Staten bestemmer hva du skal dyrke i din hage. Alt som er sunt skal være ulovlig.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  14.04.2009 18:56   (Oppdatert 21.04.2009 11:38)

Obama vil ha totalforbud mot økologisk mat

Et nytt lovforslag vil kriminalisere bønder som dyker økologisk mat. USA får sitt eget mat-politi; dette er alvor!

Mange av oss har en uforbeholden tillit til den nye presidenten. Verden ville bare se en forandring etter 8 år med krig og katastrofer, og afro-amerikanere var bare glade for at de fikk oppleve en svart president én gang i løpet av livet.

Men for de fleste av oss var Obama kun et nytt fjes. Et nytt håp. Noen få vet derimot også at selv om makten bytter ansikt, forblir den likevel i de samme hendene.

Blind tro tilhører religioner, ikke politikk.  USA er ikke USA. USA er Exxon, IBM, Microsoft, Monsanto, Halliburton, Nestlé, Coca-Cola og andre større multinasjonale selskaper. Og Obama, som mange andre tidligere presidenter, har sterke forbindelser til slike Giganter og fremmer deres egoistiske interesser gjennom sine politiske avgjørelser.  Både Obama og Michelle har lenge vært medlemmer i CFR (Council on Foreign Relations). De som har skrapet av det øverste laget på CFR kaken, vet også hva «underflaten» inneholder og innebærer.

Obama feiler fra første dag som president

Allerede første dag som president tok Obama seg en tur ned for å møte pressen. Det tok ikke mer enn et par minutter før vi fikk se den virkelige Obama. Han kjeftet på journalistene og sa: » OK, kom igjen. Jeg ville bare si hei» (dagbladet.no).

Grunnen til at Obama reagerte så kraftig var at han ble stilt en rekke kontroversielle spørsmål, spørsmål om flere av Obamas stab som var lobbister for store selskaper, millitært og privat.

Tror du de journalistene fikk komme tilbake i Det hvite hus igjen?

Obama valgte også en jøde som stabssjef, og de fleste av oss husker hvilket ramaskrik det ble fra Mona Levin når Kåre Willoch nevnte dette. Det er ikke det at han er jøde i mine øyner, jøder generelt er gode mennesker. Det var ikke en hvilken som helst jøde, det var Emanuel Rham. Også kjent som «Rhambo» for hans ubeseirede innsats i AIPAC (Den Israelsk-Amerikanske lobby).

What Israel wants, «Rhambo» gets!

Men det er ikke bare multimilliard-avtaler Rhambo sikrer Israel, men også en ned-demping av kritikk mot Israels umenneskelige krigsføring i begynnelsen av 2009. Obama skyldte kun på palestinerne, ingen negativ tone mot Israel.

Eplet faller ikke langt fra stammen

Sa noen som far, så sønn? Faren til Emanuel Rham er også stifteren av den sionistiske terrororganisasjonen IRGUN. Det er dette som mest av alt skremmer meg. Irgun massakerte enorme mengder mennesker på 30-tallet fram til opprettelsen av Israel. Og de sionistiske tankegangene omhandler hele Palestina, litt av Syria, Libanon og Jordan som et «Stor-Israel». De er ikke ferdig før dette målet er nådd.

Vi får bare håpe det gamle ordtaket har gått av moten, og at eplet i dette tilfellet falt langt fra stammen!

Akkurat når du trodde det var over

Det siste og mest forstyrrende Obamariet er blitt et mareritt for mange. Ganske så mange, faktisk. Det gjelder ikke bare bønder, men også privatpersoner. Familieri det solfylte California, som den som er omtalt i lenken nedenfor, er toalt uavhengige av Walmart eller «the Big Corporate America». De dyrker sin egen økologiske mat, i sin egen bakhage. Alt fra salat og bønner, til tomater, urter og poteter.

De kaller det for HOMEGROWN REVOLUTION.    (VIDEO)

«I knew early on that we needed to settle the food problem, because if you can grow food, its empowering. Its powerful; in fact i would say that growing food is one of the most dangerous occupations on the face of this earth; because [if you do] you are in danger of becoming FREE.» Sitatet er hentet fra videoen.

