Hvem eier virkeligheten?

12.9K visninger
10 minutter lesetid
187

Vi er blitt opplært til å tro at innholdet i såkalte fantasy og sci-fi filmer kun eksisterer i en verden som ikke finnes. Vi er blitt opplært til å tro at slik vi har det på jorda i dag er den virkelige virkeligheten.

Jeg har nå atter engang sett filmen The Matrix.

I Obamas fredstale (les: krigstale) i forbindelse med Nobels fredspris i begynnelsen av desember 2009, sa han blant annet at det alltid vil være krig på jorden. Her åpnet jeg ører, øyne og alle mine sanser på vid vegg; og jeg kjente raseriet i mitt indre.

Jeg er en av dem som ser med mer enn mine fysiske øyne. Jeg ”ser” også med ørene, smakssansen, luktesansen, følelsene, og ikke minst med hjertet. Jeg er samtidig meget klar over at alle mine sanser er blitt utsatt for grov manipulasjon.

Hjertet mitt og sjelen min har de likevel ikke greid å fange. Jeg tenker på sjelen som et resymé av alt jeg er, har vært, og noensinne kommer til å bli. Og ja, jeg vet at det ikke finnes noen død for det som er av livet laget.

Jeg har vært innesperret på psykiatrisk avdeling

Jeg er en av de mange som er blitt internert, forsøkt radbrukket, dopet ned og kontrollert av det norske helsevesen, av psykiatrien. Jeg har imidlertid hatt den store fordel av å være utdannet sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri. Jeg har arbeidet med rehabilitering av langtidspasienter i psykiatrien. Rehabilitering tilbake til det livet de ønsket seg. Også med rusavhengige. Flere år av mitt yrkesaktive liv har jeg arbeidet som leder innenfor dette.

I 1999 opplevde jeg en eksistensiell, åndelig krise. Av psykiatrien og verdens helsevesen kalt psykose. Og merk: helsevesenet verdensvidt har samme codex og koder for fastsettelse av diagnoser som «merker» mennesker. Ser du nettet?

Psykose-diagnose er WHO-standard i hele verden

Du kommer ikke unna om du opplever en såkalt psykose eller får en annen psykiatrisk diagnose, det være seg i Norge eller i Afrika. ”De” snakker samme språk, med henvisning til det nummererte diagnosesystemet. Dette systemet har et navn som jeg ikke lenger husker betegnelsen på. Jeg har vært ute av yrkeslivet i 11 år og er en av dem som mottar trygd. Jeg er aldri blitt forsøkt rehabilitert tilbake til yrkeslivet. Har stått ”utenfor”. Nå er jeg mer og mer ”innenfor” sannheten.

Sannsynligvis er jeg blitt vurdert som så ”gal” at det hadde vært misbruk av deres dyrebare tid å forsøke noe slikt som rehabilitering. På samme tid opplever jeg at de er redde for meg. De vet at jeg ser, og heller ikke er redd for å uttrykke meg.

Jeg har stor egenerfaring gjeldende det som foregår innenfor norsk psykiatri, og i særdeleshet på lukket avdeling. De historiene ønsker jeg å komme tilbake til i senere artikler. Jeg mener at psykiatrien er en av krumtappene i den virkeligheten vi lever i på jorda i dag. Og jeg mener på alvor at vi lever i ”The Matrix”, slik tilstanden er nå og har vært lenge. Det endelige målet er total slavebinding. Vi er på full fart mot dette målet. Jeg er imidlertid hellig overbevist om at så ikke kommer til å skje.

Sterke, gode krefter både på jorda og utenfor er i full aksjon og har vært det lenge. Hvordan kan jeg være så overbevist?

Fordi jeg gang på gang er blitt slengt ”på hue og ræva” inn på lukket avdeling. Hver gang sjelen min har begynt å erindre nye lag av den virkelige virkeligheten har de tatt meg. Hver gang for full musikk, godt hjulpet av det norske politi.

Det er en skjult samrøre mellom politi og psykiatri, og mellom politi og det militære

Merk deg dette, du som fortsatt henger med: psykiatri = politi, politi = psykiatri. Jeg tenker også på politiet og militæret som to sider av samme sak. Denne sammenkoblingen ser vi ennå ikke så mye til i vårt daglige liv i Norge. Andre land har andre erfaringer.

Jeg har sett bakenfor mange slør og gir meg ikke før bildet mitt er ferdig malt. Det vil si total opplysthet. Der psykiatrien har forsøkt å stoppe meg har jeg gått videre. Psykiatrien har vært en av drivkreftene som faktisk har holdt meg gående. Jeg har aldri akseptert at jeg har vært sjuk. Deres ”behandling” har vært kontraindisert i mitt tilfelle. Når de har forsøkt å kneble meg og tvangsmedisinere meg har jeg gjenvunnet flere biter av  friheten og sannheten. Dette handler også om tankens og troens kraft!

I år 2000 hadde jeg en forunderlig prosess i mitt indre

Høsten 2000 lå jeg våken en hel natt etter at en forunderlig prosess i mitt indre begynte. Jeg hadde lagt meg og skulle på sauesanking i en nærliggende fjellheim dagen etter. Plutselig begynte en kanal å åpne seg fra min høyre hjernehalvdel nedover mot hjertet mitt. Det kjentes som et bor ble brukt for å åpne denne kanalen. Prosessen fortsatte i flere timer. Den var på en måte smertefull, men til å holde ut. Jeg lå stille og observerte. Som om jeg på et plan ”visste” at dette skulle skje. Deretter begynte samme prosess mellom de to hjernehalvdelene mine. Fra høyre mot venstre.

Jeg fikk ikke noen særlig blund på øynene denne natta. Da jeg kom på fjellet neste dag var jeg ”pip åpen”. Sansene mine var som nyfødte. Det var som om hele naturen snakket til meg, i særdeleshet fjella. Jeg fikk heldigvis gå for meg sjøl mesteparten av dagen. Sauer var jeg ikke opptatt av å finne, men ved dagens slutt hadde jeg lommene fulle av småstein. Har aldri sett så mange nydelige farger og former før. Og det viktige i dette budskapet er: de hadde vært der hele tiden, jeg hadde bare ikke vært i stand til å legge merke til dem!

Hva er «The Matrix»?

Her er jeg ved sakens kjerne. I Matrixfilmene blir vi kjent med blant andre Morpheus, Trinity og Neo, alias Mr. Anderson (i denne verden). Neo er, uten sjøl å vite det, menneskenes siste håp: ”The One” – den utvalgte. Det siste håpet, dersom slavebinding, løgner, bedrag, og kunnskapen om en kunstig virkelighet skal kunne avsløres og bringes til en endelig slutt. For alltid.

I følge Morpheus er ”The Matrix” overalt. Det er en verden som er trukket over øynene dine for å holde deg unna sannheten. Du er en slave, uten å vite om det. Du tror du lever i den virkelige verden.

Videre: Ingen kan fortelle deg hva ”The Matrix” er; du må se det sjøl; erfare det!

Morpheus sier til Neo; ”It`s a difference between knowing the path and walking the path”. “Det er forskjell på å kjenne veien og å gå veien”. Alt Morpheus kan love Neo er sannheten, og intet annet.

Morpheus, ”troens opprettholder”, tror blindt på Neo, og at han er ”The One”; også når Neo ikke tror at han er denne ene. Morpheus beholder likevel sin tro og er villig til å gi sitt liv for at Neo skal overleve. Han er således villig til å ofre seg sjøl for at den virkelige eksistensen, det virkelige livet skal gjenopprettes på jorda.

Når Neo våkner opp begynner han å akseptere det han ser. Han har ventet på å våkne. Har søkt og vært på leiting. Han er data-hacker og ansees av myndighetene for å være farlig.

Han blir etter hvert så overbevist om at ”The Matrix” finnes, at også han er villig til å ofre livet for sin tro. Denne uttalelsen kommer han med da Morpheus er fanget av ”Mr. Smith”, en av replikantene som holder jorda og det kunstige livet i et jerngrep og bare venter på å sette inn det siste støtet for å få full kontroll. Dette har de tenkt å gjøre ved å bryte seg inn i Morpheus hjerne, for derved å tappe nøkkelinformasjon.

Dette skjer i psykiatrien i dag. De har teknologi og medikamenter til å tappe oss for informasjon. Jeg vet det. Jeg har vært utsatt for det sjøl. Mange ganger!

Kommer året 2010 til å bli et år for avsløringer?

Min mening med det jeg skriver er ikke å oppfordre til å ofre livet ved å bli ”sjølmordsbomber” i Norge. Hensikten min er å være med på å forberede mennesker på hva som finnes og hva som kommer til å avsløre/materialisere seg når gardinene trekkes fra. Jeg har lenge følt at dette året kommer til å bli et år for avsløringer. Da jeg leste Armin Bahramis artikkel på Nyhetsspeilet ”Er du nøytral på et tog i bevegelse?”, fikk jeg bekreftet mange av mine tanker.

Takk til deg Armin! En særskilt takk for at du som mann snakker om å ”begynne å se med våre hjerter”. Du snakker videre om kjærligheten og om at ”kjærligheten er kreativitet og skapelse”. Nydelig!

Jeg skal innrømme at slike ord fra en mann gjør meg ekstra glad. Det er ikke vanskelig å se hvem som styrer verden; hovedsakelig menn i mørke dresser ledsaget av sine kvinner i like mørke kjoler!

Kjærligheten er grunnlaget for alt liv

Og her kommer jeg til neste kjernepunkt: kjærligheten. Den er faktisk grunnlaget for alt liv. Det gode, kjærlighetsfulle livet, vel og merke. Den store forskjellen fra det å bare reprodusere seg. Kvinnen er bærer av livet via sin livmor. Jeg tenker på mannen som beskytter av dette livet. Livet til sin kvinne, sine barn, dyr, planter og trær. Beskytter sammen med sin kvinne, der begge har ”hjartet på rette staden”.

I ”The Matrix”, blir barn dyrket i beholdere. Der finnes endeløse ”åkrer” for dyrking av barn. De døde lages om til næring som gis intravenøst til disse barna. Er du så sikker på at dette er påfunn, tøv og fantasi?

Hvilke kilder er det vi høster fra?

Hvor kommer fantasien fra? Jeg vil påstå at alt har en opprinnelse. For at hjernen skal oppfatte ”noe”, trenger den å ha en forbindelse til en eller annen kilde. Hvilken kilde vi høster fra er et svært viktig spørsmål.

I Kay Pollaks film ”Så som i Himmelen”, sier Daniel til Lena: «Alt finnes ‘der oppe’; det er bare for oss å hente det ned». Lena på sin side snakker om at ”det finnes ingen død”. En svært vakker og realistisk film som skildrer mange av livets sider og viser psykologiske prosesser mellom mennesker. Prosesser som får hver enkelt til å vokse, slik at de blir kjent med hvem de egentlig er og sitt virkelige potensiale. Og jeg vil påstå at de virkelige menneskers potensiale er uendelig. Like uendelig som stjernehimmelen.

Nikola Tesla var en virkelig oppdager/oppfinner

Nikola Tesla, som var en virkelig oppdager, sa som så: «Jeg finner ikke opp nye ting, jeg oppdager det som allerede finnes.» Hans oppdagelser krever en egen artikkel. Men jeg vet såpass at han var en mann med et stort hjerte, en mann som ønsket det beste for menneskene på jorda. Han ønsket å dele sine oppdagelser med folket. Han ble imidlertid boikottet og utsatt for grov manipulasjon. Han sa etter at han hadde blitt utsatt slikt: ”But the future is mine!” – Men framtiden er min! Det tror jeg på.

Det var Trinitys Kjærlighet til Neo som reddet ham da han egentlig var død og alt håp var ute.
Min påstand er: Kjærligheten overvinner alt! Derfor kommer jorda, det virkelige folket og alt som er av livet laget, til å bli satt fri. Vi kommer imidlertid til å måtte fri oss fra våre fastlagte tanker, trossystemer og holdninger. Vi kommer til å måtte bryte regler! Gled deg!

Lurer du på hvorfor jeg formulerer meg på denne måten? Greit. Jeg skal fortelle hva jeg har oppdaget: Min oppdagelse materialiserte seg først inne på lukket avdeling. Jeg har snakket med andre pasienter som har liknende erfaringer. Vi er mange sannhetsvitner.

Vi blir allerede styrt mer enn vi aner

Det finnes mennesker på kloden i dag som ikke er opprinnelige mennesker. Det jeg har sett og tenkt så langt, er at midt i blant oss går ”maskinmennesker”, klonede mennesker og svært mange «chippede» mennesker. Vi blir allerede styrt utover det de fleste tenker seg muligheten av. Vi snakker om kontroll som om den hører framtiden til. Den er her allerede, og har vært her svært lenge. Det er kun siste ”stikk” for makteliten som gjenstår.

Er du villig til å gå ”din egen sti”, så får du se for deg sjøl. Jeg kan nemlig ikke se for deg. Det må du gjøre sjøl. Jeg prøvde på det også i begynnelsen av min egen oppvåkning; og med meget dårlig resultat! Det eneste jeg kan formidle er mine egne erfaringer og det jeg har sett på min lange, kronglete vandring. Og jeg kan love deg at jeg har aldri tatt ”beinvegen” eller henfalt til lettvinte løsninger.

