Folket
Du leser nå
En demonstrasjon fra fremtiden
Skrevet av
Armin Bahrami19. 10. 2009
hoved1
13472 202

En demonstrasjon fra fremtiden

Av Armin Bahrami19. 10. 2009
Våre politikere var den største “risikogruppen” da vi levde i en tid hvor statsministeren bodde i herskapshus til 350 millioner kroner med bemmanet sikkerhet, og norske politikere var mye ute å reiste i verden. Men det var uhørt at Kongen som landets viktigste person, og alle de andre politikerne som leder landet, skulle la seg vaksinere først.

Vi forsøkte å se om folk var villige til å la seg vaksinere for en svinedyr svineinfluensa. Enda en redningspakke til det norske folk , hvor staten bruker våre skattepenger på ubrukelig søppel. Vaksineringen har startet. Både i utlandet og i Norge, men hvor er media? Jo, de var der, men noe mediadekkning var det ikke.

Det var en gang i 2009, en sen oktoberdag  og vi fikk se et glimt av solen igjen. Det var som om sommern var der igjen denne lørdagen, en fri dag, som folk bruker på kaste bort penger i et av verdens største bruk og kast samfunn. På gatene i Oslo sentrum var det masse folk som forsøkte og få litt sol på kroppen, så det var ekstra masse folk ute. Godt for oss.

Er det klimaforandringer,  snakker dem om på nyhetene og det var sannelig sant. Ikke bare var det varmt, men det kom et massivt ”chemtrails” angrep på himmelen.  Chemtrails er ingen ninja, men et himmelfenomen som Dagbladet hadde fulgt med på en stund,  men kalte det for ”værmodifikasjon”  og var kun brukt i noen få land i verden, bla. Russland og Kina som utsatte sin egen befolkning for kjemisk angrep, ved å sprøye kjemikalier i luften fra millitærfly ”kunstige skyer” som gikk befolkningens helse på bekostning,  men det ville redde oss fra vår avhengighet av Co-2 forbrenning.

Den industrielle- utsatte den spirituelle revolusjonen,  istedenfor å leve i harmoni med oss selv og naturen, vokste befolkningsantallet på jorden; fra få millioner til flere milliarder hvor en stor arbeidsstyrke måtte slave på maskiner,  som produserte goder i form av teknologi  til menneskehetens beste(i følge noen) og  enda værre det destruktive(ifølge mange).

Men det var ikke derfor vi var der, vi var der for å advare folk mot å ta ikke ta vaksine, dette var enda en vanlig influensa. Så kom det fugleinfluensa og det siste var svineinfluensa. Hva skjedde forrige gang? Myndighetene kjøpte inn flere millioner brukerdoser med bortkastet tamiflu i 2007 på oppfordring fra FHI,  og med den sannsyneligheten at en fugl lettere kan slippe smittefarlige forskjølelsesbomber over oss, enn at sviner løper rundt i byen og nyser på oss, så tror jeg vi overlever denne oppkonstruerte «krisen», for å kaste bort fokus fra andre viktigere ting som skjer i verden.

Vi møtte på mange mennesker som var enige og på en måte samarbeidsvillige, ingen lett oppgave var det å overbevise en person på 30sekunder at svineinfluensaen inneholder giftige stoffer, og trosse det de tror er helsemyndighetenes anbefalinger og avgjørelser(nasjonalt) og ikke FHI(internasjonalt).  Denne gangen vil de ikke gi seg, det virker som det ikke handler om penger lenger. Tidlig på vår sa de 13.000 nordmenn ville dø innen oktober, og i høst sa dem at det var nå ikke nødvendig med 2 vaksineringer pr person, kun 1 ville holde, og det var bare ”risikogruppene” de eldre, de uførede, de med vanlige symptomer som lignet en vanlig influensa, men alle gikk rundt med en mediaopphypet forskjølelse.

Vi møtte noen soldater i uniform, og de fortalte oss at mange av dem hadde allerede fått svineinfluensavaksinen.
Så det var igang også i Norge.

Min mor var uføretrygdet, da hun hadde små kollidert 3 ganger, ingen av gangene var hennes feil forøvrig, henne har også fått tilbud om vaksinen. Landets svakstilte står først i køen, som om det var en Rockefeller plan, om å ta ut de «verdiløse spiserne» først.  Skal ungdommen ut tidligere i krig var det jeg egentlig lurte på, som i USA, hvor Obama trener opp skolebarn til å bli hans arme. Det var virkelig noen tider vi levde på, samfunnets ungdommer skal sykeligjøres, siden de var som regel oftes de som var først ute og demonstrerte for noe.

Vi delte ut 800 flyers, som det ble oppstyr rundt fordi den var usignert. Jeg svarte bare med å si den var skrevet av en ”fri mann av landet”, den ukjente mannen, det kan være hvem som helst, naboen din også. Da personen ønsker å være anonym.

Men vi gikk god for informasjonen, da den var kryssjekket. Vi kunne ikke redde alle, men vi kunne redde noen, ofte stod flere av oss i mer enn 10 minutter med enkelte, og førte en lange samtaler, noen ville bare være skeptiske, uten å lese bare kverrulere, andre leste faktisk ,og ble sjokkert, for det gikk nemlig opp for dem med engang, som en stemme i bakhodet, om at «hei, noe er galt».

Vår demonstrasjon nådde ut til mange. Det så ut som de eldre var mest villige til å snakke,  andre ganger var det vanskligere og vi så ut som selgere, og vi måtte ofte gå etter folk i flere titals meter før de ville ta imot det livsviktige infobrevet. De eldre var de som var mest nysgjerrig, og ville lese hva som stod på postersene, etter at de var satt opp.

Det kan nok være noe i grunn de som ringte inn på en søndag ettermiddag? (er FHI døgnåpne?)

En utalelse fra FHI dagen etter demonstrasjonen:

”I hovedstaden det siste døgnet har også ukjente personer hengt opp plakater der det i svært klare og tydelige ordelag advares sterkt mot influensavaksinen. På plakatene hevdes det at et flertall av leger advarer mot vaksinen. Ifølge Folkehelseinstituttet er dette feilinfo”

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=569156

Her er det tydeligvis eldre som har ringt inn, da denne påstanden var kun en av få viktige budskap på plakaten, og var kansje det mest kjente hos dem, siden mange eldre hadde faktisk fått tips fra legen om å holde seg unna vaksiner, da de allerede hadde nedsatt imunforsvar.

Kan dette ha gitt FHI et påskudd til å starte en større kampanje, fordi noen «anti-vaksinering» folk går ut og feilinformerer? det sistenevnte begrepet tror jeg kan komme på sikkerhetsvurderingen til PST til neste år, satt vedsiden av andre begreper som «globaliseringskritikere» som også er på listet som en «fare for rikets sikkerhet».

Ifølge Verdensbanken eier 257 familier 47% av verden,  det er snakk om halve jordkloden, den andre halvdelen eier Rockefeller familiedynastiet.  Deres årlige bidrag til FHI,  gjør meg svært suspekt, og  litt ekstra nervøs,
ja kall det gjerne for total paranoia, men det er  virkelig bare 100% bevisthet.

David Rockefeller var en kjent globalist, og  utalte seg positivt om en globalbefolkningsredusksjon, ved flere tilfeller.
Han sa: ”en global katastrofe må inntreffe, slik at alle nasjonene vil akseptere deres nye verdensorden”.
Mennesket som en rase ville ikke dø, men det ubrukelige lasset med menneskelig kveg, ”useless eaters”,  som idag er bedre kjent som ”arbeiderklassen”,  og et ganske godt kjent ord siden de fleste av oss lever i ”middelklassen”.

Teknologien er utviklet, jorden er erobret,  og de kan få sitt utopi hvor alle mennesker er frie i et samfunn hvor teknologien er din beste venn, den gjør alt for deg, du trenger ikke å jobbe engang. Men dette gjaldt ikke hele befolkningen, kun 5% ville få leve sånn, eliten og deres lakeiere, men egentlig kunne alle menneskene på jorden leve med energifrihet og selvforsynthet, uten at det ville føre til problemer imellom.

Torbjørn Jagland ble utpekt som europarådets leder. En nordman liksom, da var løpet kjørt, Norge var med i EU, og Lisbon traktaten etter gjenntatte nedstemminger i flere land, ble tilslutt presset igjennom, noe som førte til at  alle EU nasjoners grunnlover var satt ut av spill, hadet bra demokrati – makten var sentralisert, og Tony Blair (en kjent krigsforbryter) var blitt utpekt som de forente EU’s statenes president.  kansje mennesker vil glemme at Blair var en kjent krigsforbryter, helt siden Nato’s krig i Yougoslavia i 1999, og enda nærmere i tiden som var, 2003 når han støtte bush å bombe Irak og utsette hele landet for utarmet uran.

«War can be necessary sometimes to uphold civilisation, and this one was» said Tony Blair. «Nothing we do or say can compensate for the loss of loved ones who died, but we can say they did not die in vain.» (As reported in The Independent, 1999-06-11, page 2.)

Nato mistet ikke en eneste soldat under denne ”teppe-bombingen”, som kun ødela det meste av Yougouslavias infrastruktur, flere hundre sivile drept, sykehus bombet, og vannstasjoner lagt i grus.  Hvordan kan Tony Blair kompensere liv og land, og si at de døde ikke forgjeves, men for at sivilisasjonen skal opprettholdes? Dette er ikke en sivlisisasjon jeg vil se.

Artikkel fem i Nato forhandlingene, står det fortsatt tydelig om at Nato kan ikke brukes så lenge et Nato land ikke var angrepet. Iår feiret Nato 60års bryllup, de startet som en forsvarsalianse, for så å danse i en angrepsromanse.

Thorbjørn Jaglad stilte seg kritisk til bevisene etter 9-11 anrepet i Washington.  Nato avgjørelsene ble tatt 3-4 dager etter angrepet, og han var i sjef for utenrikskomiteen og deltok på haste-avgjørelsene, om å innvandere Afghanistan, et land som ikke stod ansvarlig for angrepet på USA.

Jagldand sa: «bevisene mot Al-CIAda og osama ikke ville holdt i en rettsak, men var overvelmende». Overvelmende nok til å teppebombe flere tusen uskyldige menneskeliv, som aldri har sett en Tv’ engang.

Våre politkere var den største «risikogruppen», da vi levde i en tid hvor statsministeren bodde i herskapshus til 350millioner kroner med bemmanet sikkerhet, og norske politikere var mye ute å reiste i verden. Men det var uhørt fks at Kongen som landets viktigste person, og alle de andre politikerne som leder landet, skulle la seg vaksinere først.

Tips til de som setter posters i tbanevogner, sett dem over eksisterende unødvendige reklamer, da dette er langt mer viktig enn at du skal ta deg et forbrukslån på trikken, samtidig som de ikke blir tatt ned fort, folk vil tro det er vanlig reklame, og i noen tilfeller vil de kansje tro det er selve myndighetene som har skrevet dem? Hvem er egentlig myndighetene i dette land idag?

Takk til alle dere som møtte opp.! Takk til Nwo Resitance Norge og Folk for frihet for innitiativet for folkekampanjen mot massevaksinasjon.

Og alle dere som ikke kunne møte opp, ikke bekymre dere, dette er bare begynnelsen på den Norske revolusjonen.

Vil FHI’s Motkampanje spilles på alle landets høytallere? gjennom radio, tv, nyheter, eller har nyhetene sviktet FHI som stod bak denne svineinfluensa hypen?  Vi får håpe de gjorde som oss, og søkte uavhengig informasjon.

Video fra Nyhetsspeilet TV.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Armin Bahrami

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"
202 Kommentarer
1 2 3 4 12
 • Profilbildet til arifkarim
  19. 10. 2009 klokken 05:41

  Kjempebra jobb Armin!
  ”I hovedstaden det siste døgnet har også ukjente personer hengt opp plakater der det i svært klare og tydelige ordelag advares sterkt mot influensavaksinen. På plakatene hevdes det at et flertall av leger advarer mot vaksinen. Ifølge Folkehelseinstituttet er dette feilinfo”

  «Ukjente personer»?! 😀 Jeg kan love dere at flere av aksjonister er allerede satt opp på PST, CIA og MOSSADs «hit-lister» for 2009. Siden vi er nå den største trusselen mot deres ondeplaner om totalitær kontroll av sovende befolkning. Alle vet at de opererer med hemmelige-våpen / agenda i alle verdens land:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

  Mens Jagland stor-koser seg i 1000 kvadratmeteren med sin «europeisk drøm», ser vi videre på mer underholdning for å glemme all den elendigheten som kommer snart…
  http://dt.no/article/20091018/NYHET/649299006/1063/NYHET

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   19. 10. 2009 klokken 05:54

   «Svineinfluensaen farligere enn antatt for friske»
   http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=569179

   «Ifølge Folkehelseinstituttet begynner svineinfluensaen for alvor å spre seg. Én million nordmenn kan være smittet ved juletider. For to uker siden ble svineinfluensaviruset påvist i 8-9 prosent av alle prøver som ble sendt inn. Forrige uke hadde andelen økt til 14 prosent»

   1 million smittet innen desember! 😀 Dette er så latterlig at selv en idiot ikke kommer til å tro på den. Våkn opp folkens, vi lever ikke i middelalderen, så ikke forveksl hoax-epidemi med svartedauden. Myndighetenes løgner har blitt avslørt, derfor haster de med å overtale alle til å ta vaksinen, før eventuelt avsløringer selv sprer seg som epidemien… :)

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   19. 10. 2009 klokken 16:59

   «Folkeforgiftningsinstitutten vurderer om alle skal oppfordres til å ta vaksinen»
   http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/article396595.ece

   Det er klart at mase-hysteri vokser bak lukkende dører, fordi nesten ingen vil ha vaksinen frivillig, med mindre «makta» kobles inn for å tvinge i oss dette genmanipulerte gift-væske. Irland, Belgia og USA er allereda i gang med tvungen massevaksinasjon, og alle nekterne regnes som stats-fiedtlige.. :)

   Velkommen til den globale verdens orden!

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen
    19. 10. 2009 klokken 19:18

    Nå kan du plusse Norge på lista di og Arifkarim.
    Bjørn Iversen sa nettopp på NRK nyhetene at alle skal vaksinere seg og at det er komunene sin plikt at det blir gjennomført, hvor sterkt press dem skulle bruke skulle dem diskutere i møter dagene fremover og komme tilbakers til.
    Skitt :-/

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til vegar
   22. 10. 2009 klokken 17:09

   «“Ukjente personer”?! 😀 Jeg kan love dere at flere av aksjonister er allerede satt opp på PST, CIA og MOSSADs “hit-lister” for 2009. Siden vi er nå den største trusselen mot deres ondeplaner om totalitær kontroll av sovende befolkning.»

   Oppblåst ego og «liten selvinnsikt» fikk plutselig en ny betydning.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Otto
  19. 10. 2009 klokken 07:10

  Jeg har med dette forsøkt å bidra til å gi ansvarlige myndigheter og institusjoner en mulighet til å sette seg inn i hva svineinfluensa og vaksiner er, sendte følgende e-post:

  —–

  Til: Folkehelseinstituttet, Helse- og Omsorgsdepartementet, Den Norske Legeforening, Norsk Sykepleierforbund, Norge.
  Kopi: Diverse nyhetsmediekanaler, med fler
  Dato: 19. oktober 2009
  Avsender: Otto ..

  Vennligst bekreft mottak.

  Forespørsel, informasjon, angående den såkalte svineinfluensaen, vaksineprogrammer

  I dag opplever store deler av klodens befolkning en relativ stor tilgang på informasjon om den såkalte svineinfluensaen og vaksineprogrammer generelt som går på tvers av informasjonen som gis av ansvarlige institusjoner som farmasiindustrien og offentlige nasjonale og internasjonale organer inklusive helsevesen, også i vårt land Norge. Det synes blant annet å være en stabil og helhetlig motstand hos ansvarlige institusjoner mot å studere og ta hensyn til informasjon som ikke er i tråd med ansvarlige institusjoners eksisterende faginformasjon og agendaer.

  Jeg gir herved alle ansvarlige med fler en god og absolutt mulighet til å studere alternativ informasjon som i det aller meste består av forskningsresultater fra personer og organisasjoner med riktig formell kompetanse samt til dels lang og bred erfaring innen aktuelle fagområder. Jeg overlater til deres kompetente avdelinger og ansatte med fler å sortere ut det dere synes er riktig og viktig for å nå fram til mål som er til felles og samfunnets beste. Dere oppfordres også til å innhente bekreftelser på at informasjonen er riktig, primært fra de kilder som er oppgitt, og utover dette også følge opp med innhenting av ytterligere informasjon, etter behov med hensyn på sikkerhet i forbindelse med eventuell bruk av vaksiner.

  Følgende forumtråd inneholder en samling av informasjon med referanser til organisasjoner og personer, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 . Denne kan tjene som en samling med innfallsvinkler til det relativt komplekse regimet som vaksiner i dag representerer.

  Jeg ønsker et svar på dette, og ellers er det opp til hver enkelt mottaker å behandle dette i forhold til definerte målsettinger og eksisterende lovverk. Hvis dere i følge lovverk eller annen grunn må ha denne henvendelsen skriftlig på papir med underskrift, vennligst varsle per omgående. På forhånd takk, og god høst.

  Med vennlig hilsen
  Otto ..

  PS: Grunnet EDB-tekniske forhold vil dette skjermbrevet bli sendt i to eksemplarer, kun med differanse i sekundær del av e-post mottaker liste. Dette er eksemplar 1 av 2.

  —–

  Jeg oppfordrer andre til å bidra med sitt.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Otto
   20. 10. 2009 klokken 13:57

   20. 10. 2009 9:22. Mottatt svar fra Folkehelseinstituttet:
   +{
   Takk for mottatt informasjon.

   Vennlig hilsen Folkehelseinstituttet.
   }+

   * Til moderator: Vennligst slett forrige post, inneholder feil. Takk

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Otto
   21. 10. 2009 klokken 16:44

   21. 10. 2009 16:09. Mottatt svar fra Folkehelseinstituttet:

   +{

   Hei Otto ..

   Folkehelseinstituttet har primært som oppgave å gi råd til helsepersonell.

   Ved behov for informasjon om influensa A(H1N1) (tidligere kalt svineinfluensa) kan du ringe Helsedirektoratets pandemiinformasjon – 815 55 015. Der kan du få fakta og svar på spørsmål om pandemien. De svarer på generelle spørsmål som for eksempel hvordan sykdommen smitter og om hvordan du kan beskytte deg mot smitte. Åpningstider er fra kl 1000 til 1800 hver dag.

   For råd om smitteverntiltak kan det også være aktuelt å ringe kommunens smittevernlege.

   Gjelder det din egen helse, må du snakke med fastlegen din eller legevakt.

   Ellers kan du finne aktuell informasjon på http://www.pandemi.no. På denne nettsiden er det en egen side med ”spørsmål og svar” som vil gi svar på det de fleste lurer på.

   Med vennlig hilsen

   Avdeling for infeksjonsovervåking
   Nasjonalt folkehelseinstitutt

   }+

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Otto
    21. 10. 2009 klokken 17:41

    Sendt svar til Folkehelseinstituttet:

    +{

    Til: Folkehelseinstituttet, Norge
    Kopi: Diverse nyhetsmediekanaler, Helse- og Omsorgsdepartementet, Den Norske Legeforening, Norsk Sykepleierforbund, med fler
    Dato: 21. oktober 2009
    Avsender: Otto ..

    Takk for svar.

    Jeg stadfester at dere nå har mottatt dokumentasjon som viser tidligere vaksineprogrammers virkninger og bivirkninger, inklusive sykdom og død. Dere har således blitt gitt anleding til å studere og vurdere dette materialet og sikre at skader på folks helse ikke skjer om igjen. Sett i lys av de særdeles alvorlige følger som er dokumentert å komme fra innhold i vaksiner, oppfordrer jeg Folkehelseinstituttet til å følge opp mot alle naturlige parter for å sikre at kvaliteten på logistikk og produkter blir i henhold til kundenes og samfunnets beste.

    God høst.

    Med vennlig hilsen
    Otto ..

    PS: Grunnet EDB-tekniske forhold vil dette skjermbrevet bli sendt i to eksemplarer, kun med differanse i sekundær del av skjermbrev mottaker liste. Dette er eksemplar 1 av 2.

    * Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine, en global svindel, informasjon http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1

    }+

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Espen Lillevik
  19. 10. 2009 klokken 07:44

  «..Og alle dere som ikke kunne møte opp, ikke bekymre dere, dette er bare begynnelsen på den Norske revolusjonen.»

  Yeah, ya bettcha;) Revolusjonen will be rolling on!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
  19. 10. 2009 klokken 10:21

  Fritt Helsevalg fraråder svineinfluensavaksinen !

  Fritt Helsevalg fraråder vaksinering med Pandemrix-vaksinen. Dette fordi at behovet ikke er tilstede og pga. de giftige ingrediensene kvikksølv og skvalen

  Se: http://www.fritthelsevalg.org/

  Fritt Helsevalg (FHV) er en ideell og uavhengig forbrukerorganisasjon og har som motto:
  «Never doubt that a small group of thougthful citizens can change the world. Indeed, it´s the only thing that ever has!»

  Margaret Meade

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
  19. 10. 2009 klokken 10:29

  Her er mer fra Fritt Helsevalg !

  Fritt Helsevalg advarer mot feilinfo om influensavaksine fra Folkehelseinstituttet og VG og Aftenposten:

  I VG-oppslaget som lyder «Advarer mot feilinfo om influensavaksine» (http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=569156) heter det bl.a.:

  «Folkehelseinstituttet mener det er livsviktig at folk tar myndighetenes influensa-informasjon på alvor:
  – Nå har vi fått nye varsler om folk som er blitt ordentlig dårlige og lagt inn på sykehus den siste uken. Jeg er redd for at hvis mange lar være å vaksinere seg på grunn av noen få høyrøstede fagfolk, kan vi få flere dødsfall enn det vi trenger, sier Iversen.
  – Jeg er bekymret når en del av disse antivaksine-folkene får så mye oppmerksomhet, for det kan ha betydning for liv og helse, sier Bjørn Iversen fra Folkehelseinstituttet til VG Nett.»

  Fritt Helsevalg mener at det ville ha vært mer korrekt om VG hadde publisert f.eks. denne teksten:

  «Fritt Helsevalg mener det er livsviktig at folk tar advarslene mot svineinfluensa-vaksinen på alvor:

  – Nå har vi fått nye varsler om folk som er blitt ordentlig dårlige etter vaksinering i andre land, noe som har medført såvel sykehusopphold som sykmeldinger den siste uken.

  Fritt Helsevalg er redd for at hvis mange følger Folkehelseinstituttets oppfordring om å vaksinere seg på grunn av noen få høyrøstede leger fra FHI som slipper altfor lett til i media, kan vi få mange flere dødsfall fra vaksinen enn det som hadde vært tilfellet hvis folk unnlot å vaksinere seg.

  – Vi er bekymret når en del av disse FHI-legene får så mye oppmerksomhet, for det kan få tragiske konsekvenser for liv og helse, sier Fritt Helsevalg på sine nettsider.»

  http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=-1&flag=1&id=1&ban=1

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Sandy
  19. 10. 2009 klokken 10:57

  Her er svaret fra TV 2. Eg er skuffa og vonbroten:-))
  Hilsen Sandy

  Hei
  Kvar dag både skal vi – og har vi – overproduksjon av nyheiter.
  Vi redigerer sendingane slik ut frå det totalte nyheitsbildet internasjonalt og nasjonalt. Beklager at du er skuffa over at innslaget ikkje vart publisert, men vi har ingen politisk plattform.
  Mvh
  Jan Ove Årsæther
  Nyhetsredaktør
  TV 2 Nyhetene
  TV 2 Nyhetskanalen
  jar@tv2.no
  4144 3611

