folkevalgte
Nasjonens ledere er blitt løpegutter for NWO-aksen.
/

Nyhetsbrev til våre folkevalgte

1.2K visninger
4 minutter lesetid
5

Jeg har nå igjennom 18 måneder sendt «nyhetsbrev» til våre folkevalgte med stadig verre bekymringsmeldinger om hva som skjer her til lands. Tror du de har ryggrad, moral og folkeskikk til å følge de opp?

Å sende våre folkevalgte politikere disse e-postene har vært den naturlige veien å gå siden jeg oppdaget at nesten ingen av statsinstitusjonene fungerer; heller ikke rettsvesenet. Jeg har brukt nesten 6 år på dette og alle henvendelsene til offentligheten har skjedd på en berettiget og naturlig måte. Til dags dato har jeg enda ikke fått noe tilbakesvar i fra et eneste medlem av de 8 stortingsgruppene.

Videre har jeg sendt brev til ministre, LO´s Kristiansen, fagforeninger og flere med bønn om støtte og rettleding for å få gjennomslag i de mest selvfølgelige rettigheter for et hvilket som helst menneske i «verdens mest avanserte demokrati».

Det eneste svaret jeg tilslutt faktisk fikk var ifra Venstres talskvinne Trine Skei Grande som understreket at den riktige veien å gå var rettens vei i forbindelse med en arbeidstvist jeg hadde. Siden har jeg fulgt hennes oppfordring og gått tjenestevei uten noe resultat.

Jeg er sjokkert over hvordan Norge er forvandlet til å bli den mest attraktive tumleplass for de mørke krefter. Nesten alle nøkkelposisjoner land og strand rundt er blitt infiltrert av satansmakta. Pressa er blitt konvertert til de verste hyklere og samfunnsforrædere noensinne. Hele nasjonens ledere er blitt løpegutter for fansmakta.

E-postadresser til våre folkevalgte

Jeg gjengir her et knippe av de åtte åpne e-post adressene hvor følgende post ble sendt til stortingsgruppene. Meldinger over alle disse adressene blir samtidig filtrert til Etterretningstjensten både innenfor Politet og Forsvaret.

Det samme skjer med meldinger over e-post adressene om tips til media, meldinger til Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Ombudsmannen, LO, osv; altså vi er fullstendig overvåket dersom noen enda skulle være i tvil.

hoyre.postmottak@stortinget.no; frp.postmottak@stortinget.no; venstre.postmottak@stortinget.no; ap.postmottak@stortinget.no; krf.postmottak@stortinget.no; sp.postmottak@stortinget.no; raudt@raudt.no; mdg.postmottak@stortinget.no

Kjære folkevalgte!

Turid Birkeland døde nylig bare 53. Av diagnosen MYELOFIBROSE. I Store Norske Leksikon heter det “som komplikasjon ved visse forgiftninger“. Ved å kontakte mine venner i USA står Myelofibrose på lista deres over en sykdom som er forårsaket av tungmetalene ifra Chemtrails. Lista er lang. Kjente dere til det? Hva har disse tungmetallene i lungene våres å gjøre?

Eksisterer muligheten for at hennes partikollegaer kjente til den langsomme forgiftningsprosessen som Chemtrails medfører og som kunne ha vært årsaken til Turids tidlige bortgang? På samme vis som yankien har bevist at Chemtrails er hovedårsaken til Alzheimer, Demens, Autisme og et utall av syndomer og allergier?

I USA finnes det utbrytere som kjemper imot den amerikanske regjerings overgrep på sin egen befolkning og består av avhoppere ifra de hemmelige tjenester i den amerikanske marine som desperat forsøker å formidle sine klagerop til verden for å advare flest mulig om de vanvittige planene til NWO (Nye Verdensorden).

Var det dessuten noen som fikk med seg de godt skjulte formuleringene i sluttutkastet til klimakonferansen i Paris? Nemlig at den største bløff noensinne slo fast i plenum at giftsprøytingen (Chemtrails) skulle fortsette uhemmet?! Hårreisende!

http://yournewswire.com/paris-stunned-as-scientists-debunk-climate-change-hysteria/

Som så ofte før så kommer sannheten ifra utbrytergruppene i USA. Heldigvis har vi her i Norge “Nyhetsspeilet” som formidler videre til nordmenn. Den øvrige pressa er fullstendig kneblet.

Her i Norge har fansmakta fått den aller beste grobunn og infiltrert alle institusjoner med sine MKUltra-behandlede offere, hybrider og andre indoktrinerte. Til og med Fylkeslegen er også under åket oppdaget jeg nylig. Kun i Norge har de maktet å komme så langt. Hvor er den berømte norske staheta som trengs så sårt i disse dager?

Jordsmonnet noen steder i USA er nå så forgiftet av tungmetallene fra Chemtrails at dyrkede produkter derfra vil føre til irreversible hjerneskader hos småunger. Det ettertraktede kildedvannet fra Mt Shasta i California er udrikkelig. Miljøvernet her til lands vil ikke svare meg på om hvor jeg skal sende jordprøver og vannprøver for analyse, og nå har jeg ventet lenge. Yankien var interessert i å sammenligne analysene med sine egne.

Ifra “Stop spraying California” har jeg fått siste oppdatering om svineriet som dumpes over hodene våres. Er det dette vår dyktige skijenter- og gutter gulper i seg i disse dager i fullt monn når de konkurrerer?

– Aluminium Oxide Particles
– Arsenic
– Bacilli and Molds
– Barium Salts
– Barium Titanates
– Cadmium
– Chromium
– Desiccated Human Red Blood Cells
– Ethylene Dibromide
– Enterobacter Cloacal
– Enterobacteriaceae
– Human White Blood Cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA
– Lead
– Mercury
– Methyl Aluminium
– Mold Spores
– Mycoplasma
– Nano-Aluminium-Coated Fiberglass
– Nitrogen Trifluoride (Known as CHAFF)
– Nickel
– Polymer Fibers
– Pseudomonas Aeruginosa
– Pseudomonas Florescens
– Radioactive Cesium
– Radio Active Thorium
– Selenium
– Serratia Marcscens
– Sharp Ttitanium Shards
– Silver
– Streptomyces
– Stronthium
– Sub-Micron Particles (Containing Live Biological Matter)
– Unidentified Bacteria
– Uranium
– Yellow Fungal Mycotoxins

Hvorfor går ikke Miljødirektoratet og Norsk Institutt for Vannforskning ut med en tilsvarende liste for norske forhold? Det har jo blitt sprøytet her tillands siden 2002-03; i USA siden 1997.

Nå sprøyter de til og med om natta for ikke å alarmere for meget. Og hvem kan siden gi en forklaring på et temperaturhopp på 34 grader i løpet av et døgn i Karasjok her om dagen; fra -41 til -7? Det var faktisk en meteorolog som tok sjansen på å gi en naturlig forklaring på dette; jeg beundrer dristigheten hans, men dessverre, allerede før han begynte var han gjennomskuet. Altså, enda et forsøk på å fortie herjingene til satansmaktas HAARP/EISCAT´s helvetesmaskin.

Er det noen av våre folkevalgte som har unger? Når var det sist dere så dem i øynene med et likefrem blikk? Disse tillater nemlig ikke å bli ført bak lyset. De vet rent intuitivt hva dere holder på med og gir dere et ubegrenset antall sjanser til å våkne opp, men de kan ikke gå inn å endre sine foreldres avgjørelser.

Anders Pedersen
Nordkyn

Leserinnlegg

Dette er forfattet som et anonymt leserinnlegg. Har du en egen blogg fra før av og ønsker å nå ut til flere lesere? Visdom har først sin verdi når den deles. La Nyhetsspeilets 60.000 månedlige lesere få glede av dine tanker og innsikt. Hva venter du på?

Skriv en artikkel »

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
8 år siden

FANTASTISK!!! Bor selv i Pasvikdalen i Finnmartk. Forsøkte å fortelle ALLE jeg traff etter den underligste bilturen jeg har hatt her på de 13 vintrene jeg har vært her: Jeg kjører fra Midtvegs, der huset mitt er , klokka halv tolv på formiddagen. det er 24 minus hos meg, og vindstille. Jeg kjører 30 km nordover til Bjørnevatn. Der er det NULL grader og hagl som ikke smelter etter å ha ligget på varmkjørt panser i flere minutter. Inne i Kirkenes, ei mil kjøring til er det orkan i kastene og minus 3 grader. Herregud, det her er Gale Matias!!! Forsøker å fortelle, som sagt, men alle er bare irritert over et vær som var så dumt for hårfrisyren, eller noe… Etter jeg var ferdig i byen, kjørte jeg hjem. Det har nå gått to og en halv time. Hjemme på Midtvegs er det enda minus 24, men vinden plukker seg opp… På 4 timer er temperaturen steget til pluss 3 grader… Det blir bare vanskeligere for meg å holde fast på ALT!!! Jeg er derfor så¨utrolig takknemlig for alle der i SPEILET uansett bidrag: HJERTELIG TUSEN TAKK!!! Det gir meg et ønske om å fortsette å håpe på en fantastisk verden for alle… Bamseklæm fra Anniken…

oyvind.aarsnes
oyvind.aarsnes
Abonnent
8 år siden

Hei!

Jeg startet FME (Folkeaksjonen Mot EU-Medlemskap) i 2004 og det jeg har funnet ut siden den gang er følgende: Organisasjonen NEI TIL EU er opprettet for å holde Norges befolkning rolig å ikke foreta seg noe mot makteliten. JÆVLA LANDSFORRÆDERE

Mvh.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

— Hei Kjære Du – Politikerne Er Ikke Folke-Valgte :- Som Satan/Statens Utvalgte Har De Solgt Sjel-&-Ånd For Penger – Titler – Og Makt — De Har Med Andre Ord Gitt Fra Seg Evnen Til Å Tenke-&-Føle Selv — Og Må Pent Vente Til Satan Har Gitt Dem “Manus” – Etter Splitt/Hersk-Metoden — Med Tilsynelatende Motstridende/Nyanserte Kommentarer I Øst-&-Vest — Kommune-Politikere Som Har Et Ønske Om Å Stige-I-Gradene — Tør Heller Ikke Å “Si-Ifra” – For Da Stenger satan/staten Veien For Dem — Satan Liker Ikke Å Bli AV-Slørt — Og Av-Viser Meg TVERT – Når Jeg Banker På I Helvete Også — Mvh Edna Santara <3

anders
Skribent
Svar til  Edna Santara Lid
8 år siden

Spikern på hodet der Edna. En helt riktig fremstilling. I disse dager blir satt på spissen “Den som streber etter å berge livet vil miste det og den som risikerer det for det gode vil ha evig liv”. Noe i den dur. Jeg har ingen religion vel og merke. Slik at nettopp dette er det som foregår i disse dager: Nemlig at 1,2 millioner stormestere i Illuminati/Jesuittene holder 7,1 milliarder mennesker i et stadig strammere knipetangfeste. Alle disse 1,2 er de mest kyniske og ondskapsfulle psykopater noensinne og vi vet hva en psykopat er istand til å gjøre. Det er disse som for flere år siden har makten over alle våre folkevalgte, institusjoner, pressa osv. Og nåde den som ikke følger agendaen; de vil bli eliminert. Våre folkevalgte ville utløst en dominoeffekt overfor verden hadde de gått til det skritt å stenge den amerikanske og israelske ambassade i Oslo og kalt hjem sine egne diplomater. De ekte jødene i Norge og i verden samt den jevne yankie ville med en gang tenkt: “Endelig var det noen som forsto var det handler om!”

terje toverud
terje toverud
Abonnent
8 år siden

slik sprøyting bir utført av morderiske djevler….lite annet å si om det…..100% terror, Hvem bryr seg vel on IS under slike forhold/Terje

« Forrige artikkel

Global Mind Control – naziparagrafen i norsk psykiatrilovgivning. Del 3

Neste artikkel »

Åpent brev til Statsminister Erna Solberg

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x