Kommende Falsk Flagg angrep mot Superbowl?

9.9K visninger
14 minutter lesetid
49

Nok et stort mesterskap nærmer seg og nok en gang så er det mye som tyder på det såkalte next 9/11 vil inntreffe denne gangen, et terrorangrep som ikke bare skal destabilisere USA men også hele verden.

Så la oss se litt på bevisene og indisiene om det er falsk alarm eller om det er grunn til å frykte at store ting er på gang.

Hva kjennetegner et falsk flagg angrep?

1. VIP personer blir aldri rammet selv om all logikk tilsier at en terrorist vil ha en VIP som hovedmål

Så la oss se litt nærmere på den konklusjonen, la os si at Svenskene bombet landet vårt flatt, invaderte oss og plyndret oss for resurser ? ville motstandgruppene som ville dukke opp her i landet da ta seg inn i Sverige og plaffe løs på noen sivile i et kjøpesenter som ville være rene gavepakken for Svenske lederes som trenger støtte blant folket til invasjonen eller ville de tatt de som var ansvarlige for invasjonen av dage ? selvfølgelig ville motstandgruppene/terroristene utførte aksjoner med ledere på høyst mulig nivå sånn som også historien viser er blitt gjort til alle tider.

Det er vel ingen som tror seriøst at Max Manus ville tatt seg inn i Berlin for å skyte sivile?

2. Falsk Flagg operasjoner kommer alltid som rene gavepakker til riktig tid når gjengen som vil starte kriger trenger støtte blant folket for å gå til krig for å plyndre et lands olje og naturressurser som i Mali, som ved et trylleslag så fikk de akkurat den støtten de trengte, og den gavepakken kom tilfeldigvis fra deres egne allierte som de forsynte med våpen og bombet frem til makten i Libya.

Er terrorister idioter? Terroraksjoner er alltid planlangt i lang tid, så la oss se på trusebomberen og skobomberen, er det noen som tror at de sitter midt i flyet blant flere hundre passasjerer og fikler og tukler med bomber for å bli overfalt av passasjerer når de bare kan gå inn på flytoalettet der de kan utløse sine bomber i ro og fred?

Går man til krig for å redde sivilbefolkninger i nasjoner som flommer over av melk og honning som ikke vet sitt eget beste? Neida det gjør man jo ikke, bare prisen av ett av F35 draps maskinene som Norge har bestilt ville reddet livet til de 27 millioner som sulter i hjel hvert år.

Så er det sånn at noen vil drepe og skade andre for makt og profitt, er folk så onde ?

Vietnam krigen ble startet pga ett påstått torpedo angrep fra Nord Vietnam i Tonkinbukten på en Amerikansk fregatt, en militærrapport som ble frigitt i 2005 viste at episoden aldri hadde funnet sted. Man drepte mao 3 millioner Vietnameser og 60 000 av sine egne for å fylle lommene til krigsprofitørene. 86 millioner liter av den bio/kjemiske nervegiften Agent Orange (som nå selges i light versjon som Roundupp fra Monsanto) ble også sprayet over Vietnameserne som førte til flere hundre tusen døde og selv den dag i dag blir store mengder Vietnamesere fødd som mutanter uten at noen regjeringer eller media i Vesten så noen grunn til å kritisere det.

 

Amerikansk flyspraying med giften agent orange...
Amerikansk flyspraying med giften agent orange…

 

...førte til at mange barn ble født med større eller mindre misdannelser
…førte til at mange barn ble født med større eller mindre misdannelser

 

USA, Sovjet, UK og Tyskland presset Saddam til å gå til krig mot Iran for ta overta Irans oljekilder, de forsynte også Saddam med våpen og ikke minst med store mengder sennepsgass som drepte 90 000 Iranere på grusomt vis, ikke da heller kritiserte vesten regjeringer og medier bruken av WMD ( masseødeleggelses våpen )

ca 1.2 millioner ble drept i krigen om profitt.

 

Korea-krigen: Nye 3 millioner drepte der grensene endte på nøyaktig samme sted som da krigen startet, men det kunne fort gått enda verre siden den amerikanske generalen Douglas MacArthu ønsket å nuke hele Kina, Sovjet og Nord Korea.

Irak krigen ble satt i gang for å styrte sin alliert Saddam og ta Irakerenes olje, der døde det ca 1.4 millioner, Irakere i dag må smugle bensin fra Iran for all Irakisk olje er tatt av Exxon, tidligere Standard Oil.

Sånn kan man forsette listen nedover i det uendelige, det handler ALLTID om en liten elite med mye makt og penger som vil ha mer makt og penger

Men vil de sprenge og skyte egen befolkning for å oppnå mer makt og penger? Som Operation Northwood og Operaration Gladio viser så er det helt legalt å sprenge egen befolking i luften for å få støtte i befolkningen til nye kriger og mer kontroll.

I Operasjon Gladio utførte/utfører NATOs paramilitære Stay Behind terror celler hundrevis av terroraksjoner mot egen befolking i ulike nasjoner i Europa der målet var sivile ofre for å få folket til å vende seg til staten for å be om mer sikkerhet, samt økte bevilgninger og fullmakter til seg selv.

Et folk i frykt godtar hva som helst av sine ledere.

Det er de mørke brorskapene som binder dem sammen, alle holder tett og alle beskytter hverandre fra bunn til topp, ved den minste tvil om illojalitet så blir en tatt av dage.

 

http://www.tv2.no/nyheter/dokument2/-straffes-med-doeden-2336345.html

 

3. Den sikreste måten å avdekke en Falsk Flagg operasjon på er at det alltid er den som skaper problemet som leverer løsningen, en løsning de selv tjener på og som de ikke ville fått aksept for før problemet (terroraksjonen som de selv stod bak) var skapt, nå er det en fascistisk verdensregjering som skal på plass.

For å endre verdens gang i den retning man ønsker, så skaper man et problem – for så å bli bedt om en løsning av massene, og deretter tilby dem det. (Kjent som PROBLEM – REACTION – SOLUTION)

Målet er sentralisert makt – og for å få et Europa med en eneherskende sentralmakt så må dagens Europa først bli et kaos. Da vil motforestillingene mot en sentralmakt forminskes, og folket vil gå for den nye planen.

Lengst nede i tunnelen venter et fascistisk diktatur, men veien dit vil sukres og pyntes effektivt. Og hele tiden holder man forvirringen oppe ved å skape motsetninger på mange ulike plan, slik at folket holdes opptatte med å skylde på hverandre samtidig som de er ute av stand til å se det virkelige perspektivet.

Aksjon – Reaksjon – Løsning. Hegeliansk dialektikk – dukkemestrenes optimale verktøy for å oppnå total makt.

Så nå som vi kjenner sannheten om tidligere aksjoner så kan vi hoppe over til den mulige terroraksjonen under Superbowl-finalen i New Orleans på søndag 3. februar.

I lengre tid har vi sett en økende grad av Falsk Flagg operasjoner som skal føre frem til våpenkontroll og deres nye Verdensorden.

Aksjoner som Sandy, Sandy Hook, Batman massakren, Benghazi aksjonen og Isaac i New Orleans og nå sist i Algerie for å plyndre Afrika for natur ressurser, Mali er 3. største gullprodusent i verden og landet flommer over av uran og olje som til dømes Frankrike er helt avhengig av. Mali og Kongo flommer over av honning og melk men er allikevel de aller aller fattigste landene i verden grunnet vestens plyndringer, de som har fulgt med litt har sett at alle deres aksjoner er varslet god tid i forkant.

Blant annet i kartet på veggen bak George Bush i den gamle Pet Goat Heliofant illuminati filmen. Man ser også hvordan Obama ser på et eple og svetter.

Dollarens død blir også spådd av flere og flere økonomer og andre eksperter innen kort tid.

New Info – Sandy Hook shooting, Batman, I Pet Goat II

https://www.youtube.com/watch?v=uM5k6jdaOsc

Så hva er det med Batman og Illuminati?

 

Svaret får du her.

The BATman Rises – Dec 21 (The Truth behind the myth) The DARK Knight of the Soul 2012

https://www.youtube.com/watch?v=DpsLS3zCRgQ

 

(Før en leser videre så anbefaler jeg å sette av 8 min til å se filmen over for å skjønne hvorfor Batman er så viktig symbolsk for Illuminati. Da blir det lettere å forstå det som kommer lenger ned. )

Her er en 12 år gammel film som er identisk med Sandy Hook massakren.

Den heter : Sandy Hook Lingerie Party Massacre

http://www.imdb.com/title/tt0217780/

Uten å avsløre for mye så skal jeg fortelle litt om den.

Fakta nummer 1 – I filmen «The Dark Knight Rises» er det et angrep i et distrikt som heter Sandy Hook

I den siste Batman-filmen; The Dark Knight Rises, ble det på et kart henvist til Sandy Hook, der hvor siste masseskyting foregikk i USA.
I den siste Batman-filmen; The Dark Knight Rises, ble det på et kart henvist til Sandy Hook, der hvor siste masseskyting foregikk i USA.

Fakta nummer 2 – I premieren på filmen «The Dark Knight Rises», den 20 juli 2012 var det en massakre på et teater i Aurora, Colorado

Fakta nummer 3 – samme dag, den 20 juli 2012 , postet noen en anmeldelse om en skrekkfilm kalt Sandy Hook Lingerie party massakre, den starter med følgende: «Så her har vi Sandy Hook Lingerie party massakre. La oss si det igjen, Sandy Hook LINGERIE PARTY MASSAKRE.”

Hva synes dere om kombinasjonen av ord ? Har den en kryptisk betydning? Hvem er Sandy Hook ?

Fakta nummer fire – I skrekkfilmen er hovedsaken i Sandy Hook Lingerie party massakren fra år 2000 at en seriemorder slår til etter orkaner, ETTER orkaner!

Fakta nummer 5 – Vi fikk en meget sterk orkan i november 2012, kalt orkanen SANDY , som påvirket hele Nordøstkysten av USA, inkludert både byen Sandy Hook, New Jersey (hvor skrekkfilmen er ment å finne sted) og i landsbyen Sandy Hook , i Newtown, Connecticut.

Fakta nummer seks – Mindre enn en måned og et halvt år etter orkanen Sandy så går en seriemorder til angrep på SANDY HOOK Elementary School, i landsbyen Sandy Hook, i Newtown, Connecticut, og dreper 26 mennesker. 20 skolebarn og 6 ansatte i en fryktelig massakre.

Det er vel sånn ca 0.0000001% sjanse for at det bare er en tilfeldighet

http://aslashabove.com/2012/07/20/sandy-hook-lingerie-party-massacre-2000-review/

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread909747/pg1

 

Illuminati Disaster Preditions «Past & Present»

https://www.youtube.com/watch?v=GV2ETeUEQqo&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=6

 

Så hva sier illuminati om hensikten med alle Falsk Flagg Operasjonene den siste tiden ? Svaret får vi på kortet deres under her.

Våpenkontroll har til alle tider vært en katastrofe av dimensjoner for folket. Mao innførte våpenkontroll, resultat 22 millioner døde, Stalin og Lenin innførte våpenkontroll, resultat 66 millioner døde. Hitler innførte våpenkontroll, resultat 70 millioner døde.

gun_control

Vi har lært mye siden siden 9/11 om illuminatis vilje til å bruke falsk flagg hendelser. De bærer alle preg av deres signaturer, mange opplyste og våkne bloggere prøver å varsle massene i forkant av de potensielle falsk flagg hendelsene for å få dem til å avblåse sine planer, det siste Illuminati ønsker er søkelys i offentligheten siden det vil føre til at den vanlige mann i gata også vil få opp øynene for virkeligheten og sette en stopper for deres planer om total makt.

Dark Knight Rises filmen avslører ledetråder og koder som antyder at New Madrid jordskjelv kan utløses ved Louisianas synkehull, hvis dette synkehullet kollapser og det kan det lett gjøre vil dette påvirke hele det  nordamerikanske kontinentet og dermed hele verden … det er merkelige lenser og eksplosjoner i området langs hele New Madrid. Eksplosjoner som svekker området, noe som til slutt vil kunne senke hele området. Det høres kanskje sprøtt ut, men igjen så vet vi at våre ledere har bevist gang på gang at de er sprø, de vil bombe eller drepe alle som ikke er som dem eller kan true deres makt sammen med deres våte drømmer om verdensherredømme.

Vi kan se på litt av Illuminatis Tallmagi her, det er det 47  Super Bowl og det er på datoen 3.2-2013, så med lett matte så får vi 4+7 som blir 11, 3+2+2+1+3 som igjen blir 11, deres hellige master tall.

Det er 147 dager fra Aurora Batman massakren til Sandy Hook, det er 47 dager fra Batman Massakren til Sandy, det er 47 dager fra Sandy til Sandy Hook.

Angående synkehullet i Louisiana så er det en salt doom som strekker seg under jorden og ned til Golfen som kan utløse en giga katastrofe av bibelske dimensjoner. Golfen er spekket med komprimert metan gass på bunn så en rystelse vil få samme effekt som om du åpner en brusflaske like etter at du har mistet den i gulvet.

 

Hele Mexico golfen vil kunne kollapse øyeblikkelig og utløse en monster flodbølge og gass skyen vil ta livet av alt på sin vei når den driver innover land før den antennes og utsletter hele byer på sekunder, dommedag blir i tilfelle et beskjedent utrykk.

Det er heller ingen teori, det har skjedd før og vil skje igjen, nå sist i Kamerun for kort tid siden der over 1700 mennesker mistet livet.

En rekke professorer forklarer det i detalj her på en dokumenter på History Channel

Methane from BP Oil Spill Pipe OPENED SEA FLOOR DOOMS DAY

http://www.youtube.com/watch?v=OYnkB0uDVAo

 

Her kan en se hele den skremmende utviklingen ved synkehullet i i Louisiana og hva det kan føre til I Golfen

 

8/11/2012 — Louisiana Sink Hole Explained — POSSIBLE HUGE CATASTROPHE

Teorien er at de vil plassere en atombombe langt nede i synkehullet for å utløse katastrofen.

Synkehullet i Louisiana
Synkehullet i Louisiana

Her er noen bilder fra den sataniske seremonien i åpning showet under forrige Superbowl

Madonna_superbowl2012_baphomet

madonnashomage

rituale2

Madonna = Illuminati Puppet – Super Bowl Half Time Show

xhttp://www.youtube.com/watch?v=g_9VwaD_FrA

Her er flere bilder av det sataniske showet ved forrige Superbowl som kan gi noen ledetråder til hva som planlegges.

Satanic ritual performed at the NFL Super Bowl half time show

Madonna = Illuminati Puppet – Super Bowl Half Time Show

Den tidligere Destiny Child stjernen Beyonce vil skinne som lysbringeren Lucifer på en av de største stadiumer den 3 februar. Den multi -platinum plateartisten var nylig i overskriftene da hun sang “Star Spangled Banner” under president Barack Obamas innsettelse .

En annen ledetråd er at den sataniske MK ULTRA artisten Beyonce er satt til å synge Nuclear sammen med Destiny Childs MK-ULTRA venner.

Beyonce er godt kjent for sin konspirasjon for å være en som forherliger satan … hun sier selv at hun er en utdannet heks.

Hvis en følger linkene under vil du få vite mer om det som kan innebære at kampen, Louisiana salt doome og New Madrid blir en kjempe katastrofe.

Satanic ritual performed at the NFL Super Bowl half time show

Det er også en tankevekker at “Critical Alert” er utgitt av det Russiske Utenriksdepartementet som advarer alle russiske diplomater, personlige og sivile arbeidere som for tiden er bosatt i USA om et “enormt terror angrep” som forventes å skje i løpet av de neste fjorten dager.

Russia Issues “Critical Alert” For US As Billions Flee American Banks

Etter nøye analysering, forskning og etterforskning av hundrevis av artikler og filmer så er det overhodet ingen tvil om at de planlegger noe stort på søndag.

Det er 3 mulige teorier slik jeg ser det, enten får vi en katastrofe ved Louisiana synkehullet, en bombe smeller inne på Stadion ( Siden VIPer aldri dør i Falsk Flagg angrep så dreier det seg ikke om nuking men noe mindre som ikke rammer eliten som vil være samlet der )

Det siste er at hele greia med å sette verden i brann kan være symbolsk for et angrep på Iran eller Syria, i går gikk Israelske jagerfly til angrep på en rekke mål i Syria, hele den enorme Svartehavs flåten til Russland ligger nå utenfor Syria, noe som fort kan føre til en global konflikt.

I går kom Dailymail ut med en artikkel om at det planlegges at de vestlig kontrollerte terroristene i Syria vil bruke biokjemiske våpen i Syria for å legge skylden på Assad, som vil legitimere en invasjon av US/NATO og Israel, i lengre tid så har Obama og hans venner lovet å angripe Syria hvis han bruker WMD mot opprørene/terroristene, i dag er artikkelen fjernet fra nett.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270219/U-S-planned-launch-chemical-weapon-attack-Syria-blame-Assad.html

 

En del troende har også fått visjoner fra Gud om at et bombefly som flyr så høyt at ingen ser det slipper noe ned på Doomen men det er litt vagt så utdyper ikke det noe mer her.

666 er tallet på solguden ( solen ) på søndag vil solflekk 1666 peke rett mot oss noen som nok betyr mye for solgud dyrkerne. Som vi vet så liker de å feire slike begivenheter med litt brannofring og menneskeofring til sine guder.

http://www.spaceweather.com/

Slik jeg ser det så er det ca 50%/50% mulighet for at det skjer noe stort på Søndag, jo mer publisitet jo mindre mulighet for at det skjer noe, en verden av tapre mennesker jobber desperat mot tiden for å avsløre planene i forkant, der kan vi alle bidra og være med å redde tusener og muligens millioner av uskyldige liv.

 

Legger ved noe dokumentasjon her så kan folk som ønsker mer info eller ønsker å hjelpe til fordype seg litt.

Denne vil jeg spesielt anbefale som tar for seg tallmagien pluss en rekke avsløringer i Illuminati filmer som Knowing, Deja Vu og Batman

 

False Flag at the Superdome Super Bowl XLVII : More EVIDENCE

 

http://www.youtube.com/watch?v=l3t2KgzXCPE

 

Her er litt flere:

I , Pet Goat 2 Map : Superbowl False Flag Attack ?? New Orleans Pinned on Map

http://www.youtube.com/watch?v=lWT8D1pAyUw

Denne har også en del nytt

 

WARNING: 2013 LA SUPERBOWL Ravens vs 49ers

http://www.youtube.com/watch?v=GZHrHNiA1Sk

 

2013 Super Bowl NEW ORLEANS FALSE FLAG WARNING

 

http://www.youtube.com/watch?v=vZfiHyX_M90

 

1-5-13 My wife’s Vision a Bomber flying over packed football stadium, dumps “gas” crashes/explodes.

I filmen blir et stadion-anlegg, hvor det spilles amerikansk fotball, sprengt. Se bildene nedenfor.

 

Sjefsskurk Bane (Tom Hardy) like før detonasjon
Sjefsskurk Bane (Tom Hardy) like før detonasjon
Så smeller det.
Så smeller det.
Noen løper ekstra fort med ball.
Noen løper ekstra fort med ball.
"Run, Forrest! Run!!"
“Run, Forrest! Run!!”
"Dette kan ikke være sunt å innånde."
“Dette kan ikke være sunt å innånde.”
"Puh. Det gikk heldigvis bra med meg."
“Puh. Det gikk heldigvis bra med meg.”

 

 

2013 New Orleans Superbowl | False Flag Event | Beyonce Assassination | Sandy Hook conspiracy

 

http://www.youtube.com/watch?v=TscdvkHK3ns

 

Vi får avslutte med en liten godbit, 14.30 ut i filmen her så ser man at samtlige terrorangrep i USA danner et perfekt pentagram, det er 1 til en billion sjanse for at det er en tilfeldighet.

 

Illuminati Disaster Predictions “Past & Present”

https://www.youtube.com/watch?v=GV2ETeUEQqo&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=6

 

Vi får krysse fingre og tær for at vi klarer å stoppe nok en massakre av uskyldige som også vil føre til unntakstilstand, politistat, militærdiktatur og fjerning av elementære borgerrettighet samt økonomisk kollaps.

Personlig så tror jeg ikke på noe mega katastrofe, den store datoen er fortsatt 22 Mars, teorien er før den tid får vi krig men den blir umulig å fortsette på grunn av store katastrofer i slutten av Mars noe som forklarer at det nå haster for Illuminati å sette i gang med en storstilt Falsk Flagg Operasjon.

kornsirkel

 

Approximately 22 March 2013

Nibiru

 

 

NB. Kommentarer som ikke bidrar. men bare er ute etter å trolle vil øyeblikkelig bli fjernet

Speedy Gonsales

Speedy Gonsales er en blogger som ikke liker utviklingen i samfunnet for tiden. Et av Speedys mottoer er: ”Copyright? This is war!”

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

The Sandy Hook Victims Were Never Born https://www.youtube.com/watch?v=WWZ_lVmivLY

Google { sandy hook site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=sandy+hook+site%3Aabeldanger.net }

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger Global Private Intelligence radio show live, Wed Feb 19, 2014 2:00pm EST — 3:30pm EST http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2779515

Quote: Serco-GECAS Sandy Hoax Solved. United States Marine Field McConnell has linked Serco to the MI-3* Innholders Livery Company’s alleged use of Mycroft Warrants for Travelling Criminals deployed by Cressida Dick to Barack Obama’s U.S. Marshals Warrant Information Network (USM-007) and the 154 bullet casings with which added realism to the lone-gunman exercise at the Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut, on December 14, 2012. Mycroft Warrant = A writ issued by a competent but blackmailed or extorted officer, usually a judge or magistrate, which permits an otherwise illegal act that would violate individual rights and affords the person executing the writ protection from damages if the act is performed. McConnell claims Serco root companies extorted Mycroft warrants from the Prince of Wales (later Edward VII) to operate a hue and cry telegraph service at London’s Langham Hotel and blackmail pedophile Innholder guests in British colonies. McConnell claims that Ms. Dick and Serco director Maureen Baginski. ..

Google { sandy hook site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=sandy+hook+site:abeldanger.net }

Nå skal norske myndigheter forsøke, iallefall offisielt, å bidra til, og med, å etterforske slike alvorlige terroraksjoner?, når skal media, the military media complex, presentere sin første sannhet om samme?, det har ennå ikke skjedd, 19. 2. 2014 kl 22:55, og årsakene til dette er lett å se, en vedlikeholdt statlig tragedie

kristiann
kristiann
Abonnent
10 år siden

Jeg vil gjerne bli oppdatert på nibiru saken, kan noen hjelpe meg? Vi skulle ha dødd alle sammen for en stund sia. Hva skjer? :)

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

3 som ikke liker spørsmålet ditt = 3 som heller ville ha dødd og hatt rett mtp. Nibiru? Hehe, helvete at ikke verden gikk ad dundras denne gangen heller!

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Lefor
10 år siden

Hehe! Ja morsomt når de driter seg ut, som er hver gang :)

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

ØVELSE:
17 April
4/17/2013 8:00 AM – 4/18/2013 5:00 PM Regional EMTF Full Scale Exercise – Black RainScenario:
The North Central Texas region is impacted by a radiological catastrophe at Comanche Peak Nuclear Power Plant. The blast and residual fallout results in many injuries and fatalities within the immediate hazard area
http://www.ncttrac.org/training/coursesregistration/tabid/67/vw/3/itemid/392/d/20130417/default.aspx

VIRKELIG HENDELSE SAMME DAG/OMRÅDE:
Fertilizer plant explosion conspiracy
The Reason why the West Fertilizer Plant was attacked: West Fertilizer Monsanto lawsuit

15.april:
ØVELSE OG VIRKELIG HENDELSE SAMME DAG/STED:
Boston marathon bombing happened on same day as ‘controlled explosion’ drill by Boston bomb squad
Learn more: http://www.naturalnews.com/039926_boston_marathon_bombing_terrorism.html#ixzz2RqdBM8yM

øvelse:
http://goo.gl/Z3sKS
virkelig:
http://goo.gl/6ozqx

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Noe å tenke over:

“With each passing phase of terror, U.S. President Barack Obama will seize more and more power until he is ultimately declared dictator and martial law is enacted.

The goal of the Zionist controllersof America, who are directly responsible for setting-up the U.S. versus Iran war scenario, is to get America to destroy herselfthe same way that Russia was destroyed under Stalin. This is done by dividing and then collapse society upon itself by baiting the gun-owning American public into a violent revolution against their own police and military while the Zionist terrorists sit off-shore and pull the strings. In the aftermath of a bloody wave of real or staged Iranian terror attacks, Zionist operative such as Alex Jones, Michael Savage, Sean Hannity, Bill O’Reilly, and Rush Limbaugh will attempt bait gun-owning Americans into taking up arms against the U.S. government. Predictably, these intelligence operatives will blame Obama for either ordering the acts of terror himself, or allowing Iran to commit the attacks.

ENCLOSED CHAPTERS:

1. A Nuclear Iran
2. Nuclear Reactor Terror
3. The Palestine Angle
4. United Nations Terror (New York)
5. Airport Terror Programing
6. Airplane Terror Programing
7. Airplane Crash Programing”
mer her:
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/04/iran-behind-boston-terror-attack-nuclear-911-is-next-2450198.html

Trovak
Trovak
Abonnent
11 år siden

Veldig trist å høre om Boston Marathon. Etter slike avsindige handlinger er det naturlig at man funderer på hvilket motiv som ligger bak.
Det eneste som mangler nå er at FBI kommer dragende med en redneck patsy med forgreninger til National Rifle Association.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

En ny bit i Illuminatis puslespill ble lagt i går.

La oss se litt på hva det egentlig handler om, drit i kospi sider og terroristenes talerør, Main Stream.

Men først en liten oppdatering, den store datoen var 22 Mars, hva skjedde egentlig da ?
En enorm hendelse inntraff denne datoen akkurat som beskrevet i artikkelen, hele verdens murer topper og andre fra super eliten falt på kne for sin nye herre og mester i Vatikanet og sverget den kommende verdenslederen sin troskap.

The World loves the Pope, and the Pope loves the World.

This is written in the Vatican translation of the address Francis gave 22nd of March to the diplomatic corps accredited to the Holy See.

Freemasons of all colors and creeds, are being wined and dined by the papacy,

http://ivarfjeld.com/2013/04/09/all-nations-bow-before-the-holy-see-in-rome/

Så nå får vi hoppe over til Boston bombene.

Alle hendelser er spekket med symbolikk for å fortelle hva som kommer etterpå og hva som blir den neste spikeren i kisten til menneskeheten.

Dette er det bombene forteller!

En bombe mitt i en haug med internasjonale flagg trenger ingen ytterligere forklaring.

BostonBombs Marathons&Massacres Road2NUCLEAR WAR!

Personlig så brukte jeg deler av dagen i går på å oppsøke grupper på nett for å advare mot en stor hendelse den dagen som skulle før videre til krig mot Nord Korea og WW3.

Ganske enkelt av den grunn at vi hadde en 666 dato i går og slike datoer er hellige for gjengen som hater mennesker.

April 15th is 33,033,033 Minutes from Start of Korean War in 6/25/1950 ! Hidden 666 & North Korea !
Breaking News: 6 days 6 months 6 years before 4/15/2013–world war– code.666.

Denne her forteller også om de okkulte og ikke minst nyhetene du aldri fikk lese i main strem og hvordan Russen og Kineserne forholder seg til det som skjer i Nord Korea og Iran.

Now Comes FIRE&BRIMSTONE from HEAVEN Part1of 3

Del 2 og 3 ligger på samme kanal.

Vi kan se på litt av Illuminatis Tallmagi her, det er det 47 Super Bowl og det er på datoen 3.2-2013, så med lett matte så får vi 4+7 som blir 11, 3+2+2+1+3 som igjen blir 11, deres hellige master tall.

Det er 147 dager fra Aurora Batman massakren til Sandy Hook, det er 47 dager fra Batman Massakren til Sandy, det er 47 dager fra Sandy til Sandy Hook.
Går vi 47 dager frem fra Super Bowl så er vi på 8 Mai (8+5=13. deres hellige tall.

Dermed kan vi slå fast at 8 Mai blir en stor dag der de vil skape en hendelse som vil utløse WW3.

Ene illukinati kortet viste så klarte Boston bombene.

http://tinypic.com/view.php?pic=111jec5&s=6

Så da sitter vi igjen med WW3 kortet, Fake Aliens kortet og og Martital Low ( Unntakstilstand, alle lover blir satt til siden og Obama tar all makt akkurat som en kjent figur med bart. )

Så hva kan vi forvente oss ut fra de siste kortene ? Som jeg sa for noen dager siden så er dette eneste gjengen vi kan stole på ( Illuminati ) noe som tyder på at en WW3 ikke blir så ille, Reddende Aliens vil strømme til og deaktivere mye av atomrakettene og redde verden, de vil komme med fagre fantastiske løfter om en ny æra og fremtid for oss alle.

Seff er alt, alt alt sammen bare en gedigen løgn som Dr Carol Rosin sier.

Her er også en liten godbit der Illuminati forteller om alle sine planer gjennom Hollywood filmer siste tiden.

Korea’s Nuclear Threat – TRUTH or COINCIDENCE? (Hollywood Exposed)

http://www.youtube.com/watch?v=B8KADP4QHE0&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=14

Vel, det er planen, om de vil klare å gjennomføre den er helt opp til oss :)

Så hvordan gikk det så galt for oss ?

Det global ledersjiktet flyter praktisk talt over av psykopater og sosiopater i ulike formater. De fleste av oss har blitt vant til å forholde oss til dem på daglig basis og dagliglivet formes stadig mer slik at deres personlige egenskaper fremelskes og etterspørres. I mange tilfeller kan det virke som om disse personlighetstrekkene er nøkkelen til karriere og suksess. Det er kanskje ikke så rart at vi også får et kulturliv som svermer rundt psykopatene. Og de går jo igjen i alt fra film, tv-drama, musikk, malerkunst, dans, og litteratur. Kulturlivet er faktisk det perfekte gjemmestedet for psykopater og sosiopater. Der kan de leve ut sine misantropiske tendenser under dekke av kunstnerisk frihet og “sterk personlighet

Hvem andre enn ukritiske journalister uten dømmekraft sørger for å bygge opp helteglorien rundt virkelighetens skruppelløse gangstere av alle slag?

De som lar seg forføre av psykopater på TV vet ingenting om hvordan psykopater fungerer i det virkelige liv, f.eks på arbeidsplassen i lederstillinger, eller i familielivet. Dette er jordens drittsekker, og fortjener ikke annet enn forakt!

Når denne gjengen allierer seg i allianser i form av globale mørke ekstremsekter som Frimurere, Jesuitter, Knigts, Rosekkruznere, Odd Fellow, Rotary, OTO osv på jakt etter mer makt og penger kamuflert som opplysthet der de sverger ekstreme eder til sine ledere for å oppnå 100% lojalitet så bli resultatet katastrofalt.

Dermed har noen titalls super satanister og psykopater av noen gamlinger bygd opp en global arme av blindt lojale sektmedlemmer av en mellom elite.

Bare her i landet teller de over 70 000 av den den øverste eliten.

Odd Fellow :12.616 brødre og 10.924 søstre, fordelt på 151 Odd Fellow-loger og 125 Rebekkaloger.
Den Norske Frimurerorden består i dag av 95 losjer. 63 av disse er St. Johanneslosjer, 19 er St. Andreaslosjer, 7 Stewardslosjer, 3 Provinciallosjer, Den Norske Store Landsloge og én forskningslosje. I tillegg har Ordenen 30 broderforeninger og 25 frimurergrupper. Ordenen har i 2013 i underkant av 20 000 medlemmer.
Rotary : Norge er delt inn i 7 rotary-distrikter med til sammen 338 klubber og ca. 13 700 medlemmer. Over 10 prosent av disse er kvinner.
Hvor mange medlemmer det er i Rosenkorsordenen, eller rosenkreutzerne, OTO og Jesuittene i Norge er ukjent men at det dreier seg om et bedydelig antall er det ingen tvil om.
Alle ledet av de samme Illuminati kreftene fra Vatikanet ( Jesuittene ) som etablerte Tempelridderne

http://frimurertempelridder.blogspot.no/

Noen tenker sikkert : WOW for en makt, det er umulig å vinne over et slikt makt imperium med skjult makt.

Fakta er de at det er verden enkleste sak, det kunne vært gjort med en liten tekstmelding der man bare ba alle om å nekte å utføre ordre fra psykopatene, vist mottakeren av denne tekstledingen sendte den videre til 2 stk som igjen sendte den videre til 2 stk så ville denne fordoblingen ført til at samtlige av verden innbyggere ville fått meldingen innen første melding var videresendt 60 ganger. noe som knapt ville tatt mer en noen timer.

En total overtakelse av makten til folket, helt uten bruk av vold og ulovligheter på få timer :)

Så, mao er det helt opp til oss selv om vi vil bli slaver og grillmat for satanistene eller gå en ny æra for for oss mennesker og ellers alle medskapninger og kloden i møte :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Som i advarslene i filmen over fra Andromeda som seff er Illuminati sa så fikk vi et monster skjelv i dag.

Et enormt jordskjelv har drept hundrevis i Iran akkurat nå.

http://www.dagbladet.no/2013/04/16/nyheter/utenriks/jordskjelv/pakistan/26696586/

Da vet vi at resten er korrekt også.som filmene over viser så er også Boston Bombene som skal lede oss til krig mot Nord Korea og WW3.

Får vel sette på kaffe og bake boller så jeg har jeg den klar til Fake Aliens kommer ;)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

The Greatest Conspiracy Ever Told w/ David Hawkins + http://www.youtube.com/watch?v=_OkdvKKk92o&list=PLqQQFOVUZBLjBa_3lDiX28HNT2Wjjaww2

Quote: David Hawkins is a forensic economist who tracks criminal and victim assets through crime scenes and helps the online community solve cold case murders. David Hawkins is the co-host of the weekly program AbelDanger on Rumor Mill Radio. In this interview: The Boston marathon bombings and crisis acting, The Vancouver connection to the Boston bombings, The Pickton Farm murders and Piggy’s Palace, The JonBenét Ramsey murder, The hybristophilia conspiracy, The childhood of Barack Obama, The origins of AbelDanger. WARNING: LISTENING DISCRETION IS STRONGLY ADVISED. PLEASE DO NOT HAVE MINORS IN THE ROOM. CONTAINS EXTREMELY GRAPHIC AND SENSITIVE CONTENT.

Copy,
The Greatest Conspiracy Ever Told w/ David Hawkins http://www.disclose.tv/action/viewvideo/135448/The_Greatest_Conspiracy_Ever_Told_w_David_Hawkins/

Google { boston 2013 site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=boston+2013+site%3Aabeldanger.net }

“HIV Vaccine Infects 41 Volunteers ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-4/#comment-98154

Tetra
Tetra
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Sexual Deviants, Pedophiles, Hybristophilia, Murder & Entrapment · David Hawkins http://www.youtube.com/watch?v=PkVq3-2fr7U&list=PLqQQFOVUZBLjBa_3lDiX28HNT2Wjjaww2 Quote: Excerpt taken from Russell Scott’s interview April 27, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=_OkdvKKk92o

“* Facebook steder som omhandler temaet barnevern og relatert inklusive menneskehandel * ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-98236

einis
einis
Abonnent
11 år siden

kanskje det var earth hour illuminati hintet til under superbowl? :D
http://www.dagbladet.no/2013/03/23/nyheter/earth_hour/klima/strom/sparing/26318431/

einis
einis
Abonnent
11 år siden

nå er klokken 9 på morningen 23.mars i New Orleans. så da venter vi, men tviler på det skjer noe denne gangen heller :P

smurfen
Redaksjonen
Svar til  einis
11 år siden

Heisan Einis :)

Du har rett, Det er på tide med en liten oppdatering så får vi se hva som er på gang.

Dagen i dag er startdatoen for en redusering av menneskeheten ned til 500 millioner for at vi skal bli lettere å kontrollere.
22 Mars handler om å slippe ondskapen løs i verden, Titanene slippes løs og Olympus faller. The rise of the antichrist.

http://www.wired.com/science/discoveries/magazine/17-05/ff_guidestones?currentPage=all

De mørke sektene sier at de skal gjøres ved økonomisk kollaps, krig, kosmisk kaos og super sol stormer 47 dager fra i dag som bli 8 mai.
Det er 33 dager siden at Georgia Guidestones ble satt opp i dag av Rosenkreutzerne med sitt dystre budskap om at hvert 13 000 år så kommer det kosmisk kaos og super sol stormer, en hemmelighet de hevder å ha båret i titusener av år. De hevder seg også utvalgt til å bygge opp igjen samfunnet etter katastrofene og etablere en verdensregjering, et språk, en bank, en leder og ikke minst passe på at verdens befolkning ikke overstiger 500 millioner.
NASA spår at den kommende Sol syklus 24 vil toppe seg i mai 2013 med 90 solflekker per dag, i gjennomsnitt over en måned.

At Rosenkreutzerne som utelukkende består av topp murere er rape gærne er det ingen tvil om, om de snakker sant vil jo snart vise seg.

Så hvor er vi i kaoset deres nå ?

Det kom ikke akkurat som noe bombe det som skjedde på Tirsdag 19 mars, 19 mars er en gammel satanisk dato og krigsgudinnen Minervas fødselsdag, derfor Irak krigen starter 19 mars, derfor Norge og vesten gikk til krig mot Libya 19 mars og derfor det ble brukt kjemiske våpen 19 mars som de prøver å skylde på Assad for å kunne gå til krig mot Syria og så Iran. alle i sannhetssøker miljøene har vist i flere mnd at de ville prøve å starte enda en krig 19 mars i år.
Men noe skjedde, isteden for å sende rakett med kjemiske våpen mot seg selv så sendte Al Qaeda opprørerne dem mot regjeringsstyrkene, nå sliter FN, NATO og eliten med å overbevise folk om at Assad er suicidal og bruker kjemiske våpen på egne styrker på samme måte som de prøvde å overbevise oss om at Daffy bombet og forgiftet egne vannkilder i Libya 22/7-2011

http://touch.vg.no/article.php?artid=10101636

Planen er uansett å innføre flyforbud sone i Syria som i Libya og Israel vil samtidig bombe Iran mens NATO bomber Syria. og vips så får de sin etterlegtede WW3.

Med å stjeler Kypriotens sparepenger så har de satt i gang et Bank Run, noe som så klart var planlagt, ja selv her i landet tar folk ut store mengder kontanter. Alle de store i verden ber folk løpe til banken og ta ut penge før det er for sent, men her i landet mener mediene det er mye viktigere å informere folket om fargene på Tone Damilis truser.

http://worldtruth.tv/russian-leader-warns-get-all-money-out-of-western-banks-now/

Bank Runs IN THE USA now??? Check this out!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZLQ3jeAQWHg

http://www.zerohedge.com/news/2013-03-19/nigel-farage-message-europeans-get-your-money-out-while-you-can

http://www.sott.net/article/260078-Mass-panic-in-Cyprus-The-banks-are-collapsing-and-ATMs-are-running-out-of-money

http://www.eutimes.net/2013/03/russian-leader-warns-get-all-money-out-of-western-banks-now/

NATO vurderer no-fly sone for Syria

http://www.worldtribune.com/2013/03/20/nato-considering-no-fly-zone-for-syria/

“Hvor mange ledetråder trenger vi fra himmelen for å forstå at mannen i Det hvite hus er en djevel fra helvete?”

http://www.rawstory.com/rs/2013/03/20/christian-radio-host-god-guided-history-channel-to-prove-obama-is-satan/

Det er også mye advarsler om at en asteroide på 300 m i diameter vil havne i havet 25 Mars.

“URGENT” update Asteroid E.L.E On Dr. Raymond Brown (UK) WILL HIT EARTH 03/25/2013 ALANTIC OCEAN

http://www.youtube.com/watch?v=D_oNgeO52hA

Store vogntog med Frimursymboler er begynt å kjøre rundt i USA med kremerings kister med plass til 4-5 i slengen, om det er for å skremme eller om det er for at de har noe på gang vil jo snart vise seg …

Look ! Semi Truck Hauling “FEMA Coffins” ! Masonic Symbol of 32nd Degree !

http://www.youtube.com/watch?v=ti4Kft2S9sI&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=2

Så la oss se litt på hva som skjedde i går, store mengder asteroider ble observert en rekke forskjellige steder i verden, spess i USA, Kina, India og Missouri opplevde ekstreme haglebyer med hagl store som tennisballer, store døds tornadoer i Australia, men ingen WOW hendelse.

Nå som Antichrist og den falske profet er på plass så kan vi nok forvente oss mye rart fremover.
Det går nok mot dårligere tider så sant vi ikke får noe hjelp, ifølge Bibel så starter en tidsperiode på 1260 dager i dag med elendighet, noen mener 7 mnd og noen 888 dager.
Personlig så tror jeg de mørke skyene har blås bort før kometen Sion kommer til høsten :)

For å gjøre en lang historie kort så handler alt om yin/yang, vi har nå tilbrakt 13 000 år i mørke og nå starter 13 000 års syklusene i lyset, dette vet de mørke brorskapene som også er grunnen til at de nå er helt desperate etter å slavebinde og forgifte/redusere oss.
Men de kan ikke stoppe det som er på vei til å skje, men forsinke prosessen kan de nok helt sikkert få til.
21-Des-2012 så sluttet den 5 sol syklus, 28 mars 2013 starter den 6 sol syklus.

Mye tyder på at litt av hvert vil inntreffe før påsken er over.

Det ville overaske meg om det ikke blir noe nuking før Krigs gudinnes Mars sin mnd er over som vist her i denne Superbowl filmen..

Sackcloth&AshesKOREA/DIONYSUStheWINEof FORNICATION&NUCLEAR WAR

Ønsker med dette alle en Happy Passover :)

einis
einis
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Matthew 24:5-8

King James Version (KJV)

5 For many shall come in my name, saying, I am Christ; and shall deceive many.

6 And ye shall hear of wars and rumours of wars: see that ye be not troubled: for all these things must come to pass, but the end is not yet.

7 For nation shall rise against nation, and kingdom against kingdom: and there shall be famines, and pestilences, and earthquakes, in divers places.

8 All these are the beginning of sorrows.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

En liten oppdatering på hva som kommer :)

Påsken og tiden før handler om Anticrist og å få opp deres nye sataniske verdens orden. det er veldig mye nuking og Aliens i symbolikken, så alt tyder på at det går mot en kort WW3 med litt nuking frem og tilbake og så seff fake aliens.

Men før den tid så skal alt på plass, det blir nok mye lluminati magi med lyn og andre magiske triks fra den kanten der.

Legger ved 2 meget bra filmer her om pauseshowet og alt rundt så får folk se selv og gjøre seg opp sin egen mening om hva som kommer :)

The Alien Agenda (Part 1) Superbowl Ritual / AntiChrist Rising XLVII

http://www.youtube.com/watch?v=gWOhjohQyqk

The Alien Agenda (Part 2) “Dark vs Light” Enter: THE DARK KNIGHT!

http://www.youtube.com/watch?v=okvuExVUhZI

Som sikkert flere fikk med seg så kom det en Engel over klippemosken 28 Januar 2011 ( 2+8+1=11 )
Da Engelen dro så ble det funnet en naken gutte baby inne på steingulvet, nei det er nok Ikke Jesus……. men nye Illuminati triks som skal lue oss til å falle for deres føtter og deres planer.

UFO over Jerusalem 2011 – Five angles – Dome of the Rock sighting

http://www.youtube.com/watch?v=i3h-F0lars4

New born baby found abandoned inside the Dome of the Rock, page 1

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread660722/pg1

Jerusalem’s Dome of the Rock – UFO and Abandoned Newborn Baby

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1355514/pg1

Abandoned baby found in Jerusalem’s Dome of the Rock

http://www.haaretz.com/news/national/abandoned-baby-found-in-jerusalem-s-dome-of-the-rock-1.341834

3 datoer stikker seg ut, 11.3, 22.3 og 31.3.

Mao så kan vi se frem til en magisk påske med et påskeshow vi aldri før har sett makan til :)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  smurfen
11 år siden

Hei Smurfen. Du har gjennom årene på Speilet fått del i mye kunnskap.
Vi er faktisk enig om ganske mye.

Den nye paven, Petrus Romanus, skal velges før 20. mars 2013. Kanskje han står fram med sitt show 22.3?

Men vatikanet vil ikke bli brent opp med det første. Det står i Åpenbaringen at de 10 horn skal brenne opp byen på de 7 fjell, hvor den store hore sitter.

De 10 horn er der samme som de ti tær i Daniels bok. 10 konger.
Men hvordan skal Antikrist presse gjennom 10 konger, 10 superblokker. Hvordan skal Tzaren Putin og Kina og Nord-Korea presses til lydighet?

Jeg tror det kommer en kortvarig ww3, som mange klarsynte har sett. Med begrenset bruk av atomvåpen mot slutten.
Etter dette kommer Antikristen som en fredens due. Han deler verden i 10 blokker og innfører dyrets merke. EU (en av blokkene) blir jo lovsunget som et freds-prosjekt. Antikrist vil kreve tilbedelse. Tegn,under og UFO-show.

Men når er det den sanne Jesus kommer som en tyv om natten for å hente sin brud? Er det midt i ww3, eller noe etter at dyrets merke er innført?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

Etter ww3, når antikristen overtar, er den illuminati-skapte-gjeldskrisa over. Da vil pengene flomme over alle som tar dyrets merke.

Frimurerne er i ferd med å bygge et gigantisk tempel i Jerusalem. Kanskje Vatikanet blir brent, og AK velger frimurerne tempel i Jerusalem som sinn trone?

Et av hodene på dyret fikk et dødelig sår, som ble legt. Dette er et billede som har flere oppfyllelser:

paven ble skutt – dødssåret ble legt
napoleon erklærte pavenmakten for død – leget idag
Martin Luther påførte babylon et dødelig sår – snart helbredet ved økumenikk
Tempelridderne fikk et dødelig sår i 1307 – helbredet idag, gode venner igjen?

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

Bare for å nevne det så er ikke Roma byen på de sju fjell, slik mange tror.
Rundt Roma er det 14 fjell.
Den beste kandidaten til å være byen på de sju fjell er Jerusalem, som nettopp er omkranset med sju fjell, hovedsetet for det jødiske folk, og der Herren ble korsfestet, der de verste ugjerniger er begått opp gjennom historien mot Guds øyenstener og profetene. Bibelen omtaler denne byen som Sodoma og Egypt, syndens arnested

Thor Norseman
Thor Norseman
Abonnent
11 år siden

Ingenting skjedde.

Denne artikkelen bør ihvertfall fjernes fra forsiden dersom dette stedets omdømme skal kunne styrkes.

Det samme gjelder artikkelen om at det blir vanskelig å være trader pga. denne Sakli figuren.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thor Norseman
11 år siden

Da bør du kanskje lese en gang til… som artikkelen sier så skjedde det utrolig mye mye, alt handlet om Pause showet og strømstansen som gir oss datoen 22 Mars. akkurat som OL Showet.

Super Bowl Power Outage Points to March 22, 2013

http://www.youtube.com/watch?v=JsgTTimG7EQ&feature=youtu.be

Beyonce’s Illuminati Super Bowl Half Time Show Ritual?

http://www.youtube.com/watch?v=DA4joJkH7WE

Illuminati Ritual at Super Bowl Exposed

http://www.youtube.com/watch?v=_NGWFqVaTzU

Superbowl Blackout and commercials Pointing towards Next Illuminati freemason 9/11 false flag.

http://www.youtube.com/watch?v=cK5Zmb6Me4s

Beyonce’s 2013 illuminati Subtly Satanic Super Bowl Halftime Show Breakdown

★ BeyonCe iLLuminati Super Bowl 2013 Halftime Show – Fully Exposed★

http://www.youtube.com/watch?v=Wd7M4aL9Hik

Diner: Mercedes-Benz Super Bowl Commercial Teaser.Illuminati Symbolism.

http://www.youtube.com/watch?v=Wtbmyl5EEm8

Så hva skjer 22 Mars ?? utrolig spennende det som skjer nå, det har noe med den nye Paven PEter The Roman å gjøre og det har noe med at når han går i stolen så kommer The Great Tribulation :)

Det er 2 store datoer, 19 mars og 22 Mars.

Scull & Bones har 22 mars i logoen sin, gjengen med alle sine morsomme kallenavn som “Long Devil” som er tildelt den høyeste medlem, “Boas” Lewis Lapham fikk kallenavnet Sancho Panza, Tex McCrary og Henry Luce var ” Baal “, McGeorge Bundy var ” Odin “, og George HW Bush var ” Magog

22 Mars er også datoen på Georgia Guidestones, 22 Mars er det 33 år siden steinene kom opp, WTC ble også sprengt på 33 års dagen. det er 181 år siden Scull & Bones ble etablert og 19 mars er det 19 år siden One World Kontrollsenter i Denver ble bygd.

3 Dager i mørke fra 19 mars til 22 mars ?

http://www.youtube.com/watch?v=-GjOtHWko0g

Vist du har noe å bidra med Thor så blir vi glad for det, vist ikke så kan du gå ut igjen i sandkassen og leke videre med bøtte og spade mens vi andre jobber videre med å avdekke hva som kommer ;)

Thor Norseman
Thor Norseman
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Takker så mye for den oppdateringen!

Men for å få Nyhetsspeilet til å fremstå litt mer aktuelt, så bør overskriften til saken endres. Få den til å handle om det du nå oppsummerte for meg.

Saken fremstår som “dustete” med en overskrift som henspeiler til noe stort anslag mot årets superbowl. Det skjedde ikke og derfor så oppnår NS å skremme den nysgjerrige leser med en slik vinkling.

Jeg aner ikke om du har med det å,gjøre, men til den som har det – get to work:):)

Det samme om saken om traderne og Saklig! Overskriften “I morgen…” om noe som angivelig skal skje for mange dager siden får siden til å fremstå som svært lite dagsaktuell og relevant, og da er det kun menigheten som vil delta her.

Med enkle grep så kunne Nyhetsspeilet fremstått mye mer fristende for saueflokken. Slik det er i dag så er det svært enkelt for dem å latterliggjøre oss.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thor Norseman
11 år siden

Enig med deg der Thor :)

Overskriften kan virke litt misvisende siden det kommer frem på slutten av artikkelen at det handler om pause showet, skjulte budskap i kampen, en mulig hendelse i Louisiana synkehullet og som sagt så sprenger de aldri sine egne i luften, noe som er grunnen til at store mesterskap aldri blir angrepet, det nærmeste enn kommer blir vel da den Mossad kontrollerte gruppen Sort September drepte 11 jøder under OL i Munchen i 1972.

Men nå er jo et satanisk ritual der de forteller om sine planer om global terror en slags terroraksjon.

Angående Sakli så har jeg forstått det slik at det er vist ting på gang der, men jeg kjenner ikke saken og mener at artikkelforfatter burde svart i kommentarfeltet under på de mange som lurer på når og hva som skjer ….

Men det er nå min mening da …

Å kritisere Nyhetsspeilet for misvisende overskifter er vel kanskje litt urettferdig siden man knapt nok finner en main stream artikkel uten misvisende overskrifter for å trekke lesere …

Bare se på denne overskriften her i VG ?

Se, en Darth Vader-kotelett!

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=568480

Når man leser selve artikkelen så viser seg seg at det er en Dansk Familie som har funnet en lammekotelett som med god fantasi kan minne litt om ansiktet til Darth Vader og ikke at Dart Vader er tatt til fange og skjært opp i koteletter he he ;)

Eller denne her : Fire døgn i helvete

Den handler jo overhodet ikke om religion eller 4 personer som er hentet av Satan der de har tilbrakt 4 dager sammen med han i helvete.

http://pluss.vg.no/2013/02/23/1129/1129_20337986#xtor=CS1-2-20337986%5BP%C3%A5+innsiden+av+terror-helvetet%5D

Eller denne som også er fra VG ?: «Kon-Tiki»-Tobias
møtte gigant i LA

Jeg legger ikke ved link så kan du forteller meg hva Tobias møtte i LA ? Nei han møtte ikke de gamle kjempene som fra himmel til jord kom som hersket på jorden “før” ;)

Det ville jo vært rart siden det er strengt forbudt å nevne de gamle kjempene ;)

ANNUNAKI REPTILIANS, “CLASSIFIED”

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kur36SWZhsA

1Anunnaki, the movie Have TPTB prevented it from being released

http://www.youtube.com/watch?v=jx4c7qXUcHk&feature=youtu.be

200,000 Year Old Annunaki Cities Discovered in Africa

http://www.youtube.com/watch?v=OGNocRWrR2s

Astrofysiker Jim McCanney sier at nå er et mini solsystem med kjempene på vei inn ..

http://www.youtube.com/watch?v=7epUEacd8uw&feature=youtu.be

Vist noen ble skremt av overskriften her så bør de holde deg langt unna denne her.

The Great Tribulation Begins

Det er allerede startet, meteoritter regner ned over hele kloden, og som vist i pauseshowet så skulle det kommer et kraftig jordskjelv, det kom like etter i Salamos Hellige Kors ( Santa Cruz ), så kom Rotte Pavens avgang på nymåne 11, feb og meteorittene 15 feb.

8.0 Quake Happened Exactly on Day of Atonement (on GOD’S Calendar)

Synchronicities also for 3.11 and 3.31!!!!

I 2008 så hadde vi ingen meteoritter.

I 2009 så hadde vi 1

I 1010 så hadde vi 15

I 2011 så hadde vi 182

I 2012 så hadde vi 249

Alle kommer fra samme retning, noe stort på vei ?

Ildkuler In Your Sky / Mirroring Comets?

http://www.youtube.com/watch?v=STiMu4eklRk&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=4

11 mars er også en stor dato, da hadde vi Madrid bombene og Japan skjelvet, 11 Mars så vil kometen Pan være nærmest solen. ( Det er også 82 års dagen til Mediamogul og Grandmaster of Scottish Rite Rupert Murdoch ) det er også 7 års dagen for drapet på Slobodan Milosevic.

Det er også mye Bibelsk til den datoen.

Bibelske Timeline Alignments og oppfyllelser 1947 – 2017 Pt 3/3

I dag er det 2 års dagen for da Satanistene angrep Christchurch på New Zealand og myrdet 181 personer.

http://no.wikipedia.org/wiki/Jordskjelvet_i_Canterbury_2011

Når det gjelder Illuminati er ingenting tilfeldig, alt er planlagt i lang tid ned til minste detalj, alt går i symbolikk, koder og tallmagi.

Her er bare et bittelite eksempel på hvordan de gjør det.

Abraham Lincoln ble valgt til Kongressen i 1846.

John F. Kennedy ble valgt til Kongressen i 1946.

Abraham Lincoln ble valgt til president i 1860.

John F. Kennedy ble valgt til president i 1960.

Begge var spesielt opptatt av borgerrettighetene.

Begge hustruene mistet barn mens de bodde i Det Hvite Hus.

Begge presidentene ble skutt på en fredag.

Begge presidentene ble skutt i hodet.

Lincolns sekretær het Kennedy.

Kennedys sekretær het Lincoln.

Begge ble myrdet av en fra sørstatene.

Begge ble etterfulgt av en fra sørstatene med navnet Johnson.

Andrew Johnson, som etterfulgte Lincoln, ble født i 1808.

Lyndon Johnson, som etterfulgte Kennedy, ble født i 1908.

John Wilkes Booth, som myrdet Lincoln, ble født i 1839.

Lee Harvey Oswald, som myrdet Kennedy, ble født i 1939.

Begge morderne ble kjent under tre navn.

Begge navnene er sammensatt av femten bokstaver.

Lincoln ble skutt i et teateret kalt “Ford”.

Kennedy ble skutt i en bil som heter “Lincoln” laget av “Ford”.

Booth og Oswald ble myrdet FØR rettsaken.

En uke før Lincoln ble skutt, var han i Monroe, Maryland.

En uke før Kennedy ble skutt var han hos Marilyn Monroe.

OG ……………….:

Lincoln ble skutt i et teater og morderen løp til et varehus …

Kennedy ble skutt på et varehus og morderen løp til et teater …

Vi har 3 store hendelser igjen ifølge Illuminati, det er en kort WW3 med masse nuking frem og tilbake, få deres leder på tronen over en verdens regjering og ikke minst fake aliens :)

Alt skjer i år, om det er en av de 3 hendelsene der som kommer 22 Mars vet jeg ikke, men vi har enda 4 uker igjen på å finne svaret :)

http://api.ning.com/files/i8GVsuo-0kB1jodVLsbYCAbRHAJZk1fD89Z0T1fNGuFuOqHJFXtGjn9j1ALH3AMJSUKG-vEaYWwI4h9kbK6J2guzWYjQXAb3/ExtraordinaryTimesAnEpoch…6.pdf

Anark
Anark
Anonym
11 år siden

Det her er jo bare skremselspropaganda! Og det skjedde heller ikke. Latterlig overskrift.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Kommentarene over mangler en nærmere analyse av selve strømbruddet, som er forståelig nok, for en slik analyse krever en del teknisk innsikt. Vel, her kommer zetaenes tekniske analyse av strømbruddet:

Fra ZT Chat 9. februar 2013 (gå til originalen for å få med linker og kursiver):

“What officials in New Orleans are not telling the public is that the blackout that struck the Super Bowl should not have happened. An electromagnetic pulse, causing an electrical surge, causes an automatic shutdown on equipment. This is a protective maneuver, as either the surge or its opposite, a brownout or dip in the flow, can damage equipment. Such pulses have occurred since Planet X arrived in the vicinity in 2003, notably the outage in New York City on August 14, 2003 and the power surge at the Sayano-Shushenskaya dam on August 17, 2009. They can also occur during a massive solar flare, but no such flare occurred during the Super Bowl, nor was an electromagnetic pulse from Planet X responsible as either source of such a pulse would cause widespread damage, not be focused inside a single building as the Super Bowl outage was.

Officials are at a loss for an explanation as it was not faulty wiring, not excessive use of electricity causing a brownout, not a faulty generator for auxiliary lights creating an overflow of electricity into the system, and not some force of nature such as a solar flare. The system was clearly supporting demand as the first half had passed without incident. Beyonce required auxiliary lights but her show had completed before the blackout. The blackout occurred as the second half was in process. A force of nature, such as a solar flare or pulse from Planet X, would have affected a broad area, but the blackout was caused by a focused surge within the Super Dome. The FBI has assured all that terrorism was not a factor. It was not a deliberate sabotage of any sort.

So what happened? We explained in March 3, 2012 that the Council of Worlds had engaged the cover-up in what we called a war, as to allow the Earth changes to proceed as nature intended while the common man was kept ignorant of the cause would interrupt the spiritual lessons the passage of Planet X, aka Nibiru, provides. Punch 1 occurred on March 12, 2012 when the Earth’s magnetosphere appeared to completely reverse, though this was only the view provided by NASA’s satellites and did not affect the Earth. By June 16, 2012 the Obama administration was formulating an announcement, but due to the efforts of those wanting the cover-up to continue and the pending re-election of Obama, these efforts were put aside until after the election.

Now the November 6, 2012 election is past. Potential blocks to the legitimacy of the Obama presidency, such as the Electoral College vote on December 17, 2012, are past, as is the acceptance of this vote by the House in early January. The swearing in ceremony on January 20, 2013 is past. And key positions within the administration, such as Secretary of State, Secretary of Defense, CIA and other less important cabinet appointments are essentially filled or guaranteed to be filled by Obama’s nominees. The fiscal cliff is resolved in Obama’s favor, with the Bush tax breaks to the rich ended. The debt ceiling has also been resolved, the House allowing Obama to raise the ceiling, at least temporarily. The announcement team is ready, yet Obama is not proceeding, lingering for yet another day or week, as he fears the reaction will be devastating and exhausting.

The Council of Worlds has lost patience. The deliberate blackout during the Super Bowl was just a gentle nudge. Punch 2 has been delayed because the Obama administration was dead serious about announcing the presence of Planet X, having NASA explain what they have withheld from the public, having NOAA and the USGS explain how the near presence of Planet X has affected the globe. It is time for the little guy, the common man, to have the same access to information that the elite enjoy. Rather than punish the common man by releasing the full force of the 7 of 10 plate movements, the Council will be punishing those involved in continuing the cover-up, whether friend or foe.”

http://www.zetatalk3.com/ning/09fe2013.htm

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Zeta vennene dine har produsert en film etter analysen sin av Pauseshowet i Supebowl Roffe :)

Message=Game over…….tell the people.

ZETATALK NIBIRU Update February – Russian Meteorite, Pope Quits, Super Bowl Black Out _ Nibiru 2013

Zeta er Zeta, men denne gangen får de uventet støtte, verdens fremste Remote Viewing program sier at det snart kommer et killshot fra sola, en super flear som i 1859 som sender oss tilbake til steinalderen i beste fall …

Det som er oppsiktsvekkende er at alt de så er oppfylt, de siste hendelsene som skulle finne sted før super solstormen er atom prøvesprengning i Nord Korea og meteoritter.

Også i 1859 var sola usedvanlig stille slik som nå før det braket løs, kanskje ordtaket stille før stormen ikke er så feil ?

Om gjengen med klarsynte skulle ha rett så er det overhodet ingen dommedag, vi har klart oss uten Hotel Cæsar i flere hundre tusen år så da klarer vi oss nok en stund uten :)

Filmen forklarer også til minste detalj om hvordan du skal gå frem for å overleve super solstormen de hevder kommer snart …. er det dette som kommer 22 mars ? I tilfelle så ville det sette en del biter på plass siden pause showet i Superbowl viste en sol som kaster fra seg flear sammen med mye ild og føniks symboler, Beyonce poserte også som Hinduenes gudinne Kali, Kali er nådeløs og tar liv, Kali har flere armer, har et kjede av kranier rundt halsen. og et bloddryppende hode i ene hånden. :)

Remote Viewing Predictions

http://www.youtube.com/watch?v=nIu1WKDvMn8&feature=youtu.be

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  smurfen
11 år siden

Sorry Smurfen,
men dette var ikke et Nancy Lieder/ZetaTalk-produkt.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Kvalifisert gjetning, militær mafia super haarp storm og ikke solstorm, chemtrails på kryss og tvers over Trondheim idag, lenge siden jeg har sett himmelen så tildekt av gift som den er i skrivende stund, et vegg-til-vegg teppe er lagt, uten vegger. “Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-2/#comment-94109

“The Wounded Womb, By Phillip Valentine ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/den-pharmakratiske-inkvisisjonen-lever-enda/comment-page-7/#comment-95619 Inneværende årtusens fire største miljøødeleggende faktorer er manmade, manmade, manmade, manmade, jfr eiendomsbransjen, fire faktorer som bestemmer prisen, beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Angående Superbowl, kampen, strømbruddet og pauseshowet så var det hele utelukkende for å vise datoen da stor ting skal inntreffe, som også artikkelen her viste lenge før Superbowl startet.

A.J får det sagt. Hele Super Bowl var et enste stort satanisk Illuminati teater. Ritualer an mass. Pyramidetegnet ble vist gjentatte ganger. Lyset var et symbol, det var borte i 33 illuminati minutter, Tilfeldigheter? Det er helt vanvittig at dette forgår så åpenlyst, “ingen” reagerer.
Strømmen gikk 13.22, Scull and Bones og Georgia Guidestones tallet.

Tallet 47 er kjempe viktig ( som også nevnt i artikkel ), Det er 147 dager fra Aurora Batman massakren til Sandy Hook, det er 47 dager fra Batman Massakren til Sandy, det er 47 dager fra Sandy til Sandy Hook., legger man til 47 dager fra Superbowl så havner man nettopp på 22.3.

Akkurat hva som skal skje den 22 mars er det forsatt en del teorier om, det varier fra små hendelser som å Nuke det Hvite hus, Washington og WW3 til Illuminatis egen “teori” om at den dagen så vil vi enten være nede i 500 millioner på jorden, blir nede i 500 millioner den dagen eller det blir starten på en redusering ned til 500 millioner.

Noe stort må det være siden det er planlagt i flere hundre år, personlig så tviler jeg på krig eller terror angrep, mer en naturkatastrofe som polskifte, Nibiru eller noe lignende … Tallet 322 er også vist med store bokstaver på stadion veggen, tallet 181 kommer også en del frem som henviser til at det er 181 år siden Skull & Bones ble grunnlagt, her med sitt kjente bilde fra 19…. ja 47 så klart…

4+7= blir sånn ca 11 og ikke 9 som en svart katte påsto.

http://no.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Super Bowl 47 is 47 Days from 3/22/13 ! Lights Out at 13:22 3rd Qt 3 &13 = 666

URGENT: MARCH 22 2013 ATTACK ON DC? The Georgia Guidestones erected March 22, 1980

http://www.youtube.com/watch?v=EI9gMrFJgZA

A.Jones. Beyoncé’s Little Illuminati Halftime Show

http://www.youtube.com/watch?v=zHHlkMCRd84

Vist det er noen kloke hoder der ut med kunnskap om hva vi kan vente oss 22 mars så mottas dem med takk, ( Noe som utelukker trolle kommentarer fra en spesiell sekt )

Både Jødisk, Maya og Kristendom samt illuminati og Murerne og mye mer peker på tallet og datoen 22 Mars som er 33 år siden på dagen at Georgia Guidestones ble satt opp.
Pauseshowet var preget av mye ild, nuking og ikke minst det gamle luretrikset der man tror man ser 2 ansikter men faktisk ser den hellige gral.

Uansett så har vi 6 uker å forberede og kose oss på, mye kommer nok til å inntreffe før den tid så hintene vil nok komme etterhvert … :)

March 22, 2013! 322! Passover! 33 Years Later! & MORE! MUST SEE!!!

22 Mars er også dagen da Påskeferien starter, tvilsomt at det er det den gjengen skal feire ;)

http://www.xn--psken2013-52a.no/

Det var også mye Astronomi og astrologi i Showet.

Beyonce Occult Half Time Show Blackout !! The Bull, Taurus, Gate Way , Masonic Signs !!

http://www.youtube.com/watch?v=p2XPFopQ4io

Enda mer 322, John Kerry fra Skull and Bones 322 overtar nå som utenriksminister i USA etter Hillary Clinton.

Det handler nok om solguden 666 og måneguden som de dyrker, det var nok heller ingen tilfeldighet at solflekk 1666 pekte i direkte retning jorden under Superbowl.

Men er det noe vi kan være sikre på så er det at det det blir mye Illuminati “morro” før vi kommer til 22 mars………

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

#1380 Marine Links Sidley-Obama’s 9/11 Spread-Bet Spot-Fix Key to Super Bowl Power Cut With An E4B http://www.abeldanger.net/2013/02/1380-marine-links-sidley-obamas-911.html

Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked a Sidley Austin alumnus Barack Obama’s apparent use of an Entrust PKI spread-bet spot-fix bookmaker’s key during a stand down of the U.S. Air Force in a phony 9/11 war game to the E4B ‘Nightwatch’ EW aircraft which Obama’s Entrust agents in Chicago allegedly used to trigger the 34-minute (spot fix) power failure that halted the Super Bowl. Prequel 1: Modified EC135C Speckled Trout – Staged Continuity of Government Exercise – Hidden Treason – SES Attempt To Overthrow US Government – 9/11 http://www.abeldanger.net/2011/10/modified-ec135c-speckled-trout-staged.html Prequel 2: #1377 Marine Links Obama Illinois Spot-Fix Key to 9:32 Pentagon Bomb, Captain Chic and MoD http://www.abeldanger.net/2013/02/1377-marine-links-obama-illinois-spot.html Superbowl XLVII 2013 – Power Failure – Live Coverage – HD + http://www.youtube.com/watch?v=lAd_lpwrQcQ&list=PLqQQFOVUZBLgjSgHLa1LJXIhVlvkEIuVz ..

Google { super bowl site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=super+bowl+site%3Aabeldanger.net }

“Cabala – How Sex Became our Religion ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-16/#comment-94872

“Public Advocate guest Dr. Viera Schneiber ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/09/hvorfor-er-noytral-info-om-vaksiners-ingredienser-og-virkninger-mangelvare/comment-page-10/#comment-94868

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Kloke ord, Mr. Clorin.
Jeg følger ditt resonnement. Vi husker hvordan det var med London OL.
Det finnes ett moment til, som jeg har reflektert en del over. Konspirasjonsteoretiske *potensielle* kommende falske flagg = falsk frykt = ubegrunnet frykt = redusert individuell dømmekraft =massesuggesjon = enda mer makt som tilfaller eliten

Det er en likning som ikke faller i vater, men så er jo denne verden så ubalansert som den kan få blitt.

“Stay sober and watchful, there`s a sinister lion roaring, searching for his victims”.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Nå skjedde intet overraskende, med unntak av et strømbrudd og Baltimore- seier. Det var jo bra,

Kunne heller ikke så noe spesielt med Illimunati-symboler under pauseshowet, men jeg kan jo ta feil http://www.youtube.com/watch?v=AwYwUs4EQ-0

Det er litt spesielt med dette å spå slike ting. Enten så skjer intet, og alt er bra, eller så skjer det noe, om man fikk rett – en bendt vinn-vinn-situasjon. Hvis det er slik at noen planlegger stygge handlinger, og noen avslører konspirasjonen og dermed hindrer den å bli iverksatt, er det positiv. Og hvis det er slik at ingen planlegger konspirasjoner, og ingenting skjer, vil man i ettertid kunne si at myndighetene er ikke så ille som noen vil ha det til, og at egentlig er ganske bra, og det er positivt. Og hvis det er slik at planen allerede er publisert i media, og den blir iverksatt, er de skylde allerede utpekt, og det er positivt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Mye skjedde Balle :)

Denne artikkelen baserer seg ikke bare på Superbowl men på en tidsperiode som varer frem til 29 Mars som også filmen jeg linket i kommentaren over viser ( 3 WEEKS TO PREPARE : The End is here )

Det ble tidlig klart at Illuminatis overfokus på en stor katastrofe under Superbowl bare skulle ta fokuset bort fra showet der det egentlige budskapet ligger.

Som jeg sa over så sprenger de ikke sine egne i lufta, det skjer bare når de illojale som da de tok hele den Polske Eliten samtidig når de sprengte flyet ved Smolensk pga av deres uvilje til å injisere hele folket med Svinesuppe.

Det å løse Illuminati koder blir litt som en svært avansert måte å løse Påskenøtter på og ikke minst er det også svært samfunnsnyttig.

På den måten viste jeg dagen i forveien at Japan kom til å bli rammet av et monsterskjelv den 11 Mars 2011 og kunne si fra dagen i forveien, på samme måte så viste jeg at Norge ville gå til krig mot Libya 19 Mars og kunne si fra om det lang tid i forkant, på samme måte så viste jeg at Norge ville bli angrepet av satanistene 22/7 og kunne si fra om det dagen i forveien.
( Et jordskjelv på 3.4 med episenter Rena og dybde 10 km kom den 21/7-2011, da kunne en lett regne seg frem til at denne gangen var det vår tur til å bli angrepet av satanistene, 2+2+7=11, og 10 dybde er HAARP, satanistene har en rød tråd i at de kommer synkehull eller skjelv med den dybden dagen i forkant for å annonsere til sine medlemmer at nå smeller det. )

http://jordskjelv.no/cgi-bin/showpage.cgi?type=siste&id=1311213956

I Romjulen så sa jeg at vi ville få en katastrofe den 29.12 ( 2+9=11 som er symbolsk for deres 9/11 )

Den kom så klart, et Russisk Red Wings fly krasjet i motorveien og da kunne jeg enkelt legge 2+2 sammen og se at neste 29 som kom 29/1 krasje noe som de så klart gjorde i Kasakhstan 29 Jan.

http://planecrashinfo.com/

Flykrasjet i motorveien er også vist i filmen Knowing.

Jeg forenkler en del nå, det er også mye annen kunnskap om deres symbolikk og koder som kreves men skulle jeg tatt med alt så måtte jeg skrevet en bokserie og ikke en kommentar.

Det var i grunn for å vise til tolkningen av pauseshowet til Skjebnens Barn ( Destiny’s Child )

Det tok bare noen sekunder så skjønte jeg hva Showet formidlet da sangene som Nuke, End of Time og ikke minst Baby Boy kom.
Sangen Baby Boy forteller en del, den symboliserer bombene over Nagasaki og Hiroshima som fikk navnet Fat Boy og Little Boy.
Så hva er Baby Boy, joda det er en bombe som er mindre en Nagasaki bomben, mao enten en skitten bombe eller en koffert A-bombe

Så da blir det store spørsmålet ? Hvor og når? den kommer helt klart til å smelle i en undergrunn stasjon som vist i Illuminati filmen Knowing på en illuminati dato før 29 Mars.

Etter Train kommer Plain, her kan en se hvordan neste terrorangrep sånn noenlunde vil se ut

Knowing (2009) – Full Subway Crash Scene HD 720p

Da gjenstår knallhard jobbing fremover for å se hvem stasjon og hvilken dato, men nå er det først noen dager hvile etter 5 dager med knallhard jobbing og en ekstremt spennende Superbowl kamp :)

The Last Superbowl Ever probably

http://www.kjendis.no/2013/02/04/kjendis/musikk/amerikans_fotball/super_bowl/beyonce/25574556/

Så hvorfor ble strømmen borte i 31 minutter ? får bruke noen dager å grave sammen med resten av det globale miljøet av sannhetssøkere som tror på Illuminati når de sier at ingenting er tilfeldig for så å legge frem en fyldig rapport over hva som egentlig skjedde under Superbowl, mye av svaret tror jeg kan være kodet i tekstene til Beyonce og Skjebnens Barn.

http://www.dagbladet.no/2013/02/04/sport/amerikansk_fotball/super_bowl/25574932/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Sorry, smurfen, men dette henger ikke på greip.

Du har hverken forutsett jordskjelv i Japan eller terror i Norge.

Og de tullete utregningene dine…

Sukk!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Når jeg påstår noe sånt så er jeg homse, jødehater, rasist, fyllik, semitt, antifiskebolle, biorobot, terrorrist, mentalpasient, har ikke tatt medisinen, glemt foliehatten osv osv ikke sant ?? ??

Ikke bare er du yrkes kverulant men jaggu står ikke hukommelsen til påske heller.

Såvidt jeg og andre husker så gav du meg den utskjellingen den 10 mars-2012 når jeg sa at de holder på og senke Japan i havet.

Dagen etter når monster skjelvet kom så viste ikke feige Vandalf seg på speilet på over 2 mnd.

smurfen sier:
10. 03. 2011 kl. 01:54

“Er Japan i ferd med å synke i havet ?”

Svaret på det må være ja Kj

Blir du aldri lei disse hysteriske katastrofalidiotiske dommedagsprofetiene dine ??

Du får spørre Japanerene om det er idiotisk å få en gigantisk flodbølge over seg ?

Kraftig tsunami treffer Japan nå

Tsunamivarsel etter kjempeskjelv utenfor Japan
Jordskjelvet hadde en styrke på 8.8 og varte i fire minutter

http://www.dagbladet.no/2011/03/11/nyheter/jordskjelv/utenriks/tsunami/15767190/

Som jeg så vil vil dem sikkert skylde på månen

Legg merke til datoen i dag som jeg sa at svina ville finne på noe jævelskap

11.3.11

smurfen sier:
10. 03. 2011, kl. 01:54
Er Japan i ferd med å synke i havet ?
På under 24 timer har Honshu hatt over 25 monsterskjelv

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=143.1911&lat=38.4919

http://www.iris.edu/seismon/

Jeg var ikke alene om å se det.

Her er to linker med to helt forskjellige personer som har merket seg 11/3-2011
Begge er lagt ut før 11/3

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1370536/pg1

http://www.youtube.com/watch?v=95zMdTvoqcQ&feature=player_embedded#at=262

Jeg sier ikke at jeg og andre alltid har rett, men vi prøver så godt vi kan og vi blir stadig flinkere for hver dag som går :)

Bare å synd at vi skal kaste bort verdifull tid på feige troll med ansvars-skrekk som bruker hele dagene på å rive ned det vi andre bygger opp….. sukk….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

11.3 er ikke noe hvem som helst dato, det er også datoen da Madrid bombene rammet og mye andre Illuminati hendelser

Det er også Rupert Murdochs bursdag, han som er Grandmaster of Scottish Rite og Media Mogul, han eier det meste av medier i verden og som han selv sier så er det ingen som kan vinne et valg i vesten uten støtte fra hans media imperium, Bare uker før invasjonen av Irak i 2003, kunne journalisten Roy Greenslade i The Guardian konstatere at 175 aviser eid av Murdoch hadde lederartikler som var positive til den amerikanske og britiske forekommende invasjon av Irak.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

“Når jeg påstår noe sånt så er jeg homse, jødehater, rasist, fyllik, semitt, antifiskebolle, biorobot, terrorrist, mentalpasient, har ikke tatt medisinen, glemt foliehatten osv osv ikke sant ?? ?? ”

Jeg vet ikke… Er du?

Helt god er du i hvertfall ikke…

Nok om det;

“Såvidt jeg og andre husker så gav du meg den utskjellingen den 10 mars-2012 når jeg sa at de holder på og senke Japan i havet.

Dagen etter når monster skjelvet kom så viste ikke feige Vandalf seg på speilet på over 2 mnd. ”

Dette er jo fri fantasi… Føl deg fri til å underbygge påstanden din.

Jeg tar meg titt og ofte pauser fra NyS. Noen ganger frivillig. Andre ganger fordi enkelte medlemmer av redaksjonen synes meningene mine er utålelige.

Saken er den at med det store antallet spådommer som du og andre kommer med, så vil man før eller siden treffe på noe, i en eller annen form.

Jeg ville blitt riktig så imponert dersom du sa noe sånt som at Japan kommer til å bli rammet av et stort jordskjelv den 11.03, som kommer til å sende en katastrofal tsunami innover deler av kysten.

Å hevde at Japan vil bli rammet at et jordskjelv i nær fremtid er ikke noe som ville gitt deg særlig store odds hos en bookmaker, for å si det slik. Du ville fått mer igjen om du hevdet at Japan IKKE vil bli rammet av et stort jordskjelv.

Men, dette er veldig enkelt, jeg hevder bare at du ikke er i stand til å se eller forutse kommende katastrofer, og jeg synes 2+2+7=9=onde satanister konspirerer mot oss… Det er bare for lettvint.

Det er videre ikke mye substans i kildene du viser til, feks denne;

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1370536/pg1

“The highlighted topics are as follows:

The date the Earth changes begin – March 11-13th
Type of changes – Massive earthquakes, flooding on coastal areas, and volcanoes. All of which occur over a 2 week period I saw the United States ripping apart, Yellowstone erupting, not a massive eruption like on the movie 2012, more like a large crack in the earth at Yellowstone that spews tons of ash. Coastal areas are gone, under water. Most of the Mediterranean countries under water.
At least 4 months of cold and darkness.
19 months of trial and tribulation
Casualties – 70% of Earths population have chosen to leave.
January 2013 – A new state of enlightenment for humanity. AKA peace on earth”

Her var det mye rart, men ikke et kløyva ord om Japan…

Se bort fra sarkasmen min et øyeblikk og vurder poenget;

Hverken du eller jeg er i stand til å se kommende katastrofer.

Jeg drar det litt videre;

Hverken du eller jeg er i stand til å avverge kommende katastrofer.

Det er forhold utenfor vår kontroll. Det er ikke sunt for vår mentale helse å lulle seg inn i en tilværelse hvor vi tror at vår “innsats” i diverse fora på internett” har noen som helst innvirkning på hva som skjer eller ikke skjer i verden i dag.

Dvs, jeg kan se for meg at alt dommedagspreiket er i stand til å skape frykt hos enkelte sarte sjeler, og videre at noen ekstra lett påvirkelige kan finne på å gjøre noe dumt. Enten mot seg selv eller andre.

Det er med andre ord et visst ansvar som følger med å være “profet”…

Ikke glem det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Skal være litt ærlig med deg og si unnskyld ;)

Fakta er at jeg bare utnytter deg litt nå, debatten her begynte å bli ganske så dau så jeg la ut litt agn for å få litt fart i debatten. siden du er som tatt ut av en fabrikk så kjenner jeg tankemønsteret ditt ut og inn, jeg vet når du svarer og hva du svarer, Septiker vennene dine er så klart også identisk med deg.
Hver gang jeg legger ut agn så strømmer dere til som fluer til dritt og spør om akkurat det jeg ønsker dere skal spørre om :)

Vi har jo hatt det mye morro, husker du da jeg i lengre tid sa at at kraftig døds-skjelv ville ramme 11 mai ?
Dagen kom og ingenting skjedde, stadig flere septikere strømmet til og spydde ut av seg med eder og galle, håning og latterliggjøring, jeg viste jo utmerket godt at skjelvet ville komme så jo flere som strømmet til jo gladere ble jeg, litt over kl 22.30 på kvelden så rammet et monster skjelv Spania og tok livet av en titals mennesker og skadet flere hundre.
Septikerne forsvant som dugg for solen og ble borte i lengre tid he he

Vel det er ikke for å være slem jeg sier dette men for at dere kanskje skal innse at dere er rimelig forutsigbare og fabrikkerte for å si det mildt ;)

Hva med å prøve å våkne litt, tenke egne tanker og ikke minst tenke utenfor boksen ??

Neida jeg vet det er umulig, bare forsett i samme spor, det er det som holder meg oppe i hverdagen :) unnskyld en gang til og tusen takk for at dere er som dere er :)

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10093598

SelmaDenise
SelmaDenise
Abonnent
11 år siden

Tusen takk for en fremdragende artikkel.

Det ingen hemmelighet at superbowl lenge har vært et objekt for potensiell falsk flagg hendelser. Synes det er flott at noen tør og rette fokus mot det faktum.

Det har lenge vært kjent at superbowl sammen med andre store arrangementer blir brukt til satanisk inspirerte ritualer godt pakket inn i shows og fest, men fortsatt like synlig for allmennheten. Når det er konstatert er det viktig og få med seg at selve superbowl kan være gjenstand for en FF operasjon, men også være den rituelle inngangporten og inintieringen av andre FF / katastrofer som skal komme i tiden fremover. OL 2012 er et glimrende eksempel på det for de som har kjennskap til makten som står bak disse handlingene, og hvordan de opererer. Bak hver en tvilsom karastrofal hendelse ligger det et ofrings eller initieringsritual som skal sikre lykke og såkalt fullbyrdelse av de onde planer som hele tiden implimenteres både i små og store biter her og der.

Glimrende artikkel :)

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Her er siste oppdatering, den er bare trist, folk rømmer, tar ut alt dem eier og har, tømmer sine kredittkort og sikrer seg så godt dem kan.

Jeg vet ikke jeg, men gjengen som har jobbet og gravd i 2 uker natt og dag er skråsikre, folk får se den siste oppdatering her og gjøre seg opp sin egen mening.

3 WEEKS TO PREPARE : The End is here

http://www.youtube.com/watch?v=nLLLV3YLXiM

Min analyse er langt fra så dyster, for det første så vil det være masse rikfolk samlet der, de dreper jo ikke sine egne så lenge de er lojale, for det andre så er pauseshowet uhyre viktig for dem symbolsk der de vil fortelle gjennom symbolikk hvordan de skal sette verden i brann og reise sin orden ut av asken av det gamle, orden ut av kaos så de sier, for det tredje så har de mye planer fremover som at de skal sende militære styrker til 35 Afrikanske nasjoner i starten på mars, så tror nok mer at det er starten på en ny æra og en ny fase. muligens en aksjon som skal være starten på en ny krig som skal føre frem til WW3

At USA går under er det jo ingen som kan benekte, de har jo snart mer gjeld en resten av verden til sammen.

En av de beste og mest grundig Gladio dokumentarer kom ut i går, den har fått strålende tilbakemeldinger.

Gladio 1 handlet om å ta kontroll over Europa, Gladio 2 er global.
Gladio 1 handlet om å bruke Paramilitære Stay Behind Terrorceller, Gladio 2 bruker Mujahedin soldater som de sender rundt i verden for så og rykke inn med militære styrker i nasjoner de ønsker å kontrollere og overta naturressursene til.

Etter at den Italienske Statsministeren Aldo Moro ble myrdet av P2 Frimurer gruppen i Italia på oppdrag av Kissinger den 9. mai 1978 med sin murer signatur med 11 skudd i brystet og Olof Palme 28. februar 1986 for sin krittikk av Vietnam krigen og for å nekte Kissinger Visum til Sverige så begynte EU lederne å få kalde føtter der de krevde NATOs Gladio grupper nedlagt i 1990, CIA og NATO nektet å svare i kjent arrogant stil, men noe skjedde, vel terrorangrepene fortsatte som før men nå var det ikke lenger venstresiden som fikk skylden men derimot gærne Jihadister

I starten på 1990 tallet så ble store mengder Jihadister flyet inn til Tyrkia og mange hentet ut av Tyrkiske fengsler der de fikk trening av CIA for så og sendes rundt i verden der det var behov for dem, slik ble Mujahedin dannet.

Like sikkert som sola står opp hver dag så vil vi se en økende grad av terrorangrep fra Mujahedin over hele verden og like sikkert er det at politikerne vil holde flotte taler og si at vi skal ikke gi etter for terroristene, vi må bekjempe dem der de er, vi må ikke være svake, vi må sikre våre interesser i utlandet og like sikkert er det at main stream vil skremme vannet av oss med sine krigstype artikler om livsfarlige selvmordspedofilebombeterrorister, og like sikkert er det at folket vil kreve at myndighetene viser ansvar og sender tropper og bekjemper dem der de måtte befinne seg, og like sikkert er det at vår frihet og borgerrettigheter forsvinner som dugg for solen, får de ikke nok støtte i folket så kommer det enda flere aksjoner.

Det er Boling Frog og problem, reaksjon og løsning som gjelder.

Vel det kommer ingen riddere fra Gondor på hvite hester med tryllestaver og redder oss, de kommer heller ingen Jesus med en engleflokk med sverd og knuser de onde, det kommer ikke noe Moderskip og Battleships med grønne figurer utstyrt med strålepistoler og redder oss, det er kun vi selv som kan stoppe galskapen som er på vei til å utfolde seg med å opplyse nok folk om hvem og hva som foregår.

En start til de som vil bidra er å lese kildene jeg legger under her.

Denne som kom i går forteller det meste, 187 likes og 0 dislikes, sett av over 5000.

Gladio Revisited

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bsWHafahbvs

Operation Gladio – Full 1992 dokumentar BBC

En oversikt over når kampen begynner og hvor du kan se den.

http://www.se.no/hva/?query=Super+Bowl&includeAll=1

Denne forteller det meste om Gladio

Kissingers trussel til Aldo Moro “` Du må oppgi din politikk for å bringe alle de politiske kreftene i landet ditt i direkte samarbeid … eller du vil betale dyrt for det. ”

http://www.globalresearch.ca/operation-gladio-cia-network-of-stay-behind-secret-armies/9556

http://www.boilingfrogspost.com/2013/02/01/must-watch-video-operation-gladio-part-i-from-neo-fascists-to-mujahedeen-aka-al-qaeda/

Palme – likvidert av Stay behind-gruppe

http://www.document.no/2013/01/palme-likvidert-av-stay-behind-gruppe/

Palme kritiserar USA för julbombningarna i Hanoi 1972

http://no.wikipedia.org/wiki/Olof_Palme

http://no.wikipedia.org/wiki/Aldo_Moro

http://sincedutch.wordpress.com/2013/01/26/1262013-bayou-corne-salt-dome-collapse-sinkhole-radioactivity-and-dome-wide-sinking/

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Du skriuver:
“Våpenkontroll har til alle tider vært en katastrofe av dimensjoner for folket. Mao innførte våpenkontroll, resultat 22 millioner døde, Stalin og Lenin innførte våpenkontroll, resultat 66 millioner døde. Hitler innførte våpenkontroll, resultat 70 millioner døde.”

Det hadde vært fint med litt merr dokunentasjon her:
Hvilke lover tenker man på?
Dato mfor når de ble innført?
Hvilken sammenheng mellom disse lovene og og det nsom hendte?

Man kan ikke bare slenge rundt seg med slike påstrander og bli tatt alvortlig.

bjornt

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bjornt
11 år siden

Det som står i artikkelen kan jo ikke stemme, er Wikipedia riktig så myrde Mao 70 millioner og ikke 22 millioner som som det står i artikkelen.

