Bare for vaksinerte, en latterlig vei å gå for å tvinge de -ikke-tenkende og ikke-reflekterte til å ta en eksperimentell injeksjon som åpenbart skader og dreper mange.

Ilana Rachel Daniel, Israel og tvangsvaksinering

1.9K visninger
4 minutter lesetid
51
Kampene er igang; den sefardiske jødinne, helsearbeideren Ilana Rachel Daniel fra Israel arbeider for vaksinefrihet og fritt vaksinevalg, men hun ble brutalt stoppet av Netanyahus folk; hør hennes nødrop på video, her, hennes artikkel om vaksiner, her, artikkel om henne i Beforeitsnews, her.
Ilana Rachel Daniels video nødrop fra Israel, engelsk tale, tekst spansk (her)

Endelig stilte Netanyahus Israel seg helt først, der de fra begynnelsen hadde stått. For det var han og hans folk som hadde trukket i trådene fra begynnelsen av, mens de holdt seg stille i bakgrunnene. Dette skritt var nødvendig. Fordi de kommende planer uten dette ikke kunne la seg virkeliggjøre. Israel vil seile opp som verdens hersker, og de vil herske med frykt, de ville gjøre verdens befolkning vettskremte og gjennom frykt få oss alle til å gjøre som de vil. Løgnene fulgte dem fra den første begynnelse. De mange sprekker og hull i historien om koronaviruset, ble fylt igjen med glatte løgnaktigheter.

Hvem er den store sjefen, Netanyahu? Han som uten å nøle kvitter seg med folk rundt seg, hvis de kommer ham for nært. Han som klappet inn Donald Trump for å åpne Jerusalem som ambassadeby i 2017, mens soldatene hans drap og skadeskjøt barn og unge på Gazastripen; man kunne høre soldatene skjøt i bakgrunnen av festtalen. Er ikke dette den verste despoten verden har sett på mange, mange år. Han utfører det som folkene bak ham befaler. I USA er han kjent i de politiske miljøer som en notorisk løgner. Hvem kan tro at en slik mann vil sikre vår sunnhet; med frykt? Alle våre rikspolitikere er redde for Netanyahu. Gir han dem et vink, lyder de sporenstreks (om løgneren, se her).

De unnviker sannheten: Israel konsentrerer produksjon av vaksiner i sitt land, slik at de kan få profitten og styre det som skal være i vaksinene. Israel vil alltid være vinneren, koste hva det koste vil, så lenge de lever (her).

Vi kan glede oss over at Netanyahu har gått ut og proklamert at det er Israel som er pandemiens opphav. For da vet vi mere om hva dette dreier seg om: De vil ha verdensherredømmet, også kalt Den nye verdensorden og vi andre som overlever, skal bli deres slaver. Vi ser at sykdommen, virus og vaksine ble styrt fra Israel fra begynnelsen av. Det ser ut som om de vil gjøre landet til det største vaksine-profittsenteret av alle tider. De vil ikke bare produsere vaksiner for Danmark og Norge, men også for resten av verden.

Det grenser til det latterlige: Vaksinepass; ingen skal kunne få kjøpe softis uten vaksinepass, ingen skal kunne gå på offentlig toalett uten vaksinepass, ingen skal kunne få reise ned til byen å ta en pils, uten vaksinepass. Folks lyst til det ene og hint skal være retningsgivende, det er lysten som skal brukes som tvangsmiddel. For hva visste azkenazijøden Netayahu om den kristne kulturs forhold til lyst?

For den som tar kunnskap alvorlig, ser at vaksinen er en eneste katastrofe. Folk blir skikkelig dårlige av den, såpass dårlige at myndighetenes folk, som også er redde for Netanyahu, legger opplysningene om dette innerst i en skuff. At enkelte ikke bare blir dårlig, men kollapser og dør, hører så langt med til en normal statistikk ved vaksiner, vil de få oss til å tro. Men tro ikke dem på deres ord. De er reisende i løgnens tjeneste. For er det ikke rart? Så mye oppstand for en vaksine? For at vi ikke skal bli forkjølet?? Hva er det egentlig som skjer? Hva er det egentlig de vil injisere i oss?

Skadevirkningene står i kø, mens de ansvarlige for dette, de som har tatt beslutningene om bruk av vaksinene og de som setter sprøytene, toer sine hender;  pr 2. mars skyhøye 3636 skadevirkninger; se også eksplosiv økning antall dødsfall på tyske gamlehjem i 2020 i forhold til til etter 28. desember 2020 og knappe 2, 5 måneder (her).

Sensur? Det gjaldt for dem å gjemme sannheten. Var det fordi kunnskap gir makt, også makt til å stå imot frykt? Er ikke det beste mottrekk å følge den egne intuisjon? Å lete frem de opplysninger du føler du kan ha tillit til? At de nedla forbud mot malariamedisinen Hydroxycloroquine, var et frekkhetens trekk, så forbausende uventet var det at løy oss rett opp i ansiktet, men det var deres underskrift, hvis vi anerkjente den, visste vi hvem de var.

Achilleshæl? For det er tydelig at Netayahu bare er en frontfigur, som enn så lenge dekker seg bak løgner; det betyr at de ennå er avhengige av å virke fra det skjulte. Dette er den tiden vi har til rådighet. For når de trer helt åpent frem med sine ondskapsfulle, djevelske hensikter er tiden for motstand ute. Dette er tiden vi har til å yte motstand, hvem vet; kanskje kan liten tue velte stort lass?

Hva kan vi gjøre? Samle kunnskap og våkne opp til virkeligheten: Så lenge vi ikke vil vite, forblir vi ofre, og vi kan være sikre på at vi blir ofret på samme måte som våre gamle som ble lagt inn under livsavsluttende palliativ behandling. De seende er forpliktet å snakke med folk og opplyse dem; de konkrete samtalene er langt mere verdt enn samtaler på sosiale medier. Hvis vi gjør vårt beste, er det alltid godt nok. Tyranniet har allerede ankommet, vårt statsapparat, regjering og stortingspolitikere tilhører dem. Det hjelper ingenting å få gamle politikere avsatt, for nye politikere befinner seg på samme spor. Det er bare den vanlige borger, men en seende en, som kan virke til forandring. Hør intervju med Ilana Rachel om hennes nye politiske initiativ i Israel, Rappeh, her.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

51 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 år siden

NWO har startet for fullt i Israel nå. Norge neste? Enda en video fra Ilana Rachel Daniel som
ber “verden” om HJELP! Den som ikke våkner nå, våkner aldri… https://digitalwarriorproductions.com/health-passports/

Attorney Dr. Reiner Fuellmich (German Investigative Committe) TO LAUNCH LEGAL ACTIONS AGAINST THOSE RESPONIBLE FOR COVID19 CRISIS:

Hovedinnhold i artikkelen: https://digitalwarriorproductions.com/reiner-fuellmich/
Hele artikkelen: https://foreignaffairsintelligencecouncil.wordpress.com/tag/the-german-corona-investigative-committee/?fbclid=IwAR3U1I4FxysPjzuUfYyd_ek8b3-oWnGBK1UMpmlL7nqfUDMNDIxjXeZgi-4

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Galskap. Forløperen til beistet, lilleslem, det er jo ikke forbausende at det starter der antikristen skal komme?
Djevlene tester ut systemet. Begley har vist fått fatt i noe ny info, skal sjekke nærmere, kanskje han vet noe mer. Rart at han ikke snakker om dette. Men det kommer sikkert, man kan ikke unngå å få det med seg dersom man har et øye på Israel.

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Blir nok mange søksmål. Håper på store opprullinger, tror det vil kommer mer der ja, har en liten feeling på det.

Tror jeg skal skrive en egent bok med “frimurernes” kreative taktikk for trusler og manipulering. Jeg har avslørt mange knep og sett gjennom ting som blir gjort som skal forestille å vær et uhell, eksempelvis.
Det de ikke regner med er at trusler funker dårlig på en person som ikke har noe å tape. Og ikke alle personer i denne verden er redde for at dritten de har samlet, (og eller manipulert med teknologi) om dem skal komme opp. En som ikke har noe mer å tape, driter til slutt i hva konsekvensene blir. De er villige til å gå i døden om så for en god sak. Da mener jeg eksempelvis det å legge ned livet sitt for en venn. En som allerede er død er ikke særlig redd for å dø.

Jesus sa at mange skulle bli tatt fordi de fulgte ham, osv. Rart, at kjærlighet skal være så skummelt for dem.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps.

Får jeg PST bodyguard nå ? ;)
Ønsker meg så inderlig en beskytter, lol (helst en ekte robot, de tåler vel litt mer) Må muligens rydde seg vei gjennom en hale av frimurere og CIA slaps da, eller andre lugubre gubber.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Her er mer fra Ilana og Rappeh:

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Her kan dere se hvordan den skrudde eliten av nazister og satanister prøver å sette folk opp mot hverandre.
Hvis du kritiserer vaksine-produsenter fra Israel er du White Supremacist. Hvis du sier Chinavirus er du White Supremacist. Hvis due er kristen/konservativ er du white Supremacist. Disse er eksperter på propaganda og psyops. De setter nå opp hvite mot svarte, asiater, jøder og alt som puster. Så at Trump skyldte på regimet i Kina har de snudd til at det er asiatisk rasisme. De som ikke ser dette er blinde eller sover i TV-rus. White power og alt det der er Psyops fra disse satanistene som gjemmer seg bak uskyldige. Alle må da forstå at når Biden/Harris begynner å snakke om White Supremacy og White Power, da er alt planlagt. Begge sider er kontrollert. Hjernedøde White Power utskudd er enten noen av disse som står bak det, er hjernevasket eller betalte agenter. Våkn opp for helvete!

https://www.jpost.com/health-science/who-are-the-jews-behind-the-coronavirus-vaccines-649405
https://www.haaretz.com/jewish/.premium-the-jews-control-the-chinese-labs-that-created-coronavirus-1.8809635
https://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-23695896
https://en.wikipedia.org/wiki/State-sponsored_Internet_propaganda
https://en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_of_Israel
https://en.wikipedia.org/wiki/Hasbara_Fellowships
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Internet_Defense_Force

Israel har store propagandabudsjetter. De betaler folk for å kommentere på nett. Kreftene bak dette ønsker krig. De ønsker kaos. Orden ut av kaos. Great Reset og bbb. Nesten hele befolkningen der nede sover eller er i transe. De tror at ulven(Israel) beskytter de mot terrorister og skumle forkjølelser. De skaper konflikter med arabere og later som de er verdens beskyttere. De tilber Baal og satan. Det er Babylons lære dette. Eller i hvert fall det som fikk Babylon til å falle. Vi må gå på bakmennene. Avsløre de og jage de ut av palassene.
Saud, Rothschild, Soros, Rockefeller og røkla av jesuitter og frimurere.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Artig at du sier det, jeg så det for mange år siden, at troll får penger for å være troll, hehe, litt av et yrke :)
Yrkes-stilling: Nett troll

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

De betaler studenter også. Betaler ned studentlån ved å spre vaksine-propaganda og annen dritt. Se hvordan media skryter av at staten er ledende innen vaksine-produksjon og i samme artikkel skryte av at Israelere vinner Oscars og slikt. Det er rett og slett mind Control.
Norge er verdens rikeste land(privatgjeld til over ørene), det er typisk norsk å være best. det er ingen skam å bruke munnbind. Vi er så flinke. Vi er best på å bli manipulert. Masker virker ikke. Vaksinen er revegift, men vi er i hvert fall flink. Vi er flinkest.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg pleier å si at vi er født som slaver og dør som slaver i denne verden. Gjeld fra fødsel nærmest, til vi går i graven. Noen vil at vi alltid skal ha for lite eller bare akkurat nok, slik at vi ikke kan ha tid til å bli det vi en gang var, å finne tilbake det som ble tatt fra oss.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Snart kan du ta giften direkte inn i munnen med Oravax.
https://www1.cbn.com/cbnnews/israel/2021/march/israeli-company-claims-it-is-developing-world-rsquo-s-first-oral-covid-19-vaccine
Det dør tusener av vaksiner. De gjemmer tallene. Fauci sier at det ikke finnes noen link til død fra Covid-vaksiner. Samtidig viser forskning at det er direkte link til blodpropp og dødsfall. Det er løgn. Den mannen må sperres inne med munnbind. Både norske og tyske forskere har bevist det.
Listen er laaaaang.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Nå skal de sjokke inn vaksinen med el støt også, hehe, de er oppfinnsomme :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jepp,

“Bill Gates, represents in total at the very least a stunning forerunner to the Mark of the Beast world system. That’s at the very least estimation, taken to its logical end, it very well could be the actual Mark of the Beast system.”

Jepp,

Jeg har sett. For mange år siden. Visste ikke før nå hva det het. De som får “Den godes segl”, fra den “hellige ånd/de gode engler”, tror jeg har sammenheng med oljen på lampen som vi var inne på før. Jeg tror at dyrets “Luciferase tatto” vil søke å blokkere, derav plasseringen. Du ser? Nå slo det meg plutselig at vi burde finne et språk å kommunisere på som dyret ikke forstår, LOL :) Så dette ER i det minste forløperen. Det kan jeg bekrefte.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

yo! Hva med å tipse Begley? Dette må han ta tak i Desom han ikke alt har gjort det.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Tipper han vet det :-)

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Israelere har saksøkt myndighetene for å ha brukt befolkningen i et medisinsk eksperiment. Det første landet il å innføre tvangsvaksinering og vaksinepass. Forsøket har blitt gjort uten full informasjon og samtykke. De er derfor klaget inn Netanyahu regimet inn for Haag-domstolene for brudd på Nürnberg-kodeksen. Saken er akseptert og vil bli behandlet av ICC. Nürnberg -kodeksen ble skrevet etter at Nazi-leger måte møte i retten etter å ha utført medisinske eksperiment i konsentrasjonsleire. Tvangsvaksinering og feilinformasjon er svært alvorlige brudd på etikken i kodeksen. De minner oss om at praksisen rundt restriksjoner, locckdowns og tvang var akkurat slik det begynte under Nazi-regimet. De legger til at ICC ikke har noen myndighet over Israel. Nei, tenkte meg det. Det er vel bare å rette på det?
https://www.infowars.com/posts/israeli-jews-petition-international-criminal-court-say-israels-mandatory-covid-vaccines-violate-nuremberg-code/

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

“High level government officials are saying you should send the police to people’s houses that aren’t being vaccinated. Release the names of people that aren’t being vaccinated,” said Rosinger. “Go to their houses? Release their names? What kind of manipulation, what kind of bullying, what kind of wicket, tyrannical agenda is this?”

Nazi nazi, ja, vi ser hva dette ligner mistenkelig på. 666. The beast system. Luceferan merket.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg har litt delt mening om dette. Har merket meg misbruk av ordet og betegnelsen pedofil, og det liker jeg ikke. Eksempelvis dersom en mann på 28 og en jente på 16 har vært sammen, kan man ikke stemple manne for pedofil. I hvert fall ikke i Norge hvor den seksuelle lavalder er 16. Pedofil er vel begrepet på de som tenner på barn som ikke har
gjennomgått pubertet. jeg tror altså da at det finnes mange som kan være seksuelt tiltrukket av unge gutter og jenter som ikke rer pedofile. Dog er det ikke alle de som flyr rundt å forgaper seg, eller nødvendigvis lever det ut. Men overgrep er overgrep, og det er alltid snakk om overgrep dersom det gjelder den slags omgang med barn. MEN så lenge overgriper faller innunder pedofil kategori blir det også feil om man skal dikte opp noe annet enn hva det er.

Likevel har de et poeng med at media kan dytte folk til å ta selvmord, (Husk Tore Tønne) og skremme folk til å ikke oppsøke hjelp muligens. Alle bør få hjelp, men selvfølgelig på en slik måte at ikke barn kommer i fare. Barna skal ALLTID beskyttes. Jeg har dessuten en teori omkring dette emnet, om den er helt riktig er jeg ikke sikker på men at den er delvis riktig det er jeg 100% sikker på. Det vil si, muligens kan flere faktorer spille inn i mange tilfeller MEN det som jeg har sett er at gjennom spesialutviklet medikament og annen hormon påvirkende teknologi (og annen teknologi) kan de få en normal mann til å bli bli pedofil eller til å ville skifte kjønn, og til å bli homofil. Hormoner kan programmeres og hormoner styrer alt. De som er født biologisk homofil, er absolutt ikke skyld i den hormonelle utviklingen som førte til at de endte opp med å bli hva de er. Og de skal ikke hetses for at de er “annerledes”.

De som mener at de er “Ånderlig homofile” altså som finner ut senere i livet at de liker samme kjønn eller begge deler, og sier at det er kjærlighet som ligger til grunn, de skal jeg ikke krangle med, de får selv bestemme, i denne verden, hvem de vil være sammen med. Uansett hva jeg eller andre måtte mene. Personlig så synes ikke jeg at det er greit med kunstig befruktning en gang, mellom man og kvinne. Enten blir du velsignet med barn eller du blir velsignet med å ikke få dem.
Men det er ikke jeg som bestemmer, og jeg må reasketere at andre mener noe annet og har rett til å leve livet slik de vil.
Jeg synes dog ikke at det er en menneskerettighet å få barn. Igjen, bare min mening.

Putin har noen gode poeng, har alltid sett potensiale i han. Dersom noe av det vi hører i media er sant, om måten han behandler sine landsmenn på stemmer, så er det forkastelig. Jeg er dog ikke skråsikker på at han er den som står bak alltid, det kan være også i Russland at de har etterretning som overstyrer. Hva vet jeg. Det jeg absolutt ikke liker, er at han får skylden og blir syndebukk alltid, uansett hva det er snakk om. Norge som selv tyr til slike mafiametoder som de beskylder Russland for, skal holde munn. Tenk bare på Ertnesvåg! Skinnhellige Norge?
Så en gang et intervju med Putin som overrasket meg veldig, husker at jeg stilte meg selv spørsmålet, er dette samme karen de snakker om i media? Nå kan vel alle politikere fremstå som gode, selv om de ikke er det, så gud vet hvem som er hva. Men Putin er ikke redd for å snakke imot når han er uenig og det liker jeg. Han er ikke ute etter å gjøre seg popp for verden for å si det slik. Hvis Putin bare hadde blitt som en helgen, og holdt menneskerettighetene hellig, så hadde Russland blitt verdens Paradis. Om bare hjertet hans åpnet seg. Jeg ser potensiale, men …

Jeg kan ikke Russisk, men dersom oversettelsen stemmer, så blir jeg veldig glad, om han står mot traficking av barn og andre som ufrivillig er ofre for dette. Og truer med å nevne navn dersom ikke noe blir gjort! Ja da skal han få en himmelsk gullmedalje av meg, og et gedigent kyss på pannen.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps. Men “unge” mener jeg ungdommer 16/18 ish og opp. IKKE barn.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er vel noe som henger igjen fra fortiden med å plukke jenter på 16 år. For det første var de mye mer modne(Voksne) og drømmen var å få barn og en god familie med trygg økonomi. Så mannen måtte ha hus og jobb i orden. Nei, det er ikke det som jeg mener med pedofili, men jeg hadde ikke valgt så ungt. Ikke når jeg var 20 heller. Skal man slutte å kalle noen for vodtektsmann fordi noen går og fantaserer om å voldta noen? Dette er en geobalist-agenda som har med å presse ned den seksuelle lavalderen. Man kan veldig lett manipulere barn til å si ja til slikt. Som sagt kan man ha sex med barn under 12 år i Frankrike om man har barnets samtykke. Det kan de også i England, tror jeg. Dette er ikke bra. Barn kan også bestemme å skifte kjønn selv. Det var vel en forelder som ble straffet for å nekte barnet hormonbehandling og slikt. Dette er også en agenda fra satanistene. Du har ikke lov til å si mor, far, datter, bror, og slikt. Alt skal være kjønnsnøytralt. Dette er menneske 2.0 agenda. Det er ikke lov å sette opp skilt som viser gutter og jenter på do, dusj og garderober. Så er det sikkert medisiner, vaksiner og slik trollskap som er årsaken til at de har det problemet i utgangspunktet. Synes du Cuties og sånt er greit? Det er alt en del av normalisering av sex med mindreårige. Hvis man har pedofili-tanker bør man kanskje skaffe seg en hobby? Kanskje det er TVn som Forsøpler hodet? Kanskje det er de subtile beskjedene som snakker til underbevisstheten i Disneys tegnefilmer. Kanskje det er MTV?

Ja, det har vært intens propaganda mot russere. De har vel et godt forhold oppe i nord. Det er sannelig ikke lett å vite hva som er sant. Man kan ikke høre på MSM i hvert fall.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja det der er hårreisende forkastelig, det du sier om Frankrike. Hva er cuties?
Sex med mindreårige er ikke greit. Om de vil ha en kjønnsnøytral do må de gjerne det for min del, men jeg vil ha en egen for damer og en for menn i tillegg :) Jeg liker ikke å dele, synes det er ekkelt. Så det bør være et valg for alle. Ja, enig med deg, skaffe seg en hobby og få hjelp. Det er viktig å skille synes jeg likevel, for tenk slik. Om du er tiltrukket av damer, og ikke har draget på dem (det har du helt sikkert, om du i det hele tatt er mann da, jeg vet jo ikke hva som skjuler seg bak et nick ;) så går du jo ikke ut og voldtar og bedriver overgrep, ikke sant? Så det handler mye om noe annet enn seksualitet dette mener jeg. Det er djevelsk.
Tanke og handling kan ikke likestilles helt i denne verden, til tross for at Jesus skal ha sakt at har du tenkt det så har du allerede gjort det. Fra et høyere ståsted gjelder nok tankene slik tror jeg. Jeg forsøker å rense tankene, gjennom meditasjon, men det funker kun når jeg går gjennom hjertet først.

Det må være sinnsykt vanskelig å ha følelsen av å bli født inn i feil kropp. Jeg har flere teorier. Dersom reinkarnasjon er fakta, så kan kanskje noe hage sterkt igjen fra forrige liv? Eller hvis sjelen er enten Maskulin eller feminin, og den kommer inn i en kropp som er motsatt av sjels-frekvensen, så vil det kanskje bli krasj?
Og så har vi den andre teorien min da om hormon programmering, som kan påføres foreldre og eller foster.
osv. Likevel, så synes jeg ikke det høres lurt ut å la et barn skifte kjønn. La de heller få leke med dukker og bilder hvis det er det de absolutt ønsker, å nekte vil bare bidra til ytterligere forvirring tror jeg. Det vil slå negativt ut. Men å la et barn velge slikt høres ikke bra ut. Har jo hørt en del tilfeller hvor de som har byttet angret og ville bytte tilbake. Så det bør jo fortelle noe viktig? Hva en voksen velger å gjøre selv det skal ikke jeg bestemme, men jeg tror det er lurt å tenke seg om og få hjelp til å løse identitetskrisen først. Igjen, for se bare på de som angret og ville bytte tilbake.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Her må jeg arrestere meg selv, jeg slurver ofte med bruken av ord, dette ble litt feil. Jeg skrev “Normal mann”, og mente “Vanlig” Jeg kunne vel også sakt heterofil. Og det samme lenger ned, det kan se ut som om jeg sier noe annet enn hva jeg gjør. Når det jeg egentlig mente var at jeg synes at man skal få barn på naturligvis eller adoptere. Selv i parforhold der man er mann og kvinne. Det er igjen, kun min mening, og jeg forstår og respekterer at andre ønsker det annerledes. Det er ikke meg som skal dømme.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg vet at homser har reagert på mote-homser. Det har vært en homo-agenda slik som det er trans-agenda nå. De identifiserer seg ikke med de som blir det bare fordi det er en trend. Du har sikkert sett hvordan medier skal “normalisere” homofili. Det hadde vært mye bedre å akseptere de som er det og ikke gjøre alle til homser, hvis du forstår? Ja, det er den agendaen med å snu all moral på hodet. Jeg regner med at de “normale” eller “vanlige” homsene også er opptatt av forhold og ekteskap. Jeg vet ikke. Jeg lar folk få være selvstendig, men manipulering av barn og unge bør straffes. Det er også vold fra Hollywood og spill som også er en agenda. Bland alt med medisin og dårlig mat, og du har vår moderne kultur.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

“My painkillers turned me gay”

Ja, det er snedig det mote fenomenet. Har merket meg det. Jeg så at dette med hormon programmering /omprogrammering, var mulig for mange mange år siden. Men jeg mente da ikke “vanlig medisin” men manipulert medisin.

For å si det slik. Folk bør ikke kjøpe medisin på utenlandske apotek på nett.
Dog er det noe testing i Norge også.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Noe av det første barn lære å leke er jo krig. Trasig. Det sier noe om hvordan vi mennesker er her i denne verden.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Intervju med Vera Sharav som overlevde holocaust. Vera har ledet arbeid for å hindre at barn blir brukt som forsøkskaniner og advarer og ser paralleller til tiden hun opplevde med Nazisme og flukt. Det er triste saker. Et barn på flukt fra konsentrasjonsleire og inget hjem å gå til. Dette er en tøff dame. Jeg tror faktisk hun er mye hvitere enn meg.
https://childrenshealthdefense.org/transcripts/nazism-covid-19-and-the-destruction-of-modern-medicine-an-interview-with-vera-sharav/

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

En verden hvor det finnes ET hjemløst dyr, eller/og ET hjemløst barn, er ingen verden verdt å ha.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Jeg så denne på David Icke i går. Som de sier: Det som skjer i Israel kommer til resten av oss senere. https://davidicke.com/2021/03/19/right-now-special-gareth-icke-talks-to-journalist-and-podcaster-gal-shalev-about-the-medical-apartheid-in-israel/

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Informed Consent
Ilana Rachel Daniel snakker om viktigheten om informasjon og pasientens samtykke til det som er en eksperimentell vaksine. Det er det de sier i hvert fall, at den var utviklet på rekordtid. Kan det være en unnskyldning for å pushe på oss noe de vet har en stor risiko? At vi skal være deres melkeku?
Det alle leger burde opplyse om når det er snakk om eksperimentelle vaksineforsøk er studier og forskning som er gjort. Media og helsemyndigheter prøver heller å skjule eller bagatellisere alvorlige bivirkninger og dødsfall.

Her er en video laget av Spiros Skouras der han intervjuer Dr James Lyons-Weiler. Han viser til studier og praksis i samarbeid med Dr Paul Thomas. Dr Thomas har hele tiden gitt grundig informasjon før foreldre har valgt å gi barnet sprøyter. Han har også hatt en alternativ plan til helsemyndighetene (CDC) når det gjelder hyppigheten til vaksineringen. Det går lengre tid i mellom slik at kroppene får vent seg til i god tid og man kan også skille ut bivirkninger til hver enkelt vaksine. Man vet veldig lite av langtidsvirkninger av vaksiner. Det Dr Lyons-Weiler har gjort er å gå videre og dypere i studien rundt Dr Thomas sin praksis. Han har tenkt på flere ytre påvirkninger enn det som er vanlig. Han etterlyser derfor også mer forskning rundt livsstil. I autisme t eks kan livsstil ha stor betydning. Kanskje kan autisme ha med kroppens evne til å kvitte seg med avfallsstoffer å gjøre. Aluminium i vaksiner kan være linket til dette, da det fører til lavere hemoglobin-nivå som er et lavere antall av røde blodlegemer, proteiner som transporterer næringsstoffer rundt via blodet. Transportsystemet. Man kan tenke seg at det har alvorlige konsekvenser for et barn under utvikling som får mindre oksygen transportert til hjernen. Når man blir syk vil hemoglobin-nivået bli lavere og man blir blek i huden. Derfor kan man avsløre en falsk positiv PCR-test ved å sjekke hemoglobin-nivået. Det er altså ikke noe Covid tilfelle ved et PCR-utslag uten symptomer. Det er løgn og bedrag.

Dr Paul Thomas som har gitt informasjon til sine pasienter og samlet systematisk data har fått inndratt lisensen. Industrien vil ikke tillate informasjon og samtykke. De vil lure oss til å kjøpe deres sjarlatan-eliksir. Heksebrygg! Dette er noe jeg selv mener etter å ha lest og sett mye i tillegg til vitenskapen som disse kommer med. En helvetes profitt på vaksiner også. Så kommer alle bivirkningene og gjentakende legebesøk – Melkekua:

0 tilfeller av ADHD blant ikke-vaksinerte. Veldig mange blant vaksinerte.
En klar og markant utvikling for vaksinerte barn vs uvaksinerte er:
Mye reaksjoner i luftveis-sykdommer. overvekt/spiseforstyrrelser/mave, synsproblemer, ADHD, pustevansker, bihuler, eksem, allergi, betennelser, feber, utmattelse/ME, lav på hemoglobin, matallergi, astma og mye mer.

Aluminium er et nevrotoksin som proteinet transporterer rett inn i hjernen. Ved å sprøyte slike vaksiner rett i blodet vil det ikke bli fanget opp i naturlige renselsesprosesser som lever og slikt. Jeg forstår det slik at mRNA også skal kamuflere stoffer rundt i kroppen og vil potensielt gi en total allergisk eksplosjon. Poenget er at dette må leger og myndigheter lære oss som ikke kan nok til å bli med og ofre liv og helse for eksperimentelle vaksiner. Eller rett og slett dødelige vaksiner som bare kan bli tillatt under en (falsk) krise der mennesker er i nød. Nürnbergkodeksen er klar på informasjon og samtykke. Dette bryter med etikk, og er i følge vitenskapen ulovlig. Denne Nazi-praksisen skulle aldri skje igjen. http://www.publichealthpolicy.com
https://youtu.be/FCyn-Ufjqoo
https://informedchoicewa.org/news/its-here-the-vaxxed-vs-unvaxxed-study/
http://www.ipaknowledge.com
http://www.activistpost.com

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Og for ikke å snakke om ALLE de forsøkskaninene som aldri visste om hva de fikk i seg.
Og Chipp teknologien, med utprøvning på uvitende mennesker.
Og hva tror du de djevlene gjør selv med avdøde mennesker når du ser hvordan de behandles ed levende?
ZOMBIES +

bob
bob
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot : Det ser ut som om du tror at Holocash var en ekte 6 mill ting? at Mengele utførte uhyrlige eksperimenter på jøder? Kanskje du fortsatt tror på lampe og såpehistorier ifra krigen også?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  bob
3 år siden

Sier du det, bob? Jeg bryr meg egentlig ikke mye om det nei. Tenker i grunnen aldri på det. Det skjedde så lenge siden. Jeg er mer opptatt av de bak krigene. Mennesker blir forvandlet til dyr og gjør grusomme ting. Hver jøde, muslim, kristen, svart, hvit eller hva som helst. Jeg synes det er grusomt uansett hvem det skjer med. Jeg er veldig opptatt av vaksinen, pedofili og restriksjoner akkurat nå. Det skjedde eksperimenter på mange rundt den tiden. Det jeg prøver på er å hindre at det skjer i dag. For å være ærlig har jeg kikket tilbake kun for å se hvem som styrer i bakgrunnen i dag. Jeg er ikke redd for å forsvare jøder om du lurer på det. Jeg er opptatt av å avsløre de som setter uskyldige opp mot hverandre. 1 mill, 2 mill, svarte, jøder, hvite? Ser ikke på farge, rase, eller religion. Det er disse satanistene jeg er ute etter. Hvilken side er du på?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg kom på at jeg akkurat hadde sagt et annet sted at det var virkelig. Men altså hvor mange jøder eller nordmenn og alt sånt er ikke så viktig. Jeg tror det tar fokus bort. Jeg har sett at sionister eller “elite-jøder” sendte fattige jøder i arbeidsleire og tortur. At slike grusomheter skjedde med tatere, samer og homser er like ille. Men at det ikke skjedde med jøder tror jeg ikke på. Når uskyldige mennesker blir behandlet slik bryr jeg meg lite om bakgrunnen. Om man ikke lar seg kontrollere av faen og hans tjenere har det ikke noe å si hvem du er.

bob
bob
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du skriver stadig vekk om Nurnberg prosessen og fæle nazier.
Det var ingen gassing av jøder eller andre under krigen.

Hele Nurnberg prosessen var en farse hvor tyskere ble straffet for “krigsforbrytelser” når det var jøde lakeien Churchill ,Stalin og Roosevelt som stod for krigsforbrytelsene.
Hitler og Tyskland tilbudte fred 9 ganger bare for å bli avslått av de jødiske hyenene som ville og fortsatt vil ødelegge Europa og fortsette sitt styre i verden. Det ble ikke tolerert at Tyskland kastet ut jødebankene og frimurerne, og jødiske hyener erklærte Tyskland krig i 1933 som du vet.

De samme kreftene som styrte før Hitlers opprør styrer fortsatt og planen er å terminere den hvite rase hvor løgnen om Holocash benyttes flittig i deres morderiske agenda.

Det er kun en teori at Hitler var jødenes lakei, ingen klare beviser for at Hitler var en rothschild.

Hitlers bok brenning var av jødisk litteratur som fremhevet sodomi og satanisme.
Hadde vesten blitt påtvunget denne multikulturen og transemøkka-satanismen om Tyskland hadde seiret?

Vaksiner er gift og er ett jødisk våpen imot alle goyim. Det som er ekte er German New medicine.
http://www.whale.to/a/smallpox_banners.html

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  bob
3 år siden

Det er vel ikke veldig fjernt fra det jeg har sagt. Jeg Man må bare passe seg for at disse satanist-frimurerne får gjemme seg bak jødedommen. Så ingen uskyldige blir tatt. Det er ikke jeg som har skapt Nürnberg-prosessen som er i gang. Det er jo nettopp at restriksjoner og vaksiner bryter med Nürnberg-kodeksen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  bob
3 år siden

White Power. Hva er det som får dere til å tro at hvite er på deres side? Ingen er så hvite som engelskmenn. Hvorfor var dere ikke på samme side?

bob
bob
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Fordi jødisk eid media drev med like mye propaganda da som i dag.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  bob
3 år siden

Det er dere som gjør akkurat det de vil. Raser og religioner blir satt opp hverandre. Det er ut som veldig mange ellers i verden har fått med seg det nå. Hvor mange Nynazister er dere i Norge? 20-30?

bob
bob
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Man er altså nynazist for å si at vestens påtvungne multikultur og religionsblanding er feil ?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  bob
3 år siden

White Power. Trodde det var nazi. Jeg mener det er viktig å holde på identitet. Religion går som den vil. Det er skjevfordeling av makt og ressurser. Vesten bomber og sulter ut andre land og skaper flyktningekrise og annen innvandring. Jeg tror det hele har med denne globalismen som har mål om å slette identitet og kultur. Det er ikke bra, men da må man angripe de som står bak det og ikke “symptomene.

Nå er det kristne & hvite som angripes i USA. The White Supremacy sier de. Så disse søkkrike familiene som er The White Supremacy kaller oss hvite for det de selv er. Typisk satanist-agenda. De setter igjen raser og religion opp mot hverandre. Coca-Cola kjører på med anti-hvit propaganda og har fått en smekk av forbrukerne. Det ser ut som vi har blitt de nye jødene. Jeg tenker ikke på at jeg er hvit. Jeg blir overhode ikke emosjonell over slikt. Netflix sletter alle kristne filmer og det er faktisk et angrep på hvite kristne. Jeg tror dere white-power folk har blitt rød-pillet og ser at historien er feil, men jeg er ikke enig ofrene dere har valgt ut. Jeg mener dere angriper symptomer.
Jeg hadde en kollega som hadde en dyp romanse med Hitler og nazi-tyskland. Han benektet ikke at Hitler drepte jøder. Han bare sa at Stalin drepte mange flere. Så forferdelig mange ble drept og såret på den tiden og i ettertid. Jødene ble forfulgt og slaktet for å være jøder. Nordmenn ble ikke slaktet for å være hvite eller kristne. De ble drept for å være i opposisjon. Bak alt dette står det puppet masters og trekker i trådene. Setter merkelapper og deler opp folk som angriper hverandre. Heldigvis ser man dette nå og stopper massesuggesjon og manipulering. Svarte, hvite, røde eller gul. Kristne, jøder eller muslimer. Det er rødt blod som gjelder og i USA har de hele tiden gått inn for et UNITED States of America mot Deep state og KKK eller white supremacy, om du vil. De er avslørt. Den hvite pedofile presidenten og pedovennene får ikke med seg svarte og brune på en ny splitt og hersk runde. De avslører hvert skritt de har planlagt. De står sammen mot en felles fiende. Slik må det være. Da kan vi beholde vår kultur.

Da kan vi reise rundt i verden og se på andre spennende kulturer og smake deres vin. Er det ikke spennende med foskjellige dialekter og tradisjoner innad i Norge også? Det er virkelig noe å ta vare på. Globalistenes agenda er å gjøre alle til et nummer og viske ut vår identitet. Det må man bekjempe, men det er ikke alle som identifiserer seg med å være hvit ateist t eks. Jeg er absolutt ikke en sånn. Jeg er en viking som liker å reise rundt og oppleve andre kulturer. Smake på lokal mat, høre på deres musikk og handle i deres butikker. Det er mer enn nok ressurser og plass til at disse kan være i sine hjemland hvor de har sine røtter. Det er disse jævlene som har styrt i vesten som har laget kriser og mangel. En rasistisk gjeng psykopater som ikke lar “den tredje verden” få tilgang til vårt marked og egne ressurser. Det er slike som Gates, Rothschild, Rockefeller, Clinton, Bush og Obama. Det er deres organisasjoner og forretninger. Det er statsledere og overhoder som Stoltenberg, Hitler, BoJo, og andre som har fått oss inn i dette. De utfører bare det som Satan hvisker dem i øret, får å si det sånn.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot, noen ganger forvirrer du meg. Ser du på deg selv som en viking?

Hvorfor er kultur så viktig? Slik verden er nå og har vært, så hadde det vel kanskje vært bedre om man ble LITT likere hverandre/fikk en litt mer utvasket kultur, så det ble mer fred? Skal man ikke identifisere seg med sjel? Jeg tror ikke fremtiden/”himmelen” har så mye ulike kulturer. Sjelene har mye til felles og ser ting annerledes tror jeg. Da er det ikke lenger noen farge eller tro som skiller, bare det gode som forener.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Tenk deg at sjelene en gang var kloner av én. De dro til jorden for å bli unike og forskjellige. De opplevde godt og ondt. Ingen var til slutt like og ble til forskjellige individ, selv om de var kloner. Så at man er like i “himmelen” er ikke gitt. Røtter og identitet er viktig for oss her på jorden. Det å tilhøre en familie, vennegrupper, lokalsamfunn og større ting er viktig. Så er det veldig mange av oss som liker å reise og oppleve disse forskjellige kulturene. Smake på maten, vin, øl, oppleve natur, dyr og slikt. Du kan prøve å være ute ett år og høre din egen dialekt og få snakke morsmål igjen. Da blir man glad. Samtidig er det bra at vi blir en del av det globale. Vi organiserer verdensomspennende protester og vi identifiserer oss med folk på andre siden av jorden. Globalist-kulten vil ta fra oss all identitet og gjøre oss om til et tall og et budsjett. Som vanlig er det gode blitt brukt på en ond måte. Globalisering er bra, men ikke når det gjøres på en fascistisk måte. Vi kommer nærmere og nærmere hverandre, men det må skje naturlig. Ikke for å sette inn antikrist-lover med sprøyter, globale var-pass og globale politistyrker som opererer under Sataniske kulter. Det er så deilig å våkne på ferie og høre de lokale våkne til live på deres språk. Jeg elsker språk. Spansk, italiensk, Brasil-portugisisk, dialekter, norske dialekter. Skulle ønske jeg kunne alle språk. Man føler seg veldig rik etter å ha vært litt ute. Så er det veldig godt og trygt å komme hjem. Høre på skvalder fra de lokale heltene. Ungene som leker og prater :-) Koselig!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Dette fikk meg til å smile, jeg kjente ladingen i ordene liksom. Det er noen ganger spennende å ikke være helt enig syns jeg, for det kan åpne nye dører på en måte. Hvis man ikke er låst da vel og merke.
Jeg er ikke glad i språk, jeg får vondt i hue av å høre på fremmede språk, språk jeg ikke forstår, (med unntak av dersom jeg er forelsket i vedkommende som snakker) Tror Islandsk er unntaket for meg, det er sinnsykt poetisk :) For meg er det landskap og kunst som er sjel og “kultur” Ikke språk, mat, folk, osv. Jeg er nok litt trangsynt. Og selv om landskapene varierer er ånden den samme. Jeg ser for meg at du kunne skrevet herlige reisebrev, som gav meg lyst til å reise :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Ja, alt er kultur:-) Jeg tenkte på andre kulturer som når vi reiser. Hva som kjennetegner dem og livene deres. Det kan være alt slags og alt mulig. Men hva som kjennetegner akkurat dem da. Identitet.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg har hørt uttrykket “en frosk i øret” skulle visst bety en uren ånd. Rare greier.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Infowars har en artikkel om de fotlenkene/armbåndene som skal spore folk. Samme straff som Northug fikk etter vill fyllekjøring.
https://www.infowars.com/posts/israel-passes-law-to-mandate-freedom-tracking-bracelets/
Veldig bra at de samler alle. Arabere, Israelere, Jøder, kristne, muslimer og ikke-troende. Alle samles for å få bort fascismen. Det er synd at regimet i Israel får så mye støtte fra kristne. Sionister, neocons og religiøse. Dette er Satans styre. Ikke gi energi det det jævlige dyret. Utrolig at oppegående mennesker tror at de som styrer i Israel nå har noe med deres religion å gjøre. Har dette noe med Jesus å gjøre? Har det noe med en annen messias å gjøre? Man må da se at handlingene til dette regimet er motsatt av det som er godt.

Så lenge de samler alle uansett religion og etnisk bakgrunn har de min støtte i hvert fall. Morsomt at de ler av dobbel-masken(3-4) i USA. Jeg ler også av land of the free. Tragisk!

Maskene gir alvorlige helseproblemer etterhvert. Ikke bare utslett og bakterieangrep og lungebetennelse.
Vaksinene kan også gjøre utslag på kreftprøver. Nå har de funnet ut at Astrazeneca er årsak til blodpropp. Vaksinen var dødsårsaken.
De gir ikke ut informasjon om disse vaksinene som man kan dø av. I stedet dekker de over. Informed consent som hun snakker om skjer ikke noen steder. Det er kriminelt og må straffes. Det er drap. Nürnberg!

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Kjernelandene for deep state er Storbritannia, Sveits, USA. Bibi ble finansiert av Kissinger.

I den grad deep state er russiske azkenazier snakker om Ukraina som hjemland.
Hollywood er deep state Hollywood, full av kaukasier – i betydningen folk fra det sørlige Russland. Navnene er gjerne opprinnelig tyske. Eksempel:

“Arnold Alois Schwarzenegger was born in Thal on July 30, 1947,[11] the second son of Aurelia (née Jadrny) and Gustav Schwarzenegger. His mother was of Czech descent,[12][13] while his paternal great-grandfather, Wenzel Mach, was also Czech and came from the village of Chocov near Mladá Vožice.[14] ”

Hitlers registrerte far hette Alois Schicklgruber.
Verden er ikke stor.

Boris Johnson har aner i Kaukasia.

Hvis vi går tilbake i historien var tyngdepunktet for Europa lenger øst enn idag, som Østerike og Baltikum. Polen var preussisk. Polen var full av jøder, altså russere. Idag har 90% av israelerne russisk opprinnelse en gang i historien.

« Forrige artikkel

Noen spørsmål om koronahysteriet

Neste artikkel »

Israel acting like Nazis in Gaza, sier MP Gerald Kaufmann

51
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x