Du leser nå
Obama vil ha totalforbud mot økologisk mat

5 minutter lesetidObama vil ha totalforbud mot økologisk mat

Staten bestemmer hva du skal dyrke i din hage. Alt som er sunt skal være ulovlig.

Et nytt lovforslag vil kriminalisere bønder som dyker økologisk mat. USA får sitt eget mat-politi; dette er alvor!

Mange av oss har en uforbeholden tillit til den nye presidenten. Verden ville bare se en forandring etter 8 år med krig og katastrofer, og afro-amerikanere var bare glade for at de fikk oppleve en svart president én gang i løpet av livet.

Men for de fleste av oss var Obama kun et nytt fjes. Et nytt håp. Noen få vet derimot også at selv om makten bytter ansikt, forblir den likevel i de samme hendene.

Blind tro tilhører religioner, ikke politikk.  USA er ikke USA. USA er Exxon, IBM, Microsoft, Monsanto, Halliburton, Nestlé, Coca-Cola og andre større multinasjonale selskaper. Og Obama, som mange andre tidligere presidenter, har sterke forbindelser til slike Giganter og fremmer deres egoistiske interesser gjennom sine politiske avgjørelser.  Både Obama og Michelle har lenge vært medlemmer i CFR (Council on Foreign Relations). De som har skrapet av det øverste laget på CFR kaken, vet også hva «underflaten» inneholder og innebærer.

Obama feiler fra første dag som president

Allerede første dag som president tok Obama seg en tur ned for å møte pressen. Det tok ikke mer enn et par minutter før vi fikk se den virkelige Obama. Han kjeftet på journalistene og sa: » OK, kom igjen. Jeg ville bare si hei» (dagbladet.no).

Grunnen til at Obama reagerte så kraftig var at han ble stilt en rekke kontroversielle spørsmål, spørsmål om flere av Obamas stab som var lobbister for store selskaper, millitært og privat.

Tror du de journalistene fikk komme tilbake i Det hvite hus igjen?

Obama valgte også en jøde som stabssjef, og de fleste av oss husker hvilket ramaskrik det ble fra Mona Levin når Kåre Willoch nevnte dette. Det er ikke det at han er jøde i mine øyner, jøder generelt er gode mennesker. Det var ikke en hvilken som helst jøde, det var Emanuel Rham. Også kjent som «Rhambo» for hans ubeseirede innsats i AIPAC (Den Israelsk-Amerikanske lobby).

What Israel wants, «Rhambo» gets!

Men det er ikke bare multimilliard-avtaler Rhambo sikrer Israel, men også en ned-demping av kritikk mot Israels umenneskelige krigsføring i begynnelsen av 2009. Obama skyldte kun på palestinerne, ingen negativ tone mot Israel.

Eplet faller ikke langt fra stammen

Sa noen som far, så sønn? Faren til Emanuel Rham er også stifteren av den sionistiske terrororganisasjonen IRGUN. Det er dette som mest av alt skremmer meg. Irgun massakerte enorme mengder mennesker på 30-tallet fram til opprettelsen av Israel. Og de sionistiske tankegangene omhandler hele Palestina, litt av Syria, Libanon og Jordan som et «Stor-Israel». De er ikke ferdig før dette målet er nådd.

Vi får bare håpe det gamle ordtaket har gått av moten, og at eplet i dette tilfellet falt langt fra stammen!

Akkurat når du trodde det var over

Det siste og mest forstyrrende Obamariet er blitt et mareritt for mange. Ganske så mange, faktisk. Det gjelder ikke bare bønder, men også privatpersoner. Familieri det solfylte California, som den som er omtalt i lenken nedenfor, er toalt uavhengige av Walmart eller «the Big Corporate America». De dyrker sin egen økologiske mat, i sin egen bakhage. Alt fra salat og bønner, til tomater, urter og poteter.

De kaller det for HOMEGROWN REVOLUTION.    (VIDEO)

«I knew early on that we needed to settle the food problem, because if you can grow food, its empowering. Its powerful; in fact i would say that growing food is one of the most dangerous occupations on the face of this earth; because [if you do] you are in danger of becoming FREE.» Sitatet er hentet fra videoen.

Det nye lovforslaget til Obama  finner du her.

Det er forsøkt hastet gjennom i kongressen slik at det ikke blir en debatt om dette. Liknende kontroversielle lovforandringer ble også foretatt av president George Bush når han innførte «Bill of Rights», som strippet alle amerikanere for deres borgerrettigheter under The Patriot Act:  «Give away your freedom for security!»

Hvorfor vil ikke Obama ha noen debatt ? Det ville bli som en innbruddstyv som stod i dørkarmen din, mens han fornuftig og rolig prøvde å argumentere for hvorfor han måtte gjøre innbrudd hos deg.

Obama nasjonaliserer ikke bare banker om dagen,  nå må samtlige bønder  gjennom en restriktiv kontroll. Hva de dyrker eller hvordan de dyrker bestemmes av staten. Det betyr i praksis at de kan bestemme hva du mater dyrene dine med, hvordan du behandler dem mentalt, og hva du «sprayer» på grønnsakene. Hele lovforslaget er sponset og er i regi av Monsanto og Tyson. Hvis du ikke har hørt om Monsanto, som ofte blir kalt Monsteret, så bør du ta en titt på denne dokumentarfilmen nå med én gang.

«The world according to Monsanto»

Bøtene som kreves vil være utenfor rekkevidde for småbønder. Hvis de nekter å etterfølge de totalitære kravene, med bøter opp til 500.000 dollar. Klarer du ikke å betale, må du pakke sammen og dra,  for staten vil beslaglegge gården og jorda di.

Hva er begrunnelsen for dette overformynderiet?

Staten ønsker sterkere kontroll over «matsikkerheten». Hentet fra lovforslaget:

«To establish the Food Safety Administration within the Department of Health
and Human Services to protect the public health by preventing foodborne
illness, ensuring the safety of food, improving research on contaminants
leading to food-borne illness, and improving security of food from
intentional contamination, and for other purposes.»

Dette vil kreve en rekke tester og undersøkelser, omstillinger, og nye oppbevaringsmetoder. Det vil kreve innkjøp av nytt utstyr, og for småbøndene som allerede har nok av gjeld, blir dette vanskelig. Og hvem vil myndighetene sende ut for å besøke gårdene og opprettholde lovene? Ingen andre enn Monsanto.

Hva blir det neste, Obama? Vi får bare håpe at det neste steget ikke innebærer en nasjonalisering av lufta. Kan du se for deg staten skru av «luften» din? Slik at du kveles til døden for en ubetalt regning?  For 10 år siden var dette lovforslaget om å bannlyse økologisk mat nesten like virklighetsfjernt.

Kilde: http://www.youtube.com/watch?v=epXNJNjYBvw

Om du fortsatt stoler på Obama vil jeg anbefale deg å se filmen THE OBAMA DECEPTION

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

109 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *