SOS rasisme under lupen

8.6K visninger
20 minutter lesetid
52

SOS rasisme har solide overskudd og investerer stort i eiendom. Samtidig får de millionstøtte fra staten, og drives av personer tilknyttet ultrakommunistiske organisasjoner som hyller Josef Stalin.


Det var den kjente antirasisten Khalid Salimi som stiftet SOS Rasisme i Norge i 1985. Da han i 1979 startet bladet Immigranten opplevet han at AKP startet et konkurrerende magasin, før de foreslo at de 2 bladne ble slått sammen. AKP ville gjøre rasisme til “sin” sak, som en del av klassekampen. Salimi på sin side ville gjøre antirasisme til et tverrpolitisk prosjekt.

Dagens Næringsliv skriver i den omfattende artikkelen at det var i Haugesund kommunistene mest effektivt organiserte seg i SOS Rasisme, og efterhvert tok kontakt med flere lokallag – med sikte på å overta organisasjonen. Noe de klarte midt på 1990-tallet. Landsstyret med tilknytning til Antirasistisk Senter, trakk seg.

Efter at kommunistene overtok er måten å organisere arbeidet på, til forveksling lik det som fortelles om AKP (m-l) fra 1970- og 80-tallet; de har en liten kjent ledelse, mens lokallagene nedover i organisasjonen knapt vet om hverandre. SOS Rasisme har bedrevet en voldsom medlemsverving, og bruker det høye medlemstallet til å øke tilskuddene fra det offentlige. De som kjenner til hvordan reglene for tilskudd er, kan innrette virksomheten slik at alt handler om å få penger ut av systemet. Derfor er ikke organisasjonen bare aktiv med medlemsverving, men også med aktiviteter de kan få pengestøtte for. Knapt noen av de opprinnelige stifterne og ildsjelene er med. De trakk seg ut da det ble klart at de ville bli kastet, under kommunistenes overtagelse. Kommunistene var misfornøyde med måten SOS Rasisme jobbet på, og bestemte seg for å overta.

Organisasjonen hadde i begynnelsen stor aksept fra kjente personer og beslutningstagere, men er siden maktovertagelsen blitt en lukket organisasjon, som knapt samarbeider med andre om å bekjempe rasisme. Antirasistisk-senter hadde et oppropet “Stopp muslimhetsen” som ble overlevert Stortingspresident Jagland. Oppropet ble overlevert til Jagland 05.05.2009 av representanter fra Antirasistisk Senter, Islamsk Råd, Oslo Biskop, Norsk Innvandrerforum, Sosialistisk Ungdom og Rødt.
Hvorfor valgte Tjen folket og SOS-Rasisme å avstå fra denne  listen!?

Til tross for det omfattende medlemstallet er SOS Rasisme ingen nettverksbyggende organisasjon, ihvertfall ikke innenfor den antirasistiske bevegelsen. Imidlertid uttaler noen av de som var med på å organisere maktskiftet i SOS Rasisme at mye handlet om å få folk til å forstå at den beste måten å bekjempe rasisme på, var å bli kommunist. I AKP. Imidldertid tilhører mange av kommunistene i SOS Rasisme ifølge DN den tapende fløyen i AKP, som i 1998 etablerte organisasjonen “Tjen folket” (!).Flere av de topptillitsvalgte i SOS rasisme er også styremedlemmer i den ultrakommunistiske organisasjonen som beskriver seg selv om maoistisk, og som av kritikere blir beskrevet som stalinistisk.

DISSE ER SENTRALE I BÅDE SOS RASISME OG “TJEN FOLKET”:

Kjell Gunnar Larsen
SOS rasisme: Daglig leder, hovedkasserer og styremedlem
Tjen Folket: Styremedlem

Bjarne Stokke
SOS rasisme: Styremedlem, medlem økonomiutvalget
Tjen Folket: Styremedlem

Henrik Ormåsen
SOS rasisme: 1. vara til arbeidsutvalget
Tjen Folket: Styreleder

Kenneth Fuglemsmo
SOS rasisme: Medlem i landsstyret
Tjen Folket: Styreleder for ungdomsorganisasjonen “Revolusjonær kommunistisk ungdom”

Khalid Salimi er grunnlegger av SOS rasisme og sier han ble skvist ut av kommunistene.  Han mener SOS rasisme i dag er styrt av hovedsakelig hvite kommunister.

“Det er et paradoks at det trolig er flere “svartinger” som er med i Frp enn i SOS rasisme”
– Khalid Salimi.

For de som er kjent med AKP’ernes tenkemåte fra partiets tidlige periode, er dette strategien som kalles ”bred front”. Man går inn og overtar styringen med organisasjoner med helt andre eller begrensede formål i forhold til selve Partiet, og vrir aktiviteten over til ønskede formål samtidig som man skaper en større kontaktflate mellom frontorganisasjonen og partiet. Dermed kan partiet få tilskudd av nye medlemmer, som i utgangspunktet kanskje delt et enkeltsakssynspunkt.

Efter AUF-skandalen med medlems- og aktivitetsstøtte på 1990-tallet har flere organisasjoner vært under lupen for måten de oppnår tilskudd på. Også SOS Rasisme har vært det, og nå er de det igjen. Tjener organisasjonen saken de bærer i navnet? Eller fungerer SOS Rasisme som en dekkorganisasjon for å få penger ut av offentlige systemer – penger som brukes til å verve og skolere nye mennesker til kommunistenes rekker? Hva gjør de 46 000 medlemmene, egentlig? For med så mange medlemmer, må det være mulig å dokumentere utadrettet aktivitet. Men SOS Rasisme bekjemper ihvertfall ikke rasisme gjennom samarbeid med andre, brede antirasistiske bevegelser eller for eksempel partipolitiske ungdomsorganisasjoner.

Hør lyd:  Avviser at SOS rasisme styres av kommunister

Hør lyd:  Avviser at SOS rasisme er styrt av kommunister

Fest og morro

Arrangøren av festen var tidligere leder av SOS Rasisme i Sarpsborg, Ziba Amini og gjengen rundt henne. På festen var det ca 300 ungdommer, de fleste i alderen 15 – 18 år festet og drakk i MIA-kvartalet i går kveld. Politiet måtte stenge festen. – Jenter fra 14 år og oppover danset i bare truse og BH. Ifølge politiet var de fleste guttene av utenlandsk opprinnelse, mens jentene var norske. Flere av dem var under 18 år og åpenbart beruset, sier operasjonsleder Tommy Antonsen til SA. Flere av personene skal være tilknyttet SOS Rasisme. Temaet for festen var hore og hallik. To 17 år gamle jenter måtte hentes av sykebil da de var bevisstløse grunnet overdreven drikking. Sykehuspersonellet som hentet de to 17-åringene valgte å varsle politiet. Som igjen valgte å stenge hele arrangementet. Det ble også beslaglagt en kniv, samt at det ble meldt om innbrudd og skadeverk på et nabohus til festen. Til tross for at det hersker forvirring omkring hvem som er den reelle arrangøren av hallik- og horefesten i helgen, er det kun Ziba Amini som har status som siktet i saken.

At dette er i henhold til Vedtekter for SOS-Rasisme 2.6 “Ved å arrangere ulike aktiviteter som bidrar til bedre kontakt og forståelse mellom ulike folkegrupper”, – kan så være, men å arrangere fylleorgier med mindreårige under den sexuelle lavalderen som deltagere må ansees som ikke bare uansvarlig, men fulstendig galskap.

Men i følge punkt 5.2 så skal alle arrangementer i regi av SOS-Rasismes  være rusfri. Det var vell derfor festen “offesielt” ikke var det?

“Tjen folket”, eller “Tjen penger”?

Organisasjonens økonomi er så solid at de har kunne spytte i to millioner kroner for å opprette et eget eiendomsselskap, Aktivisteiendom AS. Dette selskapet har investert i eiendommer i Oslo, Bergen og Trondheim. Og pengene har de kunne låne fra SOS rasisme og flere lokallag. For eksempel har SOS rasisme i Haugesund lånt ut over to millioner kroner. Dette lokallaget hadde i tillegg råd til å kjøpe nye lokaler til seg selv tidligere i år, uten å låne penger.

SOS rasisme har nesten ikke gjeld, og har i tillegg 2,4 millioner kroner i banken. Daglig leder i SOS rasisme Kjell Gunnar Larsen sitter også i ledelsen i kommunistorganisasjonen “Tjen Folket” men avviser at det er noe samarbeid mellom de to organisasjonene. Til sammen fire personer har sentrale verv både i “Tjen Folket” og SOS rasisme. Broren til Idol-Gaute, Henrik Ormåsen er Styreleder i “Tjen Folket” har vært nestleder i SOS rasisme og sitter i landsstyret. Kjell Gunnar Larsen mener det er uproblematisk at så mange fra en ytterliggående politisk bevegelse har ledende verv i SOS rasisme.

– Et passende navn på SOS rasisme nå kunne vært “Tjen penger”, sier Khalid Salimi som var med å grunnlegge organisasjonen på 80-tallet. Han synes det er merkelig at SOS rasisme ikke er mer synlig. – Med de store økonomiske ressursene og mange medlemmene organisasjonen har er det rart vi ikke ser mer til dem. “De er til stedet men er ikke så viktige som andre aktører når det gjelder antirasistisk arbeid”, sier Salimi som ønsker seg en gransking av organisasjonen og pengebruken. Leder for SOS-Rasisme bortforklarer dette ved at organisasjonen har nedprioritert holdningskampanjer med avisannonser og i stedet satset på å være ute i gatene… SOS rasisme risikerer å måtte tilbakebetale offentlig støtte på nærmere ti millioner kroner i det som er en av de mest omfattende granskingene av barne- og ungdomsorganisasjoner på mange år.

Hør lyd: – Må sjekke SOS rasisme
Hør lyd: Vil ha kontroll av SOS rasisme
Hør lyd: Vil ha strengere kontroll av SOS rasisme
Hør lyd: Vil ha kontroll av SOS rasisme

“Tjen folket” med massemorderen Stalin som sitt idol.

Gruppen “Tjen Folket” har spesielt gjort seg bemerket gjennom aktivitet innen partiet Rødt og organisasjonen SOS Rasisme.  Antallet medlemmer er ukjent. Som det sømmer seg for ekte kommunister, ønsker de mest mulig neddyssing rundt det de driver med. Derfor gjør de selvsagt alt de kan for å holde navnene til medlemmene skjult.Tjen folket har vekket debatt i Rødt og på den norske venstresiden med sin klare støtte til de såkalte «fem store» (MarxEngelsLeninStalin og Mao), der særlig hyllesten av massemorderen Stalin som stod bak Det Bolsjevikiske Holocaust, Russiske Gulag, og det Ukrainske Holodomor , og har over 70 millioner menneskeliv på sitt samvittighet har skapt kraftige reaksjoner. Kommunistene brukte også de tyske dødsleirene flittig til sine folkemord ETTER krigen var over.

Ønsker “Tjen folket” væpnet revolusjon/borgerkrig?

I en artikkel i dagbladet uttalte Tjen Folkets talsmann Henrik Ormåse seg følgende: “- Væpna revolusjon er ikke noe å hisse seg opp over. Det er selvsagt at om folket skal ta makta må de ha våpen. Det er en forutsetning for å få en mest mulig fredelig revolusjon”. Ormåsen opererer forøvrig uten dekknavn fordi han er partiets talsmann. I en artikkel i itromso sier Kenneth Fuglemsmo, talsperson for Revolusjonær kommunistisk ungdom (RKU) følgende:

– Vi har ingen tro på en ren parlamentarisk overgang til kommunismen. Historien har vist oss at væpnet revolusjon er den eneste måten arbeiderne kan frata borgerskapet makten. Det betyr ikke at vi ønsker vold og hamstrer våpen, men at vi innser at vi må være forberedt på væpnet kamp når den tid kommer. Om ikke dette er nok, så forsvarer de væpnet revolusjon  på sine egene nettsider:

Hvorfor er Tjen folket for væpna revolusjon?
Tjen folket er for væpna revolusjon. Vi er for dette fordi det er en forutsetning for revolusjonen overhodet. En revolusjon er en handling der den ene delen av befolkninga tvinger igjennom sin vilje. En sosialistisk revolusjon, er en revolusjon for frigjøring fra utbytting og klasseundertrykking. Herskerklassen vil ikke gi fra seg sine privilegier frivillig, og vil kjempe med alle midler mot dette.

Hva sier PST til dette?

Karikatur-oppstyret

Innledning
Nok en gang glitrer SOS-Rasisme i sitt fravær. De har hverken stilt opp sammen med muslimer og etter hva jeg kan se heller ikke gitt noen kommentarer til Norsk media. Kommunistene har ikke skrevet et eneste ord om det selv engang. Det beste de klarte å levere var en link til fri fagbevegelses kommentar som de publiserte først 20.02.2010. Et raskt søk på deres nettside, viste at de ikke har nevnt ordet “karikatur” siden 19.04.2007.

Siden SOS-Rasisme ikke har kommentert karikatur-saken, tillater jeg mer derfor å gjøre det for dem.

Problemet slik jeg ser det  ligger i bruken av ytringsfrihet i samklang med forståelse av konsekvenser, hvem som publiserer, og hvordan det blir publisert. Problemet er bla. symbolikken i bildet som beskriver at muhammed (det helligste) er en gris (det mest skittene) Blander du dette med sterke religiøse følelser treffer du en nerve.

Bør man forby karikaturer?

En slik karikatur kan følelsesmessig sammenlignes med at en lokalavis midt i bibelbeltet hadde publisert et bilde av jesus gristus, eller av rotte-paven (svartedauens pestspreder) i omgang med smågutter. Eller at Norges muslimer hadde flokket seg foran slottet 17. mai og brenner det Norske flagg iført burka. Folk hadde selvfølgelig gått bananas.  Det hele dreier seg om følelser og det finnes ingen fasit på hva et menneske skal eller burde føle.

Men på en annen side må man kunne skille på jornalistikk og bevvist konfliktskapende propaganda, så vell som politisk/religiøs-satire og ondsinnet uthenging. Man bør ikke sensurere uansett om noen kan bli opprørt eller føle seg krenket. Uansett om det gjelder bibelbrenning, flaggbrenning, karikaturer, kirkebrannbilder, eller bilder fra krigen i midtøsten. Men de kunne eksempelvis lagt bildet på en ekstern link med en liten “warning” slik at de som føler seg krenket av slike bildet får muligheten til å ikke få de slengt i tryne. Noe tilsvarende ble gjort med et bilde fra Haiti som viste en mobb som slepte en matplyndrer splitter naken langs asfalten med gapende kjøttsår.

Angrep på muslimer, eller ytring?

En annen ting er at det er ikke bilde isolert sett som er problemet, men den konstante heksejakten som faktisk har pågått i mange vestlige land i snart 10 år hvor muslimer blir stemplet som terrorister, kvinnemishandlere, og beskylt for snikislamisering og at muslimer truer vestlige verdier.

Dette paralelt som staten Norge sammen med USA, GB, og NATO fører krig i Afganistan og Irak. Og det hjelper ikke at PST sier motstanden er på religiøst nivå og Støre hevder det er “for å frigjøre folket”. At Afganistan og Irak drives av statsledere som har omdiskuterte ansettelsesforhold, og  som tjener fremmede statsmakters interresser, kan sammenlignes med innsettelsen av Vidkun Quisling under andre verdenskrig. Ikke at de som kapitulerte og rømte landet var noe bedre, men det er irrellevant i denne sammenheng. Dette sier jo bare at de ikke krigfører mot “statene” Afganistan og Irak. Men når krigsmaktene USA og NATO iløpet av 9 år ikke har greid å knekke en flokk lett bevæpnet “fjellgeiter” med til dels hjemmelagde kinaputter, så sier det alt om hvor stor motstanden er og hvem de er. Sivilbefolkningen. For det er iallefall ikke USA finanserte Taliban som er fienden. Og det hjelper heller ikke at Norske medier skryter over at Statoil har klart å grafse til seg betydelige oljerettigheter i dødsboet Irak midt under klimamøtet i Danmark…

Selv om jeg personlig ser på karikaturene som politisk/religiøs satire, kan karikaturtegningene på mange måter oppfattes samt ha et underliggende agenda i  en del av en psykologisk krigføring (gråsone krig) for å fremprovosere handlinger fra muslimer. Handlinger som slag i slag blir bruk i mot dem for å score billige politiske poeng når de opplever deres støtte til krig er i ferd med å rakne.

La meg gi noen eksempler fra Siv Jensen

Hun mener muslimer angriper grunnloven og ytringsfrihet siden de ikke aksepterer karikaturtegninger. Ytringen som ligger i tegningene kan bla. Være:  muslimer er noen jævla svin, islam er svineri. Ved at Siv Jensen ikke aksepterer at man kommer med mot-ytringer, er det hun som ønsker å bryte grunnloven og ytringsfriheten. Deres lovforslag om å forby religiøse plagg er forøvrig  brudd på Grunnloven § 2 (første del):Alle Indvaanere af Riget have fri Religionsøvelse. Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion.

FRP vil snikomskrive grunnloven ved å kalle det ny språkdrakt for Grunnloven. Jeg tror virkelig FRP bør slutte å dra seg i fantomhudfolden og begynne å rydde opp i sine egene preussen-blåe rekker.

Otto Jespersen ble forøvrig drapstruet og anmeldt av kristne for brenning av amerikanske flagg. Biskop mener Gaahl (årets homo) bør få sparken fra teateret etter sine uttalelser om kirkebranner.

– Hvorfor henger ikke Siv Jensen ut kristne som en trussel for yttringsfriheten?

Otto ble også anmeldt av en jøde for å ha meldt sin medlidenhet til alle lopper og lus som gikk med i de Tyske dødsleirene.

– Hvorfor henger ikke FRP ut jøder som en trussel for yttringsfriheten?