Da jeg var svært ung kom en stemme til meg

Da jeg var svært ung kom en indre/ytre stemme til meg som sa: «Audhild du må gå, og du må ikke miste håpet!» Den gang visste jeg ikke hva dette betydde. Jeg visste likevel at denne informasjonen var viktig. Jeg har gått og gått. I kriker og kroker, på vandring og på leit, i storm og i stille! De få gangene jeg mistet Håpet begynte jeg atter å gå – og fant igjen håpet.

Mot lysere tider

Tro, håp og kjærlighet; og størst blant dem er kjærligheten! Disse ordene har jeg klokkertro på. Gjennom disse ordene og deres dypere betydning, vet jeg at godheten og kjærligheten skal seire.

Jeg avslutter med Neos avsluttende ord; «Jeg skal vise dem en verden uten dere [maskinene]. En verden uten regler og kontroll, grenser og begrensninger. En verden der alt er mulig!»

Fatt mot, godtfolk! Vi går mot lysere tider.

Audhild Østgård
59 år og utdannet psykiatrisk sykepleier. Arbeidet mange år med rehabilitering i psykiatrien og i rusfeltet. Hovedsakelig arbeidet som leder, opptatt av rehabilitering. I 1999 hadde jeg en eksistensiell, åndelig oppvåkning, betegnet som psykose/sykdom av WHO og det norske offisielle helsevesen. Bor på gård i Telemark og lever nært sammen med naturen og dyr. Opptatt av samspillet mellom kreftene på Jorda og i Universet. Har kommet til Jorda denne gang for å være med på å bringe Himmelen tilbake til Jord.

187 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ingunn Sigurdsdatter
Forfatter
13 år siden

Kjære Audhild. Tusen takk for en nydelig artikkel. Jeg ble så rørt! Takk for motet du har hatt til å gå din egen vei og for motet du viser ved å skrive om det,-spesielt fordi temaet du skriver om er så vanskelig. Det er bare noen få som tør å fortelle om at de har vært på den andre sida av den tynne, tynne hinna som skiller den kjente, materielle virkeligheten fra en større opplevelse av nye dimensjoner. Men, når du ser på hvem vi er i ferd med å bli, og ser at så mange mennesker blir utfordret på verdier, og må gå igjennom tunge prosesser som gjør at vi taper ansikt, mister fasaden…og så får et nytt og objektivt syn på det konforme samfunnet,-så ser du også at vi er på vei i samme retning. Noen har bare tatt noen ekstra skritt i forhold til oss andre. I den siste artikkelen til Frank Aune, så nevner han de påviste endringene i DNAet vårt,-de vitenskapelig påviste endringene. Så ja, -også den kjente vitenskapen holder tritt med oss.
Du skriver om bindingen mellom politi og militære. Vi vet at politiet stadig får utvidede funksjoner, og at stadige lovendringer tillegger politiet en ny type myndighet. I USA, i de statene som gikk inn for tvungen vaksinasjon, var det politet som skulle vaksinere!, samt hente både foreldre og barn ut av hjemmene sine dersom de motsatte seg sprøyta.
Jeg er ikke sikker på om vi her på Nyhetsspeilet har skrevet om psykiatriens historie her i Norge? Hvis ikke burde vi gjøre det. Et av de skammeligste kapitler overhodet. Du tror du hallusinerer når du leser om CIAs MK Ultra forsøk på Gaustad: én av mange innrømmelser som ble gjort CIA etter Marshallhjelpen til Norge.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
13 år siden

Hei Ingunn.

Ja, her må det gis all honnør til Audhild Østgård.
Betreffende psykiatriens historie i Norge er det nok ikke skrevet noe om det på Nyhetsspeilet.
Jeg har lagt frem forslag til både Armin og Hans om hvem de skal kontakte for å få fart på avsløringene om denne galskapen. Det er en person som sitter inne med utrolige kunnskaper og dokumentasjon på hva denne galskapen går ut på.

Jeg håper Audhild Østgård vil bidra med sin historie når den tid kommer. Hennes innleggelse i psykiatrien var jo på førstesiden i TA da det skjedde for ca 10 år siden. Den gang fikk hun masse støtte i TA for sitt mot med å stå frem med sin historie. De utklipp hun har fra den gang bør hun kopiere og sende inn til Nyhetsspeielt som bakgrunnsmateriale for det som forhåpningsvis komme skal.

Kanskje vil flere følge opp med sine opplevelser, for det ligger svært lite legedom i psykiatrien, om enn noe i det hele tatt.

Mine hjerteligste gratulasjoner Audhild for en flott artikkel.

Lars Rønbeck

Morten Kielland
Redaksjonen
Svar til  Lars Rønbeck
13 år siden

Lars, det er faktisk skrevet ganske mye her på Nyhetsspeilet om norsk psykiatri og dens tvilsomme historie. Gjør et søk, så kommer det opp en hel del (søkeboks øverst i høyre hjørne).
:-)

http://www.nyhetsspeilet.no/?s=psykiatri

For øvrig enig i at dette er et viktig emne vi godt kan tåle å høre enda mer om. Det er vel det fremste «våpnet» «the establishment» har mot annerledes tenkene og sansende åndsvesner (mennesker).

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Morten Kielland
13 år siden

Hei Morten!
Du har helt rett ang. artikler om psykiatri på Nyhetsspeilet. Beklager at jeg ikke var våken nok og tenkte i de baner.

Men det jeg imidlertid vil frem til er en litt annerledes vinkling, gjennom å få gjort videointervju med en person som sitter inne med førstehåndsinformasjon om denne galskapen som så urettmessig er blitt utøvet overfor enkeltpersoner. Jeg har som jeg skrev tatt opp dette med både Armin og Hans.
Hans syntes dette var en god ide og Armin er etter min oppfatning også innstilt på å ta tak i dette.
Så håper jeg redaksjonen tar kontakt med Audhild Østgård ang. de oppslag som ble gjort i TA, og får oversendt kopi av disse. Journalisten som hadde saken den gang, gjorde en fantastisk flott jobb.

Jeg må ennå en gang få gi honnør til Audhild Østgård for hennes mot ved å fronte dette uvesenet med sine egne opplevelser.

Lars Rønbeck

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Det har lenge vært kjent at ting som skjer på denne jorden som er «ikke til å tro» blir puttet inn i barne-TV og science fiction filmer av THEY. På denne måten blir det vist frem for oss; plassert rett foran våre øyne for de som er i stand til å få øye på det og sette det inn i sin riktige sammenheng. George Orwell, som skrev boka «1984» på basis av sin innsidekjennskap til NWO-planene om et totalitært overvåkingssamfunn sa: «‘Seeing what’s at the end of one’s nose requires constant effort’.»

Jeg husker i min barndom et program som het «Den merkelige mannen», som omhandlet en ånd i som bodde i en hagesprøyte. Ved at man gned på hagesprøyta materialiserte ånden seg og var klar til å oppfylle ens ønsker. Dette kan symbolisere «demon invocation» hvor rituelle handlinger åpner transdimensjonale porter, slik at «enheter» kommer inn i vår dimensjon hvor de vil kunne ha makt til å påvirke menneskenes liv.

I dagens Orwellske 1984-samfunn er det en kjensgjerning som er bekreftet av uavhengige innsidekilder at i vestlige land (ikke bare i Norge, men også i Norge) at:
1. THEY kontrollerer nøkkelpersonene
2. Nøkkelpersonene er løpegutter for NWO («New World Order»-prosjektet)

Spørsmålet er hvordan denne kontrollen over nøkkelpersoner oppnås.

Helt siden 1950-årene har det vært kontakt; «samarbeid» mellom USA/CIA og de indre delene av Arbeiderpartimafiaen (Gudmund Harlem/Thorvald Stoltenberg/Gro Harlem Brundtland/Jens Stoltenberg). Legg merke til de norske deltagernes «bloodline-forbindelser; far og datter, far og sønn…

THEY har et spekter av metoder for kontroll som er «ikke til å tro». Det kan nevnes Mind Control/microchipplng/MK Ultra og kloning (!!). Kloningsteknikken kalles «rapid cycle cloning» og innebærer at et nytt «menneske» (en klone) kan skapes i løpet av noen måneder. Tenk etter om du har hørt om filmtitler som inneholder ordet «clone/clones».

MK-Ultra er et fysisk/mentalt «treningsprogram» som pågår fra tidlige barneår for å skape «lydige slaver»/»programmerte bioroboter» som kan fungere som utførende agenter for THEYs folkefiendtlige agendaer. Spesielle handlingsmønstre kan aktiveres ved bruk av trigger-handlinger eller -ord. Filmen «The Manchurian Candidate» omhandler dette.

Jens Stoltenbergs søster Ninni har gjennomgått MK Ultra programmet. (Sorry Ninni, intet personvern i denne saken pga. nærheten til makten og maktmisbrukende opphav og øvrig nære familie). Det samme har Siv Jensen.

Innenfor Mind Control er det kjent at personer som er microchippet og/eller MK Ultra kan motta trådløs «telepatisk» feed som sier hva de skal si eller gjøre.

Hva så med Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre ? Hvilke «kontrollmetoder» benyttes for å oppnå deres blinde lydighet ? Noe er det nok siden Jonas og Jens går rundt som to vandrende katastrofer som gjør alt de kan for å få Norge underlagt globalistenes planlagte totalitære imperium.

solution
solution
Abonnent
13 år siden

Jeg resiterer en artikkel jeg skrev og la ut for HELE 1/3 milliarden mennesker på facebook nettopp;

This seems to be, sort of, a last warning.

I’ve seen that there has appeared a man called Maitreya. New Age founder Benjamin Creme calls him the saviour; Maitreya Buddha, Krishna, Jesus Christ and Imam Madhi, all in one.

It seems the world leaders are mingling with this man. Some have said they want him as the leader of their New World Order.

Now it was prophesied that unless we all stopped fighting amongst each other and started uniting and cooperating, a man would come that would herald the end of the world. An antichrist.
Powerhungry elites can easily use prophecies like that to gain power; setting off large scale catastrophes and blaming it on the prophecies.

It seems, quite clear, this is exactly what is beeing staged behind closed doors these days. Our leaders have strong «weather-modification» weapons, that could create a «natural» end of the world through natural catastrophes, no one would suspect or blame.
One of them is called HAARP.

They’re capable of killing off most of us, through weather-catastrophes, these weapons.
The elites would only have to hide themselves underground, with a few of us for later slavelabour.

It seems our leaders have taken it a step further these days and proclaimed themselves to be gods.
And they’re not nice gods, mind you.

But, to go back to the prophecy, remember;
UNLESS we unite, stop fighting amongst each other and start to cooperate.

Sounds difficult?

It’s the easiest thing in the world. Just relax, be nice and help those in need. There are many ways of doing it… if you don’t like giving away money, you can give away a meal, some clothes… anything, really. Just be nice.

It’s our clear choice these very days;
Love or fear?!?
Unite or perish?!?

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
13 år siden

Jeg vil stille noen spørsmål

1. Hvis Illuminati «eier» media og Hollywood, så er vel Matrix, en rimelig kommersiell film, en propagandafilm som alle de andre, og ikke noe dere liker er det vel? Inneholder jo vold etc som dere tidligere tar sånn avstand fra? Hva får denne til å representere sannheten kontra alle de andre filmene som visstnok sprer Illuminati propaganda?

2. At det er samarbeid mellom psykiatrien og politiet er da naturlig i flere sammenhenger?

3. Kan du bevise noe av det du sier den lille snille ulven, eller er det raske slutninger du tar fordi du tror ting må være slik?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Svar til Rasjonell:

1. Det du sier om filmen The Matrix får stå for din regning. Husk at her inne er det mange individer, hver med sin oppfatning. Vandalf ga deg noen meldinger av typen «snakk for deg selv» (og ikke hva du tror om oss andre).

Se ikke bort fra at The Matrix del 1 handler om: Virkeligheten som den er, plassert rett foran våre øyne, slik jeg var inne på i min første kommentar.

2. Psykiatri/politi samrøre er et tegn på et fascistoid samfunn. Psykiatri benyttes som fengsling uten lov og dom av Norges maktmisbrukere. Forøvrig krenker den norske loven som tillater tvangsinnleggelser den kosmiske loven om fri vilje. Mao. at det er en av svært mange ulovlige norske lover.

3. Hvis du her tenker på konkrete navn som er nevnt, så la meg si det slik: Hvis jeg hadde info fra en kilde in the know på at Jens Stoltenberg er MK-Ultra så hadde jeg nevnt det også i kommentaren. At jeg ikke skrev det utelukker ikke at Jens også har gått gjennom MK-Ultra tortur/traumatiseringen, som frembringer lydige slaver for sine handlers. For en introduksjon til MK-Ultra, se f.eks.:
«Mind Control – The Ultimate Terror»: http://www.educate-yourself.org/mc/
Prøv også å søke i Google, f.eks. «Mind control monarch»

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

«Unfortunately, no one can be told what the Matrix is – you have to see it for yourself…»
– Morpheus

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

«Naturlig» i forhold til den dominerende idéen kanskje? Matrix mao ;o)

Eller tenker du «naturlig» i forhold en eller annen ytterste grense?
Naturlig for Satanister kanskje? Undertrykkelse er naturlig for satanister, så det er nok sånn.

Det er ikke naturlig for oss her inne må du tro.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
13 år siden

Ok jeg burde gitt opp for lenge siden.

Har ikke energi til å fortsett å poste for mye her.

Mulig jeg gjør det en gang av og til men ser ikke poenget.

Det er ateisten mot den religiøse.

Takk uansett for den gode underholdningen, ser frem til fremtidige artikler:)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Kanskje du møter litt motstand her pga mangelen på konformitet blant kommentatorne?

Sjekk denne, Simple brainwashing, kanskje du får en større forståelse for massepsykose du er offer for… :-)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden
Monica Waade
Forfatter
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Gitt opp hva?

QLEQK
QLEQK
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Denne fyren har seriøse fritidsproblemer! Og argumentasjonen gjør at jeg tror jeg har pratet med han før ute på byen og det beste argumentet han kunne komme med var : «Du er gal!»

How fucking scientific! Ikke hadde han satt seg inn i saken for fem flate øre men hadde innlærte synspunkter fra media om at «alt er vel og alle som er uenige er gale! Sånn er det i vårt demokrati der alle må være enige!»

Nå var det sikkert ikke han, men det ligner. Ingen argumentasjon og kun ute etter å heve seg selv gjennom å latterligjøre andre.

Don’t feed the troll sier jeg bare!!

Jed Dye
Abonnent
13 år siden

Bra artikkel Audhild, jeg tror på deg!
Det er som David Lynch sier: har man en bevissthet på størrelse med en tennisball, ja så ser man virkeligheten igjennom en slik størrelse. Det er lett å se hvem som vibrerer fortere her inne, og det gleder meg. Skal man skjønne og akseptere hva matrix er, så må man opp i frekvens.

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

I mitt fag, NLP (Nevro-lingvistisk Programmering), lærer elevene om at all opplevelse er subjektiv opplevelse da mennesket ikke kan, som subjektiv sansende vesen, kjenne til terrenge direkte. Opplevelse filtreres gjennom tre prosesser, kjent som utelatelse, forvrengning og generalisering. Disse prosessene gjør oss i stand til å lykkes så vel som mysslykes i forhold til både aller resutater og kommunikasjon i alle sammenhenger. Uten disse prosessene så fungerer ikke språk som komunikasjons middel – Språket er menyen – Mange spiser menyen mens de hopper over maten.

Det vil si at vi lever hver i våre egne unike subjektive virkeligheter. Vå egen lille versjon av the Matrix – kommer an på dette med utelatelse, generalisering og forvrengning.

Objektiv virkelighet er noe vi ikke kan forholde oss til – så vi må nok ta personlig eie ansvar for vår opplevelse av virkeligheten.

o
o
Abonnent
13 år siden

Bevisstheten «individet» lever i, er ikke en separat erfaring. Vi er 1 !

Gi slipp på Kon-Troll(en). Legg tilside Våre motstandsVåpen! Det er motstandens kampånd sin kraft som holder oss fanget ! = Frykten .
La kjærligheten strømme fritt !

ares
ares
Abonnent
13 år siden

Du har min min fulle sympati, her kommer man ingen vei………………

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er en liten intro til MK-Ultra / Monarch – programmering:

«While MK-ULTRA focused primarily on the use of drugs for mind control other CIA projects evolved to use trauma to induce control or the victim’s mind such as Project Monarch. Project Monarch officially began in the early 1960s, although unofficially at a much earlier date. Monarch may have evolved out of MK-SEARCH subprojects such as SPELLBINDER, which was a program to create the Manchurian candidate or sleeper assassins that could be activated with code words.

MK-ULTRA still remains classified as top secret. Officially, the CIA refuses to acknowledge it. In the aftermath of Watergate, the CIA released voluminous documents under the Freedom of Information act on MK-ULTRA and other projects. Several good books soon followed the release. Perhaps, the closest admission of the program came in an interview of William Colby by Anton Chaitkin of the New Federalist. When directly asked what about MONARCH, Colby angry replied «We stopped that between the late 1960’s and the early 1970’s.» Knowledge of Project MONARCH comes from its victims. The first to surface was Candy Jones, a model with the birth name of Jessica Wilcox. Jones apparently fit the physiological profile as to be one of the initial experiments of MK-ULTRA. Her story was told in the book The Control of Candy Jones.

The most publicized case is the story of Cathy O’Brien told in the book TRANCE Formation of America: The True Life Story of a ClA Slave. O’Brien is the only vocal and recovered survivor. Like many others, Cathy was introduced to the program by her perverted father. Cathy covers an almost unbelievable array of conspiratorial crime: forced prostitution (white slavery) with those in the upper echelons of world politics, covert assignments as a «drug mule» and courier. Another survivor, Paul Bonaci who survived two decades of torture under Project MONARCH has disclosed strong corroborating evidence of wide-scale crimes and corruption from the municipal/state level all the way up to the White House. He has testified about sexually abused males selected from Boy’s Town in Nebraska and taken to nearby Offutt AFB. At Offutt, they were subjected to intense MONARCH programming, directed mainly by Commander Bill Plemmons and former Lt. Col. Michael Aquino.

Monarch programming involves traumatizing the victim in order to create multiple personalities in the victim. Sexual molestation and the occult are standard tools for the Monarch programmer. There are several levels of Monarch programming.

Alpha is regarded as general programming within the base personality.
Beta programming or sexual programming eliminates all learned moral behavior and stimulates the primitive sexual instinct, devoid of inhibitions.
Delta is known as killer programming. Subjects are devoid of fear and are very systematic in carrying out their assignment. Self-destruct or suicide instructions are layered in at this level.

Other levels of programming generally concern some method of self-destruction or evasion if the victim was ever captured after completing their assignment. The initial stages of programming usually begin somewhere in the first six years of the victim’s life. Due to the trauma induced by electro-shock, sexual abuse and other methods the victim’s mind splits into alternate personalities to cope with the trauma. Formerly referred to as Multiple Personality Disorder, it is presently recognized as Dissociative Identity Disorder and is the basis for MONARCH programming. Further conditioning of the victim’s mind is enhanced through hypnotism, double-bind coercion, pleasure-pain reversals, food, water, sleep and sensory deprivation, and with various drugs.

In order to keep Project ULTRA and its associated projects secret the CIA segmented the research between several universities, hospitals and prisons. The Canadians are still coming to grips with the house of horrors found inside Dr. Cameron’s Montreal labs. Cameron’s research was sponsored by the CIA. In fact Cameron’s involvement may be the best documented case of mind control by the CIA due to the civil suit of Orlikow, et al. v. United States.»

http://www.illuminati-news.com/bush-cia-mc-and-child-abuse.htm

John Lennon ble myrdet i desember 1980 av en mind controlled «Manchurian Candidate» ved navn Mark David Chapman. Triggerordet som ble benyttet var «Helter Skelter» (en Beatles sang). Visstnok var årsaken til at Illuminati/CIA besluttet å myrde den globalt folkekjære Lennon at han i et intervju med Playboy Magazine noen måneder i forveien hadde uttalt at «CIA gave the people drugs (LSD) to control them, but in reality gave them freedom».