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til shaman
   19. 10. 2009 klokken 13:08

   ..:»Beklager at du er skuffa over at innslaget ikkje vart publisert, men vi har ingen politisk plattform.» – Yeah right.. media har aldri vært politske.Seff de er Ministry of TRUTH.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    19. 10. 2009 klokken 13:54

    Do Not Hate the Media, Become the Media.

    Jeg ville ikke snakke med Tv2, og det lille jeg gav dem til TV var veldig selektivt.
    Vi har vår egen greie gående her, vi trenger dem egentlig ikke.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Mike Cechanowicz
  19. 10. 2009 klokken 11:41

  Kilde: http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/10/german-chancellor-ministers-get-special.html
  Tyske regjeringsmedlemmer og militæret skal slippe å ta den vaksinen som tilbys resten av befolkningen. De skal få en vaksine uten giftstoffene. De er jo bekymmeret for sin helse.“Critics argue that Adjuvantien [adjuvants in the vaccine] could lead to increased inoculation reactions such as headache or fever.” The German government elite and the armed forces will receive Celvapan, an adjuvant-free vaccine manufactured by Baxter. The German public will receive a vaccine produced by GlaxoSmithKline with adjuvants.

  Employees of the Paul Ehrlich Institute will also get the adjuvant-free vaccine. Johannes Löwer, president of the institute, said in August that the vaccine causes worse side effects than the virus. Löwer’s comment came after German lung specialist Wolfgang Wodarg said the vaccine increases the risk of cancer. The nutrient solution for the vaccine consists of cancerous cells from animals.’

  Kan det bli mer opplagt at det er noe veldig rart med denne svineinfluensaen og vaksinen? De har nå forsøkt å skremme oss til døde med fugleinfluensa, og «sars» og nå med «pigflu» – det burde jo egentlig hete WHO-flu. Vaksinen er registrert som en biologisk krigsføringsvåpen. Den vil neppe ha en hurtig effekt, men heller en som utvikler seg over tid slik at årsak og virkning vil bli vanskelig å spore tilbake på. Flott demonstrasjon.

  Fin Flyer!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Killuminati
  19. 10. 2009 klokken 12:29

  Begynte å le når jeg leste artikkelen til VG angående «feil-informasjon». Ingenting som sto på den plakaten var feil info. Hengte opp flere plakater selv rundt omkring på torshov, men den artikkelen er nok til å ta dette seriøst.

  De vil at flest mulig skal ta den(vaksinen), så nå må vi jobbe ekstra hardt for at flest mulig IKKE tar den!
  Skal printe ut så mange kopier jeg kan idag å henge opp enda flere:)

  INGEN av mine venner eller familie skal ta den, og jeg skal prøve å få flest mulig til å ikke ta den. Har allerede overbevist halve klassen(minst) og forhåpentligvis sprer de også det videre.

  Lykke til folkens
  Dette er blant det viktigste arbeidet vi gjør mot NWO så stå på alle sammen!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til shaman
  19. 10. 2009 klokken 12:59

  Bra artikkel :) De soldatene sa de Ikke hadde fått vaksina enda , men at flere av medsoldatene hadde blitt sjuke..(de som fikk påvist hadde et uproblematisk sykdomsforløp) Soldatene hadde fått en haug med andre vaksiner men ikke spesifikt for svinet. Bare en rettelse :)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til White Rose
  19. 10. 2009 klokken 13:09

  Bra jobbet!
  http://boilingfrog.ning.com/forum/topics/staar-man-ved-maalet-angrer

  10 spørsmål som helse myndighetene ikke kan/vil svare på ang. influensa vaksiner:
  http://www.naturalnews.com/027258_vaccines_flu_vaccine.html

  GD Star Rating
  loading...
202 Kommentarer
1 2 3 4 12

Legg inn dine tanker