Hvem eier virkeligheten?

13K visninger
10 minutter lesetid
187

Vi er blitt opplært til å tro at innholdet i såkalte fantasy og sci-fi filmer kun eksisterer i en verden som ikke finnes. Vi er blitt opplært til å tro at slik vi har det på jorda i dag er den virkelige virkeligheten.

Jeg har nå atter engang sett filmen The Matrix.

I Obamas fredstale (les: krigstale) i forbindelse med Nobels fredspris i begynnelsen av desember 2009, sa han blant annet at det alltid vil være krig på jorden. Her åpnet jeg ører, øyne og alle mine sanser på vid vegg; og jeg kjente raseriet i mitt indre.

Jeg er en av dem som ser med mer enn mine fysiske øyne. Jeg ”ser” også med ørene, smakssansen, luktesansen, følelsene, og ikke minst med hjertet. Jeg er samtidig meget klar over at alle mine sanser er blitt utsatt for grov manipulasjon.

Hjertet mitt og sjelen min har de likevel ikke greid å fange. Jeg tenker på sjelen som et resymé av alt jeg er, har vært, og noensinne kommer til å bli. Og ja, jeg vet at det ikke finnes noen død for det som er av livet laget.

Jeg har vært innesperret på psykiatrisk avdeling

Jeg er en av de mange som er blitt internert, forsøkt radbrukket, dopet ned og kontrollert av det norske helsevesen, av psykiatrien. Jeg har imidlertid hatt den store fordel av å være utdannet sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri. Jeg har arbeidet med rehabilitering av langtidspasienter i psykiatrien. Rehabilitering tilbake til det livet de ønsket seg. Også med rusavhengige. Flere år av mitt yrkesaktive liv har jeg arbeidet som leder innenfor dette.

I 1999 opplevde jeg en eksistensiell, åndelig krise. Av psykiatrien og verdens helsevesen kalt psykose. Og merk: helsevesenet verdensvidt har samme codex og koder for fastsettelse av diagnoser som “merker” mennesker. Ser du nettet?

Psykose-diagnose er WHO-standard i hele verden

Du kommer ikke unna om du opplever en såkalt psykose eller får en annen psykiatrisk diagnose, det være seg i Norge eller i Afrika. ”De” snakker samme språk, med henvisning til det nummererte diagnosesystemet. Dette systemet har et navn som jeg ikke lenger husker betegnelsen på. Jeg har vært ute av yrkeslivet i 11 år og er en av dem som mottar trygd. Jeg er aldri blitt forsøkt rehabilitert tilbake til yrkeslivet. Har stått ”utenfor”. Nå er jeg mer og mer ”innenfor” sannheten.

Sannsynligvis er jeg blitt vurdert som så ”gal” at det hadde vært misbruk av deres dyrebare tid å forsøke noe slikt som rehabilitering. På samme tid opplever jeg at de er redde for meg. De vet at jeg ser, og heller ikke er redd for å uttrykke meg.

Jeg har stor egenerfaring gjeldende det som foregår innenfor norsk psykiatri, og i særdeleshet på lukket avdeling. De historiene ønsker jeg å komme tilbake til i senere artikler. Jeg mener at psykiatrien er en av krumtappene i den virkeligheten vi lever i på jorda i dag. Og jeg mener på alvor at vi lever i ”The Matrix”, slik tilstanden er nå og har vært lenge. Det endelige målet er total slavebinding. Vi er på full fart mot dette målet. Jeg er imidlertid hellig overbevist om at så ikke kommer til å skje.

Sterke, gode krefter både på jorda og utenfor er i full aksjon og har vært det lenge. Hvordan kan jeg være så overbevist?

Fordi jeg gang på gang er blitt slengt ”på hue og ræva” inn på lukket avdeling. Hver gang sjelen min har begynt å erindre nye lag av den virkelige virkeligheten har de tatt meg. Hver gang for full musikk, godt hjulpet av det norske politi.

Det er en skjult samrøre mellom politi og psykiatri, og mellom politi og det militære

Merk deg dette, du som fortsatt henger med: psykiatri = politi, politi = psykiatri. Jeg tenker også på politiet og militæret som to sider av samme sak. Denne sammenkoblingen ser vi ennå ikke så mye til i vårt daglige liv i Norge. Andre land har andre erfaringer.

Jeg har sett bakenfor mange slør og gir meg ikke før bildet mitt er ferdig malt. Det vil si total opplysthet. Der psykiatrien har forsøkt å stoppe meg har jeg gått videre. Psykiatrien har vært en av drivkreftene som faktisk har holdt meg gående. Jeg har aldri akseptert at jeg har vært sjuk. Deres ”behandling” har vært kontraindisert i mitt tilfelle. Når de har forsøkt å kneble meg og tvangsmedisinere meg har jeg gjenvunnet flere biter av  friheten og sannheten. Dette handler også om tankens og troens kraft!

I år 2000 hadde jeg en forunderlig prosess i mitt indre

Høsten 2000 lå jeg våken en hel natt etter at en forunderlig prosess i mitt indre begynte. Jeg hadde lagt meg og skulle på sauesanking i en nærliggende fjellheim dagen etter. Plutselig begynte en kanal å åpne seg fra min høyre hjernehalvdel nedover mot hjertet mitt. Det kjentes som et bor ble brukt for å åpne denne kanalen. Prosessen fortsatte i flere timer. Den var på en måte smertefull, men til å holde ut. Jeg lå stille og observerte. Som om jeg på et plan ”visste” at dette skulle skje. Deretter begynte samme prosess mellom de to hjernehalvdelene mine. Fra høyre mot venstre.

Jeg fikk ikke noen særlig blund på øynene denne natta. Da jeg kom på fjellet neste dag var jeg ”pip åpen”. Sansene mine var som nyfødte. Det var som om hele naturen snakket til meg, i særdeleshet fjella. Jeg fikk heldigvis gå for meg sjøl mesteparten av dagen. Sauer var jeg ikke opptatt av å finne, men ved dagens slutt hadde jeg lommene fulle av småstein. Har aldri sett så mange nydelige farger og former før. Og det viktige i dette budskapet er: de hadde vært der hele tiden, jeg hadde bare ikke vært i stand til å legge merke til dem!

Hva er “The Matrix”?

Her er jeg ved sakens kjerne. I Matrixfilmene blir vi kjent med blant andre Morpheus, Trinity og Neo, alias Mr. Anderson (i denne verden). Neo er, uten sjøl å vite det, menneskenes siste håp: ”The One” – den utvalgte. Det siste håpet, dersom slavebinding, løgner, bedrag, og kunnskapen om en kunstig virkelighet skal kunne avsløres og bringes til en endelig slutt. For alltid.

I følge Morpheus er ”The Matrix” overalt. Det er en verden som er trukket over øynene dine for å holde deg unna sannheten. Du er en slave, uten å vite om det. Du tror du lever i den virkelige verden.

Videre: Ingen kan fortelle deg hva ”The Matrix” er; du må se det sjøl; erfare det!

Morpheus sier til Neo; ”It`s a difference between knowing the path and walking the path”. “Det er forskjell på å kjenne veien og å gå veien”. Alt Morpheus kan love Neo er sannheten, og intet annet.

Morpheus, ”troens opprettholder”, tror blindt på Neo, og at han er ”The One”; også når Neo ikke tror at han er denne ene. Morpheus beholder likevel sin tro og er villig til å gi sitt liv for at Neo skal overleve. Han er således villig til å ofre seg sjøl for at den virkelige eksistensen, det virkelige livet skal gjenopprettes på jorda.

Når Neo våkner opp begynner han å akseptere det han ser. Han har ventet på å våkne. Har søkt og vært på leiting. Han er data-hacker og ansees av myndighetene for å være farlig.

Han blir etter hvert så overbevist om at ”The Matrix” finnes, at også han er villig til å ofre livet for sin tro. Denne uttalelsen kommer han med da Morpheus er fanget av ”Mr. Smith”, en av replikantene som holder jorda og det kunstige livet i et jerngrep og bare venter på å sette inn det siste støtet for å få full kontroll. Dette har de tenkt å gjøre ved å bryte seg inn i Morpheus hjerne, for derved å tappe nøkkelinformasjon.

Dette skjer i psykiatrien i dag. De har teknologi og medikamenter til å tappe oss for informasjon. Jeg vet det. Jeg har vært utsatt for det sjøl. Mange ganger!

Kommer året 2010 til å bli et år for avsløringer?

Min mening med det jeg skriver er ikke å oppfordre til å ofre livet ved å bli ”sjølmordsbomber” i Norge. Hensikten min er å være med på å forberede mennesker på hva som finnes og hva som kommer til å avsløre/materialisere seg når gardinene trekkes fra. Jeg har lenge følt at dette året kommer til å bli et år for avsløringer. Da jeg leste Armin Bahramis artikkel på Nyhetsspeilet ”Er du nøytral på et tog i bevegelse?”, fikk jeg bekreftet mange av mine tanker.

Takk til deg Armin! En særskilt takk for at du som mann snakker om å ”begynne å se med våre hjerter”. Du snakker videre om kjærligheten og om at ”kjærligheten er kreativitet og skapelse”. Nydelig!

Jeg skal innrømme at slike ord fra en mann gjør meg ekstra glad. Det er ikke vanskelig å se hvem som styrer verden; hovedsakelig menn i mørke dresser ledsaget av sine kvinner i like mørke kjoler!

Kjærligheten er grunnlaget for alt liv

Og her kommer jeg til neste kjernepunkt: kjærligheten. Den er faktisk grunnlaget for alt liv. Det gode, kjærlighetsfulle livet, vel og merke. Den store forskjellen fra det å bare reprodusere seg. Kvinnen er bærer av livet via sin livmor. Jeg tenker på mannen som beskytter av dette livet. Livet til sin kvinne, sine barn, dyr, planter og trær. Beskytter sammen med sin kvinne, der begge har ”hjartet på rette staden”.

I ”The Matrix”, blir barn dyrket i beholdere. Der finnes endeløse ”åkrer” for dyrking av barn. De døde lages om til næring som gis intravenøst til disse barna. Er du så sikker på at dette er påfunn, tøv og fantasi?

Hvilke kilder er det vi høster fra?

Hvor kommer fantasien fra? Jeg vil påstå at alt har en opprinnelse. For at hjernen skal oppfatte ”noe”, trenger den å ha en forbindelse til en eller annen kilde. Hvilken kilde vi høster fra er et svært viktig spørsmål.

I Kay Pollaks film ”Så som i Himmelen”, sier Daniel til Lena: “Alt finnes ‘der oppe’; det er bare for oss å hente det ned”. Lena på sin side snakker om at ”det finnes ingen død”. En svært vakker og realistisk film som skildrer mange av livets sider og viser psykologiske prosesser mellom mennesker. Prosesser som får hver enkelt til å vokse, slik at de blir kjent med hvem de egentlig er og sitt virkelige potensiale. Og jeg vil påstå at de virkelige menneskers potensiale er uendelig. Like uendelig som stjernehimmelen.

Nikola Tesla var en virkelig oppdager/oppfinner

Nikola Tesla, som var en virkelig oppdager, sa som så: “Jeg finner ikke opp nye ting, jeg oppdager det som allerede finnes.” Hans oppdagelser krever en egen artikkel. Men jeg vet såpass at han var en mann med et stort hjerte, en mann som ønsket det beste for menneskene på jorda. Han ønsket å dele sine oppdagelser med folket. Han ble imidlertid boikottet og utsatt for grov manipulasjon. Han sa etter at han hadde blitt utsatt slikt: ”But the future is mine!” – Men framtiden er min! Det tror jeg på.

Det var Trinitys Kjærlighet til Neo som reddet ham da han egentlig var død og alt håp var ute.
Min påstand er: Kjærligheten overvinner alt! Derfor kommer jorda, det virkelige folket og alt som er av livet laget, til å bli satt fri. Vi kommer imidlertid til å måtte fri oss fra våre fastlagte tanker, trossystemer og holdninger. Vi kommer til å måtte bryte regler! Gled deg!

Lurer du på hvorfor jeg formulerer meg på denne måten? Greit. Jeg skal fortelle hva jeg har oppdaget: Min oppdagelse materialiserte seg først inne på lukket avdeling. Jeg har snakket med andre pasienter som har liknende erfaringer. Vi er mange sannhetsvitner.

Vi blir allerede styrt mer enn vi aner

Det finnes mennesker på kloden i dag som ikke er opprinnelige mennesker. Det jeg har sett og tenkt så langt, er at midt i blant oss går ”maskinmennesker”, klonede mennesker og svært mange “chippede” mennesker. Vi blir allerede styrt utover det de fleste tenker seg muligheten av. Vi snakker om kontroll som om den hører framtiden til. Den er her allerede, og har vært her svært lenge. Det er kun siste ”stikk” for makteliten som gjenstår.

Er du villig til å gå ”din egen sti”, så får du se for deg sjøl. Jeg kan nemlig ikke se for deg. Det må du gjøre sjøl. Jeg prøvde på det også i begynnelsen av min egen oppvåkning; og med meget dårlig resultat! Det eneste jeg kan formidle er mine egne erfaringer og det jeg har sett på min lange, kronglete vandring. Og jeg kan love deg at jeg har aldri tatt ”beinvegen” eller henfalt til lettvinte løsninger.

Da jeg var svært ung kom en stemme til meg

Da jeg var svært ung kom en indre/ytre stemme til meg som sa: “Audhild du må gå, og du må ikke miste håpet!” Den gang visste jeg ikke hva dette betydde. Jeg visste likevel at denne informasjonen var viktig. Jeg har gått og gått. I kriker og kroker, på vandring og på leit, i storm og i stille! De få gangene jeg mistet Håpet begynte jeg atter å gå – og fant igjen håpet.

Mot lysere tider

Tro, håp og kjærlighet; og størst blant dem er kjærligheten! Disse ordene har jeg klokkertro på. Gjennom disse ordene og deres dypere betydning, vet jeg at godheten og kjærligheten skal seire.

Jeg avslutter med Neos avsluttende ord; “Jeg skal vise dem en verden uten dere [maskinene]. En verden uten regler og kontroll, grenser og begrensninger. En verden der alt er mulig!”

Fatt mot, godtfolk! Vi går mot lysere tider.

Audhild Østgård

Audhild Østgård
59 år og utdannet psykiatrisk sykepleier. Arbeidet mange år med rehabilitering i psykiatrien og i rusfeltet. Hovedsakelig arbeidet som leder, opptatt av rehabilitering. I 1999 hadde jeg en eksistensiell, åndelig oppvåkning, betegnet som psykose/sykdom av WHO og det norske offisielle helsevesen. Bor på gård i Telemark og lever nært sammen med naturen og dyr. Opptatt av samspillet mellom kreftene på Jorda og i Universet. Har kommet til Jorda denne gang for å være med på å bringe Himmelen tilbake til Jord.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
187 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
o
o
Abonnent
14 år siden

Angående Zen-surR:
Det er det som Drap, kanskje verre!

NYHETSSPEILET speiler seg selv? eller?
Denne nettsiden burde eksistere på 2 PLAN ! SE :

Den ene delen (1.Plan) skal være totalt usensuret og fungere i den FRIE vilje!
Det betyr Totalt anarki, og skal og vil fremstå som et forstyrrende element! Usaklighet, humor, glede, sorg og alt kan være her !

Fra innholdet til (1.plan) bør artikkelforfatter Skape det “offisielle “(2.plan) Som er det Nyhetsspeilet er i dag!
Altså artikkelforfatterens redigerte intensjon ! Her skal forfatteren trekke ut kommentarer som er relevante !

Skjønner dere poenget ? Da kan leseren og deltakerne selv Velge hva man vil forholde seg til !

Da blir alle fornøyde :)

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
14 år siden

Vi beklager manglende flyt på diskusjonen noen steder da vi måtte fjerne en god del kommentarer som var upassende i artikkelen. Jeg vil tro det er forståelig for dere som observerte denne diskusjonen. Ha et fortsatt strålende nu!

ArneLo
Abonnent
Svar til  Frank
14 år siden

Takk :-)

Ta vare

Kjetil S
Skribent
Svar til  Frank
14 år siden

Takker :)

o
o
Abonnent
Svar til  Frank
14 år siden

Om en dag eller to, kunne jeg sannsynligvis sett nødvendigheten av Sensur ?
Nå finnes ikke den muligheten lengere ! Og sensur synes jeg har et sørgelig slør!
Dette dempet gløden min noen hakk. Æsj ,der kom den bismaken lurende. . .

Og hvem eier vel egentlig virkeligheten?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Frank
14 år siden

Det var egentlig veldig synd. Jeg skal ikke anke saken, (hvem skulle jeg anke til) men så bissart og uforståelig det høres ut; jeg tror vi kunne lært mye om den hadde fortsatt. Alt skal være så striglet og høflig, rent og pent. Her var det en powerfull energi i sving, som kunne kommet til forløsning for både den ene og andre.
Jeg snakker ikke her om enkelt-ytringer, men om en kreativ og “fødende” energi. Jeg kan selvfølgelig forstå at jeg ikke har bror-parten med meg på dette, men jeg føler bare jeg måtte ha det sagt. Om du leser dette Audhild; jeg aner å forstå hva din selvpålagte oppgave skulle være. Nå kan du ikke kick my ass for min påstand, så jeg lar det være med det. Håper imidlertid du returnerer, takk for din ærlige energi, om ikke eksakte målvalgte kirurgiske ass-kicks….

o
o
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Skjønner akkurat hva du mener! De energiske vibrasjonene ekspanderte nivået her som en total, og som du sier: “men om en kreativ og “fødende” energi”
Og hvis man eier litt stolhet og har sans for Humor så burde vi kunne leve med Audhild sine ytringer!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Jeg fikk en følelse av å være vitne til noe utenom det vanlige. Hadde man ikke tatt personlig til seg alle ytringene, men “spilt” med kunne mye morsomt og lærerikt oppstått. Men det får vi ikke vite. Back to reality,….whos?

Kjetil S
Skribent
14 år siden

Vi får se Audhild. Blir spennende å se hvem som er fanget hvor og hvor lenge.

Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
14 år siden

Creepy, Audhild, det er alt jeg kan si…

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Beamer: Takk :)

Mina

o
o
Abonnent
14 år siden

Audhild Østgård:

Ærligheten varer lengst? Eller menes det: For Alltid ?
Jeg er forvirret, forfjanset, satt ut,satt på plass, satt inn!
Din ærlige intusisjon, kombinert med din eksplosive kraft ,
har jeg aldri kjent slik i dette liv ! :)
Du feier gata for snikksnakk og vissvass.
Alle de tomme dogmer, fraser, hypoteser og teorier!
Du tar ditt Ansvar ! og jeg tar Herved mitt !
Takk

Otto
Abonnent
14 år siden

Hvem eier virkeligheten? Sjefsredaktør Anne Aasheim i Dagbladet forstår kanskje at hun ikke er en av de, Sjefredaktør kan fort bli jobben ingen vil ha. Er det fler sjefredaktører som føler at de ikke har godt nok utvikla virkelighetssans? A Åsheim kan forsøke et semester som internasjonal journalist i Abel Danger, interessant universell konstellasjon, limon er snart klar, The World’s Most Recognized Limo in Process. Første semesters leksjon, Intelligence report from Captain Sherlock and Hawks’ CAFE.

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Jeg avslutter for denne gang med:
Den kloke tier
Den som ikke er klok gjør noe sånt som motsatt.. skriker,… skravler eller wath ever…
Jeg er ikke så klok.. jeg har nok åpnet kjeften ganske mye ikveld…
I et forsøk på å skjerpe meg så tier jeg fra og med nå og erkjenner at dagens demoner har gått til ro for natten for å dra til Huttetuenes land!
(gleder meg til den å se den filmen.. den kan være like sann som denne kokoverden vi lever i;o)
Så takker jeg faktisk av hele hjertet over denne diskusjonen:o) No hard feelings!!
Tross alt er vi barna av denne planeten.. akkurat som meitemarken som ligger i dvale langt nede i jorda…( Hmm.. ligger meitemarken i dvale? det burde den.. telen stikker ganske dypt ned nå etter kuldebølgen!!!)

ps: hvis du graver et sted med jord og finner bra med meitemark så er det tegn på at det god og sunn jord.. så snakk pent med meitemarken og takk den inderlig for den jobben den gjør!!! den eter og bæsjer god matjord for å si det sånn….

lyset
lyset
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Den kloke tier? Den som snakker om klokhet kan heller ikke sitte og dømme andre mennesker? Hvor er klokheten i dette? Det handler ikke om og stride i mot hverandre, dette må du da vel skjønne?

Vi alle er en og samme da vi alle seiler i samme båt. Men dette er det jo ikke mange som tenker etter og tenker bare det beste for seg og sin familie. Men vi alle er jo en stor famile. Og før eller siden vill dette bli allmenlig og godt tatt og vi vill ta vare på hverandre.

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Lynx Veritas
Ah jeg er med på den.. tror jeg….
men jeg må vedkjenne to ting,
den erkjennelsen du sikter til.. å oppnå den så til fulle og dermed et slags kosmisk glimt? Som så det ofte blir beskrevet.
Men man er jo ikke død og er fortsatt her.
så mesterstykke er å sjonglere begge deler?
La oss si det banalt enkelt.. du er klar over matrixen og deltar i den.. probemet er at alle som nevner matrixen sitter fast i den og deltar i den uten å klare å komme seg løs… for i matrixen finner du EGOET. Så her ligger det.. du kan uansett hvormye du tror du har skjønt faktisk sitte fortsatt i matrixen og la deg lulle av overbevisning om at du er oppvåken…
Det er vel derfor jeg kan holde ofte lav profil når andre lirer av seg hektiske fraser og proklamerer visdommen/sannheten sin når faktum er matrixen gir deg kun DIN del av et hele og andre har sin del og den som har oppnådd å se det hele er ikke i menneskelig form. (bortsett fra sånneberømte sjeler som Jesus, Buddha og andre..)

Bare gå utifra universet som EGOET lekeplass.. uendelig…
sannheten er bakenfor og i universet… rekk opp hånda den som rommer denne erkjennelsen….

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Helt enig. Jeg skal ikke påberope meg å ikke være fast i Matrix. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal løse meg fra den. Jeg vet ikke engang om jeg er oppvåknet, men jeg jakter fortsatt trøstig videre. Egoet vet jeg ikke om er det som egentlig holder oss i denne Matrix, og at poenget er gjennom fri-vilje finne din oppskrift på hvordan du skal oppløse det. Gjennom å søke din hellige gral, og kontakt med ditt opphøyde selv. Long way to go, make it a play

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Nettopp der beskriver du kanskje det som er vanskeligst for oss mennesker… det er kanskje å beherske dette og klare å ha den indre roen og lykken tross at vi våkner på sikt? Jeg er i en drøm, men jeg kan gjøre denne drømmen vakker til det er meningen jeg skal våkne opp:o) det er å leve lykkelig i uvisshet.. jeeze.. det er vanskelig:P

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Fortsett,….kan bli bok eller kortfilm av det der:) Da har du blitt bevisst på en ting iallefall Om vi er i en drøm, kan vi velge om det skal være et mareritt?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Dere MÅ lese denne boka av Doris Lessing, “Briefing for a Descent into Hell”
http://www.dorislessing.org/briefing.html

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Vil bare legge ved noe svært viktig for de som velger å opptre med fullt navn og personlig informasjon om hvem de er utenom det man kan google…. La det ikke bli det som verifiserer den som har mest å fare med eller er nærmest sannheten. Det er et valg man tar og forteller ikke en dritt om troverdigheten din når det kommer til stykke!

Jeg velger å stå for mine synspunkter anonymt fordi jeg vet det er en haug med tullinger der ute matrix eller ei som kan finne på å gjøre litt mer enn å lese min kommentar. Jeg lar meg ikke overraske lenger over hvor absurde og mentalt ensomme folk kan være.. lenger…

Det diskrediterer ikke mine argumenter som jeg med stolthet vil si prøver å basere seg på; også fornuften og logikken itillegg til følelser, som har en plass i det åndelige… (Ta en runde med kosmologien hvis du som leser lurer, men ikke ta alt som sannhet der heller).

Undervurder heller ikke de som tilsynelatende er i matrixen enkelte av dere skriker så mye om… noen av de har faktisk en del spesielle evner og opplevelser som de ikke skriker så høyt om for å skape en troverdighet eller breefe som enkelte kan finne på å gjøre…

Ikke minst.. la meg slippe å høre om at jeg sitter fast i den jævla matrixen… har bare slått meg at å observere og arbeide idet stille for en bedre verden med en porsjon jording og ydmykhet for hvordan det hele utspiller og være matekognitiv i dobbel forstand er også ganske god måte å delta i livet på.

Jeg har som dere alle her, et EGO og lar det tale, men i motsetning til noen så vedkjenner jeg det og godtar at jeg har et langt stykke igjen med ÅPNE øyne og hvilken verden vi deler… men også muligheten og visdommen om hva som også ER…. å ha beina i to leire.. den ene der man kastrerer katten (kun et eks)og den andre der det fins ikke en slik tanke en gang….grunnlaget for det eksisterer ikke…

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

men jeg har tillit og ønsker å leve her og nå og velger å møte hva som kommer åpent, MK ULTRA eller ei.
Jeg ser det jeg ser og lukter det jeg ser osv… mine jordiske sanser… så erfarer jeg og forstår med de andre sansene som jeg har lært å erkjenne.
Men jeg ønsker ikke å bli en åndelig kriger… da vil jeg sloss mot meg selv=andre.
Jeg vet hva matrixen er… men vet også at den må til.. du kan ikke vite hva frihet og kjærlighet er før du har opplevd det motsatte i alle dets nyanser.
Alt er såre vel.
Et eksempel: Når jeg har hentet et dyr sm har hatt det ille og begynner å se tegn på at den klarer å slappe av og leve i NÅET som dyr er flinke til… ja da finner jeg energien og meninga med det hele og fortsetter på tross av matrixen ser håpløs ut…

For all del.. jeg hjelper en del mennesker også og ser det samme der:O)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

OK.. etter å ha lest en del av innleggene her så bare sier jeg dette…. her er det null respekt for folk som ikke lirer av seg en hel haug mystifistiske greier og som syns det er fornuftig å fikse katta når de først befinner seg i dette jordelivet i dagens tilstand….

Ikke noe rart om vi alle sitter fast i hver vår psykose og forfekter at sannheten er det JEG som eier! Du der og du der kan bare gå og legge dere for det er jeg OMANOTA som er den ene og rette datter av sannheten…

Ut fra alt dette snikksnakket så blir jeg rystet over den raske fordømmelsen av andre som ikke mener det samme eller deler samme virkelighetsoppfatning som andre. Både direkte og indirekte. Hvis man vet at man selv er en del av en helhet og at alt er såre vel og går den retning det skal så har man ikke behov for EGO-drevet behov for å framheve sine opplevelser og teorier som det sanneste av alt og alle andre som ikke er med på den er i matrixen og slaver og uopplyste og gud vet hva….

Det er noen her som fortoner seg som såkalte åndelige kriger som når det kommer til kamp vil enten sitte i et hjørnet og stivne av skrekk eller hogge hode av andre i blodtørst…. det er kun et fåtall som vil ofre seg for andre… og de er ikke alle medlemmer av nyhetspeilet for å si det sånn:P

Du er kun et menneske (gudommelig ja.. men du er inkarnert som et mennesket på godt og vondt) og så lenge det er snev av sinnet i dine ord så har du like lang vei å gå som den du fordømmer direkte og indirekte…

Det er forskjell på å dømme og fordømme og her er det mye subtil eder og galle over de som ikke er enig med trådskriver i hennes lille verden.. og husk da dere.. fordi om noen deler en lignende verden så betyr det ikke at den er sannheten… tross alt har vi noen millioner kristne og muslimer og u name it som deler… men det er ikke sannheten for andre som ikke deler den…

Så inviterer jeg Armin som så fint uttaler seg om kastrering og omskjæring i ett… bli med meg på en vakt på senteret jeg jobber som tar seg av dyr så kan vi sjekke om du forstatt syns at kastrering er= underforstått= ikke riktig i dagens situasjon….! Jeg ble skuffa over at du kunne si noe slikt etter den fine Meatrix artikkelen…..

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Du må forstå reglene

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

hvilken regler er det jeg må forstå?
Hvis det er meg du referer til:o)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

…..there is no spoon

Vi beveger oss på så mange nivå, dimensjoner og sosiale forhold. Det er umulig å holde en konsekvens på alle områder. Vi er alle hyklere, løgnere og besserwissere. Så lenge du er bevisst på at du er det, har du fjernet deg fra den programerte vedtatthet om at du skal være sånn og slik. Dermed åpner du rom for eksperimentering, som igjen kan gi deg erfaring….eller kunnskap. Mere korrekt, kunnskap om hva er svart og hva er hvitt. Et eksempel: En misjonær har et kall, båret frem av hans overbevisning i skriften. Kallet er genuint og ærlig, men resultatet er kanskje ikke for det kollektivt beste. P.g.a at vedkommende ikke hadde nettopp kunnskap om sine egne mørke sider, og stoler blindt på at et utenom lys skal frelse både han selv og andre. For å forstå mørket, må en gå i seg selv….for å finne SITT lys. Kun kunnskap kan lede deg dit, til din egen kunnskap, eller erfaring.
There is no spoon,….så lenge du betrakter verden inkl. mennesker som fysiske fastheter, vil du ikke nå frem til det sjelelige hverken i mennesker eller dyr. The whole law,…thou as thy willt. Men vær klar over at for hver aksjon kommer det en reaksjon. Det er en illusjon at du kan tilfredsstille alle, men du har et ansvar om å tilfredsttille deg selv. Hvordan du gjør det, vet kun du selv, når du ser muligheten….to change the spoon.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

You got it. Your the godess,…i came here to chew some bubblegum and kick ass.
Im out of bubblegum……

Kjetil S
Skribent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Med fare for å nedkalle den kvinnelige Jesus sin svovelsure galle over meg, må jeg si meg enig med deg LunaLuma; her er det fordømmelse, nedlatenhet og ego så det holder. (Eller med andre ord, det motsatte av åndelig opplysthet)

Men det er klart, vi sitter vel fast i Matrixen vi da, siden vi ikke bøyer oss i støvet for den uendelige visdom som allernådigst tilflyter oss fra artikkelforfatteren. Men fortvil ikke LunaLuma, snart vil også vi to se SANNHETEN!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Jeg har ingen behov for at du skal vise meg noe Audhild. Jeg klarer meg utmerket på egenhånd. Du trenger ikke bevise noesomhelt. Bare vær deg selv.

Det eneste jeg ber om er at du viser dine medmennesker her inne mer respekt og alminnelig høflighet, DETTE er ikke det:

______________
“LUNA LUMA

DU SITTER SÅ TIL DE GRADER FAST I MATRIX; OG DU SER DET IKKE!!!
DU HAR INGEN MULIGHET TIL Å SE DET HELLER; AKKURAT NÅ:

DU ER OFFER FOR MK ULTRA………AKKURAT SOM MEG!!!!!!!!!!!!!!! ”
_____________

Her stiller du en fjerndiagnose på et medmenneske du ikke kjenner! Offer for MK Ultra???? Hva i all verden vet du om det? Dette er rett og slett noe av det styggeste jeg har sett! Du burde skamme deg. Du tramper på folk Audhild. Og du skjønner det tydeligvis ikke selv.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Audhild

Istedet for å rote deg inn i enda en mislykket fjerndiagnose, kanskje du burde svare saklig på saklig kritikk

Jeg skal gjøre det enklere for deg. Vennligst svar saklig på følgende spørsmål:

1. Innser du at du i egenskap av artikkelforfatter automatisk innehar en viss autoritet her på Nyhetsspeilet (altså at folk tar til seg det du skriver)?
2. Hva gir deg, som artikkelforfatter på Nyhetsspeilet, rett til å begynne å gi folk diagnoser (feks “offer for MK Ultra”, “fast i matrixen” osv)?
3. Innser du at det å gi folk diagnoser på den måten du gjør kan føles nedverdigende for den som mottar diagnosen?
4. Innser du at du ved å diagnostisere andre hever deg selv over de du diagnostiserer? (Audhild som er ute av matrixen “ser” at de andre ikke er det, ergo er Audhild “høyere utviklet”…)

Jeg ser du med store bokstaver avkrevde svar fra Vandalf på spm du stilte. Jeg håper svarer på disse enkle spm selv om jeg ikke avkrever svar med store bokstaver.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

wow…det eneste du oppnår med dette Audhild er å skremme folk bort fra deg . Fortsetter du sånn, så kommer du faktisk til å stå der helt aleine tilslutt. Og det trenger jeg ikke engang være synsk for å forutse. Kjipt å se at du ødelegger for deg selv. Ikke fordi du har meningen du har, men fordi du ikke greier å vise normal folkeskikk. Det er fullt mulig å spille med åpne kort, være høffelig og vise andre respekt uavhengig av meninger på samme tid. Du som Jesustroende burde vite bedre. Verbal villmannkjøring i skarpe svinger er ikke spesiellt lurt.

Otto
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden
hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Jeg har lest hele dialogen mellom deg og Beamer før jeg kommenterte. Jeg tror faktisk jeg har lest alle kommetarene dine her på nyhetsspeilet. Det er ikke snakk om å oppføre seg som andre vil og la seg styre. Det er snakk om å være mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Å ikke ha evne til å imøte komme kritikk, selvom det svir, men fly i synet på folk som du gjør med klørne ut , er utrolig svakt. I mangel av selvkontroll klandrer du andre for å være kontrollfrikere når noen prøver å argumentere imot.ved å skulle fortelle alle andre hvordan de egentlig er . Du virker utrolig sårbar og viser alt annet enn den styrken du påberoper deg. Forsetter du i det leiet du har demonstrert kommer du til å bli kasta ut fra denne siden rimelig kjapt. Og at du skulle på noen måte være tjent med det, kan jeg aldri forestille meg.

Du sier du spiller med åpne kort, så når du ber faen komme å ta meg, mener du det da bokstavlig talt eller metaforisk? Isåfall er ikke tersklen for å havne i helvete særlig høy om du fikk bestemme.

Hvor pokker ble det av all kjærligheten oppi dette her?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Hahaha…..Otto da, du greier liksom å smette imellom.

Otto
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Sitat fra Nyhetspeilets hovedside: Gullkorn. “Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket.” – Konfucius

Min erfaring er at å forbanne mørket ikke er til hjelp, litt kanskje men effekten går fort over. Man er ubønnhørlig hensatt til kreativitet ved å tenne lys, mange enkle og lette og noen få sofistikerte og usedvanlig effektive.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Du ber faen komme å ta meg, som er synonymt med å ønske meg til helvete. Hva annet skulle det bety?!

Jeg aldri snakket om agenter jeg redd for eller om agenter overhodet. Og ikke er jeg ute etter din gunst, ingen grunn til å bli innbilsk her.

At Otto og jeg spiller på lag høres ut som en vits. Tror nok han og jeg står ganske diametralt i forhold tilhverandre. Du kan jo sjekke stedene der han og jeg kommenterer hverandre, vel og merke før du kom inn i bildet.

At jeg bare henger på deg er bra navlebeskuende. Jeg henger på andre også. Bare spør Maarit for eksempel. Dette er et kommentarfelt og jeg ser ingen grunn til å skulle særbehandle deg. Jeg er her frivillig, og det er du også. Å ikke se det synes jeg er lite modent.
At du mister energien har du deg selv å takke for, når sløser den bort å gå bananas. Kom ikke her å skyld på meg for dine egne handlinger. At jeg skulle være redd for “miste” deg er igjen bra innbilsk. Jeg var her før deg og greier meg utmerket enten med deg til sted eller ikke. Energien min henter jeg helt andre steder enn på nyhetsspeilet.

Det er du som ødelegger for deg selv. Du står selv ansvarlig for dine egne handlinger og får selv ta konsekvensene av dem. Hvis du ikke skjønner at du nå mest sannsynlig kommer til å bli kasta utfra nyhetsspeilet, så er du passe naiv. Til tross for alle sprikende meninger som rår her på siden i store og det hele, så tviler jeg på at det er mye uenighet om du nå tråkker langt over grensene for hva som er akseptabelt. Og igjen, det har du deg sjøl å takke for grunnet ekstrem ufin oppførsel.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  LunaLuma
14 år siden

LumaLuna. Du får bare bli skuffet, jeg kan ikke tilfredstille alle med alt jeg skriver. Å kastrere dyr er bare feil, jeg kan ikke forstå det. Du kan gjerne invitere meg, jeg bor i Oslo området, men jeg tror jeg kommer til å bli enda mer sikrere på at kastrering er feil etter den turen. Omskjæring er egentlig en helt annen sak, vet ike hvor det kom fra engang :)

Selv er jeg omskjært, og ingrepet var gjort når jeg var nyfødt. Det er rent, spessielt når man er barn er det lett å få infeksjoner under forhuden pga urin som samler seg når man glemmer å riste tisselassen.

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Jeg vil meget gjerne vite eksakt hvorfor du ikke syns noe om kastrering av hannkatter for å forstå ditt synspunkt. Hva var det ved opplevelsen i Oslo som fortalte deg det? har du vært på DOOA sitt senter i Oslo? Gjelder også å sterilisere hunnkatter?
Omkjæring vet jeg er en skikk somhar rotfeste i et par religioner men at det kan gå helt greit uten også hvis foreldre følger med på gutten og lærer han renslighet som en naturlig del av å ta vare på kroppen sin:o)
Jeg anbefaler omskjæring hvis gutten har trang forhud, at det kan bli en plage for han.

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

AUDHILD
Det er et faktum at en del tenårinsgutter og menn sliter med trang forhud og da kan løsningen være å foreta et inngrep som kan minne om omskjæring ved at forhud bli snittet opp. Jeg sa nok litt feil.. et snitt skal det stå:o)
Og jeg gikk utifra Armin sitt utsagn om at det er lett å få infeksjoner ifølge han (som mann).
Min erfaring er som din at normal renslighet i Norge sørger for at dette ikke er problematisk (har brødre som jeg var “reservemor” for da de var små).
Men lytt til Juntafil på lørdager.. der dukker det stadig opp unge hannkjønn somhar det litt trangt rundt snoppen:P

o
o
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Vær stolt min kjære Venn! Dette er ikke kritikk av Dine ord!
Likevel for å utdype en forvrengt oppfatning ?
Omskjæring er vel strengt talt fullstendig Unødvendig?
Den gangen “sionist”-hatet virkert totalt ureflektert og beruset på mitt negative sinn, så jeg en video fra en “jødisk” seremoni med omskjæring. Familien var i en ekstase, som prøvde å overgå Kampen mellom Selvenes selvrettferdiggjørende av tradisjonen, og Barnet i antall unødvenige misbrukte DesibeL !
Men ? Men ? Men ? For alt vi vet kan faktisk omskjæring være første skrittet til indoktrineringenmekanismene iht MKultra? ?
Å markere “ManneLemmet” på denne måten er primitivt psyko/histor-logisk lavmål måte å kontrollere seksuelle energier på? Stakkars mannen ja, uansett hvor mye Han vil , eller ikke så er Den der å styrer !
Snakker om illusjoner ? Hvor lang er Din ? Hvordan Ser den ut? Hvor Mann er du?
Det kan og muligens bør være lov å “leke” GUD (omskjæring) men å Kastrere seg selv eller andre er å innta rollen som at man “ER” gud!

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Omanota kan jeg ikke si mye om enda.. av ydmykhet over min fortsatt lange vei å gå på inkarnasjonens evige hjul….Gjør jeg noe annet så hoverer jeg.
Månemannen av Vamp har jeg analysert i en norsk oppgave med en ungdomskoleklasse på høyskolen og Vamp er forøvrig en gruppe jeg liker… men da helst med den gamle vokalisten deres.

o
o
Abonnent
14 år siden

Hvem eier Virkeligheten?
Det er Jeg !
Det er Du !
DET er VI !
Det er på Høytid å la Dette Budskapet stige, synke, vokse,
dypt oppe, høyt der under, inn på utsiden, ut på innsiden !

“VI” er 1 . Vi er Skaperverket som erfarer Oss Selv!
Slik har det alltid vært, og alt skjer overalt samtidig!
Våre sanser er overblendet av Øyets inte(r)lektuelle historie-fortolkning av virkeligheten i konseptet tid. Virkeligheten er tanken!

Denne “ondskapen” som har forplantet seg i “disse tider” på vårt lille frekvensregister er en pluserende fraktal bekreftelse av En muliggjort virkelighet.
Klart det kjennes Vakkert med gjennomtrengende kjærlighet! /
kontra: Ondskapens mulige tilsynelatende altomslukende kontroll.

Det er VI som registerer/skaper/erfarer “virkeligheten” Ondskapen eksisterer i tid og på alle mulige plan så lenge vi er tiltrukket av den! Derfor erfarer vi denne dimensjonen eller frekvensen. Sjelen er like “elektromagnetisk” som andre erfaringer!

Denne dualiteten, er en puls.
Tenk på alle mulige utfall, og alle er mulige. Be-Vis Det !
Jeg=du=solsytemet=godt=ondt=galaksen=tid=Vi=osv=ALT=

Likevel så er man fanget i denne frekvente virkeligheten.
KONSTANSEN, slipper man aldri unna, uansett!
Og moralen er ? ? ?

Peace `n Love

http://www.youtube.com/watch?v=ZnQLsERqTIg

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Takk !

Jeg erkjenner at jeg fortsatt sitter litt fast i Matrix. Derav tåken
Jeg Vet at den Frie verden Eksisterer (HÅPET), og at ondskapen vil oppløse seg.
Jeg vet også hvordan jeg kan bidra i denne prosessen (TROEN). Jeg kjenner det i hele systemet mitt (KJÆRLIGHETEN). Likevel, Ondskapen verden lider under kjennes tidvis i meg! Det er en pine.
Jording via naturen skal jeg forsette å fokusere på!

Bommer jeg helt hvis jeg antar at vi egentlig er en felles sjel/ånd som blir holdt som slaver her på Tellus. At vi har blitt kidnappet fra et Virkelig liv på et annet Virkelig hjemsted?
Skjer matrix faktisk eller er den en overtredd maske?
Kan du fortelle meg litt om vår felles tilstand som vi kjenner ?

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Jeg erkjenner å ha handlet i forbindelse Deres virksomheter! De har forsøkt med å friste, lure, smi og forme meg. Tidvis har jeg blitt sugd inn, manipulert til å faktisk trodd jeg “ønsket” deres energi selv!
Derav har den potensielle skyldfølelsen (ondskapen) som egentlig er fabrikert, bidratt til en opprettholdelse av Mitt “matrix”
Ved at jeg så naivt har mot min vilje dyrket min uskyldige “Skyld”. Som virkelig faktisk ikke er min skyld men Deres. Det er verre enn Misbruk, finner ikke ord.
Ved at jeg velger å tro dine ord, går vel mye av intuitive livskabalen egentlig opp!
Og det kan også bli en god speiling av mitt virke her på Tellus, i dette livet!
“Tåketalen” klarer jeg ikke nå å formidle klart, men, . . med Lysets Kraft !

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Til Audhild

Angående din tilbakemelding om min drøm. Det var ikke mulig å svare deg under kommentaren din. Vel, takk for svar selv om det var skremmende at du mener den var en virkelig hendelse. Dersom du finner tid vil jeg sette pris på om du kan utdype litt mer om hva du mener med:

“Dette skal du etter hvert få meget synlige bevis på også.”

Jeg ble litt nysgjerrig på hva du mener her.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

The Matrix Project, Valdemar Valerian:
http://www.trufax.org/

o
o
Abonnent
14 år siden

Hvor-for har Jeg så lenge jeg kan huske ha en formennelse av : Alt kjennes forvrengt og feil i denne “virkeligheten” = Negativt kontrollert ? Hører jeg til her?
Hvor-dan kan jeg vite hva er? Håpet på det troe kjærlige visner Aldri !
Mnd migreneangrepene i 7-9 års perioden, Hva var det?
I det senere livet har noe “elektro-magnetisk” forsøkt å integrere seg i min virkelighet? Noe intenst stressende. Et sunnhetstegn eller?
Etter å ha brutt konseptene Tid, Krig, har en Visdom begynt å aktiveres.
I et samspill med Inter-frekvensene via Moder Jord etableres Fred, samt en mental høyspenning
Med et Romskips øyne burde kunne vel Tellus sine okkuperte energier forløses?

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.6956217
Disse 2 siste dagene har vært intense, spesielt idag!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Det er tøft for sjeler som vil hjelpe oss å inkarnere i disse tider. Denne dama er klar for sin gjerning – ferdig krosfestet:

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

så blir disse 3 stående troen, håpet og kjærligheten det er en side i bibelen ja har sett den før :)

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

den henger i peisen til min mor

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

sa bare jeg kjennte til den setningen……. min mor likte den siden der og printet den ut og hengte den opp

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

bra artikkel du har skrevet hær symes jeg :)

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

jeg kjenner til det der med medisiner, har brukt ritalin selv, var som og dra et svart gardin foran alt som het livsglede og lys, eks dama mi får sånn anti psykotisk medisin, skjønner ikke hvorfor har aldri sett henne psykotisk, men synes hun har fått litt tendenser i den retningen etter hun begynnte og bruke den for noen månder siden. det er bare dritt medisin. har ei annen vennine som under tvang vær 14 dag må ta en sånn anti deppresiv sprøyte. tror ikke hun blir noe likere utav det

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

Må også takke per aslak i sin bok sov mitt lille norge at han tar opp tvangs psykiatrien som har harde grep i det norske land. viktig budskap og få ut til folket

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

hehe ja fant ut at jeg måtte ha bilde :) blir litt for anonymt uten bra og se hvem du snakker med, du har rett i det

Simon
Simon
Abonnent
Svar til  Simon
14 år siden

liker du david icke ?

leet
leet
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Finnes sikkert forskere som klør seg i hodet av ulike årsaker, men solflekker har de etterhvert rimelig bra oversikt over tror jeg.

De mener solflekkene skyldes magnetisk aktivitet på sola (..ikke på jorda).

Det er riktig at det i de siste årene har vært lite aktivitet der oppe (med hensyn til antall flekker), men dette er helt i tråd med det forskerne har forutsett:

http://solarscience.msfc.nasa.gov/images/ssn_predict_l.gif

Har ikke fått med meg at noen tror de forsvinner i 2015. Observasjoner over hundervis av år tyder på faste sykluser:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Sunspot_Numbers.png

Glupinger dessa forskera, ikke sant ? :-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Vel, du kan takke disse vitenskapsfolkene du tydeligvis forakter så fælt for at du i det hele tatt kan poste disse meningsløse innleggene dine…

Mye (piss)preik og fint lite innhold.

Det er forøvrig en myte at vi kun bruker 10 prosent av hjernen vår.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  leet
14 år siden

Får jo håpe dem som bor inni sola har bra solfaktorkrem siden det er noen millioner grader, utsiden har bare 5000 grader
Jorden har seff ingensomhelst påvirkning på solen, det er enorme avstander og setter man dem på siden av verandre så er jorden som en ert på siden av en melon
Solen har faste sykluser og har polskifte hvert 11 år
Riktigt at forskerene har klødd seg litt i hodet i det siste siden solen har vært ganske død i 8 år nå og skulle hatt økt solaktivitet for lenge siden, men nå klør dem ikke lenger siden for 4 uker siden så begynte solen og våkne og man ser stadigt større flekker og på tirsdag var det en gigantisk eksplosjon, nordlyset kommer tilbakers nå og er utroligt vakkert nordpå :)

Er det ikke vel sterke ord og utrykk inne på debatten i denne artiklen her ;) ?
hvor ble det av brobygging og respekten for andre osv..
Dette er en tid vi abselutt trenger og stå samlet !

Mye rare fenomener på himmlen i det siste
http://www.storm.no/nyheter/naa-blafrer-nordlyset-3112359.html

o
o
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Audhild:
Apropos migreneAngrep !
Hvorfor husker jeg nesten aldri drømmer? Hvorfor er regresjoner blokkert?
– – – > Kan telle ca 10-15 ganger over en 10 års periode.
Da jeg har lagt meg for å sove, og jeg har nådd en tilfredstillende fred i kropp og sinn. Det har ikke vært ofte denne gode sovesituasjonen oppstår altså. Kjennes helt fantastisk, , ,
SÅ diZzZuhumX
totalt overraskende blir hjernen Kortsluttet, et støt, med en absurd mye energi, blir lys våken, hjertet pumper febrilsk! Akkurat som om at mitt frie sinnet zappez tilbake i fengselet!
En annen gang, i en psykedelisk suus slappet jeg av lukket øynene, og lot mitt sinn sveve avgårde! Det var som om jeg forlot denne virkeligheten, fløyt avsted i fred og velvære. Livs/døds-angsten ble visket ut ! Hjem, vårt kjære hjem :)
diZzZuhumX x 20 i kraft ! WhataF&#% Etter dette ble jeg “fengslet” i 1 1/2 år!

Men, Nok er Nok. Lært er Lært. Her er Jeg ! , og bare Prøv å ta Meg ! Frykten har jeg kastet på bålet ! Jeg har Ingenting å Tape ! Alt å Vinne !

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Hehe snakker om Solen gitt !
Strømmer/screening ja. Nå jeg alene her hjemme. Mobilbatteriet var dødt. Men vent, Hva for en Lyd er det jeg hører fra steroanlegget ? ditdudittdiiuuuuuu-T ! Søker etter den vanligste posisjonen ! Hvorfor ? Jeg er på pålogget her?

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Ser ut til at Ted Kennedy ikke likte MK Ultra programmet særlig godt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Audhild og Lise. Det var ikke mulig å svare under kommentarene deres. MK Ultra? Det hadde vært fint med mer detaljer om hvordan, når og hvor dette skal ha skjedd. Det som trigget meg til å skrive en kommentar til dere nå er imidlertid en video jeg så i går av James Bartley som handlet om reptilians og hvordan de er i stand til å manipulere og få oss til å tro noe annet enn hva som egentlig foregår. Jeg synes i utgangspunktet det høres “helt sinnsvakt” ut, men….Selv det mest utrolige kan vise seg å være noe i i disse tider. Tror det var Anders Troseth som postet den her:
http://www.whale.to/b/bartley_h.html

Kort sagt; har dere vurdert muligheten av at det kan være dette som har vært på ferde? Jeg er ytterst skeptisk til slikt, men etter å sett videoen (to timer) følte jeg at jeg ikke totalt kunne helt avvise det heller hvor vanvittig sprøtt det enn høres ut. Mannen virker langt fra gal, men jeg savnet kanskje hvor han hadde opplysningene fra, altså hvordan han kunne vite alt dette. Vel, “de” spiller i følge Bartley mye på seksualitet og kan påvirke drømmelivet til folk osv. Det var disse “falske” minnene om at far liksom hadde gjort noe mot datteren sin, og som ikke var tilfelle allikevel som fikk meg til å minnes videoen jeg så i går. I følge Bartley er det nettopp slike ting de holder på med.

Jeg har for et par år siden sett vitnesbyrd fra Karla Turner om reptilians og abductions, og det hun fortalte var helt absurd, mens kvinnen selv virket som en helt normal og oppegående person. Husker det gjorde inntrykk.
http://www.whale.to/b/turner_h.html

At det er noe/ et eller annet som setter menneskene opp mot hverandre er jeg imidlertid mer åpen for.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

En tribute til deg,….og andre starwalkers:

Din historie rører meg mye. Jeg skal ikke si at jeg forstår deg, men jeg har erfaring med din diagnose fra et tidligere samboerskap. Hun var sjaman, og ble tvangsinnlagt 2 ganger i løpet av de 10 år vi var sammen. Hun lærte meg mye, men jeg var da ikke villig til å lytte. Jeg kan egentlig takke henne for min egen oppvåkning, selv om det var David Ickes arbeid som ledet meg videre. Det ville hun selvfølgelig ikke vite noe av, siden hun hadde fortalt det meste før jeg befatttet meg med Icke……hun var en Starwalker, og en meget spesiell kick-ass Kvinne.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Hun var en som ikke nølte med å ta til motmæle mot autoriteter og urettferdighet, men ble også offer for det. Kick-ass….til de som fortjente det, men avogtil også til noen ufortjente

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Måtte du finne veien hjem igjen kjære Audhild. Vår framtid er i stjernene hvor vi hører hjemme. Jeg reiser dit hver natt når jeg legger meg for å sove, noen ganger vil man ikke våkne opp til livet som jeg tror er en 70år lang kjedelig drøm.

Roser din innsats med å stå opp mot slangemennesket. Jeg begynner mer å mer å tro at det er noen som går blandt oss i besittelse av “entiteter,ånder,jinns,and spirits” from another dimension.

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Hei Audhild. Dette er omtrent umulig for oss mennesker å finne ut av. Kanskje det beste vi kan gjøre som du sier er å bry oss om vår neste. De mennesker, familie og venner man omgir seg med til daglig. Jeg merker også at all denne sannhetsøkingen på netter også har en negativ effekt på meg. Det går liksom ut over livsgleden, men jeg føler samtidig det er viktig å avdekke løgnene og få folk til å våkne. Kanskje balanse er tingen?

Når det gjelder ondskapens problem så føler jeg at mennesket generelt er et godt vesen fra fødselen av selv om man kan se at barn kan slå hverandre og sloss. Vi mennesker vil jo gjerne plassere skylden for våre ugjerninger på noe utenom oss selv, men tar paradoksalt nok det gode vi gjør til inntekt for oss selv. Selv om det er slik har jeg allikevel følelsen av at “noe” opererer i kulissene. Det finnes dem som hevder at det finnes vesener som nærer seg på menneskelig lidelse, frykt og død. Høres villt ut, ikke sant……men hvem vet?

Da jeg var barn hadde jeg et par ganger en merkelig drøm, og som var veldig livaktig med lyder og lukter. Jeg befant meg i et lyst rom med et lysegrått vesen foran meg med stort hode på en lang tynn hals og lange tynne armer, store runde sorte øyne. Nese og munn har jeg ikke gode minner om. Jeg glemte aldri den drømmen. Vesenet var rett overfor meg, kanskje en meter eller to unna. Det bablet hele tiden det samme ordet med en slik “mekanisk robotstemme” ikke ulikt slik de første taleprogrammene for PC lød. Stemmen var liksom inne i hodet mitt og jeg husker ikke om leppene beveget seg.

Mens dette foregikk hadde jeg følelsen av smerte oppe i nesen som om noe var stukket opp i den, og jeg kan huske en spesiell lukt omtrent som “modelltog” i forbindelse med det hvis det sier deg noe, eller slik lukt det blir når man lager en elektrisk gnist, og litt sånn kobberaktig lukt også. Den gangen hadde jeg garantert ikke sett noen science fiction film eller vært på kino, så hvis det bare var en drøm så kan jeg ikke forklare hvor inspirasjonen kom fra. Barnetv den gang var uskyldige greier, og kun en halvtime i uka på lørdag.

For noen år siden kom jeg over en bok om abductions, tror det var av Whitley Strieber. Da jeg så bildet på forsiden av boken grøsset jeg og husket igjen på drømmen. Da jeg leste noen av historiene i boken merket jeg at jeg kunne kjenne meg igjen i mye, og mange berettet også om at ting ble stukket opp i nesen. Da fikk jeg skikkelige fysiske reaksjoner, jeg ble kald og varm, kaldsvettet og tårene spratt frem i øynene mine uten at jeg gråt. Hadde jeg virkelig opplevd dette selv? Var det kanskje ikke en drøm allikevel slik som jeg hadde trodd?

Etterhvert prøvde jeg å finne noen som kunne hypnotisere meg slik at jeg kunne finne ut av dette, dvs om det var en drøm eller ikke, men det er visst forbudt i Norge. Jeg fikk takk i et par navn som drev med regresjon, men det ble med tanken. Det som er sprøtt er at dette med “abductions” er så utbredt at det er faktisk en gåte. Man snakker ikke om noen få særtilfeller, men om millioner av mennesker. Alle disse kan jo ikke være gale.

Jeg har siden tenårene lest alt jeg kom over om ufofenomenet, og jeg har mistanke om at drømmen min har noe med interessen for dette og åndelige/spirituelle ting å gjøre.

Vesenet jeg møtte i drømmen var veldig likt de man kan se på disse opptakene. Noe av det mest “ekte” jeg har sett hittil:

Del 2 her:
http://www.youtube.com/user/DISCLOSURECHANNEL

Noen andre her som har “drømt” noe liknende?

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Burre
14 år siden

Svar til Burre!

Jeg svarer på vegne av meg selv og så svarer sikkert Audhild på vegne av seg selv!

Det jeg har tatt opp her når det gjelder medisin som manipuleren av hjerne og sinn, har ingen ting med reptiler å gjøre.

Her diskuteres det blant annet mindkontroll av menneskers sinn som det finnes mange forskjellige metoder av, jeg selv har skrevet min kommentar over med hensikt å rette spørsmålet mot psykiatriens mindkontroll av mennesker ved de forskjellige hjerneødelleggende behandlingsmetodene som benyttes. Det være seg ETC, stenge folk innpå et rom over flere døgn, legge folk i reimer (i noen tilfeller i flere døgn) eller sette dem under konstant sterk medisinering, der medisiner stadig vekk skiftes ut med nye som den reneste eksprimenteringen. Alt som har med reptiler og den slags å gjøre har jeg ingen kunnskap om og kan heller ikke diskutere dette her.

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Burre
14 år siden

Jeg har festet meg med endel mistenkelige kommentarer her, deriblandt denne Burre som kommer med følgende kommentar til Audhild og meg – to mennesker som ikke kjenner hverandre.

Her er den:
“Audhild og Lise. Det var ikke mulig å svare under kommentarene deres. MK Ultra? Det hadde vært fint med mer detaljer om hvordan, når og hvor dette skal ha skjedd. Det som trigget meg til å skrive en kommentar til dere nå er imidlertid en video jeg så i går av James Bartley som handlet om reptilians og hvordan de er i stand til å manipulere og få oss til å tro noe annet enn hva som egentlig foregår”

Hva er det du Burre legger opp til? Er dette en slags test for å se hvor opptatt jeg er av reptiler og annet jeg ikke selv skriver om her på Nyhetsspeilet og som jeg tidligere har uttalt jeg ikke har kjennskap til? Burde ikke vært innpå her nå for her ser jeg at denne debatten går på kryss å tvers – i alle retninger, iblant langt bort fra selve artikkelens hovedtema/innhold men jeg velger å reagere offentlig, for ikke har jeg opplevd lignende utskjelling og uttesting av kommentatorer som på denne!

Lise

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Lise. Jeg legger ikke opp til noe. Jeg er på leting etter svar, og du har ingen ting å frykte fra meg. Jeg fikk bare en følelse av at det kunne være noe der, og dere responderte også veldig forskjellig. Kanskje det var feil av meg å inkludere deg i henvendelsen? Jeg trodde også jeg hadde lest deg kommentere om dette selv her på speilet for lenge siden, men da tok jeg vel feil? I så fall får du ha meg unnskyldt. Jeg er selv ytterst skeptisk til dette temaet, men jeg har kommet over så mye stoff om det at jeg ikke kan totalt avvise det.

Den videoen jeg la ved link til var allikevel interessant, og jeg var interessert i hva dere mente om det. Syntes liksom hvordan de manipulerer mennesker passet inn. At de går til psykiske angrep på folk og gjør dem gale, hører stemmer osv. Men igjen, dette er ikke noe jeg tror på. Jeg kan bare ikke helt avfeie det heller. Jeg mener at når man leter etter svar så må man være åpen for alt. Hvis det er “noe” som opererer i kulissene heller jeg allikevel mest mot at det er noe demonisk. Nok om det.

Jeg leste ditt svar og det var greit nok. Jeg følte ikke for å gå videre, men siden jeg nå er i gang kan jeg svare deg likevel og nevne at jeg for noen år siden hadde jobb i psykiatrien som ekstravakt på et akuttmottak. Der var jeg vitne til mye av det du beskrev. Jeg så pasienter som var så hjerneskadet av medisiner at de var totalt institusjonaliserte som de kalte det der. Jeg var med og jaktet på folk som rømte og vi holdt folk innesperret, og jeg som var ny ble satt til å være sammen med de aller dårligste på sperra avdeling slik at de faste fikk “avlastning”. Noe meningsfylt var det allikevel der, og jeg opplevde av og til at jeg kunne være et medmenneske for dem. Folk som kom innom, fikk en slags hjelp for så å vende tilbake til sitt vanlige liv.

Det verste var de som var en slags gjengangere, som gradvis ble bedre og til slutt ble sendt hjem, ofte til sin egen leilighet. Noen rett tilbake til stoffmisbruk, ofte kombinasjon av hasj og amfetamin. Andre til ensomhet som de fikset dårlig. Så gikk det ikke mange ukene før de kom tilbake like dårlige som de var. Da skjønte jeg at dette ikke var noe for meg og trakk meg ut av det. Man spøkte av og til med at enkelte av de ansatte var galere enn de “innsatte”. Jeg traff også noen fine unge mennesker som kunne klart seg bra dersom de hadde hatt et miljø å leve i som var riktig for dem. Jeg tror de kunne vært en berikelse for sine medmennesker. I stedet ble de medisinert fordi de kanskje hadde en sunn reaksjon på et sykt samfunn.

De som jobber der fast må jo la vær å ta skjebnene inn over seg, så det blir nærmest en oppholdsplass. Man kan ikke si at hverken psykiaterne eller pleierne var onde eller dårlige mennesker, men de utviklet kanskje det man kaller kognitiv dissonans for å overleve selv.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg har fulgt med i denne debatten og dette selvsagt fordi jeg selv er svært opptatt av hva som rører seg innen psykiatrien og hvordan mennesker som er under psykiatriens makt i alltfor mange tilfeller ender opp som hjernevasket og “hjernevridd” for å si det på min enkle måte.

Det jeg er informert med (av de informantene jeg daglig har kontakt med), for å ta det først, er at det visst i England har bitt vedtatt en ny lov om at folk som har vært innlagt for psykoser og større/mindre sinnslidelser skal
overvåkes når de slipper ut og det ved chipping.

Videre vet jeg at det her i landet finnes et politisk parti som hadde et møte for å diskutere hvorvidt det bør bli lovbestemt at psykotiske mennesker som enten er farlig for dem selv, for andre eventuelt begge deler skal overvåkes ved chipping. Det var veldig dumt at jeg ikke gikk på dette møtet som denne partiformannen så absolutt ville ha meg med på, men jeg avstod fra å komme av flere grunner og èn av dem er dette partiets dobbelmoralske holdninger til både psykiatrien og mennesker som er offere for psykiatrisk tortur, ikke minst mennesker som har “fallt utenfor” i samfunnet, som det jeg frivillig jobber med, som kan være alt fra stoffmisbrukere og unge fra andre land som har det psykist tungt grunnet fryktelige krigshendelser fra deres eget land de ikke kan glemme.

Psykiatriens kontrollering av menneskesinnet som jeg selv definerer som den reneste mindkontroll , vil jeg selv ha ha en permanet stopp for. At jeg ikke kan få stoppet dette alene er jeg selvsagt klar over men jeg skal gjør mitt beste som politiker i eget parti og med verdifulle utenlandske kontakter/informanter som har et kontaktnett innen psykiatrien å samle nok informasjon til å føre min kamp mot denne institusjonen.

Jeg har selv fått erfare med min egen oppvåkne hjerne at mennesker som ikke bare står meg nær bli utsatt for den reneste eksprimenteringen av hjernen deres men også unge som har tatt veien innom HULK i de fire årene denne organisasjonen/foreningen har eksistert.

Et av disse nært knyttede menneskene er et familiemedlem som tror jeg skal drepe henne, som har fått det til at jeg er en farlig agenda som både hater henne og vll henne til livs! Et bilde av en mørk mann på veggen forteller henne dette stadig vekk og hun spør meg også stadig vekk om jeg vil henne til livs!. Og dette bildet og dennne mannsstemmen kom etter at psykiatrien startet med å eksprimentere med hennes hjerne og sinn ved at de testet ut en rekke livsfarlige medisiner på henne (mot min protest) som for lengst burde vært stoppet fra å bli gitt ,til depressive og psykotisk mennesker her i landet, deriblant Zyprexa og Risperdal, Zoloft, Edronax, Efexor, Zeldox og Sobril for å nevne noen!