Det nye lovforslaget til Obama  finner du her.

Det er forsøkt hastet gjennom i kongressen slik at det ikke blir en debatt om dette. Liknende kontroversielle lovforandringer ble også foretatt av president George Bush når han innførte «Bill of Rights», som strippet alle amerikanere for deres borgerrettigheter under The Patriot Act:  «Give away your freedom for security!»

Hvorfor vil ikke Obama ha noen debatt ? Det ville bli som en innbruddstyv som stod i dørkarmen din, mens han fornuftig og rolig prøvde å argumentere for hvorfor han måtte gjøre innbrudd hos deg.

Obama nasjonaliserer ikke bare banker om dagen,  nå må samtlige bønder  gjennom en restriktiv kontroll. Hva de dyrker eller hvordan de dyrker bestemmes av staten. Det betyr i praksis at de kan bestemme hva du mater dyrene dine med, hvordan du behandler dem mentalt, og hva du «sprayer» på grønnsakene. Hele lovforslaget er sponset og er i regi av Monsanto og Tyson. Hvis du ikke har hørt om Monsanto, som ofte blir kalt Monsteret, så bør du ta en titt på denne dokumentarfilmen nå med én gang.

«The world according to Monsanto»

Bøtene som kreves vil være utenfor rekkevidde for småbønder. Hvis de nekter å etterfølge de totalitære kravene, med bøter opp til 500.000 dollar. Klarer du ikke å betale, må du pakke sammen og dra,  for staten vil beslaglegge gården og jorda di.

Hva er begrunnelsen for dette overformynderiet?

Staten ønsker sterkere kontroll over «matsikkerheten». Hentet fra lovforslaget:

«To establish the Food Safety Administration within the Department of Health
and Human Services to protect the public health by preventing foodborne
illness, ensuring the safety of food, improving research on contaminants
leading to food-borne illness, and improving security of food from
intentional contamination, and for other purposes.»

Dette vil kreve en rekke tester og undersøkelser, omstillinger, og nye oppbevaringsmetoder. Det vil kreve innkjøp av nytt utstyr, og for småbøndene som allerede har nok av gjeld, blir dette vanskelig. Og hvem vil myndighetene sende ut for å besøke gårdene og opprettholde lovene? Ingen andre enn Monsanto.

Hva blir det neste, Obama? Vi får bare håpe at det neste steget ikke innebærer en nasjonalisering av lufta. Kan du se for deg staten skru av «luften» din? Slik at du kveles til døden for en ubetalt regning?  For 10 år siden var dette lovforslaget om å bannlyse økologisk mat nesten like virklighetsfjernt.

Kilde: http://www.youtube.com/watch?v=epXNJNjYBvw

Om du fortsatt stoler på Obama vil jeg anbefale deg å se filmen THE OBAMA DECEPTION

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kontakt forfatter | Flere artikler av (116) | Forfatters nettstedKommentarer

109 kommentarer

 1. Det må være mange amerikanske politikkere som tror at amerikanske statsborgere har fullstendig bunnløs tilgivelse for sine ledere – enten det eller at de tror at massene er så fullstendig neddopet av fluor at de ikke kommer til å stå opp for sine rettighetene og si; Nå er nok, nok.

  Tyskland ihar sagt nei til Monsanto. Jens støtter Monsanto med frøbanken – Er det like før Monsanto kommer til å drive lobby virksomhet mot annet enn industriell mat drift? Det blir siste skritt for meg. Da skal jeg plantegrønnsaker i hver eneste rundkjøring i dette landet!

  GD Star Rating
  loading...
 2. dblspk sier:

  Vandana Shiva: The Future of Food and Seed
  please watch !!