Homo anmelder Livets ord for å sitere bibelen (homo-hets) Anmeldelsen kommer bare noen dager etter at menigheten ble rammet av et attentatforsøk på søndag.

– Hvorfor henger ikke Siv Jensen ut homosexuelle som en trussel for ytringsfriheten, og som fekale sataniske terrorister?

Hvorfor henger Siv Jensen ut muslimer for kjønnslemlestende av jenter, og unnlater å kritisere jøder for pedoritualer ovenfor  guttebarn? – Hva med å kalle en spade for en spade å erkjenne at ingen av disse ritualene hverken er utbredt eller særeget muslimsk  eller jødisk?. Hva med å adressere problematikken til de det gjelder? “Ekstreme” folk er gjerne tilknyttet er gruppe som bærer eget navn. Terrorgruppen stern og Irguns (som forøvrig fridde til Hitler) var jøder, men jøder er ikke Stern og Irguns. Shabab-militsen som steiner barn er muslimer, men muslimer er ikke Shabab-militsen.

Bør man demonstrere?

Føler man for det, så bør man iallefall få lov til det. Jeg vil i den sammenheng rose taxi-demonstrantene for en effektiv og synlig aksjon.
Her har vi alle mye å lære av dere. Hadde det vært mere guts i den Norske befolkningen, hadde vi sett tilsvarende aksjoner da Jens Stoltenberg presset igjennom biodisel-avgiften. Håper dere og andre i transportbransjen viser et like godt engasjement og nødvendige tiltak når hestekur666 dobler drivstoffprisene på bakgrunn av særdeles omdiskutert forskning som minner mere om en blanding av Steven Spelberg`s Pinky and the brain, og en sekt.

Men på en annen side bør man være bevvist på hvorfor de demonstrerer og hva de vil oppnå. Ofte kan det bli fokusert mere på enkeltdeltagere enn selve budskapet, og da kan det virke mot sin hensikt. Å delta i en demonstrasjon som “ledes” av bla. Arfan Qadeer Bhatti er faktisk ingen god ide. Arfan Qadeer Bhatti har fått sitt navn ødelagt gjennom media ved at til stadig blir omtalt som “Tidligere voldsdømte og terrorfrikjente Arfan Bhatti “.Kronikk fra Arfan Bhatti: Et oppgjør med presse og politi. Og ved at man deltar i en demonstrasjon som han har en sentral rolle, så vil muslimer bevvist og ubevvist settes i kontekst av vold og terror. Og da hjelper det ikke at demonstrasjonen er lovlig og fredelig. Det er alltid medias fremstilling som er avgjørende.

Det er i denne prosessen ytringsfriheten blir knust. Blir man fremstilt feilaktig, kan det koste en dyrt.

Og slik ble en debatt om muslim-hets omgjort til en debatt om farlig islamisme, og jeg må si timingen til PST virker påfallende perfekt. Det var ikke uten grunn at Islamisk råd frarådet folk å delta i denne demonstrasjonen, og nå ser man grunnen.  Det er for meg uforståelig hvorfor Bhatti stiller til intervju med dagbladet angående karikaturen på FB-siden til PST, når alt tilsier at karikaruren vil bli publisert i samme artikkel. Og hvorfor rettes protesten hovedsaklig mot dagbladet, og ikke utelukkende PST?

“PST har som en viktig målsetting å rekruttere flere medarbeidere med flerkulturell bakgrunn”
“PST rekrutterer folk med kriminell bakgrunn inn i sine rekker”

Noe av formålet ved demonstrasjonen  var å boikotte det ellers falleferdige Dagbladet som alt sliter økonomisk, og som holdes Intravenøs i live ved å suge våre skattepenger som en overvektig blodigle.

– Og man boikotter dagbladet ved å skape nyheter til dem, og bidra til kraftig økonomisk peak???

Den beste måten å ta avstand i fra dagbladet må jo i dette tilfellet være å kollektivt unnlate å reagere på karikaturene, og ikke gi kommentarer til media. Og eventuelt opprette en FB-gruppe hvor det oppfordres til at man hverken skal kjøpe Dagbladet, eller klikke på deres nettsider i en periode på ett år, da klikk også gir reklameinntekter. MAO: sivil sanksjon i form av ubetinget handelsblokkade.

Det er også verd å bite seg merke i at de fem mediehusene som mottar mest indirekte statsstøtte (VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og Dagsavisen) serverer `mye drøvtygget Kosherslaktet etterlatenskap. Media har blitt vår tids gapestokk som brukes til, nå som før til å ydmyke opposisjoner og politisk ukorrekthet til taushet. Media har også blitt en mere underholdnings-bransje hvor nyheter faller bort til fordel for underholdende oppspinn og sladder. Brød og sirkus!

Det er i grunn fasinerende å se at det dukker opp muslim-debatter straks man skal ta avgjørelser i klimapolitikken. Under klimamøtet i Danmark rapet siv jensen opp et lovforslag mot hijab. Utredningen Klimakur 2020 ble lansert midt oppi karikatur-stuntet.

I forbindelse med PST`s  trusselvurdering 2010 vil jeg ta med et utdrag jeg formoder i hovedtrekk er tilsiktet miljøet rundt de ultrakommunistiske Tjen Folket/SOS-Rasisme:

Sitat 1.
“Trusselen fra de norske venstreekstreme miljøene knyttes spesielt til demonstrasjoner og markeringer mot diplomatiske representasjoner i Norge.
Amerikanske og israelske interesser har tradisjonelt sett vært mest utsatt for venstreekstrem aktivitet. Andre diplomatiske representasjoner kan også være utsatte mål, særlig ved kontroversielle enkeltsaker som får stor oppmerksomhet i media. Det synes imidlertid å være en økende motstand mot bruk av vold hos enkelte i disse miljøene. PST forventer at tendensen til mindre voldsutøvelse i demonstrasjoner og markeringer vil fortsette i 2010.”

Kommentar:
Her har PST (Paranoid Sionist-Tjeneste) sovet i timene.
Amerika er en verdensdel, og jeg formoder PST mener staten USA, og eventuelt Canada.

Hvordan i alle dager kan motstand mot USA og israelske interesser være en trussel for rikets sikkerhet?… Trussel for hvilket rike?
Det kan iallefall ikke være staten Norge!
Eller er det slik at staten Norge er truet av USA og Israel til ubetinget underkastelse?

Dette er heller ikke noe særeget  “venstreekstremt”. Både “venstre-ekstreme”, “høyre-ekstreme”, stortingspolitikkerestand-up komikere, så vell som “mannen i gaten” deler samme syn på USA og Israel adferd i midtøsten. Spesielt etter Irak-invasjonen, men også Israels behandlinger av Palestinere som nå har pågått i så alt for lang tid.

Er det ekstremt å iverksette aktiviteter mot mishandling, tortur, voldtekt, terror, og folkemord?

Sitat 2.
“Høyre- og venstreekstreme grupper vil ikke utgjøre noen alvorlig trussel mot norsk styresett og demo-krati i 2010.”

Kommentar:
– At kommunister som hyller Stalin har planer om væpnet kupp er ingen trussel?

Karikaturens nostrologi

Det mange ikke er klar over er at tilsvarende karikaturer har vært brukt før i forbindelse med krigføring i middelalderen, og nyere tid. Skulptur av et jødesvin, det vil si jøder i omgang med et ureint dyr, i St.Peter-katedralen i Regensburg i Tyskland som ble bygd mellom 1250 og 1520.

Kobberstikk fra 1700-tallet viser rabbinere fra Frankfurt som spiser avføring fra svin sammen med Djevelen og «to-åringen Simonino di Trento som ble
ofret av jøder skjærtorsdag 1745».

Jødenes og djevelens klær er merket med runde Judenflecken, «jødemerker», en forløper for nazistenes gulejødestjerner. Siden SOS-Rasisme/Tjen folket er så jødefikserte, er det derfor naturlig å anta at de er full viten om disse karikaturene fra middelalderen og,  hvilket verktøy de den gang var…

Anti-rasister, eller ultrakommunister?

Jo mere man  tenker over Khalid Salimi`s utsagn, “Med de store økonomiske ressursene og mange medlemmene organisasjonen har er det rart vi ikke ser mer til dem.”, Jo mere må man si seg enig. Foruten en nettside og noen fakkeltog i ny og ned som genererer salg av fakkler og megafoner, kan jeg ikke se at deres tilgang til resurser er i samsvar med SOS-Rasisme`s iver mot å forebygge rasisme. Det virker som at rasismeforebyggende arbeid har falt fullstendig i skyggen for de kommunistiske lederenes gamle erkefiende fra andre verdenskrig: nazistene…iallefall de organisasjonene og personene de peker ut som nazister. Under “hva er rasisme” virker det som SOS-Rasisme forsøker å omdefinere rasisme til nazisme for så å vende hele sitt aktive arbeid hovedsaklig  mot nazisme, og forsømme rasisme uten nazistisk aksang.

Viser til SOS-Rasisme “kort om rasisme” avsnitt raseteori:

Sitat 1.
“Forskere og myndigheter over hele Europa drev fram en aktiv kampanje for å få folk til å tro at det fantes forskjel- lige menneskeraser og at den hvite «rasen» var mer utviklet og hadde høyere verdi enn andre «raser». Grunn- laget for raseteorien var et «behov» for å plyndre andre deler av verden. Vesten brukte raseteori for å fortelle folk at den vestlige verden hadde en gudegitt godkjenning til å okkupere andre land og folk. Raseteori skulle bli den eneste aksepterte intellektuelle linjen i Europa.”

Kommentar:
– Ut i fra denne definasjonen faller også de Romersk-katolske kristne korstogene i middelalderen mot Muslimer og Jøder,så vell som Nordiske, Samer  og Europeere under begrepet rasisme. Og at: “Rasisme er et relativt nytt fenomen, og ble første gang systematisk fram- satt under framveksten av kolonialis- men på 1700-tallet.” – Er direkte feilinformasjon.

I Book of Joshua kan man også lese om “rasisme” i antikken, og trolig historiens første beskrivelse av en etnisk rensing med gudegitt godkjennelse. Guds utvalgte folk/herrefolket fra Egypt er forøvrig den første beskrivelsen av en rase/folkegruppe med gudegitt godkjenning til å okkupere andre land (Canaan/Palestina) og som er et folkeslag med høyere verdi enn andre folkeslag (Goy). I den sammenheng er det vært å bite seg merke til at khazar/bolsjevik/sionist-jødene har iverksatt inndirekte folkemord mot de etiopiske jødene

Helena Petrovna Blavatsky`s raselære) i  Secret Doctrine dukket først opp på slutten av 1800-tallet og var basert på okkult lære fra bla. Tibetansk buddhisme. Mere om okkultismen i nazibevegelsen finner du HER. Hvorfor kan ikke SOS-Rasisme som antirasistisk-senter gjør, vise simpelt hen til FNs rasediskrimineringskonvensjon? Passer det ikke inn i deres agenda?

Sitet 2
“Rasisme handler om å tillegge folk spesielle egenskaper ut fra en lett synlig gruppetilhørighet, enten den er basert på hudfarge, religion eller andre forhold.”

Kommentar:
Dette er ikke rasisme.
Enhver forskjellsbehandling, utelukkelse, innskrenkning eller begunstigelse på grunn av rase, hudfarge, avstamning eller nasjonal eller etnisk opprinnelse, – er derimot rasisme. Aon R. Naqvi har skrevet en bra artikkel på Nyhetsspeilet angående merkelapper.

Norge er et flerkulturelt samfunn og de ulike kulturene har naturligvis spesielle egenskaper på et relativt nivå. Uansett om det gjelder Samer, Trøndere, Odinister, Nordlendinger, kristne, BM-miljøet, Arabere, Svensker, punkere, muslimer, eller Russere. Alle individer er forskjellige, og like folk tiltrekkes gjerne likesinnede. På dette viset er det den naturligste ting i verden at forskjellige samfunnsgrupper har forskjellige egenskaper som går på alt i fra religion, filosofi, fritidsaktiviteter til politikk. Derfor er gruppetilhørigheter i mange tilfeller et personlig speilbilde av hvem man er. De faktiskespesielle egenskaper ut fra en lett synlig gruppetilhørighet” er noe man skal være stolt over.

Mennesket er kanskje naturens mest «plastiske» eller «formbare» art. Mennesket er utrolig tilpasningsdyktig (lettmanipulerende?) og ressursrik . Menneskets utrolige suksess som art skyldes dets høyt utviklede evne til å lære og overføre kunnskap; kultur. Menneskets avhengighet av kultur og læring er en viktig årsak til den lange barndommen. En del ferdigheter, særlig språk, kan bare læres i visse tidligere faser av livet. Barn som har vokst opp uten menneskelig kontakt (Feral child) viser at mange av de grunnleggende menneskelige trekk læres i tidlige år. «Ulvebarna» har også vist at mennesket er i stand til å leve og vokse opp blant andre arter, en nesten utrolig prestasjon som sier en god del om hvor ressurssterkt og fleksibelt mennesket er som art.

Og da er det nærliggende å spørre `hvordan SOS-Rasisme/Tjen Folket ønsker å forhindre at man tillegge folk spesielle egenskaper ut fra en lett synlig gruppetilhørighet?

Jeg kan ikke se at dette er praktisk mulig uten å danne en politistat hvor all form for politisk og religiøs ytring og utøvelse er forbudt. Både i verbal og symbolsk form. Eventuelt eliminere “spesielle egenskaper” og de synlige gruppetrekkene hos folk?

“...basert på hudfarge, religion eller andre forhold”? - Dette lukter Stalin.

Sitat 3
“Nazismens framvekst i Europa må ses i sammenheng med denne europeiske tradisjonen”
Vesten har blod på hendene og rasisme i hodet”

Kommentar:
Her blander man sammen “europeisk rase/vesten” og imperalisme.
Å antyde at nazistiske holdninger er europeisk tradisjon, går vell under:
å tillegge folk spesielle egenskaper ut fra en lett synlig gruppetilhørighet, enten den er basert på hudfarge, religion eller andre forhold.”

– Og da er SOS-Rasisme i følge deres egen definisjon av rasisme, rasister selv?
Europeere som føler hat/avsky mot Europeere?

“Selvhat, selv-avsky, også noen ganger autophobia refererer til en ekstrem motvilje mot seg selv, eller være sint på seg selv.  Begrepet selvhat kan referere til enten en sterk motvilje for en selv, ens handlinger, eller en sterk motvilje eller hat av ens egen rase, kjønn, nasjonalitet, seksuell legning, arter eller andre konsern hvorav en kan være medlem. Når den brukes i sistnevnte sammenheng det er generelt definert som hatet til ens identitet basert på demografiske aktuelle, samt et ønske om å distansere seg fra denne identiteten. Begrepet “selvhat” brukes sjelden av psykologer og psykiatere, som ville vanligvis beskrive folk som hater seg selv som “personer med lav selvfølelse. Selvhat og skam er viktige faktorer i noen eller mange psykiske lidelser, spesielt tilstander som involverer en oppfattet feil av seg selv (f.eks body dysmorphic disorder). Selvhat er også et primtall trekk ved mange personlighetsforstyrrelser.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Self-hatred

Hovedkilder:
http://www.p4.no/story.aspx?id=319970
http://www.document.no/2010/01/sos_rasisme_risikerer_a_matte.html
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/04/22/533320.html
http://www.itromso.no/nyheter/article176580.ece
http://www.liberaleren.no/2006/01/16/meld-deg-ut-av-sos-rasisme/
http://www.sa.no/lokale_nyheter/article2601092.ece
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.1865714

Kopi sendes til: Islamisk råd, SOS-Rasisme, Antirasistisk-senter, MIFF, HJH, Levende ord, NLM, PST, FRP, Tjen Folket, VG, TV2, NRK.

Sigr Huginsson

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

52 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Hvorfor nevner ikke SOS rasisme forholdene i Sveits?

2: Murder Threats by organised Swiss Neighbours: “Enzian soll dich wegpusten” >> 3: Swiss Nazi Indictments & Switzerland`s Fear of Foreign Judges: Immigrant always Guilty + https://www.youtube.com/watch?v=Z18amGSBxxk&index=2&list=PLqQQFOVUZBLihg1OlQHwrVkr_Kdbt3ga2

2, quote: THESE SWISS NAZI THUGS JUST COME TO THE DOOR TO COME AND THREATEN SEAN HROSS TO HAVE HIM KILLED BY THE SWISS ENZIAN TERROR SQUAD; this is the real SwitSSerland, the land of Nazi thugs and a bunch of evil racist liars. This swiss thug ist most probably a policeman too; the fascist swiss justice authorities only act, when a foreigner would behave like this, but when a Swiss does so, they even praise the Swiss for attacking and terrorising a foreigner – and this is happening all the time in that base of all evil. And the swiss police have already threatened Sean Hross on several occasions, that if he continues to write about the swiss banks and the swiss history related to the Nazis, then the next time the Enzian terrorist squad will pull the trigger and finish him off – and now this neighbour says exactly the same thing and repeating the swiss police murder threat. The name of the perpetrator of the crime is Daniel Berger, Giebelweg 4, 3323 Bäriswil, Switzerland; I have to put this detail in here for the record and transparency, because the swiss Nazi police will not do anything, if it concerns a Swiss committing crimes – an immigrant on the contrary would have gone to prison for at least 6 months immediately. And if an immigrant dares to speak out about swiss crimes only, then he goes to jail too, as in Sean`s case. His crime was committed on May 22nd 2015 at 18.°°. https://www.xing.com/profile/Daniel_Berger22

3, quote: PLEASE COME AND STAND BY ME, THE NEXT FEW DAYS I DESPERATELY NEED SOME TESTIFYING WITNESSES AROUND ..

Sick swiss direct democracy ideocracy SVP supremacy degrading white indian propaganda First Nations + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1970&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Switzerland`s Thugs & My Right to Refuse Making a Statement in Swiss Fascist Police Interrogation + https://www.youtube.com/watch?v=C7UZMFg6tAU&index=4&list=PLqQQFOVUZBLihg1OlQHwrVkr_Kdbt3ga2

Quote: REPORTING FROM FERGUSON SWITZERLAND; SWISS OCTOGON CAME TO THE USA THROUGH OPERATION PAPERCLIP, DOING THE SAME THING TO AMERICA`S FREEDOM, AS THEY DID TO THE GERMANS DURING NAZI GERMANY MADE IN SWITZERLAND. THERE ARE CURRENTLY 1 MILLION SWISS AMERICANS IN THE USA, WHO HAVE TAKEN OVER ALL KEY POSITIONS LIKE POLICE MURDERING AFRO AMERICANS RANDOMLY.

In the Heat of the Night http://www.imdb.com/title/tt0061811/

in the heath of the night sidney poitier https://www.youtube.com/results?search_query=in+the+heath+of+the+night+sidney+poitier

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Såkalt rød blokk 1. mai 2015 plakater hengt opp overalt bl.a. i Trondheim sentrum, med hyllest til noen av historien verste massemordere, hvem står bak dette?

I facebook

Bilde http://s27.postimg.org/j060d42ab/roed_blokk_1_mai_2015_propaganda_trondheim_sentr.jpg

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

I facebook http://on.fb.me/13UGPxL Foto http://postimg.org/image/jab9d7j3z/

Noe som ikke stemmer, markering mot nazisme and fascisme søndag 9. november 2014, men disse organisasjonene vil ikke eksponere sveitsiske nazi knights templar, så hvem står bak denne markeringen og organisasjonene som er nevnt i plakaten? Svaret kan finnes ved å anvende enkel logikk

Something is not right, demonstration against nazism November 9. 2014, but these organizations don’t want to expose the swiss nazi knights templar, so who stands behind the demonstration and organizations mentioned in the poster? The answer can be found by using simple logic

Plakatene i bildet er ulovlig oppsatt på busskur i Trondheim. The posters in the photo are illegally placed on bus shelters in Trondheim

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

The nazi zionist party and the holocaust https://www.youtube.com/watch?v=LO5sbwGCR7A

ADGPI http://abeldanger.net

Mona Andersson
Forfatter
Svar til  Falcon
9 år siden

Falcon, vi er alle chutzpah-lurt. Nasi betyr prins eller president på hebraisk. Presidenten i Israel omtales offentlig i Israel som Nasi Simon Peres.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nasi

Adolf Hitler og zionistene i Tyskland samarbeidet tett på 1930-tallet. Konfiskert jødisk eiendom ble administrert av zionistene, solgt og pengene overført til Israel for oppkjøp av arabisk land og bygging av veier og infrastruktur i Palestina. Etter krigen lot zionistene nazilederne få pass og opphold i Sør-Amerika og oppdrag med å stifte CIA og Mossad.

Det er chutzpah hele veien til banken.

Både de ortodokse og zionistiske jøder bedriver chutzpah. De er pålagt dette av deres sentrale jødiske bønn, Kol Nidre. Uenigheten mellom de jødiske gruppene er om det er smart å fortsatt opprettholde den jødiske stat, Israel, eller vente til deres egen Messias kommer.

Ex-leiesoldaten Sean Hross avdekker aldri chutzpah-verktøyet Kol Nidre fordi mannen er Israel-tilhenger, Russland-motstander og Kiev-junta supporter.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Politiet har arrestert daglig leder i SOS Rasisme.

Ifølge politiet tappet Kjell Gunnar Larsen SOS Rasisme for beløp i millionklassen.

http://www.dagbladet.no/2014/04/28/nyheter/innenriks/sos_rasisme/33011482/

trackback
10 år siden

[…] noen år tilbake, SOS Rasisme arrangerer multikultur-party, «Pimp ‘n’ […]

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Rom har gjort det før, og vil gjøre det igjen, Falcon:

http://www.youtube.com/watch?v=pM1h_2ujsvs

“Hitlerhilsen” kan vi også finne inngravert i “Rom Oslo”. Som f.eks. på Universitetet i Oslo:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Universitetet_i_Oslo%2C_midtbygningen3.JPG.JPG

“Hill Rome” skal det være, og slik har det “alltid vært”.

Denne gang mye mer utspekulert.
Dog vil de alle være trollbundet, for de aner ikke at lysbærerens regjeringstid snart er omme.

Bibelkoden forteller oss:

“Og jeg så tre urene ånder som lignet frosker, komme ut av dragens munn, ut av dyrets munn, og ut av den falske profetens munn. For de er demoners ånder som gjør tegn, de går ut til kongene på jorden for å samle dem tl krigen på Guds, Den Allmektiges store dag”

(Åp. 16. 13-14)

Videre:
“De ti horn som du så, er ti konger som ennå ikke har fått noe rike, men de skal få makt som konger i en time sammen med dyret. Disse har èn og samme tanke, og sin makt og myndighet gir de til dyret. Disse skal føre krig mot Lammet, og Lammet skal seire over dem, for Han er herrenes Herre og kongenes Konge, og de som er med Ham, de kalte, utvalgte og trofaste.” (Åp. 17.13)

Snedig er det også, at verden faktisk vil ende med ti regioner:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_nasco01.htm

Bibelkoden forteller oss om det store frafallet, og om de 144 000 som vil få Guds segl i pannen (De som ikke valgte å ta dyrets merke).

Hva er verdens populasjon på i dag?

De som klarer å regne ut differansen mellom (potensielt) ca. 7 millarder og 144 000, kunne kanskje ha godt av å reflektere litt over om Herren faktisk eksisterer, at Darwin var en løgner, og at Gud faktisk har skapt jorden?

Og, at de som ønsker å være blant de 144 000 også bør reflektere over Hvem som sa dette: “Jeg er veien, sannheten og livet”

Jesus Kristus fortalte sannheten.

Vatikanet vet ikke lenger hva sannhet er:
http://www.telegraph.co.uk/news/religion/4588289/The-Vatican-claims-Darwins-theory-of-evolution-is-compatible-with-Christianity.html

De er trollbundet alle som èn.

Forøvrig skulle jeg personlig ønske at så mange som mulig fikk være med på denne redningsaksjonen. Oppfordrer så mange som mulig til å ønske det samme for andre.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Ekstrem rasisme utøves av den sveitsiske stat med bebudet bygging av konsentrasjonsleire og utførelse av tortur

Swiss Plans: Mass Executions, Helicopter Attacks, Concentration Camps & Crystal Night

Quote: IN JUNE 2012 IT LEAKED OUT WHAT THE SWISS PLANS ARE; THEY WANT TO EXTERMINATE ALL THE IMMIGRANTS, WHOM THEY CONSIDER BUGS

1: Hitler`s Obersalzberg Eagles Nest: Octagonal Nazi Templar present from OCTOGON Switzerland +, 2: Dungeons of Swiss Nazi Templars still used in 2012 by OCTOGON police and judicial authorities, 3: Made in Switzerland: Swiss Nazi Templars financed the Concentration Camps; Pharaoh`s Struthof, 4: Proofs: Pharaohs in Europe for at least 4.000 years; Same Technique on Mt Ste Odile Pagan Wall

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“The octogon symbol on the norwegian Trøndelag Brann- og redningstjeneste flag, but it’s all over the world, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vatikanets-tempelriddere-er-tilbake-i-norge/comment-page-6/#comment-99685

trackback
12 år siden

[…] Norska nyhetsspeilet granskar […]

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Arrogante og uvitende SOS rasisme folka var på Grønnland i dag og hadde en motdemonstrasjon til NDL og SIAN sin demonstrasjon.
Her ser vi ett soleklart eksempel på å sette folkegrupper opp mot hverandre, Graver en dypt ser vi at det er de samme folka som står bak ideologi til NDL, Sian og SOS rasisme, sionistene bak de to første og dem som jobber for sionistene i den tredje gruppa.
Jeg støtter ikke filosofiene til NDL, men jeg blir provosert når jeg ser at dem blir kalt rasister og nynazizter, dette er noen patrioter som ser at landet blir robbet for kultur og levemåte for at våre nye landsmenn skal få ture frem og bli provosert av alt mulig som vi i Norge har gjort i århundrer.
Dem som driver NDL i dag bruker kun Israel flagget for å provosere motparten for å skape blest, dette er selvfølgelig en dårlig taktikk, men det er ikke dette som er poenget.
Vi leser støtt og stadig i media om innvandrere som blir støtt på Grønnland av nordmenns levemåte og mentalitet. Det samme gjelder bydeler i andre større byer i Norge. I Stavanger har vi Pedersgaten som er overtatt.
Dem oppfordrer oss til å vise islam respekt og blir støtt av alt mullig slags holdninger vi har.
Er det ikke våre nye landsmenn som skal integreres etter norske lover og levemåte ?????
Vår kjære nye kulturminister på 23 år uttalte nylig at ” Vi har ikke røtter men føtter ” datt av stolen når jeg hørte hun si dette, er det ikke hennes jobb og ivareta kulturen og røttene våre ???
Vi opplever i dag rasisme mot etnisk norske, vi ser her ett spill på høyt nivå med å sette folkegruppene opp mot hverandre, det nytter ikke å blande kultur, religion og ideologier i det tempoet som forgår i dag, innvandrerene vil tilsynelatende ikke integreres, for hvis dem ville det, ville vi ikke fått forskjellige konsentrasjoner av innvandrere i utvalgte bydeler i Norges mange byer.
Det er allikevel naturlig at dem gjør det, for vi snakker om store grupper som kommer til Norge hvert år, det blir som å mikse vann og mel med skje ett par ganger, det klumper seg.Bruk litt tid, å du vil se at blandingen utjevner seg og blir klumpfri.
Når komforsonen til Norge forsvinner ved neste økonomiske krise, som ikke blir i nærheten av det vi har sett før vil vi se ville tilstander i Norge også.
Stoltenberg uttalte at 80% av landets eksport går til EU, og tar vi med oljefondet som har invesert mer enn 50% i aksjemarkedet til de samme folka.
Vi sitter heller inne i stua og ser på tv om hvor gal hverden er uten og støtte opp om hva vi egentlig mener, vi protestere så og si aldri.
Snakket med ett par av NDL gutta som sier at dem kun er i NDL for det er kun der dem for media dekkning til å yttre seg om sine synspunkter som egentlig kun dreier seg om en ting, og det er at dem ser landet sitt forfaller, makta blir utlevert til EU og vi oversvømmes av innvandrere.
Å kunne forsvare landet sitt er en borger rett. Måten det gjøres på kan diskuteres.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

Deler av SOS organisasjonen internasjonalt anvendes til bl.a. pedofilinettverk og utpressing ifm bl.a. terror og krig, google { sos site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=sos+site%3Aabeldanger.net }

“Abel Struksnes : søndagsloven kommer .. * De kan dra til helvete med søndagsloven sin og alt ellers som kommer fra vatikanet. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/bibelens-profetier-og-tiden-vi-lever-i/comment-page-9/#comment-92946

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hele systemet er råttent innefra, moralen er forkastelig.
Vi blir indoktrinert fra helsesøster, barnehage, skole, universiteter og media fra vi er født, hjernene bak konspirasjonen har brukt århundrer for å komme dit vi er i dag, det meste som vi er vokst opp med og trodd har vært ekte , viser seg kun å være institusjoner og verktøy til og holde oss nede med.
Den lille kjernefamilien vi sitter igjen med som det eneste ekte, blir nå angrepet fra alle hold, til slutt blir vi vel chippet og fortalt det er til vårt eget beste da dem vil påstå at tekologien dem har idag kan forutse terrorister og alt annet ondskap.
Det er på tide å boikotte alle store selskaper, handle lokalt, gå over til kontanter og sist men ikke minst snakke sammen på gata, naboer etc.
Pga facebook og alle slags nettsamfunn vet de snart alt dem trenger til å kartlegge nye finurlige måter å kontrollere oss på, jeg skriver skjelden innlegg på nett, facebook har jeg aldri brukt, dette skal jeg fortsette med, vi må lære oss å bruke jungel telegrafen igjen, bruke flyers og rupert.
Internet er ett utrolig instrument som brukt på den smart måten kan være til stor hjelp for de fleste,men dem som skriver om sine private handlinger, hva dem gjorde og hvor dem var, hvem dem kjenner, hva dem har gjort og vil gjøre, vil snart se seg tilbake, og lure på hvorfor dem var så dumme og gjorde dette.
Under fredspris utdelingen i Oslo uttalte Martin Schutz, at demokratiet må vike for EU siden det har blitt så stort og det ville bli umulig å tilfreds stille alle, se klippet under der Martin forsvarer sin kjære Herman von Rumpuy, digger Nigel Farage

og

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Demonstrasjonene til de organisasjonene du nevner er klassisk eksempel på hegelian dialectic, splitt og hersk. Fikk de dekning i norsk presse?, også en vanlig indikasjon på at hele sirkuset er et spill for galleriet. Apropos NDL og alle nasjoners egen utgave av samme, Milton William, Bill, Cooper, The ugly truth about the Anti Defamation League, ADL, a non-jewish org http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1828&start=1

Et annen klassisk hegelian dialectic sirkus med blant annet millioner av barns død på samvittigheten, som klassifiserer til dødsstraff for de skyldige i enkelte land, lykkeligvis ikke i Norge, Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

Jepp, dem snakket i vesten på 80 og 90 tallet om brød og sirkus til folket i østeuropa, det hele er snudd på hodet, det er vi i vesten som nå blir utsatt for akkurat det samme.
Alt er propaganda for agendaen til eliten.

Lars Rønbeck
Abonnent
13 år siden

Slik skal Tjen Folket beholde grepet om 40 000 medlemmer
http://www.dagbladet.no/2010/05/19/nyheter/innenriks/tjen_folket/sos_rasisme/11732248/

Otto
Abonnent
13 år siden
BelzeBob
Abonnent
13 år siden

http://www.baksiden.net var først ute, tror jeg. 2007 eller 2008 allerede. (Alle skandalene om SOS rasisme og også Tjen Penger, jeg mener Tjen Folket.)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

He he, morsomme greier.

“Herr Pedersen?”
-“Ja..? Er litt opptatt nå – holder på å lage bløtkake med hakekors, fylle gass på gasskammeret og stryke KKK drakten min. Kan det vente…?”
“Eh…vi vil bare vite hvor lenge du har vært med i SOS rasisme.”
-“Hæ? SOS nazisme sa du?”

:)

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Nyhetsspeilet er først ute og har rett igjen :D

Konspirasjonsteorier stilles opp i en rekke for å bli slått ned som konspirasjonsfakta!
http://www.dagbladet.no/2010/05/04/nyheter/sos_rasisme/medlemsjuks/medlemsrot/statsstotte/11559309/

jonasbror
jonasbror
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

“Nyhetsspeilet er først ute og har rett igjen”??

Det var da merkelig at dette var kjent mange måneder før nyhetsspeilet skrev om dette.

Om medlemsjuks :
5.november 2009
http://www.dagbladet.no/2009/11/05/nyheter/innenriks/sos_rasisme/medlemsrot/8896066/
http://stavangeravisen.no/art.asp?id=52212

Om gamle kommunister:
8.november 2009
http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/17034
http://www.p4.no/story.aspx?id=319970

jonasbror
jonasbror
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Først ute mener du? Jeg kan linke til 4 artikler fra mainstream aviser som skrev om dette et halv år før dere

Medlemsjuks 5.november 2009
http://www.dagbladet.no/2009/11/05/nyheter/innenriks/sos_rasisme/medlemsrot/8896066/
http://stavangeravisen.no/art.asp?id=52212

Om bånd til gamle kommunister 8.november 2009
http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/17034
http://www.p4.no/story.aspx?id=319970

Ergon
Abonnent
13 år siden

Nå er saken mot SOS Rasisme/Tjen Folket kommet et stykke videre med krav om tilbakebetaling av over 9 millioner kroner og mulig tilbakeholding av rundt 4 millioner for ifjor. Delite i forhold til totalen mottatt d siste årene på 50 millioner, men det går i alle fall riktig vei:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10005033

Høyst sannsynlig har SOS Rasisme gjort den jobben de ble støttet for å gjøre slik Blitz funderte på 1980/90-tallet og ikke er nødvendig lenger og legges på sparebluss.

Det som nå gjelder for makteliten er at ingen rugger båten nå når all åpen opposisjon er nedkjempet og alt går etter plan.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Lederne i SOS rasisme = Tjen Folket; en ekstremkommunistisk gruppe som syns Stalin var en kjekk kar og at massemord er helt OK så lenge det er kommunister som gjør det “for folkets beste”. Dette er psykopater av verste sort.

Hallvor
Hallvor
Abonnent
14 år siden

Hvem har interesse av å skade SOS Rasisme?
http://sos-rasisme.no/sentralt/view/13564

De siste ukene har enkelte medier igjen gitt massiv omtale av SOS Rasismes drift og økonomistyring. SOS Rasisme har nå samlet dokumentasjon som viser at profilerte personer i rasistiske og nazistiske miljøer er opphav til mange av de udokumenterte beskyldningene.

SOS Rasisme er en av Norges mest synlige politiske ungdomsorganisasjoner, både i lokalmiljøene og i antall medieoppslag om aktuelle saker. Dette har gitt oss mye positiv oppmerksomhet fra folk som er mot rasisme.

Samtidig har vårt synlige og skarpe standpunkt mot alle former for rasisme provosert kraftig i enkelte miljøer. Det nazistiske miljøet i Norge har for lengst utpekt SOS Rasisme som sin hovedfiende. Dette skyldes blant annet, etter nazistenes eget utsagn, vårt engasjement i saker som:

* Minnemarkeringer for Benjamin Hermansen
* Årlige markeringer av Krystallnatta – starten på Holocaust
* Kritikken mot politiets dødelige overgrep mot Eugene Obiora
* Kampen for en mer human asylpolitikk
* Støtten til Ali Farah og Kohinoor etter ambulanseskandalen i Sofienbergparken
* Kampen mot den voksende muslimhetsen

Vi mottar derfor jevnlig ulike former for trusler og rasistisk hets fra dette miljøet. Vi anmelder rutinemessig grove trusler og offentlig fremsatt rasisme, men har ellers lært oss å overse mange av disse oppgulpene.

Henvendelser vi til nå har valgt å overse er trusler av typen:
«Landssvikere! Hvis dere ikke slutter å forpeste den norske rasen skal jeg gå til media og politi og avsløre hva dere EGENTLIG driver med. ”

Vi har tatt slike trusler med stor ro, og de få gangene vi faktisk har blitt politianmeldt har saken blitt henlagt. Vi har også vært relativt trygge på at seriøse journalister, politikere og ansatte i offentlig forvalting holder seg langt unna slike nazistiske konspirasjonsteorier.

Det siste halvåret har vist at vi tok feil. En tilnærmet kampanjejournalistikk fra P4 og avisa Klassekampen, etterfulgt av en Kafka-lignende prosess fra Landsrådet for Norges Barne- og Ungdomsorganisasjoner (LNU), viser at det marginale nazimiljøets løgner om SOS Rasisme har fått slå rot hos seriøse samfunnsaktører. Hvordan kunne dette skje?

Vi har nå gått gjennom arkivene våre, og funnet flere oppsiktsvekkende koblinger mellom kjente nazister og rasister og de angrepene SOS Rasisme nå opplever fra flere hold. Vi forventer at dette «bare» dreier seg om ekstrem mangel på kildekritikk, men det blir ikke mindre skremmende av den grunn.

[Redigert vekk av red.]

2. Konspirasjonsteoretikeren Einar Hammer

Sundvor baserte e-posten fra 17. august på et innlegg i den private bloggen til en Einar Hammer, på Wikipedia omtalt som forfatter bosatt vekselsvis i Asia og Oslo. Hammer har i sin blogg en hang til konspirasjonsteorier, og har flere ganger tatt til orde mot innvandrere i Norge. Blant annet har han krevd at SOS Rasisme skal slutte å støtte Ali Farah, og offentlig gi ambulansesjåførene «oppreisning». I en Facebook-melding skrev han 26. august:

Nå prøver vi å få dere til å ta fornuft og gjøre det, vi er sterke så vi kommer nå til å vinne og tvinge dere til en offentlig beklagelse, med de belastningene dette ville medføre.

På Facebook et par uker senere satt Einar Hammer fram følgende trusler mot Kjell Gunnar Larsen, hovedkasserer i SOS Rasisme:

Du har kalt meg nazi, Herr Larsen.
Da har du satt standarden, mitt råd til dem Larsen:
Du og dine fratrer alle verv SOS-rasisme, og beholder æren.
– Hvis ikke vil dere innen kort måtte fratre, men da i vanære.
Det er din beslutning.

Mvh
Hammer.

At Hammer siden har opprettholdt sin personlige agenda fikk vi bekreftet da Kjell Gunnar Larsen 3. mars 2010 mottok følgende melding på Facebook:

Hovmod står for fall – Kjell Gunnar Larsen – de valgte vanæren.
Hele livsverket ditt har falt som et korthus og de ender nå opp i fengsel, Herr Larsen :D
So long – sucker!

Mvh
Einar Hammer

3. Elisabeth Sjølie med trusler
23. august 2009 mottok flere av SOS Rasismes landsstyremedlemmer trusler mot organisasjonen fra en profilert muslimhater ved navn Elisabeth Sjølie via Facebook. Sjølie deltar aktivt i flere rasistiske og muslimfiendtlige grupper på Facebook, og hadde i flere måneder sendt trakasserende henvendelser til SOS Rasisme. I samtalen med et av landsstyremedlemmene fremsatte Sjølie følgende beskjed:

Har prøvd meg på en dialog med dere i månedsvis, men har nå gitt opp. Da går jeg littegrann vidrere, siden dere ikke grep sjansen, men valgte å overse alle kritiere så kommer konsekvensene i etterkant. De blir ikke bare borte. Dette er deres siste sjanse til en slags dialog, som Judas Gahr Støre ville ha kallt det. Siste sjanse etter at jeg har prøvd i månedvis. Etter to døgn nå så braker helvete løs. Hva du velger, kontakt med meg eller ikke, driter jeg i, det spiller ingen rolle, men en avklaring av hva dere egentlig holder på med ville jeg jobbet med hvis jeg var deg. Det får dere bruk for.

4. Rasistene på Hegnar Online
Debattforumet til Hegnar Online har i lengre tid vært plaget med nazister og rasister som oversvømmer forumet med hets. Flere av påstandene mot SOS Rasisme kan spores tilbake til dette forumet, spesielt løgnene om kjøp av organisasjonens kontorlokaler og at Kjell Gunnar Larsen skal ha tatt ut millionbeløp i personlig utbytte. Fra 25. august var det høy aktivitet på en tråd kalt:
«Kjell Gunnar Larsen i SOS-rasisme er en svindler!!»:

Innlegg av: Gjest (25.08.09 20:29 ), lest 660 ganger:
Han stjeler penger som skulle gå til antirasistisk arbeid og spekulerer i eiendom.

Aktivist eiendom
890 653 332
/ eies av SOS Rasisme eier følgende:
402/208 seks 2 og 4 i Trondheim . Kjøpt for 1 mill ingen gjeld
166/523/4 i Bergen. kjøpt for 2,1 mill ingen gjeld
1209/286/6 og 12 i Oslo, kjøpt for 5,9 mill, ingen gjeld
40/81/1 i Hagesund. kjøpt for 2 mill, ingen gjeld

Kjell Gunnar som diktator….

http://www.1881.no/Regnskap/Aktivisteiendom+AS_890653332/?query=Aktivisteiendom+AS&qt=8

Innlegg av: Gjest (25.08.09 20:49 ), lest 409 ganger:
Du her ikke fullfør utdannelsen din Kjell Gunnar Larsen, du er en taper. Som kommunistrotter flest, og finner din lille honningkrukke som du vokter som en cobra.
Du har bevilget deg selv 1.14 mill i lønn….av våre skattepenger.

Innlegg av: Gjest (02.09.09 13:51 ), lest 200 ganger:
RE^1: Kjell Gunnar Larsen i SOS-rasisme er en svindler!!
har medldt han til fordelignsutvalgest kontrollavdelign tipper de spiser han opp

5. P4 koker suppe
7. september, to uker etter at internett-rasistene først satte fram sine trusler, publiserte P4 et oppslag med overskrift «SOS Rasisme med millionoverskudd». Her kunne de «avsløre» at SOS Rasisme hadde kjøpt kontorseksjoner. Eller som radiokanalen valgte å formulere det «investerer stort i eiendom». At en landsdekkende organisasjon gikk til innkjøp av egne lokaler i stedet for å leie ble plutselig fremstilt som suspekt. Retorikken og påstanden var påfallende lik den internett-rasistene selv bruker. Som vi har vist truet også disse med å «tipse» media om denne saken, få dager før P4-oppslaget.

6. Forvaltningen biter på
8. september, dagen etter «avsløringene» om kontorkjøp, intervjuet P4 Hadia Tajik, rådgiver i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. På bakgrunn av P4s oppslag dagen før varslet Tajik nå at departementet ville «gå gjennom SOS rasismes pengebruk». I en telefon til leder Trond Thorbjørnsen poengterte Tajik at hun ikke mente å forhåndsdømme SOS Rasisme, men det kom ikke fram i mediene. I mellomtiden jublet nazistene på internett.

20. august hadde Landsrådet for Norges barne- og Ungdomsorganisasjoner (LNU) vært på kontrollbesøk hos SOS Rasisme i forhold til Frifondstøtten for 2008. Dette kontrollbesøket forløp uten problemer, men etter oppslagene fra P4 den 7. september mottok SOS Rasisme den 25. september et langt brev med utallige spørsmål. Hele denne prosessen er dokumentert her: http:www.sos-rasisme.no/prosessen

Den tidligere omtalte Elisabeth Sjølie hadde i en av sine mange henvendelser også truet med å kontakte Riksrevisjonen. Også denne trusselen tok vi med stor ro.

I november ble vi imidlertid gjort oppmerksomme på at Riksrevisjonen hadde bedt flere instanser om en utvidet kontroll av oss, dette etter at de skal ha mottatt beskyldninger av samme type som blir florerer på nazisidene.

Vi ba derfor riksrevisjonen om å få lese beskyldningene mot oss, men det fikk vi ikke.

7. Klassekampen med nye løgner
At P4 videreførte internett-rasistenes konspirasjonsteorier førte til et visst negativt søkelys på SOS Rasisme, men ettersom vi var trygge på at kjøp av kontorlokaler ikke er ulovlig tok vi dette med relativt stor ro. Overraskelsen ble derimot noe større da vi 5. november kunne lese følgende i avisen Klassekampen: «MEDLEMSROT I SOS RASISME».

I artikkelen settes det frem flere grovt uriktige påstander om SOS Rasismes praksis for medlemsverving. Kilden var Mari-Anne Hågvar, medlem i SOS Rasisme fra 2007. I artikkelen hevdet Hågvar at hun aldri hadde meldt seg inn i SOS Rasisme, på tross av at hun selv skrev navn, adresse, postnummer og fødselsår på vårt verveskjema under overskriften: «Ja, jeg vil bli medlem i SOS Rasisme».

Kort tid etterpå ble vi oppmerksomme på at Hågvar er gift og samboer med daglig leder i Klassekampen, Kenneth Bjørkhaug.

Klassekampens artikkel bar preg av slett journalistisk håndverk. Det virket som om Klassekampen hadde bestemt seg for en sensasjonell og kompromitterende vinkling mot SOS Rasisme. Artikkelen ble også klaget inn for Pressens Faglige Utvalg for 15 brudd på Vær Varsom Plakaten, og denne saken er nå til behandling.

SOS Rasisme har i en lengre periode opplevd negativ omtale i nettopp Klassekampen. Dette har skjedd i samme periode som SOS Rasisme har kritisert avisa offentlig, etter at organiserte nazister fra blant annet «Norgespatriotene» har blitt portrettintervjuet.

8. TV2 og andre medier siterer Klassekampen
Oppslaget i Klassekampen tilfredsstilte tabloidmedienes behov for konfronterende og salgbare overskrifter. NTB produserte først en kortversjon av Klassekampens artikkel, uten å gi SOS Rasisme tilsvarsrett. Denne ble plukket opp av en del medier, deriblant TV2. Plutselig var en regelrett løgn fra en kilde med nære bånd til Klassekampen etablert som en «sannhet». SOS Rasisme valgte derfor å klage inn også TV2 til PFU. I motsetning til Klassekampen viste TV2 evne til selvkritikk. Etter en ny redaksjonell vurdering av oppslaget kontaktet TV2 SOS Rasisme med ønske om en minnelig løsning. Dette resulterte i at PFU-klagen ble trukket tilbake, og følgende pressemelding ble sendt ut fra TV2:

TV 2 Nyhetskanalen beklager innslag
17.02.2010

TV2 Nyhetskanalen sendte 5. november i 2009 et innslag under overskriften ”Medlemsrot i SOS Rasisme”.
Innslaget var basert på et nyhetstelegram fra NTB, igjen basert på et oppslag i avisen Klassekampen.
TV2 Nyhetskanalen beklager med dette at vi ikke i tilstrekkelig grad ettergikk anklager fremsatt i saken og tilbød samtidig tilsvar fra den anklagede part.

Vi kan således ha bidratt til å etablere en oppfatning om at SOS Rasisme manipulerer sine medlemstall.

9. Nazister i kontakt med Klassekampen?
I begynnelsen av desember fikk vi tips om en ubehagelig kobling. En ledende person i den rasistiske gruppa Landspartiet (tidligere Nordisk Forsvar) oppfordret på Facebook andre nazister og rasister til å sende inn «avsløringer» om SOS Rasisme. I en annen tråd hevdet han at miljøet hans har flere kontakter i media, og en av journalistene han anbefalte å kontakte var Klassekampens Sian O’Hara. Om det virkelig har vært kontakt mellom O’Hara og disse miljøene er ikke bekreftet pr dags dato.

10. Hvor ble det av sannheten?
En historie har alltid flere sider. God journalistikk bør som et minimum sikre at de som utsettes for sterke beskyldninger gis lik mulighet for tilsvar. Skal presseetiske prinsipper virkelig gjelde bør selvsagt også anonyme eller andre «tips» fra nazister og rasister behandles med en stor grad av skepsis i utgangspunktet. I denne saken har vi tvert imot opplevd at ondsinnede løgner fra ekstreme miljøer har blitt etablert som den vedtatte sannheten i flere redaksjoner. Hvis noen av disse redaksjonene har et ønske å nærme seg sannheten om SOS Rasisme økonomi og medlemspraksis er vi tilgjengelige, slik vi har vært helt siden de første oppslagene til P4 i september.

Vi er ikke bekymret for rutinemessige kontroller fra våre støtteordninger. Dette er en naturlig del av enhver medlemsorganisasjons hverdag. Vi reagerer derimot kraftig på den mistenkeliggjøringen og forhåndsdømmingen som begynner å ligne en kampanje, med utgangspunkt i miljøer som har en personlig og politisk agenda mot SOS Rasisme.

Dette er grunnen til at vi går til rettssak mot LNU, og ber PFU vurdere enkelte mediers håndtering av saken. En løgn blir ikke mer mer sann av at den gjentas flere ganger, men noen synes tydeligvis det er lettere å gjenta en løgn enn å ta seg bryet med å undersøke selv.

Vi har skrevet et brev til media i den sammenheng.

11. Flere eksempler
Vi har utallige eksempler på trusler fra nazister, dette er en typisk:

-——- Original Message -——-
Subject: Beskyldninger om utuktig omgang med mindreårige
Date: Thu, 11 Feb 2010 01:49:03 +0100
From: SOS Ekstremisme
To:

Hei,

Vi har fått tips om at flere personer i deres organisasjons ledelse ved flere annledninger har hatt utuktig omgang med mindreårige jenter. Det er også forekommet beskyldninger om salg av alkohol til mindreårige ved fester i regi SOS-Rasisme.

Vi ønsker å få en kommentar fra deres side før vi går ut med historiene og navn på personer tilknyttet deres organisasjon.

Med vennlig hilsen
SOS Nazisme

Kampen fortsetter
For vår del er trusler en del av hverdagen. Gjør vi en god jobb mot rasisme vil de mest ekstreme rasistene hate oss og forsøke å svartmale oss.

Prosessen mot oss skal ikke skremme oss fra å fortsette kampen.

Vi trenger ikke gå lenger enn til Sverige eller Danmark for å se hvordan forholdene er i land uten en landsdekkende medlemsorganisasjon som bruker alle krefter på kampen mot rasisme.

Kampen fortsetter – rasismen skal knuses!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hallvor
14 år siden

Dere angriper jo ikke problemet men symptonene som igjen forsterker problemet
Kampen til SOS rasisme handler om og fremme rasisme, oppfordring til vold mot anereldes tenkende, en kamp for og fjerne ytringsfriheten, en hyllest til kapitalismen mm
SOS rasisme reiste rundt med busser i sommer og saboterte alle skoledebattene, dem oppfordret til vold og ignorering mot alle med ulik ideologi som dem selv samt knebling av ytringsfriheten, dem jukser med medlemstall for og stjele til seg våres skattepenger og bruker dem til og invistere i boliger der dem spekulerer i kapitalisme og høyere boligpriser
Dem stakkar skoleelevene som valgte og være høflige og lytte til alle debatanter i skoledebatten ble stemplet som rasistter, antiemetister samt nazister

For meg så fremstår SOS rasisme som et ironsik navn på en organisjasjon som gjør det motsatt av det man kunne forvente med ord og handling
Et simpelt NWO verktøy og mafiaorganisasjon med andre ord!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Hallvor
14 år siden

Et par spørsmål:

Er påstandene om Larsens lønn riktige?
Hvorfor er det galt at nazister blir intervjuet?
Slår SOS rasisme like hardt ned på rasistiske utspill fra andre etniske grupper enn nordmenn, eller slår dere ned på rasisme som følge av en politisk agenda? (Antinazisme).

Bør for ordens skyld legge til at jeg ikke selv er nazist, har heller ikke sympatier med hverken nazister eller andre ekstreme politiske ideologier.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

HURRA:
“Riksrevisjonen følger jakten på juks i SOS rasisme”
“Oppgir å ha 40 000 medlemmer. Mistenkes for medlemsjuks og misbruk av pengestøtte. ”
http://www.dagbladet.no/2010/03/05/nyheter/riksrevisjonen/innenriks/10721664/

Gå Gå riksrevisjonen!

Ergon
Abonnent
14 år siden

Hei Sverre Sigurdsson

Det var jo en utrolig flott timing i forhold til andre mediers dekning av Tjen Folket/SOS Rasisme. Nettavisen med hard artikkel og mange kommentarer hvor langt de fleste er anti kommunistene:

http://areslettan.na24blogg.no/?p=1842&cpage=1

Samtidig har Østkantavisa en artikkel hvor Kjell Gunnar Larsen gir de høyreekstreme skylden på problemene deres:

http://www.ostkantavisa.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100301/NYHETER/703019992

Etter din artikkel her inne går det vel ikke lang tid før Larsen utnevner deg til ledende høyreekstremist:) (Spøk fra min side, men det er jo slik kommunistene jobber).

Det nytter å bruke pennen som sverd er min konklusjon.

« Forrige artikkel

Det Norske Samfunnets Ortodoksi

Neste artikkel »

Norske medier sensurer OL-demonstrasjoner

52
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x