For flere eksempler på «mind control killings», anbefales http://www.whale.to/b/killers_q.html

ArneLo
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Metoden som er brukt er muligens det Dr. D.C.Hammond kaller greenbauming. I 1992 sa Dr. Hammond dette i et foredrag, «Hypnosis in MPD: Ritual Abuse», på Fourth Annual Eastern Regional Conference on Abuse and Multiple Personality, Torsdag 25 Juni 1992, på Radisson Plaza Hotel, Mark Center, Alexandria, Virginia.

The way you create Manchurian Candidates is you divide the mind. It’s part of what the Intelligence Community wanted to look at. If you’re going to get an assassin, you’re going to get somebody to go do something, you divide the mind. It fascinates me about cases like the assassination of Robert Kennedy, where Bernard Diamond, on examining Sirhan Sirhan found that he had total amnesia of the killing of Robert Kennedy, but under hypnosis could remember it. But despite suggestions he would be able to consciously remember, could not remember a thing after was out of hypnosis. I’d love to examine Sirhan Sirhan.

Han sa mye mer i dette skremmende foredraget.

Alle andre foredrag på konferansen er forsatt mulig å få kjøpt mens lydopptaket og transkripsjonen av dette foredraget ikke lengre er tilgjenlig. Det er jo forstållig når en leser det som nå går under navnet «the Greenbaum Speech»

All There is is Lessons… or Dr. Greenbaum and The Soul Hackers…
Q: (T) Are you aware of the Greenbaum effect? Dr. Greenbaum and his mind control experiments, that we’ve been looking at lately?
A: Yes.
Q: Is what’s said there factual? I won’t say true, but is it factual? Most of it?
A: Close.
Q: (T) Okay, the question is, is the fellow that just shot three professors in San Diego; I think it was, at the University there, because he was afraid they would throw his thesis away, and make it look bad, and flunk him; was he part of this Greenbaum project?
A: Yes.
Q: (T) Why did they ‘turn him on’ at that point?
A: Not correct concept. What if: those programmed in the so-called «Greenbaum» projects are preprogrammed to «go off» all at once, and some «malfunction,» and go off early?

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Ulven, jeg ber deg ikke tro alt du leser :)

QLEQK
QLEQK
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Ja, da burde jo du slutte lese Dagbladet, VG etc etc

9klaS
9klaS
Abonnent
13 år siden

øy folkens;) hva veit dere om stoffet D.M.T. jeg sier bare svaret på alle deres spørsmål .. sjekk det ut ! ;)

J.Johansen
Forfatter
Svar til  9klaS
13 år siden

Pineal Gland og DMT
http://www.riksavisen.no/?p=578

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden
9klaS
9klaS
Abonnent
13 år siden

matrix sier dere? sjekk ut D.M.T ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Så det kalles «Greenbaum»….

«Dr. Green» (Greenbaum) var kodenavnet for Josef Mengele mens han jobbet for CIA i cirka 40 år etter krigen. Det er selve «dødsengelen fra Auschwitz», Josef Mengele som har vært en av hovedmennene bak utviklingen av MK-Ultra / Monarch. Se f.eks:
http://www.angelfire.com/ut/branton/green.html

Det norske forlaget Orion har nylig utgitt en bok ved navn
«Jeg var dr. Mengeles assistent» som kun handler om krigen:
http://www.orionforlag.no/default.aspx?ArticleID=73891&MenuID=10050

Denne boka omhandler de medisinske eksperimentene som Mengele bedrev i konsentrasjonsleirene og som frembrakte mye av grunnlaget for MK-Ultra metodikken. (Barn som utsettes for ekstrem smerte / trauma splitter og danner multiple personligheter som benyttes som manchurian candidates osv.).

Noen bør tipse Orion Forlag om at de bør utgi et par bøker til om Dr. Mengele (Dr. Green) og hans arbeid. Men de får kanskje ikke lov av Norges sionistsensurmyndigheter, som holder sine klamme hender om media inkludert Norges «frie» forlagsbransje ?

Bind 2 kan omhandle Mengele’s groteske gjerninger for CIA.
Bind 3 kan omhandle MK-Ultra i Norge (1959 – ) hvordan det er blitt utført i Norge, hvem som har stått bak (psykiatrien, NATO osv.) og hvordan det har påvirket ofrene og samfunnsutviklingen forøvrig.

På en eller annen måte finner jeg det mer interessant å lese om hvilken djevelskap Dr. Mengele / Dr. Green har fått bedrive i fredstid, under beskyttelse av «Norges nære allierte USA» og med forgreninger langt inn i Norge, enn om hva som skjedde under krigen som vi har fått høre så mye om allerede.

«Greenbaum» betyr forøvrig grantre. Mengele/Green bedrev sine aktiviteter langt inn i satanismens djevelske irrganger. Hvis noen husker den amerikanske barnemodellen JonBenet Ramsey som døde i sitt hjem under mystiske omstendigheter i 1996. Ingen er blitt straffet for dette og det var mye rart med etterforskningen. Hun ble drept i et satanistisk rituale kalt «The last bulb of the christmas three» som var utarbeidet av Dr. Mengele / Greenbaum.

Noen bør starte en lenke på skepsis.no med denne historien fordi noe av det skepsis-Dyrendal får ekstra betalt for er å fungere som tankepoliti for å forhindre at sannheten om satanismen innen makteliten blir offentlig kjent. Hver gang info om satanisme kommer frem i Norges offentlghet får Dyrendal umiddelbart 2 helsider i Dagbladet for å tilbakevise alle disse «løse ryktene satt ut av konspirasjonsteoretikere».

Det virker som norske medias hovedmålsetting er å bedrive coverup og kondisjonering for de mørke makter heller enn å selge aviser, tjene penger og opplyse sine lesere om den virkelige verden slik den er.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Boken, som jeg holder på å lese nå, «Menn som stirrer på geiter», omhandler hva man prøver på i det amerikanske militæret angående mental styrke, å bruke hjernen riktig.

Første setning i boka: Dette er en sann historie.

Det er egentlig lite hyggelig lesning, som om den er velskrevet. Forfatteren hevder at de har klart å få enkelte soldater til å stanse hjertet til en geit – kun ved bruk av tankene. Forsøkene har dog gitt nevnte soldater også dårlig hjerte… Boken er for ørvig filmatisert og går på kino nå.

Hva er Matrix? Jeg tror det er vår felles bevissthet. Jo flere som «vet» jo mer «sant» blir det. Det blir vår felles oppfattelse. Det er derfor myndighetene ikke akkurat setter pris på nettsider som dette – de forstyrrer vår felles oppfattelse. Etterhvert som denne siden vokser, vil flere og flere i det minst få et litt mer skeptisk oppfattelse på hva som blir sagt og gjort. Når det skjer vil løgnene bli avslørt mens de pågår. Flertallets samvittighet og bevissthet vil seire. Systemene vil forvitre innen ifra, for på et punkt får folk nok, av å arbeide og/eller finansiere et system som er destruktivt. Det ser vi også i andre systemer, som Al Quida. De aller fleste stedene de har forsøkt å slå seg ned, har de blitt jaget av lokalbefolkningen. Folk flest vil ikke ha vold, men leve i fred og «kjedsommelighet».

Vi har ikke kom til dette punktet i Norge. Det er faktisk opp til politikerne om vi kommer dit, det kommer an på hvor mye de presser på oss. I og med at vi er avvæpnet vil det gå til en slags boikott, at folk rett og slett slutter å jobbe eller jobber saktere eller mer ineffektivt. Vi kan vel allerede seg tegn til det, spesielt i offentlig sektor og i sykefraværet. Folk blir sjuke av å fronte byråkratiet, uansett om det er på topp eller bunn. Hvor mange topp-politikere har vært borte pga psykisk belastninger?

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Her er et eksempel på samrøre mellom norsk militære, psykiatri, politi samt drapstrusler (fra Justisdepartementet !!).

Saken dreide seg om den ærlige fiskeren Kåre Torvholm på Møre som oppdaget fusk og fanteri i forhold til regnskapsføring i fiskeriene og at penger forsvant på mystisk vis. Han sa klart ifra om at det var noe som ikke stemte, hvoretter han fikk Norges utgave av «THEY» (lille-THEY) på nakken. Dette utdraget er hentet fra «Sov, mitt lille Norge» av Per-Aslak Ertresvåg:

«Etter hvert som situasjonen tilspisset seg, ble stadig nye metoder tatt i bruk. Familien ble forstyrret nattestider ved at militærfly og miltære helikoptre fløy lavt fram og tilbake over huset. Det ble hevdet at de skulle være utenlandske. Kåre Torvholm og hans familie skulle knekkes, koste hva det ville.

Sterkest var likvideringstruslene rettet mot familien Torvholm. Her skulle de tre mindreårige barna i familien tas, og flere andre som hadde engasjert seg
i fiskefusket skulle «nøytraliseres». Samtalene hadde sitt utspring i Justisdepartementet og ble i sin helhet tatt opp på bånd. Båndene ble spredt omkring og ble spilt for åpen mikrofon på Radio Modum, men også fra andre radiostasjoner i landet, og vakte sterke reaksjoner.

Medspillere i dramaet ble både POT (nå PST) og Stay Behind, politibiler på jakt, patruljering og overvåking, sabotasje mot telefoner. Tilogmed politihelikoptre og militære helikoptre var i aksjon.

En venn og nabo av Kåre Torvholm fant en dag ut at nok var nok og at forfølgelsen av Torvholm og hans familie nå skulle stoppes. Oddvar Remøy, orffiser i det lokale heimevernet, iførte seg uniform og bevæpning og sammen med sønn og svigersønn troppet han opp på kontoret til lensmann Roar Skoglund i Herøy med krav om at lensmannen skulle forlate jobben og kommunen. Lensmannen hadde totalt sviktet sin oppgave som beskytter av samfunnsordenen, mente de tre.

Etter et par timers samtale endte det med at de tre inntrengerne ble arrestert og senere, etter at innleggelsesbegjæringen kom på bordet, ble Remøy tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling ved fylkessykehuset i Ålesund.

Her sto nå moralsk indignasjon og selvtekt mot det offentlige maktapparatet. Det skulle vise seg at makten ikke var ubegrenset. Sykehuset fant fort ut at det ikke fantes noe som helst grunnlag for psykiatrisk innleggelse av Remøy, og han slapp ut.»

(Sov, mitt lille Norge, s. 70-72, Koloritt Forlag 2008)

For å si det med Agnar Mykle; «Og landet er Norge – «

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Ja «Tro, håp og kjærlighet; og størst blant dem er kjærligheten!» Og «kjærligheten» er igjen festet til selve grunnstenen som ligger dypt inne i hver enkelt av oss som vår egen samvittighet,

En dyp, vakker, realistisk og inspirerende artikkel fra Audhild Østgård

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet
og HULK (help for youth in serious lifecrises)

T
T
Forfatter
13 år siden

Fin artikkel Audhild. Du er nok ikke den eneste som har fått diagnosen «psykose,» som 9klas fremhever så kan dette DMT stoffet som jeg tror det er pinealkjertelen (det 3 øyet) som produserer? Føre til en eksistensiell, åndelig oppvåkning. Psykedeliske stoffer er noe av det som får hjernen til å skille ut mer DMT, personlig har jeg ikke ekspirimentert med dette men det funker sikkert for noen.

Boken «Sov mitt lille Norge» som Hans siterer fra ovenfor er en absolutt MÅ LESES bok for alle i Norge, mine to kopier er stadig på utlån..

Her er noen ord til ettertanke;

«Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroys spirituality.»

-Micheal Ellner

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
13 år siden

Ok.. leste artikkelen og så info om forfatteren og hjertet mitt gjorde et smertefullt hopp!!!!!!!!!!!!!
Har du en ukastrert hannkatt????
Å kjære vene… i all snakket om kjærligheten.. aner du hvilken ukjærlige forhold nyfødte kattunger våkner til her i verden helt unøvendig? jeg jobber og har meget god innsikt i den for høye kattepopulasjonen og for lav kjærlighet mot slike dyr til å syns det er hyggelig og stas med ukastrerte hannkatter som løper rundt og befrukter hunnkatter som føder kattunger i enten hjemlige eller hjemløse tilværelser… begge deler hvor av den ene garantert kan føre til en ublid skjebne… du aner ikke hvor ofte jeg har måttet ta meg av slike skjebner og prøve å gi dem en bedre tilværelse et dyr verdig.
Nå er dette litt utenfor, men likevel.. når vi snakker om kjærlighet… den fins i det små og rett foran nesa og den krever at man tenker seg nøye om i sine handlinger:o)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Audhild Østgård
13 år siden

Vel og bra, men jeg forstår ikke argumentet ditt.. hva du argumenterer med som hold for at du skal ha en ukastrert hannkatt? Jeg har hatt mange katter og jobbet med mange katter gjennom min lokalforening i mange år. Så ditt argument med at å ha hatt mange ukastrerte katter har ikke hold for at det er korrekt av deg i disse tider å ha en ukastrert hannkatt. Din kjærlighet til Urpus kan ikke unnskylde de gangene han har sneket seg til å utøve sin manndom og bidratt med flere kattunger. At du kan påstå å ha full kontrol over din katt og hans rutiner og at det er langt til nærmeste nabo (mindre hunnkatter å befrukte) og at dine naboer har kontroll over sine dyr er en påstand jeg finner vansker med å akseptere som et godt svar på å ha en ukastrert hannkatt.
Jeg har 5 katter hvorav 3 er kastrerte hannkatter og 2 steriliserte hunnkatter. Kan ikke se at de har fått mindre kjærlighet/respekt for sin egenart fordi deres kjønnsdrift er kontrollert. Attpåtil bor de mer sentralt (enebolig felt i landlige omgivelser hvorav de ene en kattene er døv og vandrer ut og innav huset som hun vil) og 3 av de er over 10 år og alle har vært sjeldent syke. Jeg har videre også et spesielt og nært forhold til mine dyr. (dyrekommunikasjon)

Selv en av mine ukastrerte hannkatter tar seg en lengre vandrerunde, men han befrukter iallefall ikke andre hunnkatter!

Å påstå at hannkatter holder seg til sitt territoriet er en påstand uten hold. Er det noe jeg har erfart så er det nettopp at hannkatter har en tendens til å vandre nettopp pga kjønnsdrift.. og at de dagene eller de ukene de ble bort og kom tilbake så har de blant parret seg med hunnkatter. Og eieren av hannkatten på vift blir ikke klar over problemet med kattunger.

Katteproblematikken øker ikke kun ved visse årstider, men det øker for hvert år…. Bla pga ukastrerte og usterilisert katter.

Ja jeg er vegeterianer og har meget god kunnskap om hvordan mennesket forholder seg til og behandler sine medvesener.

Det er basert på min kunnskap opp igjennom årene, tilegnet både litterært, erfaringsmessig via meg selv og andre at jeg anbefaler bla at folk kasterer sine katter uansett hvor mye eier tror at de ikke bidrar til problemet og at de ivaretar kattens natur ved å la den ha ballene i behold.

Så alle der ute som snakker om kjærlighet osv.. ikke glem at det følger med et ansvar og en helhetlig tenkning i den kjærligheten….
Vi snakker alle så fint om det, men vi er snare til å kverke en flue selv om vi ikke spiser kjøtt… alle monner drar om det så er å kastrere sin hannkatt. Heller det enn å bruke pengene på noe annet unødvendig som alle gjør uansett innkomme.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  LunaLuma
13 år siden

«Jeg vet ikke hvem du er, for du skjuler deg bak “masker og slør”, med nick name og uten bilde. Men jeg kjenner energien eller mangel på sådan i ditt spor.»

«Du har ikke hjertelaget som betegner en ekte dyrevenn. Du er fanget i den profesjonelle” fellen og er fullstendig underlagt andres “herredømme”.
Du tror du er en kanal og talerør for dyra. Det er du ikke. Det er andre krefter som snakker gjennom deg.»

Hvordan du greier å lire av deg noe sånt piss, unnskyld utrykket, det skjønner jeg ikke. Mulig du er flink til å kommunisere med dyr. Men du burde virkelig bli flinkere til å kommunisere/lese mennesker om det er slik du vanligvis går fram når du «kategoriserer» mennesker.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  LunaLuma
13 år siden

Piss ?
Skjønte du ikke kommentaren til lumaluma Hippokrat ?
Det var en Jesus ligning
Lumaluma er en Rockenfeller som prater om hvor viktigt det er og sterilisere og kastrere menneskene så dem ikke bruker sine skamfulle lyster til og parre seg, da kan det bli vanskligt for eierene (eliten) våre og kontrolere oss, derfor er den chippinga så viktig sånn at dem kan spore oss og avlive dem som dem ikke har kontroll over
Det er akkurat derfor det er så utroligt viktigt for dem og inføre overvåkings sammfunn, politistat samt fjerne sånne dumme hemmende ting som frihet, personvern og selvstendige tanker
Husk at NWO eliten kun gjør det for og vise hvor høyt dem elsker oss og for vårt eget beste
Sånn personligt så syns jeg Audhild sin samfunsmodell hørtes ut som et bedre alternativ for meg en og bli kastrert og chippa ;) au au :-|

Monica Waade
Forfatter
Svar til  LunaLuma
13 år siden

Ingen fare for utstyret smurfen, for sent å kastrere deg. :-D

Men chippe deg kan de gjøre, ser de gjør det på mennesker også, så de er i gang;

To date, about 2,000 radio frequency identification, or RFID, chips have been implanted in humans worldwide, according to VeriChip Corp.

http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4188/is_20070909/ai_n19515563/?tag=content;col1

smurfen
Redaksjonen
Svar til  LunaLuma
13 år siden

ojjj..ojjj.. det var litt vel personlig info og legge ut på nett :-|
Men nå skjønner jeg at du er synsk ;)
Vel vel jeg har produsert en liten hær av små-smurfer så jeg kom dem i forkjøpet ;) he he

RFID Chipsen kommer og markedsføringen har holdt på en god stund allerede
Fin den reklamen for RFID der en mor sier at kan chipping av barna mine hindre dem for og bli ofre for terrorister så ønsker jeg det mer en velkommen
Chipping har jo allerede starta i USA, Mexico og andre land, dem har starta med kriminelle, eldre demente og dem vil bytte ut forlenker på dem som har hjemmesoning i dag med chipping for og gjøre det enklere for dem stakkarane som må bære dem fæle fotlenkene seff ;)
Det vil nok komme forslag om stadig nye grupper og bruksområder i 2010, men mest sannsynlig vil dem lage en false flagg opprasjon for og få fortgang i det

solution
solution
Abonnent
13 år siden

Det har nylig blitt påvist hjernevev i både hjertet og magen, så når det snakkes om å stole på hjertet el. magefølelsen, menes det bokstavelig. …beste råd jeg kan gi akkurat nå. ;)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  solution
13 år siden

Et godt råd!
Det gjør faktisk vondt i magen når jeg kommer over tilfeller der folk har ukastrerte og fertilehunnkatter med mulighet for å parre seg;o) Min erfaring ute i felten i dette område tilsier det og at jeg viser ingen nåde i alskens unnskyldninger så lenge katten har fri tilgang til utearealer!!!
Dette er litt på sidelinjen i diskusjonen derfor har jeg sagt mitt og deltar ikke mer i denne diskusjonen:o)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  LunaLuma
13 år siden

Det er jo bare å spørre pusen om hva han synes er greiest det!

Mina
Mina
Abonnent
13 år siden

Ha,ha, ingen er vel i tvil om hva det svaret vil bli : )

« Forrige artikkel

Går vi mot et fascistisk kontrollsamfunn?

Neste artikkel »

HAARP et geofysisk våpen