  She’s telling you all about the MONSANTO-seed scam,
  and monopoly of seeds in general.

  http://vodpod.com/watch/1474602-vandana-shiva-the-future-of-food-and-seed

  GD Star Rating
  loading...
 3. dblspk sier:

  Det er jo helt sinnsykt hva det der firmaet driver med !!!
  Monsanto: Patent for a pig
  http://video.google.com/videoplay?docid=1669587865067156619

  GD Star Rating
  loading...
  • ye sier:

   Nå kommer genmodifiserte poteter! Det er vedtatt. Hvor mange fikk det med seg??
   Jesuittene grunnla Monsanto. Tyske kjemigiganten BASF triumfer igjennom i EU. Parlamentet lar profitt komme foran din og min helse og første potetskritt er tatt i en langsiktig plan for kontroll over maten i sin helhet!

   SirLancelot sier “IQ blir offisielt redusert. Vi har vært under enorme angrep, det ble planlagt for lenge siden og implementeringen er svært langsiktig.”

   “Det er sikkert bare et sammentreff at det er samtidig som 5 av de største agrokorporasjonene har kontroll over så å si alle kornsorter på planeten – og plutselig går vi altså tom for mat.”

   15. 04. 2009 klokken 22:15
   http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/codex-alimentarius-%e2%80%93-mat-som-vapen/

   Monsanto ble grunnlagt av Knight of Malta, John F. Queeny fra Jesuittiske, St Lewis in 1901.

   «The S.M.O.M wish to destoy most the Globes food stocks and crops. One of the main S.M.O.M family of knights behind this is the Rockefellers with their Rockefeller Foundation. Prince Philip and the British Royalty. All following their Club of Rome’s agenda to so-called save mankind»

   «Study Paul R. Ehrlich’s ‘Population Bomb’ for a toned down version of events.»

   Grønt lys for genmodifiserte poteter uten garanti for at det ikke påvirker næringskjeden!

   Februar 2010

   European Parliament President Jerzy Buzek

   «We cannot win this battle, so I am not fighting,»

   Craig Oxley, britisk, fagbakgrunn innen urter og naturlig mat..
   http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=29215&view=getnewpost

   Brussels, March 2 2010

   – A decision announced today by Europe’s new health and consumer commissioner, John Dalli, to give the go ahead for genetically modified potatoes to be grown in Europe,

   The ‘Amflora’ potato, designed to produce starch for industrial purposes by Germany´s chemical giant BASF, carries a controversial antibiotic resistant gene which it cannot be guaranteed will not enter the food chain.

   Les mer fra..

   Friends of the Earth Europe is part of the world’s largest grassroots environmental network, Friends of the Earth International

   http://www.foeeurope.org/press/2010/Mar02_EC_gives_green_light_to_GM_potatoes.html

   http://www.foeeurope.org/

   GMOs, Food and Farming campaign
   http://www.foeeurope.org/GMOs/Index.htm

   GD Star Rating
   loading...
 4. Repvik sier:

  1. Du sier at lovforslaget er sponset av Monsanto et.al. Har du noen troverdige kilder for dette? Det er vel offentlig tilgjengelig informasjon, om jeg ikke tar helt feil?

  2. Og hvorfor er det ille at Monsanto et.al. eventuelt har støttet denne loven? Gir den Monsanto større fullmakter? Mer penger?

  3. Hva er det som gjør FSA forskjellig fra mattilsynet her til lands?
  Legg merke til at det er snakk om «food establishments». Det er altså ikke snakk om å dyrke grønnsaker i hagen her. Det er snakk om matprodusenter for den generelle befolkningen.

  4. Jeg har skumma lovforslaget, og har ikke funnet noe som vil forby økologisk mat. Hvor finner du dette?

  5. Du sier at Monsanto vil kontrollere gårdene. Hvor får du det fra? Monsanto nevnes ihvertfall ikke i lovforslaget.

  GD Star Rating
  loading...
 5. De sier det ordet Organisk, men enehver som bruker hodet vil se at maten ikke lenger er økologisk når det blir påbudt å bruke kjemikalier, bruke hormoner, eller andre sprøytemidler.

  Repvik ha en god natt.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen