/

Det store reiseforbudet kommer hardt og brutalt

549 visninger
1 minutt lesetid
1

Ifølge en “undersøkelse” mener 41% franskmenn at vi alle bør begrenses til kun 4 flyturer gjennom hele livet! Propagandaen er godt i gang for å forme våre meninger. Igjen. The Great Travel Reset kommer!

Er du klar over Det Store Reiseforbudet som allerede er i gang? Det bør du være! Er du opprørt over det faktum at en av dine mest grunnleggende menneskerettigheter er i ferd med å bli tatt fra deg?

Det burde du være. Er du villig til å bruke mer enn noen få minutter i uken på å informere deg selv om dette problemet? Hvis du vil ha en to-minutters forklaring om dette emnet, gå til TikTok.

For alle andre er dette The Corbett Report: The Great Travel Reset.

Klikk deg inn på CorbettReport.com/TravelReset for lenker, kilder og nedlastingsalternativer. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sven-Inge Johansen
Redaksjonen
6 måneder siden

Hei, takk for den videoen, jeg kjente den ikke. Har skjelden sett James Corbett så opprørt over at folk ikke kommer opp av godstolen og får gjort noe; det er klart at kontrollregimet nærmer seg fra alle kanter, samtidig…

« Forrige artikkel

Dokumentar: Mysteriet Israel løst

Neste artikkel »

Hvis vi lar det skje, er vi medskyldige i et folkemord

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x