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Du er vel snarer over på harselering enn debunking, men det er interresangt at temaet klør deg så mye at du ikke klarer holde fingrene fra tastaturet. Jeg legger meg ikke borti debatter der ieg ikke har noe konstruktivt å bidra med. Det er mer konstruktivt å la de som mener de har noe å bidra med om et emne få gjøre det i fred, så vil vi andre etterhvert se om noe krystaliserer seg av det eller om det hele renner ut i sanden til strutsene.

« Forrige artikkel

ET-mumie funnet i Peru

Neste artikkel »

Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

149
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x