(ta en gjerne titt på denne linken for å få vite mer om disse giftmedeinen http://www.hulk.no/TOMSIDE/LIVSFARLIGE%20MEDISINER.html

Det som er det merkelige her når jeg trekker frem mitt nære familiemedlem, er at hun begynte å få disse syns – og hørselshallusinasjonene etter at jeg hadde tatt affære med hennes to psykiatere i Oslo og kritisert dem for å gi henne medisiner hun ble fysisk syk av og som også medførte at hun forsvant sporløst til utlandet i mange måneder! Det var den samme stemmen som hadde oppfordret henne til det – å forsvinne for godt til et hvilket som helst land for å ikke vende tilbake!

Jeg er fullstendig klar over at det sitter synsere av personforfølgere fra andre aviser, såkalte “kommentatorgjengangere” som følger med på det jeg her skriver på Nyhetsspeilet og for meg er dette bare positivt, for det blir ikke siste gangen jeg yttrer min mening her. Jeg har veldig vel forstått hva som foregår av både mindkontroll og bevisst hjernvasking av mennesker i vårt norske samfunn og vi trenger ikke å trekke USA’s mange forferdelige fremgangsmetoder å kontrollere mennesker sinn og bevegelser inn i bildet for å få konstantert at vi ikke overhodet skiller oss ut fra USA når det gjelder kontrollføring av menneskers bevissthet her i landet.

For to år siden var jeg og en av mine voksne samarbeidspartnere her i HULK i et eksklusivt video-interjuv med en lege (med lang legepraksis) som fortalte oss detaljert (i dette interjuvet) om hvorfor det er så viktig at leger som jobber tett med psykiatrien fortsetter sin medikamering av pasienter til tross for at pasientene blir dobbelt syke og samtidig ender opp med tvangstanker og forfølgelssesvanvidd! En av kommentarene fra denne var legen var, “at når pasientene er såpass dopet og hjernevasket av disse medisinene, vil de heller ikke motstride seg å fortsette å innta disse medisinene og samtidig tro blindt på at legens oppfordring om at disse medisinene er den eneste riktige veien for disse å gå skal de bli friske”

“Og da ender mange opp som levende zombier der de er fullstendig paralyserte og hjernevesaket til å tro på hva som helst, ” forklarte legen.

Så slik fungerer altså en god del giftmedisiner som den reneste kontrollstyring og hjernvasking av mennesker. Og veldig mange av disse menneskene som over lang tid har gått på disse medisinene, sier fortsatt uten å være ved sin bevissthet at; “disse medisinene er bra for dem å ta og at man ikke skal kritisere psykiatrien eller leger som gir dem dette!” Dette til tross for at de er sterkt redusserte i både konsentrasjon og taleevne!

Skal jeg velge å tro på dem???

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK http://www.hulk.no

Satyagraha
Satyagraha
Abonnent
14 år siden

“Love is the cure,
for your pain will keep giving birth to more pain
until your eyes constantly exhale love
as effortlessly as your body yields its scent.”
– Rumi

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Audhild Østgård
14 år siden

Hei Audil! Takk for interessant svar på min kommentar til deg.

Førs vil jeg si at jeg beundrer din åpenhet og pågangsmot tatt i betraktning med alt du har vært igjennom og utsatt for som offer for psykiatrien. Videre er jeg er ikke det minste i tvil om at alle disse diagnosene som befinner seg i “den psykiatriske bibelen” pluss enda flere som nå er på vei grunnet denne influensa vaksinen (Pandemrix) som kommer til å skape enda flere sykdommer og lidelser blant verdens befolkning, er en måte å få folk under medisinering av tre grunner.

1. For å redusere jorden befolkning

2. For at regjeringsmaktene skal tjene på folks sykdom gjennom bindende avtaler de har med legemiddelindustrien nå som verdensøkonomien er på rask vei ned!

3. For å drive enda større kontrollføring av enkeltindividet

Når det gjelder dette nærtknyttende familiemedlemmet jeg har som er en “hun;” så har hun og jeg i alle år hatt et nært og godt forhold til hverandre, inntil psykiatrien kom inn i bildet og jeg høylydt begynte å protestere på de helseødeleggende sterke medikamentene de gav henne på psykiatrisk avdeling og utenfor psykiatrisk avdeling. Det var den gangen jeg og én av mine mannlige samarbeidspartnere for HULK org. var i Oslo for å besøke mitt familiemedlem (på et av landets verste og nedslitte fengselslignende psykiatriske sykehus) at jeg fikk meg en stor overraskelse! Mitt familiemedlem kjente meg knapt igjen til tross for så nær og ofte kontakt vi alltid har hatt! Legen på dette stedet hadde gitt henne store doser med Zyprexa og en enda større dose med Risperdal, pluss en rekke andre tillegsmedisiner som hadde gitt henne “blackout” og store skjelvinger i hele kroppen pluss at hun i tillegg hadde fått sterk diabetes! Da tok jeg affære og lovet legen og de psykiatriansatte at hvis de ikke pr. omgående stoppet all denne medisineringen på mitt familiemedlem, ville jeg ikke bare saksøke dem for å prøve å ta livet av mitt familiemdlem, jeg ville også sette navnene deres på trykk på min HULK hjemmeside og samtidig holde leserne der oppdatert med stoff om hva som skjer med mitt familiemedlem (noe jeg også har gjort ). Etter dette trappet de ned på mitt familiemedlems medisindoser men fortsatte å gi henne de samme giftmedisinene bortsett fra Zyprexa som er en av de verste helseødeleggende medisinene jeg vet om og som også blir sterk kritisert av psykiatere og leger man finner på you tube og på andre internettsider.

Det som er poenget her, er at etter at jeg gikk så kraftig ut mot disse to psykiaterne hennes og hennes tidligere og nåværende lege, har livssituasjonen og helsen til mitt familiemedlem forverret seg kraftig! Hun er svært alvorlig syk i dag. Jeg kan ikke lengre besøke henne der hun bor i en trygdebolig annet enn på dagtid. Å overnatte hos henne som jeg gjorde før, tør jeg ikke lenge! Hun står opp midt på natten for å vekke meg og fortelle at dette samme bildet av denne mørke mannen og stemmen hans forteller at jeg er til trussel for henne, at jeg er en ond allianse mot henne og at jeg ønsker henne død! Helt fryktelig opplevelse for meg som er så utrolig glad i mitt kjære familiemedlem.

Det jeg med sikkerhet vet når vi snakker om mindkontroll, er at disse legene og psykiaterne har god peiling/greie på hva de forskjellige medisinene kan utløse av forskjellige skumle bivirkningseffekter, da også sammenblandinger av ulike medisiner, og vet derfor utmerket godt hva de har gitt mitt familiemedlem av giftstoffer – d.v.s feilmedisinering som har medvirket til at hun i dag er mentalt ødelagt og full av motforestillinger om meg! Eller la meg heller si; hennes “trusseltanker” om at jeg er “en farlig person” for henne som er ute etter ” å ta henne!”!

Å ja, det finnes mange måter å føre mindkontroll på vet jeg! Alt fra fjernhyptnotisering, konstant stråling (uten at folk er klar over det) visse healingsformer (utført med langt fra gode hensikter), telefonterror og overvåkning, chipping til og med i MATPRODUKTER!!! som den australske journalisten – Jane Bürgermeister tar opp i sitt eksklusive video-interjuv: http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU som egentlig burde være for godt til å være sant!!!

Vel folk få tro det de vil tro på men selv så velger jeg å ikke stenge andre viktige informasjonskanaler ute ved å bare forholde meg til en type informasjon – den informasjonen folk flest er vandt til å høre gjennom de tradisjonelle avissene her i landet, som folk har vært matet inn med i siden de første gang så dagens “lys!”

Jeg har i det siste blitt hengt ut som konspirasjontearetiker på Dagbladets kommentator sider. For der sitter tydeligvis en gjeng med sabbotører for den ytringsfriheten man har her på Nyhetsspeilet! Og jeg selv ser meg ikke som noen konspirasjonsteoretiker men en person som på lik linje som mange andre kommentatorer her, er opptatte av å finne ut hva som egenltlig rører seg av hittil godt neddyssede sannheter om den korrupte makteliten vi er “slaver under!” Ja for vi ER alle slaver så lenge maktens ondskap av bakmenn/kvinner kan trenge seg inn i våre hjem, stjele barna våre eller legge oss i håndlenker for å så med “et knips” vedta at vi skal tvangsinlegges på psykiatrisk avdeling!

Jeg vet at dette skjer – om og om igjen, og jeg vet at vi her i landet overhodet ikke finnes et VIRKELIG demokrati der folk fritt kan protestere mot myndighetens urettferdigheter og i altfor mange tilfeller – menneskekrenkende behandling!

Folk flest er fortsatt preget av stor innebygd fryktfølelse og dette skyldes alle avisskriveriene landets aviser daglig forer oss med om denne regjeringens nye kontroll-regler/vedtekter som vi bare har å følge opp med!

Det føles for mange og også for meg iblant som man mister pusten av dette diktauriske byråkrati samveldet vi lever under, der vi har en sittende regjering som gjør alt de kan for å få å få mennesket ned på “lavtnivå” hva helse og trivsel angår!

Ønsker deg alt godt Audhild og fortsett for all del med dine skriverier her Nyhetsspeilet, for mange leser dette vet jeg! Dette verdifulle inlegget ditt her vil åpne til ny debatt om psykiatrien og maktapparatet på andre av landets aviser forteller min intuisjon meg.

Lise Tollefsen Slembe

« Forrige artikkel

Går vi mot et fascistisk kontrollsamfunn?

Neste artikkel »

HAARP et geofysisk våpen