Her er litt kilder.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mao_Zedong

http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Stalin

http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Lenin

http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II

http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union

Her har du litt å starte på Bjørn :)

Problemer med slike kilder er at det er umulig å si hvem man skal stole på siden det alltid er seierherrene som skriver historiebøkene.

Angående Holocaust så ble 145 000 drept i følge Røde Kors, men antallet har økt og økt med årene, nå er det vel 6-7 millioner

I Dresden massakren så ble 13 kvadratkilometer av byen totalt utslettet med 650 000 sprengbomber og 200 000 brannbombe, byen hadde et innbyggertall på 650 000 innbyggere pluss 500 000 flyktninger.

Alt ble utslettet i enorme ild stormer, eneste redningen var elven gjennom byen der overlevende samlet seg men da kom bølge etter bølge med engelske jagerfly og meiet ned de siste overlevende med maskingevær.

Et beskjedent antall over drepte var da 650 000, dette tallet har gått nedover og nedover og nå er det offisielle tallet over drepte nede i 20 000, om ca 10 år til så døde det nok ingen i Dresden.

Er det noe mer du lurer på etter å ha leste kildene så må du bare spørre :)

Personlig så ville jeg vel ha sjekket selv isteden istedenfor og be andre gjøre jobben for seg, er det noe som enn mener er feil så legger du frem dokumentasjon på det som er feil så får vi debattere fakta i det sammen og se om vi kommer frem til en enighet :)

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Ser gjerne kilder på følgende avsnitt:”Alt ble utslettet i enorme ild stormer, eneste redningen var elven gjennom byen der overlevende samlet seg men da kom bølge etter bølge med engelske jagerfly og meiet ned de siste overlevende med maskingevær.”

Du mener altså at britene sendte drøssevis med jagerfly får å skyte mot sivile i elvene?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  herr anfsim
11 år siden

Kjempeglad du spurte herr anfsim :)

Angående Dresden som jeg har brukt masse tid på å studere så kunne jeg sikkert plapre uavbrutt i mange dager he he

Er ikke helt sikker på hva du mente så derfor skal jeg plapre litt fra A til Å her, angående påstanden om at sivile ble meiet ned med elva av maskingevær fra Engelske jagerfly så tok en dokumentar fra History Channel opp det for litt over 1 år siden, det var først intervjuer med overlevende og med piloter, de få overlevende som så sine kjære bli skutt i filler var rasende og fortalte detaljert og nøyaktig hva som skjedde ved elva og viste til kulehull i betong og andre beviser, engelske piloter nektet og sa at svina fikk som fortjent, piloter fra USA hadde ikke klart å sove en natt uten mareritt over den grusomme massakren de hadde vært med på og noen bekreftet det de overlevende fortalte.
Prøvde å lete frem dokumentaren til deg på youtube men det ser ikke ut som om noen har lastet den opp der.

Angående ildstormer så er det ingen som benekter det, kanskje ikke så rart når det er flere tusen bilder og filmer av det, det var så varmt at selv stålet smeltet.

Bombingen av Dresden ble kalt moralbombing, som betyr bombing av store mengder sivile, vist noen overlever så vil de få svekket moral, mye er skrevet om Dresden angående moralbombing, men svært lite om de 123 Japanske byene som led samme skjebne i operasjon moralbombing.

Bombingen av Dresden startet natten mellom den 13. og 14. februar 1945 da ca. 2 500 britiske og amerikanske bombefly angrep byen med 650 000 sprengbomber og 200 000 brannbomber. Angrepene kom puljevis. 244 britiske Lancastere begynte det første angrepet klokken 22.15. Brannbombene startet straks en ildstorm. Klokken 01.30 kom den andre puljen. Denne var dobbelt så stor som den første. I dagene etter, 14. og 15. februar, ble byen bombet i ytterligere to omganger av 521 amerikanske Boeing B-17 Flying Fortress bombefly. De allierte flyene møtte ingen motstand over Dresden fordi byen manglet antiluftskyts.

Det som gjør bombingen så kontroversiell er at angrepet var rettet bevisst inn på å ramme sivilbefolkningen. De alliertes strategi baserte seg på tidligere erfaring fra brannbombing av Hamburg. Overfor Dresden la man opp til å gjenta effekten, bare i større skala. Brannbombene som traff Dresden antente straks ildstormer. Den høye temperaturen fra brannene sugde luft inn i flammene og startet en brennende pumpevirkning. Mennesker ble fanget i dragsuget og dratt inn i flammene, de som hadde søkt tilflukt i kjellere og bomberom døde av surstoffmangel.

Den første puljen med fly slapp ned spreng granater med 3 sekunder senking så de skulle treffe helt ned i kjellere før de eksploderte for å drepe flest mulig sivile som hadde søkt dekning, så kom neste bølge med brannbomber og satte fyr på hele byen så 15 kvadratkilometer forsvant i en ildstorm.

Dresdens befolkning i den perioden blir anslått til omtrent 650 000. pluss det store antallet flyktninger som befant seg i Dresden på dette tidspunktet. Disse hadde strømmet til byen fra tyske områder lenger øst i håp om å redde seg fra den røde hær som rykket stadig nærmere. Det var allment kjent i dette sene stadiet av krigen at Dresden ennå var blant de få tyske storbyer som var nærmest ubemerket av krigen; dens geografiske beliggenhet og militære betydning ble ansett som ubetydelig. Det var derfor en utbredt tro blant folk at Dresden ville bli spart.

Bombingen av Dresden på de sene krigs dager slår også hull på myten om Hitlers Jødeutryddelse, I Dresden bodde det mellom 40-70 000 jøder, noe som ville vært rart vist Hitler hadde prøvd å utrydde dem i 6 år, i Øst derimot så tok Hitler flere millioner Russiske soldater i en rekke knipetang manøvrer i starten på krigen, satte dem i fangeleirer uten vann og mat der de alle døde i løpet av få dager, men rett skal være rett, Hitler hatet Jøder, homoer, negrer, kommunister, funksjonhemmede og andre som ikke var av deres master rase, men gjengen han hater alle mest var Frimurerne, det var ikke en tale uten at han la ut hatet sitt mot Frimurerne, ( både Franklin D. Roosevelt, Winston Churchill og Josef Stalin var 33 graders murere ) men dette har det vært total blackout om i media og historiebøkene av en eller annen grunn. Jødene i Dresden måtte gå med gule stjerner, hadde ikke samme rettigheter som andre Tyskere, de hadde heller ikke adgang til bomberom, men det var en ordre Tyskerne gav faen i under bombingen av Dresden ( det var også med i dokumentaren fra History Channel )

Denne grusomme massakren ble utført av Jesuitten Arthur Travers Harris, mest kjent som «Bomber» Harris eller «Butcher» Harris, som var øverste leder av RAF Bomber Command under den siste delen av andre verdenskrig. Han blir regnet som ansvarlig for de høye sivile tapstallene under de alliertes bombeangrep mot Tyskland.

Britiske myndigheter satte seff opp en statue av ham i 1992. Dette ble møtt med forferdelse, både i utlandet og i Storbritannia. Statuen ble tilgriset av demonstranter, og måtte bevoktes døgnet rundt. Tyske myndigheter leverte også en offisiell protest.

Det og gi massemordere flotta statuer er en tradisjon som man ser den dag i dag, George Marshall fikk også en flott statue og en fredspris for sin bruk av Atombomben mot Hiroshima og Nagasaki
Noe som var helt totalt unødvendig siden Japan allerede hadde overgitt seg til Sovjetunionen, kilder nær George Marshall har i senere tid sagt at George Marshall sa at krigen mot Japan måtte utsettes så lenge som mulig slik at de fikk testet Atombomben på levende mennesker.

Atombomben ble oppfunnet av gutteklubben ved Bohemian Grove som også har tatt æren for opprettelsen av FN bygget, stort sett alt av kriger, EU og det meste av elendigheten i verden.
Som du sikkert vet så ble den første Atombomben som ble bygd i Manhattanprosjektet sprengt 16. juli. 1945 i Alamogordo i New Mexico, Bomben fikk navnet Trinity, som står for Nimrod, Semiramas, Tammuz og Osiris, Isis, Horus og Zeus, Athena, Apollo og Jupiter, Merkur og Venus og Brahma, Vishnu, Shiva.
Bombene over Hiroshima og Nagasaki fikk navnene Little Boy og
Fat Man.

Håper jeg klarte å svare på det du lurte på, skal legge ved noen linker under her så kan du se massakren med egne øyner.

Denne har meget sterke sener, rart den ikke krever 18 års grense.

The Bombing of Dresden

Her er en skrytevideo fra de allierte

“Dresden Bombed to Atoms” Why?

og her er en Wikipedia link der som stort sett forteller sannheten :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Dresden_in_World_War_II

Her er en serie på 14 deler der en av de siste overlevende forteller sin historie om Dresden massakren

Witness to the bombing of Dresden Part one of 14

Hensikten med artikkelen her er at man kanskje kan bidra til at man skal slippe å oppleve noe slikt igjen og at man ikke går i fella til psykopatene nok en gang, men skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke særlig optimistisk dessverre :(

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Sukk,… Ikke si st du også er blitt en holocaustfornekter, smurf.

Jeg forstår meg ikke på KT’ere;

Rett er galt, varmt er kalt, lyst er mørkt, Nord Korea er bra, Assad er en fin fyr, Hitler var helt ok, og jenzemann er en bloddrikkende satanist (eller biorobott)

Skal bli artig å lese den unisone hyllesten man gir seg selv for å ha avverget nok et falseflag-angrep, når også Superbowl kommer til å forløpe uten nevneverdig dramatikk…

Da er det på tide å dumme ned hjernen med litt jazztobakk og litt blytung metal…

Kos cg klem, lev vel, og husk at innerst inne er vi alle glade i hverandre, tross alt :-)

Over og ut!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Høøø….. ????????

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Konspirasjonsteorien din henger nok ikke helt på greip, grunnen til at noen gir deg minus er nok at folk ønsker å lese kommentarer angående Artiklenes tema og ikke små trolle onlinere som bare forsøpler.

Ingenting er vel bedre en at ingenting skjer, da blir vi alle glade, om det skyldes feiltolkninger eller stort fokus på deres planer blir nesten umulig å bevise.

Jeg antar at vist du hadde kunnskap om at et vann hadde tynn is så sitter du ikke rolig og ser på at folk går utpå og utsetter seg for fare, du vil seff advare, man skal alltid bruke føre var prinsippet som Jens sier.

At noe er på gang er det ingen tvil om, i går gikk Israel til krig mot Syria, nå sier Iran;Syria, Egypt mm at de vil ta igjen, det utvikler seg til det verre for hvert minutt, en liten gnist kan sette hele MØ og resten av verden i brann, Ambassaden til USA ble sprengt i NATO landet Tyrkia i dag og vi fikk også en ny skoleskyting i USA i dag så endringene går fortere og fortere, I India ble en rekke personer drept av monsterhagl på størrelse med leka blokker, Nord korea har innført unntakstilstand og mobiliserer til storkrig, UK sender store styrker til Falsklandsøyene og truer Argentina med krig, Kina og Japan er på nippet til stor krig grunnet noen småøyer.

Tror nok mange også er lei av personer som som angriper budbringeren når de ikke er i stand til å ta budskapet.

Det skjer store endringer over hele kloden nå på både godt og på vond, denne her som kom nå etterlater ingen tvil om det.

FIRE AND ICE – EXTREME WEATHER EVENTS AND EARTH CHANGES JANUARY 2013

Vær med å bidra til å redde liv isteden for å beskytte de som ønsker å ta liv, det vil tjene oss alle, ja ikke absolutt alle da, det er en liten psykopat elite av en håndfull gamlinger som overhodet ikke ønsker det. hvem enn vil tjene er jo opp til enn selv

Så du Idar hadde et spørsmål angående artikkelforfatter, svaret på det finner du her.

http://www.dissident-net.info/kare-torvholm/

Skal vi klare oss gjennom den kommende stormen så må en samarbeide, splitt og hersk tjener kun de som ønsker total makt.

Men nå er det tilbake med mer graving sammen med titalls millioner andre, tiden er kort. det blir en kamp mot klokken. :)

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Syria-og-Iran-truer-Israel-7108401.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Tenaring-skutt-pa-skole-i-USA-7108320.html

Stakkar Ke$has fikk kritikk for sin sang Die Young, som hun synger med store pentagrammer i sin video nå er hun sinna og avslører sine oppdragsgivere, det var ikke hennes tekst og hun ble tvunget til å synge den, vel slik er det med alle Illuminati artistene.

http://p3.no/musikk/stempla-som-ufolsom/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/

« Forrige artikkel

“Til barnets beste” – staten som omsorgsperson

Neste artikkel »

Siktes det riktig vei?

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x